PDA

View Full Version : Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Pages : 1 [2]

zeck17
27.Ocak.2013, 23:37
Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.

Hakemin yazacaklarını söyleyeyim hakem diyecek yan hakemin dediğine uydum diyecek sonra yan hakemi çağıracaklar melo ve oğuzhanıda çağırabilirler ifade için görüntü gösterecekler melo yapmadım görüyorsunuz diyecek yan hakem diyecek ki ben tükürük gördüm o sırada kar yağışından yanlış anlamışım diyecek

Raheem Lawal.
27.Ocak.2013, 23:38
Şimdi Melo tükürmemiş olsa bile, Karakterinden dolayı hakem tükürmüş diye düşünebilir, bu pozisyonda hakan balta yada semih felan olsaydı Kırmızı kart göstermiyebilirdi, Bu olay Meloda Bitiyor, Şimdi Brezilyalılar portekizce kullanıyor Portekizce konuşurken o hırsla agzını acıp konuşmuşta olabilir, bu olayı tek bilen oğuzhan ve melo, başka kimseden Öğrenilemez.

sui generis
27.Ocak.2013, 23:40
yalnız bana Oğuzhan'ın rol yapma ihtimali pek inandırıcı gelmiyor. Adamın orada birden nasıl aklına gelsin yüzüne tükürülmüş gibi yapmak. çok zor bir ihtimal bence bu.

manager725
27.Ocak.2013, 23:40
Nasıl tükürmemiş dersiniz yaa?Şaka mı yapıyorsunuz?

fotosuki
27.Ocak.2013, 23:41
yalnız bana Oğuzhan'ın rol yapma ihtimali pek inandırıcı gelmiyor. Adamın orada birden nasıl aklına gelsin yüzüne tükürülmüş gibi yapmak. çok zor bir ihtimal bence bu.

Fernandes de tam ortalarında ve Oğuzhan ile ikisi aynı anda tepki gösteriyor.

zeck17
Galatasaraylı arkadaşlar önce tükürdü dediler, sonra tükürmemiş dediler. Ardından tükürmüş olsa bile kışkırtılmış dediler, sonra da Oğuzhan kışkırtıp rol yapmış dediler. Yetmedi Necip çirkinlik yapmış dediler. Önce bir sakin olun, olayın sıcağıyla klavyeye çullanmayın yahu.

İşin enteresan yanı bir tane Beşiktaşlı olmadan birbirinizi yiyorsunuz.

Görüntüler geldikten sonra kimse tükürmüş demedi sonra oğuzhan kesinlikle pozisyonu oynadığı belli tabi profesyonelce bir hareket bana göre burak da profesyonelce bir hareket yapmıştı sonuç ne burak emek hırsızı Oğuzhan'a gelince adamı kesmeyin diyorsunuz... Necip ve Veli konusuna girmiyorum oyuna çok sert oynuyorlar hele Veli karşısındaki futbolcu değilmiş gibi hareket ediyor

I3esiktas
İlk 11 ler açıklandığında maçı kaybedeceğimizi anlamıştım. Yönetimden adam akıllı birinin çıkıp samet hocaya şu soruları sorması lazım ; 1- Koca bir sezonda sadece 45 dakika oynamış Mehmet akgün neden sahada? 2 - Oturmuş bir sağ bekin var sen neden bunu sağ açığa çekiyorsun? 3 - Top indirmeyi beceremeyen Holosko neden tek forvet? 4 - Formada bir oğuzhan neden ilk 11 oynamıyor?

wallaha baq
27.Ocak.2013, 23:43
bu samet bu kadar korkak olmaya devam ederse adamlar gelir bizi 10 kişi patates eder. Masis başkanında dediği gibi sametin aldığı hangi topçu iyi çıktıda bel bağlıyorsunuz. İlk maç benim için daha güzeldi yenilsek bile güzeldi ama bu maç o kadar can sıkıcıydı ki anlatılmaz yani. Halı sahada oynasalar daha zevkli olurdu.

manager725
27.Ocak.2013, 23:44
Görüntüler geldikten sonra kimse tükürmüş demedi sonra oğuzhan kesinlikle pozisyonu oynadığı belli tabi profesyonelce bir hareket bana göre burak da profesyonelce bir hareket yapmıştı sonuç ne burak emek hırsızı Oğuzhan'a gelince adamı kesmeyin diyorsunuz... Necip ve Veli konusuna girmiyorum oyuna çok sert oynuyorlar hele Veli karşısındaki futbolcu değilmiş gibi hareket ediyor

Kardeşim o görüntüyü 240p izlersen meloyu bile görmezsin.Git TV'de izle %100 tükürüyor.Ayrıca Selçuk kaç kere kendini yere attı.Neden ondan bahsetmiyorsun?Benim dikkatimi çeken Dentinho'ydu.Dentinho'nun kendini yere attığını hatırlayıroum sadece.Sizde her maçta her futbolcu yere atıyor.Oyunun sert oynayan kişi Veli ve tüm GS'liler.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:44
Yalnız Hakan Balta oyuna girince nerde oynadı ? :D Bi soldaydı bi forvette bi defansta :D

sananes
27.Ocak.2013, 23:45
tükürük olmazsa ceza almaz ne demek? Lan demeyen Caner ceza aldı. Kaldı ki kırmızıdan sonra melo sahada provoke edici hareketler de yaptı. En az 3 maç ceza gelecektir.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:45
Kardeşim o görüntüyü 240p izlersen meloyu bile görmezsin.Git TV'de izle %100 tükürüyor.Ayrıca Selçuk kaç kere kendini yere attı.Neden ondan bahsetmiyorsun?Benim dikkatimi çeken Dentinho'ydu.Dentinho'nun kendini yere attığını hatırlayıroum sadece.Sizde her maçta her futbolcu yere atıyor.Oyunun sert oynayan kişi Veli ve tüm GS'liler.

O zaman Dentinho'nun attığı tekmeleri de söyle.Hamit'e bir tekme attı bir kere diziyle vurdu.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 23:46
Bırakın beyler Melo ne hali varsa görsün.

manager725
Rica ediyorum mesajları silmeyin.herkes fikrini söylesin.

Oceanus
Felipe Melo ; Tanrının ve Çocuklarımın üzerine yemin ederimki tükürmedim görüntülere yüzlerce kez bakılsın.

manager725
27.Ocak.2013, 23:47
O zaman Dentinho'nun attığı tekmeleri de söyle.Hamit'e bir tekme attı bir kere diziyle vurdu.

Tekme savurdu.Hatalı mı?Tabiki hatalı.Ama burada en son söylenecek söz Oğuzhan'a emek hırsızı demek.

zeck17

tvde izleyince bir 5-10 dakika sonra tekrarını gösterdiler başka açıdan orda tükürmediği açıkça görülüyordu ve galatasaray da kim sert oynadı allah aşkına

manager725
Felipe Melo ; Tanrının ve Çocuklarımın üzerine yemin ederimki tükürmedim görüntülere yüzlerce kez bakılsın.

Bari yemin etmeseymiş,ceza alacak,üstüne de çarpılacak.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:48
Tekme savurdu.Hatalı mı?Tabiki hatalı.Ama burada en son söylenecek söz Oğuzhan'a emek hırsızı demek.

Eğer tükürme yoksa Oğuzhan'ın yaptığı emek hırsızlığı oluyor sizlerin tabiriyle.

zeck17
Johan Elmander: "Hakem hata yapabilir ama rakip oyuncunun yaptigini anlayamiyorum, cünkü Melo tükürmedi."

Hasan Şaş: ''10 kişi olmamız Sneijder'in kalitesini görmemizi engelledi.''

Hasan Şaş: ''Melo böyle bir harekette bulunmadığını belirtti.''

manager725
tvde izleyince bir 5-10 dakika sonra tekrarını gösterdiler başka açıdan orda tükürmediği açıkça görülüyordu ve galatasaray da kim sert oynadı allah aşkına

Siz sert oynayan bir takımsınız.Genel yapınız göyle.

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 23:49
Rica ediyorum mesajları silmeyin.herkes fikrini söylesin.

Kimse aksi kanıtlanana kadar burada Oğuzhan'a ya da Melo'ya ''Emek Hırsızı'' diyemez.

O yüzden herkes fikrini sağlıklı bir biçimde söylerse mesaj silinmez.

manager725
27.Ocak.2013, 23:50
Eğer tükürme yoksa Oğuzhan'ın yaptığı emek hırsızlığı oluyor sizlerin tabiriyle.

Sizin yaptığınız tek şey ilk maçta Burak'ın kendini yere atmasına karşılık bir şey bulmak.Oğuzhan'la Melo önce yakınlaşıp tartışıyor.Oğuzhan orda da tükürdü diyebilir.Sonra Oğuzhan Melo'nun üzerine yürüdüğünde Melo tükürüyor.Herkes gördü siz görmediniz.Tekrar söylüyorum yaptığınız tek şey ilk maçta Burak'ın kendini yere atmasına karşılık bir şey bulmak

Facx
27.Ocak.2013, 23:50
tükürük olmazsa ceza almaz ne demek? Lan demeyen Caner ceza aldı. Kaldı ki kırmızıdan sonra melo sahada provoke edici hareketler de yaptı. En az 3 maç ceza gelecektir.

caner lan dedi diye kırmızı yedi diyosun dimi melo ne yaptı diye kırmızı yedi ?

I3esiktas
27.Ocak.2013, 23:51
Bu kadar erken konuşanlar umarım gerekli görüntüler çıktığında Melo için gerekeni diyip Oğuzhan için de söylediklerinden dolayı özür dileyeceklerdir.

E.Cartman
27.Ocak.2013, 23:52
@manager725

Arkadaşım amma sert girdin konuya az sakin. Sürekli ithamlar, sataşmalar falan yavaş biraz, sakin ol.

europeanconquer
Bu kadar erken konuşanlar umarım gerekli görüntüler çıktığında Melo için gerekeni diyip Oğuzhan için de söylediklerinden dolayı özür dileyeceklerdir.

Oğuzhan'ın hareketleri sadece o pozisyonla sınırlı değil hocam :)

manager725

Tamamen katılıyorum.Bir de maçı kazandınız ben sizin kadar sinirli değilim.

Oceanus

ya tam tersi bir durum ortaya çıkarsa ?

zeck17
27.Ocak.2013, 23:53
Siz sert oynayan bir takımsınız.Genel yapınız göyle.

Ligin en az faul yapan takımı?

urwrdskkn
27.Ocak.2013, 23:53
Yeni Rol Modeli Almış Beşiktaş ta Haberimiz Yokmuş DENTHİNO

darkkobal123
27.Ocak.2013, 23:54
Bu kadar mı ruhsuz oynar bir takım, hafta içi yatmışlar mı antreman yapmamışlar mı bunlar anlamıyorum ki. Dökülüyorlardı resmen sahada. 10 kişi kalmış takımın kalesine 1 şut dahi çekemedik, mağlubiyeti çoktan kabullenmiş gibiydik. Aybaba'da gercekten büyük maç kavramı nedir bilmiyor. Yazıklar olsun.

manager725
27.Ocak.2013, 23:54
Ligin en az faul yapan takımı?

Problem de bu işte.Sert oynuyorsunuz ama hakemler görmüyor.bak örnek veriyorum.Maç başladığı anda Riera'nın Necip'e dalması.

manager725
27.Ocak.2013, 23:55
Yeni Rol Modeli Almış Beşiktaş ta Haberimiz Yokmuş DENTHİNO

Bak buna katılıyorum.Dentinho'yu Lucescu'nun bize kazığı olarak yorumluyorum.

Oceanus
27.Ocak.2013, 23:55
Problem de bu işte.Sert oynuyorsunuz ama hakemler görmüyor.bak örnek veriyorum.Maç başladığı anda Riera'nın Necip'e dalması.

Yani demek istediğin hakemler sizi kolluyor ? Hakemler arkanızda ? bunumu demek istiyorsun ?

Nocna Mora
27.Ocak.2013, 23:56

Sen git maçı bir daha izle sakin kafayla öyle bir gel. Yaptığın yorumlar kışkırtıcı ve farklı bir macı anlatıyor gibisin.

zeck17
27.Ocak.2013, 23:56

Örnekte haklısınız sarı kart gerekliydi ama necipin 70lerde sarı kart görmesi ne veli görmedi herhalde onun kartları nerde ve galatasaray sert oynamyor genelleme yapmayın ayıp

Facx
27.Ocak.2013, 23:57

hiç gülceğim yoktu peki necip ve velinin son dakikalarda sarı kart görerek maçı bitirmelerine ne diyosun çok merak ediyorum elli kez sarı kart yemesi gerekirdi ikisininde

Night_Mare17
Ne diyim artık ben ne diyeyim hakem görmüyor bile hiç bir şey yanına itiraza gidiyorlar kırmızıyı veriyor tükürmüş falan filan Melo. Bu lige fazlayız arkadaş kaldıramıyorlar yok yani artık YETER. Maça gelirsekte o kornerden golü yemeseydik 4-5 olacağı kanaatindeydim.

uAburak89
Emre Çolak beni ve bir çok kişiyi şaşırttı. Sabri de aynı şekilde. Takım bu sene resmen maç seçiyor ve ben buna sinir oluyorum. İstedikleri zaman en azından mücadele ettikleri zaman fark çok net görülüyor. Hedef maçlarının neredeyse tamamından istediğimizi aldık. Bunu genele yayarsak şampiyonluk uzak değil.

Beşiktaş ise tek planı olmasının bedelini ödedi, Almeida olmazsa ne yaparız diye hiç düşünmemişler haliyle doğru dürüst pozisyon bulamadan, oyuna hakim olamadan maçı tamamladılar. Fernandes'in çok kötü olması da etkiledi tabii.

europeanconquer
Beyler bırakın tartışmayın,galibiyetin tadını çıkarın.

urwrdskkn
27.Ocak.2013, 23:58

peki hamite atılan dirsek darbesi ve beşiktaşlıların yaptığı onca şeyler ne demeli biz yapsak direk kırmızı kartı yemiştik hatta 3-0 hükmen sayılırdık ADAMI BİÇECEK SERT MÜDAHELELER YAPIYORSUNUZ SONRA DA BİZ YAPMADIKJ DİYORSUNUZ YÜRÜYÜN GİDİN ALLAH AŞKINA YA

zeck17
Hakemin Melo konusunda hatası yok ama maçın genelinde hiç kartlarını kullanmadı meloyu attıktan sonra kartını çıkardı cebinden

I3esiktas
Oğuzhan'ın hareketleri sadece o pozisyonla sınırlı değil hocam :)

Oğuzhan'ın hareketlerinden bahsediyorsun ama tek taraflı düşünüyorsun. Şuan bütün pozisyonları hatırlamasamda kafamda ki 3 pozisyonu söyliyim daha deminde arkadaşa yazdım. Hamit'in sağ açıkta hiç bir şey yokken sırtını tutup yere düşmesi, Snejderin Oğuzhan'ın üstüne yatarak faul almaya çalışması, Yine snejder Hilbert mücadelesinde Snejder kendini hızlı bir şekilde yere atarak Hilbert'e sarı kart almasını sağladı. Siz Oğuzhan'ın karakterine laf atıyorsunuz ama kusura bakma sizinkilerinde bizden bi farkı olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş hakkında konuşurken dönüp kendi futbolcularınızında yaptığını buraya yazarsan kimse sana cevap vermez zaten.

wallaha baq
27.Ocak.2013, 23:59
ya bırakın tükürdü tükürmedi mevzusunu. bu beşiktaşın halini konuşun. ya bu takım kaza bela şampiyon olur yada 2. olurda şl giderse. ben bi 8'i daha kaldıramam arkadaş. mehmet akyüz nedir ya biri bana açıklasın yalvarırım açıklasın. bu kadar aciz top oynanmaz adamlar 10 kişi bizim maç boyu attığımız şutun fazlasını attı 10 kişi kaldıktan sonra !

manager725
28.Ocak.2013, 00:01
Veli zaten karşısındakine insan muamelesi yapmıyor.GS'de sert oynuyor.Melo tükürdü.GS kazandı.BJK kaybetti.Dentinho'nun artist hareketleri var.Sneijder ilk maçta vasattı.Puan farkı 5.Oldu bitti.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 00:01
Oğuzhan'ın hareketlerinden bahsediyorsun ama tek taraflı düşünüyorsun. Şuan bütün pozisyonları hatırlamasamda kafamda ki 3 pozisyonu söyliyim daha deminde arkadaşa yazdım. Hamit'in sağ açıkta hiç bir şey yokken sırtını tutup yere düşmesi, Snejderin Oğuzhan'ın üstüne yatarak faul almaya çalışması, Yine snejder Hilbert mücadelesinde Snejder kendini hızlı bir şekilde yere atarak Hilbert'e sarı kart almasını sağladı. Siz Oğuzhan'ın karakterine laf atıyorsunuz ama kusura bakma sizinkilerinde bizden bi farkı olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş hakkında konuşurken dönüp kendi futbolcularınızında yaptığını buraya yazarsan kimse sana cevap vermez zaten.

Ben gördüklerimi aktardım.Dediğiniz pozisyonları görmedim.

I3esiktas
28.Ocak.2013, 00:02
Ben gördüklerimi aktardım.Dediğiniz pozisyonları görmedim.

Yav şunu deme o zaman maçı düzgün izleyip gelip buraya yorum yaz

E.Cartman
28.Ocak.2013, 00:02
Beyler Oğuzhan'ın yaptığı, Burak'ın atlaması, onun yatması bunun kalkması yanlış hareketler ama profesyonelce hareketler bunlar kabul edelim artık. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Premier Ligde, La Liga'da eloğlu ne hareketler yapıyor, sen profesyonelsen kanmayacaksın böyle hareketlere Oğuzhan gelip kafa da atsa sen Melo'ysan uymayacaksın arkanı dönüp gideceksin. Busquets'in ŞL'de yatıpda rakip atıldı mı atılmadı mı diye kontrol edişi hâlâ gözümün önünde mesela. Ayıp falan ama artık bu iş böyle. Takımına hakemi kandırma, numara yapma antremanı yaptıran hocalar var, geçin bunları.

zeck17
28.Ocak.2013, 00:04
Bu arada beşiktaşın haftaya işi çok zor karabük yine 3 atar gibi sivok hilbert yok almeida sakat

Addolorato
28.Ocak.2013, 00:05
Melo'nun pozisyonunu full HD görüntü kalitesinde defalarca izledim. Hani konuşurken insanlar bazen istemsizce tükürürler fakat o pozisyonda o bile yok. Adamın ağzından hiçbir şey çıkmıyor. İlk maçta nasıl Burak emek hırsızlığı yaptıysa bu maçtada Oğuzhan aynı şeyi yaptı. Biraz objektif olun.

Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 00:07
Kusura bakmayın ama, Beşiktaşlı arkadaşlar her mağlubiyetten sonra olduğu gibi hakeme sarılamadı çünkü rakip takımın aleyhine çalısınca bu sefer kendi futbolcularını korumayı seçtiler. Napalım bahaneler bitmez. Beşiktaşlı yöneticilerin komik acıklamalarını merakla bekliyorum.

europeanconquer
Yav şunu deme o zaman maçı düzgün izleyip gelip buraya yorum yaz

Eksik bir şey yazmadım yanlış bir şey de yazmadım ,maçın tamamını izleyememem yüzünden yorum yapmamamı söylemek sizin haddiniz mi ? Gördüğüm pozisyonları yazdım.Oğuzhan'a ne emek hırsızı dedim ne de karakteriyle ilgili bir yorum yaptım.Eğer Oğuzhan rol yapmışsa ayıp etmiştir dedim.Bizim oyuncularımız da yaptıysa ayıp etmişlerdir,sizin de sitemde bulunmanız çok doğal.

darkkobal123
Fernandes'de Oğuzhan ile birlikte itiraz ediyor. Eğer rol yapıyorlarsa oscarlık rol yaptılar, zamanlama vb. herşey çalışılmış.

I3esiktas
28.Ocak.2013, 00:09
Kusura bakmayın ama, Beşiktaşlı arkadaşlar her mağlubiyetten sonra olduğu gibi hakeme sarılamadı çünkü rakip takımın aleyhine çalısınca bu sefer kendi futbolcularını korumayı seçtiler. Napalım bahaneler bitmez. Beşiktaşlı yöneticilerin komik acıklamalarını merakla bekliyorum.

Şuan ben 1 Beşiktaşlı arkadaş dışında o pozisyon için erkenden konuşan görmedim. Ama galatasaraylı arkadaşların hepsi kendinden emin gibi kesin gözüyle bakıyorlar.

Nocna Mora
28.Ocak.2013, 00:10
Melo'nun pozisyonunu full HD görüntü kalitesinde defalarca izledim. Hani konuşurken insanlar bazen istemsizce tükürürler fakat o pozisyonda o bile yok. Adamın ağzından hiçbir şey çıkmıyor. İlk maçta nasıl Burak emek hırsızlığı yaptıysa bu maçtada Oğuzhan aynı şeyi yaptı. Biraz objektif olun.

Full HD LED TV'de izledim ben de. Tükürme falan yok kimse ağzının şekli 'O' iken tüküremez. Orada Melo bir şey söylüyor. Dediğim gibi belki istemsizce 1-2 tükürük damlası mı ne kelime söylerken gelmiş olabilir o yani öyle tükürme amacı falan kesinlikle yok. Bir Galatasaray taraftarı olarak söylemiyorum bunu bir futbol izleyicisi olarak söylüyorum.

Ayrıca;

https://pbs.twimg.com/media/BBpEBo_CEAAlhtN.jpg

https://pbs.twimg.com/media/BBpEUepCEAAiAS5.jpg:large

manager725
28.Ocak.2013, 00:11
Bu galatasaraylıları anlayamadım,anlayamıyorum,heralde anlayamayacağım.neyi savunuyorsunuz?ben kendi takımdaki oyuncuya eleştiri yaparken siz tüküren meloyu koruyorsunz.

zeck17
28.Ocak.2013, 00:12
Bu galatasaraylıları anlayamadım,anlayamıyorum,heralde anlayamayacağım.neyi savunuyorsunuz?ben kendi takımdaki oyuncuya eleştiri yaparken siz tüküren meloyu koruyorsunz.

Sorun bu işte melo tükürmemiş görüntülerde gördüğüm üzere görürsünüz olay kara bağlanacak

nannar
28.Ocak.2013, 00:12
helal sana Sabri Reis!!! :D

manager725
28.Ocak.2013, 00:14
Sorun bu işte melo tükürmemiş görüntülerde gördüğüm üzere görürsünüz olay kara bağlanacak

Ben de tükürdüğüne eminim.tükürmediği açık açık belli olursa sizden özür dileyeceğim aynı sözü siz de verin.keşke kar yağmasaydı her şey açık ve net olurdu.

sananes
28.Ocak.2013, 00:15
caner lan dedi diye kırmızı yedi diyosun dimi melo ne yaptı diye kırmızı yedi ?

öncelikle rica ediyorum benimle senli benle konuşmazsanız mutlu olurum. fikrimi söylüyorum ben alıntı yapacaksanız da daha resmi lüften.sonrasında açıklayayım;

caner lan dediği gerekçesiyle kırmızı kart gördü ve lan dememesine rağmen ceza aldı.

melo diyelim ki tükürmedi ama tükürdü gerekçesiyle oyundan atıldı. kaldı ki ben tükürük cezası alsın da demiyorum. Tükürmemişse adam neden tükürmüş gibi ceza alsın. Hakeme kırmızı kart sonrası yaptığı hareketler ve tribünleri tahrik etmesinden ötürü ceza almalı.

Bakın Caner olmayan şey yüzünden ceza aldı. Kırmızıdan sonra doğru düzgün itiraz bile etmedi. Ben Melo olmayan şeyden kart görsün demiyorum,Caner'e olan bir başkasına olmasın.

zeck17
28.Ocak.2013, 00:15
Ben de tükürdüğüne eminim.tükürmediği açık açık belli olursa sizden özür dileyeceğim aynı sözü siz de verin.

Bir kere fizik kurallarına aykırı eğer melo ağzı o pozisyondayken tükürebiliyorsa dilinin yılan dili gibi çatallı ve uzun olması gerek pozisyonu izleyin ve deneyin bir

fotosuki
28.Ocak.2013, 00:18
Bir kere fizik kurallarına aykırı eğer melo ağzı o pozisyondayken tükürebiliyorsa dilinin yılan dili gibi çatallı ve uzun olması gerek pozisyonu izleyin ve deneyin bir

Çıngıraklı yılan gibi diyorsun.

Oceanus
28.Ocak.2013, 00:19

ben denedim ağzımı o şekil yapıp tüküremedim dilimin ucunda birikiyor ama dışarı aktaramıyorum.

manager725

denedim oldu.yılan dilli falan değilim.

caglaruzun
Melo birde sürekli yukarıyı gösteriyor? Yukarda allah var dercesine mi yoksa kar yağıyo hafız onu üflüyodum mu diyo napıyo anlamadım ben. Karla ilgili bi durum olabilir mi üflemesi?

wallaha baq
28.Ocak.2013, 00:21

http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2

http://www.youtube.com/watch?v=5bz152HmWr0

iyice izleyin tarafsız bakın full ekran yapın erkana yapışın. ben burda ortamı germek için yazmıyorum bu tartışmalara kızıyorum, 3 büyük takım diyoruz derbi diyoruz ama gel gör ki beşiktaş çağresizce bir oyun sergiledi. Bu maçın hakkı galatasarayındı 5465133135161 kere oynansa yine beşiktaş kazanamazdı. almeida olsa falan filna hikaye bu maçı kazanamazdık. !

petrol_fb12
28.Ocak.2013, 00:21
Yeni bir tükürme vakası Türkiye'ye hayırlı uğurlu olsun..

Mücadeleci bir futbol vardı.İki takımda poziyonsuz bitirdiler hemen hemen.Sıkıcı yerleri oldu.Maç için fazla söylenecek bir şey yok.Yakaladığını atıcaksın gibi bir maç oldu.

manager725
28.Ocak.2013, 00:26

http://www.youtube.com/watch?v=5bz152HmWr0 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3D5bz152HmWr0)

iyice izleyin tarafsız bakın full ekran yapın erkana yapışın. ben burda ortamı germek için yazmıyorum bu tartışmalara kızıyorum, 3 büyük takım diyoruz derbi diyoruz ama gel gör ki beşiktaş çağresizce bir oyun sergiledi. Bu maçın hakkı galatasarayındı 5465133135161 kere oynansa yine beşiktaş kazanamazdı. almeida olsa falan filna hikaye bu maçı kazanamazdık. !

Anlatmak istediğim de bu.Ben kendi takımıma da eleştiri yaparken,gs'liler toz konduramıyor.Olayı bence bitirmişsin.Konuyu değiştiriyorum.Bu takımda Almeida'nın dönmesi,Ferdi'nin hazır olması,Dentinho'nun daha hazır olması için 3-4 hafta gerekli.

zeck17
28.Ocak.2013, 00:27

http://www.youtube.com/watch?v=5bz152HmWr0

Lig tv videosunu bilgisayar açmadı biraz sonra tekrar deneyeceğim ama fotoğraftan ve taraflı birinin eklediği videodan ne bulmam gerekiyor altta adam hakaret etmiş açık bir şekilde

europeanconquer
28.Ocak.2013, 00:29
http://img23.imageshack.us/img23/9240/asdwu.png

:)

manager725
28.Ocak.2013, 00:30
Lig tv videosunu bilgisayar açmadı biraz sonra tekrar deneyeceğim ama fotoğraftan ve taraflı birinin eklediği videodan ne bulmam gerekiyor altta adam hakaret etmiş açık bir şekilde

Yaa olayı büyütmek istemiyorum ama cevap verme gereği duyuyorum.Birisi GS'li ya da BJK'Lİ olması görüntüyü değiştirmez.Ayrıca yorumu yapan kişi farklı,videoyu youtube koyan kişi farklı.pehh

wallaha baq
28.Ocak.2013, 00:30

tamam kardeş sana iyi akşamlar :)

zeck17
28.Ocak.2013, 00:33
Lig tvnn videosunu izledim ve burda hiç bir şey belli olmuyor ondan 5 dakika sonraki ligtvnin verdiği görüntüde hiç bir şey diğer açıdan ağzı görüldüğünde ve meloyu burda savunuyor gibi görünüyor olabilirim ama melo da çok büyük hatalıdır orda rakip oyuncunun eline bu fırsatı vermeyeceksin zaten bileti kesildi sezon sonu ayrılacak inşallah pfdk pozisyonu doğru süzer ve 2-3 maç ceza verir schalke maçında hazır bir şekilde sahada olur

William Rookwood
28.Ocak.2013, 00:35
Oğuzhan ve onun gibiler bu karakterleri ile arma boyu yol alamazlar gözümden tamamen düştü bu akşamki oscarlık oyunundan sonra.

footballer33
28.Ocak.2013, 00:38
Samet Aybaba'nın saçmasapan tercihleri yüzünden kaybettik. Başka bir açıklaması yok bunun. 10 kişilik, forvetsiz takıma yarım saat boyunca 1 gol atamadık. O bir tarafa, etkili bir atağımız yoktu. Eyvallah takım, eyvallah hoca! Maçla alakalı da, söyleyecek başka bir sözüm yok.

besiktas1903
28.Ocak.2013, 00:41
Almeida olmayinca oyun planimiz bozuldu, Holosko defans oyuncularin arasinda kayboldu. Samet hoca yanlis secimler yapti, Mehmet Akgun bu macta oynamamaliydi. Fernandes daha hazir degil, bildigimiz Fernandes sahada yoktu. Kotu oynadik ve kaybettik..

Tukuruk olayina gelince tukurmus gibi hareket yapti ama agzindan tukuruk ciktimi belli olmuyor.

uAburak89
28.Ocak.2013, 00:45
Bazı yorumlar ibretlik cidden, tükürmediyse de ceza almalı nasıl bir mantıktır, adam tükürdüğü için atılmıyor mu ? Bu tarz olaylarda hakem raporunun değil görüntülerin önemli olduğu da tescillendiğine göre tükürmediyse 1 maç bile ceza alırsa çok büyük haksızlık olur. Empati yapmadan yorum yazarken içiniz nasıl rahat ediyor hiç anlamıyorum.

Kazandık evet ama sonuçta Melo önemli bir oyuncu, söylediği gibi tükürmediyse kulüp sahip çıkmalı, gerekli başvuruları itirazları yapmalıdır. Galibiyetin gölgesinde kalmamalı bu durum. Tükürmek gibi bir yanlışa düştüyse de aldığı cezaya göre para cezası da verilmeli, cezası bitince hemen takıma girmemelidir. Maçın en iyi adamlarından biriyken hem kendini hem bizi yakmış oldu, sinirlerine hakim olmalıydı.

William Rookwood
28.Ocak.2013, 00:48
Karar takımın lehine, arkadan müdehale yapan veli, olaya atılan Oğuzhan ve aynı zamanda tükürük yiyor gerçekten çok mantıklı. :) Tükürük yese yese Necip yerde hadi arkadan müdehale etti çünkü.

Walter Sakana
28.Ocak.2013, 01:07
Bu arada Fatih Terim'in bacanağı vefat etmiş, maç sonrası haberini almış ve hemen gitmiş. Maç sonu basın toplantısına da o yüzden katılamamış, yerine Hasan Şaş katılmış.

Börk
28.Ocak.2013, 01:09
İzledim her açıdan bence ağızdan çıkan bir kelimede çıkan bir tükürük Oğuzhan'ın yaşına başına bakmadan yaptığı terbiyesizliği sonucu çıkan bir kart.Meireles gibi kesinlikle ceza gelmemeli.

uAburak89
28.Ocak.2013, 01:11
Muslera'ya iş düşmedi. Sabri çok net bu sezonki Eboue'den iyi durumda. Semih - Dany iyiydi, Riera rakip ataklarında pozisyon hataları yapıyor, sıkıntı. Hamit yine fark yarattı ama basit oynadığı zaman, eveleyip gevelediğinde hiç çekilmiyor, bir gol atsa hem o hem biz rahatlayacağız. Selçuk büyük topçu, Melo dengesiz başladı, maçın adamı olmaya giderken yanlış yaptı, Emre şaşırttı, golü ve orada olması güzel, havaya girmese iyi olur. Elmander - Umut gecenin sürpriz ikilisi iyi bastı, Umut'un ilk goldeki ortası şahane.

Engin, futbolu unutmuş gibi hiç beğenmedim. Sneijder futbolculuğu tartışılmaz, sohbet alanında da yazdım, zaman ve uyum lazım. Bu devre çok beklentim yok. Hakan Balta, sol kanat ve forvet gibi oynadı, sanıyorum Riera geriden oyun kurabildiği için böyle bir yola gidildi. Çabuk yoruldu, kafasında futbol yok gibi. Fatih Terim 2-1'ken riskli değişiklikler yaptı, 10 kişi kalınca panik ile saçmaladı, maçın gitmemesi onun adına şans oldu.

I3esiktas
28.Ocak.2013, 01:11
Melo'nun tek suçu orada tekme tokat dalmamasıdır.

Sonra şöyle yorumlara cevap verince insanı fanatik, tek taraflı yorum yapıyor sanıyorlar. Arkadaşım ne içip geliyorsunuz foruma.

zeck17
28.Ocak.2013, 01:14
Sonuç olarak Melo hata yapmıştır faul zaten lehine sen orda muhattap bile olmayacaksın senden 10 yaş küçük admala Oğuzhana gelince ayıp etti hata yaptı etik değildi yaptığı ama profesyonelce davrandı

fotosuki
28.Ocak.2013, 01:15
Sonuç olarak Melo hata yapmıştır faul zaten lehine sen orda muhattap bile olmayacaksın senden 10 yaş küçük admala Oğuzhana gelince ayıp etti hata yaptı etik değildi yaptığı ama profesyonelce davrandı

Artık bir karar versen. :D

kalemci
28.Ocak.2013, 01:16
Gülerek takip ediyorum. İnsanın bu kadar tek taraflı bakmaması lazım olaylara.

zeck17
28.Ocak.2013, 01:17
Artık bir karar versen. :D

E tüm yorumlarım bu yönde baştan sona okuyun isterseniz :D şayet beşiktaşı kolej takım olduğundan severim fmde şu anda kariyer yaptığım takımdır sert oynadılar biraz da kötü oynadılar pozisyon bulamadı önümüzdeki maçlarda da çok zorlanacaklardır kartlardan dolayı

ShevAnil
28.Ocak.2013, 01:18
Futbol izleyemediğim bir maçı daha böylece geçirdik, ben bu sezon bu durumdan çok sıkıldım. Sezon başından beri ne Galatasaray, ne Beşiktaş ne de Fenerbahçe'nin maçlarında beklediğim oyunu göremiyorum.(kısmen Beşiktaş'ı ayrı tutabilirim.)

Melo pozisyonunu da defalarca izledim tarafsız olarak söylüyorum; Melo orada tek heceli bir kelime söylüyor sanırım, ortada bir tükürük göremedim.

Ne olursa olsun, takımımı tebrik ediyorum. En yakın rakibimize 5 puan fark attık, bu farkın hiç azalmaması temennisiyle. :)

Ralph
28.Ocak.2013, 01:19
Bizim için en başından itibaren şanssız bir maçtı. Bir Almeida'nın yokluğu bütün takımın genini bozdu. Fazla söyleyecek bir şey yok, demin de bir arkadaş söylemiş; "Gs maçı vermek istedi, Beşiktaş kazanmak istemedi" Yine de heyecanlı maç oldu.

Bir şey söylemek istiyorum ben; Dentinho çok çamur ve artist bir oyuncuya benziyor. Maç öncesindeki fikirlerim ile şimdiki fikirlerim arasında çok fark var. Bir faulde çok abartılı bir acı çekti. Hiç hoşuma gitmez böyle oyuncular. Umarım bu konuda uyarı alır. Oyunu konusunda ise bir şey söylemek için erken.

Tebrikler Galatasaray.

footballer33
28.Ocak.2013, 01:21
Sükunetimi koruyayım diyorum; ama zorla tahrik ediyorsunuz adamı. Karakterden, tükürükten falan bahseden çokbilmiş arkadaşlar, kendi takımlarındaki karakterlere bir baksınlar ve sonra gelip çamur atsınlar. Melo, Burak, Eboue, Engin... Bu kadarı bile yeterli.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 01:24
Schalke bayrağından sonra bu tarz bir pankart görmek şaşırtıcı olmasa gerek.

Savunmuyorum,son derece ayıp,ancak şaşırtıcı değil,orada 52 bin kişi var elbet fair-play denen şeyden nasibini almayan insanlar oluyor.

Börk
28.Ocak.2013, 01:24
Ben sana hemen yanıtı vereyim footballer33 kardeş.Sen nasıl Beşiktaş taraftarı Schalke lehine tezahürat yaptığın da 1-2 çapulcunun işi diyorsan bende buna öyle diyorum.Sanki stad tezahüratlarla inledi.Ha unutmadan Çarşı'nın karekterini de biliyoruz.

zeck17
28.Ocak.2013, 01:25
Sükunetimi koruyayım diyorum; ama zorla tahrik ediyorsunuz adamı. Karakterden, tükürükten falan bahseden çokbilmiş arkadaşlar, kendi takımlarındaki karakterlere bir baksınlar ve sonra gelip çamur atsınlar. Melo, Burak, Eboue, Engin... Bu kadarı bile yeterli.

Ha bir de, şu pankartı tarafsız gözle eleştirebilecek arkadaşlar için paylaşayım da, karakterden bahsederken öncelikle iğneyi kendilerine batırmayı unutmasınlar!

Haklısınız ne diyelim şimdi pankartı açanlar ayıp etmiş engin deseniz çok sinirli bir oyuncu kendine hakim olamıyor melo ve eboue iyi oyun oynuyorlar ama rakip taraftarını sinirlendirecek hareketler yapıyor burak önceki derbide hata yapmıştır tamam kabul ama velinin futbol stili hoş değil dentinho desen engin gibi taklalar açıyor oğuzhan ayıp etmiştir orda kendisiyle alakalı bir şey yok tüm olaylara direkt giriyor

Ne yazık ki ülkemizde böyle anlaşılıyor armayı öp kralsın hakem aleyhinize karar versin itiraz et kralsın

petrol_fb12
28.Ocak.2013, 01:29
Beşiktaş parası olsada olmasada BEŞİKTAŞTIR ! NOKTA ! Böyle bir saçmalığı hazırlayan tarafatar neyin peşinde acaba?

uAburak89
28.Ocak.2013, 01:29
Pankart iğrenç, şimdi görüyorum yapanlar çok büyük ayıp etmişler.

Programlara göz atıyorum, tahmin ettiğim niyet okumalar başlamış bile, Melo'nun geçmiş vukuatlarının kafalarda oluşturduğu etki ve Oğuzhan'ın düzgün bir isimmiş izlenimi vermesi etkilemiş insanları. Görüntülerde ağızdan çıkan tükürük yok, gördüm varsa diyen art niyetlidir hiç kusura bakmayın. Oğuzhan da evliya değil, alakası olmadığı olaya müdahil oluyor. Programlarda Oğuzhan'ın reflekslerine bakın deniyor, bu da kafadan Oğuzhan ne derse doğrudur demek. Güzel kafalar bunlar.

E.Cartman
28.Ocak.2013, 01:30
Pankart için bişey söyliyim; açıkcası böyle şeylere takılmamak lazım pek, ezeli rakiplerin taraftarları arasında böyle şeyler hep olmuştur olacaktırda, takmayın boşverin halledilmesi gereken daha önemli ve acil şeyler var Türk futbolunda.

zeck17
28.Ocak.2013, 01:33
Pankartı hazırlayanlar Özhan Canaydın dönemini hatırlamıyorlardır herhalde çünkü o kadar küçük yaştaki birinin hazırlayabileceği cinsten olmuş

petrol_fb12
28.Ocak.2013, 01:33
Pankart için bişey söyliyim; açıkcası böyle şeylere takılmamak lazım pek, ezeli rakiplerin taraftarları arasında böyle şeyler hep olmuştur olacaktırda, takmayın boşverin halledilmesi gereken daha önemli ve acil şeyler var Türk futbolunda.

Dediğin cok doğru.

Bunu türkiye'de hiç bir takım yapmaz.Bırak takımı kişi yapmaz.Galatasaray zor durumda olduğu zamanlar bile bu kadar yapılmadı hatta bir grup fenerbahceli para bağışladı.

hakan769
28.Ocak.2013, 01:35
Bana göre tükürdü Melo Ama tükürmedim diyor maçın içine etti

hakan769
28.Ocak.2013, 01:35
Bazı Beşiktaş Taraftarıda Eboue ye maymun sesleri ve taklidin yapıyordu çoook yanlış bunlar.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 01:42
Pankart derken bu maçtan.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/01/27/kvalH.png

I3esiktas
28.Ocak.2013, 01:58
Şu pankartı asanlar çok değil 3 sene önceyi unutmuşlar

nannar
28.Ocak.2013, 02:31
bu pankartlara falan takılmayın yahu...zamanında Adnan Polat Star TV'den kampanya başlatıp para toplarken Fenerbahçe'çiler de her maçta bu tarz pankartlar hazırladılar. Yani bunlara takılmamak lazım.Yaptıkları dogru mu?Tabiki de hayır ama işte enteresan zihniyetli insanlar var...Normal şeyler bunlar...

nannar
28.Ocak.2013, 02:32
Dediğin cok doğru.

Bunu türkiye'de hiç bir takım yapmaz.Bırak takımı kişi yapmaz.Galatasaray zor durumda olduğu zamanlar bile bu kadar yapılmadı hatta bir grup fenerbahceli para bağışladı.

Yaş kaç bilmiyorum ama zamanında Fenerbahçeliler de yapmıştı bu tarz işleri... :)

Eminoski
28.Ocak.2013, 02:43
Bu pankartı bir eleman yapmış , çocugun bütün sosyal ağlarını bulmuşlar evini okulunu bulmuşlar şu anda onunla uğraşıyor beşiktaş taraftarı :) yarın fena şeyler olucakmış.

I3esiktas
28.Ocak.2013, 02:46
Bu pankartı bir eleman yapmış , çocugun bütün sosyal ağlarını bulmuşlar evini okulunu bulmuşlar şu anda onunla uğraşıyor beşiktaş taraftarı :) yarın fena şeyler olucakmış.

Çocuğun telefon numarasına kadar bulundu. Face hesabını ve twitter hesabını iptal etmiş arkadaş.

zeck17
28.Ocak.2013, 02:48
E bunun diğer hareketten ne farkı olacak terbiyesizliğe magandalık ile cevap

Börk
28.Ocak.2013, 02:48
Bir şey sormam lazım hani bu yapılan etik değil hepimiz katılıyoruz da o çocuğa bir şey yapılırken veya bir insanın canına kasıtta bulunacakken utanmıyor musunuz ? Beşiktaş yapınca hak yerini bulur cezasını öder çünkü.Hadi hayırlı işler arkadaşlar Beşiktaş taraftarı hakkında yanılmama sevindim.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 02:53
''Nolur gitmeyin biraz (dalga) geçelim''

Tanıdık geliyor değil mi ? 3 yıl önce hani ?

GebzeLi1907
28.Ocak.2013, 02:54
çocuğa yaşadığı korku yetmiştir.
bi atasözü vardı da yazarsam ceza alırım belki, kısaca öldürme korkut demişler..bişey yapılmaz bence

wallaha baq
28.Ocak.2013, 02:56
kimse çıkıpta bir şey yapmaz bence. Mühendis oktay'ı unutmadık..

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 03:08
Abi ne kasıyorsunuz sanki bir şey olacak klasik işte bir şey olacağı yok o kadarda değil insanız sonuçta.

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 03:21
Maçı izlemedim işlerim vardı ancak sonuca bakılınca G.Saray'ın 30 dakika 10 kişi oynayıp kazandığını görüyorum.

Tebrik ederim tüm Galatasaraylıları.

Yalnız şu laf sokma kavga çıkarma erkeklik taslama işlerine artık bir son verelim. Sıkıldım sürekli mesaj silip ceza vermekten. Bilginiz olsun bundan sonra ceza butonu yerine Süresiz Banlama butonunu seçeceğim.

nannar
28.Ocak.2013, 03:23
yakışır Murat'ıma.Bu arada farkındamısın Murat ben uzun zamandır ceza ya da uyarı almadım ve mesajlarım da silinmez oldu :n:

Kendimle gurur duyuyorum :p

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 03:26
Vallaha bilemiyorum yeter yani gınaa geldi. İnsanlar zevk falan aldığımı düşünüyorlardı muhtemelen ama resmen işin ucu kaçtı. 2-3 gündür kimsenin önünü alamıyoruz. Buraları 2 saat boş bıraktınmı herkes mahalleye çeviriyor. Laf sokmalar, küfür etmeler, gönderme yapmalar, yok pankartlar, resimler, videolar... Vs sonu gelmiyor. Ancak ceza verdinmi ne kadar sert yönetim yorum da yapamayalım artık diye başlanır. Her neyse bundan sonra böyle.

İşin üzücü yanı ise yıllardır bu forumda tanıdığım kişilerin ceza alacak şeyler yapması.

byariff
28.Ocak.2013, 03:30
yalniz snejder istekli degildi bi yildiz havasindaydi sanki geriye yardim etmediginden dolayi hoca onu forvete aldi hakani sol"a çekti hoca sneijderin bi kulagini cekmeli. :D

nannar
28.Ocak.2013, 03:31
Hep Telegol yüzünden bunlar :) Adamlar yıllardır futbol tartışması olayının kimyasını ve seviyesini değiştirdiler :)Rating için sürekli kavga ederek futbol konuştular. Normali bu gibi tartışıyoruz artık...

nannar
28.Ocak.2013, 03:33
yalniz snejder istekli degildi bi yildiz havasindaydi sanki geriye yardim etmediginden dolayi hoca onu forvete aldi hakani sol"a çekti hoca sneijderin bi kulagini cekmeli. :D

Taraftar Terim'den önce mesajı vermiş.Kocaman pankart açmışlar "Wesley burası Galatasaray, Burada Efsane olmak istiyorsan Kalbinle oynamalısın." demişler... Aklıma şu geldi ; " This is Spartaaaaa...." :n:

Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 03:48
Ne öyle ''telefon numaları, adresi bulunmus.'' falan adam mı öldürecekler yani bunun için.

uAburak89
28.Ocak.2013, 03:52
Ne öyle ''telefon numaları, adresi bulunmus.'' falan adam mı öldürecekler yani bunun için.

Okulunda sıkıştırırlar yarın, şimdi buna Galatasaray taraftarından da destek olanlar çıkar. Olaylar olur falan işte, gereksiz işler. Pankart berbat ama en az bunun kadar rezillerini de gördük diğer takımlardan. Mağlubiyetin acısını çıkaracaklar güya.

nannar
28.Ocak.2013, 03:53
Gece uyuyunca sinirler yatışır... Ancak gidip döverler belki... Ama onu yazan adam da sonra arkadaşlarıyla gibi onu dövenleri döver.Böyle uzayıp gider.Ama ölüm olmaz sonunda :D

Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 03:55
Okulunda sıkıştırırlar yarın, şimdi buna Galatasaray taraftarından da destek olanlar çıkar. Olaylar olur falan işte, gereksiz işler. Pankart berbat ama en az bunun kadar rezillerini de gördük diğer takımlardan. Mağlubiyetin acısını çıkaracaklar güya.

Pankartın savunalacak bir tarafı yok. Ancak bunu yapan tek o değil. Dediğin gibi öyle olaylar olursa haksızda olsa yanında olurlar tabi ki. Olayın büyümemesi lazım.

davidvilla
28.Ocak.2013, 11:13
Yine tükürük vakası hadi şimdi çık işin içinden cıkabilirsen federasyon.

Maça gelince klasik Türkiye ligi ekolü. Ortasaha yok topu alan vuruyor. Gs takımı 10 kişi kalınca ortasahaya yıgılınca biraz pas yapabildi.

Ben bir Gs'lı olarak şunu söylemek istiyorum; milyonlarca dolar saç her mevkide 3-4 milli oyuncun olsun. En büyük imkanlar yaratılsın. Karşındaki takımın yedek oyuncusu yok, oynattıgı bazı oyuncular ligde 1 tam maç bile oynamamış sen bu takımı afedersin popo zoruyla yen. Ben böyle galibiyete sevinemem arkadaşlar. Çünkü ben şuna inanırım, böyle kazanacagıma bjk gibi oynar kaybederim daha mutlu olurum gurur duyarım.
Beşiktaş klubünü ve forumdaki BJK'li arkadaşları bu sezon şu ana kadar büyük iş başardıklarını düşündüğüm için, bize güzel bir mücadele ve takım ruhu gösterdikleri için kutluyorum.

Alicanfmfan
28.Ocak.2013, 11:23
"Yüzde yüz tükürüyor. İlla tükürük ağızdan balgamlarla olmaz. Havadan bir şey gitmesi gerekmiyor" böyle demiş Sergen. Şuanda sabah sabah sandalyeden kahkaha atarak düştüm. Ağzımızdan dalağımızı falan çıkarmalıyız herhalde tükürürken.

davidvilla
28.Ocak.2013, 12:08
"Melo bana tükürdü. Yanımda Fernandes ve Selçuk İnan da vardı" derken, sözlerini şöyle sürdürdü; "İkisi de her şeyi gördü. Buna rağmen çocuklarının üzerine yemin ediyor. Fernandes'e sordum "Bir insan nasıl yemin edebilir?" diye o da bana "Melo işte bu. Her zaman yaptığı şey. Önce yapar sonra yemin edebilir"

Eğer böyle bir şey söylendiyse enteresan buldum.

uAburak89
28.Ocak.2013, 13:38
"Yüzde yüz tükürüyor. İlla tükürük ağızdan balgamlarla olmaz. Havadan bir şey gitmesi gerekmiyor" böyle demiş Sergen. Şuanda sabah sabah sandalyeden kahkaha atarak düştüm. Ağzımızdan dalağımızı falan çıkarmalıyız herhalde tükürürken.

Farklı olmak için çabalıyorlar, acınası durumdalar bence. Tükürmeye teşebbüs lafı türedi şimdi de, Meireles olayında bir sıvı var ama tükürük yok diyenler vardı net görüntüler çıkmadan oysa görüldü ki tükürük yok. Şimdi de niyetlenmiş, son anda vazgeçmiş diyenler çıktı. Bir de utanmadan hakem raporu diyorlar, çok çabuk unutuyorlar daha 1 ay öncesinde olanları. Bu tarz olaylarda artık hakem raporunun hiçbir işlevi kalmayacak, görüntüyle karar alınmış bir kere. Olur da PFDK ve Tahkim bu hataya düşerse, bu iş UEFA'ya taşınır. Melo tükürmedim diyormuş ısrarla, yönetim de Ligtvden tüm görüntüleri istemiş. 4-6 maç arası ceza verip tahkimden tamamen kaldırılması lazım. PFDK görüntülerine bakmıyormuş çünkü hakem raporuna bakıyormuş, mühim olan tahkimin tutumu ve kararı olacak. Çifte standart olursa, kendilerini yakarlar.

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 13:40
Valla en kolayı bence tükürmeyi serbest bıraksınlar, hepsi birbirinin suratına tükürsün.

footballer33
28.Ocak.2013, 15:39
Dün akşam oynanan Galatasaray-Beşiktaş futbol karşılaşmasında Galatasaray taraftarı tarafından açılan seviyesiz pankart,
Beşiktaş taraftarları tarafından büyük tepkiyle karşılanmıştır. Pankartı hazırlayıp açanlardan birinin Marmara Üniversitesi öğrencisi olduğunu bizlerde sosyal medya aracılığıyla öğrendik. Bugün yine sosyal medyada yer alan haberlerde ismimizin geçmesi üzerine bir açıklama yapma gereği duyuyoruz;

Marmaralı Kartallar, pankartı açan şahıs ile ilgili hiç bir eylemde bulunmamıştır. Sosyal medyada yer alan " Galatasaray taraftarının Marmaralı Kartallar'ın elinde olduğu" haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Beşiktaş taraftarı her zaman sağduyulu şekilde hareket etmiş, gerekli yerlerde gerekli cevapları gerektiği şekilde vermiştir, vermeyede devam edecektir.

Marmaralı Kartallar olarak bizde Beşiktaş taraftarına yakışan bir şekilde tepkimizi göstereceğiz. Tüm Beşiktaş taraftarlarındanda beklentimiz bu yöndedir.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ BEŞİKTAŞ'IN KALESİ..!

Marmaralı Kartallar

byariff
28.Ocak.2013, 15:55
cumhuriyetspor"da boyle bir resim paylasmis.

http://i.imgur.com/jbXsxLE.jpg

manager725
28.Ocak.2013, 16:14
Eskiden Aziz Yıldırım'ı,tüm Fenerbahçe'lileri artist herifler sanardım ama yanılmışım.İki sene öncenin ekonomik krizle uğraşan bir ara ligde 14.olmuş galatasaray ve taraftarı bu sene ne olduklarını resmen açıklamışlardır.Quaresma,Guti,Ferrari,Tabata,Delga do,Bobo,Almeida,Fernandes,Simao aynı anda BJK'de oynarken GS'ye hiçbir zaman böyle saygısılık ettiğimizi hatırlamıyorum.İşte taraftar farkı.Allahım iyiki Beşiktaşlıyım.

Börk
28.Ocak.2013, 16:17
Bu yapılan üzerine yapan şahsı ağzı alınmayacak tehtidlerle savuran,bir lig maçında kendisi de Türk olmasına rağmen Schalke lehine tezahürat yapan ve her maçta ve bundan önceki maçlarda en çok küfür eden taraftar da Beşiktaş taraftarıydı o zaman.Yanlış anlama eğer bunu tüm Galatasaray taraftarı yaptıysa yukarıdaki saydıklarımı da tüm Beşiktaş taraftarı yaptı anlatabildim umarım.Çünkü 5-6 kişinin yaptığı 50 bin insanın üzerine yıkmak yakışmıyor.

hakan769
28.Ocak.2013, 16:25
Eskiden Aziz Yıldırım'ı,tüm Fenerbahçe'lileri artist herifler sanardım ama yanılmışım.İki sene öncenin ekonomik krizle uğraşan bir ara ligde 14.olmuş galatasaray ve taraftarı bu sene ne olduklarını resmen açıklamışlardır.Quaresma,Guti,Ferrari,Tabata,Delga do,Bobo,Almeida,Fernandes,Simao aynı anda BJK'de oynarken GS'ye hiçbir zaman böyle saygısılık ettiğimizi hatırlamıyorum.İşte taraftar farkı.Allahım iyiki Beşiktaşlıyım.

güzel kardeşim 14 diyorsunda o lig bittiğinde gs 8 bjk 5. oldu illa tutturmuşsunuz bi 14 14 2 ay önce ankaragücü maçında adamlara edilen o ağır küfürüde biliyoruz ama bunu nasıl yayabilirsin tüm beşiktaş taraftarına? böyle yanlış düşüncelere kapılmayın.

uAburak89
28.Ocak.2013, 16:31
Olayların çıkış sebebi, Beşiktaş'la stadı paylaşmak istemeyişimizdir bana göre. Devamında Burak Yılmaz olayı ve takıntı haline gelen süreçte açılan Schalke bayrakları ile nirvaya ulaşan nefretin elbette bir geri dönüşü olacaktı.

Zamanında ekonomik sıkıntı yaşamış ve halen çok rahat durumda olmayan kulübün taraftarına para üzerinden gönderme yapmak yakışmamıştır. uA forumda bile ikiye bölünmüş durumda insanlar yani bütün taraftarın görüşü aynı değil, pankart da bunun yansıması değildir. Tribünde ana avrat küfür edilirken normal karşılandığı ülkemizde pankart üzerinden demogoji yapılması da biraz komik oluyor açıkçası.

Olayı transfere falan bağlamak da ilginç geldi, Fenerbahçe tribünlerinde Rıza Çalımbay için açılan pankartı da gördü bu gözler, nasıl ki Schalke bayrağı münferit bu da öyle, genelleme yapmayın.

zeck17
28.Ocak.2013, 16:31
İki taraf da haksız biri tüm tribüne mal ediyor olayı diğeri de galatasaraylılık duruşuna yakışmayan bir durum ama beşiktaş da suçsuz değil isteyenlere özel mesajla zamanında yapılmış pankartları gönderirim

footballer33
28.Ocak.2013, 16:32
Fikret Orman: Galatasaray kulübüne,asılan pankart'dan dolayı dava açacağız.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.

Börk
28.Ocak.2013, 16:34
Fikret Orman'da baya güzel oynuyor vallahi.

uAburak89
28.Ocak.2013, 16:35
Sen beni güldürdün, Allah da seni güldürsün Fikret Orman. :)

manager725
28.Ocak.2013, 16:36
Fikret Orman'da baya güzel oynuyor vallahi.

Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.Oynama değil gerçek.

attirson
28.Ocak.2013, 16:37
Fikret Orman: Galatasaray kulübüne,asılan pankart'dan dolayı dava açacağız.Kimse Beşiktaş'tan büyük değildir.

Bunu dediyse gerçekten komik olmuş.Hadi tüm tribünce ortak büyük birşey filan açılsa neysede toplasan 3-5 kişinin hazırladıgı birşeydir bu.Acıyorsa kamera kayıtlarından ordaki kişilere dava açsın.

byariff
28.Ocak.2013, 16:38
herkes istedigi yere dava açar besiktas tribunlerinden yapilanlarda unutulmadi yani.

hakan769
28.Ocak.2013, 16:38

Galatasaray'lıya Göre Galatasaray
Fenerbahçe'liye Göre Fenerbahçe
Beşiktaş'lıya Göre Beşiktaş büyüktür.

polemik yaratmayın forumda.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 16:41

Zaten hiçbir kulübün büyüklüğünü konuşmak bizlere düşmez.

BaFraLı
28.Ocak.2013, 16:43
444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.

Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.

2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.

musleramicol25
28.Ocak.2013, 16:50
saha içi karakteristik olayları tartışmaktan futbol konusamıyoruz. yazıklar olsun böyle neyse...

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 16:58
444 tane yorum yapılmış. 1 tanesini bile okumadım. Ama Melo tükürdü diyen varsa yazıklar olsun. Sırf Meireles'e tükürdü muamelesi yapıldı falan diye fanatikliğe gelip Melo tükürdü diyen de ağır göz bozukluğu vardır sanırım.

Ki zaten pozisyonda Oğuzhan'ın terbiyesizliği. Tükürmemiş Melo. Gayette iyi beden diliyle Yukarda Allah var diyerek tepkisini güzel koydu. Helal olsun.

2-1 Yendik nasılsa denicek pek bişey yok.

Tükürmedi diyelim ne yaptı Melo o hareketiyle, gerçekten anlamsız bir hareket.

Her neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok Bafralı'nın da dediği gibi maç 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitti işin özeti budur. Tekrar tebrikler.

footballer33
28.Ocak.2013, 17:02
Fikret Orman'a laf eden arkadaşlar, başka ne bekliyordunuz ki? Pankartı açanları alkışlayıp tebrik etmesini mi? Şunu da söyleyim; bana kalırsa G.Saray camiasına değil de, pankartı açanlara ve o pankartın tribünlere girmesine göz yumanlara dava açılsın, eğer bir dava açılacaksa.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 17:05
Taraftara laf atıyorsunuz Eboue'nin arkasından dövmeye gelerek koşan terör estirenler maçı durdurunlar herkes azmış bir şekilde sahaya dalmaya calısıyordu resmen insanlık dısı hareketler vardı ve bizim taraftarımıza laf atıyorsunuz bir pankarttan dolayı. Schalke bayrağınıda unutmamak gerekir. 1 değil 2 kere açıldı.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 17:07
Fikret Orman'a laf eden arkadaşlar, başka ne bekliyordu ki? Pankartı açanları alkışlayıp tebrik etmesini. Şunu da söyleyim; bana kalırsa G.Saray camiasına değil de, pankartı açanlara ve o pankartın tribünlere girmesine göz yumanlara dava açılsın, eğer bir dava açılacaksa.

Zaten kulupte oyle bir sistem var. Taraftar çıldırdığı an tribünün önüne hep bir kameraman geldi kim bir şey atmaya calısıyorsa çekiyorlar fotoğrafını o kolktuk kombineliyse kombine iptal oluyor.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 17:09
Saha içinde kazanamadıktan sonra,dışında kazansalar nolacak.

Ayrıca pankartta ince gönderme olduğu için hukuki yönden ağır bir yaptırım olacağını sanmıyorum.Tabi hepimiz ne amaçla yapıldığını biliyoruz.Çok saygısızca ve seviyesizceydi.

Facx
28.Ocak.2013, 17:14
hukuki yönden hiç bi yaptırımı olmaz küfr etmiyo bişey hakaret etmiyo sadece gönderme

BaFraLı
28.Ocak.2013, 17:17
Tükürmedi diyelim ne yaptı Melo o hareketiyle, gerçekten anlamsız bir hareket.

Her neyse tartışmayı uzatmaya gerek yok Bafralı'nın da dediği gibi maç 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğü ile bitti işin özeti budur. Tekrar tebrikler.

Yaptığı hareket doğru demiyorum ben, gereksiz zaten ama yok sosyal ağlarda falan tükürdü diye lanse ediliyor. Alakası bile yok. Ki Oğuzhan oraya gelip el kol yapıyor Melo'ya. Maksatı ayırmak falan da değil. Melo zaten sabıkalı. Sırf sabıkası var diyede bu kadar yüklenilmesi anlamsız ben onu diyorum, zaten tükürük falanda yok. Yaptığı harekette gayet anlamlı bence. Tükürdü diye attıysa tabi.

Pankartın da bu kadar büyütülmesi saçma. Her stadda olabilicek şeyler bunlar. Laf göndermeler, sitem etmeler vs.

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 17:25
Yaptığı hareket doğru demiyorum ben, gereksiz zaten ama yok sosyal ağlarda falan tükürdü diye lanse ediliyor. Alakası bile yok. Ki Oğuzhan oraya gelip el kol yapıyor Melo'ya. Maksatı ayırmak falan da değil. Melo zaten sabıkalı. Sırf sabıkası var diyede bu kadar yüklenilmesi anlamsız ben onu diyorum, zaten tükürük falanda yok. Yaptığı harekette gayet anlamlı bence. Tükürdü diye attıysa tabi.

Pankartın da bu kadar büyütülmesi saçma. Her stadda olabilicek şeyler bunlar. Laf göndermeler, sitem etmeler vs.

Oğuzhan araya girmeye geliyor, sonuçta geride olan bir takım oyuncusu biraz daha yüksek adrenaline sahip olabilir bu normal birşey. Kendi ağzınla diyorsun sabıkalı diye, ayırmak için araya daldı bir anda Oğuzhan baktı kendini olayın içinde buldu tam konuşacakken karşısna geçip böyle bir eylem gerçekleşti. Tükürüp tükürmediğini bilemem ama hareket net olarak açık.

Pankart konusu bence üzerinde konuşulması bile gereksiz. 7'den 70'e herkes hemfikir zaten yapılanın büyük terbiyesizlik olduğu konusunda.

BaFraLı
28.Ocak.2013, 17:32
Bende zaten sadece tükürmediğini söylüyorum. 3-4 Tane kamera açısından izledim maçın özetini izlerken. Tükürmemiş Melo. Gerçektende tükürmemiş yani görünüyor. Ama Oğuzhan'a sarı kart verilmemeside saçma.

Hayırlısı artık bakalım ne ceza vericekler. Ama işte dediğim gibi zaten yaptığı yanlış. Sen zaten tansiyonu yüksek bi oyuncusun takım yenilse Melo yüzünden yazık olucaktı. Verilen ceza ile inşl uslanır ne diyelim.

LaigLeNoiR
28.Ocak.2013, 17:47
Katılıyorum sana, takımın galip durumda Beşiktaş'lılar agresif sen niye agresifleşiyorsun ki sakin bir tavır gösterse karşısındakiler daha çok sinir olacaktır emin ol.

Ralph
28.Ocak.2013, 18:49
Açıkçası hiç komik bulmuyorum açılan davayı. Ama tüm taraftarı da sorumlu ve suçlu görmüyorum. Umarım dava açılır ve orada o pankartı tutanlar cezasını çeker. Böyle alçakça yapılan şeyler cezasını bulmalı ve ileriye yönelik caydırıcı cezalar verilmeli.

Oceanus
28.Ocak.2013, 18:53
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, doğrudan tarafı olmadığımız hiçbir konuya müdahil olmama konusundaki kararlılığımız aynen sürmektedir. Masumiyet karinesinin bir gereği olarak ’suçluluğu kanıtlanana dek kim olursa olsun bizim için suçsuzdur.’

Bununla birlikte;

- Sayın Adnan Öztürk’ün önceki açıklamalarından yola çıkarak ilgili oyuncunun takım otobüsüne binip binmeyeceğini, benzer şekilde süreç boyunca ilgili kulübün tesislerine girip giremeyeceğini,

- "Ben başkan olsam, benim oyuncum bunu yapsa o akşam kendini uçakta bulur" diyen Sayın Öztürk’ün, rakip takım oyuncusuna tükürdüğü sanılan Brezilyalı oyuncu için uçak bileti alıp almadığını,

- ’Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır’ sözünü doğrularcasına tükürük konusunda masumiyeti Tahkim Kurulu tarafından onanan oyuncumuz Raul Meireles ile ilgili malum dönemde, taraf olmamalarına karşın, yoğun hassasiyetle, çocukların bundan sonra nasıl maç izleyeceğini düşünen Sayın Öztürk’ün şuan da aynı hassasiyette olup olmadığını,

- Meireles konusunda kendi televizyon kanallarında teyit edilmemiş görüntüler üzerinden özel program yapan Sayın Ali Dürüst ve Sayın Refik Arkan’ın İkinci Başkan/ Başkan Yardımcısı sıfatlarıyla, tüküren oyuncuları hakkında özel program yapıp yapmayacağını,

- Brezilyalı oyuncunun tükürüğünün tescillenmesi durumunda, ahlaksızlığın ve terbiyesizliğin matematiğinin nasıl hesaplanacağını,

- Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Zekeriya Alp’in ilk fırsatta, ilgili hakem ve oyuncuyla ilgili açıklama / röportaj yapıp yapmayacağını,

İlgi ve merakla bekliyor olacağız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.

Ralph
28.Ocak.2013, 18:53
Fenerbahçe Melo ile ilgili çok mantıklı bir yazı yayınlamış.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=33052

ShevAnil
28.Ocak.2013, 18:58
İki tükürük olayı da birbirinden çok farklı yalnız, birbiriyle kıyaslanması bence yersiz. Lider olmak güzel bir duygu :)

Ralph
28.Ocak.2013, 19:00
İki tükürük olayı da birbirinden çok farklı yalnız, birbiriyle kıyaslanması bence yersiz. Lider olmak güzel bir duygu :)

Tükürmek tükürmektir. Adnan Öztürk Meireles için bunları söyledikten sonra kendi oyuncusuna ne yapacak gerçekten merak ediyorum.

BaFraLı
28.Ocak.2013, 19:00
Kesinlikle öyle Anıl. Neticeye bakıp galibiyeti kutlamak lazım. Ortada tükürük yok. Aklansada Melo rahat etsek.

uAburak89
28.Ocak.2013, 19:03
Tükürmek tükürmektir. Adnan Öztürk Meireles için bunları söyledikten sonra kendi oyuncusuna ne yapacak gerçekten merak ediyorum.

Ağırlıklı olarak yaptığı el hareketlerinden bahsediliyordu Meireles'in, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.

ShevAnil
28.Ocak.2013, 19:04
‘Bu hareketi kim anlatabilir?’

“Biz millet olarak onurumuza, ailemize, kültürümüze ve özellikle ahlaka çok önem veririz. Bir sporcu, milyonların gözünün önünde, ahlaksız bir el hareketi yapıyor. Gayet detaylı, ısrarla, defalarca. Çoluk çocuk bunu seyrediyor. Anne ve babasına bu ne demek diye soruyor. Hangisi daha büyük terbiyesizlik? Tükürmek mi, bu hareket mi? Ben çocuğuma, ‘Evladım, sakın tükürme, çok ayıp’ diye rahatça söylerim. Bu el hareketlerini kim, nasıl anlatabilecek?”

‘Destek veren haddini bilmezler’

“Bu kadar mı ucuz oldu benim ülkemde terbiyesizlik yapmak? Ülkesinden de destek veren haddini bilmezler, istiyorlarsa birbirlerine sabahtan akşama kadar bu hareketi yapsınlar. Adam ihtiyaçları olursa eminim buradan da gidenler olur. Bu spor değil ahlak meselesidir. Tükürmüş tükürmemiş, bu hareket yapıldıktan sonra ne önemi var? Tekrar ediyorum, hangi takımın sporcusu olursa olsun, bunu kabul etmem mümkün değildir. Ben başkan olsam, kulübümün bir oyuncusu bunu yapsa, o akşam kendini önce kapıda sonra uçakta bulur. Dikkat edelim lütfen, ilkelerin, prensiplerin, ahlakın yok olduğu yerde çöküş kaçınılmazdır.”

-Adnan Öztürk
ayrıca okursanız eğer tepkinin el hareketine olduğunu anlayacaksınız.

furkan58
28.Ocak.2013, 19:05
Kesinlikle öyle Anıl. Neticeye bakıp galibiyeti kutlamak lazım. Ortada tükürük yok. Aklansada Melo rahat etsek.

Bu kadar emin Meireles olayında niye konuşamıyodun Tolga ? Hani size göre hakem demişse doğruydu karar ?

hakan769
28.Ocak.2013, 19:05
http://s1.directupload.net/images/130128/uee36om6.jpg

Oceanus
28.Ocak.2013, 19:06
http://s1.directupload.net/images/130128/uee36om6.jpg

burda ne dediği çok belli bazı arkadaşlar olayı saptırıyorlar.

zeck17
28.Ocak.2013, 19:06
En azından fenerbahçe gibi ceza vermeden olayı kapatmayacağız bu bir ikincisi de biz hakemi etik kurulu götürmeyeceğiz herkes mesleğinde hatalar yapar

BaFraLı
28.Ocak.2013, 19:14
Bu kadar emin Meireles olayında niye konuşamıyodun Tolga ? Hani size göre hakem demişse doğruydu karar ?

'Hani size göre ' derken ilk önce kime ne diyosan ona söyle. Benim Meireles konusunda yazdığım 2-3 mesaj var sanırım. Profile girip mesajları arattığında görürsün sanırım.

Meireles ile bu olay ayrı. Yani Melo nun yaptığı hareket ortada. Emin konuşmak için görüntüler Meireles'inkine bakarak daha net,verimli. Meireles hakeme sinirli sinirli bişeyler söylerken ağzından çıkan salya,tükmük gibi şeyler insanı yanıltabiliyodu. Halbuki Melo da öyle bişey de yok. Lig tv nin sitesinde özetler kısmında var zaten.

Rapora yazılan şey önemli tabi bekleyip görecez.

BaFraLı
28.Ocak.2013, 19:16
Üstteki görüntüde de zaten Adnan Öztürk'ün ne dediği ortada. Takmamak lazım. Saptırmanın bi anlamı yok.

Night_Mare17
28.Ocak.2013, 19:18

Adnan Öztürk tükürmeye mi laf söylei bana bir bunu söyleyin el hareketine laf söyledi.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 19:55
Tükürdüğü ispatlanırsa Melo 4-6 maç değil en fazla 2 maç ceza alacakmış sanırım.Çünkü Oğuzhan'ın Melo'yu tahrik etmesi cezada indirime yol açacakmış.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/meloya-bir-kotu-bir-de-iyi-haber-tahriktenSXHBQ312781SXQ

ShevAnil
28.Ocak.2013, 19:59
Tükürdüğü ispatlanırsa Melo 4-6 maç değil en fazla 2 maç ceza alacakmış sanırım.Çünkü Oğuzhan'ın Melo'yu tahrik etmesi cezada indirime yol açacakmış.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/meloya-bir-kotu-bir-de-iyi-haber-tahriktenSXHBQ312781SXQ

Melo ceza alırsa eğer kırmızı kart gördüğü için 2 maç alır, aynı Caner Erkin gibi. Hakem raporuna tükürdü dese bile kanıtlayamazlar, unutmayın artık raporlar değil görüntüler önemli- imiş.

barahir
28.Ocak.2013, 20:04
Görüntülerin önemli olduğunu yeni mi anladınız? Emre'ye ağız okumalardan, boğaz kesme işaretlerinden verilen cezalar mevcutken?

hakan769
28.Ocak.2013, 20:05
Görüntülerin önemli olduğunu yeni mi anladınız? Emre'ye ağız okumalardan, boğaz kesme işaretlerinden verilen cezalar mevcutken?

yahu emreye hiç girme sen :)

uAburak89
28.Ocak.2013, 20:06
Yönetim ve hocanın kararı doğrultusunda takımı eksik bıraktığı için Melo'ya ceza geliyormuş. Oyuncuya sahip çıkarken bir yandan da hatasını gözardı etmemek güzel bir hareket olmuş.

ShevAnil
28.Ocak.2013, 20:06

Bahsettiğim olay ile bahsettiğiniz olay arasında fark var. Ben hakemin raporuna yazdığı bir olayın, kamera görüntülerine göre geçersiz hatta iftira sayılmasından bahsediyorum. Siz hakemle alakası olmayan bir olayın görüntülerinden.

LadroN
28.Ocak.2013, 20:09
Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.

mpaker66
28.Ocak.2013, 20:10
Melo'ya ceza vermek gerek, büyük takımız sonuçta.

barahir
28.Ocak.2013, 20:10
Görüntü görüntüdür, verilen kararlar benzerdir. Demek istediğim, karar verilirken bu durumlarda görüntülerin esas alınması.

O zaman ben de derim ki hakem rapora yazmamasına rağmen ceza verildi. Bu durumda da hakem raporu baz alınmamış olmuyor mu?

mpaker66
28.Ocak.2013, 20:14
Bu arada fenerbahçe'nin açıklamaları tek kelimeyle komik gerçekten.

ShevAnil
28.Ocak.2013, 20:14
Görüntü görüntüdür, verilen kararlar benzerdir. Demek istediğim, karar verilirken bu durumlarda görüntülerin esas alınması.

O zaman ben de derim ki hakem rapora yazmamasına rağmen ceza verildi. Bu durumda da hakem raporu baz alınmamış olmuyor mu?

Hakem raporuna x oyuncusu hareket yaptı demişse, görüntüye göre yapmadığı saptanması ve rapor geçirsiz sayılmasıyla;

Hakem raporuna x oyuncusu boğaz kesme hareketi yapmadı demişse, görüştünye göre yaptığı saptanır ve rapor geçersiz sayılması arasında bir fark yok.

Ancak bahsettiğiniz olayın raporlarla hiç bir alakası yok. Görüntü, görüntüdür konusunda haklısınız ama anlattığım olay umarım anlaşılmıştır.

uAburak89
28.Ocak.2013, 20:15
Ankaragucu icin "Acliktan geberin ...." diye bir tezahurat var miydi?Ben mi yanlis hatirliyorum.

Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.

manager725
28.Ocak.2013, 20:18
Doğru biliyor ve hatırlıyorsun. Aynı kişiler dünden beri pankart konusunda da ahkam kesiyorlar, samimiyetsizliğin tanımı bu olsa gerek.

Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.

nannar
28.Ocak.2013, 20:21
Fenerbahçe'nin açıklamasını görünce koptum resmen gülmekten :D

Adnan Öztürk Meireles'in el hareketine yüklenmiş,adamlar onu çevirip "tüküreni kulüpten yollarız"a bağlamış. Tabi normal böyle ilişkiler kurarak saha dışı işlerine başvurmak. Şu saatten sonra sahada mücadele ederek kazanamayacağını anladı FB yönetimi... Lider olmak gurur verici ama asıl gurur verici olan geriye düştüğümüz sezonlarda da hatayı kendimizde aramak...

nannar
28.Ocak.2013, 20:22
Galatasaray-Ankaragücü yakınlaşması 2.Daha önce nasıl yakınlaştığınızı forumda en az 8 kişi bilir.

Dünden beri Galatasaray'dan beni iyice soğuttunuz.Zaten sevmezdim şimdi nefret ediyorum.

:) İnsan tutmadığı takımı neden sevsin ki? Hele ki bu takım en büyük rakibinse...

manager725
28.Ocak.2013, 20:23
:) İnsan tutmadığı takımı neden sevsin ki? Hele ki bu takım en büyük rakibinse...

cümlenin sonunu oku.

LadroN
28.Ocak.2013, 20:24

Konu o mu sence?ayrica bunu aradaki sozde yakinlasmaya nasil bagladin cok merak ediyorum.ankaragucu yerine x takim olsaydi az onceki mesaji yazmayacak miydim sence.

uAburak89
28.Ocak.2013, 20:30

Senin Galatasaray hakkındaki düşüncelerinin burada pek umursandığı sanmıyorum. Sev, sevme sen bilirsin yeter ki kelimelerini dikkatli seç. :)

8'i koyu yaparak vermeye çalıştığın mesaj muhtemelen 8-0'a gönderme yapmak, o da bir şehir efsanesi. Araştırıp bilgilenebilirsin. O sezon kim nasıl yenmiş, skorlar falan nasılmış bulmak kolay.

Bunu değil başka birşey kastediyorsan da, aklıma ilk gelen 8. olmamız olabilir, her sezon iyi olacak değiliz. :) Bir de L'pool maçı skoru geliyor aklıma ama sen onu kastetmemişsindir herhalde.

Gncl1905
28.Ocak.2013, 20:30

Daha önce 54655461. kez konusu açılıp konuşuldu. İkna olmadıysanız bizim problemimiz değil. Dava açın madem öyle orada kanıtlamaya çalışın.

Resmi olarak ligler kurulmadan önce verilen şampiyonluklarınızdan da memnun musunuz peki? Bizimki sadece iddaa en azından neymiş şike yapmışız da şampiyon olmuşuz. 1959'da kurulan ligde Beşiktaş'ın ne hikmetse 2 tane geçmiş yıllardan şampiyonluğu var. Çok garip bir durum :)

Pankart konusununa gelince daha maçtan önce siz değil miydiniz açıkça Galatasaray'a görmemiş diyen? Ne oldu pankart açılınca mı problem oluyor? Forumda demek serbest pankart açmak çok ayıp.

Ayrıca Galatasaray da size bayılmıyor. Nefret ederseniz kendinize bizim kaybedecek bir şeyimiz yok.

europeanconquer
28.Ocak.2013, 20:31

''Melo tükürmedi'' lafı ve 3-5 kişinin hazırladığı terbiyesizce pankarttan sonramı nefret etmeye başladın paşam ?

nannar
28.Ocak.2013, 20:35
bence konuya kilit zamanı gelmiş :)

Alicanfmfan
29.Ocak.2013, 13:34
Fenerbahçe'nin resmi açıklamaları hakikaten komik olmuş. Olayı bizden daha derin takip ediyorlar. Ayrıca Fikret Orman'ın söylemi doğru mu acaba ? Hakikaten Beşiktaş kulubü olarak açılcak mıymış dava ? Tazminat mı talep edecek ?

I3esiktas
30.Ocak.2013, 03:26
Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.

Bu arada bir çok Galatasaraylı arkadaşın mesajlarında Beşiktaş'a alttan alttan laf sokması benim gücüme gidiyor bir kaç yönetici buna engel olursa sevinirim. Biz mesaja cevap yazınca kötü olan biz oluyoruz çünkü.

europeanconquer
30.Ocak.2013, 03:30
Stadlarda nasıl küfür edildiğinde veya Avrupa maçlarında meşale yakıldığında cezasını kulüpler çekiyorsa eğer dava açılırsa ki ben o konuda bir şey çıkacağını düşünmüyorum kulüp bunun cezasını çekmelidir.

Pankartın ne kadar terbiyesizce olduğu tartışılmaz.Ancak pankartın nesine ceza verilecek ? Pankartı hepimiz gördük,ne hakaret var ne de küfür,ahlaksızca bir gönderme var.Bu yüzden ne kadar isteseler de ceza çıkmaz o pankarttan.

I3esiktas
30.Ocak.2013, 03:37
Pankartın ne kadar terbiyesizce olduğu tartışılmaz.Ancak pankartın nesine ceza verilecek ? Pankartı hepimiz gördük,ne hakaret var ne de küfür,ahlaksızca bir gönderme var.Bu yüzden ne kadar isteseler de ceza çıkmaz o pankarttan.

Zaten ben bir ceza çıkmayacağını düşündüğümü yazımda belirttim. Hakaret kısmına katılmasamda yazdığın gibi düşünüyorum