View Full Version : Beşiktaş - Kasımpaşa | STSL 26. Hafta
Kaka Leite
14.Mart.2013, 18:57
http://img474.yukle.tc/images/7705Adsiz.png
Çok pardon maçkolikten sırayla açıyorum, gözümden kaçmış bir anda.
footballer33
14.Mart.2013, 19:22
Gecikmeli oldu konunun açılması; ama açıldı nihayetinde. Neyse... :icon_biggrin:
Zor maç olacak. Fernandes ve Ersan'ın sakatlıkları vardı; ama ikisi de kadroda olacak şeklinde haberler okuyorum. Bunun dışında; Almeida, Dentinho ve Mustafa Pektemek de kadroda olabilir. Şahsen isteğim, sakatlığı tamamen geçmeyen kim olursa olsun oynamasın bu maçta mümkünse. Sonra, sakatlık nüksediyor ve daha ağır sakatlıklara yol açıyor bu durum.
Umarım, G.Saray ve F.Bahçe'nin Avrupa maçları dönüşünde çıkacağı zorlu deplasmanların olduğu bu haftayı değerlendirip maçı kazanırız ve 3 puanı alırız.
Fabian Ernst'e de parantez açmadan olmaz. :k:
http://forzabesiktas.com/img/ernst.jpg
darkkobal123
14.Mart.2013, 19:37
Bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk hayallerimiz kesinlikle suya düşer, mutlaka kazanmamız gerekiyor. Bu maçtan 3 puan ile ayrılarak zirve takibini tam gaz sürdürürüz. Korkulacak bir maç değil. Yeter ki kararlı ve cesur oynayalım. Birde kırmızı formayla çıkalım. :)
Sakat olan oyuncularımızı tam iyileşmeden oynatmamalıyız. Hazır Milli Maç arasıda geliyor, değmez risk almaya. Zaten oynatılıp tekrar sakatlanırlarsa artık son nokta olur, tahammülümüz kalmaz.
anil luque
14.Mart.2013, 19:39
Kasımpaşa açık oynayan takım. Tam bizlik. Kazanırız diyorum.
Mamadou
14.Mart.2013, 22:30
Mutlak kazanılması gereken bir maç. Taraftarın puan kaybında kesinlikle şampiyonluğa olan inancı biter. Çifte kupadan sonra geçen üç sezonda hep ligin sonlarına yaklaşınca yarıştan koptuk. Bu sezon şartlar ne olursa olsun öyle olmamalı. Sonuna kadar yarışın içinde olmalı bu takım. Hem sahadaki oyun , hemde skor taraftarı memnun eder inşallah maç sonunda. Şahsen takımdan net bir galibiyet bekliyorum.
Ayrıca maçın hakemi Cüneyt Çakır son yönettiği maçlarda verdiği kararlarla baya bir eleştirildi. Adam son zamanlarda yönettiği maçları katletti. Umarım düzgün bir maç yönetir.
Özgür Çetin
14.Mart.2013, 22:41
Haftanın banko beraberlk maçı
I3esiktas
15.Mart.2013, 06:26
Rakiplerimizden önce maça çıkacağımızdan dolayı avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Sivas,Elazığ,Fenerbahçe maçları gibi buda dönüm maçımızdır. Umarım bundan da galibiyet ile döneriz. Sakat oyuncularımız yavaştan kendine geliyor. Şu maçı da atlatırsak Milli maç arası ilaç gibi gelecek.
Deus Dominus
15.Mart.2013, 12:24
Kasımpaşa açık oynayan takım. Tam bizlik. Kazanırız diyorum.
Aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı.
anil luque
15.Mart.2013, 12:40
Aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı.
Biz de en çok gol atan takımıyız.
ozan42
15.Mart.2013, 18:12
Haftanın banko beraberlk maçı
Arkadaş sanırım tam olayı kavrıyamamış olayı bu 2 takımdan biri Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor mutlak galibiyete ihtiyacı var, orta sıralardaki 2 takımın karşılaşması değil.Kasımpasanın 1 puana ihtiyacı olabilir fakat Beşiktaşın 3 puana ihtiyacı var ve onun için oynucak bundan emin olabilirsin.
Deus Dominus
15.Mart.2013, 18:16
Bende Özgür gibi düşünüyorum, hatta ben biraz daha ileri gidip gollü beraberlik diyeyim. 1-1 :D
Dave S Mustaine
15.Mart.2013, 18:18
Bol gol bekliyorum maçtan. Ama kim kazanır bilemem.
Arkadaş sanırım tam olayı kavrıyamamış olayı bu 2 takımdan biri Beşiktaş şampiyonluğa oynuyor mutlak galibiyete ihtiyacı var, orta sıralardaki 2 takımın karşılaşması değil.Kasımpasanın 1 puana ihtiyacı olabilir fakat Beşiktaşın 3 puana ihtiyacı var ve onun için oynucak bundan emin olabilirsin.
adam öyle düşünüyo bu niye seni bağlıyo ki sen kendi görüşünü söyle sadece bende kasımpaşa nın yeniceğini düşünüyorum
himone
15.Mart.2013, 19:19
Bence her sonuç mümkün ama Beşiktaş'ın haftası olabilir. GS ve FB Avrupa dönüşü zor takımlarla oynuyorlar. Beşiktaş kötü oynayan Kasımpaşa'yı yenerek avantaj yakalayabilir.
ozan42
15.Mart.2013, 21:59
adam öyle düşünüyo bu niye seni bağlıyo ki sen kendi görüşünü söyle sadece bende kasımpaşa nın yeniceğini düşünüyorum
Hayır genelde "Banko beraberlik maçı" demek 2 takımında beraberliğe oynucağı maça denir fakat 2 takımdan birinin hedefleri belli burada yorumu yapan arkadaşta bal gibi biliyor Beşiktaşa beraberlik yetmiyeceğini fakat banko beraberlik yazıyor.Beni bağlıyan buydu.
2-0 bizim maç. Rahat bir maç olacak.
anil luque
16.Mart.2013, 04:51
Köy kahvesi değil Beşiktaş maçı topiği burası. Seni niye bağlıyor ki tarzı ifadeler hoş olmuyor kardeşim.
pele96
16.Mart.2013, 11:19
Fernandeste son durum ne?
Namzet
16.Mart.2013, 12:08
Kasımpaşa galibiyeti bekliyorum
di canio
16.Mart.2013, 12:13
Köy kahvesi değil Beşiktaş maçı topiği burası. Seni niye bağlıyor ki tarzı ifadeler hoş olmuyor kardeşim.
Burası aynı zamanda Kasımpaşa maçının da konusu. Herhangi bir Süper Lig maçının konusu gibi ayrıca, genel bir konu. Beşiktaş kaybeder, Kasımpaşa kaybeder, berabere biter gibi yorumların yapılabileceği bir konu.
anil luque
16.Mart.2013, 12:57
Burası aynı zamanda Kasımpaşa maçının da konusu. Herhangi bir Süper Lig maçının konusu gibi ayrıca, genel bir konu. Beşiktaş kaybeder, Kasımpaşa kaybeder, berabere biter gibi yorumların yapılabileceği bir konu.
Yorumun yapılış şeklinden bahsettim ben abi , niye yapıldığından veya yapılamayacağından değil.
Suicider
16.Mart.2013, 13:06
Beşiktaş'ın en büyük artısı 90 dakika mücadele edip koşmaları.Bunu yapmadıkları zaman Trabzon maçında neler olduğunu gördük.Tek kulvarda ilerledikleri için bizim geçen seneki durum gibi tek maça konsantre olabiliyorlar.Ben Beşiktaş'ın kazanacağını düşünüyorum ama umarım berabere biter.
Trabzon maçı ayrıydı diye düşünüyorum ben. Aptallığımızdan atamadık. Bir takım beraberliğe razı oynarsa öyle saçma bi maç olur. Hiç istemedik maçı. Ki zira bu sene ilk defa öyle top oynadık.
attirson
16.Mart.2013, 13:28
Bende berabere bitecegini düsünüyorum ama gollü bir beraberlik düsünüyorum Bjk öne geçer ama maç berabere biter.
GeNç KaRTaL
16.Mart.2013, 20:05
Fernandes 3 hafta,Ersan 1 hafta sakat diyorlardı,ikisi ilk 11'deler.Numaradan sağlık ekibine itibar kazanırmaya mı çalışıyorlar anlamadım.Umarım riske edilmiyordur oyuncular.Tam iyileşmeden sahaya sürüp,daha uzun sakatlanmalarına sebep olmaya hiç gerek yok.
cenk,hılbert,ersan,sıvok,emre,toraman,oğuzhan,fern andes,olcay,holosko,nıang
ısaksson,abdurrahman,barış,yalçın,sancak,ernst,ker em,ıbrıcıc,vıduez,djalma,uche
Bulstrap87
16.Mart.2013, 20:25
3.1 kazanırız macı.
darkkobal123
16.Mart.2013, 20:27
Fernandes daha büyük bir sakatlıkla karşı karşıya kalmaz inşallah. Holosko'da da acayip form düşüklüğü var, bu maç gol bekliyorum kendisinden.
Futbol Takımımız, Kasımpaşa maçına; Cenk, Hilbert, Sivok, Ersan, Emre Özkan, İbrahim Toraman, Oğuzhan, Fernandes, Holosko, Olcay ve Niang ilk onbiriyle çıkacak.
Emre Metin, Necip Uysal, Mustafa Pektemek, Almeida, Mehmet Akgün, Veli ve Escude yedek soyunacak.
Edit: Sonunda adam gibi yedeklerimiz var.
Mamadou
16.Mart.2013, 20:59
Djalma, Ibricic, Viudez, Uche hucum hattı çok tehlikeli.
Kasımpaşa için de büyük önem taşıyor bence bu maç.Kazandığı takdirde 4.sıraya yerleşiyor ve Beşiktaş'la puan farkını 3 indiriyor.Bende beraberlik oynadım ama hiç belli olmaz ne olacağı.
Oooooof offf Olcay! Harika ötesi bir gol
Hayatımdan en çabuk var gelen maçlardan biri oldu galiba :D
darkkobal123
16.Mart.2013, 21:17
3-1 alırız bu maçı.
Djalma Campos attı 2 oldu Kasımpaşa.
Evlere şenlik bir savunmamız var.
Samet Aybaba yeter artık ya bu ne? Her hafta ilk yarı Emre mi çıkacak? Soytarı var koskoca takımın başında
uAburak89
16.Mart.2013, 21:47
İbrahim Toraman atılmalıydı ikinci sarıdan.
Cenk de çok kötü kaleci, özellikle yan toplarda felaket.
darkkobal123
16.Mart.2013, 21:50
Hasta eder bu takım adamı ya. İlk yarı bitmeden 1 gol atsak iyi olurdu.
Yok arkadaş yok bize kaleci şart. Cenk 50 tane kurtarış yapsa, yediği bir tane aptalca golle bitiriyor kendini. Yediği birinci gol Beşiktaş'ın kalecisine yakışmıyor.
Bu Samet Aybaba bir an önce defolup gitmeli. Hem Emre Özkan'a yazık ediyor hem de kendini rezil ediyor. Bıkmadı her hafta ilk yarı çıkarmaktan. İnsanda birazcık vizyon olur yazıklar olsun.
Ayriyeten Oğuzhan çok kötü. Emre'yi çıkartacağına Oğuzhan'ı çıkartıp Necip'i alsaydın be akıllı geçinen Samet Aybaba.
byariff
16.Mart.2013, 21:53
adam hangi birini cikarsin ersanda iyi degil.
OrcunFB
16.Mart.2013, 21:54
Djalma ne attı be. :D
ozan42
16.Mart.2013, 21:59
Onu çıkarsın bunu çıkarsın diyorsunuz başka adammı var adamın elinde olanla idare etmeye çalışıyor.
Mamadou
16.Mart.2013, 22:00
Oğuzhan çok kötü haftalardır yok. Hayır savunman zaten kırılgan niye Veli'yi oynatmıyor hoca anlamıyorum.
Çıkarmasın ozaman. Her hafta her hafta aynı terane. Çocuk oyuncağımı bu? Futbolcunun da bir gururu var. Emre Özkan'ı alay konusu yaptı resmen.
darkkobal123
16.Mart.2013, 22:13
Almeida direkten döndü ya off.
Emre Necip değişikliği mükemmelllllllllllllllllll oldu :) Sağolsun Aybaba harika okuyor oyunu.
Lige havlu attık hayırlı uğurlu olsun. Umarım 3.lüğü koruyabiliriz.
Escochae
16.Mart.2013, 22:30
Beşiktaşdan Fernandesi çıkar herhangi bir Anadolu takımından farkı kalmaz bana göre.
europeanconquer
16.Mart.2013, 22:32
Beşiktaş'tan istediğin oyuncuyu çıkar,her zaman Anadolu takımlarından farkı olur.
Escochae
16.Mart.2013, 22:35
Beşiktaş'tan istediğin oyuncuyu çıkar,her zaman Anadolu takımlarından farkı olur.
Büyük takım olmak farklı birşey. Ben ondan bahsetmiyorum. Genel itibariyle oyuncu kalitesinden bahsediyorum.
Ben Fernandes'in yerine olsam harcatmazdım kendimi. Giderdim bir an önce iyi üst düzey bir takıma.
europeanconquer
16.Mart.2013, 22:37
Tamam,işte büyük takımsan her zaman üst düzey oyuncuların illa olur,zamana göre kaliteleri farklılık gösterebilir ancak belli bir standartın altına asla düşmez.
Toraman hakeme at beni diyor sabahtan beri.
uAburak89
16.Mart.2013, 22:38
Cüneyt Çakır kırmızı kartını unutmuş herhalde.
Halil çok güzel gol attı.
darkkobal123
16.Mart.2013, 22:41
Bi cacık olmaz artık bu takımdan.
Ben Fernandes'in yerine olsam harcatmazdım kendimi. Giderdim bir an önce iyi üst düzey bir takıma.
Önümüzdeki sezon sözleşmesinin son yılı. Artık beni satın, yoksa kalmayacağım para kazanamazsınız der artık bu sezon sonu.
Samet'in sezon bitmeden direk gönderilmesi ve bir an önce seneye kadar takıma adapte olması için yeni bir teknik direktör getirilmesi lazım. Tekme tokat kovacaksın bu adamı kulüpten yemin ediyorum. Vizyonsuz herif.
üslupta sorun olmuş haklısınız ama aynı zamanda dediğin gibi köy kahvesi değil başkalarının görüşlerine de saygı duymak gerekiyor
Şu takımın kalesinde adam gibi bir kaleci, başımızda da adam gibi bir teknik direktör olsaydı yemin ediyorum zirvedeydik biz.
byariff
16.Mart.2013, 22:57
1-3 bitti tebrikler pasa.
manager725
16.Mart.2013, 22:58
Şu takımın kalesinde adam gibi bir kaleci, başımızda da adam gibi bir teknik direktör olsaydı yemin ediyorum zirvedeydik biz.
Adamsın, süper açıkladın. Cenk-Samet el ele verdiler maçı. Cenk Gönen kaleci falan değil ya. Mersin'e gitse ordan kovarlar ama hala Beşiktaş'ın kalesinde. Samet Aybaba'dan süper yardımcı antrenör olur, millete gaz verir not tutar falan ama bize taktik yapabilen sağlam bir teknik direktör lazım. Cenk aldığın maaşlar haram olsun deyip çıkıyorum.:mad:
Mamadou
16.Mart.2013, 23:00
Samet Aybaba ile sezon sonu yollar ayrılır. Yabancı bir hoca ile anlaşılır. Kendini bu kadar hırpalamana hiç gerek yok. Maç başından beri bir küfür etmediğin kaldı. Sonuçta bu takım ligin en çok gol atan takımı ama gelelim ne kaleci var ne savunma. Böylece şampiyonluk ihtimali kalmadı. Ama bu mücadeleyi bırakmayı gerektirmiyor. Arkadan Bursa , Paşa sağlam geliyor. Gelecek sezon Avrupa için kalan maçları en iyi şekilde değerlendirip ilk dört içerisinde bitiririz inşallah. Yazık oldu ama ben ikinci yarıya iyi başlayan Veli'yi neden kestiğini anlamadım. Orta sahada sertlik namına bir şey yok.
Nocna Mora
16.Mart.2013, 23:01
Bence Cenk'i eleştirmek yanlış. Çocuk ne yapsın yani. Gollerin hepsi de mükemmel son vuruşla geldi.
Oğuzhan sahada yoktu. Necip oyuna girdikten sonra pek bir etkinlik göstermedi. Zaten bu iki nedenden dolayı orta saha çöktü ve sen takımın direncini sağlayan Toraman'ı stopere çekersen orta sahayı da böyle verirsin rakibe işte. Almeida çok iyi döndü. Ne kadar iyi bir futbolcu oldugunu 45 dakika da tekrar kanıtladı. Bir golü eksik kaldı. Niang ile de iyi anlaştılar. Niang sağ tarafta da iyi işler yapacaktır. Holosko'nun form düşüklüğü devam ediyor. Orta sahanın eski ritmini bulması lazım. Gerekirse Veli oynasın ki hiç begenmem kendisini ama direnci düşük hele Oğuzhan kötü oynadıgı zaman.
Özgür Çetin
16.Mart.2013, 23:01
Beşiktaşın alamayacagını söylemiştim..Beşiktaş şu ankı konumuna buyuk bir gazla geldi zaten buradada kalır..Yarında kayseriyi yener farkı 7 ye çıkartırız... Kadro kalitesi böyle maçlarda belli oluyor..Tebrikler Kasımpaşa
europeanconquer
16.Mart.2013, 23:03
Bayrak mevzusunu deşmeye gerek yok,artık sürekli olacağa benziyor,umurumda bile değil.
Tebrikler Paşa'ya zor bir deplasmandan rahat bir galibiyet çıkarttılar.
byariff
16.Mart.2013, 23:04
cenk"e suç aramak yerine defansida suclamak lazim bayrak olayina takilmiyorum 3-5 taraftar açmis butun bjkye baglamak yanlis olur hem açsinlar schalkeyi actilar schalkeyi eledik belki real madridie elicegiz ben olaya burdan bakiyorum
darkkobal123
16.Mart.2013, 23:08
Şu bayrakları açmayın artık ya. Hem ayıp, hem de saygısızlık oluyor adamlara.
attirson
16.Mart.2013, 23:10
100 dolar pankartınıda Gs'liler açmıştı geçelim bence bu işleri artık ezeli rakipler sonucta bunlar bir gün onlar açıyor diger gün karşı taraf Türkiye'de ki tribün kültürünü de az çok biliyoruz ilginc gelmiyor bunlar bana.
Nedvedmania
16.Mart.2013, 23:11
Arkadaşlar bayrak açılmasını uygun bir dille eleştirebilirsiniz. Laf sokarak, gönderme yaparak hiç bir yere varamazsınız. Lütfen dikkatli olalım.
Filip Holosko
16.Mart.2013, 23:16
Cezalı oyuncularımızın cezaları ertelenseydi farklı olurdu.
Suicider
16.Mart.2013, 23:17
Ozaman uygun bir dille eleştirelim.Bu olaylar geçmişte de oldu diye şimdi yapılacak diye bir şey yok.Nasıl ki bizim takımın yada Fenerbahçe'nin yaptıkları yanlış ise bu bayrak açma da bir okadar yanlış.Fakat Beşiktaş'lı bazı arkadaşların bunu eleştirmek yerine ilk olarak bana kızmalarına anlam veremedim.Onu açanların suçu yok ama biz suçlu oluyoruz burda.Aynı şekilde bir olay oluyor buraya yazıyoruz onu yapan değil biz suçlu oluyoruz.Yarın öbür gün bizim taraftar böyle bir şeyde bulunursa gelir yine onları da eleştiririm artık bunun bir sonu gelmeli.
uAburak89
100 dolar pankartınıda Gs'liler açmıştı geçelim bence bu işleri artık ezeli rakipler sonucta bunlar bir gün onlar açıyor diger gün karşı taraf Türkiye'de ki tribün kültürünüde az çok biliyoruz ilginc gelmiyor bunlar bana.
Ondan daha beterini Adnan Polat zamanında açan da Beşiktaş taraftarı. 2 ekmek 1 süt olayı da vardı bu tarza girebilecek Fenerbahçe tribünlerinde açılan. Bu şekilde olanlar da yanlış ama kıyaslaman doğru değil pek. Yerel lig rekabetinden farklı sonuçta.
Real Madrid bayrağı açılması bana anormal gelmiyor, Avrupa maçında Türk takımını desteklemek gibi bir zorunluluk yok. Sadece bunu yapanların daha önce Schalke bayrağı açanların da bence Galatasaray nefreti Beşiktaş sevgisinden büyüktür. Eurolig maçında 1 tane Beşiktaş bayrağı yoktu, Schalke bayrağı vardı.
2000'de 5 Mayıs yanlışım yoksa Fenerbahçe - Gençlerbirliği maçında 7 Fenerbahçe taraftarı Arsenal koreografisi yapmıştı, tempo tutulmuştu. Öncesinde bu tarz şeyler oluyormuydu bilmiyorum benim bildiğim fitili ateşleyen o olaydır.
Bu platformda da var yalandan yere destekliyormuş gibi gözükenler. Dediğim gibi Türk takımını desteklemek zorunda değil hiç kimse, ülke puanı falan eyvallah da turlar geçilmeye başlandıktan sonra ya adamlar kupayı alırsa düşüncesi olması normal sonuçta rakip takım. Diğer ülkelerde de bunun farklı olduğunu düşünmüyorum.
Maça gelirsek, hakem faciasına rağmen kazanan Kasımpaşa'yı tebrik etmekten başka yapacak bir şey yok. Kritik bir galibiyet aldılar, Beşiktaş havlu attı yorumlarına da katılmıyorum, lig çok tuhaf bu sene yarın ki maçlarda da herşey olabilir.
Alicanfmfan
3-5 kişinin yaptığını tüm Beşiktaş taraftarlarına mal etmemek lazım.
Şu maçı izlemek için programımı değiştirdim. Şu anda dışarıda konserde olmam gerekiyordu. Yazık oldu verdiğim zamana.
Yalnız söylemek istediğim bir iki şey var;
Oğuzhan'a gereken fırça atılmalı artık. Sıfırın altında oynuyor resmen.
Emre Özkan'mı yoksa başka bir oyuncu mu? Buna karar vermeli Samet efendi.
Artık Almeida ile başlanmalı ve o eski enerjiyi sağlamalıyız takımda. Şu görünümle anadolu takımından farkımız yok. Küme takımı görüntüsü var hatta. Böyle takım olmaz. Kimlere emanet bu takım..!
Edit: Şu pankart ile ilgili konuyu açan arkadaşa ve diğer yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum, pankartı açan 2-3 kişi. Sallamayın gitsin. Zira biz de sallamıyoruz. Ayıp olduğunu herkes biliyor bunun. Uzatılması anlamsız.
darkkobal123
16.Mart.2013, 23:21
Bu taraftar inanmışken Trabzonspor'la başlayıp Kasımpaşa maçıyla devam eden ruhsuzluğu bir türlü anlayamıyorum.
zeck17
16.Mart.2013, 23:27
Başka karşı çıkıyordum ama sonra bunun da futbolun içinde olduğunu kabullendim diyebilirim ezeli rekabetlerde böyle saygısızlıklar da olacaktır kesinlikle
İşin olumlu yönünden bakarsa beşiktaş rakip takımın bayrağını açtı yakında sergen real madrid bu galatasarayı yer diye makale yazacak rıdvan dilmen de benzerini yapacak aynı şekilde ümit özat ta yani bir totem gibi bakıyorum artık olaya neden olmasın diyorum :)
Bu arada beşiktaşın başına benim şahsi fikrim Ertuğrul Sağlam geçmelidir ve kadro kalitesi yükseltilmeli diyeceğim ama nakit olmayınca bu büyük sıkıntı beşiktaş önüne bakabilmesi için bu sezon 3.olup avrupa liginde oynamalı hem böylece stat geliri artar hem de az da olsa para kazanır
Son olarak beşiktaş yukarda kadro olarak anadolu takımına benzetilmiş bunun ayıbı yok 3 sene önce galatasarayın durumu da aynıydı(ayhan-barış-mustafa-pino-stancu-mehmet batdal-zapata...)bence türk oyuncular olarak pek bir farkları yok ama fernandes-sivok-hilbert-almeida mevkilerinde fark yaratan adamlar diğer takımlara göre
tabi beşiktaşın azmi 3.lüğe kadar getirdi daha fazla ileri de olamaz diye düşünüyorum tebrik ediyorum her iki takımı da
europeanconquer
16.Mart.2013, 23:39
Son olarak beşiktaş yukarda kadro olarak anadolu takımına benzetilmiş bunun ayıbı yok 3 sene önce galatasarayın durumu da aynıydı(ayhan-barış-mustafa-pino-stancu-mehmet batdal-zapata...)bence türk oyuncular olarak pek bir farkları yok ama fernandes-sivok-hilbert-almeida mevkilerinde fark yaratan adamlar diğer takımlara göre
Galatasaray'ın o hallere düşmesi kadronun kalitesinden değil teknik ekibin,taraftarların ve yönetimin hatasıydı,oyuncular başı boş kaldı oldukça.3 tane teknik adam değiştirdik,Arda sakatlandı,Misimovic Hagi'nin kaprisleri yüzünden en verimli çağında söndü.
Tabi ki oyuncu kadrosu da şu ana göre oldukça kötüydü ama diğer takımların çok mu iyiydi ? Elano,Baros,Kewell,Arda,Misimovic,Sabri,Neill,Insu a,Cana bunlar kötü oyuncu değillerdi,sırf isimleri ilk 3'te yer alır ancak saha dışı etkenler bizi çok etkiledi.
Beşiktaş ise çok daha iyi durumda Fernandes'li veya Fernandes'siz Anadolu takımları Beşiktaş'ın yanından geçemez.
Hilbert,Holosko,Almeida,Sivok olmasa sadece Fernandes olsa Beşiktaş şu an çok daha kötü durumda olurdu,Fernandes'ten önce takım olmayı unutmamak gerekir :)
E.Cartman
16.Mart.2013, 23:40
Viudez'in ilk golünde Cenk'in bariz hatası var. O ortaya çıkılmaz, yerinde duracan.
Olcay'ın golü tipik FIFA golü olmuş. FIFA 11-12'de ordan her şut goldü nerdeyse, 13'te o kadar olmuyor ama yinede epey gol oluyor. Olcay FIFA'cıymış demekki :n::n:
Braume'nin golünde eşleşme ve yerleşme hatası var.
Halil'in golü tipik kontra gollerinden, vuruş güzel yapacak bir şey yok.
Sadece golleri izleyebildim, yaptığım çıkarımlar bu kadar.
Bu maçta üzüldüğüm tek şey Emre Özkan oldu. Yazık günahtır ya çocuğa. Sen kimsin ki tüm Türkiye önünde çocuğu 3 maçtır küçük düşürüyorsun. Ne sanıyorsun sen kendini?
I3esiktas
16.Mart.2013, 23:48
Orta sahada tek koşan isim toraman'ı alıp stopere çekmek nasıl bir mantıktır. Keşke bi kişi şu değişikliği sorabilse.
Mamadou
17.Mart.2013, 00:00
Yenilmek bir taraftara iç saha maçlarında takım neden bu kadar dağınık oynuyor. Deplasmanda daha derli toplu oynarken iç sahada herkes mevkisinin dışına çıkıyor. Çok karışık bir düzen oluşuyor. Hucumda ne kadar etkili olursan ol direnç gösteremezsen sahada her türlü darbeyi yersin. Sonuçta bir kaç takım dışında bütün takımlar oturdu.
Yalnız Almeida sakatlıktan sonra hazır gözüktü. Bu kalan maçlar için sevindirici. İkinci yarı ataklara girdi takım ama değerlendiremedi. Son haftaların formsuz ismi Holosko'yu kesip Niang'ı sağda, Almeida'yı ileride oynatmasını bekliyorum.
Emre Özkan konusunda hoca büyük yanlış yaptı. Hadi geçen hafta anladık ama bunu tekrarlamanın hiç mi hiç gereği yok. Oyuncuya yazık.
darkkobal123
17.Mart.2013, 00:07
Samet Aybaba bunu hep yapıyor. Yaptığı çok yanlış aslında. Elazığspor maçında da Sinan Kurumuş'a yapmıştı, çocukların morallerini bozuyor abi olmaz böyle. Yazık oluyor gerçekten.
ozan42
17.Mart.2013, 00:08
2-3 tane çakal çukal gelmiş oraya Real Madrid bayrağı açmış sakın Beşiktaş taraftarıyla Çarşıyla özdeşleştirmeyin bu hareketi 2-3 tane kendini bilmez taraftarın yaptığı saygısızca bir hareket.Her takımın böyle gereksiz taraftarları var maalesef.
KaRaBükLü KraL
17.Mart.2013, 00:12
100 dolar pankartınıda Gs'liler açmıştı geçelim bence bu işleri artık ezeli rakipler sonucta bunlar bir gün onlar açıyor diger gün karşı taraf Türkiye'de ki tribün kültürünü de az çok biliyoruz ilginc gelmiyor bunlar bana.
Durup dururken olmadı 100 dolar pankartı Beşiktaş'ın tribün şovuna(!)karşılık açıldı kısasa kısas yani
I3esiktas
17.Mart.2013, 00:20
Durup dururken olmadı 100 dolar pankartı Beşiktaş'ın tribün şovuna(!)karşılık açıldı kısasa kısas yani
Bu arkadaş da herkesin bahsettiği 3-5 taraftardan birisi heralde.
KaRaBükLü KraL
17.Mart.2013, 00:27
Bu arkadaş da herkesin bahsettiği 3-5 taraftardan birisi heralde.
Kusura bakma ama yeri geldimi fair play'den bahsedip,deplasman yasağına karşı çıkıp sonra da ezeli rakibinin Avrupa'da eşleştiği takımın birden taraftarı kesilmek iki yüzlülüğe girer.Hem herkes anlar diye yazmamıştım o 3-5 kişiye ithafen yazdığımı şu an yazmam gerektiğini anladım.
I3esiktas
17.Mart.2013, 00:36
Kusura bakma ama yeri geldimi fair play'den bahsedip,deplasman yasağına karşı çıkıp sonra da ezeli rakibinin Avrupa'da eşleştiği takımın birden taraftarı kesilmek iki yüzlülüğe girer.Hem herkes anlar diye yazmamıştım o 3-5 kişiye ithafen yazdığımı şu an yazmam gerektiğini anladım.
Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.
KaRaBükLü KraL
17.Mart.2013, 00:46
Çok fazla sizinle tartışmaya girmek istemiyorum ama senin taraftarın değilmi israil bayrağı açan, senin taraftarın değilmi havaalanına gidip rakibi karşılayan, senin taraftarın mühendis oktay'ın katili. Hepsini geçtim biz nasıl metin oktaya,leftere saygı gösteriyorsak sizinde şeref bey'e saygı göstermeniz lazımdı. Bu konuda konuşacak en son kişiler sizlersiniz.
Tartışmaya girmek istemiyorum deyip tartışma başlatmak ayrı bir meziyet olsa gerek.
O kadar örnek vermişsin madem yakın zamanda oynanan tekerlekli basketbol maçında olay çıkaran Şeref Bey'in izinden gidenler mi.Son 2 senedir stadımızda küfür bile edilmezken Beşiktaş geçen sene CentilmenLig sıralamasında 671 puanla sonuncu olmayı başardı.Taraftarlık dersi vermek için önce kendi taraftarlarınızın düzgün olması lazım.Umarım tartışmaya girmek istemiyorum ile başlayan bir cümlenin arkasına sıralamazsınız 3-5 kişinin yaptıklarını.
Alicanfmfan
17.Mart.2013, 00:46
3-5 kişinin yaptıgını bütün taraftara mal etmemek lazım demiştim ama mal etmek lazım demek ki... Baksana iş geçmişte yapılan herşeye kadar geldi.
uAburak89
17.Mart.2013, 00:48
http://www.frm tr.com/galatasaray/5045863-galatasaraylilarin-israil-bayragi-acmasini-savunma-araci-kullanan-besiktas-taraftari.html
(Boşluk silinmeli tabii)
Ali Sami Yen'e edilen küfürleri de unutmadık.
footballer33
17.Mart.2013, 00:48
Maçın başlama düdüğünden son düdüğüne kadar ruhsuz, isteksiz bir Beşiktaş ve kazanmayı kafasına koymuş bir Kasımpaşa vardı sahada. Yediğimiz erken golün üstüne cevap vermekte gecikmesek de, sonraki dakikalarda öne geçip skoru korumaya çalışır bir oyun izledim takımdan. Kasımpaşa, sanki mağlup ve bu maçı kazandığı takdirde hedefine ulaşacakmış gibi cırmalıyordu. Bu, 3-1 iken bile devam etti. Gözlemlediğim kadarıyla, orta sahayı geçemediğimiz anlar oldu. Çıkartmadılar bizi sahamızdan neredeyse. Trabzon maçından bu yana süren bu isteksiz ve ruhsuz futbola anlam veremiyorum. Haftalar azaldıkça ve kritik virajlara girdikçe, sanki haftada 3 maç yapan takım bizmişiz gibi bir oyun oynamaya başladı takım. Bu da bana, çok enteresan geliyor.
Futbolculara gelecek olursak; Cenk, yine hatalı bir gol yemeyi başardı. 2 kaleciye sahibiz; ama al birini, vur ötekine. Önümüzdeki sezon her iki kalecinin de takımdan gönderilmesi taraftarıyım. Tolga Zengin ve Sinan Bolat'ı şartları zorlayıp almak şart. Her ikisi de gelmeli bence.
Sağ bekte Hilbert, bir tek olumlu orta yapamadı. Sözleşmesi de bitiyorken, bence zorlamanın alemi yok. Serdar Kurtuluş'u, kontenjanı da düşünerek alabilirsek, iyi olur.
Savunmanın göbeği, her zaman olduğu gibi S.O.S. vermeye devam ediyor. Şu sorunu halledemedik gitti, bu sezon. 2-3 maç dışında gol yemediğimiz maç yok.
Sol bekte, ne Uğur Boral ne Gökhan Süzen ne de Emre Özkan'dan fayda alabildik. Gökhan Süzen, kötünün iyisi diyebilirim sadece. Ne var ki, her kötü giden oyundan sonra tek suçlu Emre Özkan'mış gibi oyundan çıkarılan ilk oyuncunun o olması ve taraftara yem edilmesi, Samet Aybaba'nın nasıl bir kafa yapısına sahip olduğunu gösteriyor. Bugün, takımda hangi futbolcu ne yaptı da, günah keçisi sürekli Emre Özkan seçiliyor, anlamıyorum! Bu şekilde mi kazanabileceğini düşünüyor futbolcuları acaba?!
Orta sahada, koşan ve ısıran bir futbolcumuz yoktu. Veli, her ne kadar çok fazla katkı sağlayamasa da, bu işi en iyi yapan futbolcumuz. Sakatlıktan yeni yeni çıkmış ve maç eksiği olan Necip'in yerine, Veli girebilirdi. Fernandes, Oğuzhan ve Necip, neredeyse yoktular sahada. Hiçbir olumlu hareketleri yoktu hemen hemen.
Kanatlarda, Olcay ve Holosko Olcay'ın golünü bir kenara bırakırsak; ne sağlam bir bindirme yapabildiler ne orta yapabildiler ne de doğru dürüst şut çekebildiler. Holosko zaten 2. yarıda sahada yok. Nerede o ilk devredeki Holosko!
Niang ve Almeida için bir şey söyleyemem. Almeida, 2 ay sonra ilk maçına çıktı zaten. Niang da çok yalnız kaldı ileride. Takım o kadar bozuktu ki; Almeida bir ara sol açık oynadı, kanada inip orta açmayı denedi. İçerde de kimseyi bulamayınca hepsi boşa gitti tabii.
Kısaca, bugün en geriden en ileriye kadar çok kötü bir Beşiktaş vardı sahada. Çok da iyi bir Kasımpaşa vardı. Tebrik ediyorum onları da.
ForzaRQ7
17.Mart.2013, 01:02
En istekli oynamamız gereken zamanlarda niye böyle bir futbol oynadığımızı anlamakta zorlanıyorum. İki maçtır lige havlu atmış gibi bir halimiz var. Böyle ruhsuzluk olmaz.
darkkobal123
17.Mart.2013, 01:02
Galatasaray'lı arkadaşlara pankart olaylarıyla ilgili laf etmeye hakkımız yok. Türkiye'yi temsil eden bir takımımız varken elin Ispanyol takımını tutmak yakışmıyor. Hadi bunu geçtim, ne Madrid'i ne Galatasaray'ı ? İşimiz gücünüz kalmadı uğraşacak adam mı arıyor bizim taraftarlar anlamıyorum ki. Önce kendi takımımıza bakalım. İçinde bulunduğumuz durumu tartışacağımıza Schalke, Madrid pankartı açıyoruz. Olmadı, yakışmadı bu.
manager725
17.Mart.2013, 01:17
Ruhu ile oynamayan Beşiktaş, Elinden kaçırdı galibiyeti, Ahh keşke kazansaydık, Ligde iddiamız olsaydı.
Mamadou Niang atsaydı, Almeida atsaydı, Deplesmanda değil evde alırdık galibiyeti, Rüya olsa keşke bu mağlubiyet, İnadına Beşiktaş , Devam ederiz senle Beşiktaş.
Bu neyin kafası diye sorarsan bak baş harflere ,görürsün kimi desteklediğimi!
http://www.besiktaspostasi.com/wp-content/uploads/2013/02/santiago-bernabeu-stadi-nda-sadece-besiktas-pankarti-besiktas-postasi.jpeg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.google.com.tr% 2Furl%3Fsa%3Di%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Dr ja%26docid%3D2E2eEqc8Yq6CzM%26tbnid%3D5xoE3Nx29mHI 0M%3A%26ved%3D0CAgQjRwwAA%26url%3Dhttp%253A%252F%2 52Fwww.besiktaspostasi.com%252Fsantiago-bernabeu-stadi-nda-sadece-besiktas-pankarti-32696.htm%26ei%3D8OBEUfaqFZCp7Ab1mYH4Bg%26psig%3DA FQjCNFuosGym_HCGZMPXzA_8FIpcQMycw%26ust%3D13635549 28417102)
http://icdn.posta.com.tr/editor/HD/16/3/2013/fft2mm1767355.jpg
himone
17.Mart.2013, 01:28
Şu bayrak olayının abartıldığını düşünüyorum. Rakip takım taraftarlarının zoruna gidebilir ama bu dünyanın heryerinde oluyor, sadece bizde oluyormuş gibi konuşmak yanlış olur. Ve herkesten sizin gibi rakip takımı desteklemesini bekleyemezsiniz. Nedense hep düşüncelerimizin onaylanması gibi bir gereksinim içerisindeyiz.
europeanconquer
17.Mart.2013, 01:35
Kimse Galatasaray'ı destekleyin demiyor,en azından ben demiyorum.Galatasaray kimsenin desteğine muhtaç değil zaten, 25 milyon taraftarı var.
Asıl nokta saygı duyulması gerektiği.Bizim taraftarımız yanlış yapmadı mı ? Yaptı ve onlarda zamanında eleştirildi,yine yaparsa yine eleştirilir,şahsen benim içim rahat.Hiç bir kulübe saygısızlık yapmadım,yapmam da ve gönül rahatlığıyla yapanları da eleştiriyorum.
Gncl1905
17.Mart.2013, 01:44
Pozitif yönden bakalım; Schalke bayrağı açtılar eledik. Sıra Real'de :)
Desteklemek zorunda değiller. Ben de desteklemiyorum mesela. Tutup bayrak açmam ama Beşiktaş, Fenerbahçe maç kazanmış Avrupa'da falan sevinmem bana ne. Başkası bayrak açabilir onların tercihi diyecek bir şeyim yok.
Maçı izlemedim özeti izledim. Özellikle 2-1 iken Beşiktaş bayağı pozisyon kaçırmış. Beşiktaşlı arkadaşların bir kısmı şampiyonluk gitti falan diyor ama daha çok var her takım puan kaybedebilir. Şampiyonluk gidip gelecek en az 32. haftaya kadar düşünceme göre. Son hafta bile belli olabilir. Artık kim şanslıysa, kim son haftalarda formda olacaksa, kim kötü hakemlere denk gelmeyecekse(veya gelecekse) o kazanacak. Hayırlısı.
footballer33
17.Mart.2013, 02:07
Bayrak mevzusu hakkında gördüğüm bir fotoyu paylaşmadan geçemedim. Şahıs, aynı; soru, bu adam kim ve Beşiktaşlı mı?
http://g1303.hizliresim.com/17/j/l4d5q.jpg
ShevAnil
17.Mart.2013, 02:11
@footballer33
Çok güzel bir tespitte bulunmuşsunuz gerçekten acaba kimdir bu insan, derdi nedir, neden takımını desteklemek yerine böyle işlerle uğraşır?
Önceleri falan karıştırmak istemiyorum ve bir sorum da etrafındaki insanlara elbette ki kimse engel olmak zorunda değil fakat bu tribünlerin liderleri önde gelen insanları var, kimse engel olamıyor mu yoksa olmak mı istenmiyor? Asıl burası önemli bence.
LaigLeNoiR
17.Mart.2013, 02:13
Yahu niye artniyetli bakıyorsunuz. Belki o adam G.Saray'In eleyeceği rakiplerinin pankartlarını açıp moral veriyor :)
Maça gelirsek kazanmamız gerekiyordu, bolca posizyonda bulduk ama orta sahadan defansa yeterince yardım gelmeyince olmadı. Öte yandan Holosko artık dinlendirilsin, kendisi yorulduğunu söylemiş. Form düşüklüğü de var. Öte yandan Almeida ve Pektemek'te kadroya girmeye başladı.
E.Cartman
17.Mart.2013, 02:21
Ülkemizde bazı kesimlerde taraftarlığı rakibe nefret, düşmanlık beslemek sanan insanlar var. Sen takımını destekle, Schalke'yle Real'le işin ne. Rakip için harcayacakları enerjiyi kendi kulüplerine harcasalar, ters giden işlere tepki olarak harcasalar bir şeyler için farkındalık yaratmak için harcasalar ülke kurtulur ama yok illa ezeli rakibinin Avrupa'daki rakibini destekleyecek illa rakibe küfür edecek, sahaya yabancı madde atacak sorsan kendinden daha Beşiktaşlı, Fenerli, Galatasaraylı vs. yoktur.
İşin garibi bizim 3 büyüklerin arasında oluşan bu rekabetin altında dostluktan başka doğru düzgün neden yok. Real - Barca'nın altında siyasi durum var, Boca - River arasında yanlış bilmiyorsam sosyoekonomik bi durum var. Bizim aramızda ne var peki; Lefterler, Metinler, Baba Hakkılar var.
footballer33
17.Mart.2013, 02:24
@footballer33
Çok güzel bir tespitte bulunmuşsunuz gerçekten acaba kimdir bu insan, derdi nedir, neden takımını desteklemek yerine böyle işlerle uğraşır?
Önceleri falan karıştırmak istemiyorum ve bir sorum da etrafındaki insanlara elbette ki kimse engel olmak zorunda değil fakat bu tribünlerin liderleri önde gelen insanları var, kimse engel olamıyor mu yoksa olmak mı istenmiyor? Asıl burası önemli bence.
Ben de anlayamıyorum. Böyle ucuz şeylere neden izin veriliyor? Kimse kimseyi sevmek ve desteklemek zorunda değil zaten.
En çok kızdığım ve takıldığım nokta da, rakibin açtığı pankartlara laf söylerken (İsrail bayrağı ve komidin pankartı), kendi stadımızda da bu tarz şeylerin olması. Laf söyleyecek oluyoruz; ama bunlar olunca, haklıyken haksız duruma düşüyoruz.
Homer J.S
17.Mart.2013, 02:43
Bu adamı lig tv bile ayarlamış olabilir sansasyon yaratmak amaçlı.. Çok üzerinde durulacak bi mevzu değil..
footballer33
17.Mart.2013, 02:52
Şampiyonluk şanslarıyla ilgili bir soruya Aybaba, "Maç maç bakıyoruz. Böyle bir hedef olduğunu söylemedik. 8 maçımız var, duruma bakacağız" yanıtını verdi.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/aybaba-direklere-yakindiSXHBQ319609SXQ
--------------------------------------------------------
Şu lafı söyledikten sonra, benim hocam değilsin artık Samet Aybaba. Desteklemiyordum zaten, istemiyordum seni; ama şu söz saygını da bitirdi bende. Gidene kadar karşındayım artık. Yazıklar olsun sana!
Son olarak; Burası Beşiktaş, Bucaspor ya da Gaziantepspor değil! Farkına var nerede olduğunun! Ama doğru ya, farkında olsan bu cümleyi kurmazdın! En geç sezon sonunda KOVULMAN dileğiyle!
ForzaRQ7
17.Mart.2013, 02:56
Bizim gizli hedefimiz var. :)
KaRaBükLü KraL
17.Mart.2013, 03:02
Beşiktaş şampiyonluğa değil 2.liğe bile oynasa ve başarsa şahane başarı olur.Netice de işin ucunda Ş.Ligi var Beşiktaş'a şu durumda en faydalı şey para ve fazlasıyla gelir:)
darkkobal123
17.Mart.2013, 03:04
Gizli hedefin ne olduğu anlaşıldı, gönüllerin şampiyonu olalım yeter diyor adam. Geçen hafta takımın hedefi Şampiyonlar Ligi diyordum ama onu bile hedeflemiyor artık takım.
footballer33
17.Mart.2013, 03:11
Bizim gizli hedefimiz var. :)
O kadar gizli ki, biz bile bilmiyoruz o hedefin ne olduğunu. Sanki bana, CIA ajanı. Neyin gizliliğiyse bu?!
Gizli hedefin ne olduğu anlaşıldı, gönüllerin şampiyonu olalım yeter diyor adam. Geçen hafta takımın hedefi Şampiyonlar Ligi diyordum ama onu bile hedeflemiyor artık takım.
Boşver Yiğitalp, biz Samet Aybaba ile Şampiyonlar Ligi'ne falan da gitmeyelim. Kura şansımız da yok. Gider 1. torbadan Barcelona'yı, 2. torbadan Manchester City'yi, 3. torbadan da PSG'yi falan çekeriz. Orada da çıkar, saçmasapan kadrolar sürer veya değişik bir şeyler söyler, daha beter sinir hastası oluruz.
Beyler,sakin olun isteyen istediği takımı tutar.Mesela ben ilk Gs Schakle maçında Schalke'yi tuttum ikinci maçta Gs'i çünkü iyi oynayanı seviyorum.Real Madrid için konuşacaksak da Gs'nin daha iyi oynayacığını düşünüyorum,yani tarafım belli.
Beyler,sakin olun isteyen istediği takımı tutar.Mesela ben ilk Gs Schakle maçında Schalke'yi tuttum ikinci maçta Gs'i çünkü iyi oynayanı seviyorum.Real Madrid için konuşacaksak da Gs'nin daha iyi oynayacığını düşünüyorum,yani tarafım belli.
maç öncesi vahiy mi geliyo sana ? :D schalke 2. yarı bizden iyi oynadı taraf mı değiştirdin maç içinde :D valla ben şahsen hep fenerin rakiplerini tutuyorum bu bi tabu yapılmamalı isteyen istediğini tutmakta özgür ben hiç alınmıyorum bi arkadaşım rakibimizi tuttuğunda
nannar
17.Mart.2013, 03:28
maçtan önce dün geceydi sanırım,TV'de anket vardı maçla ilgili... % 26 BJK, Kasımpaşa % 30-40 arası birşeydi. Görünce şaşırmıştım.Demekki Türk halkı iddaa uzmanı olmuş
darkkobal123
17.Mart.2013, 03:29
Boşver Yiğitalp, biz Samet Aybaba ile Şampiyonlar Ligi'ne falan da gitmeyelim. Kura şansımız da yok. Gider 1. torbadan Barcelona'yı, 2. torbadan Manchester City'yi, 3. torbadan da PSG'yi falan çekeriz. Orada da çıkar, saçmasapan kadrolar sürer veya değişik bir şeyler söyler, daha beter sinir hastası oluruz.
Aynen abi, bu maçtan sonra bende gitmemizi istemiyorum gerçekten. Şampiyonlar Ligine gidersek bu kaleci ve defans ile rezil olmaktansa yerimizi bilip durmamız daha iyi olur. Şampiyonlar Ligi bizim neyimize ..
ForzaRQ7
17.Mart.2013, 03:42
Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirsek daha iddialı bir takım kurulur ve Samet Aybaba ile devam edilmez zaten. Ama dördüncü, beşinci falan tamamlarsak ligi aynı tas aynı hamam devam ederiz diye düşünüyorum ben.
Filip Holosko
17.Mart.2013, 03:46
Tartışmaya girmek istemiyorum deyip tartışma başlatmak ayrı bir meziyet olsa gerek.
O kadar örnek vermişsin madem yakın zamanda oynanan tekerlekli basketbol maçında olay çıkaran Şeref Bey'in izinden gidenler mi.Son 2 senedir stadımızda küfür bile edilmezken Beşiktaş geçen sene CentilmenLig sıralamasında 671 puanla sonuncu olmayı başardı.Taraftarlık dersi vermek için önce kendi taraftarlarınızın düzgün olması lazım.Umarım tartışmaya girmek istemiyorum ile başlayan bir cümlenin arkasına sıralamazsınız 3-5 kişinin yaptıklarını.
Basket maçıyla ilgili hala konuşabilenler var . Yazık.
byariff
17.Mart.2013, 04:23
sota yine bombayi birakmis :D
http://www.ntvspor.net/video-galeri/sota-canli-yayinda-ezildi
maç öncesi vahiy mi geliyo sana ? :D schalke 2. yarı bizden iyi oynadı taraf mı değiştirdin maç içinde :D valla ben şahsen hep fenerin rakiplerini tutuyorum bu bi tabu yapılmamalı isteyen istediğini tutmakta özgür ben hiç alınmıyorum bi arkadaşım rakibimizi tuttuğunda
Bence Schalke ikinci yarı öyle ahım şahım bir top oynamadı.Garip birşey.Hep hakkeden kazansın istiyorum.
ozan42
17.Mart.2013, 05:44
Hahaaha :D
Mamadou
17.Mart.2013, 19:00
PSG, Real, Barca gelecek diye Şampiyonlar ligine katılmayalım demek ilginç bir yaklaşım. Hadi işin maddi boyutu ne olacak peki.
footballer33
17.Mart.2013, 19:12
PSG, Real, Barca gelecek diye Şampiyonlar ligine katılmayalım demek ilginç bir yaklaşım. Hadi işin maddi boyutu ne olacak peki.
O kadar cümlenin ve düşüncelerin içerisinden sadece bu anlamı çıkarman da, benim açımdan çok ilginç bir yaklaşım oldu. :icon_wink:
Mamadou
17.Mart.2013, 19:30
Abi Allah aşkına kızgınlıkla yazıyorsunuz. Hadi hocayı istemezsiniz anlarım bugün SA olur yarın ZD olur. Ama rezil oluruz düşüncesiyle Şampiyonlar ligine gitmeyelim demek bana tuhaf geliyor. Rakip kim olursa olsun. Önceki mesajlarda bir arkadaşın yazdığı gibi Şampiyonlar ligine kalınırsa daha iddialı kadro kurulur ama yok yine 4. 5. falan bitirirsek aynı tas aynı hamam yine rezil adamları izlemeye devam ederiz. İstediğiniz buysa bilemem. Benim hoca konusunda düşüncem şampiyonluk dışında hiç bir şey hocayı takımda tutamaz. Bu saatten sonrada şampiyonluk hayal. Gelecek sezon yönetimin hoca ile kesinlikle yolları ayıracağını düşünüyorum. Hocaya saygım sonsuz şu şartlarda mental olarak takımı ayağa kaldırdı ama ilerisi için SA ile olmaz. Bunu artık saha içi , saha dışı açıklamaları ve tercihleri ile gösteriyor yeterince zaten.
erdem344
17.Mart.2013, 19:33
hahahah :D :D
Nerdeydik unuttum diyo :D :D :D
footballer33
17.Mart.2013, 19:40
Abi Allah aşkına kızgınlıkla yazıyorsunuz. Hadi hocayı istemezsiniz anlarım bugün SA olur yarın ZD olur. Ama rezil oluruz düşüncesiyle Şampiyonlar ligine gitmeyelim demek bana tuhaf geliyor. Rakip kim olursa olsun. Önceki mesajlarda bir arkadaşın yazdığı gibi Şampiyonlar ligine kalınırsa daha iddialı kadro kurulur ama yok yine 4. 5. falan bitirirsek aynı tas aynı hamam yine rezil adamları izlemeye devam ederiz. İstediğiniz buysa bilemem. Benim hoca konusunda düşüncem şampiyonluk dışında hiç bir şey hocayı takımda tutamaz. Bu saatten sonrada şampiyonluk hayal. Gelecek sezon yönetimin hoca ile kesinlikle yolları ayıracağını düşünüyorum. Hocaya saygım sonsuz şu şartlarda mental olarak takımı ayağa kaldırdı ama ilerisi için SA ile olmaz. Bunu artık saha içi , saha dışı açıklamaları ve tercihleri ile gösteriyor yeterince zaten.
Kızgınlıkla değil, neyin ne olduğunu görerek ve bilerek yazıyoruz kardeşim. Samet Aybabayla bu iş ol-maz, bu kadar net! Bu yorumunda söylediklerinle, yazdığın cümlelerle de Samet Aybaba'nın bizim hocamız olamayacağını sen de biliyorsun ve görüyorsun zaten.
Benim istediğim elbette, 4.lük 5.lik olamaz, bunu düşünmen bile yersiz. Dileğim, her zaman için şampiyon veya 2. olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek; ama teknik direktör dediğimiz kişide bile bu inanç yoksa, futbolculara bunu aşılaması ne kadar mümkün olabilir, bilemiyorum. Kadro konusunda da tereddütlerim var şahsen. Samet Aybaba'nın vizyonu ortada neticede. Daha iyi bir kadro kurulup kurulmayacağı konusunda emin değilim. Sezon başında, disiplin diyerek Q7'yi harcamasının üstüne Batuhan'ı takıma almasıyla ve gençleşme deyip Uğur Boral ve Escude gibi futbolcuları transfer etmesiyle bu işi bilmediğini gösterdi. Rıdvan, Atınç, Burak ve Tanju gibi isimleri şans bile vermeden yollaması da cabası. Bundan sonra da, bu durum değişmez bence. Yönetim, senin dediğin gibi hocayı değiştirir ve sağlam birini getirirse, o zaman işler değişir ancak. Sezonu, ilk 2'de tamamlamak da, bu hocayla ne kadar mümkün olur, bunu sezon sonunda bekleyip göreceğiz.
Bulstrap87
18.Mart.2013, 16:22
ya samet aybabaya mac icinde bazen etki edemiyor diye bende kızıyorum ancak samet aybabaya da bu kadar yüklenmek sacma geliyor. cenk cenk cenk diye haftalardır kaleye gecmesini isteyen taraftarımız vardı işte gördük cenki bana göre bu saatten sonra cenk kendini geliştiremez ilk geldigi zamanı hatırlıyorum gelecek vaad ediyordu geliştirebilirdi ama dahada geriye gidiyor adam su son macta gördüm ki samet aybaba mcgregor u oynatmakta haklı cenkten cacıık olmaz mcgregor da süper kaleci degil kabul ediyorum ama suanda bile cenkten iyi en azından atesli saga sola bagırıyo motive etmek icin cenk resmen ruhsuz yan top facia topu oyuna sokmak facia defansa güven vermek desek o da facia.sezon basından beri yine emre özkan diye diye bi hal aldı taraftar görüyoruz emre özkanda bu takımın asla sol beki olamaz yetersiz adam bi var bi yok oynayamaz samet aybaba ne yapsın walla ugur boralı sevmezdim ama onun bile eksikligini hissediyoruz.burak dır tanju dur diyoruz ama gittikleri takımda oynayabiliyorlar mı?? bize yeterli mi bu isimler tartısılır. samet aybaba sol bek transferi istedi stoper istedi ne yapsın yönetim para yok gökhan süzen alındı belkide orjinal sol bek istedi ama yönetim alamadı sezon basında escude geldi ne yapsın yönetim para yok bu adamı getirebildi. bu sezona zaten basarı beklemeden basladık sakatlık olmayınca kurulu düzenle gidince takım iyi oynuyor ama yeterli olmayacagını biliyorduk ona ragmen samet aybaba iyi bile getirdi takımı bu kadroyla 3. belkide sezon sonu sampiyon yada ikinci olabilir. ancak kadro yetersiz ne yapsın adam transfer istese para yok. düşük maaşlarla düşük bonservislerle ancak bu kadar oluyor. bana göre samet aybabaya bu kadar yüklenmek yanlıs bekleyelim sabredelim biraz ekonomi düzelsin transferler yapılsın basarısız olursa tamam samet bilmiyor bu işi diyelim gönderelim. ama zaten sezona basarı beklemeyin diye baslanılmıs suanda 7. sırada olsaydık kimse elestirmezdi cünkü beklenen oydu ancak samet bişiler yaptı 3. takım ligi iyi bitirebilecek. bence erken konusmaya gerek yok en fazla 1 sene daha sabredelim ekonomimiz düzelsin ondan sonra eleştiri yapalım..