PDA

View Full Version : Diyarbakır’a Hakan Şükür formülü

Bordo61Mavi
18.Nisan.2013, 05:29
Milletvekii Şükür, İstanbul Büyükşehir’in isim hakkının Diyarbakırspor’a verilmesini önerdi.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/5505/19895505.jpg
Ak Parti İstanbul milletvekili, eski milli futbolcu Hakan Şükür, sürpriz bir öneride bulunarak, Diyarbakırspor’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un isim hakkıyla süper lige taşınmasını gündeme getirdi. Şükür, “İstanbul BŞB’nin seyircisi yok, Diyarbakır’ın ise süper ligde takımı yok” fikrinden hareket ettiği önerisini henüz parti yönetimine açmadığını belirterek, “Bölgeler arası ayrımın ortadan kaldırılıp kaynaşmayı sağlamak açısından dikkate değer bir fikir olduğunu düşünüyorum. Ancak bunun teknik hukuki alt yapısı kousunda iyi çalışılması gerekiyor. Ben de çalışaccağım. Federasyon nezdinde de konuyu takip edeceğim. Eğer mümkün olursa ciddi olarak da gündeme getirebilirim” ifadelerini kullandı.

Hurriyet okurlarin fikrini merak ediyormus bende burdaki arkadaslarin bu fikir hakkindaki dusuncelerini merak ettim.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23071753.asp

sananes
18.Nisan.2013, 09:14
izmir'in amasya'nın mardin'in malatya'nın kocaeli'nin edirne'nin ığdır'ın hatay'ın kendi memleketi sakarya'nın da süper ligde takımı yok. Ligi 85 takımlı mı yapalım?

davidvilla
18.Nisan.2013, 09:19
Şöyle bir geçmişi düşündüm de heralde hayatımda duyduğum en saçma argüman olma ihtimali çok yüksek. Daha saçmasını hatırlamıyorum şu an.

ReaList
18.Nisan.2013, 11:47
İşin sadece sportif kısmından bakarsanız eksik kalır. Bu kadar diyebilirim : )

himone
18.Nisan.2013, 12:00
Sırf siyasi süreç yüzünden Diyarbakır takımının süper lige alınması kadar saçma bir durum olamaz. Şu ana kadar Diyarbakır'ın süper lige çıkması engellendi mi ki böyle birşey yapılsın? İyi oldukları zaman zaten çıktılar, kimse engel olmadı. Hakan Şükür millet vekili olduğundan beri ilk defa bir fikir beyan etti o da çok saçma.

Signor Joga
18.Nisan.2013, 13:52
İşin sadece sportif kısmından bakarsanız eksik kalır. Bu kadar diyebilirim : )

çok doğru bir yorum olmuş. ;)

Suicider
18.Nisan.2013, 14:00
Saçma sapan bir fikir.Siyasetle futbol anca bu kadar iç içe olabilir zaten.

sakary Ali
18.Nisan.2013, 14:05
Saçma bir fikir olmuş. Memleketinin takımı 3.lige düştü. Takım iflasın eşiğinde. Sakarya'da futbol takımı kalmayacak onu nasıl yapacağız?

barahir
18.Nisan.2013, 14:10
Tam anlamıyla nasıl saçmalanır, bunun örneğini vermiş. Taraftarı olup ligde olmayan tek takım Diyarbakırspor sanki.

Deus Dominus
18.Nisan.2013, 14:17
Din de fayda etmiyor demek artık kitleleri kontrol etmeye.

Kryptonite
18.Nisan.2013, 15:58
Saçmalık resmen.Doğduğun şehir ne hallerde bi dön bak istersen.

KanaKe
18.Nisan.2013, 15:59
diyarbakir eksik olsun süper ligden.. onlar süper ligdeyken ne olaylar cikmisti bir kac sene evvel bursa macinda oyunculara tas atmislardi aman diyim eksik olsunlar..

Fearless Coward
18.Nisan.2013, 16:09
Diyarbakır'ı düşüneceğine kendi memleketinin takımına bi baksaydı şuan belki süper ligde olurduk.Ama kaynak hürriyet belki böyle bir şey dememiştir belli olmaz.

darkkobal123
18.Nisan.2013, 17:41
Spora siyaset bulaştırmak bu olsa gerek. Hakkıyla oynayan çıkar, ayrıca taraftarı yok diye kulüp isim değiştirmek zorunda değil. Ne kadar saçma bir öneri bu.

Gncl1905
18.Nisan.2013, 18:06
Değiş tokuş yapılsın tabi ya olur mu hiç koskoca Diyarbakır'ın Süper Lig'de takımı yokmuş vah vah vah. Sporda zaten çalışıp kazanma diye bir şey yok(!). Hatta olur da Diyarbakır isim değişikliğinden sonra da küme düşerse yeni çıkan takımlardan taraftarı en az olanı seçeriz tekrar isim değişikliği yaparız.

Kafayı yiyeceğim şimdi. Futbola burnunuzu soktuğunuz yetmedi iyice batırın ortalığı. Bundan sonra 18 takımı siz belirleyin; lig düşme/kalma olmasın. Ya sabır ya. Samsun niye süper ligde değil o zaman o da benim memleketim bana ayrımcılık olmuyor mu?

Mamadou
18.Nisan.2013, 18:17
Niye Samsun, Kocaeli, Sakarya, Adana, Demirspor değilde Diyarbakır diye sorarlar adama. Saydığım kulüplerin hem potansiyeli belli taraftarı falan olsun. Aslında UEFA'nın Türkiye'ye takındığı tavır için kızmamak gerek. Siyasetle futbolun bu kadar iç içe olduğu başka bir ülke yoktur. UEFA başkanı olsam bende ters giderdim Türk futboluna. Diyarbakır'da çıksın isterim ama hakkıyla çıksınlar. Her takım için geçerlidir.

SAİT71
19.Nisan.2013, 13:42
Oldukça mantıksız ve işgüzarca bir yaklaşım. Böyle bir mantıkla hareket edilecekse Süper Lig'de takımı olmayan iller sıralaması yapılırsa İzmir ilk sırada yer alır ve ilk olarak futbola kattığı değer, renk ve başarı sıralamasına göre İzmir'deki takımlardan birine bu hak verilmelidir ki bu tür bir düşünce ucu açık bir şeydir ve herkese göre değişir. Şimdi siyasete girmek istemiyorum da birilerine peşkeş çekilen şeyler yetmedi de sıra futbolu parçalamaya mı geldi....????????????

davidvilla
19.Nisan.2013, 14:17
İzmir'in adını agzına almıyor adamlar ne takımı ne belediyesi

goosfraba
19.Nisan.2013, 17:14
ibb'nin seyircisiz yakaladığı sportif başarısını konuşacağına, nelerden bahsediyor.

saçmalık.

SAİT71
19.Nisan.2013, 17:16
Zaten politika hazır başarılı olan bir şeylerii satma, devretme üzerine kurulu olduğu için onlardan İBB'nin seyircisiz başarısını konuşmasını beklemekte hayal..

europeanconquer
19.Nisan.2013, 17:47
Spor bu kadar aciz olamaz.Bu kadar çıkarcı olamaz.Hele hele bu saçma fikri Türk Futbolu'nun önemli isimlerinden biri söylüyorsa burada çok büyük bir sıkıntı var demektir.

goosfraba
19.Nisan.2013, 17:51
yalnız bu fikri hükümetin, hakan şükür aracılığıyla millete empoze etmeye çalışmadığı ne malum?

henüz fikri partiye açmadım diyor ama, partisinin de iktidarda olduğu sürede neler yaptığını biliyoruz.

GebzeLi1907
19.Nisan.2013, 20:42
hakan şükür ün milletvekili olduğu güzel ülkem

sıkıyosa yapsınlar.