View Full Version : Fenerbahçe - Salzburg | ŞL 3. Eleme Turu 2. Maç
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2013, 12:33
http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20130731/15173546_Salzburg.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.google.com.tr% 2Furl%3Fsa%3Di%26rct%3Dj%26q%3Dfenerbah%25C3%25A7e %2B-%2Bsalzburg%2B6%2Ba%25C4%259Fustos%26source%3Dimag es%26cd%3D%26cad%3Drja%26docid%3DOs6fycNdIolF0M%26 tbnid%3DyG_dIrsFcCTfbM%3A%26ved%3D0CAUQjRw%26url%3 Dhttp%253A%252F%252Fwww.samanyoluhaber.com%252Fspo r%252FFenerbahce---Salzburg-rovansinin-biletleri-satisa-cikti%252F1022612%252F%26ei%3DKGP_UaHUKYSyPMiogPAG %26bvm%3Dbv.50165853%2Cd.ZWU%26psig%3DAFQjCNEIjGKJ C2Fd76rbbcc9eRgzOziQQw%26ust%3D1375777922095508)
6 Ağustos Salı 21:45
ReaList
05.Ağustos.2013, 13:33
Ersun Yanal'ın takımın başına gelince kendi oyun sistemini ve oyun felsefesini getirmesini beklerdim ancak hazırlık maçlarında ve oynanan ilk Salzburg maçında Aykut Kocamanın sisteminin ve felsefesinin kötü bir kopyasına şahit olunca, açık olmak gerekirse büyük hayal kırıklığına uğradım. Bence geçen sene Fenerbahçe'nin Avrupa Liginde yarı finale kalmasının yanılgısı içinde, unuttuğu şey ise Fenerbahçe'nin son 10 yılda en berbat lig performanslarından birine sahip olması ve O sistemde kötü futbol oynaması.
Salzburg takım kalitesi olarak kesinlikle Fenerbahçe'ye denk bir takım değil ama oturmuş sistemi ve oyun düzeniyle Fenerbahçe'den daha iyi bir takım. Fenerbahçe elindeki bireysel güçleri kullanıp rahat bir galibiyet alabileceği gibi Salzburg disipliniyle turu geçme şansına sahip. Bu yüzden elenirsek şaşırmam. Yarın Cas'tan ne karar çıkar bilmiyorum ama o karar anına kadar dimdik ayakta durmamız için elenmeden yola devam etmemiz gerekiyor.
5267
05.Ağustos.2013, 16:08
Kazanabileceğimizi düşünüyorum yeter ki Sow ilk 11'de Baroni (Garip ama doğru) 'de en az oyunda olsun. BAŞARILAR FENERBAHÇEM
darkkobal123
05.Ağustos.2013, 16:32
Fenerbahçe'nin taraftarı önünde rahat bir şekilde, zorlanmadan kazanacağını düşünüyorum. Hatta skor tahminim 4-1, başarılar.
mpaker66
05.Ağustos.2013, 17:56
Fenerbahçe tecrübesi ile alacak alırsa. Arkada boşluk bırakmaz yine yavaş bi oyun oynar. Mane'ye dikkat.
EndoplazmiK RetikuluM
05.Ağustos.2013, 18:17
Acı ama Meireles ve Emre'yi gördükten sonra ilk kez Baroni'nin oyunda olmasını istiyorum.
Başarılar Fenerbahçe'm.
Namzet
05.Ağustos.2013, 18:20
Sıkıcı bir maç bekliyorum,1-0 skor tahminim
Kaka Leite
05.Ağustos.2013, 18:29
1-0 gibi bir skor ile bitmesi bana göre imkansız olan bir maçtır.
Salzburg'un kesinlikle gol bulacağından eminim bu yüzden goller atmalıyız diye düşünüyorum.
Universal
06.Ağustos.2013, 14:52
Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.
ReaList
06.Ağustos.2013, 15:13
Selçuk Yula'nın kaybı yerli oyuncuları mutlaka etkileyecektir, duygusal bir patlama olabilir.
Öyle bir şey bizde yok merak etme. Yani çoğu kez şahit oldum, Özellikle son senelerde defalarca haksızlığa uğramalarına rağmen çıkıp bunun cevabını sahada verirler dedim ama bu konularda biraz fazla profesyoneller.
Universal
06.Ağustos.2013, 15:21
Öyle bir şey bizde yok merak etme. Yani çoğu kez şahit oldum, Özellikle son senelerde defalarca haksızlığa uğramalarına rağmen çıkıp bunun cevabını sahada verirler dedim ama bu konularda biraz fazla profesyoneller.
Emre'yi izliyorum şuan çok üzgün; ama ne olacak bilmiyorum. Haklısın daha önce gösteremediler.
ReaList
06.Ağustos.2013, 15:28
Emre'yi izliyorum şuan çok üzgün; ama ne olacak bilmiyorum. Haklısın daha önce gösteremediler.
Hepimiz üzgünüz şahsen lise yıllarımdam sürekli onun yazılarını takip eder, yorumlama yeteneğimi onun bakış açısından da pay ederek çıkarmaya çalışırdım, iyi bir futbolcu olduğu kadar iyi bir yorum kabiliyeti de vardı, Mesela Rıdvan gibi objektif görüneyim diye çabalamaz ne gerekiyorsa açık açık onu konuşurdu. Ama işte Fenerbahçe hırslı futbolcu yok, Hırslı bir oyuncu topluluğu olsa eminim bu durumlardan oldukça etkilenir ve ona göre oynarlardı. Tek isteğim ilk maçtaki gibi çaresiz bir Fenerbahçe'yi bugün görmeyelim.
Nocna Mora
06.Ağustos.2013, 18:42
Mac hangi kanalda
Universal
06.Ağustos.2013, 18:50
Maç d-smartta internette ucuz olur diye satın alayım dedim 135 TL fiyat biçmişler, aylık üyelik 45 TL daha ucuz.
SAİT71
06.Ağustos.2013, 18:50
d-smartta değil mi
furkan58
06.Ağustos.2013, 21:50
RB Salzburg ilk 11'imiz: Volkan, Mehmet Topuz, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Mehmet Topal, Cristian, Kuyt, Sow, Webo
Suicider
06.Ağustos.2013, 21:59
8 yabancıyla çıkmış Fenerbahçe enteresan.Başarılar.
ReaList
06.Ağustos.2013, 22:23
Yahu aynı sistem aynı oyun anlayışı ve aynı mantıkla oynayacaksak niye Aykut hocayı yolladık ? Harıl harıl forvet arıyolar, Fenerbahçe'nin ihtiyacı forvet değil ki şu sistemde kilit oyuncu olan Ofansif Orta Saha oyuncusu (Cristianla zorlamaya çalıştığımız pozisyon) Bir takımın en kilit pozisyonunda Cristian varsa ötesi ne ? Galatasaraylılar Aykut hoca gittikten sonra üzülüyordu ama onlar için daha iyi bir senaryo olamazdı.
Namzet
06.Ağustos.2013, 22:26
Baroni varsa sorun yok yenecez
5267
06.Ağustos.2013, 22:31
http://i.imgur.com/YHVICsE.jpg
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 22:31
İlerleyen zamanlarda belki oyun olarak bir değişime girebilir Fenerbahçe ancak Baroni'nin oynuyor olması beni kıllandırdı şahsen,normal bir teknik adam Baroni gibi bir oyuncuyu Fenerbahçe gibi bir takımda bırak ilk 11 oynatmayı,kadroda bile tutmaz.Antrenmanda mı çok çalışıyor da maç gelince yatıyor anlamıyorum ki.
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2013, 22:33
Yahu aynı sistem aynı oyun anlayışı ve aynı mantıkla oynayacaksak niye Aykut hocayı yolladık ? Harıl harıl forvet arıyolar, Fenerbahçe'nin ihtiyacı forvet değil ki şu sistemde kilit oyuncu olan Ofansif Orta Saha oyuncusu (Cristianla zorlamaya çalıştığımız pozisyon) Bir takımın en kilit pozisyonunda Cristian varsa ötesi ne ? Galatasaraylılar Aykut hoca gittikten sonra üzülüyordu ama onlar için daha iyi bir senaryo olamazdı.
Nasıl forvet değil yedek kulübesine bak bi istersen ?
Lord Black
06.Ağustos.2013, 22:37
8 yabancıyla çıkmış Fenerbahçe enteresan.Başarılar.
Enterasan olan nedir?
ReaList
06.Ağustos.2013, 22:42
Nasıl forvet değil yedek kulübesine bak bi istersen ?
Sahada 2 kanatlı sistem var ama oynayan 2 oyuncunun kanat oynamakla uzaktan yakından alakası yok bildiğin forvet oyuncuları, Yazıktır günahtır Sow gibi bir adamı kanat oynatıyoruz, Sow ve Kuyt'tın adam eksiltebilme, orta açabilme kapasiteleri oldukça sınırlı. Elde Stoch ve Krasiç var ama piyasada yok. Stoch hazırlık maçlarında çok çok iyiydi birden ne oldu da kesik yedi. Yedeklere bakıyorsun, Mert,Hasan Ali,Alper,Salih,Selçuk,Caner,Bekir Fenerbahçe'de şuan plansızlık içinde plansızlığın Allah'ı var. Bu kadar kötü yönetilen bir futbol takımı organizesi olamaz. Kızıyorum çünkü biz hiç ders almıyoruz, almayız da.
5267
06.Ağustos.2013, 22:49
Yedik golü geçmiş olsun...
Namzet
06.Ağustos.2013, 22:51
Bu kadar kolay gol yendiği nerde görülmüş ya vallaha kanser eder bu takım beni
5267
06.Ağustos.2013, 22:53
Gol Meireles koçum benim
Namzet
06.Ağustos.2013, 22:54
avatarımda boşuna meireles yok:) muhteşem bir gol
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 23:00
Meireles'in dizi döndü sanki,bana öyle geldi.Bende o tarz bir şekilde sakatlanmıştım 2-3 ay top oynayamadım.İnşallah önemli değildi Meireles'in durumu.
Edit:
Golü şimdi gördüm,baya efsane bir gol atmış.
Meireles'de iyiymiş,bir şeyi yok.
5267
06.Ağustos.2013, 23:02
Gol Moussa SOW !!!
LaigLeNoiR
06.Ağustos.2013, 23:03
2. Gol muhteşemdi hazırlanış ve bitiriş açısından bravo...
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 23:04
2.golde çok güzeldi.Şimdi daha fazlasını düşünmeli Fenerbahçe,riskli bir skor.
ReaList
Sow tam ceza alanı golcüsü Allahtan insiyatif kullanıyor da sürekli ceza alanı içinde hoş kanadını bom boş bırakıyor ya : ) Çok güze yazdı Moussa
Namzet
Sow,sow,sow güzel bir gol daha
byariff
06.Ağustos.2013, 23:05
sow guzel gol atti kuyt-webo-sow guzel hazirladilar...
William Rookwood
06.Ağustos.2013, 23:18
Salzburg'un %100 penaltısı yendi helal olsun
5267
06.Ağustos.2013, 23:19
Webo Gollll Gollll Golll
europeanconquer
06.Ağustos.2013, 23:20
Bu dakikadan sonra Fenerbahçe bırakmaz,haydi hayırlı olsun :)
footballer33
06.Ağustos.2013, 23:21
Webo, işi bitirdi. Harika bir ilk yarı izliyoruz yalnız.
Namzet
06.Ağustos.2013, 23:23
3-1.. Uzun zamandan beri izlediğim en iyi ilk yarı
Lord Black
06.Ağustos.2013, 23:25
Salzburg'un %100 penaltısı yendi helal olsun
Fenerbahçe'nin penaltısı yendi biraz yanlış betimlenmiş.. :D
5267
06.Ağustos.2013, 23:32
Süper defans yaptık
Namzet
06.Ağustos.2013, 23:33
Topal iyi düzeltti durumu:D
SAİT71
06.Ağustos.2013, 23:34
O serbest vuruşta pas veren ahmak kimdi kaçırdım az daha gol yiyorduk. Biri şu ahmağa ordan serbest vuruş kullanıldığında orta açmanın pas vermekten daha tehlikeli olacağını ve daha rahat olacağını söylemeli. Gol yediriyordu bize.
ReaList
06.Ağustos.2013, 23:37
Sow ileri uca ne kadar yakın olursa o kadar etkili oluyor, Attığı gol ve yaptığı asist bunun kanıtı, Ancak bunu insiyatif kullanarak yapıyor, Bunu böyle yapınca da savunduğu kanat bomboş kalıyor biz karşı kaleye gitmek için sayısız pas denerken, Adamlar bu sayede 2-3 pasta bizim ceza alanımıza damlıyor, Salzburg'dan bir tık önde becerikli bir takım olsa skor kesinlikle böyle olmazdı. Umarım en yakın zamanda kanatları bomboş bıraktığımız şu sistemden vazgeçeriz yoksa birgün bir takım, verdiğimiz bu sayısız pozisyonlardan dolayı bizi çok pis çarpacak.
Emre ve Meireles bu sezon 90 dakikayı 3-5 maçta ya tamamlar ya tamamlamaz Alper ve Salih'î her zaman hazır tutmakta yarar var. Cristian'a gelecek olursak, geçen maç o kadar şişirilmemesi gerektiğini yine ispat ediyor sağolsun.
OrcunFB
06.Ağustos.2013, 23:41
Baroni'nin forma zora girdiği ya nasıl oynuyor. :D Bruno Alves müthiş bir transfer yalnız harika oynuyor yine. Tam bir durdurucu. Meireles'in her maç sakatlanması can sıkıcı bir hal almaya başladı yalnız.
2. yarı rolanti oynarız büyük ihtimalle. Tur çok büyük ölçüde bizim.
Fearless Coward
06.Ağustos.2013, 23:44
Valla çok zevkli bir maç oluyor şu son dakika da öyle bir gol kaçırdıki adamlar yani bu saatten sonra tur Fenerbahçe'de diyebiliriz.Hocaları da deli oldu deli olmamak da elde değil tabi.Fatih hoca olsa ne olurdu acaba. :D
Chivalry
06.Ağustos.2013, 23:47
Son dakikada yaptığı kurtarıştan bir kez daha Volkan'ın 10/20 karşı karşıya kurtarma özelliğini hakettiğini(!) görüyoruz.
5267
06.Ağustos.2013, 23:48
Volkan'ın FM'deki bire bir arttırılmalı bence.
Mamadou
06.Ağustos.2013, 23:55
Sow ileri uca ne kadar yakın olursa o kadar etkili oluyor, Attığı gol ve yaptığı asist bunun kanıtı, Ancak bunu insiyatif kullanarak yapıyor, Bunu böyle yapınca da savunduğu kanat bomboş kalıyor biz karşı kaleye gitmek için sayısız pas denerken, Adamlar bu sayede 2-3 pasta bizim ceza alanımıza damlıyor, Salzburg'dan bir tık önde becerikli bir takım olsa skor kesinlikle böyle olmazdı. Umarım en yakın zamanda kanatları bomboş bıraktığımız şu sistemden vazgeçeriz yoksa birgün bir takım, verdiğimiz bu sayısız pozisyonlardan dolayı bizi çok pis çarpacak.
Emre ve Meireles bu sezon 90 dakikayı 3-5 maçta ya tamamlar ya tamamlamaz Alper ve Salih'î her zaman hazır tutmakta yarar var. Cristian'a gelecek olursak, geçen maç o kadar şişirilmemesi gerektiğini yine ispat ediyor sağolsun.
4-2-3-1 sisteminde genelde rakip kanat oyuncusunu bek ve beke yakın orta saha oyuncusu kitler. Yani rakibin sağ açığını sol bekin ve orta sahanın solunda oynayan oyuncun ile, rakibin sol açığını ise sağ bekin ve orta sahanın solunda oynayan oyuncun ile kitlersin. Sağ ve sol MC'lerden bahsediyorum. Orta sahaların ne kadar adam kovaladığı önemli. Mesela Topal topsuz oyunda berbat. Meireles bunu çok iyi yapıyor. Sow senin dediğin gibi geriyi de düşünce bu kez ataklar tıkanacak. Takım pozisyon bulmakta zorlanır. Fenerbahçe bol pozisyon veriyorsa bunun önde oynayan kanat oyuncularıyla ilgisi yok. Merkezde oynayan oyuncular yeterince adam kovalamıyor. Bazen Kuyt bile maç içinde merkezde oynayan oyunculara destek veriyor. Sow'un asıl yapması gereken rakip beki takip etmek. Sow oynuyorken rakip bek zaten pek öyle kolay kolay çıkamaz. Keza Sow olabildiğince içeri kat eden ve ceza sahasına yakın oynayan bir oyuncu savunma yapmaz.
KanaKe
06.Ağustos.2013, 23:56
bu Kadlec tam bir saatli bombaymis Ziegler bile iyiydi bu adamdan kac mactir ayni.. rakip bekler Show yapiyor adeta...
SAİT71
06.Ağustos.2013, 23:57
Yok arkadaş bir gol daha atmak lazım. Ben bu takıma güvenmiyorum 3-3'e gelebilir bu maç...
SAİT71
07.Ağustos.2013, 00:03
Yine gömüldük be orta sahada basan adam yok. Ruh gibiler. Bir topta ceza sahasındalar. Ersun hoca bir şey yapmalı gol geliyor yoksa.
attirson
07.Ağustos.2013, 00:07
Taraftar futbolcu uyudu herkes.Bence teknik direktörden dolayı olan birşey degil bu yaslanma olayı futbolcular kendileri o psikolojiye giriyorlar.
5267
07.Ağustos.2013, 00:09
Rakibin arapas vermesine izin vermiyoruz bu güzel bir şey geçen yıl bü yüzden çok gol yemiştik Örnek : BJK maçı
5267
07.Ağustos.2013, 00:13
Mehmet Topuz çok iyi oynuyor bugün.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 00:16
Baroniden bu kadar olur zaten. Hayırlısı ile kurtulsaydık şundan.
attirson
07.Ağustos.2013, 00:26
Tamam bu bir eleme maçı olabilir ama 2. yarıda şut attık mı ? Bu kadarda rölanti olmaz ki.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 00:28
Böyle şey mi olur. 3-1 öndeyiz diye otobüs çektik kaleye resmen. play off ta kesin eleniriz. Bu takımdan bu senede birşey olacağa benzemiyor.
5267
07.Ağustos.2013, 00:30
Allah'ım golü yiyorduk.
Namzet
07.Ağustos.2013, 00:30
Topal ve Kadlec bugün çok önemli pozisyonları çıkardı:D
5267
07.Ağustos.2013, 00:31
Öyle bir forma çekme görmedim.
Edit : Selçuk girdi.
Namzet
07.Ağustos.2013, 00:32
Gözümüz yollarda kaldı Selçuk Şahin! :)
Namzet
07.Ağustos.2013, 00:35
Bugün turu geçtik ama adamların 4 tane atamadığı %100 pozisyon var bizden çok girdiler pozisyona,düşündürücü
Corpus
07.Ağustos.2013, 00:36
Birileri tarafından istenen, halk içinde düşmanlaşma yaratılması işinin ufak belirtileri tribünlerde kendini belli ediyor maalesef.
5267
07.Ağustos.2013, 00:37
Maç bitti.
OrcunFB
07.Ağustos.2013, 00:41
2. yarı çok kötüydük. Aykut Kocaman dönemindeki hastalık yine baş gösterdi. Çok fazla pozisyon verdik Allah'tan adamlar becerisiz yoksa tur giderdi.
footballer33
07.Ağustos.2013, 00:43
İlk yarı ne kadar iyiyse, 2. yarıda da bir o kadar kötü F.Bahçe vardı sahada hücum anlamında. Neyse ki, 2. golü yemeden tamamladı maçı. O gol, turu da çok sıkıntıya sokabilirdi.
Tebrikler.
Mamadou
07.Ağustos.2013, 00:45
Fenerbahçe taraftarının satılmasını istediği Meireles çıkınca takım orta sahada nal topladı :) O adam takım için çok önemli bir oyuncu ama taraftar nedense pek tutmuyor. Ne Alper nede Topal adam kovalamıyor, topsuz oyunda kötüler. Baroni bile bol bol geriyi tamamlayarak alan daralttı. Topal çok iyi toplar kesiyor ama en büyük sorunu topsuz oyunda hiç yok. Tebrik ederim Fenerbahçe'yi ileri ki turda başarılar.
LadroN
07.Ağustos.2013, 00:50
Bu sene sansürlü maçlar izleyeceğiz galiba.
eng1n
07.Ağustos.2013, 00:54
Volkan 4 tane çok önemli kurtarış yaptı, 2 tane çizgiden çıkardık, 1 gol yedik, auta çıkanları, Bruno Alves'in 6 pas üzerinde uzaklaştırdığı topları falan sayınca verdiğimiz net pozisyon çok çok fazla.
Universal
07.Ağustos.2013, 00:57
Böyle bir maçta turu geçmek önemli idi, yeni bir sistem ve yeni bir savunma ile ikinci resmi maçımız. Bize kesinlikle süre lazım. Ne kadar az kayıp ile tamamlarsak o kadar iyi olur.
Volkan geri döndü. İki maçtır öyle toplar çıkarıyor ki tek başına bir savunma oyuncusu gibi. Umarım hep böyle devam eder.
B.Alves süper bir transfer şimdiden yılın transferine oynayacak bir isim.
Meireles Benfica maçından sonra ilk kez iyi oynadı; ama gene sakatlanıp çıktı. Olağan üstü bir gol attı.
Sow ve Webo çok iyi ikili oldu. Emenike ile birlikte bakalım ne yapacaklar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2013, 01:03
ben bu RBS takimini cok begendim yalniz. cok yurekli ve cesur oynuyorlar, cok adamla hucum yapiyorlar. oyuncu kaliteleri biraz daha iyi olsa SLde bile is yapar bunlar. teknik kadroyu takibe almak lazim, ilerde onemli yerlere gelebilirler. almanlarin staj yeri avusturya ligi zaten, yakinda bundesligada goruruz rakip hocayi.
tabi bunda bizim de payimiz var, defansimiz cok uyumsuz. volkanin ekstra performansi maci kurtardi. yobo topuzun aciklarini hicbir defa kapatamadi. cok goze batti. onun yerinde yerli oynayacak buyuk ihtimal. yabanci kontenjanini yoboya harcamak luks olur. ileri emenike de geldi mi kontra gucumuz de artacak. ben umutluyum. aman aman eksik bolgemiz yok gibi.
darkkobal123
07.Ağustos.2013, 01:09
Fenerbahçe ilk yarıda işi bitirdi, goller çok güzeldi. Ama Fenerbahçe 2. yarı çok kötüydü. Salzburg sayamadığım kadar gol kaçırdı. Çok etkili oynadılar ama atakların sonunu getiremediler. Çizgiden çıkan, direği sıyıran, karşı karşıya kaçan, ordan burdan seken vs. Mutlak pozisyonları beceriksizce harcadılar resmen. Neyse, önemli olan oyun değilde turu geçmekti. Oyun yavaş yavaş düzelir, tebrikler.
byariff
07.Ağustos.2013, 01:13
tesmsicilmize tebrikler sevindim turu geçtiklerine asil tur simdi basliyor isleri zor...
sui generis
07.Ağustos.2013, 01:13
Topal ve Meireles bu takımın olmazsa olmaz orta sahaları. Geçen sezon istenmeyen adam ilan edilmişlerdi resmen ama o ikisi çok önemliler. Volkan, Alves, Topal çok iyiydiler yine.
sentugo
07.Ağustos.2013, 01:14
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Arsenal (İNGİLTERE)
Milan (İTALYA)
Schalke 04 (ALMANYA)
Lyon (FRANSA)
Zenit (RUSYA) (Nordsjaelland'ı elemesi halinde)
SAİT71
07.Ağustos.2013, 01:16
Meireles'i satmak gibi bir hataya düşmedik Allah'tan. Adam orta sahayı resmen toparlıyor. 2. yarı çok şanslıydık 3-3'ü bırak 5-3 bile olurdu maç. Geriye yaslanma huyumuzdan vazgeçmezsek çok cezasını çekeriz... Turu geçmemiz lazımdı zaten. Play-offta kim gelecek o önemli. Salzburg'tan daha aşağı olmayacak gelecek takım. Bunun üzerine koyamazsak UEFA'da görürüz kendimizi. Süper Kupa'dan ise hiç umutlu değildim. Galatasaray şuana kadarki form durumuyla bizi rahat yenecektir.
Kaka Leite
07.Ağustos.2013, 01:20
Topal ve Meireles bu takımın olmazsa olmaz orta sahaları. Geçen sezon istenmeyen adam ilan edilmişlerdi resmen ama o ikisi çok önemliler. Volkan, Alves, Topal çok iyiydiler yine.
Topal'ı kim istemedi yahu geçen sene :)
Bruno Alves uzun zaman sonra Fenerbahçe'ye gelen en önemli stoperdir, teknik açıdan da seviye atlattı defansa ancak yanındaki oyuncuyu ayarlayamadık.
Yobo ile olmuyor, Alves'e allah korusun bir şey olsaydı, darma duman olurduk.
Topal çok iyiydi bugün, Sow zaten harika bir oyuncu. Emenike de gelince çok daha iyi olacağız inşAllah..
Kuyt 2 asist yaptı, Meireles'e topu bırakışı zaten enfesti. Meireles de ayağını iyi döndürdü ve golünü attı. Tebrikler Fenerbahçe'm, umarım pazar günü de istediğimizi alırız.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2013, 01:20
meireles camdan adam olmus. ona fazla guvenemeyiz bu sezon, bence de vazgecilmezi ama 90 dakikayi tamamladigi mac cok az sayida olmaya basladi. topal da pas trafigini bozan isim maalesef, o da cok yararli ama pas dagitmada sorun yasiyor. ortasahaya su macta salih girmis olsaydi topu tutmada daha rahat olabilirdik. al veri cok iyi bir adam salih, presi o sekilde kirabilirdik.
eng1n
07.Ağustos.2013, 01:22
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri
Arsenal (İNGİLTERE)
Milan (İTALYA)
Schalke 04 (ALMANYA)
Lyon (FRANSA)
Zenit (RUSYA) (Nordsjaelland'ı elemesi halinde)
Avrupa ligi nasıldır acaba şimdi soğuk mudur ?
Kaka Leite
07.Ağustos.2013, 01:26
Bu arada bu Alper'i anlamıyorum.
Sanarsın 16 yaşında çocuğu sahaya atmışlar, topu atıyorsun gereksiz yerlere girip çıkamıyor.
Al - ver diye bir oyun yapısı kalmamış, pası ne zaman onu atsalar topu ayağına alır almaz çalıma girdi. Neyi ispatlamaya çalışıyorsun ki ?
Gelebileceğin en önemli nokta biraz daha rahatlaması ve soğukkanlı olması gerekiyor. Böyle olmaz fiziksel açıdan da çok iyi değil zaten boşa yoruyor kendini boş koşular ile sakin oynasa çok iyi bir tekniği var aslında..
OrcunFB
07.Ağustos.2013, 01:28
Emenike gelde dahi Kuyt mutlaka oynamalı. Skora çok etki ediyor asist veya golle.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 01:31
Alper konusunda bende KaKa Leite ile aynı görüşteyim. Topları öldürüyor. Yetenekli ama bencil ve gereksiz işlerle oyunu durduruyor.
Raul Meireles
07.Ağustos.2013, 01:33
Helal olsun Fenerbahçem'e ilk yarı gayet iyiydik ama dediğiniz gibi futbolcularda Aykut Kocaman'dan kalma bir problem var. Skor lehimize döndüğünde hemen geri yaslanıyoruz..
Ve tabi ki adamım Raul :)
Bu maç gerçekten iyiydi orta sahanın kilit isimlerinden birisi oldu bazen zaman zaman eleştirsemde inşallah satılmaz. Attığı golü görür görmez Liverpool'dayken buna benzer bir gol atmıştı o gözümde canlandı birden :)
ReaList
07.Ağustos.2013, 02:21
@Universal
Batuhan yeni sistem derken tam olarak neyi kastettiğini anlamadım ?
Dizilim desen aynı
Kadro desen aynı
Oyuncular desen aynı
Futbol desen aynı
Selçuk-Cristian'la falan oynama hevesi desen aynı
Gol yiyince hücum, atınca gömülme desen aynı
Yine rakibi Barcelona gibi top oynattırma aynı
Bunca şey aynıyken ben bir farklılık göremiyorum. Bunu söylemek şimdi bana ilginç geliyor ama keşke Aykut Kocaman gitmeseydi, çünkü Ersun Yanal şuan onun kötü bir kopyası, Kopyalar hiç bir zaman asılları olamazlar.
@TeNaciOUS MidFieLdeR
Abi tamamen bizim müsaade etmemizle alakalı bir durum, Salzburg bizle eşleştikten sonra 2 tane lig maçını canlı verdiler, yarım saat falan izleme fırsatı buldum, Bizim karşımızda ortaya konan futbolun yarısı bile yoktu, çünkü karşılarında takım vardı. Öyle 3 pasta karşı kaleye gelmeler, Rakibin ceza alanını kolay kolay abluka altına almalar falan görmedim, 2 maçta verdiğimiz pozisyonun haddi hesabı yok, Resmen Salzburg'u 2 maçta Barcelona gibi oynattık ve bugün turu geçen taraf bizsek, şükürler olsun.
Bu oyun anlayışıyla işimiz çok zor, Anlamadığım niye bunda ısrar edildiği ? 2 maçta Salzburg gibi bir ekibe 34 hücum girişimi şansı vermişiz, Ee bir sonraki turda daha ciddi bir takım gelince ne yapacaksın ? Gol manyağı yaparlar seni. Şu futbol anlayışımızla Şampiyonlar Liginde averaj takımı oluruz. Artık şu maçlar rakipler ve Volkan arasında geçmesin.
sui generis
07.Ağustos.2013, 02:23
@Kaka Leite
Geçen sezon ya da bu sezon başı sohbet alanında kurulan kadrolara bak bir, hep kesik yiyen Topal oldu o kadrolarda :D
Selçuk 2 yazan bile oldu diye hatırlıyorum :D
Topal bizim için bir nimet :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2013, 02:29
@ibrahim
sonraki turda bu dozda baski beklemiyorum ben, bu tip dinamik onde basan takimlara karsi zaafiyetimiz var ama bunu yapacak takimlar sinirli. arsenalle bile su maci oynasak bu denli baski yemeyiz. cunku baska kozlari yoktu RBS takiminin. onde oynayip rakibi oynatmamak uzerine plan kurulmus. bize gore favori olan bir takim bu sekilde oynamaz bence. herhangi bir anadolu takiminin basinda olsam fenerle yapacagim maclarda bu mentaliteyi kullanirim ama takim yapisi buna izin verirse, her takim bunu yapabilecek dayaniklilikta degil cunku. gecen sezon yilmaz hoca da bu oyunla kadikoyde galip gelmisti.
bir de buna ilave aykut hoca ile ersun hoca arasinda farkliliklar oldugu acik, daha dikine oynuyoruz. belki bunda rakibin de etkisi vardir, bilemiyorum ama temposu daha yuksek. dizilisim acisindan cok sey beklememek lazim, kadro ayni kadro. bu kadroya en uygun dizilim bu, sezon icinde bu konuda da yenilikler bekliyorum ersun hocadan.
Frexy
07.Ağustos.2013, 02:32
Fenerbahçe'nin bir daha ki turu geçmesi çok çok zor hele ki bu oyunla gerçekten Salzburg biraz yetenekli oyunculardan kurulu olsa , bugün çok farklı şeyler olabilirdi , turu geçtiğimiz için mutluyum , tebrikler Fenerbahçe :)
BleedingMoon
07.Ağustos.2013, 03:02
@baldemir
söylediklerine imzamı atarım.
attirson
07.Ağustos.2013, 03:16
Avrupa ligi nasıldır acaba şimdi soğuk mudur ?
Lyon ve Schalke eşleşmelerinde favoriyiz bence.Diger rakiplerle de gayet kapısırız.
Frexy
07.Ağustos.2013, 04:17
Lyon ve Schalke eşleşmelerinde favoriyiz bence.Diger rakiplerle de gayet kapısırız.
Lyon neyse de Fenerbahçe - Schalke 04 eşleşmesinde Fenerbahçe favori öyle mi ? :n:
Diğer rakipler de kapışmaya kapışırsınız doğru ancak turu geçebilme ihtimali hele ki bugün ki ve Avusturya'da ki Salzburg maçlarından sonra hemen hemen %10-15 seviyesinde bence.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 04:27
Allah göstermesin bugünkü pozisyonları Schaleye felan vereceksinde 5lik olmayacaksın (en aşağı). Bu oyunla biz kimseyle yarışamayız. Bu saydığımız takımlar Avrupa'nın kalburüstü takımları. Kendimizi nerde görüyoruz bilmiyorum.
Lord Black
07.Ağustos.2013, 04:28
Lyon neyse de Fenerbahçe - Schalke 04 eşleşmesinde Fenerbahçe favori öyle mi ? :n:
Diğer rakipler de kapışmaya kapışırsınız doğru ancak turu geçebilme ihtimali hele ki bugün ki ve Avusturya'da ki Salzburg maçlarından sonra hemen hemen %10-15 seviyesinde bence.
İstediğimiz skoru alana kadarki (3-1) oyunumuzu izleyip de mi yaptın bu yorumu merak ettim. :)
Cengo
07.Ağustos.2013, 04:55
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/p480x480/537163_487605931332951_1272816134_n.jpg
ShevAnil
07.Ağustos.2013, 04:57
Önceki sayfalarda söylendi mi bilmiyorum ama, her yer Taksim her yer direniş ve hükümet istifa sloganları atıldığında yayıncı kuruluş sesi kıstı.
Frexy
07.Ağustos.2013, 07:41
İstediğimiz skoru alana kadarki (3-1) oyunumuzu izleyip de mi yaptın bu yorumu merak ettim. :)
Sizin malum maçı izlediğinizden şüpheliyim bu Fenerbahçe sizce iyi bir Fenerbahçe'yse bizim açımızdan sorun yok nasılsa sizin taraftarı olduğunuz takım.
Ama ciddi sıkıntılar var , çok üstün bir oyuncu olmayan ve sizin taraftarınızın dahi tutmadığı adam Meireles bile oyundan çıkınca ne hallere düştünüz hepimiz izledik ve gördük , Mehmet Topal gibi ofansif olarak bomboş ve üçüncü stoper rolünde oynayan bir adamın yıldız olduğu bir maçtan ne beklenebilir , hoş rakipte rakip değil orası ayrı mesele ama bu takıma bile (Salzburg) böyle oynadı Fenerbahçe onu bir düşünün isterseniz.
Börk
07.Ağustos.2013, 07:44
Önceki sayfalarda söylendi mi bilmiyorum ama, her yer Taksim her yer direniş ve hükümet istifa sloganları atıldığında yayıncı kuruluş sesi kıstı.
futbolu da sansürleyecekler akıllarınca :)
petrol_fb12
07.Ağustos.2013, 08:42
"SOW SOW SOW SOW SOW SOW SOW SOW SOW SOW "
Bu sene "SERBEST OYUNCU" statüsünde oynadığı için geçen sezon daha iyi bir "SOW" izleyeceğiz.
Hoca değişikliği takıma yaramış.Oyuncuların yüzü gülüyor ve hırs gelmiş takıma.
Yanlız şu takım savunmasını bir türlü yapamıyoruz.Geçen sene ki gibi aynı 20 tane şut veriyor takıma..
Fenerbahce 6 Şut 3 Kaleyi buluyor gol oluyor.Salburg 22 Şut 15 Kaleyi buluyor.7 bulmuyor..
Egemen gelince umarım bu sorun çözülür.
Lord Black
07.Ağustos.2013, 17:30
Sizin malum maçı izlediğinizden şüpheliyim bu Fenerbahçe sizce iyi bir Fenerbahçe'yse bizim açımızdan sorun yok nasılsa sizin taraftarı olduğunuz takım.
Ama ciddi sıkıntılar var , çok üstün bir oyuncu olmayan ve sizin taraftarınızın dahi tutmadığı adam Meireles bile oyundan çıkınca ne hallere düştünüz hepimiz izledik ve gördük , Mehmet Topal gibi ofansif olarak bomboş ve üçüncü stoper rolünde oynayan bir adamın yıldız olduğu bir maçtan ne beklenebilir , hoş rakipte rakip değil orası ayrı mesele ama bu takıma bile (Salzburg) böyle oynadı Fenerbahçe onu bir düşünün isterseniz.
Sezon başındayız henüz, ben tabiki 90 dakikadaki oyunu savunmuyorum. Sadece altını çizmek istedğim şey, hücum futbolu oynadığımız zaman istediğimiz skoru elde etmesini bildik. Ha bunda tabiki Salzburg savunmasının zayıflığının da etkisi vardır. Ama hücum hattımız umut verdi açıkçası. Ki Emenike de geldi bugün itibariyle.
Savunma konusunda ise söyleyeceklerim, önümzüdeki birkaç hafta içinde savunma düzenimiz biraz daha oturacaktır mutlaka. Gökhan gönül ve Egemen de dönerse ne ala. Veya yobo yerine kadlec'i stopere çekerse Ersun Yanal.
Bahsettiğimiz takım geçen sezon Avrupa Ligi'nde yarı finali kılpayı kaybetmiş bir takım. Şansı öyle %10 falan demek benim gözümde hakarettir yani. Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin şansı en az %35-40 tır bu turda.
Frexy
07.Ağustos.2013, 19:08
Sezon başındayız henüz, ben tabiki 90 dakikadaki oyunu savunmuyorum. Sadece altını çizmek istedğim şey, hücum futbolu oynadığımız zaman istediğimiz skoru elde etmesini bildik. Ha bunda tabiki Salzburg savunmasının zayıflığının da etkisi vardır. Ama hücum hattımız umut verdi açıkçası. Ki Emenike de geldi bugün itibariyle.
Savunma konusunda ise söyleyeceklerim, önümzüdeki birkaç hafta içinde savunma düzenimiz biraz daha oturacaktır mutlaka. Gökhan gönül ve Egemen de dönerse ne ala. Veya yobo yerine kadlec'i stopere çekerse Ersun Yanal.
Bahsettiğimiz takım geçen sezon Avrupa Ligi'nde yarı finali kılpayı kaybetmiş bir takım. Şansı öyle %10 falan demek benim gözümde hakarettir yani. Ne olursa olsun Fenerbahçe'nin şansı en az %35-40 tır bu turda.
Hocam yapmayın lütfen objektif olun , hücum oyunu kime karşı hücum oyunu rakip Avusturya'nın kıytırık takımı Salzburg farkındaysanız , Bursaspor , Kasımpaşa ayarında bile değil bugün.
Hücum hattında Sow'un uğraşları dışında ben çok iyi bir durum göremiyorum hele ki ortasahanın durumu rezil , dediğim gibi taraftarın tutmadığı düz oyuncu olarak gördüğü Meireles dahi oyunda çıkınca ne hallere düştüğünüzü ibretle izledik.
Savunma kalitesini kumaşını erkenden belli eder merak etmeyin hem Gökhan'ın ve Egemen'in sakatlığı bildiğim kadarıyla uzun bir sakatlık özellikle Gökhan , ligde ilk yarının ortası gibi döner , zaten form tutması ikinci yarıyı bulur bence çünkü ağır bir sakatlık futbolcuyu çok etkiler.
Avrupa Ligi diyorsunuz sizde kendi ağzınızla burası ayrı bir yer burası ayrı bir arena burası Şampiyonlar Ligi , Avrupa Ligi değil , karşınıza AEL Limassol , kötü bir Marsilya , çok iyi olmayan bir Mönchengladbach , BATE Borisov , Viktoria Plzen veya iyi durumda olmayan bir Lazio gelmeyecek artık. Arsenal , Milan , Schalke , Zenit , Lyon gelecek bu takımlarında hepsi Lyon hariç Fenerbahçe'yi rahat rahat eler.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 19:33
Salzburg sağlam takım. Kasımpaşa ile felan kıyaslanmaz. O kadarda düşürmeyin yani. Bu konuda katılmasamda, bizden aşağıda bir takım olduğuna ve bir devre haricinde toplamda 3 devrede bizi sildiklerine katılıyorum. Ve bu son yarıda oynadığımız tarzda bir oyun ile şansımız çok düşük.
Frexy
07.Ağustos.2013, 19:42
Salzburg sağlam takım. Kasımpaşa ile felan kıyaslanmaz. O kadarda düşürmeyin yani. Bu konuda katılmasamda, bizden aşağıda bir takım olduğuna ve bir devre haricinde toplamda 3 devrede bizi sildiklerine katılıyorum. Ve bu son yarıda oynadığımız tarzda bir oyun ile şansımız çok düşük.
Salzburg kondisyon ve fiziksel özellikleriyle öne çıkan bir takım farkındaysanız mental olarak çok eksik ve zayıflar , zaten mental olarakta iyi bir takım olsalar bir üst tura kalırlardı kesinlikle , Kasımpaşa örneğin yaptığı son transferler ile çok rahat geçer Salzburg'u bence an itibariyle yada Bursa.
Fenerbahçe'nin şansı çok çok düşük.
Lord Black
07.Ağustos.2013, 19:42
Hocam yapmayın lütfen objektif olun , hücum oyunu kime karşı hücum oyunu rakip Avusturya'nın kıytırık takımı Salzburg farkındaysanız , Bursaspor , Kasımpaşa ayarında bile değil bugün.
Hücum hattında Sow'un uğraşları dışında ben çok iyi bir durum göremiyorum hele ki ortasahanın durumu rezil , dediğim gibi taraftarın tutmadığı düz oyuncu olarak gördüğü Meireles dahi oyunda çıkınca ne hallere düştüğünüzü ibretle izledik.
Savunma kalitesini kumaşını erkenden belli eder merak etmeyin hem Gökhan'ın ve Egemen'in sakatlığı bildiğim kadarıyla uzun bir sakatlık özellikle Gökhan , ligde ilk yarının ortası gibi döner , zaten form tutması ikinci yarıyı bulur bence çünkü ağır bir sakatlık futbolcuyu çok etkiler.
Avrupa Ligi diyorsunuz sizde kendi ağzınızla burası ayrı bir yer burası ayrı bir arena burası Şampiyonlar Ligi , Avrupa Ligi değil , karşınıza AEL Limassol , kötü bir Marsilya , çok iyi olmayan bir Mönchengladbach , BATE Borisov , Viktoria Plzen veya iyi durumda olmayan bir Lazio gelmeyecek artık. Arsenal , Milan , Schalke , Zenit , Lyon gelecek bu takımlarında hepsi Lyon hariç Fenerbahçe'yi rahat rahat eler.
Salzburg'un ligi 3 hafta önce başladı. Kondisyon olarak şuan ligimizdeki her takımdan daha üst düzeydeler. 2. yarıda tempolarının bize kıyasla daha üst düzey olmasının sebebi de bu zaten. Ayrıca Avusturyanın kıytırık takımı dediğin Salzburg şuan ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe hariç her takımı eler geçer. Kasımpaşa ayarında bile değil lafınızı gülünç buluyorum zaten.
Orta saha sorunu takımda son birkaç yıldır var zaten yeni bir durum değil. Uzun uzun ayrıntısıyla açıklamaya gerek görmüyorum. Demek istediğim şey önümüzdeki birkaç haftalık süreci iyi çalışarak değerlendirirsek ve çok kötü bir kura çekmezsek, (Arsenal gibi) gruplara kalmak için bir şansımız var. %10'dan daha fazla olduğu da kesin bence.
europeanconquer
07.Ağustos.2013, 19:49
Dün izlediğim ilk 45 dakika da ki Fenerbahçe öyle ahım şahım oyun oynamasa da akıllı şekilde sonuca gitti.Biraz daha baskılı oynasalar farkı açabilirlerdi ancak klasik Aykut Kocaman takımından bir türlü kurtulamamış gözüküyorlar.Ersun Yanal alışılmış taktiğini takıma monte ederse,çok daha sağlam ve sürekli sonuca giden bir Fenerbahçe izleyebiliriz.
Frexy
08.Ağustos.2013, 01:58
Salzburg'un ligi 3 hafta önce başladı. Kondisyon olarak şuan ligimizdeki her takımdan daha üst düzeydeler. 2. yarıda tempolarının bize kıyasla daha üst düzey olmasının sebebi de bu zaten. Ayrıca Avusturyanın kıytırık takımı dediğin Salzburg şuan ligimizden Galatasaray ve Fenerbahçe hariç her takımı eler geçer. Kasımpaşa ayarında bile değil lafınızı gülünç buluyorum zaten.
Orta saha sorunu takımda son birkaç yıldır var zaten yeni bir durum değil. Uzun uzun ayrıntısıyla açıklamaya gerek görmüyorum. Demek istediğim şey önümüzdeki birkaç haftalık süreci iyi çalışarak değerlendirirsek ve çok kötü bir kura çekmezsek, (Arsenal gibi) gruplara kalmak için bir şansımız var. %10'dan daha fazla olduğu da kesin bence.
Fenerbahçe elediği için bu kadar büyütmenize gerek yok hocam , bize Schalke çıktığında kendi çapınızda Schalke'yi küçük görüyordunuz , şimdi çıksın size bir Schalke'de bakalım neler yapabileceksiniz rezil oyununuz ile.
Kasımpaşa , Salzburg'u her türlü geçerdi bu lafımın da sonuna kadar arkasındayım.
Tamam %10 olmayabilir ama en fazla %20-25'tir , bu takımlara karşı o rezil oyun ile.
Kendimizi kandırmayalım lütfen.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Ağustos.2013, 02:08
schalke kucuk gorulmedi, o zamanki kuranin en zayif halkasiydi. ikisini birbirine karistirmayin.
ayrica sezonbasi oldugu icin oyle %10 ya da 20 gibi kesin konusmak yersiz. biz nasil kalitemizin asagisinda bir takima karsi turu gecerken zorlandiysak simdiki turda da rakiplerimiz hazir olmayacak ve oyle rahat rahat eler durumu olmayacak. her takim icin form tutma oyle bir anda gerceklesen bir durum degil, o yuzden sezonbasi oynanan her mac surprizlere aciktir. rakip kim olursa olsun sanslar esit ya da ona yakindir bana gore.
SL ye direkt katilan takimin tuzu kuru taraftari olarak cok fazla yerici yorumlarla karsi tarafi geriyorsunuz. rezil gibi sifatlarla takimi asagilamak cok yanlis.
SAİT71
08.Ağustos.2013, 02:14
Salzburg'uda amatöre dönderdiniz. Adamlardaki kondisyon hiç bir takımda yok şuan için. Ayrıca oynadıkları oyunuda hiç bir Anadolu takımı oynamayaz Avrupa'da.. Kuradan önce Fener'in işi zor, Fener en güçlüsünü çekti eleyincede Kasımpaşa bile daha iyi felan... Tamam kötü oynadık ama karşımızdaki rakibide yerin dibine sokmanın anlamı yok. Sadece kötü oynayarak ve iyi izlenim vermeyerek turu geçtik o kadar.
attirson
08.Ağustos.2013, 02:35
Frexy muhtesem bir kafa yasıyor.Barca'yı elesek rezil der Barca'ya.Kötü bir Lazio amatör bir plzen dandik bir Bate hazır olmayan bir Gladbach.Benfica'ya laf atmıyor cünkü onlara elendik elesek kesin Benfica'da dandik olurdu. :) Sakin ol biraz.
Lord Black
08.Ağustos.2013, 02:44
Fenerbahçe elediği için bu kadar büyütmenize gerek yok hocam , bize Schalke çıktığında kendi çapınızda Schalke'yi küçük görüyordunuz , şimdi çıksın size bir Schalke'de bakalım neler yapabileceksiniz rezil oyununuz ile.
Kasımpaşa , Salzburg'u her türlü geçerdi bu lafımın da sonuna kadar arkasındayım.
Tamam %10 olmayabilir ama en fazla %20-25'tir , bu takımlara karşı o rezil oyun ile.
Kendimizi kandırmayalım lütfen.
Seviyeli ve mantık çerçevesinde konuştuğumuz sürece cevap veririm ama şu yazdığınız şeyi dönüp tekrar okuyun isterseniz. Cevap verilecek bi yanı kalmamış.
Ralph
08.Ağustos.2013, 02:49
@Frexy
Karşı tarafı tahrik etmeyecek şekilde, rakip takıma veya diğer takımlara saygılı olacak şekilde yorum yaparsanız sevinirim. Herkesin, her takım hakkında belirli düşünceleri var, ancak kendinize engel olamıyorsanız bile filtreleyerek yazmanız yerinde olacaktır.
Ralph
08.Ağustos.2013, 02:54
edit..............
SAİT71
08.Ağustos.2013, 23:19
Salzburg kondisyon ve fiziksel özellikleriyle öne çıkan bir takım farkındaysanız mental olarak çok eksik ve zayıflar , zaten mental olarakta iyi bir takım olsalar bir üst tura kalırlardı kesinlikle , Kasımpaşa örneğin yaptığı son transferler ile çok rahat geçer Salzburg'u bence an itibariyle yada Bursa.
Fenerbahçe'nin şansı çok çok düşük.
Bugün bu yorumda çürüdü. Salzburg'un ne kadar sağlam bir takım olduğu daha iyi anlaşılabilir bizim Anadolu takımlarına oranla...
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Ağustos.2013, 00:05
bizim anadolu kluplerinin daha cok firin ekmek yemesi lazim avrupada basari icin. oyle kolay degil iste bu isler. kasimpasa rahat elerdi gibi yorumlar falan cok havada kaliyor, camia olarak sifir tecrube ile ancak bu kadar oluyor iste. bursa gibi guclu oldugunu dusundugumuz bir takimimiz sirbistanin ortalama bir takimindan evinde 3 gol yiyerek eleniyor. bir de bu aksam salzburgla oynasalardi ne olurdu bir dusunun.