View Full Version : Milne krizi büyüyor
Universal
11.Haziran.2006, 11:49
Transferde coşan Beşiktaş’ta şu günlerde can sıkan konuların başında ‘Gordon Milne’ geliyor... Yıllık 650 bin Euro alan İngiliz futbol adamı, altyapı seçmelerinin başladığı, yaz okullarının açıldığı, yeni dönem planlamasının yapılması gerektiği şu günlerde hâlâ ortalıkta gözükmüyor. Milne’nin İngiltere’de tatiline devam etmesi nedeniyle, 30 Mayıs’ta mukaveleleri biten 24 antrenörün durumu da belirsizliğini koruyor.
650 bin Euro alıyor
Özkaynak Düzeni’ne yeteri kadar katkı sağlayamadığı ifade edilen Milne’nin aldığı ücret de büyük rahatsızlık yaratıyor. Ünlü futbol adamının görevde kalmasını istemeyen yöneticilerin, Başkan Yıldırım Demirören’e yaptığı presi artarak devam ediyor. Saffet Ulusoy’u ziyaret için Almanya’ya giden Beşiktaş Başkanı’nın İstanbul’a dönüşü sonrasında, bu konu hakkında çok radikal kararlar alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.
FeYYaz1989
11.Haziran.2006, 11:52
Bence Milne'e gerek yok.Hemde 650 bin euro alıyormuş...Zaten hala tatildeymiş baksanıza...
ibo
11.Haziran.2006, 12:24
bence alt yapı sorumlusu olarak türk teknik adamlar olmalı...
Burak Duran
11.Haziran.2006, 12:27
alt yapıya bencede türk getirilmeli mehmet özdilek falan olabilir
SaMaNYoLu
11.Haziran.2006, 14:15
evet yahu ne gerek var bizim paramız çok herhalde yabancı takımlar hi. türk çalıştırıyormu ben duymadım duyan varsa yazsın. biz ise sırf yabancı olsun diye çogu zaman getiriyoruz adamları burya yaptıkları extra bir işte yok.
gookhan
11.Haziran.2006, 14:19
yahu bjk de altyapidakı tum oyuncular 650 bın avro almıyodur bence gonderilmeli
dinaMYt
11.Haziran.2006, 14:55
zaten şu ana kadar ne iş yaptıki beşiktaşta?
Laz_Asker_61
11.Haziran.2006, 22:29
zaten şu ana kadar ne iş yaptıki beşiktaşta?
şimdimi ilk gelişinden bu yana toplamda mı
enesao
12.Haziran.2006, 00:04
Bence Milne'e gerek yok.Hemde 650 bin euro alıyormuş...Zaten hala tatildeymiş baksanıza...
evet bencede beni alsinlar ben 650 bin euro falanda istemem... aylik 15 milyar versinler yeter bana :D
dinaMYt
12.Haziran.2006, 01:20
şimdimi ilk gelişinden bu yana toplamda mı
elbette ikinci gelişinden sonraki dönemden bahsediyorum.efsane beşiktaşı yaratığı döneme laf söylenmez zaten
Laz_Asker_61
12.Haziran.2006, 13:38
2. gelişi zaten bir hataydı neden getierildi halen anlamadım zaten birşey de yapmadı yapamaz da
francesco10
12.Haziran.2006, 16:58
rezalet yaa adam altyapı seçmelrinde tatilde, demirören bi göz boyamak için getirdi adamı boşu boşuna bide yıllık o kadar para hayret bişi yaa
SaMaNYoLu
12.Haziran.2006, 18:41
zaten gidenler geri gelmemeli arkadaşlar Fatih terimde son gelişinde Takımı gençleştircem dedi az kalsın küme düşücektik :)
TüMeR_yAğıZ
12.Haziran.2006, 22:28
:D onun meyvelerini yavaş yavaş alıyorsunuz ama genç oyuncular artık parladı sizde yalnız milne yerine altyapıya raşit çetiner,serpil hamdi tüzün gibi birini o paraya rahat getirebilirlerdi ve daha faydalı olurlardı.