View Full Version : Kayserispor - Beşiktaş | 34. Hafta
LaigLeNoiR
17.Mayıs.2013, 16:04
http://o1305.hizliresim.com/19/k/n4vh6.png (http://bit.ly/c25MCx)
darkkobal123
17.Mayıs.2013, 16:17
Nasıl olsa 3. sıra garanti, gençleri koyunda oynasınlar bir görelim.
Namzet
17.Mayıs.2013, 19:36
Formalite maçı,bol gollü geçer bence
Ralph
17.Mayıs.2013, 20:06
As kadro ile birlikte Muhammed'i görmek istiyorum artık.
Mamadou
17.Mayıs.2013, 22:30
Ben bu karşılaşmaya bu kadar rahat çıkabileceğimizi düşünmüyordum. Umarım kazanarak ligi noktalarız. Bu maçta en çok Muhammet ve Hasan Türk'ün oynamasını istiyorum.
footballer33
18.Mayıs.2013, 00:56
Son maça tamamen gençlerden ve yedek futbolculardan kurulu bir kadroyla çıkmamızı istiyorum. Skor önemli değil.
Cenk Gönen
M.Himmet Ertürk - Ömer Arslan - Ersan Adem - Gökhan Süzen
Dentinho - Hasan Türk - Oğuzhan - Muhammed - Erkan Kaş
Sinan Kurumuş
Emre Metin, Julien Escude, Furkan Yaman, Ümit Karaal, Mertcan Demirer, Necip Uysal, Mustafa Pektemek...
Sir Samet'in bu kadar abartacağını sanmıyorum. Benimkisi, sadece bir dilek. :)
ozan42
18.Mayıs.2013, 04:33
Şu dentinhoyu bır 11 e koyunda adam gıbı ızleyelım adam geldıgınden berıdır 60 dk oynamadı ya saka gıbı.
darkkobal123
18.Mayıs.2013, 17:02
Şu dentinhoyu bır 11 e koyunda adam gıbı ızleyelım adam geldıgınden berıdır 60 dk oynamadı ya saka gıbı.
Aynen abi oynatması lazım. Adama da yazık, ne ümitlerle gelmişti ama doğru düzgün oynayamadan gidecek belki de.
anil luque
18.Mayıs.2013, 19:41
Ben de herkes gibi forma şansı bulamayan oyuncuların oynaması taraftarıyım. Muhammet , Erkan , Hasan banko 11 oynasın dediğim elemanlar. Sinan sonradan girebilir hatta hiç girmeyebilir çift forvet oynamayacaksak. Mustafa tatile eksik girmemli zira.
footballer33
18.Mayıs.2013, 23:22
Kayseri’ye giden 22 kişilik oyuncu kafilemizde şu futbolcularımız yer alıyor:
Cenk Gönen, Allan McGregor, Emre Metin, Roberto Hilbert, Mehmet Akgün, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Julien Escude, Necip Uysal, Veli Kavlak, Filip Holosko, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Erkan Kaş, Dentinho, Mustafa Pektemek, Hasan Türk, Sinan Kurumuş, Muhammed Demirci, Gökhan Süzen, Mehmet Akyüz, Hugo Almeida.
----------------------------------------------------------------
Almeida'nın son maça çıkacak olmasına sevindim de, Fernandes nerede?
darkkobal123
18.Mayıs.2013, 23:27
Kayseri’ye giden 22 kişilik oyuncu kafilemizde şu futbolcularımız yer alıyor:
Cenk Gönen, Allan McGregor, Emre Metin, Roberto Hilbert, Mehmet Akgün, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Julien Escude, Necip Uysal, Veli Kavlak, Filip Holosko, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Erkan Kaş, Dentinho, Mustafa Pektemek, Hasan Türk, Sinan Kurumuş, Muhammed Demirci, Gökhan Süzen, Mehmet Akyüz, Hugo Almeida.
----------------------------------------------------------------
Almeida'nın son maça çıkacak olmasına sevindim de, Fernandes nerede?
Uyluk bölgesinde ağrı hissediyormuş, Cuma günü de idmana katılmamış. Bu yüzden kafilede yer almıyor abi.
anil luque
18.Mayıs.2013, 23:29
Uyluk bölgesinde ağrı hissediyormuş, Cuma günü de idmana katılmamış. Bu yüzden kafilede yer almıyor abi.
Yersen .. :)
footballer33
18.Mayıs.2013, 23:30
Sir Samet gitmediği sürece, bu tarz haberleri çok duyarız! Yönetimin de bir seçim yapması lazım artık: Samet mi, Ferdi mi?
Muhtemel 11'de şu şekilde yazılıyor:
Cenk
Hilbert - Sivok - Escude -Gökhan
Veli - Necip
Holosko - Oğuzhan - Olcay
Mustafa
Yine bir tane genç yok (Muhammed, Erkan Kaş, Hasan Türk vs.)!
darkkobal123
18.Mayıs.2013, 23:34
Adam açık açık Samet Aybaba ile çalışmak istemiyorum diyor, sakatlık falan bahane. :)
Ahmet Göktaş
19.Mayıs.2013, 00:33
Fenerbahçe ile puan eşitlemek için kazanır Beşiktaş.
footballer33
19.Mayıs.2013, 00:56
Fenerbahçe ile puan eşitlemek için kazanır Beşiktaş.
Ben üzülürüm kazanırsak. Şöyle ki; 1 puan yüzünden, hatta 2'li averaj yüzünden Şampiyonlar Ligi'ne gidemeyeceğiz.
Öyle düşünmemek lazım.Eğer öyle olsa bugün Fenerbahçe o rahatlıkla çıkmazdı maça.
Mamadou
19.Mayıs.2013, 01:00
Kulübü babasının malı olarak gören zatlar belli. Hala sportif direktör ne iş yapar diyen gaz yöneticiler var.
petrol_fb12
19.Mayıs.2013, 03:56
Arkaya adma kaçırma taktiği ile oynuyor Kayseri.Defans kurgusunu son bir kaç haftadır oturtmasına rağmen Beşiktaş cok zorlanır.Eğer ki arkaaya kaçırılıcak bir top'u.Bobo gole cevirme yüksek.
Beşiktaş bu sezon bu ligi cok rahat şampiyon bitirirdi.En büyük hata Samet Aybaba'nın hocalığında değil.Yaptığı değişikliklerin kötü olması.birde oyuncuların kaçırdığı goller.Savunma Kurgusunu oturtmaması.en kötüsü 90 dakika'da yenen goller.
Ralph
19.Mayıs.2013, 20:15
Gökhan Süzen'in şu zamana kadar bir tane adam akıllı orta açabildiğini görmedim. Gerçi orta açmayı geçtim adam gibi oynadığını bile göremedim.
Deus Dominus
19.Mayıs.2013, 21:03
Oğuzhan zamanında neden -9 p.a.'ya sahip olduğunu gösteriyor.Yıldız adayı oyuncu potansiyelini düzenli oynadıkça daha çok belli ediyor. Salih için ne düşünüyorsam aynısını Oğuzhan içinde düşünüyorum, Beşiktaş'ın son dönemde yaptığı en iyi hamle Olcay ile birlikte.
Ralph
19.Mayıs.2013, 21:11
Erkan Kaş, Gökhan Süzen bu takımda 1 dakika bile durmaması gereken oyuncular. Holosko'da aynı şekilde. Devamlılığı olmayan oyuncuları hiç sevmiyorum.
Deus Dominus
19.Mayıs.2013, 21:31
Prosinecki'nin hamlesi sonuç verdi. Ömer'i sol beke çekti, sol açığa Yener Arıca, gol de Yener'den geldi.
Ralph
19.Mayıs.2013, 21:32
Klasik FM golü oldu. Tesadüfe bak ki Gökhan'ın kanadından
Ralph
19.Mayıs.2013, 21:34
Bişey merak ediyorum. Ceza alanı içerisinde kaç kişinin eline top değerse penaltı oluyor? Hayır 2 kişinin değdi vermedi de ondan soruyorum
Deus Dominus
19.Mayıs.2013, 21:37
Sadece Ceyhun'a çarptığını gördüm, sol diziyle topa vuruyor refleks olarak, o topta gidip sağ dirseğine çarpıyor. Ben devam kararını normal karşıladım.
Ralph
19.Mayıs.2013, 21:39
Sadece Ceyhun'a çarptığını gördüm, sol diziyle topa vuruyor refleks olarak, o topta gidip sağ dirseğine çarpıyor. Ben devam kararını normal karşıladım.
Tekrar izle pozisyonu :)
Deus Dominus
19.Mayıs.2013, 21:43
Mami girecek gözünüz aydın :D Holosko'yu çıkaracak galiba.
Ralf; Yayın düzgün olsa :D hık mık kesilip duruyor, gördüğüm kadarını söylüyorum işte.
edit: Ahanda 2-0 oldu kornerden.
Ralph
19.Mayıs.2013, 21:46
Yenildiğimize seviniyorum aslında. Gaza gelip bu oyuncuları yeterli bulup transferlerden falan vazgeçerler mazallah.
byariff
19.Mayıs.2013, 21:51
Prosinecki besiktasin yeni hocasi olacak gibi :D
manager725
19.Mayıs.2013, 21:54
Yavv ben bu Cenk'ten nefret ediyorum bu adamı yolda bulacağım var ya orada yüzüne karşı neler neler söylerim. Olmuyor işte kaleci değil bu. Malzemeci olarak denense çok iş yapacak ama hala Beşiktaş'ın kalecisi.
Gökhan Süzen ve Samet Aybaba ele ele kulübü terk ederse Beşiktaşlılar olarak teşekkür plaketi verelim.
Deus Dominus
19.Mayıs.2013, 21:55
Çok beklerler... Hurma bırakır mı hiç :D
Cenk'i başka takımda düzenli oynarken görmek istiyorum. Beşiktaş'ta miladı doldu.
manager725
19.Mayıs.2013, 22:29
Samet Aybaba 'Basın toplantısı yapacağız.'
Samet Aybaba 'Yarın başkanla görüşeceğiz.'
S.A dönemi bitti galiba.
footballer33
19.Mayıs.2013, 23:48
Samet Aybaba 'Basın toplantısı yapacağız.'
Samet Aybaba 'Yarın başkanla görüşeceğiz.'
S.A dönemi bitti galiba.
Bitmezse hatrım kalır! Şu amaçsız maçta bile; Muhammed'i, Hasan Türk'ü, Dentinho'yu oynatmadı, yine Veli'ye, Olcay'a ve Holosko'ya şans verdi. Bu adamın gidişi önümüzdeki sezon gerçek anlamda fark ettirecek, buna eminim.
darkkobal123
19.Mayıs.2013, 23:54
Samet Aybaba maça kazanmak için çıkmış kurduğu kadroya baksanıza. Eğer kazansaydık işte 2. sırayı averajla kaybettik falan diyecekti. Hesabı tutmadı, iyi oldu iyi. Halbuki yensen 3. sıradasın yenilsen 3. sıradasın işte ne gerek var bu kadroya be adam. Koy Muhammed'i, Hasan'ı, Sinan'ı izleyelim, yenilirsek de öyle yenilelim boşver. Ama yok, illa galip gelecek. Al sana galibiyet. İnşallah yarın istifanı açıklarsın da kurtuluruz senden.