Log in

View Full Version : Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş | STSL 2. Hafta

Ralph
21.Ağustos.2013, 20:31
http://img843.imageshack.us/img843/6660/acv4.png (http://img843.imageshack.us/i/acv4.png/)

footballer33
21.Ağustos.2013, 23:39
Tromsö dönüşü zorlu bir maç. Maçın pazartesi olması bu açıdan iyi oldu; çünkü Norveç, uzak ve yorucu bir yolculuk olacak. Erciyes, lige iyi transferler yaparak girmiş tehlikeli bir rakip. Bu maça, asları dinlendirerek çıkarmakta fayda var. Gereksiz bir Avrupa Ligi maçı yüzünden sakatlık sorunu yaşamamak lazım.

Başarılar Beşiktaş'ım.

Mamadou
22.Ağustos.2013, 01:30
Erciyes yeni bir takım. Fena transfer yapmadılar ama açılmaları 3,4 hafta sürer. Ama kesinlikle çok can yakarlar diye düşünüyorum önümüzdeki haftalarda. Trabzonspor maçında olduğu gibi sakin oynayalım, Fernandes de istesin üç puanı kazanan taraf oluruz. En kötü yenilmeyiz diye düşünüyorum. Henüz takımlar oturmamışken ligin ilk haftalarında Erciyes, Bursa ve Antalya gibi zorlu deplasmanlara çıkacak olmamız iyi. Ligin ortasında oynamak yerine ilk haftalarda oynamamız daha iyi bu rakiplerle. 10.haftadan sonra fix. daha zayıf gözüküyor.

Gncl1905
22.Ağustos.2013, 01:50
Bilic'li Beşiktaş'tan bu sene bir şeyler bekliyorum. Bu maçı da alacaklarını düşünüyorum. Kayseri Erciyes'in oyuncularının biraz daha birbirlerine alışmaları lazım gibi.

lofthei
22.Ağustos.2013, 02:55
erciyes antalya maçında kesinlikle çok olumlu sinyaller verdi, tıpkı beşiktaş gibi. bu sene fenerbahçe'nin de ekstrem formsuzluğuyla beşiktaş galatasaray'ın en büyük rakibi olur ligde. bu maçı da 2-1 beşiktaş kazanır diye düşünüyorum. kaleci, defans ve kanatlar+forvet hattı kaliteli erciyes'in ama orta sahası biraz sıkıntılı. beşiktaş atiba-veli-fernandes hattıyla bir adım önde diye düşünüyorum.

Bulstrap87
22.Ağustos.2013, 10:15
rahat kazanırız bu macı..

footballer33
26.Ağustos.2013, 01:03
Bugünkü skorlardan sonra, yarınki maç daha da önem kazandı. Maçı alırsak, haftayı lider tamamlayacağız. Bu arada, 21 kişilik bir kafileyle gidildi Kayseri'ye. O kafilede şu isimler bulunuyor:

TOLGA ZENGİN
CENK GÖNEN
EMRE METİN
TOMAS SİVOK
SERDAR KURTULUŞ
JULIEN ESCUDE
PEDRO FRANCO
ERSAN GÜLÜM
MUSTAFA PEKTEMEK
İBRAHİM TORAMAN
NECİP UYSAL
MANUEL FERNANDES
VELİ KAVLAK
HUGO ALMEIDA
MICHAEL ENERAMO
GÖKHAN TÖRE
OLCAY ŞAHAN
BRUNO DENTINHO
OĞUZHAN ÖZYAKUP
MUHAMMED DEMİRCİ
ATIBA HUTCHINSON

https://www.bjk.com.tr/tr/haber/56390/

Kadroda 3 kaleci, 8 yabancı var. Dışarda kalacak olanlar, Emre Metin ve 2 yabancı olacak. Umarım o 2 yabancı, Escude ve Dentinho olur. Şöyle de bir 11 ile çıkarsak, çok iyi olur, bu kadronun çıkacağını pek sanmasam da:

Tolga

Serdar - Sivok - Franco - Ersan

Atiba - Fernandes

G.Töre - Oğuzhan - Olcay

Pektemek (Almeida/Eneramo)

Universal
26.Ağustos.2013, 01:09
Beşiktaş ikinci haftada liderlik aşkına oynar; güzel bir mevsimde Erciyes deplasmanına gidiyorlar. Maça baskılı başlarlar eğer maç sonu skor gelirse Trömso maçı düşünülüp yavaş bir tempoya bürünürler.

Namzet
26.Ağustos.2013, 01:27
Temposu yüksek,zevkli bir maç bekliyorum bu maçta favorim Erciyes

manager725
26.Ağustos.2013, 10:51
Tolga

Serdar - Sivok - Franco - Ersan

Veli - Atiba

Gökhan - Fernandes- Olcay

Eneramo

davidvilla
26.Ağustos.2013, 10:57
3 büyük takım arasında adam gibi kanat oyuncuları olan tek takım :)

lofthei
26.Ağustos.2013, 19:27
Erciyes, geçen sezon Gaziantepspor ve Kasımpaşa'da oynayan Senijad Ibricic'i kadrosuna katmış. Bu maçta oynayamayacak sanırım. Ayrıca FM'de 2 senedir iyi bir profili olan Sofiane Hanni'nin bu maçta ilk 11 çıkabileceği söyleniyor. Üstüne basa basa söylüyorum, Erciyes bu maçta yenilebilir ancak kesinlikle bu sene ligin flaş ekiplerinden olacaklar.

manager725
26.Ağustos.2013, 20:57
Beşiktaş'ın ilk 11'i belli oldu:

Tolga, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Veli, Atiba , Gökhan Töre, Fernandes, Olcay , Almeida

Mamadou
26.Ağustos.2013, 21:00
Biliç sanırım Escude'nin tecrübesine güveniyor olmalı ki onu hep ilk 11'de oynatıyor. Ama Trömsö maçında takımı yakan Escude oldu. Merak ediyorum acaba sol bek olsa takımda Ersan'ı sol stoper oynatıp oynatmayacağı yoksa Escude'yi hep mi düşünüyor. Escude ile olacak iş değil ya bakalım. Ayrıca Töre'nin oynatılmasına sevindim. Dentinho sağ açıkta olmuyor, sol tarafta daha iyi oynuyor ama Olcay var.

ForzaRQ7
26.Ağustos.2013, 21:12
Escude dışında beklediğim kadroyu tercih etmiş Bilic. Hoca Escude'ye böyle güveniyorsa bir bildiği vardır diyorum ama tabi Franco'nun şans bulmasını isterdim. Kulübede de Eneramo vardır diye tahmin ediyorum.

Vurduğumuz gol olsun. :)

footballer33
26.Ağustos.2013, 21:37
Escude dışında, Veli ve Almeida'nın da sürekli olarak forma giymesine karşıyım. Oğuzhan'ı ve Pektemek ya da Eneramo'yu 11'de görebilirdik. Bir de bu maç umuyorum ki Ersan'ın sol bek başladığı son maç olsun. Tromsö maçında G.Süzen oynasın, sonraki maçlarda da yeni sol bekimizi görelim artık sahada. Ersan'dan sol bek olmuyor zira.

Hsyn53Yvz
26.Ağustos.2013, 21:42
Temposu yüksek bir maç bekliyorum. 1-1 biter diye düşünüyorum.

tarik0618
26.Ağustos.2013, 21:58
Temposu yüksek bir maç bekliyorum. 1-1 biter diye düşünüyorum.

Bir fenerli olarak sana ciddi bir şekilde söylüyorum bu maçı Beşiktaş alıcaktır.Bilic Trömso faciasından sonra takımı iyi sıkıştırmıştır ne kendi nede takımı riske sokacağını sanmıyorum.

manager725
26.Ağustos.2013, 23:07
Fernandes Attı 1-1

manager725
26.Ağustos.2013, 23:34
rahat kazanırız bu macı..

Abi şunu ne zaman desen bir sıkıntı yaşıyoruz. (Örn: Tromso maçı) :)

Maç:

Savunmada bireysel hatalardan gol yemeye devam ediyoruz. Şöyle organize bir ataktan gol atan yok bize daha. Umarım ikinci yarıda çeviririz maçı.

Addolorato
26.Ağustos.2013, 23:50
Bilic'te yenilen gollere henüz çare olamadı. son 1.5 maçta yenilen gol sayısı 4.

5267
26.Ağustos.2013, 23:59
Töre attı.

europeanconquer
27.Ağustos.2013, 00:00
http://i.imgur.com/pO6WBMY.png

Ahahahahhaha :n:

byariff
27.Ağustos.2013, 00:01
tore iyi vurdu 2-2

William Rookwood
27.Ağustos.2013, 00:11
Töre 2 maçtır atıyor, hadi bakalım

William Rookwood
27.Ağustos.2013, 00:28
Escude'ye o kadar laf edildi, adam kalktı galibiyet golünü attı. :)

SAİT71
27.Ağustos.2013, 00:38
Erciyes'in savunması felaket. Stoper oynayan 4 numara iyi değil. Sağ kanatları sıkıntılı. En büyük sorunları gol yedikten sonra takımın çökmesi. Acayip bir moral bozukluğu içine giriyorlar. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum.

ForzaRQ7
27.Ağustos.2013, 00:39
Oğuzhan'ın pası mükemmeldi. Ve Almeida karşı karşıya pozisyonda attığına göre bu yıl umutlu olabiliriz artık. :D

manager725
27.Ağustos.2013, 00:43
Oğuzhan yedek bırakılacak oyuncu mu be?:)

Oyun iyi değil, bireysel hatalar var ama sonuç güzel tebrikler...:)

byariff
27.Ağustos.2013, 00:43
pozisyonlari 1 kez izledim banami oyle geldi bilmiyorum ama besiktasin attigi 3. ve 4. golu ofsaytti diye gordum tebrikler bu arada guzel mucadele etti besiktas daha iyi olacaklar gibi..

manager725
27.Ağustos.2013, 00:45
pozisyonlari 1 kez izledim banami oyle geldi bilmiyorum ama besiktasin attigi 3. ve 4. golu ofsaytti diye gordum tebrikler bu arada guzel mucadele etti besiktas daha iyi olacaklar gibi..

3.gol ofsayt.

Fearless Coward
27.Ağustos.2013, 01:02
Beşiktaş bu sene bomba gibi geliyor valla.Bilic'i zaten çok severim onunla birlikte Beşiktaş'ta futbol anlamında büyük değişme olmuş.Hazırlık maçlarında pek iyi bir görüntü çizmemişlerdi ama lige fırtına gibi girdiler.Gökhan Töre bu ligde daha çok gol atar nokta atışı yaptı Beşiktaş onu alarak.Oğuzhan son golde güzel asist yapmış bu arada oda her geçen gün daha iyiye gidiyor.Bu arada 144 hafta sonra lider olmuş Beşiktaş.

Ralph
27.Ağustos.2013, 01:02
Bu Oğuzhan, kimi kesersen kes oynatılması lazım. O pası verecek oyuncu çok yok bu dünyada. 20 tanedir 20 tanedir, sayılıdır.

Sol bek aldıkmı tamam bu takım.

Almeida her hareketiyle atın beni kulüpten diyor. Bir dakika barındırmazdım ben. Quaresma'ya yaptığımın 10 katını ona yapardım. Böyle olmaz Beşiktaş'ın oyuncusu. Ruhumuza ters.

Mamadou
27.Ağustos.2013, 01:10
Erciyes yeni bir takım. Fena transfer yapmadılar ama açılmaları 3,4 hafta sürer. Ama kesinlikle çok can yakarlar diye düşünüyorum önümüzdeki haftalarda. Trabzonspor maçında olduğu gibi sakin oynayalım, Fernandes de istesin üç puanı kazanan taraf oluruz. En kötü yenilmeyiz diye düşünüyorum. Henüz takımlar oturmamışken ligin ilk haftalarında Erciyes, Bursa ve Antalya gibi zorlu deplasmanlara çıkacak olmamız iyi. Ligin ortasında oynamak yerine ilk haftalarda oynamamız daha iyi bu rakiplerle. 10.haftadan sonra fix. daha zayıf gözüküyor.

Adam üç puanı o kadar çok istedi ki sahada yapmadığı iş kalmadı. İyi yoldayız gibi. Acilen bir sol bek alınması lazım.

anil luque
27.Ağustos.2013, 01:34
Saglam bir sol bek alindigi takdirde cok buyuk isler yapariz.. guzel galibiyet oldu, su bireysel hatalara ve hakemlerin sacma sapan penaltilarina care bulabilirsek cok zor gol yeriz bu sene.

Tebrikler Besiktasim.

footballer33
27.Ağustos.2013, 01:45
Maça kötü başladık ve nitekim saçmasapan bir penaltıdan da olsa, geriye düştük. 2 maçtır zaten haksız penaltılar ve bireysel hatalardan yiyoruz golleri. Bugün de, Ersan yaptı o hatayı. O bölgeye bir adam şart. Haftalardır sol bek diye yırtıyoruz kendimizi, alsınlar artık o sol beki.

2. yarıya daha sağlam ve iyi başladık, nitekim golü de hemen bulduk. 2. golden sonra da, iyi oynamaya devam edince galibiyet golleri geldi. 3. gol ofsayt gibi geldi bana; ama 4. golün ofsaytla hiçbir alakası yoktu.

Sonradan oyuna giren Oğuzhan ve Muhammed'i beğendim. Özellikle Oğuzhan'ın asisti mükemmeldi. Veli'nin yerine sahada görmeyi çok isterim. Ersan'ın yerine de bir sol bek alındığında, çok daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz.

Almeida'nın gol atması, düşüncemi hiçbir şekilde değiştirmedi. Sanırım, artık takımda kalacak; hiç değilse yedek dursun ve o ruhsuz görüntüsüne şahit olmayalım daha fazla. Eneramo ya da Pektemek'in oynaması taraftarıyım. Attığı gol çok basitti, zaten atamasaydı Oğuzhan döverdi herhalde Almeida'yı. :)

Uzun sözün özü, galibiyet ve liderlik için tebrikler Beşiktaş'ıma.

eXcitinG
27.Ağustos.2013, 02:21
BiLmem kaç küsür hafta sonra lider olmuşuz.

O kadar olmuşmu yahu. Vay be...

footballer33
27.Ağustos.2013, 03:33
BiLmem kaç küsür hafta sonra lider olmuşuz.

O kadar olmuşmu yahu. Vay be...

144 hafta sonra! :icon_eek:

Ralph
27.Ağustos.2013, 11:37
Şu an her şey güllük gülistanlık. Kimse sesini çıkarmıyor ama bir kötü gidişte herkes söylenmeye başlayacak. Şu güzel takıma yazık olmadan hemen bi sol bek ve forvet lazım. Hatta devre arasına kadar dayanıp, devre arasında da sol açık lazım. Serdar'ın ileriye katkı yapması şart. Çok defansif kalıyor. Şimdi orada Hilbert olacaktı, patika yapardı orayı.

eXcitinG
27.Ağustos.2013, 22:09
Şu an her şey güllük gülistanlık. Kimse sesini çıkarmıyor ama bir kötü gidişte herkes söylenmeye başlayacak. Şu güzel takıma yazık olmadan hemen bi sol bek ve forvet lazım. Hatta devre arasına kadar dayanıp, devre arasında da sol açık lazım. Serdar'ın ileriye katkı yapması şart. Çok defansif kalıyor. Şimdi orada Hilbert olacaktı, patika yapardı orayı.

Hilbert ileriyi patika yapıyorken geride de bizi patika yapıyorlardı. Bu sezon daha Serdarın tarafından gol yemedik. Hilbert olsaydı 1-2 tane kesin yemiştik.