Log in

View Full Version : Drogba Muslüman?

Özgür Çetin
03.Nisan.2013, 20:21
Sadece merak ettim arkadaşlar.
Aleykumselam diyor..

http://www.youtube.com/watch?v=pHVL4CguNFI

europeanconquer
03.Nisan.2013, 20:27
Drogba Hristiyan ancak ülkesinde bir çok Müslüman var,ayrıca Amrabat Arapça selam veriyor,Drogba'da Arapça cevap veriyor :D Hemen Müslüman olduğunu düşünmeyin :D

ozan42
03.Nisan.2013, 21:23
VeAleykumu selam habıbı :D:D

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Nisan.2013, 21:32
aleykum selam diyen adam musluman mi oluyor? benim bildigim bu arapcada merhabalasma, alakasi yok yani. turkiyede bunu neden kullandiklarini da anlamis degilim.

drogba asagi yukari izledigim her macinda istavroz cikarir. fildisi sahili genel olarak hristiyandir.

KanaKe
04.Nisan.2013, 00:48
fildisi sahili genel olarak hristiyandir.
yari yariya desek daha dogru olur.. müslümanlarin sayisi azimsanacak kadar degil...

davidvilla
04.Nisan.2013, 10:26
Tam türk ya la bu :)

equinox_cs
17.Nisan.2013, 12:42
drogba da eboue de %100 hristiyanlar. eboue la ilahe illallah diyor bi videoda fakat tamamen takılma amaçlı, boynunda her zaman haç ve odasında da her zaman incil durur.

Özgür Çetin
05.Mayıs.2013, 23:46
drogba da eboue de %100 hristiyanlar. eboue la ilahe illallah diyor bi videoda fakat tamamen takılma amaçlı, boynunda her zaman haç ve odasında da her zaman incil durur.
maç sonu Eboue resmen musluman görmüş olduk:)

Redrum
05.Mayıs.2013, 23:54
Eboue'nin Allahuekber diye bağırdığı çok videolar var.. Ama ben Hristiyan diye biliyorum.. Show insanları sonuçta, barışçıl, esprili, sıcakkanlı :)

equinox_cs
08.Mayıs.2013, 04:55
maç sonu Eboue resmen musluman görmüş olduk:)
duanın ardından çıkarttığı gümüş haçı da gördün mü ? eboue gstvde yıldızlarla 24 saat adlı programa katıldı ve orda da yatağının başında her zaman incil olduğunu ve sık sık okuduğunu söyledi. ama maç sonu duadan sonra o haçı görmemen enteresan :)