PDA

View Full Version : İşte G.Saray ve F.Bahçe'nin rakipleri!

mgungor
10.Haziran.2006, 17:03
İşte G.Saray ve F.Bahçe'nin rakipleri!

Şampiyonlar Ligi serüvenindeki Galatasaray ve Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri belli oldu.

http://www.superspor.com/images/1/37/1273_B_Kura001.jpg

UEFA, 2006-2007 sezonunda düzenlenecek Şampiyonlar Ligi organizasyonunun takımlarını ve ön eleme gruplarını açıkladı. Süper Lig Şampiyonu G.Saray 3. ön elemeden katılırken, ikinci F.Bahçe ise 2. ön elemeden itibaren zorlu rakiplerle savaşacak. Bu sezon Devler Ligi 11 ve 12 Temmuz tarihlerinde 1. ön eleme turu ile başlayacak. Grup maçları için kuralar Monaco'da 24 Ağustos'ta çekilecek ve kupa 23 Mayıs akşamı Atina'da sahibini bulacak.

Direkt Katılanlar: Barcelona, R.Madrid, Chelsea, Manchester U., Juventus, Milan, Lyon, Bordeaux, B. Münich, W. Bremen, Porto, S.Lizbon, PSV, Olimpiakos, Anderlecht, Celtic.

3. Ön Eleme Turu: Valencia, Osasuna, Liverpool, Arsenal, Inter, Fiorentina, Lille, Hamburg, Benfica, Ajax, G.Saray, Standard Liege, Slovan Liberec, CSKA Moskova, Austria Wien, Shakhtar Donetsk ve Maccabi Haifa.

2. Ön Eleme Turu: Hearts, F.Bahçe, Mlada Boleslav, Spartak Moskova, Austria Salzburg, Dinamo Kiev, Crvena Zvezda, Legia Warsaw, Zürich, Valerenga, Levski Sofia, Copenhagen, Debreceni, Steaua Bükreş, Djurgardens ve Ruzomberok.

1. Ön Eleme Turu: NK Gorica, Apollo Limassol, Siroki Brijeg, Liepajas Metalurgs, Myllykosken Pallo-47, FC Sheriff, Sioni Bolnisi, Ekranas, Hafnarfjördur, Rabotnicki, Cork City, Shakhtyor Soligork, Pyunik, Birkirkara, Elbasani, TVMK Tallinn, Linfield, Total Networks Solutions, F91 Dudelange, FK Baku, B36 Torshavn ve Aktobe.
10.06.2006

Universal
10.Haziran.2006, 17:18
fenerbahce 2. turu elini koluna sallayarak geçer ama3. turda işleri çok zor
galatasaray için rakibini küçümsemezler ise işi ciddiye alırlarsa gruplara katılabilirler

Burak Duran
10.Haziran.2006, 19:33
fener 2. turu geçer ama 3. turda Standard Liege, Slovan Liberec, CSKA Moskova, Austria Wien, Shakhtar Donetsk ve Maccabi Haifa bunlar çıkarsa büyük ihtimalle geçer ama diğerleri denk gelirse işi gerçekten zor olur. biz ise adam gibi oynarsak çok rahat gruplara kalırız

RoCCo_42
10.Haziran.2006, 21:55
FB ilk maclarını alır rahatlıkla 3.elemede ise dişine göre bi rakip şart.

GS adam akıllı olursa Gruplara kalır ama Grupta ne yapar orası muamma.

Laz_Asker_61
10.Haziran.2006, 22:00
inşallah ikiside gruplara kalır ama 3. tur da gerçekten çok zor güçlü takımlar var

gookhan
10.Haziran.2006, 22:06
gs gecer ama Büyük Fenerbahçemiz herhalde uefa ya gider

paco
10.Haziran.2006, 22:14
walla ön öleme maçlarınında galatasaray şu ana kadar daha bir kere elendi onun dışında ön elemelerden geçemediği olmadı .. ama rakipler belli olmadan ne kadar konuşsak boş ....

mgungor
10.Haziran.2006, 22:19
GS nin işide çok zor.ama gruplara kalacağına inanıyorum

Fb ise 2. turu geçer.3.turda takılabilir..

FeYYaz1989
10.Haziran.2006, 22:19
Tabi bu torbalarda seribaşı durumuda var.Seribaşı olurlarsa iki turda işleri kolay.Ama pek sanmıyorum...Fenerbahçe 2. torbada seribaşı olur ve çok büyük bir süpriz olmaz ise bu turu geçer.Ama 3. torbada ne olur tam bilemiyorum,dediğim gibi seribaşı olup olmama büyük oranda etkiler.Umarım iki takımımızda şampiyonlar liginde gruplara kalır ve hatta üst turlara çıkmayı başarabilirler.

Burak Duran
10.Haziran.2006, 22:24
fenerbahce 3. turda seribaşı değil... Galatasaray ise seribaşı

Omerdinho
11.Haziran.2006, 00:26
valencia,arsenal,liverpool,inter bu 4 takim gelmesse ( Insallah Öyle Umuyorum :) ) rahatlikle atlariz turu..

hezzo
11.Haziran.2006, 01:13
2 takımda geçemez bence biraz karamsar oldu ama..

SeZeRinHo
11.Haziran.2006, 02:19
temennimiz bütün kapımlarımız Türkiye'yi en ii şekilde bütün kupalarda temsil etsin....70 milyon arkanızda

emirduman
11.Haziran.2006, 03:02
Umarım her ikisi de katılır ama işleri zor olacak...

Jesus_FB
11.Haziran.2006, 05:20
son senlerde tüm takımlarımızda buna bmilli takımda dahil bir ön eleme krizi yaşanıyor işallah bu sene korkulan olmaz ve iki takımda şampiyonlar ligine girer

pessy
11.Haziran.2006, 10:01
umarım ikiside geçer ve futbolmuzu eski günlerine döner...

Lancelot54
11.Haziran.2006, 12:48
galatasaray rahat geçerde fener takılacak gibi

SaMaNYoLu
11.Haziran.2006, 14:14
Galatasaray Rahat geçer ama Fener için aynı lafı söyleyemicez malesef :S

dinaMYt
11.Haziran.2006, 15:08
her ikisinin de işi çok zor olacak.gelecek sezon uefa kupasına 4 takımla birden katılmamız sürpriz olmazz sanırım.

crazy_aslan
11.Haziran.2006, 16:36
her ikisinin de işi çok zor olacak.gelecek sezon uefa kupasına 4 takımla birden katılmamız sürpriz olmazz sanırım.galatasarayin isi okadar zor degil cünkü biz 3.ön eleme turundada seri basiyiz yani kolay bir akimla yapacaz ama fenerbahcenin rakipleri cok zor,eger fenerbahce gercek takim ruhuyla oynarsa gruplara kalabilir hatirlarsaniz biz ön elemede man utdyi elemistik.

gorkemyilmazkarasu
11.Haziran.2006, 17:40
valla zoru kolayı anlamam ben iki takımıda şampiyonlar liginde grupta görmek istiyorum çok çalışsınlar geçsinler turu...daha sonra bi takımımız gruptan çıksın biride uefaya gitsin yeter...

bursa_mc
11.Haziran.2006, 18:53
gs nin işi zor

barahir
11.Haziran.2006, 19:09
ya biliyorum işimiz zor fln ama ben 3. ön elemede elenirsek hiç üzülmem valla. nedeni ise uefa bana göre bizim daha kolay başarabileceğimiz bi hedef. önce uefayı halledip sonra şampiyonlar ligine gitmek daha mantıklı değil mi? bkz. GS

dinaMYt
12.Haziran.2006, 01:23
galatasarayin isi okadar zor degil cünkü biz 3.ön eleme turundada seri basiyiz yani kolay bir akimla yapacaz ama fenerbahcenin rakipleri cok zor,eger fenerbahce gercek takim ruhuyla oynarsa gruplara kalabilir hatirlarsaniz biz ön elemede man utdyi elemistik.

tromsöye de kolay takım dedik ama sonu pek iyi olmadı.türkiye ligindeki performanslarıyla her iki takımında işi çok zor.

paco
12.Haziran.2006, 12:16
ya beyler bence önce bir rakipler belli olsun ön elemeler her zaman zor olmuştur ... ama bence biz boşuna konuşuyoruz .... dereyi görmeden paçaları sıvamak gibi bişey ....

SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 18:43
Arkadaşlar ikisinnde işi zor kolayı bırakalımda. İnşallah İkiside Geçer Eski Puanlarımızı geri alır direk katılırız böyle organızasyonlara

sergenNn
12.Haziran.2006, 18:59
Nedense bu sene avrupa'da başarılı olacağımıza daha önceki senelerden daha çok inanıyorum,daha umutluyum bu seneden.Galatasaray inşallah Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkar.O eski zamanları çok özlüyorum :(. Şampiyonumuz bile eleme oynayarak gidiyor.. UEFA Yarı Finalinde Beşiktaş,Fenerbahçe,Trabzonspor ve Kayserispor'un olduğunu düşünsenize :rolleyes: Ne kadar güzel olurdu..
Ayrıca bu puanların nasıl verildiği açıklayabilecek birisi var mı? Yani hangi başarıyı elde edersen ülke puanına ne kadar etkisi oluyor :confused:

SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 19:32
Bende inanıyorum mesela Galatasarayın Gruptan çıkacagına emınım

LaKe
12.Haziran.2006, 20:18
İnşallah 2 takımımızda katılır. Ama Fenerbahçe daha şanssız bizden. Biz adam gibi futbol oynarsak çok rahat gruplara çıkarız.

RibeiRo
12.Haziran.2006, 22:07
İnşallah bu sene iki kulüp de avrupada başarılı olur.

paco
12.Haziran.2006, 22:17
ben galatasaraydan sizin kadar umutlu değilim .. nedenine gelince gerçi daha kadro tam belli olmadı ama görünen şu ki 2 yabancı oyuncuyu kadromuza katıcaz bu oyuncular kim olur bilmiyorum ama galatasaraya çok büyük katkı sağlıyacak tipte oyuncu olmuyacak gibi gözüküyor (umarım ben yanılırım )
galatasaray şampiyon olunca çok iyi bir kadrosu varmış gibi bir edalara girdiler forvet dışında bizim çok kaliteli oyuncularımız yok bence ... bu kadroyla ligde bile zorlandık ... aynı kadroyla sadece 2 yabancı nın katılmasıyla şaha kalkıp avrupada eskisi gibi harikalar yaratmamız zor gibime geliyor ... umarım ben yanılıyorumdur .... ilk defa yanılmayı çok istiyorum ....

pessy
12.Haziran.2006, 22:26
cimboma bir on numara bir de ön libero yeter...

CM_Master
14.Haziran.2006, 23:40
benim yorumu şöle fener avrupada yapamaz bence cimbom gruptan çıkar

vita es morte
15.Haziran.2006, 00:09
son senlerde tüm takımlarımızda buna bmilli takımda dahil bir ön eleme krizi yaşanıyor işallah bu sene korkulan olmaz ve iki takımda şampiyonlar ligine gireramiiiiiiiiiiinnnn.........