View Full Version : Fenerbahçe - Kasımpaşa | STSL 23. Hafta
Kaka Leite
22.Şubat.2013, 15:16
http://picturf.com/i/56a
uAburak89
22.Şubat.2013, 15:23
Fenerbahçe'nin gol yememe serisi bitebilir ama kazanacaktır diye düşünüyorum. Güzel bir maç bekliyorum, tabii umarım yanılırım ve Fenerbahçe puan kaybeder. :)
attirson
22.Şubat.2013, 15:24
Son zamanlarda formda ve moralliyiz seriyi devam ettirir 2-0 kazanırız diyorum ve Salih'i yine 11de görmek istiyorum.
ReaList
22.Şubat.2013, 15:26
Sahamızda kontra oynayan adamlara karşı zaafımız var. Lua Lua, Enaramo, Jervis, Diarra tarzı adamlar sağolsunlar boş geçmediler. Malum Kasımpaşa'da da Kalu Uche var gol krallığını paylaşıyor şuan. Maçı kazanmak kadar gol yememek de başarı olacaktır. İyi şanslar Fenerbahçe'm.
europeanconquer
22.Şubat.2013, 15:33
Fenerbahçe kazanacaktır ancak Viudez çok tehlikeli oyuncu ona dikkat etmek gerekir malum bizi yakmıştı :n:
ForsakeN
22.Şubat.2013, 15:36
Volkan Hasan Yobo Egemen Gokhan Topal Emre Meireles Kuyt Sow Webo
Bu 11 cikar sahaya. Ben 2farkli galibiyet bekliyorum. Takim o havayi yakaladi.
himone
22.Şubat.2013, 16:44
Artık takım morallendi ve rakipler de bunun farkına vardı. Artık FB maçlarında özgüven artısı yaşayamazlar bence.Olsa bile orta sahada Topal ve Emre çok iyi oynuyor eskisi gibi yürüyerek orta sahayı geçmek yok FB maçlarında. Sivas maçında olduğu gibi bir durum olmazsa şu an bize tehlike oluşturacak fazla takım da yok. Ligte en önemli 3 haftaya girdik. Özellikle Kasımpaşa ve BJK maçlarını kazanırsak bence çok güzel bir seri yakalarız. Ve şansımız son haftaya kadar devam eder. Uzun süre sonra takımdan umutluyum, bu umudun sebebi de Emre ve son haftalarda çok iyi oynayan Topal'dır. Çünkü takımın sıkıntısı ağırlıklı olarak bu bölgeden kaynaklanıyordu.
Aykut Kocama'a olan saygım dün Salih'i ilk 11'e almasıyla tekrar tavan yaptı. Sırada Kuyt ve Cristian'ı dinlendirme var onları da yaparsa bir daha bu hoca hakkında ağzımı açmam yemin ediyorum.
NikolaiBelinski
22.Şubat.2013, 18:35
2-3 hafta önce bu karşılaşma yapılsaydı mutlaka beraberlik derdim. Fakat Emre'nin gelişi ile ligde gözle görülür bir performans artışı yaşayan takımın morallenmesi, + olarak Bate'yi yenip Avrupa Ligi'nde turlaması moral olarak tavan yaptırdı. Üstelik ligde puan kaybına tahammülümüz yok kazanmak zorundayız.
erdem344
23.Şubat.2013, 01:21
Berabere biter (totemdir)
Universal
23.Şubat.2013, 15:26
Fenerbahçe çok yorgun o yüzden maçın sonucu direkt etkilenebilinir. Rotasyon şart. Umarım Meireles'e forma verilmez. Yaptıkları ile hak etmiyor.
KanaKe
23.Şubat.2013, 15:48
Maci alirsa Emre alir tek basina...
sananes
23.Şubat.2013, 15:50
Rotasyon şart ama Aykut Hoca rotasyonu tercih etmeyecektir diye düşünüyorum.
Tahmini 11'im volkan-gg-bekir-yobo-hasan-topal-emre-cristian-sow-kuyt-webo
bence olması gereken ise: volkan-gg-bekir-egemen-hasan-topal-emre-salih(cris)-sow-kuyt-semih
yaptığım 11 ideal 11'im değildir.Aykut Kocaman'ın en fazla bu kadar rotasyon yapabileceğine inandığım için en azından Webo ile Cristian dinlensin temennisi ile yapılmış bir 11'dir. Ama muhtemelen hocamız bu maçta da hepsi oynasın hafta içi kupada oynatmam dinlenirler 1 hafta diye düşünüp ilk yazdığım 11'le sahaya çıkacaktır. Belki stoperlerden birisi egemen ile değişir.
zeck17
23.Şubat.2013, 15:54
Fenerbahçe farklı kazanır gibi ayrıca gollü maç olacağı kesin
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Şubat.2013, 16:35
bu macta rotasyon sart gibi gorunuyor, cok kritik bir donemec. hem as oyuncularla cikip hem de onlarin yorgun olmasindan kaynakli puan kaybi daha yipratici olur kanaatindeyim. bunun yerine daha dinlenmis oyuncularla cikmaliyiz. bu kadro genisligi var fenerbahcede, alternatif kadroyla bile sahamizda kazanabilecek gucteyiz. obur turlu olursa puan kaybi bekliyorum. benim 11 icin fikrim;
wEBO
sTOCH - - - - - - - - kRASIC
eMRE - mEIRELES
sELCUK
hASANaLI - eGEMEN - yOBO - mEHMET tOPUZ
mERT
sui generis
23.Şubat.2013, 16:58
Rotasyon 3-4 kişiyle olur. Yukarıdaki kadroyla çıkarsak kendi kendimizi yakmış oluruz. kimin ne yapacağı belli olmsx , Allah'a emanet. bence Sow'u merkeze çekip , Stoch'u sola , Emre , Meireles bir de Hasan Ali gelsin , yeter. İlerleyen başka bir maçta da Krasiç'i 11'e dahil etmeliyiz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Şubat.2013, 17:05
Rotasyon 3-4 kişiyle olur. Yukarıdaki kadroyla çıkarsak kendi kendimizi yakmış oluruz. kimin ne yapacağı belli olmsx , Allah'a emanet. bence Sow'u merkeze çekip , Stoch'u sola , Emre , Meireles bir de Hasan Ali gelsin , yeter. İlerleyen başka bir maçta da Krasiç'i 11'e dahil etmeliyiz.
cok da abartili degil muhammet, orda tek sorun krasic olur ki o da degistirilebilir. ama kuyt yazmaya elim gitmedi :D GG yerine de Topuz tam isabet olur. onun disinda hepsi zaten as oyuncu kalitesinde. 10 gunde 4 mac yapmis bir 11de de bu rotasyon sart gibi. topal, kuyt, sow, GG bunlar kesinlikle dinlendirilmeli. bunu simdi yapmazsak ilerde daha cok can sikici seyler olur. zaten bu kadroyla da rotasyon yapmayacaksan hic klubeye adam alma, 11 kisi al yeter :)
sui generis
23.Şubat.2013, 17:11
abi arada kupa maçı var , zaten orada hiçbiri oynamayacak. Yazdığın kadro elbette kaliteli ama takımda birden bu kadar değişiklik yaparsak kazanma ihtimalimiz yok bence. Kimin ne yapacağını kestiremezler. bireysel olarak iyi ama takım olma konusunda sıkıntı oluşur. Benim Krasiç konusunda hiç şüphem yok , keşke oynasa. Kuyt'ın son maçta bulduğu pozisyonları o bulsaydı hızıyla çok iş yapardı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Şubat.2013, 17:19
simdi baktim, ben de 4 kisiyi rotasyona tabi tutmusum. yerinde oynayanlar da cokca takimda forma giymis adamlar. rotasyondan bu kadar korkmamak lazim. gs gecen sene rotasyonsuz basarili oldu belki ama fikturunu hepimiz biliyoruz. boylesine zorlu bir takvimde artik su rotasyonlari yapalim ama dedigin gibi aykut kocaman riske etmeyecektir. sadece hasan ali zieglerin yerinde oynar :) ben olsaydim dedigim gibi cikarirdim takimi ama aykut hoca icerde olan kisi olarak daha iyi bilir. biz disardan kagit ustunde konusuyoruz. oylesi kolay tabi :D
ForsakeN
23.Şubat.2013, 18:24
Plzen ilk macini dusunerek oynayamayacak olan Egemen'in yerine Bekir'i onumuzdeki maclarda kesmeyebilir Aykut hoca
erdem344
24.Şubat.2013, 03:19
rıske girmemek daha mantıklı hasan ve stoch bence oynar bu maç krasic de 18'e girer gibi.
Crazycat
24.Şubat.2013, 14:26
Bu maçın neden pazar günü oynandığıyla ilgili bir açıklama var mı? Kupa maçımız var, tamam da o maç zaten formalite maçı artık. Maçın pazartesi oynanması gerekiyordu, umarım maçı kazanırız.
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 15:56
Aykut Kocaman kendisi de söylemişti bu kadar zor ve önemli maçları oynuyoruz ve Krasic'in bu maçlarda forma giymesi gerekli.
Bir oyuncuyu kazanmak çok önemlidir ki bunun en büyük örneği bence şu günlerde Kaka'dır. Ligde umut olmadığından dolayı artık oynuyor ve nefis bir geri dönüş yaptı.
O Real Madrid, bu Fenerbahçe diyecek olan olursa da liglerin farkından da söz etmek gerekir.Bence bir Krasic'in oynaması kadroda çok büyük bir zarar vermez.
Bu adamı tekrar kazanmak gerek özellikle bu kadar önemli bir dönemde.
Universal
24.Şubat.2013, 16:28
Krasiç'i bu maçta kullanmalıyız. Takım çok yorgun yeni isimlere ihtiyaç var. Oyuncular belli bir süre daha az görev almalı. Ziegler yerine HAK oynar gibime geliyor. Zor maç olacak Emre'ye çok iş düşüyor. Umarım iyi bir sonuç alırız.
erdem344
24.Şubat.2013, 20:06
stoch 11'de.
Önder HOCA
24.Şubat.2013, 20:08
Volkan
Gökhan
Yobo
Egemen
Hasan Ali
Kuyt
Meireles
M.Topal
Stoch
Emre
Webo
Suicider
24.Şubat.2013, 20:08
Krasic kadro da bile yok sanırım sakatlığı mı var?
ReaList
24.Şubat.2013, 20:10
Cristian yok, biri üzerime toprak atsın...
NikolaiBelinski
24.Şubat.2013, 20:11
Stoch 173921371920381203 maç sonra kadroda
byariff
24.Şubat.2013, 20:14
bate macinda iyi oynuyan salih bile ilk 18"de yok ilginç bir adam aykut hoca.
Sekopej
24.Şubat.2013, 20:18
bate macinda iyi oynuyan salih bile ilk 18"de yok ilginç bir adam aykut hoca.
Salih o maçta oyundan çıkarken bile oldukça yorgundu, kaldı ki çarşamba günü 90 dakika oynayacak, o nedenle Salih'i kullanmayacak olması çok doğal.
Bugün oynayanlar kupa maçında zaten oynamazlar, bu maç önemli, kazanabilecek takımın çıkması doğal çünkü kupa maçından sonra derbi maçı var.
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 20:20
Çok basit bir soru sorucam Reto ve Stoch neden aynı anda oynamıyor.
Geçen sezon o mükemmel çıkışı yaparken arkasında Reto oynuyordu Stoch'un onu geçtim, Hasan Ali'ye tahammülüm yok. Orta bile açamıyor doğru dürüst..
sananes
24.Şubat.2013, 20:24
Hasan Ali tartışmasiz Ziegler'den üstün bir oyuncudur. Geçen sene stoch ekstra iyiydi,uyumdan bağımsız bir sekilde.
ReaList
24.Şubat.2013, 20:31
Juventus almış bu adamı bakmış bir işe yaramıyor, Zor durumda olan Fenerbahçe'ye oyuncu lazım, alelacele postalamışlar bize. Sezon sonuna kadar sabretmişiz ve sezon sonu ilk yaptığımız takviyelerden biri sol bek'e olmuş (Meali: Oh be kurtulduk) Neyse bu adam tekrar Juventus'a dönüyor az biraz denemişler bakmışlar gelişme yok, yine işe yaramıyor gönderelim demişler, oltaya Lokomotiv Moskova gelmiş, 3-4 maç dayanabilmiş illallah demiş Ruslar, devre arasında yol göstermişler. Ve biz şaka gibi bu adamı tekrar geri getirdik.
Asıl sorulması gereken bu adamın burada ne işi var ? olması gerekirken, Niye kadroda yok olunca, gülmemek elde değil : ) Juventus'un göremediği, Moskova'nın göremediği neyi gördük de bu adama bel bağlıyoruz, hayret.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 20:31
retodan ziyade alex kaynakliydi stochun formu, retoyla bir alakasi yok bence. kaldi ki daha cok bindirme yapan hasan aliyle oynamasi onun avantajina olur. iceri katedebilir onun bindirmeleri sayesinde. hasan ali daha ofansif arti cok daha fazla cizgiye inebilen bir bek. stochun dezavantaji da artik cok biliniyor olmasi ve sahada yaptiklari cok ongorulur olmaya basladi. onu savunmak eskisinden daha kolay rakipler icin.
ibrahim, reto rus ligi bittigi icin donmedi mi? biraz haksizlik gibi oluyor, kurtulunmasi gerekecek bir bek degil yani ziegler. vasat da olsa gorevini yapan biri sonucta. zaten orda ihtiyacimiz oldugu acikti. bence iyi oldu, alternatif bakimindan.
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 20:34
Ben karşılaştıran adam Hasan Ali olunca çok abarttığınızı düşünüyorum.
Hasan Ali'nin tek artısı savunma yönünün daha iyi olmasıdır. Boş bindirme yapmak önemli değil..
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 20:38
bence hasanali ofansif olan bek, retonun yakindan alakasi yok hucumla. bildigin cakili sol bek adam. risksiz oynar. daha bir kere cizgiye inip orta yaptigini gormedim ben.
ReaList
24.Şubat.2013, 20:38
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Aytaç abi Ruslar zaten beğenseydi oynatırdı, oynatsaydı bırakmazdı. Selçuk Şahin'in sahada olması bile Reto'dan daha rahat bir izlenim veriyor bana. Mahmut Hanefi'ye bile eyvallah derim : ) o bölgede inanılmaz vites düşüren bir oyuncu. Bir ara Fabiano diye bir eleman almıştık, onun İsviçrelisi işte.
Roberto Carlos > Andre Santos > Reto Ziegler
Eyvah eyvah : ) Hasan Ali'nin tek avantajı yaşının genç olması ve hala pişmeye müsait olması en azından top kontrolü, pasları, savunma ve ofans yönü yaşına göre Ziegler'den iyi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 20:43
kalite acisindan haklisin, zaten vasat bir adam ziegler. ilk 11 icin dusunulmemeli. hasan aliyi bitirmemek icin akilli bir secim diyebilirim. biraz sabirli olup hasan alinin gelismesini beklemeliyiz o bolgede. yeni bir andre alirsak nasil oyuncu yetistirecez. :)
kiyaslama konusunda tamamen hemfikiriz.
uAburak89
24.Şubat.2013, 20:50
Tam 4-3-3 kadrosu ile çıkmış Fenerbahçe, erken bir gol farkı getirebilir.
OrcunFB
24.Şubat.2013, 20:51
Hadi Stoch inşallah formayı alırsın.
ForsakeN
24.Şubat.2013, 20:58
Ben karşılaştıran adam Hasan Ali olunca çok abarttığınızı düşünüyorum.
Hasan Ali'nin tek artısı savunma yönünün daha iyi olmasıdır. Boş bindirme yapmak önemli değil..
Yanlış analiz etmişsiniz iki oyuncuyu. Reto'nun defansif yönü daha kuvvetli, Hasan Ali teknik açıdan ve ofansif konularda daha iyi. Fakat savunmada özellikle de hava toplarında çok zayıf
sui generis
24.Şubat.2013, 20:58
Kadro çok iyi. Salihin olmaması çok normal, haftaiçi maç var. Tek anlayamadığım krasiç'in 18'e girememesi. Neyse başarılar Fenerbahçe
ReaList
24.Şubat.2013, 20:59
Poff Penaltı
ReaList
24.Şubat.2013, 21:00
Sahamızda kontra oynayan adamlara karşı zaafımız var. Webo,Lua Lua, Enaramo, Jervis, Diarra tarzı adamlar sağolsunlar boş geçmediler. Malum Kasımpaşa'da da Kalu Uche var gol krallığını paylaşıyor şuan. Maçı kazanmak kadar gol yememek de başarı olacaktır. İyi şanslar Fenerbahçe'm.
Maalesef, Uche attı 1-0
uAburak89
24.Şubat.2013, 21:02
Poff Penaltı
Ben maçı izleyemiyorum, doğru karar mı penaltı ?
ReaList
24.Şubat.2013, 21:05
Ben maçı izleyemiyorum, doğru karar mı penaltı ?
Yakın mesafeden çekilen bir şutu elle müdahale var diye penaltı olarak değerlendirdi hakem, tartışmaya açık zira o kadar kısa mesafede adamın kolunu kesecek hali yok ya. Bir engelleme yerine çarpma olarak da değerlendirme gelebilirdi, Hakem takdiri diyelim.
uAburak89
24.Şubat.2013, 21:06
Yakın mesafeden çekilen bir şutu elle müdahale var diye penaltı olarak değerlendirdi hakem, tartışmaya açık zira o kadar kısa mesafede adamın kolunu kesecek hali yok ya. Bir engelleme yerine çarpma olarak da değerlendirme gelebilirdi, Hakem takdiri diyelim.
Sabri'nin Schalke maçındaki pozisyonu geldi aklıma tarifinden, teşekkür ederim cevap için.
ReaList
24.Şubat.2013, 21:08
Sabri'nin Schalke maçındaki pozisyonu geldi aklıma tarifinden, teşekkür ederim cevap için.
Aynen benzer bir pozisyon kısa mesafede kaleye çekilen bir şut. Hakemlerin buna dikkat etmesi gerekiyor sonuçta insan bunlar robot değil ya, uzvunu salisede jet gibi çeksin.
byariff
24.Şubat.2013, 21:10
bence penalti degil yakindan sut cekiyor adam elini sakliyamaz.
erdem344
24.Şubat.2013, 21:16
Penaltı değildi bence de. Yakın mesafeden eli topa gitmiyor tog adamın eline geldi direk
Corpus
24.Şubat.2013, 21:22
2. yarı Topal yerine Sow girip Stoch 10 numara pozisyonuna geçerse Kasımpaşa için büyük sorun olabilir. Şuan iyi dayanıyor Kasımpaşa ancak 2. yarı bu kadar dayanabileceklerini düşünmüyorum.
Ralph
24.Şubat.2013, 21:26
Kasımpaşa'nın forması Hollanda Ligi takımlarını hatırlattı bana.
Yanlış analiz etmişsiniz iki oyuncuyu. Reto'nun defansif yönü daha kuvvetli, Hasan Ali teknik açıdan ve ofansif konularda daha iyi. Fakat savunmada özellikle de hava toplarında çok zayıf
hasan alinin ofansif yönüde pek iyi değil bence özellikle mental anlamda çok zayıf hasan ali boş cezasahısına 2-3 kere orta yaptığını gördüm
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 21:35
Yahu bu adamların ikisi de Fenerbahçe seviyesinde değil bu bence açık.
Andre Santos'u çok seviyordum ancak gitti. Elde bunlar varsa bunları kullanmak gerek ayrıca Hasan Ali'nin ofansif'i Reto'dan iyi demeniz bence sizin görüşünüzdür.
Topla çok fazla oynuyoruz ancak gol yok. Webo da şu ellerini kullanmaktan vazgeçmeli bence bazen cidden sınırları aşıyor.
ForsakeN
24.Şubat.2013, 21:38
Hakem futbol oynanmasina izin vermiyor yemin ediyorum
Corpus
24.Şubat.2013, 21:40
Hakem futbol oynanmasina izin vermiyor yemin ediyorum
Maçı 10.dk dan beri izliyorum. O dakikadan beri çok faul çalındı, evet. Ancak yakın çekimlerde bu faullerin hep doğru olduğunu gördüm şahsen. Sertliğe izin verme meselesi biraz da
erdem344
24.Şubat.2013, 21:42
Hakem çok fena.
Ralph
24.Şubat.2013, 21:42
Oylamada beraberlik vermiştim ama görünüşe göre Fener gol atacak. En az 2-1'e döner bu maç. Çok istekli Fenerbahçe.
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 21:43
Yahu bizim kadar orta kafa gol yapamayan ancak ısrarla her atakta kanatlara orta pası atan bir takım yok.
Atamıyoruz işte yani ne bu çaba. Hayır kanatlar da orta açabilecek oyuncularla kurulu olsa için yanmayacak.
attirson
24.Şubat.2013, 21:45
Oyunu bu kadar durdurdu üstüne küfür eder gibi 2 dk uzatma verdi zaten sırf penaltıda 1 dk gitti.
ForsakeN
24.Şubat.2013, 21:46
2dk verdi o bile cok az
ReaList
24.Şubat.2013, 21:49
Yahu bizim kadar orta kafa gol yapamayan ancak ısrarla her atakta kanatlara orta pası atan bir takım yok.
Atamıyoruz işte yani ne bu çaba. Hayır kanatlar da orta açabilecek oyuncularla kurulu olsa için yanmayacak.
Geriden şişirilen topları es geçmişsin Cenker, koymuşuz Kasımpaşa'nın kucağına tek forvet paso ona havadan top atıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz oysa oyunu yerden çok iyi oynayabilecek Emre-Meireles-Stoch gibi isimler sahadayken.
Acilen B planını devreye koymamız gerekiyor var mı bilmiyorum ama böyle olmuyor maalesef.
OrcunFB
24.Şubat.2013, 21:50
Penaltı penaltı değildi hakem kötü. İstekliyiz 2. yarıda kazanırız gibi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 21:51
bal yapmayan ari gibiyiz. cok calisiyoruz ama netice yok, kaleleri kaldirsak sahadan cok basarili oluruz :)
spikerleri hic begenmiyorum, cok fazla subjektif yorumlar yapiyorlar. sadece maci sunsalar daha iyi olacak. aykut kocamanla alakali gondermeler duymaktan biktim fenerbahce maclarinda. surekli akil veriyorlar...
himone
24.Şubat.2013, 21:51
İnatla topu şişiriyorlar arkadaş. Oyuncuya top geliyor yanında kimse yok indireceğine kafayla ileri atıyor. Hakeme boşuna laf atmayın bence harikaa maç yönetiyor. Tatışılabilecek tek karar uzatma olabilir ama zaten 2 dk öyle çok az da değil. Sow girmeli ve çift forvete dönmeliyiz.
Corpus
24.Şubat.2013, 21:53
Sow olmadan Webo da demarke hale geçemiyor. Sow oyuna girerse eğer Kasımpaşa' nın dayanması imkansız.
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 21:53
Kaleye isabet eden şutun olmaması da ayrı bir komedi.
Neyine bastırdıysak bu kadar, Webo zaten çürük yumurta.
Ben Sow'a üzülüyorum, Webo gibi biri yüzünden performans'ı yarıya iniyor.
Önder HOCA
24.Şubat.2013, 21:54
deli oluyorum böyle hakemlere sakatlanan adam illa saha içindemi tedavi olucak sanki kaleci sakatlandı (kaldıki 10 numarananın 2 pozisyonunda sakatlanıcak bir pozisyon yok) hakem oyunun soğutulmasına çok güzel göz yumdu
sananes
24.Şubat.2013, 21:55
Hakem çok faul veriyor hadi diyelim faul veriyor ama hakli o zaman avantaj kuralını öğrenip çıksın sahaya.
erdem344
24.Şubat.2013, 21:55
Topal - Sow olur gibi . Stochuda pek etkili değil ama özlemişiz.
1-1 berabere biter maç
himone
24.Şubat.2013, 21:57
Topal - Sow olur gibi . Stochuda pek etkili değil ama özlemişiz.
1-1 berabere biter maç
Topal çok iyi oynuyor bence, çıkacaksa Meireles çıkmalı. İkili mücadelelerde yeterli gayret göstermiyor, zaten hücumda da bir etkisi yok.
ReaList
24.Şubat.2013, 21:58
@erdem344
Erdem, beraberlik demek lige havlu attın demek mutlaka kazanmalıyız.
erdem344
24.Şubat.2013, 21:59
Hocada farkında ama bakalım görelim
BleedingMoon
24.Şubat.2013, 22:00
penaltı doğru. mehmet topal penaltı haricinde de çok hata yaptı. bizim taraftarda da sorun var. bir hata olunca hemen ıslıklıyorlar futbolcuları. güven kaybı yaşıyor adamlar.
Ralph
24.Şubat.2013, 22:13
Ufffff ne gol kaçtı
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 22:13
Aykut Kocaman beklenmeyen bi hamle yaptı ve A-B-C-D-E-F ne kadar plan varsa hepsini kullanıyor Baroni - Sow değişikliği ile.
Corpus
24.Şubat.2013, 22:14
Gökhan' dan müthiş müdahale. Mutlak golü önledi.
Ralph
24.Şubat.2013, 22:29
Webo kısacık boyuyla her kafa topuna çıkıyor helal olsun cidden.
europeanconquer
24.Şubat.2013, 22:29
60'da Webo 1-1 yapmış.
Corpus
24.Şubat.2013, 22:35
Hakem ile konuşmak için cezasahası dışına çıkan kaleciler sarı kart görüyordu. Ne oldu o iş ? Spikerler geçen hafta 10 kere falan söylediler. Volkan çıkınca olmuyor heralde.
Ralph
24.Şubat.2013, 22:40
Issakson iyi bugün
byariff
24.Şubat.2013, 22:42
oyuncunun kolu açik degil penalti itirazi vardida.
Ralph
24.Şubat.2013, 22:42
Pes'te Moussa Sow'u sol açığa koyuyorsun gücü 84'ten 60'a düşüyor. Konami'nin bildiğini Aykut bilmiyor.
ALINTI :D
Ralph
24.Şubat.2013, 22:45
3 penaltı itirazı oldu ve 3'ü de temiz.
Corpus
Fener atar 2-1 biter bu maç. Rahat olun.
Hakem baskıya dayanamadı ve 4. pozisyonda penaltıyı verdi. Tertemiz 4 pozisyon
himone
Son pozisyon penaltıydı işte. Yalçın'ın sol ayağına dikkat.
Ralph
24.Şubat.2013, 22:46
Haketti zaten maçı fener. Kasımpaşa yatıyor sabahtan beri.
erdem344
24.Şubat.2013, 22:47
Duvara karşı oynuyoruz resmen .
Ralph
Hahahahaa fenerbahçe resmen hakemi etki altına aldı :D Buda penaltıysa varya her maç elli tane penaltı olur.
Ama hakettiler galibiyeti orası ayrı.
Kaka Leite
Sow aldığın her kuruş helal olsun !
Bu azim bu çaba adamsın korneri de o yaptırdı.
erdem344
Penaltı penaltı
attirson
24.Şubat.2013, 22:48
Gooool be gooool
Kaka Leite
Hahahahaa fenerbahçe resmen hakemi etki altına aldı :D Buda penaltıysa varya her maç elli tane penaltı olur.
Verilmeyene sayalım bence.
Sow'un pozisyon net penaltı idi bence.
himone
Maçı düzgün izle sonra konuş, bal gibi penaltı. Ondan önce de Sow'un pozisyonu penaltı.
erdem344
24.Şubat.2013, 22:49
pozisyon penaltı ama 10 tane olsa 1 tane verilır
Ralph
Hakem fiyaskosu yaşandı inanılır gibi değil. Fenerbahçe yavaş yavaş penaltı için ısıttı hakemi ve istediğini aldı.
byariff
bu penaltiydi iste tebrikler fenerbahce
Cengo
Yalçın, yerdeki Webo'nun kafasına basıp kafasını yardı.
Bu penaltı değil ise penaltı kavramını değiştirmek lazım.
Ralph
24.Şubat.2013, 22:50
Yalçın, yerdeki Webo'nun kafasına basıp kafasını yardı.
Hakem ona mı çaldı düdüğü peki?
mpaker66
24.Şubat.2013, 22:50
Kesinlikle taraftarın baskısı altında kaldı hakem, aynı pozisyon başka zamanda 100 kere olsa hiçbirinde verilmez penaltı.
Cengo
24.Şubat.2013, 22:51
Hakem ona mı çaldı düdüğü peki?
Neye sarı kart gösterdi peki? Bunu da açıklamanızı bekliyorum.
Net kırmızıydı ayrıca, bunun açıklaması da olamaz.
Namzet
24.Şubat.2013, 22:52
Bitseydi şu maç bir:)
attirson
24.Şubat.2013, 22:52
Hahahahaah olay bu beeeee !!!
Ralph
24.Şubat.2013, 22:53
Ben nerden bileyim neye gösterdi, neye çaldığı bilinmezken... Orada kim kendini yere bıraksa zaten penaltı çalacaktı çünkü o kadar etki altına girmişti hakem..
Namzet
24.Şubat.2013, 22:53
ahahahha 3-1 oldu bu iş bu kadar
Nocna Mora
24.Şubat.2013, 22:54
Kart ona ama düdük ona değil.
Cengo
24.Şubat.2013, 22:54
Ben nerden bileyim neye gösterdi. Orada kim kendini yere bıraksa zaten penaltı çalacaktı çünkü o kadar etki altına girmişti hakem, neye çaldığı bilinmezken...
Basıp kafasını yarmış, hâlâ penaltı değil diyorsunuz. İnanılır gibi değil.
Neye çaldığı mı bilinmiyor? Şaka mı yapıyorsunuz anlayamıyorum.
Net penaltı!
Gereksiz tartışıyoruz.
attirson
24.Şubat.2013, 22:55
Son golde Sow'un yerinde Kuyt olsa çalıma girerdi bence. :D
Corpus
24.Şubat.2013, 22:55
Hakem' in ilk pozisyona penaltı çaldığını düşünüyorum. O pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok. Yok 2. pozisyona çaldıysa, kırmızı vermemesi saçma olur.
Fenerbahçe maçın hakedeni olduğu için çok da konuşmaya gerek yok. Ancak hakemin baskı altında maç yönetemediği çok açık.
Cengo
24.Şubat.2013, 22:56
Kart ona ama düdük ona değil.
Ona verildi. Maçı yeterince takip etmediğiniz anlıyorum. Yalçın basarken diğer oyuncular topun peşinden koşuyordu, kimse durmamıştı. Ardından verildi, geldi düdük. Tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum.
Ralph
Basıp kafasını yarmış, hâlâ penaltı değil diyorsunuz. İnanılır gibi değil.
Neye çaldığı mı bilinmiyor? Şaka mı yapıyorsunuz anlayamıyorum.
Net penaltı!
Gereksiz tartışıyoruz.
Sana dünya liglerinin herhangi bir maçını izlemeni öneriyorum. Hangi maçı izlersen izle o tarz düşürülmeler olur. Hakem penaltıyı yere düşürülünce verdi. Kartı ise kafasını görünce verdi. Bu kadar açık ve net.
BleedingMoon
son gol ofsayt galiba. sow çizgiden biraz daha önde.
ForsakeN
Bu hakem bi daha buyuk takim maci yonetmesin. Basindan sonuna kadar beceremedi
Nocna Mora
24.Şubat.2013, 22:57
Ona verildi. Maçı yeterince takip etmediğiniz anlıyorum. Yalçın basarken diğer oyuncular topun peşinden koşuyordu, kimse durmamıştı. Ardından verildi, geldi düdük. Tekrar izlemenizi tavsiye ediyorum.
Hakem düdüğü Webo düşünce çaldı, kartı da Yalçın istemeden Webo'nun kafasına basınca gösterdi. Maçı dikkatli izlemeyen kim acaba :)
Ralph
Ha bu arada Fenerbahçe maçı haketti, orası ayrı.
erdem344
Pozisyon net penaltı neyini tartışıyoruz
Ama orda 10 tane öyle pozisyon olsa kaçı verilir orası tartışılır.
KaRaBükLü KraL
Maçı seyretmedim ama hakem bir takıma penaltı olduğu halde penaltı vermeyince kendini affettirmek zorunda mı da verilmeyene sayılsın yorumları yapılıyor.Tamam verilmemiştir ama hakem bir takıma sırf ev sahibi veya büyük takım diye kendini affettirmek zorunda değil !
ForsakeN
24.Şubat.2013, 22:58
Son gol temiz. Sow un onunde 2 adam var
Universal
Tekmeye kafa attık kazandık! Sonuç budur. Baştan sona kadar tamamen bu maçı hak ettik. Sonunda 3-1 geldi. Helal olsun. Meireles'den Gökhan'a, Sow'dan Webo'ya ve Emre'ye hepinize helal olsun. Gurur duyulacak oyun budur!
erdem344
15 günde 5 maç ve böyle mücadele
RaSenGan
Hakemin ilk FB maçıymış.Son da olur zaten.Büyük bir takımın maçını yönetemeyeceğini belli etti.Volkan orda hakeme koşup geldiğinde sesini çıkaramadı.Emre'nin yaptığı hareketlere tek kelime edemedi.En sonunda da baskıya dayanamayıp yok yere penaltıyı verdi.Kasımpaşa da biraz top oynasa zorlanmadan alırdı zaten bu maçı.
Ralph
Pozisyon net penaltı neyini tartışıyoruz
Ama orda 10 tane öyle pozisyon olsa kaçı verilir orası tartışılır.
Hangi kıstasa göre konuşalım peki? :) Asıl penaltı olup olmadığına göre mi yoksa ligimizde böyle pozisyonlara penaltı verilip verilmediğine göre mi...
RaSenGan
24.Şubat.2013, 22:59
İsterse 28 tane olsun.Kalecinin arkasında sonuçta.Normalde ofsayt olurdu ama Sow tam yarı alan çizgisindeydi.Bir adım önde olsa ofsayttı.
Cengo
Sana dünya liglerinin herhangi bir maçını izlemeni öneriyorum. Hangi maçı izlersen izle o tarz düşürülmeler olur. Hakem penaltıyı yere düşürülünce verdi. Kartı ise kafasını görünce verdi. Bu kadar açık ve net.
Böyle bir mantık olamaz. Neye göre karar verdiğiniz nasıl bilebiliyorsunuz? Hakemin aklından geçenleri duyabilme yeteneği gibi bir yeteneğiniz yok.
Kafasını yardıktan sonra verildi penaltı. Öncesinde düdük gelmedi. Sadece kendi istediğiniz gibi olmasını istediğiniz için öyle olduğunu varsayıyorsunuz o kadar.
Net penaltı. Bunu tartışmak bile abes.
LaigLeNoiR
Fenerbahçe hakettiği bir maçı haketmediği bir biçimde kazandı.
Benim için maçın özeti budur.
byariff
24.Şubat.2013, 23:00
kimse tartismiyor pozisyon zaten penalti ralf baska seyi tartisiyor :D
ReaList
Hakemin ilk FB maçıymış.
Yanlış bilgi bir kaç ay önce kupa maçımızı yönetmişti.
Önder HOCA
sow bizim yarı alandaydı zaten pas atılırken
Ralph
Böyle bir mantık olamaz. Neye göre karar verdiğiniz nasıl bilebiliyorsunuz? Hakemin aklından geçenleri duyabilme yeteneği gibi bir yeteneğiniz yok.
Kafasını yardıktan sonra verildi penaltı. Öncesinde düdük gelmedi. Sadece kendi istediğiniz gibi olmasını istediğiniz için öyle olduğunu varsayıyorsunuz o kadar.
Net penaltı. Bunu tartışmak bile abes.
Aç Rıdvan'ı dinle ozaman :)
William Rookwood
24.Şubat.2013, 23:01
Pozisyon penaltı değil hiç bir müdehale yok tamamen duygusal bir şekilde verimiş bir karar. Kasımpaşa'ya verdik FB'ye de verelim hesabı oldu. Yazık oldu Kasımpaşa'ya 1-0'ın üzerinde yatılmayacağınıda öğrenmiş oldular.
Kaka Leite
Benim için ise maçın özeti Moussa Sow'dur.
Adam girince topu daha rahat tuttuk ileride ve 3 golde de top ayağına değdi. İlk golde korneri kazandıran, 2. gol de hızlı gidip korneri yaptıran son golü ise atan adamdı.
Beni de yatırmamış oldu böylece bu ayrı bir güzel :icon_biggrin:
Mücadele muhteşemdi, hadi bakalım.
Universal
İster penaltı deyin ister demeyin o golü TARAFTAR adına EMRE attı!
Cengo
Hakem düdüğü Webo düşünce çaldı, kartı da Yalçın istemeden Webo'nun kafasına basınca gösterdi. Maçı dikkatli izlemeyen kim acaba :)
Düdük, Yalçın'ın Webo'nun kafasına basmasından sonra geldi, diğer oyuncular hâlâ oyun aksiyonu içindeler. Tekrarında görürsünüz.
zeck17
33.haftaya kadar fenerbahçe yarışın içinde olur yayıncı kuruluş ve tff sağolsun temiz(lig) orda yapılmalı süper ligi de trt yayınlamalı...
ReaList
24.Şubat.2013, 23:02
İsterse 28 tane olsun.Kalecinin arkasında sonuçta.Normalde ofsayt olurdu ama Sow tam yarı alan çizgisindeydi.Bir adım önde olsa ofsayttı.
Yanlış bilginin en hası : ) Ofsayt sadece kalecinin önde olmasıyla şekillenen bir şey mi Aygün.
attirson
24.Şubat.2013, 23:02
Hakemin ilk FB maçıymış.Son da olur zaten.Büyük bir takımın maçını yönetemeyeceğini belli etti.Volkan orda hakeme koşup geldiğinde sesini çıkaramadı.Emre'nin yaptığı hareketlere tek kelime edemedi.En sonunda da baskıya dayanamayıp yok yere penaltıyı verdi.Kasımpaşa da biraz top oynasa zorlanmadan alırdı zaten bu maçı.
Ya Allah aşkına yorum yapıyorsan tek taraflı yapma maçı izlemeyen biri hakem Kasımpasa'yı dagıttı geçti sanır.Sırf verdigi penaltı zaten penaltı degil.Daha da tartısmaya acık pozisyonlar var.Isaksson 15. dakikadan itibaren zaman geçirdi her autta ama kartı taa 87de verdi bunları niye söylemiyorsun ?
zeck17
24.Şubat.2013, 23:03
Kasımpaşalı Sancak : İçerde büyüklerden puan almak çok zor çünkü büyükler 11 + 3 hakem oynuyor.
Ralph
24.Şubat.2013, 23:04
Kasımpaşalı Sancak : İçerde büyüklerden puan almak çok zor çünkü büyükler 11 + 3 hakem oynuyor.
Saçmalığın daniskası bir açıklama olmuş. Her iki takım açısından da rezalet maç yönetti hakem. Sadece Fener açısından değil.
sananes
Kuralları mi bilmiyorsun? Toplam 2 tane rakibin gerisinde zaten orta sahayı geçsede,kaleci olmasa da 2 rakibin arkasindaysan ofsayt olmaz
byariff
bu arada ridvan hoca penalti degil demis ilginç bence penaltiydi net çekiyor rakibini.
Ralph
24.Şubat.2013, 23:06
Çekti veya çekmedi yorumunu yapmayacağım artık, tek diyeceğim şey şu ki; orada kendini yere kim atsa o düdük çalacaktı. O kadar belliydi ki bu. Hatta ben yazacaktım "sonunda fener penaltıyı alacak" diye foruma ama vazgeçmiştim.
Universal
24.Şubat.2013, 23:07
Kasımpaşa'lı hiçbir oyuncu konuşmasın bir yanım Paşalıdır benim topla yüzde30 oynadığın maçta 1 puanı bile hak edemessin. Ama K.Paşa genede gurur duyulacak bir hamle yaptı pes etmedi son dk kalecisi ile gol aradı. Bunu genelde büyük takımlara karşı yapmaz anadolu takımları.
RaSenGan
Kuralları mi bilmiyorsun? Toplam 2 tane rakibin gerisinde zaten orta sahayı geçsede,kaleci olmasa da 2 rakibin arkasindaysan ofsayt olmaz
Kuralları biliyorum.Bunu yanlış biliyormuşum (:
LaigLeNoiR
Düdük, Yalçın'ın Webo'nun kafasına basmasından sonra geldi, diğer oyuncular hâlâ oyun aksiyonu içindeler. Tekrarında görürsünüz.
http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-boyle-oldu-8
Cengiz, tekrar izlemeni öneririm. Düdük daha top kafalara gelmeden çaldı. Yere düşürülüşüne. Buna itiraz etmek için hakeme koşarken de Yalçın'ın ayağı Webo'nun kafasına geldi. Ancak sarı kartı bence yere düşürmesine verdi hakem.
ForsakeN
Galibiyeti aldığımızdan çok şu maçtaki Kasımpaşalıların oyun anlayışlarının sonucu olarak 2 farklı mağlubiyet almalarına sevindim. Oh iyi oldu
RaSenGan
24.Şubat.2013, 23:08
http://s1.directupload.net/images/130224/q73fmqeu.jpg
Baroni az daha toptan önce girecekmiş kaleye :D
Cengo
24.Şubat.2013, 23:08
Kaleci ile toplam 2 rakip oyuncu ya da kalecisiz 2 rakip oyuncu varsa hücumcunun önünde ofsayt olmaz. Kendi yarı sahasında olan oyuncuya atılan pasta hiç bir koşulda ya da durumda ofsayt verilemez.
attirson
24.Şubat.2013, 23:09
Bana da o maçı hatırlattı bu gol :)
RaSenGan
Rıdvan Dilmen, "Webo'nun pozisyonun penaltı ile alakası yok. Hakem baskı altında kaldı verdi. Webo'nun alnındaki kanı gösteriyor arkadaşları ama o Webo pozisyon sonrasında yere düştüğünde oldu. Onun yapılan müdahale ile alakası yok"
Yanlış bilgi bir kaç ay önce kupa maçımızı yönetmişti.
Ben söylemedim maçın başında spiker dedi.İlk Fenerbahçe lig maçı da olabilir.
Alicanfmfan
Bu penaltı tekrar edilmedi mi ? Daha doğrusu kim vuruyor Baroni mi Emre mi ?
Universal
Kaleci ile toplam 2 rakip oyuncu ya da kalecisiz 2 rakip oyuncu varsa hücumcunun önünde ofsayt olmaz. Kendi yarı sahasında olan oyuncuya atılan pasta hiç bir koşulda ya da durumda ofsayt verilemez.
Aynısını şimdi Rıdvan'da söyledi tek ayak geride herkes bir daha izlesin.
titates1
Eski günleri hatırlattı bu mücadele , böyle mücadele etsinler yeter , başka bir şey istemiyoruz
Emre ve Webo ve rotasyon açısından Ziegler , cidden iyi transferler oldu , burun kıvırdık ama.Ayrıca Stoch'u eskiden AMC bölgesinde deniyorduk , bir maç böyle deneyip başlasak ?
byariff
24.Şubat.2013, 23:10
aygunun verdigi resime gore bakarsak penalti tekrar edilmeliydi. neyse tekrar tebrik ederim fenerbahçeyi kasimpasa 3 top dahi yapamadi anti futbol adina herseyi yaptilar.
Crazycat
Maçın adamı Gökhan Gönül'dür bence. Müthiş mücadele etti.
Corpus
Tekmeye kafa attık kazandık! Sonuç budur. Baştan sona kadar tamamen bu maçı hak ettik. Sonunda 3-1 geldi. Helal olsun. Meireles'den Gökhan'a, Sow'dan Webo'ya ve Emre'ye hepinize helal olsun. Gurur duyulacak oyun budur!
Bence hala Meireles ' in o gurur tablosu içinde bulunmaması lazım. Hiç maça kendini veriyormuş gibi gözükmüyor. İstenilen, beklenilen Meireles bu değil bence.
attirson
Bu penaltı tekrar edilmedi mi ? Daha doğrusu kim vuruyor Baroni mi Emre mi ?
Her maç oluyor bunlar kaç tanesinde tekrar ediliyor ? 10 taneden belki 1inde.
RaSenGan
24.Şubat.2013, 23:12
Şota Arveladze: Bugün ilk defa keşke Türkçe bilmeseydim dedim. Ben hayatımda bu kadar küfür duymadım.
Şota Arveladze: Oyuncular bile bize küfür ediyordu, helal olsun.
zeck17
Olabilir sonuç ta türkiye de futbol değil tiyatro izliyoruz cidden sıkıldım bu durumdan nolur şu bahis işi kalksın temiz futbol istiyoruz takımların kendi maçlarını kendileri verdikleri tff yi başka bir kulübe üye olan birinin yönetmediği milli takımda futbolculuk yapmış Dürüst kişşileri istiyoruz
erdem344
Evet haftanın konusu da belli oldu.
byariff
24.Şubat.2013, 23:13
Adem: Maçla ilgili konuşulması gereken bir şey varsa o da hakem. Yine de bir şey söylemek istemiyoruz. Karşı takımın oyuncuları saygısızdı. Yaşlarını başlarını almış adamlar sahada çok ukalaca konuşuyorlar, terbiyeli olmaya davet ediyorum.
Şota Arveladze: Bugün ilk defa keşke Turkce bilmeseydim , ben ömrümde bu kadar küfür duymadım! İki metreden ana avrat küfür ettiler.
RaSenGan
24.Şubat.2013, 23:13
Gökhan ve Emre tüm maç susmadı zaten.
Universal
24.Şubat.2013, 23:14
Bence hala Meireles ' in o gurur tablosu içinde bulunmaması lazım. Hiç maça kendini veriyormuş gibi gözükmüyor. İstenilen, beklenilen Meireles bu değil bence.
Bu maç geldiğinden beri oynadığı en iyi maçtı kaldı ki kondisyonu bile yetmedi zaten. Ama mücadleesi için tebrik ederim o gördüğü kırmızı kart içinde eleştiririm. Ben teknik drektör olsaydım bu maçta ilk 18e bile almayacağım isimdir.
Gncl1905
Açıkçası Bursa ve Sivas'ın engellenmesinden sonra ilk 3'ün 3 büyük olmasını istediğini düşündüm TFF'nin. Fenerbahçe'nin kazanmalarını isteyeceğini Galatasaray'ın ise puan kaybetmelerini isteyeceğini düşünüyordum(yarış kızışsın hesabı) ki penaltıyı gördüm. Yarınki maçta bakalım ne olacak çok merak ediyorum.
Tabi bunlar çevrede dolaşan komplo teorileri artık benim de yavaş yavaş kafama girmeye başladı. Umarım sadece hakem hatalarıdır.
attirson
Hala işi şikeye vurmaya çalısanlar var gülüyorum.Yani 47. saniyede hakem alakasız bir penaltı çaldıgında birşey yok ama devre arası hemen bahis şikesi yapıldı canlıdan filan bahis oynayanlar icin maç Fenerbahçe'ye verildi.Bravo aynen devam.
Alicanfmfan
Yani rakip oyuncu girse gol olsa tekrar edilmez tamamda. Kendi oyuncun resmen filelerin içine girmeye gitmiş. Bu da avantaj sağlıyor tekrarlanması lazım değil mi ?
Escochae
24.Şubat.2013, 23:16
Penaltı tekrarı diyenlere Melo'yu hatırlatırım. O dakikada o sonuç varken nasıl Melo'nun penaltısı tekrarlanmadıysa bu da tekrarlanmazdı rahat olun. Başka yerlerden vurmaya çalışın bence.
ForsakeN
Yani rakip oyuncu girse gol olsa tekrar edilmez tamamda. Kendi oyuncun resmen filelerin içine girmeye gitmiş. Bu da avantaj sağlıyor tekrarlanması lazım değil mi ?
Kaleciden dönse ve Cristian veya bi başka Fenerli gol atsa haklısın da.
attirson
Kural öyle ama işlenmeyen bir kural artık kontrol bile etmiyorum o tür pozisyonlarda kim girmis kim girmemis.
LaigLeNoiR
24.Şubat.2013, 23:17
http://b1302.hizliresim.com/16/s/kgpy6.png (http://bit.ly/c25MCx)
Ofsayt yok. 2 oyuncudan geride Sow.
RaSenGan
24.Şubat.2013, 23:17
Hala işi şikeye vurmaya çalısanlar var gülüyorum.Yani 47. saniyede hakem alakasız bir penaltı çaldıgında birşey yok ama devre arası hemen bahis şikesi yapıldı canlıdan filan bahis oynayanlar icin maç Fenerbahçe'ye verildi.Bravo aynen devam.
Ya Allah aşkına yorum yapıyorsan tek taraflı yapma.Buna alakasız diyorsun da kendi penaltınıza bir şey demiyorsun.Birinin açık penaltı olduğu birinin olmadığı ortada.
erdem344
24.Şubat.2013, 23:18
Kayt saha içinde hala koşuyormuş :D :D :D
Universal
Sezonun en iyi mücadelesini yapan Fenerbahçe sayfalardır hakem hataları ile yerden yere vuruluyor devam edin kendinizi kandırmaya. Hak ettik ve aldık bu kadar.
melo 1 adım attığında böyle demiyodunuz ?
Kaleciden dönse ve Cristian veya bi başka Fenerli gol atsa haklısın da.
kural öyle mi diyomuş bi açıp bak bence
penaltıya şaşırmadım ee yarış kızışmalı dekoder satılmalı dimi
Önder HOCA
lig tvde 15 santşm ofsayt derler buna ayrıca bu penaltı pozisyonunuda çok tartıştınız 2 haftadır sol bekiniz atılmıyor direk kırmızı görmesi lazımken
ozan42
Buda penaltımı ya valla bu turk hakemlerden bır cacık olmaz dun velının rakıbe yaptıgı mudaleye penaltı yok buna penaltı var yazıklar olsun valla beceremıyorsanız yurt dısından hakem alın boyle futbol olmaz.
attirson
24.Şubat.2013, 23:19
Ya Allah aşkına yorum yapıyorsan tek taraflı yapma.Buna alakasız diyorsun da kendi penaltınıza bir şey demiyorsun.Birinin açık penaltı olduğu birinin olmadığı ortada.
Ben penaltımız dogru veya yanlıs diye birşey dedim mi ? İlk penaltı penaltı degildi ona hakem hatası dersiniz ama bizim penaltımız yanlıs çalınırsa şike olur bu saçmalıktan yakınıyorum ben düzgün okursan anlarsın.
ReaList
24.Şubat.2013, 23:19
Bana göre her iki penaltı da çok ucuzdu.
Kasımpaşa'nın penaltı pozisyonun aynısını geçen gün Galatasaray-Schalke maçında gördük, kısa mesafeden yanılmıyorsam Sabri'nin eline çarpan topu hakem vermedi, zaten genelde vermezlerde insan bu robot değil ya o kadar kısa mesafede çarpma olarak görülür engelleme olarak değil.
Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonu penaltıysa bizim Lugano döneminde her maç 3-5 penaltı atmamız gerekiyordu, Lugano'nun formasının rakiplerin elinde kaldığını hatırlarım.
Hakem her iki pozisyonda da kendi insiyatifini kullandı penaltı kararı ona göre penaltı, bana göre ucuz ANCAK bunlar onun bunun oyunu, oyunlar dönüyor, o bu şu kollanıyor muhabbeti yok mu bu çok daha ucuz.
titates1
24.Şubat.2013, 23:20
Sezonun en iyi mücadelesini yapan Fenerbahçe sayfalardır hakem hataları ile yerden yere vuruluyor devam edin kendinizi kandırmaya. Hak ettik ve aldık bu kadar.
zaten onun için öyle vurulmaya çalışılıyor , biz lider olsak hele sohbet'e falan yine binlerce mesaj atılacak , sonra en ufak başarısızlığımızda unutulacak , alışmadın mı renktaş hala , ayıp ama :D
attirson
24.Şubat.2013, 23:21
melo 1 adım attığında böyle demiyodunuz ?
kural öyle mi diyomuş bi açıp bak bence
penaltıya şaşırmadım ee yarış kızışmalı dekoder satılmalı dimi
Toplu konusma ben o gün hiçbir şey demedim Melo olayı hakkında.
RaSenGan
Ben penaltımız dogru veya yanlıs diye birşey dedim mi ? İlk penaltı penaltı degildi ona hakem hatası dersiniz ama bizim penaltımız yanlıs çalınırsa şike olur bu saçmalıktan yakınıyorum ben düzgün okursan anlarsın.
İşte diyemiyorsun sorun orada.1 saattir yorum yapıyorsun ama hala penaltımız haksızdı diyemedin.
uAburak89
Rıdvan Dilmen'i pek kaale almayın, maç 1-1 bitse pozisyon penaltıydı vermesi lazımdı derdi. Bilir o işini.
Maçı izleyemedim ama anladığım sahada pek futbola dair bir şey yokmuş, herkes hakem konuşuyor maçın başından beri.
Şota'nın ve Adem'in isim vermesi gerekiyor, küfür suçlaması yapılıyorsa bunu söylesinler ki kimse zan altında kalmasın. Böyle olması doğru değil, benim aklıma çoğu kişinin olduğu gibi 2 kişi geliyor ama isim vermedikten sonra söyledikleri boş ve saçma.
mpaker66
24.Şubat.2013, 23:22
Ne yani, hakemler o zaman maçı hakeden takımın leyhine göre versin tüm kararını?
RasAnt
24.Şubat.2013, 23:22
Buraya gelmişler penlatı değil diye ortalığı karıştırıyorsunuz,bende size katılıyorum penaltı değil baskıyla verdi ama kasımpaşanınkide değildi bunu atlıyorsunuz.Hakem rezildi.
Sonuç olarak oyunun tamamı bizim hakimiyetimizdeydi ve sadece biz hakettik ve 3 puan hanemizde boşuna çamur atmayın.
Corpus
24.Şubat.2013, 23:23
Kayt saha içinde hala koşuyormuş :D :D :D
Kuyt ile Umut' u kapıştırmak lazım
attirson
24.Şubat.2013, 23:24
İşte diyemiyorsun sorun orada.1 saattir yorum yapıyorsun ama hala penaltımız haksızdı diyemedin.
Bizim penaltımız en azından tartısmaya acık ilk pozisyona vermese 2. de zaten adamın kafasını yarıyor tekmeyle o yüzden penaltı olup olmadıgı konusunda emin degilim senin gönlün hoş olucak diye emin olmadıgım bir şeye penaltı diyemiycem.Senin buraya sadece tahrik icin geldigini herkes biliyor zaten boşu bosuna sinirlenip seni karşıma alıp yorum atan ben hatalıyım.
sananes
24.Şubat.2013, 23:26
Fenerbahce olmayan penaltıyla gol atti deyip kasımpaşanin alakasız penaltısına,kesin penaltıydi diyenler ya da onu tamamen görmezden gelenler var. ne diyelim daha lig yeni başlıyor,bunu sakın unutmayın sadece.
mpaker66
24.Şubat.2013, 23:27
Kuyt ile Umut' u kapıştırmak lazım
Umut çokk şuursuz koşuyor, kesnlikle kazanır.
Kaka Leite
24.Şubat.2013, 23:27
Beyler bi sakin olursanız iyi olur, fikirleri başka yerlere çekmeden yazalım.
Universal
24.Şubat.2013, 23:28
Ne yani, hakemler o zaman maçı hakeden takımın leyhine göre versin tüm kararını?
Hakem ilk yarıda da hata yaptı bana göre durmadan faul ile durdurulduğumuz ilk yarıda iki dakika uzatma verdi belki 3 dakika verse gol atacaktık kim bilir? Isakson yaptığı zaman kayıpları söylemiyorum bile. Eğer hakeme hata arayacaksak neler bulnur. Beni tek söylediğim bu maçı hak ettiğimizdir ve kazandık. Penaltı pozisyonu izleyemedim bile maç sırasında da mesajlaşırken oldu. Açıp izlemiyorum bile o pozisyonu. Ama hak ettik. Benim tek ilgilendiğim budur.
Fenerbahçe'nin kazandığı her önemli maçın büyük tahribata yol açması normal. Devamı gelince görün siz.
sananes
24.Şubat.2013, 23:28
Ayrıca maç 1-1ken sow'a yalçınin bir tekmesi var gibi,destek ayağına vurdu sanki sow bayağı itiraz etti. O penaltı miydi acaba ben mi yanlış gördüm,maratonda bakacağım
byariff
24.Şubat.2013, 23:29
Sotanin tam konusmasi.
Şota: Bugün ilk defa Türkçe bilmeseydim dedim. Hayatımda bu kadar küfür duymadım. Oyuncular bize küfür etti. Helal olsun.
Şota: 7 dil konuşuyorum. Türkçe de kötü değil. Oyunculara, hocalara bu kadar küfür edildiğini duymadım.
Şota: Birisi futbol oynamayı, atmosferi seviyorsa güzel bir yer ama 2 metreden ana avrat küfür vardı. Tebrik ediyorum.
mpaker66
24.Şubat.2013, 23:31
Fenerbahçe'nin kazandığı her önemli maçın büyük tahribata yol açması normal. Devamı gelince görün siz.
Ya lütfen ya, Fnerbahçe'nin kazanması ne tahribatına sebeb olsun ki, neden olsun yani, Fnerbahçe kazanmasını öngördüğümüz bi maçı kazandı zaten. Kazanması normal olan şey zaten.
attirson
24.Şubat.2013, 23:32
Ayrıca maç 1-1ken sow'a yalçınin bir tekmesi var gibi,destek ayağına vurdu sanki sow bayağı itiraz etti. O penaltı miydi acaba ben mi yanlış gördüm,maratonda bakacağım
Sen söyleyince aklıma geldi benimde Sow oyun durdugunda filanda o pozisyonu göstermisti hakeme.
erdem344
Şota iyi güzel konuşuyorda keşke sahada yatan oyuncularıyla ilgilide konuşsaydı
Bakın görün bu hafta full bu küfür konuşulacak .
attirson
Ya lütfen ya, Fnerbahçe'nin kazanması ne tahribatına sebeb olsun ki, neden olsun yani, Fnerbahçe kazanmasını öngördüğümüz bi maçı kazandı zaten. Kazanması normal olan şey zaten.
Kazanmamız normalde galibiyeti gölgelemek icin elinden geleni yapıyorsun maşallah.
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 23:35
fenerbahce 2. yari basladigindan beri en iyi oynayan birkac takimdan biri konumuna geldi. rakiplerin hepsi kapandigi icin zor pozisyon buluyoruz ama en azindan kazanmaya yetecek skorlari buluyoruz. uzerimize gelen takimlara karsi daha rahat mac kazaniriz diye dusunuyorum. onumuzdeki hafta bjk maci cok zevkli gececege benziyor. merakla bekliyoruz.
zeck17
24.Şubat.2013, 23:39
Volkan ile Yalçın kavga etmiş yumruk yumruğa
erdem344
24.Şubat.2013, 23:41
Haftaya derbi çok güzel olacak .
Bu hafta tüm takım dinlenir , beykanlar recepler , mertler , salihler oynar krasiçde oynar :D :D :D
LaigLeNoiR
24.Şubat.2013, 23:41
Bu konu altından son uyarımdır. Herhangi bir sebeple olursa olsun ortamı gerici mesajlar atan ve bu mesaja cevap verenler direkt olarak uyarı alacaklardır.
Bilginize.
ForsakeN
24.Şubat.2013, 23:43
Futbol konuşmak gerekirse;
Topu hücumda aldığımızda direk kanatlara yönlendiriyoruz. Maçın başında sahada Stoch varken bu faydalı olabilirdi, çünkü ceza sahasında Kuyt ve Webo'yu bulundurabiliyorduk. Fakat Stoch, Hasan Ali ile o uyumu yakalayamadı ve çizgiye inecek uygun pozisyonu yakalayamadı. Genelde ortaları aceleydi ve kalecide kaldı.
Stoch çıkıp yerine Sow girince de orta açma işi beklere ve Kuyt'a kaldı. Gökhan hariç bu 3 oyuncudan etkili orta açabilen oyuncu yoktu. Yine başarılı olamadık. Cristian burada devreye girdi ve oyunu kanat organizasyonlarından göbeğe çekti ama tabiki hücum özellikleri yeteri kadar iyi olmadığı için çok da başarılı olamadık. Bu işleri aslında Meireles daha iyi yapar bana kalırsa. Ayrıca Topal'ı kendi sahamızda oynadığımız, özellikle yükleneceğimiz maçlarda oynatmak bence pek akıl karı değil. Çünkü top kaybı sayısı çok yüksek ve topa hakimiyet oranımız ve kaliteli pas sayımız düşüyor. İç saha maçlarında Cristian ve Emre geride, Meireles onların önünde oynamalı bana kalırsa.
Kanatlarda Krasiç ve Stoch'tan daha fazla faydalanmamız gerekiyor çünkü bu iki oyuncu 4-3-3'ün kanatları için biçilmiş kaftanlar. Performansları şu sıkışık maç haftalarında forma verilerek artırılmalı.
Takım 3 gün önce zor bi 90dk oynamasına rağmen fizik olarak çok iyiydi. Ben son haftalarda takımdan çok daha umutluyum. Aykut Kocaman da azalan baskı sayesinde daha rahat tercihler yapabiliyor. Ben 1-2 hafta içinde Krasiç'ten de faydalanacağını düşünüyorum.
erdem344
24.Şubat.2013, 23:44
küfür eleştirilerine sn. aykut kocaman'ın yorumu: "şota böyle söylüyorsa değerlendirmek lazım, haklıdır, doğrudur."
Bu adam kişilik olarak ülkemize çok fazla.
RaSenGan
24.Şubat.2013, 23:47
Volkan olay çıkarmış diyolar.Maç sonunda soyunma odasına giderken Yalçın Ayhan'la tartışmış.
Cengo
24.Şubat.2013, 23:49
Volkan ile Yalçın kavga etmiş yumruk yumruğa
Kavga yok. Uzaktan sözlü tartışma olmuş. Gayet basit bir tartışma.
William Rookwood
24.Şubat.2013, 23:51
Fenerbahçe bu futbolla maç kazanır ama şampiyon olamaz.
ReaList
24.Şubat.2013, 23:53
Ne kadar çok Futbol dışı konuşmayı seviyoruz yahu. Ben de -kendi kendime- özellikle Fenerbahçe maç başlıklarında bu sezon böyle şeyler fazla konuşulmuyor diyordum, Ee tabi Fenerbahçe hayliyle puan kaybedince pek kimsenin umrunda olmuyordu, Fenerbahçe 3-4 maç kazanmaya başladı kaynadı yine başlıklar : ) Her iki penaltı için de görüşümü belrtmiştim,
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2425306&postcount=177
Maç başında Kasımpaşa o haksız penaltıyı atarken nedense buralar pek sessizdi. Bu yüzden mevcut ortam gerçekten Adalet peşinde mi ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Şubat.2013, 23:55
Fenerbahçe bu futbolla maç kazanır ama şampiyon olamaz.
yarin cimbom kazanirsa puan farki yine 6 olacak. su anki futbolumuzu sezon basinda oynasak sampiyonlukta rakipsiz olurduk ama bu halimizle bundan sonrasinda en azindan zorlariz gibime geliyor. ama ilk puan kaybinda cok geriye dusmus olacaz. buyuk olcude galatasaraya bagli durumumuz. onlar da kayipsiz devam ederse sampiyonluk zor ama su oyunu oynayalim varsin sampiyon olmayalim :)
Namzet
24.Şubat.2013, 23:59
Şota'nın açıklamaları ilginç,küfür edildi diyor küfür edeni görmedim diyor nasıl iş bu?
Chivalry
25.Şubat.2013, 00:08
Markus Merk : Yalçının pozisyonu bence penaltı.
sananes
25.Şubat.2013, 00:13
Benim aksine markus merk iki pozisyona da penaltı dedi.
Güldüm vallahi maçın üstüne yatmak küfür edilecek bir durum halini almış.Fenerbahçe napıyor bu sezon kaç maçtır ?
Chivalry
25.Şubat.2013, 00:26
Gol atıp savunmaya çekilmekle gol atıp tüm maç ölü taklidi yapmak farklı şeyler bunun farkına varmanız gerekir. Küfür haklı mıdır, değildir o da başka bir konu.
Homer J.S
25.Şubat.2013, 00:27
sadece fenerbahçeli olmakla ne alakası var ? mesajımı bir daha okuyun isterseniz , sadece kasımpaşalı diye mi küfür ederim diyorum ben ? yani gören de normal hayatınızda , eski istanbul türkçesiyle , birbirinize latifeler eden adamlarsınız zannedicek hepinizi.
Örnek dedim. Belli, Kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmuşsunuz küfür edilebilir diyosunuz. Ben de Fenerbahçeli olmanıza sinir oldum, o halde küfredebilirim... Latife etmiyorum ancak bi insana saygısızlık da yapmıyorum.
zeck17
25.Şubat.2013, 00:31
Arenadaki 2-1 fenerbahçenin yendiği maçta ne tribünde ne de sahada küfür vardı fark var
titates1
25.Şubat.2013, 00:32
Örnek dedim. Belli, Kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmuşsunuz küfür edilebilir diyosunuz. Ben de Fenerbahçeli olmanıza sinir oldum, o halde küfredebilirim... Latife etmiyorum ancak bi insana saygısızlık da yapmıyorum.
ben kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmadım , defansif oyun futbolun içinde olan bir şey , keza oyunu çirkinleştirmek de ... sen emek verir , çalışırsın , biri gelip oyunu çirkinleştirir , bunu engellemesi gereken , kanun gücü ( futbolda hakem ) bunu engellemeyi beceremezse , sen ekmeğinden olursun.
çalışıyor musun bilmiyorum ama bu örnek çalışma hayatında başına gelirse , o zaman yine oyunu çirkinleştirenlere karşı , aynı şekilde davranabildiğinizi görmek isterim.
HeracLes
25.Şubat.2013, 00:37
Küfürün iyisi kötüsü mü olur arkadaş. Şota tam olarak kimi şikayet ediyor bilmiyorum zaten kendi de bilmiyor ama Aykut Kocaman'ın sözleri ortalığı daha da kızıştırıyor. Her olaydan sonra kendini haklı çıkarmayı nasıl başarıyor anlayamıyorum valla.
BaGa TaRKaN
Nedense Yıllardır Hep Fenerbahçeye Bir Ön Yargı le Bakılıyor Özellikle Galatasaray Fenerbahçe Ne Yaparsa Yapsın Galatasaray Her Zaman Bir Muhalefet Edecek Bir Şeyler Buluyorlar.
Sportmenlik ve Taraftarlık Bu Değildir Rakibini Küçümseyerek ve Aşağılayarak Spor Yapılmaz. Bu Galatasaray İçin Fenerbahçelilerin Hareketi İçinde Geçerli, Fenerbahçe İçin Galatasaraylıların Hareketi İçinde Geçerli.
Büyük Takım Olmak Bu Değildir Ayptır Yaptığınız Bu Şey :( En Büyük Zarar Milletimize Veriliyor Böyle Oldukça
Homer J.S
ben kasımpaşa'nın oyuna yatmasına sinir olmadım , defansif oyun futbolun içinde olan bir şey , keza oyunu çirkinleştirmek de ... sen emek verir , çalışırsın , biri gelip oyunu çirkinleştirir , bunu engellemesi gereken , kanun gücü ( futbolda hakem ) bunu engellemeyi beceremezse , sen ekmeğinden olursun.
çalışıyor musun bilmiyorum ama bu örnek çalışma hayatında başına gelirse , o zaman yine oyunu çirkinleştirenlere karşı , aynı şekilde davranabildiğinizi görmek isterim.
İlk paragraf da haklı olabilirsiniz hatta haklısınız da ancak anlatmaya çalıştığım şey bu sizi küfür etme konusunda haklı yapmaz. Sonuçta yapılan iş spor, Shota'nın da hakemin de birer ailesi var.
İkinci paragraf içinse hayır çalışmıyorum, fakat çalışma yaşamımda böyle bi şey yaşayıp küfür edersem, yaptıktan sonra gelip savunmaya çalışmam. Bilmiyorum fazla mı iyi niyetli düşünüyorum.
titates1
25.Şubat.2013, 00:42
İlk paragraf da haklı olabilirsiniz hatta haklısınız da ancak anlatmaya çalıştığım şey bu sizi küfür etme konusunda haklı yapmaz. Sonuçta yapılan iş spor, Shota'nın da hakemin de birer ailesi var.
İkinci paragraf içinse hayır çalışmıyorum, fakat çalışma yaşamımda böyle bi şey yaşayıp küfür edersem, yaptıktan sonra gelip savunmaya çalışmam. Bilmiyorum fazla mı iyi niyetli düşünüyorum.
bence fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz , demek istediğimi anlatabildiğime sevindim.
ekleyeyim , kimseye helal olsun , iyi ki küfür etmiş , bir daha olursa bir daha yapsınlar dediğim yok ama bunlar olan şeyler , ki bende olsam hatta ülkede yaşayan %90 insan belki de aynı tepkiyi verirdi , çileden çıkıp küfür etmek var - bir de ikili mücadelelerde , rakibin moralini , konsantrasyonunu bozmak için edilen küfürler var , bu iki küfürün ayrımını çok iyi yapmak lazım.
Mesut Özil'in Türkçe küfür ettiği videoya bakıp , hahaha işte adamın kanında hala Türklük var diyen adamlarız sonuçta =)
Homer J.S
25.Şubat.2013, 00:45
bence fazla iyi niyetli düşünüyorsunuz , demek istediğimi anlatabildiğime sevindim.
ekleyeyim , kimseye helal olsun , iyi ki küfür etmiş , bir daha olursa bir daha yapsınlar dediğim yok ama bunlar olan şeyler , ki bende olsam hatta ülkede yaşayan %90 insan belki de aynı tepkiyi verirdi , çileden çıkıp küfür etmek var - bir de ikili mücadelelerde , rakibin moralini , konsantrasyonunu bozmak için edilen küfürler var , bu iki küfürün ayrımını çok iyi yapmak lazım.
Mesut Özil'in Türkçe küfür ettiği videoya bakıp , hahaha işte adamın kanında hala Türklük var diyen adamlarız sonuçta =)
Peki, ikinci paragraf durumu güzel özetlemiş. Aynen son paragraf doğrudur :)
William Rookwood
25.Şubat.2013, 00:53
Sivasspor'un iki tane net penaltıs verilmezken, uzaktan yakından alakası olmayan penaltı veriliyor. Tabii ilk defa FB maçı yönetiliyor Fenerbahçe bu maçta puan kaybetse hakeminde kariyeri bitecekti. Acaba çok merak ediyorum bu pozisyon iki anadolu takımının arasında geçse verilir miydi?
antiochia
25.Şubat.2013, 00:56
Sivasspor'un iki tane net penaltıs verilmezken, uzaktan yakından alakası olmayan penaltı veriliyor. Tabii ilk defa FB maçı yönetiliyor Fenerbahçe bu maçta puan kaybetse hakeminde kariyeri bitecekti. Acaba çok merak ediyorum bu pozisyon iki anadolu takımının arasında geçse verilir miydi?
Peki Gs maçında verilmeseydi ne olurdu?
antiochia
25.Şubat.2013, 01:04
Her ligde her zaman hatalar oluyor. Ama nedense bizim ülkede maşallah ne çok komplo teorisyenlerimiz var. Ondan sonra niye futbol gelişmiyor, taraftarlar maça gelmiyor, fanatizmi oluyor deniliyor...
europeanconquer
25.Şubat.2013, 01:09
Volkan ve Yalçın PFDK'ya sevk edilecekmiş sanırım.
zeck17
25.Şubat.2013, 01:13
Biraz mantıklı bakın şu olaya digitürk sadece trtye kaptırmamak için milyonlarca para vermişti ihaleye sonra şike soruşturması oldu filan binlerce kişi iade etti elindeki ürünleri son 2 sezondur lig çekişmeli olsun daha fazla dekoder satalım daha fazla para kazanalım diye saçma sapan şeyler yapılıyor ülkemizde biz de bunları yiyoruz türkiye de yaşıyoruz her türlü rezilliğin olduğu ülkede bence 3.dünya ülkelerinden bile kafa olarak daha gerideyiz bahis şikesinden bahsetmiyorum bile bu ülkenin alt liglerinde öyle işler dönüyor ki aklınız almaz
Sonuç olarak türk futbolu giderek ivmeyle batmaya devam ediyor zaten milli takımın yerine bakın ilk 30 da değil herhalde yavaş yavaş daha da düşeriz inşallah futboldan anlayan adamlar gelene kadar
sui generis
25.Şubat.2013, 01:20
Her şeyden önce taraftara teşekkürler. Müthiş desteklediler , helal olsun.
Takıma gelince; maçtan önce kadroyu çok doğru bulmuştum. Stoch kendi mevkisinde şans bulmalıydı ve bence o kadar kötü değildi. O kanatta çok yalnız kaldı. Hasan zaten çok çok kötüydü, yanaşamadı onun yanına pek, emre ve meireles de desteğe gelmeyince kanatta aşırı yalnız kaldı. adam topu alıyor karşısında 3 adam. pas atacak adam yok , geçemeyeceğini de bildiği için mecburen orta açtı. bunlar da pek başarılı olmayınca Stoch kötü oynadı durumuna geldi. En azından istekliydi , iyiye işaret.
Maçta 3 kötü isim vardı bizim adımıza. Yobo , Hasan ve Topal. Yobo sezon başından beri böyle , toparlayamadı. Hasan , bugün çok ürkekti, hep bir tedirginlik vardı üzerinde. Topal bugün beni şaşırttı. Hatalı pasları çoktu. ilk çıkması gereken isimdi , öyle de oldu.
GG çok istekliydi. Cidden bu adam bizim için bir nimet.
Penaltı pozisyonları hakkında bir şey diyemeyeceğim. Hakemin takdiri. Ama ben olsam ikisine de vermezdim penaltıyı.
Takım inanmış , iyi top oynuyor. Taraftar inanıyor. 3 kupa neden olmasın ?
Deus Dominus
25.Şubat.2013, 01:21
Her ligde her zaman hatalar oluyor. Ama nedense bizim ülkede maşallah ne çok komplo teorisyenlerimiz var. Ondan sonra niye futbol gelişmiyor, taraftarlar maça gelmiyor, fanatizmi oluyor deniliyor...
İşler kendi çıkarları doğrultusunda gittiğinde herkes senin söylediğini tekrar ediyor.
antiochia
25.Şubat.2013, 01:32
İşler kendi çıkarları doğrultusunda gittiğinde herkes senin söylediğini tekrar ediyor.
Nedense bu maçla ilgili siizn gibi yorum yapanlar at gözlüğüyle bakıyor. Kusura bakma.Size göre MHK ve federasyon Fb'yi tutuyor. Ben de tam tersini düşünüyor. Eğer hakem kötü niyetli olsaydı penaltı da vermezdi...Ama iş fenerbahçe olunca kırmızı görmüş boğa gibi oluyor bazıları
Herkeste olayları kendine göre yontuyor zaten sorun bu...
Sizin gibi düşünenler sayesinde rekabet değil nefret çıkar. Başarı değil çöküş gelir...
William Rookwood
25.Şubat.2013, 01:33
Peki Gs maçında verilmeseydi ne olurdu?
Ben hiç birşey demezidm çünkü pozisyon penaltı değil :) Gırla var bu tür pozisyonlar ister İngiltere'de ister Türkiye'de. Benzer pozisyon geçen bir maçta çalınmamıştı Kayseri maçındaydı duran topta düşülmüştü devam denilmişti.
antiochia
25.Şubat.2013, 01:38
Ben hiç birşey demezidm çünkü pozisyon penaltı değil :) Gırla var bu tür pozisyonlar ister İngiltere'de ister Türkiye'de. Benzer pozisyon geçen bir maçta çalınmamıştı Kayseri maçındaydı duran topta düşülmüştü devam denilmişti.
Ben maçı ve özetleri göremediğim için bir yorumda bulunamayacağım. Ama dediğiniz gibiyle hakem kanaatine bağlı. Hakem yetersiz olabilir. Ben hakemlerin fazla art niyetli olduğunu düşünmüyorum. yetersizler ve tabi ki baskı altındalar her taraftan...
William Rookwood
25.Şubat.2013, 01:39
Ben maçı ve özetleri göremediğim için bir yorumda bulunamayacağım. Ama dediğiniz gibiyle hakem kanaatine bağlı. Hakem yetersiz olabilir. Ben hakemlerin fazla art niyetli olduğunu düşünmüyorum. yetersizler ve tabi ki baskı altındalar her taraftan...
Kasımpaşa'nın penaltısında çok net bir penaltı değil, verilmesede bir tepki gelmezdi. Bence Sivasspor'unkiler çok daha net penaltılardı. Hakemler gerçekten yetersiz nereden türüyor isimlerinide ilk defa duyuyorum bu hakemlerin. Gerçekten geleceğin futbolcuları ne kadar yetersizse hakemlerde bi o kadar yetersiz.
Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum. Kendi takımımda dahil. Maç kazanıldığı zaman bir düşünürüm biz bu maçı nasıl kaznadık şöyle olsa böyle olur muydu yoksa nasıl olurdu diye. Günü birlik maçlara değil geleceğe yönelik düşünürüm. Benim takımım eğer penaltı olmadan penaltı alıp 2-1 yapıp, bu moralle kalecisi açılıpta gol bulup 3-1 tamamlıyorsa bir düşünürüm. Benim takımım madem bu kadar iyi oynuyor bu kadar güzel futbol sergiliyor, ilk yarı neredeydi bu güzel futbol? Neden 1-0 iken 2-1 olmadı bu maç? Ya da koskoca takım 10 kişi kalmış bir takıma penaltı haricinde bir gol atamıyorsa, Avrupa'da diğer turu nasıl geçer. Ben böyle düşünüyorum açıkçası. Geçen maç Drogba'nın insan üstü perofrmansı olmasa acaba maç ne olurdu? Geleceğe yönelik düşünülünce gerçekten takımların günü birlik başarı gösterip taraftarında amaçsız, gözü kapalı bir şekilde savunulmasına neden olunuyor. İşte kulüpler yöneticilerde parayı böyle buluyor malesef, burası Türkiye.
zeck17
25.Şubat.2013, 01:41
Önceki sene süper final oynanırken 4 insan kalp krizinden öldü suçlu?Lig tv
Bu sene aynı hikaye tekrarlanacak inşallah o zaman ağlayan siz olmazsınız
erdem344
25.Şubat.2013, 01:41
Yüksel günay noktayı koyu.
uAburak89
25.Şubat.2013, 01:44
Yüksel günay noktayı koyu.
Forum olayını tam kavrayamamışsın galiba, Yüksel Günay kim ? Ne söyleyerek noktayı koymuş, bunları da yaz ki bir anlamı olsun.
sui generis
25.Şubat.2013, 01:58
Forum olayını tam kavrayamamışsın galiba, Yüksel Günay kim ? Ne söyleyerek noktayı koymuş, bunları da yaz ki bir anlamı olsun.
bunu diyor sanırsam arkadaş:
Yüksel Günay: "Shota da futbolculuk döneminde Trabzon'da bize az küfür etmedi. Konuşturmasınlar bizi. Maç içinde olur böyle şeyler.
uAburak89
25.Şubat.2013, 02:01
bunu diyor sanırsam arkadaş:
Yüksel Günay: "Shota da futbolculuk döneminde Trabzon'da bize az küfür etmedi. Konuşturmasınlar bizi. Maç içinde olur böyle şeyler.
Teşekkür ederim paylaştığın için, pek bir nokta koyma göremedim ama klasik onlarda bunu yapmıştı mantığı olmuş.
himone
25.Şubat.2013, 02:33
Maçı ve özetleri tek taraftan izleyerek buraya gelip yorum yapmak fanatikliğin ötesine geçmez. Sow'un pozisyonunda gözlerini kapatanlar Webo'nun pozisyonunda 4 açıyorlar. Kusura bakmayın ama böyle yaptığınız zaman insanlar size saygı duymuyorlar sonra da şikayet ediyorsunuz. Özellikle FB maçlarında sürekli oluyor, FB kayırılıyor diyenler kendi takımlarının maçlarını tekrar izlesinler.
Küfür olayı tabiki kabul edilemez, çirkin birşeydir. Bunu eleştirirken kendi taraftarı harikaymış gibi davranıp eleştirmek te yine gerçekçi olmuyor kusura bakmayın. Özellikle Volkan gibi oyuncular kesinlikle ceza almalı artık ipin ucu kaçıyor. Hakem mükemmel maç yönetirken 2 dk içinde tamamen eleştirilir oldu. En başta Sow'un penaltısını verseydi kesinlikle böyle saçmalıklar olmayacaktı.
furkan58
25.Şubat.2013, 02:35
Futbol yorumlarında fanatikliğin dibine vuran Aygün kuralları bilmiyormuş meğersem :)
Takım istek, hırs ve arzu konusunda hat safhayı yaşıyor şuan. 2 sene önce ki istek var takımda. Emre'nin son dakika penaltısı Andre Santos'un 90+4 golünü hatırlattı bana sonu da inşallah öyle biter. Hakem felan geçin bu işleri 4 haftadır 10 kişi ile maç bitiricek ( hatta Beşiktaş maçı 9 kişi ) olan sizler o zamanlar da hakem maçı Galatasaray'a verdi diyebiliyomuydunuz ? 4 hafta da 10 puan alan takım belki 6-7 puanda kalıcaktı. Belki onu bile alamayacaktı. Onları neden bu kadar konuşmadınız ? İşine gelen yardırıyor Fener'e.
OrcunFB
25.Şubat.2013, 02:44
Sow'un penaltısı zaten çok net bir penaltı. Maçı kazanamasak bile o pozisyon konuşulurmuydu acaba.
sui generis
25.Şubat.2013, 02:51
Mert Güveli @mert_guveli
Maç skoru veriyorum : 3-1 Goller: Webo Kuyt Emre. Kuyt yerine Sow da atabilir
Vay arkadaş :)
byariff
25.Şubat.2013, 02:55
sota muhabire lafi koymus resmen helal olsun.
Sota
tabi bu dogrumu bilmiyorum - Ertan Süzgün Habertürk Yazarı // Beyaz TV Spor Muhabiri / : Kasımpaşa yedek kulübesindeki 2 kişiden teyit edilmiş bilgi... Emre, kulübedeki Şota'ya ''ana avrat'' küfür etmiş..
Şota'nın kendi ağzından... Şota: Canlı yayına kesinlikle bağlanmayacağım. Ama küfürü bizzat Emre Belezoğlu etti...
Bordo61Mavi
25.Şubat.2013, 06:59
Sota sonda soylemis, hicbirsey olmaz sorun yok :)
nekop
25.Şubat.2013, 10:08
Fenerbahçe'ye verilen penaltıyı görünce aklıma Euro 2008'deki Almanya maçımız geldi. O maçta Alman futbolcular ve teknik heyeti yoktan pozisyonlara verdikleri tepkilerle hakemi etkilemiş ve her pozisyonda alehimize düdükler çalmaya başlamıştı. Dün akşamda Fenerbahçeli futbolcularda bunu başarılı bir şekilde uygulamış ve penaltıyı almışlar, tebrik etmek lazım.
Şota türkçeyi öğrenmiş ama Türkiye'yi öğrenememiş. Kendi oyuncularından biri Aykut Kocaman, Fatih Terim vs. gibi birine aynı şeyi yapsa o konu hakkında 50 şey sorulur ama Kasımpaşa'nın hocasına yapılırsa o konu kendisininde dediği gibi hiçbir şey olmamış gibi geçiştirilir.
barahir
25.Şubat.2013, 14:31
Habertürk bu maçla ilgili istediği haberi yapabilir, onlara itimadım yok özellikle de Kasımpaşa ile ilgili konularda. Şota isim vermedi, görmedim dedi, sonra vay efendim gidip kendi yöneticilerinin kanalına Emre küfretti demiş, vah vah..
Emre de Ntvspor'da "küfür edeni görmedim, kim ettiyse bana ismini söyleyin" demiş.. Hadi bakalım şimdi ne olacak?
OrcunFB
25.Şubat.2013, 14:54
Shota belli ki kabullenememiş yenilgiyi.
Lord Black
25.Şubat.2013, 15:26
Verilen penaltının doğruluğunu sorgulayanlar var hala, gülüyorum :)
barahir
25.Şubat.2013, 15:28
Şota Arveladze: "Ben hiç bir kanala Emre bana küfür etti diye bir açıklama yapmadım. Bunlar yalan." (Trtspor)
Universal
25.Şubat.2013, 17:29
Tek Ses, Daima İnanç, 3 Kulvarda Yalnızca Fenerbahçe…
Yönetim çok güzel bir mesaj yayınlamış.
byariff
25.Şubat.2013, 18:07
Habertürk bu maçla ilgili istediği haberi yapabilir, onlara itimadım yok özellikle de Kasımpaşa ile ilgili konularda. Şota isim vermedi, görmedim dedi, sonra vay efendim gidip kendi yöneticilerinin kanalına Emre küfretti demiş, vah vah..
Emre de Ntvspor'da "küfür edeni görmedim, kim ettiyse bana ismini söyleyin" demiş.. Hadi bakalım şimdi ne olacak?
ya emre yalan soluyor yada sota ile hilmi oksuz cok buyuk yalanci.
Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz: Saha içindeki bütün hakemler Emre'nin yaptıklarına kayıtsız kalıyor.
H.Hilmi Öksüz: Küfreden Emre'nin kendisi. Teknik heyetimin tamamına ana avrat küfür etti. Bunları hakem duyuyor, görüyor ama cezayı vermiyor
H.Himi Öksüz: Seyirci her şeyi yapabilir ama sahada futbol oynayan insanlar bunu yapmamalı.Emre takımızın moralini bozmak için saldırı yaptı
H.Hilmi Öksüz: Volkan, otobüsümüze kadar gelip Yalçın'a saldırdı. Bu yetmiyormuş gibi telefonlarla taciz etti. Bunlar ne kadar ayıp şeyler.
H.Hilmi Öksüz: Aykut Kocaman, dün maçtan sonra 'Kazanmak yolunda her şey mubahtır' demiş. Ne demek, yani galibiyet için her yapılır mı?
barahir
25.Şubat.2013, 18:16
Bu iş hep böyle. Emre yurtdışına çıkar, milli gurur olur, her yaptığı şey örnek gösterilir. Ancak geri döner, yaptığı / yapmadığı her şeyden millet şikayete başlar.
Hilmi Öksüz yalancının önde gidenidir. İddiasını ispatlayamazsa da şerefinden feragat etmiştir. Kuyruk acısını bu şekilde dindirmeye çalışıyor. Yenilginin de üzerini bu tür olaylarla kapatmaya çalışıyorlar. Ama önce dönüp kendilerine baksınlar.
Shota maç sonu demiş ki "Evet biz dedik yatın yere kalkmayın diye." E kardeşim sen demediysen maç başı 2,8 dk. topla oynayan kalecin bu maç 4,8 dk. oynamış. Forvetin Adem "Büyük" doğru dürüst atağın olmamasına rağmen yerden kalkmamış. Sonra da çıkıp o bu küfretti. Samimiyetsiz açıklamalar silsilesi..
ReaList
25.Şubat.2013, 20:20
Emre bu insanlarda nasıl bir acı bırakmışsa artık, Bir düşürmediler adamı dilinden. Hayır aylardır bırakın rakipleri kendi oyuncularına sahada etmedik küfrü bırakmayanları, küfür yüzünden davalık olanları, basın toplantılarında edep yerlerini gösterenleri es geçti bu medya. Hatta yeri geldi bunları savundu ne oldu şimdi birden, ahlak bekçiliğine geri dönüldü ?
Gerçekten artık gına getiriyorlar insanlara, Maçın başında Fenerbahçe aleyhine haksız bir penaltı olmuştur bir kişi gıkını çıkarmaz, takım haksız yere 1-0 geride başlar oyuna, her şey normal seyrindedir. Maçın son dakikasında aynı şey olur;
TFF'ler, Küfürler, Uefalar, Oyunlar, Senaryolar, Digitürkler çevrilirde çevrilir. Ben açık söylüyorum bunu, benim bu kadar çok eleştirdiğim Fenerbahçe'ye, bu sezon bu kadar çok bocalayan Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptırırsanız çıkıp da papağan gibi bunları tekrarlamayın, Beceriksizlik parayla değil ya, Kazanınca herkes temiz kaybedince (hatta onu bile hissetmeye başlayınca) her şey bir oyun, bir senaryo.
ele888111
25.Şubat.2013, 23:49
Şota fanatik trabzonsporlu olarak trabzonspor fenerbahçe arasındaki münakaşalara dayanarak fenerbahçeyi kötülemek adına birşeyler yapması gayet normal değilmi sizcede ?
Universal
26.Şubat.2013, 00:02
Emre'ye eskiden yaptıkları psikolojik baskıyı yeniden yapmak için bahane arıyorlar. Emre o kadar sakinleşmiş ki artık bunlara yanıt vermekle uğraşmaz işine devam eder. Biz kazanırız onlar kaybeder.
Nocna Mora
26.Şubat.2013, 01:43
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/106151/sotadan-lig-tv-muhabirine-tarihi-ayar/fbshare
''Benim söylediğimin hiç mi önemi yok?' kısaca Türk futboluna verilmiş bir ayardır..
Kimse durup dururken böyle açıklamalar yapmaz hele Şota gibi samimi bir adam.. Unutulacak bu konu büyük ihtimalle ama.
http://img607.imageshack.us/img607/1598/2fosjefjmsbmkwezfqrnop.mp4
Alicanfmfan
26.Şubat.2013, 02:51
Net şekilde küfür etmiş, hem hakeme isyanı var hemde dönerek büyük ihtimalle Kasımpaşa tarafına saydırmıs.
OrcunFB
26.Şubat.2013, 02:56
Küfür etmesi belki yanlış da yatarak anti-futbol anlayışı sergileyen bir takım karşısında herkesin sinirleri geriliyor.
Yine her şeyi unuttuk. Basın toplantılarındaki saçma sapan konuşmaları, kendi oyuncusuna ana avrat düz giden hocaları, hakemlere edilen lafları. Emre'nin ettiği küfürün hedefini arıyoruz. Emre tabi ki rahatsızlık verecek amaç da o zaten de bu kadarı fazla.
byariff
26.Şubat.2013, 14:37
bak kendin diyorsun kendi oyuncusuna kufur ediyor diye evet kendi oyuncusuna kufur eder ama emrenin ne haddinede baska takimin hocasina kufur ediyor sorun bu iste , neden hasan ali , topal degilde emre ? bak emre ispanyadayken bu hareketlerin hic birini yapamiyordu kuzu gibiydi cunki yapamaz direk kirmizi karti yer oturur ama turkiyede emreye tolerans taniyorlar emre gelmeden once boyle olaylar oldumu olmadi emre gelince yine turkiyeyi karistirdi sorun bu iste baska birsey degil
Gncl1905
26.Şubat.2013, 14:52
Emre B. adam öldürse Fenerbahçeli arkadaşların savunması, ne var herkes adam öldürüyor hem mutlaka merhum kışkırtmıştır, olacak sanırım.
Chivalry
26.Şubat.2013, 14:53
Kendi takım arkadaşına küfür ediyor gibi geldi bana, ayrıca hakeme arkası dönükken küfretmeyen oyuncu sayısı çok azdır hepsi maç sonu tespit edilip cezalandırılsa ceza almayan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez ancak önemli olan hakemle münakaşa sırasında kendine hakim olabilmen.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Şubat.2013, 15:32
tum spekulasyonlar fenerbahcenin guzel oyununu ve kazanma hirsiyla son dakkalarda aldigi galibiyeti golgeleme amacli maalesef. rakibin yoneticisi bile takimi 2-0 dan 4-2 ye maci cevirmis hala bizim kasimpasa macina gonderme yapma cabasi icinde. olmuyor bunlar, cidden yakisik almiyor. saha icinde her ne olduysa gozlemciler raporlar, cezasi neyse verilir. uzatmanin mantigi yok.
byariff
26.Şubat.2013, 15:35
tum spekulasyonlar fenerbahcenin guzel oyununu ve kazanma hirsiyla son dakkalarda aldigi galibiyeti golgeleme amacli maalesef. rakibin yoneticisi bile takimi 2-0 dan 4-2 ye maci cevirmis hala bizim kasimpasa macina gonderme yapma cabasi icinde. olmuyor bunlar, cidden yakisik almiyor. saha icinde her ne olduysa gozlemciler raporlar, cezasi neyse verilir. uzatmanin mantigi yok.
aytaç abi gs"den tek ali durust açiklama yapti diye biliyorum haberin videosu buyur ben rastlayamadim fenerbahce ile ilgili bir açiklamaya.
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/ali-durust-ne-olursa-olsun-sampiyon-olacagizSXTVQ43432SXQ
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Şubat.2013, 15:40
ben aldim o gondermeyi, fenerbahce gecmesi sart degil cumlede. ali durust zeki bir insan, sarfettigi cumlelerin satir aralarini iyi gormek lazim. ne anlatmak istedigi cok acik :)
uAburak89
26.Şubat.2013, 16:33
Ortalıkta dolaşan video Ligtv'nin maçın öyküsü programından herhalde, bu görüntüler Şota'nın kastettiği mi bilmiyorum, bir şey anlaşılmıyor. Küfür ettiği ortada ama küfür etmeyen oyuncu sayısı çok az zaten bu anormal bir şey değil ne yazık ki. Bu görüntülerden ceza falan gelmez, gelirse de haksızlık olur.
Emre bu maça kadar cidden değişme sinyalleri veriyordu, bir önceki maçta kendisine yapılan bir faul vardı benim pozisyona tepkim Emre'nin tepkisinden daha sert oldu, bu maçın genelindeyse bildiğimiz agresif haline dönmüş gözüküyor yorumlardan anladığım kadarıyla. Emre'nin kişiliğinden öte yaptıklarına bakılmalı genelleme yapılmadan, küfür ediyorsa, hakeme el kol hareketleri yapıyorsa, düdükten sonra topa vuruyorsa her futbolcu gibi karşılığında kartla cezalandırılmalı, hakem görürse tabii. Sonuçta zararı kendine oluyor yaptıklarının, yakışıp yakışmama meselesine gelinecekse o da Fenerbahçe'lilerin bileceği iştir.
Galatasaray'lılar tespiti de çok klişe, Türkiye'de en çok taraftarı olan 2 takım, her konuda sürekli birbiriyle didişen taraftar, lig yarışında her daim rakip olan 2 kulüp var ortada, Akhisar taraftarı niye yazsın Emre hakkında ?
antiochia
26.Şubat.2013, 19:06
Ortalıkta dolaşan video Ligtv'nin maçın öyküsü programından herhalde, bu görüntüler Şota'nın kastettiği mi bilmiyorum, bir şey anlaşılmıyor. Küfür ettiği ortada ama küfür etmeyen oyuncu sayısı çok az zaten bu anormal bir şey değil ne yazık ki. Bu görüntülerden ceza falan gelmez, gelirse de haksızlık olur.
Emre bu maça kadar cidden değişme sinyalleri veriyordu, bir önceki maçta kendisine yapılan bir faul vardı benim pozisyona tepkim Emre'nin tepkisinden daha sert oldu, bu maçın genelindeyse bildiğimiz agresif haline dönmüş gözüküyor yorumlardan anladığım kadarıyla. Emre'nin kişiliğinden öte yaptıklarına bakılmalı genelleme yapılmadan, küfür ediyorsa, hakeme el kol hareketleri yapıyorsa, düdükten sonra topa vuruyorsa her futbolcu gibi karşılığında kartla cezalandırılmalı, hakem görürse tabii. Sonuçta zararı kendine oluyor yaptıklarının, yakışıp yakışmama meselesine gelinecekse o da Fenerbahçe'lilerin bileceği iştir.
Galatasaray'lılar tespiti de çok klişe, Türkiye'de en çok taraftarı olan 2 takım, her konuda sürekli birbiriyle didişen taraftar, lig yarışında her daim rakip olan 2 kulüp var ortada, Akhisar taraftarı niye yazsın Emre hakkında ?
Eskiden rekabet daha seviyeliyid şimdi her iki tarafta birbirini kırıyor. Eskiden latife yapıllırdı kimse kızmazdı. Hatta aynı statta, kahvede beraber maçlara gidlirdi. Şimdi reyting uğruna birbirlerinden nefret etmeleri isteniyor. Bu çok yanlış...
erdem344
26.Şubat.2013, 19:32
Spor camiamızda masumiyet bile masumlara ait değil.
Önder HOCA
26.Şubat.2013, 20:49
yukardaki videodaki olay şu adam 1 saat yerde yattı kasımpaşalılar top dolaştırdı hakem biz kontraya çıkarken oyunu durdurdu madem uche o kadar kendi takım arkadaşını düşünüyor topu neden dışarı atmıyor sorarım
Universal
27.Şubat.2013, 00:17
Herkes penaltıda oyuncular içeride diyordu şuan R.Madrid Barça maçında ki penaltıda olanlar ne idi acaba. Kaç kişi tartışıyordur bunu. Acaba ilk penaltı atışında maç içinde kaç kişi geçti o çizgiyi...
nekop
27.Şubat.2013, 08:01
Emre'nin video görüntülerine ceza gelecekmiş sanırım. Bu görüntülere bakarak ceza verme/cezayı silme işi önüne geçilemezse çok dallanır, dur denilmesi lazım. Şu anki TFF'nin de bu duruma el koyabilecek kabiliyeti yok maalesef.
William Rookwood
27.Şubat.2013, 18:05
Emre'de aynı Engin gibi mimli bir oyuncu. Ama şöyle bir durum var Emre saha dışında da saha içindeki gibi. Karakterini hiç bir zaman sevmemişimdir hatta en sevmediğim oyuncudur Emre Belözoğlu. Galatasaray'da oynadığı zamanda dahil.
ForsakeN
27.Şubat.2013, 18:16
Emre'de aynı Engin gibi mimli bir oyuncu. Ama şöyle bir durum var Emre saha dışında da saha içindeki gibi. Karakterini hiç bir zaman sevmemişimdir hatta en sevmediğim oyuncudur Emre Belözoğlu. Galatasaray'da oynadığı zamanda dahil.
Saha dışında da tanıdığına göre çok yakın akrabası veya komşusu olmalısın ?
Ben de hep Emre'nin saha dışında ne kadar efendi, yardımsever bir insan olduğu duymuştum. Bak duymuştum diyorum
William Rookwood
27.Şubat.2013, 18:32
Saha dışında da tanıdığına göre çok yakın akrabası veya komşusu olmalısın ?
Ben de hep Emre'nin saha dışında ne kadar efendi, yardımsever bir insan olduğu duymuştum. Bak duymuştum diyorum
Televizyondan açıklamalarını görüyoruz yıllardan beri. Acaba Engin'e de aynı şeyi söyleyebilir misin yoksa Fenerbahçeli olduğu için mi savunuyorsun?
ForsakeN
27.Şubat.2013, 18:35
Televizyondan açıklamalarını görüyoruz yıllardan beri. Acaba Engin'e de aynı şeyi söyleyebilir misin yoksa Fenerbahçeli olduğu için mi savunuyorsun?
Ben Engin için birşey dedim mi Allah aşkına. Emre'nin saha dışında da kötü karakterli olduğunu tanımadan etmeden söyleyen sensin.
William Rookwood
27.Şubat.2013, 18:36
Ben Engin için birşey dedim mi Allah aşkına. Emre'nin saha dışında da kötü karakterli olduğunu tanımadan etmeden söyleyen sensin.
Ama iyi olduğunu söyleyende sen oluyorsun bu durumda sende tanımıyorsun? Emre başka bir takımda olsa aynı şeyler söylenirmiydi? Ben kişisel olarak Emre'yi sevmediğimi söyledim.
byariff
27.Şubat.2013, 18:38
emre iyidir saha disinda adam trabzona okul yaptiracak.
ForsakeN
27.Şubat.2013, 18:40
Ama iyi olduğunu söyleyende sen oluyorsun bu durumda sende tanımıyorsun? Emre başka bir takımda olsa aynı şeyler söylenirmiydi? Ben kişisel olarak Emre'yi sevmediğimi söyledim.
Ben Emre için bile "iyi biri olduğunu duymuştum" dedim. Saha dışındaki açıklamaları senin istediğin gibi değil diye karakterine laf söyleyemezsin, özellikle bu Fenerbahçe'nin takım kaptanıysa haddini aşmış olursun ki aştın da
Kaka Leite
27.Şubat.2013, 18:41
Maçlar tamamlandığına göre konular kapatılabilir.