View Full Version : Çaykur Rizespor Transfer Haberleri | Cedric Makiadi
LaigLeNoiR
21.Haziran.2013, 10:12
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
Addolorato
25.Haziran.2013, 12:18
Roberto Hilbert ile ciddi şekilde görüşüyor Çaykur Rizespor. Kaleci olarak Loria yerine Pawelek transfer edildi. Valenciennes'li Carlos Sanchez ile anlaşıldı sanırım.
hallederizBJK
25.Haziran.2013, 15:21
Çaykur Rizespor, İngiltere ekiplerinden Blackpool ile sözleşmesi sona eren Fransız orta saha oyuncusu Ludovic Sylvestre ile anlaşma sağladı. Ayrıca Rıza Çalımbay, kaleci Mariusz Pawelek ile kesin olarak anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Almanya'dan Koray Altınay ile de görüşüyorlar..
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 18:38
Kweuke RIZEDE galiba :) hadi bakalim FM'deki gibiyse bisiler olur
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2013, 18:38
http://www.rizebulten.com/kweuke-ile-prensip-anlasmasina-varildi
Addolorato
09.Temmuz.2013, 20:44
Transferlerden pek umudum yoktu ancak Kweuke her FM sever gibi benide heyecanlandırdı diyebilirim. Rıza Çalımbay eski FM efsanelerinden Eneramo'yu da Sivas'a getirmişti. Kesin çaktırmadan oynuyor bu herif bu oyunu :D.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2013, 21:27
kweuke fm13te yaptigim ilk transfer olmustu :)
hallederizBJK
11.Temmuz.2013, 01:40
ÇAYKUR RİZESPOR ALDIKLARI OYUNCULAR
Mariusz Pawelek (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/mariusz-pawelek/profil/spieler_29819.html)
Necati Yilmaz (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/necati-yilmaz/profil/spieler_51944.html)
Ousmane Viera (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ousmane-viera/profil/spieler_69014.html)
Kivanc Karakas (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kivanc-karakas/profil/spieler_90970.html)
Ludovic Sylvestre (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/ludovic-sylvestre/profil/spieler_43248.html)
Kagan Söylemezgiller (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kagan-soeylemezgiller/profil/spieler_56528.html)
Koray Altinay (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/koray-altinay/profil/spieler_148550.html)
Tevfik Köse (http://www.transfermarkt.com.tr/tr/tevfik-koese/profil/spieler_36661.html)
Kweuke
Mamadou
11.Temmuz.2013, 02:00
Transferler fena değil. özellikle Necati süper lig seviyesinde bir kaleci.
William Rookwood
26.Temmuz.2013, 06:54
Hurşut Meriç ile anlaşılmış.
darkkobal123
26.Temmuz.2013, 07:44
Bursaspor'un elinden kaptılar sanırım, çok iyi transfer. Hayırlı olsun.
Burak Akmanoğlu
26.Temmuz.2013, 09:15
Kwekue'de çok iyi transfer açıkcası. :)
anil luque
26.Temmuz.2013, 11:39
Kweuke'yi nasıl aldık merak ediyorum :)
Hugo
26.Temmuz.2013, 17:03
L.Sylvestre ve Kağan Söylemezgiller çok iyi transferler. Kweukeyi hiç izlemedim geçen sezon da kulüpte sıkıntıları varmış, pek oynamamış sanırım.
Çalımbay göreve geldiğinde bu takımın iyi işler yapacağına inanmaya başladım. Transferde iyi işler yapılıyor.
Facx
30.Temmuz.2013, 00:28
ali adnan ı almış çaykur rize
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 00:30
Rize'nin aldığı oyuncu bize nasıl pahalı geliyor anlaşılır gibi değil,yazıklar olsun yönetime.Rize için çok iyi transfer,hayırlı olsun.
Ralph
30.Temmuz.2013, 00:32
Rize'nin aldığı oyuncu bize nasıl pahalı geliyor anlaşılır gibi değil,yazıklar olsun yönetime.Rize için çok iyi transfer,hayırlı olsun.
Onu geçtim, böyle yetenekli bi çocuk nasıl Rize'ye gidiyor? (Rize'yi küçümsediğim için söylemiyorum)
Fearless Coward
Rize çok önemli bir transfer yaptı.Ali Adnan için bence en hayırlısı oldu her maç oynayabilir burada bizde belki sıkıntı yaşayabilirdi bakalım neler yapacak.
Hsyn53Yvz
Ali Adnan'da geldi gelecek, eli kulağındadır. :) Transferlerimiz iyi ama Koray, Pawelek ve Kıvanç'ın yerine çok daha iyileri olabilirdi bence.
Onu geçtim, böyle yetenekli bi çocuk nasıl Rize'ye gidiyor? (Rize'yi küçümsediğim için söylemiyorum)
Yönetim çok zengin. Kasımpaşa kadar olmasa da ciddi bir finansal kaynak var. 15 MN € bütçe ayırdı takım bu sezon, lige yeni çıkan bir takım için oldukça iyi.
Ralph
30.Temmuz.2013, 00:35
Tabi bir de şöyle düşünmek lazım. Emrah'ın da dediği gibi Galatasaray'a gelse mümkün değil fırsat bulamazdı. Zaten yabancı kısıtlaması var. Bence doğru bir tercih yaptı ancak gidebileceği daha ön planda kulüpler bulamaması ilginç.
Fearless Coward
30.Temmuz.2013, 00:36
Kweuke'de büyük yetenek iyi para vermişlerdir maaş olarak.
darkkobal123
30.Temmuz.2013, 00:37
Rize çok iyi transfer yaptı, çok yetenekli bir sol bek aldılar. Ali Adnan'da burada devamlı oynayıp, kendini geliştirecektir. Hayırlı olsun, 2 sene sonra 7 Milyon ederi var.
SAİT71
30.Temmuz.2013, 02:07
Ali Adnan'ın bir açıklaması vardı. Gs. ve Rize'den teklif var ve ben Bağdat'a dönünce ailemle bir karar alacağım. Şuan için kararsızım diye. Daha banko oynayabileceği ve kendini gösterebileceği bir yere gitmek istemiş olabilir. Kariyerine bu şekilde başlamak bana göre her zaman daha iyidir. G.Saray'a gelse o yaştaki bir oyuncu için şanssızlıklar olabilir ama Rize gibi bir takımda ihtiyaç duyulan bir futbolcu olacaktır. Çok iyi bir oyuncu. Bence 2 seneye başka takıma transfer olur.
footballer33
30.Temmuz.2013, 02:14
Çaykur Rize, harika bir transfer yaptı. Ali Adnan'ın sakatlık sorunu yaşamazsa çok başarılı olacağını düşünüyorum.
enesemin53
22.Ağustos.2013, 20:36
http://img23.imageshack.us/img23/1801/jyvg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/23/jyvg.jpg/)
"Nijerya A milli takımıyla da 23 kez görev yapan Nijerya Premiar Lig ekiplerinden Sunshine Stars takımı oyuncusu 23 yaşındaki Godfrey Oboabona İstanbul'a gelmiş, yapılan sağlık kontrollerinin ardından her konuda mütabakata varılmış ve kendisi ile 4 yıllık anlaşma sağlanmıştır."
HeracLes
07.Eylül.2013, 20:14
Arkadaş Rize, Kweuke'yi de almış ilk defa bugün gördüm. Fm'de gözüme çarptı Kweuke 13 milyon değeri var rize nasıl almış diye bir baktım halbuki gerçek hayatta almışlar. Rize ayarındaki bir takım için çok iyi transferler Kweuke, Ali Adnan, Oboboano... veya neyse artık :)
footballer33
07.Eylül.2013, 20:42
Kweuke, oynatılmadı ama ilk 3 maçta. Sakat falan mı, yoksa başka bir şey mi var?
barahir
07.Eylül.2013, 22:14
Kweuke, oynatılmadı ama ilk 3 maçta. Sakat falan mı, yoksa başka bir şey mi var?
Çek liginden kalma cezası var. 3-4 maçı kaldı sanırım.
footballer33
07.Eylül.2013, 22:19
Çek liginden kalma cezası var. 3-4 maçı kaldı sanırım.
Farklı liglerin cezalarının, Türkiye Ligi'ni etkilediğini bilmiyordum. İlginç!
anil luque
08.Eylül.2013, 11:21
Fifa ya da uefa nezdinde ceza aldiysa gecerli olur abi.
A.FaruK
15.Eylül.2013, 17:05
Leonard bi adamın bacağını kırmıştı 12 maç ceza aldı ondan sonra. Cezası antep maçıyla biti bundan sonraki haftalarda oynayacak inşAllah
footballer33
22.Aralık.2013, 02:38
Devre arası transfer dönemi için görüşmelerin devam ettiği Çaykur Rizespor'da Obafemi Martins bombası mı patlıyor?
Transfer görüşmeleri için İngiltere'ye giden Çaykur Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz'in Seattle Sounders FC'nin 29 yaşındaki Nijerya'lı forveti Obafemi Martins ile birlikte sosyal paylaşım sitesi twitter'da paylaştığı resim taraftarları heyecanlandırdı.
Transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor.
https://twitter.com/KorayDeniz1960/status/414496787492503553/photo/1
http://www.tribundergi.com/forum/viewtopic.php?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort&f=1&t=101942
nerazzuri
22.Aralık.2013, 16:24
obafemi martins rizespor'da.
kutuda ki paralar meydana çıktı tabii, yakalanmaktansa türk futboluna katkı iyidir. :)
HooijDonk07
22.Aralık.2013, 19:15
obafemi martins rizespor'da.
kutuda ki paralar meydana çıktı tabii, yakalanmaktansa türk futboluna katkı iyidir. :)
ee doğal kaşımpaşada bizim alamadığımız adamı aldı göndermişlerdir kutuda artık banka hesaplarına :)
nerazzuri
25.Aralık.2013, 14:07
rıza çalımbay transferden vazgeçmiş.
martins 8 maç için gelebileceğini iletmiş rizespor yönetimine. rıza hoca'da 8 maçlık oyuncuyu istemem, almanın bir anlamı yok diyerek reddetmiş.
europeanconquer
25.Aralık.2013, 14:26
Tabi ki Rıza hocanın bileceği bir şey ancak Rize gibi son derece vasat bir takıma(itibar olarak) Martins gelmeyi kabul ediyorsa,8 maçlıkta olsa 1 maçlıkta olsa kabul edersin,sonuçta bu tarz oyuncuları her gün sokakta bulan bir kulübün teknik direktörü değilsin.
goosfraba
25.Aralık.2013, 14:27
ben martins'i inter'den sonra duymadım. hangi itibarıyla rize'ye itibar katacak ki, üstelik 8 maç için?
reddedilmesi normal.
ek olarak: freddy adu bile daha çok itibar kazandırmıştır zamanında. :)
europeanconquer
25.Aralık.2013, 14:38
ben martins'i inter'den sonra duymadım. hangi itibarıyla rize'ye itibar katacak ki, üstelik 8 maç için?
reddedilmesi normal.
İtibar katacak demedik zaten,ancak Rizespor kimi almış da Martins'i reddediyor Rıza Çalımbay.Martins çok iyi aman süper falan demiyorum ancak bu adamın oynadığı takımlar Inter,Newcastle,Wolfsburg,Levante ve Rubin Kazan.Kendisi de Rize'ye 8 maçta olsa gelmeyi kabul etmiş,bilmiyorum pek akıl karı değil Rıza hocanın yaptığı.Bizim Anadolu takımlarımızın öyle bir lüksü yok.
goosfraba
25.Aralık.2013, 14:49
ben yanlış değerlendirmişim mesajını.
yine de teknik direktörün bunu kabul etmemesi normal. uzun vadede daha yararlı olabilecek bir oyuncu herzaman için daha öndedir kulüpler için. martins yine kulüpsiz kalmaz ama rize 8 maç sonra forvetsiz kalır.
nerazzuri
25.Aralık.2013, 14:59
sıradan bir yabancı futbolcunun istanbul'a alışması bile yarım sezon sürüyorken bana da pek mantıklı gelmezdi açıkcası bu transfer.
8 maçta ne değişebilir'i sorgulayacak olursak, gekas akhisar'ı kümede tutmayı başarmıştı. fakat martins'in gekas kadar aktif rol oynayacağını düşünmüyorum rizespor için.
martins'e 8 maçlık servet vereceğinize size daha uzun yıllar hizmet edecek bir yatırım her açıdan mantıklı geliyor.
BaGa TaRKaN
25.Aralık.2013, 17:44
Martins'i Severim Ama 8 Maçlık Kontrat Nedir Yahu ? Öyle Bir Antlaşma mı Var ?
Reddedilmesi Normal Çünkü Akıl Kârı Değil Bu Mantık
GeNç KaRTaL
25.Aralık.2013, 18:46
Martins için zaten yaş küçülttürme iddiaları var ki olma ihtimali yüksek.Bence de mantıklı Rıza hocanın reddetmesi.Buraya futbol oynamak için gelen yabancıları almamız lazım.Bu adam Ronaldo falan değil ki 8 maçlık gelmesi lütuf olsun.
Addolorato
04.Ocak.2014, 13:22
http://www.youtube.com/watch?v=bakKIGfWaEg
Rizespor'un yeni transferi Martin Mutumba. İsveç'in Ronaldinho'su diye geçiyor.
byariff
04.Ocak.2014, 19:37
Engin Baytar ve Aykut Akgün sezon sonuna kadar kiralık olarak Çaykur Rizespor forması giyecekler kaynak ; https://twitter.com/RizesporFan
footballer33
04.Ocak.2014, 20:31
EDİT: byariff yazmış benden önce. :) Ben de şu haberi koyayım:
http://www.sporx.com/futbol/superlig/rizespor/-ve-engin-baytarin-da-pesine-dustuler-SXHBQ361269SXQ
Corpus
04.Ocak.2014, 21:40
http://www.youtube.com/watch?v=bakKIGfWaEg
Rizespor'un yeni transferi Martin Mutumba. İsveç'in Ronaldinho'su diye geçiyor.
Bu eleman 2 hafta önce Balıkesirspor ile anlaşmıştı. Rize teklif verince iptal oldu heralde
Bordo61Mavi
04.Ocak.2014, 23:00
Rize'nin istemedigi kimse kalmadi, tek anliyamadigim, Toraman ve Sezeri ayni anda niye istedikleri. Yinemi kavga ciksin istiyorlar
Banega
30.Mayıs.2014, 19:27
Rizeli Ali Adnan Tottenham'ın radarına girmiş.
Zaten geçen günlerde Daily Mail'in yaptığı ''Yakın Geleceğin En Önemli Futbolcuları'' listesinde yer almıştı.
http://www.transfermarkt.com.tr/caykur-rizesporlu-ali-adnana-tottenham-kancası/view/news/161314
SAİT71
30.Mayıs.2014, 19:35
Büyük takımlarımız gidip ligden şöyle gençleri almaz, nerede kalas varsa onları alırlar.
SAİT71
04.Haziran.2014, 15:28
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, bir dönem çalıştırdığı Galatasaray'ı Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan Eric Gerets ile anlaştı.
(Sabah)
davidvilla
04.Haziran.2014, 16:43
Teknik direktör arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor, bir dönem çalıştırdığı Galatasaray'ı Süper Lig şampiyonluğuna taşıyan Eric Gerets ile anlaştı.
(Sabah)
Merhaba 4 forvetli gunler :)
SAİT71
04.Haziran.2014, 19:39
Haber fos çıktı zaten kaynaktanda belliydi :)
Ç.Rizespor'dan Gerets açıklaması
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un basın sözcüsü Aykut Ferah, teknik direktör arayışları konusunda tek yetkilinin kulüp başkanı olduğunu ve en kısa sürede teknik kadronun netleşeceğini söyledi.
Ferah yaptığı açıklamada, Uğur Tütüneker ile yeni dönemde çalışmama kararı almalarının ardından yönetim kurulunun değerlendirme toplantısı yaparak yeni sezon hazırlıklarına başladığını belirtti.
Kalıcı ve istikrarlı bir teknik ekip oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Ferah, "Bu anlamda transfer komitemiz yaptığı değerlendirmenin ardından raporları kulüp başkanımız Metin Kalkavan'a sundu. Teknik direktör arayışlarımızda tek yetkili kulüp başkanımızdır ve en kısa sürede teknik kadromuzu netleştireceğiz. İmza atılmadan, hiçbir şey bitmeden konuşmak doğru değil. Kamuoyunda çokça teknik direktör ismi geçiyor. Hepsi çok değerli ama hiç görüşülmemiş isimler sanki kulübe yakınmış gibi yazılıyor. Biz de hayretle izliyoruz" dedi.
Metin Kalkavan'ın teknik direktör konusunda açıklama yaptığını ve gerekli çalışmaların tamamlanmasının ardından imzaların atılacağını kaydeden Ferah, "Taraftarlarımız endişe etmesin. Geçen sezondan aldığımız dersler ve buna göre yaptığımız çalışmalar var. Kamuoyunda bizim açıklamamız dışında resmi olmayan yazıları dikkate almasın. Başkanımızın katılacağı toplantı ile nihai kararı vereceğiz. Bu uzun sürmeyecek. Gelecek sezon bir önceki sezondan daha iyi olacak" diye konuştu.
Yeşil-mavili ekibin, teknik direktör Eric Gerets ile görüştüğü yönünde basında yer alan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı belirtildi
Sporx.com
attirson
09.Haziran.2014, 21:13
Rizespor basın sözcüsü Aykut Kocaman ile görüstüklerini söylemis.
Hsyn53Yvz
22.Haziran.2014, 11:52
Mehmet Özdilek ile 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Rizespor'un yeni hocası Şifo.
A.FaruK
03.Temmuz.2014, 11:18
Murat Duruer ile 4 yıllık imzaladık
hallederizBJK
03.Temmuz.2014, 14:56
Sinan Gümüş bitti bitiyor
Transfer komitesi başkanı Koray Deniz tarafından Mehmet Özdilek’e önerilen bir isim. Tecrübeli çalıştırıcı transfere onay verdi. Görüşmeler uzun süredir sürüyor. 20 yaşındaki forvet de Türkiye’ye gelmeyi çok istiyor. Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’la sözleşmesi sona erdi. Süper Lig’de çok sayıda talibi var. Ancak Çaykur Rizespor, temaslarda bir adım önde. Kalan pürüzler giderilirse birkaç gün içinde imzalar atılabilir.
Orhan Gülle’de geri sayım
Orta sahaya Murat Duruer’i alan Yeşil-Mavililer, bu bölgeye bir takviye daha yapacak. Listede Oktay Delibalta vardı, ama görüşmeler olumsuz sonuçlandı. Karadeniz ekibinin düşündüğü bir diğer isim
Gaziantepspor’da sözleşmesi sona eren Orhan Gülle. 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Trabzonspor’un da listesindeydi. Bu nedenle görüşmeler ağır ilerledi. Ancak şu anda transfer için hiçbir engel yok, Rize her an mutlu sona ulaşabilir.
Stopere Giray Kaçar
Savunmanın göbeğine de mutlaka tecrübeli bir oyuncu alacak olan Çaykur Rizespor’un listesinde Yalçın Ayhan ve Beşiktaşlı Sivok vardı. Fakat Yalçın, Beşiktaş’la büyük ölçüde anlaştı. Sivok ise yurt dışından gelen teklifleri değerlendiriyor. Yeşil-Mavililer’de bu nedenle rota Giray Kaçar’a döndü. Bonservisi elinde olan Giray’ın menaceriyle yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi. Taraflar önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelecek, transfere yön verecek.
Lisbon bugün geliyor!
Menacer Marco Kırdemir’in, genç stoper Sezer Özmen için Sporting Lisbon adına Çaykur Rizespor’a teklif götürmesi gündeme bomba gibi düşmüştü. Edinilen bilgiye göre Yeşil-Mavililer’in transfer komitesi başkanı Koray Deniz’le Kırdemir bugün bir araya gelecek ve transferin detaylarını görüşecek. Geçen sezon Süper Lig’de 14 maçta forma giyen Sezer’e diğer Anadolu takımlarından gelen teklifler reddedilmişti. Ancak yönetimin Portekiz’den ekibinden gelen teklifi değerlendirmeye aldığı bildirildi. Transferi hakkında FANATİK’in sorularını yanıtlayan 21 yaşındaki savunmacı, “Beni milli takımda izlemişler ve beğenmişler. Her oyuncunun olduğu gibi benim de hayalim tabii ki bir gün ülkemi Avrupa’da temsil etmek. Fakat bununla ilgili kararı verecek tek kurum kulübümdür” ifadelerini kullandı
SAİT71
03.Temmuz.2014, 15:59
Aslında Sezer beğendiğim bir stoper. Çok iyi olabilir Lizbon onun için.
A.FaruK
03.Temmuz.2014, 16:14
Sezer topçu mopçu değil. İhtimal vermiyorum ama inşallah doğrudur haber. Yolu açık olsun
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 13:09
Bir duyum almadım ama tahminim Serdar Kesimal, Ceyhun Gülselam, İbrahim Toroman 3lemesinden 1 tanesi gelir.
SAİT71
09.Temmuz.2014, 15:59
Serdar haberleri çıkıyor basında. Sanırım Rize'ye gidecek.
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 16:51
İnşallah Rize alır Serdar'ı :) Fener bi yükten kurtulur :)
sananes
09.Temmuz.2014, 16:52
Serdar'dan ilk geldiğinde çok umutluydum ama olmadı. O da olacak kadar çalışmadı demekki. Türkiye'de çalıştıktan sonra kalıcı oluyorsun, Bekir yıllardır bizde, Serdar potansiyel olarak Bekir'den üstündü. Anadolu'ya giderse 3 taraf için de olumlu olacaktır.
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 17:05
Serdar da hava topu denen hiç birşey yok. İlk geldiği zaman Fener'e eğer bu özelliğini geliştirebilseydi şuan Bekir'in yerine o oynardı. 1 sene topa vurmamış bi adam bakalım ne olur, Rize alır mı ?
Leonadias
14.Temmuz.2014, 20:39
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatanmediafile/Sampiyon620x350/2014/07/14/--955383.Jpeg
Çaykur Rizespor, Giray Kaçar ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını bildirdi.
Karadeniz ekibinin basın sözcüsü AykutFerah, yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Mehmet Özdilek'in isteği doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Transfer komitemizin yaptığı çalışma sonucunda A milli takımda 4 kez forma giyen, Trabzonspor'da başarıyla görev yapmış, geçtiğimiz sezon Antalyaspor'da oynayan savunma oyuncusu Giray Kaçar ile 1 yıllık sözleşme imzalanmıştır" ifadelerine yer verdi.
Ferah açıklamasında, sağlık kontrolünden geçen futbolcunun yarın Erzurum kampına dahil olarak takımla çalışmalara başlayacağını kaydetti.
BaGa TaRKaN
14.Temmuz.2014, 20:44
Geçen Sezon Kötü Bir Sakatlık Geçirmesine Rağmen Giray Çok Çok İyi Transfer Kalitesini Belli Edecektir.
A.FaruK
17.Temmuz.2014, 14:33
Giray'ın yerine Yalçın'ı tercih ederdim açıkcası. Ek olarak Karikari ile ilgileniyormuşuz, öyle bi yerde okumuştum. Max. 3 transfer daha yapıp transferi kapatacakmış Rize
Leonadias
05.Ağustos.2014, 08:58
Çaykur Rizespor, orta saha oyuncusu Hurşut Meriç ile yollarını ayırdı.
Leonadias
18.Ağustos.2014, 19:04
Çaykur Rizespor, Aykut Erçetin ile sözleşme imzaladı.
https://pbs.twimg.com/media/BvVBC5FIcAA0H-U.jpg
Leonadias
21.Ağustos.2014, 16:17
Cenk Güvenç, Cumali Bişi, Yunus Kırdal, Muhammet Kalkan, Ozan Papaker Kiralık gönderilmesine karar verildi.
burakdinc
24.Ağustos.2014, 13:35
Çaykur Rizespor, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen Engin Bekdemir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
karakartalbjkk
24.Ağustos.2014, 14:24
Bu sene Rize süpriz yaparsa hiç şaşırmam. İyi ekip aslında 1-2 transfer daha yaparsa daha da iyi olabilirler diye düşünüyorum.
burakdinc
27.Ağustos.2014, 00:24
Filip Holosko, Çaykur Rizespor'la anlaştı.
Leonadias
27.Ağustos.2014, 17:53
Filip Holosko, Çaykur Rizespor'la anlaştı.
Beşiktaş, Holosko'yu 550 bin Euro karşılığında Rizespor'a kiraladı. Oyuncunun yıllık 1.1 milyon garanti ücretini ise Beşiktaş ödeyecek.
footballer33
27.Ağustos.2014, 20:09
Beşiktaş, Holosko'yu 550 bin Euro karşılığında Rizespor'a kiraladı. Oyuncunun yıllık 1.1 milyon garanti ücretini ise Beşiktaş ödeyecek.
Eee, ne anladık bu işten? Keşke bedava verseydik de, maaşını Rize ödeseydi. 550 bin al, 1.1 öde. Hay sizin ticari kafanıza...
bjk_melo_151
28.Ağustos.2014, 01:16
Eee, ne anladık bu işten? Keşke bedava verseydik de, maaşını Rize ödeseydi. 550 bin al, 1.1 öde. Hay sizin ticari kafanıza...
Öyle deme, "haftaya netleşir."
:confused:
burakdinc
28.Ağustos.2014, 19:31
Çaykur Rizespor, Filip Holosko, Giray Kaçar, Murat Duruer, Aykut Erçetin ve Engin Bekdemir ile sözleşme imzaladı
A.FaruK
07.Ocak.2015, 00:18
Obraniak'ı kiralamış galiba Rizespor.
SAİT71
10.Ocak.2015, 19:24
Napoli'nin Ali Adnan için 7 milyon euro teklif ettiği ve teklifin reddedildiğini okudum. Doğruysa yazık gerçekten. Anlamıyorum 15-20 mi verecekler sol bek bir adam için ???
europeanconquer
10.Ocak.2015, 19:33
Yabancı sınırlamasının kalktığı şu ortamda Ali Adnan'ı satmak pek mantıklı değil.Üstelik Ali Adnan'ın maliyeti de Rize gibi destek gören bir takım için bir şey değil.Bizim yapamadığımız zekice hamleyi onlar yaptı,haftalarca belki aylarca şu adamı istedim ama bizimkiler almadılar.Sonra 4 ay geçti Telles'e 6,5m euro bayıldılar.Neyse sonuç olarak onlar geleceğe yatırım yaptılar,geleceğini satan,vizyonunu da satar.
SAİT71
10.Ocak.2015, 19:57
Eğer Rize bu ligde ilk 4 - 5 i hedefliyor ve buna uygun yapılanmaya gidiyorsa saygı duyarım. Ancak Rize gibi bir kulubun sol bekine 7 milyon gibi bir rakam teklif ediliyorsa bana gore satılmalıdır. O para ile bir çok oyuncunun maaşları odenir. Ben bu reddetme olayını biraz daha fazla para koparma olarak goruyorum. Keşke biraz vizyon sahibi olsakta bu tur plan yapsa her kulup.. :)
himone
10.Ocak.2015, 20:15
Ben 7 milyonu pek doğru bulmuyorum ama eğer doğruysa kabul edlmeli. Rize için 7 milyon müthiş bir rakam, ayrıca öyle aman aman da oynamıyor bence. Ve kulübün hedefi ligde kalmanın ötesine geçmediği için sıradan bir oyuncu da olur o pozisyona.
byariff
10.Ocak.2015, 20:35
ali adnan ilk senesinde iyiydi bu yil dusus var gibi geldi bana + tellesten iyimi bence iyi suanlik... 7m verdilerse ki inanmiyorum rize aninda satardi...
bilmania
10.Temmuz.2015, 17:23
336 B €'ya Ankaragücü'nden Gökhan Akkan, 250 B €'ya Stuttgart'tan Robin Yalçın, Karabükspor'dan Ahmet İlhan Özek, PAOK'tan Charles Itandje ve Akhisarspor'dan Mehmet Akyüz transfer edildi.
Ali Adnan 2,2 M €'ya Udinese'ye gönderildi.
BaGa TaRKaN
18.Temmuz.2015, 01:33
Beşiktaş Alt Yapısından Yetişen Sezer Özmen'de Bu Sezon Yurt Dışına Transfer Olan Oyuncularımızdan Biri Oldu.
Sezer Özmen Fransa 2.Lig Takımlarından Metz'e Transfer Oldu. Yolu Açık Olsun Gelişimi İçin Güzel Bir Lige Transfer Oldu Bence.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:48
Makiadi Çaykur Rizespor'da
Werder Bremen takımının twitter hesabının üzerinden yapılan açıklamada Cedric Makiadi'nin Çaykur Rizespor'a transferi gerçekleştiğini açıklandı. Bremen tarafından onaylanan transfer bonservis ödemeden geçti.