Log in

View Full Version : Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Pages : [1] 2

Kaka Leite
24.Ocak.2013, 18:07
http://img462.yukle.tc/images/6129galatasray-besiktas.png

Ralph
24.Ocak.2013, 18:10
Kim kazanıyorsa kazansın AMA "temiz" kazansın.

europeanconquer
24.Ocak.2013, 18:15
Mutlaka kazanmamız gereken bir maç.Erken olması ve bizim evimizde olması avantajdır.Sezonun en önemli ve kritik maçlarından biri.Sneijder kulübede olur diye düşünüyorum.

davidvilla
24.Ocak.2013, 18:24
vay anam vay. Maç dediğin böyle olur. Öyle aman aman transferleri olmasa da BJK takımının oynadıgı futbol cok zevkli ve üst düzey ki sezon başında ben de dahil çoğu insan böyle olmasını beklemiyordu. Futbolda isimlerin değil takımın sahaya cıkıp oynadıgını kanıtladı. Gs transferleri ve isimleriyle kagıt uzerinde favori gozukse bile bence bu maçın favorisi yok. Kısacası BJK kazanırsa bile hiç şaşırmam. Zira çok hızlı ve tempolu oynayabiliyorlar. Kontrataklarda Gs savunmasının ağırlıgından ve az adamlıgından yararlanabilirler. BJK'ın Messi'si Olcay'a çok dikkat etmek lazım :) devre arasında son vuruşları üzerine özel çalışma uygulandığını düşünüyorum. Fernandes ile Oguzhan'da oynayacak sanırım. Selcuk ve Melo'dan daha hareketliler fakat Gs tempoyu düşürüp pas trafigine girerek ortasahada hakimiyeti alır gibi geliyor bana.
Herseyden ote zevkli bir karşılaşma olacak.

uAburak89
24.Ocak.2013, 18:27
Kazanacağız ama zorlanarak, sahadaki oyuna bakarsak beraberlik olasılığı en yüksek sonuç ancak ben bu hafta takımdan iyi bir oyun bekliyorum. İddaa'nın oranları kadar favori durumda olduğumuzu da düşünmüyorum, bizim avantajımız içerde oynamak, kadro derinliği, Beşiktaş'ın avantajı ise baskı olmadan rahat oynayacak olması. Rakip kadar koşup, mücadele edersek kazanırız diye düşünüyorum.

footballer33
24.Ocak.2013, 19:38
Çok kritik bir maç, zira kazanan taraf haftayı lider kapatacak. Sadece kazanmak veya lider olmaktan da öte olabilir ama bu maç. G.Saray alırsa, en yakın takipçisiyle fark 5'e çıkacak ve moral motivasyonu üst düzeye gelecek; Beşiktaş kazanırsa da, rakibini kendi sahasında yenerek liderliği almış olacak ve büyük bir sükse yapacak. Bu da ligin daha sonraları için müthiş bir özgüven yaratacak takımda.

Görkem'in dediği gibi, temiz bir maç olsun ve kazanan hakkıyla kazansın; kaybedersek de alkışlamayı biliriz.

byariff
24.Ocak.2013, 20:29
guzel ve zevkli mac olur insallah kazanan biz oluruz skor tahminim 3-2.

uAburak89
24.Ocak.2013, 20:43
Fatih Terim ile 16 derbide sadece 1 kere yenilmişiz, bu 16 maçta Selçuk İnan 6 gol, 10 asist ile oynamış.

Detaylar ve güzel bir maç önü yazısı için;

http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/15848.php

LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 20:49
Saçma sapan gol yiyelim son saniyede 3 tane de gol yesek olur ama hakem hatasıyla gol yemek istemiyorum, en çok sinirimi bu bozuyor.

İnşallah güzel bir maç olur. Kazanırsak tadından yenmez berabere kalsak idare eder, yenilirsek de canımız sağolsun :)

byariff
24.Ocak.2013, 20:56
Maçı ESPN+ canlı yayınlayacakmış Brezilya'da

uAburak89
24.Ocak.2013, 20:57
Ligin yayın haklarını mı almışlar sadece bu maçın mı ?

byariff
24.Ocak.2013, 21:01
https://twitter.com/ArnaldoESPN/status/294444264476250114

valla bu maclik olabilir belki hatta italyada ligtv ile anlasma sagliyabilirmis ilerliyen gunlerde oyle diyorlar.

zeck17
24.Ocak.2013, 21:05
espn+ brazil, spor toto süper lig'in yayın haklarını satın aldı. süper lig karşılaşmaları bundan böyle her hafta espn+ brazil'den yayınlanacak.

bu gelişmeler üzerine, pazar günü 19:00'da türk telekom arena'da oynanacak galatasaray-beşiktaş derbisi espn+ brazil kanalı yayın akışına eklendi.

böylece süper lig karşılaşmaları ilk defa türkiye dışında bir ülkede her hafta yayınlanmış olacak.

ilk yayın galatasaray - beşiktaş karşılaşması ile başlayacak.

--- alıntı ---

Maç hakkında yorumum inşallah almeida ve fernandes oynar ve hakem hatasıyla gol atmayız sonuçta beşiktaş kaybederse bahane bulmasın

LaigLeNoiR
24.Ocak.2013, 21:07
Maç hakkında yorumum inşallah almeida ve fernandes oynar ve hakem hatasıyla gol atmayız sonuçta beşiktaş kaybederse bahane bulmasın

:) Çok mutlu olurum şahsım adıma söyliyim BAHANE BULAMAM.

ozan42
24.Ocak.2013, 21:50
Hala bu karşılaşma için besiktasa laf atanlar varya utanmıyorsunuz dımı ? zorla ınsanı konusturucaksınız, ulan zaten ınonudekı macta buragın kendını yere atmasıyla kurtuldunuz hala bahane bulmadan bassedıyorsunuz arıf erdem 1 burak yılmaz 2 bakalım daha nıcelerınıde gorucez galıba....

E.Cartman
24.Ocak.2013, 21:59
Sneijder transferiyle kulüp olarak bi havaya girdik, güzel gidiyor işler fakat ben Beşiktaş'ın yeneceğini düşünüyorum ama ankette Galatasaray'ı işaretledim, gönlüm elvermedi :n::n:

footballer33
24.Ocak.2013, 22:09
Almeida yetişirse;

McGregor
Hilbert - Sivok - Toraman - G.Süzen
Necip - Fernandes - Oğuzhan
Holosko - Almeida - Olcay

Almeida yetişmezse;

McGregor
Veli - Necip - Fernandes - Oğuzhan - Olcay
Holosko

-----------------------------------------------

Dentinho'nun her iki durumda da yedek kalacağını düşünüyorum; ancak, Almeida yetişmezse, oynaması taraftarıyım ben. Veli'nin bölgesine Holosko, Holosko'nun bölgesine de Dentinho geçer bu durumda.

Universal
24.Ocak.2013, 23:31
Kıran kırana geçecek bir maç. Sneijder'i izlemek için sabırsızlanıyorum; ama oynayacağını hatta kadroya bile gireceğini düşünmüyorum.

Ligin ilk yarısında ki gibi bir maç olur top bir o kalede bir bu kalede. Sonucu tam kestiremiyorum o yüzden ankette beraberlik dedim. Ama Beşiktaş'a karşı bu sezonluk bir sempatim var. O nedenle onların kazanmasını isterim.

E.Cartman
24.Ocak.2013, 23:33
Muslera - Sabri Semih Dany Riera - Hamit Melo Selçuk Emre - Burak Elmander'le 4-4-2 şeklinde maça başlarız. Gidişata göre 2. yarının başında veya 60-70 arasından itibaren Sneijder girer bir forvet çıkar 4-2-3-1'e döneriz.

RaSenGan
25.Ocak.2013, 00:05
Defansın kanatları sıkıntılı olmasa çok rahat alırdık maçı.Ama Sabri ve Riera'nın performansı maçta kilit rol oynayacaktır.Saçmalamazlarsa rahat bir galibiyet alırız.Sneijder yedeklerde olur.Duruma göre son 15 dk. gibi girebilir.3-1 alırız diye düşünüyorum maçı.

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 00:11
Sneijder Beşiktaş'ın kasetlerini istemiş.

darkkobal123
25.Ocak.2013, 00:38
İki takımında dengeleri eşit hemen hemen. Zorlu bir mücadele olacağı kesin. Ben berabere biteceğini düşünüyorum ama ankette Beşiktaş'a verdim. :D Hak yenmeyen, temiz bir karşılaşma olur umarım.

Mamadou
25.Ocak.2013, 01:00

İlk maçtaki olanlardan sonra nasıl yazabiliyorsun böyle hayret. gs değilde Beşiktaş hakem hatasıyla bir gol atıp maç kazansın o öfkeyle aklınızdan çıkarmayın Türkiyedir gs diye konuya yazacak ilk zat sen olursun eminim. Temennilere bile laf dokunduracak hale gelmişsin.

ozan42
25.Ocak.2013, 09:55
Şimdi bu süper ligin yayın haklarını alan tv espn tv digiturkde var oradan izleyenbilirmiyiz macı ?

Universal
25.Ocak.2013, 10:33
Şimdi bu süper ligin yayın haklarını alan tv espn tv digiturkde var oradan izleyenbilirmiyiz macı ?

Ne yazık ki hayır. Türkiye topraklarında yasal olarak izlemen mümkün bile değil.

nannar
25.Ocak.2013, 13:15
Bence 4-2 kazanırız. :) Beşiktaş'ın eksikleri var. İnşallah eksiklerden dolayı savunma oynamaya falan karar vermez Samet Aybaba.eğer her zamanki gibi hücumu düşünen bir beşiktaş olursa biz kazanırız ama kapanıp,kontra oynarsa Beşiktaş kazanır...

zeck17
25.Ocak.2013, 16:03
İlk maçtaki olanlardan sonra nasıl yazabiliyorsun böyle hayret. gs değilde Beşiktaş hakem hatasıyla bir gol atıp maç kazansın o öfkeyle aklınızdan çıkarmayın Türkiyedir gs diye konuya yazacak ilk zat sen olursun eminim. Temennilere bile laf dokunduracak hale gelmişsin.

Beşiktaşı hakkı yendi ama bu kadar da abartılacak bir olay değil gidip başkanın başkan yardımcın 2 ay açıklama yaptı affedersiniz ama burak a edilmedik laf kalmadı emek hırsızı dendi karaktersiz dendi futbolcu değil ve bir çok şey dendi..Şayer burak da bir insan ve kimsenin üstüne bu kadar gidilmemesi gerek ne yazık ki beşiktaş taraftarı hakkı yendiğinde çok abartıyor 2 sene önce kendi takımımdan örnek vereyim futbolcu eliyle top bile kurtardı ama kimse bu kadar açıklama yapmadı 1 hafta sonra unutulmuştu...

İki takımda BAHANE bulmayacağı bir maç olsun ne hakem zarar görsün maç sonunda ne de oyuncular çünkü büyük takımların hepsi karşısındaki güçsüz biri olunca üstüne çıkıyor demedik laf bırakmıyor

Night_Mare17
25.Ocak.2013, 16:08
Nasıl kazanırsak kazanalım her türlü şerefimizle kazanacağımız için sorun yok. İnşallah güzel bir galibiyet alırız.

ozan42
25.Ocak.2013, 16:55
Zaten nedense inönü maçlarındaki derbilerde hep bir sekılde besıktas hakem tarafından magdur durumda kalıyor gecen sene almeidanın golu sayılmadı bu senede buragın kendını yere atması penaltı sayıldı... bu macta ılahı adalet yerını bulacagına ınanıyorum bu macta.

europeanconquer
25.Ocak.2013, 17:08
Sezonun en rahat oyununu oynayıp revire dönmüş Beşiktaş'ı farklı bir şekilde yeneriz.

Skor tahminim 5-1.

LaigLeNoiR
25.Ocak.2013, 17:17
Nasıl kazanırsak kazanalım her türlü şerefimizle kazanacağımız için sorun yok. İnşallah güzel bir galibiyet alırız.

Ligin ilk yarısındaki aldığınız 1 puanı da bu kategoriye mi dahil ediyorsunuz ?

Sezonun en rahat oyununu oynayıp revire dönmüş Beşiktaş'ı farklı bir şekilde yeneriz.

Skor tahminim 5-1.

Revire dönmüş derken Uğur gitti Süzen geldi. Fernandes ve Almeida oynayabilecek durumda. Bahane uydurmaya gerek yok.

europeanconquer
25.Ocak.2013, 17:24
Ben oynayamazlar demedim ki revire dönmüş takım,eski model araba gibi her hafta bir sorun çıkartıyor sizin takım.

Suicider
25.Ocak.2013, 17:29
Berabere ya da kaybedeceğimizi düşünüyorum geçen haftada ki oyunu görünce.Umarım kazanırız.

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2013, 17:33

Skor tahminim 5-1.

Şunu tahmin deme de temenni de bari.Sezon başında da maç öncesinde rahat alıyordunuz,son dakikalarda 1 puanı nasıl kurtardığınızı biliyoruz.:icon_smile: Onu geç son zamanlarda hangi derbide böyle bir sonuç çıkmış.Bizim ligde derbilerde hangi takım ne kadar zor durumda olursa olsun maçlar hep genelde çekişmeli olmuş,sonuçlar da bu doğrultuda birbirine yakın olmuştur.Hadi hepsini geçtim,bizim takım revire dönmüşse,sizin takım çok mu mükkemmel? Daha geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildiniz.Kaç dakika oynayacağı meçhul Sneijer ile her şey birden mükemmel mi oldu?

europeanconquer
25.Ocak.2013, 17:34
Şunu tahmin deme de temenni de bari.Sezon başında da maç öncesinde rahat alıyordunuz,son dakikalarda 1 puanı nasıl kurtardığınızı biliyoruz.:icon_smile: Onu geç son zamanlarda hangi derbide böyle bir sonuç çıkmış.Bizim ligde derbilerde hangi takım ne kadar zor durumda olursa olsun maçlar hep genelde çekişmeli olmuş,sonuçlar da bu doğrultuda birbirine yakın olmuştur.Hadi hepsini geçtim,bizim takım revire dönmüşse,sizin takım çok mu mükkemmel.Daha geçen hafta Kasımpaşa'ya yenildiniz.Kaç dakika oynayacağı meçhul Sneijer ile her şey birden mükemmel mi oldu.

Ben önceki maç rahat bir maç beklemiyorum demiştim,ekstra Burak çıktı ortaya,kurtardık,bu maçta yeneriz diyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2319615&postcount=21

Edit:Ayrıca buralara kadar Sneijder olmadan geldik,sizi de Sneijder olmadan yenebiliriz.

GeNç KaRTaL
25.Ocak.2013, 17:40
Ben önceki maç rahat bir maç beklemiyorum demiştim,ekstra Burak çıktı ortaya,kurtardık,bu maçta yeneriz diyorum.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2319615&postcount=21

Edit:Ayrıca buralara kadar Sneijder olmadan geldik,sizi de Sneijder olmadan yenebiliriz.

Yenebilirsiniz,ona bir şey demiyorum.Ama tahmin ettiğin gibi farklı bir skor ve de rahat bir galibiyet olacağını düşünmüyorum şahsen.

europeanconquer
25.Ocak.2013, 17:45
Yenebilirsiniz,ona bir şey demiyorum.Ama tahmin ettiğin gibi farklı bir skor ve de rahat bir galibiyet olacağını düşünmüyorum şahsen.

İşte herkesin düşüncesi kendine abi,abartı bir tahmin olduğunu biliyorum ama olmaz değil,hadi tahmin değil temenni olsun.

LaigLeNoiR
25.Ocak.2013, 17:57
Ben oynayamazlar demedim ki revire dönmüş takım,eski model araba gibi her hafta bir sorun çıkartıyor sizin takım.

Revire dönmüş demek sakatlıkları çok oynayan oyuncusu az demek :) Senin demek istediğin arızalı bir takım demek oluyor sanırım.

ozan42
25.Ocak.2013, 18:00
Rahat galibiyet bekliyormuşsun bak sen İnönü'de ki maçtada rahat galibiyet bekliyordunuz zaten

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:01
Rahat galibiyet bekleme yasağı mı geldi ? :D

europeanconquer
25.Ocak.2013, 18:02
Revire dönmüş demek sakatlıkları çok oynayan oyuncusu az demek :) Senin demek istediğin arızalı bir takım demek oluyor sanırım.

İşte gözlemlediğim kadarıyla sakatlıklar eksik olmuyor sizin takımda ve sakatlık süreleri birbirini tutmuyor.Takımın hem doktorlarında hemde kondisyonerlerinde bir sıkıntı olduğu aşikar.Tabi siz daha yakınsınız daha iyi bilirsiniz ancak benim gözlemim bu yönde.Revir derken de söylemek istediğim ağır-hafif herkesin sakatlık derdi olduğuydu.

Rahat galibiyet bekliyormuşsun bak sen İnönü'de ki maçtada rahat galibiyet bekliyordunuz zaten

İçimden geçeni yazdım,bu kadar inciteceğini bilseydim yazmazdım.Hatta Melo'nun da 1 golü var :) Sizin golü de Holosko atacak.

ozan42
25.Ocak.2013, 18:03
Rahat galibiyet bekleme yasağı mı geldi ? :D

Hayırda sankı boyle bır sıradan bır kluple oynuyormus gibi hadı onuda gectım her sene 5-6 atıyormus gıbı besıktasa bır yorum yapıyor buna karsı tarafı kucumsemek denir.Olabilir belkı gs macı rahat kazanır fakat bu normal, dogal bır durum olmaz sıradısı olur.

futureless
25.Ocak.2013, 18:05
Sokak ağzına çevirmeyin daha maç oynanmadan yahu, FB-GS maçlarında tarafsız bakamıyoruz tabii ama şimdi dışardan bu tarz tartışmalara bakınca, çok itici duruyormuş, anladım.

Zevkli bir maç bekliyorum ben, Beşiktaş'ın futbolunu beğeniyorum genel olarak. Galatasaray ise maalesef şampiyonluğun en büyük adayı, benim tahminim bol pozisyonlu, kıran kırana bir maç olacağı, sonuç tahmini olarak ise Galatasaray bir şekilde kazanır diyorum.

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:06
Hayırda sankı boyle bır sıradan bır kluple oynuyormus gibi hadı onuda gectım her sene 5-6 atıyormus gıbı besıktasa bır yorum yapıyor buna karsı tarafı kucumsemek denir.Olabilir belkı gs macı rahat kazanır fakat bu normal, dogal bır durum olmaz sıradısı olur.

Her sene attığımız gibi 5 tane atarız yazılmamış, her zamanki gibi rahat kazanırız yazılmamış, bu maç için düşüncesini yazmış ben de katılmıyorum düşüncesine ama saygı duymak zor olmasa gerek. Üstelik maç 5-1 falan bitmediği zaman alıntı yapıp veya alıntı yapmadan dokundurma şansını da tanımış size daha ne olsun. :)

hakan769
25.Ocak.2013, 18:08
kaleciler maça damga vurur diyorum ben kalecilerin performansı belirler skoru

Corpus
25.Ocak.2013, 18:08
Galatasaray ise maalesef şampiyonluğun en büyük adayı

Ne kadar ayıp Coşkun :D

ozan42
25.Ocak.2013, 18:09
Her sene attığımız gibi 5 tane atarız yazılmamış, her zamanki gibi rahat kazanırız yazılmamış, bu maç için düşüncesini yazmış ben de katılmıyorum düşüncesine ama saygı duymak zor olmasa gerek. Üstelik maç 5-1 falan bitmediği zaman alıntı yapıp veya alıntı yapmadan dokundurma şansını da tanımış size daha ne olsun. :)

Ben zaten macın gs cok rahatta kazanabılır dedım dıkkkatlı okumamıssın bellıkı fakat bu normal bır durum degıl anormal sıradısı bır durum olabılecegınıde belırrttım sonucta 90 dakıkalıkbır mac her ne olursa olsun hakemlerın sonuca etkı etmedıgı bır karsılasma olmasını ıstıyorum.

futureless
25.Ocak.2013, 18:11
Ne kadar ayıp Coşkun :D

N'apayım Zafer'im, göbek mi atayım şampiyonluğa en yakın takımsınız diye :zuhaha

uAburak89
25.Ocak.2013, 18:13
Ben zaten macın gs cok rahatta kazanabılır dedım dıkkkatlı okumamıssın bellıkı fakat bu normal bır durum degıl anormal sıradısı bır durum olabılecegınıde belırrttım sonucta 90 dakıkalıkbır mac her ne olursa olsun hakemlerın sonuca etkı etmedıgı bır karsılasma olmasını ıstıyorum.

Senin özelinde bir şey yazmadım ki, alıntı yaptığın için alıntıyla cevap veriyorum. Son yazdıklarına katılmakla birlikte, arkadaşa verilen tepkiler biraz abartıldı diye düşünüyorum anlatmaya çalıştığım şey buydu.

europeanconquer
25.Ocak.2013, 18:16
@ozan42

Kimseyi küçümsemek gibi bir amacım yoktu,rahat,farklı bir maç çıkaracağımızı düşündüğüm için yazdım.Bir daha maç skoru tahmini yazmam eğer bir maç skoru tahmini bu kadar rahatsız ediyorsa.Yani nasıl rahat bir maç beklemediğimi yazdığım zaman tepki verilmiyorsa rahat bir maç beklediğim zaman da verilmez umarım.

Önder HOCA
25.Ocak.2013, 18:17
karşılıklı gollü bir maç bekliyorum 2-2 biter bence

Corpus
25.Ocak.2013, 18:18
N'apayım Zafer'im, göbek mi atayım şampiyonluğa en yakın takımsınız diye :zuhaha

Nerede kaldı ebedi dostluk? Dostunun başarısı için sevin :D

furkan58
25.Ocak.2013, 21:47
2-2 , 3-3 gibi bir skor gerçiyor içimden beraberlik ağır basıyor gibi geliyor bana :D

Homer J.S
25.Ocak.2013, 23:15
Bu maç ya tek farklı Galatasaray galibiyetine gider ya da berabere biter. Bol gollü bir maç bekliyorum, Sneijder görmeyi umuyorum

Hsyn53Yvz
25.Ocak.2013, 23:18
Fenerbahçe'nin işine gelecek skoru geçtim,inşallah Beşiktaş kazanır. Şu anda,bu oyunla bana göre ligin açık ara lideri olması gerekirdi Beşiktaş'ın (Defanslarında sıkıntı olmasaydı,olurdu da).

Benim tahminim; Beşiktaş 2-1 kazanır veya berabere biter.

Ralph
25.Ocak.2013, 23:25
Neden bu kadar takıldınız tahminlere ki anlamıyorum. Mesela ilk maçta da Aygün aynı şeyleri söylüyordu ama maçı son dakikada nasıl beraberliğe çevirdiklerini biliyoruz hepimiz. O yüzden isteyen 15 tane atarız desin problem yok. Önemli olan maç sonunda dediğinin arkasında durabilmesi :)

manager725
25.Ocak.2013, 23:32
İlk maça yakın bir maç bekliyorum.Tahminim 3-2 Beşiktaş.Tabii Burak yine kendini yere atmazsa.Hakem de çok dengesiz...

Ralph
25.Ocak.2013, 23:34
İlk maça yakın bir maç bekliyorum.Tahminim 3-2 Beşiktaş.Tabii Burak yine kendini yere atmazsa.Hakem de çok dengesiz...

Ben Burak'tan bekliyorum şahsen böyle şeyler. Kişiliğini belli etmiş bir futbolcudur ve tescilini kendi yapmıştır. O yüzden yaparsa şaşırmam, tek umudum hakem.

manager725
25.Ocak.2013, 23:41
Digitürk de çok çakal Türkiye'de yayınlanması imkansız kanala vermiş diyeceğim ama şöyle bir şey yapamazlar mı,maç yayınlandıktan 4 saat sonra yayınlama hakkına sahipsin deseler her ülkeye satsalar böylece hem kendi gelirleri artar,hem de Türk sporu kazanır.Yani şuan Londra'da saat 19:40,19'da başlayan maçta onlarda daha saat 5 olacak.5+4=9.Saat 9'dan sonra İngiltere de yayınlayabilir.Güzel fikir değil mi yoksa akşam yorgunluğuyla saçmalıyor muyum???:)

William Rookwood
25.Ocak.2013, 23:42
İçeride Beşiktaş'ı her zaman yeneriz 2-1 ya da 3-1 alırız diyorum.

mpaker66
26.Ocak.2013, 00:01
Melo'nun maçı olacak gibime geliyor.

davidvilla
26.Ocak.2013, 12:57
BJK küçümsenecek bir takım değil. Çok büyük özveriyle ruhla savaşıyorlar. Böyle takımlar karşısında farklı skor elde etmek imkansız. Adı ne olursa olsun bu kadar savaşan takım yediği gole mutlaka reaksiyon gösterir. Bjk'nin gazına gelip tempoyu yukseltmemek lazım. Tecrube ile tempoyu düşürerek yavas yavas rakibi hapsederek oynamak lazım. BJK gibi takımlara tempoya tempo ile karşılık vermek zor. BJK'da fiziki gücü git-geli fazla olan oyuncular var biz de daha çok teknik özellikleri iyi pas özellikleri iyi ama buna karşın fizik olarak kötü oyuncular var. Topu sürekli dolaştırmak lazım. Beşiktaş zaten alan savunmasını ve kademeli presi iyi yapan bir takım değil. Çok koşuyorlar ama kordine olamıyorlar alan savunmasında, bu da Gs takımına pas yapma ve tempoyu dusurme fırsatı verir.

zeck17
26.Ocak.2013, 20:07
Almeida kadroya alnımamış diyorlar

MeliksahAydogan
26.Ocak.2013, 21:21
Rahat bir derbi olacağı kanısındayım Almeida yok , Fernandes sakatlıktan yeni çıktı anca bir 45 dakika kaldırır diyorlar , Dentinho yeni transfer en fazla oynayacağı 20-25 dakika.

europeanconquer
26.Ocak.2013, 21:46
Sneijder kadroya alınmış.Demek ki Fatih Hoca oynatacak ikinci yarıda.

Raheem Lawal.
26.Ocak.2013, 22:14
Sneijder 2. Yarı girerse Maçın adamı olabilir.

Mamadou
26.Ocak.2013, 23:00
Almeida oynamayacağına göre ileride Holosko oynayacak demek. Başka alternatif yok. Olcay sağ tarafa kaydırılır. Süzen'de sol önde başlar. Asıl önemli olan savunma hattı. Stoper ikilisi Sivok,Ersan önlerinde Toraman oynarsa Galatasaray'ın ortadan atak yapmasını aza indirip, Elmander'in verimliliği düşebilir. Sivok,Toraman oynarsa Galatasaray'ın ekmeğine bal süreriz. Bu ikili bir arada oynarsa Galatasaray'ın baskısı her türlü sonuç verir. İki oyuncuda bir arada oynadığında rakibin baskısına pek dayanamayan oyuncular. Geriden topla çıkarken hata yapmaya musait iki oyuncuda. Umarım Ersan ilk 11'de başlar. Birde Veli'ye yer açacağım diye inşallah sol açık falan oynatmaz. Bu iyi olmaz.

Night_Mare17
26.Ocak.2013, 23:06
Bu maç ligin kilit maçıdır şampiyonluğu en büyük 2 adayı olduğu artık netleşti. Kazanırsak çok büyük avantaj ele geçiririz Beşiktaş alırsa da baya uğraşırız :D

europeanconquer
26.Ocak.2013, 23:41
http://img201.imageshack.us/img201/908/screenshot1qg.png

Ahahahahaha :n:

Ahmet Göktaş
27.Ocak.2013, 01:45
Fark yemeyelim yeterli.

sakary Ali
27.Ocak.2013, 01:53
İyi bir derbi olacağına inanıyorum. Dentinho'nun ben ilk 11 başlamasını bekler/isterim ama göreceğiz. Aynı şekilde Wesley'i de.

Bence iki takımda kaybetse bile kaybeden açısından çok çok can sıkıcı bir durum olmayacak. Galatasaray'ın iç sorunları belki ortalığı karıştırabilir.

İki takımında iyi futbol oynadığı, kıran kırana bir karşılaşma izleriz inşallah :)

mpaker66
27.Ocak.2013, 02:12
Şampiyonluğun en bùyùk 2 adayı olduğu netleşen takımlarn maçı, kazanan 6 puan alır .Umarım kazanırız Melo'nun maçı olacak gibi.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 02:19
Artık millet düşüncesini de yazamaz olmuş.Bana göre şampiyonluğun tek adayı Galatasaray.Beşiktaş olur da kazanırsa 2.lik için iyi bir avantaj sağlar diğer rakiplerine karşı.

LaigLeNoiR
27.Ocak.2013, 02:22
Artık millet düşüncesini de yazamaz olmuş.Bana göre şampiyonluğun tek adayı Galatasaray.Beşiktaş olur da kazanırsa 2.lik için iyi bir avantaj sağlar diğer rakiplerine karşı.

Aygüncüğüm sana göre lig başlamadan zaten şampiyon Galatasaray :)

Herşey için daha çok erken ki bu sezon takımlar oldukça az puan topluyor daha doğru puan kaybı çok yaşanıyor. Daha köprünün altından çok sular akar.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 02:22
Yarın kazanırsak ve Antalya puan kaybederse en yakın rakibimizle aramızda 5 puan fark olacak.Evimizde olması çok büyük avantaj.Umarım kazanırız.

mpaker66
27.Ocak.2013, 02:24
Bencede Galatasaray, fenerbahçe top falan oynamıyor karambolden 2 gol attı bugün, her zaman öyle. Beşiktaş zorlar gibi onlarında nefesi yetmez. Bu sene akıllı oynarsak kesinlikle şampiyonuz 2.yi belirler derbi gibi.

uAburak89
27.Ocak.2013, 02:30
Kazanırsak şampiyonluk garanti değil, kaybedersek şampiyonluk kaçmış olmayacak. Son 3-4 haftaya kadar ciddi kopma olacağını sanmıyorum ben, her hafta sürprizler oluyor, bu sene lig çok tuhaf. Tarihin en düşük puanlı şampiyonluğu gelebilir.

Beraberlik diğer takımlara yarar gibi gözüküyor, biz kazanırsak hava yakalama şansımız var. Paşa maçından sonra oluşan daha doğrusu transfer dönemiyle başlayan kriz & kaos ortamı durulmuş gözüküyor, üzerine bir galibiyet ile bu sıkıntılı süreci ciddi şekilde atlatma fırsatımız var. Beşiktaş kazanırsa ciddi eksikleriyle, güzel iş yapmış olacak ve liderliği alacak bu da onlar açısından önemli. Güzel maç olacak bence, gol erken gelirse daha da iyi maç olabilir.

Burak Yılmaz gol atsın, 1-0 olsun bizim olsun. :)

RaSenGan
27.Ocak.2013, 02:38
Aygüncüğüm sana göre lig başlamadan zaten şampiyon Galatasaray :)

Herşey için daha çok erken ki bu sezon takımlar oldukça az puan topluyor daha doğru puan kaybı çok yaşanıyor. Daha köprünün altından çok sular akar.

Öyleydi tabi ki ama lig başlayınca daha da emin oldum :D

zeck17
27.Ocak.2013, 02:48
Galatasarayın bu maçla birlikte ligde oynayacağı kalan 16 maçın 9unu içerde oynayacak fenerbahçe ve beşiktaş ise 7şer maçını

Ahmet Göktaş
27.Ocak.2013, 02:52

Bu ne saçmasapan bir yorumdur :))) Fenerbahçe dahil şampiyonlugun 3 adayı var şuan ligde , 28.haftalara kadar da bu böyle gider.

GeNç KaRTaL
27.Ocak.2013, 02:57
Almeida'nın olmaması bizim için çok büyük bir eksiklik olacak.Eksikliğini hissedeceğiz kesinlikle.Umarın en az derecede olur bu.Bu maçtan alacağımız bir beraberlik bizim için kötü bir sonuç olmaz bence.Yine de umarım Samet hoca korkak bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmaz.Yenilirsek de iyi oynayarak ve hakem hatası olmadan yenilelim.

Facx
27.Ocak.2013, 02:58
Bu ne saçmasapan bir yorumdur :))) Fenerbahçe dahil şampiyonlugun 3 adayı var şuan ligde , 28.haftalara kadar da bu böyle gider.

yoo 4 tane var antalya yı da katalım madem öyle :D

darkkobal123
27.Ocak.2013, 03:10
Almeida'nın performansı ortada, yarattığı boş alanlarla da Olcay ile Holosko'ya goller attırdı. Takım oyununa uyumuda çok güzel. Yani bu maç Almeida olmadan baya zorlanacağız.

I3esiktas
27.Ocak.2013, 03:46
İlk maçtaki gibi bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Almeida'nın olmaması bizim için büyük bir dezavantaj. Maç sonuna kadar hangi takımın orta sahası dirençli kalırsa o kazanacaktır. Maç için tek istediğim sakatlığın çıkmaması ve en önemlisi Hakemin maçı etkileyecek kararlar vermemesi.

LaigLeNoiR
27.Ocak.2013, 03:51
Büyük ihtimalle Mehmet Akgün sağ bekte oynayıp Hilberti kanata koyacak, Holosko'da ileride.

Ahmet Göktaş
27.Ocak.2013, 07:04
yoo 4 tane var antalya yı da katalım madem öyle :D

Antalyayı unutmuşum:)

manager725
27.Ocak.2013, 13:36
Bugün evde Feda T-Shirt'üyle dolaşıyorum.Umarım uğur getirir.Hee birde GS'li arkadaşlar Sneijder'i fazla büyütmeyin,gerçekten sonra büyük hayal kırıklığı yaşarsınız.

edit:Bugün çok farklı hissediyorum.Umarım galibiytle döneriz.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 13:42
Sneijder yerine Selçuk'u büyütürüz sen rahat ol.

Walter Sakana
27.Ocak.2013, 13:51
Galatasaray: 3 Beşiktaş: 0

Goller: Riera, Burak (2)
Kırmızı Kart: Necip

Gollerin ve kırmızı kartın dakikalarını da yazardım da tutarsa ben bile kendimden tırsarım o yüzden kalsın :)

A.FaruK
27.Ocak.2013, 13:59
Sergenli beşiktaş bu maçtan rahat galip ayrılır

hakan769
27.Ocak.2013, 14:25
Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Ama kardeşlerimiz yinede yüzlerce metre pankart boyadılar...

Oğuz Altay ‏@Oguz_Altay
Çok soru var bu konuda, bu maç özel bir koreografi hazırlığımız yok bu işin ne kadar meşakatli iş olduğunu sizlerde biliyorsunuz.

uAburak89
27.Ocak.2013, 14:33
G.Saray'ın muhtemel 11'i Muslera-Sabri, Semih, Dany, H.Balta-Hamit, Selçuk, Melo, Riera-Umut, Burak

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Mc Gregor-M.Akgün, İ.Toraman, Sivok, G.Süzen-Hilbert, Oğuzhan, Necip, Veli, Olcay, Holosko

RaSenGan
27.Ocak.2013, 14:37
Balta oynasın ya.Emre oynamasın da sol bekte Sabri olsa bile olur.

uAburak89
27.Ocak.2013, 14:41
Balta oynasın ya.Emre oynamasın da sol bekte Sabri olsa bile olur.

Teoride mantıklı, Emre karşıtı olarak uzak olsun istiyorum ama pratikte ilk 15 dakika özellikle bu 11 sıkıntı yaratabilir. Hakan - Riera ikilisi önlü arkalı oynamadı pek, hücum anlamında sol kanadın pek etkili olacağını düşünmüyorum.

petrol_fb12
27.Ocak.2013, 14:44
Galatasaray sabri'nin kulandığı kanadı daha etkili kullanması lazım.Çünkü sağ kannata hilbert holosko ikisi her ne kadar defansif yönleri biraz zayıf olsada hızlarıyla Riera'yı durdurabilir.Beşiktaşın sol kanadında büyük sıkıntı var.Gökhan Süzen oynayacak Olcay'ın defansif yönü fazla olmayan bir oyuncu.Galatasaray kendi sağ kanadını etkili kullanabilirise birşeyler yapabilir maç içinde.

Birde göbekten necip veya Velinin sol kanada yardıma gitmesi göbeği iki tane defans yönü eksik oyuncu Fernandes,Oğuzhan kalıcak buda snijder için cok iyi bir poziyon olur maç içinde.

LaigLeNoiR
27.Ocak.2013, 14:45
Beşiktaş'ta Fernandes ilk 11 başlayacak. Almeida da yokken bu şekilde bir risk alamaz Samet hoca.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 14:45
Birazdan dersaneye gidicem umarım maça yetişirim.Yine de ilk 20 dk. gol olmasın da bi şey kaçırmıyım :D

Teoride mantıklı, Emre karşıtı olarak uzak olsun istiyorum ama pratikte ilk 15 dakika özellikle bu 11 sıkıntı yaratabilir. Hakan - Riera ikilisi önlü arkalı oynamadı pek, hücum anlamında sol kanadın pek etkili olacağını düşünmüyorum.

Riera sık sık açık veriyor bekte.İleride oluyor çoğu zaman.Balta pek çıkmadığı için bu sorunu çok yaşamayız.Riera'nın ayağı Emre'ye göre çok daha düzgün.En azından ne yaptığını biliyor.Emre'den daha etkili olmayabilir ama daha faydalı olur o konuda eminim.

hakan769
27.Ocak.2013, 14:46
Muslera
Sabri Semih Dany Riera
Hamit Selçuk Melo Emre Ç.
Elmander Burak

Ufuk Hakan Gökhan Yekta Sneijder Engin Umut

Benim tahminim.

footballer33
27.Ocak.2013, 14:56
Beşiktaş'ta Fernandes ilk 11'de. Beklentim:

McGregor
Necip - Fernandes - Veli
Oğuzhan - Holosko - Olcay

Yüreğini koy ortaya, saldır BEŞİKTAŞ!

Mamadou
27.Ocak.2013, 15:00
Beşiktaş'ın muhtemel 11'i Mc Gregor-M.Akgün, İ.Toraman, Sivok, G.Süzen-Hilbert, Oğuzhan, Necip, Veli, Olcay, Holosko

Bu nasıl bir ilk 11 ya :S Mehmet Akgün falan.. Muhtemelen bu ilk 11'i ortaya atan isim Hakan Gündoğar. Adam içinden geçen ilk 11'i aktarıyor. Geri ikilide Toraman,Sivok ikilisini gören gs Allah Allah diyerek baskı kurar ötesi yok. O ikili ne rakibin baskısını kırar,ne geriden topla çıkabilir,nede geriden oyun kurabilir. Toraman defanstan ne kadar uzak o kadar iyi. O ikilinin pozisyon vermediği Eses maçında bile iki gol yenildi. Geri ikilide Sivok,Ersan ön liberoda Toraman oynamalı bence. Galatasaray kanatları pek iyi kullanamıyor. Tek yaptıkları rakibi göbekten delmek. Toraman önde oynarsa hem Galatasaray'ın ataklarını rahat kesersin,hemde orta saha ile forvet hattındaki bağlantıyı kuran Elmander'in verimliliği düşer. Kaldı ki Hilbert'i falan öne kaydıracağını sanmıyorum. Bir tek Holosko'yu uça,Olcay'ı sağa çekecektir. Solda da Süzen,Veli veya Emre Özkan,Süzen ikilisiyle başlar. Emre Özkan ilk 11 başlarsa iyi bir deneyim olacaktır kendisi için oynamalı da.

LaigLeNoiR
27.Ocak.2013, 15:24
Olcay Şahan ‏@olcaysahan_10

Gol attığımızda koşacak tribünümüz olmasa da, koyarız elimizi kalbimize, biliyoruz ki taraftarımız orada..

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 15:28
Benim tahminimce Beşiktaş bırakmaz zaten kaybedecek bişeyleri yok.

Kağıt üstünde Galatasaray favori bunu tersine çevirmeye uğraşacaklar. Beşiktaş'ın kazanabileceğini en azından 1 puan koparacağını düşünüyorum.

uAburak89
27.Ocak.2013, 15:55
@Matthaus

amkspor'dan aldım muhtemel 11'i.

Bizim için konuşulan 11 hiç hoşuma gitmedi, keşke Sneijder ile bir maça çıkabilmiş olsaydık. Derbi olduğu için hocadan radikal değişiklik beklemiyorum ama;

Muslera - Sabri - Semih - Dany - Riera - Melo - Hamit - Selçuk - Sneijder - Burak - Elmander 11'i çıksa çok güzel olurdu gibi geliyor.

Nocna Mora
27.Ocak.2013, 15:57
Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.

footballer33
27.Ocak.2013, 16:22
Hala İbrahim Toraman'ın stoper değil ön libero olduğunu anlayamayan insanlar olduğunu bize gösteren maçtır bence. Ersan İ.T'den on kat daha iyi bir stoper. İ.T'de ön libero da çok başarılı. Bunu görmek için dahi olmaya gerek yok.

Galatasaray'da ikinci yarı Engin ve Sneijder oyuna girecek diye düşünüyorum.
Ersan bu sene form anlamında hiç iyi değil, hatta önceki maçlardan birinde henüz 30 dakika dolmadan oyundan çıkmıştı. Bu maçta da, G.Saray'ın forvetleriyle başa çıkabileceği konusunda endişelerim var. Ben o açıdan, kendi düşünceme göre Toraman'ın stoper oynayacağının daha iyi olacağını düşünüyorum.

Ersan ilk 11 başlarsa da Veli'nin yedek kalması gerekiyor, yoksa çok defansif bir takım olacak sahada. Yukarıda yazdığım kadronun Ersan oynarsa, şu şekilde değişmesi gerekiyor:

McGregor
Hilbert- Sivok - Ersan - G.Süzen
Toraman
Necip - Fernandes
Oğuzhan - Olcay
Holosko

hakan769
27.Ocak.2013, 16:25
Cimbom Başı Dik Yürür !

ASLANLAR

ozan42
27.Ocak.2013, 16:27
Ersan bence son derece iyi oynuyor fakat 2 sene önceki kadar iyi değil deplasmanda oynayacaımızızı gör önünde bulundurursak zaten deplasmanda oynadığımız maclarda 4 lü defans onların onunde ise toraman ön libero oynuyor bu mactada boyle bır dızılıs beklıyorum zaten olmadı gereken de bu olurdu toraman defanla ortasaha arasındakı ınce cizgiyi koruyor zaten sahadakı en tecrübeli isimdir sanırım. ben boyle bır dızılıs beklıyorum umarım holosko günündedir bugün....

LadroN
27.Ocak.2013, 16:34
Sneijder'in golü var.guzel bir mac olacak gibi.

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 16:59
Beyler henüz derbi başlamadan böyle yaparsanız, derbi başlayınca burası ne hal alır bilinmez, paylaşımlarımıza dikkat edelim lütfen.

manager725
27.Ocak.2013, 17:23
Bu maça da kırmızı formayla çıkarsak oha derim.:)

hakan769
27.Ocak.2013, 17:25
parçalı forma ile çıkıyor galatasaray beşiktaş kırmızı giyemez

Burak Akmanoğlu
27.Ocak.2013, 17:34

Gol attığımızda koşacak tribünümüz olmasa da, koyarız elimizi kalbimize, biliyoruz ki taraftarımız orada..

Şu sözü Fenerbahçe taraftarı takımın Galatasaray deplasmanına giderken söylemişti. :)

Night_Mare17
27.Ocak.2013, 17:35
Şu sözü Fenerbahçe taraftarı takımın Galatasaray deplasmanına giderken söylemişti. :)

Galatasaray taraftarı da takımı Fenerbahçe deplasmanına gitmeden ortaya atmıştı. :)

Cevap vermek zorunda kaldım ama Burak çok konu dışı yazıyorsun kardeşim maç konusuyla ne alakası var.

Burak Akmanoğlu
27.Ocak.2013, 17:45
Galatasaray taraftarı da takımı Fenerbahçe deplasmanına gitmeden ortaya atmıştı. :)

Cevap vermek zorunda kaldım ama Burak çok konu dışı yazıyorsun kardeşim maç konusuyla ne alakası var.

Cihan abi yazınca ilgimi çekti de ondan söylemek istedim.

uAburak89
27.Ocak.2013, 17:49
Sneijder ilk 11'de söylentileri var.

BaGa TaRKaN
27.Ocak.2013, 17:49
Galatasaray Krize Doğru Gidebilir

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 17:53
Bu maça da kırmızı formayla çıkarsak oha derim.:)

parçalı forma ile çıkıyor galatasaray beşiktaş kırmızı giyemez

dün klüpler anlaşmış sanırım kanaltürkte dün gece bjk kırmızı gs beyaz formayla çıkıcak dediler kesin dediler sergenin programında

uAburak89
27.Ocak.2013, 17:54
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı maça parçalı formayla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise yeşil formayla sahada olacak.

hakan769
27.Ocak.2013, 17:54
Beşiktaş Maçında Parçalı Formamızla Sahadayız

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında bu akşam saat 19.00'da Beşiktaş ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynayacağı maça parçalı formayla çıkacak. Takımımız, parçalı formasını beyaz şort ve kırmızı konçla tamamlayacak. Kalecimiz ise yeşil formayla sahada olacak.

http://www.galatasaray.org/futbol/superlig/haber/15865.php

E.Cartman
27.Ocak.2013, 17:55
dün klüpler anlaşmış sanırım kanaltürkte dün gece bjk kırmızı gs beyaz formayla çıkıcak dediler kesin dediler sergenin programında

Yalan o iş, her zamanki medya işte her şeyde kesin konuşuyorlar.

manager725
27.Ocak.2013, 18:24
Fernandes ilk 11'de yokmuş!Medyanın yalancısıyım.

zeck17
27.Ocak.2013, 18:25
İstanbulda yağmur var mı şu anda

LadroN
27.Ocak.2013, 18:27
Kar var.Yağmur değil:)

petrol_fb12
27.Ocak.2013, 18:29
Kar var kar ..Stadda galatasaray galibiyetle götürürse maçı karlar düşer düşer ağlarım bestesi duyabiliriz :)

byariff
27.Ocak.2013, 18:35
Beşiktaş’ın ilk 11’i: McGregor, Mehmet Akgün, Sivok, İbrahim, Gökhan Süzen, Necip, Veli, Fernandes, Hilbert, Olcay, Holosko. (NTV Spor)

sakary Ali
27.Ocak.2013, 18:39
Ben olsam Mehmet Akgün'ün yerine Dentinho ile başlardım.

Bir de soyadı Kaş olan birisi vardı o yok mu?

petrol_fb12
27.Ocak.2013, 18:40
Mehmet Akgün hiç izlemedim ligde 1 maç oynamış sadece.Bakalım nasıl bir form göstericek.Samet Aybaba risk almış anlaşılan sağ kanata bakalım bugun neler yapıcak.

uAburak89
27.Ocak.2013, 18:42
Bence mantıklı bir 11 bu, eğer doğruysa. Bizim sol kanat zaten etkili değil, Mehmet Akgün sırıtmaz.

Ralph
27.Ocak.2013, 18:50
İkinci yarı Mehmet Akgün çıkacak yerine Dentinho girecek. Hilbert sağ beke, Holosko sağ açığa ve Dentinho forvete geçecek.

Cengo
27.Ocak.2013, 18:52

Helal be..

zeck17
27.Ocak.2013, 18:53
Fernandes acaba nasıl bir oyun koyacak çok merak ediyorum sonuçta 2 aydır doğru dürüst maça çıkmadı bence riskli bir tercih olmuş

darkkobal123
27.Ocak.2013, 18:55
Güzel kadro. Dentinho ve Oğuzhan'da 2. yarı duruma göre girerler oyuna.

GeNç KaRTaL
27.Ocak.2013, 18:56
Eğer bahsedilen 11 doğru ise,bizim bu hocalar derbilerde neden hep şapkadan tavşan çıkartmaya çalışıyorlar anlamıyorum.İnşallah hocanın kafasındaki plan başarılı olur,ne diyelim başka.

Gncl1905
27.Ocak.2013, 19:14
Zor bir maç olacak ne olursa olsun bir derbi. Umarım kazanırız.

Beşiktaş'ta Almeida'nın olmaması, Fernandes'in uzun süredir forma giymemiş olması iyi şeyler. Gerisi bilinen kadro.

Galatasaray için de Sneijder'i ilk 11'de bekliyorum bakalım çıkacak mı. Zaten pek iyi oynadığımız söylenemez. Sorun giderecek adam olarak Sneijder'i aldık. İzleyelim bari. İlk maçından bir şey beklemek zor tabii ki ama öteki türlü de mükemmel oynamıyoruz sonuçta.

Homer J.S
27.Ocak.2013, 19:14
Galibiyete dair çok büyük inancım yok, karşılıklı gol temennim var ama. Umarım kazanırız, dakikalar ilerledikçe umudum azalıyor olsa da

footballer33
27.Ocak.2013, 19:20
M.Akgün, uzun zaman sonra böylesine önemli ve baskı ortamının olduğu maçta oynatılmamalıydı. Hilbert bekte, Oğuzhan ortada, Veli ve Necip değişmeli olarak sağ açıkta oynatılabilirdi. Onun dışında güzel kadro. Hadi hayırlısı.

OrcunFB
27.Ocak.2013, 19:20
Duran toptan Sivok'un golü var içime doğdu nedense. :D

Kaka Leite
27.Ocak.2013, 19:21
İşte dediğim buydu aslında kaybedecek bişey yok ki :)

Tebrik ediyorum cani gönülden Samet Aybaba'yı, o kadar doğru bir iş yapmış ki.

mustangshelby
27.Ocak.2013, 19:26
Bence çok defansif bir kadro olmuş Veli yerine Oğuzhan Mehmet Akgün yerinede Dentinho beklerdim.

E.Cartman
27.Ocak.2013, 19:27

Aynen Sivok muhakkak atıcak bize bir tane kaçarı yok. Burak'ta sallar bi tane o da kesin. Oyuna 60'ta falan girerse de Sneijder'in 1 asisti var belki 1 de gol atar.

darkkobal123
27.Ocak.2013, 19:27
Bence çok defansif bir kadro olmuş Veli yerine Oğuzhan Mehmet Akgün yerinede Dentinho beklerdim.
O zamanda baya ofansif bir kadro olurdu.

LaigLeNoiR
27.Ocak.2013, 19:30
Samet hoca Mehmet Akgün için benim asıl 2.yarı transferim demiş. Bakalım ne yapacak.

zeck17
27.Ocak.2013, 19:33
Günün bankosu hamitin topu direkten döner yüklü miktarda oynanabilir

byariff
27.Ocak.2013, 19:39
o degil bizim kadro aciklanmadi :D

fotosuki
27.Ocak.2013, 19:48
Beşiktaş'ın bu onbiri ileride top tutamaz.

manager725
27.Ocak.2013, 19:54
İkinci yarı Mehmet Akgün çıkacak yerine Dentinho girecek. Hilbert sağ beke, Holosko sağ açığa ve Dentinho forvete geçecek.

Bence de böyle bir değişiklik olabilir.Fernandes kötü oynarsa yerine Ozzy de girebilir.

zeck17
27.Ocak.2013, 19:58
burak ilk 11de yok

zeck17
27.Ocak.2013, 19:59
g.saray'in 11'i: muslera, sabri, semih, dany, riera, hamit altıntop, selçuk inan, melo, emre çolak, elmander, umut

OrcunFB
27.Ocak.2013, 19:59
Burak ilk 11'de yok. :icon_eek:

Yavuz12
27.Ocak.2013, 20:00
Burak ilk 11'de olmadığına göre Galatasaray'ın bu sene nadiren iyi oynayacağı maçlardan biri olacaktır. Umarım galibiyetle ayrılırız.

zeck17
27.Ocak.2013, 20:01
Çok iyi bir karar bence takıma dına yararlı olacak çünkü burak her pozisyonda kendisi yazmayı düşünecekti baskıdan ama şimdi ilerde rahat olan umut-elmander başarılı olacaktır

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:01
Kadroyu beğenmedim, tribünlerin Selçuk unutulacak diyenlere tepkisini ise çok beğendim. Başarılar Galatasaray !

Facx
27.Ocak.2013, 21:05
goooooool emre umutun ortası müthişti

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:05
Maşallah diyelim maşallah :)

Gncl1905
27.Ocak.2013, 21:06
Güzel goldü cidden :)

Oceanus
27.Ocak.2013, 21:06
Emre Çolak...........

Facx
27.Ocak.2013, 21:10
elmander çok iyi geldi gözüme :D drogbayı duyunca gaza gelmiş :D

europeanconquer
27.Ocak.2013, 21:17
Nasıl oynuyoruz beyler ?

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:19
Nasıl oynuyoruz beyler ?

Yanlış görmediysem topla oynama oranımız %75, fena başlamadık diyebiliriz.

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 21:19
Riera ve Sabri tam bomba. Her an gol yiyebiliriz. :)

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:26
Dengeye geldi maç iyice, 2'yi bulamadığımız sürece herşey olabilir.

Melo atılacak gibi top oynuyor, çok sert giriyor her pozisyonda.

Hilbert ile net gol kaçtı.

Partenopei
27.Ocak.2013, 21:27
Hilbert kaçırdı.

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:46
2-0 yapacak bütün fırsatları saçma sapan harcıyoruz, çıldırmamak elde değil.

Oh be !

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 21:46
hakem ler gene acayip foul olanı vermiyorlar temiz pozisyonlarda foul çalıyorlar

Facx
27.Ocak.2013, 21:48
gooooooooool edit : rieraymış :D

europeanconquer
Beyler DEJAVU :D

Oceanus
gollllllllllllllllllllll

Gncl1905
Riera 2-0 :)

Facx
27.Ocak.2013, 21:50
ilk yarı bitti bitmeden 2. golü bulmamız çok iyi oldu

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:51
Selçuk İnan çok büyüksün çok...

60-65'e kadar gol yemezsek bu iş tamamdır büyük ihtimal.

Oceanus
27.Ocak.2013, 21:52
Sneijder girer artık 2. yarı izlerizz :)

furkan58
27.Ocak.2013, 21:53
Beşiktaş top tutamıyor özellikle Fernandes çok kötü Hilbert bomboş kaçırmasa 1-1 olsa maçın seyri değişirdi. Galatasaray'da defans sıkıntılı Beşiktaş baskıyı kurabilirse gol veya goller bulabilir. Daha çok gol seyrederiz bana kalırsa bu maçta.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2013, 21:54
gs baski dakikalarini iyi ayarliyor macta, mac tam dengede giderken yogun baski ve pozisyonlar geldi. 2.gol gelicem diye bagiriyordu zaten. herhalde dentinhoyu izleyebilecegiz macin gidisatina bakilirsa. sneijder da oyuna girebilir. merakla bekliyoruz. :)

bjk zaten top tutan bir takim degil bu arada, macin boyle gecmesi bekleniyordu ama bjk cikarken de iyi pas yapamiyor. fernandes cok kotu durumda. duran toplarda bile etkisiz. holosko da ilerde yeni yerinde etkisiz kaldi.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 21:54
3 olmadan rahatlamam ben,geçen sene en önemli maçlardan birinde 2-0 dan 2-2 olmuştu.

uAburak89
27.Ocak.2013, 21:56
3'ü bulmadan Sneijder girmez herhalde, bence 60'dan sonra Elmander - Burak değişikliği idealdir. Beşiktaş risk alırsa çok fazla boş alan bulabiliriz. Takım yine geçen senenin uzağında ama bu seneye göre hiç fena değiliz, tüm hedef maçlarında olduğu gibi.

3 olmadan rahatlamam ben,geçen sene en önemli maçlardan birinde 2-0 dan 2-2 olmuştu.

Süper Finaldeki maçı diyorsan, o maç kazanmakla beraberlik arasında fark yoktu, her türlü son maça kalıyordu onun etkisi oldu biraz da.

furkan58
27.Ocak.2013, 21:56

Futbol bu belli olmaz ama Beşiktaş bu oyunla değil 2 gol 1 gol bile atamaz.

ozan42
27.Ocak.2013, 21:57
Fernandes hiç hazır değil 2 pas yapamadı sahada boşuna oynatıyoruz bari 2. yarı çıkarsında bir sakatlık daha çıkmasın yerine oguzhanı alsın oguzhan bu gibi maclarda oynamayacaktı hangı maclarda oynayacak.Bütün sistem Almeidaya baglı olduğu için almeida olmayınca sistem çalısmıyor haliyle fakat 1 gol bulacağımızı düşünüyorum.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 21:58
Futbol bu belli olmaz ama Beşiktaş bu oyunla değil 2 gol 1 gol bile atamaz.

İnşallah atamazlar :)

Mamadou
27.Ocak.2013, 22:00
Arkadaş gündüz Akgün'lü ilk 11'e laf ettik adam SA harbiden gitti ilk 11'e koydu. FB maçında sol bek Escude, sol açık Boral yapmıştı. Bu hamlesiyle maçı vermişti. Bu maçta da Akgün'ü sağ bek, Hilbert'i sağ açık oynatıyor. Sadece bir oyuncunun eksikliğinden dolayı 2,3 oyuncunun yeri değiştirilmez ki. Yenileceksen her zaman ki oynattığın düzende oynat öyle yenil. Böylesine kritik bir maçta maceraya hiç gerek yoktu. Takımda olumlu tek şey Gökhan Süzen'in performansı. Beğendiğimi söyleyebilirim. Son olarak Toraman stoperde oynadığı zaman ne kadar dengesizleştiği ortada. Yok abi bu adam stoper falan değil. Ayrıca Fernandes çok kötü durumda bu maç. Hiç bir katkısı yok.

darkkobal123
27.Ocak.2013, 22:03
2 pas yapamıyoruz böyle giderse daha çok gol yeriz. Fernandes'de acayip kötü bir an önce yerini Oğuzhan'a bırakmalı.

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:08
Mehmet akgün yok Oğuzhan oyunda.

Facx
27.Ocak.2013, 22:08
vay arkadaş yedik

uAburak89
27.Ocak.2013, 22:09
Bu hiç iyi olmadı.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 22:10
Haydaaa ne ara maç başladı da gol yedik.

uAburak89
27.Ocak.2013, 22:16
Maç gidiyor gibi hisseden sadece ben mi varım ?

Facx
27.Ocak.2013, 22:17
engin ve sneijder giriyo :D

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:18
sneijder giriyor

Dentinho girdi

Gncl1905
27.Ocak.2013, 22:23
Aferin Melo, bravo.

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:24
Yapma Melo yapma ya

mwaru
27.Ocak.2013, 22:24
melo yukarda allah var diyor :D iyice bizden oldu bırakmayın şu adamı :)

mwaru
27.Ocak.2013, 22:25
aha tükürük olayı.meireless olayı geri döner.bence etmedi tükürük şimdiden fikrimi söylim

Facx
nie kırmızı kart gördü bi ben anlamadım heralde küfr mü etti ?

uAburak89
Melo'nun yaptığı çok yanlış, ortada bir şey yokken tahrik edenleri ise kendi taraftarı değerlendirsin.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 22:26
Aferin Melo aferin :)

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:26
nie kırmızı kart gördü bi ben anlamadım heralde küfr mü etti ?

Tükürmüş galiba.

Facx
27.Ocak.2013, 22:27
bu hamitte cidden bişey var o topa öyle mi vurulur ?

Partenopei
Çok gereksiz bir kırmızı kart gördü tahrik ederse eder uğraşmayacaksın abi.

barahir
Şimdi çıkalım işin içinden.. Bu tükürükler daha çok su götürür Türkiye'de. Telegole malzeme çıktı yine.

William Rookwood
27.Ocak.2013, 22:29
Necip'in şuana kadar çoktan atılması lazımdı sarı kartı bile yok hakemin kararları muazzam :)

uAburak89
27.Ocak.2013, 22:30
10 kişiyle bu pozisyonları gol yapamıyoruz ya bize herşey müstehak. Elimizdeki maçı veriyoruz yazıklar olsun sana Melo, bırak git ne uğraşıyorsun.

Elmander - Balta değişikliği geldi, sahada forvet yok şu anda. Of, of...

Facx
27.Ocak.2013, 22:31
bu veli necip falan hiç kart gördümü ? kaç tane faul yaptılar sayamadım hepte arkadan

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:31
Elmander çıktı hakan balta oyunda forvetsiz oynuyoruz.

mwaru
27.Ocak.2013, 22:33
tükürmüş şimdi net olarak gözüküyor.

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:34
Fatih hoca bağırıyor meloya çıkarken get out diye :D :D

uAburak89
27.Ocak.2013, 22:35
Fatih Hocam ne yaptın sen ya, oldu mu bu. Çıkacak adam Sneijder idi, topu nasıl tutacağız şimdi, verdik topu illa ki atarlar. Kime kızacağımı şaşırdım, güzel başlayan akşamın içine edildi.

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 22:35
Tükürmemiş, üflemiş bence. :n:

europeanconquer
27.Ocak.2013, 22:36
Bu akşam Melo'nun Galatasaray'da ki son senesi olduğunu anlamış bulunmaktayız,tükürmek ne demektir ya ?

uAburak89
27.Ocak.2013, 22:37
tükürmüş şimdi net olarak gözüküyor.

Aga nasıl net gördün ? Melo'ya lanet olsun da, net tükürmüş diyeni de anlamıyorum tükürmemiş diyeni de. Kar var zaten nasıl görüyorsunuz ?

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:46
Musleranın durumu vahim. Kalecisiz oynayabiliriz. Meloda yok olsa o geçerdide.

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 22:47
Bir Arsenal maçını daha yaşıyoruz.

Facx
27.Ocak.2013, 22:54
maçın 5. dk sında sarı kart görmesi gereken necipin 90 + da sarı kart görmesi ne kadar ironik

Facx
27.Ocak.2013, 22:57
bitti neyseki kazandık

Oceanus
27.Ocak.2013, 22:58
İşte bu be bitti. Kazandık bravo çocuklar. Beşiktaşlı futbolcular oyunu çirkinleştirmek için ellerinden geleni yaptılar. Özellikle Oğuzhan,Necip,Veli.

europeanconquer
Çok sevinçliyim,hem derbiyi kazandık,hem 5 puan öne geçtik hem de artık Yekta hak ettiği formayı sırtına geçirecek.

Ve sıra geldi Drogba'ya :)

Flawless Victory
Melo ben sana ne diyim söyle hadi. Canımızdan can gitti ama yendik. Kendini yere atan Necip sayesinde Hamit'i de kaybettik. Bursa maçında Melo'nun olmaması avantaj.

Hakem Necip'e sarı kart gösterirken 4. kartlık pozsiyonu olduğunu itiraf etmiş oldu.

mwaru
27.Ocak.2013, 22:59
Aga nasıl net gördün ? Melo'ya lanet olsun da, net tükürmüş diyeni de anlamıyorum tükürmemiş diyeni de. Kar var zaten nasıl görüyorsunuz ?
net demek haksızlık olur,haklısın fakat melo konuşmuyor böyle olunca da ağzının o şeklini almasının tek açıklaması tükürmek olur diye düşünüyorum.Videolar düşer birazdan orada daha iyi anlayabiliriz,belki de konuşuyordur ben görmemiş olabilirim.

Deus Dominus
Şu yerli futbolcuların kafası cinliğe çalıştığı kadar futbola çalışsa çok farklı yerlerde olurdu Türk futbolu.

William Rookwood
Sonunda bitti maç. Necip'in 10 kere atılması lazımdı oyundan. Hakan Balta'nın pozisyonu aut, Sneijder'in taç olmalıydı hakem gerçekten kötü

furkan58
27.Ocak.2013, 23:01
10 kişi takıma baskı kuramadı Beşiktaş ilk yarı sonunda demişti gol atamaz diye kornerden bir gol geldi öyle de bitti.

uAburak89
Mücadele eden takıma sonuna kadar helal olsun, hakettik, kazandık.

Melo'nun yaptığını kabullenemiyorum, tahriklere kapılmayacak, yırtık dondan çıkar gibi meseleye dahil olanlara aldırmayacaktı. Tükürdüyse cezasını alsın, tükürmediyse zaten pfdk ya da tahkim gereğini yapacaktır.

Her fırsatta Burak Yılmaz diyenler, emek hırsızı diyenler, elinizi vicdanınıza koyun ve kendi oyuncularınızın yaptıklarına biraz bakın. İsme gerek yok, herşey gün gibi ortada ama görene tabii.

En yakın rakibe fark 5, derbilerde iyi oynamaya, kazanmaya devam ediyoruz. Yürüyedur Galatasaray !

net demek haksızlık olur,haklısın fakat melo konuşmuyor böyle olunca da ağzının o şeklini almasının tek açıklaması tükürmek olur diye düşünüyorum.Videolar düşer birazdan orada daha iyi anlayabiliriz,belki de konuşuyordur ben görmemiş olabilirim.

Tükürdü tükürmedi mevzusuna pek konuşmam, Meireles olayından bilen biliyor, net olarak görelim doğru zaten bir tanedir.

Tabii programlarda olsun, burada olsun, işine içine renkler girecek, oyuncu Melo olunca niyet okumalar başlayacak ama bunlar boş işler bence. Şimdiden kolay gelsin tartışacak arkadaşlara.

Oceanus
Şu yerli futbolcuların kafası cinliğe çalıştığı kadar futbola çalışsa çok farklı yerlerde olurdu Türk futbolu.

Çok doğru bir şey belirtmişsin gerçekten. Özellikle Oğuzhan 'ın bunu dikkate alması lazım.

Gncl1905
27.Ocak.2013, 23:02
Beşiktaş'tan daha iyi oynadık. Maçı da hak eden taraftık. 10 kişi kalmamıza rağmen baskı yemedik. Tebrikler aslanlarımıza :)

Melo yine yakacaktı bizi. Tükürük galiba şimdi kim bilir kaç maç ceza da alır. Yapılacak şey değildi bu.

Beşiktaşlı oyunculara da ayrıca tebrikler!

Alicanfmfan
Meireles olayında ahkam kesenler bakalım bu olay için ne diyecekler. Neyse tebrikler aslanlarımıza.

sui generis
Galatasaray ısrarla puan vereceğim , Beşiktaş da istemem dedi.

Flawless Victory
Eboue hadi yok da Sabri niye oynuyor arkadaş? Hamit oynasın orada ve talimat ver hiç çıkma diye, hiçbir sorun olmaz. Sabri ise ileri çıkınca daha rahat hissediyorum.

LadroN
27.Ocak.2013, 23:03
Şerefli oyuncu şu Necip.Sarı kartı neden gördü anlamadım!

Melo bundan sonra 11'i zor görür.Yazıklar olsun.

Beşiktaş maçı kazanmak için hiç birşey yapmadı.10 kişi bile daha iyi oynadık
.Kritik bir galibiyet.

OrcunFB
27.Ocak.2013, 23:04

Aynen Sivok muhakkak atıcak bize bir tane kaçarı yok. Burak'ta sallar bi tane o da kesin. Oyuna 60'ta falan girerse de Sneijder'in 1 asisti var belki 1 de gol atar.
Nostradamus'un torunlarıyız. :n:

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 23:04
gs bugün haketti tebrikler, bu arada sahanın zemininin en kısa zamanda yenilenmesi gerekicek bu gidişte aslında bu maçın burda oynanmaması lazımdı biraz zeminin oturmasını beklemelilerdi

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 23:05
Hamit biraz şut çalışsa eminim her maç gol atar. Antrenmanını izlemek lazım Galatasaray'ın muhtemelen takımla çalıştığından fazla şut çalışmıyor.

caglaruzun
27.Ocak.2013, 23:05
Hakan Balta forvet oynadı yahu :) Dentinho'ya da yazık adamın ayagına top gelmedi. Sneijder bence hazır degil henüz bir iki maç daha ikinci yarı oyuna girerse kendine gelicektir birde 10 kişiyle kıstas yapamayız şimdi o yüzden net birşey söylemicem. Hamit ikinci yarı çok güzel oynadı sadece şutları zayıflamış hiç biri kaleyi tutmadı malesef. Ve son birşey Beşiktaş haftaya karabük karşısında kimleri sahaya sürecek kim sarı kart gördüyse haftaya yok dendi yahu :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2013, 23:06
bayagi bir monolog oluyor burda, bjkliler nerde :n:

bjk kontra harici bir plani olmadigini gosterdi sanki bu macta da. rakibi kapaninca kaleye sut dahi atamadilar. zamani yediler, 30 dk bosa gitti resmen. terim bircok mac icin tehlike arz edecek forvetsiz dizilisi rakip bjk oldugu icin tercih etmis olmali ama 2-2 olsaydi bir sekilde mac orda kopardi hersey. riskliydi biraz.

Nocna Mora
Sonunda bitti maç. Necip'in 10 kere atılması lazımdı oyundan. Hakan Balta'nın pozisyonu aut, Sneijder'in taç olmalıydı hakem gerçekten kötü

Hakan Balta pozisyonu kornerdi açık - net. Bir daha izle. Sneijder'ın pozisyonunda da karar doğru Sneijder'in kendi ayağından cıkıyor top.

Bunların dışında Necip kırmızı kart görmeliydi ikinci sarıdan. Oyunu çirkinleştirmek için elinden geleni yaptı ve başardı. Melo bana kalırsa tükürmedi. Tükürken kimse ağzını 'O' diye açmaz. 'tük', 'tüh' tarzında bir forma bürünmesi lazım ağzın. Melo orada bir şey söylüyor onu söylerken ağzından bir iki damla çok yakın oldukları için Oğuzhan'ın suratına gelmiş olabilir hepimiz arkadaslarımızla cok yakından konusurken böyle şeyler olabiliyor fakat Oğuzhan çirkefleşti ve hakemi aldattı. Hakem de çok güzel yedi bunu kırmızı kart gösterdi Melo'ya. Üzüldüm sadece. O pozisyonda Melo hariç kimseye kart cıkmaması da ayrı bir olay.

Ayrıca herkesin eleştirdiği Sabri'yi ben çok beğendim hem hamleleri yerindeydi hem de çok güzel paslar attı. Hızı ile de katkı sağladı bazı pozisyonlarda Eboue gelirse kesemeyebilir diye düşünüyorum. Eğer 4-5-1 oynayacak olursak Sabri ve Eboue aynı anda oynar Hamit göbeğe çekilir gibi..

Maçla ilgili asıl olay Fatih Terim tek forvete dönme isteğini gözler önüne sermiş olmasıdır. 4-1-3-2 değil 4-2-3-1 istiyor hoca sanırım ki öyle değişiklikler yaptı.

Sabri Semih Dany Riera
........Melo Selçuk
Hamit ...Sneijder...Engin
........Elmander

formatına dönmüştük ki bence tek forvet oynamak mahkum oynamayı da beraberinde getirir. Önde baskısız olmaz diye düşünüyorum.

byariff
rahat bir galibiyet aldik 10 kisi olunca zaten top yine bizdeydi besiktas oyle aman aman tehlikeli atagida yoktu tesekurler aslanlar sneijderde olumlu toplar kullandi. melo"nunda acilen kontrati fesh edilmeli tukurmemis olabilir ki tukuruk cikmamis agizdan ama 2-1 iken ne guzel giderken hersey yaptigi hareketler cok yanlisti

furkan58
Meireles'e tükürdüğü gerekçesiyle 7 maç verilmişti sonra tükürmediği ortaya çıkınca geri alınmıştı. Bakalım Melo tükürdüyse kaç maç ceza alıcak.

AhmetBilgin
27.Ocak.2013, 23:07
Melo geçen sene ki Melo değil. Artık onun yerine Yektanın oynaması gerektiğini düşünüyorum. En azından yabancı kontenjanından yememiş oluruz

Partenopei
27.Ocak.2013, 23:07
Tükürme pozisyonunu tam göremedim ama tükürdüyse eğer 11'i göremez Melo.Neden bilmiyorum Yekta'yı da beğeniyorum ben boşluğunu doldurabilir Melo'nun.

futureless
27.Ocak.2013, 23:09
Galatasaray'ı tebrik ederim, 10 kişiyken de daha iyi olan taraftı. Hoşuma giden ise Melo'nun tükürme ile ilgili bir pozisyonunun olması, bir tükürük goygoyu daha saracak ortalığı yine, yakından ve slow motion gösteriminde bile tükürüp tükürmediği belli değil, ona bakarak kesin tükürmüş diyen de olacaktır, kesin tükürmemiş diyen de. Tam da bizim olay gibi işte, hoşuma gitme sebebi bu, zorla empati.

Oceanus
27.Ocak.2013, 23:09
Burak Yılmaz'a emek hırsızı vb. kötü şeyler söyleyenler. Necip ve Oğuzhan hakkında neler düşünürler acaba. Bu kadarda çirkinleştirilmezki bir oyun. Melo tükürmüyor Oğuzhan çok iyi Tiyatro yapıyor Tebrik etmek lazım.

mwaru
27.Ocak.2013, 23:10
Yekta,Galatasaraya gelmeden önce kanat mı oynuyordu? ben mi yanlış hatırlıyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ocak.2013, 23:10
Meireles olayında ahkam kesenler bakalım bu olay için ne diyecekler. Neyse tebrikler aslanlarımıza.

Galatasaray'ı tebrik ederim, 10 kişiyken de daha iyi olan taraftı. Hoşuma giden ise Melo'nun tükürme ile ilgili bir pozisyonunun olması, bir tükürük goygoyu daha saracak ortalığı yine, yakından ve slow motion gösteriminde bile tükürüp tükürmediği belli değil, ona bakarak kesin tükürmüş diyen de olacaktır, kesin tükürmemiş diyen de. Tam da bizim olay gibi işte, hoşuma gitme sebebi bu, zorla empati.

bence empati kurmak acisindan cok faydali oldu bu hadise. taraflar yer degistirdi :D

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 23:11
Meireles'e tükürdüğü gerekçesiyle 7 maç verilmişti sonra tükürmediği ortaya çıkınca geri alınmıştı. Bakalım Melo tükürdüyse kaç maç ceza alıcak.

11 maç verilsin de rahatlayın yahu. Meireles'i hâlâ mı savunuyorsunuz. Kurul lehinize karar verince onaylıyorsunuz, aleyhinize verince yanlış da olsa kabul ediyorsunuz. Galatasaray Melo'dan ibaret değil, boşuna heveslenmeyin, Melo gider Galatasaray biter diye. :)

Oceanus
27.Ocak.2013, 23:12
İlk golü 19:03' de attık ilginç bir detay :)

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:12
Güzel bir galibiyet oldu.Kazanacağımız belliydi zaten.Beşiktaş'ın duran top harici gol atma ihtimali çok çok düşüktü.Melo'nun atılması oyuna heyecan kattı.O atılmasa rahat 1 gol daha bulabilirdik.Tükürdü mü tükürmedi mi görücez.Ama tükürdüyse ŞL maçları hariç ligte zor oynar artık.Sezon sonu da bonservisi alınmaz.Yaptıysa kendini yakmıştır.

zeck17
27.Ocak.2013, 23:13
Oğuzhan futbolcu değilsin melo'da tükürmediği 70.dakikada görüntüler ortada

William Rookwood
Meireles hakeme yapıyor karar verdiğini için. Oğuzhan Melo'nun muhattabı mı? Onu arkadan düşüren Necip Oğuzhan'ın pozisyon ile uzaktan yakından ilgisi yok.

europeanconquer
Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.

sananes
27.Ocak.2013, 23:16
pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:17
Aslında tükürüp tükürmemesi önemli değil,bu denli önemli bir mücadele de sen bu kadar sorumsuz bir hareket yapıyorsan,bir daha oynayamazsın bu takımda.

Tükürmediyse zaten bir hareket yapmamış olur.Sözlü tartışmalar her zaman her yerde oluyor zaten.

byariff
27.Ocak.2013, 23:17
Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.

Melo: Allah'a ve cocuklarim sansina. Ben kimseye tükürmedim. Kamera 100 kere zoomlasin veya o resimleri yüzkere göstersinler!

uAburak89
27.Ocak.2013, 23:18
Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?

E.Cartman
Melo'ya diyecek sözüm yok iyiki bonservisiyle almadık dedirtiyor bu sezon. Maça gelirsemde klasik Türk muhabbeti dönüyor yine her yerde. İlk 60 dakka doğru düzgün oynamayan biz 10 kişi kalınca pozisyon bulamayan Beşiktaş taraftarları hakem şöyle, Galatasaray böyle diyor. Hemen bulundu bahaneler. Samet Aybaba'nın aradığı macera arka planda kaldı, asıl nedenler geri planda kaldı yine.

Facx
pozisyonu tam seçemedim. melo tükürmüş de olabilir tükürür gibi yapıp üflemiş de olabilir. Tükürmüşse çok ceza alır,tükürmemişse 2-3 maç ceza alır döner.

tükürmüşse 3 maç ceza alır tükürmemişse ceza almaz olması lazım hakemmi bu tükürünce 6-7 maç ceza alsın

zeck17
Hakeme tükürmek +8 futbolcuya tükürmek 4-6 arasıymış 2 maçla biter ceza

europeanconquer
27.Ocak.2013, 23:19
Tükürmediyse zaten bir hareket yapmamış olur.Sözlü tartışmalar her zaman her yerde oluyor zaten.

Hareket yaptı demiyorum,sorumsuz bir hareketti,işte eğer tükürmediyse Oğuzhan rolünü iyi oynadı ve attırdı Melo'yu.Melo her maç böyle ikili aksiyonlar yaşıyor,bu sefer ya harbiden tükürdü ya da Oğuzhan rol yaptı,her iki durumda da ben kabul etmiyorum.

Flawless Victory
Yan hakemin oradan çekim yapan bir yer kamerası var, en net gösteren o kamera. Ancak oradan tükürük gözükebilir. Biraz kurcalamak lazım.

nannar
tükürmedi gibi görünüyor ama yoruma açık... Oyuncuya tükürmenin cezası 4-6 maçmış... Bence Melo sezon sonunda gidecek ve alınmayacak..

Neyse,tebrikler aslanlar.Böle maçları almak lazm zaten şampiyonluk için. inşallah sneijder'in de kadroya girmesiyle beraber seri galibiyetler alarak farkı açıp rakiplerin inancını kırarız...

GebzeLi1907
Bence sorulması gereken tek soru var, Melo tükürmediyse Oğuzhan ve hakeme ne olacak ?

halis özkahya ya olan olur mantıken

furkan58
27.Ocak.2013, 23:20
tükürmüşse 3 maç ceza alır tükürmemişse ceza almaz olması lazım hakemmi bu tükürünce 6-7 maç ceza alsın

Ne alaka hakem mi bu 6-7 maç ceza alsın ? Oyuncuya tükürünce farklı hakeme tükürünce farklı mı cezalandırılcaklar

zeck17
27.Ocak.2013, 23:20
Ne alaka hakem mi bu 6-7 maç ceza alsın ? Oyuncuya tükürünce farklı hakeme tükürünce farklı mı cezalandırılcaklar

evet kural öyle oyuncu 4-6 hakem 8den başlıyor

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:21

Evet kural bu şekildeymiş.Oyuncuya tükürük 4-6.Hakeme 8-12.

Sirius Black
Melo'nun tukurup tukurmedigi ilerleyen gunlerde daha net belli olacak. Bende biraktigi ilk intiba tukurmedi gibi ama gorecegiz. Bu arada Sneijder'in mac eksigi olmasina ragmen yaptigi pas alisverisi ve yetersiz fizigine ragmen topu ileride tutmaya calismasi cok dikkatimi cekti. Kendisi basarili olacaktir ligimizde, bunu gosterdi.

Bir diger ayrinti en yakin rakibimizle farki 5 yaptik. Bir galibiyet serisi bizi rakiplerimizden koparabilir.

nannar
bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin :D

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 23:22
Oyuncular Sneijder'e alışamadı daha. Eğer takımda yıldız oyuncun varsa onu topla daha çok buluşturacaksın. Sabri ve Hamit birer pozisyonda sağdan geldiler Sneijder' baktılar ama atmadılar. Sneijder eminim oradan güzel bir plase vuruş yapardı.

zeck17
27.Ocak.2013, 23:22
Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_
Por Deus e pela felicidade dos meus filhos. Não cuspi em ninguém. Podem aproximar a câmera 100 vezes e mostrar a imagem mais cem.

Türkçesi Melo: Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim

Del Piero_10
27.Ocak.2013, 23:24
Melo'nun tükürüğü görünmüyor. Meireles pozisyonundan bir farkı yok.

Oceanus
Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Türkçesi Melo: Çocuklarım ve ailem üzerine yemin ederim kimseye tükürmedim. Kameranın 100 farklı açısını size gösterebilirim

ben inanıyorum meloya eminim haklı çıkacaktır.

zeck17
Melo zaten haklı suçlu Oğuzhan'a napacaklar

mwaru
Şimdi ilk devreyi izlemedim,Oğuzhan'ın bu kadar üstüne gidilmesinin nedeni Melo'nun kırmızı kartlık pozisyonu mu? Eğer Melo tükürdüyse Oğuzhan haklı,tükürük yoksa haksız,fakat daha işler netleşmeden bu kadar üstüne gidilmesini anlayamıyorum.

byariff
resimden belli olmaz ama videoyu bekliyelim biz umarim yapmamistir ha yapmamissa bile kontrati fesh edilmeli !

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/269274_293680497420471_99631321_n.jpg

Flawless Victory
27.Ocak.2013, 23:25
bence melo'nun ceza alması hayrımıza olabilir. Fatih hoca keşke melo yokken orta alanı hamit-selçuk-sneijder'de kurarak 4-5-1 bir sistem denese. hamit ve selçuk'un geride ,sneijder'in önde oldugu bir orta alan izlemek isterim ben. kanatlarda emre-engin,amrabat-aydın dörtlüsünden ikisini seçsin :D

Bu dizilişte haklısın ama 4 tane forvet var hangisini oynatacak diye bir sorun çıkıyor ortaya. Belki solda Emre sağda Burak (Amrabat) olabilir.

ReaList
27.Ocak.2013, 23:26
Yeni çıktı fırından

Melo

zeck17
Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı

kalemci
bayagi bir monolog oluyor burda, bjkliler nerde :n:

Abi neden gelsin Beşiktaşlılar boş muhabbete :) Hep aynı tipler olayları karıştırmak isteyenler.

Bence hakeden kazandı.

Facx
Samet Aybaba: "Cabuk ataga cikan bir takim goruntusu koyamadik. GS da bizi baski altina alamadi. Yazik oldu bu maci boyle kaybetmek."

yanlış maçı mı izledim ben ?

zeck17
27.Ocak.2013, 23:27
Yeni çıktı fırından

Melo

diğer açıdan bakarsanız görürsünüz 70 dakikalarda o görüntü

E.Cartman
Şimdi ilk devreyi izlemedim,Oğuzhan'ın bu kadar üstüne gidilmesinin nedeni Melo'nun kırmızı kartlık pozisyonu mu? Eğer Melo tükürdüyse Oğuzhan haklı,tükürük yoksa haksız,fakat daha işler netleşmeden bu kadar üstüne gidilmesini anlayamıyorum.

Nedeni o pozisyonda tam olarak tepkinin nedeni Melo'nun üstüne gelip itmesi Oğuzhan'ın, yani kızıştırdı ortalığı ondan.

Del Piero_10
Yeni çıktı fırından

Melo

Burada daha net. Tükürük görünmüyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2

RaSenGan
27.Ocak.2013, 23:28
Hareket yaptı demiyorum,sorumsuz bir hareketti,işte eğer tükürmediyse Oğuzhan rolünü iyi oynadı ve attırdı Melo'yu.Melo her maç böyle ikili aksiyonlar yaşıyor,bu sefer ya harbiden tükürdü ya da Oğuzhan rol yaptı,her iki durumda da ben kabul etmiyorum.

O konuda haklısın da hakem de hemen dibindeydi.Zaten yakında netleşir.Ama tükürmüş olsa bu kadar olay yapmazdı diye düşünüyorum Melo.Saha içinde de twitterda da baya söyleniyor.Yapmış olsa susar kabullenirdi.

futureless
27.Ocak.2013, 23:28

Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.

zeck17
27.Ocak.2013, 23:29
Bildiğim kadarıyla Meireles olayındaki şahsa bişey olmadı. Olmaması hataydı, eğer tükürmediyse, bence aynı hataya düşmemeli ve maç vermemeliler bir süre.

melo suçlu, hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler

ReaList
Ben sadece video koydum, tükürdü veya tükürmedi diye yorum yapmadım umrumda da değil açıkçası : ) Sadece görüntüler üzerinden konuşmak sizler için daha rahat olur dedim, Ayrıca Melo'nun olmayışı Galatasaray için avantajdır, yukarıda bu yorumu paylaşanlara katılıyorum.

MeMo
Roller değişmiş komik olmuş. :) Tükürmese niye hakem öyle karar versin değil mi?

mwaru
Neyse,zaten kendini yere atan futbolculardan,oyunundan çok diğer olaylara yönelen futbolculardan oldum olası nefret ederim takım falan farketmez bizde de Nobre vardı,düşman başına.

I3esiktas
27.Ocak.2013, 23:30
Oğuzhan sadece melo pozisyonunda değil maç genelinde yaptığı hareket yok hep kendini yere atmalar ve darbeler zaten necip ve veli'den bahsetmiyorum 90 dakika oynamaları büyük başarı

Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.

Flawless Victory
Harbiden Melo'nun dediği gibi 100 farklı açıdan da izlesek bir şey yok bu pozisyonda ama Oğuzhan'a koz vermemesi gerekirdi. Pozisyonda bir şey olmasa da en aşağı 4 maç bekliyorum ben.

europeanconquer
Roller değişmiş komik olmuş. :) Tükürmese niye hakem öyle karar versin değil mi?

Yalnız Meireles tükürdü diye atılmadı hocam.

uAburak89

Hakem maç almazsa bu zaten ceza demek, peki ya oyuncu ne olacak ? Hiçbir şey olmayacaksa bu resmen haksızlık olur. Tabii varsayım üzerine konuşuyorum, çok net görüntüler çıkacaktır.

Cengo
27.Ocak.2013, 23:31
Melo konuşmuyor o saniyede. Neden ağzını büzüyor onu da açıklayabilmek gerekli. Tükürüyor ya da tükürmüyor demek güç, çünkü hava kötü kamera net alamıyor.

Önder HOCA
27.Ocak.2013, 23:31
bende bir tükürük göremedim ama orda duddaklarının aldığı şekli anlamadım yani orda kelimede kurmuyordu sonuçta

MeMo
27.Ocak.2013, 23:32
Yalnız Meireles tükürdü diye atılmadı hocam.

Biliyorum yahu. Oradaki tükürmese niye raporuna yazsın olayı burada tükürmese niye atılsın olayı aynı şey.

zeck17
27.Ocak.2013, 23:32
Kardeşim iyi hoş kendini attı öbürleri sert girdi bunları söylerken Hamit'in hiç bir şey yokken sağ kanatda kendini atıp zaman geçirmesini, Snejderin oğuzhan arkasındayken kendisini çektigini göstertip üstüne yatmasını bunlardan da bahset. Ben bunları bahane bulmuyorum yanlış anlama maç sizin hakkınızdı zaten.

Kesinlikle haklısınız hamit de aynı hataları yaptı zaman geçirmek için baya uğraştı doğrudur ama bir başka pozisyonda deltinho herhalde adı o adam kendini yerden yere attı sadece kart çıksın diye

futureless
27.Ocak.2013, 23:33
melo'da suçlu hakem değil şunu bir anlayın meirelesin pozisyonunda direkt hakeme yönelikti hareketler

Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.

Oceanus
Burada daha net. Tükürük görünmüyor.

http://www.ligtv.com.tr/haber/melo-boyle-kizardi-2

tükürük filan yok %100 belli.

Flawless Victory
Genç çocuk diye okuyup üfledi Melo işte uzatmayın. En son da elini havaya kaldırıp Allah seni korusun dedi o kadar.

sui generis
27.Ocak.2013, 23:34
Hakem maç almazsa bu zaten ceza demek, peki ya oyuncu ne olacak ? Hiçbir şey olmayacaksa bu resmen haksızlık olur. Tabii varsayım üzerine konuşuyorum, çok net görüntüler çıkacaktır.

oyuncuya da hiçbir şey olmaz bence. eğer tükürmediyse Oğuzhan ceza almalı ama almaz. Mesela ; 'lan' ı küfür kabul ettik ama Veysel hiçbir ceza almadı. onun cezasını Caner çekti.

Bu arada maçın başında Elmander küfretti ama es geçti hakem.

zeck17
Harbiden Melo'nun dediği gibi 100 farklı açıdan da izlesek bir şey yok bu pozisyonda ama Oğuzhan'a koz vermemesi gerekirdi. Pozisyonda bir şey olmasa da en aşağı 4 maç bekliyorum ben.

4 maç verilirse bu ülkede olay çıkar size söyleyeyim sonuçta el hareketi yok oyuncuya tükürük de yok sadece Oğuzhanın oyunculuğu var

Kaka Leite
Yalnız bu işin iyice suyu çıktı.

Bu kadar basit mi arkadaş bu iş ? Tükürmek kadar kötü bir davranış var mı ki bir de bunun yapmadıysa boyutu var.

Bence o daha fena sonuçta kul hakkı diye bişey var, bildiğin adamın hakkına gasp oluyor. Bu adamın bu olayı ölene kadar belki de hatırlanacak.

Net açılar çıksın da bir eğer ortada tükürük yoksa ve Oğuzhan bunu yapmışsa büyük ayıp eder tüm ülkenin camiasına. Melo tükürmüşse de durum aynı olur.

europeanconquer
27.Ocak.2013, 23:35
Biliyorum yahu. Oradaki tükürmese niye raporuna yazsın olayı burada tükürmese niye atılsın olayı aynı şey.

Birinde Oğuzhan'ın anlık tepkisiyle ve Melo'nun da karakterinin tükürmeye müsait olduğu için kartı gösteriyor,diğerinde oyuncuyla diyalog halindeyken tükürdü diye raporuna yazıyor.Fark bu.

fotosuki
27.Ocak.2013, 23:36
Galatasaraylı arkadaşlar önce tükürdü dediler, sonra tükürmemiş dediler. Ardından tükürmüş olsa bile kışkırtılmış dediler, sonra da Oğuzhan kışkırtıp rol yapmış dediler. Yetmedi Necip çirkinlik yapmış dediler. Önce bir sakin olun, olayın sıcağıyla klavyeye çullanmayın yahu.

İşin enteresan yanı bir tane Beşiktaşlı olmadan birbirinizi yiyorsunuz.

futureless
27.Ocak.2013, 23:36

Benim kastettiğim Meireles'in cezası düşüyorsa hakem raporuna tükürdü yazmakla hata etmiş demektir, ceza almalıydı yani bence evet. Burada da , daha önce de yazdım ben tükürük göremedim ama emin olmak zor yağıştan dolayı. Rapora tükürdü yazar hakem, ama net bir görüntü gelir de tükürmediği ortaya çıkarsa, atılma sebebi de tükürük olduğu için cezası da kalkabilir diyorum. Doğrusu budur bence.