View Full Version : Galatasaray - Antalyaspor | STSL 21. Hafta
Kaka Leite
08.Şubat.2013, 04:25
http://img452.yukle.tc/images/5601Adsiz.png
Suicider
08.Şubat.2013, 04:33
Bu sene şampiyonluk yarışındaki bütün takımlar kolayca puan kaybedebiliyor.Böyle bir lig oynanırken alınacak 3 puan,hem de en yakın takipçimize karşı,çok önemli.Melo yokken Yekta'yı ortaya çekecek sanırım.Sneijder ilk 11 çıkacak mı şüphelerim var bana çıkmaz gibi geliyor.Umarım kazanırız.
Alicanfmfan
08.Şubat.2013, 04:38
Umarım kazanırız ve alınacak bir galibiyet ile galibiyet serisini başlatırız. Şans yanımızda olsun.
Gncl1905
08.Şubat.2013, 04:41
Kazanmamız gerek artık. Güzel oynayarak kazanmamız lazım hemde. Ligin ilk yarısında güzel bir skorla kazanmıştık. Umarım yine böyle bir maç olur. Eboue'nin dönmesi iyi oldu bizim adımıza. Senijder'i de artık ilk 11'e alsak yavaş yavaş iyi olur gibi. Umarım güzel bir oyunla 3 puanı alabiliriz.
byariff
08.Şubat.2013, 04:53
4-2-3-1 doncegimiz maç antalyada cok eksiklikler var ilk macdaki gibi kazancagimizi dusunuyorum
Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
Hamit-Selcuk
Amrabat-Sneijder-Emre
Burak
boyle bir 11 bekliyorum.
europeanconquer
08.Şubat.2013, 05:36
Fatih Terim Bursa maçı sonrasında 4-2-3-1 e döneceği sinyalini vermişti ve büyük ihtimal öyle oynayacağız.Kurulan kadronun pek bir önemi yok yeter ki 3 puan alalım.
petrol_fb12
08.Şubat.2013, 05:41
Antalya'da 4-2-3-1 oynuyor Antalya topu göbeğe getirip hemen kanalara akatraıyor ya da Diaara'ya derinlemesine göbekten top atıyor.Bu seneki ilk maç kolay geçmişti galatasaray için.Mehmet Özdilek maçtan önce hedef 3 puan acıklamasını yaptı.Bence maçın kaderini kanatlar belirler.
attirson
08.Şubat.2013, 10:29
Antalya'nın bu sezon ligde silindigi tek maç sezon basında olan Gs maçı ancak bu sefer o kadar kolay geçmez Antalya puan alamasa bile çok zorlayacaktır Gs'yi.
davidvilla
08.Şubat.2013, 10:46
Antalya sahayı boyuna cok uzun kullanıyor, uzun top çıkarıyor kontratağa yönelik oynuyor. Oyun tarzı BJK'a çok benziyor o yuzdendir ki skorları da benziyor. Sneijder ilk 11 başlarsa topu ayagımızda tutmamıza tempoyu dusurmemize rakip sahaya yerleşmemize çok büyük katkıda bulunacaktır.
Herseyden öte Melo'ya haksızlık yapıldığını düşündüğümüz için bir birlik beraberlik söz konusu olacaktır bu maçta.
KaRaBükLü KraL
08.Şubat.2013, 13:09
İçerde ne zaman önemli bir maça çıksak kazanıyoruz.Bana kalırsa bu maçta da geleneği bozmayız Antalya'yı yener zirve de biraz daha rahatlarız.
fotosuki
08.Şubat.2013, 13:30
Güzel maç.
Homer J.S
08.Şubat.2013, 13:43
Sneijder'in ilk 11 zamanı yaklaşıyor gibi. Antalya dengesizleşti bu aralar, biz de her zaman yaptığımız gibi idareten maçlar oynuyoruz. Ama artık sistemimiz değişiyor bence ki olması gereken de buydu.
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Yekta - Selçuk - Hamit - Sneijder - Emre - Umut 11'i iş görür diye düşünüyorum.
Maçın kaderini Sneijder tayin edecek bence ama skor tahminim 2-1 Galatasaray galibiyeti.
Namzet
08.Şubat.2013, 13:55
Gollü bir maç olur 2-1 veya 2-2 biter diye düşünüyorum
sananes
08.Şubat.2013, 13:59
Antalya harika bir savunma yapıp kontra ataklarla galatasaray'ı çok zorlayacak gibi geliyor bana. Diarra gol atar ama kim kazanır bilmem.
ayrıca galatasaray 4-2-3-1'e nasıl dönecek anlamıyorum. Drogba geldiğinde Burak-Umut ve Elmander toptan yedek mi olacaklar? Bu olası gelmiyor kulağa.Belki 1-2 maç dönebilirler.
E.Cartman
08.Şubat.2013, 14:28
Sneijder 11'de başlarsa Muslera - Eboue Semih Dany Riera - Hamit Selçuk - Aydın Sneijder Umut - Burak şeklinde başlarız maça öbür türlü klasik 4-4-2 devam eder.
RaSenGan
08.Şubat.2013, 14:36
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Riera - Hamit - Yekta - Selçuk - Amrabat - Umut - Burak
Böyle başlarız.55-60 gibi Sneijder girer.2-0 veya 3-1 kazanırız.
lionelforlan
08.Şubat.2013, 15:10
biz antalya yi yeneriz fb ve bjk puan kaybeder sonra şampiyonluğu sirtlariz gibime geliyo
Corpus
08.Şubat.2013, 15:45
Kendi sahamızda oynayacağımız için Sneijder' in maçı olacak gibi geliyor bana. 2-1 Kazanırız
erdem344
08.Şubat.2013, 15:55
İlk yarım saat önemli.
uAburak89
08.Şubat.2013, 16:39
Antalya'nın önemli eksikleri var ama eksik takım, tehlikeli takım. Konsantrasyonumuz üst düzeyde olursa çok rahat maç olur, skor tahmini için çıkacak 11'leri görmek gerek.
Sirius Black
09.Şubat.2013, 15:40
--------Muslera
Eboue-Semih-Dany-Riera
-----Yekta---Selcuk-----
Hamit--Sneijder--Amrabat
---------Burak
Kazanirsak buyuk bir esigi geceriz..
uAburak89
09.Şubat.2013, 20:06
Lider v Takipçi: Yeni Sezonda Üçüncü Kez
Galatasaray, üçüncü haftasında liderliğe yükseldiği 2012-2013 sezonunda üçünkü defa en yakın takipçisine karşı sahaya çıkacak. Sezonun 16. haftasında ikinci sıradaki Fenerbahçe ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da karşılaşan takımımız, iki puan gerisindeki rakibini Bekir İrtegün ve Selçuk İnan’ın golleriyle mağlup ederek puan farkını beşe (32-27) yükseltmişti. Terim’in takımı, yenilgi durumunda liderliği kaybedebileceği bir diğer karşılaşmada ise Beşiktaş’ı ligin 19. haftasında evinde konuk etmişti. Emre Çolak ve Albert Riera’nın kaydettiği gollerle sahadan 2-1 üstün ayrılan Galatasaray, puan farkını bir kez daha beşe (36-31) çıkararak ligdeki liderliğini daha da sağlamlaştırmıştı.
Yarın da aynı senaryo olsun, 2-1 güzel skor.
nannar
09.Şubat.2013, 20:24
Antalyaspor sürekli hücumu düşünüyor. Bence 4-1 alırız.Antalya'nın düşüşü başlayabilir bu hafta.
uAburak89
10.Şubat.2013, 20:01
Galatasaray 11'i: Muslera-Sabri,Semih,Dany,Riera-Yekta,Selçuk-Hamit,Sneijder,Amrabat-Burak - 4-2-3-1
Yedekler: Eray Gökhan Aydın Umut Hakan Emre Engin
Suicider
10.Şubat.2013, 20:04
İlk defa 4-2-3-1 olarak başlayacaz maça bakalım nasıl performans gösterecek takım.Hamit bu sistemin sağ kanat oyuncusu olamaz. 3'lünün sağ tarafında AMR diye tabir ettiğimiz bir oyuncu olması gerek.Ama elimizde en iyide o var şuanda oynayacak.
byariff
10.Şubat.2013, 20:07
buda antalyanin
Antalyaspor; Hakan, Koray Aslan, Deniz, Musa Nizam, Ergün, İbrahim D., Uğur İ., Aissati, Emrah B., Isaac, Diarra
iste amrabat simdi gerçek mevkisinde oynucak gibi.
zeck17
10.Şubat.2013, 20:15
Eboue neden kadroda değil
uAburak89
10.Şubat.2013, 20:17
Hafif sakatlığı var deniyordu ondan olsa gerek.
Biraz asimetrik bir diziliş görebiliriz sahada, Hamit MR, Amrabat AML gibi olabilir. Sneijder zaten sol yakın oynuyor daha çok, bu maçın kilit adamı Amrabat olur. Umarım iyi oynar, aldığı topları iyi kullanır.
Homer J.S
10.Şubat.2013, 20:24
Güzel kadro olmuş, benim 11'e yakın olmuş, kazanırız gibi
fotosuki
10.Şubat.2013, 20:32
BJK ve FB kazandığına göre GS de kazanır.
Kaka Leite
10.Şubat.2013, 20:50
Sneijder'i izleyelim bakalım, Bursa maçında sonradan girse de Amrabat'a iyi servisler yapmıştı.
petrol_fb12
10.Şubat.2013, 20:57
Sneijder attığı pasları kanat oyuncuları iyi değerlendirirse maç seyri cok acayip olur.
BaFraLı
10.Şubat.2013, 21:08
Antalyaspor'da çok eksik var. Rahat maç olur gibi. 2 farklı skor ile alabiliriz diye düşünüyorum.
futureless
10.Şubat.2013, 21:15
Antalyaspor 11'i: Hakan, Ali, Deniz, Musa Nizam, Ergün, Zeki, Uğur, Aissati, Emrah, Mehmet Eren, Diarra
nannar
10.Şubat.2013, 21:19
4-4-1-1 çıkacağız,anlaşıldı... Sağda Hamit,Solda Ambrabat, göbekte selçuk-yekta, önerinde sneijder ve en uçta burak...
Birisi Hamit'in orta alanda da oynayabildiğini iletsin Fatih Hocaya... Şu kadrodan ben olsam Ambrabat'ı çıkarıp Umut'u alırım ve mükemmel bir 4-3-1-2 oynanır :D
europeanconquer
10.Şubat.2013, 21:37
Amrabat inşallah adam gibi oynar.Bıktım artık saçmalıklarından,Emre'den çok kanser ediyor.Ayrıca verilen paraya göre bakarsak çok çok çok daha fazla kanser ediyor.
uAburak89
10.Şubat.2013, 21:41
Amrabat inşallah adam gibi oynar.Bıktım artık saçmalıklarından,Emre'den çok kanser ediyor.Ayrıca verilen paraya göre bakarsak çok çok çok daha fazla kanser ediyor.
Amrabat'a verilen bonservis yönetimin hatası, sonuçta o beni bu paraya alın demedi. Kendi aldığı para da takım içinde çok normal, tabii bütün olarak bakıldığı zaman, toplam para ve sahadaki performans cinnet sebebi.
byariff
10.Şubat.2013, 21:41
amrabat yardircak rahat olun.
europeanconquer
10.Şubat.2013, 21:45
Amrabat'a verilen bonservis yönetimin hatası, sonuçta o beni bu paraya alın demedi. Kendi aldığı para da takım içinde çok normal, tabii bütün olarak bakıldığı zaman, toplam para ve sahadaki performans cinnet sebebi.
Valla Amrabat'ın 8.6 Sneijder'in 7.5 ettiği bir dünyada cinnet ne kelime abi :n:
amrabat yardircak rahat olun.
İnşallah abi inşallah :D
barahir
10.Şubat.2013, 22:00
Antalyada çok eksik var. Kolay bir GS galibiyeti bekliyorum..
byariff
10.Şubat.2013, 22:07
Burakkkkkk 1-0
uAburak89
10.Şubat.2013, 22:08
Erken gol çok iyi oldu.
Homer J.S
10.Şubat.2013, 22:11
Golün görüntüsü var mı?
byariff
10.Şubat.2013, 22:12
Vurus ani var.
https://pbs.twimg.com/media/BCwv4-dCcAA6dcu.jpg:large
uAburak89
10.Şubat.2013, 22:13
Golün görüntüsü var mı?
http://s14.directupload.net/images/130210/3zcquz9z.swf
ReaList
10.Şubat.2013, 22:15
Yalnız Hamit'in topu ıskalaması, o etkiyle giden topun Semih'e çarpıp Burak'ta kalması muazzam : )
Homer J.S
10.Şubat.2013, 22:15
Eyvallah sağolun
byariff
10.Şubat.2013, 22:17
Osman Altunterim : Zemin ıslatılmamış maçtan önce.. Burak Drogba sevinci yapacaktı kayamadı :)
hiç dikkat etmedim burak drogba hareketi yapmayami calisti :D
byariff
10.Şubat.2013, 22:25
4-2-3-1 degil yine 4-4-2 oynuyoruz sneijder forvette gibi birsey bence geriye gelip pas almasi dagitmasi lazim.
hakankor
10.Şubat.2013, 22:36
hamit bugün ıska geçiyor hep :(
manager725
10.Şubat.2013, 22:41
Riera'yı beğenen ve seven GS'li var mı????
byariff
10.Şubat.2013, 22:43
Sabriii muthis vurdu hakanda o guzellikle cikartti
ilk yari bitti en az 5 dakika uzatma olmasi lazimdi her seye faul çaldi hakem
LadroN
10.Şubat.2013, 22:47
Antalya'da tek eksik Ömer Çatkıç.Antalya'ya uyuz olduğum kadar hiçbir takıma uyuz olmadım.
erdem344
Bizim maç gibi aynı uykum geldi :D
Yekta ve amrabat çok kötü oynuyorlar.
Sabri sahanın en iyisi
Önder HOCA
yalnız hakemin bayağı bir kart çıkarması gerekirdi ilk yarı amrabat tın pozisyonu kırmızı kartlıktı maçın başı diye kartsız geçiştirdi
Universal
10.Şubat.2013, 22:48
Sabri cidden alkışı hak etti. İyi mücadele ediyor güzel de bir gol anı yakaladı.
Burak kesinlikle kart görmeliydi. Son dakikalarda yaptığı fauldü. Maçın başında kendini yere attı. Tamam gol atıyor; ama attığına bin pişman eden bir oyuncu.
Suicider
10.Şubat.2013, 22:50
Amrabat yine kötü sezon bitti nerdeyse hala iyi oynayacak diye bekliyoruz.
ozan42
10.Şubat.2013, 22:51
Yekta ne cok faul yaptı ya kafadan 5-6 faulu var :D
anil luque
Son derece sıkıcı bir maç. Ne bir aksiyon var ne birşey. İlk yarının en çok dikkatimi çeken noktası Riera'nın bile bile rakibinin bileğine vurduktan sonra "yahu ne var burda" gibisinden laubali gülüşüydü. Çok ilginç.
petrol_fb12
Yeni sistem arayışı 4-3-3 deniyor galatasaray bir yandan 4-2-3-1 yandan deniyor.
4-4-1-1 Sistemle alakası yok.Ayrıca Selçuk İnan Sniejder pas atmaması cok manidar maç esnasında.Sniejder sadece Amrabat beslemesi.Başka takım oyuncusu mu yok yoksa sistemin yani Fatih Terim bir tercihi mi ?
Maça gelirsek galatasaray pas yapıp sonuça gitmek yarım saat futbol uyku getirici oldu.Belkide yeni sisteme geçiçek olması sancısıdır bu.
http://www.footballuser.com/formations/2013/02/641019_Galatasaray_SK.jpg
http://www.footballuser.com/formations/2013/02/641020_Galatasaray_SK.jpg
Ayrıca Galatasaray attığı gol calışılmış bir göldü.
uAburak89
10.Şubat.2013, 22:54
Sabri cidden alkışı hak etti. İyi mücadele ediyor güzel de bir gol anı yakaladı.
Burak kesinlikle kart görmeliydi. Son dakikalarda yaptığı fauldü. Maçın başında kendini yere attı. Tamam gol atıyor; ama attığına bin pişman eden bir oyuncu.
Kendini atma falan yok, faul yaptı o pozisyonda iki oyuncu birlikte düştüler.
Yalnız Hamit'in topu ıskalaması, o etkiyle giden topun Semih'e çarpıp Burak'ta kalması muazzam : )
Hep biz mi yiyeceğiz böyle golleri ? :)
Hakem çok kötü her ikili mücadelede düdük çalıyo
byariff
10.Şubat.2013, 23:11
Amrabatin yaptigina faul dedi ahaha yeter artik yahu.
sananes
10.Şubat.2013, 23:16
Golde ofsayt var miydi acaba? Kardeşim ofsayt gol dedi ama ben seyredemiyorum. Semihten gittiği anda ofsaytmis galiba.
zeck17
10.Şubat.2013, 23:20
Golde ofsayt var miydi acaba? Kardeşim ofsayt gol dedi ama ben seyredemiyorum. Semihten gittiği anda ofsaytmis galiba.
yok değil önceki sayfada görüntüsü var öndeki adam bozuyor
Bu arada burak attı 2 oldu
byariff
10.Şubat.2013, 23:20
Amrabat aslanim benim burakkkk 2-0
erdem344
10.Şubat.2013, 23:21
GS sahada hiç birşey yapmıyor.
Gol tam zamanında geldi
zeck17
10.Şubat.2013, 23:23
Bu arada şaka gibi ama kadroya bir bakın
forvetleri elmander burak umut drogba
orta sahası yekta melo selçuk hamit amrabat aydın emre engin
defans semih dany riera hakan eboue sabri uijfalusi gökhan
kadro kalitesi çok yüksek lige göre hem de baya yüksek
byariff
10.Şubat.2013, 23:25
https://pbs.twimg.com/media/BCxAqRFCAAA5Z5h.jpg:large
Önder HOCA
10.Şubat.2013, 23:31
burak'ın gol sevinci çalışması lazım gol attıktan sonra nasıl seviniceğini düşündü sonra takla atamadı :D
byariff
10.Şubat.2013, 23:39
Drogba reyiz tribunleri kayit ediyor :D yine çift forvete donduk buyuksun imparator.
zeck17
10.Şubat.2013, 23:43
-http://instagram.com/p/Vj__T1DkN7/
https://pbs.twimg.com/media/BCxDkXcCYAEe963.jpg:large
http://www.resmim.org/i/1823126167.jpg
byariff
10.Şubat.2013, 23:53
guzel bir galibiyet oldu pozisyon dahi vermedik tesekurler aslanlar.
https://pbs.twimg.com/media/BCxG78nCQAEaUT7.jpg
:D
uAburak89
10.Şubat.2013, 23:56
Güzel galibiyet oldu. Hücumda pek üretken değildik ama savunmada iyiydik, alan bırakmadık pek. Gereksiz bir sertlik vardı takımda, daha doğrusu hakem her temasa faul verdi ama kartlarını pek kullanmadı ilginç şekilde.
Burak Yılmaz küskün, isteksiz, moralsiz diyenlere de güzel cevap oldu. Elmander & Umut kadar olmasa da iyi baskı yaptı Burak. Amrabat'ın 2. goldeki katkısı güzel, o da pres yapıyor artık. Sneijder çok etkili değildi, ara pasları olumlu sonuçlanmadı ve fizik olarak hazır değil belli ki ilk 20 dakikadan sonra rölantiye aldı kendini ama yine de korner olduğunda Emre topun başındayı duymak yerine Sneijder korneri kullanıyor lafını dinlemek keyifli. Şut açıları yakalamasına rağmen denemiyor Sneijder, 1-2 pozisyonda vurur diye bekledim ama vurmadı. Sabri iyiydi, Yekta'yı hiç beğenmedim, Melo'nun yaptıklarını yapamadı ne yazık ki.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Şubat.2013, 23:57
transferler ise yaramis gibi gorunuyor. seyirciyi tribune cekmeyi basardi sonunda yonetim. siradan bir lig macinda boylesine dolu tribun pek olmazdi.
tebrikler cimboma, buyuklerin kazandigi haftada onlar da kazandilar :)
Homer J.S
10.Şubat.2013, 23:57
Galibiyet her zaman güzel, Sneijder daha iyi olacak umarım. Top rakipteyken çok iyiydk bugün
RaSenGan
11.Şubat.2013, 00:02
Rahat bir galibiyet oldu.Hakem yerli yersiz çok durdurdu oyunu.Kısmen sıkıcı bir maç olsa da 3 puanı almak güzel oldu.
europeanconquer
11.Şubat.2013, 00:04
4-2-3-1 ve Burak Yılmaz işte ben buna varım.Maçı izlemedim,nasıl oynadı bilmiyorum ama 2 gol attığına göre kötü bir performans göstermiş olamaz.Tebrikler Galatasarayım :)
E.Cartman
11.Şubat.2013, 00:29
Sneijder'i pek oyunun içine sokamadık, kendiside geri çekildi zaten biraz, rölantide oynadı. Sneijder'i oyunun içine sokarsak işler bizim açımızdan epey rahatlar.
Alicanfmfan
11.Şubat.2013, 00:59
Bugün Burak tek forvet sisteminde daha etkili oynadığını gösterdi. Hem koşuları hemde fizik olarak çok iyiydi. Takım olarak fazla üretken olmasakta rakibe pozisyonun vermememiz önemliydi. Sabri muhtreşeme yakın oynadı. Oyun kontrolümüzde oynandı. Bu çok iyiydi.
Hamit'i çoğu kişi beğenmese de. Bence top kontrolünde ve hakimiyetinde Türkiye'nin en iyisi. Ben şu ana kadar kaleci degajlarını yumuşak kontrol edip önüne alan bir adam daha görmedim. Hakeme gelirsek; bence alakasız yerlerde düdük çaldı. Burak'ın her ikili mücadelesine aleyhinde verdi faulu. Yinede kazandık. Tebrikler ve teşekkürler Aslanlarımıza.
Bu arada Lig Tv kameranı ergen sanırım. Sabri'nin hareketlerini maç durdugu anda tekrardan gösterip komiklik yapmaya çalıstı herhalde.
uAburak89
11.Şubat.2013, 01:04
Sadece kameraman değil spiker Melih Şendil de haddini aştı Sabri konusunda. İyice abartıldı artık bu geyik muhabbeti.
Geyik muhabbeti olduğunu falan düşünmüyorum Sabri konusunda bugün.
Ayrıca bence hakem çok kötüydü ve Galataray'ın adına ve oyuncularına yakışmayacak hareketler vardı sahada.Dirsekler havada uçuştu bugün.Galatasaray taraftarını uzun zaman sonra ilk defa bu kadar birlik içinde bu kadar harika hareket ettiğini gördüm diğer maçlarda da böyle olur inşallah harikaydı taraftarlar maçın bazı dakikalarında taraftarları izlemek istedim maç yerine.Çok keyifli,anılar dolu bir galibiyet oldu bizim için.İnanılmaz moral depolandı,zor kaybederiz artık bundan sonra.
uAburak89
11.Şubat.2013, 01:19
Müthiş bir özgüvenle geldi (çektiği şut için), Sneijder'ın kaptanı Sabri ve tam net hatırlayamadığım 1-2 saçma sapan lafı daha oldu Melih Şendil'in. Aklınca gönderme yapıyor, dalga geçiyor. Zamanında kendisine pankart açılmıştı, yine lazım belli ki.
Nocna Mora
11.Şubat.2013, 01:20
Sneijder etkisini yine göstermiş bence. Kaliteli pasları ve oyun zekası ile zaten az sayıda olan pozisyonların cogunun içinde yer almış. Burak'da istediğinde ne kadar pozitif oynayabildiğini göstermiş bence. Şimdi tek soru Galatasaray 4-3-3 mü devam edecek yoksa 4-2-3-1 şeklinde mi..
ThersoN
11.Şubat.2013, 01:23
Tribün şov çok iyiydi.
Sabri'yi Bursa maçında beğenmedim fakat bu akşam çok iyiydi.
Melo'nun yokluğunda Yekta idare ediyor fakat formayı kapacak kadar iyi değil.
Sneijder çok akıllı işler yapmaya çalıştı fakat bugün tutmadı, umarım ilerleyen maçlarda şansı da yanında olur. Bir de özellikle 2-0'dan sonra Sneijder'dan şut bekledim. Müsait pozisyon da buldu.
Burak aşırı gazlanmış. Medyanın yarattığı ortam Burak'ı olumlu etkilemiş.
Müthiş bir özgüvenle geldi (çektiği şut için), Sneijder'ın kaptanı Sabri ve tam net hatırlayamadığım 1-2 saçma sapan lafı daha oldu Melih Şendil'in. Aklınca gönderme yapıyor, dalga geçiyor. Zamanında kendisine pankart açılmıştı, yine lazım belli ki.
Yanlış anlamadıysam, bi pozisyonda Sabri Zararlıoğlu dedi. Sonra gülerek düzeltti. Eğer kasten yapılmışsa hoş değil.
uAburak89
11.Şubat.2013, 01:25
Yanlış anlamadıysam, bi pozisyonda Sabri Zararlıoğlu dedi. Sonra gülerek düzeltti. Eğer kasten yapılmışsa hoş değil.
Sarialioğlu dedi, o dil sürçmesi o kadar kasıt aramıyorum ama diğer söylemleri dikkat çekiciydi bana göre.
ThersoN
11.Şubat.2013, 01:28
Sneijder'i pek oyunun içine sokamadık, kendiside geri çekildi zaten biraz, rölantide oynadı. Sneijder'i oyunun içine sokarsak işler bizim açımızdan epey rahatlar.
Bence elinden geleni yaptı. Ancak daha da kuvvetlenmesi lazım. Akıllı oyun oynuyor. Direkt oynuyor. Galatasaray'da Selçuk dışında bunu yapan yok. Sneijder'in farkı tek topları iyi yerlere gönderdi. Bazı topları geçmedi, şanssızdı. Önceki mesajımda dediğim gibi pozisyon yakaladığı yerlerde etkili şutlar bekliyorum. Bir husus var; Sneijder'in asist hazırlayıcı paslarını iyi değerlendirmek lazım. Bunun içinde alışmak gerekiyor. Eğer çizgide Hamit ve Amrabat ya da Riera ve Eboue'nin bu paslara alışkın olması lazım. Adam tek topları çok hızlı şekilde en iyi yere göndermeye programlı.
Nocna Mora
11.Şubat.2013, 01:32
Eboue Sabri'den formayı zor alacaktır diye düşünüyorum. Zaten yabancı sınırı Drogba ile tavan yapacak. 4-3-3 oynasak hani Eboue şans bulamayabilir. Ya da Melo oynamazsa eğer şans bulacaktır.?
Özgür Çetin
11.Şubat.2013, 02:22
Kesinlikle pozisyon vermemek hoş birşey.. Takım ateşli.Sabri kesinlikle hakediyor bu formayı..
Buraka lafım yok. 3 hafta oynamıyorOynayıncada adam gibi oynuyor 89.dakıkadakı pozisyonda net fauldu zaten..
muhtemelen terim 4-3-1-2 yapacak gibi..
Sneijder- Drogba-Umut olacak gibi..
Yeni transferlerde takımı etki etmiş.Haftaya Akhisar ve Ordu bu 2 maçı kayıpsız bitirirsek ligi 30 da bile bitirebiliriz..
byariff
11.Şubat.2013, 02:27
sneijder iyiydi korkak gorundu ama paslari olumluydu araya attigi paslar falan oyun zekasini gosterdi zaten. tekrar tebrikler.
LaigLeNoiR
11.Şubat.2013, 02:31
Allah Allah, Sneijder'Î methetmişsiniz ama ben maçı izledim Sneijder'i hiç göremedim nedense.
byariff
11.Şubat.2013, 03:48
buyuk ihtimal 4-4-2"ye donulcek sneijder hazir oluncada amrabat kesik yicek gibi.
nannar
11.Şubat.2013, 03:48
Burak'ı neden oynatmaığını Fatih Hoca basın toplantısında açıkladı. Bizim takımda koşmayan oyuncuya forma yok dedi açık açık. Burak bugün çok koştu ama bir de şu havadan atılan toplarda rakibe faul yaparak geçme işini bir düzeltse tadından yenmeyecek.
Sneijder basit ama etkili oynadı. Hızlı düşünerek paslar attı. Kondisyonu düzeldikçe maçlara daha çok görünecek ama çok katkı sağlayacağı kesin
petrol_fb12
11.Şubat.2013, 05:52
...................
hakan769
11.Şubat.2013, 12:27
şu takımda herkes sneijder gibi oynasa her maç farka gider adam ayağında 1 saniye top tutmuyor.
Sirius Black
11.Şubat.2013, 19:12
https://pbs.twimg.com/media/BCxAqRFCAAA5Z5h.jpg:large
Burak dursana olm daha taksiti bitmedi adamın. :D
-twitter'dan çalıntıdır espri. :)
Nedvedmania
13.Şubat.2013, 03:41
Maç esnasında Antalya tribünleri karışmıştı. Herkes birbirine girdi felan. Bilgisi olan var mı ? Twitter'da okuyan felan ?