View Full Version : Arsenal - Fenerbahçe | ŞL Play-Off Turu 2. Maç
Kaka Leite
27.Ağustos.2013, 08:45
http://m1308.hizliresim.com/1d/v/rymlh.png
Kaka Leite
27.Ağustos.2013, 09:39
Tur hakkında bir şey söylemiyorum, zaten söylemek de gelmiyor içimden.
Mert oynasa keşke diyeceğim ancak çok değerli Volkan kesilemez.
sananes
27.Ağustos.2013, 10:52
fark yemeyiz bence bu sefer,çünkü arsenal'in ihtiyacı yok. Elendik, umarım cas ceza vermez. Gerçi verirse de lige tutunuruz. Bir şekilde ligde şampiyon olmamız gerek artık. Avrupa'da bu çağ dışı futbolumuzla bizi her takım yener. Ligde en azından hala forma kazanıyor.
Mert oynamalı. Mert oynamazsa Volkan hatalı goller yesin diye dua ederim. Volkan'ı sevmediğimden değil,sadece mert'in zamanı geldi. Genç kaleci çok büyük kaleci olacak deniyor Mert'e. Fakat kendisi 1989 doğumlu 24-25 yaşında adama genç denmez. Volkanın bırakmasını beklersek 30'una doğru ancak 11'e yerleşebilecek.
erdem344
27.Ağustos.2013, 13:31
4 0 kazanırız
Namzet
27.Ağustos.2013, 13:35
Kadlec bu haliyle yine 11 başlarsa o kanattan min 2 gol yeriz; 4-0,4-1 gibi bir Arsenal galibiyeti bekliyorum
Dave S Mustaine
27.Ağustos.2013, 13:38
3-0 yenip penaltılarla bu işi bitireceğimize inanıyorum.
5267
27.Ağustos.2013, 13:51
Geçen maçtaki oyun olacaksa hükmen yenilelelim.
Suicider
27.Ağustos.2013, 14:11
En azından berabere kalabilirsek ülke puanı açısından güzel olur.Başarılar.
3-0 öne geçeriz son 25 dakikada 2 gol yer eleniriz
BaFraLı
27.Ağustos.2013, 14:14
Turu geçmek çok zor gibi ya. Umarız geçer Fenerbahçe ama çok zor.
Maçı star tv veriyor.
footballer33
27.Ağustos.2013, 14:29
İlk maçtaki berbat futboldan uzak bir görüntü olacağına eminim; ancak FB'nin Arsenal'i yenebileceğini de sanmıyorum. En iyi ihtimalle gollü bir beraberlik koparabilirler bence.
Lesandro Parleo
27.Ağustos.2013, 14:31
3-0'dan turun gelmesi çok çok zor..
Skor tahminim 2-1 Arsenal alır..
Fearless Coward
27.Ağustos.2013, 14:40
Arsene Wenger'in açıklamalarına bakarsak anlaşılan yine galibiyet hedefliyorlar.Arsenal'in rahat yeneceğini düşünüyorum ancak formda bir Mert'in bu maçta oynaması daha doğru olmalıydı ilk maçta belki 3 gol yemezdi Mert bari şu maçta oynatsaydı Ersun hoca yazık vallahi.Ha Aykut Kocaman ha Ersun Yanal valla ben pek bi fark göremedim 2 hoca arasında her şey aynı şekilde ilerliyor.
World Hollow o1
27.Ağustos.2013, 14:45
Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor demeyi çok isterdim.
Ersun Yanal'la hiç ama hiç içim bu takıma ısınamadı içim bu sezon pek heycan vermicek uğruna ağladığım takım. :)
SAİT71
27.Ağustos.2013, 14:48
4-2 yener eleniriz. Sohbet alanına ve Eskişehir maçına yazdım ben. Mert'e çok büyük haksızlık yapılıyor. Ersun hoca bu maçla birlikte gözümde tamamen bitiyor bu gece...
Katusha
27.Ağustos.2013, 15:05
Beraberlik gibime geliyor.Arsenal zorlamaz.Fenerinde her şeyi Sow o da formsuz çok zor Fenerin kazanması.0-0 veya 1-1 mantıklı.
europeanconquer
27.Ağustos.2013, 15:20
Olası bir fark ihtimali yüksek ancak gol yemese bile Fenrebahçe'nin zor gol atacağını düşünüyorum.
byariff
27.Ağustos.2013, 15:27
arsenalin affetmicegini dusunuyorum 4-0 gibi bir skor bekliyorum..
Ralph
27.Ağustos.2013, 15:29
İlk defa Fenerbahçe'nin bu kadar yenmesini istiyorum. Keşke fark atsa, herkes şok olsa... Ama Arsenal yener büyük ihtimal.
Bu maçtan sonra toparlayacaktır Fenerbahçe.
Mamadou
27.Ağustos.2013, 15:30
Beraberlik gibime geliyor.Arsenal zorlamaz.Fenerinde her şeyi Sow o da formsuz çok zor Fenerin kazanması.0-0 veya 1-1 mantıklı.
Arsenal mı zorlamaz.. :) İngiliz takımından bahsediyoruz. Fırsatını bulduktan sonra hiç affetmezler. Yani maçın rölantide geçeceğini hiç sanmam. Arsenal her zamanki oyununu çıkar oynar. Fenerbahçe'nin oyununu geliştirmesi şart. Oynanılan futbolla umut aşılanmalı artık.
SAİT71
27.Ağustos.2013, 15:35
Adamlar zaten baskı altında. Bulmuşlar böyle takımı bırakırlar mı. Baskıyı azaltmak için bulunmaz bir maç. Zaten açıklamalarındanda maça asılacakları belli. İlk maçtada baya kendimize güvenmiştik ancak biraz gerçekçi olmak lazım...
darkkobal123
27.Ağustos.2013, 15:53
İlk maçta Mert oynamalıydı. Ramsey'in o şutunu kesinlikle yemezdi ve belkide Giroud'un penaltısını kurtarabilirdi. Bu maç Mert oynarsa Fenerbahçe daha şanslı olur. Fenerbahçe'nin turu geçmesi imkansız gibi, maçı kazanacağını da sanmıyorum. Belki beraberlik olabilir ama Arsenal'in yine kazanacağını düşünüyorum. Temsilcimize başarılar.
Gncl1905
27.Ağustos.2013, 17:02
Arsenal hafta sonundaki derbiyi düşünüp biraz rotasyona gidebilir. Ancak turu vereceklerini sanmıyorum. Belki 3-0 gibi net bir skor olmaz belki Fenerbahçe kazanır bilemem orasını ama tur Arsenal'in.
ReaList
27.Ağustos.2013, 17:47
Ersun Yanal A Milli takımın başındayken bazen öyle demeçler verirdi ki bu adam ütopyalar ülkesinde yaşıyor derdim. Dün dinleyince bir an Dejavu oldum. Belli ki bu çarpık oyun sisteminde oynamaya devam edecek, Sanırım yedek kulübesinde İsmail Kartal'la beraber pembe hayaller içindeler. Bu takım bu sistemde memnun ve umut verici futbol oynasaydı bugün kendisi değil Aykut Kocaman takımın başında olurdu, Neden onun gittiğini ve kendisinin şuan takımın başında olduğunun farkında değil. Aykut Kocaman'ın sistemini ve oyun anlayışını taşımak için mi orada bulunuyor ? Böyle devam etsin bakalım, Kadıköyde ona ve yönetime isyan yakındır.
attirson
27.Ağustos.2013, 18:21
Kazanırız bence ama turun gelecegini sanmıyorum.
Corpus
27.Ağustos.2013, 18:26
Hem ne yaptığı bilmeyen hem de ne yaptığı "bilimeyen" Fenerbahçe karşısında hem ne yaptığını bilen hem de ne yaptığı "bilinen" Arsenal var. Önemli olan bunu artıya çevirebilmek.
Aslında nasıl bir oyun ortaya koyacağınız bilinmiyorsa ve rakibin de ne oynadığı belliyse korkulması gereken bir takım olmanız gerekir. Maalesef Fenerbahçe bunu sağlayamadı şimdiye kadar
lofthei
27.Ağustos.2013, 18:39
Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçe defanstan uzun top doldurup hücumda kafa topu kazanmaya çalışacak ve bu nedenle medyaya ''çok çalışmış'' olarak görünecek. 30-45 arasında Arsenal'den bir gol bekliyorum, 2. yarının başlarında aşırı şuursuzca saldıran ve hiç pozisyon yaratamayan bir Fenerbahçe olur bu yüzden. Maçın sonlarına doğru Arsenal 1 gol daha atar ve 2-0 kazanır.
sananes
27.Ağustos.2013, 18:53
fenerbahçe gol yerse bastıramaz. Ancak maçın ilk yarım saati bastırırız "ya tutarsa" hesabı. Bu süre diliminde 1 gol atarsak heyecan olur sahada,ben de olmaz.
Muhtemelen biz gol atar öne de geçeriz. Sonrasında skor ne olur bilmiyorum ama arsenal maçın bir bölümünde peşpeşe 2 gol atıp selametle diyecektir bize.
ReaList
27.Ağustos.2013, 18:56
Maçın ilk dakikalarında Fenerbahçe defanstan uzun top doldurup hücumda kafa topu kazanmaya çalışacak
2 tane kule gibi Arsenal savunması var ne Webo ne Sow ne de Emenike bu topları alamaz, zaten ilk maçta da böyle garip bir şişirme top organizasyonu vardı. Hangi akla hizmetse 1.90 üzeri olan savunmalara karşı bunu kullandık.
Burak Akmanoğlu
27.Ağustos.2013, 19:05
İlk maçı bırakın Lig maçları ve Arsneal maçı dahil bu 3 maç gibi oynarsak 6-7 yeriz.
KanaKe
27.Ağustos.2013, 19:23
fark bekliyorum ama 6-7 de olmaz abartmayalim o kadar..
Fearless Coward
27.Ağustos.2013, 19:35
NtvSpor'da gördüm muhtemel 11 şöyle :
Volkan,Gökhan,Alves,Egemen,Hasan Ali,Meireles,Selçuk Şahin,Alper,Kuyt,Sow,Emenike
Selçuk anlaşılan defansif orta saha yokluğundan oynuyor fena bir 11 değil en azından gol bulacak bir 11 diyebiliriz.
Hsyn53Yvz
27.Ağustos.2013, 20:04
Fenerbahçe istediğimiz gibi oynasın yeter. Kazanmamız sürpriz olmaz ama oyunumuzu düzeltmeliyiz böyle olmaz. Defansı biraz sağlam tutmamız lazım, fark yemeyelim.
EndoplazmiK RetikuluM
27.Ağustos.2013, 20:06
3-1 yeniliriz.
bilmania
27.Ağustos.2013, 21:06
Bu maçta yenceğimizi düşünüyorum.İnşallah eleriz amma velakin çok zor.
Edit:Bu arada rüyamda Arsenal'ın 3-1 yendiğini gördüm.Podolski bir gol atmıştı.
OrcunFB
27.Ağustos.2013, 21:31
4-0 kazanırız ve tur gelir. :):)
sui generis
27.Ağustos.2013, 21:42
2-1 ya da 3-1 kazanırız.
byariff
27.Ağustos.2013, 21:46
Volkan,Gökhan, Alves, Egemen, Caner, Selçuk, Meireles, Cristian, Kuyt, Sow, Emenike
Szczesny, Jenkinson, Mertesacker, Sagna, Monreal, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Walcott, Podolski, Giroud
grkm33
27.Ağustos.2013, 21:52
Mert neden oynamaz anlamıyorum. Volkan'a artık hiç forma şansı verilmemeli Mert ondan kat be kat ondan iyi daha gelişeceğini düşünürsek birde. Volkanın yeni yeni 11 e geçtiği dönemleri hatırlıyorumda çok hatalı gol yiyordu üstüne birde saçma sapan goller :)
lofthei
27.Ağustos.2013, 22:08
En azından Webo oynamıyor. Tahminen 15-20 maç sonra olması gereken kadroyla ve dizilişle sahaya çıkarız.
Önder HOCA
27.Ağustos.2013, 22:28
5 atar turlarız biz fenerbahçeyiz(w)
Önder HOCA
27.Ağustos.2013, 23:10
aykut kocaman allah seni bildiği gibi yapsın şu cristianı bize kakaladın ya
sarianet
27.Ağustos.2013, 23:12
Cris ah cris
SAİT71
27.Ağustos.2013, 23:13
Baronin olursa böyle olur. Baroni Selçuk Meireles ile sen nasıl gol atmayı düşünüyorsun be adam... Baroni Meriles'i acilen kovmalıyız.
erdem344
27.Ağustos.2013, 23:16
ne yaptı cris
manager725
27.Ağustos.2013, 23:27
İkinci yarı Caner yerine Hasan Ali ya da Kadlec hangisi kadrodaysa o girsin. Adam bir tane adam gibi orta yapamadı, organizasyonları da rezil ediyor.
William Rookwood
27.Ağustos.2013, 23:28
Şu İngilizlerin ağzına laf veriyoruz ya yok türk lokumuymuş bilmem neymiş...
SAİT71
27.Ağustos.2013, 23:35
Bu kadro ile gol atmamız çok zordu. Ona rağmen çok net pozisyonlar yakaladık. Arsenal pek ciddiye almış gibi görünmüyor maçı. Buna rağmen Baroni gibi futbol yoksunu bir adamın hatası ile golü buldular. Ne denebilir ki? Söylenecek söz yok. Bari berabere kalıp ülke puanına katkı yapalım. Avrupa Ligi'nde yarı final oynayıp kazandığımız az buçuk prestiji yerle bir ettiler. Yabancı forumlarda bu kadar zayıf bir takım beklemediklerini söylemişlerdi. Yıllardır aynı iskelet kadro aynı yönetim ve aynı senaryo. Artık gerçekten sıkıldık. Değişim şart. Aziz Yıldırım anlamalı artık bu takım Şampiyonlar Ligi'nde oynamadıktan sonra Avrupa Ligi bir başarı değildir.
Ligde ise şampiyonluk konusunda pek umutlu değilim...
Döndük dolaştık yine Alex'e geldik. Öldürücü pas atabilecek 2-3 adamımız var ve hiç birisi sahada değil. Alex'i yollayıp yerine Baroni'yi oynatmak, Sol bek transfer edip yerine Caner'i oynatmak, Açık adamı gönderip yerine Sow'u oynatmak bir tek bizim takıma mahsustur.
lofthei
27.Ağustos.2013, 23:36
Tur hayal oldu ama şaşırtıcı derecede doğru futbol oynuyoruz. 3. bölgede çoğalmayı bu maç için iyi yapıyoruz, artık 4. bölgede çoğalmayı da öğrenmeliyiz. Umarım bu futbol sadece 3-0'ı çevirmeye çalıştığımız maçlarda değil, sezon boyunca oynanacak bütün maçlarda sahaya yansır.
Emenike'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Biz Emenike'nin Spartak'a satıldığını öğrenince, bu geceki futbolu oynayan bir futbolcuyu Fenerbahçe formasıyla izleyemeyeceğimiz için bu kadar üzülmüştük. Gerçekten mükemmel bir forvet.
EndoplazmiK RetikuluM
27.Ağustos.2013, 23:39
Böyle oynayın canımı yiyin.
SAİT71
27.Ağustos.2013, 23:42
Maalesef iyi oynamamızın bu maça has olduğuna inanıyorum. Zaten Arsenal fazla asılmıyor. Bir zahmet iyi oynayalım. Bu maçtada ilk maçtaki gibi oynayıp fark yesek zaten onlarda başlarına ne geleceğini iyi biliyorlar. :) İlk maç böyle oynasak ve yenilsek kimse bir şey demezdi. Ancak her şey bitmiş, rakip garantilemiş ve 1 golde bulmuş iyi oynasak ne...
attirson
28.Ağustos.2013, 00:04
Ya şu Cristian 18e girmesin lütfen ya lütfen hay böyle futbolcuya !
byariff
28.Ağustos.2013, 00:07
kuyt-webo degisikligi ? ersun hoca iyice sapitti..
SAİT71
28.Ağustos.2013, 00:24
İyice çorba etti takımı be. Yazıklar olsun. İstifa etmek için yarını beklememeleri lazım. Ersun'uda al git....
Annemin yanında Baroni'ye çok pis küfür ettim elimde olmadan :S
footballer33
28.Ağustos.2013, 00:24
Bundan sonraki maçlarda büyük hoca Ersun Yanal'dan Serkan Kırıntılı, Bekir, Serdar Kesimal hamleleri bekliyorum.
Ralph
28.Ağustos.2013, 00:25
Sahada sanki ilk kez Avrupa'ya giden bir Anadolu kulübü var. Nasıl bu hale geldi bu takım.
attirson
28.Ağustos.2013, 00:29
Bu İngilizlerde de nasıl bir futbol kültürü varsa kazanacaklarını anladıklarında adamlar son 10 dk stadı bosaltıyor stada gitmenin en güzel yanı galibiyet sonrası stadda o coskuyu yasamaktır.
mwaru
28.Ağustos.2013, 00:36
Bu İngilizlerde de nasıl bir futbol kültürü varsa kazanacaklarını anladıklarında adamlar son 10 dk stadı bosaltıyor stada gitmenin en güzel yanı galibiyet sonrası stadda o coskuyu yasamaktır.
Adamlar doymuşlar.
byariff
28.Ağustos.2013, 00:38
mac bitti 2-0 rahat oynadi baya arsenal hic kasmadilar kendilerini... temsilcimize gelince acilen kanat oyuncusu sart yada kanatsiz sisteme donceksin sow ve emenikeyi bitiricek yoksa ersun hoca...
World Hollow o1
28.Ağustos.2013, 00:38
Yazık günah milyon dolarlara... O genç oyuncuları gördükçe gerçekten Türkiye'de bir gram gelişme yok diye üzüldüm bir ton adam burada zengin olup gidiyor.
europeanconquer
28.Ağustos.2013, 00:39
Ramsey geçen hafta gol attı,maalesef Suriye'de çocuklar katledildi.Bakalım şimdi 2 gol attı,nolacak.İşin esprisinde değilim,öyle saçma batıl inançlarım da yok ancak hep buna benzer şeyler olunca insan beklemiyor değil yani.
Geçmiş olsun Fenerbahçe'ye.
SAİT71
28.Ağustos.2013, 00:43
Adam Sanogo'yu oynatıyor sen Salih'i hatta Mert ile Hasan Ali'yi oynatamayacak kadar ötleksin.
Stoch 3-2 yenildikleri maçta frikikten asist yapmış... Bravo diyorum...
europeanconquer
28.Ağustos.2013, 00:45
Aykut Kocaman mode on;
Ersun Yanal : "Bu maçı bir kaç hafta sonra oynasaydık daha farklı olacaktı"
Aykut Kocaman mode off.
William Rookwood
28.Ağustos.2013, 00:46
Oyuncuları hocalar katlediyor. Stoch daha çok gol atar bu sezon 10 gole ulaşır.
uAburak89
28.Ağustos.2013, 00:52
Maçı izlemedim, bahsedeceğim oyuncular nasıl oynadı bilmiyorum haliyle. Sadece merak ediyorum, bonservislerine ciddi paralar ödenen Kadlec ve Hasan Ali oynamazken neden esasen sol bek olmayan Caner oynar ve tabii yine ciddi para verilen diğer isim Alper varken neden Selçuk oynar. Fenerbahçe'nin turu geçme ihtimali zaten yoktu ilk maçtaki skordan sonra, bari bugünkü maçı ciddi bir hazırlık maçı olarak görseydi Ersun Yanal. Geçen sene Aykut Kocaman'ı Avrupa Ligi performansı kurtardı, Ersun Yanal'da o ışık yok. Bence CAS'tan men kararı gelmesi için dua etmesi lazım, sadece lokal alanlarda mücadele ederse başarı şansı artar.
SAİT71
28.Ağustos.2013, 00:55
Zaten Avrupa'da bu sene iş yapacak gibi durmuyor takım. CAS cezayı 1 yıla indirebilir. Öyle olması halinde cezanın bu sene çekilmesi daha güzel olacaktır. Ersun hocada ligde şampiyon olamaz, hatta devre arasına kadar zaten kapı önüne konur. Yeni bir hoca ve sezon sonuda inşallah ya mahkeme kararı ile ya da başka bir yol ile yeni başkan ile yep yeni bir sayfa açarız....
Şaka yaptım :p
Bordo61Mavi
28.Ağustos.2013, 00:57
Ne guzel yine Galatasaray paralari cebe indirdi
europeanconquer
28.Ağustos.2013, 00:59
Aynen,bir tane daha ''vezliy sınaydır'' daha alacak paramız oldu.
uAburak89
28.Ağustos.2013, 00:59
Ferit Şahenk yaptığı anlaşmayla o işi bozmuş, tek takım gidince ekstra aldığımız para sadece 2.4 milyon euro.
William Rookwood
28.Ağustos.2013, 01:02
2, 4 milyon Euro Türk futbolunu kurtarmaz , varsın almayalım o parayı.
europeanconquer
28.Ağustos.2013, 01:05
Ferit Şahenk yaptığı anlaşmayla o işi bozmuş, tek takım gidince ekstra aldığımız para sadece 2.4 milyon euro.
Kimle yapmış anlaşmayı ? :n:
SAİT71
28.Ağustos.2013, 01:06
Çare belli. Ligde Türk sınırlaması olacak. 3+0+6 olacak şekilde Türk sınırlaması kuralı gelecek. Sınırsız Non-Türk hakkın olacak. 3 tane Türk ilk 18'de 6 tanede tribünde olacak şekilde bir düzenleme olmalı ve oynatma zorunluluğun olmamalı.
uAburak89
28.Ağustos.2013, 01:09
Kimle yapmış anlaşmayı ? :n:
http://www.uefa.com/uefa/events/marketing/media-rights-and-services/news/newsid=1783769.html
http://www.futbolburada.com/p/galatasaray-ve-fenerbahcenin-kayip-13-milyonu-nerede
2.4 değilmiş bu arada, alacağımız garanti paraya eklenecek para 2.8 milyon euro. Trabzonspor'un tek gittiği dönemde aldığı market-pool parasının yarısını falan almışız geçen sene, bu sene ve olursa gelecek sene de aynı şey olacak. Neyse konu dağılmasın daha fazla..
europeanconquer
28.Ağustos.2013, 01:11
http://www.uefa.com/uefa/events/marketing/media-rights-and-services/news/newsid=1783769.html
2.4 değilmiş bu arada, alacağımız garanti paraya eklenecek para 2.8 milyon euro. Trabzonspor'un tek gittiği dönemde aldığı market-pool parasının yarısını falan almışız geçen sene, bu sene ve olursa gelecek sene de aynı şey olacak. Neyse konu dağılmasın daha fazla..
Doğuş grubunun sahibi değil mi Ferit Şahenk ? Doğan grubu ile alakasını çözemedim.
uAburak89
28.Ağustos.2013, 01:13
Doğuş grubunun sahibi değil mi Ferit Şahenk ? Doğan grubu ile alakasını çözemedim.
Bir link daha ekledim sonradan, konsorsiyum var ortaklaşa almışlar yayın haklarını.
World Hollow o1
28.Ağustos.2013, 01:20
Zaten Avrupa'da bu sene iş yapacak gibi durmuyor takım. CAS cezayı 1 yıla indirebilir. Öyle olması halinde cezanın bu sene çekilmesi daha güzel olacaktır. Ersun hocada ligde şampiyon olamaz, hatta devre arasına kadar zaten kapı önüne konur. Yeni bir hoca ve sezon sonuda inşallah ya mahkeme kararı ile ya da başka bir yol ile yeni başkan ile yep yeni bir sayfa açarız....
Şaka yaptım :p
Keşke doğruları söyledim deseymişsin, her harfiyle doğru düşünce... ;)
Burak Akmanoğlu
28.Ağustos.2013, 01:23
"Futbol 10 tane orta saha oyuncunun olduğu ama Selçuk Şahin'in 11'de başladığı bir oyundur."
Cristian tek kelime ile rezalet bu adam 1 maçta iyi oynadı demesin kimse .
#AzizyıldırımtekdeğilYÖNETİMistifa
SAİT71
28.Ağustos.2013, 01:26
Ramsey kariyerinde attığı 6 golün 4 tanesini Fenerbahçe maçında atmış...
Önder HOCA
28.Ağustos.2013, 01:35
şimdi gelsin transfer...
mustangshelby
28.Ağustos.2013, 01:39
forvet alsınlar ama kanatta oynatsınlar bence.
Signor Joga
28.Ağustos.2013, 01:43
Arsenal 2-0 a 50 lira basmıştım :) 5.25 çok tatlı oran...
SAİT71
28.Ağustos.2013, 02:46
Rakibimiz Arsenal bizi eleyerek 16. kez üst üste gruplara kalırken bizde Arsenal'e elenerek üst üste 5. kez Şampiyonlar Ligi'ni kaçırmış olduk.
sananes
28.Ağustos.2013, 10:59
Takımın kötü futbolunun ana sorumluları olan Mert,Krasic,Hasan Ali,Holmen,Krasic,Alper,Salih hatta Semih bu maçta oynatılmadı. Hocamız için çok cesaret isteyen bir karardı bu. Ne de olsa bu adamlar 2 senedir sürekli oynayıp takımın rezalet futbolunun sebebi olan adamlar.
Doğru yoldayız!
Varonil
28.Ağustos.2013, 12:11
bu maçı 4 sene sonra da oynasak, 40 sene sonra da oynasak yine birşey değişmezdi. 2-3 hafta diyor kalkmış bir de.
ilk maçta rezil rüsva olmuşuz, sen kalkmış basın toplantısında "4 atabiliriz, bunu yapabiliriz" diyerek Fenerbahçe'yi bütün Dünyaya rezil ediyorsun. Biz zaten sen o lafı dememiş olsan bile içimizde acabalarla yaşayan ruh hastalarıyız. Senin kalkıp boş konuşmana ne gerek var, sadece işini yap yeter.