View Full Version : Beşiktaş - Orduspor | STSL 31. Hafta
Kaka Leite
26.Nisan.2013, 19:04
http://m1304.hizliresim.com/18/u/mgs16.png
pele96
26.Nisan.2013, 19:13
3.olup Avrupaya rahat rahat gitmek istiyorsak artik yenmemiz gerekiyor
Namzet
26.Nisan.2013, 19:16
Beşiktaş rahat yener
darkkobal123
26.Nisan.2013, 19:36
Gelen vuruyor giden vuruyor bize. Zaten bizim her zaman ki alışkanlığımız küme düşen kulüplere muhakkak puan veririz. Bu maçta puan kaybedersek hiç şaşırmam açıkçası.
footballer33
26.Nisan.2013, 22:50
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2448542&postcount=2
Düşüncelerimde bir değişiklik yok! Bu defa olacak o tepki!
attirson
26.Nisan.2013, 23:17
Ordu vermez bu maçı puan almaları şart.Beraberlik çıkar gibi.
anil luque
27.Nisan.2013, 17:56
berabere biter.
Ralph
27.Nisan.2013, 17:57
Ne oynarsa futbolcular oynar. Aybaba efendiye kalırsak yandık. O yüzden gol yememek lazım.
Mamadou
27.Nisan.2013, 18:00
Bir zahmet kazanalım artık.
byariff
27.Nisan.2013, 19:39
Beşiktaş'ın Orduspor karşısındaki 11'i: Cenk, Hilbert, Sivok, Escude, Emre, Dentinho, Veli, Fernandes,, Olcay, Mustafa, Niang
manager725
27.Nisan.2013, 19:42
Defansı anladım da ilerisi için yorum yapamıyorum. Ya sorun bende ya da Samet'te!
1 dk. sonra: çözdüm 4-4-2 yapmaya çalışmış Samet reyiz...
Ralph
27.Nisan.2013, 19:43
Hayırdır inşallah! Samet efendi Cenk'i almış kaleye. Acaba Cenk'te olup da McGregor'da olmayan neyi görebildi??
Ayrıca 25 ya da 30. dakikalarda Emre Özkan değişikliği bekliyorum sevgili hocamızdan.
manager725
27.Nisan.2013, 19:49
İnşallah Cenk 1-2 saçma gol yer de bileti kesilir. (3 tane de atalım yalnız.)
Ralph
27.Nisan.2013, 19:52
Neden bileti kesilsin ki şimdi? Tam da yerli bir kaleciye ihtiyacımız varken. Tam tersi umarım bu kadar zamanda kendini geliştirmiş ve dersler çıkarmıştır. İyi bir maç bekliyorum Cenk'ten.
footballer33
27.Nisan.2013, 19:57
Defansı anladım da ilerisi için yorum yapamıyorum. Ya sorun bende ya da Samet'te!
1 dk. sonra: çözdüm 4-4-2 yapmaya çalışmış Samet reyiz...
Bu kadrodan bile 4-4-2 çıkarmaz. Mustafa ve Niang'dan birini kanada diğerini forvete koyar. Tek forvet oynarız.
Ralph
27.Nisan.2013, 20:32
Olcay ortasahada merkezde oynuyor :) Seni seviyoruz Samet Aybaba. Çok seviyoruz.
Ralph
27.Nisan.2013, 21:16
Ağzınıza sağlık! Harika bir taraftar var bugün.
Ralph
27.Nisan.2013, 21:28
Emre Özkan'ın olsun isterdim bu gol ama artık kim atarsa atsın. Yenelim yeter.
Fearless Coward
27.Nisan.2013, 21:29
Beşiktaş burdan vermez artık 2-3'ü bulur iyice rahatlar.Samet Aybaba geçen hafta da bu kadroyla çıksa şuan Beşiktaş 2.'lik için oynuyor olurdu.
Ralph
27.Nisan.2013, 21:31
Akhisar Bursaspor karşısında önde. Çok iyi inşallah böyle devam eder.
Edit: 1-1 olmuş bursa maçı.
Ralph
27.Nisan.2013, 21:40
Fernandes sahada yok.
Ralph
27.Nisan.2013, 22:20
Yahu Fernandes sanki bilerek oynamıyor
byariff
27.Nisan.2013, 22:26
Yahu Fernandes sanki bilerek oynamıyor
yenimi anladiniz adam gitmek istiyor :D
Ralph
27.Nisan.2013, 22:50
Fernandes olayının bu ciddiyette olduğunun farkında değildim ben. Yazık oluyor cidden. Bir çömez hoca uğruna neler yaşıyor şu takım.
2-0 oldu aferin Oğuzhan.
darkkobal123
27.Nisan.2013, 22:56
Helal olsun sana Oğuzhan ! Her oyuna girişinde Samet efendiye bir darbe indiriyorsun.
footballer33
27.Nisan.2013, 22:59
Biz şimdi gol yemeden bir maç bitirdik, değil mi? Vay anasını!
Unutmadan, AYBABA İSTİFA! Oğuzhan'ın golü de sana gelsin! :icon_wink:
Mamadou
27.Nisan.2013, 23:00
Fernandes çok iyi, çok kaliteli, klas bir oyuncu ama iyi bir profesyonel değil kesinlikle. Hoca ile ters düşebilirsin ama sen sahada işini yapmak zorundasın. Geçmişte bir çok yıldız oyuncu başındaki hoca ile ters düşmüştür. Ama oyuncu takımını sırtlamaya devam etmiştir. Bu karakter meselesi. Fernandes Fenerbahçe maçından sonra oynadığı maçlarda yeterince niyetini belli ediyor. Bir tek bu maç değil haftalardır böyle bu adam. Bu saatten sonra bağlasan durmaz zaten kafada bitirmiş. Fernandes gitsin onun görevini üstlenecek Oğuzhan var Allah'a şükür. Yanına iyi bir destekçi alınırsa Oğuzhan Fernandes'i aratmaz. Koca kulübü babalarının malı olarak gören iki zat SA ve Fernandes'e sezon sonu yol vereceksin. Ayrıca şunu yazayım. Fernandes Beşiktaş'tan ayrılsın başka takıma transfer olsun. Beşiktaş'ta olduğu gibi onu bu kadar ön plana çıkarmazlar. Sadece iyi işleyen bir takımın parçası olur o kadar.
Ralph
27.Nisan.2013, 23:02
@Mamadou
Fernandes'in karakteri konusunda söylediklerine katılıyorum. Asla bir profesyonel değil. Bugün takımını yüzüstü bıraktı.
Ralph
27.Nisan.2013, 23:17
@Muratozen1903
SON DAKİKA! Tamer Kıran'ın korumaları taraftarlar ile kavga etti.
LaigLeNoiR
27.Nisan.2013, 23:19
Fernandes'ten acaba para kazanabilir miyiz ?
darkkobal123
27.Nisan.2013, 23:19
Fernandes çok kötüydü. Sanki zorla sahaya atmışlar gibiydi. Her aldığı topu kaptıran, sahada saklanacak yer arayan bir Fernandes vardı. Adamın başında sözünü dinletecek bir TD olmazsa böyle olur işte.
LaigLeNoiR
27.Nisan.2013, 23:20
Bu arada sakatlıktan dönen ve ilk 11 başlayan Mustafa ve Dentinho sakatlandı. Durumları nedir ?
uAburak89
27.Nisan.2013, 23:22
Samet Aybaba: Şöyle bir suçum var; Küme düşer, kaleye gidemez bir takımı şampiyonluk adayı yaptım. O yarışa soktum.
Kim dedi sezon başında Beşiktaş küme düşer diye, çok enteresan cidden.
Ralph
27.Nisan.2013, 23:24
Bu adamın bir tarafları kalkmış cidden. Kendi kendine bir yargı getirmiş ve onun üzerine konuşuyor.
darkkobal123
27.Nisan.2013, 23:27
Adam bizimle dalga geçiyor ya resmen.
manager725
27.Nisan.2013, 23:40
Neden bileti kesilsin ki şimdi? Tam da yerli bir kaleciye ihtiyacımız varken. Tam tersi umarım bu kadar zamanda kendini geliştirmiş ve dersler çıkarmıştır. İyi bir maç bekliyorum Cenk'ten.
Cenk ve Mustafa'ya ısınamıyorum. Bana göre küçük takımların büyük oyuncuları bile değiller. Lütfen genç yok türk kontenjanı falan hiç tartışmaya girmeyelim. Bu ikisi 30 yaşına da gelse Beşiktaş'ın kapasitesine erişemez.
Ralph
27.Nisan.2013, 23:43
Hadi Cenk tamam belki ama Mustafa için söylediğine kesinlikle katılmıyorum. Sakatlıklar mahvetti.
manager725
27.Nisan.2013, 23:44
Hadi Cenk tamam belki ama Mustafa için söylediğine kesinlikle katılmıyorum. Sakatlıklar mahvetti.
Mustafa'nın her pozisyonda düşmesi beni artık sinirlendiriyor. Santrafor dediğin azıcık dengeli, sert olur.
Ralph
27.Nisan.2013, 23:48
O sakatlıkları atlatmak kolay değil dostum :)
Önder HOCA
27.Nisan.2013, 23:50
Mustafa'nın her pozisyonda düşmesi beni artık sinirlendiriyor. Santrafor dediğin azıcık dengeli, sert olur.
sakatlanmadan önce bence gayet iyi top saklıyordu iyi servis yapıyordu ayrıca teknik bir adam takımımda görmek isterdim
manager725
27.Nisan.2013, 23:51
sakatlanmadan önce bence gayet iyi top saklıyordu iyi servis yapıyordu ayrıca teknik bir adam takımımda görmek isterdim
Ben başka bir Mustafa Pektemek mi izliyorum? Neyse o senin yorumun bu benim.:icon_smile:
darkkobal123
27.Nisan.2013, 23:54
Mustafa'nın hakkını yeme kardeşim. Sakatlıklar rahat bırakmadı ki gerçek kimliğine bürünsün. Sezon başında sakatlanmasaydı şimdi Burak değil Mustafa konuşuluyordu. Seneye bir form tutsun sen o zaman gör.
footballer33
27.Nisan.2013, 23:57
Samet Aybaba: Şöyle bir suçum var; Küme düşer, kaleye gidemez bir takımı şampiyonluk adayı yaptım. O yarışa soktum.
http://a1302.hizliresim.com/16/f/k2065.gif
petrol_fb12
28.Nisan.2013, 00:26
Samet Aybaba maç sonu açıklamalarıyla el bombasının pimini çekti.
Bakalım bu bomba kimin elinde patlayacak.
Mamadou
28.Nisan.2013, 04:00
Pektemek ülkenin en iyi 3,4 santraforundan biri. Ama ilk tercih edilecek oyuncu mu dersiniz hayır derim. Daha çok çift forvetin oyuncusu. Yanına bulduğunu atan bir santrafor ile Pektemek daha etkili olur. Yani Niang - Pektemek , Gekas - Pektemek forvet hattı çok fena işler.
Deus Dominus
28.Nisan.2013, 04:24
Maçta sakatlanan Fornezzi'nin dalağı yırtılmış, acil ameliyata alınmış.
petrol_fb12
28.Nisan.2013, 05:22
Pektemek ülkenin en iyi 3,4 santraforundan biri. Ama ilk tercih edilecek oyuncu mu dersiniz hayır derim. Daha çok çift forvetin oyuncusu. Yanına bulduğunu atan bir santrafor ile Pektemek daha etkili olur. Yani Niang - Pektemek , Gekas - Pektemek forvet hattı çok fena işler.
Gekas almak şu an imkansız gibi bir şey.2014 yılının sonuna kadar sözleşmesi var Akhisar'la Akhisar en az 4 Milyon Euro'dan açar kapıyı diye düşünüyorum.
GeNç KaRTaL
28.Nisan.2013, 09:37
Şu son zamanlarda yaşanılanlar iyice soğuttu beni futboldan.Bugün tatil olmasına rağmen dün maçı seyretmeden uyudum.(bilmeyenler için zaman farkı 5 saat) Yine de bugün uyanır uyanmaz ilk yaptığım şey özeti seyretmek oldu.Kazandığımız için seviniyordum her şeye rağmen taa ki Samet denen çapsızın açıklamalarını görene kadar.Acayip sinirlendim yaptığı açıklamaya.Şu an bu durumdan bahsederken bile sinirleniyorum.Bizi bugünlere düşürenleri Allah'a havale ediyorum.Her ne kadar umudum olmasada umarım bir an önce kurtuluruz bu çapsız,menfaatçi,gurursuzlardan.
Nocna Mora
28.Nisan.2013, 13:29
Fornezzi'ye üzüldüm. Umarım iyileşir en kısa zamanda.
Samet Aybaba'da sezon sonu gider de takım bir rahatlar umarım.
anil luque
28.Nisan.2013, 14:06
En hedefsiz anadolu kulübünde bile başarıya ulaşamamış birini adam bilip koskoca BEŞİKTAŞ'ın başına getirdik , bizim suçumuz da bu..
Kredisini iyice tüketti bu açıklamayla , sen kimsin demogoijyle laf sallıyorsun millete.
Neyse bu gereksiz için daha fazla sinir olmaya gerek yok. Kazanmamız güzel oldu Bursaspor'un puan kaybettiği haftada.
europeanconquer
28.Nisan.2013, 14:29
Hayatımda duyduğum en saçma açıklama,elinde ki oyuncular ne kadar kötü olsa da, -şu anki oyuncular kötü değil genelleme yapıyorum- 3 büyük takıma sezon öncesinde asla küme düşer diye bir yakıştırma yapılmadı,bırak 3 büyük takımı sezon başlamadan hiç bir takıma böyle bir damga vurulmadı,demek ki Samet Hoca öyle görerek geldi.
Fearless Coward
28.Nisan.2013, 14:34
Samet Aybaba anlaşılan yolcu ki böyle açıklamalar yapıyor nasıl olsa 3 hafta daha burdayım iyice saldırayım taraftara demiş resmen.Bu arada Mustafa'ya kötü diyenler olmuş çok kötü bi sakatlık geçirdi hatta yazın milli maçlarda oynamıştı en iyi isimlerden biriydi hazırlık maçlarında.Belki o sakatlığı olmasa attığı gollerle Milli takım şuan 2. olabilirdi.Beşiktaş'ta şuan 1.'liği zorluyor olabilirdi.
Kaka Leite
28.Nisan.2013, 14:51
Beşiktaş taraftarının en büyük hatası hak etmeyen kişilere fazla değer vermek oldu.
O saldırdığı taraftar gitmeseydi maçlara o zaman böyle rahat konuşamazdı.
Feda-Feda diye diye takımı Feda ettiler ben ona üzülüyorum..
sananes
28.Nisan.2013, 15:01
Samet Aybaba anlaşılan yolcu ki böyle açıklamalar yapıyor nasıl olsa 3 hafta daha burdayım iyice saldırayım taraftara demiş resmen.Bu arada Mustafa'ya kötü diyenler olmuş çok kötü bi sakatlık geçirdi hatta yazın milli maçlarda oynamıştı en iyi isimlerden biriydi hazırlık maçlarında.Belki o sakatlığı olmasa attığı gollerle Milli takım şuan 2. olabilirdi.Beşiktaş'ta şuan 1.'liği zorluyor olabilirdi.
hep sakat mustafa. böyle giderse Semih Şentürk'ten fazlası olamaz.