View Full Version : Galatasaray'daki Sorunlar
fethi
16.Haziran.2004, 18:43
topiginede yazdıgım gıbı ınşallah bu topic e bizim gibi harbici galatasaraylılardan başkaları dadanmaz
boylece kendı aramızda tartışıp,konuşuruz
JackDaniels
16.Haziran.2004, 18:51
BENİM CANIM SIKILMAYA BAŞLADI ARTIK..................
GALATASARAY 100.YILINA GİRERKEN BAŞARI İÇİN HİÇ BİR SOMUT ATILMAMASI CANIMI SIKIYOR....BU SADECE TRANSFER OLAYI DEĞİL .....SORUNLARIMIZI SAYMAKLA BİTMEZ ; STAD (EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ), TRANSFER ,MADDİ DURUMUMUZ , TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ, HEPSİ BÜYÜK SORU İŞARETİ HİÇ BİRİNİN BİR CEVABI YOK .....EN ÇOK KIZDIĞIM ŞEY İSE Ö.CANAYDIN KENDİSİNİ KURTARMAK İÇİN FATİH TERİM HAGİ VE ERGÜN GÜRSOY GİBİ CAMİYANIN EN ÇOK SEVDİĞİ İSİMLERİ KENDİSİNE SİPER YAPMASI......HEPSİ TEKER TEKER GİDECEK VE TARAFTARIN ÖNÜNE ATILARAK GİDECEKLER Ö.CANAYDIN TAKIMI HAGİ VE E.GÜRSOY KURDU BENİM NE SUÇUM VAR DİYECEK (AYNI İMPARATORA YAPTIĞI GİBİ..) KENDİSİNİ AKLANACAK AMA CAMİYANIN EN ÇOK SEVDİĞİ İSİMLERİ KARALIYARAK....
BEN TRANSFER YAPMIYORLAR DİYE BU YAZIYI YAZMIYOR EN İYİ OYUNCUYU DA TRANSFER ETSEN BAŞARILI OLUCAĞINI KİMSE GARANTİ EDEMEZ AMA HİÇ BİR KONUDA EN UFAK BİR SOMUT ADIM ATMIYORLAR....YÖNETİMİMİZ TARAFTAR VE BASINALA OLAN İLİŞKİLERİ ÇOOK KOPUK ............
BENİM BİR GALATASARAYLI TARAFTAR OLARAK DA EN ÇOK AĞIRIMA GİDEN BU SON SEÇİMİ Ö.CANAYDININ KAZANDIĞI DUYULUNCA BİR GRUBUN GALATASARAY DİYE DEĞİLDE LİSE DİYE BAĞIRMALARIYDI VE Ö.CANAYDIN BU KONU HAKKINDA HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPMADI.......
BEN ŞU ANA KADAR HEP KENDİMİ KANDIRDIM VEYA Ö.CANAYDIN BENİ VE BÜTÜN TARAFTARLARA ÜMİT VEREREK BÜTÜN TARAFTARLARI KANDIRDI HİÇ BİR ZAMAN SÖZÜNÜ TUTAMADI.
BU VE BUNUN GİBİ BİR ÇOK NEDENLERDEN DOLAYI ARTIK Ö.CANAYDININ İSTİFA ETMESİNİ İSTİYORUM ......Ö.CANAYDIN BENİM DÜŞMANIM DEĞİL BEN BUNU NEDENLERİYLE AÇIKLADIM BUNUN İÇİN EN BÜYÜK TRANSFER VE EN YARARLI TRANSFER YENİ BİR BAŞKAN OLUCAKTIR....HEM BU TRANSFERDE RİSK DE YOK ÇÜNKÜ YENİ GELECEK BAŞKAN EN FAZLA ŞİMDİKİ BAŞKANIMIZ KADAR KÖTÜ OLABİLİR..............
...............NO ÖZHAN.....NO CRY..................
JackDaniels
16.Haziran.2004, 21:26
2 veya 3 gün önce galatasaray doktoru serhan kurtulmuş istifa etti.............
helal olsun canaydına dokturu bile bezdirmiş...........adam bize kaç yıldan beri hizmet ediyordu yakında e.gürsoy ve t.kıranda istifa ederse şaşırmayın...........
tolginho
16.Haziran.2004, 23:07
Galatasaray'ın düzlüğe çıkması bu yönetimle olacak iş değil. Yönetimin öne attığı isimler vardı evet, hem de camianın en değer verdiği isimler.
Serhan hoca da istifa ettiyse vay halimize...
Artık tek umudum altyapıdan çıkacak gençlero zaman.
tolginho
16.Haziran.2004, 23:09
Bu arada yeri gelmişken, lütfen diğer takımların taraftarları ile tartışmayalım, haklı bile olsak.
Bir kaç sene sıkacağız dişimizi elbet bu bataktan çıkacağız.
JackDaniels
17.Haziran.2004, 12:25
İçim kan ağlıyor.............. (c) (f) (c) (f)
JackDaniels
17.Haziran.2004, 12:38
"BAŞKAN NİYE GELDİ?"
Galatasaray'ın İspanya'daki transfer çıkarmasını adım adım izleyen Milliyet Gazetesi spor yazarı Mehmet Çifçi, Özhan Canaydın'ı eleştirdi. Bernabeu Stadı önünde bir başkan. Arkadaşları ile ayakta güneşin altında bekliyor. Özhan Canaydın, Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Conceicao'yu transfer etmek için Madrid'e gelmiş. Ancak cepteki para kısıtlı. Böyle olunca da Real Madrid gibi parayla konuşan bir kulüp ile pazarlık etme şansı son derece güç. Yani İspanyollar'ın önünde ezilmemek mümkün değil.
Özhan Canaydın'ın Madrid çıkarmasında, yönetici Fatih Gökşen, Futbol A.Ş'nin Genel Müdürü Mustafa Turgun ile Monaco'daki arkadaşı Haim Fresco da yer alıyordu. Ama bu ekibe Madrid'de herkes şaşırmıştı. İspanyol gazeteciler beni soru yağmurunu tutuyordu; "Bu transfer için Galatasaray Başkanı niye geldi ?". Yanıt veremedim. Çünkü İspanya'da, bu tip transferlerde başkanlar görünmez, sadece imza günü ortaya çıkarlardı. Üstelik Real Madrid'in kurtulmaya çalıştığı bir oyuncu için Başkan'ın gelmesine hiç gerek yoktu.
Beni rahatsız eden bir diğer olay ise yine görüşmenin yapılacağı Bernabeu Stadı'nın önünde yaşandı. Koca Galatasaray'ın koca Başkanı Özhan Canaydın kurmay heyeti ile birlikte güneşin altında bir aşağı, bir yukarı tur atarak, Real Madridli yöneticilerin kendisini çağırmasını bekliyordu. Ardından mübaşir örneği biri, Canaydın ve heyetine "Sizi içeride bekliyorlar" dedi. İşte bu çağrı sonrası Galatasaray ekibi binaya girebildi. Ama Canaydın'ın karşısında ne yazık ki, Real Madrid Başkanı Florentino Perez oturmuyordu. Zaten mümkün de değildi. Zira Perez, 15 Temmuz'daki başkanlık seçimlerini düşünüyordu. Canaydın'a ayıracak zamanı yoktu. Real Madrid bu görüşmeye, alt düzeyde katılımı tercih etmişti. Yani anlayacağınız Başkan Canaydın'ın muhatabı Real Madrid'in Sportif Direktörü Emilio Butregueno idi.
Acaba Galatasaraylı yöneticiler, görüşmelere kimin gireceği konusunda bilgi alıp, Madrid'e ona göre gelemezler miydi? Yani Başkan Özhan Canaydın'ın bu pazarlıklarda ne işi vardı ?
Bu transfer bitsin ya da bitmesin, İspanya'da yaşayan biri olarak, ortaya çıkan bu fotoğraf beni rahatsız etti.
JackDaniels
17.Haziran.2004, 12:40
yukarıda ki yazıyı milliyetin ispanyadaki muhabiri yazmış.................
yazıyı okuduktan sonra vay be ne günlere kaldık dedim.................
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 12:55
Ne var bunda anlamıyorum,Galatasaray'ın kurduğu Transfer heyetinin başkanı Özhan Canaydın'dır,diğer kurmaylar ise Fatih Gökşen,Mustafa Turgun,Turgay Kıran ve Ergün Gürosoy'dur.Heyet görüşmelere gidicek tabi çünkü bu heyete bir başkan başkanlık ediyor.Bunda kızılacak bir durum yok.Alex Ferguson veya Arsene Wenger hiçbir zaman transfer görüşmelerine gitmezlerdi ama bizde Fatih Terim bile transfer heyetinde bulunduğu için gitmişti.Doğal olarak heyette Özhan Canaydın'da bulunduğu için gideecek,Özhan Canaydın değilmiy di gidipte Frank de Boer'u bitiren o zaman da tepki koysaydı herkes ,başkanın görüşmeye gitmesi daha olumludur her zaman,karşı taraf klübün ne kadar ciddi olduuğunu anlar...
JackDaniels
17.Haziran.2004, 13:12
önemli olan oraya gitmesi değil önemli olan ordaki muamele galatasaraya başkanı orda dışarda beklemesi ve debaşkanla değilde sportif direktörün oturması..........
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 13:21
Real Madrid'te transfer sportif direktör Emilio Butragueno 'dan sorulur,tıpkı Ergün Gürsoy gibi,iş bitirmek için kim giderse gitsin Butragueno ile görüşür,bunda da bir sakınca olamaz.Barcelona başkanı Juan Laporta,gitti Ronaldindo'yu bitirdi,onu bırak gitti Rüştü ile görüşüp onu bitirdi,bu başkanların transfer görüşmesi doğal birşey,futbolcu ile görüşen klübü ile de görüşür,Real Madrid başkanı Perez gitti Beckham'la görüştü,Figo ile görüştü .Demek ki birini istiyorsanız başkan gidecek görüşecek onlar sizden birini almak istiyorsa onlarda yönetici ile görüşür.
Çay kahve ısmarlama,dışarıda bekletme olayı da neymiş ? Koskoca Real Madrid bırak kahve ısmarlamayı kahve dükkanı açar kim uyduruyor bunları anlamıyorum,delil olmadan söylenen sözlere iddia denir,bu olay yazının sahibini ya da Mehmet Çiftçi'yi ne ilgilendirir,haberin abartıldığı gibi olduğu gibi ne malüm,bizim insanımızın ve basınımızın olayları çarpıtmasında ne kadar usta olduğunu bilmezmiyiz?adam gitmiş transfer görüşmüş işte gitse suç gitmese suç,gittiği klüp sanki basit bir klüp,Başkan geçen sezon da Barcelona ile görüşmeye gitti ve De Boer'u hemen bitirdi,oyuncuya ve yöneticiye başkanın gidip bizzat teklif yapması daha etkili olur.
Eminim bu yazı çıkmasaydı kimse başkana tepki göstermezdi,Önder Turacı ile de görüşen başkandır,Belçika'ya gitmedi ama telefon açıp oyuncuyu ikna eden başkandır.
JackDaniels
17.Haziran.2004, 13:37
başkan belçika ya gitti ve önderin ailesiyle oturup bizzat görüştü.......
doğru gazeteci abartmış olabilir o görüşüne bende katılıyorum başkanın görüşmelerde olması zaten beni rahatsız etmez mutlu bile eder beni tek düşündüren başkanın oraya gidip o muameleyi gördüğü iddasıdır umarım seninde dediğin gibi diğer çoğu haber gibi çarpıtılmış bir haberdir.................
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 13:47
Bir keresinde de UEFA kupasının kırıldığı yazılmıştı al sana bir yalan haber daha...
JackDaniels
17.Haziran.2004, 13:59
aslında biz taraftarlar işimize gelen habere inanıyoruz işimize gelmeyenleri yalan haber diyoruz .....................ama bizmde bir galatasaraylı olarak suçumuz yok bizim yönetimin basınla arası çoooooook kopuk........sadece ağır bir söz söylenirse çıkıyolar org. da yalanlıyorlar o kadar...............
bizimde bir suçumuz yok......................
Trezeguet20
17.Haziran.2004, 14:13
Bir keresinde de UEFA kupasının kırıldığı yazılmıştı al sana bir yalan haber daha...
Bu haber doğru.
Kaynak:Halil Özer'in kitabı.
Trezeguet20
17.Haziran.2004, 14:37
Yaa geçen pazar Futbol Meydanı programını izleyen var mı?
Orda Turgay Renklikurt'un bir iddiası vardı."Galatasaray'ın AIG'den aldığı hisseler de dahil klubün %51 hissesinin satılacağını ve bunuda tek bir şahsın alması durumunda Chelsea gibi olucağını " söyledi.Türkiye'de böyle büyük bir hisse alımı yapılabilirmi acaba?
JackDaniels
17.Haziran.2004, 14:42
yapılabilir ancakgalayasaray %51 hissesini satmaz bunun nedeni galatasaray türkiyenin en zengin klubu bir sürü mal varlığı var satılacak bir şey olursa hisselerinden önce ada riva florya gibi yerleri satarlar.........tabii kalamış tesisileri de var...........bu şuna benziyor adam çok zenginken krize giriyo ve arabasını satmadan önce evini satmasına benziyor onun için galatasaray chealsea gibi değilde r.nadrid gibi olur ancaa...
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 14:44
Bu haber yalanın dansikasıydı,Halil Özer nerden biliyormuş? O uçakta bir tek Halil Özer'mi vardı yazar olarak? Uçak düşse o kupa kırılmaz bir hava boşluğun girme ile mi kırılmış? bu olay Futbol üzerine kitap çıkartan spor yazarı Halil Özer'in kitap satma reklamıydı ve kanıtlanamayan bir yalandı.
Trezeguet20
17.Haziran.2004, 14:50
Aslında Real gibi yapabilir Tesisler ve taşınmazları satıp şehir dışına tesis yapabilir.
Riva'ya Alarko talipmiş zaten.
Birde bu Kalamış var ya biz oraya Kalamış, Fenerliler Fenerbahçe Burnu diyolarmış.
Galiba bizimki doğru Tarkan dahi Full Force konseri için yapılan bilboardlarda "Kalamış Marina" adını kullanmış (a) (ı)
Trezeguet20
17.Haziran.2004, 14:57
Halil Özer'in kitap satma reklamıydı
Arkadaşım O günleri hatırlıyomusun bilmiyorum ama bu kupa kırılması o zamanlar vardı.Hem adam neden 4 sene beklesin.
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 16:01
Pardon ama Halil Özer'in avukatı ile mi görüşüyorum ?
Arkadaşım Kupa kırılsaydı ortalık birbirine girerdi,madem biliyordu o zaman söyleseydi ya kitap çıkınca neden açıkladı? Ayrıca UEFA yetkilileri kör değil herhalde kırık bir kupanın tamir edildiğini anlamayacaklar.Kupa kırılma olayı olamaz ki gümüşü kırmak kolay mı? Uçak bırak sallansın düşse bile kırılmaz o kupa ,eminim o günlerde de bu haberi Halil Özer çıkarmıştır hala neden inanmak için güç sarfediyorsun anlamıyorum mantıklı düşünürsen kupanın kırılmadığını çözebilirsin...
Trezeguet20
17.Haziran.2004, 16:04
Pardon ama Halil Özer'in avukatı ile mi görüşüyorum ?
Ben avukatı olduğumu söylemedim.Please!
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 16:14
Kusura bakma ama öyle bir görüntü çiziyorsun,Her insan biraz reklam yapmak ister,işini yaparken duygularını kullanmaz ise başarılı olur ,Galatasaray yazarı adam ama Galatasaray'ı ayaklar altına alabiliyor ki kitabı iyi sattı bu reklam sayesinde....
fethi
17.Haziran.2004, 17:30
galatasarayın en baba 2 yazarı halil ozer ve kadir cetincalıdır
o yuzden halıl ozer hakkında soyledıklerınız ayıp oluyor
isterseniz kitabın arkasındaki fatih altaylının halil ozer hakkındaki
dusunculerını bir okuyun
fethi
17.Haziran.2004, 17:36
AYRICA TUM SORUNLARIMIZ BİTTİDE HALIL OZERIN KITABI MI SORUN OLDU :!:
BİZ ONCE YONETIMIN REAL MADRID KARŞISINDA DÜŞTÜGÜ ACİZ DURUMU KONUŞALIM
tolginho
17.Haziran.2004, 18:24
kupanın kırıldığını bende hatırlıyorum, hatta sonra kitap çıkınca şok şok kupa kırılmış dediler, neresi şok anlamamıştım. Zaten biliyorduk, haberlere çıkmıştı bu.
Neyse, Galatasaray'ın elinde çok önemli tesisler var, ancak öyle tesisler ki bunlar paha biçilemiyor, onlara gerçek değerini verecek babayiğit kimdir onu da bilemiyorum.
Örneği GS adası, boğazda yapılmış yapay bir ada. Kim o paraları verebilir bilemem. Ayrıca devlet oranın özel mülkiyete geçmesine izin verir mi birde o nokta var.
Mesela GS elinde Yeşilköy'de E5 kenarında tam da havalimanının dibinde devasa bir arazisi var, orası çok güzel değerlendirilebilir. Herhalde o arazi para problemlerini oldukça çözer.
Koray Düşova
17.Haziran.2004, 19:05
Orası Sefaköy arazisi,üstünde birileri var e-5 kenarında evde oturuyorlar , tarla yapmışlar,bah - bahçe,lahana,biber soğan yetiştiriyorlar...
jpsaviola88
17.Haziran.2004, 19:30
arkadaşlar bence çok zor bi sezon bizi beklior hatta geçen sezondan bile zor
belki daha iyi bi lig pozisyonu bulcaz ama yüzünçü yılda şl. bile katılamamanın rezilliğini yaşıcaz.ilk ergün gürsoy istifa edicek 1 sene sonrada ne yönetim kalacak ne hagi ama sonra eger mehmet cansun gelirse ve arkasınada faruk süreni alırsa
ozaman galatasaray ikinci altın yıllarını yaşar bencee
ermiş gibi konuştum biraz ama bence bunları yaşıcas :) malesef :(
JackDaniels
17.Haziran.2004, 22:40
ya mehmet cansuna gerek yok kim gelse en kötü bu kadar olur onun için kim gelirse gelsin ama faruk süren gelirse daha çoook sevinirim hem mahkemesi daha yeni sonuçlandı ve beraat etti..................
ayrıca ünal aysalda olabilir ama prosedürlere göre ünal aysal 3 yıllık üye olduğu için bu iş biraz zor 10yıllık üye olması şartmış................
ilk ergün gürsoy istifa edicek
bencede ilk ergün gürsoy istifa edecek sonra hagi ve ö.canaydın istifa etmeyecek zorla ettirilecek...........eğer ettirilmezse ö.canaydın galatasaraylıların çok sevdiği birini mesela adnan polatı getirecek yine kalmaya çalışacak ama bu en kötü ihtimal..........
haa bu arada adnan polat ta başkan olabilir çok iyi olur................
PhotoGrapher
18.Haziran.2004, 02:30
yA da galatasaraylılar özhan canaydını linç edecek (d)
gozcelik79
18.Haziran.2004, 11:35
Halil Özer'in ben Galatasaraylı olduğundan bile şüpheliyim onu hiç dikkate bile almam kendi kendine konuşsun yazsın onu takan mı var?
fethi
18.Haziran.2004, 22:29
Halil Özer'in ben Galatasaraylı olduğundan bile şüpheliyim onu hiç dikkate bile almam kendi kendine konuşsun yazsın onu takan mı var?
beyler tapmayın valla ayıp oluyor
halil ozer bizim su ankı yonetımdekı bır cook ısımden bıle daha koyu galatasaraylı
ayrıca emın olun onun yazılarını kaale alan bır cok taraftar var
JackDaniels
19.Haziran.2004, 12:24
Yaa şu sıralar galatasaray hakkında haber almakta zorlanırken medyada bitmişken bırakın h.özeri yazsın ..... zaten galatasaraylı yazarlar bir elin parmağı kadar ............
fethi
19.Haziran.2004, 21:06
evet ilk transferimizi hele şukur yaptık
şimdi sular biraz durulur
ama bence fazla beklemeden gallardoyu da almak gerekir