View Full Version : Bursaspor - Trabzonspor | STSL 26. Hafta
Kaka Leite
14.Mart.2013, 17:07
http://img479.yukle.tc/images/4277Adsiz.png
Bordo61Mavi
15.Mart.2013, 21:09
BURSASPOR: Carson, Şener, Serdar, İbrahim, Vederson, Edu, Musa, Tuncay, Belluschi, Batalla, Sestak
TRABZONSPOR: Onur, Celustka, Mustafa, Bamba, Cech, Serkan, Soner, Halil, Adrian, Olcan, Paulo Henrique
Mac berabere gibi duruyor :) ilk mactaki gibi bir hakem olmaz umarim.
Nocna Mora
15.Mart.2013, 21:59
Tolunay Hoca yavaş yavaş kadroyu oturtuyor. Serkan orta sahaya dinamizm vermesi için oraya alınmış sanırım. Isıracaktır. Soner'in de performansını yükseltmesi lazım yoksa orada formayı Zokora'ya kaptıracaktır. Halil'in de kesinlikle performansını arttırması gerekiyor.
Bordo61Mavi
15.Mart.2013, 22:01
Bide bu Faruk Ozak 2 haftadir maclara geliyor ne is :) fazla dolasmaya basladi etrafimizda
Namzet
15.Mart.2013, 22:04
Trabzon yenilgi alırsa çok acaip şeyler olur
Edit : Bursa 4.dkda 1-0 yaptı
darkkobal123
15.Mart.2013, 22:10
Trabzonspor bu maçı alamazsa harbiden işi çok zorlaşır.
darkkobal123
15.Mart.2013, 22:25
Henrique ve Halil'in golleri 2-1 öne geçti Trabzonspor.
Hamit atınca Halil'de atıyor. :D
Bordo61Mavi
15.Mart.2013, 22:29
Bursa ilk golu yine attigina pismanmi olacak acaba
InsAllah bi gereksiz maceralara girmeyizde burdan 3 puani aliriz
Bordo61Mavi
15.Mart.2013, 22:45
Hakem sasi galiba :) ters goruyor, ofsayta bak
Nocna Mora
15.Mart.2013, 22:57
Çaldıkları o ofsayt pozisyonunda Adrian ofsayt.
Ayrıca müthiş bir maç oluyor. Oldukca zevkli. Umarım ikinci yarıda böyle zevkli geçer. İlk yarıda maç gitti, geldi ve Bursaspor soyunma odasına 3-2 önde girdi. Bursaspor'un 3.golünde Onur'un büyük hatası var.. Trabzonspor'da Soner oyunun savunma yönünde hiç yok. Bu orta alanda fazla boşluk bulmasını sağlıyor Bursa'nın. Bakalım ikinci yarı nasıl olacak.
sananes
15.Mart.2013, 23:06
maç böyle bitsin işte iddaa'da bursaspor'a verdik üzmesinler bizi:)
Bordo61Mavi
15.Mart.2013, 23:18
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/62437_10151599658594155_872496730_n.jpg
byariff
15.Mart.2013, 23:20
yalniz bu serdar azizi iyi ki almadik daha dogrusu iyi ki fiyat yukseltmisler eleman her 2 haftada bir hata yapiyor tam bir patliyan bomba.
sananes
15.Mart.2013, 23:44
Maçı izlemiyorum,oturma odası çok uzak geliyor:) ama trabzonspor'u hakem lime lime ediyor deniyor eksisozlukte falan.
OrcunFB
15.Mart.2013, 23:52
Bu Colman'a cidden ne oldu böyle ? Hakeme küfürler, vatandaşına sert girmeler...
OrcunFB
15.Mart.2013, 23:55
Mustafa Yumlu'yu tokatladı şimdi de.
sananes
15.Mart.2013, 23:57
önce hakeme küfür ediyor, sonra kırmızıyı hak eden bir faul yapıp maç bitiminde de rakiple de takım arkadaşıyla da dalaşıyor, garip vesselam. Keşke sene başında sorun çıkarttıgında gönderseydi Şenol Hoca.
Ve garip ama Trabzonspor küme düşme adayım benim,Gaziantep ile birlikte. İki takımdan birisi düşen 3. takım olur gibi geliyor.
Universal
15.Mart.2013, 23:59
Trabzon adım adım alt sıralara gidiyor. Bu saatten sonra ben kurtuluş göremiyorum. Bir kupa hasreti ile takımı bitirdiler. İlahi adalet.
Mustafa Yumlu ile Colman'ın kavgası http://s1.directupload.net/images/130315/g49luf2d.swf
erdem344
16.Mart.2013, 00:08
Bellushi müthiş oyuncu ben çok beğendim.
europeanconquer
16.Mart.2013, 00:09
Bir aralar çok mülayim adamdı bu Colman,noldu da bu hallere geldi yahu.
Trabzon çok karışık,tek kurtuluş Sadri Şener yönetiminin gitmesi.
Namzet
16.Mart.2013, 00:18
Şenol Güneşin bu takımda kalması gerekirdi,işler çok zor Ts için
Mamadou
16.Mart.2013, 00:55
Daha önceki TS maç konularına yazdığım gibi sorun tamamen psikolojik. Sahada oyuncuların halinden yeterince belli oluyor. Oyuncular çok gergin ve her hakem kararına itiraz ediyorlar. Haklı veya haksız. Bu oyuncularla sezona başladı Trabzonspor bu oyuncularla sezonu bitirecek. Önümüzdeki sezon için çoğu oyuncu ile yollar ayrılacaktır. Ama ilk önce bu sezonu bir şekilde tamamlamaları lazım. Sahada oynanan oyun ne kadar kötü olursa olsun Trabzonspor düşmez. Yada net bir şekilde düşürmezler, düşüremezler diye yazayım. Öyle bir babayiğit yoktur. Nasıl önceden bazı olaylar kapatıldıysa Trabzonspor'da düzlüğe çıkar. Trabzonspor'un daha önceki senelerde böyle sıkıntılı dönemleri oldu.
Trabzonspor taraftarı olsam herhalde direk hedefim Sadri Şener ve yönetimi olurdu. Trabzonspor bir an önce Sadri Şener ve yönetiminden kurtulmalı. Malum şike sürecinse konuşmaktan takımı unuttular. Ellerindeki en iyi oyuncuları kaçırdılar. Alınan oyuncuların hiç biri kaptırdıkları oyuncuların yerini dolduramadı. Devre arası transferinde iki oyuncuyu Rize'ye sattıktan sonra zaten niyetini yeterince belli etti. İş taraftara düşüyor biraz taraftar geçmişi unutup takıma odaklanmalı ama ilk önce Sadri Şener ve yönetiminin gitmesi lazım elbette.
Nocna Mora
16.Mart.2013, 01:05
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/62437_10151599658594155_872496730_n.jpg
Yahu anlamıyorsun. Yayıncı kuruluşun hatası burda durdurmak görüntüyü. Ondan önceki pozisyona kalktı bayrak. Adrian o topa yönelmeden önce ofsayttı.
sananes
16.Mart.2013, 01:28
Daha önceki TS maç konularına yazdığım gibi sorun tamamen psikolojik. Sahada oyuncuların halinden yeterince belli oluyor. Oyuncular çok gergin ve her hakem kararına itiraz ediyorlar. Haklı veya haksız. Bu oyuncularla sezona başladı Trabzonspor bu oyuncularla sezonu bitirecek. Önümüzdeki sezon için çoğu oyuncu ile yollar ayrılacaktır. Ama ilk önce bu sezonu bir şekilde tamamlamaları lazım. Sahada oynanan oyun ne kadar kötü olursa olsun Trabzonspor düşmez. Yada net bir şekilde düşürmezler, düşüremezler diye yazayım. Öyle bir babayiğit yoktur. Nasıl önceden bazı olaylar kapatıldıysa Trabzonspor'da düzlüğe çıkar. Trabzonspor'un daha önceki senelerde böyle sıkıntılı dönemleri oldu.
Trabzonspor taraftarı olsam herhalde direk hedefim Sadri Şener ve yönetimi olurdu. Trabzonspor bir an önce Sadri Şener ve yönetiminden kurtulmalı. Malum şike sürecinse konuşmaktan takımı unuttular. Ellerindeki en iyi oyuncuları kaçırdılar. Alınan oyuncuların hiç biri kaptırdıkları oyuncuların yerini dolduramadı. Devre arası transferinde iki oyuncuyu Rize'ye sattıktan sonra zaten niyetini yeterince belli etti. İş taraftara düşüyor biraz taraftar geçmişi unutup takıma odaklanmalı ama ilk önce Sadri Şener ve yönetiminin gitmesi lazım elbette.
eskiden olsa bende düşürmezler derdim. Trabzonspor için değil tüm büyükler için tabi. Fakat bu sezon hakemler bariz şekilde destek çıkmadığı sürece anadolu takımlarından bedava puan toplayamaz hiç bir büyük, lig öyle bir haldeki 2 maç üst üste kazanamayan takım küme düşme potasına giriveriyor.
Deus Dominus
16.Mart.2013, 01:45
Mevcut federasyonla pek iyi anlaştıklarını söyleyemeyiz, her şey olabilir. Tepede Yıldırım Demirören ve arkadaşları olmayaydı iyiydi :)
Bordo61Mavi
16.Mart.2013, 03:01
Colman bu takima ihanet ediyor, bunu daha oncede dedim.
Tatilini biraz daha uzatmak icin o sari karti gordu.
Daha cok yazilacak sey varda yazip kendimizi yormiyalim, 3 hafta cok onemli
Antalya
Akhisar
Ordu
darkkobal123
16.Mart.2013, 14:30
Trabzonspor düzeleceğine daha kötüye gidiyor. Onlar için çok kritik bir maçtı bu. 1-2 maç daha böyle yenildiği, daha doğrusu puan kaybettiği vakit son 3'ün nasıl bir şey olduğunu hissedebilir.