View Full Version : Beşiktaş - KDÇ Karabükspor | STSL 20. Hafta
di canio
31.Ocak.2013, 21:39
http://img145.imageshack.us/img145/6986/beiktakarabkspor.png
footballer33
01.Şubat.2013, 00:00
Karabük, 3 büyüklerin hepsini dışarda 3'er golle geçti ve bu açıdan da çok tehlikeli bir takım. Bizim de Almeida oynamazsa gol yollarında sıkıntı çekeceğimizi düşünüyorum; fakat çalışmalara katılmış ve oynayacağına yönelik açıklamalar okuyorum. Umarım, sahada olur yarın akşam. Bununla birlikte; Sivok, Hilbert ve Veli Kavlak kart cezalıları. Defansif anlamda da sıkıntı yaşayabileceğimiz bir müsabaka olacak. Kazanırız inşallah, aksi halde işimiz çok zorlaşacak sonraki maçlarda.
Almeidalı şöyle bir 11 iyi olur:
McGregor
M.Akgün - Toraman - Ersan - G.Süzen
Necip - Fernandes
Holosko - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Cenk, M.Akyüz, Hasan Türk, Erkan Kaş, Dentinho, Escude, Sinan Kurumuş...
Niang'ın lisansı yetişmez diye düşünerek, kadroya dahil etmedim kendisini.
mustangshelby
01.Şubat.2013, 01:15
Fenerbahçe maçından sonra M.Akgün'ün sağ kanat olduğundan şüpheliyim.
OrcunFB
01.Şubat.2013, 01:25
1-3 biterse efsane olur. :D
footballer33
01.Şubat.2013, 01:42
Fenerbahçe maçından sonra M.Akgün'ün sağ kanat olduğundan şüpheliyim.
Oynayabilecek bütün futbolcuları yazdım kadroya. :) M.Akgün oynamazsa, Toraman - Escude - Ersan - G.Süzen yaparsın, başka alternatif yok. Toraman sağ bek oynayacağına, M.Akgün oynasın derim. En azından o bölgenin futbolcusu.
davidvilla
01.Şubat.2013, 10:40
1-3 biterse efsane olur. :D
Harbi efsane olur kitaplara geçer :)
I3esiktas
01.Şubat.2013, 17:18
Almeida ilk 11 Dentinho yedekler arasında olacak büyük ihtimalle
Deus Dominus
01.Şubat.2013, 17:23
Karabük'ten 4'te 4 bekliyoruz :D
KaRaBükLü KraL
01.Şubat.2013, 17:51
Beşiktaş 1-3 Karabükspor yazın bunu bi yere :D
himone
01.Şubat.2013, 18:11
Karabük hiç koşmayan Trabzon, FB ve GS maçlarında iyi görünmüştü ama her maçını fiziği ile oynayan Beşiktaşa karşı aynı şekilde oynayamayacaktır. Sonuçta orta sahası deli gibi koşan bir takım BJK. Ben BJK yenilmez ve beraberlik daha ağır basıyor diyorum hatta Niang ve Almeida beraber oynasa, Fernandes de formda olsa banko BJK derdim.
zeck17
01.Şubat.2013, 20:03
İlk 11: McGregor-Mehmet Akgün-Ersan-İbrahim Toraman-Gökhan Süzen-Necip-Oğuzhan-Fernandes-Olcay-Holosko-Almeida
europeanconquer
01.Şubat.2013, 20:09
Maçın oynanmasına gerek yok,direk 3-1 yazsınlar maç skoruna :n:
Şaka bir yana Karabük'ün sürpriz yapma ihtimali yüksek.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Şubat.2013, 20:13
bjk rahat kazanir, derbideki kaybi telafi etmek zorunda. isi daha siki tutacaklardir. niang transferiyle taraftar da cok motive olmus durumda, bu kenetlenme bjkyi galibiyete goturur. 3-1 bjk lehine olur skor. karabuk dortlemesi gerceklesmeyecek bence :)
ForzaRQ7
01.Şubat.2013, 20:16
Rahat kazanacakmışız gibi hissediyorum ama bakalım.
anil luque
01.Şubat.2013, 20:42
en az iki fark bekliyorum. handikap da oynadim zaten. derbi telafisi ve sampiyonluk icin Saldir Besiktas!
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 22:15
Fernandes çok sıkıntılı paslar atıyor, biraz kasıyor kendisini sanki..
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 22:20
Almeida sakatlandı, kenara geldi Sinan giriyor.
İbrahim Toraman attı golü 1-0 :)
uAburak89
01.Şubat.2013, 22:22
Garip bir gol oldu, golden önceki faul tartışılır. Karabük savunması uyudu resmen.
petrol_fb12
01.Şubat.2013, 22:58
Golde bütün savunma nasıl uyutulur dersi verildi.Ders gibi goldü.Faul nasıl oluştuğunu görmedim.
Ralph
Sene başından beri böyle sıkıcı maçımızı izlediğimi hatırlamıyorum. Bunun en büyük sebebi
1-Oğuzhan'ın dengesiz oyunu
2-Hilbert'in yokluğu.
Oğuzhan neden bireysel oynuyor bu maçta anlam veremedim. Böyle oyuncuların da bu halini hiç çekemiyorum. Gökhan Süzen hakikaten ilaç olacak bize.
Kaka Leite
Beşiktaş yüklendi ilk yarı zaman zaman kontralar denedi Karabük ancak başarılı olamadı.
İlhan özellikle ilk 10 dakika iyi idi, sonra saklanmaya başladı. Sinan ise daha zamanı var, belki iyi bir genç olabilir ancak şuan oyunu çok iyi diyemem..
fotosuki
01.Şubat.2013, 23:01
Takımda bir tane iyi oynayan adam yok. Hele Olcay'ı bir tek gol öncesi faul pozisyonunda görebildik.
Almeida'nın çıkışı da iyi olmadı, ileride çok top tutamıyoruz.
ozan42
01.Şubat.2013, 23:08
İlk yarı 1-0 bu skor bize yeter oguzhan sahada bugün cok kotu calım atmasa pas verse 2. golu bulabılırdık besıktasın o coskulu futbolunu daha goremedık 2. yarı umarım tempo artar mac pek zevklı degıl.
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 23:17
Genç oyuncuların baş belası olan tecrübesizlik Sinan'ı da vurdu.
Golü atsa çok iyi bir moral olacaktı ona da.
ozan42
01.Şubat.2013, 23:26
Goooll Olcay atttıı 2-0 bee cok geri cekılmıstık tam zamanında attık.
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 23:27
İyi paslaşma ve Olcay 2-0 yaptı durumu çok da güzel vurdu topa.
Erdem kırmızı gördü, ikinci sarıdan.
ozan42
01.Şubat.2013, 23:29
Resmen hakem 2. sarıyı vermedı oyuncuya kıyak gectı ve onu uyardı ama oyuncu bu fırsatı ıyı degerlendıremedı aynı dakıkada uyarılmasına ragmen yaptıgı faul sonucu atıldı bu cok ıyı oldu
OrcunFB
01.Şubat.2013, 23:29
Sinan 2. pozisyonda çok ağır kaldı. Bence Sinan Kurumuş değil Sinan Yaşlanmış. :n:
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 23:32
Ahmet İlhan attı 2-1 yalnız şu havadan topları nefis alıyor önüne Ahmet İlhan helal olsun.
fotosuki
01.Şubat.2013, 23:34
Tanju'ya laf eden adam Mehmet Akgün'ü ilk onbirde oynatabiliyor. Saçmalık.
ozan42
01.Şubat.2013, 23:34
Ahmet İlhan savunmanın arkasına sarktı ve 2-1 yaptı.gene gol attıkdan 2-3 dakıka sonra gol yeme alıskanlıgımızı surduruyoruz.Aman eskısehır macı gıbı olmasın 3'ü bulmalıyız.
zeck17
01.Şubat.2013, 23:37
2-2 oldu var ya kendimi kutsanmış gibi hissediyorum maçlar oynanırken izlemeden gol dakikalarını bile hissetmeye başladım karabük 3-1 galatasaray maçında da olmuştu aynısı
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 23:38
Lua Lua'yı alsaydık keşke nefis bir oyuncu bu ya.
2-2 oldu şimdi maç daha da zevkli hale gelecek.
Dentinho giriyor oyuna hele şükür.
Alicanfmfan
01.Şubat.2013, 23:39
Ben anlamadım Beşiktaş mı 10 kişi kaldı yoksa Karabük mü ?
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 23:40
Ben anlamadım Beşiktaş mı 10 kişi kaldı yoksa Karabük mü ?
Karabükspor 10 kişi kaldı.
Gerçi Sinan Kurumuş da Beşiktaş'ı 10 kişi bıraktırıyor bu oyunu ile.
ozan42
01.Şubat.2013, 23:40
Valla kanser olucam ya bu one gectıgımız maclarda neden boyle oluyor anlamıyorum ya bu olay yuzunden ne puanlar kaybettık yeter ya valla ekran basında kalp krizi gecırıcem artık.
fotosuki
01.Şubat.2013, 23:50
Adam Ersan'ı çıkarıyor şaka gibi.
ozan42
01.Şubat.2013, 23:52
Ya bu samet hoca napıyor ya ben anlamıyorum mac 2-2ye gelıyor fernandesı cıkarıyor ya sen sakamısın
ShevAnil
01.Şubat.2013, 23:55
Beşiktaş'ın golünü yedi yan hakem
ozan42
01.Şubat.2013, 23:56
Dısardan felan cevrılmemıs ya bu kadar olur ya
uAburak89
01.Şubat.2013, 23:57
Maç böyle biterse hakem damgasını vurmuş olacak.
Kaka Leite
01.Şubat.2013, 23:58
Golünü yemedi bence, Necip vurunca çıkartı Tomic dönen top ne olur bilinmez.
Gol pozisyonu desek daha doğru olur.
C h A o S
02.Şubat.2013, 00:01
Futbol böyledir işler iyi gider kralsın Aybaba.Kötü sonuçlar gelince oyuncun elini sıkmaz,Ersan ıslıklanır felan.
zeck17
02.Şubat.2013, 00:02
Kafa atmış Lua Lua Toraman'a
OrcunFB
02.Şubat.2013, 00:03
Tamam top çıkmadı ama Karabüklü oyuncular hakem düdüğü çalınca bıraktılar topu.
ozan42
02.Şubat.2013, 00:04
Tamam top çıkmadı ama Karabüklü oyuncular hakem düdüğü çalınca bıraktılar topu.
Zaten sorun orta hakemın cıkmamıs topu dudugunu calması
Ralph
02.Şubat.2013, 00:04
Samet Aybaba ve Yunus Yıldırım el ele maçı verdi. Tebrikler bu ikiliye.
OrcunFB
02.Şubat.2013, 00:05
Zaten sorun orta hakemın cıkmamıs topu dudugunu calması
Tamam işte eğer hakem top çıkmadı diyip düdüğü çalmasa Karabüklü futbolcular büyük ihtimalle topu uzaklaştırırdı.
manager725
02.Şubat.2013, 00:06
Topun çıkmadığı pozisyon gol kardeşim.Hakem düdük çalmasa falan yok.Gol verilmedi.Bütün maç buna bağlanamaz,Samet-Ersan elele verdiler maçı.
fotosuki
Samet Aybaba rezalet bir maç çıkardı. Fernandes'i çıkarması çok büyük hataydı. Ardından Ersan'ı oyundan aldı. Ersan'ı oyundan alması tam saçmalık. Ersan'ı çıkarıp yerine Escude'yi alıyor, sanki Escude'nin maça bir katkısı olacak. Ersan'ı da taraftarın önüne atıyor.
GeNç KaRTaL
Şaka gibi maçtı.Resmen 1 puanı hediye ettik adamlara.
Ralph
02.Şubat.2013, 00:07
Tamam işte eğer hakem top çıkmadı diyip düdüğü çalmasa Karabüklü futbolcular büyük ihtimalle topu uzaklaştırırdı.
Buz gibi goldü o pozisyon. Uzaklaştırırdı falan filan hikaye. Kimsenin uzaklaştıracağı yoktu o topu.
Kaka Leite
02.Şubat.2013, 00:08
Topun çıkmadığı pozisyon gol kardeşim.Hakem düdük çalmasa falan yok.Gol verilmedi.Bütün maç buna bağlanamaz,Samet-Ersan elele verdiler maçı.
Böyle inanmak istiyosan inan :D
Aslında pozisyon hakkında herkes değişik fikirlerde olabilir haklısın. Hakem genel olarak çok iyi yönetmedi zaten maçı.
ozan42
02.Şubat.2013, 00:09
Ya tamam ersan öyle bir hata yapabilir ama Fernandesi en kritik anda neden alırsın ya böyle bir teknik hata olamaz.tecrübesiz sinanı cıkar yerine baskasını koy ama 2-2 iken ve rakıp kırmızı kart gormusken en iyi oyuncumuzu cıkarma.
Deus Dominus
02.Şubat.2013, 00:10
Tomic çizgiden çıkardı, düdükten sonraki vuruşa hamle yapmadı. Büyük hata ama golü değil, %100'lük gol pozisyonunu kesti Yunus Yıldırım.
Ralph
02.Şubat.2013, 00:10
Samet Aybaba'dan inciler:
1-Tek iş yapacak adamı (Fernandes'i) neden oyundan alırsın?
2-Ersan'ı yuhlatmanın mantığı nedir?
3-Sinan Kurumuş'u oyuna sonradan soktun diye 90 dakika oynatmak gibi bir zorunluluğun yok, bunun farkında mısın?
RaSenGan
02.Şubat.2013, 00:11
Maçı hakem değil Samet Aybaba katletti. 2-0 öndeyken ve rakip 10 kişiyken bu maçı berabere bitiriyorsan en büyük suç senindir.Beşiktaş'ta doğru düzgün top oynayan oyuncu yoktu maçta.Karabükspor hakettiği bir puanı aldı.
sakary Ali
02.Şubat.2013, 00:13
Beşiktaş adına çok kötü bir akşam oldu. Moral olarak sıkıntılı bir döneme girdiler gibi. Haftaya da Elazığ deplasmanı.
anil luque
02.Şubat.2013, 00:14
Hakemin etkisi çok büyük eyvallah ama ben bu konuya hiç değinmek istemiyorum. Samet Aybaba bu takıma zarar vermeye başladı artık ciddi manada. Saymakla bitmez. Fazla söyleyecek birşeyim yok.
ozan42
02.Şubat.2013, 00:16
Samet aybaba cok severdım fakat bugun ki yaptıgı hata yüzünden nefret ettım suan o hata ise Fernandesi en önemli zamanda oyundan cıkarması değil, böyle önemli bir karsılasmada genc ve tecrübesiz bir oyuncuya neredeyse 90 dakika oynatması değil, Ama hata yapmıs bir oyuncuya destek olman yerine tribünlere "Ben macı vermedim ersan macı verdi" diyerek oyundan alıp sucluyu ersan adem gülüm olarak göstermen benim gözümde seni bitirdi.hiç böyle bir hareket beklemezdım bir teknik direktör oyuncusuna hata yaptıgı zamanda her zaman guvenmelı arkasında durmalı sana yakısmadı Aybaba.
petrol_fb12
02.Şubat.2013, 00:17
Top Çizgiyi geçmedi.Maçın son on dakikasını seyrettim.Acıkcası LuaLua gol attığını öğrenince Beşiktalı oyuncuların ona karşı agresifliğini çözmem kolay oldu.Samet Aybaba maçtan sonra gene Batuhana bahane bulur sanırsam.Sahadaki oyuncuları karalar.
anil luque
02.Şubat.2013, 00:17
Samet aybaba cok severdım fakat bugun ki yaptıgı hata yüzünden nefret ettım suan o hata ise Fernandesi en önemli zamanda oyundan cıkarması değil, böyle önemli bir karsılasmada genc ve tecrübesiz bir oyuncuya neredeyse 90 dakika oynatması değil, Ama hata yapmıs bir oyuncuya destek olman yerine tribünlere "Ben macı vermedim ersan macı verdi" diyerek oyundan alıp sucluyu ersan adem gülüm olarak göstermen benim gözümde seni bitirdi.hiç böyle bir hareket beklemezdım bir teknik direktör oyuncusuna hata yaptıgı zamanda her zaman guvenmelı arkasında durmalı sana yakısmadı Aybaba.
Ayyyyyynen olay budur. Resmen suçu Ersan'a yüklemek için taraftarın önüne attı gencecik çocuğu. Çok büyük ayıp çok.
Ralph
02.Şubat.2013, 00:18
Beşiktaş'ın başına gelmiş düzeyde bir teknik adamın böyle hatalar yapma lüksü olamaz. Anlam vermek mümkün değil. Tek açıklaması var, futbol tartışma programlarında fazla Beşiktaş adı geçmediği için biraz ismi duyulsun istiyor sanırım. Benim aklıma başka bir mantıklı açıklama gelmiyor.
uAburak89
02.Şubat.2013, 00:20
Samet Aybaba'nın bu tavırlarını yeni mi farkediyorsunuz ? Medyaya da çok fazla konuşuyor oyuncuları hakkında. Özellikle genç isimler hakkında, Oğuzhan olsun, Batuhan olsun, çok fazla konuştu. Sene başında Fernandes bana gelip gitmek istediğini söyledi dedi, Fernandes sonra çıktı ben ayrılmak istemedim dedi.
fotosuki
02.Şubat.2013, 00:24
Adam Ersan'ı yuhalatıyor. Sorumluluğu Ersan'ın üzerine atıyor. Bu yaptığı adamlığa sığmaz. Geldiği ilk günden beri içten içe sevmem Aybaba'yı. Takımın ligdeki pozisyonuna biraz bile katkısı yok adamın.
ReaList
02.Şubat.2013, 00:27
Escude'yi oyuna almak Beşiktaş'a bir şey kazandırmazdı, Ersan hatalı olmuş olabilir, kötü oynamış olabilir ama doğru olan yuhlatmak değildi.
manager725
02.Şubat.2013, 00:27
Böyle inanmak istiyosan inan :D
Aslında pozisyon hakkında herkes değişik fikirlerde olabilir haklısın. Hakem genel olarak çok iyi yönetmedi zaten maçı.
Senin kafanda nasıl kurgulandığınla ilgili bir şey bu.Normal olarak kafanda hiçbir şey kurgulayamazsın.Pozisyonun sonuncunda ne olduysa odur.Orada sadece Karabüklüler durmuyor,BJK'liler de duruyor.Necip daha sonra bilerek vuruyor topa.Pozisyon gol.Ben bütün maçı buna bağlamıyorum.Ersan-Samet-Sinan verdiler maçı.Sinan da atamadığı goller ve ettiği küfürle benim gözümde bitmiştir.Ankaragücü'ne boşuna para kazandırdık.
Mamadou
02.Şubat.2013, 00:30
Fernandes'i 2-0 olduktan sonra oyundan alıp Veli'yi soksa oyuna eyvallah ama 2-2 olmuşken o adam çıkmayacaktı. Böyle bir hatayı ekran başında maçı izleyen taraftar bile yapmaz. O dakikadan sonra sana o maçı genç oyuncular değil ancak Fernandes kazandırabilirdi. Maç o noktaya gelmiş o baskıda genç oyuncuların eli ayağı dolaştı. Saçma sapan pas tercihleri yüzünden bütün ataklar öldü. Ne kadar gününde olmasa da bir pasıyla veya ortasıyla maçı kazandırırdı.
Ersan-Escude değişikliği taktiksel olarak doğru bir değişiklikti. Son dakikalarda geriye mutlak bir oyuncu lazımdı. Oyuna stoper almasaydı Karabük üçüncü golü bile atabilirdi. Ama hata yapan oyuncunu çıkartıp tepkileri onun üzerine çekmen senin şu güne kadar yaptığın bütün doğruları bir çırpıda sildi attı. Çok istiyorsan çıkart Mehmet Akgün'ü çek Toraman'ı sağa böyle devam et. Marifet hata yapan oyuncuyu çıkartmakta değil.
Hakem konusunda her şey ap açık ortada. Adam golü vermedi. Belediye maçında Doka eliyle götürür gol atar, bu maçta gol verilmez falan falan..
fotosuki
02.Şubat.2013, 00:33
Ersan - Escude değişikliği taktiksel olarak doğru bir değişiklikti. Son dakikalarda geriye mutlak bir oyuncu lazımdı. Oyuna stoper almasaydı Karabük üçüncü golü bile atabilirdi. Ama hata yapan oyuncunu çıkartıp tepkileri onun üzerine çekmen senin şu güne kadar yaptığın bütün doğruları bir çırpıda sildi attı. Ha çok istiyorsan çıkart Mehmet Akgün'ü çek Toraman'ı sağa böyle devam et. Marifet hata yapan oyuncuyu çıkartmakta değil.
Hakem konusunda her şey ap açık ortada. Adam golü vermedi. Belediye maçında Doka eliyle götürür gol atar, bu maçta gol verilmez falan falan..
Şunu FM'de yapmazsın ben sana o kadar söyleyeyim. :) 2-0 dan 2-2 olmuş maç. Rakip 10 kişi. Geriye niye adam lazım olsun? 3. golü yesen ne olur yemesen ne olur? Ersan'ı çıkarıp orta saha alsa forvet alsa ağzımı açmayacağım ama bu yaptığına taktiksel olarak hiçbir şey denemez bence.
sakary Ali
02.Şubat.2013, 00:35
Ertugrul Saglam wants Besiktas job :)
I3esiktas
02.Şubat.2013, 00:35
Tek kelimeyle yazıklar olsun. Bu elimizle verdiğimiz kaçınca maç oldu. Samet Aybaba'nın Beşiktaş ayarında bir teknik direktör olmadığını ilk geldigi günden beri söylemişimdir. Takım şuan kötü gidiyo diye söylediğimi düşünenler olabilir. Bu maçta puan kaybetmemize çok üzülmedim çünkü bu maçla birlikte takımda büyük bir kaos çıkacak asıl ona üzülüyorum.
fotosuki
02.Şubat.2013, 00:37
Bu arada Lua Lua Toraman'a açıkça kafa attı maç sonunda. Bakalım PFDK bir şey diyecek mi?
manager725
02.Şubat.2013, 00:39
Samet Aybaba'nın suyu ısındı.Biraz erken diyebilirsiniz ama haftaya da kötü bir sonuç alırsak,ben başkan olsam kapının önüne koyardım.
++++: Dentinho da yılın en kötü transferi.Lucescu'nun bize kazığı.
Tabi biraz ileri görüşlülük ve tahmine dayalı oldu.
manager725
02.Şubat.2013, 00:45
Golün verilmediği pozisyon.Top çıkmıyor.(Maçı izlemeyen varsa)
http://g1302.hizliresim.com/16/1/jncs7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
edit: Almeida 1,5 ay yokmuş.
HeracLes
02.Şubat.2013, 00:47
Yunus Yıldırım, öbür tarafta çok çekeceğin var çook. Hep mi Beşiktaş'a denk gelir arkadaş, mis gibi golü vermediler top çıkmış diye. Arkadaş bırak topu Sinan'ın kafası bile içerde top nasıl dışarda olsun. Son anlarda Necip'e yapılan faulü vermedi. Hadi bunlara alışığız da Samet Aybaba'ya ne demeli.
Fernandes tam oynamaya başladı Dentinho ile yer değiştirdi. Dentinho nerde oynuyor, Fernandes nerde ? Maçın sonlarında topu taşımada Oğuzhan yalnız kaldı. Fernandes'i kendine küstürdü. Ersan olayına gelirsek ilk yarı gayet iyi oynadı. Lua Lua'nın pozisyonda ayağına da bir müdahele var ama devam denebilir orada bir sorun yok ama pası vermesi lazımdı. Ayağında çok tuttu. Ama sen onu çıkarıp Escude'yi alırsan hiçbir şey yapamazsın. Bari Fernandes kalsaydı da Dentinho'yu Ersan yerine çıkarsaydın. 10 kişilik takımdan 2 gol yenir mi ya.
Mehmet Akgün zaten maç boyunca iyi bir müdahelesi yoktu. Ahmet'in golünde de arkada adamı unuttu. Sinan Kurumuş da heyecanını yenemedi. 2 tane net pozisyonu değerlendiremedi. 2 maçtır taktiksel anlamda Samet Aybaba hata yapıyor. Her ne kadar istemesem de suyu kaynıyor.
europeanconquer
02.Şubat.2013, 00:47
3 hafta yok denilen adamı 1 hafta sonra maça sokarsan olacağı budur.Geçmiş olsun.
zeck17
02.Şubat.2013, 00:48
Almeida'da yırtık şüphesi varmış eğer yırtık olursa almeida nisana kadar yok
Alicanfmfan
02.Şubat.2013, 00:49
Golün verilmediği pozisyon.Top çıkmıyor.(Maçı izlemeyen varsa)
http://g1302.hizliresim.com/16/1/jncs7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
edit: Almeida 1,5 ay yokmuş.
Çevrilen topu kim ağlara yollluyor ? Eğer 19 Numara Sinan galiba yada Escude mi ? Ofsayt olmuyor mu o zaman ? Tabi dediğim oyuncular atmıssa.
I3esiktas
02.Şubat.2013, 00:50
Geçen haftaki Mehmet akgün,Hilbert,Oğuzhan,Holosko hataları bugün Fernandes,Ersan hataları Samet aybabadan daha fazla nefret etmeme neden oldu.
europeanconquer
02.Şubat.2013, 00:50
Çevrilen topu kim ağlara yollluyor ? Eğer 19 Numara Sinan galiba yada Escude mi ? Ofsayt olmuyor mu o zaman ? Tabi dediğim oyuncular atmıssa.
Yok abi ofsayt olmuyor,topu çeviren önde ya.
fotosuki
02.Şubat.2013, 00:51
Arkadan Necip gelip vuruyor.
I3esiktas
02.Şubat.2013, 00:51
Pası veren oyuncu onların önünde olduğundan dolayı ofsayt olmaz
Alicanfmfan
02.Şubat.2013, 00:54
Onu es geçmişim yeni farkettim. Pozisyon temiz yalnız.
fotosuki
02.Şubat.2013, 00:57
Almeida'da yırtık varmış. 1.5 ay.
C h A o S
02.Şubat.2013, 00:58
Samet Aybaba'nın bu tavırlarını yeni mi farkediyorsunuz ? Medyaya da çok fazla konuşuyor oyuncuları hakkında. Özellikle genç isimler hakkında, Oğuzhan olsun, Batuhan olsun, çok fazla konuştu. Sene başında Fernandes bana gelip gitmek istediğini söyledi dedi, Fernandes sonra çıktı ben ayrılmak istemedim dedi.
Bir açıklamasında Oğuzhan hakkında "doğru yerlere gitsin,doğru insanlarla sohbet etsin" diye bir söylemi var.Sonuçta senin takımında oyuncuda olsa arkadaş çevresine,özel hayatına felan karışmaması lazım.Annesi değilsin babası değilsin.Çok garipsemiştim.
petrol_fb12
02.Şubat.2013, 00:59
2-0 one gectigin evindeki mata 10 kisi kalmis ve 12 satik yolculuk yapmis oyuncularan 2 gol yersen saga sola dalasmaktan baska yapabilecegin bisrey kalmaz...
Bir yorum.
Almeida'da yırtık varmış. 1.5 ay.
Niang Bekelediği verimi alamasa beşiktaş.Orta sıra takımı olucak.Herşey Fernandesin ortalarına ve serbest vuruşlarına bakar.
Mamadou
02.Şubat.2013, 01:00
Şunu FM'de yapmazsın ben sana o kadar söyleyeyim. :) 2-0 dan 2-2 olmuş maç. Rakip 10 kişi. Geriye niye adam lazım olsun? 3. golü yesen ne olur yemesen ne olur? Ersan'ı çıkarıp orta saha alsa forvet alsa ağzımı açmayacağım ama bu yaptığına taktiksel olarak hiçbir şey denemez bence.
Önce şunu söyle sana göre biz nasıl oynuyoruz ? Bana göre en uçtaki forvete uzun oynuyoruz. Forvet oyuncusunun indirdiği topları Olcay, Holosko ne kadar takip ederse o kadar pozisyona giriyoruz. O dakikada takımda en iyi pas yapan iki oyuncundan biri (Fernandes) kulübede ise mecburen uzun oynayacaksın. He haliyle stoperlerden birini ileri göndermişken (Toraman) diğer stoperinde yaptığı hatadan dolayı moral olarak çöktüyse geriye diri bir oyuncu lazımdı. Bu bakımdan bana göre doğru bir değişiklikti. Sonuçta yenik durumda değilsin ki maç berabereydi.
Ayrıca önceki mesajımda yazmadım. Karabük'te bir oyuncu var ki akıllara zarar. Yiğit İncedemir kadar futbol fakiri bir adam görmedim. 90 dakikada kaç faul yaptı bilmiyorum ama bir oyuncu girdiği her ikili mücadelede faul yapar mı yahu. 90 dakikayı kart yemeden tamamladı bide. Bir bu maç değil her maç aşırı sert oynayan bir oyuncu. Bu seviyedeki oyuncu bırak süper ligi BAL liginde bile oynatmam o derece.
Ek olarak Almeida 1.5 ay yokmuş. Sanki bana baskı sonucu oynatılmış gibi geldi. Kulübede gösterdiği tepki sanki hocaya yönelikti.
byariff
02.Şubat.2013, 01:03
maci izlemedim ama sinan iyiydi diyorlar bazilari kotulemisti kotu olmasinin sebebi 2 gol kacirdi diyemi acaba tebrikler iki takimada.
manager725
02.Şubat.2013, 01:05
2-0 one gectigin evindeki mata 10 kisi kalmis ve 12 satik yolculuk yapmis oyuncularan 2 gol yersen saga sola dalasmaktan baska yapabilecegin bisrey kalmaz...
Bir yorum.
Hiçbir beşiktaşlının bunun aksini savunduğunu,maçı verilmeyen gole bağladığını düşünmüyorum.En doğru yorumu yapmışsın ama ek olarak gol de verilmedi.
manager725
02.Şubat.2013, 01:05
maci izlemedim ama sinan iyiydi diyorlar bazilari kotulemisti kotu olmasinin sebebi 2 gol kacirdi diyemi acaba tebrikler iki takimada.
ben beğenmedim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2013, 01:08
golden once lualua faul yapmis, son dakikada bjknin attigi golden once de top cikmamis. bjk yine hakem magduru olmus. yalniz sinan yerine niang falan girmis olsaydi bugun bjk farka kosardi. cok net firsatlari kacirmis sinan kurumus. bjk icin talihsiz bir mac oldu. samet aybabanin elestrilmesi yanlis, sahadaki futbolcularin kalitesi olcusunde basari saglayabilir ancak. dedigim gibi sinan yerine niang olsaydi farkli bir galibiyet olurdu.
sinanin isi gol atmak, iki net firsati kacirirsa kotu oynamistir. bu cok basit bir gercek. :)
barahir
02.Şubat.2013, 01:08
Top çizgiyi geçmemiş ancak hakem düdüğü çalıyor epey sonra 19 numara vurup golü atıyor gibi geldi bana, yani hakem düdüğü çalmasa Karabük defansı Necip'e vurdurur mu bilinmez.
Ancak tüm bunlar hakemin çok çok kötü olduğunu değiştirmez. Lua Lua faulle atmış, Erdem'i ilk pozisyonda atması gerekirdi. Son pozisyonda da top geçmemiş çizgiyi pozisyonu devam ettirmesi lazımdı..
Yazık olmuş Beşiktaşa, ancak yine de rakip 10 kişi 2-0'dan 2-2'ye geldi maç. Düşünülmesi gerek.
fotosuki
02.Şubat.2013, 01:10
Önce şunu söyle sana göre biz nasıl oynuyoruz ? Bana göre en uçtaki forvete uzun oynuyoruz. Forvet oyuncusunun indirdiği topları Olcay, Holosko ne kadar takip ederse o kadar pozisyona giriyoruz. O dakikada takımda en iyi pas yapan iki oyuncundan biri (Fernandes) kulübede ise mecburen uzun oynayacaksın. He haliyle stoperlerden birini ileri göndermişken (Toraman) diğer stoperinde yaptığı hatadan dolayı moral olarak çöktüyse geriye diri bir oyuncu lazımdı. Bu bakımdan bana göre doğru bir değişiklikti. Sonuçta yenik durumda değilsin ki maç berabereydi.
Doğru. Aynen söylediğin gibi oynuyoruz. Fakat Almeida çıktıktan sonra kime uzun oynayacaksın? Toraman son 5 dk dışında ileriye çıkmadı, hatta çıktığında da top gelsin indireyim gibi bir düşüncesi yoktu.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Niang tribündeydi. :)
I3esiktas
02.Şubat.2013, 01:14
Bir teknik direktör futbolcusunu nasıl yuhalattırmak ister anlamıyorum.
Mamadou
02.Şubat.2013, 01:30
Doğru. Aynen söylediğin gibi oynuyoruz. Fakat Almeida çıktıktan sonra kime uzun oynayacaksın? Toraman son 5 dk dışında ileriye çıkmadı, hatta çıktığında da top gelsin indireyim gibi bir düşüncesi yoktu.
Zaten hava toplarında etkili olur diye Dentinho yerine 94 doğumlu oyuncuyu oyuna soktu :) Oda patladı. Toraman ileri çıktı dediysem ileride çakılı oynadı anlamında demedim. Kazanılan duran toplarda hep o çıktı ileri. Senin dediğin gibi forvet hattında fazladan bir oyuncu bulundurmadı. Yanlış anlaşılma olmasın.
Samet Aybaba konusunda ise hoca alınan sonuçlardan dolayı değil, daha çok bazı oyunculara takındığı tavırdan dolayı eleştiriliyor. Oğuzhan hakkında yaptığı açıklamalar kabul edilemez. Oyuncu ile ilgili bir sorun varsa bunu basın yoluyla değil içeriden halletmeliydi. Hangi oyuncundan memnun değilsen o oyuncun ile teke tek görüşerek sorunu halledersin bu kadar basit. Hem her maç sonu biz kırılgan bir takımız, hassas bir yapıya sahibiz diyorsun bunu bile bile sorunları dışarı yansıtıyor isen taraftarda hocada art niyet arar. Bugünde hata yapan oyuncusunu çıkartmasıyla bütün değerini kaybetti. Ersan bile hocanın niyetini anladı gülerek çıktı oyundan. Hoca çok yanlış işler yapıyor.
LaigLeNoiR
02.Şubat.2013, 01:51
Ne söylesem bilemedim maç ile ilgili, Sinan Kurumuş'a kızamıyorum 19 yaşında daha çocuk ve böyle bir maçta net posizyonlara girdi ve goller kaçırdı. Bu şekilde atmayı öğrenicek.
Fernandes'i hiç beğenmedim bugün. Toraman'ın attığı goldeki ortası haricinde hiçbirşey yapmadı. Sürekli pas hatası yaptı ve asla geri koşmadı. Bence hoca onu oyundan alarak doğru tercih yaptı.
Öte yandan Holosko'da bugün çok yetersizdi. Olcay'da attığı gol dışında vasatı aşamadı. Biraz çabalayan Oğuzhan'dı yine. Mehmet Akgün'ün arkasından geçen hafta Emre Çolak'ın attığı golün neredeyse aynısını A.İlhan attı.
2-0'dan sonra hele rakip 10 kişi kaldığı anda Beşiktaş kafa olarak oyundan koptu. Ersan'ın kaptırdığı posizyonda bence birşey yok sen niye topu geveliyorsun tek pas oynasan ne olur ? Neyin kafasını yaşıyorsun ?
Bir cümle de McGregor için söyleyeceğim, geldiği günden bu yana hiçbirşey söylemedim hakkında Cenk'ten daha iyi, daha çok güven veriyor dedim ama nafile. Cenk'in en azından eksantrik kurtarışları oluyordu. Bunda o da yok, gol olabilecek her top gol oluyor zaten. Kaleciler birkaç tane yüzde yüzlük golü çıkaracak ki kendinden söz ettirsin ama onda yok bu olay.
Dentinho diye bir eleman girdi, kaçıncı dakikada girdi ne yaptı ne etti hiç haberim bile yok. Çok etkisizdi.
Hakemler ise artniyetli veya değil, bu sene yine Beşiktaş'ı bu hale getirdiler. Hatalı düdükleriyle, sonrasında da bu Beşiktaş taraftarı sürekli puan kaybında hakeme dert yanar diye bir görüntü ortaya çıkardılar sağolsunlar.
petrol_fb12
02.Şubat.2013, 02:01
http://d1302.hizliresim.com/16/2/jnh6w.jpg
http://d1302.hizliresim.com/16/2/jnh70.jpg
http://d1302.hizliresim.com/16/2/jnh6s.jpg
Hürriyet.com.tr Alıntıdır.
besiktas1903
02.Şubat.2013, 02:25
Maci izleyemedim ama yazilanlara gore kotu oynamisiz. Gol yemeye devam ediyoruz bu gidisle ligin en cok gol yiyen takimi olacagiz. Keske on libero alabilseydik.
Almeida'nın sakatlığı hakkında da konuşan Aybaba, "Doktor, eski yeri değil diyor. Ağır bir vücudu var, 8 gün çalışmıyor, maça başlıyor, zor tabii ki" dedi.
Madem oyle neden oynatiyorsun?
Nocna Mora
02.Şubat.2013, 02:25
Hakem bence iyiydi. 3 tane hatası vardı. Bir tanesi çıkmayan topa çıktı dediler ki bence cıkmamıs olsa bile gol olmazdı o top. Diğeri Ersan'a verilmesi gereken bir sarı karttı ki çıkmadı o kart. Bir de korner vereceği yerde aut verdi Holosko'nun şutunda. Bunlar net hatalarıydı. Onun dısında kararlı doğruydu..
Samet Aybaba bence bugün ne kadar kötü bir teknik adam olduğunu gösterdi. Ersan gibi bence Türkiye'de ki en yetenekli stoperlerden birini küstürmeye çalışıyor adam resmen, günah keçisi ilan etmeye çalışıyor. Ersan maç boyu çok iyiydi bir hata yaptı gol oldu ve onu oyundan aldı Samet Aybaba. Bir kez daha yapmıştı. Bir oyuncu böyle kazanılmaz. Kaybedilir. Ersan bir an önce başka bir klübe gitmeli ki dileğim bu Galatasaray olur. Çünkü gerçekten de kumaşı kaliteli ve eğer üzerinde durulursa çok kaliteli bir stoper kazanır Türkiye. Fakat Samet Aybaba gibi sürekli futbolculara suç atmaya cabalayan, yetersiz bir adamla zor. Aynı şekilde Cenk'i de kaybetti bu adam.
erdem344
02.Şubat.2013, 02:37
Hakemlere artık dur desinler her hafta beşiktaşa karşı bi olay var yazık günah bu insanlarda adamların golünü vermediler resmen.
perpetua
02.Şubat.2013, 02:43
Hakem nasil iyiydi diyebiliyorsunuz anlamiyorum.
Daha 3. dakikada Erdem'in kirmizi kartla atilmamasi sadece bizim ligde olur herhalde. Bir suru faul calinmadi. Kartlik hareketlere kart verilmedi. Trabzon-Galatasaray macinda da boyleydi Yunus Yildirim. UEFA/FIFA listesinden cikartildigindan beri her yonettigi macta beni daha da cok delirtiyor.
Bence Lua Lua'nin golunde faul yok. Lua Lua ayagini sokuyor ve topa dokunuyor, ardindan Ersan in ayagi Lua Lua'ya takilip yaptigi hatayi anlayinca havada takla atarak yere dusuyor.
Fernandes hala hazir degil ama duran top kullansin diye oyunda belli ki.
Macin en buyuk skandali bence Almeida'nin sakatlik sonrasi tam guclenmeden oynatilmasi.
Sinan ilginc bir oyuncu. Oyun stili bana biraz Ilhan Parlak'i hatirlatti.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2013, 03:29
@ fotosuki
mac kadrosunda yoktu niang onu biliyorum, olsaydi dedim zaten :)
2-0 dan 2-2 ye geldi mac belki ama 7-8 pozisyona girmis degil karabuk de sonucta. bulduklarini attilar. ama o firsati vermeyebilirdi bjk, oyunu tutmada ciddi problemleri var. simdi ntvde yorumda dinledim, ilginc geldi. klubedeki butun teknik adamlar bjknin eski defans oyunculari ama takim defansta durmayi beceremiyor, tuhaf bir durum :) 2-0 iken geride beklese zaten goller kendiliginden gelicek ama maci izlemedigim icin bilmiyorum, takim hucum yapmaya ayni duzende oynamaya devam etmis. bu da ilginc.
footballer33
02.Şubat.2013, 03:33
Hiçbir yazılanı okumadan kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum bu defa. Çok sinirliyim ve hâlâ yatışmış değilim! Hangi birini yazacağımı, hangisinden başlayacağımı da bilmiyorum. Sırayla gideyim:
Takım: 2-0 öne geçmişsin güç bela, maçı bir anda 2-2'ye getirdin. Defans yapmayı bu kadar mı bilmiyorsunuz? Hadi, baskı yedin bir gol gördün kalende; ama o 2. golde yapılan hata nedir abi? Geri pasa gireceğinize, taca atın kimse çıkıp size tepki koymaz merak etmeyin! Siz Beşiktaş'ın futbolcususunuz. İnönü'de 2-0'ı korumayı bilmiyorsanız, bilenlere bırakın işi. Bilhassa, M.Akgün gibilerinin bu takımda yeri yok. 2 haftada 3 gol yedik onun yüzünden. Toraman sağ bek, Emre Özkan ya da Escude stoper çıksa daha az hata yapardık heralde. Heralde diyorum, bu konuda da emin değilim! Yazık oldu kısaca. 2-2'den sonra çaba gösterdiniz; fakat o da yeterli olmadı. Hakem de maça etki etti ve alamadık 3 puanı. Silkelenin artık ve kendinize gelin. İkinci yarıda galibiyetiniz yok, böyle mi şampiyon olacağız?! Şampiyonluğu geçtim, ilk 2'ye girin bari!
Samet Aybaba: Nasıl biz zihniyete sahip olduğunu anlayamadım. Geçen hafta oynamak istediğini söyleyen Almeida'yı kadroya bile almadın; ama bu hafta, bir anda ilk 11'e alarak riske soktun ve tekrar sakatlanarak hiç yoktan, sahalardan 1,5 ay uzak kalmasına neden oldun? O 1,5 ay inşallah 2-3 aya çıkmaz! Ersan'ı oyundan alıp taraftara ıslıklattın ve takımın gole ihtiyacı varken Escude'yi oyuna soktun. İlk 11 başlasaydı bir şey demezdim; ancak o dakikadan ve skordan sonra Escude'nin ne gereği var, anlatabilir misin? Değişiklik demişken, 15. dakikada Sinan'ı oyuna aldın. Eyvallah, lafımız yok; fena da değildi aslında, gol atamaması dışında. Goller kaçırdı, bu da olabilir. İlk maçı sonuçta ve İnönü'de çıkıyor o maça. 94 doğumlu adam, dizleri titriyordu belki de. O psikolojiyi anlamak lazım; fakat sen gidip maçtan sonra onu yerecek açıklamalar yapıyorsun; acemiliği vardı vs. şeklinde. Sahip çıkacak açıklamalar, olur böyle şeyler, arkadaşımız henüz yolun başında, çok genç vs. tarzı yapacağına... Madem bunları değil de, acemiliğini söyleyecek kadar düşüncelisin, o zaman niye aldın oyuna? Fernandes'i 2-0 iken değil de, gole ihtiyacımız varken ve bu doğrultuda şişirme toplar, duran toplar vs. yapacağımız sırada çıkarıyorsun oyundan! İyi etti, elini sıkmayarak. Fernandes'e bu konuda hiçbir şey söylemeyeceğim. Her maçtan sonra, futbolculara yüklenmenden ve onları bahane etmenden bıktım artık! Hatayı biraz da kendinde aramalısın!
Fikret Orman: Rakipleri tebrik edip goygoy yapacağına ve medya önünde Veli'yi kendini yere attı şeklinde eleştirip küçük düşüreceğine hakkımızı savun biraz başkan! Hakem hatalarıyla giden 9. puanımız bu! Nasıl böyle sessiz kalabiliyorsun, ne düşünüyorsun, anlamadım!
Hakemler: O topun dışarı çıkmadığını tv başında gördük; ama siz önünüzdeki olayı göremediniz. Yediğimiz 2. golde Lua Lua'nın Ersan'a yaptığı şarj yan hakemin gözleri önünde oldu ve devam kararı sonrası golü gördük kalemizde. Sizden bizi kollamanızı beklemiyoruz, tek isteğimiz adil bir yönetim! Yeter artık!
Vesselam...
footballer33
02.Şubat.2013, 03:53
Oynayabilecek bütün futbolcuları yazdım kadroya. :) M.Akgün oynamazsa, Toraman - Escude - Ersan - G.Süzen yaparsın, başka alternatif yok. Toraman sağ bek oynayacağına, M.Akgün oynasın derim. En azından o bölgenin futbolcusu.
Maçtan önceki yorumum! Yazıklar olsun! Demek ki, her şey mevkisinin futbolcusu olmakla bitmiyor. İnsana, lafını da yutturabiliyorlar! Hilbert, sakatlık veya cezalı sıkıntısı yaşamaz umarım bundan sonra. Öyle bir şey olursa da, Toraman geçsin sağ beke. Bundan sonra, M.Akgün'ü 11'de görmeyi istemiyorum.
Fikret Orman'a, bugünle alakalı bir eleştirim daha olacak. Kapalının hali içler acısı ve Lua Lua, maçtan sonra Toraman'a kafa atıp elini kolunu sallaya sallaya gidebiliyor soyunma odasına. Önceki kapalı olsa, bu hareketi yapmaya dahi cesaret edebilir miydi acaba, o baskı ortamında?! Asi Ruh'umuzu bitirdin, çürüttün başkan! Eserinle gurur duy!
byariff
02.Şubat.2013, 04:32
samet aybabaya hic yakismiyor yalniz hep oyunculara bahane buluyor medyaya onlari atiyor bence hoca oyunculari korumali suçu kendinde aramali.
darkkobal123
02.Şubat.2013, 08:45
Tek kelime ile rezalet ya. Normalde 2-0 mağlup olup 10 kişi kalan takım maça havlu atar ama sahada öyle bir oyun oynadık ki 2 tane gol yedik. Rakip 10 kişiyken böyle oluyorsa, biz 10 kişiyken kim bilir nasıl olur. Hakemde çok kötüydü ama hakeme sığınmayı bırakalım. 3-0 4-0 olacak maç 2-2 bitiyor. 2 haftadır rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha kötü futbol oynamaya başlıyorsan oturup bir düşünmen lazım Samet Hoca. Umarım bu maçtan gerekli dersler çıkarılır.
Almeida'nın sakatlığına da değinmek istiyorum. Geçen hafta, en az 3,5 hafta oynayamaz denen adam nasıl 1 haftada iyileşiyor ? Madem bu adam riske edilecekti, neden Karabük maçında edildi ? GS maçı formalite maçı mıydı ? Anlamak mümkün değil.
Walter Sakana
02.Şubat.2013, 12:25
Hakem nasil iyiydi diyebiliyorsunuz anlamiyorum.
Daha 3. dakikada Erdem'in kirmizi kartla atilmamasi sadece bizim ligde olur herhalde....
Maçın sadece geniş özetini izledim. Hakemi zaten biliyoruz, aynen dediğin gibi ama benim asıl değinmek istediğim bir futbolcunun nasıl bu kadar beyinsiz olabileceği. İkinci yarının başı, sarı kartın var ve sen arka arkaya 2 net sarı kartlık faul yapıyorsun. İlkinde hakem es geçmiş, tribünler ve rakip oyuncular çıldırmış, hakem hatasını anlamış ve sen hala durumun farkına varamıyorsun. Gidip aynı dakika içinde rakibini çekip hakeme hatasını düzeltme fırsatını altın tepside sunuyorsun. Üstüne utanmadan bir de şaşkın şaşkın bakıp ellerini iki yana açarak itiraz ediyorsun.
eXcitinG
02.Şubat.2013, 15:41
Bu duruma şaşırdık mı ? Tabi ki de hayır. Zaten yıLLardır kanser tedavisi görüyoruz. Artık etkiLemiyor bizi bu durumLar..
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2013, 15:52
Bu duruma şaşırdık mı ? Tabi ki de hayır. Zaten yıLLardır kanser tedavisi görüyoruz. Artık etkiLemiyor bizi bu durumLar..
bir fenerbahceli kadar degildir bu durum emin ol :n: biz her daim tedavi altindayiz hayrettin :n:
sakary Ali
04.Şubat.2013, 04:26
Bu arada şimdi öğrendim, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama o Sinan'ın attığı gol pozisyonda yardımcı hakem bayrağını ofsayt diye kaldırdığını söylemiş. Oyuncu da net ofsaytmış.
ozan42
04.Şubat.2013, 04:30
Bu arada şimdi öğrendim, daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama o Sinan'ın attığı gol pozisyonda yardımcı hakem bayrağını ofsayt diye kaldırdığını söylemiş. Oyuncu da net ofsaytmış.
Oyuncu önde olduğu zaman ofsayt olmaz sinan besıktasta ofsaytta olan oyuncunun onunde nasıl ofsaty olsun
sakary Ali
04.Şubat.2013, 04:41
Oyuncu önde olduğu zaman ofsayt olmaz sinan besıktasta ofsaytta olan oyuncunun onunde nasıl ofsaty olsun
İlk topa vurulduğunda, topu çizgiden çeviren oyuncu ofsaytmıs
mustangshelby
04.Şubat.2013, 06:03
İlk topa vurulduğunda, topu çizgiden çeviren oyuncu ofsaytmıs
Her halukarda suçlu hakem o el işareti aut işaretidir. topu çizgiden çevirende Sinan zaten yan hakem öyle birşey verdiyse bile ofsayt işareti yapması gerekirdi orta hakemin ki ofsayt olup olmadığınıda yayıncı kuruluş sağ olsun tek çekim olduğundan göremiyoruz.
sakary Ali
04.Şubat.2013, 14:59
Her halukarda suçlu hakem o el işareti aut işaretidir. topu çizgiden çevirende Sinan zaten yan hakem öyle birşey verdiyse bile ofsayt işareti yapması gerekirdi orta hakemin ki ofsayt olup olmadığınıda yayıncı kuruluş sağ olsun tek çekim olduğundan göremiyoruz.
Orta hakem ile yardımcı o konuda anlaşamamışlar, orta hakem aut sanmış :D