View Full Version : Eskişehirspor - Elazığspor | STSL 26. Hafta
Kaka Leite
14.Mart.2013, 17:07
http://img474.yukle.tc/images/8310Adsiz.png
sananes
15.Mart.2013, 23:33
Elazığspor 1-0'dan geri döndü 2-1 önde şu an. Aşağıda işler kızışıyor.
Universal
16.Mart.2013, 00:07
Elazığ bu performansı ligin ilk yarısı sergilese üst sıralarda olurdu. Umarım Yılmaz Vural ile seneyede devam ederler. Ligde kalmalarını istiyorum.
Elazığ bu performansı ligin ilk yarısı sergilese üst sıralarda olurdu. Umarım Yılmaz Vural ile seneyede devam ederler. Ligde kalmalarını istiyorum.
Aynen hocam,Elazığ bence bu ligte ders verebilecek adam gibi takım.
sananes
16.Mart.2013, 00:10
Yılmaz Vural küme düşmekten kurtarırken iyi de sezon başında bir takımla başladığında çok da parlak geçiremiyor sezonu. Elazığspor'u bana kalırsa da kurtaracak ama seneye ne yapacaklar muamma.
Deus Dominus
16.Mart.2013, 00:13
İşin içinde psikoloji de var. Varını yoğunu koyuyor oyuncular ortaya, neredeyse her maç maksimum katkıyı vermeye çalışıyorlar. Bu sene ligde kalsalar seneye aynı motivasyonu, aynı hırsı yakalayamayabilirler. Zaten Yılmaz Hoca'nın ikinci sezonları bu sebeple pek iç açıcı geçmiyor bence.
Eskişehirspor'u da iyi oynuyor falan diyoruz ama 5 haftadır kazanamıyor.
Namzet
16.Mart.2013, 02:29
Yılmaz hocam biraz daha zorlarsa avrupa olacak yolun sonu:D
Özgür Çetin
16.Mart.2013, 02:31
Yılmaz hocam biraz daha zorlarsa avrupa olacak yolun sonu:D
ligin ikinci yarısı ben bu takımı avrupaya oynatırım dedi zaten:)
byariff
16.Mart.2013, 03:23
yilmaz hoca yine son saniye goluyle yikildi maçlar 85 dakika olsaydi yilmaz hoca bir takimi sampiyon yapabilirdi :D
eskisehirin attigi penalti sanki penalti degildi.
darkkobal123
16.Mart.2013, 14:33
Elazığspor, Anadolu takımları arasında ki en iyi futbolu oynayan takım şu anda. Üst üste 4. galibiyetini son dakikalarda kaçırdılar. Düşmez bu takım.