PDA

View Full Version : Schalke 04 - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maçı

Pages : 1 [2]

Corpus
13.Mart.2013, 02:17
Beyler onu bunu birakin da Semih in durumu nasil? Onceki mesajlarda yazildi mi bilmiyorum

ThersoN
13.Mart.2013, 02:18
Mart ayında kurada şu çıksın, şu çıkmaz inşallah demek bile çok zevkli!

Börk
13.Mart.2013, 02:18
Semih'i ayağa kaldırmışlar,bişeyi yokmuş yürütmüşler sadece başım ağrıyor biraz demiş.

ThersoN
13.Mart.2013, 02:19
Beyler onu bunu birakin da Semih in durumu nasil? Onceki mesajlarda yazildi mi bilmiyorum

şu anlık iyimiş. kalkmış gezmiş. baş ağrısı sebebiyle gözleme almışlar. umarım sorunsuz bir 24 saat atlatır. Ligde de çok lazım.

Alicanfmfan
13.Mart.2013, 02:20
Helal olsun helal, mantıklı yorum yapacağımız hiç zannetmiyorum. Sırf Galatasaraylı olarak değil Türk halkı olarak bu sevince çok ihtiyacımız vardı. Savaştık mücadele ettik kazandık. Bundan sonra rakip seçme gibi bir lüksümüz yok, kim çıkarsa çıksın savaşarak mücadele ederek oynarız elenirsekte kimse niye elendin diyemez. Ben ençok Juve'yi istiyorum ama....

Gncl1905
13.Mart.2013, 02:21
Öncelikle aslanlarımızı yürekten tebrik ederim. 2 sene önce deseler; ilk sene şampiyon olacaksınız, ikinci sene de ŞL'de çeyrek final göreceksiniz diye cevap olarak çok şeyler söylerdim ama olabiliyormuş(toparlanacağımızı biliyordum ama çok hızlı oldu). Hayat çok garip :) Asla umudumuzu kaybetmememiz lazım bu takımın bana öğrettiği en önemli şey bu oldu. Asla umudunu kaybetme.

Kim gelirse gelsin inanıyorum ki başa baş oynayacağız. ŞL'de gruplarda ManU geldi. Dediler fark atarlar vs. vs. ilk maçta hiç de ezilmedik. Neredeyse puan bile alacaktık(diğer takımları gözümüzde büyüttük saymıyorum onları, ikinci maçta da ManU yarı yedeklerdi). Schalke namağlup grubu tamamladı dediler elenirsiniz buyurun yendik. Ben takıma inanıyorum. Mükemmel mi oynuyoruz, hayır. Ancak ezilmiyoruz da bu da büyük bir artıdır özellikle Avrupa'da.

Bu maça gelirsek ilk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Topu ayağımızda tutan, golü düşünen bir taktikle çıktık ve başarılı da olduk. Pozisyonlar bulduk. Birini gole çevirdik bir tane de ekstradan gol bulduk. Schalke daha çok hızlı toplarla çıkmaya çalıştı ama neyse ki iyi pozisyonlar bulamadı. Buldukları en tehlikeli pozisyonlar duran toplardandı ki bir tanesinde yedik. İkinci yarı bizim adımıza söylenebilecek bir şey yok. Hiç alışık olmadığımız şekilde gömüldük. Rakibe pozisyon üstüne pozisyon verdik. Muslera ve kader sayesinde 3'ü yemekten kurtulduk. Neyse ki yemedik çok üzülürdük.

Semih Kaya'ya da geçmiş olsun umarım ciddi bir şeyi yoktur.

goosfraba
13.Mart.2013, 02:25
şu görüntü hoşuma gitti.

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/625455_10151508869131259_117570959_n.jpg

Alicanfmfan
13.Mart.2013, 02:25
Ayrıca arkadaşlar bu maçın özetini veya 90 dakikasını Türk spiker eşliğinde izleyebileceğim bir yer var mı? Tekrar izleyip izleyip ağlamak istiyorum.

Deus Dominus
13.Mart.2013, 02:27
Çeyrek finalde PSG çok güzel olur :)

Facx
13.Mart.2013, 02:28
juventus porto/malaga psg 3 lüsünden biri gelsin :D

uAburak89
13.Mart.2013, 02:37
https://pbs.twimg.com/media/BFMLrc9CcAA3Q_4.jpg

europeanconquer
13.Mart.2013, 02:38
https://pbs.twimg.com/media/BFMMbSNCcAAVNJn.jpg:large

uAburak89
13.Mart.2013, 02:39
http://25.media.tumblr.com/4813bc183b8ca782839f29e2f0b08247/tumblr_mjkjhjyRf61rlifvao1_1280.jpg

Facx
13.Mart.2013, 02:40
https://pbs.twimg.com/media/BFMMbSNCcAAVNJn.jpg:large

yalnız kaleciden döndü diye asisti yedi mi umut yoksa asist sayılıyo mu onu çok merak ediyorum :D

Börk
13.Mart.2013, 02:40
Burak iyi sıçramış yalnız.

zeck17
13.Mart.2013, 02:41
İngiliz takımı yok son 8 de 2 alman 2 ispanyol 1 türk 1 italyan 1 fransız cidden çok büyük başarı
Münich Madrid vey Barcelona gelmedikçe ilk yarıdaki oyunla bir tur daha neden olmasın :)
Son olarak Burak yine çalışmasının ödülünü alıyor Selçuk'ı son 8 takımın orta sahalarına koy sırıtmaz zaten Drogba Havaalanlarından daha iyi ve daha çok indiriyor :) Muslera kendini çok geliştirdi Taffarel sayesinde Semihe geçmiş olsun inşallah önemli bir şeyi yoktur Eboue bugün çok etkili olmasaydı da güzel oynadı Hamit attığı gol turu getirdi zaten Melo 2.yarı her topa vurdu Sneijder form tutmaya başladı zemin güzel olunca güzel bir şut vurdu arenada tekrar atacaktır oralardan Umut bitiricilikte yine sorun yaşadı ama şanslıydı bugün
Draxler de 19 yaşında olmasına rağmen muhteşem yetenekli bir oyuncu önü çok çok açık kolosinac da fizik konusunda baya iyi

Oceanus
13.Mart.2013, 02:41
http://i47.tinypic.com/9iqy2s.jpg

UEFA'nın resmi facebook hesabının kapak fotoğrafı Galatasaray oldu.

europeanconquer
13.Mart.2013, 02:42
@Facx

Tabi ki sayılır,sayılmazsa keserim ortalığı :D

uAburak89
13.Mart.2013, 02:44
Maçın adamı Hamit Altıntop seçilmiş.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/round=2000348/match=2009594/postmatch/report/index.html#galatasaray+weather+second+half+schalke +surge

8 ŞL maçı, 4'ünde maçın adamı Hamit.

europeanconquer
13.Mart.2013, 02:47
Hamit tam ''artık zamanı dolmuş'' derken şahlandı tekrardan.Golü atması büyük bir moral vermiştir Hamit'e,bundan sonra çok başka bir Hamit izleyeceğimize eminim.

http://img818.imageshack.us/img818/6508/5bf60eca45914d038377d94.png

Universal
13.Mart.2013, 02:48
Taffarel hiç yaşlanmıyor...

Facx
13.Mart.2013, 02:48
@Facx

Tabi ki sayılır,sayılmazsa keserim ortalığı :D

valla baktım şimdi uefadan istatiklere 4 yazıyo hamite attığı pası büyük ihtimal asist saymışlardır da önceden kaçtı bide transfermarkttan bakıcam :D

europeanconquer
13.Mart.2013, 02:50
valla baktım şimdi uefadan istatiklere 4 yazıyo hamite attığı pası büyük ihtimal asist saymışlardır da önceden kaçtı bide transfermarkttan bakıcam :D

Hamit'in golünde de asisti Selçuk yaptı :)

Alicanfmfan
13.Mart.2013, 02:50
Hamit'in pozisyonuna asisti saymazlar çünkü şut pozisyonunu kendi yaratıyor.

FelipeMelo
13.Mart.2013, 02:51
http://s7.directupload.net/images/130312/tttsej7q.swf

europeanconquer
13.Mart.2013, 02:52

Evet öyleymiş, 1 asist yapmış gözüküyor UEFA'nın sitesinde.

Facx
13.Mart.2013, 02:52

hiç bi bilgim yok valla belli olmuyo bu ingilterede penaltıyı yaptıranıda asist sayıyolar diye biliyorum

Alicanfmfan
13.Mart.2013, 02:58
İzleyip izleyip duygulanıyorum...

byariff
13.Mart.2013, 02:59
http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/734600_355672751212091_1924022713_n.jpg

europeanconquer
13.Mart.2013, 03:54
http://img715.imageshack.us/img715/9543/ddaff6d43234477ba5ce37c.png

Sneijder'i kes :n:

Melo bildiğin Somali'li,adam beslenmiyor sanırım.

davidvilla
13.Mart.2013, 10:24

Umut'un pozisyonu kaleciden dondüğü için asist sayılmıyor. O tek asist Hamit'in golundeki olması lazım.

nfornirvana
13.Mart.2013, 11:34
Tebrikler Galatasaray, gerçekten iyi bir futbol oynadık ve galibiyeti hak ettik. Bu benim düşüncem. Eminim ki bu takımın yarı final oynama gücü de mevcut.

musleramicol25
13.Mart.2013, 12:29
dün muslera başta olmak üzere tüm takım çok iyiydi. zaten fatih hoca değişiklik zamanlamasında da bunu gösterdi. benim anlamadığım ilk yarı bam bam bam oynadığımız bi maçta, tempoyu belirlediğimiz bi durumdayken devre arasından sonra neden geriye yaslanmak? neden rakibi kendi sahamızda kabul etmek? avrupa arenasındasın ve rakip tek gol bulsa tur onlar icin nerdeyse %80lere cıkabilcek bi düzeyde o oyunla. 2 gol bulmaları falan benim icin hikayeydi, schalke'nin tek golü bulması yeter diyodum ki buldukları halde atamadılar, çok iyi oldu. hadi avrupa temposuna ayak uyduramıyosunuz diyorum, kondüsyon sıkıntısı çekiyosunuz diyorum o da olmuyor. bi 60-65 dk o tempoyu belirlemek çok mu zordu be aslan? zaten devre arasına önde ve dinlenme fırsatı bulacak bi şekilde girdiniz. avrupa takımlarının defans blokları çok sağlam. rakip yarı sahaya yerleştirdiğinde tak tak giremediği maçlar çıkarabiliyorlar. bizde bu durum söz konusu değil, her zaman tehlike bölgesine gelen toplarımızda bi heyecan, bi uzaklaştırma çabası akabinde yeni pozisyonlarla yüklenmeleri. bu sebeple maçı getiren adamlardan en önde geleni muslera'dır bence. son dakikada zekasıyla topu oyuna sokuşu, maçın dönüm noktalarında karşımıza çıkmasıyla turu bize getirdi diyebilirim. helal olsun ASLANLAR !

nannar
13.Mart.2013, 13:03
Bence tur konusunda en çok şansımızın olacağı rakip PSG. Çünkü İbra'nın cezası devam diyor :) Lavezzi de sakat yanlış bilmiyorsam.

Yalnız dün Barcelona-Milan maçının ilk yarım saatini izledim de Barcelona, Milan gibi bir takıma bile eziyet ediyorsa mümkünse biz eşleşmeyelim :n: Valla ne yalan söyleyeyim feci tırstım :D

urwrdskkn
13.Mart.2013, 14:04
İlk Yarıdaki Şu Futbol Galatasaray Adına Yakışan Bir Durumdu Helal Olsun Gerçekten Yanlız Bu Turda Temposu Yüksek Bir Takım İle Oynarsak Burada Bitebilir

ForsakeN
13.Mart.2013, 14:49
Mevcut futbollarina bakarak ben de FB ve GS'nin daha ileri turlari gorecegini dusunmuyorum. Insallah bizi yaniltirlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mart.2013, 16:57
https://pbs.twimg.com/media/BFMLrc9CcAA3Q_4.jpg

burak fena sicramis, scoutlar icin bu resim yeter sanirim. jumping 20 olmus adamda :n:

hakan769
13.Mart.2013, 17:13
İşte zaferin dış basındaki yansımaları:

BILD: Alman Bild gazetesi, "Türklerin yıldız futbolcusu attığı golle memleketini gözyaşları içinde bıraktı" dedi. "Schalke'yi, Gelsenkirchen doğumlu eski futbolcusu kalbinden vurdu" yorumunda bulunan Bild gazetesi, Schalke'yi kupa dışı bırakan kişinin eski futbolcu Hamit Altıntop olduğunu belirtti. Gazete Schalke kalecisi Timo Hildebrand'ın şu görüşüne de yer verdi: "İki maçta da biz onlardan iyiydik. Ama ne acı ki, bu turu geçmemize yetmedi" dedi.

La Voz de Galicia: Türkler Almanya'yı fethetti.

Associated Press: Galatasaray'dan büyük zafer. Türk ekibi Schalke deplasmanında beraberlikle yetinmedi. Son saniyede Umut'la müthiş bir galibiyet aldılar.

Globoesporte: Gün Galatasaray'ın tarihi yazdığı gündür.

MARCA: Drogba ve Sneijder'li Galatasaray Avrupa'da uçuyor.

Record: Galatasaray Türkiye'ye şenlikle döndü. Burak tam bir canavar.

AS: Galatasaray Arena'da müthiş bir başarıya imza attı. Türk ekibinde Burak yine boş geçmedi.

Eurosport.fr: Galatasaray, Schalke'yi ortadan kaldırdı.

Daily Mail: Drogba'nın Şampiyonlar Ligi macerası devam ediyor.

Focus: Schalke, Galatasaray'a karşı başarısız.

La Stampa: Galatasaaray Almanya'da patladı.

Abola: Burak, Ronaldo ile her şeyi eşitledi. Galatasaray, Schalke'ye evinde dayak attı.

La Gazzetta: Galatasaray Almanya'da çeyrek finali vurdu.

France24: Galatasaray, Schalke'yi nakavt etti.

Sport.ro: Schalke stadında volkan! Galatasaray'ın tarihi yetti.

KanaKe
13.Mart.2013, 17:51
Schalke ve Almanlar'a iyi bir ders oldu.. Cimbomlu arkadaslari tebrik ederim :) InsAllah yarinda Fener tur atlar..

darkkobal123
13.Mart.2013, 17:54
Galatasaray turu gerçekten hak etti. İlk yarıda gücünü gösterip maçı çevirmeyi başardı. 2. yarıda ki performansı endişelendirdi ancak buna rağmen turu geçmeyi bildi. Bütün oyunculara, teknik ekibe vs. helal olsun diyorum. Tebrikler Galatasaray, teşekkürler Galatasaray ! İnşallah Çeyrek Finali'de alnımızın akıyla geçeriz. Uzun zaman sonra bizlere Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatan bu takıma tekrar teşekkür ederim. Darısı yarın Fenerbahçe'nin başına. Gönül isterdi ki kendi takımımda Avrupa'da olsun, seneye inşallah.

barahir
13.Mart.2013, 17:55
Tur falan çok önemli de, Semih Kaya'nın önemli bir durumu yok değil mi.. İçim acıdı o halde görünce

europeanconquer
13.Mart.2013, 18:04
Yok yok,takımla beraber İstanbul'a döndü gayet iyi görünüyordu,ancak biraz sarsılmıştır tabi ki.Kayseri maçında tedbir amaçlı oynatılmaz.

byariff
13.Mart.2013, 19:34
aslan parçasi semihin cok ilginç kariyeri var yilmadi basardi ve buralara geldi.

Futbol hayatı hep şanssızlıklarla dolu. Gencecik yaşında beyin ameliyatı oldu, iki kez çapraz bağları koptu. İş bilmez Adnan Sezgin önce Gaziantep’e kiraladı. 1 yıl sonra Semih geri döndü. Bu sefer Çağlar Birinci için Denizlispor’a satılmak istendi. Direndi, gitmedi. Gitmeyince, direnince kulüp sözleşmesini feshetti. Ama Semih Kaya bu işte. Hayır dedi benimle tekrar kontrat yapın dedi. Kulüp o zaman indirim yap dedi. Semih Kaya kabul etti. Ama gene kadroya giremedi. Bu sefer de 1 yıllığına Kartalspor’a kiralandı. Zaten her şeyde orada başladı. Ardından Fatih Terim geldi ve ona formayı teslim etti. Muhteşem bir geçen sene çıkarttı ve şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Ondan beklentimiz çok büyük. Dün akşam çimlerde gözleri kapalı, öyle haraketsiz yatınca, Eboue telaşlı telaşlı doktorları çağırınca aklıma işte hep bunlar geldi. Talih bir yandan iş bilmez eski yöneticilerimiz diğer yandan bu çocuk Galatasaray’da oynamasın, oynayamasın diye her şeyi yapıyorlar ama Semih Kaya büyük bir savaşçı çıktı, bırakmıyor formasını, takımını.

ThersoN
13.Mart.2013, 19:48
aslan parçasi semihin cok ilginç kariyeri var yilmadi basardi ve buralara geldi.

Futbol hayatı hep şanssızlıklarla dolu. Gencecik yaşında beyin ameliyatı oldu, iki kez çapraz bağları koptu. İş bilmez Adnan Sezgin önce Gaziantep’e kiraladı. 1 yıl sonra Semih geri döndü. Bu sefer Çağlar Birinci için Denizlispor’a satılmak istendi. Direndi, gitmedi. Gitmeyince, direnince kulüp sözleşmesini feshetti. Ama Semih Kaya bu işte. Hayır dedi benimle tekrar kontrat yapın dedi. Kulüp o zaman indirim yap dedi. Semih Kaya kabul etti. Ama gene kadroya giremedi. Bu sefer de 1 yıllığına Kartalspor’a kiralandı. Zaten her şeyde orada başladı. Ardından Fatih Terim geldi ve ona formayı teslim etti. Muhteşem bir geçen sene çıkarttı ve şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. Ondan beklentimiz çok büyük. Dün akşam çimlerde gözleri kapalı, öyle haraketsiz yatınca, Eboue telaşlı telaşlı doktorları çağırınca aklıma işte hep bunlar geldi. Talih bir yandan iş bilmez eski yöneticilerimiz diğer yandan bu çocuk Galatasaray’da oynamasın, oynayamasın diye her şeyi yapıyorlar ama Semih Kaya büyük bir savaşçı çıktı, bırakmıyor formasını, takımını.

Could be next Bülent Korkmaz

europeanconquer
13.Mart.2013, 20:19
Bu arada Burak Yılmaz'a değinmeden yapamayacağım.Oynadığı oyun beni gram memnun etmiyor ancak bu kadar katkı yapması da şans olamaz.Öyle Burak Galatasaray'ın topçusu değil tarzı yorum yapmak saçma olur ancak oynadığı oyun ortada iyi bir oyun sergilemiyor ancak her geçen gün kendini geliştiriyor.Bu adamın oyununu bir gün bende beğeneceğim,gidişat öyle.Enteresan bir topçuya sahibiz.

Edit:

https://pbs.twimg.com/media/BFPdunqCUAA_WXi.jpg:large

Facx
13.Mart.2013, 21:07
Bu arada Burak Yılmaz'a değinmeden yapamayacağım.Oynadığı oyun beni gram memnun etmiyor ancak bu kadar katkı yapması da şans olamaz.Öyle Burak Galatasaray'ın topçusu değil tarzı yorum yapmak saçma olur ancak oynadığı oyun ortada iyi bir oyun sergilemiyor ancak her geçen gün kendini geliştiriyor.Bu adamın oyununu bir gün bende beğeneceğim,gidişat öyle.Enteresan bir topçuya sahibiz.

Edit:

https://pbs.twimg.com/media/BFPdunqCUAA_WXi.jpg:large

dün bende beğenmedim ama gol gerçekten çok iyiydi ilk başta çarptı girdi sandım ama bildiğin aşırtmış :D

Özgür Çetin
13.Mart.2013, 23:00
Musleraya ayrı bir parantez açıyorum..Şüphesiz dünyanın en iyilerindne
İkincisi Melo..Dün gösterdi ki bu takımın vargücü.:Savunmada top çevirişi falan..eger o 30 dakıkalık baskıya dayandıysak Melonun hakkıını unutmamak lazım..Maçtan önce dedim kjalite belli olur Schalkeden üstünüz diye kazandık..Çeyrek finalde bayer,madrid,barca gelmesse yarıyı görebilecegimiz kanaaatindeyim ben

darkkobal123
13.Mart.2013, 23:17
Artık takım beğenmek pek mümkün değil. Her maç çok zor. Ancak Porto - Malaga'dan biri gelirse Yarı Final için şansımız baya yüksek olur. İçimden geçen takım ise Juventus. Porto - Malaga kadar olmasa da diğer takımlara göre daha iyi bir eşleşme olur.

Börk
13.Mart.2013, 23:21
Şöyle söyleyeyim ben en korkulması gereken 3 takım var bence.Biri Barcelona,diğeri Bayern,diğeri ise Real Madrid tahmin edilebileceği üzere.Geriye kalıyor 4 takım var bunlardan en zayıfı Porto/Malaga maçını geçen ekip olacak.Diğer 3 ekip arasından da en zayıfı bence PSG.Juventus gelirse eleniriz,PSG veya dediğim gibi Malaga/Porto gelirse yarı final oynayabiliriz.

Raheem Lawal.
14.Mart.2013, 00:04
Size Birşey Sorcam, Maç 2-1 Lehimize Giderken Uzun Süre Çift Forvetle devam Etmemizin Yanlış Olduğunu bir tek benmi düşünüyorum, İlla Golmü yemeliyiz Taktik değişikliği için?

Börk
14.Mart.2013, 00:37
Bence yanlış düşünüyorsun Ozan :) Neden diyeceksin hemen açıklayım.O 2 forvet oluşumuz her duran topta Schalke'nin geride 3 oyuncu bırakmasına neden oldu kaleciyle birlikte 4.Rakibin tamamen yüklenmesini engelledi eğer 2 forvetten teke dönseydik daha da yüklenecekti Schalke bence doğru olan 2 forvetle devam etmekti öyle yaptık :)

byariff
14.Mart.2013, 00:49
fm"dede boyledir 2 forvet ilerde bekleyince savunmalar bekler rahat rahat cikamaz :D

Kaka Leite
14.Mart.2013, 00:50
Size Birşey Sorcam, Maç 2-1 Lehimize Giderken Uzun Süre Çift Forvetle devam Etmemizin Yanlış Olduğunu bir tek benmi düşünüyorum, İlla Golmü yemeliyiz Taktik değişikliği için?

Bence çift forvet olarak değerlendirme Drogba ortasaha oldu bir anda o düzeyde.

ThersoN
14.Mart.2013, 01:12
Hoca'nın maçtan sonra Irmak Kazuk'un röportajında dediği üzere takıma bir mesaj vermiş değişiklik yapmayarak, iyi oynayan oyununu devam ettirsin diye. Cidden çekingen davranıp ikinci yarıya defansif değişikliklerle başlasaydı takımın psikolojisini kötü etkilerdi. Zaten içgüdü olarak skoru korumaya yönelen takım, Hoca'nın direktifleriyle iyice savunmaya çekilirdi. Bence bu pozisyonlar elbet verilecekti hatta skor aleyhimize 3-2 de olabilirdi. Öyle olsaydı tekrar gol gerektiği için çift forvetle devam etmesi bence doğru. Bence hocanın biri zorunlu olduğu için iradesiyle yaptığı 2 değişikliğin de çok iyi olduğunu düşünüyorum.