PDA

View Full Version : Fenerbahçe - Arsenal | ŞL Play-Off Turu 1. Maç

sui generis
21.Ağustos.2013, 00:39
http://www.netteresim.com/pictures/7441bcf3f8811e4d8c2049bff41465b8.png (http://www.netteresim.com)

mustangshelby
21.Ağustos.2013, 00:44
Gollü beraberlik olma ihtimali yüksek gibi duruyor maç ama inşallah temsilcimiz kazanır :)

sui generis
21.Ağustos.2013, 00:46
şu 11 ile çıksak iyi olur ama imkansız :)

http://www.footballuser.com/formations/2013/08/803219_Fenerbahce_SK.jpg

Başarılar Fenerbahçe.

Facx
21.Ağustos.2013, 00:47
ramsey ilk şl maçına çıktığında fenerbahçeye gol atmıştı hazır türkiyeye gelmişken bi gol daha atsın ama bu kez güdümü demiröreni bulsun :D

attirson
21.Ağustos.2013, 00:47
Ben sağ bekte Bekir'e razıyım Topuz oynamasında.. Bence maçı kazanırız ama gol yiyerek kazanırsak 2-1 gibi bir skorla bir anlamı olacagını düsünmüyorum kesinlikle yarın gol yemememiz lazım.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 00:49
Çok zor bir maç. Süper Kupa'da kayıplardayız, ligde kayıplardayız, Şampiyonlar Liginde'de kayıplarda oluruz muhtemelen. Çok yüksek konsantrasyon lazım. Çok az hata ile oynamak lazım. Kısacası bizim yapamadığımız bir çok şey lazım. Arsenal turu getirecek galibiyeti alacaktır.

Kaka Leite
21.Ağustos.2013, 01:24
Yarın farklı bir skor alacağız, nereden çıkardın demeyin ben de bilmiyorum..

Tur için imkansız ayakları yapanlar görüyorum yakın çevremde neye dayanarak yapıyorlar anlamıyorum. Arsenal o kadar ağım şahım bir takım da değil biz kötüyüz diye yapıyorlar diyeceğim ama genel Arsenal'i övüyorlar :n:

SAİT71
21.Ağustos.2013, 01:31
Konya Torku'ya 2-0'dan maç veren bir takımın turu geçeceğine inanmak çok büyük bir olay aslında :)

OrcunFB
21.Ağustos.2013, 01:34
Konya maçıyla niye kıyaslıyorsunuz ki bu maçı ? Çok çok daha farklı bir maç. Havasının çok daha farklı olacağı kesin.

Ben takıma güveniyorum, inşallah avantajlı bir skor alırız.

eXcitinG
21.Ağustos.2013, 01:35
Konya Torku'ya 2-0'dan maç veren bir takımın turu geçeceğine inanmak çok büyük bir olay aslında :)

Arsenal de sahasında Aston villa dan 3 tane yedi diye küme düşsün o zaman.

Kaka Leite
21.Ağustos.2013, 01:38

Mantık kesinlikle bu olmamalı.

Bu maçın havası dahi daha bir farklı, Aston olayını söylemişler zaten.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 01:46
Konya maçıyla niye kıyaslıyorsunuz ki bu maçı ? Çok çok daha farklı bir maç. Havasının çok daha farklı olacağı kesin.

Ben takıma güveniyorum, inşallah avantajlı bir skor alırız.

Tabi ki farklı olur ancak ben tur için yani genel manada söyledim. Maçı almak önemli ama sonuçta turu geçmek lazım. Size güven veriyorsa bu takım saygı duyuyorum tabiki.

Arsenal de sahasında Aston villa dan 3 tane yedi diye küme düşsün o zaman.

Ligler arasında fark var. Aston Villa ile Torku arasında mars ile dünya kadar fark var. Konya lige daha yeni çıkmış zayıf bir takım. Benteke bile Torku Konya kadar. Küme düşme olayına ise bir şey diyemem. Olabilir tabi o da...

Birde bizim maç ile Arsenal maçı arasında dünyalar kadar fark var. Giriş gelişme sonuç felanda çok farklı maçlarda vs vs.

Mantık kesinlikle bu olmamalı.

Bu maçın havası dahi daha bir farklı, Aston olayını söylemişler zaten.

Mantık bence biraz daha gerçekçi olmak. Birde yorumu tek maç olarak değilde tur için söylenmiş bir yorum olarak değerlendirelim :) Maçı kazanırız kaybederiz (ki ben kaybedeceğimizi tahmi ettim yukarıda) her türlüsü olabilir fakat ben turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum. Sebebide çok açık ortada. Arsenal gibi baskı altında bir takım var. Adamlar turu geçemezlerse hocalarını istifaya çağırıyorlar. Bunu değerlendirebiliriz diyeceğim ama çok zor bir şey. Tüm güven duygularım gitti. Takımın zaten eli kolu bir yerlerden bağlı. Bu sezon oynadığımız hangi resmi maçta Arsenal ile oynanacak iki maçta turu geçebilecek bir ümide kapıldınız onu merak ediyorum. :)

uAburak89
21.Ağustos.2013, 01:48
2-2 biteceğini düşünüyorum, güzel bir maç bekliyorum.

Time Cris
21.Ağustos.2013, 01:54
Mert(Volkan)-M.Topuz-Yobo-Alves-Kadlec-M.Topal-Alper-Meireles-Kuyt-Sow-Webo

SAİT71
21.Ağustos.2013, 01:58
Sağ bek Topuz ile başlarsak yandı gülüm keten helvası. Adamın son maçtaki vukuatları belli. Bekir'de aptalca hatalar yapıyor ama Topuz kadar sırıtmıyor. Mert ilk 11 yazılmalı. Güven duygusu ve form durumu açısından. Ayrıca bana kalırsa Alves-Kadlec stoper oynatılıp Hasan Ali sol bek yazılabilir. Caner sol açık olarak oynayabilir. Bu söylediklerimdeki tek handikap Alves ile Kadlec'in uyum sorunu olabilir. Hoş daha önce Alves'le oynayanlarda çok mu uyumluydu :D Son oynadığımız 4 resmi maçtada gol yedik.

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 01:58
Konya maçında Ersun Yanal ve tüm oyuncular, hatta birçok seyirci maçın bittiğini, hatta farkın açılacağını sandı. Pek önemsemediler. Ancak bu maç gerçekten farklı. Arsenal karşısında bambaşka bir Fenerbahçe olacaktır.

Kendi evimizdeki Benfica maçını hatırlayın. O maçta o denli güzel bir oyun beklemiyorduk. Tabi sezon başındayız henüz o seviyeye ulaşabilmiş değiliz, ama yine de benzeri bir maç olacağını ve kazanacağımızı düşünüyorum.

Edit: Maça şu 11'le başlarız tahminen:

Volkan-Bekir-Yobo-Alves-Kadlec-Mehmet Topal-Emre-Meireles-Kuyt-Emenike-Sow

Kaka Leite
21.Ağustos.2013, 02:01
Mantık bence biraz daha gerçekçi olmak. Birde yorumu tek maç olarak değilde tur için söylenmiş bir yorum olarak değerlendirelim :) Maçı kazanırız kaybederiz (ki ben kaybedeceğimizi tahmi ettim yukarıda) her türlüsü olabilir fakat ben turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum. Sebebide çok açık ortada. Arsenal gibi baskı altında bir takım var. Adamlar turu geçemezlerse hocalarını istifaya çağırıyorlar. Bunu değerlendirebiliriz diyeceğim ama çok zor bir şey. Tüm güven duygularım gitti. Takımın zaten eli kolu bir yerlerden bağlı. Bu sezon oynadığımız hangi resmi maçta Arsenal ile oynanacak iki maçta turu geçebilecek bir ümide kapıldınız onu merak ediyorum. :)

Ümide kapılmadım ki, içimden geçeni söyledim.

Turu geçemeyebiliriz ancak ben olayın şurasındayım, günlerdir dışarıda yakınlarımdan duyduğum şey şudur ; ''Arsenal mi ? Harika takım, Tur şansı yok'' gibi laflar, bu sözler boş sözler madem bu kadar harika bu takım neden liginde Şampiyon olup direk katılmamış.

Geçecekler bu işleri, Fenerbahçe turu geçemeyebilir ancak Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok. Fenerbahçe şuan bir karmaşa yaşıyor tek olan şey bu..

Tecrübe olarak var ancak kadro olarak yok.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 02:06
Harika takım felan orasına bende katılmıyorum. Hatta bizle aralarında çok büyük fark olduğunuda düşünmüyorum. Benimde tek değinmek istediğim nokta bizim takımımızda güven vermiyor. Şike sürecinden önce oluşturduğumuz o kadro olsa eyvallah bu takım yapacaktır diyebilirdim ve kesin derdimde ancak güvenmiyorum. Sonuçta bizim takım bizden iyi olmayan takımlara karşıda elenebilme kapasitesine sahip. Maçı inşallah kazanırız tabi gönlümüzden geçen o.

Bu arada Lyon elendi gibi. 2-0 yenildi evinde. Milan'da 1-1 berabere kaldı PSV ile. Psv'de gider gibi. Arsenal veya bizden biride gidecek. Baya çekişmeli olacak Avrupa Ligi bu sene. ŞL 3. takımlarıda var.

lofthei
21.Ağustos.2013, 02:57
@Kaka Leite

Sizin araştırmacı olamamanız lazımdı. Şu anki Fenerbahçe ile Arsenal arasında çok fark yok diyen biri ile aynı Fenerbahçe'yi mi izliyoruz, bilmiyorum.

Arsenal neden şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmamış diye bir soru yöneltmişsiniz ayrıca. Arsenal Premier Lig'de oynuyor cevabı sanırım yeterli.

Kaka Leite
21.Ağustos.2013, 03:06
@Kaka Leite

Sizin araştırmacı olamamanız lazımdı. Şu anki Fenerbahçe ile Arsenal arasında çok fark yok diyen biri ile aynı Fenerbahçe'yi mi izliyoruz, bilmiyorum.

Arsenal neden şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmamış diye bir soru yöneltmişsiniz ayrıca. Arsenal Premier Lig'de oynuyor cevabı sanırım yeterli.

Hey allahım yarabbim ya ben anlatamıyorum, ya da sen anlamak istemiyorsun.

Şuan ki Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok ; kadro olarak. Yoksa Arsenal tecrübe olarak zaten bizim çok üstümüzde olan bir takım.

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu her iki takımda da Wenger olduğunu düşünürsek bence sırıtmaz. En azından fark yiyecek kapasitede olmadığına çok ama çok eminim.

Kaç gündür duyduğum şey fark yiyeceğimiz ancak bunu neye göre söylediklerini belirtmiyorlar. Mevcut Fenerbahçe ve teknik ekip yönünden söyleniyorsa evet doğru olabilir ancak Fenerbahçe'nin kadrosunu aşağılamak amacıyla söyleniyorsa ben buna katılmam.

İzlemekten bahsettiğine göre sen de mevcut oynanışa bakarak yorum yapıyorsun, ama beni iyi anlamamışsın bence, Konya maçındaki Fenerbahçe ile Arsenal arasında dağ gibi fark var. Çünkü o maçtaki dizilim olsun, oyuna yapılan müdahaleler olsun teknik açıdan çok çok hatalıydı ve Fenerbahçe şuan gerçek oyununu oynamıyor maalesef.

Ayrıca bu kadar övülen bir takımın oynadığı ligde de esmesi gerekli, ben o açıdan söylemiştim onu. Arsenal iyi bir takım olabilir de abartmaya hiç gerek yok bence..

Altı çizili kısmı sizin sorgulama gibi bir hakkınız olduğunu da düşünmüyorum.

Namzet
21.Ağustos.2013, 03:10
Şu ana kadar yapılan maçlara baktığımda ağır bir yenilgi olmasın diye dua ediyorum,umarım kazanırız..

Corpus
21.Ağustos.2013, 03:18
Bir de şu açıdan bakalım mı ;

Konya o kadro ile Fener' i yenebiliyorsa, Fener Arsenal' i neden yenemesin ?

Kaka Leite
21.Ağustos.2013, 03:24
Kim yenerse yensin.

Burada boşuna tartışmanın da bir yararı olacağını düşünmüyorum, en iyi cevabı yarın sahada oyuncular verecektir zaten.

Başarılar dilerim, ben sadece içimden geçeni söyledim. Bana göre Fenerbahçe yarın farklı yenecektir, yener ya da yenemez orası oyunculara kalmış zaten.

lofthei
21.Ağustos.2013, 03:34
Hey allahım yarabbim ya ben anlatamıyorum, ya da sen anlamak istemiyorsun.

Şuan ki Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok ; kadro olarak. Yoksa Arsenal tecrübe olarak zaten bizim çok üstümüzde olan bir takım.

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu her iki takımda da Wenger olduğunu düşünürsek bence sırıtmaz. En azından fark yiyecek kapasitede olmadığına çok ama çok eminim.

Kaç gündür duyduğum şey fark yiyeceğimiz ancak bunu neye göre söylediklerini belirtmiyorlar. Mevcut Fenerbahçe ve teknik ekip yönünden söyleniyorsa evet doğru olabilir ancak Fenerbahçe'nin kadrosunu aşağılamak amacıyla söyleniyorsa ben buna katılmam.

İzlemekten bahsettiğine göre sen de mevcut oynanışa bakarak yorum yapıyorsun, ama beni iyi anlamamışsın bence, Konya maçındaki Fenerbahçe ile Arsenal arasında dağ gibi fark var. Çünkü o maçtaki dizilim olsun, oyuna yapılan müdahaleler olsun teknik açıdan çok çok hatalıydı ve Fenerbahçe şuan gerçek oyununu oynamıyor maalesef.

Ayrıca bu kadar övülen bir takımın oynadığı ligde de esmesi gerekli, ben o açıdan söylemiştim onu. Arsenal iyi bir takım olabilir de abartmaya hiç gerek yok bence..

Altı çizili kısmı sizin sorgulama gibi bir hakkınız olduğunu da düşünmüyorum.

Bakın, Fenerbahçe de Arsenal da şu an aynı dertten muzdariptir. Taraftarları çileden çıkartan durum, sahada ruhsuz bir takım görmek ve bunun sorumlularının görevden alınması veya derhal durumu düzeltmelerini talep etmektir.

Sanıyorum şaibeli seneyi saymazsak son 2 senedir Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'ye oynattığı futbolu profesyonelce buluyordunuz. Fenerbahçe'nin kadrosunu tecrübe timsali, oynadığı futbolu da ''günümüz futbolu'' olarak değerlendiriyor olmalısınız ki; Fenerbahçe'nin maça favori çıkmasa bile Arsenal'a zor anlar yaşatacak bir takım olduğunu düşünüyorsunuz.

Arsenal ile Fenerbahçe'nin kadroları arasında çok fark olmadığını iddia ettiniz. Ancak sadece ismi olan bir futbolcu, kâğıtta size üstünlük sağlayacak bir futbolcu sahada hiçbir işinize yaramaz. Söylediğinizde haklısınız, ancak Arsene Wenger transfer yapmayı bilmese bile hangi oyuncuyu nerede oynatacağını ve sahada nasıl bir ilk 11'in olması gerektiğini Aziz Yıldırım'dan(ki ben Fenerbahçe'nin teknik direktörünü kendileri olarak görüyorum) daha iyi biliyor. Wenger'in sağ açığı sağ açıkta, santraforu santraforda, yani sahaya çıkan her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatacağından eminim.

Fenerbahçe takımının oynadığı futbolu, takip etmeye çalıştığım liglerden hiçbir takım oynamıyor. Ben bugün 3. sınıf Avrupa liglerinde bile Fenerbahçe'nin oynadığı kadar şansa dayalı, allaha emanet bir oyun izlemiyorum. Fenerbahçe'nin yaptığı topu ileriye dikmek ve gerisini şansa bırakmaktır. Yarın da, sezonun kalanında da böyle yapacaktır. 2 senedir oynatılan Aykut Kocaman sisteminde şans her zaman Fenerbahçe'nin yanında olmuştur ve bunun sayesinde medyanın anlamsızca pohpohladığı ve bu pohpoha anlamsızca kanan, sanırım sizin de içerisinde olduğunuz taraftar kesimi hâlâ Fenerbahçe'nin kadrosuyla ve oynadığı futbolla en azından Arsenal gibi bir takımla oynanacak maçta umutlanacak kadar övünmektedir, takımına güvenmektedir.

Dediğiniz gibi, Arsenal fark atamaz. Bu Fenerbahçe zaten oynadığı futbolla taraftarlarının hayatından 90 dakika çalmaktadır, ve bu sistemle hiçbir takımdan fark yemez; ancak amatör küme takımıyla bile oynasa ''Fenerbahçe kazanır'' söylemlerini yüksek yüzdeyle haklı çıkaramaz. Bu sezonki Fenerbahçe'nin 1'i tescillenen(Süper Kupa), katılmış olduğu veya katılacağı 4 kulvarda da rekor seviyede başarısız olacağı, üzülerek söylüyorum ki taraftarları tarafından büyük bir umutsuzlukla izlenecektir.

Son olarak, skor tahminim Fenerbahçe:1-3:Arsenal. Burada ne kadar konuşsak da, yanlış olduğunu söylesek de Fenerbahçe yarın şu 11'le sahaya çıkacaktır: Kalede Mert, defans Bekir-Alves-Yobo-Kadlec(Hasan Ali olabilir), orta saha Emre-Meireles-Baroni(biri kesilip Topal olabilir), ileride Kuyt-Sow-Emenike. Yanlışlar devam ettirilecek ve sorunlar çözülemeyecektir Fenerbahçe'de, başkan koltuğunda oturdukça.

Kaka Leite
21.Ağustos.2013, 03:41
Bakın, Fenerbahçe de Arsenal da şu an aynı dertten muzdariptir. Taraftarları çileden çıkartan durum, sahada ruhsuz bir takım görmek ve bunun sorumlularının görevden alınması veya derhal durumu düzeltmelerini talep etmektir.

Sanıyorum şaibeli seneyi saymazsak son 2 senedir Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'ye oynattığı futbolu profesyonelce buluyordunuz. Fenerbahçe'nin kadrosunu tecrübe timsali, oynadığı futbolu da ''günümüz futbolu'' olarak değerlendiriyor olmalısınız ki; Fenerbahçe'nin maça favori çıkmasa bile Arsenal'a zor anlar yaşatacak bir takım olduğunu düşünüyorsunuz.

Arsenal ile Fenerbahçe'nin kadroları arasında çok fark olmadığını iddia ettiniz. Ancak sadece ismi olan bir futbolcu, kâğıtta size üstünlük sağlayacak bir futbolcu sahada hiçbir işinize yaramaz. Söylediğinizde haklısınız, ancak Arsene Wenger transfer yapmayı bilmese bile hangi oyuncuyu nerede oynatacağını ve sahada nasıl bir ilk 11'in olması gerektiğini Aziz Yıldırım'dan(ki ben Fenerbahçe'nin teknik direktörünü kendileri olarak görüyorum) daha iyi biliyor. Wenger'in sağ açığı sağ açıkta, santraforu santraforda, yani sahaya çıkan her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatacağından eminim.

Fenerbahçe takımının oynadığı futbolu, takip etmeye çalıştığım liglerden hiçbir takım oynamıyor. Ben bugün 3. sınıf Avrupa liglerinde bile Fenerbahçe'nin oynadığı kadar şansa dayalı, allaha emanet bir oyun izlemiyorum. Fenerbahçe'nin yaptığı topu ileriye dikmek ve gerisini şansa bırakmaktır. Yarın da, sezonun kalanında da böyle yapacaktır. 2 senedir oynatılan Aykut Kocaman sisteminde şans her zaman Fenerbahçe'nin yanında olmuştur ve bunun sayesinde medyanın anlamsızca pohpohladığı ve bu pohpoha anlamsızca kanan, sanırım sizin de içerisinde olduğunuz taraftar kesimi hâlâ Fenerbahçe'nin kadrosuyla ve oynadığı futbolla en azından Arsenal gibi bir takımla oynanacak maçta umutlanacak kadar övünmektedir, takımına güvenmektedir.

Dediğiniz gibi, Arsenal fark atamaz. Bu Fenerbahçe zaten oynadığı futbolla taraftarlarının hayatından 90 dakika çalmaktadır, ve bu sistemle hiçbir takımdan fark yemez; ancak amatör küme takımıyla bile oynasa ''Fenerbahçe kazanır'' söylemlerini yüksek yüzdeyle haklı çıkaramaz. Bu sezonki Fenerbahçe'nin 1'i tescillenen(Süper Kupa), katılmış olduğu veya katılacağı 4 kulvarda da rekor seviyede başarısız olacağı, üzülerek söylüyorum ki taraftarları tarafından büyük bir umutsuzlukla izlenecektir.

Son olarak, skor tahminim Fenerbahçe:1-3:Arsenal. Burada ne kadar konuşsak da, yanlış olduğunu söylesek de Fenerbahçe yarın şu 11'le sahaya çıkacaktır: Kalede Mert, defans Bekir-Alves-Yobo-Kadlec(Hasan Ali olabilir), orta saha Emre-Meireles-Baroni(biri kesilip Topal olabilir), ileride Kuyt-Sow-Emenike. Yanlışlar devam ettirilecek ve sorunlar çözülemeyecektir Fenerbahçe'de, başkan koltuğunda oturdukça.

Ben içinde yokum orası kesin Aykut Kocaman döneminde de burada ne kadar laf söylediğimi sanırım sen bilmiyorsun.

Ersun Yanal dönemini de beğenmeyeceğim, çünkü birbirinden farksız 2 dönem bu dönem.

Aslında bakarsak şuan yaşadığımız şey ve geçen sezon olanların hepsi Aziz Yıldırım dönemi diye adlandırsak daha doğru olur. Bu takımın başına Guardiola bile gelse sonuç aynı olacaktır, sebebi Aziz Yıldırımdır.

Bu yüzden Aziz Yıldırım dönemini desteklemiyorum, ayrıca umutlanma veya ümitlenme falan yok bir düşünce yazdım herkes umutlanma falan çıkardı, umutlanmak için önce bir ışık görmek gerekir ben o ışığı göremiyorum.

Benimkisi bir tahmin ve bir temenni, içimden geçen diyelim. Ümit falan yok şuan ki oyuna bakarak söylüyorum ki.

lofthei
21.Ağustos.2013, 03:52
Ben içinde yokum orası kesin Aykut Kocaman döneminde de burada ne kadar laf söylediğimi sanırım sen bilmiyorsun.

Ersun Yanal dönemini de beğenmeyeceğim, çünkü birbirinden farksız 2 dönem bu dönem.

Aslında bakarsak şuan yaşadığımız şey ve geçen sezon olanların hepsi Aziz Yıldırım dönemi diye adlandırsak daha doğru olur. Bu takımın başına Guardiola bile gelse sonuç aynı olacaktır, sebebi Aziz Yıldırımdır.

Bu yüzden Aziz Yıldırım dönemini desteklemiyorum, ayrıca umutlanma veya ümitlenme falan yok bir düşünce yazdım herkes umutlanma falan çıkardı, umutlanmak için önce bir ışık görmek gerekir ben o ışığı göremiyorum.

Benimkisi bir tahmin ve bir temenni, içimden geçen diyelim. Ümit falan yok şuan ki oyuna bakarak söylüyorum ki.

Güzel, olay tatlıya bağlandı o zaman. Düşüncelerimiz paralel. Her Fenerbahçelinin gönlünden geçen sonuç galibiyet tabii ki. Umarım elde edebiliriz.

William Rookwood
21.Ağustos.2013, 05:37
Arsenal Galatasaray karşısına tam kadro çıkmadı. Fenerbahçe karşısında tam kadro olacaklardır 5-1 gibi bir skorla yenmişliği var Arsenal'ın. Hafife almamak lazım.

antiochia
21.Ağustos.2013, 09:47
3 forvetle oynamaya devam ederse Arsenal ne kadar kötü olursa olsun hızı ve fizik gücüyle maçı alır, en kötü gollü beraberlikle evine döner...

davidvilla
21.Ağustos.2013, 11:16
Güzel maç olur. Hazırlık maçında da gördük ki (kazanmış olmamıza ragmen) Arsenal bizim ligimizin takımlarımızın çok üstünde bir futbol oynuyor. Sahada yag gibi kayıyorlar. Herkesin mevkii net ve takımça kutu gibi hareket etiyorlar birbirlerine iple baglı gibi. Onların bence en büyük eksiği ise bizim takımların en büyük artısı. Delicesine mücadele. Taraftar baskısıyla FB bir iki pozisyona girerse maç başı Arsenal ürker cesaretli çıkamaz bu da maçı gecen sezon Kadıköy'deki Benfica maçı gibi bir duruma getirir.

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 11:43
Arsenal Galatasaray karşısına tam kadro çıkmadı. Fenerbahçe karşısında tam kadro olacaklardır 5-1 gibi bir skorla yenmişliği var Arsenal'ın. Hafife almamak lazım.

Ciddi eksikleri var yalnız tam kadro çıkamayacaklar.

BaFraLı
21.Ağustos.2013, 12:36
Geçen seneki gibi azeri kanalları gürcü kanalı rus kanalı falan yok mu maçı veren ya ? Geçen sene ne güzel izliyorduk.

eng1n
21.Ağustos.2013, 13:34
Geçen seneki gibi azeri kanalları gürcü kanalı rus kanalı falan yok mu maçı veren ya ? Geçen sene ne güzel izliyorduk.

azeri kanalları azersat diye yeni gönderilen uyduya geçtiler.

Fearless Coward
21.Ağustos.2013, 13:52
Zorlu bir maç olacaktır ama Arsenal her sene ŞL'ye katılan bir takım ve kadrolarını korudular uyum sorunu gibi bir durumları da yok Aston Villa maçına bakarak bu maçta temsilcimizin şansı olduğunu söyleyebiliriz ancak burada işler daha ciddi bu yüzden Arsenal'in kazanacağını düşünüyorum.Ben Fenerbahçe'nin hala zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum daha tam oturmadılar.

sananes
21.Ağustos.2013, 14:49
Cristian oynarsa Ersun Hoca kredisini çok düşürür bende aynı şekilde Alper'i oynatmazsa da.

emre-topal-meireles yapacaktır bence ama bu da yanlış alper olmalı takımda.

Dave S Mustaine
21.Ağustos.2013, 15:06
volkan-topuz-yobo-alves-hak-topal-emre-meireles-kuyt-sow-emenike şeklinde sahaya çıkacağımız söyleniyor.topuz'un olduğu kanattan çok sıkıntı yaratabilirler. defanstaki 2 eksik dışında tam kadro çıkacağız. ben takıma güveniyorum, geçen seneki evimizde oynadığımız benfica maçındaki gibi oynarsak 1-0 veya 2-0 gibi bir galibiyet alabiliriz diye düşünüyorum ama gökhan'ın oynamaması çok büyük sıkıntı.

sentugo
21.Ağustos.2013, 15:16
Maçı herhangi bir kanal veriyor mu ?

Namzet
21.Ağustos.2013, 15:19
Dsmartta heralde

SAİT71
21.Ağustos.2013, 15:45
Maç D-smartta ancak çok farklı bir izleme yöntemi buldum, Akşam rahatça izleyeceğim inşallah :n:

5267
21.Ağustos.2013, 15:46
Link atmak yasakmı bilmiyorum yasaksa kaldırabilirsiniz :)

http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm Azerice donmadan izleyebilirsiniz :n::n::n:

europeanconquer
21.Ağustos.2013, 15:48
Fenerbahçe'ye başarılar ancak işleri çok zor,Arsenal ağır favori.

World Hollow o1
21.Ağustos.2013, 16:01
Link atmak yasakmı bilmiyorum yasaksa kaldırabilirsiniz :)

http://www.aztv.az/canli/aztv-canli.htm Azerice donmadan izleyebilirsiniz :n::n::n:

Bildiğim kadarıyla yasak'tı...

SAİT71
21.Ağustos.2013, 16:02
http://cdn1.haberdar.com/haberler/ma%C3%A7%C3%A7.jpg

Maçı 47 ülke verecek.

5267
21.Ağustos.2013, 16:03
Bildiğim kadarıyla yasak'tı...

O zaman kaldırabilirler sorun değil.

europeanconquer
21.Ağustos.2013, 16:07
Korsan yayın linki atmak yasak,Az TV'nin kendi sitesinin linki paylaştığın.

5267
21.Ağustos.2013, 16:08
Korsan yayın linki atmak yasak,Az TV'nin kendi sitesinin linki paylaştığın.

O zaman sorun değildir :D

Mamadou
21.Ağustos.2013, 17:00
Ersun Yanal oynatmaya çalıştığı futbolu bir süre rafa kaldırmalı, geçen sezon ki düzeni devam ettirmeli bir müddet. Göreve yeni gelmişken hep hedef maçlarda kafasındaki oyunu oynatmaya çalıştı. Eğer Konya maçındaki gibi oynatırsa Arsenal güle oynaya ilk maçta işi bitirir. Arsenal'a elenip, ligde alınacak iki,üç kötü sonuç Ersun Yanal'ı zor duruma sokar. Aziz Yıldırım'ın oyuncuları azarladığını yazanlar var. Eğer gerçekten doğruysa bu adamın mental olarak sıkıntıları olduğu bi gerçek. Sabah Ntvspor'da 7/10 programında konuşuyorlardı haberi.

LadroN
21.Ağustos.2013, 17:48
Ülker Link ile beraber HD kalitesinde izleyeceğim ben.

Crazycat
21.Ağustos.2013, 17:49
Rustavi 2 yayınlayacak gözüküyor ama Biss keyi girmek gerekiyor.

BleedingMoon
21.Ağustos.2013, 18:25
internet hızınız yüksekse sopcast akar.

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 18:52
Rustavi 2 yayınlayacak gözüküyor ama Biss keyi girmek gerekiyor.

Rustavi için biss key: DB A5 45 C5 FD E3 62 45

Facx
21.Ağustos.2013, 20:03
az tv türksat yayını kapandı mı ?

bilmania
21.Ağustos.2013, 20:11
Fenerbahçe'me başarılar İnşallah kazanırız.

11 Tahminim: Volkan / Bekir-Alves-Yobo-HAK / M. Topal-Alper-Meireles(Emre) / Kuyt-Emenike-Sow .

ZeroG
21.Ağustos.2013, 20:39
http://www.footballuser.com/formations/2013/08/804039_Fenerbahce_SK.jpg

Şeklinde bir onbirle çıkmamızı isterdim ama ne yazık ki buna benzer birşeyle çıkmayız. Bu maç defansif oynamamız gereken bir maç. Karşımızdaki takım Arsenal ve bizim ülkeye daha gelmeyen modern futbolu oynuyorlar. Aykut Kocaman döneminde de oynatılan oyun ne kadar hoşuma gitmese de takımın kapasitesini bilerek yarı final gördük. Umarım bu maç büyük maç motivasyon farklı olacak geyiklerini bırakırız.

himone
21.Ağustos.2013, 20:43
Takımdan hiç umutlu değilim, geçen seneki mükemmel kura balımız bu sene ters tepti. Orta sahada Emre ve Cristian kesinlikle oynamamalı. Salzburg, Galatasaray ve Konya maçlarında açıkça gördük 30 dk dan fazla oynayamıyorlar. Aynı şekilde Kuyt ta geçen seneki fizik güce sahip değil, Topuz'un çok kötü görünmesinin bence başlıca sebeplerinden biri de Kuyt'ın yeterli yardımı göstermemesi. Bu maçta aynı taktikle ve kadroyla çıkarsak hiçbirşey yapamayız. Kadronun ve taktiğin değişmesi gerekiyor. Gerekirse tek forvet 5 orta saha çıkılmalı, şuan forvetlerimizin hiçbiri 3 santraforlu sistem için yeterli değil. Gerekirse nefret ettiğim Caner oynasın ama sistem en azından futbolcular düzelene kadar değişsin.

Arsenal çok kötü durumda diyenler unutmasın adamların takımındaki bütün orta sahalar çalım atabilen hzlı oyuncular. Bizde ise tam tersi çalım atamayan, kolay çalım yiyen hantal orta saha ordusu var. Bu sebeple Arsenal'in formu ne olursa olsun bize karşı mutlak favoridir. Kazanırsak sürpriz olur.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 20:44
En büyük endişem Ersun Yanal gibi birisinin Arsenal'e karşı takımı nasıl oynatacağını bilemeyebileceği ihtimalinin olmasıdır.

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 20:49
az tv türksat yayını kapandı mı ?

Sanırım kapandı ama Rustavi veya Az Tv'nin internet sitesinden maçı izleyebilirsin.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 20:53
http://www.skorerhaber.com/hresim/img/20130821__6957818866.jpg
Premier Lig’e Hull City karşısında aldığı 2-0’lık galibiyet ile dönen Jose Mourinho, düzenlediği basın toplantısında ilginç açıklamalar yaptı. Transfer dönemlerinin çok uzun olmasından yakınan Portekizli teknik adam, sürenin kısaltılması gerektiğini vurguladı.

Skorer'in haberine göre, tecrübeli menajer, “Transfer dönemlerinin sezon başlamadan kapanması gerekiyor. Öbür türlü tatsız tartışmalar ortaya çıkıyor.” dedi. Basın mensuplarının Arsene Wenger’in transferde gecikmesini ve ligde başarısız olmasını sormaları üzerine meslektaşına sahip çıkan Mourinho, Fenerbahçe eşleşmesini yorumladı. Arsene Wenger’in Fenerbahçe eşleşmesini çok ciddiye aldığını ama turu rahatlıkla geçebileceğini söyledi. “Wenger, Fenerbahçe’yi çok düşünüyor. Bana göre maçı kazanacaktır. Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmakta bir sorun yaşamaz. Rahatlıkla bunu başarır. Bana göre bir problemi yok” diyerek, eşleşmenin favorisini belirledi.

'Baskısı yok'

Basın mensuplarının, bu kadar eleştiriye rağmen Wenger’in baskıda olup olmadığını sormalarını yine aynı kesinlikte cevap verdi. “Şunu söylemeliyim, Wenger eleştirileri okumamıştır. Sadece Fenerbahçe eşleşmesini düşünüyordur. Ama dediğim gibi turu rahatlıkla geçecek. Üzerinde herhangi bir baskı olduğunu zannetmiyorum” dedi.

skorerhaber.com

Börk
21.Ağustos.2013, 21:14
1 Mayıs 2011: Ramsey Man Utd'ye gol attı 1 gün sonra Usame Bin Ladin öldü.
9 Ekim 2011: Ramsey Tottenham'a gol attı 4 gün sonra Steve Jobs öldü.
19 Ekim 2011 : Ramsey Marseille'ya gol attı 1 gün sonra Muammer Gaddafi öldü.
11 Şubat 2012 : Ramsey Sunderland'a gol attı Whitney Houston öldü.
10 Ağustos 2013 : Ramsey City'e gol attı o gün Hollanda Prensi Friso öldü.

Bu Arsenalli Ramsey bugün Türkiye'ye geldi; Tüm Türkiye'de internet gitti, Abdullah Avcı istifa etti.. Bugün Fenerbahçe'ye gol atarsa ülke olarak sığınaklara saklanalım.

İlginç bir ayrıntı :D

World Hollow o1
21.Ağustos.2013, 21:23
AzTV acaba maç içinde şifre istermi?

attirson
21.Ağustos.2013, 21:47
Arsenal karşısındaki ilk 11'imiz: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo

Topuz yerine Bekir yerinde bir hamle.Emenike'nin olmayısı ilginc..

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 21:50
Arsenal karşısındaki ilk 11'imiz: Volkan, Bruno Alves, Yobo, Bekir, Kadlec, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Webo

Topuz yerine Bekir yerinde bir hamle.Emenike'nin olmayısı ilginc..

Yıpranan ve zaten yavaş olan Arsenal defansına karşı 65. dakika civarında diri bir Emenike'yi oyuna almayı planlıyor olabilir Ersun Yanal.

eng1n
21.Ağustos.2013, 21:50
Alper'in şu takımda olmak için daha ne yapması gerek anlamadım, dikene gidebilen tek oyuncumu

Ralph
21.Ağustos.2013, 21:51
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Rosicky, Wilshere, Ramsey, Cazorla, Giroud, Walcott

Gncl1905
21.Ağustos.2013, 21:52
Güya adamlarda herkes sakattı. Tam kadrolar herhalde bir eksik göremiyorum.

attirson
21.Ağustos.2013, 21:55
Alper'in şu takımda olmak için daha ne yapması gerek anlamadım, dikene gidebilen tek oyuncumu

Katılıyorum Emre yerine oynamasını isterdim.

GG 18de eger Bekir çok zorlanırsa dakika umursanmadan gerekirse ilk yarının ortalarında girmeli Gökhan golün gelmesini beklememeliyiz.Bu arada Topuz 18de yok adam oynadı oynadı bir anda kesigi yedi.Hasan Ali'de yok.

himone
21.Ağustos.2013, 21:56
Emenike'nin olmaması doğru olmuş, ileri üçlünün uyumu önemli. Savunmada Bekir tercihi de mantıklı. Ama Alper'in 11 başlaması gerekiyordu, en azından 45'te Emre yorulduğunda çıkartmalı.

EndoplazmiK RetikuluM
21.Ağustos.2013, 21:58
Sağ bekte Bekir var en azından patlamaya hazır bir bomba değil.

byariff
21.Ağustos.2013, 21:58
fenerbahcenin yedekleri

Yedekler: Mert, Egemen, Gökhan Gönül, Cristian, Alper, Caner, Emenike

bilmania
21.Ağustos.2013, 22:03
Kadro güzel tek kötü yanı Alper'in olmayışı.

antiochia
21.Ağustos.2013, 22:05
Geçmiş olsun arkadaşlar...Topu kim ileriye taşıyacak merak ettim...

GeorgeWeah
21.Ağustos.2013, 22:05
Maç 2-2 biter ve İngiltere'de ŞL'ye veda ederiz...

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 22:17
Kasmayın beyler maç bizim, şimdi Fifa'da maç yaptım 2-0 yendik goller penaltıdan Kuyt. :)

ReaList
21.Ağustos.2013, 22:26
Fenerbahçe'nin bu sistemle maç kazanabilmesi mümkün mü ? Dünyada 3 merkez forvet oyuncusuyla oynayıp bunları sağa sola çekerek futbol mantığını zorlamak ? Geçen sezon bu sistemi kullandık olmadı kötü oynadık, bu sezon şu maça kadar kullanıyoruz berbat futbol ve kötü sonuçlar ama hala aynı sistem ve aynı oyun anlayışı enteresan yani, ben hayatımda bu kadar çaresiz bir Fenerbahçe görmedim, bir sistem değiştirmeye bile cesareti olmayan bir takım.

Allah yardımcımız olsun.

Hsyn53Yvz
21.Ağustos.2013, 22:41
İnşallah kazanırız, başarılar Fenerbahçe!

5267
21.Ağustos.2013, 22:50
hadi bismillah arsenal etkili oynuyor.

5267
21.Ağustos.2013, 22:50
Defansta çok boşluk bırakıyoruz 5 dakika oldu ama

Burak Akmanoğlu
21.Ağustos.2013, 22:57
Bekir çok ileri çıkıyor bu tehlikeli.

Burak Akmanoğlu
21.Ağustos.2013, 23:04
Doğru düzgün pas yapamıyoruz buna çözüm şart.

Önder HOCA
21.Ağustos.2013, 23:07
bendeki linkler patladı düzgün linki olan varsa pm atabilirmi

SacrificeGGTC
21.Ağustos.2013, 23:07
Galibiyeti çok ama çok istiyorum. İngilizlere tekrar bir mağlubiyet yaşatmak mutluluk verici olacak.

Linki olan bi arkadaş özelden yazabilirse çok sevinirim.

5267
21.Ağustos.2013, 23:10
Ramsey atarsa kesin tüpçü gider :D

SAİT71
21.Ağustos.2013, 23:14
Linki olan banada bi zahmet mesaj ile yollasın beyler..

5267
21.Ağustos.2013, 23:16
Webo sarı.

Edit : Maç bilgileri (http://www.canliskor.com/mac/KnhmSJWs/#canli-yorum)

5267
21.Ağustos.2013, 23:18
Koscielny yerine Jenkinson girdi.

Burak Akmanoğlu
21.Ağustos.2013, 23:20
Adam fena sakatlandı.

EndoplazmiK RetikuluM
21.Ağustos.2013, 23:23
Link olan yollayabilirse çok mutlu olurum bendeki patladı :)

Yalnız adam çok fena sakatlandı. Kan vardı en son.

edit: link vereniniz çok olsun beyler sağ olun :D

LadroN
21.Ağustos.2013, 23:23
türksat smartsporda maç şifresiz beyler açın

Ralph
21.Ağustos.2013, 23:28
Fenerbahçenin oynadığı o olgun futbol anlayışı gitmişe benziyor. Geçen Konya maçını izlemedim ama bu maç için bunu söyleyebilirim. Eskiden Avrupa maçında bile olsa olgun futbol oynardı. Göremiyorum bunu. Daha çok son 5-6 yılın Beşiktaş'ı gibi dengesiz top oynuyor.

5267
Allahım ne defans yaptık

antiochia
alves konusunda kazık yediğimizi düşünüyorum nedense

byariff
adamlar ne guzel duvar pasi yapiyor be

5267
21.Ağustos.2013, 23:29
alves konusunda kazık yediğimizi düşünüyorum nedense

GS maçını izlemediğini veya diğer avrupa maçlarını izlemediğini düşünüyorum nedense

Mamadou
21.Ağustos.2013, 23:30
Kusura bakmayın ama Sow'un geriye yardım götürdüğü bir takımda taraftar kime ne küfür etse haktır. Fenerbahçe taraftarının her türlü eleştirisine katılıyorum. Böyle futbol olmaz olsun. Tamam savunma yapabilirsin ama hücumda da kompak bir şekilde oynamasını bileceksin.

Sahanda alanı böyle daraltıyorsun ama İngiltere'de adamlar bu oyunla ilk yarıda işini bitirir. İkinci yarı böyle devam ederse Fenerbahçe yer.

5267
21.Ağustos.2013, 23:34
İlk yarı bitti.

antiochia
GS maçını izlemediğini veya diğer avrupa maçlarını izlemediğini düşünüyorum nedense
Gs maçını izledim iki tane abuk sabuk hareket yaptı, bu yaştaki oyuncuya fazla para verildiğini düşünüyorum yoksa oyunculuğuna sözüm yok. Bu takım ayrıca savunma ileride yüksek tempo oynayabileceğini zannetmiyorum..

bilmania
İlk yarı bitti.

5267
Gs maçını izledim iki tane abuk sabuk hareket yaptı, bu yaştaki oyuncuya fazla para verildiğini düşünüyorum yoksa oyunculuğuna sözüm yok. Bu takım ayrıca savunma ileride yüksek tempo oynayabileceğini zannetmiyorum..

Yaş konusunda katılıyorum ama paray azda olsa değdi be

ardaskoc
Beyler Smart Spor şu an şifresiz. 5 dakika önce öğrendim ben de. 2. yarıyı kaçırmayın derim. :D

antiochia
21.Ağustos.2013, 23:35
Hala iddia ediyorum bu takım bu sistemle oynayamaz...

SAİT71
21.Ağustos.2013, 23:35
Bu takımdan hiç bir şey olmayacağını bir kez daha gördük. Hoca böyle giderse takımı küme düşürecek.

EndoplazmiK RetikuluM
21.Ağustos.2013, 23:36
Bu oyunla olmaz. Olmaz yani. İki pas yapamıyoruz ileride. Ancak şişirerek tehlik yapmaya çalışıyoruz. İlk yarının son dakikalarında Arsenal ağırlığını koymaya başladı. Muhtelen ikinci yarıda golü bulup üstün yatarlar. İngiltere'de de turu garantilerler.

Alper ve ya Emenike'den biri girmeli. Ve ikiside kanatta falan değil ortada oynamalı.

SAİT71
21.Ağustos.2013, 23:37
Bu arada smart spor şifre girdi..

ardaskoc
21.Ağustos.2013, 23:38
Bu arada smart spor şifre girdi..

Evet gitti..

uAburak89
21.Ağustos.2013, 23:39
Sahada Fenerbahçe adına top taşıyacak oyuncu yok, Alves ile uzun top yaparak atak başlatmaya çalışmak nasıl bir strateji ürünüdür çözemedim. Mertesacker'in boyunu 1.75 sanıyorlar herhalde.

KaRaBükLü KraL
21.Ağustos.2013, 23:41
Bekir ve Webo çıkıp G.Gönül+Emenike girerse bir şeyler olabilir :)

World Hollow o1
21.Ağustos.2013, 23:42
2 veya üstü gollü galibiyet olmazsa tur İngiltere'de hayal.

Crazycat
21.Ağustos.2013, 23:44
Doldur boşalt futbolunu bile oynayamıyoruz. Neden? Karşı takımda iki tane uzun boylu stoper var, geleni indiriyorlar. Bir tane doğru düzgün atağımız yok, şutumuz da yok.

ReaList
21.Ağustos.2013, 23:46
2 ve üzeri gol mü ? Daha kaleye şutun yok olmazda olması imkansız da. Bu sistemle kaleye gitmek imkansız geçen Salzburg maçında aynısını yaptık ve devreyi şut atmadan tamamladık aynısı. Benim aklım duruyor artık, bir takım kendine bu kadar engel olabilir mi ? Neden Fenerbahçe'nin her maçta rakibi yine kendisi oluyor ?

Olmuyor işte bu sistemle, olmuyor olmuyor olmuyor. Nasıl bir inattır nasıl bir saçmalıktır anlamak mümkün değil.

5267
21.Ağustos.2013, 23:49
GG girdi...

SAİT71
21.Ağustos.2013, 23:50
Transfer yaparken, yöneticilerin futboldan anlamazsa böyle bir saçma kadro ile sahaya çıkarsın. Orada bizi çok rahat geçer Arsenal.. Emirates, 60.000 taraftar ve Arsenal...

bilmania
21.Ağustos.2013, 23:50
Gökhan oyunda sonunda.Bu takımda ruhunu ortaya koyacak tek ADAM !!!

SAİT71
21.Ağustos.2013, 23:54
Avrupa Ligi'nde inşallah birşeyler yaparız... Kadlec sap gibi bekliyor yahu nasıl bek bu...

5267
21.Ağustos.2013, 23:55
Ve yerriiiiiiiiiiiiz

Gncl1905
Adamların sol beki gelip kale dibinden gol atıyor. O kadar mahkum oynarsan olacağı budur.

bilmania
Attılar :(

byariff
0-1 yine cok iyi paslasarak geldiler

SAİT71
Ben güveniyorum takımımıza 3-4 tane atıp çeviririz bu maçı...

EndoplazmiK RetikuluM
21.Ağustos.2013, 23:56
Hadi bakalım...

antiochia
21.Ağustos.2013, 23:56
görünen köy kılavuz istemez..

SAİT71
21.Ağustos.2013, 23:57
Dökülüyoruz şuan. Arsenal resmen dalga geçiyor tokatlıyor bizi... Aslında Arsenal ile aramızda fazlada fark yok ama...

SacrificeGGTC
21.Ağustos.2013, 23:58
İleriye top taşıyacak, hızlı ve teknik 1 tane futbolcumuz yok. Sol açık ve sağ açıkta kimler var görüyoruz. İmkansız, muhtemelen son dakikalarda 1 tane daha yeriz ve 2-0 kaybederiz evimizde.

World Hollow o1
21.Ağustos.2013, 23:58
Neden böyle şeylerde, beni direk eleyin ben maça çıkmadan alt lige gideyim diye bir hak tanımazlar ki takımlara acaba.

Boşu boşuna masraf sinir stres.

Burak Akmanoğlu
21.Ağustos.2013, 23:59
Emenike,gol yemeden girseydi...

3 Tam forvetin varken bunları kanatta kullanmak ahmaklık,mallık vb...

nannar
22.Ağustos.2013, 00:00
3-4 atıp çevirmek mi? bugün etraftaki tüm fenerli arkadaşlar "kendi sahamızda maçı vermeyiz, 2 fark atarız "gibisinden cümleler kurdular. yahu nereden bu cesaret? rakip bakırköyspor falan mı? kendi sahasında bir takımın iyi olması her takımı yeneceği anlamına falan mı geliyor? ilk devre boyunca arsenal oynadı, fb izledi. ikinci yarı da öyle gidiyor ve golü de buldular zaten. alper-emenike ikilisi lazım oyuna bana kalırsa ama ne kadar değiştirir oyunu orasını bilemem

Mamadou
22.Ağustos.2013, 00:00
Taraftar bile izlediği yerden görüyor. Alper ve Emenike'nin oyuna girmesi lazım işte. Meireles yok, Emre desen her maç 50'den sonra pert, Topal stoper mi oynuyor, ön liberomu oynuyor belli değil. Stoperlerin arasına bu kadar giren başka bir ön libero görmedim ben. Gerçi bu sezon ki maçlarda bu kadar çok geriye oynamaya başladı. He kim top yapacak, kim topu ileri taşıyacak. Bu futbolun hiç bir açıklaması yok.

Bu futbol taraftara yapılmış bir terbiyesizlik resmen. Allah Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Takımlarında hiç bir heyecan yok.

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:01
3-4 atıp çevirmek mi? bugün etraftaki tüm fenerli arkadaşlar "kendi sahamızda maçı vermeyiz, 2 fark atarız "gibisinden cümleler kurdular. yahu nereden bu cesaret? rakip bakırköyspor falan mı? kendi sahasında bir takımın iyi olması her takımı yeneceği anlamına falan mı geliyor? ilk devre boyunca arsenal oynadı, fb izledi. ikinci yarı da öyle gidiyor ve golü de buldular zaten. alper-emenike ikilisi lazım oyuna bana kalırsa ama ne kadar değiştirir oyunu orasını bilemem

Anlayan anlamıştır onu abi... :icon_razz:

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ağustos.2013, 00:03
Ya valalhi yazıklar olsun bu takımı bu hale getirenlere kaç yıldır skora dayalı oynuyoruz Ersun Yanal geldi hala kötü oyun futbol katli vs... Elinde 4 yetenekli forvet var her maç 2sini kanatta öldürüyorsun biri Fransa'nın gol kralı. Yazıklar olsun...

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:04
Taraftar bile izlediği yerden görüyor. Alper ve Emenike'nin oyuna girmesi lazım işte. Meireles yok, Emre desen her maç 50'den sonra pert, Topal stoper mi oynuyor, ön liberomu oynuyor belli değil. Stoperlerin arasına bu kadar giren başka bir ön libero görmedim ben. Gerçi bu sezon ki maçlarda bu kadar çok geriye oynamaya başladı. He kim top yapacak, kim topu ileri taşıyacak. Bu futbolun hiç bir açıklaması yok.

Bu futbol taraftara yapılmış bir terbiyesizlik resmen. Allah Fenerbahçe taraftarına sabır versin. Takımlarında hiç bir heyecan yok.

Bunu bir Beşiktaşlı bile anladıysa diyecek sözümüz yok..

Oğuz Üstadın Sözü ;

"Ersun ile A.yıldırım ile bu iş olmaz!!!!!!! Kafa aynı kafa olduktan sonra Löw"de gelse aynı terane!"

5267
22.Ağustos.2013, 00:05
Emenike gözüktü Emenike gözüktü !!!

5267
22.Ağustos.2013, 00:05
Volkan çıkardı şutu

Edit Webo çıktı sonunda

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:06
1-1 olsa ne olur 2-1 kazansak ne olur?

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:07
2-0 oldu...

byariff
ramsey 2 oldu

5267
ramsey attı tüpçü gideerrrrrrrrrrrrrrrrr

Ralph
22.Ağustos.2013, 00:08
Ersun Yanal devre arası olmadan yollanır.

bilmania
22.Ağustos.2013, 00:09
Aha Ramsey 2-0 Sisi gidici beyler :)

europeanconquer
Ramsey attı,sığınaklara kaçın beyler.Yine birisi vefat edecek.

SAİT71
Ersun yanal ligde 2 maç daha kaybetsin gönderirler. Devre arasını bile göremez ki görmemeli. Bu turu kaybettik ve Ersun hoca gitmelidir.

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:10
Ersun Yanal devre arası olmadan yollanır.

Bu maçtan sonra yollasalar keşke...

antiochia
22.Ağustos.2013, 00:10
bu haftada eskişehir'den bir tokat daha yeriz...

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:11
Bu Sow hangi bir pozisyonu atacak merak ediyorum.

Ralph
22.Ağustos.2013, 00:11
Zaten 1 senelik imzalandı. Tazminatı düşünecek bir parada olmaz. Turu orada geçemezse ve ligde birazcık olsun kötü giderse yolcu olur.

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ağustos.2013, 00:12
3 Resmi Maç Ve 3 Mağlubiyet.

byariff
eskisehirede yenilirse fener ersun hoca kesin yolcu.

alakasiz ama stoch atti 1-1 :D

5267
5 resmi maç 3 M 1 B 1G

bilmania
22.Ağustos.2013, 00:13
3 Resmi Maç Ve 3 Mağlubiyet.

1 .Mac fazla saydın hocam.

antiochia
eskisehirede yenilirse fener ersun hoca kesin yolcu.

Onu getiren de bir zahmet gitsin artık...

5267
Aykutsu Alexsiz babasız gibi kaldık

sentugo
22.Ağustos.2013, 00:14
Bence suç Ersun Yanal'da değil.

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:14
Ersun Yanalın gitmesi birşeyi değiştirmez aynı kafa aynı terane herşey AY'de bitiyor.

Time Cris
22.Ağustos.2013, 00:15
Sow şu takımda harcanıyor arkadaş şu adamı forvet oynayın gol kralı bu adam

antiochia
Bence suç Ersun Yanal'da değil.

Evet tek suçlu varsa Aziz Yıldırım ve onun her yaptığı doğru sanan taraftarlar, kongre üyeleri, yöneticiler...

zeck17
Teknik direktör Aziz Yıldırım olmaya devam eder bence

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ağustos.2013, 00:16
Belki de hala 2 aya falan ihtiyacımız vardır...

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:17
Alex denildiğinde hala ıslıklanıyorsa bu taraftar akıllanmaz o ıslıklayanlar'dan birşey olmaz Aziz Yıldırımın yanında olanlardan birşey olmaz...

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:17
Arkadaş Aziz Yıldırımda gitmeli tamamda bir takım bu kadar kötü oynamazki. Bir maçta değil sezon başından beri diyoruz arkadaş bu ne rezil bir oyun. Geçen sezonu beğenmiyorduk şimdi daha berbatız...

EndoplazmiK RetikuluM
22.Ağustos.2013, 00:19
O değilde Ramsey'in golü AY'e falan patlasa keşke.

nannar
22.Ağustos.2013, 00:19
Emirates cup'ta Galatasaray Arsenal'i yendiğinde beyaz TV'deki arkadaşlar "Arsenal kim oluyor, eski gücünde değil ,sıradan bir takım hüviyetinde" gibi yorumlar yaparak galibiyete leke sürme cesaretinde bulunmuşlardı. bu gece varsa bir izlemek lazım arkadaşları.... bakalım ne diyecekler arsenal hakkında... bu arada penaltı da oldu

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:20
Volkan çıkarır gibime geliyor ama ne fark eder.

byariff
22.Ağustos.2013, 00:21
0-3 oldu giroud penaltidan

europeanconquer
Boşuna ''kendinizi'' yormayın,Aziz Yıldırım ne derse o olur,ta ki yargıtay cezayı onayana kadar.Gerçek bu yani.

5267
Penaltı ve gol

World Hollow o1
Kadlec Fenerbahçe tarihinin en kötü transferi.

nannar
3 oldu ,hadi, geçmiş olsun...aziz yıldırım bu maça da bir kılıf uydurur ve taraftar da bunu yerse daha da birşey dememek lazım...

SAİT71
Arsenal ter atıyor resmen. Kadlec'de bu takım oyuncusu olmadığı bize ispat etti. Bundan sonra Kadlec'e haksızlık yapılıyor gibi yorumlara bir tarafımla güleceğim.

antiochia
Emirates cup'ta Galatasaray Arsenal'i yendiğinde beyaz TV'deki arkadaşlar "Arsenal kim oluyor, eski gücünde değil ,sıradan bir takım hüviyetinde" gibi yorumlar yaparak galibiyete leke sürme cesaretinde bulunmuşlardı. bu gece varsa bir izlemek lazım arkadaşları.... bakalım ne diyecekler arsenal hakkında... bu arada penaltı da oldu

Ben şahsen Arsenal'i yine beğenmedim İlk Dörde zor girer bence...

William Rookwood
Yazıklar olsun. Göstere göstere gol attı adamlar, sahada berbat bir oyun....

Facx
22.Ağustos.2013, 00:22
ramsey gol atmış şimdi tüpçü düşünsün :D

Ralph
Yönetim istifa sesleri

bilmania
Penaltıdan 0-3 .Helal AY eserinle gurur duymalısın ?

byariff
22.Ağustos.2013, 00:23
yonetim istifa sesleri

sentugo
22.Ağustos.2013, 00:24
İyisimi CAS Fener'i çeksin ligten...

Fearless Coward
22.Ağustos.2013, 00:24
En azından Kadıköy'de direnmesi lazımdı Fenerbahçe'nin ama hiç bir şey ortaya koyamadılar o kadar paralar harcandı yazık valla.

World Hollow o1
22.Ağustos.2013, 00:25
İyisimi CAS Fener'i çeksin ligten...

Aynen böyle olması gerekiyordu...

europeanconquer
Alper giriyor,yüce kurtarıcı,son 10 dakika da 4 gol atacak Fenerbahçe.

Burak Akmanoğlu
Aziz Yıldırım diyenlere acıyorum göre göre hala destekliyorlar ! deli olacam...

nannar
Ben şahsen Arsenal'i yine beğenmedim İlk Dörde zor girer bence...

beğenmemek ayrı şey,küçümsemek ayrı... bahsettiğimiz lig premier lig. arsenal'in 18'inden kim gelirse gelsin TR'de yıldız statüsüne girer. kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmemiz lazım. Arsenal bugün hiç zorlanmadan farka gitti resmen.Birt türk takımını bu hale düşürenlere yazıklar olsun. pis pis gülüyor walcott falan...

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:26
Muazzam pozisyonu harcadı Kadlec...

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:26
Şu Arsenal'in karşısında hiç takım var mı yahu? Adam gibi bir takımımız olsa rahat yenerdik burada. Ancak baştan beri diyoruz arkadaş bu takımı ne yenebiliriz nede eleyebiliriz.

Şurada Aziz Yıldırım'ında suçu vardır ancak kesin ve kesin Ersun Yanal'ın bu takımı oyuncuları oynatabilecek kapasitesi yoktur. Değişikliklerden ilk 11'den bile belli bu. Çok açık.

Kaka Leite
22.Ağustos.2013, 00:27
Neredesin Aykut hocam nerelerdesin ?

Time Cris
22.Ağustos.2013, 00:29
Aziz Yıldırım ve RTE.Çapulcular için RTE neyse Fenerliler için de A.Y o.Durum artık onu gösteriyor

nannar
22.Ağustos.2013, 00:29
emre'mi yuhlanıyor ?

Ralph
22.Ağustos.2013, 00:30
Konya maçını kaybetmemiş olsa böyle oynamazdı Fenerbahçe eminim ben.

SAİT71
beğenmemek ayrı şey,küçümsemek ayrı... bahsettiğimiz lig premier lig. arsenal'in 18'inden kim gelirse gelsin TR'de yıldız statüsüne girer. kendimizi dev aynasında görmekten vazgeçmemiz lazım. Arsenal bugün hiç zorlanmadan farka gitti resmen.Birt türk takımını bu hale düşürenlere yazıklar olsun. pis pis gülüyor walcott falan...

Hüseyin Hoca haklı burada. Emirates Cup bir hazırlık turnuvası olmasına rağmen orada Arsenal'i yenmek kolay bir iş değil. Arsenal'i herkes hafife aldı. Yok onlarda Aston Villa'ya yenildi yok Konya maçına aldırmayın felan... Kendimizi dev aynasında görüyoruz. Form durumumuza felan bakmadan hemde.

Mamadou
Stoch gol attı :) Kadroda bir tane adam eksiltebilecek kanat yokken o adamı neden gönderdiklerini bir türlü anlamadım. O adamı göndermeleri resmen bir aptallıktı. Her neyse bu takım kampta ne çalışmış merak ediyorum. Yani bu takım hiç mi taktik çalışmamış acaba. Fenerbahçe'de sıkıntı saymakla bitmez. Ha Fenerbahçe toparlanır, ligde kafaya oynar ama bu anlayış olduktan sonra Fenerbahçe taraftarı sahada oyun falan beklemesin. Günlük skorlarla durum idare edilir. Taraftara yazık, günah. Hele Sow solda oynamıyor mu bitiyorum.

Börk
22.Ağustos.2013, 00:31
Çok kötü bu oldu geçmiş olsun hepimize Ramsey'de gol atmış.

Kaka Leite
22.Ağustos.2013, 00:31

Hocam konu dışı olacak ve tartışmak amacım değil ancak hiç aynı şey değil.

Amacım galibiyetinize gölge düşürmekte değil tabii ki, çok önemli bir iş yapıldı.

antiochia
22.Ağustos.2013, 00:32
tebrikler Aziz Yıldırım bu takım senin eserin..son 6 yıldıdr skandalsın

nannar
22.Ağustos.2013, 00:33
Mertesacker gibi ağır ve tek hamlelik bir stoperi 90 dakikada 1 kere bile zorlayamadı Fenerbahçe.Bu nasıl maç taktiğidir anlamadım ben?

byariff
22.Ağustos.2013, 00:33
emrede yuhlandi ilginc...

http://s1.directupload.net/images/130821/rpinnobq.swf

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:35
;Hayır arkadaş sen nasıl bir hocasın Alper gibi bir adamı maç biterken alıyorsun yahu anlamıyorum anlamıyorum anlamıyorum...

Gncl1905
Kadrolar açıklandığı gibi handikaplı Arsenal galibiyetine oynamıştım. Yanıltmadılar beni sağ olsunlar. Konya Torku maçından kaybettiğimi kazanmış oldum.

Oyun hakkında konuşmam gerekirse gerçekten içler acısı halde. Konuşmak bile yersiz. Nasıl düzelir bilemem. İlk önce zihniyet düzelmeli tabi. AY'nin gitmesi lazım başarı isteniyorsa. Bu konuda sizlere katılıyorum. Ya da FT gibi sözünü dinletebilecek biri alınmalı. Kim olur bilemem ama bunun Aykut Kocaman veya Ersun Yanal olmadığı çok açık. Türk takımlarına karşı oynayan ilk turlardaki 3. sınıf takımlar gibi oynadı bugün Fenerbahçe. Oysa ki kadro kalitesi bakımından en azından sahasında maça orta olması gerekiyordu.

Burak Akmanoğlu
Emreyi yuhlayan tarafyın,Aziz Yıldırımcı olduğuna inanıyorum...

eng1n
22.Ağustos.2013, 00:36
o değilde Aykut Kocaman defans futbolu oynatmasın yeter artık.

Ersun Yanal çok pozitif ya antremanlar da herkes gülüyor.

lofthei
Yahu Aykut Kocaman'ın futboluyla bu futbolun arasında ne fark var? Fenerbahçe'ye bu mıymıntı, berbat futbolu getiren Aykut Kocaman'dır zaten. Yine berbat oynadık, yine mağlup olduk, maçtan önce ''Arsenal'a fark atacağız'' diye böbürlenenler lütfen daha fazla konuşmasın. Göreceğiz ki bu kişiler ilerleyen maçlarda da nedensiz olarak, üzerinde düşünmeden Fenerbahçe'yi favori gösterecek. Fenerbahçe'yi bugünlere getiren de bu koyunlaşan taraftarlardır.

bilmania
emrede yuhlandi ilginc...

http://s1.directupload.net/images/130821/rpinnobq.swf

HAK'ı taraftarın önüne attığı için yuhalanmıştır.Kim oluyo da o hareketi yapıyor kendisi.

antiochia
22.Ağustos.2013, 00:37
Emenike'ye verilen paralara yazık Fenerbahçe Elmander, drogba tipinde oyuncuya ihtiyacı vardı

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 00:38
Şu sahada ki takım tipik Aykut Kocaman takımı,korkak Ersun Yanal'da aynı taktikte devam ediyor.

Kaka Leite
22.Ağustos.2013, 00:39
Volkan - Bekir - Kadlec - Kuyt (Tek gözlü iken)

Bu adamlar mümkünse birazcık dinlensinler, Kuyt'ı da koydum çünkü olmuyor. Tek gözle olmuyor, adam gibi düzelsin gelsin oynasın 3 pozisyon arkasında yardıran Gökhan'ı görmemesinin sebebinin göz olduğunu temenni ediyorum.

Volkan zaten artık ölmüş, Mert gibi form'da birisi varken neden Volkan ile başlasın ki ?

Başlarım tecrübesine gol yemekten başka ne tecrübesi varmış Volkanın, bıktım bu adamın süreklilik sorunundan en dandik rakiplere karşı panter iyilere karşı Valdes kesiliyor.

Kadlec zaten zıplamaya, koşmaya aciz bir adam, utanmasa yürümeyecekte. Nereden arayıp buluyorlar bu adamları anlamıyorum ben.

Bekir en azından savunma yapar dedik, ne top tuttu. Ne bir düzgün pas attı bu ne biçim şey anlamıyorum.

Bu formayı hak etmiyorsan oynamayacaksın arkadaş, Ersun Yanal'a sözüm yok zaten yemin ediyorum ki Aykut Kocaman'ı arıyorum.

En azından kötü futbol da olsa istediğimizi alıyorduk, bu onu da yapamıyor. Halen yapmaya çalışıyor ya ben ona şaşıyorum..

nannar
22.Ağustos.2013, 00:39
Fenerbahçe'li arkadaşlar üzülmesin. Her işte vardır bir hayır.Belki bu skordan sonra A.Y. gider de milat olur...

Beyaz TV'yi izleyelim bakalım neler diyecek Ümit Özat ve Sinan Engin...

Kaka Leite
22.Ağustos.2013, 00:40
Şu sahada ki takım tipik Aykut Kocaman takımı,korkak Ersun Yanal'da aynı taktikte devam ediyor.

Sahada olan şey Ersun Yanal'ın devam ettiğini sanması, Aykut Kocaman taktiği bu değildi.

Biz o zamanlarda istediğimizi alıyorduk bu adam bunu da yapamıyor. Ben arıyorum Aykut Kocaman dönemini şuan da.

uAburak89
22.Ağustos.2013, 00:40
Emre'nin yuhalanma sebebi ne?

sentugo
22.Ağustos.2013, 00:41
Fenerbahçe'li arkadaşlar üzülmesin. Her işte vardır bir hayır.Belki bu skordan sonra A.Y. gider de milat olur...

Hazır Ramsey de gol atmışken :D

Kaka Leite
Emenike'ye verilen paralara yazık Fenerbahçe Elmander, drogba tipinde oyuncuya ihtiyacı vardı

Emenike girdiğinde atılan her topta rakip oyuncuları ezdi.

Top tuttu, top indirdi neyini beğenmedim anlamıyorum ?

Tek yanlış kafadan kadroya ismi yazılması gerekirdi.

footballer33
F.Bahçe'nin rövanşa çıkmasına falan hiç gerek yok desek yeridir. CAS'tan kararın maçtan önce verilmesini talep etsinler bence ve duruma göre çıksınlar ya da çıkmasınlar sahaya. Emre, Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal gibi insanlar da, bu takımdan ilk fırsatta yollansınlar.

attirson
22.Ağustos.2013, 00:42
Emreyi yuhlayan tarafyın,Aziz Yıldırımcı olduğuna inanıyorum...

Yahu gerçekten hala Aziz Yıldırımcı olan var mı ? İllallah yeter !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Burak Akmanoğlu
22.Ağustos.2013, 00:42
Bana diyorsunuz ki neden çok FENERBAHÇE kariyeri açıyorsun :D

ben bu kariyerlerin hepsinde farklı taktik denedim Fenerbahçe son 3-4 sezondur aynı kafa aynı taktik böyle gitmez işte anlasınlar artık gitmez...

zeck17
22.Ağustos.2013, 00:43
Yetenekli Aykut Kocaman ve başarılarla dolu kariyeri olan Rıdvan geçsin derim beraber denesinler bir de

antiochia
22.Ağustos.2013, 00:44
Emenike girdiğinde atılan her topta rakip oyuncuları ezdi.

Top tuttu, top indirdi neyini beğenmedim anlamıyorum ?

Tek yanlış kafadan kadroya ismi yazılması gerekirdi.

Ben genel olarak diyorum bu maça özgü değil bence bu paraya değmez..

antiochia
22.Ağustos.2013, 00:45

O adam yargıtay'dan karar çıkmazsa gitmez...

Mamadou
Yalnız Aykut Kocaman savunmayı geride kuruyordu ama Aykut Kocaman'ın FB'si hücumda organize, ayağa pas yaparak olgun ataklar geliştirebiliyordu. Taraftarın beğenmediği Baroni hücumda takımı yönlendiriyordu iyi veya kötü. Aykut Kocaman ile Ersun Yanal'ın anlayışı çok farklı. Adam kendi sahasında, rakip stoperler hava toplarına hakim olmasına rağmen uzun top oynattı. Belki ileride taşlar yerine oturur ama Sow gibi bir forvetin solda oynatılması ve o adama savunma yaptırılması futbola ihanet be. 15 yaşında FM oynayan çocuk bile Sow'u solda oynatmaz.

Crazycat
HAK'ı taraftarın önüne attığı için yuhalanmıştır.Kim oluyo da o hareketi yapıyor kendisi.
Ne hareketi yaptı Emre?

attirson
22.Ağustos.2013, 00:46
Ersun Yanal gibi oyun okuma özürlü bir adam olamaz Eskisehir'i yenemezsek kalacaklar mı acaba takımın basında merak ediyorum deplasmanda zaten yeniliriz Arsenal'a Allah'ın emri.

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:47
Emre gibi siyaseti futbola bulaştıranlara müstehak ıslıklanmak. Zaten siyasi olaylar yüzünden bu hallere düştü Türk futbolu.

Neyse en başından bu yana tahmin ettiğimiz gibi aradaki kadro, kalite, taktik, hoca, başkan farkı ortaya çıktı. Antrenman maçından daha fazla efor harcamadı Arsenal. Yıllar önceki Milan maçı aklıma geldi. Shevchenko 4 gol atmıştı. Servet vardı o zaman bizde. Çileden çıkarmıştı. Şuan ise saymakla bitmeyecek kadar çok sorun var. Aziz Yıldırım gitmeli demeye bile gerek yok artık.

Kaç yıldır ŞL'de yokuz. Avrupa Ligi, büyük takımların katılmak zorunda kaldıkları için oynadıkları önemsizleşmiş bir turnuva. Oradaki yarı final bile kimseyi tatmin etmedi. Galatasaray'ın oynamış olduğu Çeyrek final bizim oynadığımız yarı finalden daha kıymetlidir. Yani kimse geçen sezona başarılı bir sezon diyemez. Bu sezonda Avrupa Ligi benim için hiç bir önem teşkil etmiyor. Ancak kupa alındığı taktirde başarılı olmuş sayarım. Onun dışındakilerin önemi yok.

Neyse arkadaş yaz yaz bitmez.

Ne hareketi yaptı Emre?

Şeriatçıların selamını yapmıştı 4 parmaklı birşey. Rabia selamı da deniyor.

LadroN
22.Ağustos.2013, 00:47
Ramsey gol attı beyler yarın ekonomik kriz patlayacak hazır olun.

lofthei
22.Ağustos.2013, 00:48
2 yıldır Fenerbahçe'de ''sistem'' adı altında denenen şeylerin vahim sonucunu bu maçta görmüş olduk. Nihayet taraftar da çoğunluk olarak tepkisini koyabildi. Çok geç oldu, Fenerbahçe'nin bu noktalara geleceği 1.5 sene önceden belliydi ancak ''skor taraftarları''nı sonunda bu maç isyana çekti.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 00:49
Sahada olan şey Ersun Yanal'ın devam ettiğini sanması, Aykut Kocaman taktiği bu değildi.

Biz o zamanlarda istediğimizi alıyorduk bu adam bunu da yapamıyor. Ben arıyorum Aykut Kocaman dönemini şuan da.

Geçen yıl Gökhan Gönül diye bir gerçek vardı ama ayrıca geçen yıl Arsenal gibi bir takım karşınıza çıkmadı.Ersun Yanal'ın oynattığı oyun kesinlilkle Aykut Kocaman'ın oyunu ama onu da beceremiyor kendisi.Eskişehir'de ki taktiğini uygulamaya çalışsa hiç değilse takım top oynar.

Fenerbahçe 4-5-1 takımı Kuyt sağ,Sow sol kanat oynuyor.İkisi ne kadar iyi oynasalar da kanat oyuncuları değil.Orta sahaya laf yok zaten maşallah 11 tane orta saha oyuncusu var.Kimi seçsen muamma.Defansta evlere şenlik.Biraz dar bir görüş olacak ancak Fenerbahçe'nin ilk 11'i bu olmalıdır;

Mert-GG,Alves,Egemen,Hasan Ali-Mehmet Topal-Meireles,Alper-Salih/Holmen-Emenike,Sow

Baklava dizilişinde 4-4-2,çok da iyi çok da güzel olur.

sentugo
22.Ağustos.2013, 00:49
ilk yarı 0-0 ken ikinci yarı nasıl 0-3 oluyor. Bunu sorgulamak lazım...

Kaka Leite
22.Ağustos.2013, 00:50
Umarım hafta sonu da kaybederiz ve taraftar ile yönetim arasında gerilim artar.

Çok yanlışlar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz, çok yıpranıyor Fenerbahçe.

Gökhan'ın alınmasını da anlamadım ben açıkcası, sakatlıktan yeni çıkan adamı soktu direk oyuna.

uAburak89
22.Ağustos.2013, 00:51
Siz böyle diyorsunuz da, kendisi Ersun Yanal tartışılacak bir isim değil diyor. Değişmesini beklemek yerine, takımın onun istediklerini uygulamasını beklemeniz lazım. Aykut Kocaman'ı sevmem, başarılı da bulmam ama onun Fenerbahçe'si bu kadar mahkum bir oyun ortaya koymuyordu.

Ha bir de şu yabancı sınırlaması özelinde kullanılan planlarımızı yaptık argümanı var ya, o söylemin ne kadar boş olduğu her seferinde daha da net anlaşılıyor. Ortada bir plan veya program benzeri bir şey görünmüyor. Fenerbahçe'nin en çok zaafiyet duyduğu bölgesi o kadar adama rağmen hala orta saha. 3 forveti ileri dizmek yerine hücumu yönlendirebilecek dikine oynayabilecek bir isim olsa herşey daha farklı olabilirdi.

Namzet
22.Ağustos.2013, 00:52
Aziz Yıldırım yönetimi bırakmadıkça daha çok yanarız

Crazycat
22.Ağustos.2013, 00:52
@SAİT71

Onu biliyorum da Hasan Ali Kaldırım'ı taraftarın önüne atma kısmını anlayamadım.

Kaka Leite
22.Ağustos.2013, 00:53
Geçen yıl Gökhan Gönül diye bir gerçek vardı ama ayrıca geçen yıl Arsenal gibi bir takım karşınıza çıkmadı.Ersun Yanal'ın oynattığı oyun kesinlilkle Aykut Kocaman'ın oyunu ama onu da beceremiyor kendisi.Eskişehir'de ki taktiğini uygulamaya çalışsa hiç değilse takım top oynar.

Fenerbahçe 4-5-1 takımı Kuyt sağ,Sow sol kanat oynuyor.İkisi ne kadar iyi oynasalar da kanat oyuncuları değil.Orta sahaya laf yok zaten maşallah 11 tane orta saha oyuncusu var.Kimi seçsen muamma.Defansta evlere şenlik.Biraz dar bir görüş olacak ancak Fenerbahçe'nin ilk 11'i bu olmalıdır;

Mert-GG,Alves,Egemen,Hasan Ali-Mehmet Topal-Meireles,Alper-Salih/Holmen-Emenike,Sow

Baklava dizilişinde 4-4-2,çok da iyi çok da güzel olur.

Holmen yerine transfer döneminde Sivastan Aatif Chahechouhe'u alsaydık.

Çalım atan, hareketli bir orta saha ilaç olabilirdi.

antiochia
22.Ağustos.2013, 00:54

Bence takıma topu ileriye taşıyacak, oyunu kuracak ve rakibi bozup top kazanabilecek oyuncu gerekir...

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:55
Sağ bek Topuz ile başlarsak yandı gülüm keten helvası. Adamın son maçtaki vukuatları belli. Bekir'de aptalca hatalar yapıyor ama Topuz kadar sırıtmıyor. Mert ilk 11 yazılmalı. Güven duygusu ve form durumu açısından. Ayrıca bana kalırsa Alves-Kadlec stoper oynatılıp Hasan Ali sol bek yazılabilir. Caner sol açık olarak oynayabilir. Bu söylediklerimdeki tek handikap Alves ile Kadlec'in uyum sorunu olabilir. Hoş daha önce Alves'le oynayanlarda çok mu uyumluydu :D Son oynadığımız 4 resmi maçtada gol yedik.

İlk sayfadaki mesajdada söylemiştim, Mert'in ilk 11 yazılması gerektiğini. Hem ona duyduğunuz güveni belirtmek için hemde formda olmasından dolayı bu maçta o olmalıydı.

europeanconquer
22.Ağustos.2013, 00:55

Holmen yazdığıma bakma o adam şans bile bulamaz.Cristian gibi teknik direktörlerin ön liberomsu forvet arkası yıldızı varken,Holmen kimmiş ? :n:

GebzeLi1907
22.Ağustos.2013, 00:56
Bu takım Ersun Yanal'ın takımı değil. Ne oldum diye cok yanlış yapıp takımın başına geçti.

Bu takım Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'In ortak ürünü. Biri gitti darısı diğerinin başına.

Bu takımdan Emre Volkan Bekir gibi başkan yalakası topçular da gitmeden Fenerbahçe yine düzlüğe çıkmaz diyeyim..

Kuytla falan olacak iş değil. Birtane topla giden önde basan adam yok. Alper biraz o da daha çok tecrübesiz.

Berbat ötesi iğrenç bir takımız kısacası

Mamadou
22.Ağustos.2013, 01:00
Birde sırf hızlı bi oyuncu diye Cardozo yerine Emenike'yi tercih eden taraftarlarda futbolda her şeyin hız olmadığını anlamıştır. Şu Meireles yerine Holmen oynasa orta sahada fark yaratırdı. Maç başına 13 KM koşan oyuncudan bahsediyoruz. Adama lisans bile çıkartmadılar. Her türlü iş yapardı.

SAİT71
22.Ağustos.2013, 01:02
Emenikeyide bir maçta yemeyin yahu. Adam daha topu ayağına 3-4 kez aldı. Emenike iş yapacaktır. Şu takımda bir Cardozo'mu eksik, o olsa bu maçı alır mıydık diye sorarak cevap ararsanız sorunun orası olmadığı anlaşılır.

nannar
22.Ağustos.2013, 01:02
Ersun Yanal'ı eleştiremezsiniz gibi birşey dedi basın toplantısında Ersun hoca :D

Facx
22.Ağustos.2013, 01:03
holmen fenerbahçenin ortasahasındaki tüm oyunculardan daha fazla katkı sağlar bence tüm o planlara programlara rağmen lisans çıkarılmaması tamamen bi facia

Namzet
Ersun Yanal'ı eleştiremezsiniz gibi birşey dedi basın toplantısında Ersun hoca :D

ne dedi,ben öyle bir şey duymadım

attirson
Emenike'ye sallayanlarda ayrı komedi resmen bana kalsa forvet yerine forvet arkası tercih ederdim ama Emenike daha 1.5 maç oynamıs sakin olun yahu ne çabuk sallıyorsunuz.Sow sol kanat devam etsin ileriye top tasıyacak adam koymaya da gerek yok orta sahaya takım süper.Futboldan soguttular resmen.

Önder HOCA
22.Ağustos.2013, 01:04
gidersin konyada emenikeyle başlarsın weboyla başlaman lazımken. bari şu maçta kendi yarısahanda oynayacaksan emenikeyle başla 70 metrelik alanda webo ne yapıcak.

OrcunFB
Çalım atabilen dikine giden tek adamımız Alper o da 0-3 iken maç 80'de giriyor, saçmalığın daniskası. Meireles ile Emre hiçbir şey veremedi takıma bugün, Alper nasıl 80'de girer aklım almıyor.

ReaList
Fenerbahçe'nin futbolunu ben izlerken utandım, Sanki daha önce hiç karşılaşmamış 11 adamın toplanıp rakibe karşı futbol oynamaya çalışması gibi. Fenerbahçe'yi yönetenlerde az şeref ve haysiyet varsa şu utancı yarattıkları için defolup giderler ama maç bitmek üzereyken "OoooOo Aziz Yıldırım" diye tezahüratları görünce, Azizspor'a dönmüş bu takımdan umudumuzu kesmek en iyi yol.

Crazycat
22.Ağustos.2013, 01:05
ne dedi,ben öyle bir şey duymadım

Basın toplantısında demişti "Ersun Yanal ismi tartışılacak bir isim değil" diye.

Bu da kaynak;

http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2013-2014/ersun-yanal-tartisilacak-bir-isim-degil_sto3889320/story.shtml

Namzet
22.Ağustos.2013, 01:06
Basın toplantısında demişti "Ersun Yanal ismi tartışılacak bir isim değil" diye.

Bu da kaynak;

http://tr.eurosport.com/futbol/sampiyonlar-ligi/2013-2014/ersun-yanal-tartisilacak-bir-isim-degil_sto3889320/story.shtml

Onu biliyorum bu maçın toplantısında öyle bir şey demedi

LadroN
22.Ağustos.2013, 01:08
holmen fenerbahçenin ortasahasındaki tüm oyunculardan daha fazla katkı sağlar bence tüm o planlara programlara rağmen lisans çıkarılmaması tamamen bi facia

6+0+4 e göre iyi planlanmış bir takım Fenerbahçe öyle deme.

SAİT71
22.Ağustos.2013, 01:10
FM'de Sow ile Webo'nun kanat mevkisinde oynama özelliği yoksa artık bu sene eklemek lazım.

Sow artık tam bir; Kendini kanat sanan forvete döndü.

af

uAburak89
22.Ağustos.2013, 01:10
Tempomuzu arttırmamız lazım demiş sadece maç sonunda.

sakary Ali
22.Ağustos.2013, 01:12
Şeriatçıların selamını yapmıştı 4 parmaklı birşey. Rabia selamı da deniyor.

Şeriatçıların selamı mı :D

Benim düşüncem Ersun Yanal'dan çok Aziz Yıldırım'ın takımı gibi geliyor bana. Aziz Yıldırım'ın teknik anlamda da işlere burnunu soktuğunu düşünüyorum. Fenerbahçeliler için çok sıkıntılı bir başlangıç oldu.

Namzet
22.Ağustos.2013, 01:14
Şeriatçıların selamı mı :D

Benim düşüncem Ersun Yanal'dan çok Aziz Yıldırım'ın takımı gibi geliyor bana. Aziz Yıldırım'ın teknik anlamda da işlere burnunu soktuğunu düşünüyorum. Fenerbahçeliler için çok sıkıntılı bir başlangıç oldu.

+1 Bende böyle düşünüyorum,E.Yanal bu takımda sadece kukla

Mamadou
22.Ağustos.2013, 01:15
Emenike'ye sallayanlarda ayrı komedi resmen bana kalsa forvet yerine forvet arkası tercih ederdim ama Emenike daha 1.5 maç oynamıs sakin olun yahu ne çabuk sallıyorsunuz.Sow sol kanat devam etsin ileriye top tasayacak adam koymaya da gerek yok orta sahaya takım süper.Futboldan soguttular resmen.

Yorumun banaysa ben Emenike'ye sallamıyorum. Emenike katkı sağlar elbet ama illa forvet alınacaksa Cardozo'nun daha gerekli bir transfer olduğu düşüncesindeydim. İhtiyaca göre yapılmış bir transfer olurdu ama geri dönüşü olmazdı o ayrı. Ayrıca yazdığın gibi en önemli eksiklik takımı hücuma taşıyacak bir maestro ve adam eksiltebilen bir kanat oyuncusu olmaması. Bende olsam bu takıma forvete yakın oynayacak, atakları yönlendirecek yönlü bir oyuncu aldırırdım.

himone
22.Ağustos.2013, 01:16
Allahtan maçı izlememişim, sinir krizi geçirirdim. Halı saha maçı yapmaya gittim daha zevkliydi. Ama FB şampiyonlar liginden elendiği için üzülen arkadaşların sevinmesi lazım, alınan her malubiyet ve oynanan kötü oyun Aziz Yıldırım'ın sonu deme oluyor. Hatırlıyorum yıllar önce sırf Daum gitsin diye yenilelim ve GS şampiyon olsun diye dua ediyodum şimdi hepsi Aziz Yıldırım ve tekniik ekip için geçerli. Umarım Cas ta cezayı yapıştırır ve mecburen yeniden yapılanma içerisine gireriz. Kuyt, Meireles, Bekir, Yobo, Emre, Cristian ve Volkan gibi adamların artık gitmesi gerekiyor. Bu takımı daha ne kadar rezil edeceksiniz anlamış değilim.

Gönderilen Stoch bugün maçın adamı olmuş, bizimkiler hala santrafor alıyor. Arsenal rövanş maçından sonra da Cardozo'yu alırız tam olur. 3 yetmedi 5 santraforlu sistemle belki güzel futbol oynarız. Maçtan önce de "anket yanlış olmuş 1-0 2-0 3-0 şeklinde bir anket olmalı" diye yorum yapıcaktım vazgeçmiştim. İçimden geçenler olmuş.

Namzet
22.Ağustos.2013, 01:22
Beyaz tvde ne güzel konuşuyorlar

byariff
22.Ağustos.2013, 01:43
wenger en sonunda paraya kiymis turk lokumu almis :D :D

What crisis? Istanbul more like heaven than hell for Wenger who'll finally spend some money… on duty free Turkish Delight!

nannar
22.Ağustos.2013, 01:53
ben izliyorum beyaz tv :)

erdem344
22.Ağustos.2013, 02:28
Kaybet ama mücadele ederek .....

Meireles ne iş yaptı sahada gören oldu mu ?

Crazycat
22.Ağustos.2013, 02:54
Onu biliyorum bu maçın toplantısında öyle bir şey demedi

@nannar

Arsenal maçından önceki basın toplantısında söylediğini kast etti herhalde.

SacrificeGGTC
22.Ağustos.2013, 03:05
Herşeyi biz ekranları başında bütün Fenerbahçeliler görüyor. Söylediklerimiz aynı, hissettiklerimiz aynı, heyecan duyduğumuz konular aynı. Bu iş böyle olmaz!

http://i.imgur.com/Mlpfb.gif

Bordo61Mavi
22.Ağustos.2013, 07:35
Ersun Yanal mac sonu tempo diye tutturmus, Arsenalin temposuyla nasil mucadele edecekmis ?

Tempo bekledigi adam Raul Meireles :)

Aziz Yildirim devam ettikce Galatasaray kazanir, Fenerbahcenin bu kadrosuna yazik oluyor cidden yazik oluyor !

davidvilla
22.Ağustos.2013, 09:51
wenger en sonunda paraya kiymis turk lokumu almis :D :D

What crisis? Istanbul more like heaven than hell for Wenger who'll finally spend some money… on duty free Turkish Delight!

Lokumu bile duty free alıyor bak :D :D Espri muthiş

davidvilla
22.Ağustos.2013, 09:52
Gönderilen Stoch bugün maçın adamı olmuş, bizimkiler hala santrafor alıyor. Arsenal rövanş maçından sonra da Cardozo'yu alırız tam olur. 3 yetmedi 5 santraforlu sistemle belki güzel futbol oynarız. Maçtan önce de "anket yanlış olmuş 1-0 2-0 3-0 şeklinde bir anket olmalı" diye yorum yapıcaktım vazgeçmiştim. İçimden geçenler olmuş.

Ben o maçı seyrediyordum bir yandan. 1-0 gerideydi Paok. Stoch harika bir gol attı hiç beklenmedik anda. Turu selanik'e taşıdı resmen. Adam yetenekli.

davidvilla
22.Ağustos.2013, 09:56
FM'de Sow ile Webo'nun kanat mevkisinde oynama özelliği yoksa artık bu sene eklemek lazım.

Sow artık tam bir; Kendini kanat sanan forvete döndü.

af

Sow gibi bir adamı psikolojik buhrana suruklediler resmen. Elinde Sow var yani adamın formsuz donemi bile olmadı bıraktım kötü oynamayı. Çıkıp sol kanatta git gel yaptırıyorsun valla olmayacak şeyler oluyor fenerde 1 senedir.

sui generis
22.Ağustos.2013, 10:08
Allah tüm Fenerbahçelilere sabır versin. takımda bir sürü yıldız oyuncu var ama iki kilit isim yok. adam geçebilen kanat oyuncusu ve takımı yönlendirecek bir oyun kurucu. Bunlar olmadığı sürece çok kaybederiz. men edileceksek de bu sene etsinler bence.

Bulstrap87
22.Ağustos.2013, 10:22
fener neden klasik 4-4-2 oynamıyor??
sow a üzülüyorum gercekten adam harcanıyor keske bizde sow gibi bir adam olsa..

Hsyn53Yvz
22.Ağustos.2013, 11:06
Dün maçtan sonra bir kaç kesin kanıya vardım;

-Kadlec kesinlikle 1. sol bek olamaz, ilk 11'de Hasan Ali oynamalı.
-Alper mutlaka ilk 11'de olmalı.
-Holmen, ilk 18'de olmalı.
-İlla bu düzende oynayacaksak forvetin solunda Emenike, ortada Sow oynamalı.
-Gökhan Gönül'e düzgün bir yerli alternatif almalıyız. Veysel veya Şener olur, Topuz ve Bekir'den daha fazla iş yapar ikisi de.
-Orta sahada Meireles ve Cristian gönderilmeli, en azından birisi. Salih veya Holmen yeterlidir. Bu adamlardan kaliteli olmayabilirler ama en azından daha yürekli oynarlar.
-Bu takım 2 sene içerisinde (Galatasaray'ın yaptığı gibi 2011/12 sezonundan sonra) yavaş yavaş revizyona gitmesi gerekiyor. Gereksiz bir çok adam var, hepsi gönderilmeli, daha kaliteli isimler kadroya katılmalı. 2 sene içinde takımın başına da Aykut Kocaman veya Zico getirilmeli. Bu adamların tek suçu başarılı olmaktı!
-Aziz Yıldırım'ın yerine başkanlığa Ali Koç gelmeli artık, Aziz Yıldırım'ın miladı doldu.

KanaKe
22.Ağustos.2013, 15:55
iyi bir rakip gelince ne kadar kötü bir takim oldugumuz belli oluyor.. bi kere bu eldeki kadro bi kac oyuncu haric bes para etmez degil Ersun hoca Fatih Terim yada Mustafa Denizli bile bu takimla fazla birsey yapamaz bu oyunla bu kadroyla bu sene ilk 2 ye girersek sükredin avrupa kupalarinda da fazla bir basari beklemeyin gecen seneki yari final zaten tamamen tesadüfmüs belli oldu bu sene.. o kadar eksigi olan Arsenal'i evinde yenemiyorsan takim felan degilsin arkadas bu kadar basit... suc hoca dami tabikide degil suc tamamen Aziz Yildirim da Allah bu adamdan bizi kurtarsin bir an önce futbola karistikca futbol takimi hersene dahada geriliyor dibe vurmamiz yakin bu gidisle.. bu sene yapilan transferlere bakarsak Kadlec haric hepsi yerinde transferler... fakat eksigi olan bölgelere takviye yapilmadi sag bek gökhan sakat olunca alternatifsiz kaliyor yillardir ayni hikaye.. ayni sekilde takimdaki bu yasli kalintilarida bir an önce yollamak lazim ya devre arasi yada en gec sezon sonu.. Kuyt Adam resmen bitmis takima gol yollarinda katkisi neredeyse sifir gecen senede böyleydi bu adam yeni degil.. cristian zaten yollanmali diyoruz yillardir bizi duyan yok.. Emre'de gereksiz yere oynatiliyor yasi kemale erdi katkisi cok az bir an önce yollanmali ki Alper Salih gibi oyuncularin önü acilsin.. Kadlec te devre arasinda yada sezon sonunda yollanmali bu takimdan resmen saatli bomba almislar Leverkusen de nasil oynamis bu Adam hayret ettim leverkuseni gectim bundesligada ne isi var bu adamin..

SAİT71
22.Ağustos.2013, 16:12
Ben transferlerinde yerinde olduğuna inanmıyorum. Kanat yok oyun kurucu yok. Holmen'i alıyorsun sonra adama lisans çıkarmıyorsun. Elindeki kanadı yolluyorsun oraya forvet koyuyorsun. Resmen komedi bir transfer politikası. En isabetli transfer Alves'ti. O olmasa şuan oynadığımız maçlarda ciddi farklar yiyebilirdik. Kadlec bence devre arasında gönderilmeli. Onun yerine adam gibi birisi alınmalı. Resmen Ziegler'i aratan bir adam. Dünde nasıl oynadığını gördük. 2. sınıf bir topçu. Bu takımda çok gereksiz adam var. Selçuk, Mehmet Topuz, Baroni bu adamlar artık bu takımda oynamamalı. Nereye kadar bir silkinmemiz lazım artık.

LifeYourself
22.Ağustos.2013, 16:23
Fener taraftarına üzülüyorum.Aykut hoca gibi Fener'e yakışmayan bir futbol oynatan adamı bile aratır oldular taraftarlara.
Yazık oldu...

antiochia
22.Ağustos.2013, 16:27
iyi bir rakip gelince ne kadar kötü bir takim oldugumuz belli oluyor.. bi kere bu eldeki kadro bi kac oyuncu haric bes para etmez degil Ersun hoca Fatih Terim yada Mustafa Denizli bile bu takimla fazla birsey yapamaz bu oyunla bu kadroyla bu sene ilk 2 ye girersek sükredin avrupa kupalarinda da fazla bir basari beklemeyin gecen seneki yari final zaten tamamen tesadüfmüs belli oldu bu sene.. o kadar eksigi olan Arsenal'i evinde yenemiyorsan takim felan degilsin arkadas bu kadar basit... suc hoca dami tabikide degil suc tamamen Aziz Yildirim da Allah bu adamdan bizi kurtarsin bir an önce futbola karistikca futbol takimi hersene dahada geriliyor dibe vurmamiz yakin bu gidisle.. bu sene yapilan transferlere bakarsak Kadlec haric hepsi yerinde transferler... fakat eksigi olan bölgelere takviye yapilmadi sag bek gökhan sakat olunca alternatifsiz kaliyor yillardir ayni hikaye.. ayni sekilde takimdaki bu yasli kalintilarida bir an önce yollamak lazim ya devre arasi yada en gec sezon sonu.. Kuyt Adam resmen bitmis takima gol yollarinda katkisi neredeyse sifir gecen senede böyleydi bu adam yeni degil.. cristian zaten yollanmali diyoruz yillardir bizi duyan yok.. Emre'de gereksiz yere oynatiliyor yasi kemale erdi katkisi cok az bir an önce yollanmali ki Alper Salih gibi oyuncularin önü acilsin.. Kadlec te devre arasinda yada sezon sonunda yollanmali bu takimdan resmen saatli bomba almislar Leverkusen de nasil oynamis bu Adam hayret ettim leverkuseni gectim bundesligada ne isi var bu adamin..

Sakatlanıncaya kadar gayet iyiydi. Ondan sonra oynayamadı Leverkusen'de bize de kakaladılar. Zaten gelince şaşırmıştım...

antiochia
22.Ağustos.2013, 16:30
Gitmesi gerekenler: Volkan,Serkan,Yobo,Meirelles,Serdar, Kuyt,Baroni,Mehmet Topuz,Selçuk,Bekir,Kadlec,Krasic belki Webo'yu da dahil edebiliriz..

ForsakeN
22.Ağustos.2013, 17:22
Baska soze gerek var mi ?

http://m.sporx.com/img/2013/08/21/Tablo_3.jpg

Alper sagolsun ortalamayi biraz asagi cekmis

attirson
22.Ağustos.2013, 18:02
Müthis bir yapılanma lazım bize aynen Ünal Aysal'ın Gs'ye geldigi zaman ki gibi hoca olsun kadro olsun müthiş bir degisim lazım tabi bunların olabilmesi icin başta büyük başkanın(!) şu takımdan derhal gitmesi lazım.Fenerbahçe'yi gerçekten seviyorsa çıkar gider artık kaldıgı her dakika kulup icin zarar.

eng1n
22.Ağustos.2013, 19:03
Emenike ve Alper sonradan girdi onlar girmeden önce takımın en genç oyuncusu Sow'du, gerçekten rezil bir görüntü

SAİT71
22.Ağustos.2013, 19:30
Dış basında oldukça küçük düşürücü başlıklar atılmış. Utandım resmen... 2. sınıf diyen bile var.

Ralph
22.Ağustos.2013, 19:32
Fenerbahçe'nin 2 senedir çok güzel kadrosu var. Tek eksiği Alex'in yerini dolduracak tek bir adam ve iyi bir teknik direktör. Öyle köklü değişikliğe falan gerek yok yani.

SAİT71
22.Ağustos.2013, 19:38
Kanatları ne yapacağız ya da sağ beki? Birde Aziz Yıldırım olayı var tabi :) Bu Alex gittiğinde de o sistemde oyunu çift yönlü oynayabilecek bir oyuncu olacak, 10 numaraya ihtiyaç kalmayacak dendi, ne kadar uydurma bir kılıf olduğu şuan görülüyor. Bence baştan sona köklü bir değişim lazım. Takımın yaş ortalamasına bakınca bile artık bu içi geçmiş turşu kıvamındaki adamların yerine dinamik bir kadronun kurulması gerektiğini anlayabiliriz.

antiochia
22.Ağustos.2013, 19:38
Fenerbahçe'nin 2 senedir çok güzel kadrosu var. Tek eksiği Alex'in yerini dolduracak tek bir adam ve iyi bir teknik direktör. Öyle köklü değişikliğe falan gerek yok yani.

İsim olark iyi olabilir bence iyi değiller, bu takımın büyük bir revizyona ihtiyacı var...

Mamadou
22.Ağustos.2013, 21:10
Kadlec çok iyi olmasa da idare eder. Ben Ersun Yanal'ın yerinde olsam Kadlec'i Alves'in yanında sol stoper oynatırım. Milli takımda genellikle Sivok ile birlikte stoper hattında oynuyor. Leverkusen'de oynarken stoper hattında oynadığı maçlar oldu. Benim izlediğim maçlarda hamleleri gayet yerindeydi. Süper kupa finalinde stopere geçtiğinde hamleleriyle iki, üç pozisyonu önledi. Hiç kuşkusuz direk geri dörtlüyü; G.Gönül, Alves, Kadlec, HAK ile kurarım. Bu dörtlünün önünde Topal, Potuk en uygun ikili olur. Bu ikilinin önüne Baroni, Holmen ve Salih'ten biri monte edilebilir. Ne kadar yaşı genç olursa olsun tercihim direk Salih olur. Hücumda Kuyt, Sow, Emenike üçlüsünden biri illa solda oynayacaksa bu isim Emenike olmalı. Yobo, Raul, Emre, Webo gibi doymuş oyuncular ilk 11'de oynatılmaya devam ederse daha çok maç kaybeder Fenerbahçe. Ama hangi hoca gelirse gelsin Emre'yi hatta Meireles'i seve seve oynatmak zorunda kalacak. Emre her maç.

Bide Meireles fizik açıdan bitik şu an. İleride toparlarsa takımın bankolarından biri olur elbet. Hazır bir Meireles her zaman takıma yararlı olur.

KanaKe
22.Ağustos.2013, 22:45
Ben transferlerinde yerinde olduğuna inanmıyorum. Kanat yok oyun kurucu yok. Holmen'i alıyorsun sonra adama lisans çıkarmıyorsun. Elindeki kanadı yolluyorsun oraya forvet koyuyorsun. Resmen komedi bir transfer politikası. En isabetli transfer Alves'ti. O olmasa şuan oynadığımız maçlarda ciddi farklar yiyebilirdik. Kadlec bence devre arasında gönderilmeli. Onun yerine adam gibi birisi alınmalı. Resmen Ziegler'i aratan bir adam. Dünde nasıl oynadığını gördük. 2. sınıf bir topçu. Bu takımda çok gereksiz adam var. Selçuk, Mehmet Topuz, Baroni bu adamlar artık bu takımda oynamamalı. Nereye kadar bir silkinmemiz lazım artık.
Bence bir Holmen Selcuk,Mehmet Topuz ve Cristian'dan daha iyidir alternatif olarak iyi transfer ama dedigin gibi lisans cikarilmamasi tamamen sacmalik ve bosuna masraf.. Stoch'a bu sezon sans verilmeliydi ama hoca hazirlik kampindaki performansini düsük bulmustur yada Aziz Yildirim akillansin diye kiraya yollamistir ama Stoch'un böyle patlama yapacagini tahmin edemediler ikiside.. Krasic gibi ölü bir oyuncu dururken elindeki genc yetenegi yolluyorsun.. sag ve sol beke dedigim gibi kesinlikle alternatif sart yabanci olayina destek versinlerde takimin önü acilsin türk bek oyuncusu yok bu Level da oynayabilecek... ayni zamanda alves'in yanina hizli bir stoper lazim chedjou gibi.. Anadolu kulüpleride kusura bakmasin artik 3 büyüklerin avrupada önü acilmali bir sekilde.. yoksa daha cok nal toplariz avrupada bu gidisle

SAİT71
22.Ağustos.2013, 23:53
Hayır Krasic'i ne yolluyorlar ne de oynatıyorlar. Orasını anlamadım. Adam yattığı yerden para alıyor. Bu kadar savrukluk olmaz ki...

Salih'e artık şans verilsin. Kaybedecek ne var ki? Zaten takım kötü gidiyor. Oynat be kardeşim. Yaşı genç felan değil Salih'in. Adamlar 17-18 yaşında adam sokuyorlar. Dün Atletico bile Barçaya karşı 20 yaşındaki adamı sürdü. Salih genç değil futbola göre. Geçiyor bile yaşı. Çoktan patlama yapmış olması gerekiyordu.