Log in

View Full Version : Trabzonspor - Çaykur Rizespor | STSL 2. Hafta

Ralph
21.Ağustos.2013, 20:32
http://img43.imageshack.us/img43/7668/goho.png (http://img43.imageshack.us/i/goho.png/)

Bulstrap87
22.Ağustos.2013, 10:15
beraberlik düsünüyorum trabzonun hazır olmadıgı icin..

byariff
26.Ağustos.2013, 21:05
adrian 1-0 :)

William Rookwood
26.Ağustos.2013, 21:22
Adrian çok formda :)

LaigLeNoiR
26.Ağustos.2013, 21:37
Bu maça +7 gol oynadım 2.dakkada Adrian başladı ama devamı yok :D

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 21:38
Dakika 33 Volkan Sen 13 top kaybi ile oynuyor.

Hsyn53Yvz
26.Ağustos.2013, 21:41
Tevfik Köse attı, 1-1 oldu. (Dk. 40)

Fearless Coward
26.Ağustos.2013, 21:50
Volkan Şen ağlamış neden arkadaşlar ?

attirson
26.Ağustos.2013, 21:51
Volkan aglayarak oyundan cıktı kendi istegi ile.. Çok ilgincti gerçekten.Öyle gelen her tepkiye aglanacaksa ohooo Selçuk bu zamana kadar sahada intihar edermis. :D

darkkobal123
26.Ağustos.2013, 21:51
Tepki eğer 13 top kaybına yapılmışsa haklılar.

footballer33
26.Ağustos.2013, 22:04
Hiçbir sebep adamın anasına, bacısına sövmeyi gerektirmez, hem de yüzüne karşı. Ayıptır!

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 22:06
Bana gore Volkanin yaptigi saygisizlik. Turkiyede ilk defa futbolcuya kufur edilmiyor.

Tepkilere ragmen onu 90 dakika oynatmaya calisip onu kazanmaya calisan hocaya yanlis yapti. Donup o taraftara tepki vermiyecekti

William Rookwood
26.Ağustos.2013, 22:07
Kötü oynuyorsan oyundan çıkarsın, bir futbolcu için gayet normal bence.

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 22:12
Malouda nasil asti topu oyle

William Rookwood
26.Ağustos.2013, 22:15
Malouda ne attı be, kalitesini nasılda belli ediyor.

di canio
26.Ağustos.2013, 22:15
Tepkinin ne olduğu da belli değil sanırım henüz. Küfür de edilmemiştir belki. Volkan'a uzun zamandır pek sıcak değil Trabzonspor taraftarı. Islıklanıyor zaten sıklıkla. Küfrü hiçbir ortamda tasvip etmem ama yıllardır altından üstüne kadar seviyede futbol oynamış tecrübeli bir futbolcunun edilmişse eğer küfür nedeniyle kendisine güvenen sahadaki arkadaşlarını, kenardaki hocalarını yüzüstü bırakması da doğru değil. VOlkan'ın psikolojisinin de pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Olur bazen öyle, görmze gözün hiçbirşeyi.

Önder HOCA
26.Ağustos.2013, 22:23
http://s1.directupload.net/images/130826/mkgmytbm.swf

küfür olayından sonra taraftar arasında da tartışma çıktı

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 22:24
Malouda , Drogba sevinci yapmis bide :)

Namzet
26.Ağustos.2013, 22:31
Malouda çok güzel atmış,Volkan Şen'e üzüldüm belki de anası,babası ölü onlara küfür ettiler,kendini tutamadı

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 22:35
Yusufun arastirmasini iyi yapsinlar :) FM14'de Speedy Gonzalez olarak bekliyoruz kendisini

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 22:58
Ali Adnan o frikik yetenegi ile cok puan kazandiracaktir.

Kaka Leite
26.Ağustos.2013, 23:13
Volkan'ın yaptığı doğru değil ancak bir küfür olayı varsa TS taraftarının da yaptığı şey yanlış.

Volkan pek fazla umursanmayan oyuncu oldu neredeyse hep oysa ki Bursaspor - Valencia maçında idi sanırım çok iyi bir gelecek görüyordum kendisinde :icon_biggrin:

Volkan da arkadaşlarını öyle bırakmamalıydı.

Bordo61Mavi
26.Ağustos.2013, 23:15
Mustafa Akçay: Müsabakaya iyi başlamış olmamıza rağmen ilk yarıda felsefe olarak kabul edemeyeceğimiz bir bölüm yaşadık.Bu bölüm bizim açımızdan gerçekten korkunç oldu.Oyuncularımın ikinci yarı ortaya koyduğu direnç bizi mutlu etti.Volkan'ın sorununu aile içi bir sorun olarak algılamamız lazım. Gülü seven dikenine dost olmak zorunda. Oyuncular bizim gülümüz.Bu oyuncular karakterli, şahsiyetli ne yaptığını bilen insanlar.Eleştirebiliriz, "Yuh" diyebilirsin, Volkan kötü oynadı diyebilirsin. Ama küfür çaresiz ve kaba bir adama yakışır.Volkan şu anda çok iyi. Volkan'ı soyunma odasında 15 dakika hep beraber alkışladık.Bu münferit bir olaydır.Tüm Trabzonspor taraftarlarına mal edilmemelidir.

Trabzonspor
26.Ağustos.2013, 23:28
Malouda'nın golü çok iyiydi ama son ddakika onu kaçırmasaydı iyiydi.

byariff
26.Ağustos.2013, 23:39
ali adnani unutmayin rizenin maclarini takip ediyorum kumasi iyi cocugun bugunde iyiydi hele attigi frikikler.... bence pisman olacaz gibi kacirdigimiza bu cocugu... tebrikler trabzon.

Addolorato
26.Ağustos.2013, 23:49
Ali Adnan'ın topla arası iyi tamam ama çok ağır kaldı bugün birkaç pozisyonda basit çalımlar yedi. Biraz daha pişmesi lazım.

Burak Akmanoğlu
27.Ağustos.2013, 00:39
Ali Adnan bu sezon frikikten 2-3 takıma gol atar demedi demeyin.

ardaskoc
27.Ağustos.2013, 00:41
Ali Adnan bu sezon frikikten 2-3 takıma gol atar demedi demeyin.

Onları da gelir bize atar.

Burak Akmanoğlu
27.Ağustos.2013, 00:46
Onları da gelir bize atar.

Şans işte. :D

Börk
27.Ağustos.2013, 01:20
Volkan aglayarak oyundan cıktı kendi istegi ile.. Çok ilgincti gerçekten.Öyle gelen her tepkiye aglanacaksa ohooo Selçuk bu zamana kadar sahada intihar edermis. :D

Yapma kardeşim ağlamıyor diye küfür mü etsinler.Hiç yakışmayan bir hareket bence bize bu laflar edilince verdiğimiz tepkilere bakarak yeterince empati kurabileceğimizi düşünüyorum.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 01:23
Hoca'nin mac sonrasi aciklamalarini okumustum ama izleyince bir hayli sinirli gordum kendisini Volkan konusundan dolayi.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 01:45
Baskan haberturkte Volkanin ayrilacagini soylemis galiba

MRA tam tersini soyledi, Volkani harcatmam diye

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 01:46
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1238774_416702278440251_1820429278_n.png

Suicider
27.Ağustos.2013, 02:11
Yazık oyuncu kötü oynuyorsa satar gönderirsin.Ne gerek var bunları yaşamaya.Ne yaparsa yapsın Volkan orda küfür yemeyi haketmedi.Kimbilir neler dediler adama burdan konuşması çok kolay.Tabi ki her maçta oluyor bunlar ama zaten bir süredir kötü oynadığının kendide farkında bu stres altında normal bir insanın dayanması zaten zor üstüne bu olay yaşanınca oda duygusal olarak patlama yaşadı.

SAİT71
27.Ağustos.2013, 02:21
Ben Volkan'a hak veriyorum. Yaptığı belki doğru bir şey değil ama o anda nasıl bir psikolojide olduğunu bilemiyoruz. Belki duygusal bir çöküş yaşadı. Değişmek istese muhtemelen devam et denecekti. Oyuncunun böyle birşey yapması için baya çökmesi lazım. Bence konuşulmalı. Hemen göndermek yanlış olur.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 02:22
Volkan Demirel ve Emre Belozogluna milli takim formasi altinda bir ton kufur ediliyor. Onlar ben oynamiyorum diyip birakip gittimi ?

Tribunde kufur herzaman olacaktir, herkesi egitemiyorsun.

Hami bu stad da 3 gol attı 4.yü atamadı pas vermedi diye ana avrat sövdü bu seyirci o gitti yine boş mukaveleye imza attı.!!

Volkan gitmek istiyor, zorla kazanmaya calistilar ama olmadi. Senol Gunes kazanmak istedi olmadi, Tolunay hoca sabir gosterdi sahip cikti olmadi ve simdide MRA okadar kotu olmasina ragmen eski Volkani yakalamaya calisti ama o arkadaslarini hocasini sahada birakti ve iceri gitti.

Kaka Leite
27.Ağustos.2013, 02:28
Bu durum kişiden kişiye değişir.

Hami takmadı diye Volkan'dan da aynısı bekleyemeyiz, ya da Volkan ve Emre umursamadı diye Volkan Şen sende umursama diyemeyiz.

Bence oyuncu karakterini değiştirmek yerine tribün kafasını değiştirmek gerek. Küfür edersin, ne bileyim en ufağından halı sahada bile karşı karşıya kaçırınca direk sövüyorlar.

Küfürünü etmek istiyosan şahısa et, aile karıştırmak nedir ?

Volkan ve Emre umursamıyor gibi gözüküyor ancak en ufak bir küfür sonrası özellikle Emre taraftarı ettiğine resmen pişman ediyo, başlıyo çirkeflik yapmaya ne bileyim zıtlaşmaya. Hakkı mıdır ?

-Evet.

Volkan'ın da bugün yaptığı şeyin kulübe bir tavır olmadığı ortada adam resmen çocuk gibi ağlayarak çıkmış sahadan kocaman bir adamı o şekilde o hale sokanlardan almak lazım hırsı. Bence en iyisini de yaptı biraz düşününce karşılık vermek ya da moralini bozmak yerine direk çıkıp başkasını oyuna aldırdı.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 02:55
Tribundeki kafa degismezki

Trt'de Arif Erdemi dinledim.

O stadda 30 bin kisi varsa

30 bini senden iyi futbolcu
30 bini senden iyi teknik adam
30 bini senden iyi hakem

kafa yapisi bu

Arifin oynadigi zaman ile bu zaman arasinda en az 10 sene var. Ne degisti ?

Volkan'a cok sahip cikildi. Daha gecen hafta Malouda ile tartistilar, Malouda Arnavut deplasmanina goturulmedi Volkan goturuldu.

Onceki hocalari sahip cikti, oynatmaya calistilar ama Bursadaki Volkan olamadi. Bu olay bugun olmassa yarin olacakti. Volkan Trabzonda futbol oyniyamaz, kafasi Trabzonda olmayi kabulenemedi. Ilk geldiginden beri rahat gozukmedi.

Gitmesi onun icin iyi olacaktir, yeni cocuk sahibi oldu biraz kafasini toparlar yeni takiminda basarili olur.

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 02:57
Malouda'nın Çaykur Rizespor'a attığı golün hızı: 134 km/sa. Türkiye liglerinde Piero ile ölçülen en hızlı şut!

Hami zamaninda 157km'lik bir sut cekmis

byariff
27.Ağustos.2013, 03:10
volkanin sozlesmesini fesh etselerde biz alsak yerli kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var, terim volkandan birseyler cikartabilir tabi volkan kafasini futbola verirse :D

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 03:21
Mac sonrasi Bursali bir yoneticiyi aramis Volkan ben geri donmek istiyorum demis iddialari var

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 03:56
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14270-4T1E3O4Q.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload/Resimler/buyuk/14270-2Q9U2V9L.jpg

Hsyn53Yvz
27.Ağustos.2013, 10:50
Bence Volkan haklı, ben olsam futbolu bile bırakırdım. Hacıosmanoğlu bu kadar mı değer veriyor insanlara? Yazık...

http://picturf.com/i/662

sananes
27.Ağustos.2013, 11:50
Çocuğu olmuştu sanırım Volkan'ın daha yeni. Çocuğuna küfür edilmiş olabilir diye bir şeyler de okudum ben. Yoksa hoş olmasada ana bacı küfür etmesine tribünlerin futbolculuk kariyeri boyunca alışmıştır.

Trabzon'un delikanlı başkanı da kendi delikanlılığına yakışan açıklamayı yapmış. Yuvasına döner umarım,son tercihler haricinde çok iyi bir kanat oyuncusu olduğunu düşünüyorum Volkan'ın. Daum onu adam eder.

Ralph
27.Ağustos.2013, 11:54
Trabzonspor aşırı derecede antipatik bir başkan edindi.

ForsakeN
27.Ağustos.2013, 12:04
Trabzonspor aşırı derecede antipatik bir başkan edindi.

Aynen, her hareketiyle bu antipatikliği besliyor adam, çok garip.

Diğer yandan Reşit Akçay'ın oyuncusunun arkasında duruşu, maçtan sonra yaptığı açıklamalar falan çok güzel. Kendisine sempati duydum

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 19:09
Taraftarlarin roportaji var, anneye felan kufur ettikleri yok.

Kullanilan kufur

"Sizin oynadigizin topun ..."

Volkan buna tepki gostermis. Mac sonu gidip Bursali yonetici aramasida ayri bir olay zaten. Baskan fevri davrandi ama dogru olani yapti bana gore. 4-5 kere kazanilmaya calisan oyuncuya bir sans daha verilmez

Namzet
27.Ağustos.2013, 19:34
Bugüne kadar çoğu maçta oyuncuya "senin oynadığın topun"dan daha ağır küfürler edilmiştir,Volkan da bunun içinde bu bu kadar basit bir küfür olamaz bir oyuncu buna ağlayıp da soyunma odasına gitmez;İfade yalan,çok açık

Hsyn53Yvz
27.Ağustos.2013, 19:51
Kesinlikle katılıyorum;

Bugüne kadar çoğu maçta oyuncuya "senin oynadığın topun"dan daha ağır küfürler edilmiştir,Volkan da bunun içinde bu bu kadar basit bir küfür olamaz bir oyuncu buna ağlayıp da soyunma odasına gitmez;İfade yalan,çok açık

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 19:51
Tek bir insandan o kufur gelse Volkan aglamadan tepki gosterilir.

Annesine kufur edildigini dusunmuyorum

Trabzonspor
27.Ağustos.2013, 20:20
Bi tane akıllı başkan gelsede şu kulübün başına evet bu olur işte desek. Her gelen kafayı yemiş olmak zorunda mı arkadaş. Yeter ya vallaha sıkıldım şu herifler yüzünden takımdan soğudum ya !!!

Börk
27.Ağustos.2013, 20:27
@Bordo61Mavi

Kusura bakma Trabzonsporlu olduğun için o taraftar grubunu koruduğunu düşünüyorum.Dün küfür olmadı diyorsun peki neden taraftarlar arasında kavga çıktı bir ara ? Volkan'ın da kendini yalan ifade ettiği ne kadar belli.Ben şöyle söyleyim hangi platformda olursa olsun herhangi bir aile ferdime böyle bir küfür edilse tepki vermeden duramam.Belki de bu yüzden böyle işlerin içinde değilim :)

Bordo61Mavi
27.Ağustos.2013, 23:10
Kufur olmadi dedigimi nerden cikardin ?
(DHA KAYNAK)

Yukarida yazdim adamin dedigini. Taraftar arasinda olay herzaman cikiyor, ufacik seyde ortam gerilir daha once sahit oldum.

Volkan'in ruh hali iyi degil ve bana gore buyuk bir yanlis yapti, her sartta o sahayi terk etmemeliydi

Burak Akmanoğlu
28.Ağustos.2013, 02:00
Yalnız o mantıkla düşünürsek,Zokora - Emre olayıda maç esnası olan birşey dava edecek bir durum değil ?

Kaka Leite
28.Ağustos.2013, 02:20
Belki de duygusal bir dönemden geçiyordur. :n:

Afedersiniz ama kocaman bir adamın milyonların izlediği bir şeyde çocuk gibi ağlamasının sebebi gururunu incitecek bir şey söylenmesinden başka bir sebebi olamaz.

Bunların başında da küfür gelir. Küfür olmadığına kesinlikle inanmıyorum..

KaRaBükLü KraL
28.Ağustos.2013, 02:34
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun profesyonellik derecesini sınamak isterdim doğrusu.Dediği kadar var mı yani ? Volkan'a yapılanlar ayıptır.Başkanın futbolcusuna destek çıkmaması daha büyük ayıptır.Bazı arkadaşlar yok annesine küfredilmemiş çocuğuna küfredilmemiş falan konuşmuş ama burada hakaret söz konusu kime edildiğinin ne önemi var ki.Futbolu önce namusu haline getirene kadar abartıp sonra karşısındakinin de insan olduğunu unutarak küfür etmek ne olursa olsun yanlıştır hatadır.Futbolcu profesyonel olmalıdır ama insan olduğu unutulmamalıdır.Profesyonel adam ettiğim her küfürü çekmek zorunda deyip ana avrat dümdüz gitmeye kimsenin hakkı yoktur.