Log in

View Full Version : Orduspor - Bursaspor | STSL 32. Hafta

Kaka Leite
03.Mayıs.2013, 01:47
http://img440.yukle.tc/images/2855Adsiz.png

Fearless Coward
04.Mayıs.2013, 21:14
Maç müthiş başladı önce Ali Çamdalıyla 1-0 öne geçti Ordu ardından Pinto ile Bursa cevabı verdi hemen durum 1-1.

sananes
04.Mayıs.2013, 21:16
hakem gol olmasın diye faul verdi. İnanılmaz bir şey bu.

Fearless Coward
04.Mayıs.2013, 21:19
Harbiden hakem resmen göz göre göre golü yemiş.

ShevAnil
04.Mayıs.2013, 21:30
Görüntü var mı acaba bir yerlerde?

C h A o S
04.Mayıs.2013, 21:43
Stancu harika attı.2-1.

europeanconquer
04.Mayıs.2013, 22:24
Bursa 2-2 yapmış Belluschi ile,Bursa kazanır umarım.

darkkobal123
04.Mayıs.2013, 22:25
Orduspor 10 kişi kaldı, az daha dayansınlar yeter.

Mamadou
04.Mayıs.2013, 22:30
Hakem resmen Orduspor'u dilim dilim doğradı. Çok yanlış kararları var. Keşke berabere bitse de bize yarasa :) Ama sanmıyorum tabi hazır Orduspor 10 kişi kalmışken Bursaspor affetmez. Mutlaka üçüncü golü bulup üç puanı kazanacaklardır.

darkkobal123
04.Mayıs.2013, 22:33
Buldular bile, kötü oldu bu.

footballer33
04.Mayıs.2013, 22:41
Ordu, 4. golü de gördü kalesinde ve artık küme düşmesi kesinleşti. Küme düşen 2. takım da belli oldu böylelikle.

himone
04.Mayıs.2013, 22:50
Ordu'ya geçmiş olsun.

OrcunFB
04.Mayıs.2013, 22:52
İyi oldu iyi.

darkkobal123
04.Mayıs.2013, 22:57
Düşmeleri kesinleşti artık, geçmiş olsun. 3.'lük tehlikeye girdi bizim o kötü oldu.

Fearless Coward
04.Mayıs.2013, 22:59
Zaten bu maçı alsalar bile düşerlerdi adamlar lige fırtına gibi başlamıştılar namağlup tek takımdılar hatta ligin başlarında.Ama gel gelelim 2. devre adamlara ne olduysa artık kendilerini kümede buldular.4-5 Maçta bir kazansalar şu an en azından yırtarlardı düşmekten onu bile yapamadılar.

europeanconquer
04.Mayıs.2013, 23:00
Geçmiş olsun Ordu'ya...

uAburak89
04.Mayıs.2013, 23:04
Geçen sene Manisa bu sene Ordu, havaya giren küme düşüyor.

C h A o S
04.Mayıs.2013, 23:09
Bir Ordu'lu olarak üzülmedim düşmelerine.Aksihar ve Elazığ'ın gösterdiği gayretin binde birini göstermediler.Hak ettiler düşmeyi.
Birde Nedim Türkmen açısındanda sevindim.Yok 5 sene sonra şampiyonuz,yok 3 sene sonra avrupaya gidecez felan havalardaydı.İyi oldu gider inşallah Ordu'nun başından.

darkkobal123
04.Mayıs.2013, 23:15
Birde Nedim Türkmen açısındanda sevindim.Yok 5 sene sonra şampiyonuz,yok 3 sene sonra avrupaya gidecez felan havalardaydı.İyi oldu gider inşallah Ordu'nun başından.
Orduspor'un küme düşmesini istememin tek sebebi bu adamdır. Bende bu açıdan sevindim gerçekten.

Kryptonite
04.Mayıs.2013, 23:30
Bende Nedim Türkmenden dolayı hiç üzülmedim.Çok daha hakeden takımlar var ligde kalmayı.

erdem344
04.Mayıs.2013, 23:40
Ordulu arkadaşlardan özür dilerim.

Ordunun düşmesine sevindim.

ele888111
05.Mayıs.2013, 00:00
Düşmelerindeki tek sebep milletvekillerinin bu sene milletvekili olmamasıydı.

Hayırlısı olsun Orduspor için.Fazla uçmamak gerektiğini öğrenmişdir Nedim Türkmen'de.

Deus Dominus
05.Mayıs.2013, 00:19
Garip maç olmuş, uyuyordum izleyemedim. Bir ciddi atağı kesmiş hakem, bir Ferhat'ın nizami golüne ofsayt çalmış. Ali Çamdalı'nın gördüğü ikinci sarıda müdahalesini de görmedim, haksız yere 10 kişi kalmış rakip. Bir de Ferdinand'ın ceza sahası içinde tehlikeli kalkan ayağını gördüm, endirekt serbest vuruş verilebilecek. Kısacası hakem pek iyi maç yönetmemiş iki taraf adına da, kazanmamıza sevindim.

Orduspor içinse diyecek bir şeyim yok, Cuper gibi bir adam nasıl toparlayamadı takımını, bu serbest düşüşü kabullendi hala anlayamadım...

Nocna Mora
05.Mayıs.2013, 00:29
Hakem çok kötüydü. Ayrıca Nedim Türkmen'e haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bu takımın vizyonunu geliştiren adam bu adamdı. İşler iyi giderken iyiydi de şimdi kötü mü oldu. İki yüzlü oynamayın lütfen. Adam hala aynı adam. Cuper'den daha iyisine ihtiyaç vardı sadece özellikle de ligin 2. yarısında işler kötüleşmeye başlayınca. Adam kendi felsefesine uzak bir takım kurdu. Hücumcuları doldurdular takıma takım savunma yapmayı unuttu. İskelet oluşturamadılar gecen seneki gibi.

Özgür Çetin
05.Mayıs.2013, 01:08
28.09.2012
Galatasarayı yenen Orduspor'da Başkan Nedim BEy"Şampiyon Olmak istiyoruz"
Tarih 04.05.2013
Ordu Kume DUstu

sananes
05.Mayıs.2013, 01:11
Hakem çok kötüydü. Ayrıca Nedim Türkmen'e haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bu takımın vizyonunu geliştiren adam bu adamdı. İşler iyi giderken iyiydi de şimdi kötü mü oldu. İki yüzlü oynamayın lütfen. Adam hala aynı adam. Cuper'den daha iyisine ihtiyaç vardı sadece özellikle de ligin 2. yarısında işler kötüleşmeye başlayınca. Adam kendi felsefesine uzak bir takım kurdu. Hücumcuları doldurdular takıma takım savunma yapmayı unuttu. İskelet oluşturamadılar gecen seneki gibi.

normali budur zaten. İşler iyi giderken iyi şeyler söylenir kötü giderken kötü şeyler söylenir. Bunun nesi yanlış veya iki yüzlülük?

darkkobal123
05.Mayıs.2013, 01:39
Açıklamasını doğru bulmadığımızı söyledik sadece, sen olayları başka yerlere çekmişsin.

byariff
05.Mayıs.2013, 01:42
ordunun en buyuk hatasi metin diyadini kovmak oldu gecmis olsun ne diyelim. bi karadeniz takimi gitti oburu geldi.

Nocna Mora
05.Mayıs.2013, 03:37
Açıklamasını doğru bulmadığımızı söyledik sadece, sen olayları başka yerlere çekmişsin.

Hangi acıklama ?

darkkobal123
05.Mayıs.2013, 03:46
Hangi acıklama ?
3 yıl içinde Avrupa Kupalarına katılmak ve 5 yıl içinde Süper Lig şampiyonluğu açıklaması.

Nocna Mora
05.Mayıs.2013, 03:54
3 yıl içinde Avrupa Kupalarına katılmak ve 5 yıl içinde Süper Lig şampiyonluğu açıklaması.

Vizyon belirlemek kötü bir şey değil bence. Sadece aha iyi bir planlama gerekiyordu. Yalnızca hoca getirerek olmaz bu işler. Bunu anlamıştır diye düşünüyorum ve ne olursa olsun arkasında durulması gerektiğine inanıyorum Nedim Türkmen'in..

darkkobal123
05.Mayıs.2013, 04:00
Vizyon belirlemek kötü bir şey değil bence. Sadece aha iyi bir planlama gerekiyordu. Yalnızca hoca getirerek olmaz bu işler. Bunu anlamıştır diye düşünüyorum ve ne olursa olsun arkasında durulması gerektiğine inanıyorum Nedim Türkmen'in..
Daha gerçekçi hedefler koyabilirdi.

Deus Dominus
05.Mayıs.2013, 12:50
Hector Cuper gibi teknik adamı Ordu'ya getirmek kolay değil. Geldi, ilk sezonunda iyi işler de yaptı, ikinci sezona da çok iyi başladı. Heyecanlanması ve geleceğe dönük umutla bakması kadar normal bir şey yok. Kim tahmin ederdi o durumdan bu duruma geleceğini Orduspor'un?

darkkobal123
05.Mayıs.2013, 14:11
Anadolu klüplerinin klasik sonu. Daha önce bunun örneklerini çok gördük. Lige fırtına gibi başlarlar ancak oyuncu kaliteleri, kondisyon eksiklikleri, teknik problemler gibi sorunlar nedeniyle böyle sönüp giderler işte. Bunun en yakın örneği bu sezon ki Antalyaspor. Bir ara lider bile olmuşlardı ama şuan ki durumları ortada. Orduspor'un bu düşüşü az çok tahmin edilebilir kısacası.