View Full Version : Viktoria Plzen - Fenerbahçe | Uefa 3. Tur 1. Maçı
Kaka Leite
05.Mart.2013, 23:53
http://b1303.hizliresim.com/17/5/kskck.png
Raheem Lawal.
05.Mart.2013, 23:54
3 İhtimalli Bir Maç Fener Ne yapıp ne edip Gol atması lazım.
Deus Dominus
06.Mart.2013, 00:43
Hep beraber uyuruz tv karşısında, beraberlik bozulmaz diyorum :)
antiochia
06.Mart.2013, 00:49
Bence işe yaramayan sistemle ısrar edilirse Takım oyunu iyi oynayan hızlı ve fiziksel olarak güçlü rakibi karşısında Fenerbahçe'nin şansının düşük olduğunu düşünüyorum.
KanaKe
06.Mart.2013, 01:10
bate macinin kopyasi olur oyun kalitesi bakimindan
erdem344
06.Mart.2013, 01:13
Avrupa da takım bence oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz
Beraberlik veya galibiyet bekliyorum ben.
Volkan - Gökhan - Ziegler - Yobo - Bekir - Topal - Topuz - Cris - Kayt - Sow - Webo
europeanconquer
06.Mart.2013, 01:49
Karşı takımın oyununu bilmediğim için bir yorum yapmayacağım,umarım kazanan Fenerbahçe olur.
Universal
06.Mart.2013, 01:58
Fenerbahçe Beşiktaş maçındaki ilk 25lık oyunu sergileyebilirse karşımızda rakip filan kalmaz. Umarım böyle bir oyun oynar ve turu ilk maçtan bitirir. BATEden çok çok zor bir takım; ama elenmeyecek bir takım değil. Umarım kura gibi maç şansımızda yanımızda olurda ilk maçtan çeyrek finali kutlayabiliriz.
KaRaBükLü KraL
06.Mart.2013, 15:33
Rakip araştırdığım kadarıyla hızlı oynamayı seven iyi kontratak yapabilen bir takım.Napoli gibi bir takımı gol yemeden de elediler.Ama Fenerbahçe boş takım değil belki kazanamaz deplasman olduğu için ama berabere de kalma şansı yüksek:)
ozan42
06.Mart.2013, 15:38
Umarım temsılcımız turu atlar
darkkobal123
06.Mart.2013, 16:09
Fenerbahçe'nin kazanacağını sanmıyorum ancak gollü beraberlik ile avantajlı döneceğini düşünüyorum. Başarılar Fenerbahçe !
davidvilla
06.Mart.2013, 16:24
Plzen kapalı kutu. Ama Aykut Kocamanın abarttığı kadar da "muazzam" bir ekip olduğunu sanmıyorum gecmiş tecrubelerimden. Belki Bate kadar bile bir ekip değildir zira geçmiş skorlara bakacak olursak eğer Plzen Napoli'yi elediyse bu Bate de şu an şampiyonlar liginin bence 1 numaralı favorisi Bayern Munih'i yenmişti. Kısacası Fenerbahçe kendi potansiyeline birazcık yaklaşırsa Plzen falan dayanamaz kolay kolay.
ReaList
06.Mart.2013, 16:38
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü deplasmanda Çek takımı Viktoria Plzen ile karşılaşacak Fenerbahçe'de 20 kişilik maç kadrosuna alınan oyuncular açıklandı.
Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Ancak Cezalı olan Raul Meireles'in ise kafileye dahil edilmesi dikkat çekti.
İşte Fenerbahçe'nin 20 Kişilik Kadrosu
"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles."
himone
06.Mart.2013, 16:41
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında, 7 Mart Perşembe günü deplasmanda Çek takımı Viktoria Plzen ile karşılaşacak Fenerbahçe'de 20 kişilik maç kadrosuna alınan oyuncular açıklandı.
Hasan Ali Kaldırım, Milos Krasic ve Miroslav Stoch kadroya dahil edilmedi. Ancak Cezalı olan Raul Meireles'in ise kafileye dahil edilmesi dikkat çekti.
İşte Fenerbahçe'nin 20 Kişilik Kadrosu
"Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Raul Meireles."
Aykut Kocaman'ın 20 milyon Euroluk yedekleri :D. Hatta yedek bile değil.
Namzet
06.Mart.2013, 16:48
Umarım kadıköye bırakmayız turu
OrcunFB
06.Mart.2013, 16:50
Beraberlik gibi duruyor ama umarım maçı kazanırız.
sui generis
06.Mart.2013, 17:05
1-0 kazanırız. Golü de cristian atar.
Mamadou
06.Mart.2013, 18:31
Fenerbahçe bize oynadığı gibi oynarsa bu turda şansı epey yüksek. Raul ve Emre'nin yokluğunda bakalım hangi oyuncular şans bulacak. Topal,Salih,Baroni üçlüsü ideal ama oyunu tutma adına Selçuk ilk 11'de başlayabilir.
NikolaiBelinski
06.Mart.2013, 18:42
BATE kadar hücum gücü düşük bir takım değiller, izlediğim kadarıyla bireysel olarak skoru değiştirebilecek aman diyeceğimiz bir oyuncuları yok. Takım halinde çok iyi hücum eden ve pozisyonu bulduğunda bitirebilen bir ekibe sahipler, maçın her saniyesi konsantrasyonu elden bırakmamak lazım.
Deplasmanda alınan her türlü gollü beraberlik avantaj, galibiyet ilk hedef olmalı.
himone
06.Mart.2013, 19:06
İlk Napoli maçında Napoli'nin kaçan çok net fırsatları var ve Plzen takımının 2 tane golü resmen sol bekin ikramıydı. Evet kesinlikle Bate'den iyi takımlar ama ben abartıldıkları kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Özellikle bazı köşe yazarları takımı öyle övmüşlerki yemin ediyorum sanki Manu ile falan oynuyoruz. Yorumlarda çok iyi kademe yapıyorlar, inanılmaz hızlı hücuma çıkıyorlar, kapandıkları zaman 10 kişi ile mükemmel savunma yapıyorlar ve bu takıma gol atmak için çok hızlı oynamak gerek gibi cümleler mevcut. Tamam iyi takımlarda adamlar gerçekten böyle oynuyorsa zaten Uefa'nın favorisidir, çünkü ben kupada bunların hespsini birden çok iyi yapan bir takım olduğunu zannetmiyorum.
Sabırlı oynayıp orta sahadaki 2 oyuncularını kitlersek maçtan galip geliriz ve turu geçeriz. Son 5 maçtır bence çok iyi oynuyoruz ve Avrupa'da şansımız da iyi durumda.
furkan58
06.Mart.2013, 19:17
İlk Napoli maçında Napoli'nin kaçan çok net fırsatları var ve Plzen takımının 2 tane golü resmen sol bekin ikramıydı. Evet kesinlikle Bate'den iyi takımlar ama ben abartıldıkları kadar iyi olduklarını düşünmüyorum. Özellikle bazı köşe yazarları takımı öyle övmüşlerki yemin ediyorum sanki Manu ile falan oynuyoruz. Yorumlarda çok iyi kademe yapıyorlar, inanılmaz hızlı hücuma çıkıyorlar, kapandıkları zaman 10 kişi ile mükemmel savunma yapıyorlar ve bu takıma gol atmak için çok hızlı oynamak gerek gibi cümleler mevcut. Tamam iyi takımlarda adamlar gerçekten böyle oynuyorsa zaten Uefa'nın favorisidir, çünkü ben kupada bunların hespsini birden çok iyi yapan bir takım olduğunu zannetmiyorum.
Sabırlı oynayıp orta sahadaki 2 oyuncularını kitlersek maçtan galip geliriz ve turu geçeriz. Son 5 maçtır bence çok iyi oynuyoruz ve Avrupa'da şansımız da iyi durumda.
Yalnız bence bunları demeleri bizim açımızdan daha iyi. Takım rakibi ciddiye alıcaktır bu şekilde. Öbür türlü nasılsa eleriz havasında olurdu takım rehavete kapılır ve kötü sonuç gelebilirdi.
zeck17
06.Mart.2013, 20:17
2-1 biteceği hissediyorum nedense 2-1 galip ayrılan kim olur bilmem ama tecl ve sow'un golü kesin var
anil luque
06.Mart.2013, 22:03
Umarım yanılırım ama Plzen yener bence.
di canio
06.Mart.2013, 22:16
Umarım rövanş maçına anlam yükleyecek bir sonuçla döneriz. Orta sahada en etkili 2 oyuncumuzu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Emre'nin oynayamayacağı belliydi zaten ama bu maçlarda bizi ciddiyetsizliği nedeniyle yalnız bırakan Meireles'e yönetim tarafından ceza verildiğine dair bir habere rastlamadım, böyle bir haber duymadım. Bana kalsa ve bu FM'de bir oyun olsa 11'de oynatmazdım Meireles'i uzun bir süre ama son dönemlerde oldukca formsuz olsa da onun gibi kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun eksikliği hissedilecektir.
sui generis
06.Mart.2013, 22:21
Umarım rövanş maçına anlam yükleyecek bir sonuçla döneriz. Orta sahada en etkili 2 oyuncumuzu değiştirmek zorunda kalıyoruz. Emre'nin oynayamayacağı belliydi zaten ama bu maçlarda bizi ciddiyetsizliği nedeniyle yalnız bırakan Meireles'e yönetim tarafından ceza verildiğine dair bir habere rastlamadım, böyle bir haber duymadım. Bana kalsa ve bu FM'de bir oyun olsa 11'de oynatmazdım Meireles'i uzun bir süre ama son dönemlerde oldukca formsuz olsa da onun gibi kaliteli ve tecrübeli bir oyuncunun eksikliği hissedilecektir.
Para cezası verildi ama ekstra bir şey değilmiş. herkese uygulanan prosedürmüş.
uAburak89
06.Mart.2013, 22:22
Meireles kafilede olduğuna göre, cezasının indirim ihtimali var demek ki. O yönde bir karar çıkarsa orta saha bir nebze rahatlayabilir.
di canio
06.Mart.2013, 22:29
Para cezası verildi ama ekstra bir şey değilmiş. herkese uygulanan prosedürmüş.
Sıradan bir ceza değil beklediğim. Ağır bir ceza bekliyordum.
Meireles kafilede olduğuna göre, cezasının indirim ihtimali var demek ki. O yönde bir karar çıkarsa orta saha bir nebze rahatlayabilir.
Bugün bir hbaer çıkmadı. Maç günü de indirmezler sanırım.
Deus Dominus
06.Mart.2013, 22:52
Takım bütünlüğü, sinerji açısından götürmüşlerdir.
ReaList
06.Mart.2013, 23:42
Yalnız bence bunları demeleri bizim açımızdan daha iyi. Takım rakibi ciddiye alıcaktır bu şekilde. Öbür türlü nasılsa eleriz havasında olurdu takım rehavete kapılır ve kötü sonuç gelebilirdi.
Yahu bizim takımın ciddiye almadığı takım var mı ? Trabzon'un paf takımıyla oynarız "Çok zorlu bir deplasman, güçlü bir takımla oynuyoruz, beraberliğe sevinecekken galip geldik" diyen biziz. Kendimiz dışında herkesi ciddiye alıyoruz bence, sorun olmaz.
footballer33
07.Mart.2013, 00:16
F.Bahçe için, gollü bir beraberlik çok iyi olur; ama Plzen'in ilk maçı kazanacağını düşünüyorum.
Oceanus
07.Mart.2013, 15:35
SON DAKİKA... UEFA Tahkim Kurulu, Fenerbahçeli Raul Meireles'e verilen 3 maçlık cezayı onadı.
Deus Dominus
07.Mart.2013, 15:38
İptal edilmesi zaten abes olurdu.
furkan58
07.Mart.2013, 15:42
İptal edilmesi zaten abes olurdu.
Neden abes olsun ki ? İndirime gidilmeliydi bence. Çünkü denildiği gibi kasıklarına doğru tekme atmıyor Meireles.
europeanconquer
07.Mart.2013, 16:05
Neden abes olsun ki ? İndirime gidilmeliydi bence. Çünkü denildiği gibi kasıklarına doğru tekme atmıyor Meireles.
Kasıklara tekme atmanın cezası 3 maçtan daha fazla,sen hala Fanatik'in haberine inanıyormusun ?
LaigLeNoiR
07.Mart.2013, 16:14
2.5 sene önce Beşiktaş ile eşleştiğinde herkes çantada keklik rakip olarak görüyordu bu takımı geçen 2.5 sene aradan sonra herkes temkinli yaklaşıyor.
Ben hem içerde hem dışarda farklı geçeceğimizi düşünüyorum bu turu.
furkan58
07.Mart.2013, 17:35
Kasıklara tekme atmanın cezası 3 maçtan daha fazla,sen hala Fanatik'in haberine inanıyormusun ?
O haber sadece Fanatik'te yayınlanmadı. Ayrıca bu kadar yanlış bir rapor olmasa Meireles'i kadroya almazlardı dimi ?
Oceanus
07.Mart.2013, 17:37
O haber sadece Fanatik'te yayınlanmadı. Ayrıca bu kadar yanlış bir rapor olmasa Meireles'i kadroya almazlardı dimi ?
Alsalar da bir şey fark etmez ki oynayamayacak sonuçta. Takıma bir yarar sağlar diye mi dahil ettiler kadroya onuda bilmiyorum artık.
davidvilla
07.Mart.2013, 17:40
o hareket 3 maç çok standard cok normal bir Uefa cezası olmuş. Tartışmanın fazla anlamı yok bence.
furkan58
07.Mart.2013, 17:41
Alsalar da bir şey fark etmez ki oynayamayacak sonuçta. Takıma bir yarar sağlar diye mi dahil ettiler kadroya onuda bilmiyorum artık.
Kadroya almalarının sebebi UEFA'ya itiraz bugün belli olucaktı ve beklenilen yüksek ihtimal cezada indirim olacağıydı. Hatta ceza 1 maça düşseydi oynayabilecekti. O sebepten aldılar. Ancak UEFA nasıl onadı anlamsız.
zeck17
07.Mart.2013, 17:46
Ceza 1 maça düşseydi oynamayacaktı çünkü bate ile olan 2.maçta kırmızı kart gördü
davidvilla
07.Mart.2013, 17:50
Ceza 1 maça düşseydi oynamayacaktı çünkü bate ile olan 2.maçta kırmızı kart gördü
İlk maçta gördü.
europeanconquer
07.Mart.2013, 18:05
Tamam hocam,sen rapor yanlış diyorsan yanlıştır :)
İlk yarı 0 bitsin,Fenerbahçe kazansın isteklerim bunlar başarılar Fenerbahçe :)
davidvilla
07.Mart.2013, 18:22
İlk yarı 0 bitsin,Fenerbahçe kazansın isteklerim bunlar başarılar Fenerbahçe :)
İlk sarı kartı, tacı falan da ayarlayalım mı ister misin :0: :icon_lol:
İlk sarı kartı Plzen görsün,ilk tacı da Fenerbahçe kullansın :)
furkan58
07.Mart.2013, 18:28
Tamam hocam,sen rapor yanlış diyorsan yanlıştır :)
Hayır demek istediğim Fanatik'e inanıyormusun diyorsun hadi ben inandım diğer sitelerde Fanatik'in yalan haberine inanıp mı koymuş ? Yönetimde mi Fanatik'e güvenmiş ceza iner diye götürmüş :) Orda yazılanlar doğruysa cezanın inmesi gerekirdi (ki doğru olduğu gözüküyor). Benim demeye çalıştığım şey buydu.
sakary Ali
07.Mart.2013, 18:43
Plzen'in nasıl bir oyun oynayacağını merak ediyorum. Fenerbahçe'nin avantaj yakalaması için gol atması gerek. Bence 0-0 riskli bir sonuç olur. Temsilcimize başarılar.
europeanconquer
07.Mart.2013, 18:57
Hayır demek istediğim Fanatik'e inanıyormusun diyorsun hadi ben inandım diğer sitelerde Fanatik'in yalan haberine inanıp mı koymuş ? Yönetimde mi Fanatik'e güvenmiş ceza iner diye götürmüş :) Orda yazılanlar doğruysa cezanın inmesi gerekirdi (ki doğru olduğu gözüküyor). Benim demeye çalıştığım şey buydu.
Hocam Fanatik'in linkini sen paylaştın ben senin paylaştığın linke göre yorum yaptım,Fanatik değil başka bir gazete olsa o gazetenin haberine mi inandın derdim yine.
Yaptıkları haber son derece saçma.Raporda hayalarına,kasıklarına ve cinsel organına tekme attı yazıyorsa ve sözde o raporu dikkate aldıysa UEFA o ceza 3 maçtan fazla olurdu.Aldığı ceza gayet normal ve o haber hangi sitede veya gazete de yapılmış bilmiyorum ancak tamamıyla yalan bir haber.
himone
07.Mart.2013, 19:59
Bence 3 maç gayet yerinde olmuş. Kaybettiği topta direk rakibe kasıtlı tekme atıyor, pozisyonda hiçbir masumluk yok. Ve ben itirazın kasığa tekme değil de İbrahimovic olayı örnek gösterilerek yapıldığını düşünüyorum. Bence alakası yok ama aynı şekilde tekmeye kırmızı görüp 2 maç aldığı için bir itiraz yapılmıştır. Fakat ne olursa olsun en iyi ihtimalle bile 2 maça inerdi ve yine oynamazdı, bizimkiler aşırı iyimser yaklaşmışlar.
Bence iyi de oldu, Meireles aman aman bir katkı da vermiyor takıma. Aldığı paranın ve bonservisin 4 te 1'i kadar anca katkı yaptı takıma. O paraya adam akıllı genç bir futbolcu alamadılar bizimkiler, hatta Alper'e vermedikleri paraya pişman olmuşlardır.
Universal
07.Mart.2013, 20:01
Bence akşam iki takımda kontrollü bir futbol oynayacak ilk maçtan riske girmek istemeyeceklerdir. Plezen kontra ile vuruyorsa Aykut Kocaman takımı geride tutar bu yüzden. Zaten tutmayıda seviyor. O sebepten ötürü 1-0 olsun bizim olsun diyorum. Ama bu maç berabere biteceksede gollü bitsin.
attirson
07.Mart.2013, 20:29
Alt banko. :D 0-0 bitecegini düsünüyorum.İnşallah yanlırım da kazanırız.
Nocna Mora
07.Mart.2013, 20:30
İlk yarı 1-1. İkinci yarı 2-1 Plzen alır gibi geliyor bana. :) Maçı hangi kanal verecek bu arada ?
byariff
07.Mart.2013, 20:50
Fenerbahçe'nin ilk 11'i Volkan, Gökhan, Bekir, Yobo, Ziegler, Mehmet Topal, Selçuk, Kuyt, Baroni, Sow, Webo.
OrcunFB
Selçuk oynuyor. :n:
Bir kere şaşırt bizi Aykut Kocaman.
OrcunFB
İlk yarı 1-1. İkinci yarı 2-1 Plzen alır gibi geliyor bana. :) Maçı hangi kanal verecek bu arada ?
Star veriyor. :)
sananes
07.Mart.2013, 20:58
kadroya bakıyorum selçuk-topal ikilisi yanyana. Aykut Kocaman geldiğinden beri başarısız sonuçla ayrıldığı maçları bir düşünse genelinde bu akşam için ne düşünüyorsa aynı şeyleri düşünerek çıktığını görürüz. Neden bunu düşünmüyor? Neden "ben ne zaman iki tam önlibero ile sahaya çıksam kaybediyorum" demiyor anlamıyorum.
Bu arada bu sezondan önceki sezonlar için 2 tam önlibero baroni-selcuk'tu orada baroni biraz daha yumusak bir oyuncu olduğu için nispeten daha bile iyi oynuyorduk. Kaldıki ona rağmen genelde başarısız olunuyordu. Şimdi Selçuk-Topal azap resmen.
di canio
07.Mart.2013, 21:01
Yahu bir kıtasal turnuvanın lig usulü değil, 2 maçlık eleme sistemiyle oynanan maçlarında bu takım. Maçın 4. dakikasında rakibine hiç gereği yokken, neresine denk gelirse gelsin tekme atıyorsa bir futbolcu 3'e 5'e bakmam. Cezanın indirilmemesi çok yerinde olmuş. Keşke sözde savundukları Fenerbahçe menfaatlerini, sözde dillerinden düşürmedikleri Fenerbahçe büyüklüğünü özünde de benimseyen yöneticilerimiz olsa da, kulüp olarak da ağır bir ceza verilseydi Meireles'e. Hala indirilmeliydi cezası deniyor. Meireles Avrupa'nın önde gelen orta saha oyuncularından. Meireles takımın hem ligde, hem Avrupa'da en önemli katkı beklediği oyunculardan. Ama paşamız, deplasmanda oynanan bir maçın 4. dakikasında keyfiyen tekme atıyor rakibine. Ligde üstüste maçlarda ciddiyetsizliği, sorumsuzluğu nedeniyle cezalar alıyor, ceza almadığı tekmeler atıyor. Ama Meireles'in cezası düşmeliydi diyoruz hala. Biz böyle Meireles'in cezası düşse de oynatsak diye ağzı açık bakarsak kendisine, armayı öptü diye yaptığı terbiyesizliği ve sorumsuzluğu unutup kahraman gibi görürsek daha çok tekme atar, sahadaki arkadaşlarını satar. Kimse kusura bakmasın.
Universal
07.Mart.2013, 21:02
Meireles'e ceza vermeye filan gerek yok kırmızı gördü mü Selçuk oynuyor bir sezona bedel.
di canio
07.Mart.2013, 21:07
Bu taraftara ve takıma yönelik bir ceza oluyor ama. Meireles'in umrunda olduğunu sanmıyorum.
zeck17
07.Mart.2013, 21:35
İlk maçta gördü.
2.maç rakip mi görmüştü çünkü 2 maçta da kırmızı var diye hatırlıyorum
attirson
07.Mart.2013, 21:35
Salih Bate maçında oldukça iyi oynamıstı bu maç neden oynamıyor ?
erdem344
07.Mart.2013, 21:41
Salihin oynamaması normal.
Ben topuzu oynatır diye bekliyordum ama selçuk çıktı :D
BleedingMoon
07.Mart.2013, 21:46
selçuk'un oynamasına şaşıran arkadaşlar varsa onlar çok güzel insanlar...
http://www.karikaturbul.com/Content/Karikaturler/Ugur-Gursoy/1234.jpg
sui generis
07.Mart.2013, 21:53
Selçuk'a güveniyorum. Bugün Gökhan onun attığı toplarla tehlike yaratacak.
BaGa TaRKaN
07.Mart.2013, 22:00
Bugün Fotomaçın Manşeti Güzeldi Paylaşmak İstedim :)
ÇEK ARABANI PLAZEN, KOCAMAN SÜR TAKIMI FİNALE :)
http://i.imgur.com/v0m407c.jpg
Başarılar Sarı-Kanaryalara Hadi Eleyelim Çeklere Bir Kez Daha Türklerin Ne Olduğunu Gösterelim :)
Raheem Lawal.
07.Mart.2013, 22:04
Maçı Hangi Kanal Veriyor Bu Arada?
Universal
07.Mart.2013, 22:04
Rakibin adı Efes Pilsen de ki Pilsen geliyor. Daha doğrusu Efes'in Pilseni Plezenden geliyor.
Bunların bütün tezahüratları bizimkilere benziyor sanki.
attirson
07.Mart.2013, 22:35
Görüldügü üzere Plzen abartı bir takım degilmis..
attirson
07.Mart.2013, 22:38
Ah Selçuk ahh.
uAburak89
07.Mart.2013, 22:39
Neler oldu bir anda öyle, Allah'tan Plzen'li oyuncunun idolü Hamit Altıntop'muş.
himone
07.Mart.2013, 22:40
Ne Selçuk'u abi suç tamamen Volkan'ın, bu sene şampiyonluğumuzu çok başarılı bir şekilde engellediği gibi Avrupa'da da en büyük rakibimiz.
attirson
07.Mart.2013, 22:40
Mehmet Topal'ın ne yapmaya çalıstıgını anlayan var mı ? Halı sahada bile bu kadar uzaktan vursan ve bu kötü vursan her vurduguna adama söverler Uefa 2. tur maçında oldugunu unuttu heralde.
Universal
07.Mart.2013, 22:41
Bu ortasaha ile 0-0 bitse iyidir. Çok düz skoru korumak üstüne. İkinci yarı Salih girmeli veya Caner girip 4-4-2 ye dönmeli.
attirson
07.Mart.2013, 22:42
Yapma beee boşş kale ya boş kale.
himone
Kuyt ne yaptın be yaaa!
Corpus
Kuyt naptın yahu...
himone
07.Mart.2013, 22:43
Bu Horvath kaç kilo, 100 kilo gibi duruyor :D.
Namzet
07.Mart.2013, 22:47
Plzen'in o kadar abartılacak bir takım olmadığını düşünüyorum,ikinci yarıda 1 veya 2 gol buluruz
erdem344
07.Mart.2013, 22:48
İyi top oynuyoruz . Beğenmeyen yoktur heralde
OrcunFB
07.Mart.2013, 22:49
Selçuk'u beğendim ben. :D Baroni ile Mehmet Topal gördüğü her yerden vurmasa daha da iyi olacak.
Corpus
07.Mart.2013, 22:49
Plzen, Fenerbahçe' nin top oynamasına izin veriyor, aynen Fenerbahçe' nin önceki turlarda rakibe yaptığı gibi.
zeck17
07.Mart.2013, 22:50
Maç o kadar sıkıcı ki uykunuz gelmeden 45 dakika dayanmak imkansız gibi bir şey
NikolaiBelinski
07.Mart.2013, 22:50
Volkan'ın içinde bulunduğumuz iki aylık süreçte bu hareketi çok yaptığını biliyoruz. Çok riskli ve top kontrolü üst düzey olmayan oyunculara böyle paslar attığı için ister istemez top kaybı yaşanıyor ve tehlike oluyor. Bekir ve Selçuk bildiğimiz top kontrolü yüksek olmayan ve top ayağında olduğu zaman çoğumuzun ne zaman kaybedecek diye düşündüğümüz isimler. Volkan ve Bekir bu pozisyon yüzünden çok kavga ettiler. Topu tribüne vur, taça at hatta stadın dışına at ama defansa oynama.
Kuyt'ın son dakikalarda kaçırdığı önemli pozisyon iki maçlık seride çok belirleyici bir pozisyon olabilir. Her türlü golün bizim için avantaj olduğu bir maçta daha olgun hücumlar yapmamız lazım. Baroni ve Topal isimlerinin attığı şut harici girişimimiz, Gökhan ve Kuyt'ın verkaçları haricinde varyasyonu olmayan bir takımız.
Bu arada son dakikada korneri kullandırması gerekiyordu bence.
sui generis
07.Mart.2013, 22:57
Tribünde 'Cyprus is Greece' pankartı var. Müthiş sağ duyulu UEFA , bakalım yine 3 maymunu mu oynayacak.
di canio
07.Mart.2013, 23:01
Volkan kale atışlarını da top bizde kalsın diye hep kısa kullanıyor. O tehlikeli pozisyondan önce de birkaç pozisyonda benzer hatalar yapılıyordu az daha. Plzen'li futbolcular da hemen baskı yapıyorlar zaten. Sahada Emre yoksa bu tarz kısa paslarla oyun başlatmak, özellikle de mevcut kadro ile büyük sıkıntı.
attirson
07.Mart.2013, 23:10
SON DAKİKA !! Plzen'de stadın dışındaki barikat yıkıldı. Çek polisinin, stat dışındaki Fenerbahçeli taraftarlara müdahalesi sürüyor.
SON DAKİKA !! Plzen'de bileti olduğu halde stada alınmayan 200 Fenerbahçeli taraftar ile Çek polisi arasında arbede çıktı.
Kaynak:Spor Dünyası (Twitter)
Namzet
07.Mart.2013, 23:11
SON DAKİKA !! Plzen'de stadın dışındaki barikat yıkıldı. Çek polisinin, stat dışındaki Fenerbahçeli taraftarlara müdahalesi sürüyor.
SON DAKİKA !! Plzen'de bileti olduğu halde stada alınmayan 200 Fenerbahçeli taraftar ile Çek polisi arasında arbede çıktı.
Buyur burdan yak
NikolaiBelinski
07.Mart.2013, 23:14
traş haber değilse gelecek yıl Avrupa arenası hayal olur bana göre, zaten bahane arıyorlar bizi men etmek için.
sakary Ali
07.Mart.2013, 23:15
Plzen'in ilk amacı gol yememek. Bu arada Stoch nerelerde?
attirson
07.Mart.2013, 23:17
Şu oyunla galibiyeti alamazsak çok kötü olur.
himone
Cristian bütün atakları öldürüyor.
Namzet
Cris,boş boş şutlar çekiyor..!
NikolaiBelinski
07.Mart.2013, 23:26
Plzen on bir oyuncusu ile beraber savunmada yer alıyor şu dakikalarda, ilk önlem olası bir kontra atağa izin vermemek olmalı. Hala olgun olarak atak geliştiremedik çünkü Emre gibi oyuna yön verebilecek ve Alex gibi kilit paslar çıkarabilecek oyuncularımız yok. Yaratıcılık olarak kısır bir orta sahaya sahibiz zaten bu yüzden istediğimizi yapamadık.
Ne yapıp edip şu dakikalarda golü bulup evimize avantajlı dönmemiz gerek. Plzen'in şu oyununu gördükten sonra 0-1 bizim için büyük bir avantaj olur.
Namzet
07.Mart.2013, 23:37
golllllll!!
footballer33
07.Mart.2013, 23:38
Bu turu da geçer F.Bahçe böylece. Bu skor bile yeterli çeyrek final için.
Corpus
07.Mart.2013, 23:38
Şu Webo' yu beğenmeyenler var. Adam doğru zamanda doğru yerde olmasını biliyor.
NikolaiBelinski
07.Mart.2013, 23:41
Sahada forvet kalmadı bi anda :) Kuyt geçer santrafor mevkisine. 4-2-3-1 biraz daha rolüne uygun isimlerle devam edicek sanırım
Universal
07.Mart.2013, 23:41
Çeyrek final geliyor hadi iyiyiz gene. :) Dayan Fenerbahçe. :)
uAburak89
07.Mart.2013, 23:42
Tribünde 'Cyprus is Greece' pankartı var. Müthiş sağ duyulu UEFA , bakalım yine 3 maymunu mu oynayacak.
KKTC'yi tanıyan ülke yok ki, ona bir şey yapamazlar.
Maç 0-0 bitseydi bile tur Fenerbahçe'nin derdim, golle birlikte tur cepte dememek için bir sebep göremiyorum.
Plzen'i fazla abartmışlar. Fenerbahçe 60'dan sonra sazı iyice eline almıştı zaten. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sow ve Gökhan Gönül geriye kalanlardan çok ama çok daha iyi oynadılar.
sakary Ali
07.Mart.2013, 23:44
Bu gol çok iyi oldu. 2 gelse de tam rahatlasak.
Universal
07.Mart.2013, 23:46
Yobo maçın adamı olmayı hak ediyor.
Raheem Lawal.
Napoliyi Eleyen Plzen bu değilmi?
sui generis
KKTC'yi tanıyan ülke yok ki, ona bir şey yapamazlar.
Maç 0-0 bitseydi bile tur Fenerbahçe'nin derdim, golle birlikte tur cepte dememek için bir sebep göremiyorum.
Plzen'i fazla abartmışlar. Fenerbahçe 60'dan sonra sazı iyice eline almıştı zaten. Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim, Sow ve Gökhan Gönül geriye kalanlardan çok ama çok daha iyi oynadılar.
Sonuçta amaç belli , tahrik etmek. Verilmez zaten ceza falan , PKK olayına vermediler buna mı verecekler.
Sow'un tercihleri yanlış geliyor bana. Çok gereksiz şeyler deniyor , tabii bunda kendi mevkisinde oynamamasının etkisi de var. Sol açık olduğu için mecburen bir şeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor bence.
GG ise mükemmel. Gün geçtikçe daha da iyi oluyor. Bizim için bir nimet bu adam :)
himone
07.Mart.2013, 23:51
Hadi hayırlı olsun, güzel skor aldık. Cristian yerine başka bir oyuncu olsaydı 3-4 tane atardık bunlara. Hatta Alex olsaydı bile demiyorum Salih bile yeterdi.
erdem344
07.Mart.2013, 23:52
Helal olsun be size süper oyun süper
NikolaiBelinski
07.Mart.2013, 23:53
Napoli karşısında dominant bir futbol oynayan Plzen'den eser olmaması işimize geldi. İstediğimiz gibi top oynadıki 2-3 farkla kazanabileceğimiz türde bir karşılaşmaydı. Avantajlı bir skorla döndük artık hayırlısı.
sananes
Bana kalirsa cris gayet iyi oynadı. Biraz önyargılı davranıyoruz gibi adama.
sui generis
1-0 kazanırız. Golü de cristian atar.
İsmi tutturamadık :) arkadaşa skor oyna demiştim , oynamamış :)
europeanconquer
Tebrikler Fenerbahçe'ye :) Pek umudum yoktu ancak bu skorla bence tur geçildi.Plzen Napoli'yi nasıl elemiş şaşırdım açıkçası.
Bu arada Cristian gördüğüm en boş oyuncu.Bir sürü atağı kesti,saçma sapan şutlar,paslar ben 1 maç sabredemedim şahsen.
LaigLeNoiR
07.Mart.2013, 23:54
Maçtan önce daha farklı bir skor bekliyordum ama bu da işimizi görür.
Tebrikler.
sui generis
07.Mart.2013, 23:56
Takım nasılsa Cris de öyleydi. ne fazla ne eksik. hiç haz etmem ama son haftalarda oynuyor adam.
grkm33
07.Mart.2013, 23:57
Wallahi de billahi de Cris yerine Salih olsa 2 yide bulabilirdi Fenerbahçe her topu ezdi. 2. devrede Aykut M.Topal'a artık yeter çekme şut dediki 2. yarı şut çekmedi.
Kaka Leite
07.Mart.2013, 23:57
Bence tam bir deplasman takımı gibi oynadık.
Sow ve Yobo bu iki isim cidden olmazsa olmaz. Hele ki Yobo bugün defansın her yerinde idi, 23 numarayı da yerine girene de fırsat çok vermedi.
Biraz daha az topu tutsa ayağında daha iyi ama olsun.
Tebrikler Fenerbahçe'm.
OrcunFB
07.Mart.2013, 23:59
Çok iyi oldu bu skor. İstanbul'da çok zorlanmayız ve turu geçeriz inşallah.
Çok akıllı oynadık mükemmele yakın sonuç aldık. Hocanın planı neredeyse kusursuz işledi.
titates1
08.Mart.2013, 00:03
Bu maçı Aykut Hoca ve taktiği sayesinde yendik , deplasmanda oynamanın gerekliliklerinin tamamını yerine getirdik , tebrikler takıma.
maçtan önce Plzen'i öven bir çok insanın , şimdi köy takımı yorumu yaptığını görüyorum internette , alakası yok , Fenerbahçe hem oynatmadı , hem oynadı günden güne iyiye gidiyoruz hadi hayırlısı.
barahir
08.Mart.2013, 00:03
Beni en çok endişelendiren içerdeki maçı seyircisiz oynayacak olmamızdı ancak bu skorla sanırım artık tur %65 bizde..
Maç öncesinde Sparta Prag'ı deplasmanda 1-0 yendiğimiz maç vardı aklımda sürekli.. Sonuç benzer oldu, olumlamamız işe yaradı gibi..
Deus Dominus
08.Mart.2013, 00:13
Sonuca oyuna bakmamak lazım, Plzen gerçekten tehlikeli takım -ama- aması var işte :) Kendisinden güçlü olan ve bunun bilinciyle açık oynayan takımlara karşı. Napoli kazanmak için çıktı, toplamda 5 yedi oturdu. Zaten beksiz oynuyorlar hallaç pamuğu gibi attılar sol kanadı. Fenerbahçe ve Aykut Kocaman aynı hataya düşmedi. BATE karşısında da aynı temkinli oyunu oynamıştı, işler de istediği gibi gidince sonuca ulaşmıştı. Webo'nun golü harika zamanda geldi, ikinci turda da skoru değiştirmek için çabalaması gereken takım Plzen, yine karşısında buna benzer bir takım bulacak ve turu çevirebileceğini hiç sanmıyorum.
BaGa TaRKaN
08.Mart.2013, 00:22
Fenerbahçe Oynaması Gerektiği Gibi Oynadı ve Deplasmanda Rakibine Oyun Oynatmadı. Yalnız 3 Notum Var Fenerbahçe İçin;
Birincisi; Baroni Neden Bu Takımın Maestrosu Anlamış Değilim Adamda Ne Teknik Ne de Mental Açıdan Hem Ofansa Hemde Savunmaya Katkı Yapacak Yetenek Var Gerçi Hoş Baroni'nin Yerine Kimi Koyalım Yedekte Adam Yok Salih Desen Daha Tam Takımla Doğru Düzgün Oynamamış Recep Desen Onunda Fizik Olarak Çok Geride Olması Şartları Mecbur Kılıyor Baroni'yi Ama Sorarım Hal Böyleyken Neden Transfer Döneminde Adam Akıllı Bir Oyun Kurucu Almadı da Baroniye Bu Kadar Sabır Göstermek Zorunda Kaldık.
İkincisi; Gökhan Bu Maçta İyiydi Diyenlere Sorum Hücuma Kalkıp Kestiği Ortaların Hiçbiri Alakasız Yerlere Giden, Rakibin Kontralarında Geride Kalıp Rakibe Tehlikeli Atak Yaptırmasını Sağlayan Adam Nasıl İyi Oynamış Merak Ediyorum Acaba Biz Yanlış Gökhan'ı mı İzledik.
Üçüncüsü; Volkan Yine Evlere Şenlik Hareketlerine Devam Etti Her Zamanki Gibi Acaba Kendisi Ben Bugün Nerde Yanlış Yaptım Nerede Eksiğim Vardı Diye Özeleştiri Yapıp Kendisini Sorguluyor mu Merak Ediyorum.
barahir
08.Mart.2013, 00:28
Gökhan kısmına kesinlikle katılmıyorum, birincisi gol onun ortasıyla geldi. İkincisi atak yemesine sebep oluyor demişsin Plzen bu maçta atak yapamadı ki Gökhan'ın ortan tehlikeli gelsin..
BleedingMoon
08.Mart.2013, 00:37
plzen biraz hafif sıklet kaldı. çeyrek finalde tottenham'la eşleşmezsek iyidir.
Namzet
08.Mart.2013, 00:52
plzen biraz hafif sıklet kaldı. çeyrek finalde tottenham'la eşleşmezsek iyidir.
Eşleşelim,eleyebileceğimiz bir takım
Eşleşelim,eleyebileceğimiz bir takım
yanlış anlamada hiç gülceğim yoktu :p
himone
08.Mart.2013, 01:19
Tottenham kesinlikle eleyemeyeceğimiz tek takım, Chelsea gelsin daha iyi. Bale'in bizim beklerimize ve stoperlerimize neler yapabileceğini düşündükçe yemin ediyorum futboldan soğuyorum :).
Tottenham gerçekten çok zor takım Fenerbahçe'ye herkes gelebilir bu turnuvada ama Tottenham gelmesin bence :)
ReaList
08.Mart.2013, 01:26
Büyük takımlara karşı kontrol-kontra oyunu oynayan, Açık futbol oynayan takımları ani ataklarla yakalayan Plzen bu maçta duvara çarptı. Çünkü onlar sadece büyük maçlarda böyle oynuyor, biz onlardan daha iyiyiz çünkü küçük büyük demeden sürekli böyle oynuyoruz : )
Geri Pas-Volkan-Selçuk kombinasyonlu hata sonrası oluşan pozisyon dışında pek pozisyon vermedik, kontra hiç yemedik. Eh adamların tek silahını da elinden alınca bulduğumuz net fırsatlardan birini de değerlendirince kazanmasını bildik.
Takımımı tebrik ediyorum, Özel bir tebrik de Yobo'ya. Bugün çok büyük oynadı, Çok !
sananes
08.Mart.2013, 01:40
yanlış anlamada hiç gülceğim yoktu :p
tottenham kuvvetli bir takım, hatta kağıt üzerinde avrupa liginde mücadele eden en kuvvetli takım bile denilebilir. Fakat eleme ihtimali yok diye bir şey yok. Şu saatten sonra her takımı eleyebilir fenerbahçe. Tottenham favori olabilir ama yüksek ihtimalle fenerbahçe'de ikinci favoridir bu kupa için. En azından benim gözümde birinci ve ikinci favori bu iki takım.
Çeyrek finalde karşılaşırsak da yapacak bir şey yok "erken final" der ve yapabileceğimizin en iyisini yapmak için sahaya çıkarız. Bu seneki fenerbahçe için avrupa'da elenemeyecek takım yok, turu geçme şansı bizimkinden daha fazla olan takım var.
furkan58
08.Mart.2013, 02:12
Takım bugün iyiydi. Golsüz geçirseydik maçı yazık olurdu gerçekten. Şimdiden tur atlamış gözüyle bakılıyor ama herşey olabilir erkenden rehavete kapılmamak lazım. Bate ve Plzen açık oynayan takımlara karşı kontra ile vurmaya çalışan takımlar. Bizde hurraaa saldıran bir ekip olmadığımız için oyun planlarını bozmuş oluyoruz doğal olaraktan. İçerde maçı 0-0'a kitleriz büyük ihtimal belki kontradan 1 tane atarız. Çeyrek final gelirse artık eşleşme şansımız olan 7 takımdan Tottenham gelmesin diğerlerine kabulüm :)
himone
08.Mart.2013, 02:29
Maçtan önce de söylemiştim Plzen aşırı abartılıyor diye, hatta öyle yorumlar vardıki sanki adamlar Avrupa'yı dize getiriyorlar. Plzen'in Napoli maçının özetini bile izlemeden sadece skorlara göre yorumlar yapılıyordu. Plzen ilk Napoli maçında 4 şut 3 golle oynadı, Napoli ise birsürü gol kaçırdı, çok şanssızdılar. FB'nin özellikle son haftalardaki futbolundan sonra ben çok umutluydum ve tahmin ettiğim gibi oldu, 2 gol falan atarız diyordum ama olmadı. Rövanşta yine elenebiliriz bu futbol ama kesinlikle o muhteşem! Plzen'den kaynaklandığı için değil kendi hatalarımızdan olur. Zaten tek pozisyonları da Volkan sayesinde oldu.
Çeyrek finale çıkarsak artık favori diye bir kavram kalmıyor. 8 takım da birbirini eleyebilecek güçte takımlar ama en güçlüleri şu an Tottenham tabiki, çok iyi oynuyorlar ve İngiliz olmaları da ayrı bir gerçek. Sene başında FB, gruplardan çıkamama ihitmali de yarı finale çıkma ihtimali de olan bir takım diye düşünyordum ve bu düşüncemi Bate maçında da yazmıştım. Bu saatten sonra beni hiçbirşey şaşırtmaz rövanşta da elenebiliriz, finale de çkabiliriz Aykut Kocaman sayesinde böyle dengesiz bir takım haline geldik. Kork bizden Avrupa! :D.
di canio
08.Mart.2013, 04:34
Maçla ilgili yorumlar yapalım lütfen arkadaşlar. İlk maç oynandı, tur atlanmadı henüz. Tur geçilebilirse eşleşilebilecek rakiplerle ilgili Sohbet Alanı'nda düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.
SacrificeGGTC
08.Mart.2013, 06:19
Bugün oynanan oyundan ve Aykut hocanın mevki seçimleri konusunda tek sinirlenen, yanlış olduğunu düşünen benim sanırım.
Kuyt bir sağda, bir solda keza Sow'da solda arada gözüküyor, hep içeri kaçıyor. Yahu mis gibi 2 tane futbolcumuz var, o mevkiler için Krasic ve Stoch.
Eğer bu 2 futbolcu için konuyu açmamı istiyorsanız, yazabilirsiniz.
davidvilla
08.Mart.2013, 10:20
Maçtan önce de söylemiştim Plzen aşırı abartılıyor diye, hatta öyle yorumlar vardıki sanki adamlar Avrupa'yı dize getiriyorlar. Plzen'in Napoli maçının özetini bile izlemeden sadece skorlara göre yorumlar yapılıyordu. Plzen ilk Napoli maçında 4 şut 3 golle oynadı, Napoli ise birsürü gol kaçırdı, çok şanssızdılar. FB'nin özellikle son haftalardaki futbolundan sonra ben çok umutluydum ve tahmin ettiğim gibi oldu, 2 gol falan atarız diyordum ama olmadı. Rövanşta yine elenebiliriz bu futbol ama kesinlikle o muhteşem! Plzen'den kaynaklandığı için değil kendi hatalarımızdan olur. Zaten tek pozisyonları da Volkan sayesinde oldu.
Çeyrek finale çıkarsak artık favori diye bir kavram kalmıyor. 8 takım da birbirini eleyebilecek güçte takımlar ama en güçlüleri şu an Tottenham tabiki, çok iyi oynuyorlar ve İngiliz olmaları da ayrı bir gerçek. Sene başında FB, gruplardan çıkamama ihitmali de yarı finale çıkma ihtimali de olan bir takım diye düşünyordum ve bu düşüncemi Bate maçında da yazmıştım. Bu saatten sonra beni hiçbirşey şaşırtmaz rövanşta da elenebiliriz, finale de çkabiliriz Aykut Kocaman sayesinde böyle dengesiz bir takım haline geldik. Kork bizden Avrupa! :D.
Valla sen de bizi hiç konuşturmuyorsun kardeşim. Ben de bunları söyleyecektim aynen. Yorum yaptırmıyorsun valla :D
furkan58
08.Mart.2013, 12:15
Bugün oynanan oyundan ve Aykut hocanın mevki seçimleri konusunda tek sinirlenen, yanlış olduğunu düşünen benim sanırım.
Kuyt bir sağda, bir solda keza Sow'da solda arada gözüküyor, hep içeri kaçıyor. Yahu mis gibi 2 tane futbolcumuz var, o mevkiler için Krasic ve Stoch.
Krasiç ayakta duramıyor , Stoch desen keza dolaşıyor öyle yaptıkları tek olumlu hareket yok. Bu önemli maçlarda o ikisi ile oynamak çok yanlış olur. Yaz kampında iyice yüklenirlerse önümüzde ki sene kanatları onlara emanet edebiliriz. Kuyt'ın bi ara sola geçmesinin sebebi rakibin bizi iyi izlemiş olup savunma zaafiyetinin olduğu soldan geliyorlardı. Sow'un savunma zaafiyeti ve üstüne Ziegler eklenince bizim sol alan otobana dönmüştü. Kuyt daha mücadeleci diye sola çekti Aykut Kocaman onu bi ara.
ForsakeN
08.Mart.2013, 12:17
Ileri uctaki oyuncularin mevki degistirmesinde bi sakinca goremiyorum ben. Kaldi ki ozellikle Sow forvet gibi oynuyor ki bunun faydasini ozellkle son 2macta cok gorduk.
ReaList
08.Mart.2013, 13:37
@SacrificeGGTC
Aslında futboldan az buçuk anlayan, takımını biraz seven herkes rahatsız ama züğürt tesellisi işte. Sen 3 sene boyunca Fenerbahçe'de bulunduğu seviyenin üstüne çıkan, gelişme gösteren 1 tane oyuncu görebildin mi ? Bir oyuncu hazırsa oynar, onların gelişme göstereceği yer ne antrenmandır ne de maçtır. Neresidir bende bilmiyorum o oyuncularda bilmiyor. Bir şekil fit olacaksın hazır olacaksın.
Bu yüzdendir ki bir forvetin sol açık oynar diğeri sağ açık oynar ön libero forvet arkası oynar. Çünkü hazır oyuncular. Bu yüzden kısıtlı bir kadroyla oynamaya mahkumuz, katlanıyoruz.
SacrificeGGTC
08.Mart.2013, 15:51
3 arkadaşımın yorumlarını da okudum. Ortalama olarak hazır olmadığı kanaatindeler. Fakat ben ortada hazır olmama ve ya oynayamama gibi bir durum göremiyorum.
Bir futbolcu nasıl takıma ve futbola küstürülür Aykut Kocaman'da gördük bunu. En başta Alex(ki Alex mevzusu bu maçı ilgilendirmiyor, tekrar da konuşmak istemiyorum ama örneklerden biri). Stoch geçen sene her topu ayağına aldığında bizi heycanlandıran ve attığı gollerle birçok maçı lehimize çeviren üstüne üstlük o gollerinden biri FIFA Puskás Ödülü'ne layık görülen bir oyuncu.
Krasic 2010/2011 sezonunda 33 maçta görev almış, 7 gol, 8 assitle oynamış ve 2011/2012 sezonunda bize gelmeden önce de 7 maça çıkmış 1'de gol atmış. Bu oyuncu ne olduysa Fenerbahçe'de oynayamıyor. Şuanda da gönderilmesi gündemde. Neden mi? Kendimce gördüğümü söylüyorum. Aykut Kocaman'ın sürekli söylediği saçma sapan performansımızı arttıracağız, koşacağız, artık mevki futbolu kalktı, bir oyuncu hem orta saha oynarken hem sağ açıkta; ya da santraforken sol açıkta oynayabilmeli gibi sözleri yüzünden. Sow gol kralı olduğu zaman hangi maçta solda görev aldı? Kuyt Liverpool'da kaç maç sağ kanatta oynadı? Oynayabildiğini biliyoruz ama orada mı tercih edildi gerçekten? O mevkii için Krasic gibi bir oyuncun var. Küstürmeden önce oynatacaktı.
Peki sola Stoch'u çektik, sağda da Krasic var arkadaş Kuyt, Sow ve Webo nerede oynayacak der gibisiniz, Webo oynamayacak. Kuyt ve Sow oynayacak ileride. Webo nasıl oynamaz? Golleri atıp duruyor diyorsunuz. Bugünlerde evet, golleri atıyor, son dönemde skor yükünü çeken tek futbolcu oldu. Sow'un bu performans düşüklüğü sizce solda oynamasından ve ya ara ara sağa geçmesinden kaynaklandığını hiç düşünmediniz mi? Webo günübirlik yapılan transferdir, sezonu ve ya anı kurtarmak adına yapılmıştır. Çünkü mevkisi değişmemiştir. Bu zihniyettende çok korkarım.
Fazla uzatmadan, takım içinde taktığı futbolcuları küstüren, futboldan uzaklaştıran tek isim Aykut hocadır. Nedense sözlerine artık sadece gülüyorum. Artık mevkiisinde oynayan futbolcular görmek istiyorum.
Ayrıca eklemek istediğim bu mevkii değiştirmelerine Topuz'da aynı süreci yaşadı. Josico, Maldonado falan gönderilip, orta alana alınan Topuz sağ açık olarak gözüküyor şuan.
Bunlar kendi düşüncelerim, ben olayları bu şekilde görüyorum ve yorumluyorum. Kendimce doğrular bu şekilde, umarım kendimi iyi bir şekilde ifade edebilmişimdir.
OrcunFB
08.Mart.2013, 15:54
Bu ülkede sözde tarafsız spor yorumcuları da var tabii. Örneğin Uğur Meleke.
Neyse önemli olan bizim kazanmamız gerisini onlar düşünsün. :n:
darkkobal123
08.Mart.2013, 15:54
Plzen'i fazla abartmışız, bizim futbolumuz onlara ters geliyor. Güzel galibiyet, kutlarım Fenerbahçe'yi. Getirin o kupayı İstanbul'a ! :icon_biggrin:
sui generis
08.Mart.2013, 16:00
Kuyt'ın sola geçmesi mantıklıydı. Sow artık resmen santrafor oynuyordu , sola geldiği yoktu. Bitmiş bir Ziegler sol kanatta yalnızdı. Kuyt'ın gelmesiyle rahatladı orası. GG zaten tek başına götürüyor sağ tarafı maşallah :)
Kuyt Liverpool'da kaç maç sağ kanatta oynadı?
Kaç maç sizce?
Walter Sakana
08.Mart.2013, 17:47
Plzen'i abartmışız yorumları biraz Fenerbahçe'nin başarısını küçümsemek gibi oluyor bence. Dünkü maçta Plzen'in korkulduğu ya da çekinildiği kadar iyi oynayamaması sanıldığı kadar iyi bir takım olmadıklarından mı, günlerinde olmamalarından mı, yoksa Fenerbahçe'nin rakibi oynatmamasından mı kaynaklandı acaba?
2010'dan bu yana evinde oynadığı 15 Avrupa kupası maçında sadece Barcelona'ya yenilen bir takımdan bahsediyoruz (10 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi)... Milan ve Schalke'ye yenilmeyen, Atletico Madrid ile Napoli'yi mağlup eden bir takımdan... Gene Barcelona maçı dışında bu 15 maçın 14'ünde gol atmayı başaran bir takımdan... 2012/13 sezonunda Fenerbahçe maçı öncesi oynadığı 7 Avrupa kupası maçını da kazanan ve bu maçlarda sadece ve sadece 1 gol yiyen (o da 3-1 kazandıkları Academica maçında), karşılığında rakip filelere toplam 18 gol bırakan bir takımdan.
Plzen'in Avrupa kupalarındaki iç saha maçları:
2010/11
Beşiktaş 1-1
2011/12
Pyunik 5-1
Rosenborg 3-2
FC Copenhagen 2-1
Milan 2-2
Barcelona 0-4
BATE 1-1
Schalke 04 1-1
2012/13
Metalurgi Rustavi 2-0
Ruch Chorzow 5-0
Lokeren 1-0
Atletico Madrid 1-0
Hapoel Tel Aviv 4-0
Academica 3-1
Napoli 2-0
Tekrar bir düşünün isterseniz... Maça gelecek olursak;
Dünkü maçta iki takımın oyun anlayışı da öncelikle 0-0'ı tutmak üzerineydi. Bir hata yada duran toptan bulunacak bir golün tur anlamına geleceğini çok iyi biliyorlardı. Dikkat ettiyseniz Plzen 1.dakikada nasıl oynuyorduysa 90.dakikada da aynı şekilde oynuyordu. Hiç risk almadılar, pek fazla pres yapmadılar. Belli bir disiplin içerisinde ve büyük bir özgüvenle oynadılar. Bazılarınıza abartı gelecek belki ama gol kovalama konusunda bugüne kadar Barcelona'dan sonra gördüğüm en sabırlı takım olduklarını söyleyebilirim. Kaldı ki bence hataları bu oldu. Çünkü Fenerbahçe'nin en sevdiği şey düşük tempo. Kadro yapısı tempolu oyuna müsait değil. Tempo düşük olunca çok rahat ayağa pas yapabiliyor, oyuncuların geri dönüşleri kolaylaşıyor. Bu durumda da oyuncu kalitesi farkı Fenerbahçe'den yana olduğu için tamamen Fenerbahçe lehine gelişti oyun. Selçuk'un o meşhur yana ve geriye pasları için en ideal ortam doğdu. Tek sıkıntı yaratan Rajtoral oldu ilk yarıda ama onunda kondisyonu ve fizik gücü zayıf olduğu için 2.yarıda oyundan düştü.
Bence çok önemli bir başarı gösterdi Fenerbahçe. Rakip ismen Fenerbahçe'yle kıyaslanamayacak bir takım olsa da son dönemde aldığı skorlara bakıldığında çok çok ciddi ve tehlikeli bir takım sonuçta. Şimdi sıra geldi bu galibiyetin anlamını yitirmesine izin vermemeye. Temsilcimiz 2.maçta da aynı oyun disipliniyle oynar ve ciddi bir hata yapmazsa turu geçecektir.
darkkobal123
08.Mart.2013, 18:33
Plzen'i abartmışız yorumları biraz Fenerbahçe'nin başarısını küçümsemek gibi oluyor bence. Dünkü maçta Plzen'in korkulduğu ya da çekinildiği kadar iyi oynayamaması sanıldığı kadar iyi bir takım olmadıklarından mı, günlerinde olmamalarından mı, yoksa Fenerbahçe'nin rakibi oynatmamasından mı kaynaklandı acaba?
2010'dan bu yana evinde oynadığı 15 Avrupa kupası maçında sadece Barcelona'ya yenilen bir takımdan bahsediyoruz (10 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi)... Milan ve Schalke'ye yenilmeyen, Atletico Madrid ile Napoli'yi mağlup eden bir takımdan... Gene Barcelona maçı dışında bu 15 maçın 14'ünde gol atmayı başaran bir takımdan... 2012/13 sezonunda Fenerbahçe maçı öncesi oynadığı 7 Avrupa kupası maçını da kazanan ve bu maçlarda sadece ve sadece 1 gol yiyen (o da 3-1 kazandıkları Academica maçında), karşılığında rakip filelere toplam 18 gol bırakan bir takımdan.
Plzen'in Avrupa kupalarındaki iç saha maçları:
2010/11
Beşiktaş 1-1
2011/12
Pyunik 5-1
Rosenborg 3-2
FC Copenhagen 2-1
Milan 2-2
Barcelona 0-4
BATE 1-1
Schalke 04 1-1
2012/13
Metalurgi Rustavi 2-0
Ruch Chorzow 5-0
Lokeren 1-0
Atletico Madrid 1-0
Hapoel Tel Aviv 4-0
Academica 3-1
Napoli 2-0
Tekrar bir düşünün isterseniz...
İlk başta bende öyle düşündüm, hatta mesajımda fazla abarttığımızı da söyledim. " Avrupa Ligi'ni dağıtan, Napoli'yi eleyen Plzen bu mu ? " dedim kendi kendime. Aslında o Plzen bu Plzen'miş. Ama onu bu hale getiren, harika bir strateji ile Plzen'in kendi oyununu oynamasına izin vermeyen Fenerbahçe oldu. Gerçekten küçümsememek gerek.
furkan58
08.Mart.2013, 18:44
3 arkadaşımın yorumlarını da okudum. Ortalama olarak hazır olmadığı kanaatindeler. Fakat ben ortada hazır olmama ve ya oynayamama gibi bir durum göremiyorum.
Bir futbolcu nasıl takıma ve futbola küstürülür Aykut Kocaman'da gördük bunu. En başta Alex(ki Alex mevzusu bu maçı ilgilendirmiyor, tekrar da konuşmak istemiyorum ama örneklerden biri). Stoch geçen sene her topu ayağına aldığında bizi heycanlandıran ve attığı gollerle birçok maçı lehimize çeviren üstüne üstlük o gollerinden biri FIFA Puskás Ödülü'ne layık görülen bir oyuncu.
Krasic 2010/2011 sezonunda 33 maçta görev almış, 7 gol, 8 assitle oynamış ve 2011/2012 sezonunda bize gelmeden önce de 7 maça çıkmış 1'de gol atmış. Bu oyuncu ne olduysa Fenerbahçe'de oynayamıyor. Şuanda da gönderilmesi gündemde. Neden mi? Kendimce gördüğümü söylüyorum. Aykut Kocaman'ın sürekli söylediği saçma sapan performansımızı arttıracağız, koşacağız, artık mevki futbolu kalktı, bir oyuncu hem orta saha oynarken hem sağ açıkta; ya da santraforken sol açıkta oynayabilmeli gibi sözleri yüzünden. Sow gol kralı olduğu zaman hangi maçta solda görev aldı? Kuyt Liverpool'da kaç maç sağ kanatta oynadı? Oynayabildiğini biliyoruz ama orada mı tercih edildi gerçekten? O mevkii için Krasic gibi bir oyuncun var. Küstürmeden önce oynatacaktı.
Peki sola Stoch'u çektik, sağda da Krasic var arkadaş Kuyt, Sow ve Webo nerede oynayacak der gibisiniz, Webo oynamayacak. Kuyt ve Sow oynayacak ileride. Webo nasıl oynamaz? Golleri atıp duruyor diyorsunuz. Bugünlerde evet, golleri atıyor, son dönemde skor yükünü çeken tek futbolcu oldu. Sow'un bu performans düşüklüğü sizce solda oynamasından ve ya ara ara sağa geçmesinden kaynaklandığını hiç düşünmediniz mi? Webo günübirlik yapılan transferdir, sezonu ve ya anı kurtarmak adına yapılmıştır. Çünkü mevkisi değişmemiştir. Bu zihniyettende çok korkarım.
Fazla uzatmadan, takım içinde taktığı futbolcuları küstüren, futboldan uzaklaştıran tek isim Aykut hocadır. Nedense sözlerine artık sadece gülüyorum. Artık mevkiisinde oynayan futbolcular görmek istiyorum.
Ayrıca eklemek istediğim bu mevkii değiştirmelerine Topuz'da aynı süreci yaşadı. Josico, Maldonado falan gönderilip, orta alana alınan Topuz sağ açık olarak gözüküyor şuan.
Bunlar kendi düşüncelerim, ben olayları bu şekilde görüyorum ve yorumluyorum. Kendimce doğrular bu şekilde, umarım kendimi iyi bir şekilde ifade edebilmişimdir.
Katıldıklarımda var ancak çoğu şeyde hatalısın bana kalırsa. Hala Krasic ve Stoch ısrarını anlamıyorum bu adamlar sene başında ayakta duramıyordu güçsüzdü oynatılması bir şey değiştirmicekti. Stoch'a bu sene fazlasıyla şans verildi 1 tane iyi maçı var mı ? Geçen sene ki Stoch vardı da Aykut Kocaman mı oynatmadı ? Afedersiniz bu adamın akli sorunu mu var geçen sene parlattığı adamı bu sene köreltsin. Kuyt rahat son 5-6 yıldır hep sağ kanat oynadı. Özellikle Liverpool'da. Eğer Fenerbahçe 4-4-2 oynarsa kanatlar Kuyt ve Caner forvet hattı Sow ve Webo olur. Webo'yu keserim demişsin Webo şuan Sow ile en iyi anlaşan oyuncu konumunda. Önyargılı yaklaşıyorsun Aykut Kocaman'a. Mevkisinde de oyuncu görüceksin diye formsuz adamları oynatıcak değil adam.
ForsakeN
08.Mart.2013, 19:04
Bazı arkadaşlar kafalarında bir kalıp kurmuşlar, onun dışına çıkmıyorlar. Sahada ne sonuç alınsa, nasıl futbol oynatılırsa oynatılsın söyledikleri değişmiyor. Bizim anlattıklarımızla hiç değişmez. Bu yüzden fazla çabalamayın derim.
himone
08.Mart.2013, 19:11
Sow'un sol kanata atılması olumsuz gibi görünse de sürekli ceza sahasına girdiği için FB'nin hücum etkinliğini ciddi anlamda arttrımış durumda. Özellikle Kuyt ile birlikte sürekli pozisyon değiştirmeleri de rakip defansların düzenini bozuyor. Önceden Sow forvette ve 2 tane saf kan kanat ile oynadığımızda çok yanlız kalıyordu. Kanat oyuncularımız hep çizgide bekliyordu, ortadan da yardım gelmeyince Sow yanlız kalıyordu. Şimdi ileride sürekli bekleyen Webo var ve Sow sürekli içeri sürpriz koşular yapıyor. Toplu ve topsuz rakibin üzerine her gidişinde tehlikesi var. Son maçlarda FB'nin etkili tüm ataklarında Sow var, bir de GG.
Kuyt'ı ben de uzun süre eleştirenlerdendim, özellikle inanılmaz top kayıpları yapıyordu hatta aynı şekilde maç bile kaybetmemize sebep oldu. Ama son maçlarda takım gibi o da performansını arttırdı. Benim sinirlendiğim konu özellikle Kuyt gibi bir oyuncunun sürekli aynı şekilde top kaybetmesiydi ama bu konuyu da düzeltmiş. Şu an forvet hattımız çok iyi durumda, orta sahamız da aynı performansı yakalarsa çok iyi bir takım oluruz. Özellikle ileride çok etkili forvetler varken orta sahada Cristian gibi bir kazma olması büyük sıkıntı oluşturuyor. Final paslarının hiçbiri etkili değil, onun yerine Salih gibi hem top sürebilen hem de çok güzel pas verebilen bir oyuncu oynarsa Sow ve Webo ikilisi her maç 1-2 tane golü kesin atar.