Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Viktoria Plzen | Uefa 3. Tur 2. Maç

Kaka Leite
12.Mart.2013, 21:47
http://img479.yukle.tc/images/6348Adsiz.png

europeanconquer
12.Mart.2013, 21:50
Fenerbahçe net bir skorla kazanacaktır.Sow'un golü var kesin.

furkan58
12.Mart.2013, 21:51
Kazasız belasız atlatırız inşallah. Diyecek fazla bir şey yok avantajlı skor bizde çıkıp oynayalım :)

erdem344
12.Mart.2013, 21:53
Bence maç 1 0 bitecek ve uzayacak.

Uzatmalarda da kaybedeceğiz.

Universal
12.Mart.2013, 21:56
Dakika 60 ve 70 kadar 0-0 gider, Fenerbahçe farka gider. Plezen hücum yapmaya çalışırken bocalayacak ve çok büyük avantaj olacak. İlk maç gibi bir hava bekliyorum.

himone
12.Mart.2013, 21:57
Maçı 2 farkla kazanırız. Umarım bir aksilik yaşamadan turu geçeriz ve artık sakatlık yaşamayalım. Hep te en önemli oyuncularımız sakatlanıyo ama bu Cristian'a hiçbirşey olmuyor arkadaş :).

Şaka bir yana turu bir şekilde geçeriz. Kuyt ve Sow takımı taşırlar.

darkkobal123
12.Mart.2013, 21:59
Avantaj Fenerbahçe'de ama rakibi hafife almaması gerekiyor. Skor üstünlüğünü koruyarak maça başlamalı. İlk maçtaki gibi kalabalık Orta Saha ile kontrollü pas oyununu başarıyla yerine getirse Plzen pozisyona bile giremez, tur şansımız çok yüksek. Başarılar Fenerbahçe !

Keşke seyircide tribünde olsaydı, o zaman daha başka bir atmosfer olurdu.

Escochae
12.Mart.2013, 22:23
Aykut Kocaman olduğu sürece böyle turnuva maçlarında hele ki iyi bir skor almışken kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Her ne kadar bireysel anlamda hata yapacak oyuncumuz olmasına rağmen takım savunmamız çok iyi maşallah. Geçeceğimize inanıyorum. Amsterdam'a gitmek zor değil oyuncularımız istesin yeter ..

ozan42
12.Mart.2013, 22:29
Plzen Napoliyi 3-0 yendikleri mactaki gibi oynarlarsa fenerın ısı zor umarım fener turu gecer

footballer33
13.Mart.2013, 00:10
F.Bahçe, turu bırakmaz ve maçı kazanıp çeyrek finali görür. Yeter ki, ilk golü F.Bahçe atsın, devamını da getirir rakip açılıp risk alacağı için.

Cengo
13.Mart.2013, 00:14
0-0 bitecek bence.

sui generis
13.Mart.2013, 00:17
0-0 bitecek bence.

maç 0-0 gider, bunlar 70'ten sonra falan Allah ne verdiyse saldırır. biz de kontradan bulduklarımızı harcamazsak 1-0 kazanırız yoksa 0-0 biter. Kuyt'ın kaçırdıkları gibi kaçırmayız umarım :)

furkan58
13.Mart.2013, 01:55
Plzen Napoliyi 3-0 yendikleri mactaki gibi oynarlarsa fenerın ısı zor umarım fener turu gecer

Plzen o oyunu ilk maçta neden oynamadı ki ? :) Yoksa Fenerbahçe mi oynatmadı :)

Deus Dominus
13.Mart.2013, 02:31
Plzen o oyunu ilk maçta neden oynamadı ki ? :) Yoksa Fenerbahçe mi oynatmadı :)

Fenerbahçe Napoli'nin yaptığını yapmaz, Napoli ben büyük takımım hücum oynarım dedi, iki maçta 5 yedi oturdu :) Aykut Kocaman tur maçında nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynatıyor takımını. Fenerbahçe gereksiz risk almadıkça, savunma hattını fazla öne çıkarmadıkça sıkıntı yaşamaz.

Aslında alıntıyı yanlış yaptım, Ozan'ın mesajına cevap olmalıydı :)

Börk
13.Mart.2013, 02:33
Yarın sende yüzümüzü güldür Fenerbahçe :)

sakary Ali
13.Mart.2013, 02:34
Plzen'i gözümüzde çok küçülttük. Bence onların da ilk karşılaşmalarda amaçları gol yememekti. Yarın daha fazla hücumu düşüneceklerdir ve tehlikeli pozisyonlar da bulabileceklerini düşünüyorum. Ha Fenerbahçe turun mutlak favorisi ve turu geçecektir.

zeck17
13.Mart.2013, 02:42
Fenerbahçe %100 turu geçecektir hem o kaliteye sahipler hem de defans oyununda hücuma göre daha başarılar

ReaList
13.Mart.2013, 14:15
Aykut Hoca'nın yaptırdığı en iyi şey kontrol oyunu ve savunma. Takım maça bu anlayışla başladığı zaman iyi götürüyor ancak akıcı başladığı bir oyunda gol attıktan sonra bunu yapayım derken tökezliyor, fark bu. Elimizde çok büyük bir avantaj var, Turu geçeceğimize inanıyorum, Allah utandırmasın.

ForsakeN
13.Mart.2013, 15:13
Turun mutlak favorisiyiz tabi. Su da var gecen mactaki futboldan sonra Plzen ceyrek finale cikarsa futbol adina da uzulurum sadece FB icin degil.

erdem344
13.Mart.2013, 21:20
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile oyuncularımızdan Selçuk Şahin ilk maçta deplasmanda 1-0 gibi avantajlı bir skor elde ettiklerini ancak henüz tur atlamadıklarının altını çizerek , "Oyundaki dengeleri elimizde tutmalıyız. Her maç, kulvar neresi olursa olsun ciddi olmalıyız" ifadelerini kullandılar.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında 14 Mart Perşembe günü Fenerbahçemiz ile Çek ekibi Viktoria Plzen arasında oynanacak müsabaka öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Toplantı Odası düzenlenen basın toplantısına Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile oyuncularımızdan Selçuk Şahin katıldı. Maça dair analizlerin yapıldığı basın toplantısında, basın mensuplarının soruları da yanıtlandı.

Sözlerine dün akşam Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen Galatasaray’ı tebrik ederek başlayan Aykut Kocaman, "Çeyrek finale kalarak Avrupa’da Nisan ayını görmek istiyoruz. Oyundaki dengeleri elimizde tutmalıyız. Her maç, kulvar neresi olursa olsun ciddi olmalıyız. Bir adım geride kalma lüksümüz yok. Onlardan önce düşünüp, düşündüklerimizi sahaya yansıtmalıyız" dedi

"Skoru bütçeler değil, dayanıklı ve güçlü olanlar belirler" diyen Kocaman, "Bu unsurlar paradan daha önemli. Antrenmanda oyuncularımızın son durumuna göre bakıp değerlendireceğim, isimler bir tarafa, takımın toplam gücü bir tarafa. İsimler değil, takımın gücünü değerlendireceğiz. Cezalı olan Meireles, statü gereği Emre ve şuanda Webo eksik görünüyor" diye konuştu.

Ligde ilk 3 içinde sıra içinde bir zaafiyet göstermediklerini de söyleyen Kocaman, "Puan kayıpları oldu ama geçen gün de söylediğim gibi bizim ve Galatasaray’ın Avrupa’daki sürekliliğinden kaynaklandı. Ancak bu biraz da yabancı oyuncu seçiminde başarılı davranan ve gelirleri artan Anadolu takımlarından kaynaklandı. Ancak ilk 3 için zaafiyet göstermediğimiz ve iki tarafa da önem verdiğimiz ortada. Ancak yüzde 1 mi olur, binde 1 mi olur bilmiyorum ama Beşiktaş’ın sadece lige odaklanması avantajı olarak görünüyor" dedi.

Avrupa Ligi’nde daha önce Zico’nun 8 Nisan’ı gördüğü, kendilerinin ise turu geçerse 11 Nisan’ı göreceklerinin hatırladığı Kocaman, "8 Nisan’ı bilmiyordum ama Nisan ayını görmek güzel bir duygu olacak. Bunu ilerletme şansımız da olacak. Ama her şey yarına bağlı. Görmeyi isterim. Bunun dışındaki düşünme ihtimalim yok" şeklinde konuştu.

Kocaman, "Biraz önce ligdeki durumu tarif ederken Anadolu takımlarının oyun organizasyonlarının gelişimine bağladığını söylemiştim. Lokomotif durumda olan takımların, bence artık Anadolu takımları da şuanki bütçeleriyle ’Avrupa nasıl’ diye sormaları ve düşünmeli. G.Saray ve Fenerbahçe’nin bu anlamda daha hızlı yürümesi de anlamlı olacaktır" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin vizyonu olarak hedeflenen noktaya gitmeye başladığını ancak yeterli olmadığını da ifade eden Kocaman, "Hedeflerimiz daha büyük olmalı. Elimizde mali gücümüz var gruptan çıkmayı, çeyrek finali daha fazla düşünmeliyiz" dedi.

Kocaman son olarak Çek basınından bir gazetecinin "Yine taraftarın meşale atması ve UEFA tarafından elenmekten korkmuyor musunuz?" sorusuna Kocaman, "Doğrusunu söylüyorum artık olmayacağını düşünüyorum ama Çek basının bu soruya muhattap olmak da düşündürücü. Teşekkür ederim bu soru için. Kendi kendimizi imha etme konusunda bizim milletimiz kadar az millet vardır deyip kenara çekilmekte fayda var. Olmayacağını düşünmekle birlikte yine de korku yıok mu? Biraz var" diyerek sözlerini noktaladı.

Selçuk Şahin: "Turu geçen taraf oluruz inşallah"
Oyuncumuz Selçuk Şahin ise, "Bizim için ve camia için çok önemli maça çıkacağız. İlk maçta elde ettiğimiz bir avantaj var ama turu henüz geçmiş değiliz. Rakibin ne kadar güçlü olduğunun farkındayız. Aynı ciddiyetle oynayacağız. Kolay olmayacak. Seyircisiz olması da bizi olumsuz etkileyecek. Turu geçmek istiyoruz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.Yarın da Plzen’deki gibi, mücadele ederek turu geçen taraf oluruz inşallah" dedi.

Öte yandan takımın ilk yarıya göre daha iyi bir performans sergilediğini belirten Şahin, "İlk yarı olumsuz geçti bize göre. Kendi aramızda toplandığımızda özellikle Antalya’da biraz yanlışların farkına vardık. Daha iyi neler yapabiliriz bunu konuştuk. Oyun anlayışında ve güven açısından üste geçtik. İlk yarıya göre daha iyiyiz. Gelen arkadaşların da etkisi oldu. 3 kulvarda da şansımız yüksek görünüyor. İnşallah başarılı olan taraf oluruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Var mı daha ötesi.

doomsdoor
13.Mart.2013, 22:22
fenerbahçemize başarılar.. tahminim sıkıcı bir maç olcağı ve 0-0 biteceği yönünde. plzenin fenerbahçeye gücü yetmez.

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Mart.2013, 22:34
deplasmanda kazandik ama hala kuskuluyum maalesef. deplasman golu kurali yuzunden her turlu galibiyette avantajli duruma gececekler. ilk mactaki kadar temkinli olmaliyiz, evimizde gol yememek cok daha onemli simdi. kovalayan durumuna gecersek isimiz yas. eleneceksek de bu plzene karsi olmasin lutfen (:

erdem344
13.Mart.2013, 22:39
Abi orta alan zaten çok pasif kalacak. Topal - Selçuk - Cris ile ne kadar tempolu oyun olur ki

Volkan - Gökhan - Bekir - Yobo - Ziegler - Caner - Topal - Cris - Stoch - Kayt - Sow

ReaList
14.Mart.2013, 14:03
Dikkat ediyorum da Kocaman'la beraber bu basın toplantısına katılan adamlar oynamıyor : ) Webo yok diye umarım yine Semih'le başlamayız, Sow'u kendi mevkisine çekip daha az yormalı sola da Caner veya Stoch'tan birini monte etmeliyiz diye düşünüyorum. Semih sahada olunca Cristianla beraber, özellikle oyunun tempolu ve dengede geçtiği dakikalarda 9 kişi oynuyor öyle mücadele ediyoruz. Kendimizi zora sokmanın manası yok.

Aslında Kocaman tek forvetten şöyle bir randıman almak istiyor, Sırtı kaleye dönük oynayabilecek, kafa toplarında etkili, dağıtım yapabilecek ve orayı karıştırabilecek. Webo bu işi, elverdiği kadar iyi yapmaya çalışıyordu ve başarılı oldu. Şimdi Webo sakat ve bu görevi kadroda iyi yapabilecek 2 isim var, Biri Semih diğeri Kuyt. Semih aşırı isteksiz oynadığından dolayı saha içinde kayboluyor. Şöyle bir 3'lü ;

Sow-Kuyt-Krasiç
Stoch-Kuyt-Sow
Sow-Kuyt-Topuz
Caner-Kuyt-Sow

Webo'nun eksikliği aratmayacak oyunu yaratabilir. Çünkü Kuyt gerçekten bu konuda çok başarılı. Zıplaması ve Kafa toplarını indirmesi de çok iyi. Sene başında Alex varken Kuyt'ı böyle kullanmıştı. Bence fena maçlar da çıkarmadı, Yanılmıyorsam o süreçte her maçta gol atan bir Kuyt'ı izliyorduk. Sağ taraftaki oyunundan daha fazla verim alacağımızı düşünüyorum.

sui generis
14.Mart.2013, 14:18
Webo'nun yokluğunda çok büyük ihtimal Caner oynar , Sow merkeze geçer. Caner kesinlikle faydalı olur ama keşke Krasiç oynasa da görsek. çok zor bir ihtimal bu. Orta alanda Topal-Selçuk-Baroni olur yine bence.

Allah utandırmasın.

SacrificeGGTC
14.Mart.2013, 14:24
Selçuk tercih edilecekse, onun yerine Salih oynasın, gerçekten ileri çıkarken çokta verimli paslar elde ederiz. Ama Aykut hoca beni yanıltmaz diye düşünüyorum.

Corpus
14.Mart.2013, 14:48
Bu maçı izlemeye bile gerek yok. Turu rahat geçeriz.

sui generis
14.Mart.2013, 14:54
Fırat Günayer ‏@firatgunayer
Saraçoğlu'nda incelemeler yapan UEFA heyeti, İngilizce yazılan “Sessiz çığlığınla saldır” pankartını kaldırttı..

UEFA resmen bilenmiş bize. UEFA'nın sizle ne derdi olur demeyin , var işte. her fırsatta bir şeyler yapıyor. O verdiği cezaları başka takıma veremezdi , gücü bize yetiyor adamların.

ForsakeN
14.Mart.2013, 15:08
Macin heyecani yavas yavas basladi bende :) Ilk macta her ne kadar avantajli bir skor elde etmis olsak da insan temkinli yaklasiyor hala. Futbol bu. Ilk dakikalarda bir gol bulursak cok rahatlariz yoksa son dakikalar yine stresli gecer.

erdem344
14.Mart.2013, 15:09
Abi en güzel cevabı amsterdam da o kupayı kaldırarak veririz.

LaigLeNoiR
14.Mart.2013, 15:44
İnşallah bu akşam turu geçeceğiz, buna eminim. Plzen takımı Fenerbahçe'nin rakibi olamaz.

attirson
14.Mart.2013, 15:47
Fırat Günayer ‏@firatgunayer
Saraçoğlu'nda incelemeler yapan UEFA heyeti, İngilizce yazılan “Sessiz çığlığınla saldır” pankartını kaldırttı..

UEFA resmen bilenmiş bize. UEFA'nın sizle ne derdi olur demeyin , var işte. her fırsatta bir şeyler yapıyor. O verdiği cezaları başka takıma veremezdi , gücü bize yetiyor adamların.

Kaldırılan pankart ;

http://d1303.hizliresim.com/17/g/l1mbp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Namzet
14.Mart.2013, 15:57
Çok aykırı bir şeymiş kaldırılması iyi olmuş(!)

darkkobal123
14.Mart.2013, 15:57
UEFA ayıp ediyor artık. Art niyet ararım ben bunda.

LaigLeNoiR
14.Mart.2013, 16:07
Verilen seyircisiz maça gönderme algıladılar sanırım ama bunda ne var ki, saçma bir karar olmuş bence de.

himone
14.Mart.2013, 17:21
Resmen kasıtlı yapıyorlar. Adamların adaletle falan alakaları yok, millet pkk bayrağı açıyor, Kıbrıs yunanistandır diyor hiçbirşey yapmıyorlar. Bizim attack kelimesini ne hikmetse furboldaki hücum değil de savaştaki taarruz şeklinde çeviriyorlar. Uefa'nın nasıl bir kurum olduğunu tüm Türk takımları gayet iyi biliyor, Şenez Erzik te orada bostan korkuluğu gib ne işe yarıyor onu da anlamadım.

Alicanfmfan
14.Mart.2013, 17:40
Attack kelimesini duyunca herhalde Osmanlı geliyor akıllarına. Normal karşılamak lazım. :)

titates1
14.Mart.2013, 18:04
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/03/11/fft16_mf3100918.Jpeg

Platini'ye güzel cevap vermiş Lazio taraftarı. Anlamı : ‘Heysel, 29/5/85. Oynayacak gücü kendinde buldun... Ve de 39 ölünün önünde kutlama yapacak gücü... Platini domuzu sen ahlaksızsın’

edit: İnşallah bizim takımlarımız da , sahalarda verecek cevabını , bu ahlaksız kuruma.

LadroN
14.Mart.2013, 18:07
Haydi Fenerbahçe.Sıra sende.

Corpus
14.Mart.2013, 18:22
Statta maçtan önce bir mehter marşı çalsınlar da rakibim dizleri titresin :D

himone
14.Mart.2013, 19:18
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/03/11/fft16_mf3100918.Jpeg

Platini'ye güzel cevap vermiş Lazio taraftarı. Anlamı : ‘Heysel, 29/5/85. Oynayacak gücü kendinde buldun... Ve de 39 ölünün önünde kutlama yapacak gücü... Platini domuzu sen ahlaksızsın’

edit: İnşallah bizim takımlarımız da , sahalarda verecek cevabını , bu ahlaksız kuruma.

Bizimkiler de her maç Platini diye bağırarak İsmail YK dan Allah Belanı Versini çalsınlar :).

attirson
14.Mart.2013, 19:52
Güldürdü valla. :D

http://c1303.hizliresim.com/17/g/l1v2y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Namzet
14.Mart.2013, 19:54
Güldürdü valla. :D

http://c1303.hizliresim.com/17/g/l1v2y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

:D iyimiş.

darkkobal123
14.Mart.2013, 19:55
Arma yamuk durmuş. :D

sananes
14.Mart.2013, 21:25
Yine Ziegler oynayacak galiba.

ReaList
14.Mart.2013, 23:00
Bir gün de dediğin dediğini tutsun Kocaman. Yine Ziegler'e mahkum ettin bizi.

erdem344
14.Mart.2013, 23:03
Ziegler dışında takım normal.

Caner ve Kaytın oyunu çok önemli.

Universal
14.Mart.2013, 23:06
Ziegler mi? Kocaman HAK'ı oynatmayarak ne elde etmek istiyor acaba? Telafisi olmayan maç.

Umarım ilk maçtaki gibi kusursuz oynar turu geçeriz.

europeanconquer
14.Mart.2013, 23:11
Sol beklerin oyununu tam bilmiyorum ona yorum yapamam ancak bu Baroni,Aykut Kocaman ile akraba falan mı ? Bu adama tanıdığı kadar kimseye şans tanımadı,üstelik onun yerinde çok güzel oynayan Salih varken.Aslında kendisi de biliyor ancak korkaklığından eli gitmiyor ismini yazmaya.İnşallah en kısa sürede sürekli oynamaya başlar Salih.

Mamadou
14.Mart.2013, 23:30
Rakipte Limbersky dikkat edilmesi gereken bir oyuncu. İlk maçta cezasından dolayı oynayamadı. Oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen bir oyuncu. Çek Milli takımından hatırlayan bilir. Bu kadroyla Fenerbahçe ilk golü yerse çevirmesi zor olur. Bu yüzden savunma güvenliği elden bırakılmamalı.

sananes
14.Mart.2013, 23:49
Ziegler ve Hasan Ali arasında birinci tercihin Ziegler olması bana çok ağır sozler soyletebilir ama yasak. Hasanin emeğine ayıp diyorum sadece. Çocuğa resmen "Hasan biz seni oynatıyorduk ama yokluktan oynatıyorduk" diyor hoca seçimleriyle.

Kaka Leite
14.Mart.2013, 23:51
Reto zaman zaman iyi de oynuyor çok gitmeyin çocuğun üstüne :)

OrcunFB
Nasıl yenecez bi Plzen.

erdem344
Siz öyle duşunuyorsunuz. Geçen maçtan sonraki açıklamalarını açın okuyun.

ReaList
14.Mart.2013, 23:53
Hayır Hasan Ali kötü oynasa eyvallah diyeceksin, Son Bursa maçında skor üretenler dışında en iyi oynayan oyuncuydu. Sen Ziegler'i 4 maç üst üste oynatmış, Hasan'da problem mi var diyenlere "Hasan Bursa ve Plzen karşılaşmalarında sahada olacak" demiştin. Ziegler 2 ay sonra gidecek yani bugün ve yarın bu takımın iskeletinde olması ne ona ne de bize bir şey kazandırır. Sonra böyle genç oyuncular niye oynamıyor deyince Tecrübe derler, Sen adamı oynat ki o da Tecrübe edinsin. Bugün o Tecrübe safsatası yüzünden futbolu şiir gibi oynayan Salih yerine Selçuk'u izleyeceksek, ben böyle futbol anlayışına isyan ederim.

OrcunFB
15.Mart.2013, 00:19
Yicez gibi.

Ralph
15.Mart.2013, 00:28
İlk yarı Fenere oynadım ama yiyecek gibi

OrcunFB
15.Mart.2013, 00:38
Salih girecek. :)

himone
15.Mart.2013, 00:39
Bu Cristian niye hiç sakatlanmıyor abi yaa.

footballer33
15.Mart.2013, 00:41
Mehmet Topal'a ne oldu orada? Sağlam bir darbe de almadı hani. Adalesi atmış olabilir mi acaba?

Salih, 11'de başlamalıydı zaten; şimdi zorunluluktan oyuna girdi. Selçuk'un yerine, Salih tercih edilebilirdi bence. Bu arada, orta sahada Meireles'in yokluğu hissediliyor. Emre de, Avrupa listesinde olsaydı farklı bir oyun izleyebilirdik.

Cengo
15.Mart.2013, 00:41
Nasıl yenecez bi Plzen.

Yenmemiz gerekmiyor.

Dediğim gibi 0-0 bitecek.

zeck17
15.Mart.2013, 00:45
10-12 arası halı saha yer şükrü saraçoğlu stadyumu

tyfnkrvl07
15.Mart.2013, 00:47
Salih defansdan topu kaptı gitti Sow'a süper bi pas çıkardı. Şunu 40 dakikadır 3 ortasahada yapamıyor.

Oceanus
15.Mart.2013, 00:48
Salihhhhhhhhhhhh Uçannnn

Helal be aslanım

Namzet
15.Mart.2013, 00:48
salihhhhhhhhhhhhhhh koçum benim

Rsa
15.Mart.2013, 00:49
Koçum Salih.

footballer33
15.Mart.2013, 00:49
Aferin Salih, müthiş takipçilik ve fırsatçılık. Bu çocuğun, Baroni veya Selçuk Şahin yüzünden yedek kalması bir yana, sezon başında birkaç bin euro yüzünden elimizden kaçırdığımıza hâlâ yanıyorum. Orta sahamızda harikalar yaratabilirdi.

tyfnkrvl07
15.Mart.2013, 00:50
Salih defansdan topu kaptı gitti Sow'a süper bi pas çıkardı. Şunu 40 dakikadır 3 ortasahada yapamıyor.
Ve golüde attı.

NikolaiBelinski
15.Mart.2013, 00:51
Salih'in oyuna hareketlilik kattığı çok açık, kanser olduğumuz orta saha ikilisinden sonra ilaç gibi geldi. Bu arada ben Selçuk'u ilk 45 dakikalık dilimde beğendim, heyecanlanıp pas hatası yapmıyor ve eli ayağına dolaşmadan oynuyor.

himone
15.Mart.2013, 00:55
Selçuk iyi oynuyor, kötü oynayanlar beklenildiği gibi Caner, Cristian ve Ziegler. Kuyt ve Salih istekli diğer oyuncular vasat durumdalar.

ReaList
15.Mart.2013, 00:56
Salih oyuna girene kadar Orta Alanımız hallaç pamuğu gibiydi 3 tane adam var ama 1 tanesi bile dinamik değil. Cristian, Topal ve Selçuk al gülüm ver gülüm yapınca iyice gerildik ki Mehmet Topal talihsiz bir sakatlık yaşadı. Onun talihsizliği Salih'in talihi oldu, nitekim maç başında dediğim gibi Şiir gibi futbolunu oynamaya başladı. 1 Futbolcunun takım futboluna nasıl pozitif etki ettiğinin örneği bir Emre bir de Salih.

Gol attığında o kadar sevindim ki uzun süredir bir golde bu kadar sevindiğimi hatırlamıyorum, gözlerim doldu. Aferin Salih

Gncl1905
15.Mart.2013, 00:57
Değişikliğe kadar topu Plzen'e verdi Fenerbahçe ama son vuruşları yaptırmadı. Yapılanlar da çok etkisizdi. Tehlikeli atakları oldu ama yetenekleri yetmedi. Derken değişiklik yapıldı ve her şey değişti.

Mehmet Topal çıkarken Salih oyuna girecek ve bu Fenerbahçe'ye yarayacak dedim. Tek başına maçı çevirdi adam :) Bu adam çok iyi futbolcu olacak.

grkm33
15.Mart.2013, 00:57
Yalnız korneri kullandırması lazımdı hakemin.

Önder HOCA
15.Mart.2013, 00:59
alexvari bir gol attı salih 2 de asist yaptı sayarım ben, bu çocuk olucak arkadaş

erdem344
15.Mart.2013, 00:59
Salih , ben geliyorum eyy türk orta saha oyuncuları diyor

Kaka Leite
15.Mart.2013, 01:00
Bu Cristian niye hiç sakatlanmıyor abi yaa.

Kötüye bişey olmaz derler ya örneği Baroni'dir.

Salih takipçilik nefisti onu da geçtim ortasaha toparlandı bir anda çok şık pasları var. Büyük oyuncu olacak büyük.

Universal
Turdan daha çok Salih Uçan'ın golüne seviniyorum.

europeanconquer
Yalnız korneri kullandırması lazımdı hakemin.

Cristian gibi bir uyuşuk varken en anlayışlı hakem bile bitirirdi ilk yarıyı.

Salih çok büyük oyuncu olacak,çok.

grkm33
Salih 3 yada 4 defa top kaptı 2 si tehlikeli atak oldu bunlar dışındada biri gol :)

Deus Dominus
İyiki kullandırmadı, bana fenalık geldi Cristian'ın sallana sallana gidişinden, oyalanışından. Salih de düzenli forma giymek için ne yapmalı daha? Yazık, günah Selçuk'muş, Cristian'mış vasıfsız adamlarla boğuşacağına oynat işte şu çocuğu, girdi oyunu değiştirdi.

Goldeki hareketlenmeye bak usta, Cristian'a attığı pasa bak, Cristian'ın ortaya çevirdiği pasa. Şu iki hareket arasında bile bir kalite farkı var.

ForsakeN
15.Mart.2013, 01:01
Ziegler'i oynattigi icin neredeyse hocaya sovecek olanlar hic mi Hasan'in, Aykut Kocaman'in roportajlarini izlemiyor? Bir de Aykut Kocaman Plzen maclarinda Ziegler'i oynatacagini soyledi zaten. Bursa macinda da Hasan'i oynatacagini soyledi. Aykut hoca degil siz sasirmissiniz.

footballer33
15.Mart.2013, 01:03
Emre-Meireles-Salih...

Topal-Selçuk-Baroni...

Aykut Kocaman...

Yorum yok!

OrcunFB
15.Mart.2013, 01:03
Yenmemiz gerekmiyor.

Dediğim gibi 0-0 bitecek.
O anlamda demedim ki. :D

furkan58
15.Mart.2013, 01:07
Bizde şans olsa Topal değil Selçuk sakatlanırdı :) Topal gene top kesiyordu işe yarıyordu. Salih ilk başta 11 başlamalıydı Selçuk yerine. Emre Meireles Salih oynasak orta saha çok çok çok iş yapar. Cristian'ın maç seçmelerinden bıktım vallahi :)

Universal
15.Mart.2013, 01:08
Bizde şans olsa Topal değil Selçuk sakatlanırdı :) Topal gene top kesiyordu işe yarıyordu. Salih ilk başta 11 başlamalıydı Selçuk yerine. Emre Meireles Salih oynasak orta saha çok çok çok iş yapar. Cristian'ın maç seçmelerinden bıktım vallahi :)

Sezon sonu Baronide Selçuk'da gider. Zaten ondan önce gideceklerde belli.

furkan58
15.Mart.2013, 01:08
Emre-Meireles-Salih...

Topal-Selçuk-Baroni...

Aykut Kocaman...

Yorum yok!

Yalnız dediğin orta sahadan Baroni ve Topal olmak zorunda Topal sakatlanınca Selçuk'u koyduğunu düşün. Meireles cezalı , Emre statü gereği. Adam ne yapsın ?

footballer33
15.Mart.2013, 01:10
Yalnız dediğin orta sahadan Baroni ve Topal olmak zorunda Topal sakatlanınca Selçuk'u koyduğunu düşün. Meireles cezalı , Emre statü gereği. Adam ne yapsın ?
Avrupa Kupaları için haklı olabilirsin de, lig maçlarında sen üstteki 3'lüyü bir arada görebiliyor musun? Mesela; Ferdi-Ozzy-Salih 3'lüsünü bizde izlemeyi o kadar çok isterdim ki...

sui generis
15.Mart.2013, 01:13
Ya bırakın Aykut Kocaman'ı eleştirmeyi yahu :)

europeanconquer
15.Mart.2013, 01:14
Avrupa Kupaları için haklı olabilirsin de, lig maçlarında sen üstteki 3'lüyü bir arada görebiliyor musun? Mesela; Ferdi-Ozzy-Salih 3'lüsünü bizde izlemeyi o kadar çok isterdim ki...

Aynen bende bizde görmek isterdim.

Salih çok özel bir oyuncu,geçmiş röportajlarında Galatasaray'da oynamak istediğini belirtmiş ancak kısmet değilmiş :D Kim bilir belki bir gün oynar,hayat bu :D

Neyse tekrar maça odaklanalım...

Namzet
15.Mart.2013, 01:19
Kötü kaçtı:(

ReaList
15.Mart.2013, 01:20
Kuyt'la Baroni hangimiz daha iyi kaçırırız denemesi yaptı herhalde.

Deus Dominus
15.Mart.2013, 01:22
Şu maçı hala izliyorsam Salih oyunda olduğu için, vallahi çekilecek çile değil. Allah sabır versin size arkadaşlar :D O kaçan pozizyon neydi öyle ?!

ahanda 1-1 oldu :0:

Namzet
15.Mart.2013, 01:24
yedik.......

Kaka Leite
15.Mart.2013, 01:24
İlk yarıdan beri bekliyorum Volkan bi kıyak yapacak belli idi. Kısmet şu dakikaya imiş, daha devamı da olabilir.

footballer33
15.Mart.2013, 01:25
Golde, Volkan'ın hatası olduğunu düşünüyorum. İnşallah 1 gol daha yenmez, yoksa tur gidecek.

ReaList
15.Mart.2013, 01:26
Ehh be Volkan her maç çok beleş bir gol yemek zorunda mısın ?

himone
15.Mart.2013, 01:27
Sonra da Aykut Kocaman'ı eleştirmeyin diyorlar. Ben Volkan'a, Cristian'a, Selçuk'a kızmıyorum bu adamları inatla oynatan hocaya kızıyorum ve sonuna kadar haklıyım, kimse kusura bakmasın.

Namzet
15.Mart.2013, 01:28
Ne çok ofsayt olmaya başladı yav

europeanconquer
15.Mart.2013, 01:29
O eski Volkan'dan eser yok.Yediği gol çok basit,kımıldayamadı bile yerinden.

ReaList
15.Mart.2013, 01:30
Şöyle maçın kırılma anlarında Cristian efendi devreye girse de ilerde top oynasak biraz.

Namzet
15.Mart.2013, 01:33
Acilen 2.gol bulunmalı,gol yiyecez gibi

himone
15.Mart.2013, 01:35
Rezalet bir futbol oynuyoruz ve yine kenardaki izlemekle yetiniyor. Turu vericez şimdi ben nasıl izliyorsam o da izliyor.

zeck17
15.Mart.2013, 01:35
https://pbs.twimg.com/media/BFWNLAyCEAAFqwp.jpg

Bu görüntü bu maçtan mı acaba

Namzet
15.Mart.2013, 01:36
https://pbs.twimg.com/media/BFWNLAyCEAAFqwp.jpg

Bu görüntü bu maçtan mı acaba

olabilir o kısımda taraftarlar vardı

tyfnkrvl07
15.Mart.2013, 01:37
Cristianı çıkartıp Krasici alsak ya. 442'ye dönelim işte tam krasiclik maç oynanıyo şuan.

zeck17
15.Mart.2013, 01:37
Baya tezahürat geliyor sahadan sorun olmasın fenerbahçe için sonuçta uefa gözlemcsi statta

Namzet
15.Mart.2013, 01:39
Crisi al artık oyundan al!!

ReaList
15.Mart.2013, 01:41
Rezalet bir futbol oynuyoruz ve yine kenardaki izlemekle yetiniyor. Turu vericez şimdi ben nasıl izliyorsam o da izliyor.

Şu Cristian'a katlanmak nasıl bir hazdır anlamak mümkün değil, oyunu hem ileride baltalıyor hem de top rakipteyken. Elini kolunu sallayarak futbol oynuyor, 10 kişi deli gibi mücadele ederken. Hadi biz işin rahatlığı kısmını geçtik şu adamların emeğine yazık

himone
15.Mart.2013, 01:42
Şu Cristian'a katlanmak nasıl bir hazdır anlamak mümkün değil, oyunu hem ileride baltalıyor hem de top rakipteyken. Elini kolunu sallayarak futbol oynuyor, 10 kişi deli gibi mücadele ederken. Hadi biz işin rahatlığı kısmını geçtik şu adamların emeğine yazık

Şu an içimden hem Cris'e hem de Aykut'a neler söylüyorum varya. Kimse kusura bakmasın bundan hoca falan olmaz, hala savunanlar varya anlamıyorum.

himone
15.Mart.2013, 01:46
Buyur burdan yak, hala oyunda şu adam. Aykut Kocaman sana kim lisans verip seni antrenör yaptı?

Universal
15.Mart.2013, 01:46
Mehmet Topuz ile Baroni veya Selçuk değişse süper olacaktı hiç katkısı yok.

Sow'un çıkması hata.

footballer33
15.Mart.2013, 01:48
O değil de, haydi Fener haydi diye tezahüratlar duyuyorum. Üstte de bir görüntü paylaşılmış. Gerçekten de taraftar mı var stadda şu an?

Namzet
15.Mart.2013, 01:49
Stadda az bir taraftar var ama ne olduğunu bende çözemedim

footballer33
15.Mart.2013, 01:53
Şimdi de, Fener gol gol gol sesleri. Bunun cezaî yaptırımı ne olacak veya olacak mı böyle bir şey? Bilgisi olan var mı?

Universal
15.Mart.2013, 01:54
Büyük ihtimalle izinli olan kişilerdir. Sonuçta maçın gözetmeninden izin alındığında girilebiliniyor.

Namzet
15.Mart.2013, 01:54
Şimdi de, Fener gol gol gol sesleri. Bunun cezaî yaptırımı ne olacak veya olacak mı böyle bir şey? Bilgisi olan var mı?

Bir sitede yöneticilerin sesleri olduğu yazıyor

BaGa TaRKaN
15.Mart.2013, 01:55
Haha Plzen'in Kalecisi Gol Atacaktı Ucuz Yırttı Fenerbahçe :D

Beklenen An Geldi Baroni Ancak Zaman Geçirtmek İçin Çıkartır Aykut Hoca Daha da Çıkarmaz Adamın Akrabası Sonuçta Olacak O Kadar Torpil

footballer33
15.Mart.2013, 01:56
İnşallah söylediğiniz gibidir. Böyle bir amatörlük olamaz çünkü.

Bu arada, Baroni 92. dakikada çıktı oyundan nihayet. :)

Universal
15.Mart.2013, 01:57
Salih'in golü dışında sevindiğim başka hiçbir şey yok. Bu nasıl bir turdur. Nasıl bir çeyrek finale çıkıştır. Anlamak mümkün bile değil.

footballer33
15.Mart.2013, 01:58
Maç da burada biter, çeyrek final hayırlı olsun.

Sıkıntı çok büyük olur ama, böyle futbol oynanmaya devam edilirse.

BaGa TaRKaN
15.Mart.2013, 01:59
Hadi Hayırlı Olsun Kötü Oyun ve Takımla Çeyrek Final İnşallah Çeyrek Finalde de Mental ve Takım Doğru Seçilirde Yarı Finale Kalırız :)

Tebrikler :)

europeanconquer
15.Mart.2013, 02:00
Tebrikler Fenerbahçe :)

Kaka Leite
15.Mart.2013, 02:00
Volkan sözünü ettiği kadar Fenerbahçe'li ise birazcık ara verir kale işlerine bugün 8 tane topa çıktıysa 1 tanesini bile yumruklayamadı.

Son dakika dizine gelmese kalecilerinden golü yiyecektik ayıptır Volkan.

barahir
15.Mart.2013, 02:01
Yahu bizimkiler gol atmayı ne zaman öğrenecek.. Bekir şu topları taca atmayı ne zaman öğrenecek.. Yemin ediyorum ömrümden 5 yıl gitti şu yarım saatte..

Yine de eyvallah Çeyrek final gördük.. Çok şükür..

Rakip olarak da Chelsea'yi istiyorum yalan yok..

himone
Aykut Kocaman ve Cristian'a rağmen turu geçtik. Ellerinden gelen herşeyi yaptılar elenmemiz için. Bu saatten sonra kimse çıkıp ta bu adamı savunmasın. Ziegler ve Caner'in kanadı otobana döndü. Tam tahmin ettiğim gibi tek forvet olan Sow etkisiz kaldı. Semih ve Hasan Ali oynasaydı çok rahat alırdık. Şu takıma 3-4 atıp gödermemiz gerekirken neredeyse eleniyorduk, inanılmaz goller kaçırdık, bir sürü de pozisyon verdik.

Şu an inanılmaz sinirliyim, sabaha sakinleşmş olurum ama arkadaş görmüyor musun? hep aynı şeyleri yaşar mı bir takım?

Yine de çeyrek finale çıktık, hayırlı olsun.

Universal
Krasiç oynasın artık Allah aşkına, Selçuk ile Christian'ın en formlu halinden bile daha iyidir.

erdem344
15.Mart.2013, 02:02
Baseli çekermiyiz dersin :D :D :D

MeMo
15.Mart.2013, 02:02
Deplasmandaki maçta Selçuk-Topal ikilisi plan doğrultusunda sırıtmadı ama bu maçta Meireles'in eksikliği direk gözüktü. Allahtan geçtik turu da pahalıya mal olmadı.

ReaList
15.Mart.2013, 02:03
Şu 3 senedir yaşattıklarıyla ömrümden temiz 33 sene götürdü Fenerbahçe. Allaha Şükürler olsun geçtik, çünkü bütün işimizi ikinci yarıyla beraber Allah'a bırakmıştık. Derin bir oh !

Universal
15.Mart.2013, 02:05
Bu halimizle bu kupada çeyrek finale kaldık ya, bazende susmak gerekiyor. Çünkü ne desen kardeşim çeyrek finale çıktık diyecekler.

himone
15.Mart.2013, 02:05
Deplasmandaki maçta Selçuk-Topal ikilisi plan doğrultusunda sırıtmadı ama bu maçta Meireles'in eksikliği direk gözüktü. Allahtan geçtik turu da pahalıya mal olmadı.

Sorun Selçuk-Topal değildi bence her hücumu ve topu harcayan Cristian'dı. Onun yerine ayağında 2 saniye bile top tutabilecek adam olsa maçı rahat alırdık. Her topu gelişine atıyo ve bir tane bile düzgün pas veremiyor.

zeck17
15.Mart.2013, 02:07
Fenerbahçe bana göre 4 maçta da etkili oynamadı ama çeyrek finale çıktı tebrikler ama bundan sonrasında tothennam veya chelsea gelirse bu oyunla üzücü skorlar olabilir

MeMo
15.Mart.2013, 02:07
Sorun Selçuk-Topal değildi bence her hücumu ve topu harcayan Cristian'dı. Onun yerine ayağında 2 saniye bile top tutabilecek adam olsa maçı rahat alırdık. Her topu gelişine atıyo ve bir tane bile düzgün pas veremiyor.

Sorun Selçuk-Topal demedim zaten. Sorun rotasyonun bu 2 oyuncuya kadar inmiş olması, Meireles yüzünden.

erdem344
15.Mart.2013, 02:09
Basel için dualara başlayın beyler :D :D

barahir
15.Mart.2013, 02:09
Şu yediğimiz golü hala kafam almıyor gerçekten.. Zorluyorum sınırları ama Çeyrek Finale çıkan bir takımın böyle bir gol yemesi çok tutarsız..

Kaka Leite
15.Mart.2013, 02:11
Kura muhabbetini onun konusundan yapalım beyler.

himone
Sorun Selçuk-Topal demedim zaten. Sorun rotasyonun bu 2 oyuncuya kadar inmiş olması, Meireles yüzünden.

Orası ayrı tabiki. İlk 11'e hiçbiir zaman birşey demen takımda birsürü oyuncu var adamları oynatacak tabi, ama bazı adamları bütün maç sahada tutması beni gerçekten çıldırtıyor ve sonunda herşeye sallamaya başlıyorum :).

Gncl1905
Salih o kadar iyi oynarken neden geriye çekilir anlamış değilim. Cristian geriye çekilsin gerekirse. Salih'e ikinci yarı ileri çıkma yasağı geldi herhalde. Zaten sırf onun için izliyorum maçları neredeyse o da etkili olabileceği yerden uzak kaldı :)

Oyunu da beğenmedim ama skor avantajı varken de neden ofansif oynamadın diyemem. Sancılı olsa da sonuç olarak tur atlanıldı.

GeorgeWeah
15.Mart.2013, 02:12
Özellikle 2. yarı öldük öldük dirildik. Aykut Kocaman'ın yaslanarak kapalı oyun anlayışı deplasmanda işe yarıyor ama içerde biraz daha cesur oynamamız lazım. Taraftar olduğu zaman içerde daha etkili oynayacağımızı düşünüyorum. Kura için inşallah Basel gelir diyorum ama eğer dişli rakip olacaksa Chelsea gelsin. Biz severiz Chelsea'yi. :)

ForCimbom
15.Mart.2013, 02:16
Özellikle 2. yarı öldük öldük dirildik. Aykut Kocaman'ın yaslanarak kapalı oyun anlayışı deplasmanda işe yarıyor ama içerde biraz daha cesur oynamamız lazım. Taraftar olduğu zaman içerde daha etkili oynayacağımızı düşünüyorum. Kura için inşallah Basel gelir diyorum ama eğer dişli rakip olacaksa Chelsea gelsin. Biz severiz Chelsea'yi. :)

:) :0:

tebrikler fenerbahçe'ye, büyük başarı

sananes
15.Mart.2013, 02:19
"Bu maç kötüydü ama takımın standartı belli bundan sonra böyle şeyler olmaz." Diyememek beni üzen,her maç aynı oranda kötüyüz. Aslında Webo geldikten sonra bu biraz değişti ama o olmadığında takım tekrar bu hale geliyor. Bunun sebebi tabiki Webo değil, sistem.

Aykut Kocaman devre arasında sistemini değiştirdi ve orta sahada 3 merkez oyuncusunu önlerinde ise 3 tane orijin olarak tam forvet olan oyuncuyu yerlerini değiştirerek oynatmaya başladı. Yanlışım varsa düzeltilsin ama bunu Dünya'da hiç bir takım oynamıyor ve bizde işe yaradı. Belirli bir ivme kazandık,ilk paragrafta yazdığım kötü futbolu bir kaç kademe yükselttik. O halde Webo yokken de Semih yetersiz de olsa sistemini bozmamalısın. Çünkü o sistem işe yarıyor ve sen bireyselliğe değil sisteme inanan bir hoca olduğunu söyleyip duruyorsun.

Bunun dışında fazla yorum yapmayacağım Aykut Kocaman döneminde yine zevk vermeyerek kazandık,üzülüyorum bu futbolu izledikçe. Her maç bak şimdi şu çıkar şu girer dediğimde bilmekten bıktım. Mehmet Topuz girer, Sow çıkar dediğimde haklı olmaktan bıktım. Tabi herşeye rağmen tebrik ediyorum emeği geçen herkesi. Eksikler döndüğünde bu kadar kötü oynamayacağımız düşüncesindeyim.

himone
15.Mart.2013, 02:23
Defans yaapmak ta bir stratejidir, bir hocayı savunma yaptığı için eleştiremeyiz hele skor avantajı varken. Ama 3 yıldır yapmaya çalışıp ta yapamadığı şeylere devam edince adamı çıldırtıyor, özellikle remen dökülen oyuncular 90 dakika sahada kalıyor ama bazı oyuncuları 30 dakikada yargılayıp asıyor. Şu maçta Caner, Cristian, Ziegler ne yaptı Allah aşkına. Volkan sene başından beri bize 10 puan kaynettirdi, her maç bariz gol pozisyonuna sebep oluyor ama her maç sahaya çıkmaya devam ediyor.

Takımda çok açık bir adaletsizlik varken sen diğer oyunculardan nasıl iyi performans bekliyorsun. Şimdi eleştirdiği yedek oyunculardan biri çıksa şu Cristian'ı çkartmadan tüm maç oynattın ve bana 10 dakika bile şans vermedin, benden ne bekliyorsun dese cevabı ne olacak çok merak ediyorum.

OrcunFB
15.Mart.2013, 02:25
Seyircimiz olsa o kadar baskı yemezdik. Meireles ve Webo'nun da ekleneceğini düşünürsek Yarı Final niye olmasın.

ThersoN
15.Mart.2013, 02:34
Aykut Kocaman'ın aşırı temkinli oyun yapısı dişli bir rakip karşısında FB'yi kötü durumlara düşürebilir.

Salı günü 90 dakika 2 forvet oynayan bir takım vardı. Bu akşam kapanmak uğruna forvetsiz kalan bir takım. Genel-geçer şeylerde bu kadar risk almasına rağmen Aykut Kocaman ilerlemeyi biliyor.

Umarım yarın Fb dişine göre bir rakip çeker. Basel gibi.

Cristian'ın formsuz hali hiç çekilmiyor.

Salih'in zorunlu oyuna girmesi FB için dönüş oldu. Yoksa bu kadar ciddi organizasyonlarla hucüm yapılamıyordu.

Volkan'a giydirmiş herkes ancak Volkan'ın omuz problemini unutmamak lazım. Omuzunu zorlayacak pozisyonlarda ikileme düşüyor. Çoğu zaman yalandan atlıyor. Direkten dönen topta da aynısı oldu bence.

Herşeye rağmen Tebrikler. Çünkü seyircisiz maç çok zor. İki turdur seyircisiz devam ediyor FB. İster istemez oyununu etkiliyor.

Ancak bilmek gerekir ki bu saatten sonra kim gelirse gelsin kuradan iki temsilcimizi de çok zor bir çeyrek final turu bekliyor.

furkan58
15.Mart.2013, 02:37
Hala Aykut Kocaman'a bir sürü eleştiri :) Utanmasalar vurucak yer bulamayınca Emre'yi niye oynatmadı Meireles'i niye oynatmadı felan diyen olucak :) Orta saha rotasyonu Cristian , Topal , Selçuk ve Salih'ten oluşuyor. Topal sakatlandı kaldı 3 adam ne yapsın adam orda 18 kişilik kadroda başka adam mı var ? Topuz girdi de naptı ? Caner'e katlanıyor diyor çıkarıp kimi alsın ? Ayakta duramayan Krasic'i mi ? Semih olsaydı diyen var Semih şu takımda kadroya girmesi diğer oyunculara ayıptır. Semih oldu mu takım 10 kişi oynuyor. Cristian da maç seçme huyundan vazgeçmedi gitti ama yapılcak bir şey yok başka oyuncu yok. Volkan kesik yemeli ama şu sıkıntılı dönemde Volkan'ı kesip olası puan kaybında eleştiri okları tamamen Aykut Kocaman'a yöneleceği ve vay efendim Volkan kesilir mi diye eleştirileceği için yapmıyordur. Bekir topu taça atsa golü yemicektik belki de anlamıyorum taça atmaktan neden korkuyorlar ? Riske girmiceksin bu kadar basit. Yeni turda Meireles gelince Salih , Meireles , Topal oynarız inşallah. Webo'da dönmeli bir an önce Sow neden sol kanat oynuyor diyenlere de iyi cevap olmuştur bu maç. Gördük yalnız kaldı ona top indiricek top dağıtıcak yardımcı bir oyuncu lazım Webo bu görevi yapabiliyor. Maç izlenimlerim böyle. Şu zamandan sonra bazı kişiler UEFA Kupasını alsakta Aykut Kocaman'ı eleştircek ben onu görebiliyorum eleştirmek tabi ki olur ama onların yaptığı ön yargılı ve art niyetli eleştirme. Neyse çeyrek finalin mutluluğuyla iyi bir uyku çekeriz artık :)

byariff
15.Mart.2013, 02:52
kendi evindesin furkan bir zahmet biraz açik guzel oynat takimi çogu taraftarin istedigide bu guzel futbol topal-cristian-selcuk = salih etmez adam oyuna girdi tik golunu atti o topu takip etmeyi ne selcuk yapar ne topal ne cristian cidden entresan adam aykut hoca neyse çeyrek finale cikmakda onemli disine gore bir rakip gelir umarim fenerbahcenin basarilar temsilcimize.

furkan58
15.Mart.2013, 02:58
Ben cris-topal-selcuk bi salih eder demiyorum da koy bu 3ü yerine bi 3lü kimi koyucan adam mı var ? Bunlarla bu kadar oluyor. Açık futbola gerek yok gördük açık oynayan Napoli'yi 5ledi Plzen.

BleedingMoon
15.Mart.2013, 03:06
rezalettik. volkan yerine kalede bidon olsaydı yine en fazla bir tane gol yerdi bidon.

barahir
15.Mart.2013, 03:12
Volkan'ın ameliyat olması lazım artık, ertelemesin mümkünse daha fazla.. Gitmiyor, götüremiyor..

LaigLeNoiR
15.Mart.2013, 03:15
Fazla üzerinde konuşulacak bir maç değil, unutmak lazım. Bizim için önemli olan turu geçmekti, onu da aldık zaten sıkıntı yok :)

Avrupa'da söz sahibi olmaya devam etmeliyiz.

Escochae
15.Mart.2013, 03:20
Fazla üzerinde konuşulacak bir maç değil, unutmak lazım. Bizim için önemli olan turu geçmekti, onu da aldık zaten sıkıntı yok :)

Avrupa'da söz sahibi olmaya devam etmeliyiz.

Kesinlikle. Böyle maçlarda güzel oynamak değil turu geçmek önemli olan. Ve bizde onu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz.

Bu arada 2 takımımızda Avrupada iyi gidiyor. Ülke puanına etkisi nasıl olur ve onun hesaplaması nasıl yapılıyor ?

mwaru
15.Mart.2013, 03:33
Kötü oynadık ama turu geçmesini bildik,tam bir turnuva takımı gibi.4-3-3 tam oturmuştu bugün zorunluluktan 4-5-1 oynadık bu da b planımızın çok kötü olduğunu gösteriyor.

BleedingMoon
15.Mart.2013, 03:41
Kesinlikle. Böyle maçlarda güzel oynamak değil turu geçmek önemli olan. Ve bizde onu gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz.

Bu arada 2 takımımızda Avrupada iyi gidiyor. Ülke puanına etkisi nasıl olur ve onun hesaplaması nasıl yapılıyor ?

avrupa'ya katılan takımlar arasında eşit bölünüyor zannedersem.

sananes
15.Mart.2013, 03:56
Hala Aykut Kocaman'a bir sürü eleştiri :) Utanmasalar vurucak yer bulamayınca Emre'yi niye oynatmadı Meireles'i niye oynatmadı felan diyen olucak :) Orta saha rotasyonu Cristian , Topal , Selçuk ve Salih'ten oluşuyor. Topal sakatlandı kaldı 3 adam ne yapsın adam orda 18 kişilik kadroda başka adam mı var ? Topuz girdi de naptı ? Caner'e katlanıyor diyor çıkarıp kimi alsın ? Ayakta duramayan Krasic'i mi ? Semih olsaydı diyen var Semih şu takımda kadroya girmesi diğer oyunculara ayıptır. Semih oldu mu takım 10 kişi oynuyor. Cristian da maç seçme huyundan vazgeçmedi gitti ama yapılcak bir şey yok başka oyuncu yok. Volkan kesik yemeli ama şu sıkıntılı dönemde Volkan'ı kesip olası puan kaybında eleştiri okları tamamen Aykut Kocaman'a yöneleceği ve vay efendim Volkan kesilir mi diye eleştirileceği için yapmıyordur. Bekir topu taça atsa golü yemicektik belki de anlamıyorum taça atmaktan neden korkuyorlar ? Riske girmiceksin bu kadar basit. Yeni turda Meireles gelince Salih , Meireles , Topal oynarız inşallah. Webo'da dönmeli bir an önce Sow neden sol kanat oynuyor diyenlere de iyi cevap olmuştur bu maç. Gördük yalnız kaldı ona top indiricek top dağıtıcak yardımcı bir oyuncu lazım Webo bu görevi yapabiliyor. Maç izlenimlerim böyle. Şu zamandan sonra bazı kişiler UEFA Kupasını alsakta Aykut Kocaman'ı eleştircek ben onu görebiliyorum eleştirmek tabi ki olur ama onların yaptığı ön yargılı ve art niyetli eleştirme. Neyse çeyrek finalin mutluluğuyla iyi bir uyku çekeriz artık :)

bugün ki maçın eleştirilmeyecek bir yanı yok.

kendi içerisinde çelişen bir sürü şey olan bir yazı olmuş. Sow kanatta oynamalıysa elindeki tek forveti yani Semih'i koyacaksın, Caner çok mu yeterli sanki.

Ayrıca şu orta saha darlığında mecburdu böyle çıkmaya diyorsun. 4 seçenekten 3ünü seçerken bile Salih'i oynatmamasını eleştirmemizi yanlış buluyorsun ama hala bir sonraki tur Meireles geldiğinde Salih'i oynatmasını umut ediyorsun. Ne diyeyim umut iyidir.

İnsanlarda yeni moda eleştireni eleştirmek oldu. Yorumumuzu yapıp geçsek memnuniyetsiz olan ve kendine göre hataları bulup anlatmaya çalışan insanlara tepki göstermesek ne kaybederiz? Kaldı ki böyle rezalet bir maçtan sonra. Şimdi şu oyunu eleştirmeyeceksek,eleştiri yapamayız zaten. Bundan kötü futbol oynanmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mart.2013, 04:12
galatasarayin schalke karsisinda ikinci yari oynadigi futboldan kim memnun ki, ama turu gectigi icin hepimiz gururlandik. bugun fenerbahce de oyle bir psikoloji yasadi ve maci zora soktu. salihin girdigi dakikadan itibaren cok iyi bir oyun oynuyorduk ancak 2.yari ne olduysa takim yeniden salih oncesine dondu, yani o tedirgin havaya burunduk yeniden. gerci ne olduguna dair bir fikrim var. devre arasindaki motivasyon eksikligine bagliyorum ben sahsen, aykut hocanin iletisimi oyunculari negatif etkiledi buyuk ihtimal. yasanacak stresi anladigim icin skor 1-1 olunca maci izlemeyi biraktim. turu gectigimiz icin mutluyum, takimin ne oynayabilecegini bildigim icin de bugunku maci cok fazla kafaya takmiyorum. ceyrek final baskisi vardi takimin uzerinde, simdi beklentinin uzerine cikildigi icin daha rahat ve ozguvenli bir sekilde devam ederiz diye dusunuyorum.

SacrificeGGTC
15.Mart.2013, 08:45
Takım baskıyı hala kaldıramıyor. Rakibe önde basamıyor ve rakibin oyununu daraltamıyor. Çok kolay geçilebilen bir takımız. Maçı çabuk bırakıyoruz. Dakika 65'lerde başlayan o isteksizlik, futbol izlemeyi resmen bir katliama dönüştürüyor. Resmen sıkılıyorum izlerken, ne zaman gol yiyeceğiz, acaba kim hata yapacak ya da kim oyundan çabuk düşecek diye izliyorum.

Ben bir kaleci daha görmedim 32 yaşında olacak ve topu oyuna her soktuğunda takımına özellikle defansına zor anlar yaşatacak. Yerden gelen toplara atlayamıyor. Bugünkü yediğimiz golü tekrar izleyin, gövdesini yere koyamıyor uzanmak için; onun yerine kol dirseğinin üstüne atıyor kendini. Oysaki gövdesini yere bırakıp, kolunu uzatsa topu kurtaracak. Bunu her zaman yapıyor. Ayrıca her çıkışta topu yumruklayamıyor, geri dönüşünde de her seferinde bir sorun. Her geri pasta eli ayağına dolanıyor. Bu tecrübeleri edinebilmek için daha kaç maça çıkmalı? Daha kaç yaşına basmalı?
Orta sahamız rezalet. İleri top çıkarabilen bir oyuncu yok, tabi Salih dışında. Sürekli alınan toplar, Yobo'ya, Bekir'e ya da Ziegler ve Gökhan Gönül'e gidiyor. Başını kaldırıp, Kuyt'a, hatta ve hatta yanındaki futbolcuya veren daha görmedim. Yaratıcılık sıfır, oyuna direnme ve istekte sıfır.
İlerisi için söylenebilecek çok fazla bişi yok. Top gelmeyince, onlarda pozisyon alamıyor. Topu taşıyıp kendileri bişiler yapma derdindeler.
Futbolumuzu hala beğenmiyorum. Bunu Plzen'in ilk maçında da yazınca tepki almıştım; kişisel başarılar sonucu bu skorları elde ediyoruz her kulvarda.
Ortada bir emek var, başarı var. Tebrik ediyorum...

KanaKe
15.Mart.2013, 12:45
fener her zamanki gibi oynadi dün önemli olan turu gecmekti gectik daha fazla tartismaya gerek yok sanki ilk defa böyle oynuyorlarmis gibi... salihi cok begendim bu arada umarim kocamanin gözüne girmeyi sonunda basarmistir daha cok ilk 11 de görürüz onu.. selcuk yada topal oynayacagina salih oynasin..

darkkobal123
15.Mart.2013, 16:29
Öncelikle gönülden tebrik ederim Fenerbahçe'yi, harika oldu bu sonuç. Ancak oynadığı futbolu tebrik edemeyeceğim. Zorunlu değişiklik ile oyuna giren bir oyuncu oyunun kaderini değiştiriyorsa, orada bir yanlışlık vardır. Bazı şeyler doğru gitmiyordur. Salih'e ayrı bir parantez açmak lazım, oyunu görüşü, tekniği vs. çok iyi. İzlerken keyif veriyor. Emin adımlarla ilerliyor, bravo Salih'e. Bir parantezde Volkan'a açalım, dün çok kötüydü. Eski Volkan'dan eser yoktu, bir an önce toparlanması lazım.

MeMo
15.Mart.2013, 20:45
Zaten ilk maçtaki iyi oyunumuzla turu hak etmiştik. Rakibin de bir şekilde buna tepki vermesi doğal, önemli olan skoru bulup rahatlamak. 2. gol de gelmeyince son dakikalarda doğal olarak baskı yedik. Yine fazla futbol romantikliği yapılıyor gibi.