PDA

View Full Version : Antalyaspor - Fenerbahçe | STSL 26. Hafta

Kaka Leite
14.Mart.2013, 17:10
http://img474.yukle.tc/images/2701Adsiz.png

Kaka Leite
14.Mart.2013, 17:11
Konu UEFA Avrupa ligi maçından sonra açılacaktır.

Kaka Leite
15.Mart.2013, 02:18
Konu açılmıştır.

erdem344
15.Mart.2013, 02:26
Kazanmamız şart.

sananes
15.Mart.2013, 03:58
çok güzel bir maç olmaz ama kazanırız. Sow kesin gol atar bu maç.

BleedingMoon
15.Mart.2013, 04:13
umarım dünkü, kendi yarı sahasında bekleyen ruhsuz takım aktif dinlenme yapmıştır. baroni yerine salih oynasa ya... hayaller gerçek olsa...

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mart.2013, 04:29
plzen daha stratejik bir macti, skor avantajini korumaya dayali tedirgin bir macti. antalya macinda oyle olmaz, eski duzene geri doneriz. webo olmazsa semih ile baslayabiliriz yine bence. pazar gunu daha dinamik olacagimiz kesin. ruzgari aldik bir kere arkamiza, takima guvenim tam (:

LaigLeNoiR
15.Mart.2013, 10:49
Antalyaspor'un puan veya puanlar alacağına inancım tam. Güzel maç olur en az 4 gol bekliyorum maçta.

Namzet
15.Mart.2013, 11:29
Artık telafisi olmayan maçlar,zorlu bir maç ancak 1-0,2-1 gibi bir skorla kazanabiliriz

Deus Dominus
15.Mart.2013, 12:21
Emre Bursaspor maçında sakatlanıp çıkmıştı. Son durumu nedir? Oynayabilecek mi bu maçta? Çünkü direkt etkisi var takımının efektif oyununda.

himone
15.Mart.2013, 13:27
Emre oynasa ve üstüne Meireles te olacağı için kazanırız. Hasan Ali de oynayınca iyi bir takım oluruz.

darkkobal123
15.Mart.2013, 16:31
Beraberlik kokuyor, 2-2 biteceğini düşünüyorum. Ayrıca maçtan çok hakem konuşulabilir.

Dave S Mustaine
15.Mart.2013, 20:21
Emre ve Meireles'in takıma katılmasıyla kazanırız diye düşünüyorum. Skor tahminim 1-3.

NeymaR
15.Mart.2013, 21:06
fenerbahçe bu deplasmandan puan kaybeder

furkan58
16.Mart.2013, 15:43
Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
Son Bilgi: Bugun takimla calisan Emre Belozoglu Antalyaspor macinin kadrosunda yer alacak gibi gozukuyor.. Webo ise yok..

ReaList
16.Mart.2013, 15:54
Şu takımda bir parça forma adaleti varsa O Cristian efendi kızağa çekilir.
2 gündür FB TV'de antrenmanlara denk geliyorum, Özellikle yarı sahada çift kale oynanan maçlara. Ağırlıkla yedek oyuncular sahada. Kıran kırana mücadele ediyorlar ve oynuyorlar. Dikkatimi çeken bu maçlarda Krasiç'in sağ bek gibi oynaması ve savunma yapmasının istenilmesiydi. Sonra bu adamlar savunma yapmıyor diye oynatılmıyor deyince kızıyorsunuz : ) Hoca 11 adamdan da savunma yapmasını bekliyor çünkü oyun stili böyle. Savun ne kadar savunabiliyorsan, bir şekil atarsın zaten.

Sahada Krasiç'in , Stoch'un , Sezer'in keza Salih'in ve diğerlerinin kadroya girebilmek için deli gibi mücadele ettiğini görüp, maçta Cristian'ın eli belinde dolaşarak gamsızlığın dibine vurduğunu görmek inanılmaz rahatsız edici bir durum. Bu adamın ne torpili var bilmiyorum ama şu oyuncuların emeklerine yazık.

Emre'nin tam iyileşmeden oynaması taraftarı değilim, Sakatlığı nüksedip daha kötü olabilir. Zor maç olacak, şansımız yanımızda olsun.

Addolorato
16.Mart.2013, 15:58
Fenerbahçe'lilerdeki Cristian düşmanlığını anlamıyorum. Adam oynadığı her maçta ya gol atıyor ya asist yapıyor skora direkt katkı ediyor. Hala yedeğe çekilmesi lazım falan deniyor. Şu an Emre'de sakat Cristian ilk yazılacak adam olmalı listeye.

ReaList
16.Mart.2013, 16:18
Fenerbahçe'lilerdeki Cristian düşmanlığını anlamıyorum. Adam oynadığı her maçta ya gol atıyor ya asist yapıyor skora direkt katkı ediyor. Hala yedeğe çekilmesi lazım falan deniyor. Şu an Emre'de sakat Cristian ilk yazılacak adam olmalı listeye.

Cristian mı bunu yapıyor ? İşin istatistik kısmına bakarsak şuana kadar Cristian 44 maça çıkarak en fazla oynayan oyuncu olmuş ve sadece 9 golü var, Sezer ise 11 maç oynamış 5 golü var. Ama ben işin o kısmında değilim. Cristian inanılmaz seçici bir oyuncu. Sorumluluk alma sıfır. Zaten ön libero kökenli bir oyuncu, Forvet arkasında oynatılıyor. Eskiden orta alanda daha çok koşardı ve basardı. Şimdi daha rahat dolanıyor kendine.

Şimdi sana 6 resimde Cristian'ı anlatayım. Bunu çok yapar, hem de fazlasıyla ama güzel bir örnek.

1 Top ayağındayken kendi topunu kaptırıyor.
2 Rakip büyük bir efor sarf ederek ayağından topu kaptığı gibi taca çıkmadan adamına veriyor, O izliyor.
3 Dört tane Fenerbahçeli oyuncu hemen bir kıskaç oluşturup topu savunurken o hala izliyor
4 Herkes topu kaleden savunmak için yer edinirken o gitmesi gereken bölge yerine hala izliyor ve rakip onun rahatlığından yararlanarak boşluğu değerlendiriyor.
5 O boşluktan atılan orta savunmadan dönüyor Cristian orta atan adamı rahatsız etmediği gibi dönen topta ceza alanı çevresinde olması gerekirken hala olduğu yerde izliyor
6 Ve onun bu rahatlığıyla o alanda boş kalan adam şut çekiyor ve şansımızın yaveriyle top direkten dönüyor.

http://a1303.hizliresim.com/17/j/l3tg4.png

6 Resim ve Cristian. 6 resim boyunca Cristian'ın ve diğer oyuncuların neler yaptığına bakarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Cristian bunu sürekli yapıyor. Emre sahada olduğu zaman dikkat edin sürekli ikaz ediyor kendisini, Geçen sene Emre ile Aykut Hoca arasında iplerin kopmasını sağlayan oyuncu da kendisidir. Bir türlü şu anlayışında vazgeçmiyor vazgeçmeyecek. Benim 10 oyuncum deliler gibi mücadele ederken onun maçı benim izlediğim gibi izlemesi sinir bozucu.

himone
16.Mart.2013, 16:32

FB maçlarını izlemediğin çok açık. İzliyosan da boşa izliyosun.

attirson
16.Mart.2013, 16:47
Bol gollü bir maç olacagı kesin Antalyaspor büyük takımlara karşı çok atak oynuyor kendi sahasında ama birçok pozisyonda veriyor.Yakaladıklarımızı atarsak farka gideriz ancak atamassak Antalyaspor mutlaka 1 yada 2 gol atacaktır ve maçı alır.Yakaladıgımız pozisyonları kesinlikle degerlendirmemiz lazım Kuyt gol pozisyonlarındaki laubaliligini bu maçta yapmamalı.

Rsa
16.Mart.2013, 16:57
Cristian yazılacak ilk adam değil, çıkarılacak ilk adam olmalı. Zamanında koşmuyor diye Alex'i eleştiren basının, taraftarın bu adama fazla ses çıkarmamasına çok şaşırıyorum.

Cengo
16.Mart.2013, 17:52
Volkan, Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali, Emre - Meireles, Cristian, Sow - Semih - Kuyt şeklinde çıkacağız bence.

Maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Mart.2013, 18:08
@baldemir

salihin aldigi pozisyonu goruyor musun ilk resimde, 10 numara ortasaha bu cocuk. ceklerin o presinde tamamen demarke birakmis kendini. baroni ona verse orda topu cekler ilerde gafil avalanabilirmis. salih de topu alinca cok iyi bir kontraatak firsati yaratabilirmis. baroni ne kadar vizyonsuzsa salih de o kadar vizyon sahibi. su salih fizik olarak da kendini gelistirdigi zaman takimin vazgecilmezi olur. cok begeniyorum bu salihi.

mwaru
16.Mart.2013, 18:24
Antalya'ya gidecekler listesi:

Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin Salih Uçan, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Raul Meireles, Dirk Kuyt, Moussa Sow, Semih Şentürk, Beykan Şimşek ve Recep Niyaz.

ReaList
16.Mart.2013, 20:41
@baldemir

salihin aldigi pozisyonu goruyor musun ilk resimde, 10 numara ortasaha bu cocuk. ceklerin o presinde tamamen demarke birakmis kendini. baroni ona verse orda topu cekler ilerde gafil avalanabilirmis. salih de topu alinca cok iyi bir kontraatak firsati yaratabilirmis. baroni ne kadar vizyonsuzsa salih de o kadar vizyon sahibi. su salih fizik olarak da kendini gelistirdigi zaman takimin vazgecilmezi olur. cok begeniyorum bu salihi.

Evet resimlerde Baroni dışında herkes doğru yere hareketleniyor Özellikle de Salih, Önce kendine boş alan yaratması ardından kaptırılan topa baskı, ardından ceza alanına koşu ve yer alma en sonunda ceza alanına çıkan topta basmaya giden tek kişi.

Salih'in fiziğini Kuyt ile karşılaştırırsak düşük, Sow'la karşılaştırırsak normal, Baroni'yle karşılaştırırsak iyi. Çünkü Baroni bu şekil oynuyor, Kafadan 50 dakika pasif dinlenme, sahte koşu, sahte pres. Salih'in oynadığı maçlarda 60-70 gibi yorulmasının en büyük sebebi Baroni'nin yaptığının aksini yapması ve sürekli basması. Baroni tempolu oynamaya çalışsın bakalım ayakta durabiliyor mu ? Bulmuş rahat pozisyonu kendi kendine dolanıyor. Alex de bu tempoda oynuyordu doğru, bu yüzden gönderildi bu da doğru. Ama O Alex'i gönderip Baroni'ye 44 maç eyvallah çekmek, yazık.

Özgür Çetin
16.Mart.2013, 23:22
Antalyaspor ne eder yapar kazanır maçı..Fenerbahceye şans vermiyorum.1 puan alır en fazla FEnerbahce

europeanconquer
16.Mart.2013, 23:24
Zevkli,bol gollü maç olur,her türlü sonucun çıkabilme olasılığı yüksek bir maç.

Önder HOCA
17.Mart.2013, 00:11
baroniyi sırf savunma, pres yapmıyor diye eleştirmiyoruzki toplu oyundada koskoca bir sıfır nerde şut çekip nerde pas vericeğinide bilmiyor adam bir maçta 1 gol attıysa yada attırdıysa, 3 tane golün atılamamasının sebebidir bu adam, ilerde oynayan adamsın ayağına top gelmiyor hiçmi özlemezsin topu be adam gel ortasahaya topu ileri çıkart

erdem344
17.Mart.2013, 00:36
Volkan - Gökhan - Hasan - Yobo - Bekir - Emre - Meireles - Cris - Caner - Kayt - Sow

Suicider
17.Mart.2013, 00:42
Antalyaspor bir süredir düşüşte.Fenerbahçe ise tam aksine kaç haftadır sene başına göre daha iyi oynuyor ve Uefa'dan dolayı moralli durumda.Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum.Umarım Antalya puan almayı başarır.

erdem344
17.Mart.2013, 01:54
Antalya pas oyunu oynuyor bizim gibi inşallah kazanıcaz

Sow kanatta daha etkili oynamıyor mu ?

attirson
17.Mart.2013, 02:12
Arkadas Antalya 3-4 aydan beri ilk kez tam kadro maça çıkacak o da bize denk geldi. :D Sadece Mehmet Sedef yok o da olsada yedek baslar zaten.

nannar
17.Mart.2013, 03:30
gollü maç olur.Antalya 2 farkı yakalarsa galip ayrılır.Aksi durumlarda FB ilk golü bulursa falan 3 puanla döner oradan

erdem344
17.Mart.2013, 03:49
Takımın fizik gücü nasıl olacak acaba . Rakibimizin maçını cumartesiden pazara aldılar bizim maçı pazartesiye almadılar . Yapanları saygı ve sevgiyle selamlıyoruz.

ReaList
17.Mart.2013, 03:58
@erdem344

Erdemcim aslında elimizde geniş ve kaliteli bir kadro var, Yani 3 kulvarda da başarı istiyorsan bu olağan bir şey. Fenerbahçe tarihinde bu kadar fazla maç oynanmamıştır. Ancak biz kendi ayağımıza sıkıyoruz, Dar bir kadro ile mücadele ederek zoru deniyoruz, Zamanında iyi bir rotasyon uygulasaydık, bugün acaba yorgun olurlar mı ? diye düşünmezdik. İyi kullansaydın bugün deplasmana götürmediğin ;

Krasiç = Kuyt
Stoch = Caner
Sezer = Cristian

Rotasyonunu çok rahat uygulardın. Ama bugün o adamlar sadece antrenman yapıp, para alıyorlar bir nevi tatil.

erdem344
17.Mart.2013, 04:02
abi stoch 1600 dakika oynamıs (1300 de olabilir) ne yapmıs ? Yapma gözünü seveyım tutturmuşsunuz stoch stoch . Tepkim sana değil genele

ReaList
17.Mart.2013, 04:14
Stoch'un neler yapabildiğini söylememe gerek yok herhalde. Solda oynadığı zaman Caner de harikalar yaratmıyor. Stoch kötüsünü yapamaz herhalde. Bir oyuncuyu kaybetmek kolaydır, önemli olan kazanmak. Stoch daha 23 yaşında benimle aynı yaşta. Volkan, Yobo, Kuyt, Selçuk, Webo, Cristian vs gibi son baharına adım atmış 2-3 sene sonra belki takımda olmayacak isimler gibi değil, İyi değerlendirilirse 10 sene sonra bile bu takımda olabilecek biri.

Eğer işin sadece o kısmına bakarsan, O zaman fikstür ve maç yoğunluğundan şikayetçi olmayacaksın. Çünkü senin tonla para harcayıp getirdiğin adamlar evde oturuyor, bu adamları kazanamadın. Yani kimse Fenerbahçe'nin kafasına silah dayamamış her maça aynı 11 ile çıkacaksınız, haftada 2 maç yapacaksınız diye.

mwaru
17.Mart.2013, 04:50
abi stoch 1600 dakika oynamıs (1300 de olabilir) ne yapmıs ? Yapma gözünü seveyım tutturmuşsunuz stoch stoch . Tepkim sana değil genele

Stoch konusunda kesinlikle Aykut Kocaman haksız.Bir futbolcu heran oyundan çıkarılacam korkusuyla iyi perfonmans gösteremez.Stoch,çok ekstra özelliğe sahip futbolcu değil fakat geçen sene yaptığı katkı ortada.Aykut Hoca Stoch'tan alınan katkıyı artırmak yerine takımdan kesti,niye yaptığını da bilmiyorum.Caner çok mu iyi oynuyor? en azından zor maçlarda Stoch girer belki sağa çekip gol atar neden olmasın? geçen sene çok yapıyordu.

di canio
17.Mart.2013, 05:11
Stoch konusunda kesinlikle Aykut Kocaman haksız.Bir futbolcu heran oyundan çıkarılacam korkusuyla iyi perfonmans gösteremez.Stoch,çok ekstra özelliğe sahip futbolcu değil fakat geçen sene yaptığı katkı ortada.Aykut Hoca Stoch'tan alınan katkıyı artırmak yerine takımdan kesti,niye yaptığını da bilmiyorum.Caner çok mu iyi oynuyor? en azından zor maçlarda Stoch girer belki sağa çekip gol atar neden olmasın? geçen sene çok yapıyordu.

Kalınlaştırdığım kısım Stoch'un mevcut durumunun özeti. Gerisi yok maalesef Stoch'ta. Geçen sezon sağa çekip gol attığı (ki çok önemli gollerdi bazıları) maçlar dışında Caner'den daha iyi bir performansı olmadı. Caner de topu alınca 3 kişinin arasına bodosluyor, Stoch da. Caner yedek kalmayı sorun etmeyip, şans verildiğinde çoğu zamna takıma efektif katkısı çok az olsa da mücadele seviyesini düşürmüyor. Ama Stoch takımın üzerine yapılmasını istiyor. Ben bu takımın yıldızıyım havasında sanki. İlk zamanki Stoch ile şu anki Stoch'un mücadele gücü, savunma alışkanlığı çok farklı. Bu açılardan az da olsa geliştirdi kendisini. Aykut Kocaman Stoch'u kazanmak için birşey yapmıyor da, Stoch kazanılmak için ne yapıyor? Katar vb gibi bazı Asya ülkelerini dışarda tutarsak Avrupa'da para kazanabileceği en iyi ligin, sürekli zirveye oynayan, Avrupa'da mücadele eden en iyi takımlarından birisinin kadrosunda şu an. Geçtiğimiz sezon da ahım şahım bir performansı yoktu. Ya da kendisinden beklenilen bir performansı yoktu. Sadece en başta da dediğim gibi attığı bazı uzaktan goller sivriltti. Geçen sezon da bu tartışmalar yapıldı. Bu sezon da eksik olmuyor. Stoch oynatılsın da oynatılsın. Bu tarz konulardaki her yazımda belirtiyorum; bizim gördüğümüz sadece 90 dakika. Bu 90 dakika için 1 hafta boyunca çalışıyor bu adamlar. Antrenman performanslarını kim biliyor burada? Kim takip ediyor tüm antrenmanları? Hafta sonu geliyor, kadrolara bakılıyor. O oynar mı, bu niye yok. Rotasyon yapılmıyor diye eleştirilirsin. Rotasyon için ileride ihtiyacın olacağını düşündüğün 2-3 oyuncuyu oynatırsın, yine eleştirilirsin. Stoch'la başlasa yine eleştirilecek, Krasic'le başladığı maçlarda gördük bunu. "Forma verilmez, alınır" derler, klişedir ama doğrudur bence. Formayı almak için Stoch, Krasic ne yaptı? Stoch, Caner kadar şans bulmuş. Kimin aklında kaldı olumlu bir katkısı? Yerine oynayan Caner de çok iyi değil. Her maç ben de sinir oluyorum yaptıklarına. Ama takımın savunma disiplinine son derece uyumlu.

himone
17.Mart.2013, 11:20
Artık aynı şeyleri tartışmaktan sıkılmadınız mı? Stoch ve Krasic bu sene yok kabullenin. Seneye de takımda tutulup oynatılmazlarsa o zaman eleştiririz. Ben de bu 2 oyuncunun kazanılması gerektiğini düşünüyorum ama takım şu an en verimli dönemindeyken bu tartışmalar gereksiz. Krasic ve Stoch bu sene kendilerini göstermek için yeterince fırsat buldular ama hiçbirşey yapamadılar. Krasic çok istekliydi ama yetmiyor. Stoch ise tamamen ayrı bir mevzu, adam 60 dk boyunca hiçbşrşey yapmadan geziniyor çıkarınca da hareket yapıyor. Siz olsanız bu adamı bir daha oynatır mısınız? Şu an Aykut Kocaman ve yönetim sene başındaki teklifi kabul etmedikleri için çok pişmandır.

uAburak89
17.Mart.2013, 13:12
Fenerbahçe 3-4 tane atarak rahat kazanacak bence.

Universal
17.Mart.2013, 14:02
Krasiç Stoch yerine biraz cesur davranıp Meireles, Emre ve Salih'li ortasaha ile çıkmalıyız savunma yönü düşük hücum gücü yüksek ve yaratıcı bir ortasaha çok gollü ve zevkli bir maç izleriz.

ShevAnil
17.Mart.2013, 14:16
Ben de Fenerbahçe'nin 3-4 farkla kazanacağını düşünüyorum, artık kolay kolay puan kaybetmez Fenerbahçe.

erdem344
17.Mart.2013, 19:15
Stoch'un neler yapabildiğini söylememe gerek yok herhalde.

Neden yapmadı abi o zaman

1300 dakika oynamışsın takım da 1 tane asist gol yok sonra da hoca beni istemiyor sen çık topunu oyna golünü at sonra oynamazsan haklısın

footballer33
17.Mart.2013, 20:42
Kadrolar belli olmuş. Aykut Kocaman, sanırım ilk defa Emre-Meireles-Salih 3'lüsünü aynı anda sürecek sahaya.

himone
17.Mart.2013, 20:42
Yine bir final maçı oynuyoruz, GS kazandıktan sonra daha önemli hale geldi. BJK yenilmişken kazanıp ikinciliği garantilemeliyiz. Umarım sakatlık sıkıntısı yaşamayız.

Anam! Salih 11'de. Bu Aykut Kocaman bazen inanılmaz kötü kararlar veriyor, bazen de helal olsun dedirtiyor. Bu yüzden kızarken bile içimizde birşey bizi engelliyor. Keşke Caner yerine Semih olsaydı.

OrcunFB
17.Mart.2013, 20:44
Baroni'den kurtulduk. (ss)(44)

Önder HOCA
17.Mart.2013, 20:48
Baroni'den kurtulduk. (ss)(44)

inanmam kaynak :u: :)

OrcunFB
17.Mart.2013, 20:48
inanmam kaynak :u: :D
Ntvspor. (v)

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Mart.2013, 20:50
ilk yari negatif bir skor olursa baroni 45te girer :D

OrcunFB
17.Mart.2013, 20:51
Cristian mı bunu yapıyor ? İşin istatistik kısmına bakarsak şuana kadar Cristian 44 maça çıkarak en fazla oynayan oyuncu olmuş ve sadece 9 golü var, Sezer ise 11 maç oynamış 5 golü var. Ama ben işin o kısmında değilim. Cristian inanılmaz seçici bir oyuncu. Sorumluluk alma sıfır. Zaten ön libero kökenli bir oyuncu, Forvet arkasında oynatılıyor. Eskiden orta alanda daha çok koşardı ve basardı. Şimdi daha rahat dolanıyor kendine.

Şimdi sana 6 resimde Cristian'ı anlatayım. Bunu çok yapar, hem de fazlasıyla ama güzel bir örnek.

1 Top ayağındayken kendi topunu kaptırıyor.
2 Rakip büyük bir efor sarf ederek ayağından topu kaptığı gibi taca çıkmadan adamına veriyor, O izliyor.
3 Dört tane Fenerbahçeli oyuncu hemen bir kıskaç oluşturup topu savunurken o hala izliyor
4 Herkes topu kaleden savunmak için yer edinirken o gitmesi gereken bölge yerine hala izliyor ve rakip onun rahatlığından yararlanarak boşluğu değerlendiriyor.
5 O boşluktan atılan orta savunmadan dönüyor Cristian orta atan adamı rahatsız etmediği gibi dönen topta ceza alanı çevresinde olması gerekirken hala olduğu yerde izliyor
6 Ve onun bu rahatlığıyla o alanda boş kalan adam şut çekiyor ve şansımızın yaveriyle top direkten dönüyor.

http://a1303.hizliresim.com/17/j/l3tg4.png

6 Resim ve Cristian. 6 resim boyunca Cristian'ın ve diğer oyuncuların neler yaptığına bakarsanız ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Cristian bunu sürekli yapıyor. Emre sahada olduğu zaman dikkat edin sürekli ikaz ediyor kendisini, Geçen sene Emre ile Aykut Hoca arasında iplerin kopmasını sağlayan oyuncu da kendisidir. Bir türlü şu anlayışında vazgeçmiyor vazgeçmeyecek. Benim 10 oyuncum deliler gibi mücadele ederken onun maçı benim izlediğim gibi izlemesi sinir bozucu.
Aykut Kocaman bunu okudu. :0:

Mamadou
17.Mart.2013, 20:59
Sonunda Kocaman Baroni'yi kesmiş. Salih, Raul, Emre üçlüsü maçı alır.

furkan58
17.Mart.2013, 21:02
Sezon başından beri görmek istediğimiz orta saha. Meireles - Emre - Salih. Bakalım bu sefer ne bulup Aykut Kocaman'a kızıcaklar :D

himone
17.Mart.2013, 21:04
Sezon başından beri görmek istediğimiz orta saha. Meireles - Emre - Salih. Bakalım bu sefer ne bulup Aykut Kocaman'a kızıcaklar :D

Aykut Kocaman'ı küçümseme :).

ForsakeN
17.Mart.2013, 21:05
Kim diyordu bu takimda adalet varsa Cristian yerine Salih oynar diye. Dogru demis :n:

furkan58
17.Mart.2013, 21:06
Aykut Kocaman'ı küçümseme :).

Ne gibi bi küçümsemeden bahsettiğini anlamadım. Takım iyi oynasada kötü oynasada bir şeyler bulunup Aykut Kocaman eleştiriliyordu. Herkesin istediği kadroyuda oyuna sürdü artık nerden vurcaklar diye espiri yaptım :)

sananes
17.Mart.2013, 21:07
Sarı kart sınırında olan oyuncularımızdan 1-2si sarılansa bu maç hiç fena olmaz aslında. Kalan maçlar arasında en kolay görüneni haftaya iç sahada aksihar belediye ile.

BleedingMoon
17.Mart.2013, 21:07
11 nasıl? caner mi var?

furkan58
17.Mart.2013, 21:11
11 nasıl? caner mi var?

Antalya maçı ilk 11'imiz: Volkan, Gokhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Raul, Emre, Salih, Caner, Kuyt, Sow

himone
17.Mart.2013, 21:12
Ne gibi bi küçümsemeden bahsettiğini anlamadım. Takım iyi oynasada kötü oynasada bir şeyler bulunup Aykut Kocaman eleştiriliyordu. Herkesin istediği kadroyuda oyuna sürdü artık nerden vurcaklar diye espiri yaptım :)

Ben de esprili şekilde, Aykut Kocaman eleştirilecek birşey yapabilir demek istedim :). Dediğin gibi Aykut Kocaman'ı ne olursa olsun eleştiren birsürü insan var bazen ben de bu kişilere katılıyorum. Ama genellikle elştiriler haklı oluyr. Aykut kocaman 2. yarı çok iyi kadrolar kuruyor. Ben ne olursa olsun 11 de seçilen oyuncuların eleştirilmesi taraftarı değilim, sonuçta 30 kişilik kadro oyuncuları oynatmalı. Benim oyuncu seçimleri hakkındaki eleştirilerim sahada kötü oynayan oyuncuları değiştirmemesi. Ve Cristian gibi oyuncular inanılmaz şans bulurken bazı oyuncular 2 maçta asıldı ve bir daha şans verilmedi.

furkan58
17.Mart.2013, 21:18
Ben de esprili şekilde, Aykut Kocaman eleştirilecek birşey yapabilir demek istedim :). Dediğin gibi Aykut Kocaman'ı ne olursa olsun eleştiren birsürü insan var bazen ben de bu kişilere katılıyorum. Ama genellikle elştiriler haklı oluyr. Aykut kocaman 2. yarı çok iyi kadrolar kuruyor. Ben ne olursa olsun 11 de seçilen oyuncuların eleştirilmesi taraftarı değilim, sonuçta 30 kişilik kadro oyuncuları oynatmalı. Benim oyuncu seçimleri hakkındaki eleştirilerim sahada kötü oynayan oyuncuları değiştirmemesi. Ve Cristian gibi oyuncular inanılmaz şans bulurken bazı oyuncular 2 maçta asıldı ve bir daha şans verilmedi.

Haklısın. Eleştiri tabi ki olucaktır eleştiri olmadan ilerleme olmaz zaten ki sene başına göre Aykut Kocaman bu eleştirilerden çok ders aldı bunu açıkca görüyoruz. Benim bahsettiğim kesim iyi oyunda kötü oyunda iyi skorda kötü skorda her daim eleştiren, sırf hocaya laf söylemek için bişiler arayan kesim. Cristian'a bu kadar şans verilmesi hataydı ki bence Salih bugün Plzen maçında ki gibi oynarsa bidaha bırakmaz formayı.

darkkobal123
17.Mart.2013, 21:18
Aykut Kocaman, Cristian'ın yerine Salih'i ilk 11'e koyarak sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı. :D

Önder HOCA
17.Mart.2013, 21:23
darısı sezon sonuna umarım baroniyi kovarlar

himone
17.Mart.2013, 21:26
darısı sezon sonuna umarım baroniyi kovarlar

Baroni'nin Daumla birlikte kovulması gerekiyordu.

Kaka Leite
17.Mart.2013, 21:47
Aykut Kocaman bu kararı ile benim gözümde 2 seviye atlamıştır. Bugün kuzene söylemiştim yapar mı diye ancak ben bile inanmamıştım açıkcası söylerken bunu yapacağına.

Walter Sakana
Fenerbahçe farka gider bu maç. Çok çok iyi ve dengeli bir 11 sahada. Özellikle orta 3'lüye baktığımızda Emre-Raul rakibe üstünlük kuracak ve Salih'in verimini arttıracak. Böylelikle Salih daha önde ve daha güvenli oynayabilecek (hata yapma lüksü olacak). Caner'in performansı da çok önemli. Antalya'nın hücum hattı iyi ama Fenerbahçe'nin savunma dörtlüsü Emre ve Raul'un da desteğiyle pozisyon vermez bugün. Galatasaray'ın da kazanmasıyla beklenenden çok daha rahat bir maç bekliyorum Fenerbahçe adına... Ha olası bir puan kaybında lig biter bence.

Cengo
Meireles'in doğum günü. Ekstra performans bekliyorum.

Corpus
17.Mart.2013, 22:12
Baroni oynayacağına bu çocuk oynasın. Aferin Salih helal.

uAburak89
17.Mart.2013, 22:13
10 numara gol attı, sadece vuruşu değil vuruş öncesinde bakışı da derslik bence.

Cengo
17.Mart.2013, 22:14
Ne güzel gol attı be. Tarifsiz duygular.

nannar
17.Mart.2013, 22:17
Türk geçler böyle işler başarınca seviniyorum.Baroni gibi adamlara ekmek yedirmeyelim artık

uAburak89
17.Mart.2013, 22:18
Emre yine sakatlandı, kronik sakatlığı nüksediyor galiba.

Facx
17.Mart.2013, 22:21
ne güzel baroni oynuyodu ya nerden çıktı bu çocuk :D

europeanconquer
17.Mart.2013, 22:25
Salih çok üst düzey bir yetenek,geleceği çok parlak,ancak çok yanlış takımda :D

Plzen maçının konusunda da dediğim gibi; çok büyük oyuncu olacak,çok.

nannar
17.Mart.2013, 22:28

Sezon sonu Riera+Gökhan Zan+Aydın Yılmaz versek alamazmıyız acep ? :D

uAburak89
17.Mart.2013, 22:34
Tita da çok güzel gol attı, bir önceki pozisyonda kaçırmıştı. Emre'den sonra oyunun hakimi Antalya olmuştu.

footballer33
17.Mart.2013, 22:34
Tita attı, 1-1 oldu.

Emre'den de hayır gelmez artık bu seneden sonra.

sananes
17.Mart.2013, 22:35
Allahim Volkana bir çare.

ParduS
17.Mart.2013, 22:37
Golün geleceği belliydi. İşin kötüsü ikincinin geleceği de belli. İkinci yarı bir de rüzgarı arkasına alırsa Antalya çekeceğimiz var.

mwaru
17.Mart.2013, 22:41
Takım yorgun,belli oluyor.

darkkobal123
17.Mart.2013, 22:41
Emre çıktıktan sonra anlamsız bir şekilde geriye yaslanmaya başlamıştı Fenerbahçe, gelen golde kaçınılmaz oldu.

nannar
17.Mart.2013, 22:43
Volkan'ın düşüşünün sebebi nedir bilen var mı?

mwaru
17.Mart.2013, 22:44
Volkan'ın düşüşünün sebebi nedir bilen var mı?

Omzundan ameliyat olması gerekiyor,sakatlık var.

uAburak89
17.Mart.2013, 22:45
Fenerbahçe bu korner organizasyonu ile kaç gol attı hala önlem almayan takımlar var. :)

Corpus
17.Mart.2013, 22:46
Volkan' ın sakatlığından dolayı kötü performans gösterdiği yazıyor çoğu haber sitesinde. Ne kadar doğrudur bilemem.

himone
17.Mart.2013, 22:50
Volkan sene başında sakatlandığında ameliyat olmak istemedi ve bizim bu kadar kötü sonuç almamızda başrolü oynadı. Yerine başka kaleci olsa 7-8 puan fazla alırdık. Sebebini ben çok iyi biliyorum ama için fesat diyenler çıkmasın diye konuşmıyım.

Takımın kötü oynaması tamamen yorgunluktan bazı oyuncuların koşacak hali yok. Özellikle Gökhan ve Yobo oyuncuları takip ederken inanılmaz isteksizler. Emre'nin çıkması da inanılmaz etkiliyor. Demekki iyileşmeden girmiş takıma.

erdem344
17.Mart.2013, 22:52
Takım çok yorgun yürüyecek halleri yok

Selçuk değişikliği nedir anlayan var mı ?

himone
17.Mart.2013, 22:54

O olmasa Cristian girecek ne farkı varki. Takımda orta saha kalmadı, kimi alsaydı?

Kaka Leite
17.Mart.2013, 22:54

Yanlış takımda falan değil. O adamı oralarda izleyen bizim antrenörlerimiz ise çok doğru takımda demektir.

Salih gerçekten süper bir oyuncu o gol atınca artı bir mutluluk kaplıyor içimi helal olsun.

Kaka Leite
17.Mart.2013, 22:56

Emre daha iyi marke ediyor rakibi Meireles bunu Emre kadar yapamazdı. Açık vermemek için yapmış olabilir yani.

Selçuk ofansif olmasa da defansif olarak fena değil.

mwaru
17.Mart.2013, 22:59
Caner'in şu oyunu ile Stoch'un oyunu arasındaki farkı söyleyebilir misiniz?

OrcunFB
17.Mart.2013, 23:00
Bi şey oynamadan 2 gol attık.

europeanconquer
17.Mart.2013, 23:00
Yanlış takımda falan değil. O adamı oralarda izleyen bizim antrenörlerimiz ise çok doğru takımda demektir.

Salih gerçekten süper bir oyuncu o gol atınca artı bir mutluluk kaplıyor içimi helal olsun.

Ne alaka şimdi ? Dediğinle bir bağlantı kuramadım.Ben rakibimizde oynadığı için yanlış takımda diyorum.Bizde değilde Fenerbahçe'de oynamasına üzülüyorum.Böyle bir yeteneği tuttuğum takımda görmek isterdim,onu belirtmeye çalışıyorum.

Kaka Leite
17.Mart.2013, 23:01
Ne alaka şimdi ? Dediğinle bir bağlantı kuramadım.Ben rakibimizde oynadığı için yanlış takımda diyorum.Bizde değilde Fenerbahçe'de oynamasına üzülüyorum.Böyle bir yeteneği tuttuğum takımda görmek isterdim,onu belirtmeye çalışıyorum.

Ben ciddi anlamıştım pardon o zaman :)

himone
17.Mart.2013, 23:04
Caner'in şu oyunu ile Stoch'un oyunu arasındaki farkı söyleyebilir misiniz?

Ben de aynı şeyi düşünüyorum ama Stoch değil Semih oynamalı. Sow solda oynadıığında daha etkili oluyor.

sananes
17.Mart.2013, 23:35
Kuyt'a bilerek atılan dirsek yan hakemin tam gözünün önünde,yuh artık.

uAburak89
17.Mart.2013, 23:44
Üst üste iki bariz korner verilmedi. Bunları bile göremiyorlar.

mwaru
17.Mart.2013, 23:44
Hakem çok kötü.Antalya'nın iki tane kornerini yedi.

Cengo
17.Mart.2013, 23:46
Bunun açıklaması olamaz.

http://s1.directupload.net/images/130317/csabfr93.swf

footballer33
17.Mart.2013, 23:48
Hakemlerin bu seneki performansları inanılır gibi değil. Onları konuşmadığımız tek bir maç bile yok.

himone
17.Mart.2013, 23:51
Egemen tartışmasız maçın yıldızı. Takım kapandığı zaman çok iyi oynuyor.

byariff
17.Mart.2013, 23:52
ulan egemen :D :D tebrikler fb.

himone
17.Mart.2013, 23:54
İğrenç bir maç, iğrenç bir hakem, 3 puan. Bir FB klasiği :D.

barahir
17.Mart.2013, 23:56
Bu hakemin FIFA kokartı var.. Siz düşünün hakemler ne halde..

Maça genel bi özet geçmek istiyorum: Emre

Universal
17.Mart.2013, 23:57
Ne iğrenç bir maçtı arkadaş. Şu maç neden pazartesi oynanmadı sorusuna yanıttır, takım o kadar yorgundu ki Salih filan olmasa maç gelmeyecekti belki. Çok ekstra bir gol attı.

MeMo
17.Mart.2013, 23:58
Her hafta bu konuya biri komikli resim koyacak korkusuyla yaşıyorum bu kadar da olmaz ki arkadaş.

zeck17
18.Mart.2013, 00:00
Oynanmadan kazanılan bir maç daha klasik oldu

ReaList
18.Mart.2013, 00:02
1.5 ay önce bu ortasahayı arzu ettiğimi yazmıştım.

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2414744&postcount=4124

Biraz rötarlı olsa da bugün Orta alan oyuncularımızla iyi oynadık, iyi top yaptık ve güzel bir golle öne geçtik ta ki

Emre'nin tam iyileşmeden oynaması taraftarı değilim, Sakatlığı nüksedip daha kötü olabilir.

Maçın başında söylediğim ve korktuğum şey başımıza geldi. Temiz 3-4 hafta Emre'den randıman alamayız. Emre oyundan çıktı çıkmasına ama yerine giren oyuncu Selçuk mu olmalıydı ? Takdir. Emre Fenerbahçe'nin iyi futbolunun simgesi, O varken iyi oynuyoruz yokken eldeki oyuncuların bireysel yeteneklerine bakan basit bir takım. Uzun süredir oyun içinde bu kadar az pas yaptığımızı hatırlamıyorum. Maçın 70. dakikalarında Antalyaspor %63 topla oynamaya sahipti. Önemli olan kazanmaktı ama Emre olmadığı zaman ortaya koyduğumuz bu kötü futbol bizi nereye kadar sürükler bilmiyorum. Eğer bu şampiyonluk kaybedilecekse mümkünse Kadıköy'deki Galatasaray maçında kaybedilmesin. Aynı şeyi tekrar yaşamak hiç de hoş olmayacaktır.

himone
18.Mart.2013, 00:02
Sow ilerde tek forvet olmuyor, orta saha Emresiz olmuyor. Webo ve Emre olmadığı zaman çok sıkıcıyız, ikisi olduğu zaman takım 2-3 vites birden atıyor.

erdem344
18.Mart.2013, 00:08
Emrenin sakatlığı nüksetmedi farklı yerden sakatlandı.

Oyun çok kötü ama normal takım antramansız çıktı maça kazanmak güzel oldu .

barahir
18.Mart.2013, 00:10
Fenerbahçe son 37 günde ortalama 73.2 saatte bir maç yaptı...

Saygı...

furkan58
18.Mart.2013, 00:13
37. günde 12. maç yaklaşık 3 günde 1 maç oynuyoruz. O kadar yorgunluk normal olsa gerek. Emre ve Webo olmayınca takım aksıyor bu bi gerçek. Volkan artık yalvarıyorum biraz mola ver. Egemen > Bekir bu maçta bir kez daha gördük. Kuyt'ın direkten dönen topu ve Sow'un karşı karşıya kaçırdıkları gol olsa daha rahat izlerdik maçı. Kuyt'a atılan dirsekte şaka gibi nasıl görmedi onu anlamak mümkün değil. Aynı şekilde 2 tane kornerini vermedi Antalya'nın hakem.

Edit : Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe, belki de 1907'den beri 3 kulvarda bu kadar devam ettiği yıl, bu yıldır." Çok haklı. Bir yılda en fazla resmi maç yapan takım ünvanınıda aldık zaten sonu başarıyla bitse şu kulvarların en güzeli o zaman olucak :)

darkkobal123
18.Mart.2013, 00:18
Çok önemli bir 3 puan aldı Fenerbahçe. Çok parlak bir oyun oynamamasına ve yorgun olmasına rağmen kazanmayı başardı, tebrikler.

Çok kritik haftalara gireceğiz ancak hakemler hâlâ çok kötü maç yönetiyorlar. Daha ne kadar devam edecek bakalım bu performansları ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mart.2013, 00:25
pek iyi degildik, salih 2.yari oyundan cok dustu. top kayiplari ve gereksiz cok faul yapti. onun cikmasini beklerken meireles cikti. topa hic sahip olamadik. sow da pivot forvette pek iyi degil, kenara alinmasi cok isabetliymis. antalya da topa sahip oldu belki ama cok efektif degillerdi. tita disinda pek goze batan olmadi. nihayetinde 3 puan cok iyi oldu, deplasman fatihi kesildik birdenbire (:

GebzeLi1907
18.Mart.2013, 00:26
maçın en iyileri meireles ve yobo idi.
berbat oynadık selcuk ve canere sövmekten dilimde tüy bitti

furkan58
18.Mart.2013, 00:37
Maç sonu :)

http://24.media.tumblr.com/e6da21c7764c69a4626f8eaef0223e80/tumblr_mjtnrl4xFK1s2gd54o1_500.jpg

Namzet
18.Mart.2013, 00:39
Hakettiğimiz bir galibiyet oldu,Salih yine harika bir maç çıkardı gol attı,mücadele etti bunu gören baroni de girince top rakipteyken koştu aklı başına geldi galiba:D

Walter Sakana
18.Mart.2013, 00:49
Yalnız Salih'in golü çoğu uzaktan atılan golün aksine tesadüfi bir gol değil. Çok usta işi, bilinçli bir gol. Önce Kuyt'ın harika topuk pası var. Ardından Salih önce topu öyle bir alana çekiyor ki hem önündeki 2 Antalyalı oyuncudan kurtuluyor hem de kendine boş şut imkanı yaratıyor. Görünüşte basit ama akıllı oyunculara has bir hareket. Sonrasında ise vuruştan önce kafasını kaldırıp kaleye bakması ve vuruş tercihini uzak köşeye doğru yapması da son derece klas. Kalecinin konumuna göre bir vuruş yaptı, mükemmel bir goldü.

Tabi önemli olan maç içerisindeki sürekliliği. Bunu da zamanla geliştirirse yakın gelecekte Oğuzhan ile birlikte milli takımımız için çok çok büyük bir kazanç olurlar.

titates1
18.Mart.2013, 01:16
Aykut Hoca'ya bir tebrik ; Salih müthiş yetenek , inşallah ileride Türkiye'nin gurur olacak ancak 90 dakikayı kaldıramadığını bu maçta gösterdi.

Aykut Hoca'ya bir eleştiri : Salih'i koydun , Cristian kesik yeyince nasıl mücadele etti ? Serdar Kulbilge - Volkan olayını hatırla , Volkan'ı severiz ama yesin kesiği aklı başına gelsin , ayrıca biraz cesur ol be hoca lütfen , karşı takımın en iyi stoperi mucizevi şekilde Fenerbahçe'de 6 yıl geçirmiş Deniz Barış , azcık üstüne gitsen zaten hepsi hata yapıyor , Avrupa'da oynana futbola bir lafım yok ancak bu ligi hafife al hocam , ciddiye almadan pres yaptır bu ligde ... yap bunu herkesi ciddiye alma :D

attirson
18.Mart.2013, 01:32
Düsündügüm gibi zorlandık ama kazandık.
Canlı izleyince iyice insanı heyecanlandırıyor Salih her topa basıyor mükemmel oynuyor gerçekten inşallah böyle devam eder.

erdem344
18.Mart.2013, 01:44
Emre en az 4 hafta yokmuş. Meireles - Salih - Cris

erdem344
18.Mart.2013, 01:48
fb tv topuz show :D :D

Cengo
18.Mart.2013, 01:52
Emre Eskişehir deplasmanına yetişirse iyi olur.

erdem344
18.Mart.2013, 01:56
esesle içirde oynucaz abi. Gençler deplasmanına çıkar

barahir
18.Mart.2013, 01:59
Doping testi için idrar vermesi istenen Kuyt 2 saattir gerekli idrarı verememiş :) Tüm takım onu bekliyor.. :):)

Cengo
18.Mart.2013, 02:09
esesle içirde oynucaz abi. Gençler deplasmanına çıkar

Ona kalmasın. Eses maçına lazım.

Akhisar maçına yetişme şansı olabilirmiş.