View Full Version : Bursaspor - Galatasaray | STSL 2. Hafta
Ralph
21.Ağustos.2013, 20:33
http://img18.imageshack.us/img18/244/sm8p.png (http://img18.imageshack.us/i/sm8p.png/)
europeanconquer
22.Ağustos.2013, 00:00
Moralsiz Bursa'ya yenileceğimizi düşünmüyorum ancak deplasmanda olduğu için beraberlik yüksek ihtimal,Antep maçında ki o oyunu göreceğimizi sanmıyorum.Çok daha diri ve hücum oynayan bir Galatasaray olacaktır sahada.
Başarılar Galatasarayım !
Facx
22.Ağustos.2013, 00:38
bursa çok kötü bu sezon ilk 5 e giremezler ilk 8 e belki 2 farkla geçeriz diyorum
uAburak89
22.Ağustos.2013, 00:41
Konsantrasyon konusunda ciddi şüphelerim var, Fatih Terim'in durumu direk olarak etkiler maçın sonucunu.
byariff
22.Ağustos.2013, 00:50
kotu bursaspor kesinlikle kazanmaliyiz... ortasahalari zayif savunmada zaaflari var.. 0-2 yada 1-2 lik skor bekliyorum
Gncl1905
22.Ağustos.2013, 01:07
Zor deplasman ancak ikinci hafta oynamamız büyük avantaj; Bursaspor çok problemli. Daum takımı toparlayabilir ilerde ancak daha çok erken. Kazanırız diyorum.
Mamadou
22.Ağustos.2013, 01:45
Bursaspor en fazla zorlar diyorum. Galatasaray istediğini alır gider. Galatasaray'da sezonun başı olduğu için tam anlamıyla hazır değil ama birbiriyle oynamaya alışmış oyuncular olduğu için pek sorun olmuyor. Galatasaray'da çok öldürücü isim var :) Maç içinde işler kötü giderken Selçuk, Sneijder, Drogba, Burak biri çıkıp maçı alır. Hele Sneijder milli takıma çağrılmadıkça daha çok patlama havası var. 0-2 skor tahminim.
bilmania
22.Ağustos.2013, 02:47
Galatasaray'ın raha kazanacağını düşünüyorum.
lofthei
22.Ağustos.2013, 02:57
daum istediği kadroyu kurabilseydi bu tarz maçlardan kesinlikle puan çıkarırdı ama hikmet karaman'ın hem takıma aşıladığı felsefe hem de kurduğu kadro daum'a istediği oyunu bu haftalarda oynatma fırsatı vermiyor. galatasaray 1 ya da 2 farklı kazanır diye düşünüyorum.
Bulstrap87
22.Ağustos.2013, 10:17
bursa hazır degil ancak beraberlik düsünüyorum GS alabilirde bursanın galibiyet sansı yok gözümde..
Suicider
22.Ağustos.2013, 12:19
Bursa'yı son 5 senedir yenemiyoruz deplasmanda.O yüzden zor maç olacağını düşünüyorum.Erken gollerle maçı koparırsak kazanabilir öbür türlü beraberlik bekliyorum.
KaRaBükLü KraL
22.Ağustos.2013, 12:25
Bursa bu sıralar çok kötü.Teknik direktör değişimi,Avrupa Liginden erken elenmeleri,ligte Eskişehir'e mağlup olmaları.Bu sefer son zamanlardaki kadar diri bir Bursa olmayabilir tahminim 2-1 kazanacağımız yönünde.
europeanconquer
24.Ağustos.2013, 18:46
İlk açıklamada ismi yazmayan Hamit Altıntop kafileye alınmış :(
Universal
24.Ağustos.2013, 23:31
Sırf Daum yüzünden Bursaspor kazanır diyorum.
ShevAnil
25.Ağustos.2013, 01:09
Fenerbahçe'nin bu kötü futbolu bizimkileri rehavete sokmaz umarım. Bu sene kolay kolay puan kaybetmeyiz.
Signor Joga
25.Ağustos.2013, 19:35
Müthiş savunma zaafları verir hale gelmiş Bursaspor özellikle Eskişehir maçında inanamadım bazı pozisyonlara... Geçen sezonun ikinci devresinin özellikle sonuna doğru büyük düşüş gözlemleniyordu zaten takımda... Civelli özellikle fiziğinin handikaplarına kurban gidiyor, çok kuvvetli ama çok ağır, tek forvet Burak ve sol kanatta Amrabat ile çıkarsak savunma arkasına atılacak toplarla bol pozisyon buluruz diye düşünüyorum. Doğma büyüme Bursalıyım ama ölümüne Galatasaraylıyım. :) haydi cimbom!
uAburak89
25.Ağustos.2013, 20:46
Muslera - Eboue, Gökhan, Chedjou, Hakan - Melo, Hamit, Sneijder, Selçuk - Burak - Drogba
Yedekler: Eray, Ceyhun, Erman, Yekta, Engin, Emre, Umut.
byariff
25.Ağustos.2013, 20:48
hamit kesinlikle fatih hocanin torpilli oyuncusu
William Rookwood
25.Ağustos.2013, 20:49
Semih neden yok bu arada?
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 20:52
Semih neden yok bu arada?
Sakatlandı,tehlikeye atmak istemedi herhalde hoca.
Hamit nasıl oynuyor yahu,yırtacağım kendimi bir gün.
attirson
25.Ağustos.2013, 21:04
Bursa deplasmanı zor bir deplasman ancak Bursaspor bu sene berbat bakalım bu maç nasıl oynayacaklar.Tahminim 0-0 veya 0-1 biter maç.
Signor Joga
25.Ağustos.2013, 21:07
hamit kesinlikle fatih hocanin torpilli oyuncusu
Hamit'ten ne bekliyor insanlar anlayamıyorum? Messi gibi alıp gitsin senede en az 20 gol falan mı atsın? Adam takım oyuncusu, görev adamı bunu kavraması lazım artık Büyük Galatasaray taraftarının.
Fearless Coward
25.Ağustos.2013, 21:07
Bu deplasmanda 5 senedir kazanamıyoruz ancak Bursa'nın durumu ortada bunu fırsat bilip tek farklı skorla galip geliriz diye düşünüyorum başarılar Aslanlarımıza.
uAburak89
25.Ağustos.2013, 21:14
Hamit'ten ne bekliyor insanlar anlayamıyorum? Messi gibi alıp gitsin senede en az 20 gol falan mı atsın? Adam takım oyuncusu, görev adamı bunu kavraması lazım artık Büyük Galatasaray taraftarının.
Benim beklentim takım savunmasına katkı yapması, sağlam oynaması. Savunma kısmında Hamit'ten yana şikayetim yok. Hücum kısmında "yardırmasını" beklemiyorum, ama son dönemde tamamen "el freni" modunda ve şöyle bir gerçek var, herkes Hamit'in hücumdaki performansına göre değerlendirme yapıyor neredeyse..
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 21:19
Sen cidden Hamit'i izliyormusun ?
Olgun bir Hamit Altıntop maç başına ''hücuma çıkarken'' ortalama ''5'' top kaybı ile oynuyor.Çizgiye inip,kaptırdığı,ezdiği topları saymaya gerek yok.Koşu yoluna atılan topların hiç birini tutamıyor.Sayıyım mı daha ?
byariff
25.Ağustos.2013, 21:22
hamit takimin el freni hucumda hizli oynuamiyoruz hamit yuzunden yavas oynuyoruz koy engini bakayim tempomuz daha yuksek olur arti engin iyide press yapar hamite gore hizlidirda.
Corpus
25.Ağustos.2013, 21:29
Olgun bir Hamit Altıntop maç başına ''hücuma çıkarken'' ortalama ''5'' top kaybı ile oynuyor.Çizgiye inip,kaptırdığı,ezdiği topları saymaya gerek yok.Koşu yoluna atılan topların hiç birini tutamıyor.Sayıyım mı daha ?
Hamit o Hamit. Ne yani bir de koşu yoluna atan toplara mı koşacak :icon_eek: ayıp ayıp ...
Signor Joga
25.Ağustos.2013, 21:30
Ben Hamit Altıntop'u 98 senesinden beri Wattenscheid'da ve aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynadığı yıllardan beri izliyorum kardeşim sen merak etme o kısmını. Yıldıray, Berkant, Hamit, Halil... Sayayım mı daha?
Olgun bir Hamit demişsin; En son olgun Hamit'i ne zaman izlediğini bana da hatırlatırsan sevinirim. Benim en son izlediğim Euro 2008'de ki Çek Cumhuriyeti maçıydı!
Hamit'i yıllarca bekledi, istedi taraftarlarımız, Hamit'te Hamit diye diye delirdik adeta, yalan mı? Peki bana bir tane maçını söyle senin bu dediklerini Bayern'de, Schalke'de fazla şans bulamasa da Madrid'te yapmadığı. Peki orda göze çarpmamasının sebebi neydi? Bunun cevabını herkes biliyor sanırım... Hamit'e kızanların yarısı Eboue'yi (çok sevmeme hatta tapmama rağmen) dikkatle izleseler anlayacaklar ne demek istediğimi. Bayern'de arkasında Lahm gibi yanında Schweinsteiger gibi oyuncularla oynadığı için sırıtmıyordu. Ve orada daha çok ortada oynayan bir Hamit vardı çizgide değil?!
Neyse daha fazla yazmak gelmedi içimden, kendimi takımım küçümsüyormuş gibi hissettim asla öyle bir amacım yok, Galatasaraylılığımı da kimse sorgulayamaz.
Signor Joga
25.Ağustos.2013, 21:36
Bu arada "bazı" Galatasaraylıların istemediği Arda şuan Atletico maçında şov yapıyor, gol de attı az önce, tribünler Arda Turan Arda Turan diye çıldırıyor...
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 21:43
Ben Hamit Altıntop'u 98 senesinden beri Wattenscheid'da ve aynı zamanda Ümit Milli Takım'da oynadığı yıllardan beri izliyorum kardeşim sen merak etme o kısmını. Yıldıray, Berkant, Hamit, Halil... Sayayım mı daha?
Olgun bir Hamit demişsin; En son olgun Hamit'i ne zaman izlediğini bana da hatırlatırsan sevinirim. Benim en son izlediğim Euro 2008'de ki Çek Cumhuriyeti maçıydı!
Hamit'i yıllarca bekledi, istedi taraftarlarımız, Hamit'te Hamit diye diye delirdik adeta, yalan mı? Peki bana bir tane maçını söyle senin bu dediklerini Bayern'de, Schalke'de fazla şans bulamasa da Madrid'te yapmadığı. Peki orda göze çarpmamasının sebebi neydi? Bunun cevabını herkes biliyor sanırım... Hamit'e kızanların yarısı Eboue'yi (çok sevmeme hatta tapmama rağmen) dikkatle izleseler anlayacaklar ne demek istediğimi. Bayern'de arkasında Lahm gibi yanında Schweinsteiger gibi oyuncularla oynadığı için sırıtmıyordu. Ve orada daha çok ortada oynayan bir Hamit vardı çizgide değil?!
Neyse daha fazla yazmak gelmedi içimden, kendimi takımım küçümsüyormuş gibi hissettim asla öyle bir amacım yok, Galatasaraylılığımı da kimse sorgulayamaz.
Hamit Altıntop'u bizde biliyoruz,geçen yılın sonuna kadar Hamit'i en çok savunanlardan biriydim ben ancak bir müddet sonra baktım ki gram değişiklik yok,yatmaya gelmiş adam.Ne Schalke'de ki ne Bayern'de ki ne de Milli Takım'da ki bildiğimiz Hamit yok,artık Real Madrid'e geldiğinde nasıl bir sakatlık geçirdiyse,üstünden gelememiş çok korkak oynuyor,çok ağır kalıyor.Oyun zekası hala iyi olsa da eskisi gibi değil.Herkesin şikayet ettiği konu da takımı frenlemesidir.Hamit oyunda olduğu zaman inanılmaz derece de yavaş oynuyoruz,Hamit'in hızlı oynamasına gerek yok ancak adam çabuk da oynamıyor,sen hızlı olamıyorsan çabuk oyna ki başkası hızlı olsun neyse konu o değil.Bende isterim eskisi gibi olsun ancak olmuyor işte,gün geçtikçe kötüye gidiyor Hamit.Eboue'nin bende farkındayım ancak adamı keselim de Sabri'mi oynasın ? Daha da beteri mi oynasın ? Hamit'in yerineyse alternatif bol,3-4 tane adam var oynayabilecek.En azından şans tanınsın baktık onlarında Hamit'ten aşağı kalır yani yok veya Hamit'ten de kötüler,Hamit oynamaya devam eder mecburen.
Bu arada kimse senin Galatasaraylılığını sorgulamadı ki,neden öyle bir fikre kapıldın ?
Signor Joga
25.Ağustos.2013, 21:59
Hamit Altıntop'u bizde biliyoruz,geçen yılın sonuna kadar Hamit'i en çok savunanlardan biriydim ben ancak bir müddet sonra baktım ki gram değişiklik yok,yatmaya gelmiş adam.Ne Schalke'de ki ne Bayern'de ki ne de Milli Takım'da ki bildiğimiz Hamit yok,artık Real Madrid'e geldiğinde nasıl bir sakatlık geçirdiyse,üstünden gelememiş çok korkak oynuyor,çok ağır kalıyor.Oyun zekası hala iyi olsa da eskisi gibi değil.Herkesin şikayet ettiği konu da takımı frenlemesidir.Hamit oyunda olduğu zaman inanılmaz derece de yavaş oynuyoruz,Hamit'in hızlı oynamasına gerek yok ancak adam çabuk da oynamıyor,sen hızlı olamıyorsan çabuk oyna ki başkası hızlı olsun neyse konu o değil.Bende isterim eskisi gibi olsun ancak olmuyor işte,gün geçtikçe kötüye gidiyor Hamit.Eboue'nin bende farkındayım ancak adamı keselim de Sabri'mi oynasın ? Daha da beteri mi oynasın ? Hamit'in yerineyse alternatif bol,3-4 tane adam var oynayabilecek.En azından şans tanınsın baktık onlarında Hamit'ten aşağı kalır yani yok veya Hamit'ten de kötüler,Hamit oynamaya devam eder mecburen.
Bu arada kimse senin Galatasaraylılığını sorgulamadı ki,neden öyle bir fikre kapıldın ?
Kardeşim öncelikle üstüne alınmışsın, son cümleye cevap veriyim, ben sana atfen yazmadım onu genel olarak söyledim. Onu geçelim.
Sakat Hamit öyle mi? Yada sakatlığı atlatamamış Hamit?
Geçen sezon belkide kariyerinde ki en fazla maç sayısı olan 46 maçta 8 asistle oynamış "sakat Hamit". ManU deplasmanı ve Schalke maçları için ayrı bir parantez açarım şimdi de, sayfalarca uzar gider neyse... Çabuk oynama konusuna gelince, kendi tahminim olarak söylüyorum, muhtemelen Fatih Hoca hani FM tabiriyle "topu tut" seçeneğini aktif etmiş Hamit'in. Oyunu yavaşlatıp arkadaşlarının pozisyon almasını bekliyor. Tabii ki bende farkındayım çok zaman yaptığı yanlışları, tabii ki bende "aynı Hamit"i izliyorum sizler gibi. Ama benim demek istediğim farklı bir şey. Bu kalitede bir oyuncuyu kesemezsiniz, her an bir şey yapabilecek vasıfa sahip bir oyuncu Hamit, ne olursa olsun. Ha ne olur yerine gelir Gökhan İnler(keşke gelse) veya o tipte hem de hızlı olan bir oyuncu Hamit'i yedek bıraktıracak, takımdan kesecek ancak o şekilde. Yekta oynasın hadi Engin hadi Erman oynasın hatta Serkan Kurtuluş'u geri getirelim Gençler'den bakalım noluyo ondan sonra bizim orta saha. Oyunu durduran Hamit'in farkını o zaman anlayacaksınız.
Signor Joga
25.Ağustos.2013, 22:03
Ve ben Eboue'yi keselim de Sabri oynasın demiyorum, arkasında oynayan partnerinin önemine dikkat çekmek istedim sadece.
ForsakeN
25.Ağustos.2013, 22:19
Hamit'i bize verin beyler bu kadar nefret ediyorsanız :D
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 22:27
Kardeşim öncelikle üstüne alınmışsın, son cümleye cevap veriyim, ben sana atfen yazmadım onu genel olarak söyledim. Onu geçelim.
Sakat Hamit öyle mi? Yada sakatlığı atlatamamış Hamit?
Geçen sezon belkide kariyerinde ki en fazla maç sayısı olan 46 maçta 8 asistle oynamış "sakat Hamit". ManU deplasmanı ve Schalke maçları için ayrı bir parantez açarım şimdi de, sayfalarca uzar gider neyse... Çabuk oynama konusuna gelince, kendi tahminim olarak söylüyorum, muhtemelen Fatih Hoca hani FM tabiriyle "topu tut" seçeneğini aktif etmiş Hamit'in. Oyunu yavaşlatıp arkadaşlarının pozisyon almasını bekliyor. Tabii ki bende farkındayım çok zaman yaptığı yanlışları, tabii ki bende "aynı Hamit"i izliyorum sizler gibi. Ama benim demek istediğim farklı bir şey. Bu kalitede bir oyuncuyu kesemezsiniz, her an bir şey yapabilecek vasıfa sahip bir oyuncu Hamit, ne olursa olsun. Ha ne olur yerine gelir Gökhan İnler(keşke gelse) veya o tipte hem de hızlı olan bir oyuncu Hamit'i yedek bıraktıracak, takımdan kesecek ancak o şekilde. Yekta oynasın hadi Engin hadi Erman oynasın hatta Serkan Kurtuluş'u geri getirelim Gençler'den bakalım noluyo ondan sonra bizim orta saha. Oyunu durduran Hamit'in farkını o zaman anlayacaksınız.
Sakat demedim,atlatmamışta demedim,sakatlık Hamit'te bir şeyleri götürmüş ondan bahsettim,vücut olarak sahip olsada kafa olarak değil artık.46 maçta 8 asistle oynamış,eyvallah.Amrabat'da o sayıda maç oynadı ve asist yaptı,onu da koyalım,oynatalım.Hamit net kötü oynuyor,en azından aklının başına gelmesi için bir kaç hafta kesik yemesi gerekir,bakarsınız yerine oynayan kişi çok daha iyi bir performans sergiler.
Neyse tartışmanın manası yok,yine çıldırtmaya devam edecek beni,siz istediğiniz kadar memnun olun.
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 22:47
Maç başladı,başarılar Galatasarayım !
Geçen maç Sneijder'ın atacağını bilmiştim,bu maçta eğer gol atarsak Hamit'in atacağını düşünüyorum.(Kötü oyununu değiştirmez ama )
Universal
25.Ağustos.2013, 22:53
Oh be güzel bir maç izliyorum, iki takımda teşekkürler.
uAburak89
25.Ağustos.2013, 22:54
Geçen seneden farklı olarak, önde baskının yanına kapılan topların ardından tek paslarla hızlı çıkmayı eklemişiz. Bir anda tehlike yaratabiliyoruz.
byariff
25.Ağustos.2013, 22:55
hizli basladik iyi basladik sneijder masallah...
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 22:55
Mustafa Kamil Abitoğlu 10 dakika da kanser etmeyi becerdi beni,helal olsun.
Universal
25.Ağustos.2013, 22:59
Bursa'nın golü geliyor saçma sapan bindiriyorlar; karambolden bir tane atacaklar.
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 23:05
3 oldu Drogba'yı biçtikleri.
byariff
25.Ağustos.2013, 23:06
1 tane kart bile cikmadi.
ForsakeN
25.Ağustos.2013, 23:18
Bizim ligimizde oyuncular da hakemler de hızlı tempoya alışık değil. Bi süre sonra saçmalıyorlar
ForzaRQ7
25.Ağustos.2013, 23:19
Güzel maç oluyor. Tahminimin aksine Bursa maçı puansız bitirmez gibi.
europeanconquer
25.Ağustos.2013, 23:29
Selçuk,Burak,Gökhan,Hamit ve Hakan iğrenç oynuyorlar.Aslında bütün takım iğrenç oynuyor.Afferin böyle devam.
Edit:
Şom ağzımı seveyim :D Hamit asist,Burak gol.
byariff
25.Ağustos.2013, 23:29
Kral atti kral 0-1
Önder HOCA
25.Ağustos.2013, 23:31
bursanın net pozisyonu ofsayt diye kesildi
uAburak89
25.Ağustos.2013, 23:32
İlk 9 dakika dışında takım kötü, gol de bizim adımıza sahanın en kötü iki isminin işbirliği ile geldi. 2. yarı daha iyi oyun bekliyorum.
byariff
25.Ağustos.2013, 23:37
tempolu bir ilk yariydi hamit-engin degisikligi bekliyorum...
Aydin
25.Ağustos.2013, 23:40
temposu yüksek maçta hamit'in ayağına top her geldiğinde tempo düşüyor. ama çok da güzel asist yaptı.
titates1
25.Ağustos.2013, 23:40
Bursa'nın net pozisyonunu kesti ofsaytla , Burak'ın pozisyonda da biraz önde gibi kesebilirdi.
uAburak89
25.Ağustos.2013, 23:41
Şimdi Bursaspor 60-65'e kadar tempo yapar, zaten sonrasında pilleri bitecek gibi. Bizim sakin, akıllı ve etkili kontra atak yaparak oynamamız şart. İkiyi bulursak 3 puanı vereceğimizi hiç sanmıyorum. Gol kritik bir zamanda geldi, oyunu geliştirmek şart ama ilk yarıdaki gibi oynayıp skor korumaya kalkarsak işimiz zor.
Fearless Coward
25.Ağustos.2013, 23:42
Hamit biraz şanslıydı Belluschi topu rahat kapabilecekken nedense kaydı ve ardından asistini yaptı.Maçın başında iyiydik ancak sonra Bursa oyuna ağırlığını koydu tempolu bir maç oluyor 2. yarı gol yiyebiliriz bu yüzden 2'yi bulup rahatlamalıyız.
ardaskoc
25.Ağustos.2013, 23:42
Hamit 5808 metreyle ilk yarının en çok koşanıymış. :)
uAburak89
25.Ağustos.2013, 23:43
Drogba'nın Civelli'nin üzerine gitmesi lazım, atılma potansiyeli çok yüksek.
byariff
25.Ağustos.2013, 23:46
su pasa bak be
http://s7.directupload.net/images/130825/xzsbjae2.swf
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:01
Golün babasını yediler.Batalla'nın pozisyonu ile kıyaslanamaz bile,fiyasko bir karar.Yediler Drogba'mın golünü.
uAburak89
26.Ağustos.2013, 00:01
Bu yan hakemin gözü bozuk herhalde, ilk yarıda Batalla'nın pozisyonu yedi, şimdi de Drogba'nın.
Melo yine çok soğukkanlı, Selçuk da 2. yarı ritmini buldu çok şükür.
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:12
Drogba çıktı Emre girdi.
O değişikliği Fatih Hoca yapmış olamaz.
Önder HOCA
26.Ağustos.2013, 00:19
bursa hakettiği bir gol attı
bu arada yan hakem harbi rezil drogbanın pozisyonunuda yedi
mustangshelby
26.Ağustos.2013, 00:20
Bursa çok daha iyi oynuyordu hakettiler attılar :)
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:20
Az daha çekilin az daha,ne de olsa 3-4 farkla öndeyiz.
5267
26.Ağustos.2013, 00:23
Genç Enes atmış helal :)
Suicider
26.Ağustos.2013, 00:24
Drogba'nın sakatlığı yoksa yanlış bir değişiklik olduğunu düşünüyorum.
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:25
Yahu değişiklik yapmayın siz Allah aşkına değişiklik yapmayın ya.
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:26
Allah'ım sabır ver sabır ! Selçuk çıktı yahu Selçuk !
Gncl1905
26.Ağustos.2013, 00:27
FT hala cezalı mı yoksa milli takım teknik direktörlüğünden sonra kafası mı bulanmış :D
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:28
FT hala cezalı mı yoksa milli takım teknik direktörlüğünden sonra kafası mı bulanmış :D
Hasan Şaş ve Ümit Davala kafasızları var kenarda.Son cezalı maçı Terim'in.
Gncl1905
26.Ağustos.2013, 00:31
Hasan Şaş ve Ümit Davala kafasızları var kenarda.Son cezalı maçı Terim'in.
Yok abi demek ki adamın içinde olacak. Kaç yıl FT yönetiminde futbolcuydunuz, kaç yıldır yardımcısısınız hiç mi bir şey kapmadınız anlamıyorum ya. FT sokaktan bir adam alıp eğitse daha başarılı yönetirdi.
Şimdi de Melo'yu orta alanda tek bıraktılar.
byariff
26.Ağustos.2013, 00:40
senin gibi emrenin de hamitinde.... 1-1 bitti 2. yari iyiydi bursa hak eden tarafti
uAburak89
26.Ağustos.2013, 00:41
Maçın hakkı Bursaspor'undu. Pek bir şey oynamadan zor bir deplasmandan 1 puan almak hiç kötü değil ama takımı beğenmedim. Özellikle değişikliklerden sonra iyice saçmaladık ve rezil bir görüntü sergiledik. Hocanın cezası bitti Allah'tan, bundan sonrası daha iyi olacaktır.
Suicider
26.Ağustos.2013, 00:42
Tahmin ettiğim gibi berabere bitti.İlk yarıyı izlemedim,ikinci yarıda hiç bir şey oynamadık top sürekli Bursa'da idi.Daha sezon başı bu tip puan kayıpları olması normal ama bu kötü oyunun bir açıklaması olamaz.
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 00:42
15. dakikadan son dakikaya kadar ezdi bizi Bursaspor,galibiyeti hak ettiler ancak kolay kolay yenilmeyen bir takım olduğumuz için olmadı.Bu arada Ümit Davala ve Hasan Şaş'a selamlar ! Umut Bulut ve Emre Çolak gibi iki dünya starını oyuna sokup Selçuk İnan ve Drogba gibi vasat oyuncuları oyundan çıkartıp beraberliği kurtardılar.Helal olsun.
Fatih Hoca'nın son cezalı maçıydı.Yenilmedik,o da bir şeydir.İnşallah bu günden sonra geçen sene ki Fenerbahçe gibi oynamayı keseriz.Yahu Selçuk çıkartılıp Umut oyuna alınır mı ya ? Beyni olan,azıcık futbol bilen insan yapmaz bunu ya,inanılır gibi değil çıldıracağım.
Fearless Coward
26.Ağustos.2013, 00:49
Değişiklikleri Fatih hoca yapmıyordur inşAllah neydi yahu onlar öyle takımın en önemli 2 silahını çıkardık kritik bir durumdayken.Fatih hoca haftaya dönüyor onsuz her maçta sıkıntı yaşadık neredeyse haftaya her şey düzelecek inşAllah.
byariff
26.Ağustos.2013, 00:53
saçma degisiklikler, drogbadan oncesi ve sonrasi... engin gibi adami yedek klubesinde çurutuyorsun hoca 18 inde dikine gidebilen adam eksiltebilien tek oyuncun...
Universal
26.Ağustos.2013, 01:07
Yüksek tempoda geçen seyir keyfi yüksek bir maçtı. Bana göre Bursa bir adım daha hak etti; ama şampiyon kadro ne hallere gelmiş üzüldüm. Umarım Bursa toparlanır hem Avrupa'da hem ligde zirveye oynar.
Galatasaray oyuncu değişiklikleri yüzünden maçta 3 puan alma ihtimalini düşürdü.
Börk
26.Ağustos.2013, 01:18
saçma degisiklikler, drogbadan oncesi ve sonrasi... engin gibi adami yedek klubesinde çurutuyorsun hoca 18 inde dikine gidebilen adam eksiltebilien tek oyuncun...
cevap vermeyim diyorum arif'cim ama dayanamıyorum bende istiyorum artık şu engin oynasın da dediğin kadar iyi mi hepimiz görelim.
byariff
26.Ağustos.2013, 01:19
ilk sezona bakman yeterli "berkcigim." geçen senede malum sebeplerden oynatilmadi.
Börk
26.Ağustos.2013, 01:22
Geçen seneye bakarak istediğin kadar oyuncu sayarım sana.Umut Bulut'da geçen sene çok iyiydi,ondan önceki sene Necati de çok iyiydi.Bir yere varılmaz böyle oynasın görelim hepimiz tek dikine oynayabilecek oyuncuyu :)
KaRaBükLü KraL
26.Ağustos.2013, 01:33
2.yarıda oynanan futbol gerçekten çok kötüydü.Tabi bunda yanlış değişiklikler ve taktiksel hatalar etkili oldu.Drogba'nın çıkması Bursa defansının ileriye destek vermesine ve daha çok Bursa atağına izin verdi.Hamit ve Selçuk gibi orta sahada defansif anlamda direnç gösteren 2 oyuncu da çıkınca işler iyice Bursa lehine döndü.Şükür ki puan alabildik Ferhat'ın Muslera'nın üzerine vurduğu top gol olsa asla çeviremezdik bu futbolla.Oynanan oyun kötü 1 puan oyuna bakarak iyi.
byariff
26.Ağustos.2013, 01:46
Geçen seneye bakarak istediğin kadar oyuncu sayarım sana.Umut Bulut'da geçen sene çok iyiydi,ondan önceki sene Necati de çok iyiydi.Bir yere varılmaz böyle oynasın görelim hepimiz tek dikine oynayabilecek oyuncuyu :)
sezon kampini maclari vs takip ettiysen gormen lazimdi.
davidvilla
26.Ağustos.2013, 09:59
Yetenekli oyunculardan kurulu ama derin olmayan, son gunlerin moda sözüyle takım mühendisliği kötü olan bir kadromuz var o yuzden bu tarz puan kayıpları çok normal.
Şimdi neden böyle dediğime bakarsak bizim rakip sahada iyi top cevirebilmemiz savunmadan top ile çıkabilmemiz tamamen Selcuk'a baglı. O iyi günündeyse markajda kalmıyorsa ortasahada hakimiyet bize geçiyor. Fakat o kötü gunundeyse ve ortasahada baskı altında kalmaya baslayıp pas hataları yapıyorsa o zaman kendi sahasına mahkum cıkamayan bir GS oluyoruz.
Takımda Selcuk'un rolunu üstlenecek yarım adam bile yok. Bir senede en kötü ihtimal 40-50 maç yapıyorsun hepsinde Selcuk iyi oynayacak değil ya.
Bir de bu işin hala karar veremediğimiz bir takım dizilişi olayı var. Bir maça öyle çık bir maça böyle çık o zaman bu oyuncular pozisyonlarını nasıl ezberleyecekler görevlerini nasıl bölüşecekler.
Terim'in dizilişte yüzde yüz karar vermesi ve gideni/geleni ona göre ayarlaması şart.
Yanlız hepsinin yanı sıra, o kadar kötü bir ligde oynuyoruz ki herkesin bu tarz problemleri var bunun üzerinde ise bizim yeteneklerimiz var o yuzden yine şampiyon oluruz problem olacagını sanmıyorum. Bursa genelde puan kaybedilen bir deplasman, puan kaybını pek kafaya takmaya gerek yok eğer amacımız şampiyonluksa sadece.
uAburak89
26.Ağustos.2013, 11:00
Mantıklı gözüken değişiklikler Hamit yerine Engin, Sneijder yerine Emre veya Erman şeklindeydi ancak bunlar yapılsaydı bile sonuç değişmeyebilirdi. 2. yarının ilk dakikasından itibaren hakimiyet rakipteydi, karşılık veremedik. Drogba'nın çıkması sadece Bursaspor'un üstünlüğünün dozajını arttırdı.
Kenarda Fatih Terim olacak bundan sonra, umarım bir daha ceza almaz. Maçın başındaki hızlı hücum denemeleri sıklaşırsa çoğu maçta erkenden golü buluruz. Dün Burak atamadı Sneijder'in nefis pasını hiç etti, üçgenler kurarak bir anda pozisyon bulabilmek önemli herşeye rağmen. Melo her maçta Türkiye'de mevkisinin en iyisi olduğunu kanıtlıyor, Chedjou da takıma alışıyor. Savunma kurgusunun zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum. Bize acil lazım olan iki senedir izlediğimiz Selçuk İnan.
europeanconquer
26.Ağustos.2013, 11:53
Bu arada Enes'te bu genç yaşında daha ikinci haftadan golle buluştu,bizim aleyhimize oldu ancak geçti gitti,Enes'in attığı gole sevindim.Türk futbolu için çok umut veren bir oyuncu.İnşallah sonu diğerleri gibi olmaz.Bu sezon daha çok gol atar diye düşünüyorum.Hikmet Karaman'ın ardından Daum'da şans vermeye devam ediyor Enes'e,bu şansı çok iyi kullanmalı.
Ulan adam benden küçük,Süper Lig maçında oynuyor,üstüne üstlük gol atıyor,ben burada göbek büyütmeye devam ediyorum.Helal olsun Enes'e,yetenekten öte,çalışkanlık ve özveri istiyor,demek ki bunlar Enes'te fazlasıyla var.
ForsakeN
26.Ağustos.2013, 12:58
Bence de puan kaybını hiç kafaya takmamanız lazım. Şuan Fenerbahçe o deplasmana gitse 0 çekerek geri döner yüzde yüz ihtimalle.
nannar
26.Ağustos.2013, 15:23
bence skor normal. bursa zor bir deplasman. 1-1 fena bir skor değil. GS'nin acilen 4-4-1-1 sistemine dönmesi lazım. hücumda ceza alanına girecek kanatları kullanması lazım. emre ve engin ilk 11'e girsin artık.hamiti kesmenin zamanı geldi...