PDA

View Full Version : Trabzonspor - Beşiktaş | STSL 25. Hafta

Kaka Leite
06.Mart.2013, 22:09
http://c1303.hizliresim.com/17/6/ktf3v.png

darkkobal123
06.Mart.2013, 22:28
Zor bir maç olacak. Özellikle Trabzonspor'un içinde bulunduğu duruma bakarsak, onlar mutlaka bu maça galibiyet parolası ile çıkacaklardır. Ancak şampiyonluk iddiamızı sürdürmek istiyorsak kesinlikle kazanmamız gerekiyor. Derbi galibiyetinin verdiği moral ile, zor da olsa kazanacağımızı düşünüyorum.

Deus Dominus
06.Mart.2013, 22:43
Beşiktaş'ta ne kadar istek, mücadele, 'ruh' varsa Trabzonspor'da da o kadar yok. Gol yemeden kazandığı ender maçlardan biri olabilir.

footballer33
07.Mart.2013, 00:06
Ben ilk etapta beraberlik bekliyorum. Bir süredir, Trabzon maçları bize iyi gelmiyor. İçerde de, dışarda da zor kazanıyoruz veya kazanamıyoruz. Onların kötü durumda olması da düşüncemi değiştirmiyor.

Derbi maçın başlığında da yazmıştım. O maçın önem kazanması için, bu maçı da kayıpsız geçmeliyiz diye. Umarım kazanan biz oluruz ve son derbimizden istediğimiz sonuçla ayrılırız.

ForzaRQ7
07.Mart.2013, 02:33
Nedense maçın çok zor geçeceğini hissetmiyorum pek. Bir duran top golüyle kazanıp, üç puanı alacakmışız gibi geliyor. 2-0, 2-1 gibi bir skor bekliyorum. Fenerbahçe derbisinden sonra umuyorum bu maçı da kazanıp, derbi galibiyetini anlamlandırabiliriz.

Trabzonspor
07.Mart.2013, 19:39
Beşiktaş'ta ne kadar istek, mücadele, 'ruh' varsa Trabzonspor'da da o kadar yok. Gol yemeden kazandığı ender maçlardan biri olabilir.

Aynen katılıyorum.

Bakalım Tolunay Kafkas bu sefer nasıl bir 11 çıkaracak sezon başından beri 2 maç üst üste aynı 11 sahada olmadı. İlk geldiğinde gençlere sık sık şans vereceğini söyledi Soner,Emre falan daha kadroya giremedi Yasin'i tamamen gözden çıkardılar herhalde. Potaya yaklaşınca tecrübelileri kullanma kararı aldı herhalde ama onlarında birşey yaptğı yok. Emre Güral'ıtakasta kullanabilirlermiş ben takımın şu anda içinde bulunduğu durumdn hiçbirşey anlamadım.

Takım benim elimde olsa Onur-Celu-Mustafa-Giray-Serkan-Soner-Sapara-Olcan-Adrian-Volkan-Emre 11'ini oynatmaya çalışırdım. Halil,Henrique,Colman,Zokora falan bitmiş okeye dönüyor.

byariff
07.Mart.2013, 20:09
trabzon ne yapip edip almasi lazim yoksa isler cok kotuye gidicek.

sananes
07.Mart.2013, 20:14
Trabzon kendi ayarı olan takımlara odaklanmalı bence mevcut beşiktaş'a zaten gücü yetmez. Öne geçtikten sonra skoru koruyayım derken saçma sapan goller yemezse beşiktaş rahat kazanır. Daha doğru ifadeyle beşiktaş öne geçtiği maçlarda oyunu tutmayı bilmeli,sürekli bireysel hatalardan gol yiyorlar. Gerekirse çek kalenin önüne otobüsü,biraz Aykut Kocaman vari oldu ama arada lazım:)

anil luque
07.Mart.2013, 20:21
Fenerbahçe maçından sonra bunu da kayıpsız geçeceğiz inşallah. Yoksa bir anlamı kalmayacak o galibiyetin.

Trabzon'un içinde bulunduğu durum cidden vahim. 2 sene önceki Galatasaray gibiler. Amaçsızca çıkıp top oynuyorlar. Tabi bu söylediklerim lig için geçerli. Bence akılları kupada , lig zaten elden gitti Avrupa'ya gidiş bileti de bu performans sürdüğü sürece anca kupayla olur. Evet son yıllarda bize çok ters geliyor Trabzon ama özellikle böyle çıkmaz durumlarda da kendi taraftarı Trabzon'a ters geliyor. Ben bundan da faydalanıp kazanacağımızı düşünüyorum.

Deus Dominus
08.Mart.2013, 00:23
Sadri Şener'in ilginç yerlere çekilebilecek açıklamaları olmuş sanırım bugün. Olası bir mağlubiyette yönetim bazında radikal kararlar alabiliriz gibi bir şey demiş. İstifa eder mi acaba? Ben pek ihtimal vermiyorum ama?

Mamadou
08.Mart.2013, 03:00
Ben ilk 15 dakikada bir gol bulabilirsek farklı kazanırız diye düşünüyorum. Diğer bir ihtimal ise Trabzonspor öne geçer sonradan açılır maçı kopartırız. Yani Trabzonspor en fazla zorlar diyorum ama sonunda istediğini alan taraf Beşiktaş olur diye tahmin ediyorum. Trabzonspor'un bulunduğu durum itibari ile işleri hiç kolay değil. En başta takım bir kere maçta geriye düştüğü zaman karamsar bir hava oluşuyor. Sorun birazda psikolojik. Kolay değil böyle giden bir takımı toparlamak. Tolunay Kafkas çabalıyor ama.. En azından kupada devam etmeleri iyi.

Hafife almış gibi olduk ama durumda ortada. Kasımpaşa maçında izlediğim Trabzonspor çok kötüydü. O savunmayı Niang perişan eder.

Namzet
08.Mart.2013, 10:25
Trabzonspor kaybederse kendini ateşe atar ancak şu futboluylada beşiktaşı yenebileceğini zannetmiyorum,beraberlik kokusu alıyorum

LaigLeNoiR
08.Mart.2013, 11:00
Kim ne derse desin Trabzon özellikle de bizim için zor deplasman. 3 puandan başkası yalan 1-0 olsun bizim olsun dediğim maçlardan birisi. Skorun vs hiçbirşeyin önemi yok önemli olan 3 puan.

Trabzon bu zorlu dönemden bize karşı alabilecek olduğu galibiyetle bir hava yakalayarak çıkabilir. Dikkatli olmak lazım.

himone
08.Mart.2013, 11:49
Kim kazanırsa kazansın ama artık hakemi konuşmayalım. Bence Fırat Aydınus ataması çok riskli olmuş, Trabzon tarafı şimdiden konuşmaya başladı. BJK lehine hata yapsa adam BJK'lı diyecekler, öbür türlü olsa Trabzonlular etki altına aldı diyecekler, iki ucu...

Trabzon'un BJK'a direnebileceğine inanmıyorum, özellikle fizik olarak Trabzonlu oyucular çok geride. En büyük etken Niang, maçın kader adamı bence. BJK 2-0 alır diye düşünüyorum.

Universal
08.Mart.2013, 11:52
Beşiktaş özgüven ile oynayacak, Trabzon stres ile hakem için konuşmaya başlamaları bile bunu gösteriyor. Beşiktaş bu kadar stresli bir takıma karşı maç başında iyi oynamaya başlarsa sonunu çok rahat getirir.

anil luque
08.Mart.2013, 23:57
Asıl şimdi bu maçı kazanmak farz oldu. Saldır Beşiktaşım !

Ralph
09.Mart.2013, 00:01
Acaip gaza geldim bu maç için. Son derece önem kazandı. Hatta Fener maçından bile daha önemli.

europeanconquer
09.Mart.2013, 00:01
Trabzon kazanamaz bu maçı,Beşiktaş ne yapar eder kazanır.

OrcunFB
09.Mart.2013, 00:16
Trabzon bu maçı kazanır ve seri yakalar demedi demeyin. :D

Deus Dominus
09.Mart.2013, 00:45
Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdi :D Ne zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba? :D

footballer33
09.Mart.2013, 00:49
Şu maçı kazanamazsak, şampiyonluktan kolay kolay söz edemeyiz artık! Çok güzel bir fırsat geçti elimize. Hem farkı 2'ye indireceğiz hem de derbimiz kalmayacak, bundan sonraki haftalarda. Şu deplasmanı kayıpsız geçelim, sonrası Allah Kerim!

Saldır Beşiktaş'ım!

Ralph
09.Mart.2013, 00:50
Gözünü sevdiğimin hakemleri inşallah hata olmaz da tertemiz bir maç geçer ve kazanırız.

ozan42
09.Mart.2013, 01:01
Bence gene hakemler damga vuracak maca :D bu yıldırım demıoren besıktasa yetmedı sımdıde turkıyenın basını yakmaya basladı adam tff baskanı oldugundan berı her hafta farklı bır hakem maca damgasını vuruyor.

LaigLeNoiR
09.Mart.2013, 01:07
Yalan başkası yalan, bu maçta 3 puandan başkası yalan :)

Olcay yada Olmayacay bakalım ne Olacay

Mamadou
09.Mart.2013, 01:15
Ben nedense bu maçtan çok eminim. Önceki oynadığımız maçların hiç biri garanti değildi ama bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum. Ha bunu neden yazıyorum çünkü Trabzonspor gerçekten çok kötü oynuyor. Bunu karalamak içinde yazmıyorum. Görünen köy kılavuz istemez Trabzonspor'lu arkadaşlar hak verecektir. Ha olur başa baş geçer kazanamayız ama en azından kaybetmeliyim. 4 puanlık fark o kadar çok değil. Takımda bu istek olduktan sonra sonuna kadar yarışın içinde oluruz. Sonuçta diğer iki rakibin kendi aralarında oynayacağı maç var.

uAburak89
09.Mart.2013, 01:17
Trabzonspor'un bir çıkışa ihtiyacı var, o maç bu maç olabilir. En azından yenilmezler gibi geliyor bana. Tabii bunun için Fenerbahçe maçındaki gibi iyi başlamaları, istekli olmaları ve ilk golü yiyen taraf olursa pes etmemeleri gerekiyor. Favori Beşiktaş, umarım sürpriz olur, Trabzonspor yenilmez.

anil luque
09.Mart.2013, 01:19
Galatasaray'ın mağlubiyeti işleri değiştirdi :D Ne zaman lider puan kaybetse, takipçileri de peşinden gidiyor. Zirve hesabı yaparken eli boş kalıyorlar. Galatasaray yenildi, sıra Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta... mı acaba? :D

Geçen hafta kendi adımıza bu şanssızlığı kırdık :)

Mamadou
09.Mart.2013, 01:30
Ayrıca SA inşallah Oğuzhan'ı ilk 11'de başlatır. Geçen hafta orta sahada Veli tercihi ne kadar doğruysa bu hafta Oğuzhan tercih edilmeli bence. Trabzonspor dirençli bir oyun oynamaya çalışacak. Bunun içinde işi bitirecek isimlere ihtiyaç var. Ferdi ve Ozi ikisi ilk 11'de başlarsa iyi olur. Toraman işin savunma kısmını tek başına idare edebilir. Birde Gökhan Süzen yerine solda Emre Özkan ile falan başlamaz inşallah.

ForzaRQ7
09.Mart.2013, 02:22
Bu sezon kaçıncı kez elimize böyle fırsat geçti sayamadım artık. :) Ama daha önce de burada yazdığım gibi maç fazla zorlanmadan kazanacakmışız gibi hissediyorum. Fakat özellikle söz konusu takım Beşiktaş olunca her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. :D
"Atakan Kurt ‏@atakankurt2
Beşiktaş muhtemel 11.. mcgregor hilbert sivok ersan gokhan (emre) toraman oguzhan fernandes holosko olcay niang.. LIGTV"
Ayrıca bunu da ekleyeyim buraya, benim de çıkmasını beklediğim kadro bu.

Bordo61Mavi
09.Mart.2013, 07:12
Bu sene sampiyonluk kupasini Samet Aybaba'nin ellerinde gormek istiyorum, adam bu sezon yaptigi degisimle kupa hakediyor.

Besiktasin rahat kazanacagini dusunuyordum ama bugun Galatasaray macindan sonra isler degisti gibi. Trabzonun ustunde ne kadar baski varsa Besiktasinda uzerinde okadar baski olacak.

Tolunay hoca sag kanatta Serkan'dan vazgecmeli artik, yaptigi ortalar beni deli ediyor :) Ayak icini kullanmayi ogrenememis adam bugune kadar niye sag kanatta israr ediyorsunki.

Henrique cok kopuk oynuyor orta sahaya (gerci heryerde birbirimizden kopmussuz ama :) ) Halil daha iyi tercih olur, Emre Gurali izlemek isterdim ofansif secimler arasinda ama olacak gibi degil.

Zokora-Colman bu ikiliden gecen hafta nefret ettim, hemde ilk defa bu kadar nefret duydum bunlara. Ben takimda dahi gormek istemiyorum ama buyuk ihtimal orta sahada gorev alacaklar ve insAllah Tumer Metinin aciklamalarini biraz dinlemislerdir !

Tümer Metin: "Trabzonsporlu futbolcuların biraz ama biraz olsun onurları, adamlıkları, karakterleri varsa bu maçı alırlar; almaları gerekiyor. Trabzon farklı bir şehirdir. Tamam, aklında Trabzon, Trabzonspor yok. Sezon sonu gideceğim gözüyle bakıyorsun. Nasıl gideceksin? Ağzıma almak istemiyorum, bu takım o pozisyona gelirse Allah korusun, bu şehirden nasıl çıkıp gidebileceksin? Trabzon şehri farklıdır, seni oradan çıkarmazlar.''

Son olarakta Firat Aydinusun atanmasindan memnun olmayanlardanim oda Besiktasli oldugundan degil daha once Besiktas maclarinda gosterdigi performanslar yuzunden. Umarim yarin ismini burda yazma geregi duymayiz, her iki taraf icinde adil bir yonetim gosterir insAllah.

Bulstrap87
09.Mart.2013, 11:52
umarım karakartalım bu aksam macı kazanır ve gs ile farkı 2 puana indirir. böyle fırsat dahada elimize gecmez kesinlikle yenmeliyiz. bana göre önümüzdeki iki mac ı kazanırsak lider olabiliriz cnkü gs kayseri deplasmanında puan kaybedecek..

darkkobal123
09.Mart.2013, 15:13
Ne yapıp ne edip bugün bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu fırsat bir daha elimize geçmez.

attirson
09.Mart.2013, 15:39
Bu maç ya 0-0 biter yada 4-5 gol olur gibi kilit açılmazsa açılmıyor bir türlü Ts'nin derbilerinde.

ForzaRQ7
09.Mart.2013, 19:35
İlk 11'imiz | McGregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre Özkan, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Niang, Olcay

darkkobal123
09.Mart.2013, 19:48
İyi bir ilk 11 olmuş. Allah yardımcımız olsun, inşallah kazanırız.

Bordo61Mavi
09.Mart.2013, 20:15
Colman - Giray kesil yemis
Soner - Bamba kadroda.

Colman gecen haftadan sonra bunu hak etmisti, Allah yardimcimiz olsun. Iyi olan kazansin

byariff
09.Mart.2013, 20:38
bu halilde ne var acaba bizim goremedigimiz birseyler varki bu adam senol hoca zamanindada oynuyordu tolunay hoca zamanindada.

darkkobal123
09.Mart.2013, 21:58
Çok sıkıcı bir ilk yarıydı. 2. yarı daha iyi oynarız umarım. Rakip puan kaybetmişken tüm riskleri alıp bu maçı kazanmalıyız.

ozan42
09.Mart.2013, 22:00
İlk başlarda birkaç atakda iyi geldik ama ondan sonra fos çok sıkıcı bir maç oluyor böyle giderse bu maçı kazanamayız ve fırsatı teperiz

attirson
09.Mart.2013, 22:02
Çok sıkıcıydı ilk yarı Ts taraftarı adeta uyuyor.

Bulstrap87
09.Mart.2013, 22:08
Penaltmizi yedi hakem yazik oldu.

Bordo61Mavi
09.Mart.2013, 22:36
Taraftara bak :) seyircisiz oynasak daha iyi. Radyodan dinliyorum, Antep maglup durumda daha fazla sesleri cikiyor.

Deus Dominus
09.Mart.2013, 22:40
Gol kaçırdı diye çıkardı galiba Adrian'ı... Ben başka bir anlam yükleyemedim. Sahada takımı adına hücumu zorlayan, pozisyon yaratmaya çalışan bir adamı kenara almanın mantığını çözemiyorum... Halil'den daha kötü oynuyor yani Tolunay Hoca'ya göre :0:

sananes
09.Mart.2013, 22:52
Beşiktaş'ın şampiyon olası yok gibi.

attirson
09.Mart.2013, 22:55
Bu maç ya 0-0 biter yada 4-5 gol olur gibi kilit açılmazsa açılmıyor bir türlü Ts'nin derbilerinde.

Aynen düsündügüm gibi oldu. :D

Universal
09.Mart.2013, 22:56
Ne sıkıcı bir maçtı kapatıp dizi izledim. Skorda öyle bitti.

Deus Dominus
09.Mart.2013, 22:57
Ne severmiş 3 büyükler birbirini :D Centilmenlik anlaşması gibi birşey mi var acaba aralarında? Biri puan kaybederse diğerleri de puan bırakıyor :D

europeanconquer
09.Mart.2013, 23:02
Ne severmiş 3 büyükler birbirini :D Centilmenlik anlaşması gibi birşey mi var acaba aralarında? Biri puan kaybederse diğerleri de puan bırakıyor :D

Cidden öyle bir şey var.Şaka falan değil yani :D

Bizim önde olmamızın tek nedeni Beşiktaş ve Fenerbahçe'yi yenmiş olmamız.

darkkobal123
09.Mart.2013, 23:27
Rezil bir futbol, pas yapamayan bir Beşiktaş vardı sahada. Kazanmamız gereken bir maçta neden defansif oynamayı tercih ettik onuda çözemedim. Bu fırsat kaçmazdı, yazık oldu.

KaRaBükLü KraL
09.Mart.2013, 23:34
Teşekkürler takımların ikisine de :)

erdem344
09.Mart.2013, 23:49
Beşiktas bizim maçta da iyi oynamadıki alınan galibiyet kötü oyunun üstünü kapattı.

I3esiktas
10.Mart.2013, 00:06
Sezonun en kötü maçıydı diyebiliriz. Yinede 3-4 net pozisyonumuz vardı. birini gole çevirebilseydik bizim açımızdan güzel olacaktı.

zeck17
10.Mart.2013, 00:12
1 puan için geldiği belli beşiktaşın

I3esiktas
10.Mart.2013, 00:15
Tolunay hoca Trabzonspor'un net pozisyonu olmadığı maçta 3 puanı kaçırdık diyo. Kimsede maçı izlemeden televizyonlardan duydukları sözleri buraya aktarmasın. Net pozisyonları kaçıran takım biz olup trabzonun 3 puanı kaçırması enterasan olmuş. Yinede tekrar söylüyorum sezonun en kötü ve sıkıcı maçlarından biriydi.

footballer33
10.Mart.2013, 00:25
Uyuttu resmen maç. 3-4 tehlikeli atağımız vardı maç boyunca, 1-2 de Trabzon'un aynı şekilde. Hepsi bu kadar.

nekop
10.Mart.2013, 00:40
Genel olarak sıkıcı bir maç oldu. Niang'ın pozisyonunda Onur'un müthiş müdehalesiyle 1 puanı almayı başardık. Haftalar sonra oynayan Adrian yine takımı ileri taşımaya çalışan nadir isimlerden oldu. Haksız yere kesik yemesine rağmen performansını üst seviyede tutması sevindirici, umarım ilerleyen haftalarda hakettiği gibi ilk 11'de çıkmaya devam eder.

Mamadou
10.Mart.2013, 01:15
Trabzonspor maçı hak eden taraftı diyebilirim. SA'nın dediği gibi ilk yarıdaki Fenerbahçe maçından sonra sezonun en kötü oyununu oynadı takım.

Yalnız Trabzonspor'un bu durumlara gelmesine şaşırmamak gerek. Zokora gibi oyuncular varken normal. Bir oyuncu 90 dakika sert oynar mı yahu bu adam oynuyor işte. Trabzonspor böyle çapsız oyunculara kalmış valla taraftara Allah sabır versin. Yabancıların hiç biri beş para etmez.

darkkobal123
10.Mart.2013, 01:26
Ne Trabzonspor, ne de biz hak ettik maçı. Maçın hakkı beraberlikti bu kadar basit abi.

Bordo61Mavi
10.Mart.2013, 01:57
Holosko'nun pozisyonu macin en net pozisyonu o top girmediya bu macta dahada gol olmiyacagi belliydi.

darkkobal123
10.Mart.2013, 02:00
Holosko'nun pozisyonu macin en net pozisyonu o top girmediya bu macta dahada gol olmiyacagi belliydi.
Olcay'ın pozisyonu daha netti bence.

anil luque
10.Mart.2013, 04:29
Ligin son haftasında iddiasız iki takımın maçını seyrettik sanki.

Bu nasıl zihniyet anlayabilmiş değilim. Trabzon'u bu kadar bitik halde yakalamışsın , önündeki takım önceki gün kendi sahasında kaybetmiş yensen dibine yanaşacaksın ama 90 dakikanın 9 saniyesinde ruh olmayan bir takım. Gerçekten enteresan bir maçtı ne diyeyim.

Buz gibi penaltının yenmesi ayrı olay Fırat Bey tarafından ama bu oyundan sonra ona değinmek istemiyorum.

barahir
10.Mart.2013, 04:40
Beşitaşın bu sezon bir maçı 0-0 bitireceği aklıma gelmezdi açıkçası

Corpus
10.Mart.2013, 05:10
Kalede Onur varsa bitebilir. :)

manager725
10.Mart.2013, 11:58
Bu sezon Beşiktaş'ın oynadığı en kötü futboldu.

Ralph
10.Mart.2013, 14:02
Maçı Trabzonspor'un hakettiğini söyleyenler var, hangi pozisyonuna ve hangi oyununa göre bunu söylüyorlar merak içindeyim.

Maçta en az 3-4 tane net gol pozisyonumuz vardı. Trabzon'un net denebilecek bir pozisyonunu ben hatırlamıyorum. Cenk ilk yarıda yan toplarda bir iki çıkış hatası yaptı, onun dışında da fazla pozisyon yaşamadı zaten.

Bu sezon en kötü maçımızdı. Bizim takım mücadele ve yardımlaşma ile oynayan bir takımdı ama bu maçta tanıyamadım ben. Top ayağına alan çalıma gitti. Altıpas alanı içerisinde şut çekmiyoruz, Oğuzhan ve Olcay neredeyse kale direğini bile çalımlayacaklar orada.

Keşke Fenerbahçe ile berabere kalsaydık dedim maç esnasında. Oğuzhan ve Olcay o kadar şımarmış ve gereksiz bir özgüven gelmiş ki delirttiler beni bazen.

Olcay'ın karşı karşıya gol pozisyonlarını bir hayli çalışması gerekiyor. O yönden çok eksiği var, bir çok yönden daha eksiğinin olduğu gibi. Ben hala Olcay'ın bu takımın oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.

Bu işler şımarıklıkla olmaz, takım oyunuyla olur. Dünkü maçta herkes kahraman olmaya çalıştı, topu ayağına alan çalıma gitti sürekli.

Maçın adamı Niang'dı. Onur maçın kaderini değiştirdi.

darkkobal123
10.Mart.2013, 15:03
Hedef Şampiyonluk değilde, Şampiyonlar Ligi gibi bir hava vardı. Yani dün akşam hedef resmen bu diye bağıra bağıra söylediler bize. Korkak bir futbol ile beraberliğe oynadı takım.

anil luque
10.Mart.2013, 15:09
Hedef Şampiyonluk değilde, Şampiyonlar Ligi gibi bir hava vardı. Yani dün akşam hedef resmen bu diye bağıra bağıra söylediler bize. Korkak bir futbol ile beraberliğe oynadı takım.

Samet Aybaba'nın vizyonsuzluğu işte. Hakikaten öyle bir hava vardı inanması güç ama.

Ralph
10.Mart.2013, 15:12
Seneye vizyon sahibi bir teknik direktör gelirse çok iş yapar bu takım. Samet'le olacak iş değil bu.

darkkobal123
10.Mart.2013, 15:26
Adamda şampiyonluğa oynamak, büyük düşünmek gibi bir düşünce yok. Kaçıncı kez fırsat tepiyoruz sayamadım, her defasında aynı şey oluyor. Tam ümidi kesiyoruz takım kendine geliyor, taraftarı şampiyonluk havasına sokuyorlar bu seferde saçma sapan puan kayıpları oluyor. Bu taraftarın duygularıyla bu kadar oynamaya hakları olduğunu düşünmüyorum.

Mamadou
10.Mart.2013, 15:30
Maçı Trabzonspor'un hakettiğini söyleyenler var, hangi pozisyonuna ve hangi oyununa göre bunu söylüyorlar merak içindeyim.

Trabzonspor daha baskın oynadı. Oyuna daha çok hükmetti. Hele 55'den 80'a kadar olan bölüm var ki maçı izlerken ben bile boğuldum. Tamam pozisyon açısından iki takımda fırsatları değerlendiremedi belki de bu oyuna rağmen kazanabilirdik. Ama sahada ne yaptığını bilen taraf Trabzonspor'du bence. Özellikle Olcay ve Filip yokları oynadı. Birde şu var deplasmanda Ozi ve Ferdi ikilisi ile olmayacağı anlaşıldı. Veli'yi takım dün çok aradı. Adamı beğenmiyoruz falan ama onun olmaması dün orta sahayı o kadar etkisiz kaldı. İkinci yarıdaki katkısı tartışılmaz.

mustangshelby
10.Mart.2013, 15:41
Trabzonspor daha baskın oynadı. Oyuna daha çok hükmetti. Hele 55'den 80'a kadar olan bölüm var ki maçı izlerken ben bile boğuldum. Tamam pozisyon açısından iki takımda fırsatları değerlendiremedi belki de bu oyuna rağmen kazanabilirdik. Ama sahada ne yaptığını bilen taraf Trabzonspor'du bence. Özellikle Olcay ve Filip yokları oynadı. Birde şu var deplasmanda Ozi ve Ferdi ikilisi ile olmayacağı anlaşıldı. Veli'yi takım dün çok aradı. Adamı beğenmiyoruz falan ama onun olmaması dün orta sahayı o kadar etkisiz kaldı. İkinci yarıdaki katkısı tartışılmaz.

Toraman'da teknik yok oyun görüşü yok Aynısı beklerimizdede yok topu ileri taşıyacak veya kullanıcak kişi olmaması sorununu yaşıyoruz Ferdi defansa kadar gelip top almaktan herseferinde ileriye yardım edemedi oğuzhan ve niang çok yanlız kaldı topu defanstan alıp ofansa aktarıcak Ferdi'nin geri gelmemesini sağlicak bir oyuncumuz yok ben toraman, hilbert ve gökhan(emre)'nin her seferinde Almeida ilerdeymiş gibi ileri dikmesinden yada pas hatası yapmasından bıktım belki idareten necip yapabilir diğerlerine göre daha iyi bu konuda ama sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği var.

Mamadou
10.Mart.2013, 16:30
Toraman'da teknik yok oyun görüşü yok Aynısı beklerimizdede yok topu ileri taşıyacak veya kullanıcak kişi olmaması sorununu yaşıyoruz Ferdi defansa kadar gelip top almaktan herseferinde ileriye yardım edemedi oğuzhan ve niang çok yanlız kaldı topu defanstan alıp ofansa aktarıcak Ferdi'nin geri gelmemesini sağlicak bir oyuncumuz yok ben toraman, hilbert ve gökhan(emre)'nin her seferinde Almeida ilerdeymiş gibi ileri dikmesinden yada pas hatası yapmasından bıktım belki idareten necip yapabilir diğerlerine göre daha iyi bu konuda ama sakatlıktan yeni çıktı maç eksiği var.

Sezon başından beri sistem Almeida'nın üzerine kurulu. İleri şişirme toplarla Almeida'yı besliyordu takım. Kolay değil sezonun ortası bile diyemeyeceğim 9 hafta kala farklı bir sisteme geçiş yapmak. Galatasaray'da Terim bile düzeni bozmamak için Sneijder'i solda oynatmaya çalışıyor. Almeida'nın sakatlığı ancak bu kadar etkileyebilirdi. Dönüşü de ne kadar fit olur bilinmez. Niang şu son iki,üç maçtır takımın en iyisiydi diyebilirim. Ama Niang'ın arkasında oynayan üçlü Niang'ı daha çok beslemeli. Necip ve Oğuzhan'ın bir an önce form tutması lazım. Oğuzhan'da sakatlığın etkileri devam ediyor. Toraman konusunda önde oynadığı zaman daha dengeli bir takıma bürünüyor Beşiktaş ama o akıcılık kayboluyor bu kez. Ozi,Veli,Necip hepsi hazır duruma geldiğinde yine Toraman stopere kaydırılacaktır. Bu üçlüden ikisinin yedek kalması olmaz. Beklere hiç değinmeyeceğim. İki bekte orjin bek değil. Bir bek oyuncusunun vasıflarını yerine getiremiyor. Süzen daha çok oyun kurabiliyor ama onunda savunması sıkıntı. Hele Hilbert sezon sonu falan giderse hiç üzülmeye gerek yok. Yerine birini bulurlar illa.

Nocna Mora
10.Mart.2013, 20:52
Sezon başından beri sistem Almeida'nın üzerine kurulu. İleri şişirme toplarla Almeida'yı besliyordu takım. Kolay değil sezonun ortası bile diyemeyeceğim 9 hafta kala farklı bir sisteme geçiş yapmak. Galatasaray'da Terim bile düzeni bozmamak için Sneijder'i solda oynatmaya çalışıyor. Almeida'nın sakatlığı ancak bu kadar etkileyebilirdi. Dönüşü de ne kadar fit olur bilinmez. Niang şu son iki,üç maçtır takımın en iyisiydi diyebilirim. Ama Niang'ın arkasında oynayan üçlü Niang'ı daha çok beslemeli. Necip ve Oğuzhan'ın bir an önce form tutması lazım. Oğuzhan'da sakatlığın etkileri devam ediyor. Toraman konusunda önde oynadığı zaman daha dengeli bir takıma bürünüyor Beşiktaş ama o akıcılık kayboluyor bu kez. Ozi,Veli,Necip hepsi hazır duruma geldiğinde yine Toraman stopere kaydırılacaktır. Bu üçlüden ikisinin yedek kalması olmaz. Beklere hiç değinmeyeceğim. İki bekte orjin bek değil. Bir bek oyuncusunun vasıflarını yerine getiremiyor. Süzen daha çok oyun kurabiliyor ama onunda savunması sıkıntı. Hele Hilbert sezon sonu falan giderse hiç üzülmeye gerek yok. Yerine birini bulurlar illa.

Toraman stoperde yapamıyor. Ön libero da ise çok iyi yapıyor kesicilik ve ilk paslardaki görevini. Yanına Fernandes ve Oğuzhan'da gayet iyi bence. Trabzon maçındaki sorun Holosko'dan kaynaklandı. Zaten yerleşik savunma ile oynayan Trabzon'a karşı Holosko'nun çokta etkili olması beklenemezdi..

Mamadou
10.Mart.2013, 23:15
Toraman stoperde yapamıyor. Ön libero da ise çok iyi yapıyor kesicilik ve ilk paslardaki görevini. Yanına Fernandes ve Oğuzhan'da gayet iyi bence. Trabzon maçındaki sorun Holosko'dan kaynaklandı. Zaten yerleşik savunma ile oynayan Trabzon'a karşı Holosko'nun çokta etkili olması beklenemezdi..

Gerek kalmadı zaten Ersan sakatlandığına göre Toraman mecburen stopere kaydırılacak. 1 hafta diyorlar hiç inandırıcı değil 1 ayda ancak döner. Hep öyle oluyor çünkü. Hilbert, Sivok, Toraman, Süzen dörtlüsüne geri dönülür.