View Full Version : Kayserispor - Galatasaray | STSL 26. Hafta
Kaka Leite
14.Mart.2013, 17:07
http://img479.yukle.tc/images/7395Adsiz.png
europeanconquer
14.Mart.2013, 17:12
Schalke maçının gazıyla ne yapar eder kazanırız diye düşünüyorum.
OrcunFB
14.Mart.2013, 17:19
Ih, ıh Kayseri ıh, ıh Kayseri. :n:
Alicanfmfan
14.Mart.2013, 17:22
Arkamıza bir rüzgar aldık, bu motivasyonla umarım bu zorlu deplasmanı da kayıpsız geçeriz.
Namzet
14.Mart.2013, 17:32
Kayseri son maçlarda çok puan topladı,zor bir deplasman olacak gs için.Berabere bitebilir
Corpus
14.Mart.2013, 17:36
Kayseri' nin maç kaybetme zamanı geldi. Namağlup serileri fazla uzadı :)
LaigLeNoiR
14.Mart.2013, 17:49
Kayseri puan veya puanlar kazanır ve ardından Aslan'ın sesi Avrupa'da çıkıyor diye manşetler atılır :)
Suicider
14.Mart.2013, 18:00
Şampiyonlar ligini çok başarılı geçirdik.Eğer şansımız olursa bir tur daha ilerleyebiliriz.Ama artık oyuncuların kafası Şampiyonlar liginde muhabbeti bitmeli.Sonuçta şampiyon olamazsak seneye ön eleme oynayacağız ordan da genelde Türk takımları eleniyor.Evet hala şampiyonlar liginde devam etmek önemli ama lige de odaklanmalıyız.Eskişehir ve Gençler maçından sonra artık kazanmamızın zamanı geldi.Umarım zorlu rakibimiz karşısında galip geliriz.
byariff
14.Mart.2013, 18:26
Ne yapar ne eder aliriz bu kadar puan kaybi yeter ligde. 1-2 gibi sonuc bekliyorum
uAburak89
14.Mart.2013, 21:41
Geçen haftaki anlamsız kaybın telafisi ancak 3 puan olur ama biz en fazla berabere kalırız.
Özgür Çetin
14.Mart.2013, 22:42
Kazanırız.Şu kayseri kadrosunun şu Galatasaray kadrosuna karşı şansı yokki gördük bunu 2 yıldıt..Kazanırız farklı şekilde..
Nedvedmania
14.Mart.2013, 22:57
Samsundan 24 kisi geliyoruz bu maca da. Mutlu ayriliriz insallah :)
Mamadou
14.Mart.2013, 23:00
Galatasaray Schalke'ye elenseydi bir darbede bu deplasmanda alırdı. Ama turu geçtiklerine göre moraller çok iyidir. Bu moralle Galatasaray kayıp vermez. Genel olarak bu maçta Galatasaray'ın puan kaybedeceği düşünülüyor ama Galatasaray rahat bir şekilde kazanırsa şaşırmam. Ligin ilk yarısındaki Sivas deplasmanı gibi. Kesin puan kaybeder diye düşünülen bütün maçları geçmesini bildi Galatasaray. Olursa puan kaybı beklenmedik maçlarda olur Galatasaray'ın :) Geçen hafta olduğu gibi.
erdem344
14.Mart.2013, 23:06
Kayseri kazanır olmadı berabere kalsın :D puan alsın yeter :D :D
darkkobal123
14.Mart.2013, 23:26
GS adına çok önemli bir maç. Puan kayıplarına artık tahammülleri kaldığını zannetmiyorum, aynı bizim gibi. :D Bu moral ile de kazanmalarını bekliyorum ancak Schalke 04 maçının zafer sarhoşluğu futbolcuların bu maça olan konsantresini nasıl etkileyecek bakalım. Geçen haftaki gibi her türlü sonuca açık, ilginç bir maç olacak. :)
Boşuna gelmesin bence bizim takımın taraftarları şöyle bir haber gördüm.
Kayserispor-Galatasaray maçında misafir tribünü haricindeki tribünlere Galatasaray taraftarlarının alınmayacağı açıklandı.
Kayserispor Yönetimi, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Güvenlik nedeniyle 17.03.2013 Pazar günü saat 16.30’da oynayacağımız müsabakada misafir tribünü hariç hiçbir tribüne Galatasaray formalı, atkılı, flamalı veya bayraklı taraftar alınmayacaktır” duyurusunda bulundu.
Kaynak: Kayserispor resmi internet sitesi
LaigLeNoiR
15.Mart.2013, 10:51
Bunda ne varki, doğru olan veya yapılan da zaten bu değil mi ? Yoksa sistem başka türlü mü işliyor ?
Deus Dominus
15.Mart.2013, 12:22
Öyle alışmışız ki çarpık düzene, bir işin doğrusu yapıldığında yadırganır olmuş :)
davidvilla
15.Mart.2013, 14:20
Bu maçtan puan çıkarmamız bence imkansız. Umarım yanılırım. Ya da umarım diğerleri de maçlarından puan çıkaramazlar.
Raheem Lawal.
15.Mart.2013, 20:59
Genel Olarak Millet Gs Çok havaya Girdi Bu Maçta Takılır Diye düşünüyordur, ama ben öyle düşünmüyorum Galatasaray Bu maçı Vermez.
NeymaR
15.Mart.2013, 21:05
Bu maçı mutlaka kazanmalıyız umarım oyuncular bunun farkındadır ama defansta sorunlar var gibi semih yok zan cezalı
uAburak89
15.Mart.2013, 21:10
Semih antremana çıkmış galiba bugün, oynar büyük ihtimalle. Kayseri'de son haftaların formda ismi Salih Dursun cezalı, yanlış görmediysem.
sananes
15.Mart.2013, 21:36
Kayserispor'un hocası Prosinecki idi sanırım, Sarışın adam. Takımın başına geçtiği birinci ya da ikinci hafta Galatasaray ile Arena'da oynadı ve çok garip, genç ağırlıklı bir kadro sahaya sürerek maçı zaten ağır favori olan Galatasaray'ın rahat kazanmasını sağlamıştı. Şimdi aynı hoca çok güzel bir sistem oturttu,iyi oynuyorlar ve istenilen sonuçları elde ediyorlar. Umarım bu maçta da kaybetmezler ve Galatasaray'a iyiden iyiye yaklaşma şansımız olur.
Nedvedmania
16.Mart.2013, 17:25
Yarın Jose Mourinho ile aynı tribünde olmak ... :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Mart.2013, 17:55
terim son schalke macina kadar sakladigi 442-baklava duzeni ile bu maca cikabilir. cikmasi da gerekir. o duzenle cok iyi oynadilar. ozellikle selcuk cok verimliydi o macta. hamit de oyle. takim sanki bir kademe atladi (: kayseri ligin en formda takimlarindan biri, guzel mac olur. beklentimiz cimbomun puan kaybetmesi :D
Universal
16.Mart.2013, 18:20
Gökhan Zan'ın saçma sapan affı geçen hafta verilen saçma sapan penatlıdan sonra Galatasaray kazanmazsa ayıp eder. Ne de olsa Kayseri kendini kurtardı.
uAburak89
16.Mart.2013, 18:23
Gökhan Zan'ın saçma sapan affı geçen hafta verilen saçma sapan penatlıdan sonra Galatasaray kazanmazsa ayıp eder. Ne de olsa Kayseri kendini kurtardı.
5 defa okudum, bu maç ile hiçbir alaka kuramadım. Kendi içindeki kopukluğuna değinmiyorum bile.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Mart.2013, 18:25
@universal
kayseri ilk basta dusme potasindan uzaklasma cabasindaydi fakat simdi avrupa icin sansi var. herhangi bir rehavet olmaz onlar acisindan. kayseri evinde cok iyi bir ekip, cimbomu zorlar bence.
furkan58
16.Mart.2013, 18:30
5 defa okudum, bu maç ile hiçbir alaka kuramadım. Kendi içindeki kopukluğuna değinmiyorum bile.
Niyet belli diyor maçtan 1 gün önce stoper sıkıntısı yaşayan takımın cezasını ertele, geçen hafta maçı kurtarmak için ucuz bile denmeyecek şekilde alakasız penaltı çal. Artık kazanırsınız diyor.
Universal
16.Mart.2013, 18:32
Bu maçta stoperiniz yok iken bir anda bir stoperinizin cezası maçtan bir gün önce kalkıyor ise herşey ile ilgilendiririm.
byariff
stoper SIKINTIMIZ oldugunu kim soledi semih-dany kadroda ? hakan balta stoper oynuyabiliyor yeri geldi melo bile oynadi cidden ilginç adamlarsiniz vesselam.
uAburak89
Niyet belli diyor maçtan 1 gün önce stoper sıkıntısı yaşayan takımın cezasını ertele, geçen hafta maçı kurtarmak için ucuz bile denmeyecek şekilde alakasız penaltı çal. Artık kazanırsınız diyor.
Bunları diyenlerin Fenerbahçe'li olması = ironinin babası.
stoper SIKINTIMIZ oldugunu kim soledi semih-dany kadroda ? hakan balta stoper oynuyabiliyor yeri geldi melo bile oynadi cidden ilginç adamlarsiniz vesselam.
Olur mu ya, stoperimiz yok bizim.
furkan58
16.Mart.2013, 18:35
Bunları diyenlerin Fenerbahçe'li olması = ironinin babası.
Evet unutmuşum Caner'in cezasını ertelemişlerdi(!) geçen haftada Kuyt yerde kaldı alaka yokken ona penaltı çaldılar zaten. Özür dilerim.
Semih'in durumu tam belli değil. Hakan ve özellikle Melo'nun asıl yeri stoper mi ? Melo'nun stoperde oynıcak olması demek o bölgede sıkıntı olduğunu gösterir asıl bölgeleri değil sonuçta.
byariff
16.Mart.2013, 18:36
hakan stoper degilde ney furkan yeri geldi dlc sol iç oynadi ha genelde sol bek daha çok oynadi semihin durumu belli ayrica hic birseyi yok 18 kisilik kafilede yer aliyor. dany desen sakatligi yok kadroda hepsi.
uAburak89
16.Mart.2013, 18:42
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray'la eşleşen Real Madrid'de teknik direktör Jose Mourinho, Galatasaray'ı izlemek için Türkiye'ye geliyor.
Kayserispor Kulübü, Şampiyonlar Ligi'nde eşleşen Real Madrid Teknik Direktörü Jose Morinho ile Galatasaray’ın cezalı teknik direktörü Fatih Terim için yarın oynanacak Kayserispor-Galatasaray maçı için Kadir Has Stadı'nda iki ayrı loca ayırdı.
Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Galatasaray ile eşleşen Real Madrid, Kayserispor Kulübü'ne e-mail ile başvurarak, Teknik Direktör Jose Mourinho ve kendisine eşlik edecek 4 görevli için yardımcı olunmasını, Pazar günü saat 16.30’da oynanacak karşılaşmayı izleyip not alabilmesi için loca tahsis edilmesini istedi.
E-mail'de Galatasaray'ı yakından takip eden Portekizli teknik direktörün Pazar sabahı İstanbul’a geleceği, buradan Kayseri’ye hareket edeceği veya özel uçakla direkt olarak İspanya’dan direkt olarak, öğle saatlerinde Kayseri Erkilet Havaalanı'na geleceği bildirildi. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, uluslararası spor kuralları ve etiği açısından Real Madrid kulübünden gelen istek üzerine teknik direktör Jose Mourinho'yu özel locada misafir edeceklerini belirtti.
Hurma, DHA’ya yaptığı açıklamada, "Sadece Mourinho’ya değil, Galatasaray Kulübü'nün cezalı durumdaki Teknik Direktörü Fatih Terim’e de ayrı bir loca ayırdık. Uluslararası etikler, ülkemiz ve Galatasaray’ı doğru temsil etmek adına Real Madrid’in teknik direktörüne Kayseri’de kaldığı sürece ev sahipliği yapacağız’’ diye konuştu.
İspanya takımının teknik direktörünün maçtan sonra da özel uçakla Kayseri’den Madrid’e hareket edeceği, bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le de bir görüşme yapacağı bildirildi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=50335
darkkobal123
16.Mart.2013, 18:49
Pastırma, sucuk yedirtmeden bırakmayın. :n:
europeanconquer
16.Mart.2013, 23:22
Yarın ne yapıp edip kazanmalıyız,hem puan farkı Beşiktaş ile 7'ye çıkar hem de Fenerbahçe'de strese girer,çünkü maçın bitiş saati ile Fenerbahçe maçının başlama saati çok yakın.
europeanconquer
17.Mart.2013, 01:27
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/745620446.jpg?key=710355&Expires=1363470168&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=Gmq4NNimWmW4N18~AP1s8sZ3gYNnGIqKDm13YX6I mnvnargzXDCl9Csu4wz2or4vLSb-JkLh9aNVlkXHfhybHDHzBjqnMRw2EGaKrC2s--gKB69TseqsM4b9KV39XodHsJ6Wbsn1zje-ta1HMTk2vpzzamreO57LXeKuTFh7UOM_
Şu atmosferden sonra kazanmamak ayıp olur :icon_biggrin:
Saldır Galatasaray !
Gncl1905
17.Mart.2013, 01:28
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/745620446.jpg?key=710355&Expires=1363470168&Key-Pair-Id=APKAIYVGSUJFNRFZBBTA&Signature=Gmq4NNimWmW4N18~AP1s8sZ3gYNnGIqKDm13YX6I mnvnargzXDCl9Csu4wz2or4vLSb-JkLh9aNVlkXHfhybHDHzBjqnMRw2EGaKrC2s--gKB69TseqsM4b9KV39XodHsJ6Wbsn1zje-ta1HMTk2vpzzamreO57LXeKuTFh7UOM_
Şu atmosferden sonra kazanmamak ayıp olur :icon_biggrin:
Saldır Galatasaray !
Süpermiş cidden :)
Deus Dominus
17.Mart.2013, 01:46
Benim net bilgim yok, bilgisi olan cevap verebilir mi? Benzer bir durum Gençlerbirliği-Eskişehirspor maçında Azofeifa'da yaşanmıştı. Rakibinin yakın, faullü markajı karşısında sinirlerine hakim olamayıp elini savurmuştu. Hakem kırmızı kart gösterdi ve bildiğim kadarıyla 2 maç ceza aldı. O kararda herhangi bir erteleme, bir azaltma oldu mu olmadı mı bunu merak ediyorum.
europeanconquer
17.Mart.2013, 01:51
http://www.zaman.com.tr/spor_azofeifanin-cezasi-ertelendi_2056925.html
Ertelenmiş.
Deus Dominus
17.Mart.2013, 01:55
Örnek teşkil eden bir sonuç var, cezanın ertelenmesi bu durumda normal. Tabi bu ertelemeyi neye göre hangi kriterlere göre yapıyorlar bilmiyorum. Sanırım oyuncuları çağırıp bi' nevi duruşma yapılıyor.
edit: ben de buldum. Kararın tam açıklamasını spoiler'la paylaşayım, isteyen okusun hem yer kaplamasın. Espri olsun diye iyi halden indirim falan diyordum hakikaten varmış öyle bir şey :D
Gençlerbirliği Spor kulübü futbolcusu Randalı Azofeifa Corrales ile ilgili PFDK'nın 14.02.2013 tarihli ve E. 2012-2013/670, K.2012-2013/786 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2013/43 sayılı dosyası incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde; talep doğrultusunda açıldı. Duruşmaya Futbolcu Randall Azofeifa Corrales ile yanında getirdiği tercüman ile vekili katıldı. Sözlü açıklamaları dinlendi, tutanak altına alındı. Yapılan müzakere neticesinde;
1) PFDK'ca; Gençlerbirliği Spor kulübü futbolcusu Randalı Azofeifa Corrales'a rakip takım futbolcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle FDT' nın 44. ve 35/4. maddesi uyarınca 3 resmi müsabakadan men ve 10.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına; olayın oluş şekli dikkate alınarak FDT'nin 13. maddesinin uygulanması ile neticeten ve takdiren 2 resmi müsabakadan men ve 6.500.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile;
2) Kurulumuzun daha önce ki kararlarına da dayanak oluşturan ve FDT'nin 103.maddesinde düzenlenen "yaptırımın ertelenmesi" ne dair ilk kararı olan 2012/127 E.,2012/133 K. sayılı ve 10.05.2012 tarihli; yine 2013/25 E.,2013/27 K. sayılı ve 08.02.2013 tarihli kararlarında yaptırımın ertelenmesi için "cezanın ertelemeye uygunluğu",failin geçmişteki hali","failin pişmanlık duyması", "failin yargılama sürecindeki davranışları","cezanın alt sınırdan uzaklaşılmadan verilmiş olması" unsurlarının tamamının birlikte gerçekleşmesi gerektiği ayrıntılı şekilde belirtilmiş olup mevcut dosyada;
- Futbolcuya verilen "müsabakadan men" ceza tipinin FDT'nin 103.maddesine göre ertelenebilir cezalardan olması,
- Futbolcunun aynı sezon içinde tekerrür etmiş disiplin ihlalinin bulunmaması;
- Eyleminden duyduğu pişmanlık ve üzüntüyü ısrarla ve samimi olarak ifade etmiş olması;
- Bizzat katıldığı duruşma esnasında ve sunduğu yazılı beyanlarında, tekrar disiplin ihlali gerçekleştirmeyeceği yönünde oluşan kanaat;
- Ve cezanın alt sınırdan ayrılmadan verilmiş olması,
karşısında yaptırımın (cezanın) ertelenmesi talebinin kısmen kabulüne, 2 resmi müsabakadan men cezası ve 6.500.-TL para cezasının 1 maçının infaz edildiği görülmüş olup henüz infaz edilmemiş olan 1 resmi müsabakadan men ve 6.500.-TL para cezasının 1 yıl süreyle ertelenmesine oybirliği ile (2013/48 K.);
Bu da Gökhan Zan'ın tahkim kurulu kararı, benzer durum, benzer tespit, benzer sonuç.
Galatasaray Aş.'nin futbolcusu Gökhan Zan ile ilgili PFDK'nın 07.03.2013 tarihli ve E. 2012-2013/834, K.2012-2013/1001 sayılı kararına karşı yapmış olduğu itiraza ilişkin Kurulumuzun E.2013/76 sayılı dosyası incelendi. Duruşma açıldı. Duruşmaya Galatasaray AŞ. vekili ile futbolcu Gökhan Zan katıldı, sözlü açıklamaları dinlendi, tutanak altına alındı, eylemle ilgili müsabaka görüntüleri duruşma esnasında birlikte izlendi. Yapılan müzakere neticesinde;
(1) Futbolcu Gökhan Zan'ın rakip oyuncuya yönelik eylemi, her ne kadar PFDK'ca şiddetli hareket olarak nitelendirilmiş ise de, izlenen görüntülerden eylemin FDT'nin 36.maddesinde düzenlenen sportmenliğe aykırı hareket boyutunda kaldığı anlaşıldığından, PFDK'ca futbolcu Gökhan Zan'a neticeten verilen 2 resmi müsabakadan men cezasının 1 resmi müsabakadan men cezası olarak düzeltilerek onanmasına; cezanın re'sen aleyhe bozulamaması nedeniyle PFDK'ca verilen 6.500.-TL para cezasının onanmasına oybirliği ile;
(2) Kurulumuzun daha önceki kararlarına da dayanak oluşturan ve FDT'nin 103.maddesinde düzenlenen "yaptırımın ertelenmesi" ne dair ilk kararı olan 2012/127 E.,2012/133 K. sayılı ve 10.05.2012 tarihli; yine 2013/25 E.,2013/27 K. sayılı ve 08.02.2013 tarihli kararlarında yaptırımın ertelenmesi için "cezanın ertelemeye uygunluğu",failin geçmişteki hali","failin pişmanlık duyması", "failin yargılama sürecindeki davranışları","cezanın alt sınırdan uzaklaşılmadan verilmiş olması" unsurlarının tamamının birlikte gerçekleşmesi gerektiği ayrıntılı şekilde belirtilmiş olup mevcut dosyada;
- Futbolcuya verilen "müsabakadan men" ceza tipinin FDT'nin 103.maddesine göre ertelenebilir cezalardan olması,
- Futbolcunun aynı sezon içinde tekerrür etmiş disiplin ihlalinin bulunmaması;
- Eyleminden duyduğu pişmanlık ve üzüntüyü ısrarla ve samimi olarak ifade etmiş olması;
- Bizzat katıldığı duruşma esnasında ve sunduğu yazılı beyanlarında, tekrar disiplin ihlali gerçekleştirmeyeceği yönünde oluşan kanaat;
- Ve cezanın alt sınırdan ayrılmadan verilmiş olması,
karşısında yaptırımın (cezanın) ertelenmesi talebinin kısmen kabulüne, 1 resmi müsabakadan men cezasının 1 yıl süre ile ertelenmesine, 6.500.-TL para cezası yönünden erteleme talebinin reddine oybirliği ile (2013/78 K.);
di canio
17.Mart.2013, 01:57
Gökhan Zan'ın hareketini masum bulanlar var sanırım. Bir insanın, elini yukarı kaldırıp rakibine doğru sert bir şekilde indirmesi masum bir hareket mi?
europeanconquer
17.Mart.2013, 01:58
Kimse Gökhan masum dememesine rağmen bunu nereden çıkardınız acaba ?
furkan58
17.Mart.2013, 02:01
Kimse Gökhan masum dememesine rağmen bunu nereden çıkardınız acaba ?
Bunlardan olabilir :)
olmasi gerekende buydu zaten ne senaryosu ne oyunu ? gokhan rakibe vurmuyor ki
zan ordaki baskıdan refleksle kurtulmak için dönüyor eli çarpmıyor bile zaten rakip oyuncuda vurmadı diyor hala niye yanlış karar diyorsunuz anlamıyorum kırmızı kart bile yanlıştı
Raheem Lawal.
17.Mart.2013, 02:04
Gökhan Zan Kasti bir Hareket Yapmıştır deymiş Yada Deymemiş Farkedermi, Haketmiş İnş 10 Maç ceza gelirde akıllanır, Sen Ayda yılda bir Formana kavuşuyorsun şansını kullanman Lazım böyle bir hareket Yapıosun Bumu Karşılığı rezillik, Disiplinsizlik!
Deus Dominus
17.Mart.2013, 02:06
Gökhan Zan Kasti bir Hareket Yapmıştır deymiş Yada Deymemiş Farkedermi, Haketmiş İnş 10 Maç ceza gelirde akıllanır, Sen Ayda yılda bir Formana kavuşuyorsun şansını kullanman Lazım böyle bir hareket Yapıosun Bumu Karşılığı rezillik, Disiplinsizlik!
Usta cezası belli oldu zaten, üzerine itiraz edildi tahkime gitti, af bile aldı :)
Raheem Lawal.
17.Mart.2013, 02:08
Usta cezası belli oldu zaten, üzerine itiraz edildi tahkime gitti, af bile aldı :)
Gelişmelerden haberim yok :D Ama ben Şu Durumlarda itiraz edilmesine Karşıyım, Şu Hareketin Affedilecek bir yanı yok, Şimdi diceksiniz Sende Gslisin Hıncal uluç gibisin arkadaş :D Öyle değil Şu Hareketi Melo Yapsa Bu kadar uzatmam ama Gökhan zan Sen Biliosun yani İlk 11i zor görüyorsun Yapma be kardeşim Çık adam gibi oyna semihi yada danyi Kes.
europeanconquer
17.Mart.2013, 02:09
Bunlardan olabilir :)
Gösterdiğin mesajlarda ''masum'' diye ima edilmiş bir yer varsa zaten cezanın kaldırılmamasını eleştirirlerdi başta.
Olması gereken nedir bilmiyorum ancak ahlaki yargılara dayanarak yorum yapmıyorum.Kuralları bilmediğimden doğru veya yanlış diyemeyeceğim ancak bir benzeri de Azofeifa'da yaşanmış bir olay,demek ki o olay ile bu olay aynı şekilde ilişkilendirilimiş ki aynı Azofeifa'da ki indirimin aynısını almış.
furkan58
17.Mart.2013, 02:14
Gösterdiğin mesajlarda ''masum'' diye ima edilmiş bir yer varsa zaten cezanın kaldırılmamasını eleştirirlerdi başta.
Kırmızı kart bile yanlıştı diyor masum diyor yani ben mi yanlış anlıyorum :) Neyse tartışmalık bi konu değil sadece savunanlarda var onu demek istedim.
di canio
17.Mart.2013, 02:19
Emsali olması yapılanı değiştirmiyor, yanlış olanı doğru kılmıyor. Ülkede ufacık çocuğa tecavüz eden onlarca kişi affedildi. Yanlış şeylere de emsal bulunabilir rahatlıkla bu hukuk düzeninde.
Atılması bile yanlıştı demek, yapılan eylemde kırmızı kartlık bir durum olmadığını iddia etmek değil midir? Masum ifadesine takılmayın. Yaygarası kopunca bugün izledim görüntüleri. Maç içinde olan sıradan savunma ya da savunmaya tepkilerden değildi. Açık açık kolunu yukarı kaldırıp, rakibine doğru indiriyor. Kırmızı kart olması için vurması şart değil.
europeanconquer
17.Mart.2013, 02:20
Kırmızı kart bile yanlıştı diyor masum diyor yani ben mi yanlış anlıyorum :) Neyse tartışmalık bi konu değil sadece savunanlarda var onu demek istedim.
Yorucu bir gündü,fark edemedim kusuruma bakma :D
@di canio
İşte yaptığınız şey ahlaki yargıya giriyor.Ahlaki yönden bakınca Gökhan'ın en az 4-5 maç ceza alması taraftarıyım ancak kuralları bilmediğim için hiç bir yorum yapmıyorum ve benzeri olaydan indirime gidildiği için normal bir karar olduğunu düşünüyorum.
Homer J.S
17.Mart.2013, 02:42
Maç oldukça stratejik bi hal aldı bugünki Beşitaş maçından sonra.. Bence şampiyonluğun kilit maçlarından birine çıkıyoruz, oyuncularımız farkındaysa tek farklı galibiyete uzanırız..
nannar
17.Mart.2013, 03:34
Şu TFF kimi şampiyon yapacaksa yapsın da biz de avrupa'ya dönelim.Ligin cılkı çıktı iyice :)
Fatih Terim Sneijder ve Drogba geldikte sonra 4-4-2 (solda sneijder), 4-3-1-2 , 4-4-1-1 gibi varyasyonları denedi ama bir türlü istenen oyun olmamıştı.Son oynanan Schalke maçında 4-1-3-2 düzeni ve Selçuk sola ,Hamit sağa yakın,Melo ve Sneijder baklava gibi oynayınca sonunda istenen futbol geldi.Bu şekilde çıkarsak bence rahat kazanırız.Ama yine 4-4-2 , 4-2-3-1, 4-3-1-2 gibi saçma sapan denemelere girerse yine puan kaybederiz.
Oceanus
17.Mart.2013, 04:20
Jose Mourinho Tribünde olucakmış Kayseri maçını izlemek için.
Kazanırız gibime geliyor 2-0 olur skorda.
byariff
17.Mart.2013, 15:49
mourinho ve oglu indiler kayseriye.
https://pbs.twimg.com/media/BFjm-BlCEAAolEO.jpg:large
Suicider
17.Mart.2013, 17:04
Galatasaray SK @GalatasaraySK
XI: Muslera, Riera, Gökhan, Semih, Eboue, Melo, Selçuk, Sneijder, Hamit, Burak, Drogba... T.D: Fatih TERİM!
OrcunFB
17.Mart.2013, 17:09
Dany yok. Gökhan Zan'ın cezası indirilmeseydi büyük sıkıntı çekermiş GS.
ShevAnil
17.Mart.2013, 17:13
Ben beraberlik bekliyordum ama kadro son derece ciddi, yine de bir türlü ligdeki oyunumuzdan ötürü güvenemiyorum Galatasaray'a.
Nocna Mora
17.Mart.2013, 17:40
4-3-1-2 devam ediyor Galatasaray. Hadi bakalım hayırlısı. :)
Dany yok. Gökhan Zan'ın cezası indirilmeseydi büyük sıkıntı çekermiş GS.
Futbolda böyle sürprizler oluyor malesef :)
ThersoN
17.Mart.2013, 17:48
Bir grup üye var sürekli GS konularını karıştırmaya yönelik hareket ediyor. Gökhan Zan'ın cezası ertelenmişse bunun için sitem edilme yeri bu konu değil sitemin hedefi de GS taraftarı ve yönetimi olamaz.
KaRaBükLü KraL
17.Mart.2013, 17:52
Meireles'in hareketi 12 maçtan 4'e düştü.Ne dersin sürpriz diyelim mi buna da:)
(Tartışma çıkarmak için yazmıyorum çabuk ateşlenmezsen iyi olur.Sadece o olaya o kadar kızıyorsun diye Meireles olayında tavrını ve fikirlerini merak ettim)
Oceanus
17.Mart.2013, 17:56
Hepte aynı kişiler karıştırıyor nedense :)
GebzeLi1907
17.Mart.2013, 17:57
Kim ne derse desin Gökhan Zan ın bu maçta 11 oynaması mide bulandırıcı.
furkan58
17.Mart.2013, 17:59
Meireles'in hareketi 12 maçtan 4'e düştü.Ne dersin sürpriz diyelim mi buna da:)
(Tartışma çıkarmak için yazmıyorum çabuk ateşlenmezsen iyi olur.Sadece o olaya o kadar kızıyorsun diye Meireles olayında tavrını ve fikirlerini merak ettim)
Orada tükürüğün cezası tükürmediği için silindi. Burada kolunu savurması cezadır ve o cezanın maçtan 1 gün önce iyi niyetten(!) ertelenmesi ve enteresandır ki tam o hafta Gs'nin stoper sıkıntısı olması felan. Tahkimin ufak hediyesi diyelim ne diyelim başka :)
erdem344
17.Mart.2013, 17:59
Hayat sürprizlerle dolu :)
Gncl1905
17.Mart.2013, 18:07
Gökhan Zan = Gerard Pique falan herhalde bu kadar tartışıldığına göre. G. Zan olmasa Hakan Balta da en az onun kadar oynardı. Sanki Gökhan Zan ile maç kazanacağız :)
Sıkmayın canınızı puan kaybımız olası zaten takım yorgun.
KaRaBükLü KraL
17.Mart.2013, 18:10
Orada tükürüğün cezası tükürmediği için silindi. Burada kolunu savurması cezadır ve o cezanın maçtan 1 gün önce iyi niyetten(!) ertelenmesi ve enteresandır ki tam o hafta Gs'nin stoper sıkıntısı olması felan. Tahkimin ufak hediyesi diyelim ne diyelim başka :)
Yok zaten G.Zan'ın yaptıklarını bende kabul etmiyorum herif resmen yapıştırdı tokat/yumruk karışımı bir şeyi:)Ben sadece merak ettiğimden sormuştum.Ama TFF'nin bu sene kaç kararını doğru diye nitelendirebildik.Tahminim bu hareketleri de F.Terim ve Melo olaylarına karşılık gönül alma hareketi:)
uAburak89
17.Mart.2013, 18:12
Elitler buluşmuş. :)
https://pbs.twimg.com/media/BFkI1aeCAAA9ML5.jpg:large
erdem344
17.Mart.2013, 18:13
Mourinho gelmiş :D :D
Oceanus
17.Mart.2013, 18:15
GALATASARAY diye yazılır "Mourinho'yu Kayseri'ye getiren takım" diye okunur.
Sanalda dolaşıyor çok hoş gerçekten :)
erdem344
17.Mart.2013, 18:16
Ligin ikinci yarısı 4 gol yemiş kayseri.
byariff
17.Mart.2013, 18:31
Hakan balta defans degil galiba. neyse maç basliyor umarim kazaniriz.
byariff
17.Mart.2013, 18:34
Sneijjdeerr 0-1
uAburak89
17.Mart.2013, 18:34
Drogba adamın dibisin. :)
Oceanus
17.Mart.2013, 18:35
Sneijderrr attı :)
Gncl1905
17.Mart.2013, 18:35
Rahat başladık :)
Gncl1905
17.Mart.2013, 18:38
Yok artık Burak ya :)
byariff
17.Mart.2013, 18:38
burak yapma be sneijdere bak muthis pas be.
uAburak89
17.Mart.2013, 18:39
Çok iyi başladık.
burak cezahasasında yandan verilen paslarda zamanlamasını ayarlayamıyo çok erken gidiyo öne o yüzden vuramıyo bence
drogbaaa direkten döndü çok iyi başladık
byariff
17.Mart.2013, 18:40
ah be drogbanin top direkte patladi
uAburak89
17.Mart.2013, 18:41
Nazar değmesin, 2'yi de bulabilsek harika olacak.
byariff
17.Mart.2013, 18:43
eboue net golu onledi.
uAburak89
17.Mart.2013, 18:46
Dengelendi maç, 1 gol daha bulabilseydik keşke.
Hamit - Sabri değişikliği kötü oldu.
byariff
17.Mart.2013, 18:54
Burak atti kral atti 0-2
uAburak89
17.Mart.2013, 18:54
Atağa bak be. :) Drogba sen bi harikasın. :)
Oceanus
17.Mart.2013, 18:55
Burakkkkk Yılmazzzz
uAburak89
17.Mart.2013, 18:57
Eboue ve Melo iyiye gidince çok farkediyor sahadaki oyun. Melo'da acayip bir özgüven var.
erdem344
17.Mart.2013, 18:59
Melo , Drogba ve Eboue sahanın en iyileri.
byariff
17.Mart.2013, 19:02
Bobo kirmizi gordu kasitli vurdugu icin
Oceanus
17.Mart.2013, 19:04
Bobo attı tekmeyi atıldı oyundan :)
himone
17.Mart.2013, 19:04
O nasıl bir kırmızı karttı Allah aşkına. Bunu da ertelerler mi acaba? GS maçı zaten almış sırf laf olsun diye kırmızı verdi.
Orda vurma yok. Kendine kızdığı için yalan hafif savurdu ayağını. Eboue hissetmedi, dönüp bakmadı bile.
erdem344
17.Mart.2013, 19:05
Çok basit kart verdi.
byariff
17.Mart.2013, 19:05
bana gorede agir bir karar sari verilebilirdi ama bilerek vurdugu icin galiba kirmizi
tamam beyler aboo geldi vurmuyormus bobo biz yanlis gormusuz
darkkobal123
17.Mart.2013, 19:06
Çok ağır oldu bu kart.
himone
17.Mart.2013, 19:06
Az önce Selçuk daha sert vurdu kart bile vermedi.
uAburak89
17.Mart.2013, 19:07
Topla alakasız bir pozisyonda arkadan atılan tekmeye ağır demek enteresan. Akıllı olsaymış Bobo.
himone
17.Mart.2013, 19:09
Yavaşça dokundu resmen neresi kırmızı onun belki sarı olurdu. O zaman Selçuk'un pozisyonu da kırmızı top geçtikten sonra direk rakibe vurdu, daha sert vurdu.
Topla alakasız bir pozisyonda arkadan atılan tekmeye ağır demek enteresan. Akıllı olsaymış Bobo.
Tekm atarsan birinin canı yanması gerekmiyor mu?
barahir
Baba ve Amca torpiliyle buraya kadar yükselen bir hakemden ne bekliyosunuz ki.. Bence kasti yapmıyor bunları, adamın kapasitesi bu.. Geçtiğimiz yıllardaki maçlarına bakın, Google'a Mete Kalkavan yazın ve başlıkları okuyun yeterlidir..
byariff
ooovv paslasmaya bak 0-3 oldu burak
Oceanus
17.Mart.2013, 19:10
Kral attı 3-0 :D
himone
17.Mart.2013, 19:11
Baba ve Amca torpiliyle buraya kadar yükselen bir hakemden ne bekliyosunuz ki.. Bence kasti yapmıyor bunları, adamın kapasitesi bu.. Geçtiğimiz yıllardaki maçlarına bakın, Google'a Mete Kalkavan yazın ve başlıkları okuyun yeterlidir..
Dediğin gibi kasti olduğu için demiyoruz zaten, bu maçı Kayseri 14'e 11 oynasa yine alamaz GS çok iyi oynuyor. Ama şu harekete nasıl kırmızı verilir hiç mi Allah'tan korkusu yok bu adamların, bakalım Bobo'nun cezası ertelenecek mi?
uAburak89
17.Mart.2013, 19:12
Selçuk için yorum yapmadım. Bence karar doğru, canı yanar yanmaz bilemem. Teşebbüs var, Bobo durumu kurtamaya çalıştı sarılmalar falan olmadı. Erteleme için başvuru yapılınca değerlendirip erteliyorlar. Örneği çok. :)
darkkobal123
17.Mart.2013, 19:13
Mourinho'yu görünce nasıl oynamaya başladılar hemen. :D
footballer33
17.Mart.2013, 19:14
Bu maç 5'e 6'ya gider. O değil de, Bobo'nun kırmızısı ertelenecek mi acaba?
uAburak89
17.Mart.2013, 19:18
Devre arası ertelenecekmiş, 2. yarı sahada Bobo.
byariff
17.Mart.2013, 19:19
ilk yari bitti 0-3 muazzam oynuyoruz bugun 1 kez daha gordukki galatasaray oynayinca rakibi parçaliyor.
Oceanus
17.Mart.2013, 19:21
hahahahahahahaha :n: ulan hiç güleceğim yoktu. :D :D
footballer33
17.Mart.2013, 19:22
Çok komiksin, ehemehe! Gökhan Zan için ne düşünüyorsun peki?!
Neyse, Kayseri'de bir numara yok zaten bu maçta. Bobo atılmasaydı da bir şey değişmezdi. Bu günden sonra, G.Saray şampiyonluğu bırakmaz.
uAburak89
17.Mart.2013, 19:22
Son 2 maçın ilk yarıları çok iyiydi zaten, yine harika bir 45 dakika oynadık. Drogba, Melo, Eboue, Selçuk müthiş. Taktiği bulduk galiba sonunda. Gökhan Zan'da iyi top oynuyor, hazır tutmuş kendini.
4 gol yiyen Kayseri şimdiden 3 tane yedi bile. Bu oyunu devam ettirebilirsek, şampiyonluk için umudum artar tekrar.
Önder HOCA
17.Mart.2013, 19:24
kayserinin defansı evlere şenlik ileri hattı iyiydi gs gol kaçırma şanssızlığını kırmış bir nebze
barahir
17.Mart.2013, 19:25
Bir maçta kırmızı görüp sonra tekrar oyuna girme olayı Türk futbolunda olmuş bir şey, yeni değil.. Yine olursa da şaşırmam..
Bu arada GS gerçekten çok iyi top oynuyor.. Turdan sonra takım kendini hatırlamış, bilhassa Eboue ve Melo..
IcedEarth
17.Mart.2013, 19:25
Müthiş top oynadık ilk yarıda. İkinci yarıda Sneijder ve Drogba çıkarılıp dinlendirilebilir bence.
Gncl1905
17.Mart.2013, 19:27
Zor geçeceğini düşündüğüm bir deplasmanda süper oynuyoruz. Skor da çok temiz. 3 puan cepte.
Sistemi de oturtmuş olmamız sevindirici. Geçen haftaki Gençlerbirliği maçındaki değişikliklere kadar olan güzel oyun, Schalke maçının ilk yarısındaki oynadığımız oyun ve bu haftaki oyunumuz. İşler yolunda giderse şampiyon olmamamız için bir neden yok. Tebrikler aslanlarımıza.
Hakemde kalmış sanırım birilerinin aklı. Bu saatten sonra ciddi hata yapılmayan maç sayısı yapılandan çok olacaktır ben alıştım şahsen.
Düzenleme: Pozisyonu şimdi gördüm kırmızıya neden itiraz ediliyor anlamadım. Topsuz alanda tekme atmış; kırmızı. Tekmenin şiddetine göre ceza vereceksek işimiz var.
Revolution
17.Mart.2013, 19:27
Kirmizi kart agirdi, macin genelinde inanilmaz sacma bir yonetim sergiliyor Mete Kalkavan. Son elestirilerin altinda ezilmis anlasilan.
Eboue hissetmedi, dönüp bakmadı bile.
Ayni pozisyonu mu izliyoruz abicim?
byariff
17.Mart.2013, 19:28
baksana yea. dokunmamis bile.
http://s14.directupload.net/images/130317/dy4rx2oi.swf
Nocna Mora
17.Mart.2013, 19:29
Taraflı yorum yapmak için pusuda bekleyenler nasıl da türemişler hemen. Adam orada resmen tekme savurdu. Eboue'ye gelsin gelmesin -ki geliyor- bu net kırmızı karttır. Bobo gibi profesyonel bir oyuncunun böyle bir hata yapmaması gerekiyordu.
Hakem iyi yönetiyor maçı su ana dek. Hamit zaten kötü oynuyordu fakat sakatlanarak cıkması iyiye işaret değil yavaş yavaş ritim tutmaya başlamıştı çünkü. Melo, Sneijder ve Drogba çok iyi oynuyorlar şu ana dek. Umarım böyle devam ederler. Özellikle Melo'nun formunun yükseldiğini görmek sevindirici.
uAburak89
17.Mart.2013, 19:33
Gökhan Zan iyi topçu, görev adamı.
Gncl1905
17.Mart.2013, 19:34
Gökhan Zan'da ilk yarı da mükemmeldi. 1 gol 2 asist ile coştu. 3-0'daki en önemli etken.
Önder HOCA
17.Mart.2013, 19:35
Selçuk kart sınırındamı ?
ozan42
17.Mart.2013, 19:36
Allahım kıırmızı kart pozisyonuna bak ya vallahi şaşırmış bu hakemler
erdem344
17.Mart.2013, 19:38
Sakin olun.
Tekme gelsin gelmesin kırmızı kart demiş arkadaş gökhan zan geçen hafta atılınca adama gelmediki tokat gibisinden yazan arkadaşlar vardı .
Gökhan Zan iyi topçu, görev adamı.
Gökhan kötü topçu olsa Beşiktaş , Galatasaray gibi takımlarda oynayamazdı.
uAburak89
17.Mart.2013, 19:42
baksana yea. dokunmamis bile.
http://s14.directupload.net/images/130317/dy4rx2oi.swf
Çok ağır karar gerçekten, bacağa yansımamış ki tekme.
bobo sizin kadar itiraz etmedi el insaf
uAburak89
17.Mart.2013, 19:45
Maç 0-3, Burak Drogba'ya pas veremediği için sinirleniyor, Drogba problem yok diyor. Galibiyet kadar değerli bir andı benim için.
byariff
17.Mart.2013, 19:49
amrabat girdi sneijder cikti keske drogba ciksaydi dinlenirdi deli oglan.
uAburak89
17.Mart.2013, 19:52
Bence Sneijder'ın çıkması doğru oldu, 55'ten sonra düşmeye başlamıştı. Bir sonraki değişiklik Drogba olur muhtemelen.
IcedEarth
17.Mart.2013, 19:53
Duydu Hoca galiba. Umut hazırlanıyor.
byariff
17.Mart.2013, 19:54
engin bekdemiri nedense geldiginden beri begeniyorum hem porto alt yapili hizli çevik bileklerine cok hakim ama kayseriden alsak bize kakalarlar 5-10"a.
Kral cikti umut girdi
IcedEarth
17.Mart.2013, 19:57
Sanırım Drogba'ya gol attırmak istiyorlar.
byariff
17.Mart.2013, 20:08
Mourinho gitmis stattan ayrilmis
William Rookwood
17.Mart.2013, 20:12
Kart doğru değil, çok saçma bir kart çıkmış. Türk hakemleri içler acısı bir durumda.
barahir
17.Mart.2013, 20:14
Mourinho gitmis stattan ayrilmis
Bence Mourinho'ya 20 dakika yetti :)
byariff
17.Mart.2013, 20:14
sabri o kacarmi be :D
gol yemeden bitirsek şaşardım :D
byariff
17.Mart.2013, 20:21
bu kadar gevsek davranirsak yeriz 1-3 :D nese maç bitti kazandigimiz guzel oldu 4-5-6 rahat yapardik oyuncular gevsek davrandi 2.yari guzel oldu bu galibiyet
erdem344
17.Mart.2013, 20:24
Selçuğa verilmeyen kaçıncı kart.
uAburak89
17.Mart.2013, 20:24
Averaj açısından kötü oldu gol yemek, 7 tane atacağımız maç böyle bitti, üzücü. Kazanmak güzel tabii. Geçen haftanın telafisi oldu bir nevi.
IcedEarth
17.Mart.2013, 20:26
Yalnız bu Amrabat çok büyük yeteneksiz. Bu adamı izlerken acı çekiyorum resmen.
Kırmızı kart kasti olarak vurulmuş bir tekme kesinlikle kırmızı kart bence.Helal olsun hepsine çok harika bir oyundu.
OrcunFB
17.Mart.2013, 20:30
TFF'nin stoper takviyesi Gökhan Zan iyi oynadı.
Mamadou
17.Mart.2013, 20:30
Kart doğru değil, çok saçma bir kart çıkmış. Türk hakemleri içler acısı bir durumda.
İşine gelmeyince çifte standart deyip rakibe yapılınca üste çıkanlardan değilsin yani. GS'lı olmana rağmen kararın yanlış olduğunu yazmışsın. Evet haklısın Türk hakemleri berbat maalesef. Yani senin takımına veya onun takımına yapılınca kasten yapılmıyor bu hatalar. Hakemlerin bir standardı yok çünkü. Böyle maçları göz önüne getirip ileride senin takımına da yapıldığı zaman çifte standart demeyeceksin. Maalesef rüzgar nereye eserse oraya giden zatlar var. Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
europeanconquer
17.Mart.2013, 20:33
Şimdi onlar düşünsün :) Tebrikler Galatasarayım.
himone
17.Mart.2013, 20:38
İşine gelmeyince çifte standart deyip rakibe yapılınca üste çıkanlardan değilsin yani. GS'lı olmana rağmen kararın yanlış olduğunu yazmışsın. Evet haklısın Türk hakemleri berbat maalesef. Yani senin takımına veya onun takımına yapılınca kasten yapılmıyor bu hatalar. Hakemlerin bir standardı yok çünkü. Böyle maçları göz önüne getirip ileride senin takımına da yapıldığı zaman çifte standart demeyeceksin. Maalesef rüzgar nereye eserse oraya giden zatlar var. Kendilerini komik duruma düşürüyorlar.
Zaten belirli birkaç kişi dışında çoğu insan hakemlerin ne durumda olduğunu biliyor ve belirli takımlara özel bir durum olmadığının farkında. O kişileri de ne yaparsan yap ikna edemezsin.
darkkobal123
17.Mart.2013, 20:56
Galatasaray güle oynaya kazandı maçı. Kayserispor topu ayağında tutmakta güçlük çekti ve basit goller yedi. Haliyle sonuç kaçınılmaz oldu.
furkan58
17.Mart.2013, 21:00
Arif sözüm sana hani Gökhan Zan'ın yumruğu gelmiyordu rakibe yanlış karardı ? Burda nasıl doğru oluyor ? Çok geçmeden görüyoruz işte. Meireles olayında yaygara koparanlar 2 hafta sonra Melo'da sus pus olanlar , geçen hafta Gökhan Zan'a yanlış diyenler bu hafta Bobo'ya doğru diyenlerle aynı kişiler. Allah büyük gösteriyor gerçek yüzlerini insanların :)
Edit: Ayrıca iyiki stoper sıkıntısı yoktu gsnin. Sezon boyunca 5 maça çıkmamış Gökhan oynamak zorunda kaldı :)
ThersoN
17.Mart.2013, 21:07
Yazık ya ayıp kardeşim. Tekme atmadı, rakibe gelmedi, eboue hissetmedi bile falan denilmiş..
G. Zan olunca; yumruk attı, gelmese de farketmez, 2 maç neymiş, asalım keselim oluyor..
Bence iki kırmızı da hatalıydı!
Bu forum da Türk futbolunun bir aynası arkadaş! Bir tane FB arkadaş çıkıp da tekme Eboue'nin baldırına gelmiş az daha yakın olsa ciddi sakatlık yaşatır demiyor.
G.Zan'ın ki kırmızı ise bu hayli hayli kırmızı! Kırmızı çıkması için Nani'nin pozisyonu gibi mi olması lazım.
G.Zan yumruk attı. Bobo'nun ki Eboue'ye değmedi bile diyenler Allah'tan korksun biraz!
furkan58
17.Mart.2013, 21:11
Yazık ya ayıp kardeşim. Tekme atmadı, rakibe gelmedi, eboue hissetmedi bile falan denilmiş..
G. Zan olunca; yumruk attı, gelmese de farketmez, 2 maç neymiş, asalım keselim oluyor..
Bence iki kırmızı da hatalıydı!
Bu forum da Türk futbolunun bir aynası arkadaş! Bir tane FB arkadaş çıkıp da tekme Eboue'nin baldırına gelmiş az daha yakın olsa ciddi sakatlık yaşatır demiyor.
G.Zan'ın ki kırmızı ise bu hayli hayli kırmızı! Kırmızı çıkması için Nani'nin pozisyonu gibi mi olması lazım.
G.Zan yumruk attı. Bobo'nun ki Eboue'ye değmedi bile diyenler Allah'tan korksun biraz!
Sen çok yanlış anlamışsın. Git yorumları oku Gökhan Zan'ın kolu rakibe gelmedi , sıyırdı diye kırmızı değil ertelenmesi doğru diyenler oldu. Ee bu da gelmedi , sıyırdı ama gelip buna neden kırmızı doğru , iyiki sıyırmış vs .yorumlar yapılıp görüntü konuluyor ? İşine gelindiği gibi konuşuluyor. Bana kalırsa ikiside kırmızı teşebbüs var sonuçta. Benim anlatmak istediğim 2 aynı harekete insanlar işine geldiği gibi yorumluyor.
byariff
17.Mart.2013, 21:12
IzdaGercekten 12 numarada fazla takiliyorsun goz var nizm var linki paylastim ben isine geliyorsa bakarsin eboueye net sekilde vuruyor bobo bile sizin kadar itiraz etmedi bak bunlarida gectim ac benim yorumlari oku kirmizi agir demisom daha ne kasiyorsunki anlamadim evet defans sikintmiz yok dany tedbir amacli oynatilmadi azcik bak cok azcik basini takip etsen olaylari anlicaksin gokhanim vurmadigini danynin tedbir amacli oynamadigini
B
Edit: bir gun tebrik etmeni beklerim cunki her galibiyet aldigimizda bahaneler ile geliyorsun
furkan58
17.Mart.2013, 21:16
12numarayı takip etmem yorumlarınıda okumam. Dediğin gibi göz var nizam var. İkisinde de bi teşebbüs var yanlış mı ? Vurur , vurmaz ama hareket var. Bu kırmızı karttır ama sen birini savunur diğerini savunmazsan taraflı yorum yapmış olursun. Ben karar yanlış demiyorum Bobo sizin kadar itiraz etmedi lafın çok alakasız. Ben sizlerin taraflı oluşunuza diyorum. Daha dün ertelenen kararın ardından kırmızı zaten yanlıştı dedin yorumun duruyor. Dany tedbir amaçlı oynatılmamış tamam belki oynasa durumu daha kötü olucaktı ? Gökhan oynadığına göre ona ihtiyaç vardı ben takip ediyorum her şeyi rahat ol.
ThersoN
Sen çok yanlış anlamışsın. Git yorumları oku Gökhan Zan'ın kolu rakibe gelmedi , sıyırdı diye kırmızı değil ertelenmesi doğru diyenler oldu. Ee bu da gelmedi , sıyırdı ama gelip buna neden kırmızı doğru , iyiki sıyırmış vs .yorumlar yapılıp görüntü konuluyor ? İşine gelindiği gibi konuşuluyor. Bana kalırsa ikiside kırmızı teşebbüs var sonuçta. Benim anlatmak istediğim 2 aynı harekete insanlar işine geldiği gibi yorumluyor.
Sitemim sana değil kardeşim. Ben 97 numaralı mesajdan sonrasını sinirimden okuyamadım zaten. Sorunum senin yazdıklarınla alakalı değil.
sui generis
Her savunma durumunda işi 12numaraya getirmek acizliktir bana göre.
byariff
17.Mart.2013, 21:20
Aciz olanlalar belli gecmis donemden. Yalan yanlis bilgiler ile gelenlerde belli. Not lafim furkana degil onlar iyi bilir kendilerini
europeanconquer
17.Mart.2013, 21:24
Önce diziyle arkadan müdahale ediyor -ki bilinçli olmasa bile o tarz arkadan yapılan hareketin karşılığı sarı karttır- sonra sol ayağıyla vurmaya çalışıyor.Tartışmasız kırmızı kart.
Walter Sakana
17.Mart.2013, 21:25
objektif olarak disardan gordugum kadariyla gokhan zan da dokunmamis denildigi icin kirmizi kart cezasini cok gorenlere cevaben yazmis arkadas onu. bobonun da hareketinin zararsiz oldugunu dusunuyor. alaka var yani biraz. ama neticede haklisin, suyu fazla bulandirmanin manasi yok (:
bana kalirsa boboya orda kirmizi fazla, trabzon bilbao macindaki burakin kirmizi aldigi pozisyon kadar yanlis. orda da aynisini dusunmustum.
Öncelikle baştaki "objektif" ifadesine pek katılmadığımı belirtmek isterim Aytaç kardeşim (bu tartışma için değil, Galatasaray konularında yazdıklarına bakarak genel anlamda). Arkadaşın benzetmesine gelince; Gökhan Zan'ın salladığı kol rakibe gelmemişti. Vurmaya mı çalıştı, kendisini tutan kolu itmeye mi çalıştı bilmiyorum ama sonuç olarak rakibe vurmadı. Nitekim o pozisyonun muhattabı Gençlerbirliği oyuncusu Petrovic bile Gökhan'ın kendisine vurmadığını ve kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu söyledi:
Petrovic, yaşanan pozisyonun normal olduğunu aktararak, "5 numaralı oyuncu asla bana dokunmadı. Belki istedi ama bunu yapmadı. Asla bana yumruk atmadı. Kırmızı kart doğru bir karar değil. Havada olan bir pozisyondu. Böyle mücadeleler bence normal" ifadelerini kullandı.
Bobo'nun pozisyonunda sallanan bir tekme var ve bu tekme rakibe geliyor. Ayrıca ABOOO'nun iddiasının aksine Eboue gelen tekme sonrası dönüp "napıyorsun" der gibi bakıyor Bobo'ya ve kollarını açıyor yani açık bir tepki veriyor. Prosinecki de olayın farkında ve hemen gelip özür diliyor Eboue'den. Dolayısıyla Gökhan'ın pozisyonuyla pek bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Biri cinayet (Bobo), diğeri cinayete teşebbüs (Gökhan)...
Edit: Not: Ben Gökhan'ın hareketinin cezasız kalması gerektiğini savunmuyorum. Erteleme olayından da rahatsızım. Burada savunduğum bu iki olayın "bir" olmadığı...
sui generis
17.Mart.2013, 21:30
Aciz olanlalar belli gecmis donemden. Yalan yanlis bilgiler ile gelenlerde belli. Not lafim furkana degil onlar iyi bilir kendilerini
Dediğimin dediğinle alakası yok. Neyse ben çekileyim aradan .
Alicanfmfan
17.Mart.2013, 21:41
Mükemmel oynadık ve maçıda rahat aldık.
Rakip takım taraftarları tahrik etmeye çalısıyor ve böyle galibiyete de kulp bulmaları normal. Bu yorumlar hazımsızca yazılmış olan yorumlardır.
ThersoN
17.Mart.2013, 21:42
Sitemim sana değil kardeşim. Ben 97 numaralı mesajdan sonrasını sinirimden okuyamadım zaten. Sorunum senin yazdıklarınla alakalı değil.
Ek olarak kartın rengi ile ilgili değil benim sıkıntım. İkisine de kırmızı verilmesinin ağır olduğu düşüncesindeyim. Benim çıkışım Bobo vurmadı, Eboue'ye gelmedi, Eboue hissetmedi bile diyenlere karşı. Biraz ses çıkarmasak; yok yaa vurmadı diyen adamların sayısı artacak!
Mamadou
17.Mart.2013, 22:00
Mükemmel oynadık ve maçıda rahat aldık.
Rakip takım taraftarları tahrik etmeye çalısıyor ve böyle galibiyete de kulp bulmaları normal. Bu yorumlar hazımsızca yazılmış olan yorumlardır.
Bu forum ultraslan forumu değil ama. Herkes dilediğini yazar varsa şikayetin yöneticilere bildirirsin. Birinin görüşüne katılmıyorsan bile saygı duyarsın. Sonuçta burası ortak bir platform. Bence sen rahatsız oluyorsan rakip taraftarların yazdığı yorumları okuma es geç zor şey değil.
Edit: Yazdığın şeyin yanlış olduğunu düşünüp mesajını düzenlemişsin. iyi bari :)
Alicanfmfan
17.Mart.2013, 22:04
Yanlış olduğunu düşünmedim.Kafama göre düzenledim. Yoksa yine aynı fikirdeyim. Geçen hafta Gökhan Zan yumruk atmaya çalıstı atmadı dedik. Şimdi Bobo'nun kasıtlı tekmesine rakipler aynı şeyi söylüyor. Birileride çıkmıs Tff takviyeli Gökhan Zan falan diyor. Bu maça 8 kişide çıksak alırdık. Oynanan oyunu görmezden gelip, doğru kararlarda artniyet arayan insanlar hazımsızdır. Bu açık ve net. Üstelik sende neredeyse takımın her maçta rakibinden biri atılıyor bunlar haklı ancak burada haklı bir olay olunca haksız çıkarmaya çalısıyorsunuz.
Ayrıca bugün hakem iyi değildi. Verdiği vermediği saçma fauller vardı. Zurab'ın pozisyonuda penaltı olarak değerlendirilebilirdi.
ThersoN
17.Mart.2013, 22:11
Ayrıca bugün hakem iyi değildi. Verdiği vermediği saçma fauller vardı. Zurab'ın pozisyonuda penaltı olarak değerlendirilebilirdi.
İstisnasız hiç avantaj oynatmadı. Bence bu da hatadır. Bir tek Drogba'nın düşürülemediği bir pozisyon var maçın sonlarına doğru. Onu çalmak için biraz bekledi. Ancak önemli pozisyonlar da iki takımın da ciddi avantaj pozisyonlarını imha etti. Kendi kendime diyorum ki ciddi müdahaleler oluyor herhalde kart verecek ondan durdurdu diyorum onu da yapmadı. Selçuk İnan'a da bir kaç pozisyonda kart verebilirdi. Onları es geçip duran topta düdüğü beklemedi diye verdi.
Edit: Kırmızı kart için Rıdvan Dilmen bile kesinlikle kırmızı kart demiş.
nannar
17.Mart.2013, 22:20
İlk devrede gereken oyunu oynadık ve 3 puanı rahat bir şekilde cebe koyduk... Rakipler yine azapta :)
Vura vura şampiyon geliyor!!!!
europeanconquer
17.Mart.2013, 22:20
Maçtan kareler;
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3518/B_fdf6fae0bd517d81fa4b841ca69c17f4.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3518/B_b038db84c406782f4c2a09dd1f2f77c4.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3518/B_b0c51ce989f216426e74e2b81a39d667.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3518/B_bd150e7c031e312a1e2e5d13fca67d6f.jpg
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3518/B_baaeb34b08d0cfa0aec289a03c732a61.jpg
hakankor
17.Mart.2013, 22:21
Orda vurma yok. Kendine kızdığı için yalan hafif savurdu ayağını. Eboue hissetmedi, dönüp bakmadı bile.
hahhahaahha iyi güldüm :icon_lol:
byariff
17.Mart.2013, 22:28
Galatasaray'ı galibiyetten dolayı kutlayan Prosinecki, şöyle devam etti:
''Bugün güzel bir atmosfer vardı. Tribünler doluydu. Biz maça istediğimiz gibi başlayamadık. Oyunumuzu ortaya koyamadık. Kalemizde çok kolay goller gördük. İkinci golü yedikten sonra Bobo'nun da atılmasıyla artık her şey bizim için çok zor oldu. Galatasaray Türkiye'nin en iyi takımı. Onlara karşı iyi mücadele edemedik. Kazanacak futbolu ortaya koyamadık. Artık milli maçlar dolayısıyla lige verilen arayı iyi değerlendirmeye çalışacağız. Hatalarımızdan dersler çıkaracağız.''
europeanconquer
17.Mart.2013, 22:31
Hamit'in durumu nasıl acaba ? Bilgisi olan var mı ?
Özgür Çetin
17.Mart.2013, 22:55
Kazanırız.Şu kayseri kadrosunun şu Galatasaray kadrosuna karşı şansı yokki gördük bunu 2 yıldıt..Kazanırız farklı şekilde..
tahmin ettigim gibi..bundan sonrada kolay kolay puan kaybetmeyiz..iyi bir engeli geçtik..bu gazla daha çok gideriz
EK OLARAK: Drogba gol atamıyor ama muthıs işler yapıyor.
4-3-1-2 degil 4-3-1-1-1 oynuyor takım sneijeder-drogba önde burak..Drogba yıne mest etti bugun beni..
Homer J.S
17.Mart.2013, 23:58
Allah razı olsun TFF'den maçı kazandırdılar Gökhan'ın cezasını kaldırarak. Hakemden de yanlış karar o pozisyonda Bobo'ya değil Eboue'ye kırmızı göstermeliydi. Maçı resmen bize hediye ettiler.. Şikeyle şampiyon oluyoruz renkdaşlarım Ünal başkan içeri girer yakında haberiniz olsun..
Çileden çıktım resmen buradaki yorumları okurken şaka gibisiniz arkadaşlar.. Tek temennim 33. haftada alacağımız bi galibiyetle şampiyon olmak, en iyi cevap bu olur sanırım.. :)
Deus Dominus
18.Mart.2013, 00:03
Bobo İstanbul takımında oynuyor olsaydı bu harekete kırmızı çıkmazdı, ha çıktı birşey değişmeyecek... Hafta için kaldırırlar, ertelerler kılıfına uydurulur Karabük maçında oynar. Kaldırmazsalar adam değiller.
Walter Sakana
18.Mart.2013, 00:41
Bobo İstanbul takımında oynuyor olsaydı bu harekete kırmızı çıkmazdı, ha çıktı birşey değişmeyecek... Hafta için kaldırırlar, ertelerler kılıfına uydurulur Karabük maçında oynar. Kaldırmazsalar adam değiller.
Çıkardı çıkmazdı ayrı, hareket kırmızı mı değil mi önemli olan o. Burada bazı kişiler tekmenin şiddeti düşük diye kırmızıyı ağır buluyor ama illa sakatlaması mı lazım kırmızı olması için? Hafifte olsa sertte olsa tekme "tekme" değil mi? Ya da şöyle sorayım; bir oyuncu gitsin hakeme yumuşak bir tokat atsın. Bir başkası ise sağlam bir Osmanlı tokadı çaksın. İkisinin de karşılığı kırmızı+bilmem kaç maç ceza değil mi? Ne farkı var?...
Özgür Çetin
18.Mart.2013, 01:01
Maçtan çıkan Hamıtın gozyaşları...Helal olsun
Deus Dominus
18.Mart.2013, 01:10
Çıkardı çıkmazdı ayrı, hareket kırmızı mı değil mi önemli olan o. Burada bazı kişiler tekmenin şiddeti düşük diye kırmızıyı ağır buluyor ama illa sakatlaması mı lazım kırmızı olması için? Hafifte olsa sertte olsa tekme "tekme" değil mi? Ya da şöyle sorayım; bir oyuncu gitsin hakeme yumuşak bir tokat atsın. Bir başkası ise sağlam bir Osmanlı tokadı çaksın. İkisinin de karşılığı kırmızı+bilmem kaç maç ceza değil mi? Ne farkı var?...
Tek fark üstteki forma. Tekmenin şiddetinde, isabet edip etmemesinde değilim ki ben. O eylemi aklından geçirmesi bile bir sporcuya yakışmaz, hareket tabii ki oyun kuralları dışında, taş çatlasın en az sarı kart olur. Ama öyle bir noktaya geldi ki futbolumuz, yönetenler sahada olup biteni hiçe sayarak kafalarına göre kaldırır oldu bu ihraçları. Boşu boşuna kırmızı taşıyorlar yanlarında.
LaigLeNoiR
18.Mart.2013, 01:25
Maçı seyretmedim önceki sayfadaki swf'ye baktım, Bobo'nun vurması gerekmiyor illaki düşüncesi ve hareketi yeterli. Kırmızı kart doğru.
di canio
18.Mart.2013, 01:56
Maçı göz ucuyla izledim. Ama kırmızı kart pozisyonunu net gördüm. Doğru karar. Bu tarz kasti olarak rakibi hedef alan ve futbol topuyla alakası olmayan hareketlerin tamamına kırmızı kart çıkmalı. Ama maalesef rakibine yumruk atan, tekme atan oyunculara çıkan kartları kendi çıkarlarımız doğrultusunda yorumluyoruz. Bunun ana nedeni de hakemlerimizin son derece kötü ve standarttan uzak bir yönetim göstermesi. Bu pozisyonu Meireles'in ve Riera'nın daha önce yaptığı ve kart görmediği daha sert hareketleri düşünerek değerlendirirsek, onlara çıkmıyorsa Bobo'ya da çıkmasın. Bobo'ya çıkıyorsa Meireles ve Riera da atılsın. TFF ve MHK idarecileri hakemlerimiz şöyle iyi, böyle turnuvalar yönetiyorlar diyorlar ama birisinin ak dediği bariz pozisyona diğeri kara diyor.
ForCimbom
18.Mart.2013, 03:50
sneijder şiir gibisin mubarek şiir ...
bkz: sol taraftaki avatar = sneijder
şimdi değil tabi gelecek için
Nedvedmania
18.Mart.2013, 15:37
Dun gece 2 3 gibi donduk Samsun'a mactan. Tam 30 otobus geldi cevre illerden. Bildigim tum sehirler, uniler vardi nerdeyse Kayseride. Hava asiri soguk ve ruzgarliydi. Baya donduk :) Ortam, tribun superdi. 4 golde onumuzde oldu. Kacinci gol hatirlamiyorum ama bizim attigimiz bi golde super paslasmalar oldu cok hosuma gitti :)
Walter Sakana
21.Mart.2013, 11:19
http://fotocdncube.gazetevatan.com/newpics/news/200320132222512113318_3.jpg
Deus Dominus
21.Mart.2013, 15:00
Acaba Fatih Terim gizli mesaj mı vermek istiyor her hafta Sneijder-Amrabat değişikliğiyle?
'İstanbul' takımı, 'Fatih' Terim, Sneijder '14' numara, Amrabat '53' numara...
Hadi ateistler bunu da açıklasın :0: