PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Eskişehirspor | STSL 29. Hafta

di canio
12.Nisan.2013, 03:14
http://img822.imageshack.us/img822/9997/fenerbaheeskiehirspor.png

attirson
12.Nisan.2013, 15:36
En az 2 farklı bir galibiyet bekliyorum rüzgarı aldık arkamıza bu saatten sonra moral olarak süper derecede takım taraftarda aynı şekilde.3-1 skor tahminim.

Mamadou
12.Nisan.2013, 16:45
Fenerbahçe'nin Galatasaray maçına kadar fire vereceğini sanmıyorum. Galatasaray maçına kadar olan dört maçı kazanırlar. Eses'in ikinci yarı formu düştü zaten. Fenerbahçe 2-0 , 3-1 kazanabilir.

himone
12.Nisan.2013, 16:58
Umarım Emre'nin oynamadığı son maç olur. Sow ve Emre yokken her türlü zor geçiyor maçlar, Salih kesinlikle oynamalı.

Takım bu kadar moralliyken Kadıköy'de artık puan vermeyiz, taraftar da kendine geldi ciddi bir güç oluşturuyorlar. Yine de ben rahat bir galibiyet olacağını zannetmiyorum. Alper ve Erkan Zengin iyi tutulursa gol yemeden kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun.

darkkobal123
12.Nisan.2013, 17:10
Fenerbahçe öyle ya da böyle, bir şekilde kazanacaktır. GS maçına kadar sadece Kayserispor karşısında fire verebilir, onun dışında vereceğini sanmıyorum.

europeanconquer
12.Nisan.2013, 17:28
Fenerbahçe baskılı oynayan taraf olur ancak maçın kazananı olmaz diye düşünüyorum ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini diliyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Nisan.2013, 17:39
eskisehir cok iyi bir takim, alper potuk gibi cok iyi bir oyuncuya sahipler. gecen sene alabilseydik onu salih ve alperle muazzam bir ortasahamiz olurdu. bu maca dair tek tesellim eskisehirin son haftalardaki formsuzlugu, ligde hedefi kalmamis bir takim. kupa macini da dusunerek cok fazla zorlayacaklarini dusunmuyorum. kazaniriz. MS-1 / 1.30 (:

Fearless Coward
12.Nisan.2013, 20:49
Es-es'in de az da olsa umudu var avrupa için.Kadro kalitelerinden bahsetmeye gerek yok zorlu maç olacaktır oranlar da sürpriz olabilir diye bağırıyor 02 denenir gibi.Ben maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

erdem344
12.Nisan.2013, 20:50
Allah izin verirse maçta olacağım.

3 0 kazanırız.

Kryptonite
12.Nisan.2013, 21:12
Fenerbahçe kazanır Galatasaray maçına kadar kayıpsız devam eder.

Walter Sakana
12.Nisan.2013, 22:00
Bir Ersun Yanal klasiği izliyoruz bu sezon da. Yönettiği takımlar ligin ilk yarısında eser, ikinci yarısında ise düşüşe geçerler.

Geçen haftaya kadar 6 maçtır galibiyetleri yoktu. Son 7 maçtaki ilk, ligin 2.yarısındaki ikinci galibiyetlerini aldılar Sivas karşısında.

Genede her sonuca açık bir maç diye düşünüyorum. Sow ve Emre'nin olmayışına karşın Avrupa'da yarı finale çıkmanın morali var Fenerbahçe'de. Bakalım neler olacak...

Özgür Çetin
12.Nisan.2013, 23:38
Eskişehirspor 20 maç kazanamasada büyüklere karşı oynar .. Fenerbahceden puan alır..3-0 falan demiş arkadaşlar şaka gibi

Namzet
12.Nisan.2013, 23:59
Bu saatten sonra kadıköyde puan vermeyiz,3 farklı galibiyet bekliyorum

Önder HOCA
13.Nisan.2013, 00:00
Eskişehirspor 20 maç kazanamasada büyüklere karşı oynar .. Fenerbahceden puan alır..3-0 falan demiş arkadaşlar şaka gibi

4-0 yeneriz

Dave S Mustaine
13.Nisan.2013, 00:47
galatasarayin puan kaybedeceğini düşündüğüm haftada rahat geçeriz. fark bekliyorum.

erdem344
13.Nisan.2013, 22:02
Volkan - gökhan - yobo - egemen - hasan - raul - salih - cris - kayt - caner ( sow) - webo

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Nisan.2013, 22:16

4-0 yeneriz

5-0 aliriz, yok mu arttiran :n:

saka bir yana, sona yaklastikca cimbom sikmaya basladi. puan kaybetmiyor adamlar (: bizim icerdeki en zor maclarimizdan biri. mutlaka kazanmamiz sart oldu.

5267
13.Nisan.2013, 22:17
5-0 aliriz, yok mu arttiran :n:

11-0 yeneriz rekor yaparız :D :D :n: ;;):icon_razz::p:tur:

GebzeLi1907
13.Nisan.2013, 23:42
yarın caner de sow da yok. stoch inşallah asılır maça hocasının yüzünü kara çıkartır.ya da krasic..

sow olsaydı galibiyetten çok şüphe duymazdım ama o bölgede şimdi hiç oynamayan ya krasic ya stoch oynayacak onların performansı kilit noktamız olur

Corpus
13.Nisan.2013, 23:44
Webo da sakatlanırsa Fenerbahçe' nin şampiyonluk hayalleri suya düşer. Galatasaray bu akşam kazandıktan sonra Fenerbahçe bu maçı kaybetmeyecek tek farkla kazanacaktır.

sui generis
13.Nisan.2013, 23:53
Sow yoksa Webo'da oynamasın bence. Gerekirse Kuyt merkeze geçer sağda Topuz solda Krasiç oynar ama yapmaz öyle bir şey. Webo oynar , Kuyt sola Topuz sağa geçer.

ReaList
14.Nisan.2013, 01:46
Yarın maçı kazanabiliriz ama pek Şampiyonluk umudum yok, 4 puan çok ciddi bir avantaj. Galatasaray'ın önünde ligden başka bir şey kalmadığını ve bizim hala 3 kupada mücadele edeceğimizi düşünürsek, Şampiyonluk ihtimalimiz Galatasaray'a nazaran oldukça düşük. Eh bir de diken üstünde oynuyoruz. Rahat maç yok, sıkışık fikstür, dar bir oyuncu kadrosu ile mücadele etmemiz ve diğer eksiklikler. Kısaca şampiyonluk adına işimiz çok zor.

Yarın maçı izlemeyi düşünmüyorum ama kazanacağımıza sonuna kadar inanıyorum. Farklı bir skor olacağını sanmam. 1-0, 2-1 gibi skorlar olağan. Başarılar Sarı Kanaryam.

Kaka Leite
14.Nisan.2013, 05:44
Caner yok ben bir sürpriz yapıp Krasic'i koyacak gibi hissediyorum.

Salih oynarsa kazanırız, Baroni oynarsa kaybederiz açık ve net. Bu adam oyunda yokken bize birşeyler oluyor, uğursuz mudur nedir anlamadım gitti vallahi.

Salih ise temiz kalbinden midir nedir girince ya gol atıyoruz, ya da kendisi atıyor. Webo geçen maç Sow'un yokluğundan çok etkilenmiş gibi gözüktü zaten ben Webo'nun çakma zenci oyuncu olduğunu düşünüyorum :D

Zenci dediğin dayanıklı olur biz böyle alıştık, Webo'nun yanından adam geçerken bile dengesi bozuluyor :zuhaha

BleedingMoon
14.Nisan.2013, 14:30
kuyt sola mehmet sağa geçer... yazacaktım ki arkadaş yazmış :D

Universal
14.Nisan.2013, 14:32

Bence 5-0 yeneriz. Es Es ligi bırakmış gibi evet her zaman oynar; ama Fenerbahçe maça asılacaktır. O yüzden farklı galibiyet bekliyorum.

europeanconquer
14.Nisan.2013, 15:30
Vurduğun aut olsun Fenerbahçe !

Ben bunu dedim ya kesin Eskişehir kendi kalesine atar :n:

Şaka bir yana hakemin skora etki etmediği bir maç olur umarım,iki takıma da başarılar.

Walter Sakana
14.Nisan.2013, 15:49
Fenerbahçe'de her zaman sürpriz bir isim aniden ortaya çıkıp maç kazandırmıştır (sürpriz isimler olarak Andre Santos ve Caner gibi isimleri saymadım, onlar zaten zaman zaman skora katkı yapabilen, sürekliliği olan oyuncular).

Mesela;

2010-11 sezonunda Lugano stoper oynamasına karşın attığı 6 gol ile (+kupada 2, toplam 8 golle) takımına şampiyonluk yolunda inanılmaz bir katkı sağlamıştı. O sezon dışında geçmişte benzer bir performansı yok, hatta Fenerbahçe'den gittikten sonra ne PSG'de ne de Malaga'da henüz golü yok.

2011-12 sezonunun belirli bölümlerinde Stoch bir anda patlama yapıp attığı 12 golle takımına çok maç kazandırmıştı. Aynı Stoch bir önceki sezonu genelde yedek kulübesinde geçirmiş ve sadece 2 gol atabilmişti.

2011-12 sezonunda Cristian hiç beklenmedik bir evrim geçirip attığı gollerle (8'i lig 2'si kupa toplam 10 gol) takımını şampiyonluk yarışı içinde tutmuştu. Aynı Cristian'ın bir önceki sezon attığı gol sayısı ise "0" (sıfır).

Bu sezonun ilk yarısında şimdilerde bir kenara atılan Sezer Öztürk, aylardır hatta koca bir sezon (2011-12) oynamayıp sonra birden ortaya çıkıp lig ve kupada attığı 5 golle 3-4 maç da olsa takımına önemli bir katkı yaptı. Hatırlayın, Fenerbahçe'nin kötü oynadığı, puanlar kaybettiği ve Alex krizini yaşadığı dönemdi.

Şimdi ise ligin ilk yarısında neredeyse hiç oynamayan genç Salih birden ortaya çıktı ve hem Avrupa'da hem ligde inanılmaz kritik maçlar kazandırdı takımına. Bu sezon dile kolay ligde 14 maçta kadroda bile olmayan (1 maçta da sakatlığı nedeniyle oynayaman, ayrıca Avrupada da toplam 10 maçta kadroda yer almayan) bir oyuncu şimdi takımının en önemli silahlarından biri oluverdi bir anda. Orduspor maçı bu sezon oynadığı 6. lig maçıydı.

Bugün bu maçta da Krasic veya Stoch ikilisinden birisi oynarsa benzeri bir olay yaşanabilir Fenerbahçe açısından, çünkü bu konuda gerçekten şanslı bir takım. Hepsi de şans mı, hocanın hiç mi payı yok diye çıkışanlar olacaktır, vardır mutlaka. Yani bir hocanın bir oyuncuyu uzun süre oynatmayıp küstürmemeyi başarması çok çok önemli bir yönetim becerisidir mutlaka. Burada aslan payını kendini hazır tuttuğu için oyuncuya verende olacaktır, oyuncusunu küstürmeyip hırslandıran hocasına da veya şans faktörüne de... Sonuç olarak bir gerçek var ki Fenerbahçe'de her daim kritik dönemlerde maç kazandıran sürpriz bir isim ortaya çıkmaktadır, bakalım sıra kimde...

BleedingMoon
14.Nisan.2013, 16:01
krasic henüz top sürmekten aciz. mucize lazım yeteneklerini geri kazanması için. okutup üfletmek lazım.

tyfnkrvl07
14.Nisan.2013, 19:02
İlk 11imiz: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Mehmet Topuz, Kuyt, Webo

himone
14.Nisan.2013, 19:06
Kimse kusura bakmasın ama benim gördüğüm en kötü ve defansif FB 11'i. Maç boyunca yine sinir krizi geçiricez. Eskişehir Kadıköy'de bizden daha ofansif bir kadoryla sahaya çıkıyor, bu günleri de bize gösterenler utansın.

attirson
14.Nisan.2013, 19:09
Salih ve Krasic 11 baslamalıydı.

Rsa
14.Nisan.2013, 19:09
Kadro rezalet. Çünkü Baroni oynuyor.

Oceanus
14.Nisan.2013, 19:11
İlk 11imiz: Volkan, Gökhan, Yobo, Egemen, Ziegler, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Mehmet Topuz, Kuyt, Webo

şu kadroda 2 tane hücumcu oynuyor helal olsun valla ya Koskoca fener takımı en azından 3-4 tane hücum oyuncusuyla çıkacak içerde oynuyor birde. Eskişehir daha fazla hücumcuyla sahada.

Oceanus
14.Nisan.2013, 19:13
ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Dede, Causic, Alper, Hürriyet, Erkan, Kamara, Necati Ateş

Namzet
14.Nisan.2013, 19:13
Cris yerine Salih olabilirdi,onun dışında ideal 11

Universal
14.Nisan.2013, 19:25
Baroni'nin yerine Salih olması lazımdı. Hiç adil değil.

Fearless Coward
14.Nisan.2013, 20:13
Eskişehir müthiş oynuyor Volkan şov var sahada.

Oceanus
14.Nisan.2013, 20:14
Eskişehir fena Volkan devleşti kalesinde.

BleedingMoon
14.Nisan.2013, 20:17
allahtan defansif kadroyla çıktık ha.

europeanconquer
14.Nisan.2013, 20:21
Volkan kurtardığına göre Fenerbahçe atar şimdi.

attirson
14.Nisan.2013, 20:41
Baroni yerine 2. yarı Salih lazım Topuz'da çıkmalı.

Şaka maka rezil oynuyoruz yorgunlugunda etkisi vardır elbet ama böyle giderse alamayız bu maçı 2. yarıya hamlelerle baslamak zorunda Kocaman.

himone
14.Nisan.2013, 20:44
Bu kadrodan da bu beklenir. Ziegler, Cris, Webo çok kötüler. Hele Webo'nun kaçırdığı gol inanılmazdı. Eskişehir iyi oynuyor, bizim taktik yine aynı topu kaybederlse oynarız...

attirson
14.Nisan.2013, 20:44
Egemen'le giriyoruz pozisyonlara komediye bak. :D

Fearless Coward
14.Nisan.2013, 20:46
Egemen gizli forvet rolünde oynuyor bugün. :D

Kaka Leite
14.Nisan.2013, 20:54
Arkadaş bizim takımda o kadar gizli işsizler var ki.

Bunların babası koordinatörü Baroni olasa gerek, her topa ayağını sokupta bir tanesinde bile başarılı olamayan bir adam daha görmedim.

Webo da yeni eklendi bunlara aldığını dönüp vurmaya çalışıyor, bi bakın arkadaşım etrafına. Reto da ezbere oyuncu topu adama atıyolar ya ayağından kaçırıyor ya da atan kişiye 2 adım atıp geri atıyor.

Volkan çok iyi oynuyor yine çok düzeldi bu ara umarım böyle devam eder.

himone
14.Nisan.2013, 21:04
Aykut Kocaman bu maçta çok kötü bir kadro sürdü sahaya. Hücum gücüne ihtiyacı varken Hasan Ali yerine Ziegler, bana kalsa bu adam sadece Türkiye Kupası'nda oynar ama yapacak birşey yok. Ve 50 günde bir maç yapsa bile koşmayan Cristian'ı haftada 2 gün oynarken sahaya sürdü, hem de kenarda Saliih varken. Ve hastalığını tam olarak atlatmamış Topal'ı oynatması da ayrı bir hata. Orta sahada Topuz, Meireles ve Salih, kanatlarda da Stoch ve Kuyt veya Krasic ve Kuyt ile çıkmalıydı.

Az önce açıklandı aynı 11'le başlıyoruz, galibiyeti unutun arkadaşlar.

Oceanus
14.Nisan.2013, 21:07
Webo attı ama net ofsayt.

5267
14.Nisan.2013, 21:11
GOoooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll ll Cristian

FelipeMelo
14.Nisan.2013, 21:12
Es Es'in golu verilmedi, bir dakika sonra Baroni atti. Gözunu sevdigimin hakemi :)

Fearless Coward
Bu Alper'i almayalım biz arkadaş yaptığına bak.Es-es'in golü verilmedi değil eliyle attı golü tabi verilmez.

Oceanus
Eskişehirin golü verilmedi ve ardından gol geldi helal olsun ne diyelim :)

William Rookwood
14.Nisan.2013, 21:17
Eskişehirin golü temiz goldü hakkı yendi takımın nerede faul varmış orada merak ettim

Gncl1905
14.Nisan.2013, 21:19
Eskişehir'in golünü Alper yedi hakem değil :)

Fearless Coward
14.Nisan.2013, 21:19
Arkadaşlar nesi net gol elle attı adam ben mi yanlış gördüm ? İnşAllah gelmez Alper bize hele hele Melo yerine alacaksak...

attirson
14.Nisan.2013, 21:35
Selçuk girdi yapacagını yaptı Ronaldinho sanıyor kendini bu adam ya ne diye riske girersin orada.

Maçta 1 tane isabetli sutumuz var o da gol.Gerçekten çok ekstra bir galibiyet olacak insallah kazanırsak.

europeanconquer
14.Nisan.2013, 21:39
Alper yemiş güzelim golü.Hiç bozmadan ilerlese göğsüne çarpıp girermiş top.

Fenerbahçe'nin gol yiyeceğini düşünmüyorum bu dakikalardan sonra,tebrikler Fenerbahçe'ye.

Cengo
14.Nisan.2013, 21:55
Eskişehir'in golü temiz değil. Bu pozisyonlara kuralda gol verilmemesi isteniyor.

Ayrıca çarpma da değil. Alper topu görüyor ve kolunu çekmiyor. Yani bilerek dokunuyor aslında. İstemsiz olursa pozisyon kol vücuttan ayrılmadığı zaman çarpma oluyor.

Kısacası karar doğruydu.

Kaka Leite
14.Nisan.2013, 21:55
http://s1.directupload.net/images/130414/kclemmxg.swf

Salih kendisinden forma isteyen çocuğu kırmıyor :)

Universal
14.Nisan.2013, 21:57
Yorgun bir güne rağmen kazanmayı bildik. Güzel oldu.

OrcunFB
14.Nisan.2013, 22:01
Kötü oynasak da kazanmamız gerekirdi kazandık.

titates1
14.Nisan.2013, 22:03
Alper amatörce bir hata yapmasa verirdik maçı , o gole nizami diyecek insan da çıktı ya ne diyeyim =) fanatiklikten herşeyi ters görmeye başladı millet .

Suicider
14.Nisan.2013, 22:04
Sanırım kaleyi bulan tek şut gol oldu di mi? Tebrik ederim.

himone
14.Nisan.2013, 22:04
Artık iyi oyunu beklemiyoruz, kazanalım yeter. Tahmin ettiğim gibi çok zor geçen bir maç oldu, 1-0 olsun bizim olsun demiştim öyle de oldu. Bu arada maçı kazanmamızı mmkün kılan Alper Potuk'a teşekkürler, mükemmele yakın oynamış olmasına rağmen.

mwaru
14.Nisan.2013, 22:06
Kazanmamız gerekiyordu kazandık.Bu saatten sonra iyi futbol beklemek takıma haksızlık olur.60'tan fazla maç yapıcak insaf.

Night_Mare17
14.Nisan.2013, 22:08
Eskişehir'in hak ettiği bir maçtı ama Fenerbahçe akıllı oynayarak kazandı. Artık ya zirvedeki 2 takım maçı erkenden koparır yada maçlar böyle geçer.

Namzet
Eskişehirin golü gol değildi öncelikle,kötü oynadık kritik bir galibiyet oldu,bir parantezde Alper Potuk'a çok iyi oyuncu ancak elle attığı gole temiz gol gibi sevinmesi hiç hoş gelmedi bana

William Rookwood
Dünyada bir çok örneği var o golün.. Şampiyonlar liginde atıldı verildi, dünya kupasında atıldı verildi liglerde atıldı verildi, bu karara faul çalınınca doğru mu oluyor

nannar
14.Nisan.2013, 22:10
Yine mükemmel bir yönetim gösteren hakemi (!) tebrik etmek lazım. Avrupada Meireles'in aynı hareketine kırmızıyı çıkardılar ama maalesef bu işi Kadıköy'e taşımaya kesin kararlı olan merciler buna cesaret edemedi... Her maçta eyyam ,her maçta hata... Yazık yahu... Fenerbahçe'nin ,Galatasaray'ın ya da herhangi bir takımın bu oyunlara ihtiyacı var mı? Eğer takım hak ediyorsa 5 hafta kala şampiyonluğu bırakın garantilesin! İlla son maçlara kadar iş kopmasın diye resmen ligin içine ettiler. Geçen sene play off vardı bu sene de hakemler "off" oldu :D Geçen haftada dediğim gibi aradaki maçlara hiç çıkmasak da 33. haftaya kadar dinlensek... Bunu yazarken aynı anda Erman da aynı cümleyi kurdu :n:

Cengo
14.Nisan.2013, 22:11
Dünyada bir çok örneği var o golün.. Şampiyonlar liginde atıldı verildi, dünya kupasında atıldı verildi liglerde atıldı verildi, bu karara faul çalınınca doğru mu oluyor

Daha önce yanlış karar verilmişse şimdi doğrusunun yapılması mı hatalı? Yanlışa yanlış ile karşılık verilmesi doğru yol değil. Pozisyon gol değildi, serbest vuruş kararı kurallara göre doğru karar.

Hakem çok başarılıydı. Fenerbahçe oyuncularını yüksek azimlerinden, özverilerinden dolayı tebrik ediyorum.

sui generis
Kaçıncı maça çıkıyoruz , bu saatten sonra iyi futbol aramak çok yanlış. Kazansınlar yeter. Sow ve Emre'nin olmadığı dönemi kayıpsız atlatmak iyi oldu. Tebrikler Fenerbahçe.

edit : Ortamı germeye çalışanlara da cevap vermemek en doğrusu bu arada.

nannar
7 metreye kurulan baraj da varmış :) insanları iyice saf yerine de koymaya başladılar.

nannar
14.Nisan.2013, 22:15
Galatasaray Drogba ile haksız penaltı kazanığında bildiğim bütük küfürleri saydım ve inşallah atamaz demiştim ve kaçırdığında da sevindim.Ben biliyorumki futbolu,mücadeleyi ve rekabeti seven Fenerbahçe'liler de böyle hakem hatalarıyla biten maçlardan sonra buruk sevinç yaşıyorlardır. Şu TFF tüm kurullarıyla gitse de özlediğimiz futbol ortamını tekrar yaşasak keşke. Eskiden arkadaşlarla bir araya gelince bi sizi şöyle yendiydik,biz size 6 attık,biz size 5 attık ,şu senede şöyle olduydu falan diye ateşli tartışmalara girerdik ;şimdi ise genelde konu TFF,MHK,Disiplin kurulu ve hakemler :)

sui generis
14.Nisan.2013, 22:17
Galatasaray Drogba ile haksız penaltı kazanığında bildiğim bütük küfürleri saydım ve inşallah atamaz demiştim ve kaçırdığında da sevindim.Ben biliyorumki futbolu,mücadeleyi ve rekabeti seven Fenerbahçe'liler de böyle hakem hatalarıyla biten maçlardan sonra buruk sevinç yaşıyorlardır. Şu TFF tüm kurullarıyla gitse de özlediğimiz futbol ortamını tekrar yaşasak keşke. Eskiden arkadaşlarla bir araya gelince bi sizi şöyle yendiydik,biz size 6 attık,biz size 5 attık ,şu senede şöyle olduydu falan diye ateşli tartışmalara girerdik ;şimdi ise genelde konu TFF,MHK,Disiplin kurulu ve hakemler :)

tamam da kimse cevap vermiyor. boşuna çabalıyorsunuz bence kimsenin tahrik olmaya niyeti pek yok :)

FelipeMelo
14.Nisan.2013, 22:19
Alper kolunu bilerek cekmiyormus orda :)

Cengo
14.Nisan.2013, 22:19

Maçı etkileyen hakem hatası yok. Hakem başarılıydı. İnce ofsaytları bile yakaladılar. Bu maçın ardından bile hakemleri eleştirmek gerçeten manasız geliyor bana. Gereksiz baskı yaratılıyor.

Eleştirilecek hatalı tek bir prozisyonu yok hakemin. Bazen tebrik etmek de gerekir.

Kaka Leite
14.Nisan.2013, 22:20
Beyler lütfen ortamı germek için yorum atmayalım.

Hiçbirşey yapamaz Karabük.. ilk 15 dakıkad agol atarsak fark bile yaparız.Bu saatten sonra da puan kaybetmeyiz.. en az 3gol atarız
Maç sonucu : 1-0

Demek ki olabiliyormuş, burada kimse kahin değil zaten herkes içinden geçeni söylüyor senin benim gibi.

Hakem iyi yönetti kötü yönetti bilemem de yorumlarınızı lütfen kanıtlayabileceğiniz örneklerden yola çıkarak yapın.

nannar
14.Nisan.2013, 22:36
Arkadaşlar hiçbirinizin yanlış anlamasını istemem. Kimseyi tahrik etmek gibi bir niyetim falan da yok. Allah aşkına çoğunuz futbolla ilgilenen ve yıllardır Türkiye'de maçlar izleyen insanlarsınız.Bu sezonki kadar çok hakem hatasının olduğu bir yıl hatırlıyor musunuz? Futbolu izlemekten eskisi kadar keyif alamadığım için zoruma gidiyor. Hepimiz duyarlı olup futbolumuzu saçma bir şekilde ve adaletsizce yöneten insanlara tepki koyması gerekirken ,kendi takımlarımız 3 puanı alınca ortalıkta hiç birşey yok gibi davranıyor olmamız çok üzücü.

Kendi takımımın lehine Fatih Terim ve Gökhan Zan cezalarının ertelenmelerinden tutun da Drogba'ya çalınan saçma penaltıya kadar birçok karardan sonra da bu insanların futbolu yönetenler olmamaları gerektiğini savundum.

Bu akşam da Fenerbahçe lehine düdük çalan hakem vardı.Bunu ister kabul edin ister etmeyin. 7 metreye baraj kuran, Topal'a kart çıkaramayan,Meireles'i oyundan atamayan bir hakem vardı sahada. Keşke bunlar olmasaydı da Fenerbahçe 5-0 kazansaydı. Ben Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de ,Beşiktaşın da maçları izlerken hakemi izlemek istemiyorum artık. Konu bu kadar basit aslında ama sanırım siz yanlış anlıyorsunuz beni :)

Galibiyeti için Fenerahçe'yi tebrik ederim... Bakalım gelecek haftalarda neler olacak...

Night_Mare17
14.Nisan.2013, 22:39
Golde Alper top eline gelmesin diye elinden geleni yapıyor ki zaten eli kapalı dirseğine geliyor.

nannar
14.Nisan.2013, 22:40
o pozisyonda bence karar doğru

sakary Ali
14.Nisan.2013, 22:56
Ben golü ilk izlediğimde uzaktan izlemiştim bana gol gibi gelmişti. Şimdi birkaç kere daha izledim. Ancak yine gol gibi geldi.

Alper orada elini toptan kaçırma eyleminde bulunuyor izlenimi oluşuyor bende. Eli vücuduna bitişik gibi, biraz yanıltıcı olan top yan taraftan geldiği için sanki eline çarpmasa yana gidecekmiş gibi duruyor.

zeck17
14.Nisan.2013, 23:02
https://twitter.com/FstatsAnaliz/status/320939464442662912
https://twitter.com/FstatsAnaliz/status/323483745430691840
https://twitter.com/FstatsAnaliz/status/322458835124121600
https://twitter.com/FstatsAnaliz/status/323502710634721282

Fenerbahçe son 3 resmi maçında (Orduspor, Lazio ve Eskişehirspor) rakip kalelere toplam 6 isabetli şut attı 4 gol kaydetti.

GebzeLi1907
14.Nisan.2013, 23:04
Maçın en iyileri meyro kuyt ve volkandı.
topuz webo topal çok kötüydü baroni gole kadar sahada yoktu sonra toparladı ama can sıkıcı tabi.

kötü oynayıp kazandık bu kadar yorgun varken normal
keşke rotasyonumuz defans hattıyla sınırla kalmasa..

krasic stoch sezer aslında bu uzun sezonda mutlaka ama mutlaka faydanılması gereken isimler. semih de o şekilde.
webo rezil oynuyor sow olmayınca ki adam kariyerinin en yoğun maç dönemini yaşıyor 30un dan sonra

meireles müthiş oyunuyor bate de atıldığından beri maşallah nazar değmesin. görülmez kahramanlardan.

ve kuyt...

nasıl bir adam nasıl bir enerji nasıl ciğer nasıl bir güç nasil bir azim çözemedim..
efsane bi formu var 3 günde bir 90 dakika ve hepsi yüksek tempo ile bir orada bir burda..
33 yaşında bu adam, helal olsun sana kuyt saygı duyulacak adamsın..

eskişehir adına alper müthiş futbol oynadı.bu alper müthiş bir ortasaha olacak cok iyi atletik yapısı var çevik hızlı dikine gidiyor hep
bizim ortasaha baş edemedi resmen.
inşallah gs transferi yalan olur yoksa gs de efsane bir ortasaha kurulacak :)

MeMo
14.Nisan.2013, 23:07
Takım çok yorgun belli oluyor kaza olmadı Allahtan.

Bordo61Mavi
14.Nisan.2013, 23:16
Alper'in pozisyonuna gol vermek yanlis olurdu bence.

Bordo61Mavi
14.Nisan.2013, 23:19
+
Sivas maci haric diger butun maclar 1-0 bitti bu hafta.

5267
14.Nisan.2013, 23:22
+
Sivas maci haric diger butun maclar 1-0 bitti bu hafta.

8 maçta 9 gol oldu.Yarın gol olmazsa 9 maçta 9 gol :D

ReaList
14.Nisan.2013, 23:58
Maçın geniş özetini izledim. Tek şey diyecem.
Salih'i ilk yarı sonunda ısındır, golü at ve bunu korumak adına Salih'ten vazgeçip Selçuk'u oyuna al. Bu kadar anti futbol sevdalısı adamla, Senin takımın iyi futbol oynasa, Futbolun doğasına ayıp etmiş olursun. Hep şükrederim iyi ki Maldonado, Josico, Ali Bilgin, Deniz Barış falan hala bizde değil, Şükürler olsun.

Cengo
15.Nisan.2013, 00:06
8 maçta 9 gol oldu.Yarın gol olmazsa 9 maçta 9 gol :D

Yarın 0-0'a bahis mi yapsak acaba? :) (gerçi pek mümkün değil)
Bundan daha kısır bir hafta olmuş mudur acaba lig tarihinde?

Buldum.

Lig tarihinin en çok ve en az gol atılar haftaları

55 yıllık lig tarihinde bir haftada en çok 43, en az ise 4 gol atıldı.

1995-1996 sezonunun 8. ile 1997-1998 sezonunun 30. haftalarında 9’ar maçta toplam 43’er gol kaydedildi.

1981-1982 sezonunun 29. haftasında ise 8 maçta fileler sadece 4 kez havalandı.

Fearless Coward
15.Nisan.2013, 00:18
Lig çok ilginç 2-3 hafta önce de tüm maçlar üst bitmişti.Yarınki maç üst olur gibi duruyor çünkü Beşiktaş açık bir oyun oynuyor ligin en çok karşılıklı gol yapan takımı 2-1 falan biter o maç.Bu arada bu maça gelirsek Eskişehir çok çok iyiydi Fenerbahçe son haftalarda yaptığını tekrarladı atamayana atarlar şeklinde bulduğunu atacaksın arkadaş az şut çok iş her zaman sevmişimdir bu olayı fmdede çok yaşıyoruz bunu gerçi çoğu zaman rakip az şut atıp gol buluyor. :D

erdem344
15.Nisan.2013, 00:56
Daha yeni eve geldim

Stadyumda atmosfer çok iyidi. Ancak gfb anadolu yakası oraya yakışmıyor adamların sesi çıkmıyor

Maç içinde 3 puan almak önemliydi . Takımda ilk kez yorgunluk vardı

Koşadur Fenerbahçem !

barahir
15.Nisan.2013, 02:32
Hangi tribündeydin erdem?

erdem344
15.Nisan.2013, 02:40
telekomda kfyde.

erdem344
15.Nisan.2013, 02:42
Mehmet abi şu her zaman hep seninleyiz marşının sözlerini yazarmısın . Dunyanın en iyi bestesi müthiş ben daha yeni oğrendim :D :D

barahir
15.Nisan.2013, 02:53
Ben de Telekomdaydım.. Bir daha gelecek olursan haber et görüşelim..

Stan13
15.Nisan.2013, 03:04
Mehmet abi şu her zaman hep seninleyiz marşının sözlerini yazarmısın . Dunyanın en iyi bestesi müthiş ben daha yeni oğrendim :D :D

Her zaman hep seninleyiz, Fenerbahçe
Sami Yen'de İnönü'de, kral biziz bu alemde

sui generis
15.Nisan.2013, 06:37
Bu arada hocaya laf ediliyor hala. Neymiş defansifmiş , şuymuş buymuş. Biraz saygı duyun yahu adamın tercihlerine. O adam 3 kulvarda ilerletiyor . Demek ki diğerlerinden farklı şeyler yapıyor. Salihi fm dışında kaçınız biliyordunuz, o adam aldı getirdi. Rotasyon içinde gayette kullanıyor. Cristian (nefret ederim) golünü attı. Takımın kondüsyonuna bakın , ilk devre nasıldı şimdi nasıl. Bu adam bize süre verin derken demek ki haklıymış. İyi ki siz yoksunuz yani o koltukta. Adam doğruları yapıyor hala görmezden geliyorsunuz. Avrupa liginin en golcü takımdan sadece 1 gol yedi bu adamın takımı. Artık her yaptığını eleştirmek yerine bir bildiği vardır diyip saygı duyun adama.

himone
15.Nisan.2013, 09:38
Salih'in girmemesini ben de normal buldum, büyük ihtimalle hafta içi kupa maçında onu oynatacak. Ben ciddi bir rotasyon bekliyorum, deplasmanda savunma yapıp kontradan gol bulmanın peşinde olmalıyız. Sonuçta orada 1 farklı yenilsek bile Kadıköy'de her türlü turu geçeriz. Sow ve Emre'nin olduğu takım ligdeki her takıma 3 gol atar. Bu yoğun tempoda çok önemli eksiklerimiz varken, iyi futbol beklememek lazım. Ve çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen 19 yaşındaki Salih'i her maç oynatmayarak bence iyi iş yapıyor Kocaman. Onun da 11'in bankosu olacağı zaman gelecek sabretmek gerek.

Kocaman'ın birçok oyuncu terchini ben de beğenmiyorum, özellikle sahaya inanılmaz defansif bir kadroyla çıkması hiç hoşuma gitmiyor. Çünkü 11 tane stoperle de çıksa pozisyon veren bir takımız, öyle de oldu zaten. Değişikliklerden de bir tek Cristian'ın çıkması yanlıştı bence. Gole kadar çok kötü oynasa da golden sonra tam onun oyunu olmuştu ve 2. golü bulmamızı sağlayabilirdi. Kalan değişiklikleri normal karşılamak lazım, bir de Webo'yu geç çıkardı.

ForsakeN
15.Nisan.2013, 11:48
Hala cok bilmisler var yahu. Adam daha neyi ispatlayacak. Bir bildigi vardir diyememek bu ulkenin en buyuk sorunu.

erdem344
15.Nisan.2013, 13:05
bişey olur kervan yürür diye bir laf var boşverin :D

titates1
15.Nisan.2013, 13:11
Bu arada Webo'nun golde katkısı çok büyük , markajlayan adamı aldı yürüttü ve Baroni'nin önünü açtı , en faydasız gözüktüğü maçlardan birinde , pozisyona %50 etkisi vardı yine kendisinin.

himone
15.Nisan.2013, 13:21
Bu arada Webo'nun golde katkısı çok büyük , markajlayan adamı aldı yürüttü ve Baroni'nin önünü açtı , en faydasız gözüktüğü maçlardan birinde , pozisyona %50 etkisi vardı yine kendisinin.

FB'nin yıllardır forvetlerinin faydasız görünmesinin sebebi orta saha ve kanat oyuncuları yüzünden oluyor. İlerideki adamı hep yanlız bırakıyorlar, adam da harika bir forvet değilse 2 stoper hatta 2'de bekle tek başına mücadele ediyor. Son dönemde FB'nin çıkışı da bu konuya çare bulduğumuz için oldu. Sow ve gerektiğinde Kuyt forvete hemen yardıma gidiyordu, bir de orta sahadan bir adam geldiğinde dün olduğu gibi hemen gol oluyor zaten. Lazio maçında ve Eskişehir maçında attığımız gollerde 3 forvet ve hücumcu orta saha birbirine yaklaştığı anda gol attık. Bu 2 maçı çok iyi bir şekilde atlattık, biraz da şansımız vardı. Emre ve Sow döndüğü zaman takım zaten takır takır topunu oynar, bir sıkıntımız kalmaz.

FB ileri üçlüsü sıkıntı olmadığı sürece en kötü 2 yıl daha bizi götürür, hatta ben Sow, Kuyt, Webo ve Emre'nin oynadığı bütün maçlarda Kadıköy'de 3, deplasmanda 2 gol atacağımıza inanıyorum. Eğer atamazsak inanılmaz saçma işlerin olması gerekir. Türkiye'de 3 forvete karşı savunma yapabilecek bir takım yok.

ForsakeN
15.Nisan.2013, 17:34
Ben de katiliyorum ileri uclu iyi oturdu ama onumuzdeki sene icin Webo yerine daha fizikli bi santrafor da iyi olur sanki

KanaKe
15.Nisan.2013, 18:08
Ben de katiliyorum ileri uclu iyi oturdu ama onumuzdeki sene icin Webo yerine daha fizikli bi santrafor da iyi olur sanki
eger olursa emenike cuk oturur..

himone
15.Nisan.2013, 18:30
Eğer Stoch ve Krasic takımda kalırsa ve Bienvenu de geri geleceği için (satılması garanti değil) yabancı kontejanından dolayı imkansız. Belki Beykan biraz hazır olursa rotasyonda kullanılarak orası rahatlatılır. Tabi yukarıdaki 3 isimden en az 2'si satılırsa kaliteli bir forvet alınabilir. Ama alınacak futbolcunun çok kaliteli olması gerekiyor, ben çok süratli ve ayağında top tutabilen bir forvet olması gerektiğini düşünüyorum. Hem kontralara çok hızlı çıkacak hem de gerektiğinde ayağında top tutup takımı rahatlatacak. Kanake'nin dediği gibi Emenike çok iyi olur. Yoksa da kimseyi almasınlar daha iyi, 2. Bienvenu vakası yaşamayalım.

Seneye bizim transfer politikamız daha çok defans oyuncularına yönelik olacaktır. Ben Aykut Kocaman'ın iyi bir sol bek alacağını düşünüyorum. Şu an Hasan Ali'yi hiç oynatmayıp Ziegler'i sürekli oynatması bunu gösteriyor. Ve Ömer Toprak veya Serdar Taşçı'nın peşine düşerler, alabilirler mi bilmiyoruz. Hücum hattı da dediğim gibi gidecek oynculara bağlı.

ForsakeN
15.Nisan.2013, 21:46
eger olursa emenike cuk oturur..

Emenike-Sow-Kuyt ileri üçlüsü efsaneden de öte olurdu hakaten

erdem344
15.Nisan.2013, 21:51
Hayır hayır hayır :D

EDİN DZEKOOOOOOOOO

europeanconquer
15.Nisan.2013, 21:51
O üçlü 3. köprüyü kurar,birde altına tren yolu da açar :n:

uAburak89
16.Nisan.2013, 21:28
Son dönemde ön plana Salih, Sow, Webo çıkıyor ama bence 3-4 maçtır takımı ayakta tutan en önemli isim Volkan. Son iki lig maçında maçlara çok kötü başladı Fenerbahçe, net pozisyonları rahatlıkla çıkarmaya başardı Volkan. Oyun olarak Eskişehir çok daha iyiydi ama maçın geneli sıkıcıydı. Alper'in golü de bence nizami değil, o pozisyon Es - Es ceza sahasında olsa Alper'e o şekilde top çarpsa penaltı verilmez ama burada kendine avantaj sağlıyor. Maçın en iyisi olan Alper, maçın kırılma anına da imzasını attı. Fenerbahçe de amansız takibini sürdürdü.

Yalnız dikkatimi çeken bir şey oldu ki bu aslında çok normal, çok yorgun gözüküyor Fenerbahçe takımı. Bunda da maç temposu ve özellikle hücum hattında kullanılan dar rotasyon etkili sanki. Galatasaray da geniş kadrosunu etkin kullanamıyor, Fenerbahçe de. Ciddi maliyeti olan Krasic ve yapı olarak potansiyel tehlike yaratabilecek Stoch'u da bu son dönemlerde kullanması lazımdı bence Aykut Kocaman'ın. Fenerbahçe 3 kulvarda devam ediyor, bence ya cidden çok başarılı bir kapanış yapacak ya da son düzlükte peş peşe hüsran olacak. Çünkü sakatlık şansı en yüksek olan takım Fenerbahçe, gerek maç içinde darbeye bağlı gerekse yoğun tempodan dolayı. Bakalım zaman neyi gösterecek.