Log in

View Full Version : Diaz Veda Ediyor

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 13:21
Son kariyerimde söylediğim gibi FM13 artık monotonlaşmıştı..liglerin başlaması ve futbolu seviyor olmamdan ötürü sürekli yeni bir kariyer açmak geliyordu içimden fakat bi süre sonra yine eskisi gibi tekdüzeye bineceği için kendimi frenliyordum. Bu yeni kariyer uzunda sürebilir başarısızlık yüzünden kovuladabilirim. Bu sefer ciddi bir kariyer şeklinde değilde böyle bol muhabbetli eğlenceli olucağını umut ediyorum. Çok çılgın bir proje ile sizlere yeniden merhaba diyeyim (:

Kuralları okudum ve kabul ediyorum

vivoperlei
18.Ağustos.2013, 13:45
Çok çılgın proje onaylandı. Başarılar.

The Special One
18.Ağustos.2013, 13:45
güle güle diaz yine neler çıkaracağın gider ayak :D

Lesandro Parleo
18.Ağustos.2013, 13:47
Başarılar Diaz , yeni takımını ve çılgın projeni merak ediyorum , fazla bekletme bizi :)

sowkay
18.Ağustos.2013, 13:48
Telif alındı anlaşılan. Diaz istifa diye çok bağırırım çok. Bu baskıyı kaldırabilicenmi :D

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 13:56
Çok çılgın proje onaylandı. Başarılar.
eyv vivorperlei..ara ara sende gel goygoyun dibine vuralım (:

güle güle diaz yine neler çıkaracağın gider ayak :D

Başarılar Diaz , yeni takımını ve çılgın projeni merak ediyorum , fazla bekletme bizi :h:
Bi yere gitmiyorum special sadece fm13ü oynamayı bırakıyorum lakin bu proje ile fm14e kadar süredebilir dediğim gibi kovuladabilriz (: Öncelikle takımı belirlemem gerekiyor aklımda 2-3 tane takım var bi karara bağlayınca direk mevzuuya giriyorum

Telif alındı anlaşılan. Diaz istifa diye çok bağırırım çok. Bu baskıyı kaldırabilicenmi :D
Alındı alındı (:

kaanb
18.Ağustos.2013, 14:04
çabuk belirle takımı :D

başarılar

Teddie
18.Ağustos.2013, 14:10
Başarılar . Bakalım ne gibi sürprizler bekliyor bizi :)

GeorgeWeah
18.Ağustos.2013, 14:20
Başarılar. :) Çılgın sürprizi bekliyorum gözlerim kapalı. :)

sowkay
18.Ağustos.2013, 14:31
Çok pis adamsın diaz insan mesaj kutusunu temizler :D

vivoperlei
18.Ağustos.2013, 14:38
eyv vivorperlei..ara ara sende gel goygoyun dibine vuralım (:

Sen demesen de zaten gelecektim. Bu konuda silinecek mesaj, düzenlenecek yorum, siteden uzaklaştırılacak üye kokusu alıyorum. Nıhahaha!

RodiMood
18.Ağustos.2013, 14:51
Bende geldim artık problem kalmadı :D Nadasa çekmiştim biraz kendimi ama bu seferde oyuna ısınamıyorum bi türlü :D

sowkay
18.Ağustos.2013, 14:53
Bende geldim artık problem kalmadı :D Nadasa çekmiştim biraz kendimi ama bu seferde oyuna ısınamıyorum bi türlü :D

Menapozlu karılar gibisin Rodi :D

The Special One
18.Ağustos.2013, 14:58

sowkay dikkat et vivoperlei takipte :zuhaha

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 14:59
çabuk belirle takımı :D
başarılar

Başarılar . Bakalım ne gibi sürprizler bekliyor bizi :h:

Başarılar. :h: Çılgın sürprizi bekliyorum gözlerim kapalı. :h:
eyv (: şuan takım net değil veda kariyerini seçerken titiz davranıyorum..transfer falan yok bu kariyerde ipucu verelim :p

Çok pis adamsın diaz insan mesaj kutusunu temizler :D
temizledim hacı abi (:

Sen demesen de zaten gelecektim. Bu konuda silinecek mesaj, düzenlenecek yorum, siteden uzaklaştırılacak üye kokusu alıyorum. Nıhahaha!
Fm13e Veda ediyorum derken hepten forumdan kovulucaz ellam :zuhaha

Sowkay ilk atılacak adam sensin şu dilini frenle biraz :D

krasafcik
18.Ağustos.2013, 15:02
Başarılar Dilerim. Büyük bir takım alıp sadece altyapıdan oyuncu mu yetiştireceksin yoksa.

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 15:03
Başarılar Dilerim. Büyük bir takım alıp sadece altyapıdan oyuncu mu yetiştireceksin yoksa.
eyv abi ama biliyon Diaz büyük takım sevmez (:

Lesandro Parleo
18.Ağustos.2013, 15:03

Bunu tehdit olarak algılıyorum aman üsluba dikkat arkadaşlar aramızda ajan var :w:

Diaz hadi yaw hikayeye giriş yap takımı merak ediyorum :D

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 15:04
Bu arada kariyeri takip eden yada edecek olan arkadaşlar eğer isteyeniniz olursa halı saha falan oynadığınız mevkiileri yazarsanız sizleride kariyere dahil etmeyi planlıyorum (: Şöyleki oyuncuları nikli kullanıcam mesela AMCde ben varım sağ bek sowkay stoper webcağrı kalede kawaguchi diğer mevkiiler boş :p

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 15:07
Bunu tehdit olarak algılıyorum aman üsluba dikkat arkadaşlar aramızda ajan var :w:

Diaz hadi yaw hikayeye giriş yap takımı merak ediyorum :D
Takımı seçemedim ki henüz 3-4 takım var ama kararsızım

krasafcik
18.Ağustos.2013, 15:13
Bende forvette oynamak isterim diaz.

The Special One
18.Ağustos.2013, 15:15
webçağrı nın yanına beni de yaz onla iyi bir ikili oluruz stoperde :p

Lesandro Parleo
18.Ağustos.2013, 15:19
Takımda hızlı ve çalışkan bi oyunca varsa beni yazmanı istiyorum Diaz , defansif anlamda her yerde oynarım ön liberoda olur ;)

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 15:55
Bende forvette oynamak isterim diaz.

webçağrı nın yanına beni de yaz onla iyi bir ikili oluruz stoperde :p

Takımda hızlı ve çalışkan bi oyunca varsa beni yazmanı istiyorum Diaz , defansif anlamda her yerde oynarım ön liberoda olur :1:
Darılmaca gücenmece yok takıma katkı sağlayamayanın gözünün yaşına bakmam :p

Mustafa Diler
18.Ağustos.2013, 16:08
Benide forvete yaz yardımcı forvet diaz geri gelirim sol açıkta oynarım sağ açıkta oynarım hızlıyımdırda tekniğimdirde :D

RodiMood
18.Ağustos.2013, 16:09

yuh be iyice sokaydın yerin dibine , insan bi hoşgeldin özledik kardşeim der :D

wladcas
18.Ağustos.2013, 16:17
Başarılar dostum.Beni de sol beke yaz :zuhaha

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 16:28
+ Biliyor musun Olric ?
- Neyi efendim
+ Hayatım monotonlaşmış herşey çok sıradan geliyor gözüme
- Gidelim buralardan efendim
+ Nereye Olric nereye ?
- Vaktinizi çok daha iyi harcayıp doğayla insanlarla daha çok vakit geçireceğiniz ve huzur bulacağınız bir yere efendim
+ Ya futbol tutkum ?

..........................................

+ Burası neresi Olric ?
- Tutkunuzdan vazgeçmeyip aynı zamanda huzur bulacağınız yer efendim
+ Peki bu denizin adı ne ?
- irish Sea efendim

sowkay
18.Ağustos.2013, 16:32
+ Biliyor musun Olric ?
- Neyi efendim
+ Hayatım monotonlaşmış herşey çok sıradan geliyor gözüme
- Gidelim buralardan efendim
+ Nereye Olric nereye ?
- Vaktinizi çok daha iyi harcayıp doğayla insanlarla daha çok vakit geçireceğiniz ve huzur bulacağınız bir yere efendim
+ Ya futbol tutkum ?

..........................................

+ Burası neresi Olric ?
- Tutkunuzdan vazgeçmeyip aynı zamanda huzur bulacağınız yer efendim
+ Peki bu denizin adı ne ?
- ilrish Sea efendim

Anadan Arjantin Babadan Galli :D :D

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 16:34
herkesi not ediyorum lakin forvette yığılma var 11e nasıl koyucaz milleti bilmiyorum (: Neyse artık bahtınıza en olmadı kura çekicez takımın yedeğede ihtiyacı var diy mi (:

krasafcik
18.Ağustos.2013, 16:42
diaz ben dmc de oynarım. Tugay kerımoglu gıbıyımdır o mevkıde

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 16:49
Herşeyden önce çılgın projemi açıklayım..Kariyer boyunca tek transfer yapmıyorum. Bütün oyuncuları elden çıkarıcam. Satamadıklarımızla karşılıklı feshi en olmadı tek taraflı fesih oda olmazsa yedek takıma yollayacaz. Kariyer boyunca tamamen alt yapıdan gelecek oyuncularla yola devam edeceğiz. Transfer yapmayacam dedim ama oyuncu anlamında antrenör getirecez illaki (: Parayı alt yapı hocalarına a takım antrenörlerine gençlik sorumlusuna vs vs harcayıp tesislerimizide geliştireceğiz. Yani ne kadar gelişirsek o kadar iyi oyuncu çıkarma ihtimalimiz artıcak. Projemiz bu ve bu bağlamda ülkenin en dibinden takım alıcam. Normalde üstlerden iyi takım alıp yada iyi olmasa bile en alt liglerden takım almazsak finansımız daha iyi olur daha rahat tesis yaparız dedim ama düşündüm ki üst liglerde ki kadro kalitesi alt yapımıza göre oldukça iyi olucak ve farklı mağlubiyetler alabilir hem zevksiz hemde kovulabilirdik dolayısıyla en alt ligde karar kıldım. Böylelikle diğer takımlarla aramızda uçurum olmaycak hemde oyuncularımız gelişicek. Bizde başarabilrsek ligleri atlamaya bakacaız diğer yandan da finansal olarak büyüyüp tesisleşeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun (:

webcagri
18.Ağustos.2013, 16:50
Ahanda İrland'dayız :D

RodiMood
18.Ağustos.2013, 16:55
Herşeyden önce çılgın projemi açıklayım..Kariyer boyunca tek transfer yapmıyorum. Bütün oyuncuları elden çıkarıcam. Satamadıklarımızla karşılıklı feshi en olmadı tek taraflı fesih oda olmazsa yedek takıma yollayacaz. Kariyer boyunca tamamen alt yapıdan gelecek oyuncularla yola devam edeceğiz. Transfer yapmayacam dedim ama oyuncu anlamında antrenör getirecez illaki (: Parayı alt yapı hocalarına a takım antrenörlerine gençlik sorumlusuna vs vs harcayıp tesislerimizide geliştireceğiz. Yani ne kadar gelişirsek o kadar iyi oyuncu çıkarma ihtimalimiz artıcak. Projemiz bu ve bu bağlamda ülkenin en dibinden takım alıcam. Normalde üstlerden iyi takım alıp yada iyi olmasa bile en alt liglerden takım almazsak finansımız daha iyi olur daha rahat tesis yaparız dedim ama düşündüm ki üst liglerde ki kadro kalitesi alt yapımıza göre oldukça iyi olucak ve farklı mağlubiyetler alabilir hem zevksiz hemde kovulabilirdik dolayısıyla en alt ligde karar kıldım. Böylelikle diğer takımlarla aramızda uçurum olmaycak hemde oyuncularımız gelişicek. Bizde başarabilrsek ligleri atlamaya bakacaız diğer yandan da finansal olarak büyüyüp tesisleşeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun (:

ondan sonra KooTeePeee 2 vakası olsun gör gününü :D

The Special One
18.Ağustos.2013, 17:11
rodi ye katılıyorum bu ultra ultra ultra zor bir iş neyse bizde senle eğleniriz başarısız olunca :D

sowkay
18.Ağustos.2013, 17:12

Tek sıkıntı olarak oyuncuları elden çıkarıp küme düşme korkusunu yaşayıp yaşayamayacağımız birde aldığın takımın en azından beklentilerinin çok düşük olması gerek 1.gösterilen takımı alıp herkezi gönderip altyapıyla çıkarsak ilk sezon kovuluruz :D Elindeki oyuncuları satmana ya da göndermene gerek yok nasıl olsa transfer yapmıyoruz haliyle kadrodaki oyuncular seni 5 lig atlatacak değil sadece kovulmamak için bi önlem olarak görüyorum.

tarik0618
18.Ağustos.2013, 17:20
Başarılarım dilerim.... Orta saha,ofansif,defansif ünlü olalım :D

kaanb
18.Ağustos.2013, 17:23
kanat olmak isterdim ama senin siteminde kanat olmadığı için sisteme kurban gitmek istemiyorum :D

beni de Elmander gibi çalışkan Drogba gibi güçlü Burak gibi hızlı Umut gibi fırsatçı bir forvet yapabilirsin :D forvette yığılma varsa Melo gibi savaşcı ortasahada olabilirim :zuhaha

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 17:45
+ Olric burası bana ingiltereyi anımsatıyor binalar sokaklar...
- Efendim aslında ingiltere ile iç içeyiz liverpool 1 saatlik mesafede
+ Tahmin ettiğim gibi..Biliyorsun ki daha önce ingilterede takım çalıştırdım burada huzur bulabileceğime emin misin Olric ?
- Evet efendim. Burada sizi tanımazlar
+ Peki şu bahsettiğin klüple durumlar nelerdir Olric
- Sözleşme imzalamak için sizi bekliyorlar efendim

Mete07
18.Ağustos.2013, 17:47
Hoşgeldin benim ülkeme :)

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 17:48
Ahanda İrland'dayız :D

ondan sonra KooTeePeee 2 vakası olsun gör gününü :D

rodi ye katılıyorum bu ultra ultra ultra zor bir iş neyse bizde senle eğleniriz başarısız olunca :D
Sıkıntı yok hedefimiz yükselmek değil bu sefer düşmemek :D

Tek sıkıntı olarak oyuncuları elden çıkarıp küme düşme korkusunu yaşayıp yaşayamayacağımız birde aldığın takımın en azından beklentilerinin çok düşük olması gerek 1.gösterilen takımı alıp herkezi gönderip altyapıyla çıkarsak ilk sezon kovuluruz :D Elindeki oyuncuları satmana ya da göndermene gerek yok nasıl olsa transfer yapmıyoruz haliyle kadrodaki oyuncular seni 5 lig atlatacak değil sadece kovulmamak için bi önlem olarak görüyorum.
Eldeki oyuncularda altyapıdan çok üst düzey değiller (: Yola çıktık bir kere

Başarılarım dilerim.... Orta saha,ofansif,defansif ünlü olalım :D

kanat olmak isterdim ama senin siteminde kanat olmadığı için sisteme kurban gitmek istemiyorum :D

beni de Elmander gibi çalışkan Drogba gibi güçlü Burak gibi hızlı Umut gibi fırsatçı bir forvet yapabilirsin :D forvette yığılma varsa Melo gibi savaşcı ortasahada olabilirim :zuhaha
Sırf sahada olup ün yapmak için boş mevkiilere adınızı yazdırmayın mevkiiniz neyse o takımın yedeklere de ihtiyacı var :zuhaha

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 17:49
Hoşgeldin benim ülkeme :)
hoşbulduk ama muhtemelen senin ülkende değiliz (:

kaanb
18.Ağustos.2013, 17:51
tamam o zaman ortasaha istiyorum :D

tarik0618
18.Ağustos.2013, 18:01
Peki tamam kızma :D Sol açık yedek yaz o zaman boş değil sanırım o mevki reelde mevkimdir.
Ümitköyspor u15
Çayyoluspor u19
Ankaraspor a2 (altyapı) gibi bir futbol geçmişine sahibim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

Üstat konuya gelirsek hayranım ben senin bu kariyerlere ayrıca sabrımız tükeniyor meşalelerle uçak bileti alıp yanına gelmeyelim ha :D

GeorgeWeah
18.Ağustos.2013, 19:19
Beni forvete kafadan koymanı bekliyorum. :) Sonuçta Moussa Sow :)

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 19:32
tamam o zaman ortasaha istiyorum :D

Peki tamam kızma :D Sol açık yedek yaz o zaman boş değil sanırım o mevki reelde mevkimdir.
Ümitköyspor u15
Çayyoluspor u19
Ankaraspor a2 (altyapı) gibi bir futbol geçmişine sahibim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :D

Üstat konuya gelirsek hayranım ben senin bu kariyerlere ayrıca sabrımız tükeniyor meşalelerle uçak bileti alıp yanına gelmeyelim ha :D
Hah şöyle gerçek mevkiileri söyleyin (: ayrıca kimsenin gözünün yaşına bakmam kötü oynarsa yedeğe düşer yani yedeğim diye üzülme as oyuncuyum diye sevinme herkes rotasyon oyuncusu :p

Beni forvete kafadan koymanı bekliyorum. :h: Sonuçta Moussa Sow :h:
Forvette yığılma var ama bakalım altyapıdan yeterli sayıda forvet çıkacak mı :D

GeorgeWeah
18.Ağustos.2013, 19:37
Forvette yığılma var ama bakalım altyapıdan yeterli sayıda forvet çıkacak mı :D

O zaman beni kaleci yap. :)

RodiMood
18.Ağustos.2013, 19:39
Kaleci Stoper yada Beklere koyabilirsin beni...

aatakannn
Bu arada kariyeri takip eden yada edecek olan arkadaşlar eğer isteyeniniz olursa halı saha falan oynadığınız mevkiileri yazarsanız sizleride kariyere dahil etmeyi planlıyorum (: Şöyleki oyuncuları nikli kullanıcam mesela AMCde ben varım sağ bek sowkay stoper webcağrı kalede kawaguchi diğer mevkiiler boş :p

koy beni ofansif orta sahaya fenerde oynamışlığım var :D

Dennis Bergkamp
Aga koy sol beke bindirip bindirip durayım :) Sağ açık olarak başladığım kariyerime sol bek olarak son vermiştim kaldığım yerden devam edeyim :)

kaanb
18.Ağustos.2013, 19:40
senin sisteminin en önemli parçaları biz orta sahalarız. yani yıldızız bizi yedek bırakırsan sorun çıkarırız :zuhaha

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 19:45
+ Sözleşmeyi imzaladık Olric. Yeniden futbola döndük
- Hayırlı olsun efendim
- Martıları sever misin Olric ?
+ Evet efendim

Yeni takımımız ingilterenin en dip liginden Colwyn Bay FC

http://img28.imageshack.us/img28/8996/ftxj.jpg

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 19:49
O zaman beni kaleci yap. :)

Kaleci Stoper yada Beklere koyabilirsin beni...

koy beni ofansif orta sahaya fenerde oynamışlığım var :D

Aga koy sol beke bindirip bindirip durayım :h: Sağ açık olarak başladığım kariyerime sol bek olarak son vermiştim kaldığım yerden devam edeyim :h:

senin sisteminin en önemli parçaları biz orta sahalarız. yani yıldızız bizi yedek bırakırsan sorun çıkarırız :zuhaha
Herkesi not ediyorum fakat ilk mesaj yazanlar daha öncelikli olucak lakin takım oyuncuları birbirine çok benziyor özellik bakımından o yüzden sizlerin sahada ne yapacağı önemli yani as takım yedek takım oyuncusu yok ve kimsede kusura bakmasın darılıp gücenmece yok maksat muhabbet ortamı olsun (:

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 19:52
Klübü biraz tanıtalım (:

http://img827.imageshack.us/img827/1774/dxwc.png

http://img197.imageshack.us/img197/29/3xak.png

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 19:54
Klübün müze bölümü başlı başına bir müze aslında tam bir tarihi eser bomboş :D

http://img32.imageshack.us/img32/7435/1fvq.png

Mevcut bütçe ve antrenör limiti

http://img850.imageshack.us/img850/6984/m7fe.png

http://img203.imageshack.us/img203/2140/1ht1.png

Yönetim beklentisi minumum orta sıralar bizde orta sıraları seçip göreve başlıyoruz

http://img580.imageshack.us/img580/8560/xdyp.png

sowkay
18.Ağustos.2013, 19:56
Senin bu takıma premier lig şampiyonluğu yaşatabilmek 20 yıl :D oda iyimser haliyle kihkihkih

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 19:58
100 yılı aşkınlık bir maziye sahip olmasına rağmen halen yarı profesyonel bir klüp. Tesisler, finans vs kısaca bulunduğumuz lig gibi en diplerde bir takımız. Yoksulluk hat safhada aslında fazla söz söylemeye gerek yok. Klübün durumu ortada. İlginç bir nokta ise klüp galler sınırlarında ama ingiltere liginde mücadele ediyoruz. Renkleride cezbetti lakabı ise martılar (: Şimdi kolları sıvayıp sezon öncesi güzel bir çalışma yama vakti. Umarım başkanı kafalayabilir ve kanki oluruz (:

sowkay
18.Ağustos.2013, 19:59
100 yılı aşkınlık bir maziye sahip olmasına rağmen halen yarı profesyonel bir klüp. Tesisler, finans vs kısaca bulunduğumuz lig gibi en diplerde bir takımız. Yoksulluk hat safhada aslında fazla söz söylemeye gerek yok. Klübün durumu ortada. İlginç bir nokta ise klüp galler sınırlarında ama ingiltere liginde mücadele ediyoruz. Renkleride cezbetti lakabı ise martılar (: Şimdi kolları sıvayıp sezon öncesi güzel bir çalışma yama vakti. Umarım başkanla aramız iyi olur (:

sevdim ben takımı trabzonspor gibi galler takımı mis gibi :D böyle irlanda takımı yada galler takımı başka varmıydı en alt ligde yada bi üstündeki ligde ?

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:00
Senin bu takıma premier lig şampiyonluğu yaşatabilmek 20 yıl :D oda iyimser haliyle kihkihkih
nasıl futbolcusun la klübüne inancın yok keserim biletini :D şaka br yana 20 yılda premier çempıyınşpe çıksam yeter :D

webcagri
Bizim mahalle takımının başına geçmediğin kaldı sadece :D :D

Juan Diaz
sevdim ben takımı trabzonspor gibi galler takımı mis gibi :D böyle irlanda takımı yada galler takımı başka varmıydı en alt ligde yada bi üstündeki ligde ?
Cardiff city var işte gallerin başkenti :D

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:01
Bizim mahalle takımının başına geçmediğin kaldı sadece :D :D
al işte sözde stoperimizin ettiği lafa bak..bu takım tam falakalık

webcagri
18.Ağustos.2013, 20:02
al işte sözde stoperimizin ettiği lafa bak..bu takım tam falakalık

Ben maaşıma zam istiyorum yoksa çelsiye giderim

kaanb
18.Ağustos.2013, 20:03
100 yılda 1 kupa alamamışlar mı kupa almayı bırak profesyonel olamamışlar :D bence bu kulüp eskiden mahalle takımı olarak kurulmuş günümüzde ise halı saha takımı olarak varlığını sürdürüyor :D

Dennis Bergkamp
18.Ağustos.2013, 20:04

Swansea'de Galler takımıdır.

KadirGok
18.Ağustos.2013, 20:10
Bende son zamanlarda Eastleigh FC takımını aldım.Üst lige çıktım ama çalışma izinlerinden dolayı ne regenler kaçırdım. Neyse başarılar.

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:10
istese de satsam stad ve tesis yapımında kullanırız senden gelen parayı ama değil çelsi san marino istemez seni :0:

100 yılda 1 kupa alamamışlar mı kupa almayı bırak profesyonel olamamışlar :D bence bu kulüp eskiden mahalle takımı olarak kurulmuş günümüzde ise halı saha takımı olarak varlığını sürdürüyor :D
:zuhaha çok muhtemel

Swansea'de Galler takımıdır.
Bergampı forvet dye niyetlendik adam sol bek çıktı ya la

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:11
Bende son zamanlarda Eastleigh FC takımını aldım.Üst lige çıktım ama çalışma izinlerinden dolayı ne regenler kaçırdım. Neyse başarılar.
bizim öyle bi derdimiz yok transfer yapmıyoruz (: saolasın

kaanb
18.Ağustos.2013, 20:12

ben FEDA diyorum bu yıl maaş almıyorum yol yemek karşılayın yeter :D (gerçi yol+yemek maaşımdan fazla olabilir :D )

The Special One
18.Ağustos.2013, 20:12
bana da thiago silva diyo arkadaşlar maçlarda herhalde kesmezsin stoperde :p takım ise 100 bilmem kaç yıllık kulüp ama mazisi felaket neyse senle ben doldururuz bu maziyi :zuhaha

Dennis Bergkamp
18.Ağustos.2013, 20:17
Bergampı forvet dye niyetlendik adam sol bek çıktı ya la

3.5 sene futbol oynadım sırasıyla sağ açık-sol açık-forvet arkası-sağ açık-sol bek oynadım :) değişik bir adamımdır her şeyden biraz var dedikleri cinsten :) ama hala sağ açıkta grubumda asist kralı olduktan sonra neden sol beke geçtiğimi anlayamamışımdır :)

webcagri
18.Ağustos.2013, 20:18
istese de satsam stad ve tesis yapımında kullanırız senden gelen parayı ama değil çelsi san marino istemez seni :0:

[/B][/FONT]

Ben dayımı ziyarete gidicem transfere değil. Hemen de öyle anla zaten patroğn :schaf:

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:24
ben FEDA diyorum bu yıl maaş almıyorum yol yemek karşılayın yeter :D (gerçi yol+yemek maaşımdan fazla olabilir :D )

bana da thiago silva diyo arkadaşlar maçlarda herhalde kesmezsin stoperde :p takım ise 100 bilmem kaç yıllık kulüp ama mazisi felaket neyse senle ben doldururuz bu maziyi :zuhaha

Ben dayımı ziyarete gidicem transfere değil. Hemen de öyle anla zaten patroğn :schaf:
Artık sahadaki performanslarınıza göre bakacaz dayının ynına temelli mi gidersin yok kaan sen futbol hyatın boyunca mı feda dersin bilemiyorum hele special bakacaz thiago silva mısın yoksa baki mercimek mi :D

3.5 sene futbol oynadım sırasıyla sağ açık-sol açık-forvet arkası-sağ açık-sol bek oynadım :h: değişik bir adamımdır her şeyden biraz var dedikleri cinsten :h: ama hala sağ açıkta grubumda asist kralı olduktan sonra neden sol beke geçtiğimi anlayamamışımdır :h:
Tam bir joker var kadromuzda lakin sol bekde wladcassa formayı daha önce verdk iyi bir performans sergileyemezse forma senindir ama kadroda boş bulduğum mevkiiye yazarım seni :)

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:35
An itibari ile kadromuz bu şekilde 17 kişilik kadromuz var. Şansımıza bize şimdilik forma yüzü yok benimle beraber Bergamp-İlhan abi-Kaan ve Parleoda mevkisinde adam çıkmadığı için bu sezon takımdan ayrı düz koşu yapıyoruz (:

http://img199.imageshack.us/img199/4025/vzy5.png

sowkay
18.Ağustos.2013, 20:40
kanki profilimi paylaşsana :D :D

The Special One
18.Ağustos.2013, 20:41
kawaguci ve sowkayı görünce değerime şükrettim :D herkesin bi profilini atsana baalım nasılız

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:49
Profil istemeyin futbol oynadığınıza şükredin :D Bu arada dedğim gibi kimse alınıp gücenmesin profiller arasında zaten uçurum yok herkes kötü :D ve profil özellklerini pek dikkate almadan sırayla isimleri yazdım hatta kendim dışarda kaldım mevkiimden oyuncu çıkmadı (: Bu arada tüm gençler as takıma alıcna genç takımda gri oyuncular çıktı aralarından iyilerine ve eksik mevkiilere sözleşme önerip onlarıda as takıma almayı düşünüyorum (:

kaanb
18.Ağustos.2013, 20:50
webcagri'nin maşallahı var boylu poslu :D 2m, 94 kilo :D

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:53
Sizlere güveniyorum çekirgelerim :p

http://img801.imageshack.us/img801/1453/jj89.png

http://img853.imageshack.us/img853/3645/urr.png

webcagri
18.Ağustos.2013, 20:53

Gerçeğe uygun olmuş :D :D

Juan Diaz
18.Ağustos.2013, 20:55
2 metre boyu var kafa vuruşu 5 ama zıplama 16 daha nereye zıplayacaksa orantısız herif :D

sowkay
18.Ağustos.2013, 20:59
ben çok hızlı adamım arkadaş bu nedir hız 7 :D :D :D

The Special One
18.Ağustos.2013, 21:06
takım oyunun mükemmel oynuyomuş egoist değilimdir zaten :D ama kafa vuruşlarımın 9 olmasını kınıyorum benim en büyük artım kafa toplarıdır affetmem alırım hepsin :zuhaha

sowkay
18.Ağustos.2013, 21:12
special one boy var 190 gelişmez o benim potansiyelim iyidir iyi :D :D

webcagri
18.Ağustos.2013, 21:26
2 metre boyu var kafa vuruşu 5 ama zıplama 16 daha nereye zıplayacaksa orantısız herif :D

Gol sevinçlerinde çok pis zıplarım :D

kaanb
18.Ağustos.2013, 21:27
Gol sevinçlerinde çok pis zıplarım :D

dikkat et atakan'ın üstüne basma onunda boyu 1.71 :zuhaha

Burak Akmanoğlu
18.Ağustos.2013, 21:29
Başarılar :)

Canaries
18.Ağustos.2013, 22:01
Hocam Aaron Holden'in yerine beni yazar misin :) başarılar :D

The Special One
18.Ağustos.2013, 22:27
special one boy var 190 gelişmez o benim potansiyelim iyidir iyi :D :D

olm dripling yapamıyon orta açamıyon hızlı değilisin nasıl kanat oyuncususun sen :D

aatakannn
18.Ağustos.2013, 23:49
la benim o yaşta boyum 1.78 falandı :D

krasafcik
19.Ağustos.2013, 00:02
An itibari ile kadromuz bu şekilde 17 kişilik kadromuz var. Şansımıza bize şimdilik forma yüzü yok benimle beraber Bergamp-İlhan abi-Kaan ve Parleoda mevkisinde adam çıkmadığı için bu sezon takımdan ayrı düz koşu yapıyoruz (:

http://img199.imageshack.us/img199/4025/vzy5.png

Ama olmadı şimdi takıma bile girememişim.

RodiMood
19.Ağustos.2013, 01:17
Şu bizim yıllık 250 paundları ne zaman alırız :)

Dennis Bergkamp
19.Ağustos.2013, 01:37
Şu bizim yıllık 250 paundları ne zaman alırız :)

Haline şükret biz hala sokaklarda top koşturuyoruz gelsin bizi seçsin diye :)

RodiMood
19.Ağustos.2013, 01:39

bende parayı alınca krampon forma şort falan alcam, dımdızlak çıkmayalım sahaya :) Ayrıca artarsa millete de alırım krampon baya bi oyuncuya ihtiyaç olacak çünkü :D

sowkay
19.Ağustos.2013, 01:40

Yarın Colwyn Bay antrenman sahasının önünde saat öğleden sonra 16.30'da krampon, konç, şort ve formanla beraber gelirsen seçme yapılacaktır :D :D

Dennis Bergkamp
19.Ağustos.2013, 01:46
bende parayı alınca krampon forma şort falan alcam, dımdızlak çıkmayalım sahaya :) Ayrıca artarsa millete de alırım krampon baya bi oyuncuya ihtiyaç olacak çünkü :D

Eyvallah :) İşte ancak böyle birbirimize kenetlenirsek,kardeşten farksız görürsek birbirimizi başarılı olabiliriz:)

Yarın Colwyn Bay antrenman sahasının önünde saat öğleden sonra 16.30'da krampon, konç, şort ve formanla beraber gelirsen seçme yapılacaktır :D :D

Antreman sahası derken şehrin hemen dışındaki tarlalık alanlardan bahsediyorsun değil mi :)

Canaries
19.Ağustos.2013, 01:51

Ben de geliyim de beni de takıma alın :D :D

sowkay
19.Ağustos.2013, 01:56
Eyvallah :) İşte ancak böyle birbirimize kenetlenirsek,kardeşten farksız görürsek birbirimizi başarılı olabiliriz:)

Antreman sahası derken şehrin hemen dışındaki tarlalık alanlardan bahsediyorsun değil mi :)

bak biliyosun gecikme yarın :D

defansif kanat lazım oynarmısın :D

The Special One
19.Ağustos.2013, 02:10

sowkayın yerine oyuncu lazım kanatta :zuhaha:zuhaha

sowkay
19.Ağustos.2013, 02:12
sowkayın yerine oyuncu lazım kanatta :zuhaha:zuhaha

Ben takımın demirbaşıyım hız dayanıklılık bi orta keserim muz :D

Canaries
19.Ağustos.2013, 02:13
bak biliyosun gecikme yarın :D

defansif kanat lazım oynarmısın :D

Her yerde oynarım :D :D

The Special One
19.Ağustos.2013, 02:15
Ben takımın demirbaşıyım hız dayanıklılık bi orta keserim muz :D

aynı kişiden mi bahsediyoruz:D:D

sowkay
19.Ağustos.2013, 02:21
aynı kişiden mi bahsediyoruz:D:D

kesinlikle top kapmada usta dayanıklı yıldırım gibi akarım sağdan :D

Canaries
19.Ağustos.2013, 02:24
kesinlikle top kapmada usta dayanıklı yıldırım gibi akarım sağdan :D

Sen mi :zuhaha

sowkay
19.Ağustos.2013, 02:28
Sen mi :zuhaha

200 resmi maça çıkmışımdır sıkıntı yok oynarız :D :D

Canaries
19.Ağustos.2013, 02:31
200 resmi maça çıkmışımdır sıkıntı yok oynarız :D :D

Görelim bakalım :D :D

webcagri
19.Ağustos.2013, 02:40
Beyler maç çıkışı köfte ekmek yemeye gidiyoruz di mi? :D

sowkay
19.Ağustos.2013, 02:42

colwynde layla varmı la gidek yemekten sonra tabi :D :D

Canaries
19.Ağustos.2013, 02:42

Beni takıma alın sezon boyu kofteler benden ( abartıya kaçmayıp 1er tane yerseniz ) :D :D

webcagri
19.Ağustos.2013, 02:44
Beni takıma alın sezon boyu kofteler benden ( abartıya kaçmayıp 1er tane yerseniz ) :D :D

Yek yeaa, sonra salçalı ekmek mi yiyelim? :D

http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/19/oMmOA.jpg

aatakannn
19.Ağustos.2013, 02:49
Diaz huzursuzum 0 bin maaş ne :D barçaya gitmek istiyorum. :D

Canaries
19.Ağustos.2013, 02:52
Yek yeaa, sonra salçalı ekmek mi yiyelim? :D

İyi kofte ekmek serbest hepsi benden olsun :D

sowkay
19.Ağustos.2013, 02:55
çok kısa takımız havadan paso gol yeriz her top gol :D

webcagri
19.Ağustos.2013, 03:00
çok kısa takımız havadan paso gol yeriz her top gol :D

Ayıp oluyor ama :director:

Lesandro Parleo
19.Ağustos.2013, 04:15
Diaz nereye , biz oraya..

Hocam yine abuk subuk bi takım bulmuşsun , altyapı filan sıfır , tesislerde kötü biz nası gelişicez :D

Ama olmadı şimdi takıma bile girememişim.

Aynen abi ya , takım içinde biraz huzursuzluk çıkartırsak kadroya girebiliriz belki , belki de klupten tamamen kovuluruz :D

Kaan ''gerçi yol+yemek maaşımdan fazla olabilir'' sözüne baya güldüm :icon_biggrin:

Kanka bi de takıma girememişiz ya la , N'apçaz biz şimdi :icon_redface:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 11:12
Millet goygoyun dibine vurmuş bende diyorum takım niye kötü küme düşücez la küme galibiyetimiz yok :icon_evil::icon_evil::icon_evil::icon_evil: Sizi tesislere kapamak lazım

krasafcik
19.Ağustos.2013, 11:16
Millet goygoyun dibine vurmuş bende diyorum takım niye kötü küme düşücez la küme galibiyetimiz yok :icon_evil::icon_evil::icon_evil::icon_evil: Sizi tesislere kapamak lazım

Bizi oynatacak yer bulamazsan böyle olur işte.

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 11:20
Bizi oynatacak yer bulamazsan böyle olur işte.
abi dur güncellicem hemen atar yapma (: sizleride dahil ettim kendime de yer buldum nihayet ama sezon başında değil ilerleyen haftalkarda takıma dahil olduk (:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 11:26
Dün kaptırıp biraz ilerlemişim muhabbeti kaçırdık (: Ama maç sonuçlarını tek tek değilde 6-7 maçlık seri şekilde toplu paylaşmayı düşünüyorum puan durumu ve akabinde oyuncu verileriyle beraber zaten en alt ligdeyiz milleti sıkmayalım istiyorum (:

İlk işimiz yönetimel konuşmak oldu odasına çok umutsuz gitsemde 2 tane çok önemli bütçe artımı sağladık (:

http://img266.imageshack.us/img266/9180/ax4z.png

http://img809.imageshack.us/img809/1894/pfqs.png

Kombinelerimiz fena sayılmaz aslında stadda koltuk sayısı 500 falandı (:

http://img13.imageshack.us/img13/7301/zdew.png

Hazırlık kampımız..Lige hazır mıyız değiliz kesinlikle..Yarı prof olunca antrenmanlar full yaptıramıyorum taktiğimizin oturması uyum falan ciddi sıkıntı

http://img42.imageshack.us/img42/3826/2hpg.png

http://img842.imageshack.us/img842/3142/6c2r.png

Canaries
19.Ağustos.2013, 11:35
Hocam ben var mıyım takımda bağış yaparım hep :zuhaha

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 11:51
Gençleri as takıma alınca griler meydana çıktı onlarında hepsiyle sözleşme imzaladık iyi olanları As takıma diğerlerine yedeğe aldık sonra yine griler 2-3 kez tekrarlayıp eksik bölgeleri tamamladık böylelikle. Ama bu işlem bize pahalıya mal oldu yedek takımdakilerin sözleşmeyi fesedince bilancoda ciddi açık ortaya çıktı 80-90 bin kadar içerdeyiz. Çıkan oyuncularda iç güveysinden hallice (: ( Yani iyi oyuncu falan çıkmıyor sürekli yapıp güzel takım kurulmuyor cebe zarar )
http://img825.imageshack.us/img825/9133/7i30.png
Çıkan oyuncularla beraber forma şansı bulamayan arkadaşlara gün doğdu ben de dahil olmak üzere formalarımıza kavuştuk. Diğer arkadaşların profilleride isteyen olursa atarım
http://img819.imageshack.us/img819/3143/yy1r.png
http://img708.imageshack.us/img708/8958/6wv.png

http://img600.imageshack.us/img600/5070/o9v8.png

http://img16.imageshack.us/img16/9360/i5bg.png

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 11:55
Hocam ben var mıyım takımda bağış yaparım hep :zuhaha
varsın varsın (:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 11:59
Sizlerin sayesinde en büyük düşme adaylarındanız..Az biraz gayret edin la 11 maç 0 galibiyet bu nedu ya :mad:

http://img209.imageshack.us/img209/6028/7ssp.png

http://img38.imageshack.us/img38/1130/n3px.png

Canaries
19.Ağustos.2013, 12:04
varsın varsın (:

Profili rica edebilir miyim hocam :) Maçlarda dökülüyoruz resmen :icon_eek:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 12:04
Tüm bu olanların üzerine soluğu direk başkanın odasında aldık. Neyseki adam anlayışlı. Şuan topun ağzındayız. Ben dahil herkes işsiz kalıcak gayret edin 2-3 galibiyet bizi potadan çıkarır (:

http://img713.imageshack.us/img713/6600/ft4o.png

http://img850.imageshack.us/img850/9274/ecul.png

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 12:18
Profili rica edebilir miyim hocam :) Maçlarda dökülüyoruz resmen :icon_eek:
Seni AMC değil forvet oynatmaya başladım AMCde atakan var..bitiricilik 3 olsada dribling ve hızın fena değil sonuç itibari ile rakip kalecilerde krul değil (:

http://img546.imageshack.us/img546/8793/o6r3.png

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 12:56
Canaries olmasa ilk yarıdan gümlemiştik. 1-2 maçlık bir seri yakalasak potadan dışarı atıcaz kendimzi ama beceripte kazanamıyoruz ): Forvet Viivoperlei yatıyor fırça çekiyorum aldırış etmiyor daha da kadroya almıyorum aklı başına gelsin :p Canaries Mustafa Diler 2lisi oynuyor (:

http://img407.imageshack.us/img407/4303/doz.png

http://img821.imageshack.us/img821/4916/9g3i.png

The Special One
19.Ağustos.2013, 13:00
bu devirde orta saha olmak varmış:D:D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 13:01
Basın mensuplarıyla daha fazla yüz göz etmeyin benide az biraz toparlanın gençler

http://img407.imageshack.us/img407/3567/0set.png

Atakan laf değil icraat istiyorum senden takımda köprüsün pasörsün herşey ayaklarına bakıyor ama aklın 1 karış havada (:

http://img856.imageshack.us/img856/2196/qkgd.png

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 13:04
bu devirde orta saha olmak varmış:D:D
Sen-Webcagri birde rodi yok mu abi yol geçen hanı yaptınız takımı ondan sonra laf et birde..siz varya karadenize gidin fındık bahçesinde o boyla anca fındık toplarsınız iyide para alırsınız yol yakınken vazgecin sözde thiago silva peeh

xRa
19.Ağustos.2013, 13:05
benide al takıma sağbek sağ acık sağ forvet sağ ortasaha :)

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 13:07
benide al takıma sağbek sağ acık sağ forvet sağ ortasaha :)
aha şükür bi sağ bek geldi şimdi sowkay düşünsün :zuhaha yalnız sistemim gereği pek kanatlı oynatmıyorum zaten kanat oynatmak istesemde hızlar falan pek müsait değil o yüzden sağ bek olarak takıma kaydını yapıyorum

krasafcik
19.Ağustos.2013, 13:09
Gençleri as takıma alınca griler meydana çıktı onlarında hepsiyle sözleşme imzaladık iyi olanları As takıma diğerlerine yedeğe aldık sonra yine griler 2-3 kez tekrarlayıp eksik bölgeleri tamamladık böylelikle. Ama bu işlem bize pahalıya mal oldu yedek takımdakilerin sözleşmeyi fesedince bilancoda ciddi açık ortaya çıktı 80-90 bin kadar içerdeyiz. Çıkan oyuncularda iç güveysinden hallice (: ( Yani iyi oyuncu falan çıkmıyor sürekli yapıp güzel takım kurulmuyor cebe zarar )
http://img825.imageshack.us/img825/9133/7i30.png
Çıkan oyuncularla beraber forma şansı bulamayan arkadaşlara gün doğdu ben de dahil olmak üzere formalarımıza kavuştuk. Diğer arkadaşların profilleride isteyen olursa atarım
http://img819.imageshack.us/img819/3143/yy1r.png
http://img708.imageshack.us/img708/8958/6wv.png

http://img600.imageshack.us/img600/5070/o9v8.png

http://img16.imageshack.us/img16/9360/i5bg.png

Takımın her yerinde oynuyorum gördüğün gibi. Takımın lideri olabilirim.

xRa
19.Ağustos.2013, 13:11
eyv en sevdiğim pozisyon :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 13:14
Takımın her yerinde oynuyorum gördüğün gibi. Takımın lideri olabilirim.
Ah bide hızın olsa :D

eyv en sevdiğim pozisyon :D
Sowkay o bölgede alternatifsiz kalınca şimardı kendine çeki düzen verir artık

xRa
19.Ağustos.2013, 13:15
sowkay yerin asla garanti değil dostum birlikte şavaşalım :D
adımı Dani Levo diye yaz oyuna :D

Kawaguchi
19.Ağustos.2013, 13:20
abi bu takımı çok aradın mı anaaa one bee lan değerim bile yok bu ne be fikir babalarında sayılırız az çok sowkayla ıkımızde degersiziz vay arkadaş :)

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 13:24
Bu sezon kaçarı yok düşecez heralde lanet potadan bir türlü çıkamadık üstteyikle farklı 3 puan yada daha azına indiriyoruz sonra yine açılıyor fark..Birebir rakiplerimizi yenemediğimiz gibi birde kaybediyoruz..Durum hiç iç açıcı değil (/)

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 13:25
sowkay yerin asla garanti değil dostum birlikte şavaşalım :D
adımı Dani Levo diye yaz oyuna :D
Tamamdır

abi bu takımı çok aradın mı anaaa one bee lan değerim bile yok bu ne be fikir babalarında sayılırız az çok sowkayla ıkımızde degersiziz vay arkadaş :h:
Evet çok aradım (: Onlar sezon başı şimdi değerleriniz arttı :p

The Special One
19.Ağustos.2013, 13:26
juan direk istifa et ne bizi oynatabiliyon ne de takımı kurtabiliyon :zuhaha

Lesandro Parleo
19.Ağustos.2013, 13:53
Yardımcı İlhan Abi'ye 4.5 yıldız vermiş :yildiz: İlhan Abi kaptanlığı hak ediyor bende yardımcısı olurum :D

Gerçi bu gidişle başkan hepimizi kapının önüne koyacak :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 14:09
Son haftalarda kıpırdasakta bu ancak aradaki farkı kapatmaya yaradı halen potadayız

http://img802.imageshack.us/img802/7863/275m.png

http://img32.imageshack.us/img32/9660/3n9x.png

Düşerim Şimdi !!!

Mustafa Diler
19.Ağustos.2013, 14:10
Gollere devam Juana selam :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 14:12
juan direk istifa et ne bizi oynatabiliyon ne de takımı kurtabiliyon :zuhaha
Biraz ciddi olun durumun farkına varın :icon_evil: Şimdilik elim mahkum oynatıyorum sizi hele bi alttan oyuncular çıksın görücem ben sizi :0:

Yardımcı İlhan Abi'ye 4.5 yıldız vermiş :yildiz: İlhan Abi kaptanlığı hak ediyor bende yardımcısı olurum :D
Gerçi bu gidişle başkan hepimizi kapının önüne koyacak :D
İlhan abi kaptan zaten (: Başkanla daha ligin 11.haftasında masaya oturduk bu seneyi ihmal edicekler seneye iyi performans sözü verdik tabi bu sene ligde kalırsak :smismileyiw2:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 14:14
Gollere devam Juana selam :D
bi profiline bakıyom bi saha performansına acayip bi orantısızlık var :zuhaha

http://img11.imageshack.us/img11/4388/y8g5.png

Mustafa Diler
19.Ağustos.2013, 14:15
Geleceğim parlak sen profile bakma oynat beni :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 14:15
Son zamanlarda tam kıpırdamaya başladık derken son maçta gelen doktor raporu hayata küstürdü :s7:

http://img46.imageshack.us/img46/3848/06aq.png

http://img15.imageshack.us/img15/2470/dj0k.png

http://img12.imageshack.us/img12/3734/6i1f.png

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 14:17
Geleceğim parlak sen profile bakma oynat beni :D
Vivor sakatlandı elim mahkum Canariesle oynuyosunuz durum cok vahim abi bulduğunuzu atmanız lazım :D

Lesandro Parleo
19.Ağustos.2013, 14:18
Diaz seni kovsun sorun değilde seninle birlikte bizi de yollayacak ben ondan korkuyorum :D

Droylsden maçında gol atmışım , gol primimi banka hesabıma yatmamış :(

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 14:19
Klüp yarı prof finans yok popülarite hiç yok personel falan gelmiyor doktorları değişeyim dedim :F gençlik gelişimci bile bulamadık nefes alsın yeter ama yok alttan nasıl topcu cıkarıcaz bilmiyorum durumumuz içler acısı kümede kalabilseydik hayırlısı ile :F

Lesandro Parleo
19.Ağustos.2013, 14:21
Juan Diaz'a İthafen..

Düşme Diaz Düşme

Mustafa Diler
19.Ağustos.2013, 14:23
Yav siz bana güvenin arkadaşlar paslar bana hepsi gol olacak :D

Lesandro Parleo
19.Ağustos.2013, 14:29
Müzik kötü olabilir ama sözler tam bizim takımı anlatıyor..

Paran varsa baş köşelerdesin.
Paran yoksa ayvayı yersin ,
Küme düşersin..

Sözlere bak :D

Diaz - Küme Düşersin

krasafcik
19.Ağustos.2013, 14:32
Son zamanlarda tam kıpırdamaya başladık derken son maçta gelen doktor raporu hayata küstürdü :s7:

http://img46.imageshack.us/img46/3848/06aq.png

http://img15.imageshack.us/img15/2470/dj0k.png

http://img12.imageshack.us/img12/3734/6i1f.png

Haydı gençler takımı kurtarma vakti. Ben sakatlandım ama sizlere güveniyorum.

xRa
19.Ağustos.2013, 15:05
beyler artık birlik olup takımı düzlüğe cıkarma vakti :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 15:51
http://img191.imageshack.us/img191/3169/oteb.png

http://img850.imageshack.us/img850/8707/u179.png

Kawaguchi
19.Ağustos.2013, 15:52
ben neler yapıyom bendende bilgi ver

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 15:53
Kara Haber Tez Duyulur !

http://img832.imageshack.us/img832/7042/2mj7.png

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 15:54
ben neler yapıyom bendende bilgi ver
Abi takımcak gol yiyoruz yaptığımız bişi yok kovulduk zaten :D keşke en baştan seni dinleyeydim :smismileyiw2:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 15:57
Şaka maka kovuldum..Juan Diaz kovuldu (: epey süredir böyle bir başarısızlık yaşamadım heralde..Keşke küme düşme adayı gösterilen klüp arasaymışım ama böyle olacağını hiç tahmin etmedim belki biraz daha özen göstersem böyle olmazdık (: Neyse projemiz bizde nasılsa şimdi gazetel sayfasına iş ilanı bakıyoruz (: Arjantin-Brezilya-Türkiye-Fransa-İspanya-İtalya-Almanya falan açmıştık personel alalım kitlemiz geniş olsun demiştik ama en üst liglerini açmıştık projeye ingilterede başladık burda devam edicez yine ingilterede takım bakıyoruz (:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 16:00
Yüzsüz yüzsüz tekrar başvurduk onlarda kapıyı çok pis çarptı yüzüme. Keser döner sap döner gençler :0:

http://img18.imageshack.us/img18/9189/zwuy.png

uhuuu bi baktık çempıyınşipte milwall menejer arıyo hemen başvurduk (: sonra baktım ki adamlar lider hayır lider takım niye menejer arar ? CV mize güveniyoruz galibiyet yüzdem %5 mi ne :zuhaha

http://img534.imageshack.us/img534/7279/7opo.png

Kawaguchi
19.Ağustos.2013, 16:03
Abi takımcak gol yiyoruz yaptığımız bişi yok kovulduk zaten :D keşke en baştan seni dinleyeydim :smismileyiw2:

haha baştan başla karıyer hakkın var kapa bunu takımınıda ben buluyum istersen

krasafcik
19.Ağustos.2013, 16:07
Yüzsüz yüzsüz tekrar başvurduk onlarda kapıyı çok pis çarptı yüzüme. Keser döner sap döner gençler :0:

http://img18.imageshack.us/img18/9189/zwuy.png

uhuuu bi baktık çempıyınşipte milwall menejer arıyo hemen başvurduk (: sonra baktım ki adamlar lider hayır lider takım niye menejer arar ? CV mize güveniyoruz galibiyet yüzdem %5 mi ne :zuhaha

http://img534.imageshack.us/img534/7279/7opo.png

güveniyoruz sana. Yeni takıma bizleri de alırsın artık herhalde.

tarik0618
19.Ağustos.2013, 16:08
Benim gibi bir oyuncuyu oynatamamak başarısızlığa tabikide sebeb olur :D Şaka bir yana yeni takımında takma ismi kullanırsan benim ismimi Tarık Ankara yaparsan sevinirim :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 16:13
Yeni kariyer açıp açmama hususunda kararsızım zırt pırt aç kapa olsun istemiyom millwali bekliyodum oda olumsuz döndüler..yeni yada devam farketmez proje belli (: eski sistem olucak ama ne diyonuz devam mi yoksa yeni açıp bu sefer biraz daha üst ligden bir takım alıp bütçe vs ile tesisleşme kolay olur daha zevkli olur bunun gibi en dib epey zor ve uzun surucek klübü prof yapmak ust lige çıkmak nirvana (: karar sizin devam yada yeni baştan projeyi hayata geçirmek ?

KadirGok
19.Ağustos.2013, 16:22
Yeni baştan projeyi hayata geçirmek bence.

krasafcik
19.Ağustos.2013, 16:23
Yeni proje bence de . üst düzey bir ligden

Dennis Bergkamp
19.Ağustos.2013, 16:24
Ben Finlandiya gibi kalitesiz liglerden birinde en alttan başla derim.En azından kovulmayız çünkü herkesin kadrosu kalitesiz oluyor.

tarik0618
19.Ağustos.2013, 16:26
Yeni kariyer en sağlıklısı...

sowkay
19.Ağustos.2013, 16:52
Ben sana dedim alt yapıyla küme düşeriz dedim bilyorumki takımın en iyisi bendim :D :D küme düşme olmayan biyer olmalı ya da kadrondan oyuncu göndermemen gerek alt yapı direk çıkıp seni nasıl kümede tutucak :D

The Special One
19.Ağustos.2013, 17:01
sowkay haklı git irlanda 2.ligine küme düşme diye bir şey yok zaten :)

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 17:40
Kötü liglerin birde alt ligine gidersek parayı nasıl kazanıcaz ? personel gelmez tesisler muhtemelen leş olur oyuncuda çıkmaz pek lig yine ingiltere olucak ama bu sefer en dip degil ya npower 1 ya npower 2 tam karar veremedim çempıyınşip yada premier ligde altyapı bebelerini hiç ederler yine kovuluruz :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 17:41
Bu arada bişey soracam klüplerin beklentisinde güçlendirme diye bişey var nedir bu ? küme düşmekten kurtarma yada orta sıralar falan değilde güçlendirme ? durdur yerde yine basımıza iş almayalım bizi düşmemeye oynayan takım keser anca (:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 17:58
Yahu bu " GÜÇLENDİRME " neyin nesidir bilen yok mu :D

Dennis Bergkamp
19.Ağustos.2013, 18:00
Tam nedir bilmiyorum ama beklenenden daha iyi bir konumda bitirmek olabilir.

kaanb
19.Ağustos.2013, 19:17
3 bırakın ara pas atmayı resim bile yapamazdım :D

yeni takıma gidersen bizide alırsın herhalde yanına :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 21:11
Tam nedir bilmiyorum ama beklenenden daha iyi bir konumda bitirmek olabilir.
küme düşme seneye iyi takım kur gibi bişi heralde yeni aldıgım klüpte o seçenek cıktı en düşük bizde onu secitk umarım bu sefer takımı kümede tutarız (:

3 bırakın ara pas atmayı resim bile yapamazdım :D

yeni takıma gidersen bizide alırsın herhalde yanına :D
Bakalım emin degilim lakap konusunda..yine bir kamuoyu yoklaması yaparız

sowkay
19.Ağustos.2013, 21:21
küme düşme seneye iyi takım kur gibi bişi heralde yeni aldıgım klüpte o seçenek cıktı en düşük bizde onu secitk umarım bu sefer takımı kümede tutarız (:

Bakalım emin degilim lakap konusunda..yine bir kamuoyu yoklaması yaparız

Sen şimdi hangi takımdasın :D sağbekte iyimiydim bu ara yoksa yolgeçenmi oldu orası :D :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 21:22
Sen şimdi hangi takımdasın :D sağbekte iyimiydim bu ara yoksa yolgeçenmi oldu orası :D :D
bunun kapanma istegini ve yeni konuyu actık yetkili merciileri bekliyoruz (: sag taraftan nefes alan herkes geciyor abi seni :D

RodiMood
19.Ağustos.2013, 21:37
Arkadaş 1 gün bakmadım adam kovulmuş ya, neyse ben nasıl oynuyordum bari profilimi atsana bi :)

sowkay
19.Ağustos.2013, 21:39
bunun kapanma istegini ve yeni konuyu actık yetkili merciileri bekliyoruz (: sag taraftan nefes alan herkes geciyor abi seni :D

Şimdi suç bendemi benim hızım 7 olurmu arkadaş 5 yıl amatör liglerde oynadım benden hızlı oyuncuya rastlamadım ben kihkihkih neyse yeni kariyeri bekliyoruz :D

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 21:40
Arkadaş 1 gün bakmadım adam kovulmuş ya, neyse ben nasıl oynuyordum bari profilimi atsana bi :)
kovulma sebebimsiniz birde utanmadan profilimi at diyor :D save sildim ya bu sefer eli ayagı biraz daha düzgün kadromuz olucak kamuoyuna sorduktan sonra yeniden lakap isine girebiliriz

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 21:42
Şimdi suç bendemi benim hızım 7 olurmu arkadaş 5 yıl amatör liglerde oynadım benden hızlı oyuncuya rastlamadım ben kihkihkih neyse yeni kariyeri bekliyoruz :D

bu sefer basarılı olalım abi sizleri yine transefer edecem yüzümü kara çıkarmayın :D yalnız kendime pis torpil gectim tam bir Juan Diazım :zuhaha

sowkay
19.Ağustos.2013, 21:43
kovulma sebebimsiniz birde utanmadan profilimi at diyor :D save sildim ya bu sefer eli ayagı biraz daha düzgün kadromuz olucak kamuoyuna sorduktan sonra yeniden lakap isine girebiliriz

Editörden ligden düşme olayını kaldırıp beklentileri azaltabilirdin colwyn bay ile şimdi üst ligden almak olmazki colwyn'i premiere çıkartırdık ne güzel ayrıca lakap olayında ileriki sezonlarda yapardın daha kaliteli gençlere traş adamlara bizi verdin herkes patetes kendimizden utandık yahu :D :D

The Special One
19.Ağustos.2013, 21:47
Editörden ligden düşme olayını kaldırıp beklentileri azaltabilirdin colwyn bay ile şimdi üst ligden almak olmazki colwyn'i premiere çıkartırdık ne güzel ayrıca lakap olayında ileriki sezonlarda yapardın daha kaliteli gençlere traş adamlara bizi verdin herkes patetes kendimizden utandık yahu :D :D

aynen ya benim kafa vuruşum 9 hiç mi izlemediler beni :zuhaha

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 21:48
cok üst lgden almadım ya npower lig one lig two düsündümde yine epey alt lig premier lige kadar epey yol var (: ayrıca lakap işinde alttan cıkıcak iyi genclerle isimleri degistiricem yani güncellicem tabi aynı mevkiiden oyuncu cıkması lazım (:

Juan Diaz
19.Ağustos.2013, 21:48
aynen ya benim kafa vuruşum 9 hiç mi izlemediler beni :zuhaha
sanki en dipteki diğer takımların stoperleri piqueydi bahaneye bak

vivoperlei
19.Ağustos.2013, 22:10
Beni ne idiğü belirsiz bir adama sakatlattın demek Diaz. Konu kilit.