View Full Version : Fenerbahçe - Sivasspor | STSL 20. Hafta
uAburak89
04.Şubat.2013, 01:59
Çok iyi oynadık dememiş ki, iyi mücadele ettik demiş.
A.FaruK
04.Şubat.2013, 02:01
Elimizdeki 1 puandan olduk nedir ayrıca ? Bu işi ya biz çok ciddiye alıyoruz yada bunlar bizle sağlam kafa buluyor..
ForsakeN
04.Şubat.2013, 02:43
Kuyt'a yapılanları yanlış buluyorum.Adam sağ kanat değil ki bildiğin forvet ben şahsen Kuyt'ı Fenerbahçe aldığında çok korkmuştum Sow-Kuyt ikilisi forvette oynar diye ama sağolsun Aykur Kocaman yüreğime su serpti ve Kuyt'ı Mehmet Topuz'dan bile kötü oynadığı sağ kanada koydu.Sezon sonuna kadar da böyle devam edecek büyük ihtimalle.Sow-Kuyt ikilisi forvette ortalığı yıkardı tabi onu oynatacak teknik direktör yok.
Kuyt Liverpool'da hep 4lu ortasahanin sag kanadinda ya da bugunku gibi 3lu forvetin sag tarafinda oynadi. Aykut Kocaman'in icat yaptigi falan yok o konuda. Kuyt bitik halde suan
europeanconquer
04.Şubat.2013, 02:49
Kuyt Liverpool'da hep 4lu ortasahanin sag kanadinda ya da bugunku gibi 3lu forvetin sag tarafinda oynadi. Aykut Kocaman'in icat yaptigi falan yok o konuda. Kuyt bitik halde suan
Kuyt Liverpool'a forvet olarak geldi,mevcut teknik direktörleri Kuyt'ı forvet olarak oynatmıyorsa benim yapabileceğim çok şey yok.Forvet oynadığı Feyeenord istatistiklerine bakarsanız forvet olduğunu hemen anlayabilirsiniz.Asıl mevkisi forvet yani.Fenerbahçe'de Liverpool gibi bir takım değil öyle Kuyt'ı kanatta oynatma lüksü yok.
barahir
04.Şubat.2013, 02:53
Kuyt Liverpool'a forvet olarak geldi,mevcut teknik direktörleri Kuyt'ı forvet olarak oynatmıyorsa benim yapabileceğim çok şey yok.Forvet oynadığı Feyeenord istatistiklerine bakarsanız forvet olduğunu hemen anlayabilirsiniz.Asıl mevkisi forvet yani.Fenerbahçe'de Liverpool gibi bir takım değil öyle Kuyt'ı kanatta oynatma lüksü yok.
Kuyt en son Liverpool'a geldiği ilk yıl forvet oynadı. Ama Premier ligde nasıl oynadı bunun gibisi ben çözemedim.
europeanconquer
04.Şubat.2013, 02:55
Ben ısrar ediyorum Kuyt tam bir forvet oyuncusu.Yıllardır kanatta oynatılması benim için bir anlam ifade etmez.
ForsakeN
04.Şubat.2013, 02:57
Kuyt forvet olabilir ben degil demiyorum. Ama 3lu forvetin saginda da rahatlikla oynayabilir. Liverpolda hep oyle kullanildi. Ki zaten bugun de kaleye forvet oyuncusu kadar yakin oynadi. Sorun nerde oynatildigi degil, mevcut formu cok dusuk.
barahir
04.Şubat.2013, 02:57
Israrında haklısın da o iş Benitez'in icadı işte.. Kuyt Fenerbahçede forvet oynadığında ise sürekli sağ kanattaydı, kendisi farkında olmadan sağa gidiyor, içerisi boş kalıyordu. Artık o da inkar ediyor mevkisini..
Kaka Leite
04.Şubat.2013, 03:01
Sorun Kuyt'a bu kadar çok top atmamız.
Kuyt (Kanat) olarak oynar ancak tam bir Kanat oyuncusu gibi verim alamayız Kanat'tan yapacağı bindirmeler ile etkili olur. Bizimkiler her atakta adama yolluyorlar topu zaten pas olarak iyi değil.
Önder HOCA
04.Şubat.2013, 03:08
Ben ısrar ediyorum Kuyt tam bir forvet oyuncusu.Yıllardır kanatta oynatılması benim için bir anlam ifade etmez.
adam daha önce tek forvette oynadı bizde, 3 forvetin sağında oynadı bugünde sen kupa maçındaki iyi oyununun etkisindesin hala :)
barahir
04.Şubat.2013, 03:08
Sorun Kuyt'a bu kadar çok top atmamız.
Kuyt (Kanat) olarak oynar ancak tam bir Kanat oyuncusu gibi verim alamayız Kanat'tan yapacağı bindirmeler ile etkili olur. Bizimkiler her atakta adama yolluyorlar topu zaten pas olarak iyi değil.
Sorun Kuyt a top atmamız değil, attığımız topların rakibe giderek kalemize girmesi.. İddaa ediyorum yaptığı son pas hatasını forumdan 10 kişi bulsak 6 sı yapmaz.. Top ona geldiğinde geride adam var mı diye bakıyorum artık.
europeanconquer
04.Şubat.2013, 03:36
Ben zaten Kuyt harika,süper diye bir şey demedim.Sadece kendi mevkisi olmayan - evet yıllardır oynatılıyor biliyorum- bir mevkide oynatılan bir oyuncu da suç bulmayı doğru bulmuyorum.Rafa Benitez hangi kafa ile Kuyt'ı sağ kanada yerleştirdiyse adamı oradan çıkartıp da ''gel paşam,sen napıyorsun sağ kanatta ,forvette dur'' diyen olmamış.Acaba hangi özelliğine bakarak sağ kanatta oynatıyorlar Kuyt'ı,birde ''sen Kuyt'ı sağ kanatta oynatacaksan niye Krasic'i aldın ?'' diye sorarlar adama.
Alicanfmfan
04.Şubat.2013, 03:42
Forvetten devşirme kanat oyuncularına bir türlü ısınamadım, orta yapmazlar, top sürmezler sürekli içeri kat ederler. Kanat dediğin çalım atabilecek, çizgiye inip orta yapacak vs.
Bordo61Mavi
04.Şubat.2013, 06:43
Bu Eneramo cok tehlikeli adam ve sezon basi bonservissiz alinabilirdi. Cok sey kaciriyor bu buyuk kulupler cok
Bordo61Mavi
04.Şubat.2013, 07:18
Ayrica Volkanda konsantrasyon problemi var kabul ama onu yedege atarak bu duzelmez. Bugun Enaramo'dan yememesi gereken bir gol yedi ama ikinci yarida Aatifin ayagindan topu sokup aldi resmen.
Enaramo ah ah.Fm zamanlarında daha Tunus ligindeyken bulmuştum Eneramo'yu sonrasında seneler sonra Sivas'a geldi orada da aynı :)
Universal
04.Şubat.2013, 10:43
Bu sezon lig bitmiştir, ilk kez Fenerbahçe'ye bir sezon boyunca tek bir maddi katkım olmadı. Bununla gurur duyuyorum bu kadro hak etmiyormuş. Yazıklar olsun. Kazara kupayı filan alırsak anca öyle gideceğiz Avrupa Kupalarına...
davidvilla
04.Şubat.2013, 10:55
Volkan'ı ölümüne savunan ve Turkiye'nin en iyi kalecisi olduguna inanıp milli maç öncesi bana sallayan arkadaşlar.
Bekir'i "Pique" sanıp derbi öncesi beni fanatiklikle suçlayan arkadaşlar.
Sadece bu maç için değil,
Hepinize selam olsun.
Maç ile ilgili;
Aykut Kocaman ve yönetim zaten çoktan gitmeliydi. Daha onceki maçlarda da söyledim. Aykut Kocaman ile olay çoktan bitmiştir. Şöyle adam akıllı inatçı radikal kararlar verebilecek olan bir teknik direktöre ihtiyacı var Fenerbahce'nin.
Teknik taktik konuşmak çok doğru olmayacaktır. Yanlış oyuncular yanlış bölgelerde yanlış oyun stiliyle oynuyor. Zaten kadro yapılanması yanlış. Bunu da söylediğim zaman yine üstüme geldiniz ama anlıyorum taraftar oldugunuz için yanlışları göremiyorsunuz. Ben de kendi takımımla ilgili yanlışları her zaman göremiyorum ama dışarıdan bir göz olarak baktıgınız zaman rahatlıkla gözüküyor.
Aykut Kocaman buradan bu işleri düzeltebilir mi? Sanmıyorum. Ama bekleyip göreceğiz. Nasılolsa yönetim hocanın arkasında. Taraftarın artık sabredecek gucu kalmadı. Gs bjk puan farkını daha çok açabilseydi o zaman taraftar bu kadar da sabredemezdi zaten. Görünen köy pek kılavuz istemez ama bakalım bekleyip görelim neler olacak.
Universal
04.Şubat.2013, 10:59
Volkan'ı ölümüne savunan ve Turkiye'nin en iyi kalecisi olduguna inanıp milli maç öncesi bana sallayan arkadaşlar.
Bekir'i "Pique" sanıp derbi öncesi beni fanatiklikle suçlayan arkadaşlar.
Sadece bu maç için değil,
Hepinize selam olsun.
Maç ile ilgili;
Aykut Kocaman ve yönetim zaten çoktan gitmeliydi. Daha onceki maçlarda da söyledim. Aykut Kocaman ile olay çoktan bitmiştir. Şöyle adam akıllı inatçı radikal kararlar verebilecek olan bir teknik direktöre ihtiyacı var Fenerbahce'nin.
Teknik taktik konuşmak çok doğru olmayacaktır. Yanlış oyuncular yanlış bölgelerde yanlış oyun stiliyle oynuyor. Zaten kadro yapılanması yanlış. Bunu da söylediğim zaman yine üstüme geldiniz ama anlıyorum taraftar oldugunuz için yanlışları göremiyorsunuz. Ben de kendi takımımla ilgili yanlışları her zaman göremiyorum ama dışarıdan bir göz olarak baktıgınız zaman rahatlıkla gözüküyor.
Aykut Kocaman buradan bu işleri düzeltebilir mi? Sanmıyorum. Ama bekleyip göreceğiz. Nasılolsa yönetim hocanın arkasında. Taraftarın artık sabredecek gucu kalmadı. Gs bjk puan farkını daha çok açabilseydi o zaman taraftar bu kadar da sabredemezdi zaten. Görünen köy pek kılavuz istemez ama bakalım bekleyip görelim neler olacak.
Bekir için söylediklerine bir şey diyemem.
Volkan hala Türkiye'nin en iyi kalecisidir dünyada da ilk 10a girer. Bu kadar büyük konuşuyorum. Volkan hem kafa olarak bitti hem yaşadığı omuz sakatlığı onu bitirdi. Eğer ameliyat olsa idi Mert daha iyi kaleyi savunurdu.
Volkan yeni sezonda artık Avrupa'da bir kulübe imza atmalı. Burada bitti, kaptanlığıda zaten yürütemedi.
A.Kocaman ve yönetim artık bitti. Yapılan üç transfer tamamen sıvama transferidir. Emre tamam bu takıma her zaman şart; ama Webo ile Ziegler şart mıydı? Bana kimse gol attı filan demesin. Sokağa dökülmüş para olarak görüyorum bu isimleri.
davidvilla
04.Şubat.2013, 11:06
Bekir için söylediklerine bir şey diyemem.
Volkan hala Türkiye'nin en iyi kalecisidir dünyada da ilk 10a girer. Bu kadar büyük konuşuyorum. Volkan hem kafa olarak bitti hem yaşadığı omuz sakatlığı onu bitirdi. Eğer ameliyat olsa idi Mert daha iyi kaleyi savunurdu.
Volkan yeni sezonda artık Avrupa'da bir kulübe imza atmalı. Burada bitti, kaptanlığıda zaten yürütemedi.
A.Kocaman ve yönetim artık bitti. Yapılan üç transfer tamamen sıvama transferidir. Emre tamam bu takıma her zaman şart; ama Webo ile Ziegler şart mıydı? Bana kimse gol attı filan demesin. Sokağa dökülmüş para olarak görüyorum bu isimleri.
Serkan'ı Ankaragücünde oynarken cıplak gözle seyrettin mi ?
Veya Fenerbahce'de az buz tek tük oynadıgı zaman kalede nasıl olduğuna dikkat ettin mi?
O kadar yedek oturup cıkıp oynuyor 3.kaleci rolunde yine de sanki senelerdir o kaledeymiş gibi.
Adamın hakkını yiyorsunuz. Volkan'ın artık yaptığı hatalardan video değil sinema filmi oluyor. Kalede bu kadar guven vermeyen bir kaleci nasıl olur da hem Fenerbahce gibi büyük bir klübün hem de milli takımın kalesinde olur ben anlam veremiyorum. Aynı şeyleri zamanında Servet-Gokhan Zan ikilisi için de söyledim. Benim göremediğim bir şeyler var heralde.
Universal
04.Şubat.2013, 11:50
Serkan'ı Ankaragücünde oynarken cıplak gözle seyrettin mi ?
Veya Fenerbahce'de az buz tek tük oynadıgı zaman kalede nasıl olduğuna dikkat ettin mi?
O kadar yedek oturup cıkıp oynuyor 3.kaleci rolunde yine de sanki senelerdir o kaledeymiş gibi.
Adamın hakkını yiyorsunuz. Volkan'ın artık yaptığı hatalardan video değil sinema filmi oluyor. Kalede bu kadar guven vermeyen bir kaleci nasıl olur da hem Fenerbahce gibi büyük bir klübün hem de milli takımın kalesinde olur ben anlam veremiyorum. Aynı şeyleri zamanında Servet-Gokhan Zan ikilisi için de söyledim. Benim göremediğim bir şeyler var heralde.
Volkan bu sezon dışında hep iyiydi bu sezon sakat oynayamıyor. Ameliyat olmayı red etti keşke kabul etseydi.
Daha önce bir yarı kötü bile olsa bir yarı hep iyi olmuştur. Fenerbahçe'ye çok ama çok maç kazandırdı. 0-0 biten Arsenal maçı, bu yıl oynanan Marsilya ile AEL maçı, daha önce derbide ki motivasyonu. Sevilla maçında kurtardığı penaltıları saymıyorum bile. Volkan bu takım başarı kazandığında hep ön planda oldu.
Hsyn53Yvz
04.Şubat.2013, 12:51
Stoch formsuzdu,hoca vazgeçti. O zaman Kuyt,Meireles ve Baroni'den de vaz geçmeli,4-4-2 oynatmalı. Mehmet Topuz oynayamasa da Kuyt'tan daha istekli bence. Orta sahadaki ikili Emre-Topal olsun,sağda Topuz,solda Caner. Biraz denesin Hoca,olmazsa tekrar istediği taktiğe dönsün ama denemiyor işte.
mwaru
04.Şubat.2013, 14:56
kanaltürkte basın toplantısı yayılandı bulabilirsem eklerim
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/aykut-kocaman-her-seyi-sanssizlikla-aciklamanin-manasiSXTVQ42594SXQ?ref=SPFB 1.45 te gelen soru
Soruyu kim soruyor biliyor musun?
Önder HOCA
04.Şubat.2013, 15:02
Soruyu kim soruyor biliyor musun?
malesef bilmiyorum, sözde adam camiadan aykutu ve fb yi seven birisi ne kadar garip bir durum
petrol_fb12
04.Şubat.2013, 15:30
Volkan bu sezon dışında hep iyiydi bu sezon sakat oynayamıyor. Ameliyat olmayı red etti keşke kabul etseydi.
Daha önce bir yarı kötü bile olsa bir yarı hep iyi olmuştur. Fenerbahçe'ye çok ama çok maç kazandırdı. 0-0 biten Arsenal maçı, bu yıl oynanan Marsilya ile AEL maçı, daha önce derbide ki motivasyonu. Sevilla maçında kurtardığı penaltıları saymıyorum bile. Volkan bu takım başarı kazandığında hep ön planda oldu.
Volkan Demirel Bu Sezon Resmi Maçlarda.25 Maça cıkmış sadece 6 Maçta Gol Yememiş.Yediği Gollerde Kendi Kusurları %50 Diğer %50 Defansın Yüzünden.
Türkiye'de şu anda en iyi Kaleci belediyenin file bekçiliğini yapan Eduardo'dur.Fornezzi'de olabilir.En iyi milli kaleci Onur Kıvrak ve Tolga Zengin'dir.Volkan bu sezon cok kötü bir grafik sergiliyor.
Hep geçmişe takılıp kalmamak lazım.Volkan ya antremanlarda fazla çalışmıyor yerim nasıl olsa garanti diye.Yada başka bir şey var bu işte.
Ali Şen Vakti Zamanında Ne Yaptı ? Şampiyon Olan Teknik Direktörü Gönderdi Onun Yerine Başka Teknik Direktör Aldı..
Neden ? Çünkü 2 Sezon Bir Teknik Direktörle Girildiği Zamanlar Yeri Garanti Olan Oyuncular Gevşer Antreman Yapmamaya başlar.Yeni Bir Teknik Direktör Gelirse Mecbur Kendilerini Göstermek İçin Çalışıcaklar.Bu yüzden her sezonun başında yeni bir Teknik Direktör Getirirdi.
uAburak89
04.Şubat.2013, 15:32
Volkan son maçlarda kötü, bu sene tek başına takımı kurtardığı çok maç var. Unutuluyor bunlar ilginç bir şekilde.
davidvilla
04.Şubat.2013, 15:44
Volkan son maçlarda kötü, bu sene tek başına takımı kurtardığı çok maç var. Unutuluyor bunlar ilginç bir şekilde.
Son iki sezonu unut (yargı sürecinde olan sezonu da unut). Geçmişe bak. Volkan kaç maç kurtarmış kaç maçı kendi elleriyle vermiş. Milli takım+Fenerbahce.
Böyle dediğim zaman da forumdaki arkadaşlar diyorki Volkan artık olgunlaştı o eski hataları söyleyip durmayın.
Şimdi son sezonlarda da kötü, o zaman da senin gibi arkadaşlar diyorki sakatlıgı var moralman çöküntü yaşıyor.
Hep bir bahane var. Bir gün de Volkan var kalede oh diyemedik. (Milli takım)
Ben bu adamı milli takımda görmek istemiyorum rahat edemiyorum kalede o varken heran herşey olabiliyor. Bakın Gs takımına taraftarına yaptığı saygısızca hareketlerden asla değil. Her futbolcu fırsatını buldu mu yapıyor böyle şeyler zaten. Fenerbahceli olsam yine kalede görmek istemem. Kriz geçirtiyor adama. O yuzden en guzel Servet örnegini veriyorum. Drogba bile diyor Servet en iyi stoperlerden diye. Valla gs'da oynarken kalp krizi geçiren çok insan oldu. Büyüklerde oynayıp oynadıgı yeri haketmeyen bir çok futbolcu oldu ve hala var bence bunlardan biri de Volkan'dır.
Sevilla maçında penaltı kurtardı diyorsunuz o maçta yenen gollere de bir göz gezdirelim. Penaltı kurtarmakla guven veren iyi bir kaleci olmak arasında çok fark var. Dida da Buffon'dan kupa aldı penaltılarla ama daha iyi bir kaleci mi ? Dida hayatımda gördüğüm en kötü kalecilerden biriydi.
Sözün özü ben senelerdir bu ligi izliyorum, milli takımı izliyorum. Fenerbahce'yi bile Saraçoğlunda izlediğim çok oldu. Ama Volkan'ın oynadıgı yeri hakettiğini kesinlikle düşünmüyorum. Yarın Fenerbahce'ye hoca olsam ilk işim Serkan'a formayı vermek olurdu açıkcası.
uAburak89
04.Şubat.2013, 15:50
@davidvilla
Ben sadece bu sezonki Fb performansından bahsediyorum. Bu sezon takımı yakan adam konumuna geldi de bir anda, çok net hatırlıyorum bazı maçlarda Volkan da olmasa halimiz harap, Volkan yine devleşiyor yazılarını.
Geçmişe gitmiyorum hiç yani. En iyi Türk kaleci bana göre Onur'dur, bunu sakatlığı yaşamadan önce çıkışa geçtiği dönemden beri söylüyorum zaten. Volkan ve Gökhan Gönül'ün Milli Takım performansı ile Fb performansı arasında her zaman fark olmuştur, ikisi de kendi takımlarında özellikle iç sahada başka oynarlar.
davidvilla
04.Şubat.2013, 15:55
@davidvilla
çok net hatırlıyorum bazı maçlarda Volkan da olmasa halimiz harap, Volkan yine devleşiyor yazılarını.
Milletin yazısı demesi önemli değil. Görünen bir olay var. Ne diyorum sana bak Drogba diyor "Servet gördüğüm en iyi stoperlerden" diye. Yani birilerinin yorumu önemli değil.
Ayrıca bozuk saat bile günde iki defa doğruyu gösterir.
Ve ayrıca Gokhan Gonul'u bu işe karıştırma :) O gerçekten harika bir oyuncu kötü oynasa bile çalım yese bile "kötü gününde" "morali bozuk" diyebiliyorsun. Çünkü ona güveniyorsun yetenegine kefil olabiliyorsun. Kumaşını hissediyorsun. Volkan öyle değil bence.
Resmi ben yapmadım çerçeveye de almadım :) Şansa inanmayan adam talihe de inanmaz.Şans ve talih aynı şey zaten.Boşuna açıklama yapmışsın.
Çok boş işlerle uğraşıyorsun. Her Fenerbahçe'nin kaybettiği maçtan sonra aa komikli resim var mı diye aramaktan vazgeç bence.
Crazycat
04.Şubat.2013, 21:20
Maç sonunda olay çıkmış sanırım;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=32019143
himone
04.Şubat.2013, 22:02
Maç sonunda olay çıkmış sanırım;
http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=32019143 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.eksisozluk.com %2Fshow.asp%3Fid%3D32019143)
Olay falan çıktığı yok yine millet yalan söylemeye başlamış. Bir grup yönetimi protesto edip olaysız birşekilde dağılmış. Serhat Ulueren mantığıyla yaklaşıyor artık insanlar herşeye.
sui generis
04.Şubat.2013, 22:04
nasıl yoktu yahu ? 40-50 kişi maç bittikten sonra migros tribününe girip istifa diye bağıranlara saldırmadı mı ? çıkarken de yiyorsa istifa isteyin deyip kabadayılık tasladılar.
europeanconquer
04.Şubat.2013, 22:06
Dün maçtamıydın abi sen ? 1.ağızdan olayları görüp yaşamış gibi anlatıyorsun.
sui generis
04.Şubat.2013, 22:09
Dün maçtamıydın abi sen ? 1.ağızdan olayları görüp yaşamış gibi anlatıyorsun.
evet. dün migros tribününde olup da görmemek imkansız. stad dışında da olay çıkardılar zaten.
europeanconquer
04.Şubat.2013, 22:18
Allah sabır versin size,diyecek bir şey yok.
ReaList
04.Şubat.2013, 22:20
Aziz Yıldırım sever böyle şeyleri, zamanında Ricardinho ve bazı Bjk yöneticilerini dövdürmüştü en ünlüsü budur.
http://www.youtube.com/watch?v=Bjbg526sdeg
caglaruzun
04.Şubat.2013, 23:34
Ben Galatasaraylı olarak ne Aykutu ne Azizi istemiyorum arkadaş. Benim sülalem Fenerbahçeli. Ben babamla da konuşur, tartışırım. Hiç bir hayrı dokunmayacak bu adamları zamanında fişeklemeseydiniz eğer bunlar olmayacaktı. Bazı arkadaşlar var Aykut istifa ettiğinde hiiç bulaşmayacaklardı işte o zaman Fenerbahçe belki pozitif birşeyler yapmaya başlayabilirdi. Ancak Aykut Hoca'nın ne bir otoritesi var futbolcular üstünde, ne taktik anlayışından vazgeçiyor(tutmadığı halde), ne oyuncuları yerinde oynatıyor, ne de bir seyir zevki veren kadrosu var. Böyle yürümez bu gemi. Sezon sonu birşeyler olacak bu sene Fenerden ümit kesildi bence.
davidvilla
05.Şubat.2013, 10:26
Allah sabır versin size,diyecek bir şey yok.
Aynen. Çok ayıp çok üzücü şeyler söylüyor insanlar konuyla ilgili. Hakikaten çok üzücü