View Full Version : Gaziantepspor - MP Antalyaspor | STSL 2. Hafta
Ralph
21.Ağustos.2013, 20:32
http://img19.imageshack.us/img19/7629/z3ls.png (http://img19.imageshack.us/i/z3ls.png/)
lofthei
22.Ağustos.2013, 03:04
2 takımı da çok kalitesiz buluyorum. sonuç ne olur bilmem ama kesinlikle çok keyifsiz bir maç olacak.
footballer33
25.Ağustos.2013, 00:36
Bu Antalya da ne enteresan takım oldu böyle ya! 2 haftadır 0-0'a bağladılar maçları. Samet'in geldiği belli oluyor! :)
Maçta da ilginç şeyler yaşandı. Son dakikada G.Antep'ten Serdar Özbayraktar, Anton Ferdinand'a ceza sahasında sert bir harekette bulundu ve direk kırmızı kart gördü. Hakem ise, penaltı verip sonrasında kararını iptal etti.
attirson
25.Ağustos.2013, 00:43
Bu Antalya da ne enteresan takım oldu böyle ya! 2 haftadır 0-0'a bağladılar maçları. Samet'in geldiği belli oluyor! :)
Maçta da ilginç şeyler yaşandı. Son dakikada G.Antep'ten Serdar Özbayraktar, Anton Ferdinand'a ceza sahasında sert bir harekette bulundu ve direk kırmızı kart gördü. Hakem ise, penaltı verip sonrasında kararını iptal etti.
Ben maçı sessiz izliyordum spikerleri filan da duyamadım oyun devam ederken oldu o hareket nasıl penaltı verilmedi çok ilginc.. Hele maçı bitirdigi yer ayrı süper :D saçma sapan bir hakem vardı.
footballer33
25.Ağustos.2013, 01:08
Ben maçı sessiz izliyordum spikerleri filan da duyamadım oyun devam ederken oldu o hareket nasıl penaltı verilmedi çok ilginc.. Hele maçı bitirdigi yer ayrı süper :D saçma sapan bir hakem vardı.
Pozisyonu izledim, Serdar yaptığı sert hareketten ötürü kırmızı görmüş; ama penaltı kararının iptali de doğru. Ferdinand, Serdar'ı resmen kündeye almış. :) Ona da bir sart kart çıkmalıydı hatta.
Mamadou
25.Ağustos.2013, 01:50
Ara ara baktım maça. Samet Aybaba bu oyun anlayışını değiştirmezse ilk yarı bitmeden kapının önüne koyulur. Sonuçta Antalya'da bir Fernandes yok. Hücum opsiyonları kısıtlı, takım kaleye gidemiyor. 0-0 giden maçta golü yese Antalya çeviremez. Öyle bir takım olmuş.
William Rookwood
25.Ağustos.2013, 05:21
Halbuki geçen sene Antalya'nın çoğu maçı üst biterdi..
SAİT71
25.Ağustos.2013, 20:24
Son yıllarda hakem tarafından net bir biçimde katledilen maçların en önemlisi bence. Rezalet kararları vardı.
attirson
25.Ağustos.2013, 21:01
Maç 0-0 bitti ama çok üstün oynadı Antalya bu da umut verici gecen sene deplasmanda kazandıgı maçlarda rezil bir futbol oynuyordu şansa bala bir golle kazanıyordu transferler takıma girdikçe kalite artıyor tamamen hazır olunca takım daha da iyi olacagını düsünüyorum.