View Full Version : Bankada ortak hesap
Ralph
14.Mayıs.2013, 17:29
Selam dostlar,
danışmak istediğim bir konu vardı. Arkadaşım ile ortak hesap açıp ileriye yönelik o hesaptan birikim yapmak istiyoruz. Bugün Yapı Kredi'ye gidip konuştum ama yıllık 100 lira gibi bir para alıyorlarmış. Bu parayı almayan bir banka varmı bildiğiniz? Ya da başka ve daha iyi avantajları olan bir banka varmı ortak hesap ile ilgili?
anil luque
14.Mayıs.2013, 18:02
Kardeşim benim Garanti'de kişisel hesabım var. Aidat olarak 10 lira civarı birşey kesilir demişlerdi. Heünz yılını doldurmadı ama şimdilik kesinti falan yok.
Ralph
14.Mayıs.2013, 18:05
Benimde Yapı Kredi'de var öğrenci hesabı ama bu ayrı dostum. Onun üzerine de yapamıyormuşum bugün sordum. Mecbur açacağız yeni bir hesap ama yıllık para vermek istemiyorum. Ya da en azından 100 lira gibi yüksek bir para vermek istemiyorum.
anil luque
14.Mayıs.2013, 18:21
Valla ben Kafe Pi'den maaşımın yatması için açtırmıştım zamanında , öğrenci hesabı muhabbetini hatırlamıyorum normal Garanti ParaCard verdiler ve öyle bir hesap açtırdım ama yine de bir bakarım.
Eminoski
14.Mayıs.2013, 22:10
Yapı kredi normal tek kişilik hesaplarda da 100 lira alıyor yıllık.Yanlış bilmiyorsam en son öyleydi. İş bankasına bakabilirsin.Ücret alabilir ama 100 tl falan değil.Benden 4 yıldır almadı kart ücreti fakat alanlardan duyduğum 30 tl.
Redrum
14.Mayıs.2013, 22:26
Valla ben Kafe Pi'den maaşımın yatması için açtırmıştım zamanında , öğrenci hesabı muhabbetini hatırlamıyorum normal Garanti ParaCard verdiler ve öyle bir hesap açtırdım ama yine de bir bakarım.
Hangi KafePi'de çalıştın dostum konuyla ilgili olmayacak ama :D
Ralph
14.Mayıs.2013, 23:13
Yapı kredi normal tek kişilik hesaplarda da 100 lira alıyor yıllık.Yanlış bilmiyorsam en son öyleydi. İş bankasına bakabilirsin.Ücret alabilir ama 100 tl falan değil.Benden 4 yıldır almadı kart ücreti fakat alanlardan duyduğum 30 tl.
Bende de Play Kart var benden de almıyor yıllık ama tabi öğrenci olduğum için. Şurada 1 yıl kaldı okulun bitmesine. İş bankasına bir bakayım sağol tavsiye için dostum.
BaGa TaRKaN
14.Mayıs.2013, 23:50
Eğer Memursan ve Maaş Müşterisi Olduğun Bankada Ortak Açılan Hesaplardan Kredi Kartına Kadar Yıllık Ücret Alınmıyor Bendeki Hem Ortak Hem Kredi Kartında Yıllık Ücret Alınmıyor
Ralph
15.Mayıs.2013, 00:18
Şu anda memur değilim ve önümüzdeki 2-3 yıl olmayacağım gibi görünüyor :)
anil luque
15.Mayıs.2013, 00:33
Hangi KafePi'de çalıştın dostum konuyla ilgili olmayacak ama :D
İstanbul'da Suadiye şubesinde bir de Uludağ Üniversitesi'nde okuduğum için KafePi Bursa Angel'da kardeşim.