Log in

View Full Version : Türkiye - Gana | Hazırlık Maçı

Kaka Leite
14.Ağustos.2013, 20:24
http://s1308.hizliresim.com/1d/g/rh4l2.png

BaGa TaRKaN
14.Ağustos.2013, 20:28
3'den Fazla Yemezsek Başarıdır Diye Düşünüyorum

attirson
14.Ağustos.2013, 20:47
Ben kazanacagımızı düsünüyorum milli takımın üstüne çok gelindi tribünlerde bomboş olucak bu yüzden artık kendilerini biraz sorgulamaya baslamıslardır diye düsünüyorum.

SAİT71
14.Ağustos.2013, 20:52
Gana kazanır. Milli takımımız çok kötü durumda. Maç biletlerinden sadece 40-50 tanesi satılmış diye okumuştum bir kaç gün önce. Durumumuz ortada.

Ralph
14.Ağustos.2013, 20:53
Abdullah Avcı gidip de ne zaman aklı başında bir teknik direktör gelirse ozaman milli ruhla izlerim maçı. Ben son 1-2 yıldır milli maç izlemiyorum. Bir tek geçen sene arkadaş çağırdı diye Azerbaycan maçına gittik.

Addolorato
14.Ağustos.2013, 20:55
Konuyu gördüğüm iyi oldu gidip şimdi Gana'ya 20 lira basıcam :D.

byariff
14.Ağustos.2013, 21:21
11'i: Volkan, Hamit, Semih, Omer, Hasan Ali, Alper, Selcuk, Nuri, Arda, Umut, Burak.

4-3-1-2 oynuyor avci efendi

perpetua
14.Ağustos.2013, 21:30
11'i: Volkan, Hamit, Semih, Omer, Hasan Ali, Alper, Selcuk, Nuri, Arda, Umut, Burak.

4-3-1-2 oynuyor avci efendi

Hic sanmam.

Umut veya Burak sagda. Arda solda. Ortada Alper. arkalarinda Selcuk ve Nuri olur buyuk ihtimalle.

Rakip kaleye gidemeyiz. :)

Gncl1905
14.Ağustos.2013, 21:31
Konuyu gördüğüm iyi oldu gidip şimdi Gana'ya 20 lira basıcam :D.

Ben de bastım bir şeyler :D

5-10 dk. NtvSpor izledim. NtvSpor muhabiri kadroyu 4-4-2 olarak açıkladı. Muhabir 4-4-2 demesine rağmen her yorumcudan başka bir taktiksel dizilim fikri çıkıyor; 4-3-1-2 diyen var 4-3-3 diyen var 4-2-3-1 diyen var. Sistemi, ilk 11'i geçtim taktiksel dizilimimiz bile belli değilmiş anlaşılan. A. Avcı geleli kaç ay oldu kimse ne oynadığımız bilmiyor.

eng1n
14.Ağustos.2013, 21:59
Bilgin Gökberk Milli takımı İBB gibi oynuyor falan diyordu artık tribünlerde İBB gibi oldu.

Önder HOCA
14.Ağustos.2013, 22:06
burak yılmaz gol attı öndeyiz

5267
14.Ağustos.2013, 22:08
Hangi kanalda ?

europeanconquer
14.Ağustos.2013, 22:08
Gral atmış,helal gral.

Kanal D'de maç.

Önder HOCA
14.Ağustos.2013, 22:27
umut attı 2 oldu

attirson
14.Ağustos.2013, 22:36
Ankette Türkiye diyen tek kişi benim. :n:

Corpus
14.Ağustos.2013, 22:41
Alper gerçekten iyi oyuncu, tam bir boxtobox bana göre. Milli takima da iyi oturdu

Kaka Leite
14.Ağustos.2013, 22:45
Sanırım herkes yanıldı, ilk kez bu tempoda görüyorum takımı.

mustangshelby
14.Ağustos.2013, 22:49

Bence bu Gananın kötü oyunundan kaynaklanıyor.

europeanconquer
14.Ağustos.2013, 22:55
Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 2 sn
Milli maçlar Abdullah Avcı'nın alışkın olduğu Olimpiyat Stadı'nda mümkünse az sayıda seyirciyle oynanmalı. Sorun zaten O'nun formsuzluğuydu.

Problem is solved.

BaFraLı
14.Ağustos.2013, 22:55
140 tane biletli seyirci varmışta falanmışta. Böyle bir stada rağmen gayet iyi seyirci var.

Gana milli takımı çok kısa ve hızlı oyunculardan kurulu. 2-0 gibi bir skor beklemiyordum ilk yarıda.

perpetua
14.Ağustos.2013, 22:56
Rakip kaleye gidemeyiz. :)

Yanildim.

Cikartilacak dersler:

1. Saha ici organizasyonu bizden daha kotu takimlarla oynamak lazim

2. Abdullah Avci takimi sadece Olimpiyat Stadinda ve az seyircili maclarda oynatabiliyor. (Unal Basgan'in yazdigini simdi okudum, benzer dusunmusuz. :))

Kaka Leite
14.Ağustos.2013, 23:33

Yanılmışım :zuhaha

Adamlar dalgasına avans vermişler :p

Legendary
14.Ağustos.2013, 23:37
Seyirci arttı eski haline döndü takım. :n:

Facx
14.Ağustos.2013, 23:38
o kadar rezil bi takımız ki 2-0 öne geçmemize rağmen adamların soktuğu 2 adamla maçı beraberliğe getirebiliyolar

LadroN
14.Ağustos.2013, 23:38
Haydi Gana.

attirson
14.Ağustos.2013, 23:41
Burak mahalle maçı sandı. :D O kadar net ofsaytta beklenir mi be. :D

europeanconquer
14.Ağustos.2013, 23:49
İkinci yarı için yorum yapmıyorum,çünkü ortada top oynayan bir takım yoktu.

Bordo61Mavi
14.Ağustos.2013, 23:54
Turk futbolunun marka degeri = 200 biletli seyirci

Tessekurler Demiroren, tessekurler Avci

byariff
14.Ağustos.2013, 23:55
turkiyeye oynarsak bole olur iste yatirdilar yine beni :D

Kaka Leite
14.Ağustos.2013, 23:58
Koskoca Türk futbolu bu değil yahu.

Bu olamaz, biz ne zaman ''2 gol yemezsek başarı'' diyecek duruma geldik ?

Abdullah Avcı çok yanlış yerden başladı, bu göreve geldiğinden beri bütün amacı genç bulmak, gençleri takıma yerleştirmek falan filan.

Geçiceksin hocam bunları, eldekini kullanmaya bakmayan bir hoca var elimizde, elinde mis gibi kadro var. Bana göre şuan ki kadromuz en azından turnuvalara katılacak kadar yeterli.

Neymiş genç yetişmiyormuş, sanane yahu ? Elindekileri hallettin de gençlere kaldı işimiz. Genç bulup çıkarmak klüplerin işi ya da madem bu kadar isteklisin kurarsın bir ekip gidip izler sana rapor sunarlar.

Genç, genç diye diye takım bu hale geldi. Bize sonuç isteyen bir hoca gerek..

Anlık düşünen hoca, geleceği düşünen hoca değil. Çünkü bu gidişle gelecek diye bir şey kalmayacak..

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2013, 00:15
Mac yapmasak siralamamiz dusmuyor dimi ?

Bundan daha kotusu olmasin Avci ve Demiroren gidene kadar.

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2013, 00:20
@EurosportCom_TR: Abdullah Avcı: Olumlu ve olumsuz şeylere bir arada yapan bir takımız. Romanya'da umarım bugünkü şeylerden ders çıkarırız.

@EurosportCom_TR: Abdullah Avcı: Çok enteresan goller yiyebiliyoruz. Böyle bir takımız.

@EurosportCom_TR: Abdullah Avcı: Uzun zamandır maç kazanamadığımız için gol yedikten sonra sorun yaşadık. Top rakipte olunca devamlı problem yaşıyoruz.

@EurosportCom_TR: Abdullah Avcı: Gana gibi elemelerde iki gol yiyen bir takıma ilk yarıda iki gol atmak önemliydi.

Durum icler acisi, top rakipteyken sorun yasiyormusuz :D

Mamadou
15.Ağustos.2013, 00:20
Maçı izlemedim. Nuri'yi ön liberoda oynattı diye yazanlar var doğru mu. küfür gibi ya.

grkm33
15.Ağustos.2013, 00:23
Maçı izlemedim. Nuri'yi ön liberoda oynattı diye yazanlar var doğru mu. küfür gibi ya.

Ön liberoda oynadı :mad:

pele96
15.Ağustos.2013, 00:27
Ön liberoda oynadı :mad:

Defansa çekcekmişte Semih Kaya'yı kesmek istememiş.

Nocna Mora
15.Ağustos.2013, 00:30
Acıklamaları cok daha icler acısı bence.

Mamadou
15.Ağustos.2013, 00:40
Bahane üreteceğine ilk önce kadro kurmasını öğrensin. Birazda çuvaldızı kendine batıracaksın. Barcelona bile paslı oyunda Busquet'i kesici olarak kullanıyor. Sen en kritik maçlarında orta sahada üç tipik oyun kurucu kullandığın maçlar oldu. Sahaya sürdüğün orta sahalar adam kovalamıyorsa tabi top rakipteyken sorun yaşar takım. O kadar maç oynattı hala ders çıkartmıyor isen sorunun kimde olduğu bariz ötesi yok.

EndoplazmiK RetikuluM
15.Ağustos.2013, 00:40
Gerçekten hiç komik değil Abdullah Avcı.

E.Cartman
15.Ağustos.2013, 01:03
Gana gibi elemelerde iki gol yiyen bir takıma ilk yarıda iki gol atmak önemliydi.
Maçı izlemedim ama Abdullah Avcı bunu dediyse hakkaten yazık. Sanırsın Brezilya'yla, İspanya'yla falan oynuyorda 2 gol yedi, bırakında bi zahmet Mozambik'ten, Papua Yeni Gine'den gol yemesin Gana.

himone
15.Ağustos.2013, 01:13
Gana bizim takımı küçümsemiş. Daha sonradan işi biraz ciddiye alınca 2 gol atıp maçı kurtardılar.

Abdullah hocaya kızmamak lazım, Türk futbolunun genel sorunu "top rakipteyken sorun yaşıyoruz".

ReaList
15.Ağustos.2013, 01:13
Bu takımla bu kadar yani fazlasını beklemek abeste iştigal, tabi futbol ulemeları olarak bizler kendi oyuncularımızı uzay futbolcuları sandığımız için beklenti hep yüksek oluyor, bugün büyük-küçük sayısız Avrupa takımıyla karşılaşıyoruz siz bir gün gördünüz mü Rakip, kulüplerimizle karşılaşmadan önce basın toplantılarında tanıdıkları oyuncular sorulduğunda, bir Türk oyuncunun adını söyleyip "Evet bu çok iyi oyuncu, çok iyi tanıyoruz, öyle böyle şöyle vs" diye ? Kalecin ve Savunma hattın tamamen lokal, Orta alanda -Almancıları saymazsan- Arda ve Emre dışında koca ülkede yurt dışı patenti olan/olacak oyuncu yok. Forvetlere değinmiyorum bile. Biz bu gerçeği görmüyoruz.

Ülke futbolu vasat, kulüpler vasat, futbolcular vasat. Keşke her şey Abdullah Avcı'nın değişmesiyle hallolacak olsa. Son kuşakta Hiddink'in, Terim'in, Şenol Güneş'in elinin altından geçti. Kısmi başarı elde edildi ama o da turnuvalık, devamı gelmedi çünkü devamının gelmesi için sağlam futbol kültürümüz yok.

MuraTBudaN
15.Ağustos.2013, 01:53
Taktiksel zeka adamda hiç yok , oyuncuları nerde nasıl oyuna sokacağını bilmiyor. Ezbere bir takım sonra belki bir şeyler olur..

Ralph
15.Ağustos.2013, 02:16
Aşiret çocuğu cemaatin göz bebeği Abdullah Avcı :) Koltuk senin koltuğun tabi, istifayı bile düşünmezsin.

byariff
15.Ağustos.2013, 02:18
yilmaz vuraldan baskasi yalan su anda..

Namzet
15.Ağustos.2013, 02:21
Bu takıma Yılmaz Vural gelmeli bunu artık anlamalılar

attirson
15.Ağustos.2013, 02:30
Dünya Kupasına gitsek bile bu adam kovulmalı ama tutmak icin yer arıyorlar o zaman hiç kovmazlar.Yahu hadi kötü sonuc alırsın kötü oynatırsın neyse ama adamın her açıklaması dalga geçer gibi.Mustafa Denizli ya da Şenol Güneş gelmeli takımın basına.

SAİT71
15.Ağustos.2013, 02:54
Bu takımın başına Şenol Güneş gelmeli. Ha başarısız olursada eyvallah çünkü yıllardır adam akıllı oyuncu çıkmıyor. Ancak şuanki mevcut rezilliği büyük bir kısmı hocaya ait. Başarısız olmak ayrı rezil olmak ayrı.

Time Cris
15.Ağustos.2013, 03:32
Onur Kıvrak-G.G77-Semih-Ö.Toprak-HAK-Topal-Selçuk-Nuri-Arda-xxx-Burak 11 ini kuracak bir adam yok mu piyasada.Xxx i de doldur biraz kaliteli olsun bu takım her şekil uçar.Al Serdar Gürleri koy

SAİT71
15.Ağustos.2013, 03:40
Akredite olan basın mensupları yüzlerle ifade edilen biletli seyirci sayısından daha çoktur. Birileri bu durumu anlamalı artık.

Bulstrap87
15.Ağustos.2013, 09:43
artık milli mac izlemiyorum hic bir heyecan duymuyorum Avcı içimizdeki heyecanı resmen bitirdi ya nerde o euro 2008 deki heyecan..

Bordo61Mavi
15.Ağustos.2013, 09:56
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1148897_496691217089078_112923889_n.jpg

davidvilla
15.Ağustos.2013, 09:59
Aşiret çocuğu cemaatin göz bebeği Abdullah Avcı :) Koltuk senin koltuğun tabi, istifayı bile düşünmezsin.

+ Okan Buruk + Feyyaz Uçar + Abdullah Ercan

Maça da %50 gider artık tabi ki beleş otobus ve üzerine para alarak

Abdullah Avcı : Seyirci beklentimin üzerinde oldu.

yaw he he

KanaKe
15.Ağustos.2013, 11:45
bu adam hala ne yüzle mactan sonra cikip aciklama yapiyor? bu kadarda yüzsüz olunmaz Hiddink ten daha beter cikti.

Gncl1905
15.Ağustos.2013, 12:04
Gana da bizimle dalga geçiyor artık. İlk yarı yedeklerle avans ver ikinci yarı 3-5 tane as oyuncu al maçı çevir.

ForsakeN
15.Ağustos.2013, 12:12
Bi arkadas yazmisti, genc oyuncu sevdamiz yuzunden bu haldeyiz diye. Aynen katiliyorum. Milli takim genc oyuncu yetistirme yeri degildir. Milli takim seviyesine gelene kadarki alt takimlar bu amac icin var. Sen gidip de birden takimin ilk11deki 5oyuncusunu yeni jenerasyon diye tecrubesiz adamlardan kurarsan boyle elemelerde rezil olursun iste.

Bu sezon oynadigimiz Hollanda macinda, Hollanda da ayni seyi denedi. Onlar bile tokezledi, neredeyse puan aliyorduk. Fakat futbol egitimleri ve de ozguvenleri bizimkilerden cok daha iyi oldugu icin cabuk alistilar ve de fazla sorun yasamadilar. Bizim Milli oyuncularimiz daha hangi mevkinin pozisyon sirasinda nerde durmasi gerektigini bilmiyor, biz de uluslararasi turnuvalara katilmaktan bahsediyoruz

Ralph
16.Ağustos.2013, 22:38
Eğer Yılmaz Vural gelirde başarılı olursa bu sefer garanti büyüklerden birine gider.

attirson
16.Ağustos.2013, 22:43
http://s1308.hizliresim.com/1d/j/rkt72.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Tehdit ede ede oynatır adamları. :n:

SAİT71
16.Ağustos.2013, 23:26
Arkadaş bu milli takım ne yaparsak yapalım başarısız. Yılmaz Vural gelsinde başarısız olsada hiç değilse eğleniriz en azından. Şimdiki hoca espri yapar gibi açıklamalar yapıyor yılmaz vural iki oyuncu tokatlar bir laf sokar hiç değilse yenilgiyi unuturuz :n:

davidvilla
17.Ağustos.2013, 10:15
beyler

Atladıgınız bir nokta var.
Bir güç var. Öyle istedigin oyuncuyu alıp istedigin oyuncuyu kesemiyorsun. Sana bunun için izin vermiyorlar. Oyuncular da bunun farkında artık. O gücün erimesi lazım. Milli takım hocasının tek ve mutlak yetkili olması lazım. Sadece onunla da bitmiyor. Bizim iyi bir jenerasyonumuz yok bunu kabul edin artık. Atıyorum Burak sakatlandı İtalya ile grup maçı oynayacaksın, kim oynayacak allah aşkına ?
Ya da mesela ortasahada Selcuk İnan yanında Melo'nun yarısı kadar fizik gucune sahip koşup mücadele edebilecek bir sayıyla 1 oyuncu var mı? Gokhan gonul'e allah kaza bela vermesin bir şey olursa ligin en formsuz adamlarından Hamit'i sag beke cekmek dışında ne yapabilirsin ? Serdar Kurtuluş mu? Ya da sol bek Hakan Balta mı Hasan Ali mi ? İkisi de cezalı sakat olursa ne olacak? Tek 1 adam söyleyin yani ilk aklıma gelen Ergun Teber gerisini siz düşünün. Yok arkadaşım. Arda mesela İspanyaya gittiginden beri milli maçlarda alabildigine formsuz keza Nuri Şahin. Ama yerlerine kimi koyabiliriz ki? Eskiden biri oynamazsa diğeri çıkar deli gibi oynardı. Solda kimi oynatacagımızı şaşırırdık. Forvete bir sürü alternatif sunardık H Sukur yerine. Hatta konfederasyon kupasına bile Okan Yılmaz ile gitmiştik ve kimse yadırgamamıştı. Ligin gol kralıydı.
Yok işte şimdi elinde 3-4 üst duzey oyuncu var onların da form duzeyleri inişli çıkışlı

SAİT71
17.Ağustos.2013, 17:50
Jenerasyon olayı çok doğru. Hatta bir alttaki jenarasyonumuzda da pek iş yok gibi. U-20'lerde rakipleri karşısında tel tel dökülmüşlerdi. Alt yapı olayı çok çürük bizde.