Log in

View Full Version : Adnan Polat'tan Fenerbahçe İçin Şok Açıklamalar!!

mgungor
09.Haziran.2006, 21:19
"F.Bahçe bayrağı benim için kutsaldır"

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Adnan Polat, transferde akılcı bir politika izlediklerini söyledi.

http://www.superspor.com/images/1/29/2155_B_AdnanPolat009.jpg

Kalyon Otel'de düzenlenen Memorial Hastanesi 2005 - 2006 sezonu11 Altın Adam Yarışması jüri toplantısına katılan ve Mayıs ayının yöneticisi ödülünü alan Polat, burada basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

İç transferi kayıpsız kapattıklarını ifade eden Adnan Polat, "Dış transfer çalışmalarımız sürüyor. Öncelik olarak kaliteli bir ön libero almak istiyoruz. Daha sonrada sol kanatta yabancı kontenjanımızı boşaltabilirsek, bu bölgeye de bir yabancı futbolcu almak istiyoruz. Herkes şunu iyi bilsin ki, medyanın baskısına göre transfer yapmayacağız. Medya şuana kadar 48 futbolcu bize transfer etti. Transferde genel prensip olarak yurt dışında bir yıldız peşinde değiliz ama yıldız futbolcu adayı peşindeyiz. Transfer konusunda aceleci davranmayacağız. Alt yapıdan genç oyuncular takviye ederek yola devam edeceğiz" dedi.

"FENERBAHÇE BAYRAĞI BENİM İÇİN KUTSALDIR"
Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım'ın istifası hakkında yaptığı açıklamanın yanlış algılandığını ifade eden Polat, sarı - lacivertli kulüple her zaman iyi ilişkiler içinde olduğunu söyleyerek, "1992- 1996 yılları arasında Galatasaray'da görev yaptığım dönemde Ömer Çavuşoğlu Fenerbahçe yöneticisiydi. Çavuşoğlu Galatasaray bayrağına kolunu soktu. Sonra Galatasaray muhabirleri bana Fenerbahçe bayrağıyla geldi ve 'Siz aynı hareketi yapacak mısınız? diye sordu. Bende o bayrağın 15 milyon gönüllüsü var. Ben böyle birşey yapmam dedim. Fenerbahçe bayrağı benim için kutsaldır. Her zamanda kendilerine saygı duyarım" diye konuştu.

"CORDOBA'YA YAPILAN HAKSIZLIK VE AYIP. BENİM YILDIRIM DEMİRÖREN İLE YEDİĞİM YEMEK, CORDOBA'YA MALOLDU"
Oscar Cordoba'ya büyük haksızlık yapıldığını dile getiren başarılı yönetici, "Cordoba'ya yapılan haksızlık ve ayıp. Benim Yıldırım Demirören ile yediğim yemek, Cordoba'ya mal oldu. Keşke o yemeği yemeseydik. Bu hareket ile Cordoba'nın ülkesi de rencide edildi. Biz, toplum olarak bazen düşünmeden konuşup yazıyoruz" şeklinde konuştu.

Adnan Polat, Ergun Gürsoy'un "Takım şampiyon olunca, taraftar da maçlara gelmeye başladı" sözünü şöyle değerlendirdi: "Benim her zaman taraftarlarla ilişkilerim iyidir. Yöneticiliğe 10 yıl ara verdikten sonra, ilk defa yardım kampanyasıyla Galatasaray'a geri döndüm. Ergun Gürsoy'un bu şampiyonlukta payı büyüktür ama bu sözünü nereye çekerseniz oraya gider. Bu konuyu daha fazla büyütmenin bir anlamı yok."

Şampiyon olamamaları durumunda da teknik direktör Eric Gerets ile yola devam edeceklerini belirten Polat, "Şampiyon olamasaydık da Gerets'i göndermeyi düşünmüyorduk. Bir çok zorluğa rağmen, takımı şampiyon olduğumuz geçmiş yıllardan bile daha fazla puana ulaştırdı. Böylesine başarılı bir antrenörü göndermek yanlış olurdu zaten" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'DA BAŞKANLIK YAPMA GİBİ BİR HEDEFİM YOK"
Galatasaray'da başkanlık yapmak gibi bir hedefinin bulunmadığını vurgulayan Adnan Polat, "Galatasaray'da şuan bir görevim var ve onun başındayım. Bizde bir söz vardır en önemli maç ilk oynayacağımız maçtır diye. O yüzden işime bakıyorum" dedi.

"HAKEMLER SAHADA HAKİM DEĞİL, HAKEM OLSUNLAR"
Son olarak hakemlere güvendiğini sözlerine ekleyen Polat, "Hakemlerimiz yeni sezonun başlamasıyla birlikte inşallah performanslarını yükseltirler. Ben göreve geldikten sonra ilk olarak bütün futbolcularımla görüştüm ve hakeme itiraz etmemeleri gerektiğini söyledim. Hakemlerde sahada hakim değil, hakem olsunlar" diyerek sözlerini tamamladı.

09.06.2006

Kaynak : DHA

Universal
10.Haziran.2006, 11:55
"F.Bahçe bayrağı benim için kutsaldır"
"FENERBAHÇE BAYRAĞI BENİM İÇİN KUTSALDIR"
Fenerbahçe Başkanı Aziz yıldırım'ın istifası hakkında yaptığı açıklamanın yanlış algılandığını ifade eden Polat, sarı - lacivertli kulüple her zaman iyi ilişkiler içinde olduğunu söyleyerek, "1992- 1996 yılları arasında Galatasaray'da görev yaptığım dönemde Ömer Çavuşoğlu Fenerbahçe yöneticisiydi. Çavuşoğlu Galatasaray bayrağına kolunu soktu. Sonra Galatasaray muhabirleri bana Fenerbahçe bayrağıyla geldi ve 'Siz aynı hareketi yapacak mısınız? diye sordu. Bende o bayrağın 15 milyon gönüllüsü var. Ben böyle birşey yapmam dedim. Fenerbahçe bayrağı benim için kutsaldır. Her zamanda kendilerine saygı duyarım" diye konuştu.
bu açıklaması hoşuma gitti

mgungor
10.Haziran.2006, 12:15
bu günlerde Fb yi çok seviyor gibi görünüyor....

emirduman
10.Haziran.2006, 12:48
FB bayrağı üzerine ettiği laflar, güzel laflar...

gookhan
10.Haziran.2006, 13:41
sasırdım dorusu

Burak Duran
10.Haziran.2006, 14:03
işte türk futbolu için en hayırlı açıklamalardan biri. keşke bütün yöneticiler böyle açıklamalar yapsa

crazy_aslan
10.Haziran.2006, 14:08
işte türk futbolu için en hayırlı açıklamalardan biri. keşke bütün yöneticiler böyle açıklamalar yapsakeskeee diyorum bende zaten galatasarayin bütün yöneticileri fair-play ödülünü hakedenlerdir.

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 14:10
arkadaşlar Adnan polat kimle nasıl konuşacagını iyi bilir siyasetide iyi biliyor. Bence Biz Galatasaraylılar Adnan Polat gibi bir adam zor buluruz. iyiki varsın Adnan abi

UniquE
10.Haziran.2006, 14:23
Adnan Polat neden hergün bir açıklama yapma gereksinimi duyuyor. Adam Başbakan'dan çok açıklama yapıyor. Sırf Galatasaray'ın şampiyonluğu gündemden düşmesin diye iki de bir çıkıp şampiyonluğu şöyle aldık şampiyonluğu böyle aldık diye konuşmalar yapıyor. Fenerbahçe hakkında konuşmayı artık kesmeli ve kendi takımıyla ilgilenmeli.

crazy_aslan
10.Haziran.2006, 14:25
Adnan Polat neden hergün bir açıklama yapma gereksinimi duyuyor. Adam Başbakan'dan çok açıklama yapıyor. Sırf Galatasaray'ın şampiyonluğu gündemden düşmesin diye iki de bir çıkıp şampiyonluğu şöyle aldık şampiyonluğu böyle aldık diye konuşmalar yapıyor. Fenerbahçe hakkında konuşmayı artık kesmeli ve kendi takımıyla ilgilenmeli.konusacak tabi biz sampiyon olduktan sonra aziz yildirimin oyununa kimse bisi demiyo adnan polatta yeniden takimi gündeme oturtmaya calisiyo suc oluyo oh ne güzel memleket yaa:mad::mad:

mgungor
10.Haziran.2006, 14:29
Adam Başbakan'dan çok açıklama yapıyor

Bir ülkenin başbakanı her zaman açıklama yapmaz.Gerektiği yerde ve gerektiği zaman da açıklam yapar...

Selman Ozturk
10.Haziran.2006, 14:41
Adnan Polat neden hergün bir açıklama yapma gereksinimi duyuyor. Adam Başbakan'dan çok açıklama yapıyor. Sırf Galatasaray'ın şampiyonluğu gündemden düşmesin diye iki de bir çıkıp şampiyonluğu şöyle aldık şampiyonluğu böyle aldık diye konuşmalar yapıyor. Fenerbahçe hakkında konuşmayı artık kesmeli ve kendi takımıyla ilgilenmeli.

Galatasaray Spor Kulübü'nün bir programı var. Salı günleri Teknik kadro (T.Direktör,Antrenörler vs.) basın toplantısı yapar. Cuma günleri ise yönetim basın toplantısı yapar. Adnan Polat da basın sözcüsü görevini üstlendiği için Cuma günü olan toplantıları o düzenliyor. Yani senin zannettiğin gibi kafadan çıkıp açıklama yapmıyor.

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 14:55
biliyoruz. ama eskidende vardı bu absın toplantısı konuşan adamımız yoktu .:)

Selman Ozturk
10.Haziran.2006, 15:19
biliyoruz. ama eskidende vardı bu absın toplantısı konuşan adamımız yoktu .:)

Sen biliyor olabilirsin bunu ama Unique adlı üyemiz bilmiyordu. Açıklamayı da ona yaptım zaten :cool:

besiktas1903
10.Haziran.2006, 15:42
guzel aciklama yapmis.

UniquE
16.Haziran.2006, 00:26
tamam anladım açıklama yapsın ama kendi takımı hakkında bilgi versin. her iki lafından biri fenerbahçe ile ilgili. ben bunu kastediyorum. yoksa galatasarayla ilgili isterse her saat başı bilgi versin, o bizi ilgilendirmez.

tombul taho
16.Haziran.2006, 00:37
tamam anladım açıklama yapsın ama kendi takımı hakkında bilgi versin. her iki lafından biri fenerbahçe ile ilgili. ben bunu kastediyorum. yoksa galatasarayla ilgili isterse her saat başı bilgi versin, o bizi ilgilendirmez.
fenerbahçeli yöneticilerde açıklama yaptığında çoğu laf galatasaray'a gidiyordu lig bitmeden evel. fakir fukara edebiyatı da bunun başında gelmekte. ama lig bittikten sonra kesmek zorunda kaldılar bu edebiyatı tabe ;;) :p (şş) (şş)

perpetua
16.Haziran.2006, 00:57

Dikkat edersen, basin mensuplarinin sorularini yanitlamis. Yani kendisi cikip aciklama yapmamis. Ayrica Fenerbahce ile ilgili dedigi tek sey Fenerbahce bayraginin kutsal oldugu ve bu bayraga zarar vermek gibi seviyesiz bir hareket yapmayacagi. Bunun nesi var? Bu gibi sozleri keske her yonetici soyleyebilse.

Asi ÇocUk_16
17.Haziran.2006, 12:52
eğer futbolda gerçekten fair play istiyolarsa adnan polat çok güzel bır adım atmıs....

Mcnicky
17.Haziran.2006, 14:58
Bizim yöneticilerimizin ahlak seviyesi bu biçimde belli oluyor :)

Aslan41
17.Haziran.2006, 21:59
polat fenerden futbolcumu alacak ne???
onların suyuna gidiyor....