Log in

View Full Version : Mersin İ.Y - Fenerbahçe | STSL 21. Hafta

Kaka Leite
08.Şubat.2013, 04:25
http://img466.yukle.tc/images/9584Adsiz.png

Kaka Leite
08.Şubat.2013, 04:43
http://img466.yukle.tc/images/1799Adsiz.png

Biraz sıkışık ve dağınık oldu ama benim istediğim tam olarak bu.

Kuyt ve Sow kanat falan olmayacak arkadaş, 3'ü forvet olacak.

Serdar oynamalı bana kalırsa, Egemen ve Bekir çok aynı tip oyuncular Bekir top yapamıyor.

petrol_fb12
08.Şubat.2013, 05:49
Fener'in ne oynadığını çözmediğim için taktik'le ilgili bir yorum yok.

Mersin hocası yeni değişti.İyi bir sistem oturma cabasındalar ayağa pas kimi zaman kontra atak.Hafif prese dayalı oyun.

Giray Bulak takıma yeni hava getirmiş.Mersin için kritik viraj kaznanırlarsa cok büyük avantaj elde ederler.

Kazanıcamızı içimden geçmiyor ama inşallah kazanırız.

europeanconquer
08.Şubat.2013, 05:56
Mersin kendi evinde sürpriz yaratabilir ancak tabi ki Fenerbahçe'nin kazanma şansı çok yüksek.

erdem344
08.Şubat.2013, 09:59
En az 2 farklı kazanırız.

ReaList
08.Şubat.2013, 12:53
Mersin kendi evinde sürpriz yaratabilir ancak tabi ki Fenerbahçe'nin kazanma şansı çok yüksek.

Mersin'in kazanma olasılığının pek sürpriz olacağını zannetmiyorum... 1 puana seviniriz, 3 puan olursa ne âla

Önder HOCA
08.Şubat.2013, 13:10
oynarsa cristianın ayağına bakarız bu maç, oynamazsa 3 puanı cebe indiririz

sananes
08.Şubat.2013, 13:49
Mersin İdman Yurdu bu ligin küme düşen takımlarından birisi olacak diyorum. Birinci haftadaki Mersin-Ordu maçını seyrettiğimden beri. Bu doğrultuda bir şekilde kazanırız. Umarım Hasan Ali ve Mehmet Topal sahada olurlar.

Namzet
08.Şubat.2013, 13:53
Çok zor bir maç olur ancak oyuncularımızın bu maçta hırslı olacağını ve 3 puanı alacağını düşünüyorum

ForsakeN
08.Şubat.2013, 14:07
Bana da galibiyet cikaricaz gibi geliyor. Baroni Kuyt ve Volkan 3lusunden en az ikisi dinlenirse daha da rahat oluruz bu mac. Yeterki ilk golu biz atalim.

MeMo
08.Şubat.2013, 14:21
Azıcık şampiyonluk şansımız varsa o da bu maçla başlayan bir seri başlatmakla geçiyor. Artık sahada farklı şeyler görelim, risk alalım tutmazsa da canımız sağ olsun.

erdem344
08.Şubat.2013, 15:49
Volkan - Gökhan - Egemen - Bekir - Hasan - Gökhan - Emre - Meireles - M.Topuz - Stoch - Sow

ForsakeN
08.Şubat.2013, 16:14
Webo her türlü oynar gibi geliyor bana. Büyük ihtimalle şu şekilde çıkarız

Webo
Sow - - - - - - - Topuz

Emre - Meireles
Topal

Hasan - Egemen - Bekir(Serdar) - Gökhan
Mert

sui generis
08.Şubat.2013, 16:15
Volkan - Gökhan - Egemen - Bekir - Hasan - Gökhan - Emre - Meireles - M.Topuz - Stoch - Sow

Bu olmaz , imkansız :D

titates1
08.Şubat.2013, 16:24

iki tane gökhan olsa , arkalı önlü oynatsak güzel olur bence de :p

EndoplazmiK RetikuluM
08.Şubat.2013, 16:27
Baroni oynamasın yeter, uzun bir aradan sonra ligde kazanalım artık.

sananes
08.Şubat.2013, 17:22
Her kötü sonuçtan sonra hoca rotasyon yapacak dedikoduları çıkıyor ilk 2-3 gün sonrasında bir süre sessizlik ve aynı oyuncular,aynı tas,aynı hamam. Eğer hoca yine aynı isimlerle oynarsa kusura bakmasın kendi hak ediyor diyeceğim istifa seslerini.

erdem344
08.Şubat.2013, 22:48
2 tane gökhanmı yazmışım :D :D :D

Kaka Leite
09.Şubat.2013, 06:03
http://img466.yukle.tc/images/9837Baslangic.png

Bu 11 ile çıkması bekleniyormuş Aykut Hoca'nın ancak ben şöyle bişey oluşturdum kafamda ;

http://img453.yukle.tc/images/1790Sonrasi.png

Bu çıkarılacak (çıkması muhtemel) 11'in sahada yayılışı açık konuşmak gerekirse budur.

Maç içinde bir anda biz 5 defans'a dönüyoruz, Topal sanki diğer sahaya geçemezmiş kuralı benimsediğinden kendisine duran top harici hep geride bekliyor.

Böyle olunca Meireles geride durmak zorunda kalıyor, top almak olsun bu tarz işleri yapmak için. Aslında topu Meireles - Emre ikilisine getirecek adam Topal olmalı. Kimse ondan arapası atsın falan gibi şeyler beklemiyor.

Sadece alacak topu bu ikiliden birisine verecek ama yok kendisi bunu da yapamıyor (yapmıyor ya da)

Meireles'in bu kadar geri planda kalması da benim canımı sıkıyor, kendisini ben tam gösteremediğini düşünüyorum bu adamın.

Topal oynamıyorken de aynı pozisyon oluyor bu sefer daha fena Baroni diye birisi türüyor, Topal en azından savunma katkısı veriyor Baroni hiç bir katkısı yok adamın.

antiochia
09.Şubat.2013, 14:32
Bu takım ancak 4-3-3 oynayabilir. Kanatlardan biri Kuyt olacaksa solda caner, M.topuz olacaksa stoch olmalı.

himone
09.Şubat.2013, 15:24
Eğer hoca bu maçta Cristian, Kuyt, Bekir ve Volkan'ı oynatmazsa üstüne geçen haftaki gibi hırslı başlarsak kesin kazanırız. Eğer değişiklikleri yeterli yapmazsa ama geçen haftaki gibi başlarsak büyük ihtimalle kazanırız. Ama değişiklik yapmazsa ve geçen haftaki hırs olmazsa büyük ihtimalle kazanamayız. FB artık çok belli ediyor kendisini, önce 11'e bakıp ne olacağını anlıyoruz sonra 15 dakika içinde maçta umut varmı yokmu belli oluyor.

ReaList
09.Şubat.2013, 15:32
Lig Tv şöyle bir haber yapmış ;

http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmetler-goreve

Aykut Kocaman'ın Sivasspor maçında sergiledikleri etkisiz futbol nedeniyle Christian Baroni ve Dirk Kuyt'ı kızağa çekeceği, Hollandalı'nın yerine sağ kanatta Mehmet Topuz'a, Brezilyalı'nın yerine de forvet arkasında Mehmet Topal'a forma vereceği bildirildi.

Bizim millet böyle bir geyiği es geçer mi ? : )

-Ya Allah ya bismillah‚ ya sabır ya selamet. Bu nasıl bir saçmalıktır yahu?
-Rakibi yaniltmak icin soylemistir.. sag gosterip sol vuracak topal kalede olacak bu macta.
-Mehmet Topal pasör çaprazı başlıyo bu maç...
-Cristian da bu maç gerçek mevkisine geçecekmiş.Top toplayacılığa..
-Yapar sasirmam orhan şam'ı bile koyabilir ona da sasirmam
-Baroni oynuyorsa forvet arkası Topal neden oynamasın ?
-Sow da sol açıktan sol bek'e kaydırılıyormuş
-Selçuk Şahin´i de forvet yapalım o zaman onun başı kel mi ?
-Bi durun‚ hemen ne laf söylüyosunuz? Dile kolay‚ 3 yeni transfer geldi. Adam oyun şablonu kuracak. Daha Krasic´i kalede‚ Bekir´i sol açıkta‚ Christian´ı stoperde deneyecek‚ Salih´i de alex heykelinin yanına nöbete dikecek.
-Mehmet Topal bu hafta teknik direktör olarak başlasın bence
-Bunu Selçuk Şahin´e açıklayamazsın hocam
-Baroni´yi de on libero diye almistik ama adam su anda forvet arkasi oynuyor.

uAburak89
09.Şubat.2013, 15:49
Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Reto Ziegler, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Raul Meireles, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek.
Maç kadrosu.

attirson
09.Şubat.2013, 15:50
Stoch Hasan Ali ve Krasic yine kadro dısı.

Şuan Hasan Ali'nin durumunu çok merak ediyorum harbiden sen eşşek gibi tüm maçlarda oyna takımın icin herseyi yap bir tane adam gelsin direk 18 dısına atıl.

Stoch zaten ne yapıyor da 18 dısına atılıyor onu hiç anlamıs degilim.Takımdaki en iyi kanat oyuncusu Stoch nasıl 18e alınmaz harbiden çok komik şeyler oluyor.

ReaList
09.Şubat.2013, 16:10
Yukarıda yazılanları paylaştım şaka maka Sow bek'e geçiyor herhalde, malum sadece 4 tane savunma oyuncusu var.

Stoch üst üste oynayarak tam kendini bulmaya başlıyordu ne güzel işte diyorduk, yine ne oldu da her şey sil baştan ? Şu Kuyt ve Cristian'a gösterdiğin sabrın yarısını Krasiç'e göstersen, çok değil 3-4 maç üst üste oynatıp form tutması için yardımcı olsan 7 milyon €'nun çöpe atılmasına üzülerek şahit olmazdık. Stoch'a mı üzülsek Krasiç'e mi ? Dünyada futbolcuyu oynatmadan kazanacağını düşünen tek hocadır Aykut Kocaman. Adamları oynatmaz oynatmaz sonra 1 maç şans verir, Adamlar oynamadığı için doğal olarak formsuz olur, performans ortaya koyamaz, yine oynatmaz.

Geçen yıl bir belgesel izlemiştim, Paolo Rossi ile ilgili, Rossi, 1980 yılında, o dönemin ünlü futbol tahmin oyunu ‘totonero’ya para yatırdığı için 3 yıl futboldan men cezasına çarptırılmış. Bu ceza daha sonra 2 yıla indirilmiş. Akabinde zaten 1982 Dünya Kupası. Milli Takım hocası Rossi'ye güvenmiş Kadroya dahil etmiş. Neyse grup maçları oynanıyor. Rossi 2 yıldır futboldan uzak olduğu için bırakın eski performansını ortaya koymasını, yanındaki adama bile pas atamıyor. Sanırsınız futbola yeni başlamış, Rossi gol atmadan geçiyor grup maçları, grupta 3 beraberlik alan İtalya da 3 puanla bir üst tura yükseliyor. Ancak hocası yine de ona güveniyor ve şans vermeye, form tutması için oynatmaya devam ediyor, Sonra ne oluyor biliyor musunuz ?

İkinci Turda Brezilya'ya karşı hattick yapıyor, Yarı Finalde Polonya'ya 2, Finalde Batı Almanya'ya 1 gol atarak, İtalya'nın Dünya Şampiyonu olmasını sağlıyor ve toplamda 6 gol atarak gol kralı oluyor. Futbol böyle bir şey...

MeMo
09.Şubat.2013, 16:31
Ne Stoch ne Krasic oynamayı haketmiyor şu an zaten. Yerlerine de oynayacak adam var. Hele Topuz şu takımın değişmez adamı olmalı bence. Onla oynadığımız oyun farklı oluyor. Alex dönemindeki 4'lü ortasahaya dönüş yapmalıyız. Topuz ve Caner monte edilmeli ilk 11'e. Onun dışında Topal tek önlibero önünde Emre-Meireles yada 2 forvet oynayabiliriz hocanın bileceği iş.

Bu arada LigTv'nin yaptığı saçma bir haber yüzünden o geyiklerin dönmesine mi bu geyiklerin paylaşılmasına mı yanayım?

ForsakeN
09.Şubat.2013, 16:33
Hoca direk performans alacağı adamları oynatacak gibi. Çiçek falı gibi oynayan adamları Baroni,Stoch,Krasic gibi adamları kesip, üç aşağı beş yukarı performansı her maç aynı olan adamlara şans veriyor Webo,Sow,Topuz,Ziegler,Topal gibi... Şu ortamda bence hocanın bu şekilde çıkması normal. Çünkü artık zar atmaya sabrı kalmadı hem hocanın hem de taraftarın. Dün verdiğim kadronun aynısını(Hasan dışında) oynatacak galiba.

Webo her türlü oynar gibi geliyor bana. Büyük ihtimalle şu şekilde çıkarız

Webo
Sow - - - - - - - Topuz

Emre - Meireles
Topal

Hasan - Egemen - Bekir(Serdar) - Gökhan
Mert

ReaList
09.Şubat.2013, 16:41
Sene başı Krasiç-Stoch oynamaz
"Hoca formdan dolayı oynatmıyor hele form tutsunlar"
Lig biraz ilerler oynatmaz
"Bunlar sıkıntılı haftalar risk almıyor"
Ligin yarısı bitmiştir
"Onların da zamanı gelecek"
Artık sonlara doğru yelken açarsın
"Bu ortamda risk alamaz"

Pollyannacılığın sonu yok : )
Ama bir gerçek var, Israrla Leblebi gibi tüm topları içeri alan Volkan'ı, Tel tel dökülmesine rağmen Bekir'i, Yaptığı hatalarla takımın puan kaybetmesine yelken açan Kuyt'ı ve tüm vurdumduymazlığına rağmen Cristian'ı oynatmak adaletin büyük bir göstergesidir. Zaten hocanın bu adaletli tavrı başarısının da bir yansıması, tablo ortada.

Sekopej
09.Şubat.2013, 16:54
Şampiyon olduğumuz sezonda olduğu gibi ilerleyen haftalarda kritik maçlarda katkısı olacağını düşünüyorum Stoch ve Krasiç'in. Şu anda takımın ihtiyacı olan maç kazanmak, sezonun kalanını etkileyecek bir haftaya giriyoruz, avrupada deplasman sonra da Trabzon deplasmanı, bu 3 maç çok önemli, geçen hafta iyi oyun olmasına rağmen kaybedildi, şimdi iyi oyun da yeterli değil, mutlaka bu 3 maçı da kazanmalı takım, iyi oynadık ama hatalarımızla maçı kaybettik durumu artık kabul edilebilir olmaktan çıktı, 3 maç kazanılırsa hava olumlu anlamda değişir yoksa bir istikrar yakalamak çok zor.

Namzet
09.Şubat.2013, 17:12
Kuyt'un son haftalardaki performansından sonra Stoch'un kadro dışı kalmasına anlam veremiyorum,kadro dışı kalması gereken kuyt olmalıydı.

KanaKe
09.Şubat.2013, 17:21
stocha sans vermedi dogru dürüst bu sezon sonrada stoch top oynamiyor diyorsunuz krasicin alinmasi zaten hataydi devre arasinda gönderilmeliydi..

Kaka Leite
09.Şubat.2013, 18:31
Neden ki ?

Ben Stoch ile Krasic arasında şuan da bir fark göremiyorum, Stoch ne yaptı da hak ediyor bu kadroda olmayı ?

Krasic en azından Türkiye Kupası maçlarında bişeyler yapmaya çalıştı, Stoch ise oyundan falan alınınca tripler atmaya başladı.

Krasic'e gereken zamanın verilmediğini düşünüyorum, oynama bakımından..

petrol_fb12
09.Şubat.2013, 19:07
Stoch ne yaptı da hak ediyor bu kadroda olmayı ?

22.04.2012 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe ....2 golü attı yetmez mi ? Selçuk yıllardır cimboma gol attığı için tahamül eden yönetim Stoch'a neden aynı şansı tanımıyor ?

Adam isyan etmekte haklı fenerbahce sol kanattan ne kadar gelebiliyor bırak fener ne sağ kanadı ne sol kanadı kullanıyor

Krasiç gelince juve bize iyi paraya sattı.

Kaka Leite
09.Şubat.2013, 19:08
22.04.2012 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe ....2 golü attı yetmez mi ? Selçuk yıllardır cimboma gol attığı için tahamül eden yönetim Stoch'a neden aynı şansı tanımıyor ?

Adam isyan etmekte haklı fenerbahce sol kanattan ne kadar gelebiliyor bırak fener ne sağ kanadı ne sol kanadı kullandı.

Krasiç gelince juve bize iyi paraya sattı.

Benim için yetmez :)

Ben Selçuk'a tahammül edilmesine de karşıyım çünkü geçen sene geçmişte kaldı. Bu sene önemli bizim adımıza.

europeanconquer
09.Şubat.2013, 19:09
Caner Erkin varken Stoch'a gerek yok zaten,Aykut Kocaman gibi korkak ve defansif futbol oynatan bir hocanın tercihi tabi ki Caner olacaktır.

OrcunFB
09.Şubat.2013, 21:08
Adamı doğru dürüst oynatsa bi şeyler yapacak.

Universal
09.Şubat.2013, 21:51
Şampiyon olacağımıza gram inanmıyorum. Ama sonuç gelecektir bu maçı alırız. En azından BATE maçı öncesi moral lazım. Belki gündüz havası iyi gelir.

erdem344
09.Şubat.2013, 21:59
Krasiçi almamsını anlarımda Stochu neden almadı ?

himone
10.Şubat.2013, 00:39
Aykut hocanın son çırpınışları. 2 yıl önce Kayseriy'e sadece 2 stoper götürmüştü ve Yobo sakatlanınca yerine Selçuk geçmişti, sonra herkesin bildiği gibi FB Selçuk sayesinde 5 dakikada maçı kaybetti. Şimdi yine kadroda defansın yerine geçecek 1 tane bile oyuncu yok. Sol bekin yedeği Caner, stoperin yedeği M. Topal, sağ bekin yedeği M.Topuz bu adamların hepsinin yeri farklı. Aykut eskiden mantıkla karar alırdı şimdi tamamen duygusal davranıyor. Hasan Ali hiçbir sebep yokken 2 haftadır kadroya alınmıyor. Üstüne kadro artık taraftarın nefret ettiği oyuncularla dolu.

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 01:05
15 Kasım 2012....Aykut Kocaman "Özgür Çek mükemmel çalışıyor. Kadroya alamadığım için kalbimin en çok sızladığı oyuncudur"

15 Ocak 2013 "Özgür Çek'in sözleşmesi feshedildi"

15 Kasım 2012

"Antreman verileri iyi olsa da bunu sahaya yansıtamayan oyuncular var. Arka arkaya maçlarda oynattığımız oyuncuların bir sonraki maçta oyuna aldığımızda ne vereceğini biliyoruz. İdmanda çok çalışan oyuncularımızı, bu tip maçlarda oynatmadığımız için kafamızda şüphe oluyor. Türkiye Kupası maçlarından sonra onların da kadroyu zorlamalarını istiyorum."

Özgür Çek kolay harcandı.Kuyt,Baroni tipi oyuncuları kolay harcayamaz.Serbest Kalma Maddesi yüzünden.

erdem344
10.Şubat.2013, 01:06
Özgür kendisi gitmek istemiş hoca da izin vermiş

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 01:10
Özgür kendisi gitmek istemiş hoca da izin vermiş

Şimdi geçmişe dönük baktım haberlerde böyle bir şey göremedim.Kaynak gösterirsen cok sevinirim.

http://www.fanatik.com.tr/Fenerbahce-Haberleri-Ozgur-Cek-e-tesekkur-ettiler_3_Detail_34_291653.htm

http://emrehaber.com/2013/01/03/ozgur-cek-aykut-kocamanin-sutlamasi-ile-artik-kulubun-disinda/

erdem344
10.Şubat.2013, 01:12
Ahmet ercanlar twitter hesabından yazmıştı.

Önder HOCA
10.Şubat.2013, 01:18
özgür kendisi gitmek istemişti bende öyle hatırlıyorum oynayabileceğim bir yere gitmek istiyorum diye bişey söylemişti

caglaruzun
10.Şubat.2013, 03:57
Valla bugün Aziz Yıldırım'ın yaptığı basına düşen konuşmalar, taraftarın istifa sesleri, aykut kocaman'ın saçma sapan hareketleri yüzünden bu maçı Fenerbahçe'nin alacağını düşünüyorum. Bir şekilde bu maç fenerin olur. Oldu ki kazanamadı fenerbahçe işte o zaman sıkıntı olur. Kıyamet kopar bence.

Universal
10.Şubat.2013, 12:16
Krasiçi almamsını anlarımda Stochu neden almadı ?

Belki Avrupa maçını düşünüyor diyeceğimde bizim takımda öyle bir felsefe yok. Hasan Ali kesik yiyor ötesi var mı?

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2013, 17:14
stocha sans vermedi dogru dürüst bu sezon sonrada stoch top oynamiyor diyorsunuz krasicin alinmasi zaten hataydi devre arasinda gönderilmeliydi..

http://img200.imageshack.us/img200/645/78178739.jpg

http://img46.imageshack.us/img46/3599/81384718.jpg

http://img163.imageshack.us/img163/5833/45340537.jpg

sans verilmiyor denen stochun dakikalari ve performansi, 1300 dakikada sadece 2 asist :n: [edit: asistin teki de milli takimdaykenmis]
topyekun yanlis giden bir yerde bu durumu savunmak istemem gerci ama bu konuda biraz durup dusunmek lazim gibi.

OrcunFB
10.Şubat.2013, 17:35
İlk 11 komedi.

Kaka Leite
10.Şubat.2013, 17:41
MERSİN iDMANYURDU: Bicik, Serkan, Murat, Stepanov, İvan, Hakan, Burhan, Culio, Mitrovic, Nduka, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Giray Bulak

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Meireles, Baroni, Emre, Sow, Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

Benden bu kadar ben daha birşey demiyorum.

Halen bu kadro çıkıyor ise zaten benim için bazı şeyler bitmiştir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
İlk 11 komedi.

kazanan 11 sahada denir normalde, bizde kaybeden 11 o kavram :n:

erdem344
#Fenerbahce XI (Mersin İdman Yurdu): Volkan, Gökhan, Bekir, Egemen, Ziegler, Kuyt, Meireles, Baroni, Emre, Sow, Webo.-

#MersinIdmanYurdu XI (Fenerbahce): Bicik, Serkan, Murat, Stepanov, İvan, Hakan, Burhan, Culio, Ben Yahia, Nduka, Nobre.-

OrcunFB
10.Şubat.2013, 17:42
kazanan 11 sahada denir normalde, bizde kaybeden 11 o kavram :n:
Ahaha, aynen. :n:

attirson
10.Şubat.2013, 17:44
Kuyt hat trick yapar Cristian yine klasını konusturur Volkan yine kalede devlesir.

Kaka Leite
10.Şubat.2013, 17:46
Yahu Volkan dakika başı kameralara çıkıp ''Fenerbahçeliyim, Fenerbahçeliyim'' diyip durmuyor mu ?

Git hocana hocam ben 1-2 maç dinlenicem de abi, bu iş bu kadar zor mu ?

uAburak89
10.Şubat.2013, 17:46
Geçen haftayı telafi etmek için size bir şans veriyorum demiş olabilir.

tyfnkrvl07
10.Şubat.2013, 17:47
Allahım kadroya bak ya !

Homer J.S
10.Şubat.2013, 17:54
Revizyon denmiyo muydu yahu?

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 17:54
Geçen haftayı telafi etmek için size bir şans veriyorum demiş olabilir.

Evet 4-5 haftadır telafi edicekler :D

zeck17
10.Şubat.2013, 18:03
Culio ve nobrenin golü olacak gibi hissediyorum bakalım nolacak maç

Suicider
10.Şubat.2013, 18:59
Mersin çok kötü.Fenerbahçe rahat alacaktır bu maçı.

barahir
10.Şubat.2013, 19:02
Revizyon denen olayı Aykut hoca oyunların beyinlerinde yapmaya çalışıyor sanırım..

OrcunFB
10.Şubat.2013, 19:05
Bicik panter. :(

uAburak89
10.Şubat.2013, 19:07
Evet 4-5 haftadır telafi edicekler :D

Kadro geçen haftanın aynısı, 4-5 haftadır bu kadronun çıkma ihtimali yok çünkü yeni transferler var. Geçen hafta kötü oynamayan kadroya tekrar şans vermesinde bir anormallik göremiyorum. Revizyon basının uydurduğu bir şey olabilir.

Suicider
10.Şubat.2013, 19:08
Sow çok iyi futbolcu gerçekten iyi oynar kötü oynar ama hep mücadele ediyor helal olsun.

barahir
10.Şubat.2013, 19:10
Nobre ne yaptı öyle.. Aman

Suicider
10.Şubat.2013, 19:14
Biraz da şans olacak bir takımda arkadaş neler kaçırıyor Mersin.

OrcunFB
10.Şubat.2013, 19:15
Az kaldı yicez.

barahir
10.Şubat.2013, 19:16
Webo faydalı olacak gibi.. Gol oldu 45. dakka Webo 1-0

Suicider
10.Şubat.2013, 19:16
Mersin saldırdı saldırdı Fenerbahçe attı golü töbe töbe :)

BleedingMoon
10.Şubat.2013, 19:17
kalecileri çok iyiydi ama artık yeter.

OrcunFB
10.Şubat.2013, 19:17
Bicik daha ne yapsın ? :D

Önder HOCA
10.Şubat.2013, 19:19
abi şu mersin gitsin adanada oynasın şu maçları, maç izlicez diye fitil olduk nasıl stattır o çekim yapılmıyor sanki paf maçı izliyoruz

TeNaciOUS MidFieLdeR
son 5 dakka icin actim maci, bizimkiler ecel terleri dokuyorken gol attik :n:
atamayana atarlar oldu. oncesi nasildi bilmiyorum ama izledigim kadariyla mersin iyi top yapiyordu :)

Kaka Leite
Koskoca bir yarıda atılan uzaktan şutlar çaresizlik olsa gerek.

En azından 1 gol buldurdu bize.

erdem344
10.Şubat.2013, 19:20
İlk 30 dakika iyi oynamadık mı ?

Yoksa sadece ben mi beğendim .

attirson
10.Şubat.2013, 19:20
abi şu mersin gitsin adanada oynasın şu maçları, maç izlicez diye fitil olduk nasıl stattır o çekim yapılmıyor sanki paf maçı izliyoruz

Aynen ligin en dandik stadı.

Kaka Leite
10.Şubat.2013, 19:21
İlk 30 dakika iyi oynamadık mı ?

Yoksa sadece ben mi beğendim .

Tamam bi tane atak söyler misin bana ?

İyi topla oynadık desen tamam derim çünkü top genel olarak bizde idi. Ancak cezasahası içi bir aktivite olmayınca bunlar boş iş olarak kalıyor.

grkm33

Adamlar sen rahat izle diye stad mı değiştirecek ? Stadı geçtim sehir mi ? Ayrıca yeni stad yapılıyor merak etmeyin.

Lord Black
Yok arkadaş olmuyor.. BARONİYLE olmuyor..

ReaList
10.Şubat.2013, 19:22
Sow'un sol kanadı bırakması ve aylardır top yüzü görmeyen Ziegler'in doğal olarak güçlü olmaması sebebiyle sol taraftan pozisyon verdik de verdik. Oyunun tek kaleye döndüğü anlarda Mersin atamadı, Şuan oyunda ne yaptığını bilen tek oyuncu olan Emre'nin zorlaması bize gol kazandırdı. Mersin'in kadro kalitesi oldukça düşük diye bu maçı burdan vermeyiz diye düşünüyorum. Orta alanında bizim 90'larda oynattığımız Hakan Bayraktar var düşünün artık. Son olarak Emre iyi ki varsın ama diline hakim ol, bir pozisyonda dikkat ettim Cristian'a mücadele etmiyor diye söylendim aman diyeyim, o hocanın gözdesi, yine kovulursun takımdan, o mücadele etmese de mübahtır. Karışma sen ona.

Önder HOCA
10.Şubat.2013, 19:25
Adamlar sen rahat izle diye stad mı değiştirecek ? Stadı geçtim sehir mi ? Ayrıca yeni stad yapılıyor merak etmeyin.

bu gibi maçları adanada oynasanız sizin için de faydalı olmazmı kapasite olarakta daha iyi şehir olarak ta adana mersin arası çok uzak sanırım

ForsakeN
10.Şubat.2013, 19:26
3aydir top gormeyen Ziegler bizim Gokhan'dan 1km fazla kosmus. Bizim topcular hakaten calismiyor yahu. Su yabanci siniri kalksa da gorseler gunlerini.

ReaList
10.Şubat.2013, 19:28
3aydir top gormeyen Ziegler bizim Gokhan'dan 1km fazla kosmus. Bizim topcular hakaten calismiyor yahu. Su yabanci siniri kalksa da gorseler gunlerini.

Koşmuş da nasıl koşmuş ? Culio onu götürüp getiriyor : )

grkm33
10.Şubat.2013, 19:28
bu gibi maçları adanada oynasanız sizin için de faydalı olmazmı kapasite olarakta daha iyi şehir olarak ta adana mersin arası çok uzak sanırım

Adanada olması imkansız bir kere iki kentin takıımı ezeli rakebet içerisinde.Oldu ki orda oldu maç Mersinden kimse gitmez 75 lira bilet fiyatı şu anki seyircinin yarısı bile olmaz (yinede az şuan) başka takım için niye gidilsin ?

darkkobal123
10.Şubat.2013, 19:34
Mersin oynadı, Fenerbahçe attı.

ReaList
Şükür şu Cristian çıktı, Emre çıkarmıştır garanti : )

OrcunFB
Cristian çıktı :schaf:

zeck17
10.Şubat.2013, 19:38
Mersinin şu anki stadının en kötü yani şu sütunlar seyircide izleyemiyor ama yeni stat yapılıyor ve son olarak adanada oynaması imkansız gibi haftada 2 maç oynanacak ne zemin var ne de adana tribünleri izin vermez

ParduS
10.Şubat.2013, 19:39
BATE maçını düşündüğü için çıkarmıştır Aykut hoca.

Kuyt sadece 1 dakika içerisinde 3 pas hatası yaptı..

OrcunFB
10.Şubat.2013, 19:43
Kuyt şova başladı.

Kaka Leite
10.Şubat.2013, 19:47
Yapmayın şunu ya, kaza kurşunu gelecek şimdi göreceksiniz.

OrcunFB
10.Şubat.2013, 19:48
Sow'dan beklenmedik hareket. :(

byariff
10.Şubat.2013, 19:55
webo daha çok can yakar cok begendigim bir forvet tipi webo.

titates1
10.Şubat.2013, 20:03
5 hafta önce çıkması gereken Kuyt , daha yeni çıktı ( alıntı )

Aykut Hoca baktı 4-4-2 de iyiyiz , 3 lü ortasahaya geri döndü

ReaList
10.Şubat.2013, 20:06
5 hafta önce çıkması gereken Kuyt , daha yeni çıktı ( alıntı )

Aykut Hoca baktı 4-4-2 de iyiyiz , 3 lü ortasahaya geri döndü

Yahu ne güzel bak Sow-Webo bi o ona veriyor, bi diğeri ona veriyor uyum süper taktik çok iyi, biraz şanslı olsalar 2-3 olacak maç. Takır takır gitti 4-4-2 niye oyununu bozarsın ki ?

Sow Sol kanat başladı, Forvet devam etti şuan Sağ kanatta oynuyor. Gelecek pozisyonunu merakla bekliyoruz...

byariff
10.Şubat.2013, 20:08
Sow tekrar sag kanat"a gecti :D

titates1
10.Şubat.2013, 20:09
İkinci yarının başından beri atağı olmayan Mersin , şimdi bekini ileri çıkartıyor ve oyunu bizim sahamıza yıktılar ...

yok arkadaş olmuyor yani , aykut hoca dedik , savunduk , hatalarından ders alır dedik , maalesef tersini savunan arkadaşlar haklıymış , kusuruma bakmayın.

edit : Semih giricek :) yani ne denir ki hocam , bari topuzu falan al forveri çıkarıp , madem defansa yatıyorsun , düzgün yap.

byariff
10.Şubat.2013, 20:10
webo yine cikti semih girdi

uAburak89
10.Şubat.2013, 20:12
Fenerbahçe maçı Aykut Kocaman'a rağmen kazanacak.

erdem344
10.Şubat.2013, 20:16
Topal - Kayt değişikliği çok yanlış oldu

attirson
10.Şubat.2013, 20:16
Bence fena oynamadık bu maç tabii ki süper degildik ama diger maçlarla kıyaslarsak gayet iyiydik.En azından pozisyonlar bulabildik ancak zorları atan arkadaslar kolayları atamadı. :D

OrcunFB
10.Şubat.2013, 20:18
Meireles yok TS naçında. Umarım Salih'i izleyebiliriz.

anil luque
10.Şubat.2013, 20:18
Meireles kırmızıyı ucuz atlattı.

attirson
10.Şubat.2013, 20:22
Volkan agır sacmaladı orda golü yesek nasıl açıklayacaktı acaba.

himone
10.Şubat.2013, 20:22
Topal, Kuyt, Meireles, Cristian, Ziegler çöpe atılmış milyonlarca Euro. Takıma hiçbir katkıları yok, bugün Kuyt ve Meireles kaç tane pas hatası yaptı sayamadım hala 5-2 antremanı yapıyor takım.

erdem344
10.Şubat.2013, 20:25
Kazanmamız gereken maçı kazandık.

Meireles yerine umarım salih oynar ama zor Topal - Emre - Cris başlar.

Universal
10.Şubat.2013, 20:25
Tahmin ettiğim gibi kazandık; ama geleceğe dönük ümit yok. Belki paralı kanalda olmasa normal kanallar yayınlasa maçı izlemeyi bırakabilirdim.

sarianet
10.Şubat.2013, 20:26
Şu takıma şu futbolu oynatan adamı derhal göndereceksin
3 e 3 yakalıyorsun gol pozisyonuna git yok geri pas rakip ceza sahasından kendi kalecine nasıl dönüyorsun yeter ya keşke mersin bi gol atsaydı resmen delirtiyo bu takım futbol falan oynamıyor
Sen koskoca fb sin MİY. Takımına skora yatan futbol oynuyorsan yazıklar olsun sana
Akşam şınayderi drogbayı izledikten sonra iptal edicem livtvyi bu futbola bu para çok

MeMo
10.Şubat.2013, 20:26
Hocanın değişiklikleri çok yerindeydi. Caner'i alıp oyun üstünlüğünü ele aldık. Topal'da girince topu tuttuk.

himone
10.Şubat.2013, 20:27
Çocuğum olsa ve uyutamasam FB maçını izlettiririm.

Önder HOCA
10.Şubat.2013, 20:27
meireles ceza almak içinmi yaptı o saçma hareketi anlamadım kırmızı kartlıktı resmen

Kaka Leite
10.Şubat.2013, 20:28
Hocanın değişiklikleri çok yerindeydi. Caner'i alıp oyun üstünlüğünü ele aldık. Topal'da girince topu tuttuk.

Neye göre yerindeydi :)

Herşeyi deniyor Aykut hoca, böyle nereye kadar gideceğiz çok merak ediyorum. Haftaya da Salih'i falan beklemeyin derim, Topal oynar. Baroni zaten as kadromuza olan bir isim.

himone
10.Şubat.2013, 20:29
meireles ceza almak içinmi yaptı o saçma hareketi anlamadım kırmızı kartlıktı resmen

Zaten top oynamıyor boşver. Keşke 11 maçlık cezasını indirmeseydiler adamın oynadığı 5 maçta 5 tane olumlu hareketi yok.

barahir
Hocanın çift forvetten korkmaması lazım. 2. yarıda Mersinin doğru dürüst pozisyonu yoktu. Topal girmese daha da iyi devam ederdik tabi.

ReaList
20 dakikada olsa 4-4-2'nin Fenerbahçe üzerindeki faydalarını görmek adına güzel bir maç oldu.

Mehmet Topal'ı oyuna alıp topu tamamen Mersin'e veirp geri çekilmek mükemmel bir müdahaleydi, Allah'tan Mersin yelkenleri suya indirmiş bir takım. Maç hakkında konuşulacak pek bir şey yok, Futbolumuz aynı verdiğimiz pozisyonlar, yarattığımız pozisyonlar vs. 6 ay önce nasılsak, 3 ay önce nasılsak hala aynıyız. Her şeye rağmen kazanmak güzel, Son olarak Meireles bu kadar oynamamaya meraklıysan bunu söyle de kenarda gencecik Salih var o oynasın. Biten maçta kendi kendini cezalı duruma düşürdü.

Edit: 92 dakika boyunca fire vermeyen ama kendilerini tutamayıp "OoOo Aziz Yıldırım" diye bağıran taraftarlarımız, bir çuval inciri : )

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 20:34
3 Periyotlu bir maç oldu.Fenerbahce ilk yarı klasik 4-2-3-1 oynadı.2 şut cekti kaleye Emre vurduğu 2 şut döndü webo golü tamamladı.İlk yarı mersin biraz daha organize atak yapmaya calıştı.Nobre rovaşatası gol olsaydı cok farklı olucaktı.

İkinci Periyot Aykut Kocaman 4-4-2 döndü.3 tane net poziyon yakaladık.Aykut Kocaman böyle futbola 26 dakika tahamül etti.71 Dakika'da Mehmet Topal oyuna alarak eski usul.Top soğutan top oynamayan Fenere geri döndü.3 Periyot başladı.Eğer Mersin'de biraz daha kaliteli ayaklar olsaydı maç 1-1 biterdi.

:)

erdem344
10.Şubat.2013, 20:35
Hafta içi BATE maçında da bir galibiyet alırsak çok güzel olur

barahir
10.Şubat.2013, 20:37
Bate maçından da iyi ya da kötü galibiyetle dönersek çok çok iyi olur.. İlk virajı iyi döndük..

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 20:38
Bate maçından da iyi ya da kötü galibiyetle dönersek çok çok iyi olur.. İlk virajı iyi döndük..

Bu kötü futbolla Virajda ucurum'dan aşağa ucarsın.Bate-Mersine benzemez.

erdem344
10.Şubat.2013, 20:42
Bate'yi izleyen var mı ?

titates1
10.Şubat.2013, 20:43
@alperocal

103 sezonu yaşamış,gol kralı olmuş, ilk yarı 4 atıp 2. yarı gol atamadığı için yuhalanan atmosferi bilen bir hoca bu kadar çekingen olmamalı

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2013, 20:45
442 oldugumuz bolumde cok cok iyiydik, klasik duzene gectigimiz anda cokuse gectik. 20 dakika kadar guzel futbol izledik, gerisi yalandi.

tyfnkrvl07
10.Şubat.2013, 20:46
Bate , Mersin'e benzemez diyosunda Avrupa Ligi maçında futbolcuların oynayacağı futbol stsl de oynadığı futbola benzer mi sence ?

ReaList
Bate'yi izleyen var mı ?

Onların ligi 2012 sonunda sona erdi, Şampiyon oldular şuan sezon öncesi yüklenme dönemindeler, avantajımız maç tempoları yok dezavantajımız fizik olarak canavar bir takım bizi bekliyor.

sarianet
Baroniyi görünce sizin de sinirleriniz zıplıyor mu yoksa sadece bana has bi durum mu ?

Kaka Leite
10.Şubat.2013, 20:48
Bate , Mersin'e benzemez diyosunda Avrupa Ligi maçında futbolcuların oynayacağı futbol stsl de oynadığı futbola benzer mi sence ?

Niye biz artık ligi bıraktık mı ?

Çok çok büyük bir fark bekleyenler maalesef yanılgıya düşer, kafa olarak bi değişiklik olabilir ki bu da hırs'a yansır. Şuan ki durumda takımın ligde daha baskılı oynaması gerek, verilen bir söz var.

Önder HOCA
10.Şubat.2013, 20:48
Baroniyi görünce sizin de sinirleriniz zıplıyor mu yoksa sadece bana has bi durum mu ?

baroniyi göremiyoruzki zaten maçta sadice aykut görüyor onu koskoca ilk yarı 10 kişi oynadık resmen

himone
10.Şubat.2013, 20:49

Sadece Baroni değil yanında Kuyt ve Ziegler de var. Bu adamları göründe cinayet işleyesim geliyor.

titates1

yeni oyun açıp , altyapıya yolluyorum , ceza veriyorum , mutsuz ediyorum 0 liraya transfer listesine ekliyorum , işim bitince oyunu kapıyorum.

tyfnkrvl07
Niye biz artık ligi bıraktık mı ?

Çok çok büyük bir fark bekleyenler maalesef yanılgıya düşer, kafa olarak bi değişiklik olabilir ki bu da hırs'a yansır. Şuan ki durumda takımın ligde daha baskılı oynaması gerek, verilen bir söz var.
Ligi bırakmadık da Barcelona da olsa Real madrid de olsa Avrupa maçlarını bi değişik oynar. Bu her takımda böyledir , o bakımdan söyledim.

MeMo
10.Şubat.2013, 20:51
3 Periyotlu bir maç oldu.Fenerbahce ilk yarı klasik 4-2-3-1 oynadı.2 şut cekti kaleye Emre vurduğu 2 şut döndü webo golü tamamladı.İlk yarı mersin biraz daha organize atak yapmaya calıştı.Nobre rovaşatası gol olsaydı cok farklı olucaktı.

İkinci Periyot Aykut Kocaman 4-4-2 döndü.3 tane net poziyon yakaladık.Aykut Kocaman böyle futbola 26 dakika tahamül etti.71 Dakika'da Mehmet Topal oyuna alarak eski usul.Top soğutan top oynamayan Fenere geri döndü.3 Periyot başladı.Eğer Mersin'de biraz daha kaliteli ayaklar olsaydı maç 1-1 biterdi.

:)

Benim dediklerimi yazmışsın işte. Caner girdi üstünlüğü ele aldık, Topal da girdi oyunu soğuttuk topu tutmaya çalıştık. Kendine gülmedin herhalde?

erdem344
10.Şubat.2013, 20:52
Caner değişikliği ne kadar doğruysa topal değişikliğide o kadar yanlış.

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 20:55
Benim dediklerimi yazmışsın işte. Caner girdi üstünlüğü ele aldık, Topal da girdi oyunu soğuttuk topu tutmaya çalıştık. Kendine gülmedin herhalde?

Ben sadece iki değişikliğe ilgili yoruma güldüm :) Topal girdikten Futbol Mutfol kalmadı sahada maçı soğuttuk.Fenerbahce Bank Asya takımı değil.Küme düşmeye oynayan takım değil.Böyle futbolu düşmeye oynayan takımlar oynar.1-0 bulur üstüne yatar.Biz şampiyonluğu oynuyoruz.Lakin Maşşallah küme düşmeye oynayan takımdan farkımız yok.

MeMo
10.Şubat.2013, 20:58
Ben sadece iki değişikliğe ilgili yoruma güldüm :) Topal girdikten Futbol Mutfol kalmadı sahada maçı soğuttuk.Fenerbahce Bank Asya takımı değil.Küme düşmeye oynayan takım değil.Böyle futbolu düşmeye oynayan takımlar oynar.1-0 bulur üstüne yatar.Biz şampiyonluğu oynuyoruz.Lakin Maşşallah küme düşmeye oynayan takımdan farkımız yok.

Futbol falan umrumda değil artık 3 puan önemli. Galip geldiğimiz ve en önemlisi hak ettiğimiz bir maçtan sonra da gelip burada futbol romantikliği yapacak durumda değiliz.

petrol_fb12
10.Şubat.2013, 21:00
Futbol falan umrumda değil artık 3 puan önemli. Galip geldiğimiz ve en önemlisi hak ettiğimiz bir maçtan sonra da gelip burada futbol romantikliği yapacak durumda değiliz.

İşte Türkiye'de bu yüzdenn Futbol ileri gitmiyor ya :)

Mamadou
10.Şubat.2013, 21:00
Bence iki takımda çok kötüydü. Kötünün iyisi kazandı desem herhalde karşı çıkan olmaz. Mersin yapılan transferlere rağmen düşecek gibi.

Önder HOCA
10.Şubat.2013, 21:02
iyi oldu bu maç, topal ın girmesini anlarım topu ayağımızda tutalım oyunu soğutalım tempo artmasın takım yorulmasın bate maçı var tamam güzel düşüncede topal girdikten sonra tempoyu düşürüp fazla pas yapamadık emre kendini daha çok yordu garip

zeck17
10.Şubat.2013, 21:12
Onu bunu bilmem de avrupada biz aynı şeyi oynuyoruz bizden küçük takımlara karşı ama onlar ayrı bir hırsla oynuyorlar ondan bate maçlarının kolay geçmeyeceği garanti

himone
10.Şubat.2013, 21:13
iyi oldu bu maç, topal ın girmesini anlarım topu ayağımızda tutalım oyunu soğutalım tempo artmasın takım yorulmasın bate maçı var tamam güzel düşüncede topal girdikten sonra tempoyu düşürüp fazla pas yapamadık emre kendini daha çok yordu garip

Topal'ı pas yaparım diye alan adam futboldan anlamıyordur, aynı şekilde Kuyt ve Meireles'i de bu kadar top kaybı yapmalarına rağmen sahada tutuyor. M.Topal'ı kesmesinin sebebi zaten çok fazla pas hatası yapıyor üstüne defansif olarak ta birşey yapmayınca sahada gereksiz bir adama dönüşüyor. Acaba Meireles, Topal, Cristian ve Kuyt gibi adamlar girdikleri ikili mücadelelerin kaçında topu kazanmışlar ve attıkları pasların kaçı olumlu. Takım sene başından beri aynı kötü futbolu oynuyor ama bu kötü futbolu oynayan adamları kesmiyor, onun yerine zaten oynamayan Krasic, Stoch gibi adamları kadro dışı bırakıyor. Anlamadığım kime mesaj veriyosun adamlar zaten oynamıyorki.

ReaList
10.Şubat.2013, 22:07
Yalnız bizim futbolumuzdan mıdır yoksa maçın vaktinden midir bilmiyorum maçın ortalarında inanılmaz bir uyku bastı beni bir 5-10 dakika uyumuşumdur. Bir daha bu vakitlerde maç yapmayalım zaten heyecan sıfır, izlerken uyumayalım bari : )

Universal
10.Şubat.2013, 22:53
Yalnız bizim futbolumuzdan mıdır yoksa maçın vaktinden midir bilmiyorum maçın ortalarında inanılmaz bir uyku bastı beni bir 5-10 dakika uyumuşumdur. Bir daha bu vakitlerde maç yapmayalım zaten heyecan sıfır, izlerken uyumayalım bari : )

Bildiğin İtalyan ligi maçına benzedi. Tatsız tuzsuz.

erdem344
10.Şubat.2013, 22:56
Alla alla tek ben beğendim takımı heralde :D :D

İlk yarım saat ve ikinci yarının topal oyuna girene kadarki bölümde bence iyi oynadık.

erdem344
11.Şubat.2013, 15:35
Kocaman, 18 kişilik kadro dışında kalan oyuncuların hatırlatılması üzerine ise oyundan ziyade oyun dışı ile ilgili olunduğunu dile getirerek, ''Onun için hiçbir gelişme olmuyor, aynı şeylerle boğuşup duruyoruz. Ne yaparsam yapayım, hangi matematiği yaparsam yapayım 9 tane futbolcu bunun dışında kalacak. Artık biraz daha bu işi yapanların inisiyatifine bıraksak, oyuna baksak, oyunla ilgili konuşsak sanki daha iyi olacak gibi. Ama bu sözleri söylemek de anlamsız. Bizim hayatımız böyle'' dedi.

sananes
11.Şubat.2013, 15:44
Oyunla ilgili konuşursak da Kocaman'ın terchleri, yönetim şekli elde kalıyor maalesef. Diğerlerini bilmem ama Hasan Ali'ye yapılan ayıptır ayıp.

himone
11.Şubat.2013, 15:56
"sanki daha iyi olacak gibi. Ama bu sözleri söylemek de anlamsız. Bizim hayatımız böyle''

Kocaman'ın her demecinde bu cümleler var. Sanki adam biryerden kopyala yapıştır ile yorum yapıyor. Herhalde adam 3 yıldır aynı cümlelerle 500 tane basın toplantısı yapmış.