View Full Version : Lazio - Fenerbahçe | Uefa Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. Maç
Kaka Leite
08.Nisan.2013, 19:04
http://img472.yukle.tc/images/2286Adsiz.png
erdem344
08.Nisan.2013, 19:13
2 0 kaybederiz. Uzatmalarda 3 olur eleniriz.
attirson
08.Nisan.2013, 19:14
0-0 bitecegini düsünüyorum sıkıcı bir maç olur.
europeanconquer
08.Nisan.2013, 19:23
Gollü maç olur,Fenerbahçe kazanır.
BaFraLı
08.Nisan.2013, 19:25
Rahat maç olur. Beraberlik bekliyorum ben. Fenerbahçe'de zorlanmadan turu geçer.
darkkobal123
08.Nisan.2013, 19:39
Fenerbahçe'nin 2-0'lık skor avantajı var. Bunun verdiği avantaj ile oyunu soğutacaktır. Beraberlik bekliyorum. 0-0 veya 1-1 biter. Umarım Italya'da turun geçen taraf Fenerbahçe olur. Başarılar Fenerbahçe !
Kaka Leite
08.Nisan.2013, 19:43
Buradan turu veremek falan yok beyler ne yapıyorsunuz.
Gollü maç olur mu bilmem ama Lazio gol ararken vereceği açıklardan Salih iyi beslenecektir -eğer oynar ise-
Salih'in gol atacağını düşünüyorum ve biz orada da onları yeneceğiz bence.
Deus Dominus
08.Nisan.2013, 19:47
Salih maçın gidişatına göre girer diye düşünüyorum. Benim izlediğim gördüğüm Aykut Kocaman Cristian/Meireles/M.Topal 3'lüsüyle başlar.
Namzet
08.Nisan.2013, 20:06
Gol atamazsak sıkıntı olabilir,yenilirsekte 1-0 gibi yeniliriz ama yeneceğimizi düşünüyorum
Fearless Coward
08.Nisan.2013, 21:03
Fenerbahçe,Ordu maçındaki gibi oynarsa kesin gol yer.Ama o maçtaki kadro ile bu maçtaki kadro arasında 1-2 değişiklik olacaktır elbet.Lazio Avrupa Ligi'nde evinde kaybetmemiş bu yüzden kaybetmeyeceklerini düşünüyorum ben yenerlerse en fazla 1 farklı yenerler temsilcimizin yarı finale çıkacağına inancım tam.
himone
08.Nisan.2013, 21:12
Umarım puan alarak tur atlarız, galibiyet olursa da tadından yenmez. Elenme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
uAburak89
08.Nisan.2013, 21:14
Sow olmayacak sanıyorum, bu nedenle Lazio kazanır dedim ankette ancak tahminim ya 1-0 ya da 2-1, turu Fenerbahçe geçer bence. Orduspor maçı gibi olmaz, olursa da hiç iyi olmaz. Sow'un olmayışı ciddi handikap, hücumda ekstra goller gelene kadar hiç yoktu Fenerbahçe çünkü. Atılacak bir golün turu getireceği maçta son maçların formda ve golcü ismi Salih kesilirse sıkıntılı bir maç olabilir.
ReaList
08.Nisan.2013, 21:19
1 gol atarsak Lazio'nun bizi elemesi için 4 gol atması gerek. Bu yüzden 1 gol çok önemli hem de çok. Şimdi diyeceksiniz o gol gelirse yine de elenme ihtimali yok mu, Bunun örneği yok mu ? diye Evet var. Bundan bir kaç sene önce Middlesbrough yanılmıyorsam Steau deplasmanında 2-0 yenilmiş, kendi evinde de ilk yarı 1-0 geriye düşmüştü. Ancak maç sonuna kadar buldukları 4 golle sahadan 4-1 galip ayrılarak turu geçen taraf olmuştu. Örnekleri var, Ancak mevcut duruma baktığımız zaman Fenerbahçe'nin böyle bir oyun yapısında 4 golü yemesi biraz zor.
Cristian'ın mümkün mertebe az oynaması bizim yararımıza olacaktır. Sahada mücadele eden adam lazım, kaypak kaypak dolaşan değil Salih'in sadece hücum yönü kuvvetli değil, rakibe basması ve top kapma yeteneği Cristian'ın kat kat önünde.
KaRaBükLü KraL
08.Nisan.2013, 21:21
Fenerbahçe berabere bitirecek gibi skor tahminim de 1-1.
footballer33
08.Nisan.2013, 23:46
F.Bahçe ilk golü yerse, sıkıntılı bir maç bekleyebilir takımı. O yüzden, muhakkak ilk golü bulması veya erken gol yememesi lazım. Yediği anda, karşılık vermesi de şart tabii. Aykut Kocaman, takımı defansif oynatırsa veya futbolcular, defanstan başka bir şey düşünmezse, hüsran olabilir; ancak ortada bir gerçek var ki; Lazio, F.Bahçe'yi eleyecek kadar iyi değil.
anil luque
09.Nisan.2013, 18:22
Sow'un yokluğu çok etkiler takımı ilerde top tutmak lazım bu tür maçlarda. Lazio kaybedecek birşeyi olmadığı için saldıracak ve İtalyan takımları bu tür şartlarda daha tehlikeli olurlar her zaman. Fenerbahçe'nin yenilmesine rağmen turu geçeceğini düşünüyorum umarım yanılmam.
mwaru
09.Nisan.2013, 20:03
Selçuk Şahin'i ilk 11 de görebiliriz yok eğer Aykut Hoca bir gol düşünüyorsa Salih'i oynatır ve umuyorum ki ikinci seçeneği seçer.Maç sonucu olarak da 1-2 goller:Kuyt ve Caner olabilir.
Namzet
09.Nisan.2013, 20:17
Volkan - Gökhan - Egemen - Yobo - Ziegler - Meireles - Baroni - Salih - Kuyt - Caner - Webo 11'i çıkar bence
Mamadou
09.Nisan.2013, 20:30
1 gol atarsak Lazio'nun bizi elemesi için 4 gol atması gerek. Bu yüzden 1 gol çok önemli hem de çok. Şimdi diyeceksiniz o gol gelirse yine de elenme ihtimali yok mu, Bunun örneği yok mu ? diye Evet var. Bundan bir kaç sene önce Middlesbrough yanılmıyorsam Steau deplasmanında 2-0 yenilmiş, kendi evinde de ilk yarı 1-0 geriye düşmüştü. Ancak maç sonuna kadar buldukları 4 golle sahadan 4-1 galip ayrılarak turu geçen taraf olmuştu. Örnekleri var, Ancak mevcut duruma baktığımız zaman Fenerbahçe'nin böyle bir oyun yapısında 4 golü yemesi biraz zor.
Cristian'ın mümkün mertebe az oynaması bizim yararımıza olacaktır. Sahada mücadele eden adam lazım, kaypak kaypak dolaşan değil Salih'in sadece hücum yönü kuvvetli değil, rakibe basması ve top kapma yeteneği Cristian'ın kat kat önünde.
Fenerbahçe maçın ilk golünü atarsa iş bitmiş demektir. Gerçi ilk maçın skoruna göre Fenerbahçe'nin büyük bir avantajı var. Lazio 2-0'ı çevirebilecek tempoda bir takım değil. 1-0 bile bitseydi ilk maç Fenerbahçe'nin bu turu %75 geçtiğini söylerdim. Lazio'nun bu turu geçmesi için ilk maçtan en azından beraberlik yada gol atarak tek farklı yenilgi ile ayrılması lazımdı. Lazio gibi dengeli takım buradan tur atlaması hiç kolay değil.
sananes
09.Nisan.2013, 20:32
Mehmet Topal eğer sakat veya cezalı değilse(benim bildiğim böyle bir durumu yok) kesinlikle oynar. Yanında da Meireles ve Baroni oynar. Salih muhtemelen 60'dan sonra girecektir. İtalyanların fizik yapılarını düşündüğümde bana doğru gelen de bu. Caner,Ziegler ve Egemen rotasyonun değişen mevkilerinde oynarlar bunun dışındaki oyuncular her zamankiler olur.
Kazanırız diye düşünüyorum ben.
Cengo
09.Nisan.2013, 21:06
Bu maçta neler olabileceğini hiç kestirmiyorum. 0-0 biter gibi geliyor. Sıkıcı maç olur. Komple hücum eden bir takım değil Lazio. İyi bir kontra takımı düzenindeler.
Universal
09.Nisan.2013, 22:41
Eğer ilk 10 dakika içinde gol atarsak Lazio'da direnç filan kalmaz belki farka bile giderek kazanırız. Önemli olan ilk 10 dakika da ne yaptığımızdır. Eğer Ordu maçı gibi başlarsak Lazio bu sefer affetmez.
ThersoN
09.Nisan.2013, 23:40
Kontrollü oyun; oyuncuların psikolojik yapısıyla birleşip geriye yaslanma gibi bir sonuç doğurursa FB için tur hayal olur.
Lazio savunması Salih'i sindirir. Ondan birşey beklemem bu maç. Ama tecrübeli ayakların takımı ayakta tutması gerek.
Cengo
10.Nisan.2013, 00:37
Kontrollü oyun; oyuncuların psikolojik yapısıyla birleşip geriye yaslanma gibi bir sonuç doğurursa FB için tur hayal olur.
Lazio savunması Salih'i sindirir. Ondan birşey beklemem bu maç. Ama tecrübeli ayakların takımı ayakta tutması gerek.
İlk maç çok mu farklı oldu? Kontrollü oyunla tur hayal olmaz, alakası yok.
mwaru
10.Nisan.2013, 02:34
Fizik olarak Baroni oynasın diyenler var.Yapmayın etmeyin,bu adam yürümekten başka birşey yapmıyor.Nasıl direnebiliriz fiziksel olarak bizden üstün olan bir takıma karşı bu adamla birlikte?.Olmasını istediğim 11: Volkan-HAK-Egemen-Yobo-G.Gönül-M.Topal-Meireles-Salih-Kuyt-Webo-M.Topuz
Tahminim:Volkan-Ziegler-Egemen-Yobo-G.Gönül-M.Topal-Meireles-Salih-Caner-Webo-Kuyt
Alicanfmfan
10.Nisan.2013, 03:05
2-0 büyük bir avantaj cidden. Ama Türk takımlarının da bir huyudur bu zora sokmadan hiçbirşeyi yapamazlar. İlla ilk maçın sonucunu sıkıntıya sokcak bir sebep bulurlar.
Ben başarılar diliyorum.
Corpus
10.Nisan.2013, 03:18
İlk önce 1-0 geriye düşeriz. Belki de 2-0. Ecel terleri dökülür. Ama turu geçen biz oluruz.
Başarılar
Deus Dominus
10.Nisan.2013, 03:20
Roma-Lazio maçının ilk 30 dakikalık bölümünü izledim hafta sonu. Roma'yı boğdular, nefes aldırmadılar. Hernanes'in ceza sahası dışından golü harikaydı ve çok sayıda gol şansı yakaladılar gerek kanat organizasyonlarından, gerek uzun mesafeli şutlardan. Maça hızlı başlamak isteyecekleri kesin. Fenerbahçe'nin çok dikkatli olması lazım, erken gol işleri tersine çevirebilir.
SAİT71
10.Nisan.2013, 19:27
Hemen Bursaspor'un Twente maçında, nasıl kolay bir turun kendi elleriyle zora sokulup elenme ile sonuçlanması aklıma geliyor. Ancak öyle yapmak cidden zor bir iş. O sebeple en kötü berabere kalırız. Lazio'da eksik oyuncu çok. Rahat oynayacak olmamız vesilesi ile galip gelme olasılığımızda yüksek. Yenilgiye çok olasılık vermiyorum. Heleki adamların ilk maçı hakemin katlettiği havası vermeleri iyice sinir ediyor beni. Sanki çok iyi oynamışlarda hakem maçı katletmiş. Hakemin bariz hatası yoktu. Üstelik Lazio ilk maçta berbat oynadı. İnşallah güzel oyun güzel bir galibiyet getirir ve yarı finale çıkarız.
Universal
10.Nisan.2013, 20:46
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum, Lazio'da moraller sıfır gibi yansıtılıyor medyada umarım gerçekten de öyledir.
davidvilla
11.Nisan.2013, 09:59
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum, Lazio'da moraller sıfır gibi yansıtılıyor medyada umarım gerçekten de öyledir.
Fasafiso onlar kim yansıtıyorsa taktik mi yapıyor artık bilemiyorum. Ben italyan basınını okuyorum. Acayip güveniyorlar kendilerine ve çok hırslılar. Radu 4-5 atarız diyor ama oynaması şüpheliymiş. Petkovic takımıma güveniyorum ilk golu erken bulursak farka koşarız diyor. Kimin daha güçlü oldugunu 180dk sonunda görebiliriz, 2-0 hem kazanan için hem kaybeden için tehlikeli bir skordur falan filan diyor. Gayet de acayip ciddiye alıyorlar ve çok hırs yapmışlar. Aldanmamak lazım bizim türk medyasında yansıtılan duruma.
himone
11.Nisan.2013, 12:02
Fasafiso onlar kim yansıtıyorsa taktik mi yapıyor artık bilemiyorum. Ben italyan basınını okuyorum. Acayip güveniyorlar kendilerine ve çok hırslılar. Radu 4-5 atarız diyor ama oynaması şüpheliymiş. Petkovic takımıma güveniyorum ilk golu erken bulursak farka koşarız diyor. Kimin daha güçlü oldugunu 180dk sonunda görebiliriz, 2-0 hem kazanan için hem kaybeden için tehlikeli bir skordur falan filan diyor. Gayet de acayip ciddiye alıyorlar ve çok hırs yapmışlar. Aldanmamak lazım bizim türk medyasında yansıtılan duruma.
İlk maçta da çok iddialıydılar, Cana ve Petkovic her türlü yeneriz diyordu. Hatta Cana Lazio'yu falan bırakıp direk GS FB rekabetiyle olaya girmişti hala da aynı şekilde davranıyor. Lazio maçı çok zor geçebilir ama kendilerini abartıyorlar. Pazartesi günü Romayla maç yaptılar, hafta sonu da Juventus maçı var. Ne kadar hırslı olsalar da ilk maçta Ledesma'nın yedek olması ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Ben sağ kanattaki oyuncu ve Hernanes haricinde kimseden korkmuyorum, hatta Sow olsa kesin kazanırız bile derdim.
2-0 nasıl tehlikeli bir skor onu da anlamış değilim, adamlar seni kendi sahalarında gol yemeden 2 farklı yenmişler, her türlü 3 gol atman lazım daha ne olsun fıstık gibi skor. 1 tane de gol atarlarsa 4 gol atman lazım, zaten o mantıkla düşünürsen 3-0 falan da tehlikeli skor oluyor. Farka nasıl koşacaklar onu da anlamadım açıkçası, deplasmanda pozisyon bile bulamadılar desek yeridir. Bence İtalyan basını bizim basından farksız, onlar da uçuyormuş gibi geldi bana.
sui generis
11.Nisan.2013, 12:16
5-2 kazanırız. Krasic Webo kuyt Caner meireles golleri atar.
davidvilla
11.Nisan.2013, 12:38
İlk maçta da çok iddialıydılar, Cana ve Petkovic her türlü yeneriz diyordu. Hatta Cana Lazio'yu falan bırakıp direk GS FB rekabetiyle olaya girmişti hala da aynı şekilde davranıyor. Lazio maçı çok zor geçebilir ama kendilerini abartıyorlar. Pazartesi günü Romayla maç yaptılar, hafta sonu da Juventus maçı var. Ne kadar hırslı olsalar da ilk maçta Ledesma'nın yedek olması ne kadar önem verdiklerini gösterdi. Ben sağ kanattaki oyuncu ve Hernanes haricinde kimseden korkmuyorum, hatta Sow olsa kesin kazanırız bile derdim.
2-0 nasıl tehlikeli bir skor onu da anlamış değilim, adamlar seni kendi sahalarında gol yemeden 2 farklı yenmişler, her türlü 3 gol atman lazım daha ne olsun fıstık gibi skor. 1 tane de gol atarlarsa 4 gol atman lazım, zaten o mantıkla düşünürsen 3-0 falan da tehlikeli skor oluyor. Farka nasıl koşacaklar onu da anlamadım açıkçası, deplasmanda pozisyon bile bulamadılar desek yeridir. Bence İtalyan basını bizim basından farksız, onlar da uçuyormuş gibi geldi bana.
Benim demek istediğim öyle moraller falan bozuk değil ve son derece ciddiye alıyorlar. Ben de senin yorumlarına katılıyorum. Zaten kendi yorumumu koymadım oraya onlar öyle söylemişler. Mauri,Ledesma, Biava gibi oyuncuların yedek kalması ilk maçta normaldi ama bu maçta en as kadrolarıyla oynayacaklarını söylüyorlar. Aşırı iddialı konuşuyorlar. Yani öyle moraller bozuk ve umutsuz konuşmuyorlar yoksa ben de katılıyorum senin söylediklerine. Ayrıca Petkovic'in dünkü basın toplantısını dinledim, biri şansımız yuzde 50'den az diye haber yapmış digeri şanslar yuzde 50 diye haber yapmış ama adamın tam dedigi 2-0 lık skorla kaybedip içeride oynuyorsanız şansınız yuzde 50'dir dedi, kendim duydum. Yani öyle Lazio umursamıyor, Juve maçını düşünüyor gibi bir durum yok şu an.
Not: Sag kanattaki oyuncu derken heralde Candreva'yı kastettin. Normalde hernanes ile beraber ortada oynuyordu ama sakatlıklar ve eksikliklerden sag kanada çekildi. Ben orada pek tehdit oluşturamadıgını dusunuyorum. Ortada daha etkili bir oyuncu aslında. O da roportajda bayadır gol atamıyorum yarın atmak istiyorum falan dedi.
himone
11.Nisan.2013, 12:58
Benim demek istediğim öyle moraller falan bozuk değil ve son derece ciddiye alıyorlar. Ben de senin yorumlarına katılıyorum. Zaten kendi yorumumu koymadım oraya onlar öyle söylemişler. Mauri,Ledesma, Biava gibi oyuncuların yedek kalması ilk maçta normaldi ama bu maçta en as kadrolarıyla oynayacaklarını söylüyorlar. Aşırı iddialı konuşuyorlar. Yani öyle moraller bozuk ve umutsuz konuşmuyorlar yoksa ben de katılıyorum senin söylediklerine. Ayrıca Petkovic'in dünkü basın toplantısını dinledim, biri şansımız yuzde 50'den az diye haber yapmış digeri şanslar yuzde 50 diye haber yapmış ama adamın tam dedigi 2-0 lık skorla kaybedip içeride oynuyorsanız şansınız yuzde 50'dir dedi, kendim duydum. Yani öyle Lazio umursamıyor, Juve maçını düşünüyor gibi bir durum yok şu an.
Not: Sag kanattaki oyuncu derken heralde Candreva'yı kastettin. Normalde hernanes ile beraber ortada oynuyordu ama sakatlıklar ve eksikliklerden sag kanada çekildi. Ben orada pek tehdit oluşturamadıgını dusunuyorum. Ortada daha etkili bir oyuncu aslında. O da roportajda bayadır gol atamıyorum yarın atmak istiyorum falan dedi.
Tabiki sana birşey demiyorum, senin bir yorumun yok. Ama basının yazmasıyla oyuncular gerçekten moralli olurlar mı? Bana hiç öyle gelmiyor, bizim Volkan da sene başından beri şöyle oynayacaz, böyle yapacaz diyor ama yediği hatalı gollerin haddi hesabı yok, daha 2 maçtır toparladı.
Evet Candrevayı kastettim. Hızlı bir oyuncu ve top tekniği de iyi ama benim korkmamın sebebi karşısında Ziegler olması, özellikle oyun biraz genişlediğinde Ziegler'in yavaşlığı ve rahatlığı benim türlü türlü kabuslar görmeme sebep oluyor, aynı şekilde bizim orta saha oyuncularımız da hamle yapmada çok yavaş oldukları için Hernanes tehlikeli oluyor, kalan oyuncular Mauri ve Ledesma da dahil olmak üzere eski formunda değiller veya sıradan oyuncular. Radu'nun da oynamama ihtimali varmış, bir de o oynamazsa tam olur herhalde.
Hatta benim en çok güvendiğim de Lazio'nun ağır stoperleri, ilk maçta Çanakkale geçilmez yaptıkları için belli olmadı ama bu maçta mecbur açılacaklar. Ah Sow olaydı gerçekten şenlik olurdu.
ReaList
11.Nisan.2013, 13:30
5-2 kazanırız. Krasic Webo kuyt Caner meireles golleri atar.
Krasiç oynasın atmasa da olur : )
"Sarı-lacivertli takımda Lazio maçı öncesi Gökhan, Mehmet Topal, Egemen ve Ziegler'in gribal enfeksiyon rahatsızlığı yaşadığı belirtildi. Mehmet Topal, Roma Olimpiyat Stadı'nda yapılan son idmana katılmazken, bu futbolcunun dinlendirildiği bildirildi."
Kadro seçimi oyunun gidişatı açısından çok önemli. Bu yüzden umarım doğru tercihlerle maça başlarız, Mümkünse Ofansif Orta Sahada, Ofansif Orta Saha karakterli adam oynasın.
14 Mart Plzen maçı Salih sakatlanan Topal'ın yerine oyuna giriyor gol atıyor.
17 Mart Antalya maçı Salih 11'de başlıyor gol atıyor.
31 Mart Akhisar maçı sakat
4 Nisan Lazio maçı 75.dakikada Salih oyuna giriyor, girmeden önce 0-0 , girdikten sonra 2-0
7 Nisan Ordu maçı Salih 11 başlıyor ve 2 gol atıyor.
Son 5 maçın karnesi bu.
Aynı pozisyonda oynatılan Cristian'ın son 5 maçı
Koca bir 0 !
Ligin ilk yarısında orta alan eksikliğinde Salih'i kesen Selçuk oluyordu, Şimdi Cristian olmasın. Futbola ihanet etmeyelim. Umarım bu gece 11'de Salih başlar.
BaFraLı
11.Nisan.2013, 13:49
Fenerbahçe zorlanmadan turu geçer. Zaten skor avantajı var. Lazio'lular 4-5 atarız derken sanırım kendilerini motive etmeye çalışıyorlar. Lazio 4-5 tane atsın ben de gidip kendimi köprüden atayım :D
Temsilcimize başarılar bu sene Avrupa'da iyi işler yapıyor ülkemiz.
erdem344
11.Nisan.2013, 15:14
yarı final .......
SAİT71
11.Nisan.2013, 15:27
Tek hedefimiz maçın ilk 20 dakikası içerisinde gol yemeden 1 gol bulup maçı bitirmek... Bence bunun üzerine yoğunlaşmalıyız. 2-0 skor avantajı ile maç boyu katı defans yapmaya çalışırsak tur gider.
Kaka Leite
11.Nisan.2013, 15:55
Salih bu gece 11 başlamaz bence.
Başlamamalı da Lazio ilk maç çok sert oynadı, bu maç daha da sert oynayacaktır. Bence Salih henüz bu kadar iyi değil fiziksel olarak hem sakatlanabilir hemde yeterli olmayabilir.
Tam tersi boşluklarda bulabilir ancak ben temkinli bir şekilde Baroni ile başlamak gerektiğini düşünüyorum. Gidişata göre de Salih oyuna girebilir..
erdem344
11.Nisan.2013, 16:28
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemen - Ziegler - Topal - Meireles - Cris - Caner - Kayt - Webo
Stan13
11.Nisan.2013, 16:32
Lazio tur atlayacak bence.
Kaka Leite
11.Nisan.2013, 16:42
Valla ilk maç rakibin bir tane net pozisyonu yoktu.
Korksak mı bilemedim ki ben, yani bir takım koskoca 90 dakika içinde 1 kere bile mi net bir pozisyon yaşatamaz. Buna bakarak Lazio teknik direktörünün açıklamaları hiç samimi gelmiyor bana..
Tabii bu maç turu geçemezler demiyorum ancak konuşmak için önce bir gerçeklik payı olması gerekir. Ben turu buradan vereceğimizi düşünmüyorum zaten Marchetti gibi bir kalecileri varken rakip 1-0 yenik başlıyor maça.
Ben Volkan'a kızardım ancak bir kaleci her topu mu sektirir ? Son golün olduğu pozisyon çok net bir şekilde maç içinde bekleniyordu elbet bir kez yanlış yere sektirecekti topu.
Volkan'ın kötü olan yanı ise o degajlar, bir insan topu nasıl saçma sapan yerlere diker anlamıyorum. Gökhan ve Kuyt'ın canı çıkıyor topu oyunda tutacağım diye ki çoğu zaman dışarı çıkıyor top. Bir çalış abi artık şuna dikemiyorsun işte..
davidvilla
11.Nisan.2013, 16:43
Hakem kim? Lazio tek italyan kaldı diye hakemler dogramaz umarım Fener'i.
himone
11.Nisan.2013, 17:00
Hakem kim? Lazio tek italyan kaldı diye hakemler dogramaz umarım Fener'i.
Çek Cumhuriyeti'nden hakem Pavel Kralovec. İngiliz veya Alman olsa kesin yeniliriz derdim ama doğu bloğu hakemleri genellikle adil ve gördüğünü çalan hakemler oluyor. Tabi kesin birşey söyleyemeyiz.
darkkobal123
11.Nisan.2013, 17:01
Lazio ilk 30 dakikada gol bulursa Fenerbahçe strese girebilir, bu dakikalarda gol yememeye dikkat etmesi gerekiyor.
davidvilla
11.Nisan.2013, 17:12
@ThreepWooD
Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.
Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.
İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.
himone
11.Nisan.2013, 17:21
@ThreepWooD
Dostum şimdi ben Gs'lıyım diye böyle yorum yapıyormuşum gibi düşünme öncelikle.
Lazio ilk maçta o kadar da kötü oynamadı. Belki kaleyi tutturamadılar ama hızlı ve isabetli paslar yaparak bir anda rakip kaleye inişler yaptılar bunlar ne kadar tehlikeli bir takım oldugunu gösteriyor.
İlk maçı fazla baz alma bu maçta işin rengi biraz değişik. Lazio belkide Juventus da dahil İtalya liginin en tempolu hucum yapabilen takımı bana sorarsan. Bire bir baktıgında futbolcu kalitesi olarak asla Fb'den üstün değil ama senin aksettirdiğin kadar da kötü/ezik bir takım değil.
Ayrıca ben Marchetti'yi de çok beğenirim söylediklerine katılmıyorum o konuda da. İtalya milli takımıyla uluslararası kupa oynamış bir kaleci hem de Buffon'dan formayı almıştı. Sonradan Buffon kadar güven vermedi evet dogrudur ancak yine de yetenekli bir kalecidir.
İlk maçta biraz haftasonu Roma maçının etkisi vardı. O yuzden 0-0'a gelmiş fazla yara almadan kurtulmak isteyen bir takım vardı sahada. Genç oyuncuları deyim yerindeyse çok aptalca kırmızı kart görmemiş olsa belki de bu 2-0lık skor bile doğmayabilirdi. Ayrıca penaltı pozisyonu da Fenerbahce'nin aman aman baskısı sonucu oluşan bir pozisyon değildi. Yanlış anlama ben Fenerbahce'yi kötülemek istemiyorum ama 2-0lık skorda rakibin biraz şansızlığa uğradıgını dusunuyorum. Hem kırmızı kart hem penaltı pozisyonu hem de serbest vurus ile gelen gol hakkında. Nasıl Galatasaray ceyrek oynuyor diye basın/kamuoyu şişirdikçe şişirdiyse, şu anda aynısı da Fenerbahçe için geçerli. Ne Galatasaray aman aman takımlarla süper bir futbol oynayıp oraya geldi ne de Fenerbahçe. İkisi için de biraz talih söz konusuydu bu sene açık konuşmak lazım. Yani uzun lafın kısası çok tehlikeli bir maç oynayacak Fenerbahce, seyircisiz olsa bile.
Dediğin herşey doğru ama tüm o pozisyonlardan önce FB'nin direkten dönen 2 pozisyonu var, onlar gol olsa daha da farklı skor olabilirdi. Yani benim düşüncem o skorun daha erken olmaması bence Lazio'nun şanslı olduğunu gösteriyor.
Gruplarda Maribor'u 2 maçta yendiler, kendi evlerinde de Pana'yı. Tottenham ile 2 maçta da berabere kaldılar. 2. tur ve 3. turda 2 Alman takımını deplasmanlarda kontralarla vurup avantajlı skorlar elde ettiler, sonra kendi evlerinde rakibin kazanmak zorunda olduğu maçları kazandılar. Lazio Avrupa'da ilk defa stratejisi dışında bir maç oynayacak ve inanılmaz kontrollü bir futbol oynayan takıma karşı. Bence ilk defa kazanmak zorunda oldukları için gerekli tempoyu tutturamayacaklar.
Tabiki ne olursa olsun maçın çok zor olacağını ve Lazio'nun tehlikeli bir takım olduğunu düşünüyorum. Diğer taraftan ThreepWood'un düşünclerene de hak veriyorum.
Kaka Leite
11.Nisan.2013, 17:28
Valla dediklerin doğru tabii ancak benimde katılmadığım noktalar doğal olarak var.
Özellikle Marchetti'yi çok şişirdiler, medyanın övdüğü kadar birşey göremedim ben. Ayrıca arkadaşta söylemiş biz 2 gol attık üstüne 2 tane direkten dönen topumuz var.
Bence biz onlara ters geldik, bu maçta dengesiz hücum yaparlarsa bizim işimize gelir. Tek korkum benim Klose ne olursa olsun sahada durması bile çok tehlikeli bence.
İnşAllah turu geçeriz. Bu arada ilk maçı fazla baz alma demişsin ancak böyle bişey bence olamaz. Evinde farklı oynar demek istedin sanırım ancak değerlendirme yaparken ilk maçı baz almak gerekir.
davidvilla
11.Nisan.2013, 17:32
Haklısın direkten donmesi Lazio adına şanstı evet. Ama pozisyonların gelişimini de incelediğimiz zaman, biri defansın attıgı geri pastı yanlış hatırlamıyorsam digeri de uzaktan bir şuttu. Yani organize ve tempolu bir oyunun sonucu değildi.
Lazio hakkında da evet haklısın her zaman savunmadan kanatlara atılan cabuk toplarla kontra ile etkili oldular. Hem de savunması çok çok kötü olmasına ragmen (Bunu ben söylemiyorum tüm İtalyan medyası söylüyor) Yani aslına bakarsan Lazio saglam savunmasıyla değil hızlı çıkışlarıyla buralara geldi. Savunma oyuncularının savunma yönü zayıf fakat topu ayaga cıkma konusunda iyiler bu da onlara bu kontratak silahını veriyor.
Bu maçta kontratak tabi ki oynama şansları pek fazla yok o zaman da duran topları ve uzak şutları devreye sokuyorlar. Hernanes gibi bir frikik ustası var ayrıca. Hea burada Fenerbahce için guven veren durum Fenerbahce'nin (belki bazıları reddedecek ama) takım savunmasının sağlam olması. Aykut Kocaman'ın Fenerbahce'ye kazandırdıgı en büyük özellik belki de bu oldu. Ortasahada 3 adet defansif özellikli ortasaha oynatması eleştiriliyor yeri geldi ben de eleştirdim ama bu da takıma inanılmaz bir takım savunması direnci kazandırıyor. Biraz da maçın gidişatını bu takım savunmasının direnci belirler yani kapanıp savunma yapmaktan bahsetmiyorum sahanın her yerinde Lazio'lu oyunculara yeterli boş alan bırakmamaktan bahsediyorum. Zaten hiçbir takım geri çekilmek istemez rakip onu iter. Lazio itebilecek bir takım değil fakat Fenerbahce için de sanki ilk maç 0-0mış gibi oynaması ve düşünmesi lehine olacaktır.
himone
11.Nisan.2013, 17:49
Haklısın direkten donmesi Lazio adına şanstı evet. Ama pozisyonların gelişimini de incelediğimiz zaman, biri defansın attıgı geri pastı yanlış hatırlamıyorsam digeri de uzaktan bir şuttu. Yani organize ve tempolu bir oyunun sonucu değildi.
Lazio hakkında da evet haklısın her zaman savunmadan kanatlara atılan cabuk toplarla kontra ile etkili oldular. Hem de savunması çok çok kötü olmasına ragmen (Bunu ben söylemiyorum tüm İtalyan medyası söylüyor) Yani aslına bakarsan Lazio saglam savunmasıyla değil hızlı çıkışlarıyla buralara geldi. Savunma oyuncularının savunma yönü zayıf fakat topu ayaga cıkma konusunda iyiler bu da onlara bu kontratak silahını veriyor.
Bu maçta kontratak tabi ki oynama şansları pek fazla yok o zaman da duran topları ve uzak şutları devreye sokuyorlar. Hernanes gibi bir frikik ustası var ayrıca. Hea burada Fenerbahce için guven veren durum Fenerbahce'nin (belki bazıları reddedecek ama) takım savunmasının sağlam olması. Aykut Kocaman'ın Fenerbahce'ye kazandırdıgı en büyük özellik belki de bu oldu. Ortasahada 3 adet defansif özellikli ortasaha oynatması eleştiriliyor yeri geldi ben de eleştirdim ama bu da takıma inanılmaz bir takım savunması direnci kazandırıyor. Biraz da maçın gidişatını bu takım savunmasının direnci belirler yani kapanıp savunma yapmaktan bahsetmiyorum sahanın her yerinde Lazio'lu oyunculara yeterli boş alan bırakmamaktan bahsediyorum. Zaten hiçbir takım geri çekilmek istemez rakip onu iter. Lazio itebilecek bir takım değil fakat Fenerbahce için de sanki ilk maç 0-0mış gibi oynaması ve düşünmesi lehine olacaktır.
Tabiki maça 0-0 mış gibi çıkmak ve sahanın heryerinde basmak lazım, sonuçta çok kaliteli oyuncuları var. Böyle kaliteli kadrosu olan bir takıma alan verirsen anında pozisyon bulurlar. Marsilya maçı açık örnektir, rehavete kapılmamak lazım. Ben de ilk maç gibi olmayacağını düşünüyorum ama Lazio'ya da elenmeyiz diyorum bu saatten sonra.
Bizim direklerin ilkinde rakip topu ileri atarken GG pres yaptı ve topa müdahale etti, top Sow'un önüne geldi hücumda bekleyen 3 tane oyuncumuz vardı o sırada. 2.'sinde ise ortadan çok güzel verkaçlarla ceza sahasının önüne gelen Meireles şut çekti, orada bir pas daha denese kaleciyle karşı karşıya kalırdı Webo. Demek istediğim maç boyunca çok atak oynamadık ama ataklarımız şans eseri değildi, gayet organize gittik rakip kaleye. Ve adamlar o kadar kapandıki zaten gidecek alan da yoktu. Onun üzerine de şut çekmeye başladık ve etkili 2-3 tane şutumuz var. Onlar da olmayınca Caner girdi, oyunu genişlettik ve yorulan rakip 2 hatayla golleri yedi sonunda. O hatalara zorlayan da bizim oyun stratejimizdi.
zeck17
11.Nisan.2013, 17:53
Her şey Klose,Hernanes,Kozak üçlüsüne bağlı lazioda fenerde ise sow ve salihe bu adamlardan biri gol atarsa takımları tur atlayacak skorları bulur
darkkobal123
11.Nisan.2013, 17:58
Her şey Klose,Hernanes,Kozak üçlüsüne bağlı lazioda fenerde ise sow ve salihe bu adamlardan biri gol atarsa takımları tur atlayacak skorları bulur
Sow sakatlığı nedeniyle oynamayacak.
zeck17
11.Nisan.2013, 18:12
O zaman fenerbahçenin hücumda işi zor. salih de oynamazsa fenerbahçe çok kapalı oynayacaktır. lazio baskı kurarsa kötü..
ThersoN
11.Nisan.2013, 18:23
İlk maç çok mu farklı oldu? Kontrollü oyunla tur hayal olmaz, alakası yok.
FB'nin gol atması tüm umutlarını bitirir Lazio'nun. Eğer geriye çekilip beklerse ilk golü de Lazio atarsa o zaman çok büyük sıkıntı olur. Aynı şekilde koskoca R.Madrid bile zorluk yaşadı. Hatta Plzen'in rövanşını hatırlayalım. Plzen Lazio'ya göre sınırlı bir takım olmasına rağmen çok zor anlar yaşattı FB'ye.
Yani diyeceğim Lazio FB karşısında oyun üstünlüğünü ele alırsa sıkıntılı olur. Maçın gidişatını taraflardan birinin bulacağı erken golün çok değiştireceğine inanıyorum. FB erken gol atarsa herşey biter ama Lazio atarsa oyunu da sertleştirerek sıkıntı yaratır.
Öngördüklerim olmasa bile (FB erken gol bulmazsa eğer) çok stresli bir maç izleriz. Bence FB Lazio'dan bireysel kalite olarak daha üstün; ilk mesajımda da dediğim gibi FB'nin tecrübeli isimlerine bu akşam çok ihtiyacı var.
erdem344
11.Nisan.2013, 20:30
Nerde okudun bunları link verirmisin ?
Önder HOCA
11.Nisan.2013, 20:36
bugun salih bence oynamayacak aykut kocamanın açıklamalarından sonra buna eminim ama bir umut belki şaşırtır bizi ve salih 11 başlar
BleedingMoon
11.Nisan.2013, 20:47
kim farka gidiyor yahu :D yavaş gitsinler de saçları başları dağılmasın.
Fearless Coward
11.Nisan.2013, 21:18
Aykut hocanın açıklamalarına baktığımızda Salih'in oynaması zor gibi.Selçuk'la başlayabilir hiç belli olmaz her zamankinden farklı bir kadro olacağını düşünüyorum ben.
BaGa TaRKaN
11.Nisan.2013, 21:26
..... :D :D :D .....
İZLE (http://vimeo.com/63832776)
erdem344
11.Nisan.2013, 21:31
..... :D :D :D .....
İZLE (http://vimeo.com/63832776)
Nerden buldun bunu ya :D :D :D
Biz bilirikde konişirik :D :D :D
Özgür Çetin
11.Nisan.2013, 21:33
avantajımız yuksek ama risk etmeyelim.. maç başlarınad 1 gol yersek işi zora sokarız..İşallah eleriz de Lazioyu yarı finali görürüz..Başarılar
footballer33
11.Nisan.2013, 21:50
Nerden buldun bunu ya :D :D :D
Biz bilirikde konişirik :D :D :D
Ben nefesini tutup maç saatini bekleyene daha çok güldüm. O tip neydi öyle ya! :D
Fearless Coward
11.Nisan.2013, 22:04
1 Volkan Demirel
2 Egemen Korkmaz
6 Joseph Yobo
33 Reto Ziegler
77 Gökhan Gönül
14 Raul Meireles
16 Cristian Baroni
21 Selçuk Şahin
88 Caner Erkin
11 Dirk Kuyt
99 Pierre Webo
tahmin ettiğim gibi Selçuk oynuyor.Fenerbahçe kontrollü oynayacak anlaşılan.İlk yarıda yemeyiz inşAllah.
ReaList
11.Nisan.2013, 22:08
1 Volkan Demirel
2 Egemen Korkmaz
6 Joseph Yobo
33 Reto Ziegler
77 Gökhan Gönül
14 Raul Meireles
16 Cristian Baroni
21 Selçuk Şahin
88 Caner Erkin
11 Dirk Kuyt
99 Pierre Webo
tahmin ettiğim gibi Selçuk oynuyor.Fenerbahçe kontrollü oynayacak anlaşılan.İlk yarıda yemeyiz inşAllah.
:k: .............
Universal
11.Nisan.2013, 22:11
Selçuk yılda bir gol atıyorsun bu hakkını umarım bu gece kullanırsın. :)
BleedingMoon
11.Nisan.2013, 22:12
selçuk nerden çıktı ya :D
Namzet
11.Nisan.2013, 22:15
Mehmet Topal'ın hastalığı varmış o yüzden selçuk ile başlıyor,keşke baroni meireles salih üçlüsü olsaydı
ForsakeN
11.Nisan.2013, 22:17
Topal olaydi iyiydi
europeanconquer
11.Nisan.2013, 22:41
Artık alıştık ülke olarak egsantrik kadro seçimlerine.
Başarılar Fenerbahçe :)
Önder HOCA
11.Nisan.2013, 22:41
selçuk hadi be olm çıkar içindeki iniestayı
darkkobal123
11.Nisan.2013, 22:47
Salih tam formdayken neden 11'de olmadığına anlam veremedim. Xelçuk ne yapacak bakalım. :D
erdem344
11.Nisan.2013, 22:48
Elim ayağım titriyor . Haydi yarı final olsun bugün
anil luque
11.Nisan.2013, 22:58
selcuk-cristian ikilisi buyuk risk. hayirlisi.
Raheem Lawal.
11.Nisan.2013, 23:04
Sanki Lazio feneri Eleyecek gibi Bir his var içimde.
footballer33
11.Nisan.2013, 23:13
Seyircisiz maçları seviyorum. Nefes alsalar duyuluyor. :) Lazio bastırmaya başladı, ilk yarıyı gol yemeden atlatmak lazım.
Homer J.S
11.Nisan.2013, 23:15
Fenerbahçe turu atlar
europeanconquer
11.Nisan.2013, 23:19
Seyircisiz maçlar kadar zevksiz maç yok.İçim bayıldı 1 dakika bile izleyemedim,şimdi tekrar zorlayacağım kendimi.İnşallah oynanan oyun biraz olsun zevk getirir maça.
Namzet
11.Nisan.2013, 23:24
Volkan bu şutlardan sonra isyan etti arkadaşlarına:)
Ralph
11.Nisan.2013, 23:31
1-0 Fenerbahçe alır maçı.
Seyircisiz maçın ne tadı var ne tuzu.
Homer J.S
11.Nisan.2013, 23:41
Lazio inceden başladı ama çok cılızlar yetmiyor güçleri Fener'e.. Böyle devam
Namzet
11.Nisan.2013, 23:51
Volkan'ın maşallahı var
Ralph
11.Nisan.2013, 23:54
Ben hayatımda Volkan kadar güven veren bir kaleci çok nadir gördüm. Yani Dünya'daki sayılı kalecileri saysam, Volkan bu konuda arasına girerdi onların.
Kaka Leite
11.Nisan.2013, 23:55
Kozak ne yapsam da atılsam diyor ve bu konuda maşAllahı var.
Eğer devrede çıkmazsa 65'i göremez açık ve net.
darkkobal123
11.Nisan.2013, 23:57
Lazio bir an önce gol atmak için bastırıyor ama aynı zamanda panikliyorlar. Topu doğru düzgün tutamıyorlar ayaklarında. Bu gidişle gol atamazlar.
SAİT71
11.Nisan.2013, 23:57
Tamam skor 0-0'da berbat bir oyun var. Böyle bir takımı ikilememiz lazım tekrar. Böyle kötü bir oyun izlemek istemiyorum ben. Berbat bir takım bizi hapsetti sahamıza. Tek bir pozisyonumuz yok. Benim takımım 2-0 önde olsa bile bu kadar kötü bir takıma ezilmemeli. Oynatılan oyunu beğenmiyorum.
ReaList
11.Nisan.2013, 23:58
Orta alanımızda oynayan Selçuk-Meireles ve Cristian 3'lüsü bizim ceza alanı çevresinde dolanıyor lakin adamların ceza alanı çevremizden attıkları şutun haddi hesabı yok, hatta bazı pozisyonlarda o kadar rahatlar ki topu düzeltip ayaklarına falan da oturtmaya çalışıyorlar. Allahtan adamlar beceriksiz de toplar karavana. Kalabalık olsun diye sahada dolanan oyuncularımız var.
erdem344
11.Nisan.2013, 23:58
1 tane pozisyon verdik o kadar .
Cristian yerine salih girmeli. Meirelesinde aldığı para helal olsun bence sahanın en iyisi
Night_Mare17
11.Nisan.2013, 23:59
Hernanes balón çıktı iki maçtır.
KanaKe
12.Nisan.2013, 00:01
lazio nun 60 dan sonra pili biter ilk yari cok bastirdilar
Escochae
12.Nisan.2013, 00:01
Tamam skor 0-0'da berbat bir oyun var. Böyle bir takımı ikilememiz lazım tekrar. Böyle kötü bir oyun izlemek istemiyorum ben. Berbat bir takım bizi hapsetti sahamıza. Tek bir pozisyonumuz yok. Benim takımım 2-0 önde olsa bile bu kadar kötü bir takıma ezilmemeli. Oynatılan oyunu beğenmiyorum.
Peki Lazio'nun uzaktan şutlar dışında organize atağı varmıydı ? Futbol sadece hücüm oynamak değildir. Şuan tam da oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz. Büyük ihtimallede eleriz bu gidişle.
sananes
12.Nisan.2013, 00:03
Gayet normal bir oyun oynanıyor. Fenerbahçe'nin pozisyonu yok ama Lazio'nun da sadece 1 tane pozisyonu var,sağ çaprazdan vurdular volkan ayağı ile kornere çıkardı. Onun dışında sadece topa sahipler, 30 metreden falan bilinçsiz şutlar yolluyorlar.
Kendi sahamızda beklememiz maçı getiriyor. Sadece Krasic olsa kontralarla çok etkili de olabilirdik. Oyuna alacaktır bu maç hoca Krasic'i de.
Salih'de acilen girmeli, maç öncesi Cristian doğru tercih diyordum ama yok Cris bitik.
erdem344
12.Nisan.2013, 00:07
Egemen de çok iyi oynuyor.
Egemen ve Raul bizim takımın en iyileri
SAİT71
12.Nisan.2013, 00:24
Peki Lazio'nun uzaktan şutlar dışında organize atağı varmıydı ? Futbol sadece hücüm oynamak değildir. Şuan tam da oynamamız gerektiği gibi oynuyoruz. Büyük ihtimallede eleriz bu gidişle.
Sorun Lazio'nun pozisyonu olup olması değil. Sorun bizim pozisyonumuzun olmayışı. Ve üstelik böylesine kötü bir takım karşısında. Onu belirttim ben. Üstelik oynamamız gerektiği gibi oynadığımızı da düşünmüyorum. Fenerbahçe bu takıma gol atmalı. Daha 1 tane net pozisyonumuz yok. Bu mudur ? Bana görede elemek demek herşey demek değil.
Bu arada yedik.. Bravo böyle oynamaya devam... Aykut hocayı desteklemeyi çoktan bırakmıştım ben. Yarı finale çıksak dahi bu takımın hocası olduğunu düşünmüyorum. Bu takım bu kadar defans yapmaya uğraşarak oynayamaz. Bu takıma Salih'in girerek katkı yapması gerek. Pas dağıtan adam yok. Top tutan adam yok. Çalım atan adam yok. Şut çeken adam yok. 1-0 normaldir.
Raheem Lawal.
Adamlar 1 kere geldi Attı
Oceanus
Lulic attı belliydi gol atıcağı lazionun.
Önder HOCA
işin yoksa şimdi maç izle
Namzet
belliydi gol olacağı
Homer J.S
12.Nisan.2013, 00:25
Daha vakit var çok dikkatli olmak lazım
PaVLeNKo
12.Nisan.2013, 00:25
Fenerbahçe çok geriye çekildi,kötü oldu :S
Oceanus
12.Nisan.2013, 00:26
Canerden çok sert hareket.
Özgür Çetin
12.Nisan.2013, 00:27
fenerbahce böyle oynasın daha çok gol yer..Hayır neden kapanıyorsun ki 0-0 ken
Josico kadar işe yaramaz oyuncu bir daha izleyemem diye düşünüyordum sağolsun Baroni beni her maçta yanıltıyor. Aldığı her kuruş haram yemin ederim.
Ralph
12.Nisan.2013, 00:28
Fenerbahçe bu sene Uefa alsa, yıllar sonra "UEFA'yı aldığımız sene ortasahamızda Selçuk ve Baroni ikilisi vardı" diye ne geyik yapılır :)
SAİT71
12.Nisan.2013, 00:28
Herkeste bir görüş vardır gidiyor. Bu takım kendi sahasında kapanarak beklesin tur gelir. Bu takım biraz ofansı düşünsün 2 tane daha atardı bu berbat Lazio'ya...
Namzet
12.Nisan.2013, 00:29
Salih-Cris veya Selçuk değişikliği bir an önce yapılmalı
Önder HOCA
12.Nisan.2013, 00:33
Fenerbahçe bu sene Uefa alsa, yıllar sonra "UEFA'yı aldığımız sene ortasahamızda Selçuk ve Baroni ikilisi vardı" diye ne geyik yapılır :)
selçuk'a haksızlık ediyorsun yemin ederim baroniden daha iyidir
Önder HOCA
12.Nisan.2013, 00:36
oh be salih girdi
SAİT71
12.Nisan.2013, 00:37
Golllllllllllll.. bu kadar...
PaVLeNKo
Caner attı işi bitirdi,tebrikler..
Namzet
Salih girdi yine gol geldi SALİH SALİH:D
Önder HOCA
salihin uğuru
SAİT71
12.Nisan.2013, 00:38
İlk kez bu kadar kalabalık ve atağı düşünerek organize geldik ve attık.Şunu yemeden yapsak çoktan farka gitmişti maç.. Lazio çok kötü bir takım..
europeanconquer
12.Nisan.2013, 00:38
Tebrikler Fenerbahçe'ye :) Yarı finalde olmaları çok iyi oldu Türk Futbolu açısından.İnşallah finale de çıkacaklar ama daha erken bunları konuşmak için.
Spe1907
12.Nisan.2013, 00:39
işte bu.. tur bizim :D
sui generis
12.Nisan.2013, 00:41
Oh be , rahatladım sonunda.
Seyircisiz maç çok kötü , bizim lehimize olsa bile çok kötü. katlanılacak gibi değil.
Fearless Coward
12.Nisan.2013, 00:43
Helal olsun ya Fenerbahçe'ye benbenimin dediği gibi katlanılacak gibi değil.Maçı doğru düzgün izlemiyorum seyircisiz maçlar zevksiz ama bu maçın seyircisiz olması çok iyi oldu temsilcimiz adına Caner'in golüyle işi bitirdik Salih ve Caner uğurlu gelmeye devam ediyorlar Aykut hoca Yarı Final'de de bu 2liyi oynatmalı.
tyfnkrvl07
12.Nisan.2013, 00:50
Seyircisiz maçta Samanyolu yaparak tarihe geçtik sanırım :D
Flawless Victory
12.Nisan.2013, 00:56
Fenerbahçe finale çıkar bence. İyi defans yapıyor. Tarihin şampiyon olan en kötü kadrosu olabilir. :)
erdem344
12.Nisan.2013, 01:01
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yarııııııııııııııııııı Finaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllll
Kaka Leite
12.Nisan.2013, 01:01
Fenerbahçe finale çıkar bence. İyi defans yapıyor. Tarihin şampiyon olan en kötü kadrosu olabilir. :)
Kesinlikle katılmıyorum en kötü oyunu denebilir ancak en kötü kadrosu denemez.
Oyuncuları inceleyip detaya girince bunu göreceksiniz.
Özgür Çetin
12.Nisan.2013, 01:02
Kötü oynuyor..
15/7 2/1 şut istatisliklerine bak
Plazen,Lazio,Bate..
Yanıltır bunlar.. Yarı finalde Chelsea falan geldigi zaman bir görelim feneri..TEbnrikler
Fearless Coward
12.Nisan.2013, 01:02
Tebrikler temsilcimize artık son 3 maç kaldı kupaya bundan sonra kim gelirse gelsin farketmez Chelsea bile öyle tam kadro çıkmıyor maçlara zaten onlardan da o kadar korkulmamalı çıkabilecek 3 takıma karşı da şansı var temsilcimizin inşAllah final oynayıp kupayı 2. kez kaldırırız.
Çok üstad var çok yanılıyorlar.
darkkobal123
12.Nisan.2013, 01:03
Caner'in golü tam zamanında geldi, tebrikler Fenerbahçe.
Raul Meireles
12.Nisan.2013, 01:03
Oh bee.... Golü yedikten sonra şimdi nasıl izleriz bu maçı diye düşünüyordum ama Caner işi bitirdi.. Tebrikler FENERBAHÇE'm....
Kaka Leite
12.Nisan.2013, 01:04
Kötü oynuyor..
Plazen,Lazio,Bate..
Yanıltır bunlar.. Yarı finalde Chelsea falan geldigi zaman bir görelim feneri..TEbnrikler
Geçen maçın istatistiklerine bakmanı tavsiye ederim.
Chelsea gelebilir ve çok duygusal bir eşleşme olur bence :)
SAİT71
Chelsea'yı daha öncede yenmiştik fakat o zamanki kadro takım hoca vs şartlar çok farklıydı. Bu takımda iyi oynatılırsa finale çıkabilir. Hayırlısı olsun... Ancak Basel elediği takdirde gelmesini istemem. Onlar Chelsea'dan daha farklı bakıyorlar olaya. Tıpkı bizim gibi. Chelsea gelsin bize...
KanaKe
İlk kez bu kadar kalabalık ve atağı düşünerek organize geldik ve attık.Şunu yemeden yapsak çoktan farka gitmişti maç.. Lazio çok kötü bir takım..
Aynen uzaktan dengesizce sutlar disinda bir numaralari yok... fener istese yenerdi lazio yu deplasmanda rahatca.. baroni özellikle ikinci yari resmen sadece yürüdü sahada canerde ikinci yari iyice abartti top kayiplarini fakat golü atinca sinirim gecti canere karsi :) önemli olan yari finale kalmakti ve basardilar.. bizede tebrik etmek düser..
Namzet
12.Nisan.2013, 01:05
2-0'ın avantajında akıllı oynadık,sağlam savunma yaptık yarı finalde kim gelirse gelsin finale çıkacağımızı düşünüyorum
SAİT71
12.Nisan.2013, 01:07
Aynen uzaktan dengesizce sutlar disinda bir numaralari yok... fener istese yenerdi lazio yu deplasmanda rahatca.. baroni özellikle ikinci yari resmen sadece yürüdü sahada canerde ikinci yari iyice abartti top kayiplarini fakat golü atinca sinirim gecti canere karsi :) önemli olan yari finale kalmakti ve basardilar.. bizede tebrik etmek düser..
Aynen kardeşim bende bunu belirttim. ilk 20 dakika tartarsın rakibi baktın adamlarda da iş yok vitesi artırırsın. Kapasitemiz var ancak kullanmıyoruz. İlk yarı sadece yemeden atacağımız bir gol herkesi rahatlatırdı ancak biz bu işi tam tersten yaptık...
erdem344
12.Nisan.2013, 01:08
Fenere 4 5 tane atarız diyen radudan haber alınamıyormuş
himone
Cristian çıktı ve gol attık :). Tebrikler FB, çok zor olsa da umarım kupayı alırız. Artık yarı finalde şu gelsin bu gelsine gerek yok.
ReaList
Salih'in oyuna girişi, ilk kez ceza alanına çok adamla girişimiz ve yapmamız gerekeni yapmamız. Bu kadar 1 gol her şeyi bitirdi. Cuma'ya giderken bile etmediğim duaların çoğunu maç esnasında etsem de şükürler olsun, bugün de mutlu son.
Escochae
12.Nisan.2013, 01:09
Ziegler'e bi parantez açmak istiyorum. Lazio onun kanadını maden bulmuş gibi kullandı. Nitekim golün ortasıda ordan geldi. Bir insan defans yapamayabilir ofans yapamayabilir ama topun önüne atlayıpda en azından ortanın yapılmasını engelleyemez mi arkadaş ya!! Delirtti beni resmen. Ama herşeye rağmen yarı finalde olmak çook güzel :)
footballer33
12.Nisan.2013, 01:09
Salih'te bir şeyler var. Oyuna girdi, dakikasında gol ve haliyle tur geldi. :) Bundan sonrası daha çetin olacak. Kim gelirse gelsin, çok sağlam bir rakip olacak F.Bahçe'nin karşısında. Tebrikler ve başarılar.
sananes
12.Nisan.2013, 01:10
Lazio geldiğinde şimdi göreceğiz daha önceki takımlar köy takımıydı diyenler şimdi de Chelsea gelsin o zaman görürüz diyorlar,yakında süper kupada görürüz şampiyonlar ligi şampiyonuyla oynadığınızda diyecekler gibi geliyor bana.
Fenerbahçe seneye daha iyi olacaktır. Çünkü bu kontrollü,Alex'siz,3 forvetli sisteme döneli 6 ay bile olmadı. Seneye daha akışlı,daha göze hoş gelen bir oyun oynanabilir. Kaldı ki kötü oynadığında bile skoru yakalıyor fenerbahçe. Her zaman da kötü oynamıyor bunun altını çizmek gerek. Kazanması gerektiğinde kazanıyor,turu geçmesi gerektiğinde de geçiyor.
SAİT71
12.Nisan.2013, 01:12
Şimdi yarı finali geçip finalde yenilirsek çok fena koyar bana. Eleniyorsak yarı finalde elenelim :n:
himone
12.Nisan.2013, 01:12
Kim ne derse desin ilk 11'de Egemen, Ziegler, Selçuk ve Cristian olan kadro UEFA'da yarı finale çıktı, kesinlikle yılın takımı :D.
erdem344
12.Nisan.2013, 01:13
Diyanete mail atsakta yarın basel duası yapsalar cuma namazında :D :D :D :D
ForsakeN
12.Nisan.2013, 01:14
Kötü oynuyor..
Plazen,Lazio,Bate..
Adam hakli beyler. Istatistik konusturmus :n: 2-0 kazandigin macin ertesinde hurra hucum mu yapaydik :D
Fearless Coward
12.Nisan.2013, 01:14
Şimdi yarı finali geçip finalde yenilirsek çok fena koyar bana. Eleniyorsak yarı finalde elenelim :n:
Yarı finaldede elenmek koyar be usta.Artık o kupayı 2. kez getirtmek lazım buraya. :D
himone
12.Nisan.2013, 01:16
Yunanistan Avrupa Şampiyonu olduğu zaman da kötü oynuyordu...
KanaKe
Aynen kardeşim bende bunu belirttim. ilk 20 dakika tartarsın rakibi baktın adamlarda da iş yok vitesi artırırsın. Kapasitemiz var ancak kullanmıyoruz. İlk yarı sadece yemeden atacağımız bir gol herkesi rahatlatırdı ancak biz bu işi tam tersten yaptık...
takim üretken degildi ilk yari sirf yaslandi.. 2. yarida öyle gecti ta ki gole kadar lazio golü bulunca cok acilmaya basladi.. bu arada baroniye ben resmen uyuz oldum adam bütün ataklari kesti ayagina gelen toplarinda %80 nini ezdi aslinda birazda onun yüzünden ilerde etkisizdik belki salih olsaydi farkli olabilirdi salih baroniden daha iyi top tutuyor ayaginda fakat avrupa maclarinda fazla korkak gibi geldi bana..
ReaList
Kim ne derse desin ilk 11'de Egemen, Ziegler, Selçuk ve Cristian olan kadro UEFA'da yarı finale çıktı, kesinlikle yılın takımı :D.
Egemen'i o listeden sıyırmak lazım, Kaya gibi adam valla Allah ne verdiyse giriyor. Bugün Selçuk da fena değildi ama Cristian ve Ziegler düşman başına. Oynadıkları kötü futbolun yanına komik sarı kartlarla bugün de Allaha en çok havale ettiğim ikili oldu : )
Fearless Coward
12.Nisan.2013, 01:17
Futbolun önemi yok Chelsea nasıl aldı geçen sezon ŞL'yi gördük yarı finali geçtim finalde bile bir şey oynamadılar Drogba kafasını konuşturdu.
BleedingMoon
12.Nisan.2013, 01:18
yine küçümsemeler başlamış. basel kazanırsa maçını ve çıkarsa kurada, siz o zaman seyreyleyin feryadı figanı.
erdem344
12.Nisan.2013, 01:20
yine küçümsemeler başlamış. basel kazanırsa maçını ve çıkarsa kurada, siz o zaman seyreyleyin feryadı figanı.
Yav boşver sen onları :D :D
Artık zico diye sesler çıkmaz heralde :D :D
KanaKe
12.Nisan.2013, 01:21
Egemen'i o listeden sıyırmak lazım, Kaya gibi adam valla Allah ne verdiyse giriyor. Bugün Selçuk da fena değildi ama Cristian ve Ziegler düşman başına. Oynadıkları kötü futbolun yanına komik sarı kartlarla bugün de Allaha en çok havale ettiğim ikili oldu : )
bence ziegler de fazla siritmadi da solda caner cidden kötüydü ilk yari zaten kaleyi gördügü yerden vurdu sacma sapan bir oyun oynadi birde 1 calim atip 2. de topu kaptirmasi yokmu tuncayin genc halini hatirlatiyor bana topla haddinden fazla oynamayi birakirsa daha iyi olur..
Kaka Leite
12.Nisan.2013, 01:22
Bazı şeyleri artık benimsemek gerek.
Hadi madem öyle neden diğer takımlar yapmıyorlar bu oyun yapısını ?
Bu takım buralara kadar geldi ise elbette ki birşeyler yapmıştır, bu oyun bizim stilimiz oldu artık ve bunuda iyi yapmak bir başarıdır.
Tarihinin en kötü kadrosu denilen kadroda Meireles, Kuyt, Yobo, Sow gibi isimler var. Keşke en kötü kadromuz böyle olsa bizim bu takım o kupayı kaldıracak.
Sırada Chelsea var, bakın buraya yazıyorum. Yarın Chelsea çıkacak ve bu sefer farklı olacak.. :icon_biggrin:
ReaList
12.Nisan.2013, 01:23
bence ziegler de fazla siritmadi da solda caner cidden kötüydü ilk yari zaten kaleyi gördügü yerden vurdu sacma sapan bir oyun oynadi birde 1 calim atip 2. de topu kaptirmasi yokmu tuncayin genc halini hatirlatiyor bana topla haddinden fazla oynamayi birakirsa daha iyi olur..
Senelerce Tuncay gibi deli dolu, savaşan bir adamın yokluğunu aramadık mı (: Varsın o da öyle olsun.
http://k1304.hizliresim.com/18/d/lzsst.jpg
erdem344
12.Nisan.2013, 01:25
Bu resmin altına :
Bu Aykut Kocaman'ın değil, Fenerbahçe'nin başarısı. Biz sadece yardımcı oluyoruz. - Aykut Kocaman
Namzet
12.Nisan.2013, 01:31
3 temmuz sürecine rağmen başarılı bir sezon ve bir sonraki sezon 3 kulvardada devam eden bir takım,avrupada yarı final gördü ne denir ki çok büyük klübüz
ThersoN
12.Nisan.2013, 01:33
Lazio bu haliyle buralara nasıl gelmiş anlayamadım. Sadece bu eşleşmenin maçlarını izleyerek Lazio'dan kimseyi transfer etmeye kalkmam mesela. Seyircisiz maçın da etkisi olmuştur tabii. Uzun zamandır son vuruşlarda, son pası yapmada bu kadar beceriksiz bir takım görmemiştim.
Fenerbahçe'li futbolcuları tebrik etmek lazım. Maç sert geçecek diye tahminde bulunmuştum. Nitekim 1-0dan sonra öyle de oldu. Bu şekilde rakip tek kale oynarken, sert oyuna dayanmak çok zordur. Buna rağmen ne bireysel ne de kollektif hata yapılmadı.
Bence Caner gole kadar çok etkili olamadı Sow'a göre. FB Sow'un alternatifi olarak Krasic'in şuan ki halinin bir kaç tık üstü bir adam aramalı diye düşünüyorum.
SAİT71
12.Nisan.2013, 01:37
Basel eleyip bize çıkarsa çok iyi olmaz. Birincisi Chelsea gibi bir takımın olduğu yarı finalde Basel gibi bir takımın çıkması bizim basınımızı galeyana getirir ve art niyetli olanda iyi niyetli olanda Fenerbahçe ye gaz verir ve yine meşhur leblebi benzetmesi yapılır. İkincisi Basel sağlam takım kurmuş. Kurada çıkması halinde dirençli olacaklarını ve Avrupa Kupası'nda final için çok saldıracaklarını düşünüyorum.
Mesela Chelsea çıksa, bizim başarıya aç olmamız sebebiyle daha çok saldıran takımın biz olacağımızı düşünüyorum. Chelsea da belli bir oranda asılır lakin bu gibi maçlara daha çok alışıklar. Zaten bize küçük takım yaramıyor. Her defasında Basel ayarında bir takım çıkar bizi eler veya ecel terleri döktürür ama her defasında yinede küçük takım isteriz. Bu sefer Chelsea'yi istiyoruz :n:
erdem344
12.Nisan.2013, 01:40
İsterse Tromso gelsin kocaman varken bizim takım bu oyun yapısıyla kimseyi hafife almaz
himone
12.Nisan.2013, 01:44
Ben Tottenham'ı istiyorum, içimden onlar geçiyor. Penaltılarda elerler diye düşünüyorum.
Edit: Yazdığım anda Basel turu geçti :D.
sananes
12.Nisan.2013, 01:45
Basel yarı finalde
Namzet
12.Nisan.2013, 01:46
Basel çıktı yarı finale ama Chelsea ile eşleşir:)
Deus Dominus
12.Nisan.2013, 01:59
Salih girsin artık diye az söylenmedim kendi kendime. Oyuna girerken biraz da espri olsun diye döndüm babama "aha giriyor Salih, gol geliyor" dedim. Bir çocuğun ayağı bu kadar mı uğurlu olur, girdi, ceza sahasına bir koşu, soğukkanlı kısa paslar ve gol :D
Caner'e de sövmeye hazırlanıyordum o kadar ağır kaldı ki o pozisyonda, onun ağır hali önündeki Ciani'nin pozisyonunu bozdu :D
GeorgeWeah
12.Nisan.2013, 02:08
Bu saatten sonra kim çıkarsa çıksın umrumda değil açıkçası. Kimi Chelsea'yi yarı finalde kimi finalde istiyor. Olur da turu geçip finalde elenirsek çok koyar. O yüzden yarı finalde Benfica ya da Chelsea gelsin.
Cengo
12.Nisan.2013, 02:10
Basel gelir inşallah. Rabbim nasip eylesin. Âmin.
Escochae
12.Nisan.2013, 02:15
Basel gelir inşallah. Rabbim nasip eylesin. Âmin.
Eşleştirmezler. Chelsea'nin olduğu bir final istiyorlar ki reklamdan iyi para kaldırabilsinler ..
titates1
12.Nisan.2013, 02:18
Tebrikler Fenerbahçem .
İki maçta da ofsayt olmamış , çok ilginç bir istatistik :S
Cengo
12.Nisan.2013, 02:18
Eşleştirmezler. Chelsea'nin olduğu bir final istiyorlar ki reklamdan iyi para kaldırabilsinler ..
Chelsea, Benfica'yı eler. Neden eşleştirmesinler?
Escochae
12.Nisan.2013, 02:26
Chelsea, Benfica'yı eler. Neden eşleştirmesinler?
Kağıt üzerinden baktığımız zaman Basel en zayıf ekip. O yüzden Chelsea ile eşleştirirler diye düşünüyorum. İnşallah bize gelir ama sanmıyorum.
Mamadou
12.Nisan.2013, 02:30
Fenerbahçe'nin oynadığı futbola defansif, şans diyenler olmuş ama son yıllarda Barca dışında Avrupa kupalarını kazanan takımları gözünüzün önüne getirin. Hangi kazanan takım öyle ahım şahım futbol oynayarak kazandı ki. Belli bir seviyeye gelmiş hiç bir hoca topu rakibe kolay kolay vermez. Fenerbahçe bu kupada istediğinde kompakt bir halde oynadı, istediğinde de topu rakibe vermesini bildi. Bu iki strateji'yi çok iyi uyguladı. Bir tek ikinci Plzen maçının son yarım saati dışında bu kupada Fenerbahçe her maç istediğini sahaya yansıttı diye düşünüyorum. 2010'da Manu final oynarken, geçen sene Atletico ve Chelsea kupaları kazanırken hep sonuç futbolunu oynadılar. Hucum futbolu dilenciliği yapmaya hiç gerek yok. İzlediğim Fenerbahçe bu kupada çok doğru oynayarak buralara geldi. Aykut Kocaman'ın takımı bu işte. Tek tek bakıldığında oyunculara hepsi görev adamı. Gündüz bir yazı okumuştum bununla ilgili bulsaydım ekleyecektim. İşin transfer kısmını çok iyi becerebilen Kocaman taktik kısmını da aştı, seviye atlamak üzere. Sezon sonu üç kupa birden kazansalar hiç şaşırmam. Bana göre Fenerbahçe Avrupa'nın en formda 5,6 takımından biri şu an. İkinci yarıdaki çıkışları o 18'de 17 yaptıkları sezondan daha iyi durumda.
Herkes Basel, Chelsea arasında gidip geliyor. Bence Benfica'yı çekecek.
di canio
12.Nisan.2013, 02:40
Maç beklediğim gibi geçti. Yüklenmek, sürekli rakip kalede oynamak gibi bir maceraya girmeyerek en doğru stratejiyi uyguladık bence. Çoğu zaman pozisyon ve tercih hataları nedeniyle topu rakibe çok kolay versek de kazasız belasız atlattık. Bu futbolun tat vermediğini biliyorum ama elimizdeki takım da Barcelona gibi oynayabilecek bir takım değil. Hele ki elinde 2-0'lık avantajla sahaya çıkmışken.
Takım artık yarı finalde. Ama benim açımdan oyuncularımıza, teknik heyetimize, takımla beraber olan ve tesislerde bulunan çalışanlara, bu kişilerin ailelerine yakınlarına yapacağım övgüler, tebrikler en üst limitinde şimdiden. 3 kupayı da kaldırsak, 3 kupada şu anki konumumuzda da kalsak bu değişmeyecek. Şu ana kadar 53 resmi maç yaptı bu insanlar. Bu maçlarda futbolcuların sarfettikleri efor ve enerji sonucu fiziksel olarak yıprandıklarının yanında hem futbolcular hem teknik heyet hem de takım çalışanları psikolojik olarak da yıprandılar. Her maç için konsantrasyon, kamp, yarısı için seyahat, vs kolay iş değil hazırlanmak, özellikle de psikolojik olarak.
Şu ana kadar 53 resmi maç yapıldı, 63 maç yapılması da garanti şu anda. Kolay iş değil.
Dennis Bergkamp
12.Nisan.2013, 05:22
Kötü oynuyor..
Plazen,Lazio,Bate..
İlk maçı 2-0 alınca normal oluyor bu istatistikler.Hem baskılı bir Lazio vardı ama uzaktan boş boş vurdurmak zorunda bıraktık adamları.Şutları var ama pozisyonları yok.2 kere pozisyon verdik biri gol oldu,diğerinde Ederson vurdu Volkan çeldi.Biz çok şut çekmedik ama bizimde 2 pozisyonumuz var.Biri gol oldu,diğerine Webo bomboş pozisyonda iyi vuramadı.Böyle bakınca özellikle ilk maçı 2-0 kazanmış bir takım için iyi bir durum gibi gözüküyor.
Birde sene başından beri he maç sonunda bir sonraki rakibimiz için o gelsin görelim Fener'i demekten bıkmadınız mı :) 15 gün önce Plzen,Bate yanıltır Lazio gelsin görelim diyordunuz :icon_lol:
Nocna Mora
12.Nisan.2013, 06:52
Tebrikler Fenerbahçe :)
davidvilla
12.Nisan.2013, 09:32
Öncelikle tebrikler Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'a.
Savunma agırlıklı bir takım Fenerbahce ama bunu becerdiği sürece kimse bir şey diyemez.
Fatih Terim'in de dediği gibi "Skor on dı tabela"
Neticeye bakılır futbolda.
Maç öncesi Himone ve Threepwood ile konuştuklarımız birebir olmasa da çıktı.
Himone, Candreva sağ kanatta Ziegler'i çok zorlar demişti. Maça sol kanat başladı topla neredeyse hiç buluşmadı. Petkovic solda içeri katedip şut aramasını istemiş. Yine maç öncesi benim dediğim gibi set hücumunu hiç yapamadıkları için böyle durumlarda bol bol uzak şuta başvurdular. Özellikle Hernanes ve Candreva ile.
Sonra sağ kanada geçince Candreva zaten maçın adamı oldu performansıyla.
Threepwood'un da maç öncesi tahmin ettiği gibi Salih Fenerbahce takımının ilerde 1 kişi fazla olmasını sağladıgı için oyuna girmesiyle golu getirdi.
Lazio planlarını bence yine de iyi yapmış çok güzel dakikada golu buldular zaten.
Fakat benim de her zaman "Fatih Terim"den şikayet ettiğim gol bulmak gerektiği zaman defans çıkarıp forvet alma hatasına düştü. Sağ beki(normalde stoperdir) çıkarıp Klose'yi oyuna aldı. Takımının dengesini bozdu. Zaten o kanattan ileri koşu yapan Caner bomboş kaldı ve golu attı.
Sonuç olarak tebrikler Fenerbahçe.
himone
12.Nisan.2013, 11:46
Öncelikle tebrikler Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'a.
Savunma agırlıklı bir takım Fenerbahce ama bunu becerdiği sürece kimse bir şey diyemez.
Fatih Terim'in de dediği gibi "Skor on dı tabela"
Neticeye bakılır futbolda.
Maç öncesi Himone ve Threepwood ile konuştuklarımız birebir olmasa da çıktı.
Himone, Candreva sağ kanatta Ziegler'i çok zorlar demişti. Maça sol kanat başladı topla neredeyse hiç buluşmadı. Petkovic solda içeri katedip şut aramasını istemiş. Yine maç öncesi benim dediğim gibi set hücumunu hiç yapamadıkları için böyle durumlarda bol bol uzak şuta başvurdular. Özellikle Hernanes ve Candreva ile.
Sonra sağ kanada geçince Candreva zaten maçın adamı oldu performansıyla.
Threepwood'un da maç öncesi tahmin ettiği gibi Salih Fenerbahce takımının ilerde 1 kişi fazla olmasını sağladıgı için oyuna girmesiyle golu getirdi.
Lazio planlarını bence yine de iyi yapmış çok güzel dakikada golu buldular zaten.
Fakat benim de her zaman "Fatih Terim"den şikayet ettiğim gol bulmak gerektiği zaman defans çıkarıp forvet alma hatasına düştü. Sağ beki(normalde stoperdir) çıkarıp Klose'yi oyuna aldı. Takımının dengesini bozdu. Zaten o kanattan ileri koşu yapan Caner bomboş kaldı ve golu attı.
Sonuç olarak tebrikler Fenerbahçe.
Gerçekten de dediklerimizin çoğu oldu. Ziegler'in kanadı otobana döndü, hep savunduğum birşeydir Türkiye'deki tüm bekler en az Ziegler kadar oynar. Savunmada çok katı durunca mecburen uzaktan şut çektiler, şansımıza hepsi kötü şutlardı. İşin garibi golü yedikten sonra iyi top oynamamızdı, takıma ilaç gibi geldi gol :). Demekki takım biraz akıllı oynadığı anda herşey olumlu oluyor. Kötü görünen oyun tamamen oyuncuların paniklemesinden kaynaklanıyor, yoksa o kadar komik top kaybı yapmak gerçekten çok zor.
Sol beki çıkarmasına ben de aynı tepkiyi verdim. İyi oynayan takımı bozdu ama golde savunmada 5 tane adam varken 4 FB'li golü attı. Maçtan önce konuştuğumuz gibi Lazio öyle çok ta hırslı ve hazır değilmiş, ben hayatım boyunca bu kadar gereksiz ve kötü şut çeken takım çok az gördüm. Koordinasyon açısından çok eksik kaldılar, dediğim gibi ilk defa kazanmak zorunda oldukları için tüm oyun yapıları bozuldu. Açık alan bulamadılar ve sonuç ortada.
KanaKe
12.Nisan.2013, 12:20
Birde sene başından beri he maç sonunda bir sonraki rakibimiz için o gelsin görelim Fener'i demekten bıkmadınız mı :) 15 gün önce Plzen,Bate yanıltır Lazio gelsin görelim diyordunuz :icon_lol:
simdide chelsea basel benficadan biri gelince görürüz diyorlar :)
Walter Sakana
12.Nisan.2013, 12:26
Maçın Fenerbahçe adına gizli kahramanı belki hiç sahada gözükmeyen Meireles idi bana göre. Ceza sahasını iyi savunmasını sağladı takımının. Tüm Lazio ataklarında hep doğru yerdeydi. Hücuma katkısı sıfırdı belki ama oyunun savunma yönünü 4x4'lük yaptı. Sonuçta ünlü oyuncuların boşuna isim yapmadıklarını kanıtladı (Mehmet Topal ise görünüşte bunun aynısı yapıyor ama savunmanın içine çok gömüldüğü için yarardan çok zararı oluyor bence). Keşke Emre de oynayabilseydi, Emre-Meireles ve önlerinde hücumcu bir orta saha gerçekten ideal bir orta saha üçlüsü oluyor.
Lazio'da ise Radu ve Luliç'i çok beğendim. Radu tam bizim kulüplerin aradığı sol bek. Keşke Galatatasaray alsa diye içimden geçirdim maç boyunca. Candreva da hırslı ve etkili bir kanat oyuncusu. Bizim Cana da fena değildi, hatasıza yakın oynadı. Hernanes ve Ederson yetenekliler ancak bir o kadarda bencil oynuyorlar.
Aykut Kocaman skor 1-0 olduktan sonra Salih'i oyuna alarak cesur bir hamle yaptı ve karşılığını aldı. Açıkçası ben 1-0'dan sonra 2.golün de geleceğini düşünüyordum oyunun gidişatına bakarak. Neyse ki tam zamanında bir hamle ile maç döndü.
Hakem bir ara ciddi saçmaladı. Alakasız kararlar verdi. Hele Egemen'in bir pozisyonunda Egemen'e yapılan harekete faul çalması gerekirken, hadi onu vermedi Egemen'in topu dışarı vurmasına korner vermesi gerekirken hiç alakası olmayan bir 3.şık yarattı ve aut kararı verdi. Enteresandı gerçekten. Ayrıca Ledesma en az 4-5 faul aldı kendini yere atıp. İkili mücadelelerde topu kaybedeceğini anladığı zaman kendini yere bıraktı hep. Hiçbiri de faul değildi bana göre. Allah'tan genelde orta saha yuvarlağı civarındaydı o pozisyonlar da tehlikeye dönüşmedi.
Tebrikler Fenerbahçe. Finale kadar kalbim sizinle :)
@Deus Dominus: Benim gördüğüm Caner ağır kalmadı o pozisyonda, bilinçli yaptı o hareketi. Çok soğukkanlı bir feyk attı ve golü yarattı resmen. Gelişine vursa gol olmayabilirdi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Nisan.2013, 12:35
Kötü oynuyor..
15/7 2/1 þut istatistiklere bak.
Bu istatistikte bir yanlýþlýk var. Maçin sonunda verildiðinde þaþýrdým çünkü bizim sadece 2 þutumuz yoktu, etkisiz de olsa ona ilave 3-4 þut eklersin çok rahat. Lazio'nun da þut sayýsý 15 ten fazladir. Bu mac özelinde evet kötüydük ama buna bir çok etken var. Mühim olan turu geçmekti zaten, kötü oynarken de kazanabilmek güzel.
salihe ayrý bir parantez açmalý, bu çocuk gerçekten mükemmel. 1-2 yýla kadar emre nin bile üzerinde bir ortasaha olacak.
ReaList
12.Nisan.2013, 12:38
@Walter Sakana
Hocam Salih'i oyuna almak bence cesaretin değil doğal olanın gerçekleştirilmesiydi. Asıl Cesaret sahada haftalardır tel tel dökülen Cristian'ı hala oynatıp ondan medet ummak. Eğer o Cristian biraz daha sahada kalsaydı 2.'yi yemek içten bile değildi. Çünkü ilerideki Webo ile bağlantı tamamen kopmuş; Tamamen bir sahaya gömülme hakimdi.
Walter Sakana
12.Nisan.2013, 12:49
@baldemir
ben Aykut hoca açısından cesur bir hamle olduğunu kastettim :icon_wink:
Universal
12.Nisan.2013, 18:24
Caner'in golüne kadar kabustu. Bu maçı Benfica önünde oynasak veda etmiştik. Artık futbolumuzu bir üst seviyeye çıkarmalıyız. Baroni artık bu takımda olmamalı. Salih oynasın öyle kaybedelim razıyım.
darkkobal123
12.Nisan.2013, 20:02
Baroni dün çok pas hatası yaptı ve sahada resmen yürüdü. O bölgeye Salih monte edilir.