PDA

View Full Version : Akhisar Bld. - Trabzonspor | STSL 3.Hafta

LaigLeNoiR
30.Ağustos.2013, 18:29
http://sv133.piclect.com/a9a5b2edacf323db40c4d6d20e0ad6ad/8b6b292ba/o/13/08/30/aksarpng.png

William Rookwood
01.Eylül.2013, 23:31
Bruno Mazenga'nın attığı golle Akhisar 1-0 önde. Trabzon'un Avrupa'da kazanması göz boyuyor fakat ligdeki performansları hiç iç açıcı değil.

Namzet
01.Eylül.2013, 23:38
Avrupada oynadığı takımlar zaten çekebilecekleri en kolay rakiplerdi

Trabzonspor
02.Eylül.2013, 00:23
Tp oyanamadan kazandık maçları ya kazansak ne olur taraftar avunuyor işte anlayarak maçları izleyen adam bu takımdan bir cacık olmayacağını kestirir. İşimiz zor bu kadroyla çok zor. Daha bir bekimiz yok. sezona başlayacaz ayıptır ya.

William Rookwood
02.Eylül.2013, 00:25
Onur
Bosingwa Aykut Yumlu cech

Zokora
abdulkadir soner

malouda olcan
henrique

Cech gönderildi diye biliyorum, gitmeseydi bu kadro uygundu.

William Rookwood
02.Eylül.2013, 00:27
Bu arada 2-0 olmuş Niasse attı, Akhisar her geçen gün şaşırtıyor.

Mamadou
02.Eylül.2013, 00:30
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2522332&postcount=106

Bizim maçtan sonra şöyle bir yorumda bulunmuştum. TS hakkında yazdıklarım son kısımda. Bu oyun anlayışı ile Trabzon daha çok maç kaybeder diye düşünüyorum. Hele deplasmanda maç kazanması çok zor. Biraz daha hızlı, dikine oynamaları lazım. Çok yavaş bir takım.

Trabzonspor
02.Eylül.2013, 00:31
Öyle kadro yazmayla olmuyor. Oyanmıyor adamlar. Hernikeymiş Zokoraymış Cechmiş yumluymuş Colmanmış bunlar hikaye adamların futbol ile arasındaki bağ kopmuş. Hocada anlam veremdiğim bir takım takıntılar var. Aykuttan ve Volkandan vazgeçemiyor. Hadi aykut oynuyor madem neden Zokora oynuyor koy Soner'i ama adamı hiç oynatmamayı tercijh ediyor.

Akhisarla oynuyor 2 ön libero var ikiside top yapamıyor. Volkan piskolojik olarak bitmiş bir adam hala onu 11 koyuyor. Zeki bir bek oyuncusu nasıl olunmaz onun örneklerini veriyor vs vs vs. Sayfalarca yazsak değişmiyor işte. Ne kulübün başına gelen başkanın kafası değişiyor ne hocanın kafası. Bıktım artık bu takım için kafa yormaktan üzülmekten.

Trabzonspor
02.Eylül.2013, 00:42
Maç 3-0 bitti. Şimdi çıkıp hangi yüzel açıklama yapıp nasıl bir bahane üretecekler merak ediyorum.

Mamadou
02.Eylül.2013, 00:45
Yalnız Hamza hocada iş var. Adamın kafası harbi çalışıyor. Çok taktir ediyorum kendisini Terim'de hemen yardımcısı yapmıştı. Önü açık bir hoca umarım değer verilir. Böyle adamlar çok az Türkiye'de futbolun içerisinde. Başka hoca olsa başta Akhisar düşecek ilk takım derdim.

footballer33
02.Eylül.2013, 00:55
Bu haftanın en flaş 2. skoru. Akhisar geçen sene de kendi sahasında kabus oluyordu, bu sene de öyle olacak sanırım.

William Rookwood
02.Eylül.2013, 00:58
Ligin kadro bakımından en zayıf halkası olarak gördüğümüz takım Trabzonspor'u 3-0 yeniyorsa bu hocanın yeteneğidir, başka bir şey değil.

Universal
02.Eylül.2013, 01:00
Takım oyunu her zaman bireyseli yener örneğini verdi Akhisar sakin kaldı ve 3 tane attı. Tehlikeli ekip. Ama bu saha yakışmıyor.

Ralph
02.Eylül.2013, 01:01
Trabzonspor köklü bir değişikliğe gitmeli, elindeki yerli gelecek vadeden oyuncuları tutarak.

Trabzonspor
02.Eylül.2013, 01:04
Trabzonspor köklü bir değişikliğe gitmeli, elindeki yerli gelecek vadeden oyuncuları tutarak.

Önce başkan değişsinde sonra gerisi gelir zaten.

Trabzonspor
02.Eylül.2013, 01:23
http://p1309.hizliresim.com/1f/2/s5uvq.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Ah Onur ah !

MuraTBudaN
02.Eylül.2013, 01:40
P.Henrique bugün şanssız olmasaydı maç çok farklı olurdu bu arada Batuhan güreşçi gibi olmuş fakat çok istekliydi topu alınca hepsini kaybetti.

Namzet
02.Eylül.2013, 01:44
Ligin kadro bakımından en zayıf halkası olarak gördüğümüz takım Trabzonspor'u 3-0 yeniyorsa bu hocanın yeteneğidir, başka bir şey değil.

Hocanın etkisi tabi var ama futbolcularda çok büyük özveriyle oynuyorlar

Fearless Coward
02.Eylül.2013, 01:54
Akhisar bu sezon sahasında alacağı maçlarla ligde kalır bence.Niasse'de çok sağlam topçu yine atmış golünü.GS,BJK ve FB maçlarını bilmem ama diğer takımları evinde yenmeye devam edecektir Akhisar.

Kaka Leite
02.Eylül.2013, 02:03
Maçı izledim tek kelimeyle süper oynadı Akhisar.

Niasse de çok sağlam topçu, topla birlikte çok süratli olabiliyor. Bu sayede çok zor anlar yaşattı savunmaya, Colman durdurmasa 2. golünü de atacaktı sürati ile...

Trabzonspor istediğini ilk yarı yapamasa da ikinci devre pozisyon buldu. Bulduklarında ya savunmayı geçemedi ya da direği kazanmayı hak eden de yaptığı savunma ve kontralar ile Akhisardı.

William Rookwood
02.Eylül.2013, 02:53
Niasse'yi bende beğendim. Bitirici, dribling özelliği olan süratli bir futbolcu. Hamza Hamzaoğlu'a yeterli zaman verilinince ne kadar başarılı olabileceğini gördük. Denizlispor kıymetini bilmedi.

eXcitinG
02.Eylül.2013, 03:12
Niasse Sonko nun mahallesinden bir elemanmış. Tatile memlekete gittiğinde Niasse ye Akhisarda oynarmısın diye sormuş ve evet cevabı alınca Akhisara döndüğünde Hamza hoca ile durumu konuşmuşlar ve Hamza hoca da kampa davet etmiş kendisini. Kampta da beğenip, imza attırmışlar.

lofthei
02.Eylül.2013, 04:31
Hamza Hamzaoğlu bugün bir televizyon programına telefonla katıldı. Gekas konusu soruldu kendisine. Geçen sene 250 bin euro alan Gekas'a, Akhisar kapıyı 900 bin euro'dan açmış. Sanırım Trabzonspor falan da kendisiyle ilgilendiği için rakamda uçmuş Gekas, bu yüzden transfer şu ana kadar sonuçlanamamış. Trabzon'a özel bir hırs galibiyeti de olabilir bu yani :D

Kaka Leite
02.Eylül.2013, 04:35
Gekas'ın yaptığı hareket de saçma. Bu kadar paragöz mü bu adam ?

1 sezon coştu diye direk işi paraya dökmüş, şuan da ortada sanırım. Aldığı para haram ya da helal FM'deki bütçe çok olunca sözleşme yenilemek isteyip maaşının 2-3 katı isteyen oyunculara dönmüş :icon_biggrin:

lofthei
02.Eylül.2013, 05:31
Emenike de Karabük'e benzer şekilde kazandırılmıştı. Gerçekten çok ilginç hikayeleri oluyor böyle oyuncuların. Niasse böyle oynamaya devam ederse seneye Akhisar iyi bonservis kazanır.

Bordo61Mavi
02.Eylül.2013, 06:36
Volkani 15 dakika alkisladilar kufur yedi ve agladi diye

Ben bu takima oyle laflar ederimki 15 dk alkis az olur.

Bu Volkan inadi bu hocayida goturur.

Adrian oyundan aliniyor artis artis haraketler yapiyor
Colman futbol oynama istegimi kazandim dedi, futbol istegi sahada adam bicmek degildir

1.5 ay oldu forvet alinacak :) mumkunse bu saaten sonra gelmesin.

Hsyn53Yvz
02.Eylül.2013, 09:56
Abi bence takım ruhsuz. Avrupa'da Kukesi falan, bu takımlara elemek hiç bir şey değil. Bu sene çok beklentiye girmeyin derim, bu takım şampiyon olamaz. Avrupa bi ihtimal.

Bordo61Mavi
02.Eylül.2013, 14:32
Sampiyonluk :)

Ilk 5 basaridir

Bulstrap87
02.Eylül.2013, 16:05
trabzona üzülüyorum ya.
gercekten köklü bir degisiklige ihtiyacları var..

Kaka Leite
02.Eylül.2013, 16:47
Yürümekten aciz Batuhan'dan umut bekleniyor, forvet yok zaten takımda.

Henrique tek forvet oynayacak tipte bir adam değil bana göre karambole yakalarsa atmaya çalışıyor. Çift forvette daha rahat olacak bir adam gibi duruyor.

Bordo61Mavi
02.Eylül.2013, 17:18
Biz daha cok bekleriz :)

Samet Aybaba , Briegel doneminden sonra gelmisti ve kume dusecek takimi 5-6 milyonluk yatirimla Turkiye kupasini aldirmisti.

Yine aynisi lazim

Oyle basit bir revizyon degil.