PDA

View Full Version : FMRTE'yi ücretsiz yapma



hangover1907
23.July.2013, 13:20
Merhaba arkadaşlar sizlere FMRTE'yi ücretsiz aktive etmeyi göstereceğim.
İlk olarak bilgisarayarımızda FMRTE yüklü ise silmemiz gerekiyor.https://hotfile.com/dl/235559277/f8d0372/FMRTE_13.3.3.62-Setup.exe.html
Daha sonra bu linkteki fmrte setup indirmeliyiz sizde setup varsa onuda kullanabilirsiniz.

Şimdi aşağıdaki adımları takip ederek olayı halledicez :icon_smile:

http://img824.imageshack.us/img824/6100/vs9f.png

http://img17.imageshack.us/img17/2303/odgh.png

http://img203.imageshack.us/img203/5935/nu94.png

http://img849.imageshack.us/img849/9257/00op.png

Kolay gelsin herkese

bloody28
23.July.2013, 20:00
Saolasın kardeş :)

bloody28
23.July.2013, 20:05
nasıl kulancam kardeş bunu ?

hangover1907
23.July.2013, 20:17
dediğim gibi kurdun mu programı? kurduysan şimdi oyunun açık olması lazım daha sonra programı açıp sağ üst köşede load game yazıyor ona tıkla. daha sonra üstteki menüde favorites diye bir yer var oraya tıkla takımını seç. Takımının bilgileri gelecek ekrana takımın menüsünden finances diye bir yer var ona tıkla ardından ekrana yine bilgiler gelecek. orada sugerdaddy seçeneğini görüceksin eğer başkanın ön planda olmasını istiyorsa Foreground , arka planda olmasını istiyorsan Background , Underwriter da var ama ne yapıyor bilmiyorum. ayrıca takım menüsünden takımının kondisyonunu artırıp sakat oyuncuları iyileştirebilirsin

bloody28
23.July.2013, 20:48
eyvallah kardeş cokk saol gerçekten saoll

Lord Black
24.July.2013, 19:11
Türkiye Ligindeki yabancı kontenjanını düzenlemek için kullanabilir miyim bu programı?

hangover1907
24.July.2013, 21:42
onu bilemiyorum ama mesela bir futbolcu 10 sene Türkiye'de bulunduğu zaman vatandaşlık alıyor ya onu 1 sene yapabiliyoruz. 1 sene sonra yabancı oyuncu yerli statüsüne geçiyor. :)

Lord Black
24.July.2013, 22:15
O biraz hile oluyor hoş gelmiyor bana. Kontenjanı düzeltmeyi bulamadım, olmuyor heralde.

hangover1907
24.July.2013, 23:03
o düzeltilmiyor heralde

ogulcan285
25.July.2013, 11:52
Kardeş sen adamsın ya uyguladım oldu.Bu açığı bulmazlarda bizde kullanmaya devam ederiz saol

hangover1907
25.July.2013, 17:46
umarım bulamazlar da her sene bu yöntemle kullanırız :)

Leys
25.July.2013, 17:48
Kardeş ben yapamadım.

JohnConner
25.July.2013, 20:42
çok sağol dostum her sene böyle yaparak kullanırız artık :)

hangover1907
25.July.2013, 21:19
Kardeş ben yapamadım.

bütün adımları yaptıysan olması lazım bana nerede kaldığını söyle oradan tekrar anlatıyım

hangover1907
25.July.2013, 21:20
çok sağol dostum her sene böyle yaparak kullanırız artık :)

umarım düzeltmezler hatayı :)

Leys
26.July.2013, 03:49
Herşeyi yapıyorum olmuyor.

hangover1907
26.July.2013, 12:02
Herşeyi yapıyorum olmuyor.

program varsa programı sil bilgisayarından daha sonra yeniden kurarken benim verdiğim linki kullan ve programı programın normalde kurduğu yere değil bizim istediğimiz yere kur

Leys
26.July.2013, 21:35
Yapıyorum herşeyi fakat sürüm uyuşmalılığı mı ne öyle bir hata veriyor.

hangover1907
26.July.2013, 23:23
Yapıyorum herşeyi fakat sürüm uyuşmalılığı mı ne öyle bir hata veriyor.
benim tahminim senin oyun eski sürüm o zaman oyunu güncelle öyle dene bence

Leys
27.July.2013, 10:10
Hayır oyun son sürüm

hangover1907
27.July.2013, 12:27
Hayır oyun son sürüm
benim dediğim linkten indirdin mi fmrte'yi?

Leys
27.July.2013, 23:06
Evet indirdim

TheConquerost
05.August.2013, 04:26
Oyun versiyonumuz 13.3.3 olmasa da çalışır mı yoksa çalışmaz mı ?

hangover1907
06.August.2013, 01:56
Oyun versiyonumuz 13.3.3 olmasa da çalışır mı yoksa çalışmaz mı ?

bilmiyorum onu kardeş denemen lazım ama bence çalışır

redsmoke
10.August.2013, 14:23
Oyun versiyonumuz 13.3.3 olmasa da çalışır mı yoksa çalışmaz mı ?

fmrte'nin en son sürümü oyunun bütün sürümlerini içermektedir. bu yüzden %99 çalışacaktır.

xwerswoodx
29.August.2013, 02:15
Yanlış anlamayın ama bu zaten hile :) Yani hile geliyor falan diyen olmuş :) Ek olarak yabancı sınırına bir şey yapamayabilirsin ama istersen vatandaşlığını Turkey olarak değiştirebilirsin. Eskiden türkiyedeki yabancı sınırı için yapıyordum bende ama oyunun bir tadı kalmıyor tasvip etmesemde seçim sizin :)

TheConquerost
30.August.2013, 19:20
İspanya da oynadıgım için 3 AB dışı oyuncu alabiliyorum takımımda 5 tane var 2 sini kayıt edemedim doğal olarak. Editörden o ikisinin uyruklarını İngiliz-Portekiz olarak değiştirdim ama oyunda adamlar hala Brezilya ve Arjantinli. Ne yapmam gerekli kaydolması için değişikliklerin ?

BaGa TaRKaN
30.August.2013, 21:22
İspanya da oynadıgım için 3 AB dışı oyuncu alabiliyorum takımımda 5 tane var 2 sini kayıt edemedim doğal olarak. Editörden o ikisinin uyruklarını İngiliz-Portekiz olarak değiştirdim ama oyunda adamlar hala Brezilya ve Arjantinli. Ne yapmam gerekli kaydolması için değişikliklerin ?

Bu Sorunun Cevabını İnan Bende Çok Merak Ediyorum :D

Bir Ben Değilmişim Yapılan Değişiklikleri Nasıl Aktif Ediyoruz Evet Bilir Kişileri Bekliyoruz ?

Addolorato
01.September.2013, 20:56
İşe yarar mı bilmem ama transfer etmeden önce uyruklarını değiştirseydiniz belki olurdu.

nekop
06.September.2013, 17:36
Aynı şekilde uyguladım fakat olmadı?

xwerswoodx
08.September.2013, 10:29
Keydet'e basıp oyunu ilerletmelisin değişmesi için.

nerazzuri
13.November.2013, 19:42
2014'de yemedi :)

ChajckalS
02.January.2014, 14:58
müdür bende olmadı bu ya yüklenik vardı daha önce onu sildim bi daha aynısını yükledim dediğin gibi ama yemedi senin linktekini indiremedim hotfile da legal falan bi yazı çıkıyo bana sadece banamı anlamadım bi yardımcı olursan sevinirim gerekirse Teamden yardımcı oluver sana zahmet