Log in

View Full Version : Galatasaray - Mersin İdman Yurdu | STSL 28. Hafta

Pages : 1 [2]

ThersoN
07.Nisan.2013, 01:21
Rıdvan Dilmen konusunu da uzun zamandır yazıcam yazamıyorum. Ligde sona gelindikçe tarafsızlığını kaybetti yine. Kayseri maçını hatırlıyorum. Deli gibi oynamışız 2-0 ilk yarı. İlk yarı sonu programına bir başladılar bitene kadar 'işte futbol bu ne olacağı belli olmaz çok maç döndü iki farktan' falan diyerek hiç birşey oynamayan kayserinin gol ve goller atması için utanmasalar vodoo falan yapacaklar.

zeck17
07.Nisan.2013, 01:26
O yüzden mi birileri ağlamaya başladı. Kupanız da liginiz de sizin olsun. Ben böyle telnik direktörün ve başkanın olduğu, sürekli provakasyon ve komplo teorisi peşinde koşan kulüp istemem. İsterse 50 yıl üst üste şampiyon olsunlar. Umrumda olmaz. İnsanlar önce at gözlükleri takmayı bıraksınlar...İSteyen bu mesajımı silsin. Söylediklerimin arkasındayım. Türkiye futbool veya ezeli rekabet falan yok.

Bence de artık 3 temmuzla başlayan cümleler kurulmamalı aziz yıldırım durmadan hakkımız yeniliyor dememeli hakem odasına girmemeli anons yaptırmamalı zaten şampiyon da olamıyor fenerbahçe aziz yıldırım başkanken ondan artık bu 'kabadayılık' dönemi bitmeli türk futbolunda herkes hak ettiği yerde olmalı...

Edit:Bahsettiğim tek fenerbahçe için değil tüm takımlar için geçerli ama ne yazik ki onlar da haklılar çünk futbol olarak tam da onların dediği gibi dünyada ezilmiş durumdayız..

Alicanfmfan
07.Nisan.2013, 01:57
Kolay maçı bir anlık hata ile zora soktuk. Hakemler sırf bu maç için böyle değil her maç inanılmaz derecede aleyhimize hata yapıyorlar. Ben biliyordum kazanacağımızı, müthiş oynadılar müthiş direndiler Allah'ına kurban hepsinin. Son olarak Melo kalsın biz gidelim abi, o zaman bir futboldur ya.

erdem344
07.Nisan.2013, 02:12
http://s14.directupload.net/images/130406/plq7pdlm.swf

sarianet
07.Nisan.2013, 04:30
Real maçında hakem ne kararlar verdi
Sinyor terimi göremedik bu hareketleri yaparken türk hakemlere kolay tabi üstüne yürümek halem odası basmak fb gs işi değil mantelite işi artık
Adil cezalar verilse bunlar olmaz hakem odası basılır 20 gün hal mahrumiyeti halem üstüne yürünür üç dört maç
Avrupada kedi kesiliyorsak bu durum hakkaten irdelenmeli...

byariff
07.Nisan.2013, 04:37
Kalecinin elinden sakatlık geçirmesi havadan üstüne gelen topu komik bir şekilde içeri almasını gerektirmiyor sanırım ?

Fatih Terim bugün gözünün önünde faul yada değil tartışılıır bir pozisyon sonrası yaygarayı bastı fiziksel temaslar , hareketler , saymalar vs. Real Madrid maçında daha net penaltılar verilmedi o zaman neden ağzını bile açamadı ?

bilmiyorum sana gore ntvspor guvenilir kaynakmi ama hoca o maçtan sonrada dillendirdi hakemi :)

Terim hakemin Real Madrid isminden korktuğunu ve bu seviyenin hakemi olmadığını söyledi.

Real Madrid’in galibiyetini hakemle gölgelememek gerektiğini belirten Terim, "Hakem bence Real Madrid isminden korktu. Çünkü ne verdiği kararlar, ne de duruşu bu seviyenin hakemi değil. Bu maçlarda penaltıyı, eli görmezsen ve her kararı başka türlü verirsen maçı çok da doğru yönettiğin söylenemez. Bu bizim için bir bahane değil, ama oyunu iyi oynadığımız anlarda olması bizim için kötü bir şey. Buna rağmen biz 1 gol bulmalıydık burada. Olmadı, yapacak bir şey yok. 3-0’dan sonra bir mücize olur mu? Futbolda her şey var, ama Real Madrid ile 3-0’dan sonra oynamak kolay değil. Türkiye’de taraftarlarımız önünde iyi bir futbol oynamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/85880/hakem-real-madrid-isminden-korktu

europeanconquer
07.Nisan.2013, 09:17
Kırmızı kart pozisyonunu izledim de yardımcı hakem gram müdahale etmemiş,tamamen hakemin kararı.

Helal olsun valla yaklaşık 30 metreden vermiş kararı :)

Edit:

3.golden sonra Hasan Şaş :n:

http://img14.imageshack.us/img14/6317/64750eb6c13f43be9b842d2.png

LaigLeNoiR
07.Nisan.2013, 11:45
https://www.facebook.com/photo.php?v=439507929466137

Yukarıdaki linkte amatör bir çekim var G.Saray-Mersin maçından.

Fatih Terim'in Ligtv kamerasını yumrukladığı görülüyor.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 11:54
Kamera'da mı kırmıyah ?!?!?!?!?!

Fatih Hoca dün akşam baya coştu.Yaptıklarının savunulacak bir tarafı yok ancak tepkisinde haklı.Öyle basit şekilde hiç bir hoca gönderilmez tribüne.Maç sonrası açıklamalarında zaten efsane konuştu.

http://s14.directupload.net/images/130406/wbvmslxr.swf

Spiker gol anında çarpılmış :n:

LaigLeNoiR
07.Nisan.2013, 11:58
Sen de haklısın o basit gönderilmenin ardından bunları yapmak gayet doğal. O kameraları kırdıktan sonra bir de Ligtv'ye çıkıyor.

Diyorum ya neler dönüyor bu ülkede anlamak hem güç hem kolay. En iyisi safa yatacaksın. Herşey güllük gülistanlık göreceksin. Diğer türlü altından kalkmak kolay değil.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 12:01
Yapması gayet doğal demiyorum tepkisi haklı ama ölçüsü yanlış hatta baya bir yanlış.Tam açıklayamadım demek istediğimi.

KanaKe
07.Nisan.2013, 12:06
fatih hoca mactan sonra avurpadan örnek vermiste ben avrupada sahanin ortasina kadar gelip hakemin üzerine yürüyen hoca görmedim.. fatih terime yakismadi o hareketler.. hele mactan sonra cikip ona buna sallamasi kendini hakli yere koymasi iyice gülünc duruma düsürdü kendisini.. bu hareketlerinden sonra yine ceza alip ceza ertelenirse cikip itibarsizlastirma var diyecekmi acaba.. fener maclarinda sezon basindan beri ne kritik hatalar oldu üstelik ilk yarida epey puan kaybetmesine neden oldu takimin, aykut hocanin böyle bir asiri tepkisini görmedik..

anil luque
07.Nisan.2013, 13:25
Spiker gol anında çarpılmış :n:

http://www.youtube.com/watch?v=DbqoHVdFBTU

uAburak89
07.Nisan.2013, 13:28
Allah Kerim, Fatih Terim !

Sen adamı haksız yere tribüne yollarsan o da çıldırır haliyle. Kendisi de söylüyor zaten atılacak bir şey yapmadım, atıldıktan sonra herşeyi yaptım, gemileri yaktım diye.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 13:44
http://www.youtube.com/watch?v=DbqoHVdFBTU

Ahahahahaha :n: Biliyorum bunu ama aklıma gelmedi :D

byariff
07.Nisan.2013, 13:45
fatih hoca mactan sonra avurpadan örnek vermiste ben avrupada sahanin ortasina kadar gelip hakemin üzerine yürüyen hoca görmedim.. fatih terime yakismadi o hareketler.. hele mactan sonra cikip ona buna sallamasi kendini hakli yere koymasi iyice gülünc duruma düsürdü kendisini.. bu hareketlerinden sonra yine ceza alip ceza ertelenirse cikip itibarsizlastirma var diyecekmi acaba.. fener maclarinda sezon basindan beri ne kritik hatalar oldu üstelik ilk yarida epey puan kaybetmesine neden oldu takimin, aykut hocanin böyle bir asiri tepkisini görmedik..

yanlis hatirlamiyorsam bir olayda aykut hocada hakemin yanina kadar gitmisti galiba maç"in devre arasindaydi sahanin içine kadar girmisti ve o olayda aykut hoca tribunlere falan yollanmadi neresiyle tutarsan tut adalet yok.

zeck17
07.Nisan.2013, 13:47

2 hafta önce ferguson'Un cüney çakıra yaptıklarını görmedin herhalde o sakin adam kalktı ayağa gitti cüneyt çakıra bağırmaya başladı mourinho hakemin arabasını basan bir adam sonra bunun çok örneği var büyük teknik direktörlerde genelde daha çok olan bir şey büyük sinir

mesela giggs ve arkadaşları alem yaparken yakalanıyor ferguson giggs e acayip cezalar veriyor yakınlarda ali ece ile röportajında bile diğer 3 arkadaşının adını söylemedi nedeni de şimdi söylese ferguson'un şimdi bile onlara delice kızacağı için dedi aynı şekilde ronaldo-nani-anderson'a aşırı derece de tepkileri de vardı

Aykut hocanın aşırı tepkisini de istiyorsan
http://video.uludagsozluk.com/v/fatih-terim-vs-aykut-kocaman-75801/

Tabi altta taraflı yorumlar yazılmış ama..

europeanconquer
07.Nisan.2013, 13:51
Kimseyi karşılaştırmak zorunda değilsiniz,herkesin tepkisini gösterme şekli,karakteri farklıdır.

uAburak89
07.Nisan.2013, 13:53
Maçın tamamını izledim sonunda, 2. yarı Sabri, Hamit, Melo, Drogba harika oynamış. Melo ve Drogba çok büyük karakter koymuşlar.

Fatih Terim 3+2 şeklinde ceza alır en iyi ihtimal, benim tahminim 5+2 olacağı şeklinde. Kimilerine göre tek numarası motivasyon, bilerek atılıyor takımı ateşlemek için, 5 lig şampiyonluğu bir Uefa kupası olan adam Allah yardımcınız olsun diyor sadece veriyor gazı, taktik falan hak getire. Cesur olduğundan koyuyor sahaya forvetleri, zaten hakemler, federasyon da en büyük yardımcısı olduğundan herşey çok kolay Fatih Terim için..

Herkes FM, PES falan oynayarak futbol uzmanı olmuş, ahkam kesiyor. Fatih Terim elit bir teknik direktördür, bu ülkenin bir numarasıdır. CV'sine 6. şampiyonluğunu da ekleyecek inşallah. Şikeden yargılananlar futbolun içinde kalsın diye TFF tarafından disiplin talimatına eklenen erteleme maddesi üzerinden gönderme yapanlar da rahat olsun. Daha kötü yönet dedi diye 3 maç ceza verdiler, tükürmeyen Melo'ya ceza verdiler, dünkü olaylardan sonra ağır cezalar gelir hem hocaya hem Hasan Şaş ve Ümit'e hem de kulübe. Daha önceden vukuatımız olmadığı için saha kapatma yerine para cezası gelebilir belki bir ihtimal.

Umarım dünkü tetikçiliğin özrü olarak hocaya 33. hafta sahada olabileceği bir ceza verilmez, biz eyyam istemiyoruz, adalet istiyoruz. Dün yaptıklarının karşılığı talimatlarda neyse ona göre ceza verilsin, ertelenen cezaları ile de birleşsin sebebi aynıysa. Hocanın yokluğu handikap ama geçen 3 maçlık seride sadece Eskişehir deplasmanında kötüydük, G.Birliği maçı şanssızlık tamamen zaten onu kazanmış olsak Galatasaray Şampi... diyebilirdim rahatlıkla. Şimdi daha da hırslı hoca, antremanlarda gerekenleri anlatır, takım da sahada bam bam bam oynar.

Muslera'nın elleri küçük, Drogba yaşlı, Melo çirkef, Burak Yılmaz gol sonrası sevinemiyor, Umut ballı, Fatih Terim sadece motive eder, Galatasaray ile ilgili yorumlar hep böyle, e arkadaş o zaman bu tedirginlik niye ?

sui generis
07.Nisan.2013, 13:54
Aykut hoca nere Fatih Terim nere ?

Caner olayıydı o. bir onun gidişine bakın bir de Terim'in gidişine bakın. Terim'in bunu ne kadar sıklıkla yaptığına bakın , Aykut hocanın kaç defa yaptığına bakın. Bu konuda kıyaslamanız yersiz. Terim bunu alışkanlık haline getirdi. Dokunulmazlığı var resmen. Kaç maç ceza alacak bakalım. 2 yıldır hakemlere bir şey demiyorum demiş ,bu dememiş haliyse artık.

byariff
07.Nisan.2013, 13:57
dun gece sunu anladikki bu ulke birkez daha 4 sene ust usteyi kaldiramicak 2. yilda ortalik bozuldu hep galibiyet alsak gs soyle aldi boyle aldi herkes duzgun biz bozuguz.

bu arada alttaki hocalarin hepsi motivasyoncu taktik falan bilmez fatih terimide o yuzden cagirmislar.

http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/9/06/terim.jpg

uAburak89
07.Nisan.2013, 14:01
Aykut hoca nere Fatih Terim nere ?

Caner olayıydı o. bir onun gidişine bakın bir de Terim'in gidişine bakın. Terim'in bunu ne kadar sıklıkla yaptığına bakın , Aykut hocanın kaç defa yaptığına bakın. Bu konuda kıyaslamanız yersiz. Terim bunu alışkanlık haline getirdi. Dokunulmazlığı var resmen. Kaç maç ceza alacak bakalım. 2 yıldır hakemlere bir şey demiyorum demiş ,bu dememiş haliyse artık.

Adam topa vurduğu için tribüne gönderiliyor, ya siz gördüklerinizi yorumlayamıyorsunuz ya da ön yargılardan dolayı göremiyorsunuz. Ne yapacaktı, eyvallah sağ ol çok haklısın mı diyecekti ? Sow topa vurdu diye kırmızı kart görse tepkisiz mi kalacaksınız ?

Fatih Terim kaç kere yapmış, göster bakalım ? Sayı ver, bu sezon 2, geçen sezon 1, başka ?

Kaç kere konuşmuş 2 sezondur hakemler hakkında ne demiş ? Adam faul sonrası tepki gösteriyor, konuşmuyor, küfür etmiyor, bu nasıl faul diyor, topa vuruyor sen adamı tribüne yolluyorsun. Koysana kendini onun yerine, senin teknik sorumlun kırmızı kart çıkınca haksız diye sahaya dalıyor, maç sonrası da giydiriyor ceza alıyor mu ? Var mı bunun için açıklaman ? Kim dokunulmaz ?

europeanconquer
07.Nisan.2013, 14:03
Allah'ın izniyle 6 da 6 yapıp şampiyon olacağız.

Yapmadığımız şey değil.Bakınız; 2007-2008 sezonu

Edit:

Gerçi o zaman 9 da 9 olur ancak ben hocasız olarak çıkacağımız maçlara vurgu yapıyorum :D

Edit 2: Gerçi bundan önce ki kazandığımız 3 maçın 1 tanesinde yine hoca yoktu :(

sui generis
07.Nisan.2013, 14:07
ben tribüne gönderilme olayında değilim. dün gelip sahanın içine atladı mı atladı. tutmasalardı hakeme kim bilir ne yapacaktı ?

Verdiğin rakamlar az mı sence ? normal mi görüyorsunuz bunları ? yenik duruma düştüğünde ortalığı karıştırıp baskı altına almaya çalışıyor hakemleri.

Hakemi dövmekten beter ediyor. bir de çıkıp konuşacak mı ? yaptıkları yetmiyor mu ? Caner olayında verdikleri saçma kararı ört pas etmek için cezası kaldırıldı. yoksa Terim'e gösterilen toleransın yüzde 1'i gösterilmez Aykut hocaya.

KanaKe
07.Nisan.2013, 14:07
küfür etmedigini nerden biliyorsun? ki kendisi zaten mactan sonraki aciklamada küfür ettigini söyledi ayrica hasan sas ve ümit davalada ayni sekilde bir bir saydirdilar hakeme..

byariff
07.Nisan.2013, 14:11
ben maçtan sonraki açiklamasinda kufur ettim demedigini duymadim dediki kufur ettiysem hakeme hakaret ettiysem versinler cezayi dedi su kufur kisminida bi koyda senin videoyu izliyelim benim izledigimde oyle birsey yoktu cunki :)

KanaKe
07.Nisan.2013, 14:12
ben maçtan sonraki açiklamasinda kufur ettim demedigini duymadim dediki kufur ettiysem hakeme hakaret ettiysem versinler cezayi dedi su kufur kisminida bi koyda senin videoyu izliyelim benim izledigimde oyle birsey yoktu cunki :)
hakeme icimi disimi döktüm gibi bir cümle kullandi ligtv nin sitesinde var mactan sonraki acikalamalari.. icini disini dökmek ne anlama geliyor ?

uAburak89
07.Nisan.2013, 14:13
ben tribüne gönderilme olayında değilim. dün gelip sahanın içine atladı mı atladı. tutmasalardı hakeme kim bilir ne yapacaktı ?

Verdiğin rakamlar az mı sence ? normal mi görüyorsunuz bunları ? yenik duruma düştüğünde ortalığı karıştırıp baskı altına almaya çalışıyor hakemleri.

Hakemi dövmekten beter ediyor. bir de çıkıp konuşacak mı ? yaptıkları yetmiyor mu ? Caner olayında verdikleri saçma kararı ört pas etmek için cezası kaldırıldı. yoksa Terim'e gösterilen toleransın yüzde 1'i gösterilmez Aykut hocaya.

Sorduğum sorulara cevap veremiyorsun, ortaya bir şey atıyorsun ama elinde veri yok. Durup dururken atladı evet, hiç bir şey yoktu ortada sırf yenik durumdayız diye taktik amaçlı topa vurdu. O topun oraya gelmesi bile ayarlanmış bir şey tıpkı Drogba'nın golü gibi.

Geçen sezon hakeme küfür etmiş, cezasını almıştı. 1 olay. Bu sezon hakeme kötü yönet dedi diye tribüne gönderildi, raporları sızdırdı Şekip Mosturoğlu'nun talimatıyla haber yapan Tahir Kum (bknz. tapeler), açıp okuyun. Burada ne var ? Dün de sahaya tribüne gönderildikten sonra girdi, gönderilmeden önce değil sen bu ayrımı yapamıyorsan ben bir daha hiç bir mesajına cevap vermeyeceğim.

küfür etmedigini nerden biliyorsun? ki kendisi zaten mactan sonraki aciklamada küfür ettigini söyledi ayrica hasan sas ve ümit davalada ayni sekilde bir bir saydirdilar hakeme..

Atıldıktan sonra herşeyi yaptım diyor, ben bu adam niye atıldı olayını sorguluyorum. Daha ne kadar açık yazabilirim bilemiyorum.

KanaKe
07.Nisan.2013, 14:16
benim derdim zaten küfür etmis etmemis orasi degil.. küfür gayet normal saha icinde.. benim derdim fatih terim gibi kariyerli basarili bir hocanin sahanin ortasina kadar gelip hakemin üstüne yürümesi.. sonrada kendini hakli cikarmasi... ama galatasaraylilar fatih hocayi körü körüne savunuyor efsane diye.. hocanin yaptigi hatayi kabullenmek sizin galatasarayliliginizdan birsey kaybettirmez.

uAburak89
07.Nisan.2013, 14:18
Ben olsam onun yerinde hakemi döverdim çok net söylüyorum, az bile yaptı dün. Hoca küfür etse hakem atsa ve sonrasında sahaya dalsa o zaman eleştirirdim. Şimdi ise ona diyeceğim tek bir kelime bile yok.

zeck17
07.Nisan.2013, 14:19
Nasıl futbolumuz iyi şekilde değişir size söyleyeyim
Halı=Tff Yönetimi merkez hakem kurulu pfdk
Halının altındaki pislikler=Biliyorsunuz yukarıdaki halının neyi örtmek için kullanıldığı

Öncelikle bu halı kaldırılır sonra halının altı iyice temizlenir sonra yeni KALİTELİ halı alınır sonra oraya serilir bundan sonra da halıdaki tozlar düzenli olarak edebiyle silinir her toza eşitlik yapılırsa düzelir bir şeyler

sui generis
07.Nisan.2013, 14:25
cevap ver ya da verme umrumda değil açıkçası.

Ne sebeple atılırsa atılsın sahaya öyle girmeyecek , yoksa bunu çocuklarımıza nasıl açıklarız ? tabii bunu sizin normal görmeniz asıl sıkıntı olan.

Hakeme küfür etmiş bu adam , savunulacak neresi var. bu ülkede sızmayan ne var ki bu sızmasın ? Şekip Mosturoğlu demişsin de ben de çıkıp Arıboğan'ın bizi nasıl men ettirdiğini mi anlatayım ? Tribüne yollandıktan sonra sahaya dalmak ile önce dalmanın farkı ne ? onu haklı mı yapıyor ?

Nerden baksan elde kalıyor Terim.bu sezonu kapatmış olmalı ama en fazla 3 maç alır.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 14:30
Gelip burada tartışma çıkarıp sonra umurumda değil demen de ayrı bir ironi.

diyor ki;

Niye atıldı bu adam ? Atılacak ne yaptı ?

sen diyorsun ki;

Daha önceden de atıldı,Caner'de haksız yere atıldı,Aykut hoca niye böyle yapmadı ?

Önce sorulara cevap ver sonra başka şeylerle karşılaştır.

uAburak89
07.Nisan.2013, 14:32
cevap ver ya da verme umrumda değil açıkçası.

Ne sebeple atılırsa atılsın sahaya öyle girmeyecek , yoksa bunu çocuklarımıza nasıl açıklarız ? tabii bunu sizin normal görmeniz asıl sıkıntı olan.

Hakeme küfür etmiş bu adam , savunulacak neresi var. bu ülkede sızmayan ne var ki bu sızmasın ? Şekip Mosturoğlu demişsin de ben de çıkıp Arıboğan'ın bizi nasıl men ettirdiğini mi anlatayım ? Tribüne yollandıktan sonra sahaya dalmak ile önce dalmanın farkı ne ? onu haklı mı yapıyor ?

Nerden baksan elde kalıyor Terim.bu sezonu kapatmış olmalı ama en fazla 3 maç alır.

Ha ha.

O zaman senin teknik sorumlun da girmeyecek, oyuncu haksız yere atılmış olsa da alanını geçmeyecek, geçiyorsa da cezasını alacak. Aldı mı ? Hayır. Bu konuda yorum yapabiliyor musun? Hayır. Dinime küfreden müslüman olsa lafı herşeyi özetliyor.

Hakeme küfürü savunan mı var ? Lütfi Arıboğan için kanıt var mı ? Sizin tapeler var çarşaf çarşaf biz oradan okuduk, varsayım ya da atmasyon yok. Ortada zaten hoca haksız yere atıldığı için ceza almasın diyen falan da yok neyin derdindesiniz bir türlü çözemiyorum.

Fatih Terim hep böyle demek en kolayıdır, kendinize olunca hep neden sonuç ilişkisi bize gelince varsayımlar.

sui generis
07.Nisan.2013, 14:34
gelip buraya eleştiri yapmak da mı suç ? cevap vermeyeceğim dedi arkadaş , ben de verip vermemen umrumda değil dedim. o bana cevap versin diye yazmıyorum buraya.

ben gelip buraya neyi eleştirdim ? sahaya dalmasını. siz ise haksız yere atıldı diyorsunuz. yani haksız yere atıldığı için onları yapmasını normal buluyorsunuz , bense artniyet arıyorum kendisinde. Caner olayı falan başka yerden geldi , bence dikkatli oku.

edit: cevap vereceğini biliyordum :D

Cezasını aldı ama iptal ettiler. nedeni ise ; Caner olayındaki kırmızı kartı böyle saçma bir şeyle telafi etmeye çalıştılar. Valla ne yazdıysanız cevap verdim hala yorum yapabiliyor musun diyorsunuz , tamam yapamıyorum ne diyim artık :)

az bile yaptı diyorsunuz , bu savunmak değil mi :) Şimdi burada Arıboğan'ı mı konuşalım. evet kanıtım var. MAA: Birand'ın programıydı yanlış hatırlamıyorsam çalışma arkadaşlarım kandırdı beni dedi , daha ne ?

Neyse size Terimle mutluluklar.

Gncl1905
07.Nisan.2013, 14:41
Fenerbahçeli arkadaşların bu konularda yorum yapması beni çok güldürüyor ne yalan söyleyeyim :) İlk önce kendi kapınızın önüne bakın bir zahmet.

uAburak89
07.Nisan.2013, 14:45
Ayrımı yapabiliyormuşsun gibi geldi ama işine gelmiyor. Bende oluşan algı bu o yüzden cevap verdim.

Yorumdan kastım, hoca yanlış yaptı sahaya girmemeliydi diyebileni ben görmedim o gün, kastettiğim şey oydu.

Ben küfür ederken görmedim, duymadım, hoca hakemin üzerine yürüdü belki beni nasıl atıyorsun niye atıyorsun dedi, tepki verecek tabii ki. Bana göre az bile yaptı ben olsam daha fazlasını yapardım diyorum. Benim de her yaptığım doğru diye kural olmadığına göre..

Fenerbahçe'li Aydınlar kanıt olmuş, vay anasını. Çok geçerli cidden. Gün gelecek Fatih Terim başkan, Mourinho hoca olacak o zaman nasıl sinir olacak rakipler çok merak ediyorum.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 14:47
@benbenim

Olay o değil,tartışmaların hepsinde bi karşılaştırma var.Bu olmasın istiyorum,hakem eyyamcı diyoruz ama en büyük eyyamı bizler yapıyoruz.Tek bir pozisyonu değil onlarca şeyi tartışıyoruz.Çünkü karşılaştırma yapınca işte öyle sorduğumuz sorulara istediğimiz cevaplar gelmiyor.

Fatih Hoca'nın hareketlerini normal bulmuyorum,bulmuyoruz,bulmamalıyız ancak burada Fatih Hoca'yı eleştirirken çıkıp haksız yere atıldığını da belirtmemiz gerek,bunu yapmazsak taraf olmuş oluruz.Taraf olmuşuz derken pozisyonun yorumlamasında taraf olmuş oluruz demek istiyorum.

Aslında daha çok tartışmanın anlamı da yok,olan oldu,söylenenler söylendi ve 2012/2013 sezonu Fatih Hoca için sona erdi.Sonuç bu.

Edit:

Her şey bir yana ikinci yarı da ki coşku ve istek harikaydı,tribünler ise inanılmazdı.

Maçtan fotoğraflar;

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_c5d9033a69441fff0229c11763e8cf77.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_4dce3c37400c58c9871fd254cf986302.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_70cac77b0ed9abe4c021ce99d389ab8b.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_081307f91bd68662cb79c5b3f9039950.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_a5f698f42a86c5412954bf0d30e0f1b8.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_8c548244eb5284ebb67a07b578637d46.jpg

http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/4/3563/B_c53cfdb7f7f8aed19efc5f5160f6f119.jpg

mwaru
07.Nisan.2013, 15:01
Kulübede hakemin düdüğünden sonra su şişesini,topu vb cisimleri fırlatmak yasak ve cezası tribüne gönderilmektir Mustafa Çulcu eski MHK başkanı böyle dedi.

sui generis
07.Nisan.2013, 15:01
Yalnız buraya gelip ben haklı yere atıldı vs demedim ki. ben maçın ilk yarısını izledim niye tribüne yollandığını bilmiyorum , gelip niye haksız yere atıldı diyeyim. neyse bakalım cezası ne olacak ?

uAburak89
07.Nisan.2013, 15:04
Takipçisi olan çok olur, sağlam ceza çıkar. Müsterih olun.

byariff
07.Nisan.2013, 15:09
Aslanim be.

https://pbs.twimg.com/media/BHPoSPzCUAAlaMj.jpg:large

Oceanus
07.Nisan.2013, 15:10
Rahat olun çok büyük bir ceza alır Hoca sezonu kapar.

mwaru
07.Nisan.2013, 15:12
Hakettiğini alsın yeter.

FelipeMelo
07.Nisan.2013, 15:14
Ahh be hocam keske kendini tutsaydin. Biliyorum bunlara karsi kendini tutmak zor olsa gerek ama takimin sensiz Kadiköy'e gitme ihtimali yuksek. Ah...

byariff
07.Nisan.2013, 15:17
Hakettiğini alsın yeter.

herkes hak ettigini alsaydi.... en fazla 4 maç gelir.

mwaru
07.Nisan.2013, 15:19

Keşke herkes alsaydı.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 15:26

Bence 5 gelir üstüne de geçen seneden kalma 2 maçı eklerler.

Night_Mare17
07.Nisan.2013, 15:48
Dün maçtaydım ilk yarı felaketti. Tribünde bazı kişiler bazılarını sakinleştirmese ilk yarıdan taraftarların sahaya girme ihtimali bile vardı. Hakem berbat bir maç yönetiyordu ve Fatih Terim'i atması olayları ateşledi. Fatih Terim boş yere atıldı çok net topu arkasına doğru vurdu diye bir hocayı atamazsın en fazla uyarırsın. Dün Fatih Terim hakemi orta sahaya getirip kafa atsaydı tribünde herkes desteğine devam ederdi ki keşke yapsaydı en fazla 1 yıl ceza yerdi. 1 yıllıkta yardımcı hoca bulurduk. Bu da yetmedi Hasan Şaş'ı da attılar sen o baskıda Hasan Şaş'ı atarsan tribün çıldırır. Hele hakemlerin ilk yarı bittiğinde taraftarı proveke etmek için orta sahada beklemeleri ayrı bir rezillik. Kırmızı kartta bir hataydı onu yazmayı unutmuşum.

Ümit Davala neden atıldı bilen var mı ? Ben anlamadım o yüzden yorum yapamayacağım.

Didier Drogba içinde söylenecek bir şey yok 35'lik Drogba şu an ligin en iyi forveti ve en katkılı forveti. Defansları resmen darma duman ediyor.

Nocna Mora
07.Nisan.2013, 16:54
Kulübede hakemin düdüğünden sonra su şişesini,topu vb cisimleri fırlatmak yasak ve cezası tribüne gönderilmektir Mustafa Çulcu eski MHK başkanı böyle dedi.

Saçma olan da bu zaten. Kuralların değişmesi gerekiyor. Yoktan sebeplerle sen bu insanları tribüne yollayamazsın. Açın Avrupa maçı izleyin biraz da görün yani bizde ki kuralların ne kadar saçma oldugunu . Ayrıca bulabilenler Lig TV'de Fatih Terim'in konusmalarını izlesin. Cok güzel konustu

Cengo
07.Nisan.2013, 18:28
Saçma olan da bu zaten. Kuralların değişmesi gerekiyor. Yoktan sebeplerle sen bu insanları tribüne yollayamazsın. Açın Avrupa maçı izleyin biraz da görün yani bizde ki kuralların ne kadar saçma oldugunu . Ayrıca bulabilenler Lig TV'de Fatih Terim'in konusmalarını izlesin. Cok güzel konustu

Bence kural doğru.

Nasıl hakemin kararını alkışla protesto edemiyorsan, cezası kart görmek ise, kart istemenin cezası kart görmek ise hakemin kararına saygı duymamanın teknik ekibe de bir cezası olmalı.

ForCimbom
07.Nisan.2013, 18:35
ümit davalayı anlamadım ama, genel olarak çok bir problem yok. ama fatih terimin hasanın yaptığında da benim için sıkıntı yok, bu ülkede ne kadar susarsan ne kadar geri çekilirsen o kadar üzerine çıkarlar, kuralına göre oynayacaksın. skibbe falan olsaydı atıyorum(iyi taktisyendir o ayrı) takım o kadar hırslanır mıydı sizce? taraftar o kadar hırslanır mıydı maçı çevirebilir miydik? yok. aynı şekilde hakemler de aynı şeyi bir daha yaparken daha cesur davranırdı kimse bana tepki vermiyor diye işin sonu haksızca ceza vermelere giderdi. şimdi öyle mi? hakem terim'e bir daha ceza verirken iki kere düşünecek bu kadar gözönüne gelirmiyim eleştirilirmiyim diye. bu haksızca birşey ama aynısını yapan başka klüpler bu şekilde avantaj sağlarken ben bizim de yapmamızda bir sakınca görmüyorum :)

Cengo
07.Nisan.2013, 18:41
ümit davalayı anlamadım ama, genel olarak çok bir problem yok. ama fatih terimin hasanın yaptığında da benim için sıkıntı yok, bu ülkede ne kadar susarsan ne kadar geri çekilirsen o kadar üzerine çıkarlar, kuralına göre oynayacaksın. skibbe falan olsaydı atıyorum(iyi taktisyendir o ayrı) takım o kadar hırslanır mıydı sizce? taraftar o kadar hırslanır mıydı maçı çevirebilir miydik? yok. aynı şekilde hakemler de aynı şeyi bir daha yaparken daha cesur davranırdı kimse bana tepki vermiyor diye işin sonu haksızca ceza vermelere giderdi. şimdi öyle mi? hakem terim'e bir daha ceza verirken iki kere düşünecek bu kadar gözönüne gelirmiyim eleştirilirmiyim diye. bu haksızca birşey ama aynısını yapan başka klüpler bu şekilde avantaj sağlarken ben bizim de yapmamızda bir sakınca görmüyorum :)

Hırsından saldıran, Lig TV kamerasına vuran Fatih Terim'in yaptığının kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Sınırı çoktan aşmıştı zaten.

Ralph
07.Nisan.2013, 18:43
Fatih Terim Türk futbol dünyasının Polat Alemdar'ı olma yolunda ilerliyor. Hatta oldu diyebiliriz belki.

Night_Mare17
07.Nisan.2013, 18:48
Bence kural doğru.

Nasıl hakemin kararını alkışla protesto edemiyorsan, cezası kart görmek ise, kart istemenin cezası kart görmek ise hakemin kararına saygı duymamanın teknik ekibe de bir cezası olmalı.

Onların cezası sarı kart. Teknik ekibinde direk yollanmaması lazım. Fatih Terim doğru söylüyor bizde 4.hakemler kulübe bekçisi gibi.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 18:52
Siz Fatih Hoca'yı tartışmaya devam edin.Hep orada kalın hatta.Başka gündeminiz olmasın.Bize daha çok yarar sağlar.

Yürüyedur Galatasaray !

titates1
07.Nisan.2013, 19:03
inşallah biz böyle maç kazanmayız hiç , utancımdan yerin dibine girerim.

europeanconquer
07.Nisan.2013, 19:08
inşallah biz böyle maç kazanmayız hiç , utancımdan yerin dibine girerim.

Ney varmış maçta ?

Bütün tribün aynı anda kafa vuruyor :n:

http://25.media.tumblr.com/41e53c2f3c453d54d7d34cd4d6ba493a/tumblr_mkum4mUCmq1rct3d5o1_400.gif

ForCimbom
07.Nisan.2013, 19:10
Hırsından saldıran, Lig TV kamerasına vuran Fatih Terim'in yaptığının kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Sınırı çoktan aşmıştı zaten.

haklısın adamın otokontrol mekanizması biraz zayıf. ama ben şahsen herşeye susan bir yöneticimiz olması yerine abartı da olsa tepki koyan birinin olmasını isterim bu ülkenin şartlarında

ForCimbom
07.Nisan.2013, 19:11
Ney varmış maçta ?

Bütün tribün aynı anda kafa vuruyor :n:

http://25.media.tumblr.com/41e53c2f3c453d54d7d34cd4d6ba493a/tumblr_mkum4mUCmq1rct3d5o1_400.gif

hahahahahahahah:D :zuhaha :zuhaha:zuhaha

gerçek olamaz arkadaş bu nedir ya yerlerdeyim :D :zuhaha

Cengo
07.Nisan.2013, 19:12
haklısın adamın otokontrol mekanizması biraz zayıf. ama ben şahsen herşeye susan bir yöneticimiz olması yerine abartı da olsa tepki koyan birinin olmasını isterim bu ülkenin şartlarında

Bunu herkes yapmaya başlarsa şiddetin önü alınamaz. Başarıya giden her yol mübah değildir.

ForCimbom
07.Nisan.2013, 19:15
Bunu herkes yapmaya başlarsa şiddetin önü alınamaz. Başarıya giden her yol mübah değildir.

ceza versinler orada bir sıkıntı yok suyunu çıkartmadan. yanlış hareket daha doğrusu abartılığı yanlış ceza gereklidir doğrudur . ama yani adam haklı biçimde deliriyor sadece dozunu kaçırıyor bir galatasaraylı olarak sorun etmiyorum cl'den elendik terim olmasa da bu takım maç kazanır kazanmalı şampiyon da olmalı.

Önder HOCA
07.Nisan.2013, 19:15
o topu yere vurarak hakemin otoritesini sarsacak bir hareket yapmış fatih terim he cezası uyarı olmaksızın tribüne gönderilmekmi değil tabi ama mutlaka o maçta o dakikaya kadar uyarmışlardır sınır ihlali vs gibisinden o yüzden gönderilmiştir diye umuyorum

europeanconquer
07.Nisan.2013, 19:17
Hiç bir uyarı olmaksızın gönderildi tribüne.

Filip Holosko
07.Nisan.2013, 19:19
ertelesinler cezasını 1 yıl aynı gökhan zan'da yaptıkları gibi. haa unutmuşum zaten ft 'nin geçen sezon ertelenen cezası vardı değil mi ?

europeanconquer
07.Nisan.2013, 19:20
ertelesinler cezasını 1 yıl aynı gökhan zan'da yaptıkları gibi. haa unutmuşum zaten ft 'nin geçen sezon ertelenen cezası vardı değil mi ?

Erteletme şansımız varsa yine erteletiriz.Kurallarda var sonuçta :)

Şu gifi buraya da koyayım ; Drogba'nın 2.golünde bütün tribün vuruyor kafayı.

:n:

ThersoN
07.Nisan.2013, 19:27
Adam çıkıp atıldıktan sonra bu sefer herşeyi yaptım diyor elinizden geleni ardınıza koymayın diyor. Burada hala bazıları küfür etti - etmedi tartışması yapıyor garipsiniz vallahi! :)

Benim için değerli olan bundan sonra sizinle daha çok uğraşacağım, eskisinden daha da hırslıyım demesidir.

Umarım 3 teknik adam da sezonu kapatan cezalar alırlar. Biz de buna rağmen şampiyon oluruz. Sonrasını onlar düşünsün. Bence FB maçına kadar rekabeti diri tutmak istiyorlar. Bu şekilde GS'ye bel altı vuruldukça zaten Saraçoğlunda FB şampiyon olur düşüncesi var. Bir kez daha orada şampiyon olursak; Saraçoğlu Stadı tarih olur gibi geliyor bana.

darkkobal123
07.Nisan.2013, 20:03
Ben Türkiye'de hala masa başında işlerin döndüğüne inanıyorum. Amaç şampiyonluğun tekrar Kadıköy'e kalması. Bu olaylar vs. o yüzden.

nannar
07.Nisan.2013, 22:18
Ben Türkiye'de hala masa başında işlerin döndüğüne inanıyorum. Amaç şampiyonluğun tekrar Kadıköy'e kalması. Bu olaylar vs. o yüzden.

bunu sağır sultan bile biliyor artık yahu! :n:

darkkobal123
07.Nisan.2013, 22:22
bunu sağır sultan bile biliyor artık yahu! :n:
Şike sürecinin bittiğini söylüyorlar ya hani, o yüzden yazdım. :)

Deus Dominus
07.Nisan.2013, 22:24
Ortada başıboş dönen para çok büyük usta. Nasıl olmasın :)

Nocna Mora
08.Nisan.2013, 00:23
Fatih Terim çok doğru, cokta güzel konuştu Lig TV'de açın izleyin.

Alicanfmfan
08.Nisan.2013, 01:51
Editttttttttttt.

Alicanfmfan
08.Nisan.2013, 01:55
Edittttttt

davidvilla
08.Nisan.2013, 11:22
Erteletme şansımız varsa yine erteletiriz.Kurallarda var sonuçta :)

Şu gifi buraya da koyayım ; Drogba'nın 2.golünde bütün tribün vuruyor kafayı.

:n:

gif harikaymış gerçekten :)

Farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum ben konuya. İyi güzel maçı cevirdik falan filan da, maça savunmayı ortasahaya cıakrıp her topu ileri vurarak değil de biraz kontrollu pas yaparak baslasak rakibi yavas yavas hapsederek oynamaya çalışsak 7-8 tane atabileceğimiz bir takımla oynadık. Hakem falan filan bir yana yani kendimizi de eleştirmeyi bilmeliyiz bence. Bu ne şiddet bu ne celal. Rakip Mersin beyler. Yorulmadan kazanabileceğimiz bir maçta bir sezonluk efor sarfettik resmen.

davidvilla
08.Nisan.2013, 11:30

Ne sebeple atılırsan atıl hakeme de tükürmeyeceksin. O zaman neler diyordunuz ama yok haksız atıldı sinirlendi konuşurken tükürmük saçıldı bilmemne 10 milyon bahane bulup cezasını indirttiniz. Önce bunu çocuklarınıza açıklayın sonra Fatih Terim'e gelin. Kendi kapınızın önünü temizleyin önce.

He ayrıca o Fatih Terim de Kadıköyde o klübede olur. Bu ülkede bu işler böyledir. Bir kulübe taviz verirsen herkes taviz ister ve alır.

sui generis
08.Nisan.2013, 12:47
Ne sebeple atılırsan atıl hakeme de tükürmeyeceksin. O zaman neler diyordunuz ama yok haksız atıldı sinirlendi konuşurken tükürmük saçıldı bilmemne 10 milyon bahane bulup cezasını indirttiniz. Önce bunu çocuklarınıza açıklayın sonra Fatih Terim'e gelin. Kendi kapınızın önünü temizleyin önce.

He ayrıca o Fatih Terim de Kadıköyde o klübede olur. Bu ülkede bu işler böyledir. Bir kulübe taviz verirsen herkes taviz ister ve alır.

Ben mi demişim haksız yere atıldı onun için tükürdü ?? Tükürmüş olsa zaten çeksin cezasını. Ben en baştan beri tükürme yok dedim. Yapmadığı şeyden niye ceza alsın? Tabi sana göre hakemlerin otoritesi bozulmasın diye yapmadıkları şeyin cezasını da çekmeleri gerek. Bu yüzden seninle böyle bir konuyu tartışmaya niyetim yok.

davidvilla
08.Nisan.2013, 12:54
Ben mi demişim haksız yere atıldı onun için tükürdü ?? Tükürmüş olsa zaten çeksin cezasını. Ben en baştan beri tükürme yok dedim. Yapmadığı şeyden niye ceza alsın? Tabi sana göre hakemlerin otoritesi bozulmasın diye yapmadıkları şeyin cezasını da çekmeleri gerek. Bu yüzden seninle böyle bir konuyu tartışmaya niyetim yok.

Valla Fatih Terim'in sahaya girmesi ne kadar netse tükürük de o kadar netti. Bencesi sencesi yok.
Adam raporunda da yazdı hem de iki kez. Hakem yalancı, Fatih Terim küfürbaz ama Meireles saf masum köylü. Konuları ve görüntüleri işinize geldiği gibi yorumlamada üstünüze yok.

sui generis
08.Nisan.2013, 12:59
Meirelese masum diyen kim ? Meireles tükürmedi. O kadar netmiş , 2 kere yazmış hakem. O hakeme güvendiğimizi söyleyen kim ?

Neyse siz tükürdü de ceza almadı olarak kabul edin , böylesi daha güzel .

nannar
08.Nisan.2013, 13:09
herkes inanmak istediği şeye inanıyor. buyrun sorular ve öznel cevaplarım;

Fenerbahçe şike yaptı mı? Evet yaptı!
Galatasaray hiç şike yapmadı mı? Mutlaka yapmıştır ama yasadan sonra ortaya çıkan bir suçunu göremedik!
Meireles tükürdü mü? Evet,tükürmekle de kalmadı ve halkalı şeker hediye etti hakeme hareketiyle!
TFF ve yan kurulları adaletli mi? kesinlikle hayır! Öne şikeyi kapatarak ortalığa pislediler şimdi de Galatasaray'la ilgili saçma sapan kararlarla (Fatih Terim'in ve Gökhan Zan'ın cezalarının haksız yere ertelenmesi vs vs... ) sıvıyorlar.
Ülke futbolunun bu hale gelmesinin baş mimarları kimdir? Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören!

aynı sorulara bir Fenerbahçe'li cevaplar yazsa tüm cevaplar değişecektir :D

davidvilla
08.Nisan.2013, 13:17
herkes inanmak istediği şeye inanıyor. buyrun sorular ve öznel cevaplarım;

Fenerbahçe şike yaptı mı? Evet yaptı!
Galatasaray hiç şike yapmadı mı? Mutlaka yapmıştır ama yasadan sonra ortaya çıkan bir suçunu göremedik!
Meireles tükürdü mü? Evet,tükürmekle de kalmadı ve halkalı şeker hediye etti hakeme hareketiyle!
TFF ve yan kurulları adaletli mi? kesinlikle hayır! Öne şikeyi kapatarak ortalığa pislediler şimdi de Galatasaray'la ilgili saçma sapan kararlarla (Fatih Terim'in ve Gökhan Zan'ın cezalarının haksız yere ertelenmesi vs vs... ) sıvıyorlar.
Ülke futbolunun bu hale gelmesinin baş mimarları kimdir? Aziz Yıldırım ve Yıldırım Demirören!

aynı sorulara bir Fenerbahçe'li cevaplar yazsa tüm cevaplar değişecektir :D

Aynen. Biz demiyoruz ki Terim suçsuz günahsız. Yaptıkları çok yanlış ve ceza gerektirir. Ama bu zaman kadar neler yapıldı ve cezalar tatmin edici olmadı. Aziz Yıldırım rakip takımların soyunma odalarını bastı hakem soyunma odalarını bastı koridorlarda sıkıştırdı, "hayatlarını bitirdi". Kamera görüntüleri kamuoyu ile paylaşılmadı 21 gün ceza ile yırttı. Yani olay bize gelince herkes en agır ceza verilsin Turk futbolu nereye gidiyor. Ama söz konusu Fenerbahce olunca federeasyonda yemekler yeniyor bir şeylerin üzeri ört bas ediliyor. Biz Fatih Terim'in hareketlerini savunmuyoruz. Ama sizin bu kadar yüklenmenize karşılık diyoruz ki sizin başınıza geldiği zaman neden caydırıcı cezalar verilmiyor da konu Fatih Terim oldugu zaman delicesine saldırıyorsunuz ?

Onu çekme bunu çek muhabbetini taa nerelere çektiniz. Adam orada akredite olmayan adamı gösteriyor bunun burada ne işi var kim bu diyor. Olay nerelere geliyor yok terbiyesizmiş yok bilmemne. Yani konu Terim oldu mu vura vura öldürüyorsunuz. Ama konu Fenerbahce oldu mu konuyu her türlü çarpıtmaya çalışıyorsunuz.

titates1
08.Nisan.2013, 13:33
Adnan Öztürk açıklama yaptı mı ? Çocukları futboldan soğuyacak bu gidişte

MeMo
08.Nisan.2013, 14:13

Merak ediyorum bu mesajı "tükürme" kelimesi geçtikten sonrasını okuyabilen var mı?

davidvilla
08.Nisan.2013, 15:03
Merak ediyorum bu mesajı "tükürme" kelimesi geçtikten sonrasını okuyabilen var mı?

Sen ve senin gibiler var. Çünkü işinize gelen bölümü okursunuz siz. O tükürük konusu da "çocuklarımıza nasıl açıklayacagız"dan açıldı, kendi kendine açılmadı rahat tut sen içini.

titates1
08.Nisan.2013, 20:44
hangi maçı terör ile kazandık ?

stadı yakma ve polis arabası devirilmesi olaylarında benim tavrım net , aç oku istersen.

Ben hocadan dolayı söylemedim , hocanın tepkilerinin bir çoğunu sen de ben de veririz ama millet gelip burda her konuda 180 derece dönerse , Adnan Öztürk gibi , biz de mecbur kalıyoruz hatırlatmaya.

Meireles olayı için , ne kadar samimidir değildir bilmiyorum , o kadar marjinal bir adamın , bir insana gay'liği hakaret olarak kullanabileceğini sanmıyorum , kaldı ki el hareketleri çok farklı ülkelerde çok farklı anlamlara geliyor ( örnek : Toshack'ın pres yapın hareketi , bizde koyduk mu ? gibi bir anlama geliyor)

benim utancım iki senedir bu culio'nun ya oynamaması , ya oynamaması , adamın Galatasaray maçlarında oynadığını göremedik , ikincisi de artık Galatasaray'a haksız veya tartışmalı bir karar oldu mu maç içinde mutlaka telafisinin olacağını bilmemiz , olayı görünce artık tamam abi ikinci yarı penaltı verirler diyoruz , sağolsunlar hiç yanıltmıyorlar.

europeanconquer
08.Nisan.2013, 20:50
Fatih Hoca'nın hareketleri utanç verici olabilir ancak gerisini çok fazla zorluyorsun hocam.

uAburak89
08.Nisan.2013, 20:53
Geriden gelip 2 tane maç döndürdük içeride bu sene, kaybettiler diye sevinirken yaşadığınız hayalkırıklığı mantığı devre dışı bırakıyor anlıyorum da, bu şekilde maç kazanırsak utancımdan yerin dibine girerim dersen ben de sizin iç saha maçlarınızda oluşan baskı ortamına bakarak terör derim. 10 kişi kaldık, gerideydik, hocamız, tüm ekip atıldı. İnandık, rakibi sahadan sildik, kazandık. Hocanın atılmasına laf söyle, ben olsam utanırdım, benim hocam yapsa de eyvallah da maçı kazanmamız da ne var utanılacak onu anlamıyorum.

İstediğini hatırlat, siz onu tükürme ile bağdaştırıyorsunuz, tükürmedi diye bir tarafımı yırttım ben burada, fikrimi değiştiricem neredeyse bu tarz mesajlar yüzünden.

Gay veya başka bir şey, sonuçta ortada bir hareket var, madem herşeyden utanmaya meyilli bir yapın var, onu da normal karşılamaman lazım.

Culio son maçta asist yaptı, Fenerbahçe maçlarında tek katkısını göster bana? Biz oyuncularımızı kiralarken bize karşı oynayamaz maddesi de koymuyoruz, geçen sene herkesi takır takır yenerken Culio'dan mı çekinecektik ? Bana Galatasaray'ın 10 kişi kaldığı veya haksızlığa uğradığı akabinde telafisinin penaltı ile yapıldığı maçları söyler misin ?

Gençlerbirliği maçında penaltı verildi, ona da anında inşallah gol olmaz dedik, ilahi adalet olmadı da. MİY maçında Dany'nin yaptığının daha sertini yaptılar Drogba'ya penaltı haksız mıydı ? Var mı başka maç ?

titates1
08.Nisan.2013, 21:02
Gay demediyse nasıl başka bir hakaret olabilir ?

Ben tabiki de sevinirim yenilecek diye de mantığı niye devre dışı bırakayım , hocanıza , ekibinize ne diyeyim savunacak tabiki de çoğunluk ama gelip bizim en ufak olayımızda saldıranlara da hatırlatıcaz tabiki de bunları , kimse kusura bakmasın.

Adam geçen sene ben Galatasaray'a karşı oynamam diyorsa , bu maçta da riskli bölgede 2 oyuncunun arasına çalıma giriyorsa , üstüne bir de kaleci saçma sapan bir topu , saçma sapan bir şekilde yiyor , bir de penaltı alınıyorsa , insan ister istemez isyan ediyor.

Çekiniyordunuz demekki , 1 puan eksiğe biz şampiyon olmuyormuyduk ?

edit:geçen seneki mersin maçı , iyi bir örnek olacaktır herhalde ?

europeanconquer
08.Nisan.2013, 21:10
12 Numara Forum'da kullanıcı adın ne hocam ? :)

uAburak89
08.Nisan.2013, 21:11
Burada yazamayacağım anlamları olabilir de, olmayabilir de.

Ben askerdeydim, tam detayını bilmiyorum ama Culio Galatasaray'a karşı oynamam dediyse bu onun sorunudur, karakterinin bozukluğudur bu da bizi bağlamaz. Hücum bölgesinde oynayan bir oyuncunun kasten yapabileceği şey en fazla gol kaçırmaktır ki adam zaten asist yapmış daha ne. Muslera Selçuk'a çarptırınca futbol şansı oluyor o absürt gol, bunda da acayip dengesiz giden bir top var, çok daha net pozisyonları çıkaran kaleci bunu bilerek mi yiyecek ? Sabri o pası o şekilde bilerek atacak, Drogba kaval kemiğiyle vuracak / dürtecek, kaleci de o şekilde golü yiyecek, bu mudur isyan ettiğin senaryo ? Penaltıyı ve öncesini bir daha izle, Drogba'ya vuruyorlar düşmüyor, inadına giriyor ceza sahasına daha sert müdahale geliyor, penaltının babası. Senin isyanın Galatasaray'ın kazanmasına, gerisi lafı güzaf.

Son maçta yenebilseydiniz şampiyon oluyordunuz, yenemediniz, olamadınız. Biz zaten oyunumuzla siz dahil herkesi sürklase ettik, dibine kadar hak ettik, normal sezonda fark yaptık.

Beşiktaşlı'sı, Trabzon'lusu, Bursa'lısı gelsin laf söylesin de Fenerbahçe'liler kalkıp böyle garip imalar ve ihtamlar da bulununca gerçekten komik geliyor.

Edit'e cevap, ne var geçen seneki Mersin maçında ?

titates1
08.Nisan.2013, 21:22
Culio'nun yaptığı asist adamdan seken top yani , sanki müthiş hareketlerle ceza sahasına girip , boş kaleye al da at pası verdi .

Benim isyanım iki senedir oynanan , garip Ordu-Mersin maçlarına , Culio'nun riskli bölgede saçma sapan çalımlar deneyip , topu verip , asistini telafi etmesine.

europeanconquer
08.Nisan.2013, 21:25
Culio onları yapabilse Mersin'e gönderilmezdi,Ordu'ya gönderilmezdi.

Komik olmayın :)

uAburak89
08.Nisan.2013, 21:26
Varsa bir gariplik çıkar ortaya çok zaman geçmeden. Garip olduğunu düşündüğün pozisyonları kaydet derim ama, sonra tapeler çıkıyor, şikeli maç diye davalarda geçiyor ama Lig Tv görüntüleri siliyor, ne varmış o maçlarda diye bakamıyorsun. Normal maçlar dururken o maçlar buhar oluyor.

titates1
08.Nisan.2013, 21:31
Varsa bir gariplik çıkar ortaya çok zaman geçmeden. Garip olduğunu düşündüğün pozisyonları kaydet derim ama, sonra tapeler çıkıyor, şikeli maç diye davalarda geçiyor ama Lig Tv görüntüleri siliyor, ne varmış o maçlarda diye bakamıyorsun. Normal maçlar dururken o maçlar buhar oluyor.

yok yanlışın var , konuşmalar , görüntüler kesiliyor , lobicilerin işine gelen servis ediliyor.bizim aleyhimize olan herşeyi görebilirsin yani , sorun değil.

edit:ben geçen seneki mersin 3-1 biten Mersin maçınu bulamıyorum , özet olarak bulursan izleyebilirsin , ben de izlemek istedim tekrar ama sadece teknik direktörlerinin açıklamaları falan çıkıyor.

uAburak89
08.Nisan.2013, 21:36
Gençlerbirliği maçı var mesela, penaltıya bakmak istedim, hiç bir yerde golün görüntüsü yok, her yerden kaldırmışlar. Yanlışım yok yani, ezbere konuşmam.

Edit: Gençlerbirliği olmayabilir, bir an şüpheye düştüm. Çok maç olunca, karışıyor haliyle.

titates1
08.Nisan.2013, 21:42
Gençlerbirliği maçı var mesela, penaltıya bakmak istedim, hiç bir yerde golün görüntüsü yok, her yerden kaldırmışlar. Yanlışım yok yani, ezbere konuşmam.

Edit: Gençlerbirliği olmayabilir, bir an şüpheye düştüm. Çok maç olunca, karışıyor haliyle.

Sizinkileri de bulamıyoruz hocam ? o zaman iki takımı da kolluyorlar bir şekilde , kasıtlı olarak siliniyorsa çok kötü.

europeanconquer
08.Nisan.2013, 21:43
Burak abi bırak Allah aşkına.Belli adam gelmiş şike var diyor maçta,sen de ona uyuyorsun.

Ciddiye alıp cevap veren aklımı seveyim.Bende diyorum güzelce tartışmaya çalışıyor.

@titates

Lig Tv Maç Özetlerine gir 2011/2012 Sezonu'nu seç 27.hafta maçlarına gir orada işte maç özeti.

titates1
08.Nisan.2013, 21:48
Burak abi bırak Allah aşkına.Belli adam gelmiş şike var diyor maçta,sen de ona uyuyorsun.

Ciddiye alıp cevap veren aklımı seveyim.Bende diyorum güzelce tartışmaya çalışıyor.

@titates

Lig Tv Maç Özetlerine gir 2011/2012 Sezonu'nu seç 27.hafta maçlarına gir orada işte maç özeti.

Arkadaşım bak Burak Abin'le ikimiz de sinirli olsak da , doğru düzgün tartışıyoruz , ya araya girme ya da terbiye sınırını aşmadan konuş , ben senin sıra arkadaşın değilim , rica ediyorum.

edit:aynı şekilde bir önceki sezonun da maç özetleri var burak , bakabilirsin hangi maçsa.

zeck17
08.Nisan.2013, 21:50
Mersinle 3-1 biten maçı anlatayim isterseniz stattan izlemiştim canlı olarak herhalde şu necatinin kalenin içinden gol kaçırdığı maçtan bahsediyorsunuz şu herhalde http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=29&macId=99086

uAburak89
08.Nisan.2013, 21:52
Ben sinirli falan değilim, her yerde bir şike imasıdır gidiyor. Ortada delil yok, kanıt yok, bizim yargıya yansımış bir maçımız da yok. Bu platformda yargıtay kararı onasa bile kimseye şikeci denilmesine izin verilmeyecekken, kazanmamıza sinir olan herkes imalarda bulunuyor.

europeanconquer
08.Nisan.2013, 21:55
Arkadaşım bak Burak Abin'le ikimiz de sinirli olsak da , doğru düzgün tartışıyoruz , ya araya girme ya da terbiye sınırını aşmadan konuş , ben senin sıra arkadaşın değilim , rica ediyorum.

edit:aynı şekilde bir önceki sezonun da maç özetleri var burak , bakabilirsin hangi maçsa.

Eğer hoşuna gitmiyorsa raporlarsın ancak silinecek bir şey görmüyorum ben mesajımda.Senin mesajının içeriğine göre gayet normal bir cevap verdim.Ben sıradan arkadaşlarımla böyle konuşmam zaten.

Buraya gelip kanıtlayamayacağın şeyleri ima ediyorsun.Kanıtlasan,başımın üstünde yerin var.

titates1
08.Nisan.2013, 22:01
Ben sinirli falan değilim, her yerde bir şike imasıdır gidiyor. Ortada delil yok, kanıt yok, bizim yargıya yansımış bir maçımız da yok. Bu platformda yargıtay kararı onasa bile kimseye şikeci denilmesine izin verilmeyecekken, kazanmamıza sinir olan herkes imalarda bulunuyor.

sezonun sonuna yaklaştıkça böyle garip hatalarla kazanılan maçların çoğalması iki senedir , isyan ettiriyor insanları sonuçta ,yoksa kimse durduk yere gelip imada bulunmuyor.

@europan

raporlayacak bir şey yok mesajında ama ben seninle o saygı çerçevesinde konuşuyorsam senden de aynısını bekliyorum sadece , sen yapmazsın senin bileceğin iş.

kanıtlayamıycağım da gördüğüm garip şeyler olduğunda , kalkıp konuşamayacağım anlamına da gelmiyor.

europeanconquer
08.Nisan.2013, 22:09
Garip olan bir şey varsa o da Fatih Terim'in o kadar kolay atılmasıdır.Garip bir şey varsa Ümit Davala'nn atılmasıdır.Emre Çolak'da saçma sapan top kayıpları yaptı,niye çıkıp kimse Mersin şike yaptı,Emre hep defans da top kaptırdı demiyor veya Gökhan Muslera'nın alacağı topu engelledi gol yememize sebep oldu.Dany rahatlıkla alabileceği bir topta Burhan Eşer'i itip krımızı kart gördü.Hepsi şike.

Bunları kimse çıkıp demiyor,niye çünkü bazı şeyleri görmek daha çok kolay geliyor.Sizin fikrinizi değiştiremem.Buyurun video görüntülerini alın mahkeme mahkeme dolaşın,kimse kısıtlamıyor sizi.

Alicanfmfan
08.Nisan.2013, 23:06
sezonun sonuna yaklaştıkça böyle garip hatalarla kazanılan maçların çoğalması iki senedir , isyan ettiriyor insanları sonuçta ,yoksa kimse durduk yere gelip imada bulunmuyor.

@europan

raporlayacak bir şey yok mesajında ama ben seninle o saygı çerçevesinde konuşuyorsam senden de aynısını bekliyorum sadece , sen yapmazsın senin bileceğin iş.

kanıtlayamıycağım da gördüğüm garip şeyler olduğunda , kalkıp konuşamayacağım anlamına da gelmiyor.

Garip olan ne biliyor musun ? 2010-2011 sezonunun ikinci yarısındaki bazı maçlarda henüz tam olarak neler döndüğünün belli olmamasına rağmen(ki bana göre belli). Senin bu yorumları yapman garip.

Walter Sakana
09.Nisan.2013, 11:35
Olaylı G.Saray-Mersin maçının hakemi Süleyman Abay, gözlemci Erol Ersoy’dan “mükkemmel yönetim” anlamına gelen 8.6 not alırken MHK üyeleri de Abay’ı övdü

Fatih Terim ve iki yardımcısı Hasan Şaş ile Ümit Davala’nın atıldığı, 1 kırmızı kart ve 1 penaltı kararının çıktığı olaylı G.Saray-Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının hakemi Süleyman Abay, mücadelenin gözlemcisi Erol Ersoy’dan “Mükemmel yönetim” anlamına gelen 8.6 puan aldı.
MHK üyelerinin “Sezonun en iyi performanslarından biri. Dünyanın her yerinde bu yönetim karşılığında en yüksek puan neyse o verilir” değerlendirmesi yaptıkları Süleyman Abay için Erol Ersoy’da çok olumlu değerlendirmeler yaptı.

KARTLAR DOĞRU...

Ersoy, Fatih Terim ve iki yardımcısının sahadan atılması uygulamasının çok doğru olduğunu vurguladığı raporunda Abay ile ilgi olarak, “Gergin atmosfere karşın maçın kontrolünü hiç kaybetmedi. Pozisyonlara yakın ve kartları da yerindeydi, kırmızı kart uygulaması da doğruydu” diye yazdı.

Abay’ın aldığı bu not sezonun en iyi 10 yönetimi içine girdi.

Hahaha... Erol Ersoy! Hatırlayanlar var mı? Hani Hagi'nin en sonunda cinnet geçirip saldırdığı hakem... 2000-2001 GS-FB maçını katleden hakem... Galatasaray'lılar onu, o da Galatasaray'ı çok sever ya! Başka gözlemci kalmamış gibi.

Maçın hakemi daha önce Fatih Terim'i atmak istemiş atamamış bir hakem, gözlemcisi ise hakemlik yıllarında Hagi'nin elinden zor aldıkları bir gözlemci. Bu kadar mı bariz ayarlanır. Yeter Demirören yeter!

davidvilla
09.Nisan.2013, 11:37
Haberlerde duydum bunu Erol Ersoy deyince kanalı değiştirdim zaten. Herşey planlanmış maşallah.
Bu planları keşke futbolun geleceği için de yapabilse federasyon. Yani yetenek var ama yanlış yerlere kullanıyorlar.

Alicanfmfan
10.Nisan.2013, 03:11
En iyi yönetim mi ? Neler oluyor daha öncede Federasyon'dan biri Olaylı Ordu maçında Serkan Çınar'ın yönetimini çok iyi olarak değerlendirmişti. Ne yapmaya çalısıyorlar, biz anladık , inşallah başkarlarıda anlar.