PDA

View Full Version : PFDK kararları açıkladı

C h A o S
16.Mayıs.2013, 20:30
PFDK kararları açıkladı

Kurul, Fenerbahçeli Volkan Demirel'e 5, Raul Meireles'e 4, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'na ise 4 maçtan men cezası verdi.

İşte açıklamadan o maddeler:

"FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu VOLKAN DEMİREL'in, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSÉ TRINDADE MEIRELES'in, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

GALATASARAY A.Ş. sporcusu SABRİ SARIOĞLU'nun, 12.05.2013 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 4 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.'nin, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 70.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirilmesi suretiyle FENERBAHÇE A.Ş.'nin, toplam 170.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Börk
16.Mayıs.2013, 20:40
çok komik bu pfdk :)

C h A o S
16.Mayıs.2013, 20:44
Hani tribün olaylarına ceza?
Diğer cezalar normal geldi bana.

GebzeLi1907
16.Mayıs.2013, 20:45
FENERBAHÇE A.Ş.'nin, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 70.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

bu ne bilen var mı

darkkobal123
16.Mayıs.2013, 20:49
Bizide boş geçmemişler, bende nerde kaldılar diyordum. :)

BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 11.05.2013 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 120.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Cezaların birleştirilmesi suretiyle BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, toplam 135.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

Aydin
16.Mayıs.2013, 20:50
Komik :)

himone
16.Mayıs.2013, 20:52
bu ne bilen var mı

FB altyapısından yetişmiş 23 yaşaltı oyuncu yoktu, ondan kaynaklı.

Nedvedmania
16.Mayıs.2013, 20:52
Ciddi bir ceza beklemiyordunuz heralde değil mi ? Klasik PFDK.

GebzeLi1907
16.Mayıs.2013, 20:54
FB altyapısından yetişmiş 23 yaşaltı oyuncu yoktu, ondan kaynaklı.

ha şu klasik mesele :) bende cezalarda görünce başka bir mevzu daha mı var dedim

C h A o S
16.Mayıs.2013, 20:55
Acaba Fenerbahçe'ye olası seyircisiz ceza için yeniden mi toplanıcaklar?
Şaka gibi o kadar maddeler atıldı,meşaleler yakıldı,dakikalarca küfürler edildi.Viski şişesimidir nedir onuda attılar.Hadi onu geçtim kendi oyuncusunu sakatladılar.
Sonuç olarak ceza vermezlerse hakkatten komik.

Mamadou
16.Mayıs.2013, 21:00
Yıldırım Demirören ve saz ekibi artık misyonunu tamamladı. Bir bıraksalar kulüpler önünü görse. Böyle ufak tefek cezalarla geçiştirin bakalım nereye kadar devam edeceksiniz. Birilerine yalakalık yapmak için taraftara dayak atanların yaptığı yanına kar kaldı.

anil luque
16.Mayıs.2013, 21:06
Birleştirin anasını satayım birleştirin. Taraftar o stada gidip nefes alsa ceza vereceksiniz yakında. Gına geldi ulan.

Zamanında Pascal'ın aynı hareketine 7 ay ceza vererek adamın futbol hayatını bitirenler şimdi göstermelik 4 maçla geçiştiriyor olayı. Bir de derler ki Beşiktaş'ı takan yok Beşiktaş'ı ipleyen yok. Beşiktaşla uğraşmak milletin hayat gayesi olmuş en ufak olayda dahi çifte standartlar havada uçuşuyor. Ondan sonra Beşiktaş'ı zaten sallamıyoruz , küçük kulüp.

Komik bile değilsiniz artık. Acınası haldesiniz bu psikolojiye sahip olanlar.

uAburak89
16.Mayıs.2013, 21:26
PFDK üyeleri görüntüleri gözüyle izlemiyor bence.

petrol_fb12
16.Mayıs.2013, 21:36
Sabri Volkan 1 yıl ceza.Miereles kulupten yollanması lazım.

Gncl1905
16.Mayıs.2013, 22:10
Fazla bile vermişler; şaşırdım bu kadar verilmesine.

Volkan ile Sabri'ninki ertelenir zaten. İlk kırmızıları sonuçta; adamlar melek(!). Meireles'in de cezası düşer, ülkemizin paraları gider yoksa; yazık günah.

Hasan Şaş'ın yaptığı hareket ve Fenerbahçe taraftarlarının yaptıkları hareketler de çok normaldi zaten.

Ah Beşiktaş vah Beşiktaş :)

europeanconquer
16.Mayıs.2013, 22:17
Şu TFF yönetimi gitmedikçe hiç bir PFDK kararını kaale almıyorum şahsen,hak ettiğini verselerde bugünden sonra umurum da değil.Onlar gitmedikçe benim için bu futbolu yöneten bir federasyon yoktur.

Deus Dominus
16.Mayıs.2013, 22:25
Sistem çöp, ve bu sistemden beslenenler oldukça değişmesi de mümkün değil. Kısır döngü sürüp gider, bu vasıfsız şahıslar gider, yerlerine başka vasıfsızlar gelir. Maksat çıkarlar korunsun, aralar bozulmasın.

footballer33
16.Mayıs.2013, 22:32
Nasıl bir TFF bu ya? Beşiktaş'a 135.000 tl. ceza, Volkan ve Sabri'ye aynı olaydan ötürü ceza verildiği halde farklı sayıda maç cezaları, Meireles'i 4 maçla geçiştirmek... O zaman soruyorum Pascal'ın suçu ne?

Ulan çorapören, bizden gittin bu defa Türk futbolunun başına bela oldun. Sana, lugatımda edecek söz kalmadı!

titates1
16.Mayıs.2013, 22:35
bence normal cezalar , pfdk doğru karar vermiş.

byariff
17.Mayıs.2013, 00:28
Edit.............

Ralph
17.Mayıs.2013, 01:13
Bu nedir yahu? Hakikaten şaka. Hangi beklentilerle girdim ve okuduklarıma bak. Bu federasyon ibretlik gerçekten.

erdem344
17.Mayıs.2013, 01:18
Neresinden baksak tutarsızlık

Bordo61Mavi
17.Mayıs.2013, 01:25
Demiroren kulup basinda ne yapmiski TFF basinda ne is gorsun. Ne bilim fifa baskanligi felan bosalsada oraya talip olsa yoksa birakip gidecegi yok bu herifin.

Fearless Coward
17.Mayıs.2013, 01:42
Demirören en az 3-4 yıl daha bırakmaz koltuğu.Belki 10 sene olur. :D Daha çok çekeceğiz ondan o yüzden oyuncular istediğini yapmakta rahatlar en fazla 4-5 maç ceza alıyorlar zaten o da çok bişey değil su gibi geçer. :D

Corpus
17.Mayıs.2013, 03:47
Düdükten sonra hakeme itiraz eden sporcular gibiyiz şurada. Verilmeyen bir penaltı var ama yapacak birşey yok maalesef

Universal
17.Mayıs.2013, 14:35
Eğer kulüpler bu cezalara itiraz ederlerse asıl şuçlu olan kulüpler olacak.

Buradan açık ve net yazıyorum Volkan ve Sabri'ye milli takım ambargosu koyun. Hak etmiyorlar.

En çok koyanda Beşiktaş'ın bu hallere düşmesine sebeb olan birisinin TFF başkanı olması.