Log in

View Full Version : Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Kaka Leite
23.Nisan.2013, 15:58
http://s1.directupload.net/images/130423/w72v8dwq.png (http://www.directupload.net)
Haydi Bismillahirrahmanirrahim

Alicanfmfan
23.Nisan.2013, 16:00
Hadi ilk mesaj benden olsun, Başarılar...

Kryptonite
23.Nisan.2013, 16:02
Türkiyeyi gururlandıracaklar inşallah.

erdem344
23.Nisan.2013, 16:10
Benfica bizden daha iyi bir takım . Daha hızlı ve ayağa dikine paslarla çıkıyorlar ama bir savunma kurguları var ki akıllara zarar.İki bekide hızlı olduğu için hızlarına güvenerek çok pozisyon hatası yapıyorlar. Stoperleri zaten çok yavaş dolayısıyla savunma arasına atılacak her top tehlike olacaktır.

Allah(c.c) utandırmasın.

Fenerbahçe :2 ( Sow , Cris veya Raul)

Benfica : 0

attirson
23.Nisan.2013, 16:14
1-0 kazanacagımızı düsünüyorum.İnsallah tahminim tutar çok avantajlı bir skor olur gol yemessek.

anil luque
23.Nisan.2013, 16:16
http://www.youtube.com/watch?v=YQfDfgrv8w4 şu golden sonra umudu kestim :D

Şaka bir yana iki takımın da kalitesi belli ancak Benfica'nın (ligimizdeki her takımdan) birkaç gömlek üstün olduğu aşikar. Mayıs ayına geldik adamların 2 mağlubiyeti var. Biri Barcelona'dan diğeri de Fenerbahçe'yi eleyip gruplara kalan Spartak Moskova'dan. UEFA'ya geldiklerinde Leverkusen ile Bordeaux'yu içeride dışarıda yendiler. Newcastle deplasmanında ise bana kalırsa kasmadılar ilk maçın skorundan yoksa orada da galip gelirlerdi eminim. He böyle konuşuyoru ama neden 3 ve 4. yenilgiler gelmesin bu 10 gün içinde diyebiliriz , Fenerbahçe bunu yapabilecek güçte ama zor maalesef.

Umarım yanılan ben olurum. Oyumu Benfica galibiyetinden yana kullandım iyi sonuç beraberlik olur gibi geliyor.

Kryptonite
23.Nisan.2013, 16:18
Sow ve Webo gününde olursa Benfica hikaye olur.

Namzet
23.Nisan.2013, 16:21
Beklere çok iş düşecek,özellikle Ziegler oynar da Gb maçındaki gibi oynarsa büyük sıkıntı;umarım iyi oynayıp kazanırız

5267
23.Nisan.2013, 16:22
Başarılar Fenerbahçe'mmm Galibiyet bekliyoruz

Deus Dominus
23.Nisan.2013, 16:32
Şansın bol olsun Fenerbahçe.

nfornirvana
23.Nisan.2013, 16:36
2-1 Fenerbahçe kazanır gibi geliyor içimden. Başarılar Fenerbahçem.

Kaka Leite
23.Nisan.2013, 16:39
Tekrar tekrar yazıyorum, kalsın.

Bayern handikap atar dedim 1-0 yendi. Gençlerbirliğine handikap atarız dedim yedik, rahat olun Benfica handikap atara oynayacağım.

Bu maç bizim açık ve net :D

Namzet
23.Nisan.2013, 16:47
Tekrar tekrar yazıyorum, kalsın.

Bayern handikap atar dedim 1-0 yendi. Gençlerbirliğine handikap atarız dedim yedik, rahat olun Benfica handikap atara oynayacağım.

Bu maç bizim açık ve net :D

Sana güveniyoruz Ceko!:)

Suicider
23.Nisan.2013, 16:47
Normal şartlarda Benfica deplasmanda oynadığı için ilk yarı rakibin saldırmasını bekleyecektir.Ama Fenerbahçe öyle aman aman bastıran bir takım değil.Bu yüzden çok fazla kontra da yemiyor.Sonra Benfica'lı oyuncular 'Bunlar neden gelmiyor bizden korkuyolar galiba saldıralım' diyecekler ve golü yiyecekler :).Maçı 1-0 kazanır Fenerbahçe.Başarılar..

KaRaBükLü KraL
23.Nisan.2013, 16:50
Fenerbahçe 3-1 kazanacak diye düşünüyorum.Benfica çok iyi kontraya çıkıyor.1 gol bulur ama Fener içerde çok iyi oynuyor.Gününde bir Webo Sow ikilisi çok sıkıntı yaşatır Benfica'ya başarılar Fenerbahçe :)

Fearless Coward
23.Nisan.2013, 16:55
Benfica'nın savunması deplasmanda rahat gol yiyebilen bir savunma kesin gol atarız diye düşünüyorum.Onlar da mutlaka gol bulacaktır oynadıkları oyun ortada.Stadda oluşacak atmosferi az çok tahmin edebiliyoruz Benficalı oyuncuların bu atmosferden etkileneceklerdir 2-1 gibi bir skorla kazanırız diye düşünüyorum başarılar diliyorum temsilcimize.

darkkobal123
23.Nisan.2013, 17:06
Ligi kaybetmenin verdiği moral bozukluğu var. Fenerbahçe'nin avantajlı skor alması şart. Mümkünse gol yememeli. Çünkü turun anahtarı gol yememekten geçiyor. Ben berabere biteceğini düşünüyorum, temsilcimize başarılar.

petrol_fb12
23.Nisan.2013, 17:42
Benfica Gençlerbilirği maçını izlediyse bütün zaaflarımızı öğrenmiş sayılır.Fenerbahce hızlı kontra atakla cıkan takımlar dan cok kolay goller yiyor.Ziegler-Gökhan son zamanlar da inanaılmaz bir form düşüklüğü var hele ki GÖKHAN.Bu maçı kaderini benficanın her iki kanadının performansı belirler.Eğer ki hızlı hucum kalkarlarsa orta saha'nın boşluğundan cok iyi faydalanırlar.

Skoru bulduktan sonra üstüne yatmıyalımda.Birde sağdan arkaya doğru kesinlen her orta gol olmaya başladı.Gençler Ve Lazio Maçlarında aynı şekilde gol yedik.

sui generis
23.Nisan.2013, 17:52
0-0 a yatalım. 0-0'a yatarsak kesin gol buluruz biz. Ziegler-Webo'nun oynamaması takıma o kadar pozitif etki eder ki anlatamam. Ziegler ; son maç yerlerde sürünüyordu , kalkamadı bir türlü. Webo , aldığı her topu öldürdü.

Ben olsam , Caner olsaydı Caner'i oynatırdım ama Caner olmadığı için kesin Topuz'u oynatırdım. Kuyt merkeze Sow sola Topuz sağa geçsin. fevkalade olur.

Tarihinde ilk kez yarı final görmüş takımız , başarısız demeyi bırakıp keyfini çıkarmak gerek :)

Cengo
23.Nisan.2013, 17:52
Sadece izleyin.

Fenerbahçe | We Can

sui generis
23.Nisan.2013, 17:57
5-6 kez izledim. Tek kelime ile mükemmel :)

SAİT71
23.Nisan.2013, 18:03
Çok zorlu bir maç. Kendi evimizde olmamız bir avantaj olabilir ama rakip sıkıntı. Bu maç ortada geçebilir ancak içimden bir ses Benficanın avantajlı bir skorla gideceğini söylüyor.

(İnşallah yanılırım... Amin)

ReaList
23.Nisan.2013, 18:10
Rakip 10 kişi kalır üzerine de 1 penaltı atarsak neden yenmeyelim ? 2 defa oldu (Bate & Lazio) ne olur Allah'ım bir daha bir daha (66)

İşin esprisi bir tarafa, sonucunun çok şeyi etkileyeceği bir karşılaşma ancak bana göre en önemli etken şu olacak, 2 senedir içeride Galatasaray'a ligi veriyosunuz, Psikolojik üstünlük falan yıkılmış durumda. Sizin 15 senede elde ettiğiniz imkanı adamlar -öyle ya da böyle- 2 senede inşa etti. Ve bu önlenemez yükselişe sekte vurmanın tek yolu, bu kupada final oynamak, hatta kazanmak. Eğer bunu gerçekleştirirsek Galatasaray'ın şampiyonluktaki başarısını gölgede bırakmış oluruz. Aksi halde gerisi hikaye. Fenerbahçe hiç bir zaman Galatasaray ardındaki 2.liğe sevinmemiştir ve sevinmeyecektir. Aynı şeyin üst üste olması da ipi daha da koparır. İşte bu ipi germenin, daha da sağlamlaştırmanın yolu bu maçlardan zaferle ayrılmak ve tüm dikkatleri üzerinize çekmek.

Bu yüzden bu maç önemli, sadece bir 90 dakika değil.

Sekopej
23.Nisan.2013, 18:20
Lazio maçı gibi olmalı, sakin oyun, geride beklemek ve telaşe kapılmamak. Orada 1-0 olduğunda da takıma güven gelmişti 2'yi bulmak için uğraşmışlardı.

Son lig maçından farklı bir oyun olacaktır elbette, avrupadaki en başarılı sezonunda yerden yere vurulan bir Fenerbahçe var. Yarı final başarısı bile yok sayılacak neredeyse o sebeple bu maçlar daha da önem kazanıyor.

Newcastle neredeyse eleyecekti, keyifli bir maçtı, hele ki gol olduktan sonra ben bile heyecanlanmıştım izlerken, ilk maçın içeride olması bu sebeple avantaj, bir şekilde gol yemeden kazanırsak deplasmanda 90. dakikada bile atılabilecek bir gol turu getirebiliyor.

Başarılar Fenerbahçem...

byariff
23.Nisan.2013, 18:26
kupanin favorisi benfica bana gore Savunmalari SIKINTILI agir adamlardan olusuyor yeri geldiginde hata yapiyorlar kolaylikla lakin ortasaha ve hucum hatti gayet iyi isliyor makine duzeninde basarilar fenerbahce.

europeanconquer
23.Nisan.2013, 18:34
Allah Fenerbahçe'nin yardımcısı olsun,cidden etkili bir hücüm hattı var Benfica'nın,Volkan formda olur inşallah.

Başarılar Fenerbahçe'ye,umarım güzel bir skor alıp,Lizbon'a avantajlı giderler.

EndoplazmiK RetikuluM
23.Nisan.2013, 18:40
İçimden bir ses 1-1 biteceğini söylüyor. Umarım yanılırım da gol yemeden kazanırız. Ama şunu da unutmamak lazım ki, 2-0 bile deplasmanda bizim için yetmeyebilir. Allah utandırmasın.

himone
23.Nisan.2013, 18:49
Benfica kesinlikle gol atar, kazanırsak güzel olur. Caner cezalı olduğu için Webo'yu oynatır herhalde. Ziegler oynarsa bizi rezil ederler, artık bu adamın bir halta yaramadığını görmeli hoca. Benfica bize göre daha iyi takım inkar etmenin anlamı yok ama taraftarlıktan FB yener dedik.

Rsa
23.Nisan.2013, 19:16
Defansif açıdan başarılı olursak kazanabiliriz diye düşünüyorum.

Güldür yüzümüzü Fenerbahçe'm.

erdem344
23.Nisan.2013, 19:24
İşin esprisi bir tarafa, sonucunun çok şeyi etkileyeceği bir karşılaşma ancak bana göre en önemli etken şu olacak, 2 senedir içeride Galatasaray'a ligi veriyosunuz, Psikolojik üstünlük falan yıkılmış durumda. Sizin 15 senede elde ettiğiniz imkanı adamlar -öyle ya da böyle- 2 senede inşa etti. Ve bu önlenemez yükselişe sekte vurmanın tek yolu, bu kupada final oynamak, hatta kazanmak. Eğer bunu gerçekleştirirsek Galatasaray'ın şampiyonluktaki başarısını gölgede bırakmış oluruz. Aksi halde gerisi hikaye. Fenerbahçe hiç bir zaman Galatasaray ardındaki 2.liğe sevinmemiştir ve sevinmeyecektir. Aynı şeyin üst üste olması da ipi daha da koparır. İşte bu ipi germenin, daha da sağlamlaştırmanın yolu bu maçlardan zaferle ayrılmak ve tüm dikkatleri üzerinize çekmek.

Noktasına kadar katılıyorum.Belki de sadece bu sezonun değil önümüzdeki 5 yılın kaderini etkileyecek bu 2 maç.

Benficada stoper Lusiao sakatlığından dolayı kadroda yok.Hava topları bizim için avantajlı olabilir.Caner bizde kart cezalısı sanırım benim haberim yoktu.

mwaru
23.Nisan.2013, 21:36
Tahminim ya ağır bir mağlubiyet alacaz yada güzel bir galibiyet.ortası olmayan bir maç.

Burak Akmanoğlu
23.Nisan.2013, 22:28
Rahat bir oyun ama dar bir skor 2-1 gibi 3-2 gibi bir skor olur diyorum. :)

footballer33
23.Nisan.2013, 22:40
Çok zor bir maç. Benfica, 30 küsür maçtır kaybetmiyor, 40'a da yaklaştı sanırım. Formda bir Benfica, çok zorlar F.Bahçe'yi. F.Bahçe ise, Avrupa'da zor gol yiyen bir ekip. Saha ve seyirci avantajını kullanıp maçı kazanabileceğini düşünüyorum.

Başarılar F.Bahçe.

sui generis
23.Nisan.2013, 22:44
Alın birazcık ağlayın :)

http://s7.directupload.net/images/130423/orcfudvn.swf

Önder HOCA
23.Nisan.2013, 23:15

güzel şeylerden bahsedelim :director:

SAİT71
24.Nisan.2013, 00:37

Off be adamlarda Baroni diye bir oyuncu var, eşi benzeri yok... Dikkat etmek lazım..:icon_twisted:

uAburak89
24.Nisan.2013, 20:35
Rakip 10 kişi kalır üzerine de 1 penaltı atarsak neden yenmeyelim ? 2 defa oldu (Bate & Lazio) ne olur Allah'ım bir daha bir daha (66)

Ligi kimse vermiyor, 2. sene garanti değil zaten şu anda ama 2 sezondur size karşı da üstünlüğümüz var aradaki maçlarda, hem skor hem de oyun olarak. Olay imkan meselesi de değil ayrıca, Aziz Yıldırım'ın gördüğü Galatasaray şampiyonluğu Fenerbahçe'ninkinden fazlaysa zaten ortada abartılı bir başarı yok demektir. Bu iki takım arasındaki makas bence hiçbir zaman kolay kolay açılmaz, bir şampiyonluğa bakar. Siz bu kupayı kazansanız hatta Monaco'da oynanacak süper kupayı alsanız hatta ligi ve Türkiye kupasını da alsanız bile bizi bağlamaz ki. Bir tane Galatasaray'lının da çıkıp vay arkadaş adamlar ne yaptı diyeceğini, hayıflanacağını sanmıyorum açıkçası. Biz bunu zamanında yaptık, siz yarın tarihinizin Avrupa'daki en önemli maçına çıkıyorsunuz, biz 4 senelik ambargonun üstüne namağlup kazandık üstüne de Süper Kupa'yı Real'i yenip aldık. Yani ortada Türk futbolu açısından yeni bir şey yok. Senin kastettiğin şeyi anlamakla birlikte verileri farklı yorumladığını düşünüyorum. Bana göre Galatasaray camiasına vay be, daha iyisini yapmamız gerekiyor dedirtecek şey ŞL'de en az yarı final oynamaktır. İşte o zaman çıtayı yükseltmiş olursunuz, bize de imrenmek ve tebrik etmek düşer.

Maça gelirsek, 2-2 biteceğini düşünüyorum, Fenerbahçe bir dönem sezon içindeki en iyi futbolunu oynamaya başlamıştı ancak son dönemdeki değişik etkenlerden dolayı bir düşüş var, Avrupa'ya daha uygun bir oyun oynadığı için yenilmeyeceğini düşünüyorum ama sonuçta Benfica da kolay lokma gözükmüyor. Fenerbahçe'nin zayıf karnı zaman zaman orta sahası gözükse bile bu sezonki Yobo faktörü ve sonradan gelen Ziegler'in vasatlığı sebebiyle savunması bence.

Kaka Leite
24.Nisan.2013, 20:47
Bu takım buraya kadar geldi, ben Meireles hariç her oyuncuyu ayrı ayrı tebrik ederim.

Meireles'in yaptığını ne ben unuttum ne de diğer Fenerbahçe taraftarları. Meireles kendisini affettirmek istiyor ise bu maçlar tam onun maçları, eskiden alışık olduğu bir ekip olacak karşısında ve orta alanda harika oynaması gereken 2 maç.

Kısacası kırmızı yerken armayı öpmek bi işe yaramıyor, önemli olan elensek bile iyi bir oyunla elendikten sonra öpmek o armayı. Meireles bu maç kilit adamımız bence aynı şekilde Baroni de her 3 ayın bir günü yaptığı o patlamayı yapması gerek.

Bu takım bu turu geçecek güce sahip, Allah buraya kadar gelmemizi nasip etti inşAllah buradan ileri Finali de nasip edecek.

Sow'un oyunu da çok önemli tabii ancak ben onun ölüsüne bile razıyım, en kötü haliyle bile rakibi yıpratan bir oyuncu Sow en önemli özelliği de onun kanat'ındaki oyuncu çok aktif oynayamayacak olması. Eğer oynamaya çalışırsa Sow'un ekmeğine yağ sürmüş olur ki yapacaklarını pek sanmam.

Uzaktan şut şansı vermemiz gerek çok sert ve pis noktalara çekiyorlar şutu burada Volkan da çok önemli tabii ancak bu ara çok güveniyorum ona. Bir an düşüş yaşasa da sonradan bence iyi toparladı.

Taraftar da umarım düzgün bir maç olmasını sağlar, çünkü onların takıma köstek olmamaları gerek sabırlı olursak avantaj ile oraya gideceğimizden şüphem yok.

Buradan kendisine sesleniyorum, yalvarıyorum hatta ;

Yalvarırım Baroni ve Webo ne olursunuz 2 maç ya 2 maç iyi oynayın ne olursunuz.

erdem344
24.Nisan.2013, 21:13
Seneye Arsenal veya Chelsea CL'ye katılamazsa Benfica 1. torbadan katılacakmış

ReaList
24.Nisan.2013, 22:28
Dün Bayern-Barça maçını izlediniz Milyon €'luk oyuncular deli danalar gibi kaçtılar, koştular, mücadele ettiler. İsimleri, şöhretleri ve popülariteleri zerre işlerinin önüne geçmedi. Sanki amatör bir futbolcunun deli heyecanı gibi istediler ve aldılar. İnsan bu kadar şöhretli, zengin ve lüks oyuncuların canavar gibi mücadele etmesini görürken bir de kendi takımında eli belinde gezen oyunculara eyvallah çekildiğini görüyor ya bu gerçekten o takıma inanları ve gönülden bağı olanları yaralıyor. Bu oyuncuların isimlerini bile zikretmek istemiyorum ama umarım bunları yarın sahada görmeyiz. Yarın eli belde gezme günü değil 1 sene önce yaşamış olduğun tüm haksızlıklarla savaşma günüdür.

himone
24.Nisan.2013, 23:44
Dün Bayern-Barça maçını izlediniz Milyon €'luk oyuncular deli danalar gibi kaçtılar, koştular, mücadele ettiler. İsimleri, şöhretleri ve popülariteleri zerre işlerinin önüne geçmedi. Sanki amatör bir futbolcunun deli heyecanı gibi istediler ve aldılar. İnsan bu kadar şöhretli, zengin ve lüks oyuncuların canavar gibi mücadele etmesini görürken bir de kendi takımında eli belinde gezen oyunculara eyvallah çekildiğini görüyor ya bu gerçekten o takıma inanları ve gönülden bağı olanları yaralıyor. Bu oyuncuların isimlerini bile zikretmek istemiyorum ama umarım bunları yarın sahada görmeyiz. Yarın eli belde gezme günü değil 1 sene önce yaşamış olduğun tüm haksızlıklarla savaşma günüdür.

İşin garip tarafı da Aykut Kocaman da senin gibi düşünmesine rağmen sırf inat olsun diye o adamları oynatıyor. Hatta bu yüzden Alex'i bile göndermiş bir adam.

erdem344
24.Nisan.2013, 23:47
Artık şu Alex muhabbetini kapatsak.

Tamam Alex efsane gidişi yakışmadı ama takım tarihinin en önemli maçını oynuyor.

Ve beğenmediniz

Aykut Kocamanla.

petrol_fb12
24.Nisan.2013, 23:48
%51 Benfica önde diyerek kendi oyuncularına güvenini gösteren bir hocamız var sağ olsun !

Kaka Leite
25.Nisan.2013, 00:22
%51 Benfica önde diyerek kendi oyuncularına güvenini gösteren bir hocamız var sağ olsun !

Yalnız orada onu futbolcu bakımından değil. Klüp geçmişi baz alınarak söylediğini belirtti.

Klüp başarılarına bakınca hocanın dediği zaten ortaya çıkıyor, oyuncularına güvenmek 5 atıcaz falan demekle olmuyor ki.

Demeçleri gayet yerinde idi zaten basın toplantılarını çok beğenerek izliyorum Aykut Hoca'nın çoğu zaman gerçekleştiremesede basın toplantılarında çok sistemsel konuşuyor :)

himone
25.Nisan.2013, 00:39
Artık şu Alex muhabbetini kapatsak.

Tamam Alex efsane gidişi yakışmadı ama takım tarihinin en önemli maçını oynuyor.

Ve beğenmediniz

Aykut Kocamanla.

Alex'i neden gönderdi diyen oldu mu? Ben Alex'in gitmesi gerektiğini savunanlardanım, sadece düşündüğüm şeyi söyledim. Aykut Kocaman'ı beğenmiyorum diyen de olmadı, eleştirdiğimiz gibi övmesini de biliyoruz. Bazıları gibi gözümüzü kapatıp adamı göklere çıkartmıyoruz veya yerden yere vurmuyoruz. Arkadaş Aykut Kocaman bile sizin kadar alıngan değildir bu eleştirilere karşı, istiyorsanız üyeliğimizi de iptal edelim artık yorum da yapmayalım.

sui generis
25.Nisan.2013, 00:43
La bırakın tartışmayı tadını çıkarın :) sanki kaç defa geliyoruz buralara :) çok az kaldı maça çok az

erdem344
25.Nisan.2013, 00:53
Aynen ya bende onu demek istedim zaten.

Medya neden bu kadar soğuk maça ?

GeorgeWeah
25.Nisan.2013, 13:09
Taraf tuttuğum için midir bilmiyorum Maxi Pereira'nın atılacağını ve maçı 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Çoğu kişiye göre bu skor hayal olsa da sadece his benimkisi. Tam tersi olacaksa 2-0, 3-1 gibi mağlubiyet düşünüyorum. Yani ortası yok...

mpaker66
25.Nisan.2013, 13:13
Sanki yarı final değilde grup maçı gibi bir hava var, bilmiyorum galatasaray'lı olduğumdan mı göremiyorum yoksa gerçekten maç havası mı yok?

ReaList
25.Nisan.2013, 13:54
Sanki yarı final değilde grup maçı gibi bir hava var, bilmiyorum galatasaray'lı olduğumdan mı göremiyorum yoksa gerçekten maç havası mı yok?

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8worn7qla1r738m5o1_500.gif

:s_fenerbahce: Öncesi Sessizlik :s_benfica:

SAİT71
25.Nisan.2013, 13:58
Bence hala dünya Alman felaketinin sonrasında enkaz altında kalan İspanyolların etkisinde. Biz de öyle. Ondan Avrupa Ligi biraz arkada kaldı :)

Alicanfmfan
25.Nisan.2013, 14:00
Antep-Galatasaray ve bu maç için acayip rüyalar gördüm. Bu maç için Benfica , Salvio ile öne geçiyordu ardından Webo atıyordu. Hayırlar olsun.

urwrdskkn
25.Nisan.2013, 14:03
2 Ucu Keskin Bir Bıçak Misali Bu Maç Sonucu Ortada

darkkobal123
25.Nisan.2013, 14:41
Ben maçı dün sanıyordum yahu. :) Medya gerçekten çok soğuk davranıyor bu maça.

himone
25.Nisan.2013, 14:50
Medyanın soğuk olması daha iyi, yoksa Fenerbahçe 3 atar 4 atar haberleri çıkardı. Ya da öyle haberler yapmanın anlamı olmadığını biliyorlar ve başka birşey bulamıyorlar. GS Real maçlarında bile coşan medya bu maça temkinli yalaşıyor :).

zeck17
25.Nisan.2013, 14:56
Ziegler oynarsa Salvio'nun golü var

Namzet
25.Nisan.2013, 17:26

Aykut hocaya ve yönetime karşı çok büyük ve gereksiz bir önyargın var,oyuncusuna kendisine inancı,güveni kalmayan bir hoca istifa kararından dönmezdi zaten gelelim basın toplantısına bugün kime sorarsan sor Benfica bir adım önde der Aykut hoca da onu söylemek istemiş

Ziegler oynarsa Salvio'nun golü var

Kesinlikle katılıyorum

Gncl1905
25.Nisan.2013, 17:36
Yorumlara bakılırsa tahmin ettiğim gibi bir takım. Defansı zayıf, hücum yönü ise iyi. Favorim yok; 3 ihtimalli maç, 2 ihtimalli tur olur. Bugünkü maçta da şansı yaver giden kazanır. Bilyoner'de param kalmış olsa KG var oynardım; iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Gerçi hep kaybettiğimden param kalmadı ya neyse :) İyi olan kazansın.

urwrdskkn
25.Nisan.2013, 17:43
Yorumlara bakılırsa tahmin ettiğim gibi bir takım. Defansı zayıf, hücum yönü ise iyi. Favorim yok; 3 ihtimalli maç, 2 ihtimalli tur olur. Bugünkü maçta da şansı yaver giden kazanır. Bilyoner'de param kalmış olsa KG var oynardım; iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Gerçi hep kaybettiğimden param kalmadı ya neyse :) İyi olan kazansın.

ben yaptım KG var yazdım kupona chelsea maçı dahil

erdem344
25.Nisan.2013, 17:47
İsmail Kartalı izledim şimdi.
Benficayı çok iyi analiz etmişler belli.Hızlı ve komple oynamalıyız dedi ki sonuna kadar haklı.

petrol_fb12
25.Nisan.2013, 17:50
İsmail Kartalı izledim şimdi.
Benficayı çok iyi analiz etmişler belli.Hızlı ve komple oynamalıyız dedi ki sonuna kadar haklı.

Fenerbahce Sezon başından hızlı ve komple oynaıdğı maç sayısı 2-3 tanedir.Eğerki Benfica gibi oynamaya kalkarsa Fark yeriz.GÖKHAN VE ZİEGLER İnanılmaz Formsuz.Heleki GÖKHAN !

erdem344
25.Nisan.2013, 17:54
Bu saaten sonra istersek 5 tane yiyelim ne fark eder ?
Beyler oynadığımı takım seneye Arsenal veya Chelsea CLye katılamazsa direk 1.torbadan katılacak.

EndoplazmiK RetikuluM
25.Nisan.2013, 17:59
Guldur yuzumuzu Fenerbahcem!!

zeck17
25.Nisan.2013, 18:16
Bir de newcastle maçında defansta hata yapılan taraftan hücum etmek lazım orda hatayı yapan matic ama diğer oyuncu da uyanmamış buna

Bu arada oscar cardozo yerine lima oynayacak deniliyor ilk yarı için

himone
25.Nisan.2013, 18:26
Adamlar ölümüne kontra oynayacaklar. Lazio maçı gibi başlar diye düşünüyorum, oyunu çok yavaş ve top çevirerek oynamak lazım. Ziegler'in kanadını otobana çevirirler ben de evde çıldırmamak için zor tutarım kendimi. Hasan Ali olunca hiç olmazsa Türk diyerek kendimi sakinleştirebiliyorum. Volkan'ın performansı çok önemli, tam toparladı dedik Gençler maçında yine kötü oynadı. Gökhan Gönül'e artık her topta Allah ne verdiyse ileri çıkmaması gerektiği söylenmeli. 2 takımda kesinlikle gol atar, umarım biz daha fazla atarız. FB kalecisi ve defans dörtlüsü maçın sonucunu belirler. Bazen harika bazen de rezalet oynuyorlar, ortası yok malesef.

ReaList
25.Nisan.2013, 18:29
Yalnız saatler geçtikçe fena heyecan yapıyorum :D En son böyle bir heyecanı Moskova rövanş maçı öncesinde yaşamıştım, O maçtaki hayal kırıklığı ve sonrasındaki gelişmeler hangi Fener maçı olursa olsun bende sakin bir hava yaratıyordu ama bugün farklı, Bugün evi gol diye inletme günü : )

Kaka Leite
25.Nisan.2013, 20:35
Uğur getirdiğini düşündüğüm herşeyi yaptım.

Benficaya handikaplı verdim, sevgilim Galatasaray'lıdır da Gençlerbirliği maçı öncesi inşAllah yenilirsiniz demişti :icon_biggrin:

Ne olur ne olmaz diye ona da inşAllah kazanırsınız dedirttim. Maç saati yaklaştıkça cidden insan heyecanlanıyor. Allah'ın izni ile düzgün bir skor çıkacak..

Oceanus
25.Nisan.2013, 21:03
Zor bir maç Olacak Fenerbahçe için ben 1-3 Benfica galibiyeti bekliyorum.

darkkobal123
25.Nisan.2013, 21:58
Ercan Taner anlatıyorsa en kötü berabere kalır Fenerbahçe rahat olun. :D

Kaka Leite
25.Nisan.2013, 22:13
Gaitan ve Lima yok.

Ziegler'in golü var, yazın bunu bir kenara.

erdem344
25.Nisan.2013, 22:13
Gaitan oynamıyor.

Bizim 11 klasik

Önder HOCA
25.Nisan.2013, 22:23
Gaitan ve Lima yok.

Ziegler'in golü var, yazın bunu bir kenara.

ziegler atarsa yeneriz zaten ;)

Night_Mare17
25.Nisan.2013, 22:25
Gaitan'ın olmaması çok iyi. İnşallah final heyecanını yaşatır bize Fenerbahçe.

nfornirvana
25.Nisan.2013, 22:27
Başarılar Fenerbahçe.

uAburak89
25.Nisan.2013, 22:28
Benfica'nın önceliği lig herhalde veya hocaları farklı bir şeyler planlıyor. Kağıt üzerinde çıkan kadro Fenerbahçe için avantaj bence.

Kaka Leite
25.Nisan.2013, 22:28
ziegler atarsa yeneriz zaten ;)

Ziegler'e daha önce attırdık bakalım.

Bu maçta olacak mı :icon_smile:

europeanconquer
25.Nisan.2013, 22:31
Aimar'ı izlemek zevkli olacak ama inşallah son vuruşları getiremezler tabii ki :D

Şimdiden başarılar Fenerbahçe :)

Önder HOCA
25.Nisan.2013, 22:37
aimar yedeğe düşecek adammıydın be hey gidi valenciadaki günleri geldi aklıma

europeanconquer
25.Nisan.2013, 22:40
Aimar yedek mi hocam ? İlk 11 gösteriyor siteler.

Önder HOCA
25.Nisan.2013, 22:41
Aimar yedek mi hocam ? İlk 11 gösteriyor siteler.
hadi ya yedek diye kalmış aklımda benim, çok kart çıkarttırır bu şimdi başa bela

himone
25.Nisan.2013, 22:52
Maç yaklaştıkça heyecan zirve yaptı. Gaitan ve Lima'nın olmaması iyi gibi görünüyor ama umarım gerçekten de öyle olur. Sonuçta takımda iyi oyuncu bitmiyor, Cardozo ve Aimar var. Sow baba ilk yarım saatte bir füze gönderse, hakemin görebileceği cinsten, ne güzel olur varya.

ReaList
25.Nisan.2013, 22:53
Ne Zieglermiş arkadaş demek bu adam olmasa biz küme düşecektik. Korkarım seneye de bu eleman bizde kalacak. Hayır darülacize gibiyiz ağlayan oynuyor. Neyse Allahtan Benfica önemli adamları yedek bırakmış da hemen basmayacaklar yoksa Ziegler bırakın gol atmayı o kanatta hattirck yaptırır. Bonus kafaya bir şey demiyorum zaten, Azıcık insansa hakkını verir ve mücadele eder.

Az kaldı artık heyecan had saffada şansın bol vurduğun gol olsun Fener'im !

Alicanfmfan
25.Nisan.2013, 22:54
Maç Star'da mı ?

Raheem Lawal.
25.Nisan.2013, 22:54
Bu Maç Berabere bitecek Gibi, Demedi Demeyin.

Önder HOCA
25.Nisan.2013, 22:56
Bu Maç Berabere bitecek Gibi, Demedi Demeyin.

ilk yarı 1 maç sonu 0

himone
25.Nisan.2013, 23:02
Kareografiye THY sponsor olmuş :).

Şampiyonlar ligi marşı ne kadar güzelse Avrupa Ligi marşı o kadar kötü.

Walter Sakana
25.Nisan.2013, 23:05
Bizim 2008-09 sezonunda deplasmanda 2-0 yendiğimiz Benfica kadrosunda David Luiz, di Maria, Reyes ve David Suazo ve Nuno Gomes gibi yıldızlar ile şimdiki kadrodan Cardozo, Aimar, Maxi Pereira gibi isimler vardı. O kadar da büyütmeyin gözünüzde Benfica'yı. İyi bir hava yakalamışlar, ligleri de kolay olduğundan ortada ürkütücü bir istatistik var belki ama o kadar iyi olsalardı Şampiyonlar ligi grubunda Celtic'in gerisinde kalıp 3.olmazlardı (6 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi / atılan 5, yenilen 5 gol).

Fenerbahçe çekinmeden kendi oyununu oynarsa sağlam bir savunmayla istediği skoru alabilir.

Namzet
25.Nisan.2013, 23:24
Ah sow ah gol olmalıydı

Walter Sakana
25.Nisan.2013, 23:25
Taraftar çok iyi hatta süper şu ana kadar.

Namzet
25.Nisan.2013, 23:27
şu 3 toptan birisi gol olsa harika olacaktı yav

Night_Mare17
25.Nisan.2013, 23:36
Perez ve Gaitan yok bu avantajı iyi kullanıyoruz gibi hucümda çok ağır kalıyor Benfica. Bir gol atmalıyız.

ReaList
25.Nisan.2013, 23:45
Cristian niye ceza sınırında değildi haksızlık ! Amatör olsanız böyle kart görmezsiniz.

uAburak89
25.Nisan.2013, 23:48
Benfica maçı 11 kişi tamamlayamaz, hem sert oynuyorlar hem de çok itiraz ediyorlar. Yan toplar hariç de tehlike yaratacak gibi gözükmüyorlar. Fenerbahçe 1 gol atsa gerisi gelir gibi.

Namzet
25.Nisan.2013, 23:49
Zieglerin kanat 2'dir açık veriyor,gol yersek o kanattan yeriz

ReaList
25.Nisan.2013, 23:52
Penaltı !!!!!!!!!!!!1

Namzet
25.Nisan.2013, 23:52
penaltı yess

Namzet
25.Nisan.2013, 23:53
ya allahım .....

Önder HOCA
25.Nisan.2013, 23:54
kovun şu adamı

ReaList
25.Nisan.2013, 23:54
Suç sende değil seni oynatanda oynatanda !!!!!!!!!!! Gel de çıldırma Allahım !

Kaka Leite
25.Nisan.2013, 23:55
Allah'a havale ediyorum seni.

Baroni kadar boş, Baroni kadar neyse burada söylenecek şey değil bunlar.

Salih girerse çok boşluk yakalar ben söylüyorum, Baroni artık git lütfen git. İnsanda azıcık gurur olur ya oradaki tüm taraftarların hakkı sana helal değil bunu da bil !

europeanconquer
25.Nisan.2013, 23:56
Salih girmeden gol atamaz Fenerbahçe.

ReaList
25.Nisan.2013, 23:57
Maç başındandır insiyatif 0 sorumluluk 0 katkı 0 amatör oyuncular gibi kart gör üzerine ve ele geçen nimeti harca, Ne günah işledik bu adam bela oldu başımıza !

SAİT71
25.Nisan.2013, 23:57
Defol git lan bu takımdan. Maçı kaybedersek katili bu adamdır. Allahın cezası. Hiç bir katkısı yok 2. yarı çıkarması lazım bu herifi... Takımın kaderi ile oynadı resmen. Bu adamın penaltı atmasına hiç bir anlam veremiyorum. Lan biraz cesaretli ol be adam. Heriflerde de 19 yaşında çocuk oynuyor be yazık sana vizyonuna..

antiochia
25.Nisan.2013, 23:58
Bu iş bitti bence. Bu durum takımda moralleri bozar, benfica'ya moral verir.

erdem344
Bırakın onu bunu

alla alla alla alla alla saldır kanaryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Önder HOCA
webo çatır çatır kullanıyor arkadaş işte kullandır ne kullandırıon bu kazmaya

TeNaciOUS MidFieLdeR
aykut hoca dersine iyi calismis gorunuyor, ilk yari itibariyle bence basariliydik. penalti gol olsaydi skoru da bulmustuk, yazik oldu.

Raheem Lawal.
Yahu Salihin 11de Oynaması İçin daha ne yapması lazım? Çıkar Artık Şu Baroniyi Al Salihi.

himone
25.Nisan.2013, 23:59
Şu oyunla ilk yarı gol bulamadık, Cristian Allah seni bildiği gibi yasın. Benim anlamadığım neden o adama kullandırırsın penaltıyı. Kuyt var Webo var Sow var. Neyse umarım moraller bozulmaz ikinci yarı kesin atarız bu şekilde devam.

KaRaBükLü KraL
25.Nisan.2013, 23:59
Baroni penaltı kaçırdı ama bu kadar laf söylemeye gerek yok.Şampiyonlar Ligi Dünya Kupası gibi nice büyük turnuvaların finallerinde penaltı kaçıyor.Penaltıya ah vah edip kahır olacağına Fenerbahçe gol için doğru hamleler yapıp gol için tabiri caizse kendini yırtmalı.Haydi Fener saldır.

attirson
26.Nisan.2013, 00:00
Oyununa laf etseniz neysede penaltı kaçırdı diye bu lafları söylemeniz ayıp.Demek herkes sizin gibi düsünse stadda 0-5 vericez maçı Allahtan taraftar mantıklı da destek verdiler soyunma odasına girerken.

eXcitinG
Hayatında penaltı kaçırmamış Webo varken, hatta Kuyt ve MeireLes varken bu penaltıları neden Baroni atar, anlamıyorum arkadaş.

sui generis
Penaltı hariç iyiydi cristian. Böyle devam. Goller gelecek.

nfornirvana
Yazık oldu, penaltı kaçtı. Kaçırdıktan sonra da ağladı. Bence bu dediğinizin tam tersi takımı ateşleyecek. Keşke Webo vursaydı ancak oldu bitti yapacak birşey yok. Sonuçta yarıfinal oynuyoruz, umutlarımızı bir penaltıya bağlayamayız.

tyfnkrvl07
26.Nisan.2013, 00:01
Yahu tamam penaltı kaçırdı diye iyi sövdünüz sizde.Yeri geliyo dünyanın en iyi oyuncusu bile penaltı kaçırıyo ne kupalarda , olabilir futbol bu.He oynadığı oyunu eleştiriyosanız o ayrı

SAİT71
Herşey güzel. Oyun güzel. Poziyona yaratma süper. Maç lehimize. Adamlarda 3 sarı kartlı oyuncu olmuş. İlk yarının sonu penaltı kazanıyorsun. İkinci yarı süper moralle çıkacaksın. Allahın denyosu (bizdeki tek sarı kart gören üstün zekalı) çıkıyor aptalca yan direğin dışını hedef alarak vuruyor. Ve takımı taraftarı çileden çıkarıp moralini alt üst ediyor... Şu Benficayı 2-3 sıfır yenmek varken eğerki kaçırırsak onlar bizi elerler tabi. Aykut Kocaman Baroni'yi ikinci yarı çıkarması lazım. Çıkarması lazım. Çıkarması lazım.

EndoplazmiK RetikuluM
Her şey güzel, umarım golü buluruz.

SALDIR KANARYA !!!

attirson
26.Nisan.2013, 00:02
Hee anlamadıgım nokta şu önceki maçta penaltıyı gole çeviren Webo neden atmadı bu penaltıyıda ?Maçtan önce duran toplar belirlenmiyor mu bu takımda o an canı isteyen mi atıyor ?

sakary Ali
26.Nisan.2013, 00:03
Fenerbahçe kaliteli oynuyor. Net pozisyonlarda var. Şimdilik her şey iyi gözüküyor. Moussa Sow çok büyük oyuncu. Ortada oynadığı zaman Fenerbahçe bir anda pozisyon bulmaya başladı. Bence sol çizgiye gitmesi performansını düşürüyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
baroni icin o kadar fazla negatif enerji var ki, kacirmamasi mucizeydi zaten. seven bir tane adam yok su camiada kendisini, benim gibi bir cok kisi ona guvenmeyip kaciracagini dusunmustur. kacirdi da (:

Fearless Coward
Zaten penaltıyı Baroni'nin kullanması başlı başına yanlıştı en son penaltı olduğunda Webo kullandı yine o kullanmalıydı neyse takım çok iyi oynuyor Benfica tahmin ettiğimiz gibi atmosferden etkilendi maçta 2 gol olmaz gibi görünüyor o yüzden 1-0 alacağız inşAllah.

erdem344
26.Nisan.2013, 00:04
Kareografide süperdi

Alla alla alla alla alla saldır kanaryaaa

SAİT71
26.Nisan.2013, 00:05
Neden Webo-Sow gibi bir tercihle oynuyoruz onuda çözmüş değilim. Sow'un ortada oynaması bizim için Sow-Webo dizilişinden daha avantajldır.

Kaka Leite
26.Nisan.2013, 00:05
Bu iş bitti bence. Bu durum takımda moralleri bozar, benfica'ya moral verir.

Bu iş bitmedi.

Bişey olmaz, ikinci yarı bambaşka olacak inşAllah.

GeorgeWeah
26.Nisan.2013, 00:06
Kaçırdı diye söylemiyorum bi sorun çıkacağı belliydi. Belki de Baroni'ye karşı ön yargılı olduğum için böyle düşünüyorum bilmiyorum. O topun başına Webo olurdu ya da Sow olurdu. Benfica'nın 10 kişi kalacağını ve 3-0 kazanacağımızı söylemiştim. Skoru bilmiyorum ama Benfica'nın 10 kişi kalacağını şimdi daha güçlü hissediyorum.

Önder HOCA
ya yok yandığım nokta adamların defansı harbiden kötü pozisyon buluyoruz atamıyoruz deli olucam

ReaList
Yazık oldu, penaltı kaçtı. Kaçırdıktan sonra da ağladı. Bence bu dediğinizin tam tersi takımı ateşleyecek. Keşke Webo vursaydı ancak oldu bitti yapacak birşey yok. Sonuçta yarıfinal oynuyoruz, umutlarımızı bir penaltıya bağlayamayız.
Ağlama duvarı mıyız biz ? : )

Ziegler koca sezon bal yapmayan arı gibiydi sırf Şampiyonluk maçında ağladı diye bugün ekmeğini yiyor. Cristian haftalardır tel tel dökülüyor, geçen maçta gol attı ağladı Kocaman'a koştu diye onu performansı ve Allahına kadar hakkıyla yedek bırakan Salih'ten formayı aldı. Sırf ağlaklar diye bu adamlara katlanıyoruz akıl işi değil.

SAİT71
26.Nisan.2013, 00:08
Lazio maçı gibi olursa 70 lerde felan baskıyı kurup 2 gol bulmamız lazım. 1-0 işimize yaramaz. Bu takım orada çok daha baskılı oynayacak. Baroni'ye bu yüzden çok öfkeliyim. Kendine o kadar güveniyor ki sanarsın Xavi felan. Geçme arkadaş o zaman o topun başına. 2-0 yapacak takım o golü atsak. Yarılayacağız herşeyi. Mahvetme bütün olayı. Kaleyi bile tutturamadı ne denir ki daha.

Ağlaması çok fazla birşey ifade etmiyor. O halde Salih de hakkım olmasına rağmen hala yedeğim diye ağlasın.

KaRaBükLü KraL
Kareografide süperdi

Alla alla alla alla alla saldır kanaryaaa

Ukalalık olarak algılama ama 1.si Allah yazarsan daha iyi olur bir de Kareografi değil de Koreografi olacak :) Tekrar söylüyorum lütfen ukalalık algılama :)

sui generis
Tepki abartılıyor.

sananes
26.Nisan.2013, 00:11
Liverpool'un Gerrard'a Torres'e rağmen penaltıcısıydı Kuyt. Bir tane kacırdı diye adamı topun başına geçemez hale soktuk.

Webo geçen maç attı penaltıdan gol ama iyi de vurmamıştı. O da kaçırabilirdi. Penaltı kaçar,kaçıyor. sorun demoralize olmadan ikinci yarı geri dönebilmek. Koskoca bir 45 dakika daha var,konsantre halimizi sürdürmeliyiz.

Night_Mare17
26.Nisan.2013, 00:13
ya hiç vuramıyorsan ortaya vur penaltıyı kaleciler hep bir köşeye zıplıyor.

byariff
26.Nisan.2013, 00:14
Gaitan girdi tehlikeli adam , bencede takilmayin penaltiya finallerde ne penaltilar kacti ne penaltilar basarilar 2. yari temsilcimize

Namzet
26.Nisan.2013, 00:15
Topal rövanşta yok

IcedEarth
26.Nisan.2013, 00:15
Benfica palas pandıras oynuyor, bunu değerlendirmek gerek. Hiç değilse 1 gol Amsterdam'ı yakınlaştırır.

Namzet
26.Nisan.2013, 00:17
ya bırak arkadaş bu ne ya direkler,penaltı of of

uAburak89
Direkler en büyük rakip.

zeck17
hamite laf edenler?

Hamitin ahı bu olsa gerek

byariff
26.Nisan.2013, 00:18
Hamit"un ruhu kadikoyde :D

gaitanin topda direkte patladi

Namzet
26.Nisan.2013, 00:20
Hamitin ruhu harbi kadıköyde 3 direk oldu:D

uAburak89
26.Nisan.2013, 00:20
Bu maça üst oynasam kafayı yerdim herhalde, Gaitan'ın şutu da direkten dışarı gitti.

Namzet
26.Nisan.2013, 00:25
1 gol atsak gerisi gelecek gibi

Namzet
26.Nisan.2013, 00:28
Baroni - Topal - Salih üçlüsü olacak kalan dakikalarda

Fearless Coward
26.Nisan.2013, 00:30
Maçtan sonra direkler değişir herhalde bu nedir yahu. :D

Namzet
26.Nisan.2013, 00:37
golllllllllllllllllllllllll

Namzet
26.Nisan.2013, 00:52
Selçuk giriyor sıkıntılı dakikalar başladı benim için

Önder HOCA
26.Nisan.2013, 00:59
bu maçın hakkı bu değildi en azından 2 fark olmalıydı takıma bir hamam sefası lazım

Fearless Coward
26.Nisan.2013, 01:01
Ve maç bitti.Tebrikler Fenerbahçe'ye 2 fark çok rahat olurdu rakip atmosferden etkilendi hiç bişey yapamadı desek yeridir.Bu arada çok şanslıyız ki hakem bizim açımızdan çok iyiydi.Bu arada kornere giden top Webo'ya çarpmış gibi geldi bana ama iyi oldu tabi bizim için gol geldi. :D

uAburak89
Webo'nın sınırda olduğu halde gördüğü sarı kart işgüzarlık tamamen. Oyun olarak ezdi resmen Fenerbahçe, skor daha farklı olmalıydı. Gerçi deplasmanda da böyle olursa her türlü final gelir zaten.

himone
Çok daha iyisini hakettik ama olsun tebrikler Fenerbahçem. Yenilmezlerden biri daha gitti.

Burak Akmanoğlu
26.Nisan.2013, 01:02
Maçın hakkı 7-0 dı 3 Tane kaleci çıkardı 2 Direk 1 de penaltı ve 1 gol !

Yüreğinize sağlık 11 Adam ve 12 NUMARA !

Corpus
Şu muskayı sadece 1 kaleye koyun dedim dedim dinletemedim. 2 kaleye de koyunca direkler sıkıntı yarattı :D

Tebrikler Fenerbahçe !

europeanconquer
''Hiç bir takım yenilmez değildir.''

İyi söyledi Ercan Taner.

Fenerbahçe inşallah deplasmanda da böyle oynayıp finale çıkacak.Tebrikler Fenerbahçe :)

SAİT71
Gelde penaltıya yanma işte. Farkın kaçtığı bir maç oldu. En aşağı 5 tane atardık. Yazık ettik. 1-0'a sevinemiyorum vallahi içimde bir sinir var hala. Benfica'yı oynatmadık. Gerçekten bana göre Avrupa'da bu yılki oynadığımız en kusursuz maçtı. (Güzel oyun+bol pozisyon+az hata+galibiyet) tüm faktörler vardı. Bir iki olumsuzluk dışında çok harikaydık. Ancak dediğim gibi böyle bir Benfica'ya rahat 3 tane atardı bu takım. Çok şanssızdık. Sevinemiyorum maalesef. Rövanş var hala..

nfornirvana
Gönül isterdi 3-4-5 0 yenelim ama şans yanımızda değildi bugün. Webo'nun sarı kartı çok anlamsızdı ve başımıza dert açacak rövanşta. Ama her şeye rağmen tebrikler Fenerbahçem, teşekkürler Fenerbahçem.

attirson
26.Nisan.2013, 01:03
Tahmin ettigim gibi bitti maç.Allahım şükürler olsun dualarımızı kabul etti.Hayaller gerçek olacak kupa bizim olacak inşallah.

Börk
26.Nisan.2013, 01:03
Tebrikler,Fenerbahçe harika oynadılar :)

Kaka Leite
26.Nisan.2013, 01:04
38 maç hiç yenilmediler.

Bizimle karşılaşmadılar çünkü helal olsun size be !

The.Crow
Gelde penaltıya yanma işte. Farkın kaçtığı bir maç oldu. En aşağı 5 tane atardık. Yazık ettik. 1-0'a sevinemiyorum vallahi içimde bir sinir var hala. Benfica'yı oynatmadık. Gerçekten bana göre Avrupa'da bu yılki oynadığımız en kusursuz maçtı. (Güzel oyun+bol pozisyon+az hata+galibiyet) tüm faktörler vardı. Bir iki olumsuzluk dışında çok harikaydık. Ancak dediğim gibi böyle bir Benfica'ya rahat 3 tane atardı bu takım. Çok şanssızdık. Sevinemiyorum maalesef. Rövanş var hala..

Penaltı gol olaydı 1-1 bitebilirdi. Baksana nasıl çekildiler geriye golden sonra. Halbuki 2'yi de atardık.

Nocna Mora
İç saha da 1-0 kötü bir skor bence. Rövanşta Benfica fark yakalayabilir. Herşeye rağmen maç Fenerbahçe'nin hakkıydı öyle de oldu. Tebrikler.

nfornirvana
Chelsea de deplasmanda yendi Basel'i. Finale çıkarsak rakip büyük ihtimal Chelsea.

Suicider
Tahmin ettiğim gibi 1-0 bitti ama ben Fenerbahçe'nin bu kadar iyi oynayacağını düşünmemiştim.3-4 tane rahat atardı,atsa çok rahatlayacaktık bu skor riskli bir skor ama deplasmanda da böyle mücadele ederlerse her türlü geçerler turu.Yürekten tebrikler.

Rsa
26.Nisan.2013, 01:07
Bu sene Benfica'yı ilk defa izledim. Ya basın çok abartıyor ya da bu maç çok kötüydüler bilemiyorum. Her neyse bu şekilde oynarsak Amsterdam uzak değil, adamlara pozisyon vermedik.

Teşekkürler Fenerbahçe'm.

erdem344
26.Nisan.2013, 01:07
Ukalalık olarak algılama ama 1.si Allah yazarsan daha iyi olur bir de Kareografi değil de Koreografi olacak :) Tekrar söylüyorum lütfen ukalalık algılama :)

Saol kardeşim öğrenmenin yaşı yoktur.

Ne diyelim ki ?

ReaList
26.Nisan.2013, 01:08
Tebrikler Aykut Hoca bu zafer senin. Rövanşta da Allah büyük, biz finale çıkacaz öyle ya da böyle bu olacak ! Biri şu Cristian'a bir zahmet şu ellerini gözlerinden çekmesini rica etsin, hayır göz yaşıda gelmiyor samimiyetsizlik 10 numara. Ve son olarak Salih'in sonradan girdiği ve bizim gol attığımız bir maç daha, Ateistler açıklarsa sorun yok :D

1-0 veya 3-0 fark etmez. Gol yemeden kazandık ya işte bu en önemlisiydi !

Fearless Coward
26.Nisan.2013, 01:10
Yalnız 1-0 tehlikeli skor bu maçta çok rahat 2-3'ü bulabilirdik ama olmadı.2. Maçta direklerin affı olmaz çok dikkatli oynamamız lazım bulduğumuzu atmamız şart hele 1-0 öne geçersek tamamdır iş biter.

GeorgeWeah
Güzel bir galibiyet aldık. En önemlisi Benfica'yı kitledik ve fazlasını da alabilirdik ama gol yemeden maçı bitirmek güzel oldu. Deplasmanda iyi oyun beklemiyorum sadece şansın şansı da olsa 1 gol bekliyorum.

Deplasmanda Caner'in oynayacak olması ümit verici. :)

KaRaBükLü KraL
Öncelikle tebrikler Fenerbahçe :)

Fenerbahçe'nin aldığı 1-0'lık galibiyet gol yememesi ve kazanması açısından çok iyi oldu.Etkili bir futbolla kazandı.Yalnız skor çok pislik skor bana göre.1-0 rahat çıkarılabilir Benfica için moral sayılabilir bile.Yalnız Fenerbahçe böyle oynarsa Benfica buradan elenir gider.Ben skorun dediğim gibi zor bir skor olmasına rağmen finale kalacaktır.

Önder HOCA
26.Nisan.2013, 01:11
Güzel bir galibiyet aldık. En önemlisi Benfica'yı kitledik ve fazlasını da alabilirdik ama gol yemeden maçı bitirmek güzel oldu. Deplasmanda iyi oyun beklemiyorum sadece şansın şansı da olsa 1 gol bekliyorum.

Deplasmanda Caner'in oynayacak olması ümit verici. :)

deplasmanda 1 golü buluruz bence

GeorgeWeah
26.Nisan.2013, 01:12
deplasmanda 1 golü buluruz bence

O golü de Caner atacak. :)

OrcunFB
26.Nisan.2013, 01:13
Bu futbolu oynayalım biz rövanş maçı dert değil. İnşallah önümüzdeki 90 dakikayı atlatıp finale çıkarız.

DaveJones
26.Nisan.2013, 01:14
Dedim ama Hamitle bu kadar dalga geçmeyin diye :n: Maça bakacak olursak, Fenerbahçe takım halinde gerçekten çok hırslıydı. Özellikle Gökhan Gönül, Yobo ve Sow çok fiziksel oynadı. Yalnız anlayamadığım nokta, Benfica bariz kontra atak futbolu oynamaya çalışıyor. Ancak forvetleri defanslarından daha yavaş olan Cardozo.

Rövanşta Lazio'ya karşı oynadığımız gibi mahkum oynamayız umarım, çünkü adamlar kule gibi her orta her duran top tehlike oluyor. Böyle yürekten oynadığımız sürece kupa kesinlikle hayal değil. Bana bu zevki yaşattığı için tüm Fenerbahçe takımına teşekkür ediyorum.

himone
26.Nisan.2013, 01:14
1-0 tabiki çevrilebilir gibi duruyor ama bence mükemmel bir skor. Rövanşta rakip gelmek zorunda Sow ve Caner oynayacak. Topal yokken kimin oynayacağı belli değil ama bence en şanssız anıımız bu oldu. Orada da kesin 1 tane atarız diye düşünüyorum, zaten atarsak turu da geçeriz.

KanaKe
26.Nisan.2013, 01:15
benficayi bu kadar büyütmeyin demistik.. deplasman takimi degiller kesinlikle.. deplasmanda olurda kazayla 1 gol felan yersek uzatmalar belirler turu..

Namzet
26.Nisan.2013, 01:15
Harika oynayarak kazandık,bu kupa bizim olacak!

europeanconquer
26.Nisan.2013, 01:18
Bu arada Salih girmeden gol olmaz totemim bugünde işe yaradı :n: Forumda yazmasam da Salih girmeden gol olmaz dediğim bütün Avrupa maçlarında Salih girdi ve gol oldu :D

Deplasman maçında para ile söylemeyi düşünüyorum ticarete dökeceğim işi.

sakary Ali
26.Nisan.2013, 01:20
Çok iyi bir sonuç aldı Fenerbahçe. Çoğu kişinin de dediği gibi daha da farklı olabilirdi. Golden sonra her iki takımda kontrolü kaybetti gibi. Fenerbahçe biraz daha akıllı oynasa ikinci gol gelebilirdi.

Rövanş çok farklı olabilir. İlk golü de atarsak mis olur. Ancak sanki maç özetlerinden anlaşılan Benfica'nın kendi sahasında çok çabuk havaya girdiği. Bakalım turun ciddi avantajını ele geçirdik.

di canio
26.Nisan.2013, 01:21
Avrupa maçlarında alıştığımızdan çok farklı bir profil sergiliyor takım. Mekan oynatıyor denir ya, öyle oluyor sanki. Ligde ne kadar pasif oynasak da Avrupa'da oyunun iki yönünü de oynayabiliyoruz. Bunun nedeni de sanırım fazlasıyla maç yapmış oyuncuların maç seçmesi. Ligde rölantide davranıyorlar, Avrupa'da ne var ne yok koyuyorlar sahaya. Çift ayaklı maçlar için 1-0 çok pis bir sonuç. Ama deplasmandaki Lazio maçı bu tarz rövanşları da oynayabildiğimizi gösterdi bana. Umarım Lizbon'da da benzer bir şekilde, sonuca götürecek oyunu oynarız. Ben haliyle savunma ağırlıklı, aşırı kontrollü bir oyun bekliyorum Fenerbahçe'den. Sıkabilir yani biraz. Salih'e yüklenmek gibi olmasın ama o oyuna girdikten sonra savunmayı zora sokacak kritik hatalar yaptı. Umarım gerekli dersleri çıkarır. Tüm oyuncularımızın ve teknik ekibin yüreğine sağlık.

caglaruzun
26.Nisan.2013, 01:22
Sonunda şu avrupada hakem sayesinde bizimde yüzümüz güldü. Korner bizden çıkmıştı hakem onlardan verdi kornerden gol bulduk. İnşallah bu sene Fenerbahçe alır UEFA Kupasını. İnşallah her sene bu seviyede başarılar gösterebilir takımlarımız. Helal olsun Fenerbahçeye.

SAİT71
26.Nisan.2013, 01:24
Benfica'nın kendi evinde daha farklı olacağı kesin ancak burada biz o kadar net pozisyonlar yakaladıkta ne oldu? Önemli olan şansında yanınızda olması. Nasipse çıkarız zaten finale. İstemesekte adamlar kendi kalesine atar yine çıkarız.

Universal
26.Nisan.2013, 01:25
En güzelide bizi küçümseyen şu Benfica'ya top oynatmadık umarım bu saatten sonra elenmeyiz. Beklediğimiz şu Avrupa Kupası artık müzemize gelir.

Önder HOCA
26.Nisan.2013, 01:26
Sonunda şu avrupada hakem sayesinde bizimde yüzümüz güldü. Korner bizden çıkmıştı hakem onlardan verdi kornerden gol bulduk.
ilk yarıdada o hakem bizim korneri yemişti :D

erdem344
26.Nisan.2013, 01:31
Rasim ozanı açın zuhahahahahahah

himone
26.Nisan.2013, 01:32
Benim dikkatimi çeken kimse son dakikada Webo'nun sarı gördüğü pozisyonun ofsaytla alakası olmadığından bahsetmemiş. Hakemin belki de tek hatasıydı. Kornere gelirsek bizim de vermemişti belki o gol olacaktı ve daha fazla atacaktık :D.

Önder HOCA
26.Nisan.2013, 01:32
Gidiyoruz Amsterdam'a

Önder HOCA
26.Nisan.2013, 01:33
Benim dikkatimi çeken kimse son dakikada Webo'nun sarı gördüğü pozisyonun ofsaytla alakası olmadığından bahsetmemiş. Hakemin belki de tek hatasıydı. Kornere gelirsek bizim de vermemişti belki o gol olacaktı ve daha fazla atacaktık :D.

aynen o pozisyon ofsayt değildi

Fearless Coward
26.Nisan.2013, 01:35
Valla korner'in verilmesi iyi oldu hep Türk takımları mı doğranacak hakem hatalarından birazda biz kazanalım böyle.

erdem344
26.Nisan.2013, 01:37
Meirelesde yırtık varmış.

Topalda yok.

Selçuk - Salih - Cris

himone
Merieles'in durumu ciddiymiş. Gerçekten çok kötü oldu şimdi bütün umutlarım yıkıldı. Bugün Merieles mükemmel oynamıştı umarım turu geçeriz de finale yetişir.

Önder HOCA
adam şanssız geçen senede finali kaçırmıştı bu senede nasip olmayacak

Universal
26.Nisan.2013, 01:39
Meireles Benfica deplasmanında ki en önemli oyuncumuz. Adamdan nefret ediyorlar görüldü ki bu günde çok hırslı idi. Umarım yetişir ve durumu ciddi değildir.

erdem344
26.Nisan.2013, 01:40
Pablo Aimar: Ölmeden cehennemi yaşadık. Hayatımın en kötü gecelerinden biriydi. Bir an bize tribünlerden ateş açacaklarını sandık.

zeck17
26.Nisan.2013, 01:43
Webo,Mehmet Topal,Meireles rövanşta yokmuş

Bu arada tebrikler benficayı cidden ezdi fenerbahçe lizbonda handikap yapar

Fearless Coward
26.Nisan.2013, 01:44
Cristian'da yok diyorlar baktım da 2 sarı yemiş ne olur bilmiyorum.

SAİT71
26.Nisan.2013, 01:54
Cardozo bu maçta sahadamıydı?
Benfica kaç maçtır yenilmiyor?
FENERBAHÇE, böyle defans yapmayı nereden öğrendi? :)

Cengo
26.Nisan.2013, 01:54
Fenerbahçe | We Can

titates1
26.Nisan.2013, 01:56
Pablo Aimar: Ölmeden cehennemi yaşadık. Hayatımın en kötü gecelerinden biriydi. Bir an bize tribünlerden ateş açacaklarını sandık.

kaynak nedir ? bunu Mehmet Ayan makarasına yazdı diye biliyorum twitter'a çünkü

erdem344
26.Nisan.2013, 01:57
Kaynak mehmet ayan :D :D :D

mwaru
26.Nisan.2013, 01:58
Müthiş,müthiş ve müthiş :D

kasım akdemir
26.Nisan.2013, 01:59
Cardozo bu maçta sahadamıydı?
Benfica kaç maçtır yenilmiyor?
FENERBAHÇE, böyle defans yapmayı nereden öğrendi? :)

hahahhhaa.. bu iyiydi gerçekten :D TEBRİKLER FENERBAHÇE...HELAL OLSUN....

Yanlız eksikler çok ciddi...

titates1
26.Nisan.2013, 02:00
Kaynak mehmet ayan :D :D :D

:D sildi zaten galiba , mentionlarda makara vardı ama ciddiye alındığı için silmiş heralde

byariff
26.Nisan.2013, 02:02
Rasim ozanı açın zuhahahahahahah

ne varki bunda adam sozunu tuttu umit ozat ve ahmet çakar gibi donek cikmadi adam.

tebrikler fenerbahce eksiklikler 2. maçda SIKINTI yaratabilir.

Cengo
26.Nisan.2013, 02:05
Bundan sonra ne olursa olsun bu takım her türlü alkışı sonuna kadar hakediyor.

Kaan Souza
26.Nisan.2013, 02:06
Fener ilk kez haketti bence.Benfica 2 pas yapamadı üst üste.Fener rövanşta 1 gol atarsa Benfica dağılabilir.

mwaru
26.Nisan.2013, 02:14
Baroni ikinci yarı cidden iyi oynadı,keşke hep böyle oynasa.

Dombıra

19karabulut07
26.Nisan.2013, 02:20
Ülke olarak 1 basamak atladık

http://i.imgur.com/ELG0NnH.jpg (http://imgur.com/ELG0NnH)
http://i.imgur.com/k2puyWB.jpg (http://imgur.com/k2puyWB)

petrol_fb12
26.Nisan.2013, 02:29
Fenerbahcem sezon başından beri en iyi futbolunu oynadı....

Direkten dönenler gol olsaydı maç 5-0 bitirdi.Skor ne kadar iyiyse deplasman da oynadığımız için o kadar kötü.Miereles-Topal-Webo yok daha büyük sıkıntı olacak.Caner gelmesi büyük artı.Sow-Zieglere fazla yardıma gelemedi.

Gidiyoruz Amsterdam'a !

SAİT71
26.Nisan.2013, 02:31
Nerden nereye geldiğimizin en güzel kanıtı aslında. Galatasaray ve Fenerbahçe ülkemiz adına ortalamanın çok üzerine çıktı. Hani diyordukya en kötü zamanlarda bir takımımız Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final diğeri UEFA'da final oynayacakta anca o zaman çok iyi bir sıçrama yaparız diye işte imkansız gibi görüneni başardık sayılır bu sene.

ForsakeN
26.Nisan.2013, 02:35
Rövanşta mecburen Selçuk'u izleyeceğiz ya işte o kötü :(

Kaan Souza
26.Nisan.2013, 02:42
Fenerbahcem sezon başından beri en iyi futbolunu oynadı....

Direkten dönenler gol olsaydı maç 5-0 bitirdi.Skor ne kadar iyiyse deplasman da oynadığımız için o kadar kötü.Miereles-Topal-Webo yok daha büyük sıkıntı olacak.Caner gelmesi büyük artı.Sow-Zieglere fazla yardıma gelemedi.

Gidiyoruz Amsterdam'a !

Bu mantık yanlış bence direklerde gol olsaydı 5-0 bitmezdi maç.Fener 2'yi bulsa banko geriye yaslanırdı.

19karabulut07
26.Nisan.2013, 02:44
Nerden nereye geldiğimizin en güzel kanıtı aslında. Galatasaray ve Fenerbahçe ülkemiz adına ortalamanın çok üzerine çıktı. Hani diyordukya en kötü zamanlarda bir takımımız Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final diğeri UEFA'da final oynayacakta anca o zaman çok iyi bir sıçrama yaparız diye işte imkansız gibi görüneni başardık sayılır bu sene.

Avrupa Ligi grup maçlarını hatırlıyorumda Limassol ile yaptığımız maçta yenen takımın ülkesi , sıralamada çok önemli bir avantaj elde edecekti , Hollanda , Rusya , Ukrayna , falan değil G.kıbrıs ülkesi o derece yerlerdeydi Ülke Puanı iki takımımıza da helal olsun .

mwaru
26.Nisan.2013, 02:46
"Bu gece Lahm gibi maşallah"
Ercan Taner'in,Gökhan Gönül için söylediği laf :)
edit: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=134182223434074&set=a.122394014612895.1073741828.122012847984345&type=1&theater

titates1
26.Nisan.2013, 02:48
İki takımımızda bu sene , Türk takımlarının uzun süredir gelemediği yerlere geldiler , İnşallah bu sene Fenerbahçemiz kupayı da alırsa , Avrupa'ya güzel bir ders vermiş olacağız , eminim ki sağduyulu taraftarların hepsi , bu yolda Fenerbahçe'ye duaları ile katkı verecektir , Allah'a şükür haksızın yanında hiç olmadık , haklı kim ise de , hangi tarafta olursa olsun onun yanında olduk , bugün haklı biziz , HAKLIYIZ KAZANACAĞIZ !

Cengo
26.Nisan.2013, 02:49
Gökhan Gönül, silindir gibi ezdi geçti Benfica'nın sol kanatını. Efsane oynadı.

Fearless Coward
26.Nisan.2013, 02:58
Gökhan mükemmeldi gerçekten özellikle taçları neydi yahu öyle korner gibiydi resmen. :D

Cengo
26.Nisan.2013, 03:09
Benfica yerine Chelsea gelse ezilirdik bence. İyi oldu Benfica eşleşmesi. Basel olsa daha da iyiydi ya neyse.

Yalnız finale kalırsak başka bir ruh hali ile oynanacak. Meireles olursa kazanabiliriz de kupayı finale kalırsak. Final bambaşka bir şeydir. Tura benzemez.

Alicanfmfan
26.Nisan.2013, 03:12
Biz yıllardır niye başarılı olamıyoruz. Rakiplerimizi öve öve bitiremediğimiz için. Bu her dönem böyledi, Fenerbahçe'ye , Galatasaray'a sırasıyla ''Bate,Schalke,Plzen'' gibi takımlar gelince öyle bir konustularki, yok efendim ''Bayern'e 3 atmıs, Şl'de hiç yenilmemiş,Napoliyi 3 lemişler.'' falan.

İddia ediyorum, Türk takımları iyi motivasyonla oynadıgı zaman ve işgüzarlık yapmadan gününde oldugu zaman yenemeyeceği takım yok. Futbol bu kadar basit. Ama biz yıllardır zorlaştırıyoruz.

William Rookwood
26.Nisan.2013, 03:17
Galip gelmek güzelde bu nedir çözemedim

http://i.imgur.com/h1lczlh.jpg

Cengo
26.Nisan.2013, 03:19

Kaşıyordur. Kendi taraftarına yapacak hali yok. Futbolcuların large halleri işte.

titates1
26.Nisan.2013, 03:24

Bu nedir ? Bence Egemen'i Asmamız lazım , böylelerini sallandıracaksın ! sadece Sarı Lacivert forma giydiği için bile 10 maç ceza almalı , çünkü ben asla mahrem bölgelerime dokunmayan bir adamım ve bence bu açıdan bakılırsa hem Aykut Kocaman'ın hem de Aziz Yıldırım'ın olduğu bölüme doğru yapılmış , sanırım ikisine de bir mesaj vermek istiyor.

BleedingMoon
26.Nisan.2013, 03:41
kim yakalamış o fotoyu yahu ayıptır :D sporcular bu tür durumlarda pek utanmıyorlar. ama bundan bir anlam çıkarmaya kalkmak neyin kafasıdır?

Mamadou
26.Nisan.2013, 04:00
Fenerbahçe çok iyi oynadığı maçta kazanmasını bildi. Daha farklı kazanabilirdi. 2-0 olsa zaten iş bitmiş derdim. Takım, taraftar her şey mükemmeldi. Benfica'lı oyuncular bu kadarını beklemiyordur. Galibiyet iyi, hoş ama Topal ve Webo'nun cezalı oluşu ikinci maçta hiç akmadı. Benfica ikinci maçta muhtemelen savunmayı önde kuracaktır. Stoperleri malum ayağı çok düzgün stoperler bugün izlediğim kadarıyla. Fenerbahçe'nin o bunaltıcı baskısına rağmen her seferinde geriden çok iyi çıkardılar takımı. Başka bir savunma dörtlüsü olsa bu kadarını yapamazdı. Webo rakip stoperleri rahatsız eden bi santrafor. Sow bunu yapmaz misal. Fenerbahçe'nin oyunu geride kabul ettiği maçlarda da Topal'ın etkisi ortadayken çok çok önemli iki oyuncu eksik kalacak. Topal yerine muhtemelen Selçuk ile başlar. Salih ikinci maçta o baskıyı kaldıramaz. İkinci maçta ilk 30 dakika Fenerbahçe'nin gol yememesi önemli. İlk 30 dakikayı atlatırsa Fenerbahçe rahatlar. İkinci maçta Benfica'da Lima olur. Direk Cardozo -- Lima çift forvet başlarlar. Birde Gökhan'ı çıkartmamak için Gaitan'ı sol içte başlatır bence.

titates1
26.Nisan.2013, 04:03
Ayrıca bence Cristian Baroni'yi taraftarın bağrına basması lazım , kazanmalıyız onu , emin olun çok yetenekli gelecek sene yedek bile kalsa , takımda kalmalı , takım ruhunu katkıda bulunmalı , bir sene daha kaybeder miyiz ? olsun varsın , böyle adamlarla kaybedelim , bizimle beraber ağlayıp , bizimle beraber gülsün , vardır bir sorunu elbet , biz belki de dünyanın en duygusal halkı olarak her futbolcuyu profesyonel olamamakla suçluyoruz , Büyük Fenerbahçe taraftarı , kötü zamanlarımızda kendini tutamayıp ağlayan Selçuk'a da , bir penaltı kaçırdı diye kendini tutamayıp ağlayan Baroni'ye de sahip çıkmalı , boşuna demedik çünkü "Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" diye , son olarak ; Pierre Webo , Moussa Sow'uyla , Orta Sahada Salih Uçan'la , Ceza Alan Taraftarla , Gidiyoruz Amsterdam'a !! ( Bekle bizi Platini )

Deus Dominus
26.Nisan.2013, 04:15

Futbolun içinde her 'şey' var diyor Egemen :D

Corpus
26.Nisan.2013, 04:25
Bu kadar iyimser konuşuyoruz. Ancak maçta Fenerbahçe' nin ara ara konsantrasyon kopuklukları oldu ve o sıralarda Benfica neredeyse %100 lük gol pozisyonlarını harcadı. 2.maçta bu tip konsantrasyon bozukluklarını minimuma indirgemek gerekiyor. Yoksa 2 hata çok pahalıya mal olabilir.

davidvilla
26.Nisan.2013, 09:24
4-0 olacak maç 1-0 bitti çok şanssızdı FB.
Benfica berbat oynadı Fb'nin mücadelesi de tabi buna etkendi. Ancak 5 metre yanındaki adama pas atmakta bile zorlandılar. En zayıf halka Jardel deniyordu ama dün Benfica'da tek ayakta kalan isimdi desek yanlış olmaz heralde.
Helal olsun ne diyelim. Büyük iş.

ReaList
26.Nisan.2013, 11:18
Rövanşta mecburen Selçuk'u izleyeceğiz ya işte o kötü :(
Topalla neredeyse aynı işi yapıyolar. Topal'la beraber oynadıkları zaman Selçuk çok lüks ve sıkıntı oluyor ama Topal yokken özellikle bu sistemde olmazsa olmaz. O bölgede kontraları engelleyecek, o alanda dolanacak ve rakibi rahatsız edecek biri lazım. Cristian bunu kesinlikle yapmaz, adamın huyu değil. Elde Selçuk varken mecburen onu kullanacaz. En azından gamsız ve samimiyetsiz değil.

Maçtan önce Bayern'in durumunu örnek vererek mücadele etmeliyiz demiştim. Gökhan rakibin sol tarafını felç etti. Yobo bütün gücüyle oynadı, Egemen hırçınlığını iyi kullandı ve Cardozo'ya nefes aldırmadı. Golde de inadı büyüktü ve Kuyt, Duracell gibi 90 dakika boyunca bastı mücadele etti. İşte ikinci maçta finali aralayacak olan bu sayıyı arttırmak olacak, daha fazla mücadele ve istek.

Webo'nun olmaması bizim yararımıza, Yaşının da vermiş olduğu yorgunluk göze çarpıyor, deplasmanda kontra için fırsatlar bulabiliriz bunları Webo ile değerlendirmek imkansız, Sow o maçın oyuncusu olabilir. Ayrıca sahada zor ayakta durabilen Krasiç yerine ikinci maça Stoch'u sonradan olsa bile kullanmak inanılmaz yararlı olur. Artık oynamak için hocaya sarılır ağlar mı ne yapar bilmiyorum ama hem takım hem de bizler için oraya giden ekipte mutlaka olmalı.

KanaKe
26.Nisan.2013, 12:14
egemen benfica feneri tir gibi ezip gecer diyenlere yapiyordur belkide o hareketi..

goosfraba
26.Nisan.2013, 12:29
galip gelmek güzel de, onu çözemeyenlere yardımcı olayım. egemen'in eli ve şeyi...

hani kaşıyordur belki falan. öyle kare kare şeyler koyup insanları yermek kolay. videosunu bulun, ters bir hareket varsa başta ben eleştireceğim...

footballer33
26.Nisan.2013, 12:44
Rahat fark olacak maç, 1-0 bitti. Yazık oldu. O penaltı girse, 2. devrede de 1 gol atıp 2-0'a bağlardı F.Bahçe. Rövanş çok zor olacak. Orta saha da çöktü. M.Topal yok, Meireles sakatlandı ve durumunun ne olacağı belirsiz. Selçuk-Salih-Cristian 3'lüsü ne yapacak, muamma. Yine de tebrikler F.Bahçe.

William Rookwood
26.Nisan.2013, 15:07
Söz konusu insanın kendi takımı olunca ne kadar iyimser... Burada da kaşıyordu zaten :)

http://www.adafter.com/wp-content/uploads/2011/09/pascal.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.google.com.tr% 2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3Dpascal%2Bnouma%2Bha reket%26source%3Dimages%26cd%3D%26cad%3Drja%26doci d%3DhzQpbsfyRhEuuM%26tbnid%3DA-5GOb_GsCJLMM%3A%26ved%3D0CAUQjRw%26url%3Dhttp%253A %252F%252Fwww.adafter.com%252F2011%252F09%252F27%2 52Fpascal-bir-kova-citir-tavugu-berbat-etti%252F%26ei%3Dyl96UfGuIcaMOKe9geAI%26bvm%3Dbv.4 5645796%2Cd.ZWU%26psig%3DAFQjCNHkRXbryOMWNJ2EcbR9G UJ3zbdG8g%26ust%3D1367060807297206)

Deus Dominus
26.Nisan.2013, 15:11
O hareket sonrası takımla ilişkisi kesilmişti Nouma'nın.

OrcunFB
26.Nisan.2013, 15:15
Nouma o harekette elini içeriye atıyor ayrıca belki Egemen'in o bölgesine top geldi ?

Escochae
26.Nisan.2013, 15:25
Sıcakla ve terle birlikte sağa sola yapışan cinsel uzuvu düzeltmek kadar doğal ne olabilir ki ? Bunları konuşmak bile ayıptır yahu. Eğer ki Egemen hakaret amaçlı yaptığını söyleyen varsa videosunu buraya koysun izleyelim ondan sonra yaparız yorumumuzu.

Namzet
26.Nisan.2013, 15:31
Noumanın hareketiyle egemenin hareketi bir mi allah aşkına,bir şey bulamadınız burdan mı saldıracaksınız şimdi?

darkkobal123
26.Nisan.2013, 15:42
Ben demiştim Ercan Taner anlatırsa en kötü berabere biter diye. :D Bu adamda birşey var, bu sezon anlattığı maçların hiçbirinde temsilcilerimiz yenilmedi, en kötü berabere kaldı. İlginç istatistik. :D

Gelelim maça ; Şampiyonluğu kaybedince UEFA için yüksek konsantrasyon gösterdi Fenerbahçe, neredeyse hiç oynatmadı Benfica'yı. Maç aslında daha farklı olabilirdi ama direkler izin vermedi. Golden önceki korner aslında korner olmasa da Fenerbahçe kazanmayı bu oyun ile kesinlikle hak etmişti, tebrikler. 1-0 çok riskli bir skor yalnız. Benfica kendi evinde gol arayacak, hücum oynayacak. Fenerbahçe'nin orada defansif değilde ofansif oynaması gerekir. Ne yapıp ne edip orada 1 gol atmalı Fenerbahçe.

ForsakeN
26.Nisan.2013, 15:44
Söz konusu insanın kendi takımı olunca ne kadar iyimser... Burada da kaşıyordu zaten :)

Şaka mısın :n: Senin dışında o fotoyu böyle yorumlayan yoktur heralde

attirson
26.Nisan.2013, 15:55
Şu fotoları koyan arkadas şaka yapıyorsun sanırım ciddi oldugunu düsünmek istemiyorum cünkü. :D Maçtan sonra yaptı onu yukarda bir arkadasında dedigi gibi terleyen yerini siliyor adam.Hey Allahım tartıstıgımız şeye bak trajikomik.
Şok şok şok Egemen maçtan sonra duş almış hemde soyunarak !!! Ne ima ediyor acaba ???

Gncl1905
26.Nisan.2013, 15:59
Fenerbahçe'yi bu sezon ilk defa bu kadar iyi gördüm diyebilirim. Muhteşem bir maç çıkardılar takım olarak oyuncular. Rakip Benfica olmasına rağmen neredeyse pozisyon vermeden, pozisyonlar bularak ve maçı sonuna kadar hak ederek kazanmasını bildiler. Değil 1-0, 3-0 bile olabilirdi. Fenerbahçe'nin deplasmanda da gol bulacağını düşünüyorum; Benfica defansını hiç iyi görmedim. Önemli olan 3 gol yememek ki Benfica bu maçtaki gibi durdurulabilirse 3 gol atamazlar zaten.

BleedingMoon
26.Nisan.2013, 17:03
ikinci maç bence şu kadroyla çıkacak kocaman:

sow kuyt

caner selçuk baroni topuz

gerisi aynı.

MeMo
26.Nisan.2013, 18:38
Sezon geneli yorumlarla sonuçlar ters düştüğünde ölü taklidi yapan çok insan var. Utanmadan yanıldım desinler kimse ayıplamaz.

himone
26.Nisan.2013, 20:00
Sezon geneli yorumlarla sonuçlar ters düştüğünde ölü taklidi yapan çok insan var. Utanmadan yanıldım desinler kimse ayıplamaz.

Bir tane bile FB taraftarı yanılmadı. FB Avrupa'da başrılı olabilir ama ligdeki rezalet futbolu bertaraf etmiyor. Ben ligde en çok eleştirenlerden biriiym, çıkıp bana FB ligde başarılı diyebilir misin? Avrupa'da zaten her türlü tebrik ediyoruz, sonuçta kendi takımımız ne yapalım. Bu sene gruplarda, gruplar sonrası çok güzel oynadık. Özellikle Lazio ve Benfica maçlarında tavan yaptı futbolumuz. Ama takım bu futbolun yarısını ligde oynasaydı şu an farklı bir yerde olurduk. Ligde 2. olmak önemli değil, önemli olan karaktersiz futboldu, onu da 2. yarıda aştığımızı düşünüyorum zaten. Ama bu zamanında yaptığımız yorumların hatalı olduğunu göstermiyor. Biz takımı eleştiriken kaybedilen puanlar yüzünden şu an ligi 2. bitiriyoruz(büyk ihtimalle). Aykut Kocaman bile yorumlarda yaptığı hataları kabul ediyor. Şu bir gerçekki Aykut Kocaman artık kendini çok iyi geliştirien bir hoca oldu. Özellikle maç içerisindeki müdahaleleri çok olumlu oldu. Umarım 3 yıldır kötü sonuçlar alamamızın sebebi olan sezon öncesi hazırlık başarısızlığını da çözüp bizi daha iyi bir takım yapar. Onu da yaparsa zaten takım farklı bir boyuta çıkar. Çünkü ilk yarıda depolanan moral ligin sonunda gerçekten çok etkili oluyor.

William Rookwood
26.Nisan.2013, 23:17
Şaka mısın :n: Senin dışında o fotoyu böyle yorumlayan yoktur heralde

Senin dışındada herkes olgunca konuşuyor buna ne demeli :) Ha şortunun içine sokmuşsun ha dışına sonuçta o bölgeye gidiyor elin. O zaman noumaya neden 7 ay verildi söz konusu kaşımaksa :) Şimdi bu es geçilir ceza verilmez. Anadolu külübünün topçusu yapmıyor.. Koskoca Aziz Yıldırım'ın takımı yapıyor nede olsa :)

attirson
26.Nisan.2013, 23:21
Şortunu indirip öyle gezmesi lazımdı zaten ceza alması için. Şu konuda Fenerbahçelilerden başka bir takım taraftarı yorum yapmadığı için olabilir mi acaba :) Uzaktan bakıldığında şaka gibi olan sensin olgunluk dışı yorumlarınla :)

Nouma'da sıcaktan dolayı cinsel organını kaşıyordu zaten o hareketinle.. 7 ay ceza almasıda o yüzdendi :) Geçin bunları gözünüz kör olmuş taraftarlıktan...

Maçtan sonra kime yapmıs olabilir o hareketi ?

petrol_fb12
27.Nisan.2013, 00:05

Taraftar sezon boyunca oynanan futbola kızıyordu.Sonuçlara değil.Bunu ayırt etmeniz önemli.

EndoplazmiK RetikuluM
27.Nisan.2013, 00:39
Senin dışındada herkes olgunca konuşuyor buna ne demeli :) Ha şortunun içine sokmuşsun ha dışına sonuçta o bölgeye gidiyor elin. O zaman noumaya neden 7 ay verildi söz konusu kaşımaksa :) Şimdi bu es geçilir ceza verilmez. Anadolu külübünün topçusu yapmıyor.. Koskoca Aziz Yıldırım'ın takımı yapıyor nede olsa :)

Hey Allah'ım, nereden saldıracağınızı şaşırdınız.

Biri attığı golden sonra yapıyor bu hareketi, bir derbide. Golü yiyen olsanız, golcü tombala çekse tahrik olmaz mısınız ?

İkisi bir değil.

Egemen Avrupa maçı bittikten sonra yapıyor, ki gayet doğal bu yaptığı. Ha eğer tahrik oluyorsanız ya Benfica taraftarısınızdır ya da bulduğunuz yerden saldırmaya çalışıyorsunuzdur, orasını bilemem...

erdem344
27.Nisan.2013, 13:28
Hıncal Uluç Benfica için mahalle takımı demiş.

Kötüyü anlatmak kolay, iyiyi anlatmak için bir şeyleri bilmek gerek. - Aykut Kocaman ....

davidvilla
27.Nisan.2013, 13:46

Kötüyü anlatmak kolay, iyiyi anlatmak için bir şeyleri bilmek gerek. - Aykut Kocaman ....

Hıncal neler neler diyor daha gül geç.

byariff
27.Nisan.2013, 13:53
Hincal uluç ; "F.Bahçe'nin ölüsü Benfica'yı orada yener!"

o dedigin kisim ise boyle

'Yüzde 51 favori Benfica.' İnsan söylemeye sıkılır. Bu bir hazırlık cümlesi. Yani: "Ben yenilirsem eğer Benfica zaten favoriydi. Ama kazanırsak bu benim zaferim."
F.Bahçe'yi değil kendisini düşünerek konuşuyor. Fikret Orman'ın 'korkak' dediği Mustafa Denizli, karşısına kim çıkarsa çıksın 'Yüzde 51 biz favoriyiz' derdi. F.Bahçe'yi şöyle bir mahalle takımına karşı favori görmüyorsan Chelsea'yi düşünemiyorum bile. Acaba Chelsea'ye yüzde kaç verecek?

adam gayet dogru demis "bence"

Gncl1905
27.Nisan.2013, 13:55

Hıncal'ı takan kaldı mı :)

Kaka Leite
27.Nisan.2013, 14:07
Bir Allah'ın kulu da şu hocayı düzgünce dinlememiş ya ben ona yanıyorum.

Sırf yanlış anlaşılmasın diye 2 saat açıkladı hangi açıdan %1 üstün olduklarını ancak insanlar hep istedikleri şekilde yorum yapıyolar. Ne yazık ki bu adamlar televizyonda para kazanıyorlar..

himone
27.Nisan.2013, 14:16
Bir Allah'ın kulu da şu hocayı düzgünce dinlememiş ya ben ona yanıyorum.

Sırf yanlış anlaşılmasın diye 2 saat açıkladı hangi açıdan %1 üstün olduklarını ancak insanlar hep istedikleri şekilde yorum yapıyolar. Ne yazık ki bu adamlar televizyonda para kazanıyorlar..

Boşver artık alıştık bu durumlara. Biz bile burada aynı durumları yaşıyoruz, sırf yanlış anlaşılmasın diye 3 paragraf yorum yazıyorum birisi çıkıp yine 2 kelimenin üzerinden cevap veriyor. İşin içine bir de tüm basını kat, ne hale geldik. Aykut Kocaman'ı her yönden eleştirmiş biri olarak basın açıklamalarnda tamamen haklı buluyorum. Şu ana kadar basın önünde onun kadar doğru, mantıklı, sakin ve dobra konuşan biri yoktur. Maç öncesinde Benfica FB'yi yener diyenler şimdi nasıl %51 olur diyorlar. Bunlara "heee" deyip geçecen, uğraşmaya değmez. Hıncal Uluç ise tamamen ayrı bir olay zaten, o adama kalem verip yazı yaz diyen, mikrofon verip konuş diyenleri eleştirmek lazım. Kaostan beslenen biri, başka birşey bilmiyor hayatında. erdem344'ün yazdığı yorum da çok iyi açıklıyor olayı.

SAİT71
27.Nisan.2013, 15:09
Korkak olabilir, tekniği kötü olabilir, oynatmayı bilmiyor olabilir, sevilmiyor olabilir ancak önemli olan Benfica'ya karşı takımı mükemmel oynattı ve tur için ufakta olsa bir avantaj yakaladık. Bir kere Lazio'nun çıkmasından beridir yok bunlar şimdi sizi eler, bu Lazio Plzen'e benzemez, İtalyan takımı vs. Onu yendik zaten mahalle takımıydı Benfica sizi pas pas yapacak adamlar 30 küsür maçtır kaybetmiyor zaten. Chelsea'den daha güçlü ve favori denmişti, ki bende bu görüşe katılıyorum ama aradaki fark ben Benfica'nın hala öyle olduğunu düşünüyorum yani dönüş yapmadım hemen. Neyse efendim Benfica'yı sürklase ettikten sonra da Bu Benfica zaten mahalle takımıdır yok sen bu takım karşısında bile Fenerbahçe'nin favori olduğunu söylemiyorsan cart curt. Biraz insaf ya gerçekten insaf. Bu takım buraya gelmeden önce F.Bahçe'nin ne oyun anlamında üstünlüğünü bıraktılar, ne daha önceki elediği takımlara üstünlüğünü bıraktılar, daha önce oynadığı takımların halı saha takımlarına benzediğini söylediler, Benfica'ya tur atlattılar şimdide çıkıp bu zaten mahalle takımı, Chelsea'da iyi değil. Galatasaray'ın 2000 yılında oynadığı rakiplerin eşdeğerinde bir takım yok diyor...

Benfica'nın form durumu ortada. 2011–12 sezonun Lig kupasını almış bir takım. Bu senede silindir gibiler. Chelsea takımı ise geçen senenin Şampiyonlar Ligi Şampiyonu. Söze gerek yok.

Ha şunuda söyleyeyim bende Aykut Hocanın ne olursa olsun sezon sonu istifasını savunanlardanım. Ama iş hak yemeye gelirse hakkınıda savunurum...

Deus Dominus
27.Nisan.2013, 15:18
Niye istifa edecekmiş ya? Adam elindeki oyuncularla yapabileceği her şeyi yapıyor. Krasic var elinde, yararlanamıyorsun. Stoch var, kafası başka yerlerde, futbolla ilgisi yok. Emre var, Avrupa'da oynatamıyorsun + sakatlık sorunu yaşıyor. Meireles var Chelsea'de, Liverpool'da oynadığının 10'da 1'ini ortaya koymamıştır daha. Varlık içinde yokluk... Buna rağmen yarıştığı üç kulvarda hala zirve şansı var.

Mamadou
27.Nisan.2013, 19:00
Aykut Kocaman'ı istemeyen FB'lileri rahatlık tepiyor sanırım. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum. Sırf izlediği transfer politikası bile bu adamı tutmanız için yeterli. Son yıllarda ben FB'nin kötü transferini görmedim. Aldırdığı oyuncular ortada he takıma uyum sağlayamayan oyuncularda oldu olmadı değil. Bu sezon taktik - teknik bakımdan da seviye atladı. Alex gittikten sonra başka sisteme geçiş yapıldı. Bu geçişi yapmak kolay iş değil. Sonuçta 8, 9 yıl boyunca Alex'e bağlı bir sistem vardı. Aykut Kocaman'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Adam gayet başarılı. Ha ligde kaçan şampiyonluk ise mesele hocanın hataları olmuş olabilir. Ama hoca kadar taraftarda kendini sorgulasın. Bu sezon iç sorunlarınızla uğraşmaktan şampiyonluğu GS'a kaptırdınız. Hoca ile uğraşmaktan takımı unuttu taraftarlar geneli değil elbet.

sui generis
27.Nisan.2013, 19:17
Yıllarca herkes avrupada başarı gelsin lig önemli değil dedi. Bugünse herkes ama lig gitti havasında. Doyumsuzuz :)

ReaList
27.Nisan.2013, 19:38
Ben kendimi bildim bileli takımımdan iyi futbolu bekler, bunu arzularım. Takımımın kendinden güç, kalite, ekonomik ve diğer tüm şartları göz önüne aldığımızda daha düşük rakiplere karşı mahkum ve kötü futbol oynamasını kabullenemem ve sorgularım. Fenerbahçe bir şehir takımı değildir, Bir şehri temsil ediyor diye sevilmiyor, kupaların ve başarının takımı, ona bu şehveti veren budur, destekleyenleri ve sempatiyi getiren de bu etkendir.

Muhammet güzel bir noktaya temas etmiş diye yazayım dedim Örneğin Zico döneminde Ligi Galatasaray'a kaptırdık ancak Şampiyonlar Ligindeki iyi futbol ve o başarı Zico gittikten sonra bile o statta "I love you Zico" seslerini eksik etmedi. Ancak Padişahımız emir buyurdu "Bu takım yürüyerek şampiyon olmalıydı" diye ve Zico'ya yol gösterdi.

Bu yüzden olur da bir istifa bekleniyorsa bu zihniyetin temelindeki adamın gitmesi diğerleri için daha hayırlı olacaktır. Takımın Avrupadaki durumu muazzam ve takdir-e şayan ancak ligdeki konumdan ziyade sezon genelinde ortalama olarak oynanan oyun sadece hayal kırıklığı. İki kulvardaki oyun ve istek farkı o kadar fazla ki sonuçlara yansımaması imkansız zaten.

Kryptonite
27.Nisan.2013, 20:34
Aykut Kocaman'ı istemeyen FB'lileri rahatlık tepiyor sanırım. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum. Sırf izlediği transfer politikası bile bu adamı tutmanız için yeterli. Son yıllarda ben FB'nin kötü transferini görmedim. Aldırdığı oyuncular ortada he takıma uyum sağlayamayan oyuncularda oldu olmadı değil. Bu sezon taktik - teknik bakımdan da seviye atladı. Alex gittikten sonra başka sisteme geçiş yapıldı. Bu geçişi yapmak kolay iş değil. Sonuçta 8, 9 yıl boyunca Alex'e bağlı bir sistem vardı. Aykut Kocaman'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Adam gayet başarılı. Ha ligde kaçan şampiyonluk ise mesele hocanın hataları olmuş olabilir. Ama hoca kadar taraftarda kendini sorgulasın. Bu sezon iç sorunlarınızla uğraşmaktan şampiyonluğu GS'a kaptırdınız. Hoca ile uğraşmaktan takımı unuttu taraftarlar geneli değil elbet.

Bir Beşiktaşlı olarak sen bunu görüyorsun Fenerbahçe taraftarı görmüyor sana helal olsun kardeşim.Biz Alex giderse ne yaparız düşüncesindeydi bu zamana kadar insanlar.Alex gidecek diye her yıl Alex gibi futbolcu arandı ama artık buna gerek yok.Bundan sonra tek bir kişiye göre değil takım oyununa göre oynuyor takım.Bence Aykut hoca ayakta alkışlanmalı.Bu adam 5 sene sonra Şampiyonlar Ligi finali oynatırsa kimse şaşırmasın.

Kaka Leite
27.Nisan.2013, 20:37
Bu arada bir konu daha canımı sıkıyor.

Şuan her yerde normal bir hava var. Sanırım insanlar bazı şeyleri farkında değil, bir Türk takımı yıllar sonra Yarı Final gördü. Belkide önümüzdeki Perşembe akşamı Final'e adını yazdıracak.

Ancak gerek spor kanallarındaki tepkiler gerekse sosyal medyadaki tepkiler sanki her sezon bu oluyormuşcasına. Türk futbolu ne zaman bu kadar gelişti bilmiyorum.

Alex gittikten sonra sistem değişmedi. Devir değişti, artık zor zamanlarımızda güvenecek bir ayağımız kalmadı.

Çok girmek istemiyorum bu konulara ancak sistem değişti yanılgısına düşmeyin.

erdem344
27.Nisan.2013, 20:42
Sistem değişti bence

Klasik 4 3 3 oynuyoruz.

Night_Mare17
27.Nisan.2013, 20:46

Şuan her yerde normal bir hava var. Sanırım insanlar bazı şeyleri farkında değil, bir Türk takımı yıllar sonra Yarı Final gördü. Belkide önümüzdeki Perşembe akşamı Final'e adını yazdıracak.

Ancak gerek spor kanallarındaki tepkiler gerekse sosyal medyadaki tepkiler sanki her sezon bu oluyormuşcasına. Türk futbolu ne zaman bu kadar gelişti bilmiyorum.

O hava bence finale çıkıldığında yaşanır çünkü gerek rakipler , gerek oynayan maçlar olsun kimse havaya giremedi.

Kaka Leite
27.Nisan.2013, 20:49
O hava bence finale çıkıldığında yaşanır çünkü gerek rakipler , gerek oynayan maçlar olsun kimse havaya giremedi.

Lütfen şu rakipler olayına girmeyin :)

Sanki kura falan yok da kafamıza göre biz seçmişiz gibi oluyor o :icon_biggrin: O adamlar oraya geldiyse elbet bişey yaparak geldiler bu yüzden bu sebep pek inandırıcı gelmiyor açıkcası bana.

Kryptonite
27.Nisan.2013, 20:50
Tabii ki de sistem değişti.Artık sadece 1 oyuncunun ayağına bakılmıyor takıma özgüven geldi resmen.

europeanconquer
27.Nisan.2013, 20:52
Alex gitti,Cristian Alex'in yerine geçti.Cristian'dan memnun olan var mıdır ? Varsa da çok azdır.

Sistemi değişmedi Fenerbahçe'nin sistem ayağına Alex Aykut Kocaman'ın kurbanı oldu.Tamam ikinci yarı Fenerbahçe'nin aldığı sonuçlar çok başarılı ancak genel olarak oynanan oyun içinize siniyorsa ben bir şey diyemem.Benim fikrim budur.

Ayrıca bir parantez daha açıyım.Şu an Fenerbahçe'nin bu hallerde olmasının 1 numaralı aktörü tartışmasız Salih Uçan'dır,çok ayrı bir şey bu adam.

@TheepWood

Hem rakipler olsun hem de iki takımımızın da Nisan ayını falan görmesi olsun biraz heyecanı götürdü ancak final bir gelsin o zaman ki tantanayı gör sen.

Kaka Leite
27.Nisan.2013, 20:55
Tabii ki de sistem değişti.Artık sadece 1 oyuncunun ayağına bakılmıyor takıma özgüven geldi resmen.

Fenerbahçe Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final gördüğü sene Alex bu takımda idi.

Takım o zamanda oynuyordu, bence oynatmaya bağlı bu biraz, ayrıca takıma özgüven gelmesi sistemsel bir değişiklik olmuyor.

Oğuzhan da yazmış aşağıya Alex gitti - Baroni geldi. Baroni için de konuşmaya gerek duymuyorum, kendisini herkes biliyor zaten.

Kryptonite
27.Nisan.2013, 20:57
Alexin CSKA ve İnter maçındaki o çalımı hariç aklıma birşey yaptığı gelmiyor.Türkiyede müthişti ama avrupada yoktu.Alex de Alex nedir bu Alex sevdası bi anlasam.

Kaka Leite
27.Nisan.2013, 20:59
Alexin CSKA ve İnter maçındaki o çalımı hariç aklıma birşey yaptığı gelmiyor.Türkiyede müthişti ama avrupada yoktu.Alex de Alex nedir bu Alex sevdası bi anlasam.

Gerçek bir Fenerbahçe'li anlar bunu.

Yanlış anlama Sakaryalısın bende Sakaryalıyım yani Fenerbahçeli değilsin anlamazsın demiyorum. Ancak sende iyi bilirsin ki Fenerbahçeliler bu konuya çok değişik bakıyorlar.

Sen Fenerbahçeli misin bilmiyorum, avatar Sakaryaspor olunca o yüzden yazdım.

Her neyse bu konunun yeri değil bence burası Sohbet Alanı daha uygun gibi, konuyu çok bölmeyelim..

Mamadou
27.Nisan.2013, 21:00

Alex gittikten sonra sistem değişmedi. Devir değişti, artık zor zamanlarımızda güvenecek bir ayağımız kalmadı.

Çok girmek istemiyorum bu konulara ancak sistem değişti yanılgısına düşmeyin.

Bal gibi değişti. Alex'ten önce Alex'ten sonrası var. Alex'li Fenerbahçe daha çok bireysel performansa dayalı oynuyordu. Alex ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'de her bir oyuncu görev adamı konumunda. Sen sistemi Fenerbahçe'nin saha içindeki formasyonuyla karıştırdın herhalde. Takımın sahaya dizilimi Alex'in olduğu dönemdeki gibi benzerlik var ama oyun anlayışında değişiklik görülüyor. Yanıldığım yok.

Ayrıca Baroni ligde alanı daraltan en iyi orta sahalardan. Pas yüzdesi yüksek. Evet hücumda pek yaratıcı olduğu söylenemez. Adam geçen üç sezonda defansif orta saha oynarken bu sezon forvet arkası oynamaya başladı. Onun bölgesine kesin transfer yapılır zaten sezon sonu.

europeanconquer
27.Nisan.2013, 21:02

Belli oyuncular vardır mutlaka takımlarının beyni olmaları gerekir,oyuna yön vermeleri takımları dara girdiğinde kurtarmaları gerekir,örnek vermek gerekirse;

G.Saray-Selçuk
Beşiktaş-Fernandes
Bursa-Batalla
Trabzon-Colman(eski performansı pek yok ama)
Dortmund-Reus
Madrid-Mesut
Barca-Messi
Bayern-Schweinsteiger (Bayern kontra atak oynadığı için genellikle kanatlardan işlev görüyor ancak çok önemli yeri var Bastian'ın )
Fenerbahçe- ??? belki Salih ancak o da tam forma şansı bulamıyor

Kryptonite
27.Nisan.2013, 21:10
Barca-Messi de Madrid-Ronaldo değil de neden Mesut? Fenerbahçede zor zamanlarda Emre var.Avrupaya bakarsan Kuyt var.Her takımın kendine göre bir beyni vardır.

Kryptonite
27.Nisan.2013, 21:14
Gerçek bir Fenerbahçe'li anlar bunu.

Yanlış anlama Sakaryalısın bende Sakaryalıyım yani Fenerbahçeli değilsin anlamazsın demiyorum. Ancak sende iyi bilirsin ki Fenerbahçeliler bu konuya çok değişik bakıyorlar.

Sen Fenerbahçeli misin bilmiyorum, avatar Sakaryaspor olunca o yüzden yazdım.

Her neyse bu konunun yeri değil bence burası Sohbet Alanı daha uygun gibi, konuyu çok bölmeyelim..

Hem Sakaryaspor hem Fenerbahçe diyelim.Bir konuda Sakaryasporluyum diye not geçtim ama Fenerbahçeyi tutuyorum.Benim bu takımda vazgeçemeyeceğim oyuncular bellidir.Gökhan Gönül Volkan Demirelden vazgeçemem.Alex belli maçların adamı.Sistem kesinlikle değişti ve takım oyununa döndük.Zaten takım oyunu oynadığımız için Stoch da Krasic de formsuz.Bu isimler bireysel oyuna önem veren isimler.Zaten Alex şuan takımda olsa sadece Türkiye Kupasında ilerlerdik.Avrupa ve lig yine hayal olurdu.

europeanconquer
27.Nisan.2013, 21:14
Madrid maçlarını izlerseniz neden olduğunu görebilirsiniz.Tamam Ronaldo ve Messi tartışmasız en iyi iki oyuncudur Dünya'da ancak ben takımın beyni olarak Mesut'u görüyorum,çok önemli bir rolü var Mesut'un.

Emre evet bir nebze sayılabilir o da geldi 5 maç oynadı sakatlandı.Kuyt mıdır takımın beyni ? O zaman vay Fener'in haline.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Nisan.2013, 21:19
Madrid maçlarını izlerseniz neden olduğunu görebilirsiniz.Tamam Ronaldo ve Messi tartışmasız en iyi iki oyuncudur Dünya'da ancak ben takımın beyni olarak Mesut'u görüyorum,çok önemli bir rolü var Mesut'un.

Emre evet bir nebze sayılabilir o da geldi 5 maç oynadı sakatlandı.Kuyt mıdır takımın beyni ? O zaman vay Fener'in haline.

topu takim halinde paylasarak kullandigimiz icin boyle birine ihtiyac yok, emresiz de mac kazanabildigimizi avrupa maclarinda gosterdi bu takim. sadece bir beyne ihtiyac duymak yerine takim halinde oyunu oynamaliyiz. madridin beyni mesutu dortmund macinda gorduk. ideal olan dortmund takiminin yaptigi, ya da bayernin oynadigi. kisiye bagli futbol modern futbolda yok.

Night_Mare17
27.Nisan.2013, 21:23
Lütfen şu rakipler olayına girmeyin :)

Sanki kura falan yok da kafamıza göre biz seçmişiz gibi oluyor o :icon_biggrin: O adamlar oraya geldiyse elbet bişey yaparak geldiler bu yüzden bu sebep pek inandırıcı gelmiyor açıkcası bana.

Bana görede öyle Avrupa Ligin'de yarı final ülkemizde görülen bir şey değil. Türk futbol tarihinde kulüplerimiz sadece 3 kez yarı final oynayabildi birini de Fenerbahçe bu sezon yaptı bence çok büyük bir başarı ve inşallah kupayıda alacağız.

Ben basının ve insanların sessiz kalmasında bu nedeni gösterdim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Nisan.2013, 21:27
2.kupanin popularitesi azaldigi icin ayrica da cimbomun 1 numarali kupada ceyrek finalde elenmesinden dolayi medyanin olayi buyutmemesini anlayabiliyorum. SLde ceyrek final de cok onemli bir derece bence ve simdiki fenerin basarisi onun golgesinde hala, kupayi kazanirsa ancak bu citayi asar. belki finale kalmasi da yeterli olabilir.

europeanconquer
27.Nisan.2013, 21:32
topu takim halinde paylasarak kullandigimiz icin boyle birine ihtiyac yok, emresiz de mac kazanabildigimizi avrupa maclarinda gosterdi bu takim. sadece bir beyne ihtiyac duymak yerine takim halinde oyunu oynamaliyiz. madridin beyni mesutu dortmund macinda gorduk. ideal olan dortmund takiminin yaptigi, ya da bayernin oynadigi. kisiye bagli futbol modern futbolda yok.

Ben kişiye bağlı mı dedim,kişiye bağlı takımlarda genellikle takım oyunu olmaz ancak saydığım takımların çoğu pas yapan,takım oyunu oynayan takımlar ancak bir takımda elbet böyle bir oyuncu olmalıdır.Evet Fenerbahçe'de de var öyle bir oyuncu ancak o Baroni değil Salih'tir.

Siz çok yanlış anlamışınız.Verin topu Salih'e 32134 kişiyi çalımlasın pas atsın gol olsun mu diyorum ben;

Belli oyuncular vardır mutlaka takımlarının beyni olmaları gerekir,oyuna yön vermeleri takımları dara girdiğinde kurtarmaları gerekir.

Buradan ''bir takım mutlaka bir oyuncuya bağlı bir oyun oynar'' tarzı bir söylem edindiyseniz bir şey diyemem.

Galatasaray'a Selçuk yazdım ancak avatarımda ki adamı unutuyormuyum ? Hayır,ancak Selçuk'suz da olmaz.

erdem344
27.Nisan.2013, 21:36

Rakiplerimize tek tek bakalım.

1.BATE

Şampiyonlar liginde Bayern, Lille , Valencia takımlar arasında 3. olarak Avrupa Ligine katıldı. Kötü takım mı ? - Kesinlikle değil.

2.V.Pleze

Avrupa Liginde A.Madrid , Apoel , Academica arasından 1.olarak çıktı. 2. turda Napoliye toplamda 5 gol atarak rakibimiz oldu. Kötü takım mı ? -Kesinlikle değil.

3.Lazio

Çok anlatmaya gerek yok heralde. 2. ve 3. turda eledikleri takımlar ve gruplarda oynadığı takımlar belli

4.Benfica

Söylenecek söz yoktur heralde.

Night_Mare17
27.Nisan.2013, 21:46
Rakiplerimize tek tek bakalım.

1.BATE

Şampiyonlar liginde Bayern, Lille , Valencia takımlar arasında 3. olarak Avrupa Ligine katıldı. Kötü takım mı ? - Kesinlikle değil.

2.V.Pleze

Avrupa Liginde A.Madrid , Apoel , Academica arasından 1.olarak çıktı. 2. turda Napoliye toplamda 5 gol atarak rakibimiz oldu. Kötü takım mı ? -Kesinlikle değil.

3.Lazio

Çok anlatmaya gerek yok heralde. 2. ve 3. turda eledikleri takımlar ve gruplarda oynadığı takımlar belli

4.Benfica

Söylenecek söz yoktur heralde.

Ben kötü takım demiyorum öyle aman aman hava yaratacak rakipler değildi diyorum. Zaten Fenerbahçe'nin başarasına da laf edemem buna hakkım yok büyük başarı yarı final. Ben medyanın neden böyle bu başarıyı geçiştirdiğini söyledim suç bende değil :D

EndoplazmiK RetikuluM
27.Nisan.2013, 21:52

Yamulmuyorsam o sezon Alex Şampiyonlar Ligi'nde asist kralı oldu. Hatam varsa düzeltin lütfen.

Kryptonite
27.Nisan.2013, 21:59
Yamulmuyorsam o sezon Alex Şampiyonlar Ligi'nde asist kralı oldu. Hatam varsa düzeltin lütfen.

5 asistle oldu ve zaten 3 tanesi kornerden.Lugano sağolsun. :)

Önder HOCA
27.Nisan.2013, 22:23
gözünü seveyim alex o sene şl de asist kralı olmuştu ayrıca en azından 3 yada 4 gole imzası vardı çeyrek finalede elenmemize rağmen daha ne yapsın bu adam

6 asist 2 gol atmış ayrıca önünde kezman arkasında selçuk şahin oynuyordu o zaman

sananes
27.Nisan.2013, 22:27
Fenerbahçe'nin sistemi değişmedi diyen insan maçları dikkatli takip etmiyordur bana kalırsa. Zira eskiden kanatlarımızda mehmet topuz ve stoch oynuyordu bunlara kanat oyuncusu diyebiliriz. Misal 4-2-3-1 4-4-1-1 gibi sistemlerin kanatlarında oynarlar. Şimdi ise 2 kanadımızda aslında forvet oyuncuları. Yani biz 4-3-3 oynuyoruz yok Cristian Alex gibi oynuyor diyorsanız, 4-2-1-3 oynuyoruz derim olur biter.

SAİT71
27.Nisan.2013, 23:24
Ligin gitmiş olması Aykut hoca hakkındaki izlenimleri ufakta olsa değiştirmiş midir bilmiyorum ancak geçen sezonki başımıza gelen olaylarda takımdaki duruşunu sonuna kadar destekledim. Ancak bu seneki kötü futbol oynamamız sebebiyle maçları izleyesim gelmiyor. Her maçta Benfica maçının birazını sahaya yansıtsak Aykut hoca 10 yıl daha kalsın isterim. Bende takımın güzel futbol oynamasını bekliyorum. Yenilebiliriz lig gidebilir önemli değil ama kesinlikle sezonun çoğu maçında kötü oynamayı kabul edemem.