Log in

View Full Version : A Milli Takım'ın Andorra ve Macaristan maçları aday kadrosu belli oldu

Oceanus
15.Mart.2013, 18:16
Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takımımızın aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

Olcay Şahan - Beşiktaş
Serdar Aziz - Bursaspor
Alper Potuk - Eskişehirspor
Bekir İrtegün - Fenerbahçe
Caner Erkin - Fenerbahçe
Gökhan Gönül - Fenerbahçe
Egemen Korkmaz - Fenerbahçe
Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe
Volkan Demirel - Fenerbahçe
Emre Belözoğlu - Fenerbahçe
Burak Yılmaz - Galatasaray
Hamit Altıntop - Galatasaray
Selçuk İnan - Galatasaray
Semih Kaya - Galatasaray
Umut Bulut - Galatasaray
Serdar Kurtuluş - Gaziantepspor
Onur Recep Kıvrak - Trabzonspor
Tolga Zengin - Trabzonspor
Ömer Toprak - Bayer Leverkusen
Arda Turan - Atletico Madrid
Nuri Şahin - Borussia Dortmund
Sercan Saraer - Greuther Fürth
Mevlüt Erdinç - Rennes
Kerim Frei - Fulham
Mehmet Ekici - Werder Bremen

europeanconquer
15.Mart.2013, 18:19
Caner ve Mehmet hariç iyi kadro.

erdem344
15.Mart.2013, 18:26
Onur - Gökhan - Hasan - Ömer - Semih ( Egemen ) - Emre - Nuri - Selçuk - Caner - Arda - Burak

titates1
15.Mart.2013, 18:26
Şimdilik bana en mantıklı kadro bu gibi gözüküyor , Türk Milli takımında görmeyi sevdiğimiz , atak ve sürekli basan bir ekip olabilir.

http://www.footballuser.com/formations/2013/03/665522_Turkey.jpg

LaigLeNoiR
15.Mart.2013, 18:46
Olcay'ıda zorla aldılar zaten kadroya gereği yokmuş gitmenin, milli takıma bak ya. 7 tane Fenerbahçeli 5 tane Galatasaraylı geriside 1-2 tane daha Anadolu'dan geriside lejyonerler.

Milli takımda hiçbir hava göremiyorum.

NeymaR
15.Mart.2013, 18:51
Şimdilik bana en mantıklı kadro bu gibi gözüküyor , Türk Milli takımında görmeyi sevdiğimiz , atak ve sürekli basan bir ekip olabilir.

http://www.footballuser.com/formations/2013/03/665522_Turkey.jpg

Bence olabilecek en iyi kadro böyle olcay sercandan kat kat iyidir

darkkobal123
15.Mart.2013, 19:05
Olcay'ı da göndermeseydik keşke. Sakatlanır falan, değmez bu İstanbul Milli Takımına. Seni bu takıma hoca yapanın ben ..

himone
15.Mart.2013, 19:26
Defansta Semih'in yanına Serdar Aziz bence daha oturaklı olur, bu Ömer'i bi ben sevemedim nedense. Bekler zaten alternatifsiz. Kaleye İnşallah Volkan geçmez, bari milli takımın yakasından düşse.

Caner'e laf söylüyoruz ama o bölgede fazla oyuncu olmaığı için mecbur alınıyor. Bu arada Gökhan Töre'ye ne oldu milli takımda uzun süredir göremiyoruz.

Facx
15.Mart.2013, 20:11
Olcay'ı da göndermeseydik keşke. Sakatlanır falan, değmez bu İstanbul Milli Takımına. Seni bu takıma hoca yapanın ben ..

Beşiktaş istanbul takımı değilmi :D

bu arada avcının prensi tunay nasıl olmaz :uzgun: :D

darkkobal123
15.Mart.2013, 20:36
İstanbul takımı. Ama çağırılan oyuncu sayısına baksana, sadece 1 tane. Senin Orta Sahan dökülüyor, alsana Oğuzhan'ı oraya. Abdullah Avcı oyuncuları, takımları falan takip etmiyor, ezbere iş yapıyor. Açık ve net.

Nocna Mora
15.Mart.2013, 20:40
Volkan Demirel
Sercan Sararer
Mevlüt Erdinç
Mehmet Ekici

seçimlerini birisi bana açıklasın lütfen.. :) Bu isimlerin hiçbirinin işi yok orada. Onların yerine Emre Çolak'I ve Oğuzhan'ı görmek isterdim orada.

Raheem Lawal.
15.Mart.2013, 20:58
Oğuzhanın Kadroya girebilsesi İçin daha neler yapması Lazım Sayın Abdullah, adamın hakkını yiyorsunuz, Gsliyim ama benim bile zoruma gidiyor.

Bordo61Mavi
15.Mart.2013, 21:02
Torpilliler yine yerinde

Oguzhan ?
Gokdeniz ?

Daha ne yapmalari gerekiyor bu kadroda olmak icin

Alicanfmfan
15.Mart.2013, 21:07
Sercan Saraer kadroda. Avrupa Liginde fırtına gibi esen Kazan'ın Gökdeniz'i yok kadroda. Eleştiri bakımından söylemiyorum ancak oynatmayacak olsanda moral bakımından bir kere kadroya çağırsan olmaz mı ? Ya da kendi takımında son dakikalarda oyuna giren Egemen yerine başka takımlardan stoper alamaz mısın ?

uAburak89
15.Mart.2013, 21:11
Kadro seçimi eleştirilmeyen hoca görmedim de, aramızda Milli Takım'ın maçları için heyecanlanan var mı ? Abdullah Avcı'nın çiftliği oldu resmen, en kritik maçlarda oynattığı adamlar şimdilerde ortada yok. Ben planını çözemiyorum, sistemini anlamıyorum. Yazık oluyor gerçekten.

europeanconquer
15.Mart.2013, 21:30
Gökdeniz milli takımdan emekli oldu beyler.

Gncl1905
15.Mart.2013, 21:32
Gökdeniz'in oynamasını bende çok istiyordum ama en çok ihtiyaç duyulan mevkide olmasına rağmen kaç yıldır milli takıma alınmıyor. Sanırım milli takımı bıraktı. Şöyle bir de açıklamasını buldum.

http://www.kuzeymedya.com/spor/gokdenizden-milli-takim-mesaji.htm

Diğer seçimlere gelirsek kimi seçerse seçsin eleştirilecekti zaten. Milli takımın başarılı olacağına da inanmadığım için seçimler beni ilgilendirmiyor.

Özgür Çetin
15.Mart.2013, 21:55
Bekir dışında fena degil kadro
CAner varsa Emre Çolakta olmalı

byariff
15.Mart.2013, 21:56
gokdeniz milli takimi biraktida , oguzhan alinmaliydi bencede son olarak nedir bu gurbetci sevdasi mehmet ekici kendi takiminda ne yapmista milli takima aliyorlar.

Mamadou
15.Mart.2013, 22:00
PTT 1.ligden 4,5 tane sol açık oyuncusu sayarım. Sayacağım oyuncuların hepsi Sercan'dan daha iyi oyuncu. Hala bu adamı kadroya alıyor. Mehmet Ekici nedir ya kendi takımında doğru düzgün şans bulamıyor. Sözde Oğuzhan genç diye kadroya alınmıyormuş. Böyle bir mantık olabilir mi eğer oyuncu sivrildi ise alacaksın. Her neyse zaten gruptan çıkamayacağız. Avcı gidecek her türlü başındakilerle birlikte geçiciler.

himone
15.Mart.2013, 22:10
Ben olsam bu Almancılar'ın hiçbirini kadroya almam, Yıllardır bu takıma ne verdiler. Başarılı olduğumuz senelere bakın takımı sırtlayanlar yine bu ülkede doğup büyüyenler oluyor ancak 1-2 tane istisna vardır.

BaGa TaRKaN
15.Mart.2013, 22:17
Olcay Şahan - Beşiktaş
Serdar Aziz - Bursaspor
Alper Potuk - Eskişehirspor
Bekir İrtegün - Fenerbahçe
Caner Erkin - Fenerbahçe
Gökhan Gönül - Fenerbahçe
Egemen Korkmaz - Fenerbahçe
Hasan Ali Kaldırım - Fenerbahçe
Volkan Demirel - Fenerbahçe
Emre Belözoğlu - Fenerbahçe
Burak Yılmaz - Galatasaray
Hamit Altıntop - Galatasaray
Selçuk İnan - Galatasaray
Semih Kaya - Galatasaray
Umut Bulut - Galatasaray
Serdar Kurtuluş - Gaziantepspor
Onur Recep Kıvrak - Trabzonspor
Tolga Zengin - Trabzonspor
Ömer Toprak - Bayer Leverkusen
Arda Turan - Atletico Madrid
Nuri Şahin - Borussia Dortmund
Sercan Saraer - Greuther Fürth
Mevlüt Erdinç - Rennes
Kerim Frei - Fulham
Mehmet Ekici - Werder Bremen

Kırmızı ile Belirtilen İsimler Dışında Kadro Çok Oturaklı Olmuş. Sercan Konusunda Söylenenlerin Aksine Ben O Çocuktan Umutluyum Yetenekli ve Kendi Takımında da Zaten Yeterince Oynuyor Çağrılması Zaten Gerekliydi :)

Facx
15.Mart.2013, 22:37
bende 2 yıl önce beğeniyodum mehmet ekiciyide kimin torpillisi ya bu adam hepi topu 8 maç yapmış koca sezonda her milli takım kadrosunda var maşallah mevlüt yerine necati olmalıydı bu arada

footballer33
15.Mart.2013, 23:01
Tam da Yiğitalp (darkkobal123) gibi düşünüyorum kadro seçimiyle alakalı olarak.

2 maçtan 6 puan bekliyorum. Zaten 4 puan bile alınırsa, A.Avcı istifa dilekçesini 26 Mart akşamı teslim etsin.

Escochae
15.Mart.2013, 23:08
Hala Bekir alınmasın diyenler var. Çıkartın artık şu at gözlüklerinizi. Bekir Türk olarak şuan en iyi 2 stoperden biridir.

E.Cartman
15.Mart.2013, 23:44
Tunay Torun neden yok ? Ben bunu sorgularım arkadaş. Sen tarihin en dengesiz Hollanda'sı karşısına bu çocuğu 11'de başlatıyorsan, hiçbir varlık gösterememesine rağmen 80 dakka oyunda tutuyorsan takımada sürekli almak zorundasın.

Bordo61Mavi
16.Mart.2013, 02:26
Gokdeniz emekli olmadi, emekli yaptilar. Oyle bir sozunu ne okudum ne duydum.

Varsa oyle bir haber bana ozelden linkini atarmisiniz

Özgür Çetin
16.Mart.2013, 02:32
Hala Bekir alınmasın diyenler var. Çıkartın artık şu at gözlüklerinizi. Bekir Türk olarak şuan en iyi 2 stoperden biridir.

mıllı takımda uyumsuz

Namzet
16.Mart.2013, 02:36
Egemen,Volkan,Tolga Zengin,Mevlüt hariç iyi gibi

Sheriff
16.Mart.2013, 04:14
Gokdeniz emekli olmadi, emekli yaptilar. Oyle bir sozunu ne okudum ne duydum.

Varsa oyle bir haber bana ozelden linkini atarmisiniz

Az yukarida arkadas koymus bir link.

Gökdeniz'in oynamasını bende çok istiyordum ama en çok ihtiyaç duyulan mevkide olmasına rağmen kaç yıldır milli takıma alınmıyor. Sanırım milli takımı bıraktı. Şöyle bir de açıklamasını buldum.

http://www.kuzeymedya.com/spor/gokdenizden-milli-takim-mesaji.htm

Diğer seçimlere gelirsek kimi seçerse seçsin eleştirilecekti zaten. Milli takımın başarılı olacağına da inanmadığım için seçimler beni ilgilendirmiyor.

Bordo61Mavi
16.Mart.2013, 06:36
Iyi olsun bakalim gencler oynasin :) Gokdeniz boyle uygun gormus.

Volkan Turkiye milli takimin simdilik 1 numarali kalecisi olmasi lazim. Formsuz olabilir ama diger kalecilerinde ondan asagi kalir yani yok. Onur'un grafigide suan inisli cikisli kaldiki oynadigi takim Trabzonsporda onun oyununun uzerinde etkisi fazla. Yani moral olarak suanda iyi degil ve milli kaleyi koriyamaz bana gore.

GeNç KaRTaL
16.Mart.2013, 08:01
1 kişilik Beşiktaş kontenjanından bu sefer Olcay yararlanmış.:icon_smile:

di canio
16.Mart.2013, 12:42
Beşiktaşlı arkadaşlar kimlerin çağrılmasını bekliyor kadroya? Oğuzhan'a eyvallah. Onun çağrılmaması bence de yanlış. Ama onun dışında çağrılmayı hakedip de çağrılmayan kim var? Ekşisözlük'te okuduğum bir mesajın ışığında ben de bir değerlendireyim. Takımda milli takıma çağrılabilecek şu an 5 oyuncu görüyorum toplamda. İlk olarak Cenk Gönen; belki Tolga Zengin'in yerine düşünülebilirdi. Ama banko oynadığı dönemlerde bile güven veremeyen yedek Cenk'in çağrılmasındansa Onur'un yedeği Tolga'yı çağrılması bence daha doğru. Volkan Demirel'in uluslararası tecrübesi ise hiçbir yerli kalecide yok. Son zamanlarda sakatlığına bağlı olarak formsuz olsa da ilk tercih olacaktır muhtemelen. İbrahim Toraman var ikinci olarak. Onun da milli takım ile sıkıntılı bir ilişkisi var nedense. Bilmiyoruz ne olduğunu da. Geçmişte daha formda olduğu dönemlerde bile çağrılmamıştı. Üçüncü isim Ersan Adem Gülüm. Baktım istatistiklerine. Bu sezon yaşadığı sakatlığı atlattıktan sonra 2 ay top oynamamış. Son 3 maçtır kadroda yer buluyormuş kendisine. Dördüncü isim Necip Uysal. O da Şubat ayında sakatlık yaşamış. 1 aydır maça çıkmamış. Beşinci kişi de Oğuzhan. Ki onun çağrılması gerektiğini düşünenlerdenim.

Şimdi denebilirki çağrılanların içinde de şu an için takımlarında yedek kalan oyuncular var. Başta Egemen ve Caner. Egemen'i Ümit Milli takımımızda oynarken izlemiştim ilk. O gün bugün sevmem kendisini. Ama bir tarafta bu sezon 18 maça çıkmış ve sakatlıktan yeni çıkmış Ersan, diğer tarafta 31 maç yapmış Egemen varsa ben de Egemen'i tercih ederim. Takımında yedek kalan oyuncu ile sakatlıktan çıkmış oyuncuların arasında da fark var. Yedek kalan oyuncu en azından fiziki olarak hazırdır. Maç kondüsyonu sıkıntılıdır. Egemen ve Caner'de de maç kondüsyonu konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Egemen toplamda resmi olarak 31 maç, Caner ise 39 maça çıkmış. Caner'in hem uluslararası tecrübesi, hem birden çok mevkide kullanılabilirliği, hem de meşhur 17 Yaş Altı Milli Takımımızda Abdullah Avcı'nın oyuncusu olması seçilmesinde etkendir sanırım.

Bunların dışında bence güzel kadro. Mehmet Ekici'den bahsedilmiş. Takip edemedim bu sezon. Ama bu forumdakilerden 23 kişilik kadro istesek eminim hiçbirisi aynı olmayacak. Herkesin futbol anlayışına göre farklı tercihleri olacak. Abdullah Avcı'nın tercihleri de bu.

ReaList
16.Mart.2013, 15:34
Ben Mehmet Ekici'nin futbolunu beğeniyorum, Bana Yıldıray Baştürk'ü hatırlatıyor ama takımında sistem gereği forma şansı bulamıyor. Milli takımın oyun düzenine ise cuk diye oturacak bir oyuncu çünkü ne Emre ne Selçuk ne de Nuri 10 numara oynayabilecek bir yapıda durmuyor sahada. Bu da tek forvet oynadığımız için Forvet ve Orta alan arasında kopukluk yaratıyor. Bu yüzden Ekici oynayabileceği bir takımda olsa bence üstün meziyetleri bulunan bir oyuncu ve Milli takıma bu sistemde çok yararlı olacaktır. Şuan çağrılmayı hak ediyor mu ? Hayır.