View Full Version : Galatasaray - Gaziantepspor | STSL 1. Hafta
Ralph
15.Ağustos.2013, 21:06
http://img844.imageshack.us/img844/876/oeg1.png (http://img844.imageshack.us/i/oeg1.png/)
europeanconquer
16.Ağustos.2013, 09:49
Sezona iyi başlamak önemli,Sneijder'in veya Selçuk'un mutlak golü var.Burak'ta ilk 11 başlar,Chedjou'da.
Başarılar Galatasarayım ! Allah utandırmasın.
uAburak89
16.Ağustos.2013, 12:17
Kadroyu tahmin edemiyorum, Süper Kupa maçı gösterdi ki bu sene 4-5 oyuncu dışında kimsenin yeri garanti değil. Rakibe göre 1-2 rotasyon yaparak gideceğiz. Umarım Fatih Terim bu maç için en doğru takımı bulur ve açılışı güzel yaparız.
byariff
16.Ağustos.2013, 13:46
muslera
eboue-semih-chedjou-hakan
selcuk-melo-erman
sneijder
burak-drogba
seklinde kadro bekliyorum arenada gaziantepi yenemedik galiba hic umarim bu sanssizligi kirariz 2-0 skor tahminim.
davidvilla
16.Ağustos.2013, 16:21
Kupa kadrosunu pek bozmaz bence. Burak yine oturabilir.
William Rookwood
18.Ağustos.2013, 00:53
Terim'in cezası bitti mi?
Corpus
18.Ağustos.2013, 01:04
Hamit yerine dinamik biri oynasın kafi
Puan kaybı yaşamayız
Ahmet Göktaş
18.Ağustos.2013, 01:46
Hamit - Amrabat aynı anda başlarsa puan kaybı yaşar Galatasaray , Hamit'in yerine Erman bile olsa kazanır.
europeanconquer
18.Ağustos.2013, 01:49
Hamit'in yerine kim oynasa kabul ederim.Oyun zekası olarak çok bir sıkıntısı olmasa da çok hantal,çok ağır,ayakta bile duramıyor.
SAİT71
18.Ağustos.2013, 01:51
Şu tahmin oyununda beraberlik vermiştim ancak Fenerbahçe'nin de puan kaybettiği ilk haftada lige iyi bir giriş yapmak isteyecektir Galatasaray. 3 küsürlü bir skor bekliyorum. Artık 3-0 mı desem 3-1 mi desem yoksa 3-2 mi desem bilemedim şimdi :n:
byariff
18.Ağustos.2013, 01:53
erman yada engin baslamali yada sabri ne bilim hamit olmasinda kim oluyorsa olsun
europeanconquer
18.Ağustos.2013, 01:57
erman yada engin baslamali yada sabri ne bilim hamit olmasinda kim oluyorsa olsun
Abi tamam alakasız birini istiyorsun da gittin cezalı adamı buldun.Kazım de ,Ceyhun de,Gökhan,Dany falan de hatta Mahmut de ama cezalı adamı nasıl buluyorsun :n:
mpaker66
18.Ağustos.2013, 14:04
Başlasın artık şu lig sabırsızlandım. :)
Kadro konusunda ise Hamit yine oynar Burak'ta 11 çıkar.
Muslera-eboue Semih chedjyou Hakan- Melo Hamit Selçuk Sneijder- Drogba Burak.
Böyle çıkarız bence.
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 11:00
Bugün günlerden Galatasaray ! 12 saate yakın bir süre nasıl geçecek bilemiyorum.Bir an önce izleyesim var Galatasaray'ımı.
Bu arada Big Chief maçta olacakmış,herhalde son kez vedalaşmak için.
anil luque
19.Ağustos.2013, 11:12
Gaziantep'in varlık gösterebileceğini düşünmüyorum pek. Galatasaray rahat bir şekilde kazanır .
nannar
19.Ağustos.2013, 11:14
Burak gidecek mi kalacak mı tartışmaları içerisinde lige giriyoruz. Anlaşılan Sneijder'den daha iyi yararlanmak adına Fatih Terim'in aklında 4-4-1-1 var. Eğer böyle oynayacaksak solda emre sağda hamit ile başlayabilir. Ama Amrabat-selçuk-melo-hamit 4'lüsü de muhtemel. Her ne olursa olsun Hamit'e bir göz dağı verilmeli diyeceğim ama sağ kanatta adam yok yedekte :D Burak için 2-3 çift sözüm var. Fatih Hoca sistemi bu sene 4-4-1-1 kuracaksa forveti Drogba olur,Burak sonradan girer. Burak bunu sorun etmezse seneye Dogba'nın yerini alır.Ama sorun ederse bu sezon gitmesi lazım...
Hugo
19.Ağustos.2013, 11:51
Kazım oynasın abi sağ kanatta. Türkiye'deki en büyük Kazım fanı benim herhalde :D
Az akıllı olsa banko 11 olacak ama akılsızlık etmemesi lazım.
Gncl1905
19.Ağustos.2013, 12:20
Artık Hamit yerine kim oynarsa oynasın ama biri oynasın.
Maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. İlk maç, hafta içi maçımız yok, lige hazır gibiyiz. Bir zahmet hata yapmayalım.
Corpus
19.Ağustos.2013, 15:23
Kazım oynasın abi sağ kanatta. Türkiye'deki en büyük Kazım fanı benim herhalde :D
Az akıllı olsa banko 11 olacak ama akılsızlık etmemesi lazım.
Ben de Kazım' ın potansiyelli olduğunu düşünüyorum. Hatta Drogba eğitirse Boğa' ya bile dönüşebilir bence.
byariff
19.Ağustos.2013, 19:45
yeter be hoca yeter artik
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Hamit, Selcuk, Sneijder, Burak, Drogba.
Veli Yigit
SON DAKİKA: Sneijder'in 38 derece yüksek ateşi var. Maç saatine hazır hale getirmek için tedavisine devam ediliyor #GSTV
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 19:48
Ahahahah :n:
Fatih Hoca tam bir troll ya :n: Millet Hamit'i kesmesini bekledikçe o oynattıkça oynatıyor :D
Fearless Coward
19.Ağustos.2013, 20:10
Hamit dışında güzel 11 olmuş Amrabat'ın kesik yemesine sevindim iyi olmuş aklı başına gelir inşAllah.Her ne kadar inanmasam da Hamit'i konuşmayacağımız bir maç olur umarım.Sezonu galibiyetle açarız inşAllah başarılar Aslanlarımıza.
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 20:32
https://pbs.twimg.com/media/BSC2-JWCYAAhmsk.png
Before-After tarzı bir şey olmuş.
Bu arada; herkes gider Hakan kalır :n:
bilmania
19.Ağustos.2013, 20:41
Galatasaray sezonun ilk haftasında rahat kazanır diyorum.Kadro da fena diyıl.Tabi Hamit dışında.
William Rookwood
19.Ağustos.2013, 20:47
Fatih Terim'in cezası bitti mi?
footballer33
19.Ağustos.2013, 21:20
https://pbs.twimg.com/media/BSC2-JWCYAAhmsk.png
Before-After tarzı bir şey olmuş.
Bu arada; herkes gider Hakan kalır :n:
Yalnız o günün şartlarında Hakan Balta, takımın bankosuydu. Lucas Neill, Servet, Ayhan, Arda Turan ve Kewell da takımın olmazsa olmazlarıydı. :)
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 21:42
Yalnız o günün şartlarında Hakan Balta, takımın bankosuydu. Lucas Neill, Servet, Ayhan, Arda Turan ve Kewell da takımın olmazsa olmazlarıydı. :)
Kendi tuttuğum takımı gayet iyi biliyorum abi,o kadro Karpaty Lyiv diye bir takıma elenmişti,ligde 8. olmuştu.Servet,Ayhan,Mustafa,Hakan,Ali,Mehmet falan o günlerde çok küfürler yemişti,Arda bile yemişti yani o derece kötüydük.O günün şartları diyorsun da bakıyorum ondan tam 1 yıl sonra kadroda olan oyunculara ; Muslera,Eboue,Semih,Melo,Selçuk.Bugün hepsi 11 oynuyor.
https://pbs.twimg.com/media/BSDFedxCcAAH3UK.jpg:large
Ah ulan Florya'nın zemini :( Sen olmayaydın şimdi şu adam 11'deydi :(
nannar
19.Ağustos.2013, 22:23
Burak 11'de. 4-3-1-2 oynuyoruz.Amrabat'tan kurtulduk,bir dehamit yerine adam olaydı :D
LadroN
19.Ağustos.2013, 22:37
1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun.
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 22:48
Maç başladı,başarılar Galatasarayım !
Yeni sezon hayırlı olsun.
uAburak89
19.Ağustos.2013, 22:55
Hakan Balta beklentilerin üzerinde başladı yine.
Ve gol gelir..
byariff
19.Ağustos.2013, 22:56
Sneijderrr
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 22:57
Wesley Sneijdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer 1-0
Açılısı yaptı aslanım,Burak'ta çok güzel asist yaptı.
uAburak89
19.Ağustos.2013, 23:13
Topu bıraktık Antep'e, böyle gitmez..
footballer33
19.Ağustos.2013, 23:15
Kendi tuttuğum takımı gayet iyi biliyorum abi,o kadro Karpaty Lyiv diye bir takıma elenmişti,ligde 8. olmuştu.Servet,Ayhan,Mustafa,Hakan,Ali,Mehmet falan o günlerde çok küfürler yemişti,Arda bile yemişti yani o derece kötüydük.O günün şartları diyorsun da bakıyorum ondan tam 1 yıl sonra kadroda olan oyunculara ; Muslera,Eboue,Semih,Melo,Selçuk.Bugün hepsi 11 oynuyor.
https://pbs.twimg.com/media/BSDFedxCcAAH3UK.jpg:large
Ah ulan Florya'nın zemini :( Sen olmayaydın şimdi şu adam 11'deydi :(
Ben sana kendi tutuğun takımı bilmiyorsun tarzında bir gayeyle cevap vermedim, sen çok yanlış algılamışsın. :) Demek istediğim şey, sahada başarısızdınız; ama kağıt üstünde çok kötü bir kadronuz yoktu. Başarısız bir takım olunca dağıldı nihayetinde. Zaten kendin de demişsin, hemen ertesi sene kadro büyük ölçüde yenilendi diye. :)
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 23:15
Antepliler ne zaman yere düşse faul çalıyor maşallah.
@footballer33
Abi tabi ki çok kötü bir kadromuz yoktu ancak o kadro ile bu kadroya bakıyorsun çok büyük fark var,onu belirtmek istedim.
attirson
19.Ağustos.2013, 23:17
Antep bekledigimden iyi oynuyor.
ReaList
19.Ağustos.2013, 23:21
Semih Ulfa'dan daha yaşlı görünüyor (:
Gncl1905
19.Ağustos.2013, 23:23
Senijder'in frikik kullandığını göremeden adam bizden gidecek herhalde :D
attirson
Gs maçında da ayrışma basladı bir bölüm her yer taksim her yer direnis diger kısım ıslık.Bir tek Bjk maçında ıslık olmadı hiç.
footballer33
G.Antepspor, sezona transfersiz başlayan tek takım sanırım. Geçen seneden farklı hiçbir futbolcu görmedim kadroda.
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 23:24
Eee olacak normal olarak,Galatasaray olsun Beşiktaş olsun Fenerbahçe olsun,taraftar kitleleri her kesime hitap ediyor.
LadroN
19.Ağustos.2013, 23:27
Ultraslan kadar ucube bir grup yok lanet olsun
nannar
19.Ağustos.2013, 23:36
Hamit'ten bıktım iyice yaaaa...
uAburak89
19.Ağustos.2013, 23:37
Hamit cebine sarıyı da koydu, dökülüyor resmen. 2. golü bulamamak hayal kırıklığı, 2. yarı fişi çekeriz umarım.
İlk yarının en iyisi Sneijder, sonra da Hakan Balta. 3 orta kesti Hakan, 3'ü de çok iyiydi, 2 de pozisyona girdi. Bu şekilde oynayabilecek olsa tüm sezon, sol beke gerek yok.
Suicider
19.Ağustos.2013, 23:38
İlk yarıda fena değildik Hamit yine aksıyor,Burak pasif kaldı.Hakan balta ileri çıkışlarını fazlalaştırmış bu olumlu bir gelişme.Bakalım ikinci yarı 2'yi bulursak daha iyi olur.
Önder HOCA
hakan neler kaçırdı
europeanconquer
Hamit her zaman ki Hamit,Hakan'ı beğendim,iyi oynuyor.Selçuk net kötü.Biraz sorumluluk alması gerekiyor.
Takım olarak ise,fazla geri çekilmiştik ama son 5-10 dakika biraz açıldık tekrar,genel yorum yapmak gerekirse iyi değiliz,biraz canlanmamız lazım.Erman girsin Hamit yerine,oyun cidden çok hızlanır.Hamit baltalıyor resmen atakları,çok ağır.
byariff
19.Ağustos.2013, 23:39
balta ve sneijder su an en iyiler , hamit gereksiz + gereksiz her defasinda soluyorum takimin ataklarini baltalamaktan baska bir is yaptigi yok engin yada erman girse takim cok daha hizli oynucak.
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 23:42
hakan neler kaçırdı
Böyle pozisyonlara girmesi bile bizim için nimet abi :n: Varsın atamasın.
Gncl1905
19.Ağustos.2013, 23:45
Hakan Balta'nın bile 2 gol kaçırdığı bir maç izliyoruz :D
Takımı ilk yarıda beğendim. 20. dakikadan sonra izledim; bir korner pozisyonu dışında kalemize gelen şut yok. Tehlikeli pozisyon zaten yok. Takım iyi pres yapıyor, topluca hücuma çıkıyor(her ne kadar hala yavaş olduğumuzu düşünsem de), iyi pozisyonlar buluyor; eee daha ne olsun. Hamit bile o kadar göze batmadı. Her ne kadar herkes şikayetçi olsa da birçok maçına nazaran biraz daha aktif. Hakan Balta da keşke böyle devam etse.
İkinci golü bulamamamız ise kötü oldu. Bu baskılı oyunu ne kadar sürdürebileceğimiz belirsiz. 1-0 devam eder takım yorulur bir gol yersek kötü olur gerçekten.
antiochia
19.Ağustos.2013, 23:45
balta ve sneijder su an en iyiler , hamit gereksiz + gereksiz her defasinda soluyorum takimin ataklarini baltalamaktan baska bir is yaptigi yok engin yada erman girse takim cok daha hizli oynucak.
Yekta yok mu kadroda?
byariff
19.Ağustos.2013, 23:48
yekta yok ilk 18 de
World Hollow o1
19.Ağustos.2013, 23:48
Galatasaray güzel çıkışlar yapıyor ama bi o kadarda sanki kolay aralara paslar atıyorlar Gaziantepspor'lu oyuncular...
Cenk bu lig'in enlerinden birisi gerçekten.
Time Cris
19.Ağustos.2013, 23:55
Yekta ile Kazım transfer olacaklar gibi
antiochia
19.Ağustos.2013, 23:55
Galatasaray'ın Hamit'in yerine iyi bir orta saha oyuncusu bulması lazım.. Arda çare olur mu bilemem.
europeanconquer
19.Ağustos.2013, 23:56
Emre girmiş oyuna,Erman veya Engin daha iyi olurdu ama olsun Hamit'ten iyidir :(
antiochia
19.Ağustos.2013, 23:58
yekta iş yapar bence..
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 00:00
Eboue ne yattın yahu,adama dokundular mı acılar içinde kıvranıyor.
uAburak89
20.Ağustos.2013, 00:00
Sneijder çok can yakacak bu sene.
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 00:01
Penaltı oldu, Burak'ı biçti Karcemarskas.
Edit:
Kral attı, 2-0 !!!!!
Melo'ya ayrıyetten helal olsun,şimdi morallenmiştir Burak.
byariff
20.Ağustos.2013, 00:02
Sneijder ne pas atti be, aslansin melo buraga biraktigi icin penaltiyi
attirson
20.Ağustos.2013, 00:03
Karcemarskas'ın yaptıgı nasıl bir dengesizliktir..
byariff
20.Ağustos.2013, 00:09
duvar paslarini guzel yapiyoruz yalniz :D bir kac kez iyi yaptik
Ralph
20.Ağustos.2013, 00:09
O nasıl bir kurtarıştı
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 00:10
İkinci yarı çok hareketliyiz,özellikle golden sonra.
byariff
20.Ağustos.2013, 00:17
Biliç de arenadaymis
https://pbs.twimg.com/media/BSDp9TzCIAExQ5Q.jpg
http://cdn.amkspor.com/amk-resimler/2013/08/bilic500.jpg
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 00:25
Son 10 dakikadır berbat oynuyoruz.
Edit:
Muhammet Demir 2-1 yaptı röveşata ile süper gol.
byariff
20.Ağustos.2013, 00:26
muhammet ne gol atti be
uAburak89
20.Ağustos.2013, 00:27
Yedik mi jeneriklik yiyoruz. :)
TKF
20.Ağustos.2013, 00:27
Nedir bu rehavet anlamıyorum ? sanki maç 5-0
LadroN
20.Ağustos.2013, 00:34
Bu nasıl rahatlik abi.
ForzaRQ7
20.Ağustos.2013, 00:37
gol baya iyiymiş yalnız.
byariff
20.Ağustos.2013, 00:37
geçen senede boyleydik 2-0 iken hep rolantiye aliyoruz niye anlamiyorum at abi 3-4-5-6 tane
Suicider
20.Ağustos.2013, 00:47
Bu maçın buralara gelmemesi lazımdı.Son 10-15 dakika bıraktı topu adamlara resmen böyle olmaz.
nannar
Tebrikler aslanlar...ilk hafta 3 puanla başlamak güzel oldu
europeanconquer
Saçma sapan bir maç oynadık,son 25-30 dakika iğrençtik ama kazandık.Bu da önemli.
Tebrikler Galatasarayım :)
byariff
bitti galibiyet ile baslamak guzel lakin ilk haftadan laubali oynucaksak isimiz var... acilen fatih terimin sahada olmasi lazim..
E.Cartman
20.Ağustos.2013, 00:52
Beyler abartmayın yahu. Hava sıcak rakip basmıyor daha ligin ilk haftası rölantiye almak normal, kasmaya gerek yoktu o kadar golü yemeseydik problemde olmayacaktı.
Fearless Coward
20.Ağustos.2013, 00:52
Hamit'i konuşmayacağımız bir maç olsun dedik ama adam yok illa beni konuşacaksınız diyor. :D Fatih hoca hala ısrar ediyor Hamit'te anlamak güç her geçen maç daha da kötüye gidiyor Erman-Engin-Emre'den birini tercih etmeliyiz artık.Tebrikler Aslanlar'a şu Muhammet büyük takımlarda banko oynaması gereken bi topçu çok beğeniyorum valla attığı golle klasını da konuşturdu.
byariff
20.Ağustos.2013, 00:54
hamit yerine kesinlikle engin aci ama gerçek takimda amrabat ile dikine gidibilen tek oyunu..
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 00:55
Ne Engin ne Erman ne de Emre,Arda geliyor abiler :icon_cool:
Time Cris
20.Ağustos.2013, 01:08
Ne Engin ne Erman ne de Emre,Arda geliyor abiler :icon_cool:
Arda zor Bruma belki Riera giderse Carlinhos gelir.
SAİT71
20.Ağustos.2013, 01:16
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1185955_589435324432649_523006661_n.jpg
Herkes yanlış seyretmiş maçı aslında... Böyle bir foto var, yeni bir TRT klasiği mi emin değilim. :n:
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 01:18
Drogba'nın Burak'ın ofsaytta kaldığı pozisyonda vurduğu topla Antep'in ofsayt olan pozisyonunu da gol saydılar sanırım :n:
europeanconquer
20.Ağustos.2013, 01:30
Bu arada flood olacak ama bugün ultrAslan grubu ultras bir grup olmadığını gösterdi.Manifestosu ile hiç bir alakası olmayan bir taraftar grubuna döndüler.Tamam illa siyasi bir hareket yapmalarına gerek yok ancak bu kadar da korkaklık ve hatta yandaşlık olmaz.Eğer sen bir taraftar grubunu temsil ediyorsan yeri geldiğinde iktidarı destekleyen,yeri geldiğinde desteklemeyen bir konumda olmalısın,apolitiğiz deyip yandaşlığın dibine vurmamalısın.
Unutma ki o iktidar 2,5 yıl önce senin stadından milyonlarca para kazanıp,seni yerin dibine sokmuş,koskoca 106 yıllık kulübü kendi politikalarına alet etmeye çalışmıştır,ne şaşırtıcı ki o davranışlarından 5 ay sonra genel seçim olmuştur.Tekrarlıyorum; korkaksın ultrAslan !
mpaker66
20.Ağustos.2013, 01:39
Hamit'i hiç anlamıyorum. Ya bu Schalke'de Madrid'de Münih'de oynamış Hamit değil başka biri gelmiş, ya da Hamit gelmeden bi kaza neyim geçirmiş. Tüm yetenekleri elinden alınmış gibi. Hatırlayın milli takım maçlarını Hamit müthiş top oynardı çok iyiydi. Çalışmıyor mu sakat mı oynadığı yer mi kötü. Anlayamıyorum. Şu yerli oyuncunun altın olduğu dönemde Hamit ayağa kalkmalı...
Bu arada maç daha rahat alabilirdik ama çok laubali oynadık. Kazandık sevindik.
Mamadou
20.Ağustos.2013, 03:45
Beyler abartmayın yahu. Hava sıcak rakip basmıyor daha ligin ilk haftası rölantiye almak normal, kasmaya gerek yoktu o kadar golü yemeseydik problemde olmayacaktı.
Rakip basmıyor demişsin ama Antep gayet cesur oynadı. Tabi hem City, hem bu maçı takip edince insan tam olarak hakim olamıyor izlediği maça .d Ama maçı izlediğim dakikalarda Antep gayet Galatasaray kalesine gelmeye çalışıyordu. Galatasaray'a karşı Arena'da oyunu geride kabullenmek bence baştan yenilgiyi kabullenmek demek. Bana göre Galatasaray geri dörtlüsü güven vermiyor. Bu savunmanın üzerine gidersen şansın olur ama aksi taktirde her türlü fişini çekecek oyuncu çok Galatasaray'da. Şu Galatasaray'ı ancak oynayarak savunabilirsin. Kaybedersen bile oynayarak kaybet. Arena'da maça çıkarken psikolojik olarak bir baskı oluyor illa. Bunu aşmanın yolunu bulmalı rakipler :)
uAburak89
20.Ağustos.2013, 07:27
Bence takım hücum konusunda gayet iyiydi, skor daha farklı olabilirdi. Rakibin kalecisi iyi maç çıkararak buna engel oldu. Savunma 4'lüsü değil 5'lisi olarak bakıyorum olaya Melo da savunmanın bir parçası bence. Henüz oturmuş durumda değil savunma ama çok da karalar bağlayacak bir durum yok.
Muslera yine güven verdi, yediği gole diyecek pek bir şey yok Muhammed güzel vurdu. Eboue durmuyor hiç, gidiyor geliyor ama iki konuda fıtık ediyor, sürekli yerde kalması & bir işe yaramayan uzun taçları. Semih cengaver gibiydi, bir standardı var artık bozmuyor onu hiç, Chedjou, 1-2 zamanlama hatası can sıktı ama hazırlık dönemine göre toparlıyor gibi. Hakan Balta maksimumuyla oynuyor vasatın üzerinde ondan fazlasını beklemiyorum, savunmada korkutmaya devam ediyor ancak hücuma katkı vermeye çalışmasıyla durumu dengeliyor. Melo canavar gibi, bonservisini aldık artık yatar diyenleri utandırmaya devam ediyor.
Selçuk bildiğimiz Selçuk'tan uzak, 1-2 pası ile kendini hatırlattı ama beklentileri çok arttırdı performansı ile, daha iyi olması lazım. Hamit, artık yedek kalmalı, hem Eboue'yi yedekleme açısından da faydalı olur. Takımdan ayrı takılıyor, yavaşlatıyor, kısacası olmuyor. Sneijder hırslı, futbolu özlemiş, 10 numara da kamçılamış belli ki. Harika bir maç çıkardı, bu sezon ki en büyük kozumuz olmaya aday. Burak, gole kadar vücut dilini hiç beğenmedim, kafası maçta değildi sanki. Golden sonra daha iyi gözüktü, konsantrasyon sorunu var ve bunu çözmesi lazım. Drogba çok şeyler yapmak istiyor ama yaşından dolayı yapamıyor maalesef. Kariyer zirvesi yaşadığı dönemlere göre ekonomik bir oyun oynamak zorunda ama "ölüsü" bile iş yapıyor. Büyük tehdit.
Sonradan girenlerden Emre de dikkat çeken bir gelişme var, top sürmek ve çalım denemek yerine pas vermeye başlamış. Hamit'in bu formsuzluğu ile Emre ve Engin ilk 11'e aday gözüküyorlar, umarım bulacakları şansı iyi değerlendirirler.
davidvilla
20.Ağustos.2013, 10:36
valla maçı tam izleyemedim özeti gördüm sadece nasıl bir dizilişle başladık acaba ? 4 3 1 2 mi?
Onun dışında cok kasmadan kazanmışız gibi geldi. Ama herşey bir yana adamım Muhammed ne gol atmış öyle be. İlk haftadan yılın gölünü atmış :D
ThersoN
20.Ağustos.2013, 11:46
İkinci yarı beni ürküttü. Geçen seneki gibi sürekli hücum yapmıyoruz gerçi bu planlı mı istem dışı mı onu anlayamadım. Her halükarda rakibe bu kadar top bırakmamalıyız. Daha iyi bir takım daha ağır cezalandırabilirdi bizi.
İkinci yarıdaki bozulmanın Fatih hocanın tribünde oturmasının dezavantajı olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan bakınca Bursa maçı daha zor geçebilir.
E.Cartman
20.Ağustos.2013, 13:12
Rakip basmıyor demişsin ama Antep gayet cesur oynadı. Tabi hem City, hem bu maçı takip edince insan tam olarak hakim olamıyor izlediği maça .d Ama maçı izlediğim dakikalarda Antep gayet Galatasaray kalesine gelmeye çalışıyordu. Galatasaray'a karşı Arena'da oyunu geride kabullenmek bence baştan yenilgiyi kabullenmek demek. Bana göre Galatasaray geri dörtlüsü güven vermiyor. Bu savunmanın üzerine gidersen şansın olur ama aksi taktirde her türlü fişini çekecek oyuncu çok Galatasaray'da. Şu Galatasaray'ı ancak oynayarak savunabilirsin. Kaybedersen bile oynayarak kaybet. Arena'da maça çıkarken psikolojik olarak bir baskı oluyor illa. Bunu aşmanın yolunu bulmalı rakipler :)
Antep basmıyor derken pres yapmıyor demek istedim. Önde basıp yoğun pres falan uygulamadılar hiç. Rahat rahat top çevirdik falan, golden sonra açıldılar biraz o kadar.