PDA

View Full Version : Sivasspor - Beşiktaş | STSL 23. Hafta

Kaka Leite
22.Şubat.2013, 15:16
http://picturf.com/i/56Y

footballer33
22.Şubat.2013, 15:44
Derbi öncesi, zor ve kritik bir maç. Sakatlar bu maça da yetişemiyor. Sadece cezası biten Toraman dönecek, o kadar. En büyük güvencem, rakibi kendi sahasında sürekli yeniyor oluşumuz.

İlk 11 beklentim şu yönde:

McGregor (Cenk'in sakatlığı geçmemiş)
Hilbert - Sivok - Ersan - G.Süzen
Toraman - Veli
Holosko - Fernandes - Olcay
Niang

anil luque
22.Şubat.2013, 16:18
Mehmet abinin 11 i ideal ama Samet hocanın işi belli olmaz Mehmet Akgün'ü bu sefer de forvet arkası dener Fernandes'i stopere çeker falan.

Neyse sana rağmen kazanalım hocacım.

darkkobal123
22.Şubat.2013, 16:28
Çok zor bir deplasman olacak. Ligi ilk 2 içerisinde bitirmek istiyorsak mutlaka kazanmamız gerek. İnşallah kazanırız, başarılar Beşiktaş'ım.

Ralph
22.Şubat.2013, 16:50
Bu maçı alamazsak çok kötü bir dönem başlamış olur. Fener ve Trabzon virajına moralli girmek lazım. Umarım galibiyet alırız ama bana beraberlik kokusu geliyor.

Mamadou
22.Şubat.2013, 22:15
Mehmet abinin 11 i ideal ama Samet hocanın işi belli olmaz Mehmet Akgün'ü bu sefer de forvet arkası dener Fernandes'i stopere çeker falan.

Neyse sana rağmen kazanalım hocacım.

Mehmet Akgün'ü G.Antep maçında oynattığı için mi böyle yazdın ? Doğrusu G.Antep maçında ön liberoda gayet iyi oynadı, hiç sırıtmadı. Galatasaray maçı dışında oyuncuları oynadığı mevkinin dışına çıkardığını pek hatırlamıyorum. Haksızlık olmuş biraz. G.Antep maçında yedek kulübesinde oturan oyuncuları biliyorsan Mehmet Akgün'ü neden oynattığını anlarsın. Takımda 10 taneye yakın sakat var. Bir oyuncuyu mecburiyetten oynatıyorsa orada duracaksınız.

Maç için ise sakatlıklar can sıkıcı. Tek umudum Rıza Çalımbay'ın sert futbolunu oynatması. İlk maçtaki gibi oynatmamaya çalışırsa işimize gelir. Malum son zamanlarda golleri duran toplardan atmaya başladık. Bol bol duran top kazanırsak Fernandes yine boş geçmeyecektir. Tabi uzun bir takım çıkartacaktır ama bizde de bütün savunmacılar sahada olacak. Ayrıca Niang'dan bu maç gol bekliyorum. Oynarsa atacağını tahmin ediyorum.

anil luque
23.Şubat.2013, 00:29
Mehmet Akgün'ü G.Antep maçında oynattığı için mi böyle yazdın ? Doğrusu G.Antep maçında ön liberoda gayet iyi oynadı, hiç sırıtmadı. Galatasaray maçı dışında oyuncuları oynadığı mevkinin dışına çıkardığını pek hatırlamıyorum. Haksızlık olmuş biraz. G.Antep maçında yedek kulübesinde oturan oyuncuları biliyorsan Mehmet Akgün'ü neden oynattığını anlarsın. Takımda 10 taneye yakın sakat var. Bir oyuncuyu mecburiyetten oynatıyorsa orada duracaksınız.

Özellikle 6. dakikadan sonrası ; http://www.dailymotion.com/video/xxl92m_aly-ece-syr-samet-aybaba_sport#.USfThaXQD7L

manager725
23.Şubat.2013, 00:44
Özellikle 6. dakikadan sonrası ; http://www.dailymotion.com/video/xxl92m_aly-ece-syr-samet-aybaba_sport#.USfThaXQD7L (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.co m%2Fvideo%2Fxxl92m_aly-ece-syr-samet-aybaba_sport%23.USfThaXQD7L)

Vay bee tam da söylemek istediğim ama anlatamadığım şeyleri söylemiş Ali E. Samet Aybaba Beşiktaş'ın seviyesinin altında bir t.d.

Ralph
23.Şubat.2013, 19:35
Kaleci müsvettesi yine oynuyor ne yazık ki kalede

İlk 11 | McGregor-Hilbert-Sivok-Ersan-Gökhan-İbrahim Toraman-Veli-Fernandes-Holosko-Niang-Olcay

darkkobal123
23.Şubat.2013, 19:41
Cenk sakat galiba, yoksa ilk 11'de başlardı.

Ralph
23.Şubat.2013, 19:44
Sakatlık her zaman her yerde karşımızda zaten. Bir gün günyüzü görebilecekmiyiz acaba..

Corpus
23.Şubat.2013, 19:52
Hasan Türk vardı 1 adet. Noldu o ?

manager725
23.Şubat.2013, 19:56
Hasan Türk vardı 1 adet. Noldu o ?

Bana göre çok iyi oyuncu ama oynatmıyor bizim teknik direktör bozuntusu.

BaGa TaRKaN
23.Şubat.2013, 21:04
Hasan Türk'ü Napsın Hoca Elinde Veliinesta Varken :icon_twisted:

Ralph
23.Şubat.2013, 21:12
Hakem bu maçta elle oynamayı serbest bırakmış

Ralph
23.Şubat.2013, 21:19
Birisi FMRTE ile Toraman'ın çalım atmasını 20 yapmış :D

Ralph
23.Şubat.2013, 21:33
McGregor geri pasları tutabiliyor şükürler olsun :)

Rezil rüsva bir oyun oynuyoruz.

GeNç KaRTaL
23.Şubat.2013, 21:42
Çok sıkıcı bir maç oluyor gerçekten.Arada donmalar da olunca kapattım valla,dayanamadım.

Ralph
23.Şubat.2013, 21:43
Bende kapatacağım birazdan Şemsi :) Bu arada Niang'ı iyi ki kiralamışız. Bitmiş Niang falan kalmamış. Hayatımda izlediğim en boş Beşiktaş maçı.

uAburak89
23.Şubat.2013, 21:45
Niang hayal kırıklığı yaratacak gibi duruyor, Almeida'nın varlığı Beşiktaş'ın oyununu çok etkiliyormuş, onsuz maçlar bunu gösteriyor.

kalemci
23.Şubat.2013, 21:51
Maç kötü Veli iyi.

Ralph
23.Şubat.2013, 21:58
Fernandes kaçsın kurtulsun bana kalırsa bu takımdan. Harcanmanın hiç anlamı yok. Bari güzel bir takımda izleyelim, takip edelim.

uAburak89
23.Şubat.2013, 22:10
Hakem konusunda Beşiktaşlılar tedirgindi ama sanki Sivas'ı yakıyormuş gibi. Penaltıyı vermedi.

Ralph
23.Şubat.2013, 22:11
İlk yarıdaki kötü oyuna ikinci yarı Samet Aybaba'nın hiç bir müdahalesi yok yazıklar olsun.

Hakem konusunda Beşiktaşlılar tedirgindi ama sanki Sivas'ı yakıyormuş gibi. Penaltıyı vermedi.

Evet ilk yarı ve ikinci yarı olmak üzere 2 penaltısı verilmedi Sivas'ın.

Ralph
23.Şubat.2013, 22:19
Fikret Orman: Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız.

Yapılan transfer: Niang.

Geldiğinde sevindik ettik ama son derece kötü bir durumdaymış. Biz bunu bilmiyorduk ama yukarıda dediğim açıklamayı yapan Fikret Orman ve kurmayları bunu bilmesi gerekiyordu. Yazıklar olsun başka denecek bir şey yok.

europeanconquer
23.Şubat.2013, 22:21
Daha 3. maçını oynuyor ve bu adam hazır değil abi,bence o kadar yüklenme.

Ralph
23.Şubat.2013, 22:23
Daha 3. maçını oynuyor ve bu adam hazır değil abi,bence o kadar yüklenme.

Ona sözüm yok. Benim sözüm Fikret Orman'ın söylediği ve yaptığı tezat şeylere. Bize, bizi kurtaracak adam lazımdı. Kondisyon kazandırıp takıma adapte edecek oyuncu değil. Üstelik bu adam yarım sezonluğuna geldi, üstelik bu adam kiralık geldi. Tam tersi son derece hazır bir adam alınması gerekiyordu. Yanılıyor muyum? Bunları Fikret Orman belirtti. İyice güven kaybediyor.

byariff
23.Şubat.2013, 22:25
Sivasin penaltisi verilmemis diyorlar dogrumu maci izliyemiyorumda.

atif muthis vurdu mcgregorda iyi cikartti

europeanconquer
23.Şubat.2013, 22:28
Bu ne la her maç kırmızı kart yeter artık :n:

Ralph
23.Şubat.2013, 22:28
Kırmızı kart doğru karar.

byariff
23.Şubat.2013, 22:29
oha ugur ayip yahu ya oyle girilirmi hic rakibe

OrcunFB
Maç Sivas'ın. Şimdiden geçmiş olsun BJK'lilere. :D

besiktas1903
Rakip 10 kisi yeniliriz artik

uAburak89
23.Şubat.2013, 22:30
10 kişilik rakip laneti biter bugün, Beşiktaş kazanacak maçı bence.

Ralph
23.Şubat.2013, 22:31
Sivas 10 kişi kaldığına göre artık rahatlıkla gol yiyebiliriz.

europeanconquer
23.Şubat.2013, 22:35
Ahahahah Hilbert :n: Adam Maraş dondurmacıları gibi :D

Ralph
23.Şubat.2013, 22:42
Umarım Hilbert ile sözleşme yenilenir. Çok devamlı bir oyuncu. Her maç aynı hırs ve istekle oynuyor.

barahir
23.Şubat.2013, 22:42
Borjan verdi golü..

darkkobal123
23.Şubat.2013, 22:45
Büyüksün Hilbert, umarım sözleşmen yenilenir.

Ralph
23.Şubat.2013, 22:46
Holosko bu maç tiksindirici derecede kötü

Ralph
23.Şubat.2013, 22:48
Niang bitmiş. Bu kadar net.

Ralph
23.Şubat.2013, 22:51
Beşiktaş için söylenecek tek şey var, "ekinler baş vermeden kör buzağa topallamazmış" :D

Ralph
23.Şubat.2013, 22:55
Rıza hoca bana o kadar sempatik geliyor ki yemin ediyorum yendiğimize üzülüyorum şu an. Keşke çok başarılı olsa da gelse tekrar başımıza.

darkkobal123
23.Şubat.2013, 23:00
Çok şükür haftalar sonra gol yemeden kazanabildik. Derbi öncesi büyük moral oldu bu galibiyet.

OrcunFB
23.Şubat.2013, 23:06
BJK gol yemedi ve rakip kırmızı kart görsede kazandı, tehlikenin farkında mısınız ? :uzgun:

Kaka Leite
23.Şubat.2013, 23:12
Acil işim olduğundan maçı izleyemedim. Beşiktaş'ın kazanması onlar adına çok iyi oldu..

GeNç KaRTaL
23.Şubat.2013, 23:17
Bende kapatacağım birazdan Şemsi :) Bu arada Niang'ı iyi ki kiralamışız. Bitmiş Niang falan kalmamış. Hayatımda izlediğim en boş Beşiktaş maçı.

İkinci yarı nasıldı? :) Arkadaşla fifa oynadık.Daha eğlenceliydi valla ilk yarıdan.:icon_biggrin:

I3esiktas
23.Şubat.2013, 23:17
Yine besiktas maci yine rezalet hakem. Verilmeyen penaltilar,verilmeyen eller,avantaja birakilmayan toplar vs vs.. Tek dogru karari kirmizi kart.

Uzun zamandan sonra şanslı bir galibiyet aldik diyebiliriz.

Ralph
23.Şubat.2013, 23:19
İkinci yarı nasıldı? :) Arkadaşla fifa oynadık.Daha eğlenceliydi valla ilk yarıdan.:icon_biggrin:

Emin ol farklı değildi. Biraz daha hareketlendi ama yani izlemeye değer değildi.

Mamadou
24.Şubat.2013, 00:00
Tüh ya Niang o golü kaçırdıktan sonra Sivas bir gol atsaydı da hoca ağız tadıyla eleştirilseydi. Tüh tüh yazık oldu.

Özellikle 6. dakikadan sonrası ; http://www.dailymotion.com/video/xxl92m_aly-ece-syr-samet-aybaba_sport#.USfThaXQD7L

Takımın içindeki en tecrübeli oyuncular bile daha önceki açıklamalarında Samet hoca isteyene formayı veriyor, yeter ki almasını bilsinler tarzında. Sonuçta bu takım sezon başı bir sürü hazırlık maçı oynadı. Her gün antrenmanda yer alıyorlar. Evet bende Hasan Türk'ün oynatılmasını çok istiyorum ama oynatılmıyor ise antrenmanlarda iyi seviyede değildir bence. Sonuçta o maçın 18 kişilik kadrosuna bile alınmadı.

footballer33
24.Şubat.2013, 00:14
İki takım da iyi değildi, maç ortada geçti. İlk yarıda ceza sahası içinde Eneramo'nun eli, 2. yarıda da Veli'nin rakibin ayağına bastığı pozisyon penaltıydı. Ersan'ın dürtmesi tartışılır, ikili mücadelede vücudunu koyup topu almaya çalıştı. Ben böyle değerlendiriyorum ve faullük bir durum göremiyorum.

Bugün, ayrıca 2 şanssızlığımızı da kırdık. 1.si, rakibin 10 kişi kaldıktan sonra kazandığımız ilk maç oldu. 2.si ise, 12 maç sonra gol yemediğimiz ve gol yemeden kazandığımız ilk maç oldu.

Gregor, nihayet bir maç kurtardı. 3 önemli kurtarış yaparak bana göre, sahanın yıldızı oldu. Maçın en kötüleri de; Holosko ve Niang'tı. Niang'ın zamana ihtiyacı olduğu bir gerçek tabii.

Deus Dominus
24.Şubat.2013, 00:32
Ben ciddi anlamda futboldan soğudum sanırım , yoksa son 3 haftada izlediğim çoğu maçta uyuyakalmamın başka açıklaması gelmiyor aklıma :)

RaSenGan
24.Şubat.2013, 01:28
Her kamera karşısına geçtiğinde hakemlerden şikayetçi olan Fikret Orman bu maçtan sonra ne diyecek acaba :)

Ralph
24.Şubat.2013, 02:00
Her kamera karşısına geçtiğinde hakemlerden şikayetçi olan Fikret Orman bu maçtan sonra ne diyecek acaba :)

Ne demesini bekliyorsun cidden merak ediyorum. Bizim hakemlerden yediğimiz kazığı kimse yememiştir. Sivas'ın emeğine ben de üzülüyorum -ki Rıza Çalımbay'ı çok fazla sempati duyan biriyim. Ama kim olursa olsun bize iki çift laf edecek kimse olamaz bu konuda. Buna sen de dahilsin ve herkes de dahil. Yara deşmenin anlamı yok. Açtırma ağzımı şimdi benim :)

eXcitinG
24.Şubat.2013, 02:09

Demek ki bazı şeyLeri düzeLtmek için kamera arkasında boL boL buLunmak Lazım.

Ralph
24.Şubat.2013, 02:10

Nokta.... :)

ReaList
24.Şubat.2013, 03:00
Olcay'da gelişme var, böyle pozisyonlarda biraz fevri davranır gözü kararırdı doğru tercih 3 puan kazandırdı.

Ralph
24.Şubat.2013, 03:01
Olcay yakın pozisyonda şut çekmesin nolur :) uzaktan atsın da yakından çekmesin.

ozan42
24.Şubat.2013, 04:13
Veli'nin haraketi kesin penaltıydı kırmızı kart doğru karar, eneramo'nun penaltı pozisyonu tartışılabilecek bir karar ben üst düzey liglerde öyle pozisyonları izlerken 2'li mücedale omuz diye birçok hakem tarafından pozisyonun devam edildiğini gördüm ugur kavuk en az 2-3 maç ceza almalı o nasıl bir tekmedir kalbinin tam altına.

sananes
24.Şubat.2013, 05:23
Olcay karşı karşıya konusunda yetersiz ama futbol karakteri de saha görüşü de ortalamanın üstünde. Beşiktaş için çok önemli bir oyuncu bana kalırsa.

RaSenGan
24.Şubat.2013, 17:50
Ne demesini bekliyorsun cidden merak ediyorum. Bizim hakemlerden yediğimiz kazığı kimse yememiştir. Sivas'ın emeğine ben de üzülüyorum -ki Rıza Çalımbay'ı çok fazla sempati duyan biriyim. Ama kim olursa olsun bize iki çift laf edecek kimse olamaz bu konuda. Buna sen de dahilsin ve herkes de dahil. Yara deşmenin anlamı yok. Açtırma ağzımı şimdi benim :)

Çıkıp konuşması normal tabi biliyorum Beşiktaş'ın aleyhine verilen kararları ama son haftalarda Beşiktaş'ın her maç rakibinin 10 kişi kalması,bu maçta hakemin Beşiktaş'ın sürekli yararına kararlar vermesi acaba hakemler bu açıklamalardan etkileniyor ona göre mi davranıyor diye düşündürüyor insanı :)

Düzeltmek başka tersine çevirmek başka :)

darkkobal123
24.Şubat.2013, 18:07
Veli'ye yapılan hareket tartışmasız kırmızı kart, 2-3 maç ceza bile verilmeli. Adam ölüyordu neredeyse sahada, Uğur kırmızı görmesin mi yani ? Biri tükürüyor, öteki dirsek atıyor, öteki kasti tekme atıyor. Hakemler " aferin oğlum " deyip kırmızı kart göstermesin mi yani ?

William Rookwood
25.Şubat.2013, 00:52
Sivasspor'un iki tane net penatısı verilmemiş. Hadi eneramonun pozisozyonuna he diyelim. Ya grosickinin ki? Net%100 penaltı tamamen hakkını yemişler takımın

I3esiktas
25.Şubat.2013, 01:52
Son çıkan kırmızı kartlar hakkında yorum yapıyorsanız kusura bakmayın ama futbol bilginizden şüphe ederim. Penaltı olaylarında da kimsenin olumsuz bir şey söylediğini görmedim. Keşke herkes böyle tarafsız yorum yapmayı becerebilse.

anil luque
25.Şubat.2013, 02:33
Sivasspor'un iki tane net penatısı verilmemiş. Hadi eneramonun pozisozyonuna he diyelim. Ya grosickinin ki? Net%100 penaltı tamamen hakkını yemişler takımın

daha macin basinda eneramonun el pozisyonuna ne diyeceksin dostum? %100 hakki yenmis falan agir oluyor. objektif olabilmek onemli , bunu yapabilenle futbol konusmak ayri hos. yapamayan ise eziyet..

William Rookwood
25.Şubat.2013, 03:30
daha macin basinda eneramonun el pozisyonuna ne diyeceksin dostum? %100 hakki yenmis falan agir oluyor. objektif olabilmek onemli , bunu yapabilenle futbol konusmak ayri hos. yapamayan ise eziyet..

O ayrı bi rezillik zaten, o pozisyonda kart görmesi gerekirdi. Ama Sivasspor aleyinide çok etkiledi. Tek olumlu olan karar kırmızı karttı bence hatta o pozisyona yeni bir kart çıkarmalılar kırmzı bile hafif.

darkkobal123
25.Şubat.2013, 17:49
Eneramo daha 6. dakika da elle topu düzeltti, onu veremedi hakem. Sonra hakem bizi kolladı oluyor. Ersan mükemmel bir omuzla topu aldı hareket temiz. Ayrıca Eneramo hayatta o küçük şarjla yere düşmez. Veli'nin pozisyonu ise penaltı diyecek birşey yok.