PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Bursaspor | STSL 25. Hafta

Kaka Leite
06.Mart.2013, 22:09
http://c1303.hizliresim.com/17/6/ktfbg.png

MeMo
06.Mart.2013, 22:35
Tüm bu hakem tartışmalarından sonra oynadığımız ilk maça verilen hakem Tolga Özkalfa. Birileri bizle dalga geçiyor herhalde.

Deus Dominus
06.Mart.2013, 22:39
İzlememem gereken bir maç, izlersem sinir krizi falan geçiririm herhalde :) Büyük ihtimalle Fenerbahçe kazanır.

LaigLeNoiR
06.Mart.2013, 22:44
Fenerbahçe'nin Avrupa maçından sonra açılacak konu.

himone
08.Mart.2013, 14:04
Tüm bu hakem tartışmalarından sonra oynadığımız ilk maça verilen hakem Tolga Özkalfa. Birileri bizle dalga geçiyor herhalde.

O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.

Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok :).

KaRaBükLü KraL
08.Mart.2013, 14:44
Bursaspor Hikmet Karaman sonrası baya bir çıkış yaptı.Aynı çıkışı sürdürür diyorum:)

OrcunFB
08.Mart.2013, 14:46
Puan kaybına tahammülümüz bitti, artık yok. Plzen maçının morali ile kazanırız ben rahat bir maç bekliyorum.

MeMo
08.Mart.2013, 15:26
O hakem gelmesin, bu gelmesin ülkede hakem kalmadı. Ben hangi hakem geliyorsa gelsin derim, hakemlerin maçlarda bu kadar hata yapmalarının sebeplerinden biri de maç öncesi gereksiz tartışmalar oluyor. Hakem bu maçı kaldıramaz, tecrübesi yok, şu takımın taraftarı diye diye adamı 1 hafta boyunca inanılmaz bir baskıya mağruz bırakıp sonra da al işte kötü maç yönetti diyoruz. Hakemlerle uğraşmayı bıraktığımız zaman başarılı olacaklardır.

Bu maçta taraftarın gazını da arkamıza alıp kazanırız. Bursa zor takım ama Basser ve Pinto gibi çok önemli 2 oyuncuları yok. Şu an galiba ligde en iyi futbol oynayan 3 takımdan 2'sini maçı olacak. 3. takımı da ihtiyattan yazdım haberim yok :).

Tolga Özkalfa'yı diğer hakemlerle aynı kefeye bile koymam. Maçtan sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Namzet
08.Mart.2013, 15:28
Zor bir maç ancak 3 puana yakın taraf biziz,2-1 gibi bir skor ile kazanırız

himone
08.Mart.2013, 16:01
Tolga Özkalfa'yı diğer hakemlerle aynı kefeye bile koymam. Maçtan sonra anlarsın ne demek istediğimi.

Ben Tolga Özkalfa'yı savunmadım. Halis Özkahya, Fırat Aydınus,Tolga Özkalfa, Mete Kalkavan bu adamların hepsi bizim maçlarda skandal kararlara imza atmış hakemler. Ama dediğim gibi ligde toplasan 2 tane iyi hakem çıkar anca. O yüzden hakem atamalarına artık birşey söylemenin anlamı yok. Sonuçta dünyanın en iyi hakemlerinden denilenleri de gelip bizim maçlarımızı katlettiler, diğer maçları da katlediyorlar. Bu konuda yapabileceğimiz birşey yok, MHK başkanının açıklamalarından sonra benim gözümde her hakem aynıdır, hiçbiri diğerinden iyi ya da kötü demem.

Suicider
08.Mart.2013, 19:03
Webo sakatmış sanırım kadroda olmayacak.

himone
08.Mart.2013, 19:17
Webo sakatmış sanırım kadroda olmayacak.

Webo'nun olmaması kötü oldu, şimdi solda Caner oynayacak Sow yine ilerde yanlız kalacak. Umarım Aykut Hoca daha akıllı bir değişiklik yapar, ama pek umutlu değilim. Stoch ta şanslı hee, 18'e girer şimdi :D.

KanaKe
08.Mart.2013, 19:29
stoch 18 e girse ne olur adami futbola küstürdüler

Pablo Batalla
08.Mart.2013, 20:34
Bursaspor kazanır, iki farkla diyorum.Basser ve Pinto'dan sonra, Ferhat ve Serdar'da sakatlanmış fakat sorun yok, yokluğu giderilecek oyuncular.Parçala Timsahım!

Corpus
08.Mart.2013, 20:40
Fenerbahçe rahat kazanır. Batalla boş geçmez :D

erdem344
08.Mart.2013, 22:48
Batalla sakat değil mi ?

sui generis
08.Mart.2013, 23:52
Kimse bu akşamki maçtan sonra yenersek şöyle olur böyle olur falan yazmasın. Uğursuzluk getiriyor , yazmayın lütfen yazmayın :)

Kaka Leite
08.Mart.2013, 23:55
Alakası yok bence.

2 haftadır büyük ikram yapıyor Galatasaray ancak değerlendiremiyoruz, hadi geçen hafta Beşiktaş derbisi dedik. İyi oynadık dedik falan ancak bu hafta bu fark 4'e inmezse artık söylenecek laf kalmaz.

Bursaspor'u yenemeyecek bir takım değiliz ve yenmeliyiz. Geçen haftaki 1 puan'a şuan çok ihtiyaç var aslında bu şuan belirdi neyse sağlık olsun.

mwaru
09.Mart.2013, 00:00
Bu maç 1:0 biter kim kazanır bilmem.

OrcunFB
09.Mart.2013, 00:14
Hadi artık.

uAburak89
09.Mart.2013, 00:17
Berabere biteceğini düşünüyordum maçın, Bursaspor'un eksikleri ciddi eksikler Sow'un maçı olabilirmiş gibi geliyor. Bakalım 7 defa Galatasaray'ın puan kaybından sonra kazanamayan Fenerbahçe bu sefer kazanabilecek mi..

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mart.2013, 00:19
webo sakatsa yerine semih olur mu acaba. sowlu webolu sistemi dusununce webonun alternatifi semih gibi duruyor. semih de bursayi sever, genelde bursa maclarinda bos gecmiyor. umarim o sekilde cikariz. zaten mac kendi sahamizda, canerle falan oynarsak sow bi basina debelenir durur onde (:

Dave S Mustaine
09.Mart.2013, 00:33
Serinin başladığı maç olacak demek isterdim, diyemiyorum. Yine de ne yapar eder kazanırız.

Deus Dominus
09.Mart.2013, 00:42
Berabere biteceğini düşünüyordum maçın, Bursaspor'un eksikleri ciddi eksikleri Sow'un maçı olabilirmiş gibi geliyor. Bakalım 7 defa Galatasaray'ın puan kaybından sonra kazanamayan Fenerbahçe bu sefer kazanabilecek mi..

Biliyor musun Bursaspor adına tek umudum şu son yazdığın cümle. Yoksa hatırladığım çoğu maçta Bursa başabaş oynar, sahadan boynu bükük ayrılır. İnşallah istatistikler yanılmaz da 1-2 bişey kaparız şu maçtan :D Sonrasında zaten deli gibi bir fikstür var, Beşiktaş, Trabzonspor, Antalya, G.Birliği... perişan olacaz :0:

himone
09.Mart.2013, 01:11
GS maçından önce çok umutluydum, ama GS kaybedince bizim de kaybetmemiz farz oldu. FB için 7 büyük günahtan biri, GS puan kaybettiğinde puan kazanmamalısın :).

Universal
09.Mart.2013, 01:55
Bi zahmet kazanalım artık ayıp olacak bu gidişle. Bu kaçıncı fırsat.

Mamadou
09.Mart.2013, 02:00
Fenerbahçe son haftalardaki performansıyla kazanır bence. Bu maçta bide Raul, Emre diri olacak. Bu iki ismin yanına birde Salih'i ekleyip Plzen maçındaki üçlüyü değiştirebilir. Tabi Baroni'yi keser mi bilmem. Webo yerine Semih oynatılmalı. Sow kaleye yakın oynayınca daha keyif veriyor.

Universal
09.Mart.2013, 02:16
Webo sakatlanmış taktikte eskiye dönüş olabilir veya Caner solda ileride Webo olabilir. Ama Webo yok ise bari Stoch oynasın.

OrcunFB
09.Mart.2013, 02:22
Webo sakatlanmış taktikte eskiye dönüş olabilir veya Caner solda ileride Webo olabilir. Ama Webo yok ise bari Stoch oynasın.
Webo ve Sow sadece sahada karıştırılmıyor. :D

erdem344
09.Mart.2013, 10:48
Krasiç oynasın solda önde sow

Bu hafta 18 de olur krasiç.

Bulstrap87
09.Mart.2013, 11:53
bana göre ya berabere biter yada bursa kazanır. fenerbahce iyi oynamıyor ama kazanıpta gaza geleceginden cekiniyorum fenerbahcenin.

KanaKe
09.Mart.2013, 13:08
banko berabere biter bu mac.. bursada eskisi kadar iyi degil ama fener evinde kolay kolay maglup olmuyor..

attirson
09.Mart.2013, 13:14
Kazanacagımızı düsünüyorum ama Gs puan kaybettigi icin filan degil takım fena oynamıyor son dönemde Bursaspor'a karsı sansımız tutuyor.

Universal
09.Mart.2013, 13:58
Bursa kazanırsa ikili averajda bizi geçer, Antalya kazanırsa 5. oluruz. Kazanırsak şampiyonluğa tekrar ortak oluruz. Amman Allah'ım nasıl bir maçtır bu.

furkan58
09.Mart.2013, 14:11
bana göre ya berabere biter yada bursa kazanır. fenerbahce iyi oynamıyor ama kazanıpta gaza geleceginden cekiniyorum fenerbahcenin.

Son haftalarda bir tek senden gördüm böyle bir yorum :icon_eek: Neyse saygı duyarım.

uAburak89
09.Mart.2013, 15:31
Bazı sitelerde Gökhan Gönül de sakat yazıyor, doğru mu bu ?

anil luque
09.Mart.2013, 15:35
Webo'nun yokluğunda Fener zorlanır ve puan kaybeder. Bursaspor istim üstünde , Hikmet hoca geldiğinden beri iyi bir form yakaladılar.

Dün Vleminckx içime doğmuştu ama yazmamıştım , şimdi Batalla'yı yazıyorum golü var :)

attirson
09.Mart.2013, 15:38
Bazı sitelerde Gökhan Gönül de sakat yazıyor, doğru mu bu ?

Sakatlık haberi var ama oynayamayacagı haberi yok igneyle filan oynatırlar belki.

Universal
09.Mart.2013, 22:57
Bu kadar da olmaz iki rakibimizde kaybetti artık kazanın şu maçı.

Bu arada Fenerbahçe iyi oynamıyor yorumlarına katılmıyorum, Plezen önünde savunma taktiğini mükemmel yaptık. Beşiktaş maçında ilk 25dk da olağanüstü oynadık. Kaldı ki maç içinde de çok fazla fırsat kaçırdık. Bana göre lig ve kupalarda farklı strateji benimseyen bir ekibimiz var. Bu nedenle yarın varını yoğunu ortaya koyacaktır Fenerbahçe. Ama inşallah kazanırız.

attirson
09.Mart.2013, 23:01
Demeyin şöyle demeyin. :D

William Rookwood
09.Mart.2013, 23:01
Bursa bu maçta puan ya da puanlar alabilir. Yine denge bozulmaz üç büyükler puan kaybederek gider.

byariff
09.Mart.2013, 23:04
sira sende fener berabere bit :D saka bir yana iyi olan kazansin.

Deus Dominus
09.Mart.2013, 23:06
İyi olan niye kazansın usta?! Bursa kazansın hem sen sevin hem ben :D Totemimi de yaptım tahmin yarışmasında Fenerbahçe kazanır dedim :D

sui generis
09.Mart.2013, 23:14
2-0 kazanırız. GG ve kuyt atar golleri.

OrcunFB
09.Mart.2013, 23:20
Bi zahmet artık. :D

KaRaBükLü KraL
09.Mart.2013, 23:35
Bursaspor 1-0 kazanacak gol eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'dan gelecek başarılar Bursaspor :D

erdem344
09.Mart.2013, 23:41
ligin en iyi top oynayan takımıyız.

Bu maçı da iyi oyunla kazanırız.

Kayt ve Stoch gol atar.

nfornirvana
09.Mart.2013, 23:51
Maçı 2-0 Fenerbahçe'nin alacağı kanaatindeyim, gollerin ikisi de Sow'dan gelir.

William Rookwood
10.Mart.2013, 00:28

Kayt ve Stoch gol atar.

Avrupa'da ki oyun ile ligde ki oyun arasında dağlar kadar fark var. Avrupa'da oynanan maçlarda bir gol atıldıktan sonra ikinciyi arayan bir Fenerbahçe var. Ligde ise 1 gol atıldığında geriye çekilen bir Fenerbahçe. Normal şartlarda bunun tam tersi olması gerekirken Fenerbahçe'de bu durum daha bir garip

Rsa
10.Mart.2013, 01:15
Fenerbahçe bu futbolla ligin en iyi oynayan takımıysa, vay o ligin haline.

BleedingMoon
10.Mart.2013, 01:18
webo yerine semih oynar. bence semih daha iyi webo'dan. webo'ya ısınamadım bir türlü.

attirson
10.Mart.2013, 01:20
webo yerine semih oynar. bence semih daha iyi webo'dan. webo'ya ısınamadım bir türlü.

Yok daha neler.Webo'yu begenmeyenler niye begenmiyor onu anlamıyorum ben.Adam tam bir fırsatcı golcü , harika kafa toplarına cıkıyor ben geldiginde cok sevinmistim performansından da gayet memnunum.

himone
10.Mart.2013, 01:22
Fenerbahçe bu futbolla ligin en iyi oynayan takımıysa, vay o ligin haline.

Futbola bakmaya ne gerek var 25. hafta ve lider 47 puan almış.

Mamadou
10.Mart.2013, 01:31

Kayt ve Stoch gol atar.

Bu sezon adam akıllı futbol oynayan bir tane takım yok. Bir Eses der geçerim. Tamam Fenerbahçe yeni transferlerin etkisiyle ilk yarıya göre daha kompak oynuyor ama en iyisi de diyemeyiz. Özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe daha fazlasını vermeliler. Ha iki takımda şimdiye kadar Avrupa'da beklentileri karşıladı mı dersen evet ligden ayrı olarak.

BleedingMoon
10.Mart.2013, 01:35
Yok daha neler.Webo'yu begenmeyenler niye begenmiyor onu anlamıyorum ben.Adam tam bir fırsatcı golcü , harika kafa toplarına cıkıyor ben geldiginde cok sevinmistim performansından da gayet memnunum.

inzaghi gibi adam işte. beleşçi :D hızı var diyordum, adam 5 metre top süremiyor. kontratakta fırtına gibi bir webo bekliyordum. beni çok hayal kırıklığına uğrattı webo.

attirson
10.Mart.2013, 01:43
inzaghi gibi adam işte. beleşçi :D hızı var diyordum, adam 5 metre top süremiyor. kontratakta fırtına gibi bir webo bekliyordum. beni çok hayal kırıklığına uğrattı webo.

Webo topsuz koşuyu iyi yapan bir oyuncu ne zaman nerde olacagını çok iyi biliyor.Senin Webo'dan beklentin yanlış o yüzden hayal kırıklıgına ugramıssın. :D

Universal
10.Mart.2013, 14:08
Bursa'nın bütün savunma yapısı bu maçta farklı olacak. Üç oyuncu yok. Bu bizim için büyük avantaj eğer maça Beşiktaş maçı gibi başlarsak vakit ilerlemeden işi bitiririz.

ForsakeN
10.Mart.2013, 16:08

Bize de beleşçi adam lazımdı zaten. Tam bir santrafor gibi oynayan oyuncumuz yoktu uzun zamandır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mart.2013, 17:57
skor tahminim 3-0. Semih oynarsa golü var. 2. Yarının en iyi oynayan takımıyız tartışmasız. Mutlaka galip gelmeliyiz, en kötü ligi 2. bitirmek için.

nekop
10.Mart.2013, 18:34
skor tahminim 3-0. Semih oynarsa golü var. 2. Yarının en iyi oynayan takımıyız tartışmasız. Mutlaka galip gelmeliyiz, en kötü ligi 2. bitirmek için.

Ligi 2. bitiren takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalabiliyor sanki. :) En son G.Rangers'ı eleyerek Fenerbahçe katılmıştı sanırım. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. :) Bence şampiyon olamadıktan sonra 2. bitirmek ile 3. bitirmek arasında bir fark yok. :)

MeMo
10.Mart.2013, 18:35
Ligi 2. bitiren takımın Şampiyonlar Ligi'ne kalabiliyor sanki. :) En son G.Rangers'ı eleyerek Fenerbahçe katılmıştı sanırım. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. :) Bence şampiyon olamadıktan sonra 2. bitirmek ile 3. bitirmek arasında bir fark yok. :)

Partizan'ı eleyip de katılmıştı Fenerbahçe.

Kaka Leite
10.Mart.2013, 18:36
Forvete Sow geçecek, Caner oynayacak gibi geliyor bana.

Semih'i oynatmaz gibi ama bilemiyorum, Sow'un golü var garanti, adam forvete ne kadar yakın olursa o kadar yararlı oluyor, gerçi her hali ile yararlı da :icon_biggrin:

ForsakeN
10.Mart.2013, 18:37

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız sene de Anderlecht'i eleyerek katılmıştık. Yanlışsam düzeltin dediniz diye söylüyorum

nekop
10.Mart.2013, 18:46
Anderlecht'i unutmuşum evet. :) Partizan'ın elendiği sezonda da şampiyon olan Galatasaray ön elemede gitmiş, yine tek takım kalmışız o yüzden direk katıldı şeklinde aklımda kalmış. :)

ForsakeN
10.Mart.2013, 19:02
Anderlecht'i unutmuşum evet. :) Partizan'ın elendiği sezonda da şampiyon olan Galatasaray ön elemede gitmiş, yine tek takım kalmışız o yüzden direk katıldı şeklinde aklımda kalmış. :)

Hayir tek degildik. Besiktas sampiyonlar ligindeydi bizimle birlikte. Liverpool'lu gruptaydi hatta.

byariff
10.Mart.2013, 20:01
Kadıköy'de, Fenerbahçe-Bursaspor maçı öncesi iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada kan aktı. Bursa'dan 12 yaşındaki oğluyla birlikte maça gelen bir baba 3 yerinden bıçaklandı.

http://skorer.milliyet.com.tr/fenerbahce-bursaspor-mac-oncesi-olaylar-taraftar-bicaklandi/fenerbahce-bursaspor/detay/1678631/default.htm

Fenerbahçe: Volkan - Topuz, Bekir, Yobo, Hasan Ali - Meireles, Emre, Baroni - Kuyt, Semih, Sow

Bursa : Carson, Şener, Ferdinand, İbrahim, Vederson, Musa, Belluschi, Edu, Tuncay, Batalla, Sestak

erdem344
10.Mart.2013, 20:13
Stoch ve krasiç 18 de varlar mı ?

furkan58
10.Mart.2013, 20:13
GG yerine Orhan olucak diye korkuyordum Topuz iyi hamle. Semih çok yanlış bir seçim bana kalırsa. Semih hiç bir zaman ilk 11 oyuncusu değil benim gözümde. Caner yada Stoch ile başlayıp Sow'u ileri atsak daha uygun olurdu sanki.

Kaka Leite
10.Mart.2013, 20:14
Tuncay'ı rakip olarak izlemek nası olacak acaba :)

Fikirler farklı olabilir ancak ben kendisini çok seviyordum ve Fenerbahçe formasını iyi taşıyordu.

Kaka Leite
10.Mart.2013, 20:15
Stoch ve krasiç 18 de varlar mı ?

Krasic yedek, Stoch 18'de yok maalesef.

YEDEK:Mert,Egemen,Topal,Salih,Caner,Krasic,Beykan

himone
10.Mart.2013, 20:18
Benim korkum Orhan'la başlamasıydı, Topuz bence doğru tercih. Semih tercihi bana garip geldi, ilk 11 oynadığı maçların neredeyse %80'inde kötü oynamış bir oyuncu. Ama öbür türlü de Sow yanlız kalacaktı, sırf Sow'un performansı için Semih oynuyor gibi.

erdem344
10.Mart.2013, 20:22
Salih - Krasic - Caner girer oyuna.

furkan58
10.Mart.2013, 20:25
Salih - Krasic - Caner girer oyuna.

Topal ve Caner kesin girerde 3. kişi kim olur bilemedim :n:

Universal
10.Mart.2013, 20:27
Semih'in oyunda olmasından dolayı çok mutluyum. Umarım kendini bir kez daha gösterir. Webo'dan eksik performans sergileyeceğini düşünmüyorum.

Skora göre Krasiç forma giyebilir. Umarım 2-0 3-0 gibi skor yakalarızda Krasiç'i görürüz.

Beykan ve Salih birde ligde oynasa. :)

sui generis
10.Mart.2013, 20:37
Ohhhooo krasiç 18'de :)

nekop
10.Mart.2013, 21:04
Hayir tek degildik. Besiktas sampiyonlar ligindeydi bizimle birlikte. Liverpool'lu gruptaydi hatta.

Partizan'ı elediğiniz sezon için söylemiştim tek takımla kaldık lafını. :) Neyse uzatmayayım, hem yanlış hatırlamışım hem de maç konusu dağılmasın. :)

Oceanus
10.Mart.2013, 21:07
Stanislav Şeştakk 1-0 Bursaspor.

Kaka Leite
10.Mart.2013, 21:12
Kaptan işte şimdi geri döndü :)

Emre attı 1-1 oldu..

Kaka Leite
10.Mart.2013, 21:22
Emre değişiklik işareti yapmış.

Kötü oldu bu Topal girecek, Emre şuan en istekli ortasaha idi.

Emre'nin bişeyi yok ki o pas sorası anladım ben bunu :D

Ah ulan direk :)

Deus Dominus
10.Mart.2013, 21:23
Oh be çıktı! Yakacak başımızı Emre :D

Kaka Leite
10.Mart.2013, 21:24
Oh be çıktı! Yakacak başımızı Emre :D

Çıkarken de yapıyordu kıyağını da direk direk direk :icon_mad:

ReaList
10.Mart.2013, 21:29
Keşke Topal yerine Salih girip forvet arkasına geçseydi, Cristian'ın elini kolunu sallayarak oynaması yok mu deli ediyor. Pres yok Baskı yok Sorumluluk alma yok. Şu adama hocamız nasıl tahammül ediyor anlamak mümkün değil. Salih girseydi en azından geriye çekilir biraz mücadele ederdi. Bulmuş rahat pozisyonu yatıyor beyfendi.

himone
10.Mart.2013, 21:32
Çok net pozisyonlar harcıyoruz, Cristian yine eziyo topları. Yerinde başka oyuncu olsa 2'yi bulmuştuk.

nannar
10.Mart.2013, 21:32
Bursa alsın da 2.'lik savaşı iyice kızışsın. Fener alırsa geridekiler kopar.Ligin heyecanı kalmaz :)

Cengo
10.Mart.2013, 21:44
Bursa alsın da 2.'lik savaşı iyice kızışsın. Fener alırsa geridekiler kopar.Ligin heyecanı kalmaz :)

Kalır kalır :) :)

Tempomuz çok düştü.

nannar
10.Mart.2013, 21:47
Bence maç 70-80. dk arası atılan bir golle sonuçlanacak :) Kim atarsa artık... Maçı kapattım, Bir film bulayım da vakit aksın geçsin :D bu skor da bize yarar.

ReaList
10.Mart.2013, 21:48
Fenerbahçe'nin iyi futbol oynaması = Emre Belözoğlu'nun sahada olması

Maalesef durum bu. Cristian'ın vurdum duymaz oyunu, Meireles'in kaçak futbolu ve Topal'ın yeteneklerinin kısıtlı olması Emre oyundayken göze hoş gelen her şeyi aldı götürdü. Bursaspor'da ise her şey Batalla'nın ayağına bakıyor, Topal Batalla'ya yakın oynarsa en azından beraberliği koruyabiliriz. Geriye düşersek maçı kazanmak imkansız olur.

himone
10.Mart.2013, 21:50
Hakemler saçmaladı resmen. Semih'in pozisyona faul vermedi sonra da gitti alakasız pozisyona ofsayt bayrağı kaldırdı. O gol olsaydı yine bir skandal, yardımcı kurtardı Tolga Özkalfa'yı.

Cengo
10.Mart.2013, 21:50
Topal yerine Salih girmeliydi.

Hakemler saçmaladı resmen. Semih'in pozisyona faul vermedi sonra da gitti alakasız pozisyona ofsayt bayrağı kaldırdı. O gol olsaydı yine bir skandal, yardımcı kurtardı Tolga Özkalfa'yı.

İlki olmasa bile ikincisi ofsayt zaten.

Deus Dominus
10.Mart.2013, 21:51
Çıkarken de yapıyordu kıyağını da direk direk direk :icon_mad:

Zaten o pozisyon sonrası yazdım onu :D Giderayak çekecekti fişimizi... Zaten takım savunması evlere şenlik. Şener'ler Vedo'lar Allah sonumuzu hayır etsin :)

OrcunFB
10.Mart.2013, 21:51
Baroni çıkıp Caner girmeli ve 4-4-2'ye dönmeliyiz.

Kaka Leite
10.Mart.2013, 21:52
Emre ile

Emre varken tempo süperdi, zaten gol de tamamen bir şans olarak geldi. Bir anlık dalgınlık sonrasında gol ancak hızlı toparlandık. Nazar değdi Emre çıktı ve işler ciddi anlamda bozuldu, ortasaha gene işlemez hale geldi.

Baroni oynamıyor ona alıştık artık zaten ama Semih de şuan çok kötü. 2 eksikle 9 kişi oynayınca zorlanıyor insan.

Emre'den sonra

Tempo yerlerde ortasaha çok düştü özellikle Emre varken istediğimiz gibi geçtiğimiz yerin üstünlüğünü kaptırdık.

Baroni yine rahat rahat oynuyor. Pres yok, çaba yok bi de artis artis topuk pasları falan vererek boşa topu kaptırıyor. Böyle gitmez bu iş düzelmek gerek..

erdem344
10.Mart.2013, 21:54
Krasiç girer belki veya caner.

himone
10.Mart.2013, 21:55
2 kanat ta defansif olarak aksıyor, takım gerçekten yorgun belli oluyor. Bence Semih'in yerine Caner girmeli ve 4-4-1-1 ile oynamalıyız. Şu an iki takım da gol atabilir ve atan da kazanır zaten.

byariff
10.Mart.2013, 21:56
bursanin temiz golu verilmedi diyorlar izleyemiyorum maçi dogrumu acaba ?

Kaka Leite
10.Mart.2013, 21:57
..........

Emre nefis hareketler ve aynı güzellikte bir vuruş :)

furkan58
Maç öncesi yanılmadım gene Semih rezalet. Kaçan 2 tane net pozisyon atılsa maç kopucak biticek, şanssız bir sakatlık. Olmayınca olmuyor 2. yarı bu takım nasıl düzelir Cris > Caner yapılarak belki. Oda 60'tan önce gelmez mağlum 1değişiiklik hakkını kullandık.

Deus Dominus
Bellushi çok tez canlı, hep kafasında bitirici hareketi yapmak var, bitirici pas, savunma arkasına tek top falan. Radarları hep açık ama onun kafasında başka oyuncu yok ki takımda... Bu sebep sonu genelde top kaybıyla bitiyor...

himone
10.Mart.2013, 21:58

Evet, ama öncesinde bariz faul verilmedi. Yine sadece işine gelen pozisyonları görüp konuşanlar var malesef. Golün verilmemesi hakemi kurtardı.

furkan58
10.Mart.2013, 21:58

Hakemin ofsayt kaldırdığı pozisyon değil ama devamında ki pozisyon ofsayt. Yani temiz gol değildi zaten.

sentugo
10.Mart.2013, 21:59
Fenerbahçe Emre'nin oyundan çıkmasından çok etkinlendi, pozisyon üretemez oldular. Maçın nasıl gideceği belli olmaz...

himone
10.Mart.2013, 22:00
Hakemin ofsayt kaldırdığı pozisyon değil ama devamında ki pozisyon ofsayt. Yani temiz gol değildi zaten.

Devamında da ofsayt yokki, top Topuz'dan geliyor. Hakem Edu'ya verilen pasta ofsayt verdi ama alakası yoktu, gelen topa Topuz müdahale etti ve Sestak'ın önünde kaldı o da Edu'ya verdi ve hiçbir pozisyonda ofsayt yoktu. Ama dediğim gibi öncesinde %100 faul hatta sarı kartı vermedi hakem.

erdem344
10.Mart.2013, 22:00
Topla ısınan kimdi caner miydi ?

Cengo
10.Mart.2013, 22:01
Devamında da ofsayt yokki, top Topuz'dan geliyor. Hakem Edu'ya verilen pasta ofsayt verdi ama alakası yoktu, gelen topa Topuz müdahale etti ve Sestak'ın önünde kaldı o da Edu'ya verdi ve hiçbir pozisyonda ofsayt yoktu. Ama dediğim gibi öncesinde %100 faul hatta sarı kartı vermedi hakem.

Çarpması rakipten gelmesi demek değil. Ofsayttı.

furkan58
10.Mart.2013, 22:02

Topuz'dan Sestak'a sekti. Sestak'ın şutu yada pası neyse Edu'ya geldi o pozisyon ofsayt. En azından ben öyle gördüm. Faulde vardı öncesi o da doğru.

attirson
10.Mart.2013, 22:03
Çok sakat gidiyor maç 2 takımda kazanabilir.Emre oyundan alınmasa ilk yarıyı büyük ihtimalle önde kapardık.Yine de takım istekli inşallah kazanacagız.

darkkobal123
10.Mart.2013, 22:05
Bursaspor bu sezon deplasmanda 0-1 öne geçtiği maçların hiçbirinde yenilmemiş. Bakalım bu istatistik bu akşam bozulacak mı ?

Cengo
10.Mart.2013, 22:05
Semih'in çıkması lazım.

himone
10.Mart.2013, 22:07
Çarpması rakipten gelmesi demek değil. Ofsayttı.

Benim gördüğüm Topuz'un direk müdahale ettiğiydi ve Topuz'dan gelse bile ben 3 pasta/çarpmada da ofsayt görmedim. Yanlış görmüş olabilirm ama şuna adım gibi eminim gol verilseydi yine hakem yüzünden yediğimiz hatalı bir gol olacaktı.

Maça gelirsek 2. yarı çok zorlanıcağımızı düşünüyorum, presimizi devam ettiremediğimiz için Bursa kendine geldi. Şu Cristian şöyle 2 ay sakatlansa da rahatlasak :).

DaveJones
10.Mart.2013, 22:08
Şu maç tam Krasiç'lik maç yalnız. Ayrıca bu sayede tekrar kazanabiliriz kendisini.

himone
10.Mart.2013, 22:13
Ben yanlış görmedim değil mi golde hiçbirşey yok. Tüm tekrarları izledim ama yine de emin olamıyorum.

Deus Dominus
10.Mart.2013, 22:13
Kaleciye müdahale, tehlikeli hareket herşey var ama gol veriliyor...

byariff
10.Mart.2013, 22:14
yan hakem faul dedi ama son soz orta hakemdedir golu verdi 2-1.

sui generis
10.Mart.2013, 22:16
Kaleci topu düşürüyor. Pozisyonda bir şey yok , temiz.

Deus Dominus
10.Mart.2013, 22:23
İşinize gelen hep temiz olur zaten...

uAburak89
10.Mart.2013, 22:24
Maçı izleyemiyorum, 2. gol için hem faul hem ofsayt diyenler var nasıl bir pozisyon çok merak ettim.

Cengo
10.Mart.2013, 22:25
Net gol. Hiç bir müdahale yok. Kalecinin üstüne müdahele yapacak şekilde zıplanmaz ama kaleci ile yanyana zıplanmaz diye bir kural yok. Scott Carson tuttuğu topu elinden kaçırdı, Meireles de seken topa vurdu.

ReaList
10.Mart.2013, 22:27
Çok merak ediyorum Fenerbahçe'de kural mı var, Bir oyuncu kötü oynamasına rağmen oyundan çıkması için illa 60-70 arasını beklemek zorunda mıyız ?

Kaka Leite
10.Mart.2013, 22:28
Tertemiz pozisyona faul falan mı diyelim ki ? :)

Kaleciye temas yok tamamen kaleci hatası topu elinden kaçırdı ve gol oldu. Neresi faul söylerseniz yorum yaparız.

Deus Dominus
10.Mart.2013, 22:33
Benim yorumumu bir Bursaspor'lu olduğum için kaale almayacağınız aşikâr, maç sonu spor programlarını izleriz daha ehil kişiler yapar yorumunu. Bende yanlış bildiğim, yanlış gördüğüm bir şey varsa düzeltmiş öğrenmiş olurum. Ancak benim gördüğüm Sow'un Carson'ı engellediği ve Meireles'in ayağının aşırı yüksek bir noktaya çıkışı. Yardımcı hakemin uzun süre orta hakeme derdini anlatmaya çalışması ve ortaya koşmayışı da benim bu düşüncemi destekliyor.

Deus Dominus
10.Mart.2013, 22:36
ve Tanrı Kuyt'ı yarattı. O kadar savsak savsak durursan Kuyt sokar ayağını atar golü affetmez.

5267
10.Mart.2013, 22:38
Fenerbahçe maçı alır artık 3-1 oldu zaten.

Cengo
10.Mart.2013, 22:38
Benim yorumumu bir Bursaspor'lu olduğum için kaale almayacağınız aşikâr, maç sonu spor programlarını izleriz daha ehil kişiler yapar yorumunu. Bende yanlış bildiğim, yanlış gördüğüm bir şey varsa düzeltmiş öğrenmiş olurum. Ancak benim gördüğüm Sow'un Carson'ı engellediği ve Meireles'in ayağının aşırı yüksek bir noktaya çıkışı. Yardımcı hakemin uzun süre orta hakeme derdini anlatmaya çalışması ve ortaya koşmayışı da benim bu düşüncemi destekliyor.

Dokunmadan engelleme nasıl olabilir? Kaleci ile kafa topuna çıkmak faul değildir. Vuruş da faul değildi.

Kaka Leite
10.Mart.2013, 22:39

Orta hakemin golü vermesi de bizimkini destekliyor.

Ayrıca şunu söyleyeyim ben de yanlış düşünüyo olabilirim ancak Meireles'in orada yaptığı vuruş bir nevi Vole'dir. Kaleci topa ellerini kullanarak da dokunabileceğinden tehlikeli hareket değil bence. Vole de o kadar ayak kalkmadan maalesef yapılamaz.

Sow'da önce kalecinin yanında zıplıyor sonrasında kalecinin arkasında duruyor kaleciye tek bir teması yok.Maç sonu yorumcular yorumlarlar dediğin gibi..

Kaka Leite
10.Mart.2013, 22:50
Semih'i oynatmaz gibi ama bilemiyorum, Sow'un golü var garanti, adam forvete ne kadar yakın olursa o kadar yararlı oluyor, gerçi her hali ile yararlı da :icon_biggrin:

Forvete geçti ve golü attı :0:

himone
10.Mart.2013, 22:52
Forvete geçti ve golü attı :0:

Forvete geçmeden de çok net pozisyonları vardı, ben hatta son hareketlerde çok kötüydü diye düşünüyorum. Bildiğimiz Sow olsaydı hattrick yapardı bugün.

erdem344
10.Mart.2013, 22:56
Skor yanıltmasın ilk yarım saat hariç geri kalan bölümler top oynamadık.

himone
10.Mart.2013, 22:57
Hepimize hayırlı olsun. Bugün Kuyt ve Meireles mükemmele yakın oynadılar, inanılmaz mücadele ettiler ve birer de gol attılar. Aykut Kocaman'ın 3. değişikliği yapmaması ınanılmaz bir durum.

2 takım da çok iyi oynamadılar ama Bursa basmayınca FB rahatladı.

Universal
10.Mart.2013, 22:59
maÇok güzel kazandık tarifi olmayan bir zafer daha.

Eğer Emre oyunda kalsa idi maç çok erken kopacaktı; ama Emre çıkınca ortasahamız çöktü. Bursa için avantaj oldu. Ama iki geldikten sonra Fenerbahçe ipleri eline aldı ve gollü zafer geldi. Çokda güzel oldu.

Puan farkı 4e indi şampiyon olur muyuz? Kesin konuşmak yanlış olur; ama 9 maç var umarım 9/9 yapar ligi bitiririz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mart.2013, 22:59
altipasin icinde kaleci dokunulmaz kurali var, bu kurali hic sevmem sahsen. 2.golde de bu suphe var sow ve carson pozisyonu icin. gri bir pozisyon yalniz, sowun belirgin bir temasi gorunmuyor. faul verilse de birsey denemez tabi.

standart oyunumuzu ortaya koymamiz galibiyete yetti. emre varken bu takim durdurulamaz bir hal aliyor. ilersi icin cok umut verici bir takim haline geldik.

ReaList
10.Mart.2013, 23:02
Öncelikle takımımı tebrik ediyorum.

Maç başlar başlamaz savaş çıktı sandım, Sahaya atılan ses bombalarının, yakılan meşalelerin sayısını bilmek mümkün değil. Bu adamlar Bursa'dan buraya gelene kadar 3-5 defa kontrolden geçiriliyor. Stada girmeden kontrolden geçiyor. Yahu gün geliyor biz stada girerken ufacık demir paraya müsaade etmeyenler nasıl bunlara göz yumuyor anlamak mümkün değil.

Emre Belözoğlu gerçekten büyük oyuncu. Bir oyuncunun koca takımın futbolunu nasıl değiştirdiğine tanık olmak böyle olsa gerek. Umarım ciddi bir sakatlığı olmaz. Cristian biten maçta yine ortaya çıksa da oyunun kıran kırana geçtiği veya tıkandığı anda piyasada olmaması yine gözlerden kaçmadı. Hasan Ali bana göre günün iyi oynayanlarından biriydi. Carson kupa maçındaki gibi yine hatayla bir gol hediye etti. Batalla'yı izlemek gerçekten keyifli, Pinto olmayınca onun da yapabilecekleri kısıtlandı.

Son olarak kenarda 25 dakika ısındı Krasiç, Maç 3-1 almadı, 4-1 oldu, Meireles çıktı Egemen girdi. Yani şu değişikliğin mantığını 1 kişi bile bana açıklayamaz. Oyun kopmuş Al Salih'i veya Krasiç'i takıma kazandır, Moralleri yerine gelsin, Egemen'i oyuna almak bize ne kazandırdı ilginç.

Haftaya çok önemli bir deplasman var bu galibiyetin anlam kazanması için Antalya'da da kazanmamız gerekiyor.

furkan58
10.Mart.2013, 23:02
Sonunda şeytanın bacağı kırıldı. Rakiplerin puan kaybettiği hafta da galip gelmek güzel duyguymuş :) Emre'siz zorlansakta bir gol kilidi açtı. GG ve Webo'dan yoksun Emre 23'te çıkmış. Semih ve Cris'in sahada gezdiği maçta bu kadar net skor gerçekten çok iyi. Tebrikler Fenerbahçem

Nocna Mora
10.Mart.2013, 23:06
Sow'un kaleciye net teması var 2. golde. Fauldü pozisyon. Kuyt'ın golü de verilmeyebilirdi önceki pozisyonda kaleci sakatlanmıştı çünkü. Bu pozisyonlar maçın kader anlarıydı ve hakem bence yanlış yaptı ikisinde de.

Namzet
10.Mart.2013, 23:07
Yine harika oynadık,Meirelesin golü temiz,Tebrikler Fenerbahçem

himone
10.Mart.2013, 23:07
Umarım hoca da Hasan Ali ve Ziegler arasındaki siklet farkını görmüştür. Ziegler koşarken kendi ayağında takılıp düşecek gibi geliyor bana :).

himone
10.Mart.2013, 23:08
Sow'un kaleciye net teması var 2. golde. Fauldü pozisyon. Kuyt'ın golü de verilmeyebilirdi önceki pozisyonda kaleci sakatlanmıştı çünkü. Bu pozisyonlar maçın kader anlarıydı ve hakem bence yanlış yaptı ikisinde de.

Kuyt'ın gol ne alaka kendi oyuncusuyla çarpıştı kaleci, temiz gol.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mart.2013, 23:09

1.pozisyona katilabilirim belki de 2.si icin yorumun biraz zorlama oldu gibi geldi bana. (:

Cengo
10.Mart.2013, 23:10
Herkes Fenerbahçe'ye çalıştı bu hafta. Skorlar inanılmaz. İstesek bu kadar isteriz anca.
2 üstümüzdeki ve 2 altımızdaki takımlar puan kaybetti.. Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor.
Kasımpaşa oynamadı, yarın. Onun altındaki Kayserispor ve Eskişehirspor da puan kaybetti :) :) :)
Mersin İY - Kasımpaşaspor maçına 1X mi oynasak ne yapsak?

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mart.2013, 23:11
bu arada taraftar mukemmeldi. her zaman bu birlik havasi ve cosku devam etmeli, saha icine sonsuz guven olarak yansiyor.

erdem344
10.Mart.2013, 23:12
Haftaya Antalya maçı en az bu maç kadar önemli duruma geldi.

Kupa maçının tarihi açıklandı mı ?

Bide o dert var :D :D :D

himone
10.Mart.2013, 23:12
Herkes Fenerbahçe'ye çalıştı bu hafta. Skorlar inanılmaz. İstesek bu kadar isteriz anca.
2 üstümüzdeki ve 2 altımızdaki takımlar puan kaybetti.. Galatasaray, Beşiktaş, Bursaspor, Antalyaspor.

GS hala favori ama lige heyecan geri geldi. En azından ligi 2. bitirmeliyiz, seneye de şampiyonlar ligine gidemezsek finansal açıdan ciddi sıkıntıya gireriz.

Homer J.S
10.Mart.2013, 23:14
Fenerbahçe hava yakaladı, şampiyon olabilirler.

attirson
Güzel oynadık ve hakederek maçı aldık.Emre 90 dk oynasa neler olurdu acaba Emre'siz böyle ise. :D

Nocna Mora
1.pozisyona katilabilirim belki de 2.si icin yorumun biraz zorlama oldu gibi geldi bana. (:

Kuyt'ın gol ne alaka kendi oyuncusuyla çarpıştı kaleci, temiz gol.

Faul var demedim zaten. Sakatlanıyor kaleci. Bildiğim kadarı ile kaleci sakatken oyun devam edemez diyor kural ?

Escochae
10.Mart.2013, 23:17
Fenerbahçe hava yakaladı, şampiyon olabilirler.

Buradan da şampiyon olursak asıl efsane sezon bu sezon olur gibime geliyor. Şimdilik en az UEFA'da çeyrek final, Türkiye kupası ve ligde olası şampiyonluklar. Gözüme o kadar güzel gözüküyor ki :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
Faul var demedim zaten. Sakatlanıyor kaleci. Bildiğim kadarı ile kaleci sakatken oyun devam edemez diyor kural ?

tamam anladim zaten seni ama saniyelik pozisyon. orda golu vermese o hakemi oracikta oldururler. sakatlanmasa bile kalkip kurtarabilecegi bir pozisyon da degil ustelik, hala zorlama buluyorum. iyi o zaman misal sow calim atarken kaleci ayagi burkuldu. kale bos oyun duracak mi :zuhaha

europeanconquer
Tebrikler Fenerbahçe'ye :)

Altıpas içinde Carson havadayken Sow'un teması var,yani pozisyon faul.Tartışmaya bile gerek yok,olur böyle şeyler.

Nocna Mora
10.Mart.2013, 23:20
tamam anladim zaten seni ama saniyelik pozisyon. orda golu vermese o hakemi oracikta oldururler. sakatlanmasa bile kalkip kurtarabilecegi bir pozisyon da degil ustelik, hala zorlama buluyorum. iyi o zaman misal sow calim atarken kaleci ayagi burkuldu. kale bos oyun duracak mi :zuhaha

Bilemiyorum fakat tartışmaya açık bence..

attirson
10.Mart.2013, 23:26
Off tam en güzel zamanda geliyor Fener Antalya'ya. :D Stadda radyodan önce Gs maçını dinleyecegiz sonra Fenerbahçe'yi izleyecegiz baya heyecanlı olucak haftaya bugun. :D

byariff
10.Mart.2013, 23:26
eurosport ; Bursaspor Takım Menajeri Süha Sidal: Bu durum, Türk futbolunun nereye geldiğinin göstergesi. Bir kulüp başkanı bunu nasıl diyor?

Süha Sidal: Futbolcularım da bu durumdan etkilendi. Aykut Kocaman, Yıldırım'ın dediğini duydu mu duymadı mı bilmiyorum.

Süha Sidal: Ben oyuncularım söylenilenlerden etkilenmesin diye onları hemen içeri soktum. Türk futbolu için yine kara bir gün.

Süha Sidal: Maçtan sonra Tolga Özkalfa'nın yanına gitmedim. Bu benim işim değil. Hakemle muhattap olmamız gerekmiyor.

Süha Sidal: Bence Türk Futbol Federasyonu bu durumun altında kalmaz, gerekeni yapar. Benim görevim futbolcularımın etkilenmemesini sağlamak.

MeMo
10.Mart.2013, 23:29
Güzel galibiyet oldu kritik maçta. Gol de temizdi orada ne faulu çıkardı millet anlamadım?

himone
10.Mart.2013, 23:29
Aziz yine ne yaptı ya? birisi bizi de aydınlatsın. 2 dk rahat duramıyor bu herif.

zeck17
10.Mart.2013, 23:31
Devre Arasında hakemlere fırça atmış diyorlar ondan dolayı

europeanconquer
10.Mart.2013, 23:31
Güzel galibiyet oldu kritik maçta. Gol de temizdi orada ne faulu çıkardı millet anlamadım?

Altıpas içinde kaleci havadayken,kaleciye yapılan bir temas faul oluyor.

erdem344
10.Mart.2013, 23:32
Birisinin bu hakemler dur demesilazımdı.

Zekeriya Alp , şu takımın hakkı çok yenildi derken hakemler etkilenmiyor muydu ? geçin bunları geçin

himone
10.Mart.2013, 23:33
Aziz tamamen saçmalamaya başladı. Takımı bu şekilde savunacağını zannediyor herhalde, 1 ay falan hak mahrumiyeti verilir diye düşünyorum. Bu Aziz Yıldırım için garipsenicek bir durum değil, Federasyon ceza vermezse garip olur.

attirson
10.Mart.2013, 23:43
Bu arada Semih yine kötüydü lütfen oynamasın Semih fizik olarak tamamen bitmiş oyun zekasını da kaybetmiş.

Deus Dominus
10.Mart.2013, 23:46
Bu arada Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbolu beğendiğimi belirtmem gerek :) İyice anti-fb'li durumuna düşmemeyim gözünüzde :D

Bu maçı da sonuna kadar hak etti kazandı ancak eminim Fenerbahçe taraftarının da hoşuna gitmiyordur futbollarının futbol dışı durumlarla lekelenmesi.

MeMo
10.Mart.2013, 23:47
Altıpas içinde kaleci havadayken,kaleciye yapılan bir temas faul oluyor.

Aynen bence de.

titates1
10.Mart.2013, 23:50
Bu arada Fenerbahçe'nin son dönemde oynadığı futbolu beğendiğimi belirtmem gerek :) İyice anti-fb'li durumuna düşmemeyim gözünüzde :D

Bu maçı da sonuna kadar hak etti kazandı ancak eminim Fenerbahçe taraftarının da hoşuna gitmiyordur futbollarının futbol dışı durumlarla lekelenmesi.

ben her karambolde atılan golde , her en ufak şüpheli golde Allah'ım lütfen bir hata olmasın da milletin saçma sapan muhabbetlerini çekmeyelim diye yalvarıyorum.

Çünkü bizim ligimizin hakemleri çok kötü , hatta Avrupa'da da çok kötü hakemler var , hakemlerin işi çok zor , bazıları art niyetli kabul etmek lazım ama mesela bu maçın hakemi kötü yani adam , herkesin bildiği bir şey.

Ama yine de eyyam yaptığını , takım kayırdığını ve çok büyük hatalar yaptığını düşünmüyorum bugün , kararlar yerindeydi , Sow'un pozisyonunda Sow topa çıkmış , arkası dönük temas varsa da bilerek yapılan bir temas değil ve Carson kaçırıyor yani elinden , Sow ne yapsın kayıp mı olsun , ışınlansınmı adam topa çıkmış , tehlikeli veya temas vermek amacıyla da çıkmıyor.

Diğer gol de zaten çift ofsayt , birine kaldırmasan , diğerine kaldırıcan , biz böyle yenilsek , söyleyeceğim tek şey bunun mazareti yok , iyi oynayan kazandı , 4-1 yenildik der geçerim.

Mamadou
10.Mart.2013, 23:55
Birisinin bu hakemler dur demesilazımdı.

Zekeriya Alp , şu takımın hakkı çok yenildi derken hakemler etkilenmiyor muydu ? geçin bunları geçin

He haksız değil sonuçta :D En çok canı yanan takım Beşiktaş. Diyoruz ya mevcut TFF ve MHK'nın başındakiler çok pişkin diye.

mwaru
10.Mart.2013, 23:56
Gayet iyi oynayıp,hak ettiğimiz bir maç oldu.Hakem kararları genellikle doğruydu fakat Meireles'in golünde kararsız kaldım biraz. İyiler:Meireles,Emre ve Hasan Ali Kaldırım
Kötüler:Topal ve Semih

europeanconquer
11.Mart.2013, 00:03
Aynen bence de.

Böyle inceden mesajlarla ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

Güzelce kuralı anlattım,kendinize göre bir kural belirlediyseniz oda sizin bileceğiniz bir iştir.

attirson
11.Mart.2013, 00:13
Volkan her maç sarı kart görüyor şuan ceza sınırına gelmiştir heralde.

himone
11.Mart.2013, 00:17
Lig sıralamasında ikili averaja bakılmıyor mu? Şu an Beşiktaş averajla 2. sırada görünüyor. Benim bildiğim ilk maçı 3-0 kazandığımız için önde olmamız gerekiyor. Yoksa sıralama genel avreja göre mi?

europeanconquer
11.Mart.2013, 00:18
Lig sıralamasında ikili averaja bakılmıyor mu? Şu an Beşiktaş averajla 2. sırada görünüyor. Benim bildiğim ilk maçı 3-0 kazandığımız için önde olmamız gerekiyor. Yoksa sıralama genel avreja göre mi?

İki takım arasında oynanan maçlarda kim daha çok gol attıysa sezon sonu puanlar eşit olduğunda o takım önde oluyor,doğal olarak,siz.

himone
11.Mart.2013, 00:20
İki takım arasında oynanan maçlarda kim daha çok gol attıysa sezon sonu puanlar eşit olduğunda o takım önde oluyor,doğal olarak,siz.

Ama şu an TFF ve Lig Tv de dahil olmak üzere heryerde BJK önde görünüyor, bana garip geldi. Yoksa ben kuralı yanlış mı biliyorum diye merak ettim birden.

LaigLeNoiR
11.Mart.2013, 00:20
Maçın devre arasında birşeyler olmuş sanırım. Bu konunun artık bir çözümü bulunması lazım. Bursa cephesinden büyük tepki var.

zeck17
11.Mart.2013, 00:26
Lig bitiminde aralrında fazla gol atana bakıyorlar lig devam ederken atılan gol ve averaj önemli bildiğim kadarıyla

ReaList
11.Mart.2013, 00:27
Bursaspor cephesi öncelikle maç başlar başlamaz sahaya atılan ses bombalarını, yakılan ve Fenerbahçe tribünlerine atılan sayısız meşaleleri, maytapları ve patlayıcıları, nasıl getirdiklerini falan anlatsın. Düdükle beraber maç mı başladı savaş mı başladı 6-7 dakika anlayamadım. Ama şuan şunu konuşan 1 kişi bile yok. Burada bile benim dışımda kimse dile getirmiyor, ben mi büyütüyorum yoksa anlayamadım.

himone
11.Mart.2013, 00:44
Lig bitiminde aralrında fazla gol atana bakıyorlar lig devam ederken atılan gol ve averaj önemli bildiğim kadarıyla

Ne saçma kuralmış o be, hangi sivri zeka düşünmüş onu.

Bursaspor cephesi öncelikle maç başlar başlamaz sahaya atılan ses bombalarını, yakılan ve Fenerbahçe tribünlerine atılan sayısız meşaleleri, maytapları ve patlayıcıları, nasıl getirdiklerini falan anlatsın. Düdükle beraber maç mı başladı savaş mı başladı 6-7 dakika anlayamadım. Ama şuan şunu konuşan 1 kişi bile yok. Burada bile benim dışımda kimse dile getirmiyor, ben mi büyütüyorum yoksa anlayamadım.

Kesinlikle katılıyorum, tribüne gidip sağa sola meşale atan adamların hesabını versinler önce. Benim gözümde o adamların teröristten farkı yok. Takım ayırmıyorum kesinlikle hangi takım taraftarı yaparsa yapsın aynıdır.

Namzet
11.Mart.2013, 00:46
Fenerbahçemizin Bursaspor’u 4-1 yendiği maçın sonrasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında gerek görsel, gerekse sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım’ın akreditasyon yetkilisine haiz bir şekilde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakemlere hakaret ettiği ve üstüne yürüdüğü şeklindeki beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Başkanımızın,"müsabakanın adaletli yönetilmesine" ve "üst üste kasdi faüllerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına" yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki Kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. Fenerbahçe’nin maruz kaldığı sonuca etkili "hakem kararları" karşısında Fenerbahçe Başkanının demokratik haklarını kullanmasının saldırı olarak nitelendirilmesi ise manidardır.

Rakiplerimiz lehine verilen penaltılar, nizami olmayan goller, hakemlere rapor yazdırmamaya yönelik tehditler, ve oyuncularımıza yönelik her türlü karalama ve linç kampanyası basında ve görsel medyada yer bulmazken; Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı hakkında vakit geçirilmeden başlatılan bu kampanyanın bir tek nedeni vardır ki, o da Fenerbahçe’nin "haklı galibiyetinin bazı kesimlerde yarattığı rahatsızlıktır".

Bununla birlikte "tuttukları takımların hakem hatalarından dolayı mağduriyetlerini" açıklama cüretini gösteren resmi görevliler hakkında haber yapmaktan imtina edenlerin, konu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu zaman takındıkları tavır tüm kamuoyunun malumudur.Hakemlerimizin gerek uluslararası, gerekse ulusal yarışmalarda sergiledikleri performans ortada olup, bu performanslara yönelik hakaret içermeyen demokratik tavır ve söylemler bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Ve yaratılmaya çalışılan "Aziz Yıldırım’ın ceza almasına yönelik" bu karalama kampanyasına girişenler karşılarında tüm Fenerbahçe camiasını bulacaktır.Bunu kamuoyu yakın tarihte her olayda görmüş ve yaşamıştır.

Bununla birlikte kendi menajerlik görev değişikliklerinin kamuoyundaki konuşulan perde arkası tartışmalarını , görev yaptığı ve yapacağı iki takım arasındaki müsabakalarda yaşandığı iddia edilen spekülasyonları,özellikle Adanaspor kulübümüzün mağduriyetine yönelik bir takım dedikoduları açıklamak ve kamuyonu bilgilendirmek görevleri dururken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında haddini aşan birtakım menajer sıfatlı kişilerin beyan ve açıklamaları tarafımızdan ibret ve dikkatle takip edilmektedir.

Herkesce bilinmelidir ki Fenerbahçe Kulubü Başkanının asli görevi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Bu minvalde dahi, sağduyu ve üçüncü kişilerin "kişilik hakları" konusunda her türlü özeni gösteren Sayın Aziz Yıldırım’ın, kendisinden sadır olmayan eylem ve söylemleri kabul etmesi mümkün olmamakla birlikte bu isnatta bulunanlar hakkında ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

zeck17
11.Mart.2013, 00:52
Suçsuzluğunu kanıtlamak yerine başkaları da yaptı diyor az biraz psikoloji bilen biri kimin suçlu olduğunu anlayacaktır bence

kimseye karşı bir nefretim yok ama bu adam futbola yakışmıyor aslında bu kaba üslubuyla hiç bir şeye yakışmıyor

Facx
11.Mart.2013, 00:53
Fenerbahçemizin Bursaspor’u 4-1 yendiği maçın sonrasında Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım hakkında gerek görsel, gerekse sosyal medyada oluşturulmaya çalışılan yanlı ve yanlış açıklamalar ve beyanlar üzerine, işbu bilgilendirmeyi kamuoyuna yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Öncelikle Başkanımız Aziz Yıldırım’ın akreditasyon yetkilisine haiz bir şekilde soyunma odası koridorlarında karşılaştığı hakemlere hakaret ettiği ve üstüne yürüdüğü şeklindeki beyanlar gerçeği yansıtmamaktadır.

Başkanımızın,"müsabakanın adaletli yönetilmesine" ve "üst üste kasdi faüllerle oyuncularının sakatlanmasına seyirci kalınmasına" yönelik serzenişleri bilerek ve sistemli olarak çarpıtılmaya çalışılmaktadır. Kaldı ki Kulüp olarak hakem yönetimleri ve MHK hakkındaki görüş ve değerlendirmelerimiz açık ve nettir. Fenerbahçe’nin maruz kaldığı sonuca etkili "hakem kararları" karşısında Fenerbahçe Başkanının demokratik haklarını kullanmasının saldırı olarak nitelendirilmesi ise manidardır.

Rakiplerimiz lehine verilen penaltılar, nizami olmayan goller, hakemlere rapor yazdırmamaya yönelik tehditler, ve oyuncularımıza yönelik her türlü karalama ve linç kampanyası basında ve görsel medyada yer bulmazken; Fenerbahçe Spor Kulubü Başkanı hakkında vakit geçirilmeden başlatılan bu kampanyanın bir tek nedeni vardır ki, o da Fenerbahçe’nin "haklı galibiyetinin bazı kesimlerde yarattığı rahatsızlıktır".

Bununla birlikte "tuttukları takımların hakem hatalarından dolayı mağduriyetlerini" açıklama cüretini gösteren resmi görevliler hakkında haber yapmaktan imtina edenlerin, konu Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe olduğu zaman takındıkları tavır tüm kamuoyunun malumudur.Hakemlerimizin gerek uluslararası, gerekse ulusal yarışmalarda sergiledikleri performans ortada olup, bu performanslara yönelik hakaret içermeyen demokratik tavır ve söylemler bir kulüp başkanının en doğal hakkıdır. Ve yaratılmaya çalışılan "Aziz Yıldırım’ın ceza almasına yönelik" bu karalama kampanyasına girişenler karşılarında tüm Fenerbahçe camiasını bulacaktır.Bunu kamuoyu yakın tarihte her olayda görmüş ve yaşamıştır.

Bununla birlikte kendi menajerlik görev değişikliklerinin kamuoyundaki konuşulan perde arkası tartışmalarını , görev yaptığı ve yapacağı iki takım arasındaki müsabakalarda yaşandığı iddia edilen spekülasyonları,özellikle Adanaspor kulübümüzün mağduriyetine yönelik bir takım dedikoduları açıklamak ve kamuyonu bilgilendirmek görevleri dururken, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı hakkında haddini aşan birtakım menajer sıfatlı kişilerin beyan ve açıklamaları tarafımızdan ibret ve dikkatle takip edilmektedir.

Herkesce bilinmelidir ki Fenerbahçe Kulubü Başkanının asli görevi Fenerbahçe Spor Kulübü’nün menfaatlerini her ne pahasına olursa olsun her yerde korumaktan ibarettir. Bu minvalde dahi, sağduyu ve üçüncü kişilerin "kişilik hakları" konusunda her türlü özeni gösteren Sayın Aziz Yıldırım’ın, kendisinden sadır olmayan eylem ve söylemleri kabul etmesi mümkün olmamakla birlikte bu isnatta bulunanlar hakkında ispat külfetlerini yerine getirmedikleri takdirde her türlü yasal yola başvuracağımızı kamuoyuna duyururuz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

eminim o kadar masumdur he o kadar masum olsa dahi bi başkanın hakeme bunları demesi normal mi ah ah

ThersoN
11.Mart.2013, 01:13
Öncelikle Tebrikler. Ancak kötü bir Bursa vardı özellikle savunma açısından. Emre'siz FB'nin dengeleri bozuluyor. Bu kadar kötü savunma yapan bir rakibe karşı böyle farklı bir skor alınması normal.

Meireles'in golünde ben olsam faul çalardım aynen yardımcının yaptığı gibi. Helal olsun o yardımcıya tribünün etkisinde kalmamış, yerinde durmuş. Tabi ki orta hakemin kararı son karardır fakat haftalardır süren çirkinliklerden sonra futbolseverlerin kafası karışık!

titates1
11.Mart.2013, 01:13
http://g1303.hizliresim.com/17/b/ky70u.png
belki bu süha sidal hakkında azıcık da olsa fikir verir.

Cengo
11.Mart.2013, 01:15
Sow'un son golünde 2 çapraz koşu yaptı Bursaspor defansını hallaç pamuğu gibi attı. Önce sağa koştu, hepsini sağa çekti Cristian boş katetti alanı. Sonra geri ileri yaptı bir anda fırladı karşı karşıya. Vuruş şeklini ilk başta anlamadım bile, usta işi.

Çok büyük golcü çok.

sui generis
11.Mart.2013, 01:16
Ya bu adam alkolik biçimde GS futbolcularına saldıran adam değil mi ? en azından ben öyle hatırlıyorum. boşverin ciddiye almayın.

Kazandık , keyfini çıkarın. her kazandığımız maçtan sonra bir şey buluyorlar zaten :) bırakın konuşsunlar onlar :)

europeanconquer
11.Mart.2013, 01:19
Ya bu adam alkolik biçimde GS futbolcularına saldıran adam değil mi ? en azından ben öyle hatırlıyorum. boşverin ciddiye almayın.

Kazandık , keyfini çıkarın. her kazandığımız maçtan sonra bir şey buluyorlar zaten :) bırakın konuşsunlar onlar :)

Hasan Gülayan'dı o :D Bu böyle olmaz diyen :D

nannar
11.Mart.2013, 01:22
Bence bundan sonra maçlara hakem falan verilmesin yahu :) Maçları karıştırmaktan başka birşey ettikleri yok. Her maç olay,her maçta hakem hataları ama bence bu daha iyi günlerimiz... TFF başkanınınsa yüzünü gören cennetlik. Çiftlik yöneten ağalar gibi çizmeyi giyip geyik avına falan mı gitmiş bu adam? Türk futbolunda her gün hakem ve açıklama faciaları yaşanıyor ama adam piyasada yok :n:

Bu arada stad koridorlarında hakemleri kalaylayan Aziz Bey'i de tebrik etmek lazım. Bu sözleri söylemek de yürek ister. Ahh işte şöyle ensesi kalın bir TFF başkanı olacak ki,bırakın Aziz Yıldırım'ı herhangi bir kulübün herhangi bir yönetici kadrosunda yeralan kişi böyle bir tepki gösterecek bakın neler olur. Ama işte bizim TFF'nin ağası ancak kümeslerden yumurta toplamayı biliyor sanırım

titates1
11.Mart.2013, 01:24
Ayrıca Süha Sidal'ın kurallar gereği ceza alması lazımmış sanırım , canlı yayına girip , açıklama yaptığı için.

barahir
11.Mart.2013, 01:25
Kaç haftadır güzel futbol oynuyoruz, her alanda işler istediğimiz gibi gitmeye başladı ancak tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın adının geçmemesi ağırıma gidiyor açıkçası.. Belki değinen olmuştur da, Aykut Hoca kendini hatırladı..

titates1
11.Mart.2013, 01:28
Kaç haftadır güzel futbol oynuyoruz, her alanda işler istediğimiz gibi gitmeye başladı ancak tüm bunlara rağmen Aykut Kocaman'ın adının geçmemesi ağırıma gidiyor açıkçası.. Belki değinen olmuştur da, Aykut Hoca kendini hatırladı..

Yiğidi öldür hakkını yeme , kaç haftadır gözle görülür gelişme var , ayrıca Sow'un soldan girdiği pozisyonlar daha da artmış geçen amkspor'dan oğuzhan yazmıştı , yani cidden düzelme var hem hoca da hem takımda.

Oturttu sistemini resmen adam , tebrikler , yine hata yaparsa çıkarız karşısına o başka , ayrıca bugün Egemen'i alması bence doğruydu Krasic veya Salih'i alsa onların sadece moralini bozardı son dakikalarda girip , hiçbir varlık gösterememek.

Üç , Stoch aldığı şansları iyi kullanamıyor , yine istatiki verilerini çıkartmışlardı Stoch'un 11 oynadığı karşılaşmanın rezalet yani , kimse Stoch demesin artık , geliştirsin kendini , oynasın.

nannar
11.Mart.2013, 01:28
demogoji yapmayın... adam yaşananları anlatıyor.açıklama yapması hatadır,ceza gerektirir ya da adamın geçmişi karanlıktır ben orasını anlamam. ama adam açık açık "herkes duydu,polis kameralarında da var" diyor.siz konuyu saptırıp adama çamur atıyorsunuz. biraz objektif olup başkanınızın yaptıgı hatayı eleştirebilirsiniz mesela.

nannar
11.Mart.2013, 01:33
bu arada şimdi izledim de fenerbahçe'nin 2. golünde faul falan yok bence.nizami gol

titates1
11.Mart.2013, 01:33
demogoji yapmayın... adam yaşananları anlatıyor.açıklama yapması hatadır,ceza gerektirir ya da adamın geçmişi karanlıktır ben orasını anlamam. ama adam açık açık "herkes duydu,polis kameralarında da var" diyor.siz konuyu saptırıp adama çamur atıyorsunuz. biraz objektif olup başkanınızın yaptıgı hatayı eleştirebilirsiniz mesela.

bence sen demogoji yapma , çıksın polis kameralarındaki görüntüler gelsin eleştirelim r, yoksa her hafta biri başka yerden vuruyor , her söylenene inanalım mı ? bizimki de çıktı açık açık yok diyor çıkartsınlar görüntüleri eleştirelim

nannar
11.Mart.2013, 01:39
Geçmişteki malum süreçlerde oldugu gibi kime ve neye inanacagınıza tabiki de kendiniz karar vereceksiniz.

titates1
11.Mart.2013, 01:42
Geçmişteki malum süreçlerde oldugu gibi kime ve neye inanacagınıza tabiki de kendiniz karar vereceksiniz.

tabiki de , başklarının söylediğiyle veya fanatiklikle karar vermektense , doğru olanı yapmaya çalışıyoruz.

ReaList
11.Mart.2013, 01:55
Sow'un son golünde 2 çapraz koşu yaptı Bursaspor defansını hallaç pamuğu gibi attı. Önce sağa koştu, hepsini sağa çekti Cristian boş katetti alanı. Sonra geri ileri yaptı bir anda fırladı karşı karşıya. Vuruş şeklini ilk başta anlamadım bile, usta işi.

Çok büyük golcü çok.

Bir ara Lig Tv Sow'u gösterdi tabir-i caizse ava çıkmış Kaplan gibi geziniyordu fırsat bulsa avlayacak gibi süzüyordu gözlerini ki sonunda affetmedi. Pozisyon içinde sakin olduğu zaman inanılmaz bir zerafetle kıvırıyor ayağını ancak panik yapınca istenmedik şutları çıkarabiliyor.

Sow'un üstün performansı, Emre'nin takım oyununu 180 derece değiştirmesi ve Kuyt'ın bitmeyen enerjisi en büyük artılarımız.

Stoch, Krasiç, Topuz ve Caner'den en az düzeyde verim almamıza rağmen hala mücadeleyi kovalıyoruz. Bu geniş ve kaliteli kadroyu daha iyi kullanmayı başarabilseydik bugün takip eden değil en önde yelken açıp başarıya giden olacaktık ama henüz her şey bitmedi, son düdüğe kadar mücadele edecez.

Cengo
11.Mart.2013, 02:17
Kuyt bugün 12 km koşmuş. 90. dakika bile maça yeni başlıyor gibiyidi.

https://pbs.twimg.com/media/BFB0lrGCIAARqBW.jpg

erdem344
11.Mart.2013, 02:22
Takım da iyi koşmuş . Cris o kadar nereye koştu :D Raul Meireles iyiydi bugün.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mart.2013, 02:34
114 km muazzam bir rakam, ligde bu kosuyu yapan takim yoktur sanirim.

Alicanfmfan
11.Mart.2013, 02:55
Neye itiraz ediyorsunuz arkadaşlar ? O pozisyonların hepsine faul çalınıyor bu ligde, ayriyetten herkes de hem faul hemde ofsayt diyor.

Cengo
11.Mart.2013, 03:13
Esas ilginci Topal'ın 67 dakikada 9026m yapması. 90 dakikada 12.1 km yapar.

titates1
11.Mart.2013, 03:15
Esas ilginci Topal'ın 67 dakikada 9026m yapması. 90 dakikada 12.1 km yapar.

Benim de dikkatimi o çekti , Topal belki çok adı duyulmadığından mıdır nedir , yerden yere vuruluyor ama takıma çok büyük katkısı var.

Corpus
11.Mart.2013, 03:39
Hikmet Karaman :

Hakemler bugün hedefi belirledi.Galatasaray şampiyon olmasın diye bizi yaktılar. Artık TFF' den bir şey beklemiyoruz.

Cengo
11.Mart.2013, 03:46
Rezalet bir demeç. Derhal istifa etmeli Hikmet Karaman. Galatasaray fanatikliğini evinde de yapabilir.

Doğru olduğuna emin misiniz? Hiç bir antrenör kendi haklarından önce başka bir rakibin haklarını korumaz.

Bordo61Mavi
11.Mart.2013, 04:11
Hikmet Karaman cidden boyle bir demec vermismi ?

mwaru
11.Mart.2013, 04:26
http://live.sporx.com/futbol/superlig/bursaspor/hikmet-karaman-ozkalfaya-yuklendiSXHBQ318733SXQ Burda öyle birşey gözükmüyor.Dün Drogba'ya verilen penaltıyı da aynı kurumun hakemleri vermedi mi? Saçmalık.

fotosuki
11.Mart.2013, 04:36
@Corpus

Kaynak?

Corpus
11.Mart.2013, 06:04
http://www.dunyahaber.com/spor/aziz-yildirim-hakkinda-sok-iddia.htm

Alicanfmfan
11.Mart.2013, 06:49
Bu arada İnönü'den sonra Kadıköy'de de Schalke bayrağı açılmıs bu maç. :)

ReaList
11.Mart.2013, 12:10
En sevmediğim muhabbettir şu, Hakemler bizim olmamızı istemiyor vs.
3 Temmuzda Operasyon yapıldı, neredeyse her hatta satılan maçların 1 numaralı sanıklardan hakemlerin bir tanesinin adı geçti mi ? Senin takımların dünyanın parasını harcamasına rağmen başarıya giden yolda tökezlerken senelerdir "onun bunun yaftası" diye çamurladığın hakemler bugün Dünyanın en büyük organizasyonlarında düdük çalıyor. Hata olmayacak mı ? Tabi ki olacak.

Yönetim yanlış hamle yapar, hatadır.
Transfer komitesi yanlış transfer yapar parayı heba eder, hatadır.
Takımın hocası yanlış yönetme becerisi sergiler, hatadır.
Oyuncu o gün kötü oynar yapmaması gerekeni yapar, hatadır.
Hakem maçta yanlış bir karar verir, satılıktır, oyunlar vardır, düzen değiştiriliyodur.

Hadi bu adamlar kendilerini kurtarmak için her seferinde hakemleri yem olarak ortaya atıp önünüze sallıyor, bari siz taraftarlar her seferinde o yeme atlayıp av olmayın.

Suicider
11.Mart.2013, 13:01
Öncelikle Fenerbahçe'ye tebrikler hakketikleri bir galibiyet aldılar.

Aziz yıldırım için bir kaç bir şey söylemek istiyorum.Kendisi zaten 1-2 senedir yaşanan olaylardan dolayı mimli durumda.Hukukta iyi niyet karinesi vardır.Kişi iyi niyetli olduğunu söyleyince karşıda ki onun kötü niyetli olduğunu ispatla yükümlüdür.Biz kendisini iyi niyetli olarak düşünelim.Ama benim kafam hala almıyor.Neden iniyorsun soyunma odalarının oraya? Herkes bize düşman,takımı kıskanıyolar,17ye karşı 1'iz,bizi çekemedikleri için üzerimize geliyolar falan diyosunuz.E sen de başkan olarak senin yapacağın en ufacık hareketin ne kadar abartılacağının farkındasın.Neden be Aziz Yıldırım neden inip dolanıyorsun da milletin ağzına laf veriyorsun?Sen oraya indiğin de hakemlere laf attığın da,biz de bunu dile getirdiğimiz de suçlu oluyoruz.Yapma işte,bu süreçte sorumlu davran,insanların ağzına laf verme,kimsenin sana söyleyecek bir şeyi olmasın.Ama sen ısrarla yapmaya devam ediyosun.Dün bu olayı yapmasan,zaten Fenerbahçe gayet güzel top oynuyor,zaten o gol olsa da olmasa da maçı kazanacaktı.Sen bu yaptığınla takıma daha çok zarar veriyorsun farkında değilsin.Tek dileğim Fenerhaçe'li arkadaşların da bunu az çok görebilmesi,körü körüne savunmak yerine ama yine de düşüncelerinize saygı duyuyorum.

KanaKe
11.Mart.2013, 14:29
fenerbahce degilde galatasaraya karsi kaybetmis olsalardi süha midir nedir o adam cikip aciklama felan yapmazdi... fenerbahcenin tekrar cikisa gecmesini hazmedemiyorlar..

europeanconquer
11.Mart.2013, 14:48
fenerbahce degilde galatasaraya karsi kaybetmis olsalardi süha midir nedir o adam cikip aciklama felan yapmazdi... fenerbahcenin tekrar cikisa gecmesini hazmedemiyorlar..

Çünkü Galatasaray'ın başkanı koridorlarda gezip hakemlere saydırmıyor.

titates1
11.Mart.2013, 17:50

yalnız Ordu soyunma odasından çıktı diye bir haber çıkmıştı Ünal Aysal hakkında da kimse bu kadar abartmadı , her başkan sinirlenip yapıyor bunları ama bu

@suicedır'ın

dediklerini haksız çıkarmıyor , sonuna kadar katılıyorum ama şöyle bir şey de var ;

http://www.futbolingo.com/haber/41572/%28video%29-bunyamin-gezerin-aziz-yildirim-itirafi

bünyamin gezer'in söylediklerini dinleyelim , muslera'ya verdiği kırmızı karttan sonra bitmişti sanırım hakemliği , yanlış hatırlamıyorsam.

amacım tahrik etmek değil ancak her başkan yapıyor bunu , hatta bazen kara listeye alıp hakemliklerini bitiriyorlar evet maalesef var bu ve bunun yüzünden hakemler inanılmaz baskı altında , tekrar tekrar söylüyorum bu yanlış olmamalı ancak , bunda başkanlar kadar mhk'nın suçu var , sen saçma sapana kararlar veren hakemlerine çok güzel maç yönetti der , iyi maç yöneten hakemlerini de basının önüne atarsan , bu adamlar da çıkar böyle şeyler yapar ve bünyamin hoca'nın dediği gibi ; bırak o kadar da olsun.

europeanconquer
11.Mart.2013, 17:54
@titates1

Çok gizemli başkanımız var :D Maça gitmiyor ancak Orduspor soyunma odasına giriyor.

Yalan o haber,Orduspor başkanıda açıklama yapmıştı,hatta Ali Dürüst vardı Ünal Aysal yerine maçta.

titates1
11.Mart.2013, 18:12
@titates1

Çok gizemli başkanımız var :D Maça gitmiyor ancak Orduspor soyunma odasına giriyor.

Yalan o haber,Orduspor başkanıda açıklama yapmıştı,hatta Ali Dürüst vardı Ünal Aysal yerine maçta.

kusura bakmayın o zaman , bilmiyordum ama o kısmı silip diğerlerini okuyabilirsin , söylediklerimin anlamını pek değiştirmez.

europeanconquer
11.Mart.2013, 18:25
kusura bakmayın o zaman , bilmiyordum ama o kısmı silip diğerlerini okuyabilirsin , söylediklerimin anlamını pek değiştirmez.

Estağfirullah,basının suçu,milleti yanlış bilgilendirmekten başka işe yaramıyorlar.

MeMo
11.Mart.2013, 19:04
İşte Aziz Yıldırım'ın tehditleri, asıp kesmeleri:

“Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faülleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor."

titates1
11.Mart.2013, 19:12
İşte Aziz Yıldırım'ın tehditleri, asıp kesmeleri:

“Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faülleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor."

kaynak nedir ?

BleedingMoon
11.Mart.2013, 19:16
herkes farklı bir şey söylüyor. kafasına göre yorumluyor söylenenleri. federasyon mederasyon anlamam alayınızı bitiririm nere, bu nere...

sananes
11.Mart.2013, 19:43
Fenerbahçe - Bursaspor maçının devre arasında yaşanılan olaylar ve sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarındaki sözleri hakem raporuna aynen yansıdı.

Bursaspor Menajeri Süha Sidal maç sonrası bir iddia ortaya atmış ve Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarında karşılaşmanın hakemlerini tehdit ettiğini ve "‘Ben TFF dinlemem, alayınızın cezasını ben vereceğim. Hakemliğinizi bitireceğim" dediğini idda etmişti.

Sidal'ın bu iddiasının hemen ardından, Fenerbahçe Kulübü bir açıklama yaparak bu iddiayı yalanlamıştı.

Maçın hakemi Tolga Özkalfa'nın Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'na ulaşan raporunda Aziz Yıldırım'ın şu sözleri sarfettiği yazıldı:

"Artık yeter sabrım taşıyor.. Biriniz çıkıyor tükürmeyeni tükürdü yazıyor. Biriniz çıkıp lan demeyeni lan dedi diye atıyor. Siz de gözünüzün önünde faulleri kasti tekmeleri atlıyorsunuz. Yeter artık. Sabrım taşıyor bundan sonra affetmem bilesiniz. Federasyonunuz çıkıp bir şey yapacaksa yapsın artık. Canımız yanıyor”

Bir federasyon yetkilisi Hürriyet'e Aziz Yıldırım'ın hakem raporunda yer alan sözlerinin "SERZENİŞ" olarak nitelendirilebiliceğini, tehdit unsuru içermediğini söyledi.

Aynı yetkili, hakem raporunda, "SİZİN CEZANIZI BEN VERECEĞİM" ifadesinin bulunmadığını söyledi. Ama bir hatırlatmada da bulundu:
- Henüz gözlemci raporları bize ulaşmadı. O raporlarda ne yazdığını tam olarak bilmiyorum. Belki de o ifadeler onların raporunda vardır.

Bu arada Hürriyet'in ulaştığı bir başka federasyon görevlisi de medyada yer alan sözlerin raporlara yansıdığını ifade etti.

İşte o yetkilinin sözleri:
HÜRRİYET: Tolga Özkalfa'nın raporunda, Aziz Yıldırım'ın sözleriyle ilgili bir bölüm var mı?
YETKİLİ: Evet var.
HÜRRİYET: Ne dediğini yazıyor raporda?
YETKİLİ: Medya da okuduklarınızın hemen hemen aynını.
HÜRRİYET: Bir kaç cümlesini okumak mümkün mü?
YETKİLİ: Kusura bakmayın bunu yapamam. Ama o sözler raporda yer alıyor.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22787245.asp

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şimdi böyle bir haber var. Aşağıda isim verilmeyen yetkili ile ilgili kısım ne komik, ne alçaltıcı geldi bana. Hem isim yok, hem ucu açık. "Medyada okuduklarınızın hemen hemen aynını" ne demek? hangi okuduklarımız şimdi yukardakiler mi? yoksa dün ki bursaspor yetkilisinin söyledikleri mi? Böyle habercilik olmaz.

Bunun dışında Aziz Başkan hakemin raporuna göre yukarıdaki cümleleri söylemiş,fazlaca abartılacak cümleler değil bunlar. Yalan hiç değil.

Suicider
11.Mart.2013, 19:59
Fatih Terim hakaret olmayan sözleri için 3 maç ceza almıştı.Başkan için de sanırım bunun karşılığı denk gelen bir ceza gelir.

anil luque
11.Mart.2013, 20:03
Şayet doğruysa , "Bundan sonra affetmem" ne demek ?

erdem344
11.Mart.2013, 20:11
45 gün ceza alacak.

sananes
11.Mart.2013, 20:24
6 ay ceza da alabilir o sorun değil. Bir reaksiyon verilmesi gerekiyordu ve verildi. Bunu tüm takımlar için söylüyorum sadece Fenerbahçe maçları için değil. Rezalet hakem yönetimlerinden sonra çıkıp MHK Başkanı "hakemimizden çok memnunum,güzel bir maç yönetti." diye açıklamalar yapıp duruyor.Göz var nasıl iyi yönetiyor bu hakemler maçları. MHK işini yapmazsa kulüpler de bundan şikayetçi olur öyle veya böyle. Yeter artık,Türk Futbolu Avrupa'da çıkışa geçmiş yıllar sonra herşey lehimize ilerliyor ama ligdeki hakemlerin haline bak. Bu kadar vizyonsuzluk olamaz.

barahir
11.Mart.2013, 20:26
Yalnız hakemler bu yıl inanılmaz kötüler. Eyyamsız biçen maç yok.

furkan58
11.Mart.2013, 20:31
Yalnız yazan oldu da kaçırdım mı bilmiyorum da. Her kötü sonuçta hurra Aykut Kocaman'a yüklenen kesim iyi sonuçlarda da Aykut Hoca'yı tebrik etsin , etmeli bi zahmet. Son maçlarda ki oyun ortada bu kendi kendine oluşan bir şey değil. Hocanın katkısını göz ardı etmemek gerek. 17/18'e oyuncuların bireysel çabaları diyen hocaya rağmen diyenleride gördük zamanında gerçi ondan bazen diyorum Aykut Kocaman ağzıyla kuş tutsa yaranamıcak galiba Fenerbahçe taraftarına :)

barahir
11.Mart.2013, 20:44
Yazdım Furkan merak etme :)

ReaList
11.Mart.2013, 23:37
@furkan58

Skor taraftarlığı yapmayın :D Geçen hafta maç bitince lig bitti artık diyordun ?

Tabi bu işin şaka kısmı, Geçen haftaki mağlubiyetten sonra Hocayı destekleyen çoğu kişide aynı görüş hakimdi. Ben ligin ilk yarısında oynadığımız futbol anlayışı ile şimdiki futbol anlayışımız arasında pek fark görmüyorum. Tek fark oyuncu tercihlerimizde, sahada daha çok hücumcu ile yer almamız ve %100 Emre Belözoğlu etkisi. Abartmıyorum Meireles + Topal + Cristian = Emre.

Sahadaki isimler değişti, İstek fazlalaştı ve her hafta zaman daralıyor diye diken üstünde oynuyoruz ama 2 galibiyet alınca nasıl süper olmuyorsak 2 mağlubiyette de berbat olmadık. Aynı sistem ve oyun anlayışı ile aynı çizgide devam ediyoruz, tek fark biraz daha istek ve arzuyla dediğim gibi yolun sonu yaklaşıyor.

Özellikle maçlara düşük konsantrasyonla başlama problemimiz devam ediyor. Maç başladı gol yedik "Şanssızlık, Talihsizlik, Üzerimizde nazar var" vs. deyilip geçiliyor ki bu yanlış. Şanssız ve Talihsizlik elbet olur ama 1 defa olur 2 defa olur. Biz kaçıncı defa geriye düştük ben sayamadım bu normal bir şey değil. Takımımızın oyuna ağırlığını koyması için illa geriye düşmesi gerekmiyor. Bunlar hala negatif olan kısımlar, Diğer taraftan 3 kulvarda devam ediyoruz, sezonun ilk yarısına nazaran daha çok istiyoruz, mücadele ediyoruz ve en önemlisi bu kadar eleştirilen Aykut Kocaman bu mücadele içinde üç kupayı da kazanabilir. Onun mücadele ettiğini görmek de taraftara umut kaynağı oluyor, O kaynağı dün akşam tribünlerde görmek mümkündü.

Universal
12.Mart.2013, 00:00
Meireles için iyi ki o Bate maçında kırmızı kartı gördü demek istiyorum, sanırsam teknik heyetten sağlam bir azar yemiş olsa gerek ki işi ciddiye almaya başladı. Ahh ligin ilk yarısı nerelerdeydin demek istiyorum.

Walter Sakana
12.Mart.2013, 01:58

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kasımpaşa Kulübü, Fenerbahçe Kulübü'nün yaptığı açıklamada Kasımpaşa hakkında dolaylı olarak ve ima etmek suretiyle asılsız itham ve isnatlarda bulunduğunu öne sürdü.

Kasımpaşa Kulübü'nden yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

"Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden "Kamuoyuna Duyuru" başlığı ile yapılan duyuruda, Fenerbahçe-Bursaspor maçının devre arasında yaşanan olaylarla ilgili olarak Sayın Bursaspor Kulübü Menajeri’nin iddialarına cevap verilirken, Kasımpaşa A.Ş. hakkında dolaylı olarak ve ima etmek suretiyle asılsız itham ve isnatlarda bulunulmuştur. Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından Kasımpaşa Spor A.Ş.’ye yönelik olarak gerçekleştirilen bu asılsız itham ve iftiraya karşı Kasımpaşa A.Ş. olarak cevabımız aynen şu şekildedir: 'Doğrular idare, acizler şikayet ve NAMUSTAN YOKSUN OLANLAR İFTİRA EDERLER...' (Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Dergisi, Şubat 201 3, Başyazı)"

KanaKe
12.Mart.2013, 13:42

galatasaray baskanlari zaten temiz kalpli sessiz sakin adamlar bu zamana kadar olay cikardiklari görülmemistir :) tabi bu isin espirisi ayni seyi bursaspor baskanida defalarca yapti peki ozamanlar bu süha denen sahis nerelerdeydi kendi baskaninin yaptiklarindan haberi yokmuydu.. amacim yildirimi savunmak degil ama fenerbahcenin üzerine oyunlar oynaniyor galibiyete gölge düsürülmeye calisildi apacik.. sanki yildirim koridora inmeseydi fenerbahce bursayi evinde yenemyecekmiydi.. milleti kiskirttiklari yeter artik herkes isine baksin bursa menajeri kimki mactan sonra fenere atip tutuyor

europeanconquer
12.Mart.2013, 13:56
Ben başkanımızı savunmadım zaten.Galatasaray hakkında bu tarz söylemlere gidilmemesinin nedeni Ünal Aysal'ın ne olursa olsun saha içine karışmaması.Olay bundan ibaret,yaptığınız eleştiride haklı olabilirsiniz ancak başka takımlarla kıyaslamanın bir faydası yok.Oyunlara gelince ligde ki 18 takımın yöneticileri de kendilerine oyunlar oynandığını düşünüyor.Aziz Yıldırım'da yapmasın böyle şeyler,milletin ağzına laf vermesin.Çıksın maç sonu insan gibi açıklama yapsın veya iş işten geçtikten sonra değilde milletin ağzına laf vermeden siteden açıklama yapsın.Fenerbahçe'nin en büyük düşmanı Aziz Yıldırım'dır,Aziz Yıldırım'ın davranışlarıdır.