View Full Version : PTT 1. Lig Puan Durumu ve Maç Yorumları
LaigLeNoiR
15.Ağustos.2013, 20:34
Bu sezon PTT 1.Ligde oynanan maçların sonuçları ve puan durumları bu başlık altından paylaşılacaktır.
Corpus
17.Ağustos.2013, 17:55
Balkes - Tavşanlı maçıyla lig başladı. Balıkesir'de Karikari, Lalavela ve Ertuğrul öne çıkan isimler. İlk yarıyı Lalavela' nın güzel golü sayesinde Balkes 1-0 önde kapadı.
Karikari uzun boyuna rağmen yerden çok daha fazla etkili. PTT 1.lig için çok iyi transfer olmuş.
Time Cris
17.Ağustos.2013, 20:11
http://img490.yukle.tc/thumbs/275ball.jpg (http://img490.yukle.tc/image.php?id=275ball.jpg)
Maçtaydım müthiş maçtı Kari kari ile Lalawale çok iyi transferler
Bulstrap87
18.Ağustos.2013, 15:07
aynı şekilde bende mactaydım harika transferler bu iki yabancımız çok iyi durumda bu sezon sürpriz yapacak takımımız :)
Namzet
19.Ağustos.2013, 00:41
Ankaraspor'um iyi başladı lige:)
Bulstrap87
26.Ağustos.2013, 20:56
Balıkesirim süper ya lalavela ve karikari iyi yabancılar bu sene sürpriz yapıp çıkacağız süper lige..
omersal
06.Ekim.2013, 04:09
Mersin Ankara ve İBB kadro kalitesi olarak çok öndeler bence.Uzun yıllardır favorinin belli olmadığı 1.ligde bu sezon 3 takımdan en az 2si çıkar diye düşünüyorum.Düşme hattına gelince Denizli , Linyit , Maraş ve Fethiye düşmesini beklediğim takımlar.Adana ve Buca da olabilir diye düşünüyordum ama iki takım da fena başlamadı.Play-off'a kalan diğer takımlar da Balkes ADS Urfa ve Ordu'dan 3ü olur sanırım.
footballer33
06.Ekim.2013, 04:14
Mersin Ankara ve İBB kadro kalitesi olarak çok öndeler bence.Uzun yıllardır favorinin belli olmadığı 1.ligde bu sezon 3 takımdan en az 2si çıkar diye düşünüyorum.Düşme hattına gelince Denizli , Linyit , Maraş ve Fethiye düşmesini beklediğim takımlar.Adana ve Buca da olabilir diye düşünüyordum ama iki takım da fena başlamadı.Play-off'a kalan diğer takımlar da Balkes ADS Urfa ve Ordu'dan 3ü olur sanırım.
3'ünün de çıkmasını istemem Süper Lig'e. Belediye takımlarından nefret ediyorum, taraftar yok bir şey yok. Bir de gidip A.Gücü ismini falan alır Ankaraspor, olur mu olur!
Balıkesir, Karşıyaka ve ADS çıksın Süper Lig'e de, taraftarı olan takımları izleyelim ligimizde. Tribün görselliği, benim için daha önemli.
omersal
06.Ekim.2013, 19:00
3'ünün de çıkmasını istemem Süper Lig'e. Belediye takımlarından nefret ediyorum, taraftar yok bir şey yok. Bir de gidip A.Gücü ismini falan alır Ankaraspor, olur mu olur!
Balıkesir, Karşıyaka ve ADS çıksın Süper Lig'e de, taraftarı olan takımları izleyelim ligimizde. Tribün görselliği, benim için daha önemli.
Ben de istemiyorum açıkçası ama belediye takımlarının hem kadroları iyi hem de siyasi yönden de desteklenen takımlar , o bakımdan büyük avantaja sahipler.
Ankaragücü Kocaelispor Sakaryaspor Göztepe gibi takımların da ileride süper lige yükselmesini umut ediyorum ve ben de senin söylediğin 3 takımın çıkmasını istiyorum.
Ama bir ADSli olarak , yükselmek istediğimi de söyleyemem bu lig her yönden avantajlı.Hem anadolu takımlarının mücadeleleri çok güzel , hem biletler daha ucuz ve yeni stad yapılmadan süper lige çıkarsak ADSde büyük bir bilet sıkıntısı başlar hem de tvde izleyebiliyoruz deplasman maçlarını :)
footballer33
06.Ekim.2013, 23:54
Ben de istemiyorum açıkçası ama belediye takımlarının hem kadroları iyi hem de siyasi yönden de desteklenen takımlar , o bakımdan büyük avantaja sahipler.
Ankaragücü Kocaelispor Sakaryaspor Göztepe gibi takımların da ileride süper lige yükselmesini umut ediyorum ve ben de senin söylediğin 3 takımın çıkmasını istiyorum.
Ama bir ADSli olarak , yükselmek istediğimi de söyleyemem bu lig her yönden avantajlı.Hem anadolu takımlarının mücadeleleri çok güzel , hem biletler daha ucuz ve yeni stad yapılmadan süper lige çıkarsak ADSde büyük bir bilet sıkıntısı başlar hem de tvde izleyebiliyoruz deplasman maçlarını :)
Aynen, belediye takımlarına siyasi taraftan gelen destekler sayesinde bu takımlar başarılı oluyor zaten bulundukları ligde.
ADS, Süper Lig'e çıkarsa bilet bulma ve biletin maddiyatı açısından elbette büyük sıkıntılar olacak, katılıyorum o yönden; ancak kulüp de maddi açıdan çok rahatlayacak. Üstelik, şimdi ara sıra izlerken Süper Lig'e çıkınca devamlı izleyebileceksin ADS maçlarını. :)
Corpus
07.Ekim.2013, 01:26
Balıkesir' e duyduğuma göre yeni stad yapılacakmış. Süper lig bu taraftara çok yakışır. Umarım çıkarız
ToRoSKaPLaNı
07.Ekim.2013, 01:40
Adanaya yeni stad yapılana kadar ne Adanaspor ne de Demirspor çıkmasın süper lige.Çünkü adana futbola aç bir şehir.Takımını her maç destekleyen adamlar bu sefer süper lige çıksalar bilet bulamayacak.Çekirdekçi tayfa ve karaborsacılar türeyecek.Olan gerçek taraftara olacak.O yüzden 33 bin kişilik stad yapılana kadar gerek yok çıkmasına.
Fearless Coward
07.Ekim.2013, 01:43
Balkes çok sağlam geliyor bu sezon Süper Lig'e çıkarlarsa şaşırmamak lazım taraftardanda gayet iyi destek alıyorlar yeni stad iyi olur.Mersin-İBB-Ankara-Balıkesir-Ordu bu 5'linin 4'ü zaten kadrolarıyla çok iddialıydı ve ilk 5'te yer alıyorlar Balkes'in ise Elazığ etkisi yarattığı görülüyor yerlileri çok iyi alınan yabancılarda çok sağlam bu 5 takımdan 3'ü Süper Lig'in yolunu tutacaktır diye düşünüyorum.
footballer33
07.Ekim.2013, 01:47
Bu arada, hep çıkacak takımları konuşmuşuz da; Fethiye ve K.Maraş da kesin düşecek, görüntü o yönde. Diğer takım da, ya Tavşanlı olacak ya da sürpriz bir takım. Denizlispor veya 1461 Trabzon olabilir.
Raul Meireles
07.Ekim.2013, 04:21
Bu arada, hep çıkacak takımları konuşmuşuz da; Fethiye ve K.Maraş da kesin düşecek, görüntü o yönde. Diğer takım da, ya Tavşanlı olacak ya da sürpriz bir takım. Denizlispor veya 1461 Trabzon olabilir.
Ben hala ümitliyim Maraş ve Fethiye'den. Çünkü puanlar birbirine yakın 2 galibiyet orta sıralara çekebilir takımları ya da düşme potasının üstüne çıkarır. Bu arada bu sene 4 takım düşeceği için saydıklarından ikisininde düşme ihtimali yüksek :)
omersal
07.Ekim.2013, 05:39
öncelikle ben işe başlayana kadar bizde lig tv yok maalesef(en az 2 sene daha) :D maddi yönden haklısın tabi ama süper lige çıkacağımız parayı da transferlere verince yine çok bir şey farketmeyecek.
İkinci olarak ToRoSKaPLaNı'nın da dediği gibi o çekirdekçi tayfayı yaşayan bilir.Ve de karaborsa da artacak tabi.Geçen seneki Manisa play-off maçında biletler saniyesinde bitti ve o maçta bu tayfanın çıkarttığı olaylar yüzünden 3 maç ceza aldık.Bu Süper Lig'de de yaşamamız muhtemel bir senaryo.
Yani kısaca hem maddi hem de bizim açımızdan 33 bin kişilik stada geçmeden bu lig iyidir :)
footballer33
07.Ekim.2013, 21:03
Ben hala ümitliyim Maraş ve Fethiye'den. Çünkü puanlar birbirine yakın 2 galibiyet orta sıralara çekebilir takımları ya da düşme potasının üstüne çıkarır. Bu arada bu sene 4 takım düşeceği için saydıklarından ikisininde düşme ihtimali yüksek :)
Evet, bu sene 4 takım düşecek; unutmuşum. :) Saydığım 5 takımdan 4'ü kesin düşer o zaman. Sadece Denizlispor'u bu ekiplerin arasından sıyrılabilecek takım olarak görüyorum.
@omersal;
Dışarda izlemekten bahsettim, LigTv derken. :) Karaborsa, bu ülkenin futbol lekesidir ne yazık ki. Nereye gidersen git, vardır. Adanaspor-Demirspor maçında da karaborsa olacaktır muhakkak ve oluyordur da.
Bunların dışında söylediklerine hak veriyorum.
Raul Meireles
08.Ekim.2013, 01:07
Aman hocam Denizlispor'u sevmediğimden değil ama Linyit'in düşmesini istemem şahsen. :) Emeğin, emekçinin olduğu hiçbir şehir klübünün düşmesini istemem. 1. Lig'de Tavşanlı Süper lig'de ise Karabükspor liglerine zevk katıyor bence. Çünkü oradaki insanların eğlenip vakit geçirebildikleri şeyin öncelikle futbol olduğunu düşünüyorum.
grkm33
09.Ekim.2013, 02:58
Mersin İdmanyurdu ne ara belediye takımı oldu :)
footballer33
09.Ekim.2013, 17:30
Mersin İdmanyurdu ne ara belediye takımı oldu :)
İBB ve BB Ankara... Başka da açıklama yapmaya gerek yok sanırım. ;;)
grkm33
10.Ekim.2013, 00:03
İBB ve BB Ankara... Başka da açıklama yapmaya gerek yok sanırım. ;;)
Ben onları sormamıştım o yüzden bencede açıklamana gerek yok
DenizlispoR
10.Ekim.2013, 00:18
Denizlispor hakkında konuşursam kaos ortamı takımı yaralamaz,bizim takımı artık normal ortam yaralıyor. Başkanımız twitter'daki hasthag yüzünden istifa etti diyenler var,şehir o derece bozdu. :n:
Yusuf Şimşek kolay kaçış oldu,taraftarın 2 hafta yuhalayamayacağı birini getirdiler en azından. Takım az buçuk toparlanıp orta sıralara çıksa bari. Zaten KSK gibi bir 10 yıl falan bu ligde takılacağız,belli oldu bu.
footballer33
10.Ekim.2013, 02:13
Ben onları sormamıştım o yüzden bencede açıklamana gerek yok
Belediye takımları konuşulmuş, sen de Mersin ne ara belediye takımı oldu demişsin. O halde sen açıkla da biz de bilelim, neleri sorduğunu!!! Biz de gelip burda Mersin'e belediye takımı demedik zaten, İBB ve Ankara'dan bahsettik!!!
ReaList
06.Kasım.2013, 18:03
Nedir bu Balıkesir'in Urfa'dan çektiği :p
omersal
06.Kasım.2013, 21:45
Demirspor golü yedi.Tribünde 'Yücel ildiz istifa' sesleri , yuhlamalar , ıslıklamalar ve küfürlü tezahuratlar..
Az bile yapıyor bu taraftar , bir kaç futbolcu dışında kimse aldığı paranın hakkını vermiyor !
CeNTeR_TR
30.Kasım.2013, 18:02
0-3 den 5-4 e maç veren Hüseyin Kalpar Allah seni bildiği gibi yapsın !
Fearless Coward
01.Aralık.2013, 02:09
Yahu Samsun'a tam helal diyeceğim adamlar nasıl verdi maçı valla çok merak ediyorum peş peşe goller yemişler taraftar'a yazık valla.
CeNTeR_TR
01.Aralık.2013, 02:13
Kaan deşme yarayı be kardeşim :( Hüseyin Kalpar bu maç herşeyi berbat etti sağolsun.
LaigLeNoiR
01.Aralık.2013, 03:05
Muthis macti gercekten 90 dk izledim Besiktas Fener macindan daha iyiydi o derece yani.
Bos zamaninizda bu maci bulup izleyin ama 90 dk.
Bordo61Mavi
02.Aralık.2013, 05:59
Samsun taraftari baskalarina 3-0 da kufur edecegine kendi takimini destekleseydi belki puan kaybetmiyecekti. Mersini kutlamak lazim guzel galibiyet aldi
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 12:47
Samsun taraftari baskalarina 3-0 da kufur edecegine kendi takimini destekleseydi belki puan kaybetmiyecekti. Mersini kutlamak lazim guzel galibiyet aldi
Bizim her zaman işimiz başkaları diye adlandırdığın ama sadece başkası olan ve bizler için hiçde önemi olmayan trabzon insanı ve trabzonspordur , 10-0 geri de de olsak 10-0 önde de olsak beklediğimiz tek dakikadır 61.dakika.
Taraftar bu maçı kaybettirmedi sonuç olarak futbolcular sahada kaybett.Taraftara bunu bağlamak sadece Trabzonsporlu olduğunuzdan dolayı küfürlerden hoşnut olmamanızdır.
Bordo61Mavi
02.Aralık.2013, 13:45
Onemsiz olup dakikasi beklenen tek kulup biziz demek :) Samsun bu sorununu cozdugu zaman basarili olur.
Ben Samsunu derbi veya ezeli rakip olarak gormuyorum. Zaten taraftarda gormuyorki 55'i bekleyip kufur etmiyorlar.
Sahadaki futbolcu maci tribun etkeni olmadan kazaniyorsa/yeniliyorsa sizin taraftar bosuna maca gitmesin.
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 13:54
Onemsiz olup dakikasi beklenen tek kulup biziz demek :) Samsun bu sorununu cozdugu zaman basarili olur.
Ben Samsunu derbi veya ezeli rakip olarak gormuyorum. Zaten taraftarda gormuyorki 55'i bekleyip kufur etmiyorlar.
Sahadaki futbolcu maci tribun etkeni olmadan kazaniyorsa/yeniliyorsa sizin taraftar bosuna maca gitmesin.
Önemsiz olup bekleyip beklememekden bunu anladıysanız bilemeyeceğim tabi.
Olaya sadece futbol olarak baktığınız için görmemeniz doğaldır , burada olaylar futbol olarak değil şehirleşme , insanlaşma , sanayileşme vs vs gibi kıyaslamalarla gidiyor.Maçlarınızı pek fazla takip etmiyorsunuz herhalde veya geçmiş senelerde takip etmiyordunuz.Zaten bunu yapabilecek potansiyele sahip bir taraftar topluluğunuz yok :)
Bu arada maçı izlemediğinizi sadece üstün körü yorum yaptığınızı belirttiğiniz için teşekkür ederim Maçı deplasmanda oynadığımızı belirtmek isterim :)
Bordo61Mavi
02.Aralık.2013, 14:05
Yok maci izlemedim ama 3-0 dan mac vermekte ustun gayret gerektiren bir durumdur.
Sehirlesmeymis sanayiymis suymus buymus benim konumun disinda, ne Trabzonda yasiyorum nede Samsunda.
Futbol olarak bakiyorum olaya, gecmis senelerde kufur oldu 55'de ama bu birtek bizim stadda olan birsey degil. Karadeniz takimlari belli donemlerde birbirlerini anmayi seviyor.
Taraftar toplulugu hakkindaki dusuncene katiliyorum, baska takimlarin yaptigi butunlesme bizde olmuyor. Gecen ay Turkiyedeydim 3 sene ardindan, 2 maca gittim hic bir sey degismemis. Kale arkasina 2 taraftar grubu(yol tarafida sayarsak toplam 4) sigdirabilen baska takim yoktur heralde. "Kadir Ozcan" tezahurati yapiliyor deniz tarafi baska sekilde soyluyor, yol tarafi baska.
Konuyu daha fazla amacindan saptirmayip, bukadar yeterlidir diyorum.
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 14:46
Türkiyede yaşamış olsaydınız uzun uzun yazacaktım ama madem uzaksınız sadece futbolla olan kısma bir açıklık getireyim.3 0 dan dönen maçın tel sorumlusu Antep doğumlu ve Baskıya ufak da olsa baş kaldıramayan Hüseyin Kalpar dır.
omersal
02.Aralık.2013, 16:16
Hüseyin Kalpar yüzünden olsa gerek tam sevemedim bu sene Samsunspor'u. Oysa ki Samsunspor bizi çok iyi karşılamıştı geçen sezonun son maçında ve sağ olsunlar bizi play-offa uğurlamışlardı tezahuratlarla.
Bu sene de takım beklediğimden çok daha iyi ama Mersin maçında 3-0dan maç vermenin hiçbir açıklaması olamaz ki 6 puanlık bir maçtı.4-2den sonra bıraktım maçı ama özetlerden anladığım kadarıyla full defansa çekilmiş Samsun 4-2den sonra ve maçı vermesinin nedeni de bu olmuş yani tamamen TD hatası , gerçekten yazık olmuş.
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 16:20
Hüseyin Kalpar yüzünden olsa gerek tam sevemedim bu sene Samsunspor'u. Oysa ki Samsunspor bizi çok iyi karşılamıştı geçen sezonun son maçında ve sağ olsunlar bizi play-offa uğurlamışlardı tezahuratlarla.
Bu sene de takım beklediğimden çok daha iyi ama Mersin maçında 3-0dan maç vermenin hiçbir açıklaması olamaz ki 6 puanlık bir maçtı.4-2den sonra bıraktım maçı ama özetlerden anladığım kadarıyla full defansa çekilmiş Samsun 4-2den sonra ve maçı vermesinin nedeni de bu olmuş yani tamamen TD hatası , gerçekten yazık olmuş.
Hüseyin Kalpar mantelitesi zaten deplasmanda bulduysan yat üstüne , ama 3 tane bulup üstüne yatamıyorsan yazıktır günahtır.
Hatasına gelecek olursak ise , orta saha direncimiz tamamen düşmüşken bir türlü orta alana müdahele etmedi adamlar lambur lumbur geliyor fakat bir türlü 3.bölgede çoğunluğu sağlayamıyoruz nitekim de maçı kaybettik.
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 16:21
Hüseyin Kalpar mantelitesi zaten deplasmanda bulduysan yat üstüne , ama 3 tane bulup üstüne yatamıyorsan yazıktır günahtır.
Hatasına gelecek olursak ise , orta saha direncimiz tamamen düşmüşken bir türlü orta alana müdahele etmedi adamlar lambur lumbur geliyor fakat bir türlü 3.bölgede çoğunluğu sağlayamıyoruz nitekim de müdahele gelmeyince maçı kaybettik.
Homer J.S
02.Aralık.2013, 18:56
Türkiyede yaşamış olsaydınız uzun uzun yazacaktım ama madem uzaksınız sadece futbolla olan kısma bir açıklık getireyim.3 0 dan dönen maçın tel sorumlusu Antep doğumlu ve Baskıya ufak da olsa baş kaldıramayan Hüseyin Kalpar dır.
Turgut abi kusura bakma şu kısmı pek anlayamadım, Antep doğumlu olması ne alaka yani? Ayırıyor muyuz hocaları, hocaları geçtim insanları şuralı buralı diye?
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 19:45
Turgut abi kusura bakma şu kısmı pek anlayamadım, Antep doğumlu olması ne alaka yani? Ayırıyor muyuz hocaları, hocaları geçtim insanları şuralı buralı diye?
Est ne kusuru , Ayırma yok tabiyki.Samsunspor taraftarının da yönetiminin de takımda istemeyeceği ayıracağı tek insan Trabzonlu insandır.Gerisine hiçbir şekilde bir ayırt etme gibi bir durum olamaz.Kaldı ki ilk defa Yunan bir oyuncuyu Türkiyeye getirerek bir adım atmıştık. ( Gekas )
Gelelim Antep'li deme sebebime , Şuan şehirdeki bariz düşünce Kalpar'ın Mersin'e olan yakınlığından dolayı takıma bir etki yapmaması.Tabi bu bir düşünce doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama daha önce de takımın adı böyle şeylere karıştığı için maalesef inandırıcı tarafı daha ağır basıyor.
Mesela Süper Lig'e çıktığımız sene ligin son maçında Şampiyonluğu verip 2.olarak çıkmamız göze alınarak Rizespor'a evimizde maçı ellerimizle vermemiz.
CeNTeR_TR
02.Aralık.2013, 23:44
Bu da mı tesadüf :D :D :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3vfk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
grkm33
03.Aralık.2013, 02:06
Bu takım bu sene Süper Lige çıkacak o kadar !!!
https://www.facebook.com/photo.php?v=638110269565078&set=vb.180067482036028&type=2&theater
Fearless Coward
03.Aralık.2013, 02:32
Bu da mı tesadüf :D :D :D
http://u1312.hizliresim.com/1j/2/v3vfk.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Hahaha yok artık. :D Neden maçın 5-4 bittiği şimdi daha iyi anlaşılıyor. :p
Corpus
03.Aralık.2013, 02:36
PTT 1.Lig, Süper Lig' den daha zevkli. Yetenek yetmese de pozitif ve hızlı futbol var genelde
CeNTeR_TR
03.Aralık.2013, 02:40
Hahaha yok artık. :D Neden maçın 5-4 bittiği şimdi daha iyi anlaşılıyor. :p
Şaka gibi ya kariyeri oynarken çıktı karşıma :D Bekliyordum zaten böyle bişey :icon_biggrin:
omersal
03.Aralık.2013, 21:22
Hahaha SS süper :D
Bu sene alttaki 3 takım ve Denizlispor'un açıkara küme düşeceğini düşünmüştüm açıkçası ama Denizlispor çok iyi bir çıkış yakaladı ve bizi bile geçti.Bu sene düşecek 4. takım olmama mücadelesi de nefes kesecek.Umarım Adanaspor düşer :D Play-offta ise 8 takım önplanda ama fikstürümüz sebebiyle 9. olabiliriz diye düşünüyorum. 2 belediye takımı ise ilk 2 için favorim
DenizlispoR
03.Aralık.2013, 21:34
Hahaha SS süper :D
Bu sene alttaki 3 takım ve Denizlispor'un açıkara küme düşeceğini düşünmüştüm açıkçası ama Denizlispor çok iyi bir çıkış yakaladı ve bizi bile geçti.Bu sene düşecek 4. takım olmama mücadelesi de nefes kesecek.Umarım Adanaspor düşer :D Play-offta ise 8 takım önplanda ama fikstürümüz sebebiyle 9. olabiliriz diye düşünüyorum. 2 belediye takımı ise ilk 2 için favorim
Bu hafta da kazanabilirsek sürdürürüz çıkışımızı. Açıkcası tam ümitlenmeye başlamıştım da son olaylar gerçekten çok moralimizi bozdu,umarım futbolcular bu durumdan olabildiğine az etkilenmiştir.
playeray
08.Aralık.2013, 23:29
Ahaha Fethiye patlamış deplasmanda Denizli'yi 5-1 yenmiş.
Fearless Coward
08.Aralık.2013, 23:42
Adamlar fena gaz aldı. :D
Corpus
08.Aralık.2013, 23:43
Bizi izlemeye devam edin.
ps: Balıkesirspor
omersal
08.Aralık.2013, 23:46
Fethiye kuşkusuz haftanın sürprizini yaptı.Biz de alt sıra takımlarını yenmeye devam ediyoruz :) Zirvedeki 6lıyı geçmek çok zor görünüyor.
DenizlispoR
09.Aralık.2013, 01:16
Umarım etkilenmeyiz demiştim. Maçı izleyemedim ama pek hoş geçmediği açık.
omersal
09.Aralık.2013, 01:29
Umarım etkilenmeyiz demiştim. Maçı izleyemedim ama pek hoş geçmediği açık.
Ben de özete baktım da skora aldanmamak lazım , 60a kadar gol olmayan bir karşılaşma ve tamamen Denizlisporun direncinin düşmesiyle yenen 5 gol var , zaten 2si son dakikada.
Börk
09.Aralık.2013, 01:55
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1474411_656560587727825_132818361_n.jpg
MoisHaLe
09.Aralık.2013, 02:08
Vah Denizli vaah.. fena yenilmişiz.. Bari bu sene ligde kalsakta belki seneye bir şeyler olur süper lige çıkarız :)
Nedvedmania
18.Ocak.2014, 23:36
Yarın Samsunspor'lu futbolcuların vefatlarının ölüm yıl dönümüymüş sanırım. Maçta 3 boyutlu koreografi olacakmış. Eğer bilet bulabilirsem bende gitmeyi düşünüyorum.
CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 23:39
Yarın Samsunspor'lu futbolcuların vefatlarının ölüm yıl dönümüymüş sanırım. Maçta 3 boyutlu koreografi olacakmış. Eğer bilet bulabilirsem bende gitmeyi düşünüyorum.
Gel gel Cihan , yarın çok büyük bi aksilik olmazsa baya konuşulacak işler çıkartılacak.
Nedvedmania
18.Ocak.2014, 23:41
Gel gel Cihan , yarın çok büyük bi aksilik olmazsa baya konuşulacak işler çıkartılacak.
Bilet kalır inşallah yarına. Maratona geçip rahat rahat izlemek istiyorum :D
CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 23:50
Bilet kalır inşallah yarına. Maratona geçip rahat rahat izlemek istiyorum :D
Tam maç saatine yakın gelirsen zor ama bulursun herhalde.
Deseydin keşke bana ben aradım şimdi yazdığını görünce de bizdekilerde de bilet yokmuş.Yani varda ekstra yokmuş :)
Nedvedmania
18.Ocak.2014, 23:51
Sağol abi düşünmen yeter :) Sen hangi tribünde olacaksın ?
CeNTeR_TR
18.Ocak.2014, 23:54
Sağol abi düşünmen yeter :) Sen hangi tribünde olacaksın ?
Ne demek her zaman , her ne kadar görüşemesek de :)
Maraton'da olurum bende.Diğer türlü zevk vermiyor.Kale arkası falan maçı izlettirmiyor vip falan da deşarj olamıyorsun :n:
CeNTeR_TR
19.Ocak.2014, 18:46
http://i.hizliresim.com/eQArEy.jpg (http://hizliresim.com/eQArEy)
omersal
02.Şubat.2014, 17:36
Play-off umudumuz Balkes'e deplasmanda 1-0 yenilmemizle son buldu :( Bu ligi seviyorum ama bu kadar para harcadıktan sonra bu sezon böyle olmamalıydı..
Raul Meireles
02.Şubat.2014, 23:04
Valla 1. Lig acayip karıştı. :D İlk 6 takım büyük bir aksilik olmazsa kendi aralarında Süper Lig bileti ve Play-off oynarlar. Alt taraf aynı yanıyor resmen, orada da Maraş hariç diğer 5-6 takım kendi arasında yarışıyor. Ortada da bi 6'lı grup var onlar ne Play-off ne de küme düşer öyle karışık bi hal aldı bu sene :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Şubat.2014, 23:08
fethiyespor 8 haftalik yenilmezligini bucada yitirdi.
ankaraspor ve ibb direk cikar gibi duruyor. play off tan balkes ciksin isterim.
grkm33
03.Şubat.2014, 00:28
Mersin İdman Yurdu Manisaspor maçıyla birlikte yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı ve son 4 maçta kalesinde gol görmedi.
footballer33
03.Şubat.2014, 02:29
fethiyespor 8 haftalik yenilmezligini bucada yitirdi.
ankaraspor ve ibb direk cikar gibi duruyor. play off tan balkes ciksin isterim.
Playoff'tan Bal-kes tamam; ama mümkünse şu 2 belediye takımı çıkmasın Süper Lig'e ya!
omersal
19.Şubat.2014, 21:53
Şu Osman Özköylü eğer takımdan ayrılmayacaksa Ankaraspor da süper lige çıksın! Şu adam 1. Lige gölge düşürüyor.
2-0 öne geçtiğimiz maçta 3-2 yenik durumdayız , neden şaşırmadım acaba :)
Fearless Coward
19.Şubat.2014, 23:01
Bu Ankaraspor Süper Lig'e çıktı valla şu maçtan sonra yani çıkamazlarsa yazık olur. :) Orduspor'da büyük sürpriz yaptı İBB deplasmanından galip gelerek.Zirve yarışı çok zevkli geçiyor sezon sonunda Ankaraspor ipi göğüsler gibi diğer ekip İBB olabilir ama şuan oralar çok karışık. :D
Nedvedmania
19.Şubat.2014, 23:06
Çok şükür vaktinde yapılan tüm haksızlıklara rağmen Ankaraspor geri dönüyor.
Raul Meireles
20.Şubat.2014, 00:14
Çok şükür vaktinde yapılan tüm haksızlıklara rağmen Ankaraspor geri dönüyor.
Valla çıksa bile yine dönemeyecek gibi :D Melih Gökçek'in söylediğine göre bu seferde Ankaraspor'un isim hakkını Ankaragücü'ne vermeyi düşünüyor. :D
Yani Ankaraspor için kötü olabilir ama Ankaragücü'nün tekrar Süper Lig'e dönmesi beni sevindirir.
World Hollow o1
20.Şubat.2014, 00:23
10 Hafta sonra deplasmanda galibiyet aldı Adanaspor iyi takım gibi duruyoz şuan gidenler arattırmıyor kendilerini. ;)
footballer33
20.Şubat.2014, 00:28
Diğer 2 takımı bilmem; ama Balıkesirspor direk çıksın istiyorum Süper Lig'e. Eğer şansları olsaydı Adana Demir ve Karşıyaka da çıksın derdim; ama ikisinin de playoffa kalması bile zor görünüyor.
davidvilla
01.Mart.2014, 17:27
Biraz once ülkemizin underrated yeteneklerinden biri olan anil Taşdemir kornerden muthis bir gol atti fethiye deplasmaninda
Suicider
01.Mart.2014, 17:49
Fethiye'de ne şansız takım arkadaş.2 senede bir kere belki olacak golü yediler.
Corpus
04.Mart.2014, 04:06
Yine siyasetin lige karıştığı dönemlerden birindeyiz.
Balıkesir - Samsun maçı maalesef siyasi çıkarların gölgesinde kaldı. Olmayan bir penaltı ve kırmızı kart. Samsun emniyet müdüründen gelen emirler, ve yeni atanan bir emniyet müdürünün şehri kışkırtması.
Yensek bir sonraki hafta lider olma ihtimalimiz vardı. Ancak puanımızı çaldılar. 2-2 bitti maç
footballer33
05.Mart.2014, 01:04
Yine siyasetin lige karıştığı dönemlerden birindeyiz.
Balıkesir - Samsun maçı maalesef siyasi çıkarların gölgesinde kaldı. Olmayan bir penaltı ve kırmızı kart. Samsun emniyet müdüründen gelen emirler, ve yeni atanan bir emniyet müdürünün şehri kışkırtması.
Yensek bir sonraki hafta lider olma ihtimalimiz vardı. Ancak puanımızı çaldılar. 2-2 bitti maç
Maçı TRT'den canlı izledim ve söylediklerine de harfiyen katılıyorum. İlk 6-7 takım içerisinden Süper Lig'de görmeyi en çok istediğim takım Balıkesir. Umarım kalan maçlarda önünü tıkamazlar da, minimum puan kaybıyla üst lige çıkabilir.
PTT'den 2 tane belediye takımın üst lige çıkma ihtimali yüksek umarım çıkamazlar iki tane seyircisiz takımın ligde olması hoş olmaz. Gönlümden geçen Balıkesir,Samsun'un çıkması ama pek mümkün olmayacak gibi.
William Rookwood
05.Mart.2014, 02:32
Büyük ihtimalle I.B.B ve Ankaraspor çıkacak lige, üçüncü takım kim olur bilmiyorum. Gönül ister ki taraftarı olan Karşıyaka, Samsun, Balıkesir gibi takımlar çıksın lige.
omersal
13.Nisan.2014, 15:21
Fethiye - 1461 ve Linyit adım adım alt lige gidiyorlar. Adanaspor yine baldan kalacak ligde ya :(
William Rookwood
13.Nisan.2014, 15:25
http://i.imgur.com/kGvvC8n.png
Fearless Coward
13.Nisan.2014, 15:31
İBB artık çıktı Süper Lig'e. 2.'lik için ise kıyasıya bir mücadele var. Melih Gökçek'ten dolayı Balıkesir ya da Ordu'nun 2. olmasını istiyorum.
europeanconquer
13.Nisan.2014, 15:32
Balıkesir umarım 2. olur,bende istemiyorum Ankaraspor çıksın ama çıkarsa da iyi olur :D
Fearless Coward
13.Nisan.2014, 15:35
Ankaraspor'u severim aslında ama takımın ismini Ankaragücü yaparım diyor şaka gibi. :D
omersal
13.Nisan.2014, 15:38
Melih Gökçek ve Osman Özköylü ikilisini düşününce Ankaraspor çıkmasını isteyeceğim en son takım ama bugün kazanırlar inşallah :) Umarım Balıkesir çıkar , taraftarları çok iyi.
Raul Meireles
13.Nisan.2014, 16:16
Balıkesir yeniliyor 2-0 Karşıyaka'ya. İnatla ben çıkmıycam, çıkmak istemiyorum üst lige diyor :D
Ama hala Balıkesir'in avantajı var fikstür olarak haftaya Manisa'yı geçerse Süper lige çıkar bence Manisa'dan sonra Maraş ve İBB maçları var. Orduspor'un maçlarına göre daha rahat geçecektir.
omersal
13.Nisan.2014, 16:27
Ulan Ankara naptın yaa offf :( Adanaspor ligde kaldı artık :(
Raul Meireles
13.Nisan.2014, 16:29
Ulan Ankara naptın yaa offf :( Adanaspor ligde kaldı artık :(
Son saniyede neler kaçtı neler :D
omersal
13.Nisan.2014, 17:11
Son saniyede neler kaçtı neler :D
Bir adam da havadan kaleye vurmayı akıl edemedi ya :( Adanasporun boş kaleye atamadığı da fenaydı :D
William Rookwood
13.Nisan.2014, 17:22
http://i.imgur.com/E3tiTIc.png
DenizlispoR
13.Nisan.2014, 18:39
Yeniden söylüyorum,Denizlispor'a iddaa oynanmaz :n: Elim IY0'a gitmedi iyi ki. Kümede kaldık resmi olarak bu sonuçla,artık önümüz biraz açılsa da seneye için hayaller kurabilsek.
E.Cartman
20.Nisan.2014, 16:18
İBB, STSL'ye çıkmayı garantiledi.
Corpus
20.Nisan.2014, 17:01
e-bilet ten en az etkilenecek takım süper lige çıktı
serkankeyvan
20.Nisan.2014, 17:31
İBB Spor'un futbol şubesinin iptal edileceğini söylemişti Topbaş. İstanbulspor ve Vefaspor ile isim değişikliği yapılabileceğini okumuştum biryerlerden. İnşallah gerçekleşir.
footballer33
20.Nisan.2014, 17:47
İstanbulspor olarak gelsinler, 10-15 yıl önceki efsane geri döner belki. Biz de adam gibi bir takım izlemiş oluruz böylece. İBB'den nefret ediyorum.
William Rookwood
20.Nisan.2014, 17:49
Taraftarı olmayan takımlar futbola renk katmıyor maalesef. Vefa yada İstanbulspor gibi köklü tarihe sahip kulüplerin Süper Lig'de olması çok daha iyi.
eng1n
20.Nisan.2014, 17:55
Umarım lige çıkacak diğer 2 takımdan biri de Ankaraspor olmaz.
Raul Meireles
20.Nisan.2014, 17:57
Umarım lige çıkacak diğer 2 takımdan biri de Ankaraspor olmaz.
Erken konuşmak gibi olmasın ama bana göre Süper Lige çıkacak 2. takım %80 Balıkesirspor'dur. Kalan maçlarıyla çok avantajlı durumdalar ve bu saatten sonra kendi işlerini kendileri görecekler.
footballer33
20.Nisan.2014, 18:06
Balıkesir gelsin, ben de çok istiyorum. Son takım da playoffta Samsunspor olsun. Taraftarı olan, Süper Lig'e yakışan her takımı Süper Lig'de görmek isterim. Belki, İBB isim değişikliğine gitse bile taraftarı artmaz; ama en azından İBB isminden kurtulmuş oluruz.
William Rookwood
27.Nisan.2014, 19:52
Balıkesir ikinci olarak çıkacak gibi duruyor. Üçüncü de Ankaraspor olur.
footballer33
27.Nisan.2014, 23:23
Balıkesir gerideyken evden çıkmak zorunda olduğum için skoru eve gelince öğrendim ve hem şaşırdım hem de sevindim. :) Ş.Urfa, Ordu'ya çelme takarsa Balıkesir yenilse bile Süper Lig'e çıkacak. İçerideki maçı da vereceklerini düşünmüyorum tabii.
BaGa TaRKaN
27.Nisan.2014, 23:26
Son Maç Şampiyonluğu Garantilemiş Bir İBB ile Kendi Sahasında Final Yapacak Haftaya Balıkesir'de Karnaval Havası Yaşanacaktır.
attirson
04.Mayıs.2014, 18:52
Balıkesirspor büyük bir sürpriz olmazsa Süper lige cıktı diyebiliriz artık.4 senede 3 lig atlamıs olacaklar 2010da 4. ligdeymis adamlar helal olsun.En son Buca gelmisti böyle üst üste ligler atlayıp hemen düsmüslerdi Balıkesir tutunabilecek mi bakalım.
Bu arada logoları yaratıcıymıs yeni dikkat ettim. :D
http://i.hizliresim.com/P3QMO7.jpg (http://hizliresim.com/P3QMO7)
William Rookwood
04.Mayıs.2014, 18:54
I.B.B yedek kadroyla çıkmış Balıkesir maçına. Orduspor'da şuan 3-1 yeniyor Urfa'yı. Balıkesir gol yemeden galip gelirse çok iyi olacak. Şahsen Ordu'dan çok Balıkesirspor'un çıkmasını isterim lige.
Bir Ordu'lu olarak ;
Saldır İBB ! :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2014, 18:58
@attirson
altinordu da ayni cizgide. emin adimlarla yuruyorlar. gecen sene 3.lig sampiyonu, bu sene de 2.lig sampiyonu oldular. seneye de 1.ligi sampiyon bitirirlerse sasirmam.
omersal
04.Mayıs.2014, 19:01
Balıkesirspor büyük bir sürpriz olmazsa Süper lige cıktı diyebiliriz artık.4 senede 3 lig atlamıs olacaklar 2010da 4. ligdeymis adamlar helal olsun.En son Buca gelmisti böyle üst üste ligler atlayıp hemen düsmüslerdi Balıkesir tutunabilecek mi bakalım.
Akhisar'ı da unutmamak gerek :)
Edit : Orduspor'u daha çok severim ama Balıkesir gibi (taraftarı olan Süper Lig'e hasret) takımlar da olmalı süper ligde. Umarım biri direk diğeri play-offta çıkar
attirson
04.Mayıs.2014, 19:05
Evet Akhisar'da vardı.
Ege bölgesiyle ilgili bir durum heralde. Akhisar , Balıkesir , Buca , Altınordu. :D
Evet Akhisar'da vardı.
Ege bölgesiyle ilgili bir durum heralde. Akhisar , Balıkesir , Buca , Altınordu. :D
Balıkesir Marmara'da değilmiydi :D
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:09
Altınordu sanıyorum Karşıyaka'nın pilot takımı,Karşıyaka'nın oyuncuları sayesinde olabilir sanırım.
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:11
Yalnız Balıkesir'in Süper Lig'e çıkması çok güzel olur.Sıkıldık Karadeniz takımlarından.
Urfa 3-3 Ordu Ahahhahaha :n:
footballer33
04.Mayıs.2014, 19:11
Balıkesirspor işi bitirdi artık. Sanıyorum beraberlikte bile çıkıyorlar ve 2-0'dan 2-2'ye de izin vermezler zaten. Süper Lig'e çıkacak son takım da Samsunspor olur umarım. Taraftarı olan Anadolu takımları candır. :)
attirson
04.Mayıs.2014, 19:13
Balıkesir Marmara'da değilmiydi :D
Aklımda Ege olarak kalmıs. :D Çakma Marmara neresi Marmara oranın. :p
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:14
Nedir bu Ordu kininiz :D
Kin yok,Balıkesir sevgisi var :D
attirson
04.Mayıs.2014, 19:15
Ordu maçı komik olmus.Ordu 17 dakikada 3 gol atıp 3-0 yapmıs sonra Urfa 12 dakikada 3 gol atıp skoru esitlemis. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2014, 19:17
Altınordu sanıyorum Karşıyaka'nın pilot takımı,Karşıyaka'nın oyuncuları sayesinde olabilir sanırım.
hic alakasi yok :n:
altinordu ksknin pilot takimi dersen doverler seni burda :n:
altinordunun pilot takimi var bak, gumusordu. onlar da her hafta 4-5 gol salliyor rakiplerine :D
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:18
hic alakasi yok :n:
altinordu ksknin pilot takimi dersen doverler seni burda :n:
FM'nin yalancısıyım ben :D FM'de pilot takımdı :D
Edit:
Balkes maçı mahalle düğününe döndü,davul zurna nedir ya ? :n:
William Rookwood
04.Mayıs.2014, 19:26
Balkes maçı 2-1 oldu. 2-2 olmaz inşallah. :(
Raul Meireles
04.Mayıs.2014, 19:29
Dediğimiz oldu. Süper Lige hoşgeldin Balıkesirspor. Yakın bir deplasman yaparız artık seneye :D
Birde Playoff'tan Samsunspor gelirse tadından yenmez benim için bu sene :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Mayıs.2014, 19:44
FM'nin yalancısıyım ben :D FM'de pilot takımdı :D
Edit:
Balkes maçı mahalle düğününe döndü,davul zurna nedir ya ? :n:
oyunu kurup baktim, FMde de boyle bir durum yok. senin oyununda sonradan bir gelisme olmus sanirim bu konuda, yapay zekanin oyunlari :n:
ordu yerine balkes tercihi sanirim biraz da ordunun ligde oldugu donem buyuk takimlara aci cektirmesiydi. biraz da cuperin oynattigi akillarda kalan sevimsiz futbolundan kaynaklidir. egeli olarak balkesin cikmasina cok sevindim, seneye izmirden de takim cikaracaz superlige :)
attirson
04.Mayıs.2014, 19:46
Şöyle maçlara da hastayım maç sonunda iki takımda sevinecek. :D El ele kol kola iki takım buraya ! :D
europeanconquer
04.Mayıs.2014, 19:50
Ahahahah kutlama yapacak alan kalmadı :n:
http://i.imgur.com/jo6B6mw.jpg
attirson
04.Mayıs.2014, 19:51
İBB'li futbolcular girebildi mi iceri ? Bence onlarda karıstılar kalabalıga. :n:
William Rookwood
04.Mayıs.2014, 20:01
Çok iyi oldu bu valla. İstanbul'da oturmama rağmen burada bile Balıkesir bayrakları açıldı, araçlarda millet kornalara basıyor. :n: Böyle tutkulu taraftarı olan takımları Süper Lig'de görmek güzel. Ayriyetten de İsmail Ertekin'e helal olsun. Bandırma'daki başarısını Balıkesirspor'a da taşıyarak iki kulübünde kalkınmasını sağladı.
William Rookwood
04.Mayıs.2014, 21:03
Orduspor 4-3 yenmiş Urfa'yı. Anıl Taşdemir'de kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Ortasaha oyuncusu olmasına rağmen 19 gol attı bu sezon.
IcedEarth
04.Mayıs.2014, 21:19
Balıkesirspor'a tebrikler. Süper Lig'e büyük renk katacaklardır. Aynı başarıyı Mersin'den de bekliyoruz :)
Balıkesirspor'a tebrikler. Süper Lig'e büyük renk katacaklardır. Aynı başarıyı Mersin'den de bekliyoruz :)
Ordu'dan bekliyoruz Ordu'dan :D
IcedEarth
04.Mayıs.2014, 21:29
Ordu'dan bekliyoruz Ordu'dan :D
Karadeniz takımı çok var yahu, Antalya'nın düşmesiyle Akdeniz takımı kalmadı :)
DenizlispoR
04.Mayıs.2014, 21:50
Samsunspor çıkar umarım play-off'lardan. Biz de yine seneye devrettik,zaten takım bir garip antreman yapmayıp paralarını alamadıkları zaman daha iyi oynuyorlar. :n:
Corpus
04.Mayıs.2014, 23:13
Süper Lige yakışacak bir takım üst lige yükselmiş oldu. Şehirde tam bir bayram havası var. Bu stat yetmez bu taraftara :D
Fearless Coward
14.Mayıs.2014, 00:46
Kimse yazmamış hayret. :)
Play-off'ta finalin adı Samsunspor-Mersin İdman Yurdu oldu. Bir Sakaryalı olarak kardeşimiz Mersin'e başarılar diliyorum finalde Yılmaz hocadan dolayı da çıkmalarını istiyorum güzel maç olacak.
attirson
14.Mayıs.2014, 00:56
Tribündergi'nin haberine göre Samsunspor seyircisiz oynama cezası almış ve finalde Samsunspor'a ayrılan bölümde kadın ve cocuklar olacakmış.Mersin'in Super Lige çıkacağını dusunuyorum.
Suicider
14.Mayıs.2014, 01:02
Ankaraspor çıkamadı ya benim için yeterli artık kim çıkarsa çıksın farketmez.
footballer33
14.Mayıs.2014, 01:13
Tribündergi'nin haberine göre Samsunspor seyircisiz oynama cezası almış ve finalde Samsunspor'a ayrılan bölümde kadın ve cocuklar olacakmış.Mersin'in Super Lige çıkacağını dusunuyorum.
Böyle saçma şey mi olur ya? Kendi sahasında çeksin işte bu cezayı, önümüzdeki sene.
Fearless Coward
14.Mayıs.2014, 01:24
Aynen saçmalık olmuş bence de tarafsız bir sahada kendi sahasında oynanmayacak bir maç yani bu kadar önemli bir maçta olacak şey değil hakikaten.
attirson
18.Mayıs.2014, 18:47
Aslında cogunuz karşı cıkıyorsunuz ama ben dogru buldum Tff'nin bu yaptıgını.Eger bir caydırıcılıgı olacaksa böyle yapılmalı.Simdi Samsun taraftarı bir daha küfür ediyor mu etmiyor mu ? :D En kritik maçta olsa bu ceza verilmeli.Öyle daha cok caydırıcılıgı olur.Mersin'in stadında gibi oynanacak maç.
Gncl1905
18.Mayıs.2014, 19:40
Aslında cogunuz karşı cıkıyorsunuz ama ben dogru buldum Tff'nin bu yaptıgını.Eger bir caydırıcılıgı olacaksa böyle yapılmalı.Simdi Samsun taraftarı bir daha küfür ediyor mu etmiyor mu ? :D En kritik maçta olsa bu ceza verilmeli.Öyle daha cok caydırıcılıgı olur.Mersin'in stadında gibi oynanacak maç.
Bunları Süper Kupa maçında da duymak isteriz :) Fenerbahçe ceza almıştı değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Durum bizim açımızdan hiç iyi değil. Deplasmanda gibi oynuyoruz zaten + olarak Mersin saha içinde de daha iyi oynuyor ve ilk yarı bitmeden 1-0 öne geçtiler. İkinci yarı toparlanmazsak iş yaş.
Cengo
18.Mayıs.2014, 19:41
Maçtayım. Golü attık. Yıkıldı tribün. :)
Samsunspor'un kontra 433'ü yemez artık. Bitti burada. Canlı oynayan varsa Mersin İY galibiyetine bassın.
https://pbs.twimg.com/media/Bn7bystIMAAhfvJ.jpg
Gncl1905
18.Mayıs.2014, 19:43
Samsunspor'un kontra 433'ü yemez artık. Bitti burada. Canlı oynayan varsa Mersin İY galibiyetine bassın.
Kalsın kenarda, inşallah yine dediğinizin tersi çıkar :D
grkm33
18.Mayıs.2014, 19:43
https://pbs.twimg.com/media/Bn7bystIMAAhfvJ.jpg
Mersinli misin Hocam ? :icon_surprised:
Cengo
18.Mayıs.2014, 19:48
Rahmetli babam Mersinli. Dolayısı ile Mersinli olduğumdan Mersin İdman Yurdu taraftarıyımdır ama önce Fenerbahçe tabi.
Fearless Coward
18.Mayıs.2014, 19:56
Yılmaz hoca görevi bırakmış bu arada yeni duydum hiç şaşırmadım final öncesi bırakmış bir de. :D Hakan Kutlu geçmiş göreve. Kardeşimiz Süper Lig'e çıkar umarım Tatangalar olarak arkalarındayız. :)
grkm33
18.Mayıs.2014, 20:39
gol 2-0 oldu Hakettiğin yere hoş geldin Mersin'im
BaGa TaRKaN
18.Mayıs.2014, 20:41
Mersin Yine Yeniden Süperligde Hoşgeldin.
Gncl1905
18.Mayıs.2014, 20:42
İkinci yarı tek kaleye döndük ama atamadık. İlk yarıda bu kadar pasif olmasaydık iyiydi. İlk golü atan takımın ciddi avantaj yakalayacağı belliydi. Yazık oldu. Mersin'i tebrik ederim.
footballer33
18.Mayıs.2014, 20:42
Mersin çıktı Süper Lig'e. Duygusal davranıp Hakan Kutlu ile devam etmemeleri lazım ama. Yoksa seneye tekrar PTT 1. Lig'e dönerler.
MoisHaLe
18.Mayıs.2014, 20:43
Yılmaz hocaya bi takım katikulliler yapmışlar diye okumuştum. Keşke Samsun çıksaydı.. Tebrikler Mersin'e..
grkm33
18.Mayıs.2014, 20:45
Yılmaz hocaya bi takım katikulliler yapmışlar diye okumuştum. Keşke Samsun çıksaydı.. Tebrikler Mersin'e..
Yılmaz Hoca kaçtı gitti katakulli falan yok (::)
Fearless Coward
18.Mayıs.2014, 20:58
Kardeşimiz Mersin'e hoşgeldin diyoruz Süper Lig'e. Bu sefer kalıcı olacaklar umarım. Hakan Kutlu ile olmaz ama duygusal olmamak lazım.
attirson
18.Mayıs.2014, 21:17
Bunları Süper Kupa maçında da duymak isteriz :) Fenerbahçe ceza almıştı değil mi yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :)
Durum bizim açımızdan hiç iyi değil. Deplasmanda gibi oynuyoruz zaten + olarak Mersin saha içinde de daha iyi oynuyor ve ilk yarı bitmeden 1-0 öne geçtiler. İkinci yarı toparlanmazsak iş yaş.
O maç Manisa'da oynanacak geliri Soma'ya gidecek bu yüzden bir özel durum oldugu icin o maç ceza uygulanacagını sanmıyorum.Hee normal bir süper kupa olsa ceza verseler hayır demezdim.Maalesef Gfb belası o maç benim bile canımı sıktı 90 dakika küfür ediyorsan bunları kabulleneceksin.
Tahmin ettigim gibi Mersin cıktı iyi oldu Akdeniz takımı kalmamıstı ligde. :D Gecen sene düsen 3 takımdan ikisi cıkmıs oldu.
Cengo
19.Mayıs.2014, 00:54
Tüzükte etkileyen organizasyonların arasında yokmuş Süper Kupa. Dolayısı ile TFF'nin insiyatifine kalmış. Cezayı hakettiğimizi düşünüyorum suçlusu GFB bile olsa. Keşke ceza alsak.
europeanconquer
19.Mayıs.2014, 01:25
O maç Manisa'da oynanacak geliri Soma'ya gidecek bu yüzden bir özel durum oldugu icin o maç ceza uygulanacagını sanmıyorum.
Manisa'da ki stadın kapasitesi ne kadar yahu ? İlla Soma'ya yakın bir yerde oynanacaksa İzmir Atatürk Stadı'nda oynanır,daha fazla gelir getirirdi.
Tamamen TFF'nin iş bilmezliği,işgüzarlığı,başka bir şey değil.
Mersin'e de tebrikler,her ne kadar Samsun çıksın istesem de Akdeniz adına Mersin iyi oldu.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2014, 18:44
Edittttttttt
attirson
31.Ağustos.2014, 00:21
Alanya efsane basladı lige. :D Manisa deplasmanından 3-0lık galibiyetle ayrıldı.
BaGa TaRKaN
31.Ağustos.2014, 00:32
Alanya Yine Totem Yaparak Başladı Desene :D Sezon Sonunda Süper Lige Çıkarsa Şaşırmam :D
Hatta Bu Totemle Bir Kaç Yıl Sonra Ş.L'de Final Bile Oynayabilirler O Derece Yani :n:
Ali Hikmet
31.Ağustos.2014, 14:29
http://i.hizliresim.com/gj1LO5.png
http://i.hizliresim.com/d4VqOD.jpg
AZ DA OLSA GÜCÜMÜZ çektiğim video
Ali Hikmet
01.Eylül.2014, 14:58
Ptt 1.Lig'de 2014-2015 futbol sezonunda ilk hafta heyecanı geride kalırken, birinci haftada forma giyen 252 oyuncudan 128'i yeni takımlarında ilk kez mücadele etti.
Yeni sezonda bir çok ekibin takımını güçlendirdiği ilk haftada 252 futbolcu mücadele ederken, Adana Demirspor ve Manisaspor, bu yıl transfer ettiği 12 oyuncusunu oynattı. Bu iki ekibin ardından en çok transfer ettiği futbolcuya şans veren 11'er oyuncuyla Boluspor ve Şanlıurfaspor, 10 futbolcuyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 8 oyuncuyla Osmanlıspor, 7'şer isimle Denizlispor, Giresunspor, Karşıyaka, 6 'şar futbolcuyla Adanaspor, Albimo Alanyaspor, Altınordu, Alanyaspor, Elazığspor, 5 oyuncuyla Kayserispor, 4 isimle Bucaspor ve 3 oyuncuyla Samsunspor oldu.
Maddi sorunlar nedeniyle yeni oyuncularına lisans çıkartamayan Orduspor, mevcut kadrosunun yanı sıra 1 altyapı oyuncusunu sahaya sürdü.
sarianet
27.Eylül.2014, 15:37
Denizli osmanlıspor maçını izliyorum
Denizli taraftar bandosu mehter marşı çalıyor bu kadar centilmen bi taraftar görmedim bravo :D
DenizlispoR
27.Eylül.2014, 15:42
Pek iyi oynamıyoruz ama ona rağmen 2-0 öndeyiz. Garip,ama güzel. :n:
sarianet
27.Eylül.2014, 16:49
2-2 oldu denizli hiç oynayamadı 2. Yarı
attirson
27.Eylül.2014, 17:00
Bu hafta da Antalya'nın liderlik şansı yalan oldu. :(
DenizlispoR
27.Eylül.2014, 19:33
Osmanlı bu lige fazla,açık ve net. As kadroları STSL'de sırıtmaz. Bizim kadro yapımızla skor başarıdır,herhalde dünyada sağ açığına uzun yüksek top atan tek takım biziz. Erçağ ona rağmen iyi iş yaptı,Andonov biraz daha aktif olabilirdi. Genkov'u görebilsek iyiydi.
balot50
28.Eylül.2014, 00:22
Bu hafta güzel kaybettik ama..
Ali Hikmet
28.Eylül.2014, 17:45
http://i.hizliresim.com/lzjLdr.png
attirson
05.Ekim.2014, 18:56
Antalyaspor , deplasmanda Manisaspor'la 3-3 berabere kaldı.İlk yarı skor 1-3e geldiginde Manisaspor dagılmıstı 4-5 tane bombos pozisyona girdi Antalya ama bunları degerlendiremedi.Devre arası Manisaspor kendine geldi 2. yarıya golle basladı daha sonra ceza sahası dısında yapılan faule hakem penaltı diyince skor 3-3e geldi ve karşılasmanın skoru tayin edilmiş oldu.Antalyaspor , Osmanlıspor'la beraber STSL'ye çıkacaktır.İlk maç olan Ksk maçı dısında bütün maçlarda harika bir futbol oynadı.Bu arada Gökhan Karadeniz müthiş bir oyuncu bitirici pasları harika atıyor.Seneye Ts'ye çok yararı olacaktır.
attirson
05.Ekim.2014, 22:11
5 hafta sonunda oluşan puan durumu
http://i.hizliresim.com/5RQr2d.jpg (http://hizliresim.com/5RQr2d)
footballer33
06.Ekim.2014, 00:10
Ameobili, Muhammed Demircili G.Antep BB'nin 5 maçta galibiyeti yok henüz. Bir de, sezon başında bu ikisi haricinde o kadar flaş isimler alınmıştı. Hayal kırıklığı olacak sanırım.
SacrificeGGTC
06.Ekim.2014, 00:16
Yenilmiyoruz, fakat yenemiyoruzda. Altınordu bu performansla ligte kalacaktır. Gökhan Karadeniz eksiğimizi gol yollarında çok hissediyoruz. Baha Talcı ise şuan katkı sağlayan en iyi oyuncumuz. İnanıyorum, bu sene düşmez isek, seneye daha sağlam hazırlanacağımıza. Kadroumuz genç çünkü, 1 senelik deneyimle başarılabilir herşey.
Ali Hikmet
06.Ekim.2014, 11:50
Hedef Süper Lig pozisyonları değerlendirdi ve yaptığın hatalar Ali Palabıyık Değerlendirme
DenizlispoR
19.Ekim.2014, 20:24
Klasik Denizlispor,berbat futbol ama gol. 2. devre Alanya akıllanmasa bari.
Ali Hikmet
19.Ekim.2014, 22:37
Dk 2 penaltımız verilmedi. adananın 2. golünde o topu içerdeymiş gibi nasıl karar verilir. Bu maçı bir gün adam gibi yönetseler böyle olmayacak. Tff , volkan bayarslan ve diğerleri pis ellerinizi Demirspor'dan çekin. Yorum sizlerin bundan sonra
http://i.hizliresim.com/5RnXQl.jpg
sarianet
19.Ekim.2014, 22:53
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/10/19/1ed7087e5faa4e518137a5f9696c0ccd.jpg
DenizlispoR
20.Ekim.2014, 00:03
Samsunsporlu arkadaşlar,şu beraberlik işini nasıl kapatıyoruz? :n:
playeray
07.Aralık.2014, 18:25
Kayserispor 3-1 Osmanlıspor
Osmanlı ilk yenilgisini aldı
attirson
04.Ocak.2015, 18:49
Ptt 1. lig baya heyecanlı gidiyor bu sene.Kayserispor , Osmanlıspor , Antalyaspor ve ADS dörtlüsünden çıkamayana yazık olur.
Antalyaspor'da saçma bir rehavet var.Son Osmanlıspor maçı 2-2 bitti ama 2-8 bitebilirdi bombos pozisyonlarda topa vurmak yerine çalıma giden saçma oyuncular gereksiz iki puan kaybettirdi.Ama Osmanlıspor maçındaki oyunu ligin ikinci yarısında oynarsa Antalya sampiyon olarak çıkar üst lige.
Ali Hikmet
24.Ocak.2015, 21:37
http://i.hizliresim.com/4ZWQL4.png
footballer33
25.Ocak.2015, 16:23
Adana Demirspor'un önüne set çekmezler inşallah, Osmanlıspor için. Bu sene Süper Lig'e çıkma zamanı artık. Ordu da, daha 2 sene önce Süper Lig'de oynarken şimdi 2. Lig'e düşmek üzere.
Ali Hikmet
01.Şubat.2015, 12:26
Adana Demirspor'un önüne set çekmezler inşallah, Osmanlıspor için. Bu sene Süper Lig'e çıkma zamanı artık. Ordu da, daha 2 sene önce Süper Lig'de oynarken şimdi 2. Lig'e düşmek üzere.
Katılıyorum hocam ama osmanlıyı çıkarmazlar. Melih Gökçek ankaragücünü satın aldığından osmanlıya geçirme projesi var.
attirson
01.Şubat.2015, 14:46
Ligin Kayseri'yle beraber en iyi kadrosuna sahip olan Antalya en kötü böyle yönetilebilirdi.Her maç farklı taktik , iyi oynayan oyuncunun yerini degistirip ondan en kötü performansı almaya calısmalar... Erken bir müdahaleyle Hami Mandıralı gönderilmeli.Yerine ligi bilen tecrübeli bir hoca lazım.Hami gelmeden Hikmet Karaman gelecekti üç kurusun lafını yaptılar işi riske attılar.
BaFraLı
01.Şubat.2015, 17:04
Samsunspor bu gün deplasmanda, Giresunspor'u 0-4 yendi.
Devre arası takıma katılan isimler yerinde transfer oldu gibi görünüyor. Sezer Özmen defans hattı için çok çok iyi transfer bence. Ofoedu'da hücüm hattında baya yararlı oynuyor. Samsunspor'un performansı böyle gider umarım.
Ali Hikmet
26.Şubat.2015, 11:08
Cumartesi günü kayseri yenersek sene sonu şampiyon biz oluruz.
DenizlispoR
23.Mayıs.2015, 00:21
Ve en kritik gün geldi çattı. Hem aşağısı hem yukarısı baya karışık,hadi yarın Allah utandırmasın.
Kümede kalırsak veya düşersek değişmemesi gereken tek şey Mehmet Altıparmaktır. Bence hoca farkı bizi buraya taşıdı son haftalarda.
BaGa TaRKaN
23.Mayıs.2015, 22:46
PTT 1.Lig 2014-2015 Normal Sezonu Bugün Oynanan Maçlarla Tamamlanırken Süperlige Kayserispor'un Ardından 2.Bileti Alan Takım Osmanlıspor Oldu. Ligi 3-6 Arasında Tamamlayan Takımlar Albimo Alanyaspor, Adana Demirspor, Antalyaspor ve Samsunspor Süperlige Çıkacak Son Takım Olabilmek İçin Mücadele Edecekler. Playoff Eşleşmeleri Belli Olurken 2 Maç Üzerinden Oynanacak Maçta Galip Takımlar Finalde Mücadele Edecekler ve Süperlig Vizesini Alan Son Takım Bu Maçta Belli Olacak. Buna Göre Playoff Eşleşmeleri Şu Şekilde Oluştu;
Samsunspor - Albimo Alanyaspor
Antalyaspor - Adana Demirspor
http://i.imgur.com/Nl4232B.png
http://i.imgur.com/Kynt0EK.png
Ligde Son 3 Sırayı Alan Takımlardan Orduspor, Bucaspor ve Manisaspor'da Küme Düşerek Gelecek Sezon Spor Toto 2.Ligde Mücadele Edecekler.
europeanconquer
24.Mayıs.2015, 10:39
Umarım Albino Alanya veya Adana Demirspor yükselir.Samsunspor'a da hayır demem ama umarım Antalya yükselmez.
Ali Hikmet
24.Mayıs.2015, 11:20
Umarım Albino Alanya veya Adana Demirspor yükselir.Samsunspor'a da hayır demem ama umarım Antalya yükselmez.
Eğer siyaset veya 4 duvar arasında dönen bir şey olmazsa bu sene o sene olacak.
playeray
05.Haziran.2015, 23:05
Antalyaspor penaltılar sonucu Süper Lig'e yükseldi
europeanconquer
06.Haziran.2015, 00:24
Hahahaha 4 takımdan üç tanesini istedim 4. Takım yükseldi :zuhaha