PDA

View Full Version : Galatasaray ı dünya devi haline getirebilme????

Aslan41
09.Haziran.2006, 23:27
Arkadaşlar oyunda Galatasaray ı her yönüyle 2-3 sene içinde dünya devi haline getirebilmek için neler yapmalıyım????:confused:
ben oyunumda 4-1-2-2-1 taktiğini kullanmak istiyorum....:)
transferde sizce kimleri almalıyım ???:rolleyes:
bildiğiniz gibi ilk sezon uefa kupasındayız hele ki ilk senemizde bu kupayı alabilirsek muhteşem olur......:eek:
sizlerin bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar???:confused:

caglar0016
09.Haziran.2006, 23:48
arkadaşım 6 yabancı oyuncuyla dünya devi yapamazsın bide bütcende kısıtlı o bütceyle enfazla 2 ii yabancı alabilirsin tuncay nihat gibi ii türkler de sana gelmez sezer öztürkü alırsın polat keseri alırsın ne biliim 2-3 tane daha genç alırsın ama bu oyuncularla dünya devi olmaz üzgünüm...

pessy
09.Haziran.2006, 23:52
ben sana bir kaç taktik verem...

1-)mondragon,song hariç bütün yabancıları kov...
2-)onların yerine ucuz kaliteli yabancılar al
3-)forvete takviye yapma zaten oyunun en iyi forvetlerinden üçü galatasaray da

deli_kadir
09.Haziran.2006, 23:54
ben ıkı sezonun sonunda hılesız ılk sezon delgado u yıldırım nurı sahın tuncay polat keserortada toraman ıkıncı sezon kerlon guraın recoba sezer ozturk ructu gıbı adamları getırdım ama avrupada pek ıyı sayolmam ama 3. sene kesın kazancam versıyon 6.02 de dedıklerım cok kolay yapılabılıyo ama oyuncuda satacaksın baya bı ben cok sattım

barman
09.Haziran.2006, 23:58
yaf 2005te kolaydı ama 2006da çok zor
ama yinede cevap werem

Yabancı oalrak tek song kalsın diğerlerini satışa sun alınmazsa serbest bırak
o yıla kadar kazandığın paralarla önce sola emre belezoğlu,amcye alessandro defansa polat mehmet,kaleye leo franco,orta sahanın sağına jooaquin,forvetede halil altıntop ii gider bazı oyunc ualrın transferleri çok zor joaquin ve leonun olmadı başkalarını bulursun ve çok iii antrenörler lazım gerekirse world class olsun

_farabi_
10.Haziran.2006, 00:31
sat bütün yabancıları soora babel i al
uğur yıldırım ı al
yıldırayı al
necatiyi falan sat
ii bi forvet al tecrübeli mesela ben wiltord u aldım

benden bu kadar...

ibo
10.Haziran.2006, 10:40
oyuna başladığın gibi song hariç tüm yabancıları sat. Mondi gittiği için onun yerine Gençlerden Gökhan Tokgöz ü kaleye al. eddie johnson,tomas sivok,nik besagno,oliveira(juve),kapo(juve) bu oyuncuları al. ve sonra gelsin şampiyonluklar. Türk olarakta alpay dan ilk 2 sezon yararlanabilirsin. hakan şükür ilk sezon iyi oynuyor ilk sezondan sonra bırak. bu kadroyla rahat başarıları yakalarsın. Sonrada bu oyuncuları çok yüksek miktara satabiliyorsun...

ronaldinho34
10.Haziran.2006, 12:15
Bırak song kalsın ama diğer bütün yabancıları sat (song u arsenal e 20.000.000.000 tl ye sattım ;)) Cesar Delgado yu al forvete,Defans ın çok kötü olacaktır ilk sezon o yüzden i.toraman,Önder turacı,KürşatD. gibi isimler al sonra interden orta saha nın soluna kily gonzales (kesin geliyo)onun yanına emre bölezoğlu En sağa M.Yozgatlı veya h.Şaş olabilir zaten forvette h.Şükür(2. sezon serbest bırak)Ümit karan ve necati var herhalde ok (Sölemeyi unuttum yıldıray ı da alabilirsin orta sahaya;)

Sezo27
10.Haziran.2006, 12:17
bence basaramazsın 3 veya 4 senede anca o takımla o butceyle o maasla olmaz ama ine de basarılar dilerim

RoCCo_42
10.Haziran.2006, 12:20
İBRAHİM AKIN
ERKAN ZENGİN
EGEMEN KORKMAZ
HUGO ALMEİDA
CARLOS MAGNO
BRUNO OCTAVİO
SİMOES
ZOKORA

bunları aldın mı 2 sene içerisinde Lige ambargo koyuyorsun BAYERN'le REAL'le basbasa oluyorsun ama Dünya Takımı olamn baya uzun sürüor en azındna 4 sene gerekli bide PAF'daki gencleri arada sırada oynat birer ikiser 2.seneden sonra pbanko oynat bank görürsün o zaman Öbüleri 30'luk dedelerle ugrasırken sen 20lik delikanlılarla onlara kök sökdürürsün ben öle yapıorum.

crazy_aslan
10.Haziran.2006, 15:01
sana tek bir sey diyecem galatasarayi en az 5 sene icinde dünya devi yaparsin ben 5 senede yapabilmistim.ama editörden ilk sezonda dünya devi yaparsin

SaMaNYoLu
10.Haziran.2006, 15:06
:):) bende aynı çaba ıcındeyım. uefa kupası fınalıne cıktım ama şampıyonlar lıgınde ılk gruptan cıkıyorum ceyrek fınalde elenıyorum 2 sezondur.

aberkay37
10.Haziran.2006, 19:18
yaf 2005te kolaydı ama 2006da çok zor
ama yinede cevap werem

Yabancı oalrak tek song kalsın diğerlerini satışa sun alınmazsa serbest bırak
o yıla kadar kazandığın paralarla önce sola emre belezoğlu,amcye alessandro defansa polat mehmet,kaleye leo franco,orta sahanın sağına jooaquin,forvetede halil altıntop ii gider bazı oyunc ualrın transferleri çok zor joaquin ve leonun olmadı başkalarını bulursun ve çok iii antrenörler lazım gerekirse world class olsun
bence böyle bunların dışında
bence kaleci bulamazsan Mondragon dursun
Nuri Şahihn ilerde çok gelişiyor onu alabilirsin Saidou nun mevkiinde oynuyor.

ultrasker
11.Haziran.2006, 12:50
benden sana tavsiye butun 28 yaşından büyük oyuncularını sat ve paf takımınla devam et 5 ayda yıldızlaşıyorlar sonrada yabancılarını gönder ve kalstrom ve onun yanına vukcevic i al bu ikili seni dunya sıralamalarında tavana fırlatır benden sölemesi

88yunus88
11.Haziran.2006, 14:37
takımında emre,tuncay,nihat,hasan şaş,uğuryıldırım,rüştü,ergün gibi türkler bulunursa,ve defansın ortasına iki süper yabancı ,iki tane orta saha nın ortasına da süper yabancı,bir de süper bir forvet alırsan.dünya takımı olursun.
ama bütçeni iyi kullanman lazım

dentaconstantin
11.Haziran.2006, 15:17
sana tavsiyem gereksiz yabancılarını sat özellikle bojinovu al ben her oyunumda yaparım 1-2 yıl sonra en aza 40 milyona satıyosun onun yerine daha ucuz örneğin kerlon gibi bi futbolcu alırsın bütçen uçar başarı da gelir türklerden ibrahim akın okan koç ibrahim toraman emre gibi futbolcuların olsun yeter de artar bile...