PDA

View Full Version : Nerede Türk Hackerlar...

ozangulsah
12.Haziran.2006, 20:37
www.pkk.org (http://www.pkk.org) diye bir site var bugün arkadaşımdan duydum sinirinden monitörü parçalamış. Şu siteyi nasıl hallederiz nasıl çökertiriz nasıl ana sayfasına TÜRK bayrağı koyarız. Birde şehitlerimiz diye bahsediyorlar militanlarından. Bu işten anlıyan herkes lütfen bu siteyi ve bunun gibi siteleri halletsin.

LeHeb
12.Haziran.2006, 20:40
arkadaşım o site hacklenirse pkk'nın eylemlerinden nasıl haberimiz olcak. adamlar bu sefer hiç bi açıklama yapmadan direk saldırılar yapcaklar.

gezenti
12.Haziran.2006, 20:43
şerefsiz evlatları genghıs khan tanıdığın hackerler yokmu???

ozangulsah
12.Haziran.2006, 20:47
arkadaşım o site hacklenirse pkk'nın eylemlerinden nasıl haberimiz olcak. adamlar bu sefer hiç bi açıklama yapmadan direk saldırılar yapcaklar.
Leheb sence orada yapacakları icraatları yazıyorlarmıdır. Bence hayır. Aslında bunların köküne kibrit çakmadan ölmek istemiyorum.

hezzo
12.Haziran.2006, 20:48
sinirimi bozdu bu site benim

ozangulsah
12.Haziran.2006, 20:52
sinirimi bozdu bu site benim

Arkadaşım monitörü fırlatıyormuş. Yaa hangi yüzle site açıp birde salak saçma yazılar yazıyorlar. Orada diğer sitelerde var orada da kürt gençler askere gitmeyin diye ana sayfasında yazı var.

LeHeb
12.Haziran.2006, 21:27
Leheb sence orada yapacakları icraatları yazıyorlarmıdır. Bence hayır. Aslında bunların köküne kibrit çakmadan ölmek istemiyorum.
ben yazıyolar diye biliyorum. çünkü öyle olmasa bu site çok bilinen bi site şimdiye kadar hala yayın yapıyo olmazdı. baksanıza telekom bile engellememiş. çünkü bu siteyi güvenlik güçleri de sürekli takib ediyorlar bişeyler öğrenmeye çalışıyorlar.

mgungor
12.Haziran.2006, 21:34
Sitenin sunucuları belçikada.bir de telekom bir nedeni olmaksızın siteleri kapatma yetkisine sahip değil...

kavara
12.Haziran.2006, 21:56
bu site bide www.abdullah-ocalan.com (http://www.abdullah-ocalan.com) var orasıda bisiler ister.

Burak Duran
12.Haziran.2006, 22:08
valla bu siteyi bence çökertelim bi şekilde

hezzo
12.Haziran.2006, 22:10
çok güçlüdürler tahminen böyle bi site açabiliyorlarsa ,beyler orda aponun resmini gördükçe sinir oluyorum monitörü fırlatmam ama..

gorkemyilmazkarasu
12.Haziran.2006, 22:27
koca sitede bi tane hacker yokmu şunlara gününü göstericek :mad: ayrıca sanki haber veripmi saldırıyolarki hacklemicez siteyi zaten habersiz saldırıyolar...

ForsakeN
12.Haziran.2006, 22:47
Bence yapacakları şeyleri orada yayınlamazlar.Çünkü;Türk güvenlik güçlerinin o siteyi izlediklerini biliyorlardır.Neden önceden haber vermek istesinler ki?

meddah
12.Haziran.2006, 22:48
Evvela bunların Televizyon kanalları, gazeteleri, dergileri var. Biri kapatılınca öbürü açılır. Tamam yapın kampanyanızı ama monitör, bilgisayar kıracak kadar sinirlenmek pek anlamlı değil..

Sitenin sunucuları belçikada.bir de telekom bir nedeni olmaksızın siteleri kapatma yetkisine sahip değil...

Telekom'un yasal olarak böyle bir yetkisi yoktur muhtemelen ama canının istediği siteyi de kapatıyor.. PKK'nın sitesine de erişimi engelleyebilir.

gookhan
12.Haziran.2006, 22:59
herkes ping atsin cokertelim siteyi hade beyler

mgungor
12.Haziran.2006, 23:29
Saçmalamayın arkadaşlar ping atmakla birşey bile olmaz.Sadece site yavaşlar.

thegrandfather
12.Haziran.2006, 23:30
keşke yapabilseydim ama bende hacker değilim maalesef.ama daha önce bu tip olaylarda türk hackerlar yaptı bişeyler yine yaparlar muhakkak.

Nedvedmania
12.Haziran.2006, 23:37
benim tanıdığım hackerler var onlara söyliyimmi :)

gookhan
12.Haziran.2006, 23:50
Saçmalamayın arkadaşlar ping atmakla birşey bile olmaz.Sadece site yavaşlar.2 kisi atarsa yavaslar ama bi 100 kisi atarsa coker

S-B-Z
13.Haziran.2006, 00:34
Atalim O Zaman ArkadaŞlar Nasil Atacaksak???

kavara
13.Haziran.2006, 01:52
bende cok kücük 1 program var. kjurdukdan sonra sitenin adresini yzazıyosun program kendiisi hallediyoo. yalnız 1 kisiyle olmaz 20 30 kisi lazım. aynı anda acılırsa iner.

pessy
13.Haziran.2006, 11:09
programın adı ne?

ibo
13.Haziran.2006, 11:16
valla şu durumda bu sitenin hacklenmesinin TEK YOLU gözüküyor. oda HOST ta bulunan bir açık olması lazım. Site HTML ile yazıldığı için bir açıktan girmek veya exploit kullanarak çökertmek olmaz. Host ta açık vgarsa anca o zaman hacklenebilir....

kavara
13.Haziran.2006, 15:29
programın adı ne?
antisite diye 1 program download linkini veririm de yasak mı bilmiyorum..

ibo
13.Haziran.2006, 16:21
antisite diye 1 program download linkini veririm de yasak mı bilmiyorum..
burada verme ceza alırsın. msn veya mail yoluyla arkadaşa linki verebilirsin...

sergenNn
13.Haziran.2006, 16:36
Ben o programı hatırlıyorum.Tüm pkk sitelerine saldırıyordu.Ayrıca hatırlarsanız 19 Mayıs'ta bir Türk hacker rekor kırdı.Bir günde kaç tane site hacklemişti hatırlamıyorum ama baya fazla bir sayıydı.Onlar çok rahatlıkla yapar ve yapıyorlardır kesinlikle.İçiniz rahat olsun...

pessy
13.Haziran.2006, 16:56
inşallah...

S-B-Z
13.Haziran.2006, 19:16
evet mesela yunanistanın resmi basketbol federasyonu sitesini hackleyip,ana sayfaya türk bayrağı ve mehter marşı koymuşlardı :):):)